Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Remppaa vaille hyvä : 28.08.2012 09:55:09
Hei,

Mistähän voisi viestiä saman tyyppinen uni jollaista olen nähnyt monta kertaa. Unessa olen mieheni kanssa joko muuttamassa, muuttaneet tai harkitsemme muuttoa uuteen kotiin. Asunto on aina huomattavan tilava, jopa "liian" tilava tämänhetkiseen tarpeeseen. Siellä on aina jotain erinomaisen hyvää ja houkuttelevaa, mutta se on aina joko vähintään pahasti remonttia vailla, tai sijaitsee huonolla alueella.

Olen käsittänyt, että talo symboloi usein ihmistä itseään. Symboloisikohan tämä sitten parisuhdetta, kun pariskuntana ollaan liikenteessä. Näitä unia tulee nyt mieleeni ainakin kolme erilaista, mutta voi niitä olla enemmänkin. Kahdessa olemme olleet asuntonäytössä ja viimeisimmässä olimme jo muuttaneet. Mitään parisuhdedraamaa uniin ei yleensä liity. Viimeisimpään jonkin verran.

Uniin perehtyneet, kertokaa näkemyksiänne!  Wink
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Safareita ja historian havinaa : 22.06.2010 21:57:41
Heips!

Pari teemaa tuntuu toistuvan nyt unissa ja olisi kiva kuulla minkälaisia johtopäätöksiä teille tulee näistä mieleen.   Huh

Kahdessa unessa olen viime aikoina ollut safarilla. Toisessa matkaa tehtiin milloin missäkin, vedessä veneillä, moottorikelkalla, autiomaassa.. paikat vaihtuivat. Retkueeseen kuuluivat minä, tuntemani henkilö, norsu ja apina. Huolehdin jatkuvasti että norsu ja apina pysyvät matkassa. Missä norsu? Missä apina? hehe.. Samassa unessa olin itäeurooppalaisessa kylpylässä ja noin 11-vuotias. Sielläkin kyselin norsun perään. Joku äitihahmo totesi, että eihän sitä voinut tänne ottaa, mietihän nyt, norsu kylpylässä?

Toisessa safariunessa olin karhuja bongaamassa isomman porukan kanssa. Yksi karhu nähtiinkin ja se oli mielestäni aivan mahtava näky, kaunis ja vaarallinen.

Toinen teema on keskiaika. Hiljattain olen kahdesti herännyt niin, että muistan unessa eläneeni keskiaikaa. Ei mikään kovin miellyttävä tunne, keskiaika ei herätä minussa mitään romanttisia mielikuvia, vaan ennemminkin aika ankeissa tunnelmissa olen havahtunut.

Yleensä en muista nähneeni samasta aiheesta kahta kertaa unta.

3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hautasin oman ruumiini... : 05.10.2009 21:32:10
Kyllä tää aika selkeesti mulle nyt on vanhoista vapautumista. Haudataan ruumista ja komennetaan elämään kuulumattomia tiehensä. Te ette enää asu täällä, teillä ei ole tänne mitään asiaa...
Talo olen minä, of course.. Tai elämäni.  Smiley

edit:
Aivan loistavaa! -tuuletusta- Vihdoinkin. Kylläpä sitä voi ihminen ilostua painajaisesta. 
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hautasin oman ruumiini... : 05.10.2009 17:41:05
Juu juu.. lisää painajaisia. Joku epämääräinen pariskunta yritti tunkeutua lapsuudenkotiini samalla ovenavauksella kanssani. Epämiellyttävä heebo, joku sanoi että ovat saaneet häädön sieltä. Hyvin tomerasti komensin, että te ette enää asu täällä. Teillä ei ole tänne mitään asiaa. Tyypit eivät uskaltaneet ryppyillä, mutta silti jäivät norkoilemaan sinne. Talo oli ihan erilainen mutta perheeni asui siellä, jopa perhepotretti ja sukunimi ovessa hyvin selkeästi.. Oikeasti olen ihan normi lähiöstä lähtöisin, tämä talo oli goottilainen linnoitus, heheh.. Paljon puuta ja massiivisia koristeellisia leikkauksia. Vanha kuin taivas. Upea mutta vähän kammottava.

Lainaus uniselityksiä-osiosta: Vierailu lapsuuden kodissa tai muissa tutuissa rakennuksissa: Jokin asia elämässäsi kaipaa loppuun saattamista, analysointia, vanhoista vapautumista. Parannuttuasi vanhoista voi jatkaa matkaa eteenpäin.

Eli samoilla linjoilla jatketaan. 
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hautasin oman ruumiini... : 03.10.2009 19:02:38
Kiitos vastauksista. Kyllä se varmaan jotain sen kaltaista heijastelee, mitä molemmat ehdotitte. Kuolemahan yleisesti ottaen kaiketi uudistumista viestii. Tässä nyt ei sinänsä varsinaista kuolemaa ollut, oli vaan se ruumis. Jostain löysin myös selityksen, että hautausmaista uneksitaan useimmiten silloin kun elämässä on jokin ristiriita mihin ei löydä ratkaisua. Molemmat tavallaan kyllä sopii tähän elämäntilanteeseen. Jospa se oli vain alitajunnan viesti että vanhat sais nyt lopultakin haudata ja uuden aloittaa.  :Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Hautasin oman ruumiini... : 02.10.2009 19:31:45
Minkälaisia ajatuksia herättää tällainen uni asiaan perehtyneissä? Olin hautaamassa omaa ruumistani ja minulle osoitettiin hautausmaalta jokin vanha hauta, missä oli sammaloitunut harmaa hautakivi, tekstiä vanhanaikaisin kirjaimin. Siihen oli haudattu aikaisemmin joku mies. Mietin hieman onko ihan sopivaa haudata, kun paikka on jo jonkun oma, tavallaan tilapäisesti laitoin ruumiin vaan makaamaan hautapaikalle jonkin läpinäkyvän kuvun alle. Välillä se olikin vain minun näköinen ihmisen kokoinen barbie-nukke jolla oli paljon meikkiä, välillä ihan minun ruumis. Mietin että siinä se mätänee sitten ja voin seurailla kun on vaan kohta luut jäljellä. Aluksi se oli ihan normaalia, mutta jossain vaiheessa alkoi ahdistaa ja inhottaa ja halusin että joku veisi sen pois. Sitten mietin myös onko tässä jotain laitonta, vaikka omahan se on. Yhtä aikaa olin kuitenkin ihan elävä ja jatkoin elämää. Se oli vähän niinkuin riesa. Luuranko kaapissa, ehheh.

En nyt yhtäkkiä keksi ainakaan mitään konkreettistä "luurankoa kaapissani" mistä voisi olla kyse. Tuleeko kenellekään mitään mieleen?
7  Astro special / Astro special / Vs: Nouseva vaaka : 27.07.2009 01:06:55


En todellakaan hölötä asioitani joka seurassa tai lauo mielipiteitäni avoimesti, vaan pysyttelen piirun sivussa ja tarkkailen.
Sitten kesken työpaikan kahvitauon, kun kaikki vähiten odottaa, sanon jotain niin piikikästä ja ironista että neitsyellä alkaa pää tutisemaan, härältä meni ohi ja kala nauraa hermostuneesti.

 Huh
Voin kuvitella että kaikki eivät ensivaikutelmastani pidä.
Se on itseasiassa aika yhdentekevää

Vaakamaisesti olen kyllä diplomaattinen ja harmoniaan pyrkivä. Inhoan riitoja.

Tunnistan nuo molemmat itsessäni, Pluton ja nousuvaa´an.

Itseasiassa, ei hassumpi yhdistelmä.  Wink




Naulan kantaan!
Minä olen sekä aurinko-, että nousuvaaka..  coolsmiley  En tiedä missä mulla Pluto on, mutta erittäin tutulta kuulostaa.

Kyllähän se niin on, että asiat voi olla näin, tai sitten tietenkin myös noin, riippuu vähän mistä kulmasta katselee. Melko diplomaattinen taidan olla, omasta mielestäni ainakin, mut sitten välillä täytyy täräytellä porukkaa hereille. Ovelasti. Ja hymyillä päälle  Wink Tietyllä tavalla aika ehdoton. Mut toisaalta... aina on se toisaalta... varsin suvaitsevainen.  Yritän opetella, ettei sitä pinnaa tarvii venyttää niin pitkään että se katkeaa.
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tuplamerkit : 19.03.2009 21:33:04
Täällä myös vaaka-vaaka ja aika vaa'aksi itseni tunnenkin.. Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 12.03.2009 12:54:27
Selailin tuota unisymbolijuttua, mutta ei osunut silmään tulkintoja ryöstöstä tai ryöstöyrityksestä. Unessa yritin ryöstää työpaikaltani rahaa. Homma oli suunniteltu neljän ihmisen kanssa, joista kahden piti tulla hoitamman osuutensa jotenkin myöhemmin, varmistaa selusta tai jotain, heh heh. Eivät tulleet. Yritys meni mönkään kun paikalle tuli ihmisiä ja paettiin tietoisena että sormenjälkiä on kaikkialla ja kiinni jäädään. Sitten palattiin rikospaikalle ja TJ sanoi, että jos kaikki on tuossa ja mitään ei puutu, niin ei nosteta tästä mitään meteliä...   laugh

Jos jollain on selityksiä unessa esiintyviin elementteihin, niin kertokaa ihmeessä. Lopullisen tarkoituksen selvittää parhaiten itse kun tuntee tilanteensa ja itsensä.. Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Rakkaimman menetys toiselle unessa : 04.11.2008 21:25:06
Sama täällä viime yön unessa, mies löysi uuden, otti ja jätti... Undecided
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Tuttu tuntematon outo omituinen : 12.10.2008 15:02:28
Tiedättekö tunteen, kun tapaa jonkun ihmisen, niin välittömästi tulee aavistus, että tämä tulee olemaan jollain tapaa merkittävä henkilö minulle? Vaihdoin puolitoista vuotta sitten työpaikkaa ja silloin sain eräästä henkilöstä tällaisen fiiliksen. Tuntui että meidän välillä on jotakin todella outoa. Henkilöä ei ollut eikä ole mitenkään helppo lähestyä, mutta hänen läheisyydessään olen kokenut todella omituisia ja voimakkaita tunteita! Tuntuu että tyyppi vaikuttaa minuun jollain tasolla mitä en pysty hahmottamaan ja mihin en pysty vaikuttamaan. Meni pitkään ihan normaalisti, olin jo unohtanut mitä koin silloin kun aloitin tuossa firmassa. Nyt yhtäkkiä rytisee taas!  Shocked

Kellään vastaavia kokemuksia? Näkeekö kukaan mitä ihmettä tämä on!? Karmallista? Voin antaa lisätietoa tarvittaessa yv:llä, jos joku voisi paneutua asiaan jollain keinoin. Syntymäaikaa ei ole, vain vuosi ja aurinkomerkistä on aavistus...
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Vieraat ihmiset ja paikat : 05.07.2008 21:59:15
Mulla oli viime unessa myös erityisen mieleenpainuvana esillä tyyppi, jota en tiedä koskaan tavanneeni. Unessa hänet tunsin. Lyhyehkö nuori naishenkilö jolla oli keskiruskeat hiukset, leveähköt kasvot ja pyöreät sieraimet, tai jotain pyöreää nenän seudulla. Silmät jotenkin erikoiset. Täytyy yrittää pitää kasvot muistissa jos vaikka kävelee vastaan..  Huh
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.07.2008 21:49:18
Fiuh.. Isot juhlat, hirveä humalatila ja paljon ihmisiä. Muutamia tuttuja, muutamia jotka unessa tunsin, mutta oikeasti en tiedä tavanneeni. Kasvonpiirteet näkyivät selvästi, saattaisin tunnistaa jos tulisi kadulla vastaan. Maagiset tarotkortit jossa oli NALLE PUHIN viisauksia kaunokirjoituksella runomuodossa. Violetti seireenihenki piti tiukasti humalaista miestäni kädestä ja mourusi come with meee... Laitoin seireenille tarotpakan käteen ja se päästi käden irti. Tuntematon unessa tuttu tyttö oli ihmeissään kuinka selvitin ongelman niin helposti. Mieheni kiitti kun autoin kiipelistä.

Samassa unessa teemat Tampere ja Ruotsi olivat pinnalla, myös eräs ranskalaisenglantilainen tuttu oli kuvioissa. Jokin arkaluontoista asiaa sisältävä paketti oli yritetty lähettää minulle, mutta oli mennyt vahingossa Ruotsiin. Henkilö soitti ja ilmoitti, että oli lähettänyt paketin sieltä oikeaan osoitteeseeni. Sanoin etten tiedä mistä hän puhuu. Sain sitten kuitenkin jonkin paketin ja olin jotenkin häpeissäni.

Todella erikoinen uni tunnelmaltaan. Hirveän intensiivinen ja epämiellyttävä.  Undecided
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 25.06.2008 14:52:11
Hei Rhodonite!

Kotielämässä ja parisuhderintamalla on ollut erityisen raskasta viimeaikoina. Alkaa patit loppua, oliskohan kellään mitään sanottavaa tähän tilanteeseen?   

Kiitos kaunis  angel
15  Astro special / Yleistä / Vs: ***** Nosta itsellesi Tarotkortti***** : 26.05.2008 10:25:39
Aaargh!  uglystupid2

Tälle päivälle nousi käännetty lanttien kahdeksan. Hukkasin tekstin, mutta sisältö oli, että täytyy tosissaan päättää mihin alkaa panostaa, tai muuten ei tapahdu mittään.

Kysymys: Pitäiskö jatkaa opintoja tietyllä alalla?
Vastaus: Sama lanttien käännetty kahdeksan.

Kysymys uudestaan, pitäiskö jatkaa opintoja?
Vastaus: Tuomion pasuunan soidessa olet juuri nyt väistämättömien valintojen edessä. Henkesi on uudistumassa symbolisen kuoleman jälkeen. Sisimmässäsi haluat erottaa aineelliset asiat henkisistä. Olet suuntaamassa voimakkaimpia energioitasi uudelleen todellisiin ja itsellesi tärkeisiin asioihin. Joudut omaksi tuomariksesi erottelemaan uudet ja vanhat asiat toisistaan.

Aattelepa ite, no mite, no site, et käyttäsit omaa päätäs... 2funny
Sivuja: [1] 2 3