Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten ravuilla menee? : 25.06.2010 15:30:50
Kiitos kysymästä, aika tasapaksua meininkiä. Odottelen vauvan syntymää kun hänkin rapulaiseksi syntyy. 23.6 oli voimakkaita transiittejä kuulemma kartalla mutta ei tuntunut missään! Nyt on sitten syyskuuhuun asti mars kohdillaan mutta ei mitään voimakkaita transiitteja...no ei kai se syntyminen nyt sitten ole mitenkään tärkeää astrologiassa... Yllättävän vähän jengi tietää niistä kuvioista mitään, joten taitaa olla mambozamboa koko juttu ennustavasta astrologiasta.  coolsmiley

 askendentti askendentti jousimies
 :kuu:neitsyt
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Esikoisen syntymäpäivä? : 14.06.2010 15:36:56
Itse en ehkä noiden transiittien perusteella lähtisi veikkailemaan synnytystä välttämättä. Pluto kolmio Kuu voi liittyä enemmänkin tuohon koko äitiyteen kasvamiseen ja on monta vuotta kestävä transiitti. Marsin neliö nousumerkille voisi ehkä viitata, mutta sekin riippuu huoneesta.

Sydämelliset kiitokset kun vaivauduit vastaamaan  smitten En tiedä mistä näkisin sen huoneen kun olen vasta alkaja näissä hommissa. Enemmän kiinnostusta kuin taitoa  Undecided Odotellaan vaan rauhassa kyllä hän syntyy kun on valmis.
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Synnytystransiitteja?? : 14.06.2010 08:25:31
Nämä luettuani odotan, että esikoiseni syntyy 23.6.10 (laskettu aika 10.7), sillä syntymäkarttani perusteella tuona päivänä näkyy transiiteissa:

mars neliö nousumerkki
pluto kolmio kuu
mars sekstiili aurinko

Mitä nuo ikinä tarkoittavatkaan mutta kun muut päivät näyttävät ihan tavanomaisilta mars päiviltä...jos näin voi sanoa heh. En löytänyt tietoa huoneista mutta olenkin vasta aloittelija. smitten


Aurinko:Rapu
Nouseva: Jousimies
Kuu: Neitsyt
Venus: Rapu
4  Astro special / Ennustava astrologia / Esikoisen syntymäpäivä? : 13.06.2010 21:18:13
Hei,

Ensimmäisen lapseni laskettu aika on arvioitu 9.7.10. Katsoin oman syntymäkarttani transiittilistasta voisiko sieltä ennustella tarkempaa syntymäaikaa ja löysin yhden merkittävän päivän, jossa esiintyy useampia merkkejä. Mitäs sanotte 23.6.10 kun tarnsiitit näyttävät tälle päivälle seuraavaa:
Mars neliö nousumerkki
pluto kolmio kuu
mars sekstiili aurinko

Kiitollisena kokeneempien vastauksista:

Summer 68  smitten
Sivuja: [1]