Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Taurgorius - 31.01.2022 17:15:05



Otsikko: Edellinen elämä syntymäkartalla
Kirjoitti: Taurgorius - 31.01.2022 17:15:05
Tästä aiheesta löytyi useampia vanhoja ketjuja, mutta ne olivat ilmeisesti jo suljettuja ja jättivät vielä kysymyksiä mieleeni, tällainen keltanokka kun vielä olen.

Eli ilmeisesti edeltävää elämää voi tulkita kartan avulla ja merkityksellisiä tekijöitä tässä ovat ainakin kuun alasolmu, Lilith ja Saturnus. Myös 12. huone vaikuttaa olevan merkityksellinen. Mitä muuta pitäisi ottaa huomioon? Joskus olen kuullut myös, että laskumerkki voisi edustaa edellisen elämän aurinkomerkkiä. Tämä on kohdallani  :leijona:.

Itselläni on alasolmu 1. huone  :oinas:, Lilith 6. huoneessa  :rapu: ja 12. huoneesta löytyy  :jupiter: :kauris:,  :neptunus: :kauris:,  :uranus: :vesimies:.  :saturnus: 1. huoneessa  :oinas::ssa.

Eli ilmeisesti minulla on menneestä elämästä runsaasti taakkaa  :oinas: teemoissa ja tarkoituksena kasvaa harmonisemmaksi  :vaaka: tavoin. Jotenkin minulla on olo, että edelliseen elämääni on liittynyt väkivalta ja kasvu tällä kierroksella on tämän vuoksi ehdotonta, koska sijoitukset vaikuttaisivat olevan näkyviä. Mitä mieltä olette?

Ja entäs tuo 12. huone - se minua on kiehtonut myös paljon. Kartaltani ei löydy  :kalat:, mutta olen ajatellut tuon ryppään selittävän ainakin syvää intuitiotani ja taiteellisia piirteitäni, mutta mitä se voisi kertoa edellisestä elämästäni?