Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: meryem - 08.01.2022 20:23:08



Otsikko: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 08.01.2022 20:23:08
Haluaisin niin kovasti jakaa omia oivalluksiani astrologiaan liittyen ja myös kuulla muiden ahaa-elämyksia, oivalluksia, pohdintoja, että mielestäni tälle pitää avata ihan oma aihe  :)

Tähän voi siis koota kaikkea mikä astrologiaan liittyen on viime aikoina mietityttänyt tai jos on saanut jonkin oivalluksen niin jakaa sen.

Luin uutta Karma-astrologian avaimet kirjaa ja se on avannut erityisesti noususolmun ja 12. huoneen merkitystä kartalla. Olen saanut näihin liittyen paljon oivalluksia. Karma näkökulma astrologiaan kiinnostaa. Minulla on noususolmu 12. huoneessa ja se ei todellakaan ole helppo sijainti. Chiron on kartallani 12. huoneessa, joten senkin merkitys kiinnostaa. Chironista mielenkiintoinen blogikirjoitus https://astroservice.fi/2022/01/kiron/

Koska  :jupiter: liippaa tuossa läheltä niin oivalsin siihen liittyen, että  :jupiter: aloittaa aina tietyllä tavalla 12 vuoden kauden siellä missä liikkuu. Vaikka  :jupiter: jättää jonkin kohdan kartalla niin se ei ikinä kunnolla "jätä" sitä vaan aloittaa uuden kehityksen jakson seuraavalle 12 vuodelle. Itse mietin vuotta 2010 ja kyllä, tunnistan hiukan samoja teemoja tässä ajassa, mutta nyt taas (toivottavasti) itse viisastuneena.

Eräs oivallus liittyy kiinalaiseen astrologiaan. Neljän Bazi kartan peruspilarin (vuosi, kuukausi, päivä ja tunti) lisäksi on 10 vuoden onnenpilari. Oma onnenpilarini on tällä hetkellä Tuli-Vuohi ja kappas, kuluva kiinalainen vuosi on Metalli-Härkä ja nämä eläimet ovat kiinalaisessa astrologiassa oppositiossa, eli eivät oikein tule toimeen keskenään. Ymmärsin mikä merkitys tällä onnenpilarillakin on siihen miten jonkin tietyn eläimen vuoden koemme omassa elämässämme. Edellinen tällainen törmäys oli kartallani 2010 kun onnenpilari oli vielä Maa-Apina ja vuosi oli Metalli-Tiikeri, nämäkin ovat vastamerkkejä.

Kertokaa omia oivalluksianne, pieniä ja isompia.



Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 11.01.2022 01:12:35
3811 Karma 19  :skorpioni:  :aspect_tri:  :pallas: (= oivallus) 19  :neptunus: 20  :kalat:
 :coolsmiley: :angel:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 19.01.2022 20:48:30
Tuo Karma-asteroidi tietysti! Miten saatoin unohtaa. Se on muuten mulla 26 :oinas: r  :aspect_tri: :neptunus:  :aspect_opp: :saturnus: sama kolmio kuin tuo tämän hetken paitsi tulimerkeissä. Mielenkiintoista  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 19.01.2022 21:25:54
Ihana aihe  :smitten:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 20.01.2022 00:06:11
Ihanaa Kuuhilda, että tykkäät  :angel:

Tämä nyt ei ole varsinaisesti oivallus, lähinnä ihmetys. Sideerinen astrologia  :crazy2: En vain saa tolkkua siitä, olen jotain siitä lukenut ja minulle on selvinnyt, että olen siideerinen  :aurinko: :skorpioni:. Tosin koska olen perinteisenkin astrologian mukaan aika  :skorpioni: ajan lähellä syntynyt  :jousimies: niin tässä on nyt taas sitten oma säätämisensä ja kun otetaan mukaan vielä se joku Käärmeenkantaja niin en tajua yhtään mitään.

Nyt tämä aihe nousi esiin, koska huomasin täällä Astron etusivulla Timo Kalliokosken uuden blogikirjoitusten sarjan, jonka hän aloitti sideerisestä astrologiasta ja hermeettisesti kalenterista. Todella mielenkiintoista. Hermeettisestä olen kuullut filosofian tunnilla, mutta astrologian yhteydessä se ei oikein sano mitään. Tuo sideerinen puoli kiinnitti nyt huomiota, koska siinä oli, että sideerinen  :kauris: aika on 16.1.-13.2. Ihan nopealla tarkistuksella katsoin muistiinpanojani, joihin olen laittanut ylös Panu Myllyniemen kirjassa olleet ajankohdat ja siinä sideerinen  :aurinko: :kauris: on 21.1.-16.2. sitten taas nopea Googlaus antaa siiderisen  :aurinko: :kauris: ajankohdaksi 19.1.-15.2. https://www.astrologycom.com/precession2.html en nyt kyllä ymmärrä  ??? Osaako joku selittää tätä? Siis miten nuo päivät voi vaihdella noin paljon ja jos Timon laittamat ajat eroaa noin paljon niin voiko minusta vihdoin tulla  :aurinko: :vaaka: vai haluanko sitä oikeastaan, en tiedä ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 20.01.2022 00:15:17
No niin, sulle käy tuossa kuten mullekin yleensä kaikenlaisessa astrologiassa, että oivallusten sijaan mulla on vaan loputtomasti kysymyksiä, ja vastauksista seuraa vain lisää kysymyksiä  :D

Mä muistelen että oon joskus ihmetelly samaa epäsuhtaa noin niinkun 16.2 syntyneenä, ja siihen lie sitten koko sideerisen ihmettely kaatunutkin het alkumetreillä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 20.01.2022 23:56:32
Toisaalta ei mitään opi, jos ei ikinä kysy  :D Mutta joo, Skorpionin päivät sentään näytti yllätävänkin yhteneväisiltä, mutta ymmärrän, jos olet tosiaan 16.2. syntynyt niin johan tuossa esimerkissä oli aika ristiriitaista tietoa juuri tuosta päivästä  :-X Kyllä mullakin toi sideerinen astrologia on jäänyt sellaiselle kuriositeetin tasolle. Aina välillä sitä pohdin, mutta sitten tulee just joku asia mitä en käsitä ja koko juttu kosahtaa. Onko sulla muuten sama ongelma kiinalaisessa astrologiassa? Siellähän myös alkuvuodesta syntyneet on aika mielenkiintoisessa asemassa ja voi olla erilaista tietoa.

En vain ymmärrä eri koulukuntia. Toivoisin, että sanottaisin miten asia on. Siksi minä kyselen ja etsin tietoa. Vai onko se nimenomaan, että minun pitää päättää mikä tieto puhuttelee? Mutta kun eihän se niin mene. Mun mielestä tieto ei ole mielipidekysymys, mutta toisaalta astrologia ei ole eksakti tiede, vaikka siinä lasketaankin asteita ja ratoja ym. Se on kuitenkin ytimeltään symboliikkaa ja tulkintaa.


Nyt menee aika filosofiseksi. Tänään ei erityisiä oivalluksia. Vaikka torstai onkin mun lemppari viikonpäiviä niin olin jotenkin koko päivän ihan perjantaissa ja ei nyt olekaan vielä perjantai, että...  :-[ :P


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 21.01.2022 16:31:52
Mää kai nappaan kiinni siitä, mikä resonoi, ja josta saan jotain.
Tunteella, mutta kuitenkin jotain logiikkaa etsin. Hmmm.
 
Mun viimesin oivallus oli että mulla on  :kuu: äidin  :aurinko: merkissä, ja  :aurinko: isän  :aurinko: merkissä.

Ja tää periytyminen, miten kiehtovaa.
Sukupolvelta toiselle kieppuu
 :oinas: :vaaka: ,  :rapu: :kauris: ja  :vesimies:...ei niinkään kyllä  :leijona:, mitä nyt polarisaation kautta.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 21.01.2022 22:05:53
Täällä on jotakin pohdittu suvusta:
https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=489.0 (https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=489.0)


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 21.01.2022 23:19:55
 :uranus: rx  :rapu:  :aspect_con: 10 Hygiea  :rapu:
ja hyllystä löytyy miljoona putelia eri siivousaineita, joilla "räjäyttää lian pois"  ;D

 :uranus: Hygiea -Alasolmu  :rapu: :aspect_opp: :chiron: :kuunsolmu:  :kauris:
kehossa on miljoona arpea, kun on tarvittu  :chiron: kirurgia erinäisten tapaturmien jälkeen

tarkka  :aurinko: :venus: yhtymä
ja mies haluaa miellyttää tai tehdä mieliksi rakastetulleen


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 27.01.2022 00:34:05
Kuvittele auringonnousu.
Horisontin yläpuolella se ei ole piilossa, mutta et silti näe sen ääriviivoja, vain valtavan valonkajon.
12 huoneen  :aurinko: ei ole piilossa vaan se on rajaton.
Siksi 12 huoneeseen liitetään kaikenmoiset laitokset, vankila, sairaala, luostari,
koska niissä noudatetaan sääntöjä ja asetetaan sinulle rajat.  :angel:

 :aurinko: keskipäivällä paistaen kohtisuoraan alas ei tee varjoa,
koska  :aurinko: MC:llä ei halua jäädä kenenkään varjoon. 8)

 :kuu: :n MC:llä täytyis muistaa, ettei se ole valonlähde, vaan saa valtansa  :aurinko: :lta.
Heijastaa.

Mistä nyt sitten lähti pohdinta, että kun vauvalta tutkitaan heijasteita,
niin astrologisesti, mitä?

ja meryem,
pikkasen voisit avata, että mitä  :chiron: ja  :kuunsolmu: 12 huoneessa?


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 27.01.2022 18:07:15
Mun mielestä uuden ap-karttani  :kuu: :leijona: MC:llä on vähän hermostuttava sijainti, koska MC on ihan väärä paikka Kuulle. Sehän  :kuu: luu sinne yötaivaalle. Mutta Jellona on niin valloitava merkki ja tietysti  :aurinko: hallitsema, että ehkä se siksi sinne keskipisteeksi pyrkii...

 :chiron: 12. huoneessa oppiläksyihin liittyy kipu. Niin fyysinen, psyykkinen kuin henkinen kipu. Toisaalta  :chiron: on myös parantaja ja tällä sijainnilla voi olla taipumusta imeä toisten kipuja itseensä ja sellaista pelastajavaikutusta kannattaa varoa. Kyllä

 :kuunsolmu: 12. huoneessa onkin sitten erittäin karmallinen aspekti ja siihen liittyy  :kalat: ja hallinnasta ja tavoitteista luopuminen. Vastahuone 6 liittyy rutiineihin ja 12. huone taas henkisyyteen ja niistä rutiineista irti pääsemiseen. Onhan tämä nyt vähän mutkikasta kun oma 6.huoneeni on täynnä tavaraa  :-X Mutta  :kuunsolmu: ei ole mikään ihan konkreettinen ja se voi liittyä sellaiseen teemaan, jota käsittelee tai on jo käsitellyt useammassa elämässä. Tuossa aiemmin mainitsemassani Karma-astrologian avaimet kirjassa on hyvin kuvattu  :kuunsolmu: eri huoneissa. Ehkä paras kuvaus tuossa kirjassa 12. huoneen  :kuunsolmu: liittyi siihen, että tässä elämässä ei tarvitse tavoitella täydellisyyttä. Hah, just näin. Karma-astrologiassa ei liikuta ihan konkreettisella tasolla vaan siihen liittyy paljon sellaista, joka on ehkä ollut meidän mukana monta elämää. Tykkään kun ei tarvitse ajatella niin konkreettisesti. Tutkailin missä Urania (30) on mun kartalla ja sehän on 12.huoneessa  :kaksoset: , sopii loistavasti harrastukseen, jota pidän juuri sellaisena kosmisena itsetutkiskeluna.


Hmm, vauvan varhaisheijasteet on reagointia, että tietysti  :kuu: ja koska se liittyy myös hermostoon niin  :uranus: Ehkä?


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: OsVi - 03.04.2022 13:01:10
Arabialainen astrologia.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 05.04.2022 22:36:45
Mun uusin oivallukseni astrologiassa on, että en kyllä muista/tajua siitä juuri mitään  :coolsmiley: ;D Sen ymmärrän että se on monimutkaista ja siinä on paljon liikkuvia osia. Tällä hetkellä kiinnostaa taivaankappaleiden liikkeiden vaikutus kollektiiviin.

Olis hauska jos jaksaisi vähän perehtyä enemmän. Tein kyllä jo ens vuoden auringonpaluukartan ja olin ylpeä että osasin sen tehdä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 09.04.2022 14:44:25
Miten en oo ennen tajunnu, että  :vesta: on mun kartalla 10. huoneessa 23 :vesimies:. Mitä tuo liekki voisi tarkoittaa työn huoneessa? Ai shaakeli, siihen osuu myös tr.  :mars: :saturnus: 22 :vesimies: aika lähelle, en tiedä miten pitkään noi pysyy kimpassa, osuuko samaan aikaan myös mun :vesta: kohdalle.

Lisäksi tr  :uranus: :aspect_squ: Mc, joo töissä on ollu nihkeetä. Ei kiinnosta etätyöt, mutta toisaalta se on yllättävän rankkaa olla toimistolla ihmisten ilmoilla.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Abelide - 27.04.2022 22:34:13
Voisiko joku ystävällinen kertoa, mistä karma-asteroidin löytää?

Varsinaisia omia oivalluksia ei juuri nyt tule mieleen, mutta kuuntelin suht pinnallista podcastia, jossa kuitenkin eroteltiin joka toinen aurinkomerkki ekstrovertiksi - Oinas jne - ja joka toinen introvertiksi: Härkä jne. - Sitten mietiskelin tuntemieni karttojen esim. ASC - aurinko - kuunvaihemerkki -komboa ja sitä miten ristiriitaiseksi persoona tulee, jos siellä on keskenään vastakkaisiin ryhmiin kuuluvia merkkejä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 28.04.2022 09:44:44
Ainakin astro.comin asteroidi listasta löytyy.

Asteroidilista lataa kauan, mutta aukeaa kyllä.

Mä oon oivaltanu taas vaikka mitä, astrologiajumitus lähti pois.

Kuten sellasenkin asian että mun alasolmu on  :oinas: huoneessa...en ollu ikinä jotenkin ajatellu sitäKÄÄN, vaikka noususolmun huonesijaintia toki olenkin tarkastellut...vaikka enempi sitä on aina tainnu merkkiin keskittyä.

Mutta on se jännä miten jotain päivänselvyyksiä ei vaan oo muka tajunnu.

 :kauris: alasolmu  :oinas: huoneessa sopisi kyllä siihen, minkä kokemuksen sain edellisestä elämästä vuosia sitten. Kokemus oli jaettu, ja oli hurjan vaikuttava.

Minä olin toisessa maailmansodassa natsi, joka vastasi teloituksista, ja koin hetken jolloin havahduin siihen kauheuteen, mitä olin ollut tekemässä. Ilmeisesti loppui itsemurhaan. Ystäväni taas oli ollut juutalainen joka kuoli kaasukammiossa. Kokemus oli yhtaikainen kummastakin, ja vieläpä niin, että hän olisi kuollut minun käskyni alla.

Jokuhan se on tuokin ollut, miksen sitten minä   ???

Ystäväni kanssa tiivis yhteydenpitomme lakkasi aika pian tuon jälkeen...oli aika pojaus.

Ja onhan mulla aika kova  :saturnus:, pysähtynyt  :skorpioni: ssa  huoneessa 10, yhtymässä onnenpisteeseen. Että kannettavaa olis.

Oikeudenmukaisuus, humanismi, oma ajattelu,  itsenä huijaamisen kammoaminen itsessä ja muissa, auktoriteettiongelma...siinä ainakin asioita, jotka voisivat tuolta kummuta.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Abelide - 30.04.2022 17:43:59
Tällainen linkki karma-asteroidista:

https://horoscopes.astro-seek.com/calculate-print-astrology-ephemeris/?narozeni_mesic=5&narozeni_rok=2020&table=asteroidy&bg_0=&aya=&color=p&side=1&lilith_true=


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 02.05.2022 22:48:17
Kuunsolmuista kyselen. Kun mulla näkyy täällä kuunsolmu Härässä 5. huoneessa, niin onko se nyt sitten nousu vai laskusolmu? Onko se pohjois- vai eteläsolmu? Onko se se mikä kertoo edellisestä elämästä ja sitten se toinen solmu skorpionissa 11. huoneessa on tän elämän oppitavoite?

Yritin lueskella vanhoja ketjuja mutta en oikein löytänyt selvyyttä. Ja kartassa se on tosiaan nimettyjä vain "kuunsolmu". Mikä on epäselvää.  ;)


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.05.2022 22:52:07
Se mikä sulla täällä näkyy, on noususolmu, ja kertoo tän elämän oppivelvollisuuksista.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 02.05.2022 22:58:01
No höh.  ;D Kiitos.
Nyt tuli hölmö olo, oloni on vieras härän merkissä ja 5. huoneessa.  ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 02.05.2022 23:01:18
Kaipa musta pitäisi tulla sitten joku arvovaltainen ja rikas kuninkaallinen, joka viljelee maata ja järjestää viihdyttäviä juhlia jossa on runsaat pitopöydät. Hmm, olen kyllä taiteellinen, joten se vois istua tähän asetelmaan.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.05.2022 23:39:09
Niin munkin on vieras fiilis  ravussa  :uglystupid2:
7 huoneessa ei niinkään...se nyt on osa elämää.

Sun pitää luoda ja nautiskella, ei paha  ;D



Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 03.05.2022 09:21:45
Huh, onneksi huomasin et Pallas Härässä on yhtymässä noususolmuun. Pallakseen kuuluu mieltä ja ruumista yhtäaikaisesti hoitavat tekniikat.
Niitähän mä teen ja ehkä pian opetan..


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 03.05.2022 09:25:40
Mähän olen hyvin erakkomainen ja kotona mielellään yksin meditoin ja keskustelen oppaiden kanssa, sehän on täysin 12. huoneen skorpparijuttu enemmän..

Mutta sen kuun laskusolmun lisäksi siellä mun 12. huoneessa on Saturnus skorpionin merkissä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 03.05.2022 13:10:17
Täähän meni nyt tosi jännäksi!

Mä huomasin, et mun miehen kuunnoususolmu on kaksosissa (mun aurinkomerkki) ja laskusolmu jousimiehessä (mun nousumerkki)
Ja siten tää menee ristiin et miehen aurinkomerkki on skorpioni, niin mun laskusolmu on siellä.

Meidän pojan noususolmu on myös jousimiehessä eli vastakkainen kuin miehellä ja mun tytöllä on skorpionissa, eli päinvastoin kuin mulla mutta sama akseli.

Ihmeellistä!


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.05.2022 17:04:57
Hahaa!

Sä niin oot Tiigris matkalla  ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 03.05.2022 22:34:04
Millä matkalla? Tallinnan risteily vai äkkilähtö Kreetalle?  ::)
Joo. Siis en oo vuosikausiin tutkinut astrologiaa, niin ehkä "pieni" innostus, kun tajuan alkaa tutkimaan meidän perheen karmallisia sidoksia ja muuta.

Ja oikeesti lasten ja miehen kartalta löytyy aika friikkejä juttuja - siis erilaisia kuin omalla kartalla niin tuntuu, ettei semmosta voi ollakaan.  ;D

Musta on esim aika hurja et miehen Pluto skorpionissa on 0 astetta 4. huoneessa, eli tarkka yhtymä IC:lle. Hui.

Ja musta on tosi outoa et tyttären nousumerkki on kauris. Ja siihen tarkka yhtymä Pluto kauriissa 12. huoneessa. Hui.

 ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.05.2022 23:58:42
Siinäpä vasta kysymys  ::)

Joo, kun karmalliset yhteydet, merkkien ja akseleiden periytyvyys, ei vain esoteerinen vaan myös biologinen, kuka tarjoo, kuka ottaa, kuka oppii kuka opettaa...ihan loputtoman mielenkiintoinen karuselli.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 18.05.2022 21:54:30
Nyt selvis minkä takia tätä nykyä risoo aika lailla ja melkein kaikki: tr.  :pluto: :aspect_squ: :pluto:

katselin, että mulla on nyt tr.  :neptunus: :aspect_squ: :neptunus: (jostain syystä tämän sivuston listaus ei tuota silti näytä, mutta kyllä se on) ja ajattelin, että se on ikäkausitransiitti. Mietin, että eipä toi nyt paljon varmaan tunnu siihen verrattuna, että on tr.  :neptunus: :aspect_con: :kuu: menossa, joka on kuitenkin henkilökohtaisempi.

Mutta nyt kattelin transiittilistaa, että mitä ihmettä :pluto: :aspect_squ: :pluto: siihen en ollu yhtään varautunu. Googlasin jo niin tuli mieleen, että tuostako ne kumpuaa aina ne jutut, että tyyppi laittoi elämänsä ihan uusiksi...

lähinnä vaan  >:(


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Elwyn - 18.05.2022 22:42:25
Mulla oli toi vuonna 2020, ei vituttanut normaalia enempää ainakaan muistaakseni :angel:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 18.05.2022 23:20:55
Normaalia enempää  :2funny: :2funny: Oot sä Elwyn kyllä niin mahtava, osaat aina piristää  :angel:

mulla kyllä nyt jonkinlainen prosessi menossa ja kuplii, mutta en vielä tiedä teenkö jonku ison elämänmuutoksen vai jatkuuko vitutus


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 29.05.2022 00:41:30
Somessakin on nykyään astrologiaa aika paljon ja siellä yksi astrologiasta kirjoittava mainitsi, että hänellä on stellium  :jousimies: merkissä ja siksi suhtautuu aina kunnioittavasti vastamerkki  :kaksoset: ja pitää sitä isona opettajana. Itselläni on myös  :jousimies: stellium ja mietin näitä vastamerkkejä. Mulla on kaikilta ilmemerkeiltä varmasti paljon opittavaa, koska mun kartalla ei ilmaa juuri ole.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Maasukeltaja - 22.08.2022 13:01:17
Uusin oivallukseni astrologiasta liittyy Uranuksen vaikutukseen transiitteina. Olen huomannut, että mihin Uranus sattuu osumaan transiittina syntymäkartalla, aiheuttaa kyseisellä elämänalueella tyytymättömyyttä sovinnaiseen tapaan toimia, tyytymättömyys tavanomaiseen tapaan, ja tämä tyytymättömyys kasvaa sietämättömäksi, kunnes päättää tehdä asiat uudella tavalla.

Uranuksen transiitit voivat olla rankkoja, kun yhtäkkiä entinen tapa toimia ei enää toimikkaan.
Syntymäkartan Uranus kertoo, mikä on pysyvästi omassa elämässä alue, jossa vaatii jatkuvaa päivittämistä tai uusien tapojen keksimistä, tai asian viemistä uudelle tasolle.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 19.09.2022 16:14:26
Oon aina vihannu päätöstentekoa ja olen joissain tilanteissa aivan toivoton jahkailija. Tajusin, että mun rx  :saturnus: :vaaka: se tietysti tekee sen. Ja jos  :oinas: edustaa sellaista palokuntalähtöä että  :oinas: on heti valmis kun sanotaan, että mennään niin mulla on kyllä just vastakohta! Olen aivan tajuttoman hidas lähtemään ja just siinä lähteissä tulee aina satamiljoonaa asiaa mieleen, jotka pitää vielä tehdä... Mulla vaihtuu ens keväänä proge  :kuu: :vaaka:, se on vielä 22  :neitsyt: mutta oon jotenki jo pohtinu tota  proge :kuu: :vaaka: että milloin noi alkaa vaikuttaan, se seuraava progekuun merkki. Jotenki kaipaan kauneutta ympärille, niin mietin joko toi vois jotenkin vähitellen vaikuttaa... ei sillä etteikö myös proge  :kuu: :neitsyt: arvostaisi yksinkertaista kauneutta.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: ikiviuh - 20.09.2022 08:07:09
137,30 astetta, golden mean tai golden ratio

https://astrogarden.proboards.com/thread/449/13730-golden-mean-aspect

tuolla linkin keskustelussa oli myös vinkki miten aspektia voi etsiä kartoilta jos ei jaksa laskea asteita summamutikassa
ja avasin oman karttani vain huomatakseni että oma puolitoistaneliö auringon ja kuun välillä onkin aika laaja orbiltaan, +2 niin että on tarkempi orbiltaan tähän uuteen aspektiin.
venytin ohjelman orbin 120 niin löysi myös tytön kartalle puolitoistaneliön +3

meillä on siis molemmilla auringon ja kuun välillä tuo kultainen keskitie/ kultainen leikkaus ja näin yhtäkkiä, pitkästä aikaa löysin astrologiasta jotain mistä ilahduin tutkimaan karttoja tarkemmin

ja meinasin nyrjäyttää jonkun aivopoimuistani kun havaitsin että meillä on sama aspekti mutta silti eri kuunvaihe  :crazy2:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 20.09.2022 22:56:26
Kultainen leikkaus..
aattelin, jotta voisko iteltä löytyä Photographican ja  :kuu: :leijona: :n väliltä,
siinä kun tuo esteettinen harmonia löytyy rajaamalla,
ja yks ammattivalokuvaaja sanoi kerran, että joillakin se on synnynnäinen taito, jota ei välttämättä opi missään opinahjossa,
mutta joo, vähän yli meni..kvintiiliksi..ei paha olleskana.
Sitten jostain syystä kattelin Niinistön karttaa, tiijä taas miks ihmeessä,
ja bongasin sieltä  :aurinko: :neitsyt: ja  :juno: :oinas: väliltä kultaisen keskitien,
ja yllätys yllätys, Jenni Haukiolla on myös  :juno: rx  :skorpioni: ja   :venus: :aurinko: :oinas: välillä tuo aspekti,
elikkä oiskohan hyö etsineet ja löytäneet toisistaan tai toistensa avulla harmonisen kultaisen leikkauksen ja keskitien elämäänsä?
Niinistön midpoint golden mean on 22  :kaksoset: ja kirjailijan sulkakynä sanoittamassa..
Niin,
ja löysin minä yhen kultaisen leikkauksen iteltä,
MC  :vaaka: ja  :jupiter: :kalat: väliltä 1 asten heitolla.
Että tasapainoilu tai kultainen keskitie löydettävä vaikka kaikkien niiden runsaiden kangaspinojen suhteen.
Kun tässä oli yks oivallus, jotta  :kalat: on monikossa ja siihen käy sana runsaus,
mikä tuli noitten luumujen myötä, runsaasti paljon..
Esteettiseen sopusointuun pyrkien kaiken runsauden keskellä..

--
Ja meryem,
itellä on proge  :kuu: :vaaka:
ihmissuhteita, monenmoisia, rakkautta ja julkista mollaamistakin,
 :vaaka: merkkiinhän liittyvät myös riidat ja yhteenotot,
mutta ennenkaikkea kaikennäkösiä sopimuksia,
jotka tietenkin vaativat ensin päätöksentekoa,
mutta siis juridisia ja lainopilliesti oikeanlaisesti laadittavia,
allekirjoitettavia.
Ja kyllä sitäkin kauneuden kaipuuta,
just tuota esteettisen ympäristön halua,
mutta sen aika siirtyy pikkase sadonkorjuun tieltä..se kun ei odota.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: ikiviuh - 22.09.2022 08:57:01
kävin läpi omaa karttapankkia mutta ei niitä paljoa löytynyt. siirryin synastriakarttoihin eikä sielläkään mitenkään runsaslukuinen. löysin jotain kiehtovaa mutta en varsinaisesti tiedä mikä se on  ;D
ehkä asia selvenee ajan kanssa


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 25.09.2022 20:47:25
Hmm, oon ehkä ymmärtänyt että perääntyvät planeetat syntymäkartalla vaikuttaa melko vahvasti. En ole niitä liiemmin ennen noteerannut, tai tiedostanut ne olen, mut nyt aloin miettiä että niitä on tosi paljon.
Muutenkin aloin miettiä 1. huonetta, siellä on Uranus  :jousimies: ja Neptunus  :kauris:, molemmat perääntyvinä. Kun se on kuitenkin minuuden huone. Haaveileva friikki?

Oon saanut kuulla hyvin erilaisia versioita siitä miten mut koetaan, usein vähän salamyhkäiseksi, ei ollenkaan perus kaksoseksi vaikka kaksososissa monta persoonallista planeettaa...
Olen valitettavasti ihminen joka on hyvin erilainen eri ihmisten seurassa, se liittyy hyvin paljon turvan tunteeseen. En tarkoita että olisin feikki. Joskus olen ihan täysin sivusta seuraaja, asiallinen viilipytty, diplomaattinen. Joillekin heti avoin hölösuu, näytän lämpimän hassun puolen. Ja sitten se on se filosofistinen minuus joka on suora ja ehkä jopa tahallaan erikoinen ja villi, jotta saadaan vähän aikaan kontrastia (se on selvästi Uranus  ;D mutta se puoli näkyy vain kun on riittävän turvallista)

No lisäksi kartallani perääntyy myös Jupiter  :vesimies:, se on 2. huoneessa, Saturnus  :skorpioni: 10. huoneessa ja  :pluto: :skorpioni: 12. huoneessa.

Voisko tämä selittää sen, että mulla on valtava sisäinen maailma jota en kovin hyvin osaa ilmentää ulospäin, koen siis vaikeutta saada ulos asioita.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 28.09.2022 08:48:07
Perääntyvät planeetat.
Mää tuossa hoksasin sellasen, että kun mulla  :saturnus: retroaa omassa huoneessaan 10 ( :skorpioni: ) ja  :kuunsolmu: on  :kauris: huone 2, niin nää kyllä vahvistaa ja nostaa toisiaan esiin.
Että tällä kertaa ei tosiaan kävellä  :saturnus: läksyistä ohi.

Työ ja ura ainakin on ollut yhtä takkua monestakin syystä, ja lasten ehdoilla meneminen ja koti on ollut se tärkein, vastuuta oon ottanut ja on annettu aivan liikaa yhdelle ihmiselle.
Omat pelot ja suvussa laahannut käsittelemätön kökkö on ainakin ollut tapetilla sekin.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 29.09.2022 22:18:08
Joo..
Suvussa kulkevat riippuvuudet, ajatus- ja tunnemallit ja sairaudet.
Niihin olen tietoisesti katkonut siteitä pari vuotta. Tärkein on että tiedostaa ne ja päättää, että tämä pysähtyy minuun. Meidän suvusta tulee vahvana itsensä vähättely ja marttyyrius sekä puutetietoisuus. Ja ymmärrä kyllä, sota-ajan eläneet sen koki niin vahvana et sen seuraukset siirtyi mun vanhempien sukupolveen myös.

Joku kumma kyllä, nyt iski taas akuutti alaselkäkipu. Se muuten tulee aina siinä elämänvaiheessa kun tuntuu olevan liikaa kaikkea ja tuleva muutos pelottaa. Se on psykosomaattinen juttu ihan satavarmasti, vaikka onkin ihan myös satavarmasti hyvin fyysinen iskias tai mikä nyt onkaan...

Juurichakraa se varmasti heijastelee. Sitä perusturvan tunnetta. Riittääkö tämä kaikki mitä teen, kun täytyy siihen ja siihen mennessä saada kaikki valmiiksi. Se on se tunne.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 29.09.2022 22:27:02
Niin ja normaalisti en kovasti stressaa perus arjesta enkä pienistä muutoksista, mut nyt on sellainen vähän isompi muutos nopealla aikataululla  ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 29.09.2022 22:52:20
Tää on tämmöistä yksinpuhelua nyt, mut vielä yksi havainto mitä tein niin mun kartallahan on YOD. Se ei ole astro.fi tulkinnoista tullut ilmi, eli oli mulle ihan uus löytö. Tein jollain ulkomaisella sivustolla kartan niin se oli minitulkinnassa.

Mulla se koostuu  :uranus: :jousimies: 1. huoneessa, kuunsolmu  :harka: 5. huoneessa ja MC  :vaaka: . Jännä homma! Täytyy alkaa ihmettelemään sen merkitystä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 29.09.2022 23:58:22
Tiigris,
ettäkö  :kuunsolmu:  :harka: yodin kärkenä? Syntymäkartalla vai nyt transiittien myötä?
Kun tuo  :kuunsolmu: on nyt  :harka: :ssä elikkä onkos sulla sen paluu?
Alasolmu on sitten yodin kantana.
Jos on Solmun paluu, niin tuo yod on erityisen tärkee, suunta sormella osotettuna.

Ja sitten noista retroista..kun ne sulla kuitenkin monet on kosmisia, mikä on hyvin tavallista keväällä syntyneille, näin oon ymmärtänyt,
tai ainakin tavallisempaa kuin talvella syntyneillä, siis  :pluto: :uranus: :neptunus: rx.
Mää näkisin sun sosiaaliset suhteet  :jupiter: rx  :vesimies: :n kautta asiallinen viilipytty, 2 huoneessa, härän turvallisuutta hakien
 :aspect_tri: :aurinko: :merkurius: hölösuu  :aspect_opp:  :uranus: :jousimies: willi ja wapaa


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 30.09.2022 00:24:58
Turvallisuutta hakeva villi ja vapaa hölösuu...on siinäkin homma  :D

Mulla suvussa kulkee vanhemmista erossa oleminen, hylkääminen, väkivaltarikokset ihan pahinta  :skorpioni: laatua, joskin impulsiivisuus näyttelee osassa suurta roolia. Alkoholismi on sopassa myös.

Oon aina saanu lohtua siitä, että olen ajatellut...tiennyt olevani jonkinlainen "korjaaja". Täydellistä suoritusta en ole tehnyt minäkään,  mutta toivon paikkoneeni vanhoja reikiä silti.




Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 30.09.2022 22:00:21
Nikki, jep, se kuunsolmu on kärkenä. Mutta mä en ymmärrä astroa niin paljon et tietäisin mistä näen onko sen paluu.  ;D

Jotain mullistavaa on tää koko vuosi kyllä ollut elämässä, pään sisällä ja ulkoisestikin. Tulee pian muutto ulkomaille kolmeksi kuukaudeksi koko perheen kera.
Mä mietin ihan tosissani alkavani viimeinkin opiskelemaan jotain hörhöä. Hörhöys on aina ollut mun oma juttu, mut jos alan vaikka energiahoitajaksi, pitää mun tulla siinä asiassa näkyväksi. Oon ollut ennen siihen liian nössö, mut nyt oon alkanut ymmärtää että täähän on mun elämä... Mä voin tehdä sitä mikä kutsuu, vaikka se ois monen mielestä outoa.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 30.09.2022 23:05:55
Mä oon miettiny samaa.
Mutta eii, oon selkeesti mieluummin piilossa kun näkyvä, ei hierrä se asia.  :pluto:   :keskitaivas: niin voisin kai olla kumpaakin kunnolla...no, eipä siitä kuitenkaan mitään tulisi, jos vaikka yrittäisinkin... se r :saturnus: 10. Olkoon.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: sideman - 06.10.2022 23:14:10
Ihanaa Kuuhilda, että tykkäät  :angel:

:kauris: on 21.1.-16.2. sitten taas nopea Googlaus antaa siiderisen  :aurinko: :kauris: ajankohdaksi 19.1.-15.2. https://www.astrologycom.com/precession2.html en nyt kyllä ymmärrä  ??? Osaako joku selittää tätä? Siis miten nuo päivät voi vaihdella noin paljon ja jos Timon laittamat ajat eroaa noin paljon niin voiko minusta vihdoin tulla  :aurinko: :vaaka: vai haluanko sitä oikeastaan, en tiedä ;D

Ei tule muuta mieleen kuin että on käytetty eri ayanaamsa'ita. Niissä muutamissa kartoissa joita olen tehnyt astro.com'issa, olen käyttänyt Lahirin ayanaamshaa* (a), koska se lienee Intiassa suosituin. Vasta nyt kävin tsekkaamassa kuinka isoja aste-eroja a:illa on. Luettelossa on huomattavan monta vaihtoehtoa. Fagan/Bradley näyttää olevan se johon verrataan. Erot ovat yli 4 astetta. Lisäksi luettelossa on miinusetumerkkisiä. -- Todettakoon että tietoni hinduastrologiasta ovat todella niukat.

*Wiki: Ayanamsa (ayanāṃśa: from Sanskrit ayana 'movement', and aṃśa 'component'), also ayanabhāga (from Sanskrit bhāga 'portion'), is the Sanskrit term for many systems used in Hindu astrology to account for the precession of equinoxes.[1][verification needed] There are also systems of ayanamsa used in Western sidereal astrology, such as the Fagan/Bradley Ayanamsa.[2]


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 08.10.2022 15:15:19
En ole muistanut noita komeroita siis merkkejä, joihin mikään huoneen kärki ei osu, pitkään aikaan.  Olen sen jo tiennyt, mutta hämmästelen taas, että tosiaan mulla on koko stellium komerossa. Mitä olen nyt tutkinut ja katsonut tällä komerosilmällä karttoja, joita minulla on tiedoissa niin ei kyllä tuollaista määrää ole planeettoja komerossa ollut millään muulla kartalla. Hirveän raskas taakka, samoin 6.huone painotus. Onneksi myös :jupiter: on 6.huoneessa niin se tuo vähän iloa siihen raskauteen.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 09.10.2022 15:15:26
Määkään en oo pitkään aikaan ajatellu komeroita...ykkösessä  :kauris: on komerossa, sen muistan...ja  :saturnus: pakittaa omassa huoneessaan   :skorpioni:
...olikos jotain hyvää keskustelua/linkkejä, jonka avulla näitä tutkia?


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 09.10.2022 21:06:34
Kuuhilda ainakin sen muistan jostain lukeneeni, että nämä komerossa olevat planeetat käyttäytyy sen huoneen kärjen merkin mukaan. Kun ehdin ja jaksan joskus niin pitää laittaa tästä ihan oma keskustelu ja kerätä kiinnostavia linkkejä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: downtempo - 10.10.2022 08:28:25
Mulla on 8. huoneen  :kuu: ja  :mars: :aspect_con: härässä komerossa ja huoneen kärki oinaassa.
"supressed Energy". Jos etsii oinaan hallitsijan niin se just on siellä komerossa mars siis. Umpikuja.  :(


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.10.2022 09:11:59
Täällä on jossain kätköissä jokin hyvä keskustelu linkkeineen, ollut ainakin, mutta minä en moista löydä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 10.10.2022 21:05:57
Mielenkiintoista, en ole tuollaista komerojuttua kuullutkaan. Mutta näyttää siltä että mulla ei ole mitään komerossa. Jos osasin oikein tulkita.  :idiot2:

Oispa kivaa jos jaksaisi opiskella vähän tätä astrologiaa, on jäänyt aika perustasolle.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 04.11.2022 19:30:14
Nyt on kuulkaa erikoinen juttu!  :o

Kun tulee 8.11. täysikuu ja pimennys, niin silloin mun kuunsolmu ja Pallas Härässä 5. huoneessa ovat yhtymässä sen hetken kartan kuuhun, kuunsolmuun ja Uranukseen Härässä.

Samaan aikaan ne on oppositiossa  :aurinko: :skorpioni: joka on yhtymässä siihen mun kartan toiseen kuunsolmuun.

Samaan aikaan Saturnus on yhtymässä mun Jupiteriin vesimiehessä 2. huoneessa ja nämä teki sit myös jotkut aspektit kuuhun ja aurinkoon.

Itse en osaa tulkita tätä astrologisesti, mutta sen tajuan että tässä on joku aika vahva juttu. Isoja muutoksia elän, lähdetään parin päivän päästä 3 kuukaudeksi tuonne Keski-Eurooppaan asumaan, eli muutto osuu juuri täysikuulle. Tämä matka tuli ja järjestyi jotenkin "kohtalonomaisesti" eli kaikki järjestettiin ja mahdollistettiin nopeasti. Olen tietoinen menneistä elämistäni tuossa maassa ja olo on ihan kuin tämä olisi käsikirjoitettua kaikki, ja jotenkin aavistelen löytäväni ton reissun aikana itsestäni uuden puolen. Tai meneväni vahvasti sitä kohti mitä mun on tarkoitus tehdä.

Nimimerkillä: Vain vähän matkustellut kotikissa.  :)

Jännittää, pelottaa ja innostuttaa, silti jollain tavalla vahva ja rauhallinen olo - näin tän pitää mennä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 04.11.2022 23:47:42
Tiigris, kuulostaa aivan loistavalta seikkailulta  :)

Mulla nää pimennykset osu 5.huoneeseen ja nyt tuleva kuunpimennys osuu 12. huoneeseen. Joskus pimennys valaisee sitä mitä elämästä oikeasti puuttuu. Multa puuttuu 5.huoneen teemoja ja rx kartallakin siellä huoneessa on vain ankea  :saturnus: :aspect_con: :pluto: Tiedättekö ku tulee sellanen taskulampun valokeila, joka näyttää mitä täältä puuttuu. Kai se pimennys voi joskus noinkin toimia.

8.11. täysikuu osuu 12. huoneeseen, sitä nyt en ihmettele sen huoneen teemat tuntuu nousevan jatkuvasti esille muutenkin.

Tajusin, että mulla on ihan hemmetin raskas kartta.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 06.11.2022 01:12:40
meryem
Sulla on muutamakin kvinkunssi kuunpaluussa justika  :coolsmiley:
Tuo raskas kartta kirvoitti tutkimaan..
 :aurinko: :skorpioni: :aspect_kvi: :chiron: rx  :oinas:
 :pluto:  :kauris:  :aspect_kvi:  :mars: rx  :kaksoset:
 :saturnus:  :vesimies:  :aspect_kvi: DC
ja loppukevennyksenä  :uranus: rx  :harka:  :aspect_tri:  :askendentti:  :kauris: jonka asteluvut tietennii noteerasin syystä että  :angel:
jännitteitä vai oisko nuo vuorikiipeilijän flow-tila ja huipulla sitten tuulee ?
Muuten sun syntymäkartalta sanosin, jotta jotenkin se  :vesta: T-ristin kärkenä vois olla se pointti,
mitä kautta raskasta oloa purkaa, tehdä sydämellä, olla läsnä, löytää "avaimet", ja fokus.
 :jupiter: on kuitenkin sun  :aurinko: :n ja stelliumin hallitsija.
 :jupiter: :aspect_opp: :chiron: :aspect_squ: :vesta: -kuviota tässä niinku..
Toisaalta myös stelliumin  :mars: tyyppistä energiaa vois purkaa vastamerkissä, eli  :kaksoset: :ssa.
Löytää ilo ja kepeys, lapsen aitous, ja älyn keltainen sävy.

Tiigris
Hieno homma.
Kuinen pimennys  :pallas: :selle, jonka tehtävänä on löytää naisellinen puolensa ja suhde äitiinsä.
Lykkää kartalle Pallaksen äiti 9 Metis, viisas neuvonantaja, nyt transiittina 0  :vesimies:
Ja vinkkinä, teepä astro.comissa astro-travel kartta,
voisinpa kuvitella, että sinne minne muutat, menee myös  :kuunsolmu: -linja.
Että niitä sielunsirpaleita vaan sinne keräämään.
Niin minäkin kävin aikoinaan Australiassa, solmulinjalla, no en ihan Ayers Rockilla, mutta kultarannikolla kumminnii..

--
Jostain syystä mua on kiehtonu viime aikoina keskipisteet,
ja älysin jotta mun kartalla kohtalottarien vääjäämätön, elonlangan leikkaaja Atropos 11  :skorpioni:
on  :mars: /  :saturnus: keskipisteessä.
Aika osuvaa, Alasolmu on  :aspect_con: :saturnus: ja  :mars: taas  :skorpioni: :n hallitsija,
että siinä se viikatemies sitten kun Hra Aika  :saturnus: niin päättää.
tr  :merkurius: 11  :skorpioni: justika siinä,
kuolleitten päivänä
niinpä


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 08.11.2022 18:26:06
Nikki, kiitos taas tuli paljon oivalluksia sun kirjoituksista. Mietin noita pimennyksiä ja sitten en tajua miten asc  :rapu: ei ikinä muista noita kuunpaluu karttoja tutkia. Tällä edellisellä oli  :skorpioni: rykelmä 8.huoneessa, selittää varmasti osaltaan noita raskaita tunnelmia. Kai sitä kepeyttäkin tosiaan löytyy vastamerkki  :kaksoset: kautta, mutta ne ei oo mitään itsestäänselvyyksiä vaan niitä kevyitä ja iloisia asioita pitää myös huomioida. Siihen kai se 5.huoneen valaisu nyt pyrkii.

Oivalsin, että pimennykset on loistava tilaisuus tarkistaa suuntaa.



Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 09.11.2022 19:15:43
Oijjoi Tiigris, kuulostaa upealta tuo kaikki!
Onnea kovasti matkaan  :smitten:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 31.12.2022 17:40:51
 :kaksoset: ja keuhkot, hengityselimet
retro  :mars:  :kaksoset: energia ja jaksaminen, pikkase voimat vähissä olluna..
Ja mistä ovatkaan suomalaiset kärsineet viime aikoina,
hengitystieinfektioista
Itekin taannoin pari päivää poissa töistä, proge IC 16  :kaksoset:.
Pienellä pojalla oli RS-virus ja yks yö sairaalassa.
Töissä koronaa ja yskää ja vuotavaa nenää.
Poissaoloja, sijaisuuksia.
Ja
retrona sitten
THL noteeraakin koronan hengitystieinfektioihin,
nyt
kaiken jälkeen.
Ja että koska koronan vuoksi olimme erityksissä,
niin
nyt
sairastamme senkin edestä,
koska immuniteettia ei ole päässyt kertymään tavanomaisesti sairastamalla.
helevata

pitää lisäämän,
koskapa otin esille retro  :mars: :n
yhen vitaalienergian muodon,
niin olettaisin, jotta oma köhiminen vois näkyä  :mars: paluukartalla,
niinku itellä..
 :askendentti: 12  :skorpioni:
ja  :kuunsolmu: 10  :kaksoset:
eli nousulla yleinen terveys ja hyvinvointi?
ja solmulla kohtaaminen (tr  :mars: rx  :aspect_con: )
ja  :aspect_kvi: terveysaspektina jos niikseen..

 :mars: rx 9  :kaksoset:  :aspect_kvi: :aurinko: 9  :kauris: nyt


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 22.01.2023 13:53:26
Karma-astrologia kiinnostaa ja tutkin nyt erikoiskarmoja ja kuunsolmuja. Mun kartalla ei taida olla mitään erikoiskarmaa, mutta löysin aspektin kuunsolmuun.

  :uranus: :aspect_kvi:  :kuunsolmu:

Tuo tekee kai minusta jonkinlaisen kapinallisen. Jos mietitään kuunsolmujen hallitsijoiden aspekteja niin minulla solmujen hallitsijat  :saturnus: :kuu: tekee kartalla bi-kvintiilin. Mutta siinä missä tuo  :uranus: kvinkunssi kuunsolmulle on tarkka niin tuo bi-kvintiili ei todellakaan, että en tiedä voiko sitä edes laskea aspektiksi.

Nää on ihan hurjan mielenkiintoisia. Mietin miten tuo  :uranus: kapinallisuus näkyy. Onhan minulla kuunsolmun hallitsija  :kuu: 11. huoneessa eli  :uranus: huoneessa.

Tuli samalla kerrattua noita eri aspekteja. Yleensä katson vain perusaspektit, mutta näistä muistakin saa taas enemmän irti. Kvinkunssi vaikuttaa olevan aika hankala aspekti.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 22.01.2023 20:57:00
Mitä ovat erikoiskarmat..?


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 22.01.2023 21:32:06
Niitä käsitellään kirjassa Karma-astrologian avaimet (Basam Books, 2021) kirjoittajat Anne Sundell, Johanna Vilén ja Liisa Wiik. On muuten todella hyvä kirja, jos kuunsolmut ja karma-astrologia kiinnostaa! Tästä aiheesta ei kauheasti suomeksi ole kirjoja. En tiedä onko painosta vielä jäljellä kaupoissa, mutta ainakin kirjastosta löytyy.

Erikoiskarmat ovat nimensä mukaisesti jonkinlaisia "erityisiä" karmallisia tehtäviä, joista sielu on sopinut tässä elämässä. Käytännössä siis katsotaan  :kuunsolmu: hallitsijaplaneettaa ja sen suhdetta nousuolmuun. Niitä on eri asteluvuilla ja astelukujen ja aspektien mukaan määräytyy tietty erikoiskarma, joita on tuossa kirjassa lueteltu. Nämä on harvinaisia eikä kaikilta kartoilta läheskään näitä löydy edes. Mutta kannattaa tutkia  :kuunsolmu: hallitsijaplaneettaa (esim itselläni  :kuunsolmu: :rapu: hallitsija  :kuu: ) ja sitten missä kulmassa esim  :kuu: on  :kuunsolmu: ja sama laskusolmun kanssa, joka on aina vastamerkissä eli minun esimerkissä  :kauris: ja hallitsija  :saturnus:

Tuota kautta keksin tuon  :uranus: :aspect_kvi: :kuunsolmu: vaikka kirjassa ei tuollaisesta aspektista mainita mitään. Erikoiskarmoissa on siis hyvin tiukat ne orbit. Eikä kannata tosiaan masentua, jos sellaista ei omalta kartalta löydy, koska ne on harvinaisia, mutta jos jokin merkittävä aspekti hallitsijan ja  :kuunsolmu: kanssa löytyy niin kannattaa etsiä tuo kirja käsiinsä ja tutkia lisää.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 23.01.2023 15:00:57
Tosiaan mielenkiintoista. Ketäpä ei karma astrologia kiinnostaisi  :smitten:

Mulla on :kuu:  :aspect_squ: :kuunsolmu:, asteen orbi. Plus miljuuna muuta aspektia.

 :saturnus: ksella on niin paljon aspekteja, etten muista niitä kaikkia, mutta :aspect_tri: kahden asteen orbilla tulee solmulle.

Pitääpä etsiä tuo kirja jostain käsiinsä!


Sama  :rapu:/ :kauris: akseli siis kun sulla.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 23.01.2023 15:18:32
Oho Kuuhilda, tuo  :aspect_squ: tarkoittaa sitä, että sinulla on Pluto-karma. Tämä nimi siis kuvaa karman luonnetta eikä suoraan liity  :pluto:, sinulla tuossa  :kuu:

mutta koska  :pluto: liittyy tuohon karman luonteeseen niin kannattaa myös tarkastella sitä paremmin ja ajatella se kartalla jonkinlaisena karman hallitsijaplaneettana. Ja kannattaa tosiaan etsiä tuo kirja, siinä oli tästä aiheesta enemmän.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 24.01.2023 00:19:01
Nonni. Aina vain mielenkiintoisempaa, mutta ei yllättävää. Ennemminkin jotenkin vahvistavaa, että niin just.

 :pluto: möllöttää syntymäkartalla   :aspect_con:  :keskitaivas:, että aika näkyvä on.

Tänään ja eilen on tullut jo kolme erittäin mielenkiintoista kirjasuositusta, eri asioista, mutta sellaisista jotka todella kiinnostavat.
 






Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 03.02.2023 00:31:43
Karmatyyppejä on 13 Judy Hallin mukaan.
Karminen oravanpyörä
-Sama teema toistuu elämästä toiseen
-Menneisyyden pelot ja fobiat tulevat esille. Esim.  :saturnus: tai  :pluto: sijoittuu pääakseleille.

Ollut joskus karma-astrologi Maija Urmaksen luennolla.
Meillä tais olla yhteistä karmaakin lopun viimeksi.
Löyty monistenippu hyllyn kätköistä.

Oisko erikoiskarmaa, (Irene Andrieu -metodilla..)
 :saturnus:  :aspect_con: Alasolmu  :vesimies: perinteinen hallitsija  :saturnus:
  :aspect_opp: :kuu: :kuunsolmu: :leijona:
 :kuu: heijastaa  :aurinko: :n valoa,  :aurinko: 12 huoneessa  :skorpioni: :ssa, perinteinen hallitsija  :mars:,
 :mars: :leijona:  :aspect_squ:  :venus: RX  :skorpioni: jonka hallitsija  :mars: joka on  :leijona: :ssa, jonka hallitsija on  :aurinko:...


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: ikiviuh - 03.02.2023 02:26:49
katsokaapa Irène Andrieun omaa karttaa,
S :saturnus: :aspect_con: :uranus: :aspect_con: :keskitaivas:
:aurinko: :aspect_con: :kuunsolmu:
urania :ceres: :jousimies: :aspect_opp: karma :kaksoset: 10. huoneessa

astrologien kartat ovat siitä niin mukavia kun niissä on kellonaika suurella todennäköisyydellä oikea  8)


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.02.2023 15:06:59
Mielenkiintoista.

Andrieun kartta on aika...osuva.

Ja tuossa tuo nyt taas toistuisi Judy Hallin mukaan tuo oravanpyörä.

Pään hakkaamista ja kiven pyöritystä elämästä toiseen vaan  :laugh:
Yhtä turhuutta.


Nikki
Mitkä asiat osoittelee yhteistä karmaa jonkun kanssa?  Ihanko  :kuunsolmu: , akselit,  :saturnus:  :pluto: yms ?
 Osaako sitä katsoa sen karman luonnetta ja miten se ilmenee?

Eivätkö tavallaan ikäryhmät kanna yhteistä karmaa esim.  :pluto: n ja  :saturnus: suhteen?


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 03.02.2023 21:33:32
Kuuhilda
Oisko se tuota Hyvittämisen karmaa
-Karmavelka toista henkilöä kohtaan
- :saturnus: ja  :neptunus: avaimia tähän
-Esim. edellisessä elämässään vammautunut lapsi opetti vanhemmilleen tärkeää läksyä - ja saa nyt nauttia mitä parhaasta terveydestä.
(Judy Hall)

esim. itellä tuo  :saturnus: Alasolmu  :vesimies:  :aspect_opp: :kuunsolmu: :kuu: :leijona:
exä oli  :aurinko: :leijona: :aspect_con: mun  :kuu: , hyvitinpä hyvinkin..
 :saturnus: puoli, vanhaa isää kohtaan varmaankin oli karmaa, hyvitinpä hyvinkin,
ja nykynen veskari,  :aurinko: likellä tuota  :saturnus: Alasolmua ja aiemmin täällä mainitut  :vertex: akselit sun muut.
Ja lisäksi molemmilla miehillä pysähtynyt :neptunus:
ja se taas liittyy jotenkin omaan  :venus: :een, joka peräytyy kohti  :neptunus: :sta.

Toisekseen voi tehdä suhteen kartan ja tutkia sen solmuja.
Sieltä löytyy itellä  :kuu: :kuunsolmu: :harka: joka tekee ison ristin sitten oman solmuakselini kanssa.
Selvännäkijä Olavi Moilanen sanoi suhteesta, jotta tässä elämässä mun pitää vuorostani "pelastaa" ,
 eli monta yhteistä elämää ilmeisesti toisiamme pelastaen takana.
Pitänee paikkansa, lievittäen miehen "kärsimystä" :chiron: :kuunsolmu: :a, joka osuu mun Antivertexille.
Eli  :vertex: kohtaamisineen  :kuunsolmu: -akselin kera.

Sulla taitas olla myös Tekniikkaan liittyvää karmaa
-Esim.  :uranus: 6. tai 12. huoneessa
-Käytettävä tässä elämässä tekniikan edistämistä moraalisesti hyväksyttäviin tarkoituksiin (juuret Atlantiksella tai teknisellä vallankumouksella)
Atlantiksellehan taitas olla asteroidikin?

--
Sitten nuo sukupolvi planeetat,  :neptunus: :uranus: :pluto:,
en liittäis niinkään karmaan vaan tiettyihin yhteiskunnallisiin tms. ilmiöihin.
 :pluto: :leijona: sukupolvi ja suuret ikäluokat, halusivat menestyä
 :pluto: :neitsyt: :uranus: :neitsyt: liitetään luontaishoitojen yleistymiseen esim. 60-luku, miksei myös hippiliike, vapaus, Aquarius..
 :pluto: :vaaka: hmm..avioero helpottunut?
 :pluto: :skorpioni: näistä muistan oman tytön kautta suomijellona kaulakorut, festarikansaa,  :uranus: :neptunus: :kauris: Berliininmuuri murtui, jupit ja lama
jne..


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 06.02.2023 18:14:17
Heippa  :smitten:

Olen palannut koto-Suomeen!
Kertokaa, onko joku ikä milloin esim Pluto tulee varhaisaikuisuudessa tekemään jotain kettuilu-transiitteja jokaiselle?
Mietin mistä näkisin edellisen parin vuoden transiitit, nyt kun miettii niin olen todellakin kuollut ja syntynyt uudelleen. Taas.  ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 06.02.2023 18:16:01
Tiedän kyllä myös että Uranus on myös helposti osasyy näihin kausiin. Se mulla on ollut viime ajat mukavan aktiivinen...


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 06.02.2023 20:58:26
Tiigris
astro.com / Ephemeris
-antaa astelukujen mukaisen taulukon vaikka 10 vuodeksi, tarkkaa tutkailua, tiedettävä omat asteluvut.. :coolsmiley:

Täällä Tanhuan sivuilla.
-etusivulla : Tutki karttoja
-luo oma kartta, jos et ole vielä luonut
-tutki omaa karttaasi
oma astro siinä sivussa
-kurssityökalut
-transiittilista
-valitse tekevät planeetat (voit rajata vaikka siihen  :pluto: /  :uranus: tai suosittelisin myös  :saturnus: :sta henkisenä kasvattavana, kuin myös  :jupiter: , joka ei aina ole joulupukki..)
-syntymäkartan tekijät
-vuodelle ?

Ikäkausitransiitit
https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=24645.0 (https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=24645.0)

Suosittelen myös edistetyn kartan tekoa, progressiivinen kartta, astro.com sivuilla
 :kuu: :n kulku ja merkkien vaihdot planeetoilla merkittäviä
esim. itellä ollut pitkän aikaa progekartalla  :pluto:  :aspect_con: :askendentti: :kauris: ja  :aurinko: :kauris: myös siinä,
enkä tuota nyt niin kettuiluna pidä, mut minähän oonkin  :skorpioni: :angel:
 :pluto: rikkaus


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 08.02.2023 16:36:05
Joo, ai sieltä pystyy tekemään ne transiittilistat myös menneisyyteen. Oon mä sentään oman kartan jo tehnyt, oon kuitenkin roikkunut täällä jostain vuodesta 2004 lähtien?  :2funny:

Joo on tässä ollut vuosien taukoja..

Ihan vaan täytyisi kerrata, että mitä siellä kartalla on tapahtunut niinä vuosina kun on mennyt ihmissuhteita, asunto tai työt alta. Ainakin joskus siinä oli kyse  :uranus: :aspect_squ: :aurinko: kaudesta..

Pluto, en tiedä onko se mulle jotenkin "käsittämätön". Koko aikuiselämä melkein ollut jonkinlaista metamorfoosi. Mut en tiedä, mulla on Pluto perääntyvänä skorpionin merkissä huoneessa 12. Eikö se jo tee siitä aika utuisen.  ;D


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 09.02.2023 16:52:04
Tiigris, etkös sinä ole asc :skorpioni: vai muistanko väärin? Silloin varsinkin tuo  :pluto: on merkittävä, mutta 12.huone on joka tapauksessa karmallinen, joten sen sijainti on jo itsessään siellä huoneessa voimakas. Ja vielä perääntyvänä, joka sekin liitetään karmaan.


Silloin kun tr.  :pluto: jyristeli mun  :jousimies: stelliumin läpi niin ne muutokset todellakin huomasi ja tunsi. Nyt kun mulla on tr.  :neptunus:  :aspect_con: rx  :kuu: niin muutokset on jotenkin paljon enemmän pinnan alla ja hankala jotenkin osoittaa. Joskus on helpompi käsitellä sellaisia muutoksia, jotka näkyy ja tuntuu, kuin tällaisia, joista ei oikein saa kiinni mistä on kyse. Tuntee vaan sellaista aaltoilua, että jotain tapahtuu. Mulla on ollu sellanen olo jo monta vuotta ja hämmästelen edelleen mihin tää johtaa, jos mihinkään.

Olen kuvitellu, että itku aina puhdistaa ja auttaa, mutta ei. Joskus se vaan lisää elimistön stressiä entisestään ja tulee pää kipeeks. Parempi kun rauhoittuu. Ehkä muutenkin  :neptunus: oppi on se, että jos et saa otetta asioista ja tuntuu usvaiselta niin sitten on niin ja se täytyy vain hyväksyä.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 09.02.2023 19:00:39
En ole, vaan nousujousimies. Huh.  ;)

Noniin. Olen taas sekoillut. Siellä 12. huoneessa olikin  :saturnus: :skorpioni:. Pluto  :skorpioni: olikin 10. huoneessa. Ja se on osana mun "mystistä suorakaidetta".
 :pluto: :aspect_tri: :mars:,  :pluto: :aspect_opp: :venus:,  :pluto: :aspect_ssx: :askendentti:,  :pluto: :aspect_sex: :neptunus: on Pluton aspektit.

Ja nyt huomasin että on meneillään semmoinen transiitti kuin  :pluto: :aspect_squ: :venus:  ja se tapahtuu mulla 4. huoneessa. Ja sitten  :uranus: sulkeutuva semisekstiili  :aurinko:. Aurinko on huoneessa 7.

Kyllähän tässä on juuri sitä ilmassa että enpäs tiedä missä ja kenen kanssa asun vaikka parin vuoden päästä. Saatikka mitä teen työkseni. Tai on mulla visio.
Se vaan on  :coolsmiley: aika kaukana, mutta kuvittelen sen isona ja mahtipontisena  :askendentti: :jousimies: tyyliin   ::)


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 09.02.2023 19:21:18
Voitteko muuten kuvitella. Mä kysyin mun miehen äidiltä mun miehen syntymäaika. Ei se osannut varmaksi sanoa, mutta sanoi suurinpiirtein ajan. En tiedä mikä toi aikaisempi kellon aika oli millä olen tehnyt. Ja ajatellut et hän  :aurinko: :skorpioni: on  :askendentti: :leijona:...
Mä en oo sitä leijonaa hänessä koskaan oikeen niin tunnistanut ja tän uuden ajan mukaan hän onkin  :askendentti: :oinas:  :2funny:

Joo. Hän on vielä  :kuu: :kalat:, se on 12. huoneessa enkä mä kyllä tunnista sen vaikutusta ollenkaan. Ei niin mitään kalamaista. Se on täysin piilossa.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 10.02.2023 13:43:27
Huh huh,  :aurinko: :skorpioni:  :askendentti: :oinas: on melkoinen yhdistelmä. En ihmettele, jos siinä  :kuu: :kalat: jää vähän varjoon. Varsinkin 12. huoneessa. Mulla on myös  :kuu: :kalat: ja se on aika jännä kuumerkki. Tosin tunnistan sen itsessäni kyllä erittäin hyvin, en tiedä miten se läheisille näkyy, mutta koen, että toi puoli minusta tulee esille just taiteen kautta, vaikka musiikin tai kirjojen tai elokuvien. Se liittyy tunne-elämään ja osittain johonkin sisäiseen maailmaan.

Ai sä oot  :askendentti: :jousimies: , mutta  :pluto: tekee kyllä sun kartalla paljon aspekteja. 10. huoneessa se vois kuvitella, että tuo uralle aika paljon isoja muutoksia.

Se on hyvä, jos on visio. Mulla tuntuu, että ei tällä hetkellä oo mitään visioo. Se on aika omituista. Ajattelen hyvät ajat, huonot ajat. Ne tulee ja menee. Toivon, että nyt mennään parempaa kohti.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Tiigris - 11.02.2023 18:09:22
No älä, jos mulle olis tarjottu parisuhdetta pelkillä merkeillä niin en kyllä ikinä valitsisi mitään  :skorpioni: :oinas: yhdistelmää, kaikella kunnioituksella  ;D Ja kun miettii niin joo. Suhteen alkuvaiheessa tuollaiset merkit voi näkyä intohimona, mutta sitten kun rakkauskupla arkistuu niin tulee ne muutkin puolet esiin.

Ihmiset on kyllä hirveen moniulotteisia ja kaiken kaikkiaan käsittämättömiä.
Vaikka kuinka on tutkinut itseäänkin, ei siitäkään ymmärrä mitään.  ;D Tai jos on joskus muka ymmärtänyt niin tajuaa myöhemmin luulleensa ollut enemmän oma ulkokuori ja opitut käyttäytymis- ja tunnemallit (traumapohjaiset). Sit kun niitä alkaa purkaa pois, niin ymmärtää miten pihalla on ollut.

Mut sit vaan miettii, että onko sillä väliäkään. Ei me vaan ymmärretä tästä universumista edes hiukkasta. Tai ehkä juuri se hiukkanen.
 :smitten:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: ikiviuh - 17.02.2023 12:45:32

mullakin uteliaisuus heräsi meryemmin vinkkaamasta kirjasta, ja löysin sen luettavaksi

mun kartalla :kuunsolmu: :kalat: :aspect_sex: :neptunus:
:leijona: karmaa Andrieun teorian mukaan. en löytänyt selitystä miksi :aspect_sex: on :leijona:
tai :aspect_squ: :pluto:
tosin en malttanut lukea sitä kirjaa kannesta kanteen eikä tuo ranska suju multa jos alkuperäisteosta lähtisi etsimään.
ei se kirja mitenkään huono ollut etten siksi olisi jaksanut, mutta siellä oli itselle jo tuttua asiaa suurimmaksi osin joten pitkillä harppauksilla hypin yli kun halusin löytää ne uudet jutut

jotenkin tämä erikoiskarmateoria kuitenkin liittyy numeroihin, jossain netissä luki.

mahtipontinen tulkinta :leijona: karma, mutta energiana :leijona: ei ole vieras 5. huoneen kuunsolmulle, sunnuntailapsi :keskitaivas: :leijona:
se sunnuntailapsi mulla tuli siitä tulkinnastakin mieleen, ihan niin helpolla en ole tästä elämästä päässyt mitä siinä maalailtiin. Andrieu painottaa kuunsolmun huonesijoitusta merkin sijaan, sehän liikkuu niin hitaasti joten ymmärrän miksi, niin minäkin ajattelen hitaista kappaleista

tästä leijonakarmasta mulla tulee mieleen muisto jostain haastattelusta, jonka näin tv:stä vuosia sitten. siinä joku kuvaili suuresti ihailemaansa edesmennyttä henkilöä kertoen hänen olleen niin suuri henki, ettei hänen koskaan tarvinnut olla pikkumainen muille, tai jotain tuohon suuntaan kuitenkin. oliskohan ollut vielä teatteri/elokuva-alan ihmisestä kyse, mutta se on jäänyt mieleeni.
jos :leijona: energiaa toteuttaisi sen puhtaimmassa muodossaan, se varmaan vaikuttaisi juuri noin. ihan hyvä tavoite jo yhdelle elämälle, oli karmaa tai ei.

olen aiemmin jo löytänyt että :neptunus: on varmaankin hallitsijana avuksi siinä minun :kalat: kuunsolmun toteuttamisessa, silloin kun löysin sekstiiliketjun kuunsolmulta toiselle

Adrieun mukaan tämä erikoiskarma nostaa omalta kartalta :vesimies: :leijona: merkit esiin ja pitäisi katsoa :aurinko: :uranus: planeettoja kartalta, mulla on molemmat :jousimies: ja 2. huoneessa

kiitos vinkistä!


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 27.03.2023 00:02:26
Tajusin, että ne jotka on syntyny jonkun aurinkomerkin puolivälissä tai sen jälkeen ehtii kokeen nelikymppisenä jo kolmannen proge  :aurinko: merkin , kun taas mulla, jolla on  :aurinko: merkin alussa niin mulla on vasta toinen pr.  :aurinko: merkki menossa ja joudun odottamaan tovin jos toisenkin seuraavaa vaihdosta... En tiedä onko se sitten hyvä vai huono, mutta jotenkin ajattelisi, jos ehtii kokea enemmän noita pr.  :aurinko: merkkejä niin kai se on hyvä. Mä taas jurnutan kaikki merkit alusta hartaasti...

Tajusin, että mulla ei ole nyt tällä hetkellä oikeen mitään merkittävää transiittia menossa. Viime aikoina kun oon yrittäny kattella olisko mulla jotain kuvioita menossa tai tulossa taivaalla niin vähän sellanen tunne ku tarkistaisit lottoriviä ja siellä on ehkä se yks oikein, hyvä jos edes sitäkään... Odottava tunnelma, odotan vaan, odotan... jotain


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 27.03.2023 00:35:52
Välillä naurattaa omat kelailut, ihan saman kokosia ne merkit on aloittaa sitten puolivälistä tai alusta  ;D joillekin se kolmas pr.  :aurinko: merkki tulee vähän aikasemmin vastaan, mutta yhtä kauan se kestää...

mutta taisin nyt oivaltaa mikä hiertää: mun pr  :kuu: on 29 kriittistä astetta  :neitsyt:

huomaan aina ton progekuun viimesen asteen, se, siis tää on todella hermostuttavaa aikaa. Ymmärrän miksi sitä sanotaan kriittiseksi asteeksi.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 12.04.2023 20:10:45
Kattelin tän sivuston transiittilistausta ja aika paljon :aspect_squ: tulossa ja menossa :-\

Eeva-lehdessä mun mielestä on parasta horoskoopit (taitaa olla edelleen Mannisen tekemät). Luin  :jousimies: ja siellä oli, että merkki jakautuu. Marraskuisilla vakavaa pohdintaa elämän sisällöstä ja suunnasta. Joulukuisilla vauhdikkaampaa.

Onko se toi  :saturnus: :aspect_squ: joka nyt pohdituttaa, niin kai... Mutta joo, oli oikeessa tuo horoskooppi.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 21.07.2023 06:09:34
Ihan niinkin yksinkertainen, että aikaan jolloin on ollut kovia transiitteja   :keskitaivas::llä, olen taistellut isäsuhteen haavojen kanssa. Ja IC:llä kohdataan äitisuhteen jättämiä jälkiä.

Näin minulla, jolla mm. :kuunsolmu: on  :rapu:... :kauris:  :kuunsolmu: kuvio saattaisi mennä toisin.
 Mun tehtäväni täällä on katkasta sukukarma, kohdata ne kaikki tunteet joita on iät ja ajat kannettu ja vammautuminen on jatkunut sukupolvelta toiselle.
Tottakai mun  :keskitaivas: kin silloin osoittaa sitä työtä, tunteiden kohtaamista ja käsittelyä, eikä sitä missä kieli pitkällä päivät pitkät juostaan, koska mun kohdalla se on sivuseikka.

Sellanen jälki minusta maailmaan jää, ettei ole jälkiä enää.

Ja sitten tähän liittyvän seuraavan oivalluksen ytimessä on Seppo, joka väittää vaarallisesti ja virheellisesti, ettei lapsuuden tapahtumilla ole mitään osuutta siihen, jos myöhemmin elämässä tulee hieman kompurointeja. Kyllä on! Jos on lapsena pahoinpidelty vaikka, niin kyllä ne asiat kohtaamalla ja käsittelemällä pääsee eteenpäin. Se on ainoa avain siihen!

Mutta se, että pystytkö kohtaamaan sen paskan, ja selviytymään voittajana, voikin sitten olla kartasta kiinni.

Minä vuosikymmeniä mietin, että millainen hemmetin epäonnistuja olen, kun ei musta mitään tuu, vaikka kartallakin olisi vääntöä vaikka mihin? Miksi en saavuta mun potentiaalia ja pääse eteenpäin? Ihme surkimus.
Vaikka ihan koko ajan se kaikki on ollut käytössä, vauvasta saakka. Olen tehnyt itsestäni selviytyjän.  Parantunut ja selvinnyt hengissä siitä, mistä moni muu ei.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 25.07.2023 18:19:39
Olen ajatellut, että  :aurinko: kuvastaa kartalla isää ja  :kuu: äitiä, mutta tuo onkin jännä tulkinta, että isä olisi MC ja äiti IC.

Mun mielestä on ihan selvä, että lapsuudella on meihin todella voimakas vaikutus. Niin hyvässä kuin pahassa. Silti kaikki, joilla on ollut onnellinen lapsuus ei ole onnellisia aikuisia tai toisaalta vaikea lapsuus ei tarkoita, että koko elämä olisi onneton.

Mulla on vähän saman tyylistä pohdintaa ollut. Katsellut mitä kaikkea muut ovat saavuttaneet ja miettinyt miksi minä en. Toisaalta sitten mietin mitä kaikkea olen käynyt läpi ja selvinnyt niin se on jo aikamoista. Ajattelen, että voimakas kartta ei suojaa elämän alhoilta tai vaikeuksilta, mutta ehkä se antaa voimia just niissä hetkissä kun tuntuu, että ei ole mitään muuta toivoa. Mulle on tehty joskus kiinalaisen astrologian tulkinta ja siinä oli, että elämäntalo on vahvassa palatsissa ja se antaa koko ajan sellaista voimaa elämään. Mun mielestä se on hieno ajatus.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 26.07.2023 15:36:51
Kyllä. Ei sitä voi yleistää, että onnellisen lapsuuden viettäneet saisivat vaivattoman elämän, ja lapsena kompastelleet olisivat tuomittuja koko loppu elämänsä.
Mutta vaikutusta ei voi kiistää, eikä saisi kiistää.
Ihan yhteiskunnallisellakin tasolla tämä tulis huomioida ja hyväksyä paljon paremmin. Kaikki eivät ole samalla lähtöviivalla, vaikka jokaiselle se maali on mahdollista saavuttaa.

Tulee mieleen se kuva porkkanoista. Toisella on komea naatti mutta pieni juuri, ja viereisellä toisin päin.

Menestys voi olla muutakin kuin ulos päin näkyvää. Ja tätä täytyis itsekin osata nyt jo oikeasti arvostaa. Ei sitä kukaan muukaan osaa arvostaa, jos sitä ei tee itse.

Oon kuullut usein, että tää voima myös näkyy musta. Ja sekin on aiheuttanut sitä turhautumista. Mikä voima, miksi mä en osaa käyttää sitä kuten kuuluis?
Mutta oon ollu niin väärässä. Verrannut muihin, vaikka mulla on ihan uniikki oma matkani, kuten kaikilla.


Aika kannatteleva ajatus tuo elämäntalo vahvassa palatsissa  :smitten:





Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 24.08.2023 12:50:57
Olen niin tyytyväinen kun  :aurinko: siirtyi  :neitsyt: en tiedä miksi tulimerkkinä  :leijona: aika ei ole minun suosikki.

Siitä johduin miettimään karttani täynnä olevaa 6 huonetta. Sehän on  :neitsyt: huone ja vaikka minulla on merkkinä  :jousimies: vahva niin uskon, että tuo huonepainotus tuo tiettyä  :neitsyt: vaikutusta. Toisaalta  :uranus: on merkittävässä roolissa kun se on osa stelliumia, sikäli  :vesimies: vaikutteita on myös. ja  :kuu: on  :kalat: mutta  :vesimies: 11. huoneessa.

Että pohdin kumpi sitten loppujen lopuksi on merkittävämpi: huonesijainti vai merkki?


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.01.2024 02:15:50
Mää en halua olla enää vahva. Mielellään en ikinä.
Haluan hoivaa, rakkautta, apua, lämpöä, välittämistä, hellyyttä ja hyvyyttä.

Mun täytyy lopettaa tuohon vahvuuteen nojaaminen, oon tehnyt sitä aivan liian paljon. Siitä sairastuu.
Jos vahvuus on vahvuus, niin ei kai se muuten voi ollakaan, mutta tää pitää vaihtaa!


Kirjoitin johonkin näin. Ja tajusin, että tuo on presiis alasolmu  :kauris: yläsolmu  :rapu: ihmisen suunta.

Eli kompassi toimii!



Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Elwyn - 04.01.2024 02:53:44
Synkroniaa O0 Pongasin just ennen ku kirjoitit tuon viestin tämän instasta: Vahvat naiset on niitä, joille elämä ei jättänyt vaihtoehtoja. (https://www.instagram.com/p/C1m_WV6N50Q/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=YzZhZTZiNWI3Nw==)

Mulla on myös alasolmu :kauris: yläsolmu :rapu: ja  :saturnus: :aspect_con: :aurinko: eli elämä on kyllä enemmän tai vähemmän työteliästä vähintään henkisesti.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.01.2024 10:59:11
No jo vain!

Luin tuon linkin, ja tuli tippa linssiin. Usein tulee tästä aiheesta puhuttaessa...haava tähän liittyen auki selkeästi. Tai varmaan paranemassa, siksi itkettää. Jos olisi ns. päällä, ei tuntisi mitään  :-\

Sullakin tuo  :saturnus: vahvistaa tuolla...on myös annettu millä mällätä.

Susta henkii kuitenkin ihana positiivisuus ja valo, et oo jääny Saturnuksen alle  :smitten:

Mulla  :saturnus: pakittaa huoneessa 10, ei ole heikko sekään. Varmasti tuo voimaa sekä vastusta soppaan.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Elwyn - 04.01.2024 15:28:39
Joo ei ole heikko tuo 10.huoneen :saturnus: ja se varmasti antaa auktoriteettia, voisin kuvitella 8) Saturnus on siitä huippu, että se tekee sitkeäksi vaikka tuliskin välillä turpaan. Se oli vissiin niin, että suomalaisilla on yleensäkin risti kartalla johtuen Suomen maantieteellisestä sijainnista joten ei se ihme että on olemassa termi "suomalainen sisu".


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 05.01.2024 14:52:13
Löysin tämmösen Astro Logoksen lukumahdollisuuden etsiessäni puolineliöö,
siis täällä on artikkeli  :saturnus: :sta. Ja paljon muutakin mielenkiintoista.

https://sasseura.net/wp-content/uploads/AstroLogos/Astro%20Logos%20108%20(2019).pdf

Elwyn puhui rististä, jokaisella oma ristinsä kannettavanaan..Suomen  :saturnus: rx 14  :leijona: kuvannee myös ylpeätä kansaa, Suomen leijonaa,
sitä kiinteän tulen sisuakin, periksi ei anneta.
Ite miellän  :saturnus: :n hyvin henkiseksi planeetaksi, symbolin risti, joka kuvaa materiaa, on ylhäällä,
toisin kuin meidät maahan ja materiaan juurruttavat -risti alhaalla planeettasymbolit.
Ja onhan se Ajan herra, ajoittaja tapahtumille, kaikelle on aikansa.

Itellä on just tr  :saturnus: :kalat: :aspect_con:  :jupiter: :kalat:
ja kun tuo  :saturnus: on tuossa retroillut ja taas palannut yhtymään, koen tämän surutyöskentelynä, henkisenä kasvun mahdollisuutena.
Aika luopua ja katsoa tulevaisuuteen, vaikka edessä on vielä tr  :saturnus: :aspect_con: :chiron: :kalat: eli kipupisteitä kohdattavana.
No  :kalat: :jen teemaan sopinee myös elokuvat, visuaalinen näyttämö,
eli olen viettänyt pakkaspäiviä katsellen The Crown -sarjaa,
hyvinkin  :saturnus: :jupiter: hallinnassa olevan julkisuuden teemaa Elisabethin elämässä.
Margareth piristää sarjaa..

Sitten yks oivallus otsikkoon viitaten.
Hyllystä löytyy Ulla Kivistön laatima monistesarja: Astrologisten asteiden terveysmerkityksistä Ebertinien mukaan
ja siellä on 2  :leijona: asteessa aortta.
Itellä löytyy tuosta  :kuunsolmu: :leijona:  :aspect_con:  :kuu:  :leijona:
ja syvällisten kokemusten 8 huoneessa.
Kaksi itselle tärkeää ja rakasta ihmistä on kuollut aortan repeämään.
Eli olen joutunut kokemaan ja kohtaamaan kuoleman kautta tämän asteen ja  :kuunsolmu: merkityksen.
Eli en välttämättä itse kuole aortan repeämään, vaan olen joutunut läpikäymään, niin mitä,
aortan repeämisen aiheuttaman äkillisen kuoleman merkityksen.
Suhtautuminen kuolemaan, elämään, kun elämänlanka katkaistaan hetkessä poikki.
Mutta  :skorpioni: painotus kartallani antaa ilmeisesti voimavarat tämän kohtaamiseen.
Pikkasen sinänsä hirvittää, ei vaenkaa,
kun sitten löysin semmosen asteroidin kuin 7711 Rip (viittaa vuoreen, mutta voi tulkita R.I.P  :angel: )
joka on nyt 24  :skorpioni:  :aspect_con: mun  :aurinko:
ja  :aspect_con: ap  :aurinko: :mars:
ja ap Rip  :aspect_con: natal Atropos  :skorpioni: (elämänlangan leikkaaja)

joopati
jatkan Haaviston puolineliön tutkailua..
ulkona -40 täällä suoalueella


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Kuuhilda - 11.01.2024 23:32:22
No jo, tuossa linkissähän oli vaikka mitä. Luin vain tuon  :saturnus: aiheisen. Vähän saattoi olla vaikeaselkoinen ja ympäripyöreä, tai sitten olen vain väsynyt  ;D

Mutta joo,  :saturnus: se on reilu kaveri. Odottaa vain sitä, että olet itse yhtä reilu, erityisesti itseäsi kohtaan. Jos et, niin...noh, nytkin painan aivan liikaa kitupalkkaisia töitä  :-\

Tuo auktoriteetti...sitä pitäisi oleman kait, kun lisäksi  :pluto: keikkuu  :aspect_con: :keskitaivas: ja  :uranus:  :aspect_con: :jupiter: nousulla. Varmaan onkin, mutta en osaa käyttää sitä muuhun kuin ongelmien kasaamiseen  :laugh: Auktoriteettiongelma on ollut aina...tai sitten joku minuun nähden auktoriteetti kokee uhaksi, ja tulee vaikeuksia. Tai esimies ottaa minusta tukea, tilanteessa jossa sen kuuluisi mennä toisin päin...tai pysäytän aggressiivisen, kimppuuni yrittävän henkilön vain sanomalla EI...kyllä se näkyy.

Onpa ollut ihana lueskella täällä foorumilla ainakin Elwynin, Meryemin ja nikin kuulumisia ja juttelua. Kaipaan sitä aikaa kun tämä oli aktiivisempi  :smitten:

Mielenkiintoinen tuo aorttajuttu.




Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Elwyn - 12.01.2024 17:52:33
Tuli jostain mieleen, että 10.huoneen :saturnus: voisi olla hyvä positio jos on yrittäjä tai haluaa olla yrittäjä. Oma leiviskä kyseessä yms ja oman itsensä auktoriteetti tjtn.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 13.01.2024 02:01:58
Mietin mistä kartalla tulee jotenkin sellainen, että haluaa olla esillä? Minun kartalta se joka tapauksessa puuttuu. En ole ikinä haaveillut siitä, että olisin jotenkin framilla ja minulle hurrattaisiin. En ole ikinä haaveillut olevani jotenkin näkyvästi esillä. Mun yökartalla ja 6.huone painotuksella tuo on varmaan ihan luontevaa. Mua kiinnostaa paljon enemmän se, mitä tapahtuu taustalla. Jos saisin jostain kunniaa tai näkyvyyttä niin toivoisin, että se tulisi siitä, että olisin ollut joku rikosetsivä, joka on ratkaissut vaikean jutun tai jostain lääketieteellisestä läpimurrosta.

Kiinnostaa kyllä kirjat ja sarjat, jotka kertoo ihmisistä, jotka on olleet julkisuudessa. The Crown on mielestäni tämän vuosituhannen paras sarja! Todella sellaista velvollisuudentuntoa, mutta myös sitä auktoriteettia ja jonkinlaista ylhäisyyttä, joka sopii kuninkaallisiin. Katsoin kaikki kaudet ja aloitin heti alusta uudestaan. Tykkään tuon sarjan tunnelmasta ja siinäkin tulee niin hyvin esille tuo, että jokaisella on oma ristinsä. Mikä se sitten on kenelläkin, se on aina traagista ja toisaalta kiehtovaa. Varmasti jotkut kokee sen tungettelevana, mutta mua aina kiinnostaa saada selville mikä on toisen elämän vaikein asia. Jonkinlaista  :jupiter: :skorpioni: kaivelua varmaan, mutta siinä ei ole mitään ivallista tai pahantahtoista. Aitoa kiinnostusta siihen mitä toinen on kokenut ja sitten myös sellaista ihmettelyä elämän mysteerien edessä ja voimattomuuttakin, mutta yhtä kaikki kiehtovaa. Mulla on teoria, että jokaisella on joku asia, jonka voi nimetä vaikeimmaksi asiaksi elämässään. Valitettavasti joillain niitä asioita voi olla paljon, mutta tavallaan jokaisella kuitenkin löytyy se jokin ydinasia, johon kaikki liittyy. Onko se sitten omalla tavallaan osa tehtävää selvittää itselleen mikä se on omalla kohdalla? Ehkä.

Kuuhilda, samoin muistelen lämmöllä miten vilkasta keskustelua täällä oli joskus 20 vuotta sitten. Huh, siitä on todella 20 vuotta kun sain vihdoin oman netin opiskelijakämppääni ja minusta tuli foorumin heviuser. Siihen aikaan olen varmaan ollut aktiivisin astroilija. Kiva, että joitain tuttuja täällä on edelleen, samoin teidän kuulumisia ja pohdintoja on aina kiva lukea  :smitten:


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 13.01.2024 14:44:13
meryem
Tartuin tuohon haluaa olla esillä,
eli ei niinkään se, että joudut ehkä tahtomattasi julkisuuteen,
kuten esim. Marilyn  :venus: MC, ehkei hällä ollut tavoitteena olla seksisymboli,
tai vaikka Hector,  :uranus: MC, legenda jo eläessään, mutta ei hirveesti hakeudu valokeilaan,
eli pointtina se, että vaikka MC on se auringon näkyvin paikka keskitaivaalla,
niin se ei kuvasta sitä halua, tahtoa, päämäärätietoista esille tuloa.

No, tahto ja halu, energia, adrenaliinin nousu, tekemisen suunta
ja lähdin pohtimaan  :mars: :a ja tietenkin sitä  :aurinko: :a, joka säteilee ja nauttii siitä.
Näiden kahden suhdetta.

Nummelan kiteytys  :mars::sta: aloitekyky, kunnianhimo, itsetunto, itsevarmuuden lisääntyminen, rohkeus..
Monilla urheilijoillahan on vahva  :mars:, joka saa veren kohisemaan adrenaliinista ja päämääränä on nousta säteilemään korkeimmalle korokkeelle,
mutta heillä se tahto kohdistuu suoritukseen, henkilökohtaiseen panostukseen.

Nummelan kiteytys  :aurinko: :sta: ego, sisäinen minuus, tahdonvoima, elämänhalu, itsensä tiedostaminen ja toteuttaminen, itseluottamus, itsetunto, tietoiset motivaatiot..


No, extempore haulla otin tähän muutamia henkilöitä,
ja katsoin kuitenkin Matti Nykäsenkin karttaa, koska hällä oli tarve olla esillä myös mäkimestaruuksien jälkeen.
 :aurinko: 24  :rapu:  :aspect_sex:  :mars: 24  :neitsyt:
tuo sekstiili-aspekti esiintyi muillakin.
Syntymäkartan sekstiili mahdollistaa transiittien myötä väliaikaisen yodin syntymisen,
ja liekö se yheltä osaltaan se laukaiseva tekijä, että ylipäätään pääset esille, ja sittemmin haluatkin olla esillä,
eli Nykäsen mestaruudet osuivat talviolympialaisten aikaan, jolloin  :aurinko:  :vesimies:
täydensi hänen sekstiilinsä yodiksi,  :aurinko: :vesimies: siis säteili yodin kärkenä.

Prinsessa Margaret
hänhän oli enemmän "kuninkaallinen" kuin järkevä Elisabeth, ainakin sarjan mukaan otti yleisönsä ja nautti siitä
 :mars: 25  :kaksoset:  :aspect_sex: :aurinko: 28  :leijona:
no  :aurinko: :leijona: ylväs kuninkaallinen jo yksistään

Julia Roberts ( tuli ekana mieleen, tiijä en miksi..ehkä alitajunta muistaa  :aurinko: :skorpioni: :kuu: :leijona: merkit..)
 :aurinko: 4  :skorpioni: :aspect_sex:  :mars: 3  :kauris:
ja hälläkin tuota kuninkaallisuutta (elokuvan alalla )  :kuu: :leijona:  :aspect_squ: :neptunus: :skorpioni:

Trump (esillä tahtoo olla hän...)
 :aurinko: 22  :kaksoset:  :aspect_sex:  :mars: 26  :leijona:
ja aina eetterissä (ilmassa..)  :uranus: 17  :kaksoset: :aspect_tri:  :jupiter: rx 17  :vaaka:

Maria Veitola (yövieraaksi tahtoo hän julkkisten kotiin..)
 :mars: 9  :kauris: :aspect_sex:  :aurinko: 7  :kalat:

Ja vielä Ismo Leikola,
hah, tarkka  :aurinko: :mars: 1  :vesimies: yhtymä ja  :aspect_opp:  :jupiter: rx 4  :leijona:

Eli kyllä sieltä löytyi sitten myös kontakti tuohon  :aurinko: :n omaan merkkiin  :leijona: :aan.
Ehkä sieltä tulee se sisäinen karisma, kiinteän tulen hehku? Palo.
Mutta että näillä henkilöillä on vahva itseluottamus ja ehkä tarve vielä kohottaa itsetuntoa.

Itellä on vahvaa  :leijona: energiaa, kyllä,  :kuu: :leijona: minussa kehrää huomiosta,
 :mars: :leijona: vahva tahto,
mutta  :aurinko: :skorpioni: 12 huoneessa mieluummin tutkii vähän niinku meryemin rikosetsivä,
jotta mitä ja miksi joku tahtoo esille
astrologisesti
ja esiintyen anonyymisti,
jolloin se asia ois niinku se pointti
ja jakaminen julkisesti  :jupiter: :kalat: koko parvelle...

---
Elwyn
vävy on yrittäjä, eikä vois ikkään kuvitella olevansa jonku käskyläinen,
ja hällä on johtavan tulen MC  :oinas: ja  :aurinko: :harka: siellä 10 huoneessa,
JA tuo  :aurinko: on t-ristinä  :askendentti:  :leijona: - DC  :vesimies: -akselille,
eli  :aurinko: toimii itse itsensä auktoritteettinä.
Lisäksi johtavan merkin  :mars: :kauris: :aspect_tri: :aurinko: :harka:
ja se  :saturnus: auringolle omistetussa 5 huoneessa.
tr  :saturnus:  :aspect_con: MC on aika usein? eläkkeelle lähtemisen / jäämisen merkki,
velvollisuudet on täytetty,
ja voihan tuo  :saturnus: 10 huoneessa olla hyvinkin 70-vuotias yrittäjä,
kun ei malta jäädä eläkkeelle..

---
lisäisin vielä tähän,
että tr  :venus: :lla sinä saat usein huomiota, koska siihen ajankohtaan voi osua käynti kampaajalla,
ja uusi kuontalo saa aina? huomiota, tai olet hankkinut uusia vaatteita, lähdet hyvin meikattuna seuraelämään..jne
ja taas tr  :jupiter: tuo sinulle julkisuutta, vaikka julkaisu toiminnan kautta.
Oisko ollu Mannine ku sanoi, jotta tr  :jupiter: :aspect_con: :askendentti: ois etusivun juttu..


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 13.01.2024 16:20:24
Ehkä  :leijona: ilmaisee nimenomaan sitä halua olla esillä. On tosiaan sitten niitä, jotka päätyvät julkisuuteen tahtomattaan, mutta toisaalta se huomio vie kyllä mukanaan, kun siihen pääsee. Voisin kuvitella, että kun kerran saa huomiota, sitä jää kaipaamaan. Prinsessa Margaret oli siitä jännä, että hän ei missään vaiheessa ollut kruununperijä, joten ehkä siitäkin syystä korostui tuo kuninkaallinen yleisönsä ottaminen ja siitä nauttiminen. Kruununperijä kuvaa enemmän sitä, että olet vain sattunut siihen asemaan ja saat huomiota, ilman, että sitä pitää erikseen jotenkin pyytää tai hakea.

Mutta tuo yrittäjä, joka ei malta jäädä eläkkeelle. Ihan nauratti, koska tunnen erittäin läheisesti yhden tuollaisen tapauksen

67v yrittäjä :aurinko: johtava  :rapu:  :aspect_tri: :mars:  :kalat:, yrittäjän täytyy olla aina "esillä", markkinoida itseään ja tiedottaa muille, että hei olen olemassa.
 :saturnus: 5. huoneessa, kuten itselläni. Tulossa tr.  :saturnus: :aspect_con: :keskitaivas: mutta en usko, että mitään aikeita on jäädä eläkkeelle. Yrittäjä painaa niin pitkään kuin vain jaksaa ja pystyy.
Mulla oli itsellä viime vuonna tr.  :saturnus: :aspect_con: :keskitaivas: enkä ole vielä eläkeiässä, lähinnä nyt kun tr.  :saturnus: liikkuu 10. huoneessa niin miettii, että tätäkö minun pitäisi jaksaa vielä 30 vuotta... Siinä vasta pohdintaa. Koska 30 vuoden päästä se  :saturnus: tulee sitten mulla uudestaan  :keskitaivas: kohdalle ja sitten sen eläkeiän pitäisi olla ajankohtainen. En usko, että nykyistä työtäni teen eläkeikään asti, mutta katsotaan.

Olen jotenkin ehkä jättänyt huomiotta nuo  :venus: ym. pienet ohitukset, mutta nyt kun hommasin astrokalenterin niin tutkailin, mulla oli tuossa loppiaisena  :venus: ohituksia, jotka on vaan kerran vuodessa. Kyllä, kävin kampaajalla ja oli ihana istua siellä hemmoteltavana ja juoda kahvia ja kuunnella kivaa musiikkia ja jutella mukavia. Kampaaja on tuttu ja olen käynyt monta vuotta samalla niin kiva vaihtaa kuulumisia. Eli kyllä täytyy arvostaa näitä vähän "pienempiäkin" transiitteja, jännä seurata miten ne oikeesti näkyy, kun tajuaa ajatella asiaa...


Vielä 1,5 vuotta, että mulla tulee tr.  :jupiter: :aspect_con: :askendentti:
täytyy vielä tehdä taustatyötä, että saa sitten oikeen hyvän etusivun jutun  :) Tuosta  :jupiter: :askendentti: kuviosta oli muuten mun astrokalenterissa, että vuosi aikaa paistatella, sen jälkeen alkaa taas ihan uusi kierros ja vanhat saavutukset ei paina. Että mielenkiinnolla odotan. Viimeksi toi oli merkittävä, uskon, että tälläkin kerralla.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 13.01.2024 18:53:32
Jäi kiinnostamaan tuohon The Crowniin liittyen myös kuningatar Elisabeth II kartta tarkemmin

Siellä on  :saturnus: :aspect_con: :keskitaivas: :skorpioni:

 :aurinko: eli ego on 3. huoneen kärjellä. Lähellä keskiyötä, jotenkin kuvaavaa, ego on laitettava syrjään kun velvollisuus kutsuu.

Ja  :kuu: :leijona: :aspect_opp: :mars: :vesimies:

 :askendentti: :kauris: ja  :pluto: :kuunsolmu: :rapu: 6.huoneessa, kuunsolmu melkein deskendentillä, puhui aina olevansa kansan palvelija.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: Elwyn - 14.01.2024 00:39:39
Bowie sanoi dokumentissa, että kauriina hän ei ole halunnut paljastaa itseään yleisölle ja sen takia sillä on kaikki ne hahmot. Tuli muutenkin fiilis, että hänen kanssaan olisi varmasti ollut hienot astrologiset keskustelut 8)


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: nikki - 14.01.2024 14:14:28
meryem
Tulkitsen tuota Elisabethin karttaa vähän erilailla, enämpi hallitsijan näkökulmasta.
 :aurinko: 0  :harka: tarkalleen 3. huoneen kärjellä ( 4. huone on tyhjä )
hallitsijana hän piti puheita, teki konkreettista ajattelutyötä, opiskeli vielä aikuisiällä, matkusteli,
 seurasi lehdistön kommentteja (poliittisesti lehdistö kuuluu 3. huoneen piiriin kuin myös suhteet ulkomaailmaan )
ja yksityisesti hän seurasi siskonsa ja muiden sukulaisten tekemisiä ja heidän vaikutusta omaan elämäänsä.

1. huoneen  :jupiter: :mars: :vesimies: rohkeutta ja tahtoa kohdata poliittiset asiat, audienssit pääministerin ja muiden merkkihenkilöiden kanssa,
 :aspect_opp: :neptunus: Lilith  :leijona: Lilith ja naisen tasa-arvoisuus, mundaaniastrologiassa 7. huoneessa naisen / naisten asema valtiossa,
hän ei halunnut olla sinisilmäinen eikä tietämätön eikä varsinkaan hyväksynyt vähättelyä, vaikka hän oli nuori  ja nainen.
Suhteet, suhteet myös kansaan kuninkaallisena,  :kuu: :leijona: 7 huoneessa. Kansan / yleisön reaktiot.

Tuo audienssi, keskusteluna, neuvonpitona, kävisi kyllä myös  :aurinko: :n asemaan 3. huoneeseen ( :merkurius: :n huone )
ja  :harka: kiinteän maan merkkinä, perinteet, tietty kaavamaisuus, toisaalta konkreettiset toimenpiteet.
Tarve ilmaista itseään, myös se vaikutelma pukeutumista ja kampausta, hattuja myöten, minkä hän halusi muille välittää.

 :kuunsolmu: :rapu: jää kuitenkin 6. huoneen puolelle ja aattelin ekana, kun siihen kuuluvat myös kotieläimet,
jotta saivatkohan koirat enämpi sylihoitoa kuin lapset konsaan..
Mutta siis hänen tehtävänä oli myös huolehtia työväestön oloista,
vaikka Alasolmu  :kauris: 12 huoneessa olisi halunnut vain vetäytyä johkii maaseuden rauhaan.
Asemansa "vanki" ?

Ja tuo  :saturnus:  :skorpioni: jää kuitenkin 9 huoneen puolelle, uskonto, laki, kirkko, ulkopolitiikka.
ja yhdistän sen hänen asemaansa jumalasta seuraavana. Hän pohti  :skorpioni: syvällisesti esim. anteeksiantoa ( :skorpioni: ei unohda...)
ja joutui kirkon johdossa (kruunajaisten valat) pohtimaan hyvinkin syvällisesti esim. siskonsa suhteita ( myös se 7 huoneen  :neptunus: Lilith  :leijona: tässä, avioliitto, omakin, miehen pettämisineen.. :neptunus: )
Ja ne velvollisuudet, valtiovierailut. Vahva kontrolli, hyvin  :skorpioni: :maista.
 Ehkä myös pitkän iän salaisuus.

---
Elwyn
Bowien vahva itsetunto  :mars: 16  :aurinko: 17  :kauris: on 12 huoneessa luomassa kulissit tekemiselle,
 :aspect_kvi:  :uranus: rx  :kaksoset: leikitellen, yllättäen, shokeeraten? näyttämättä  :aspect_opp: suoraan mikä hän oikeesti on miehiään .. :mars: :aurinko:
Hän halusi reaktion yleisöstä, peilasi itseään siitä,  :kuu: :leijona: tarkalleen  :aspect_con: DC
ja tulikolmio MC  :jousimies: musiikki levisi laajalle ja antoi suuntaa ja ideoita musiikkipiireissä.
 :askendentti: :vesimies: jo itsessään on irrallaan, itsenäinen, omintakeinen, näin taitaa normitulkinta mennä.
Mentaalinen, kiinteän ilman merkki.


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: ikiviuh - 16.01.2024 05:55:20
Tuosta teidän esillä olemisen keskustelusta aloin miettiä,
mulla on myös kartan alapuoli painavampi, jos asteroidit jätetään huomioimatta niin horisontin ylle on noussut vain R :jupiter: ja :kuu: :rapu:

:keskitaivas: on kuitenkin leijonassa, saaden neliön plutolta 1. huoneesta

:leijona: sta huolimatta olin lapsena niin ahdistunut sosiaalisissa tilanteissa, että lakkasin usein puhumasta kokonaan. sille on nimikin, selektiivinen mutismi. en tiedä löytyisikö tuo jollain ilveellä kartalta

siinä on varmaan äärimmäinen esimerkki ihmisestä joka ei kaipaa huomiota ja ahdistuu kun joutuu useamman silmäparin kohteeksi. Luulen että mun autonominen hermosto on jollain tapaa herkkä, jännitysaltis, ja siksi saatu huomio ei johdakaan automaattisesti hyvään oloon. oletan että parrasvaloista nauttivilla asia on toisinpäin, ja siksi en voi täysin ymmärtää sinne hakeutuvia, vaikka kuinka yrittäisin.

Nyttemmin toki olen oppinut muitakin selviytymiskeinoja asian kanssa, että harvemmin sanattomaksi jään. Jopa niin taitavia, että minun ajatellaan olevan rohkeakin esiintyjä :P Paras löytämäni keino taitaa olla keskittyä käsillä olevaan asiaan niin täydellisesti, että unohdan itseni. heittäytymistä, toimintaa :mars: :aspect_tri: :aurinko:

olen reissussa ja tässä yöpaikassa oli liian pehmeä sänky, ei tässä voi enää nukkua. huomisesta tulee kyllä pitkä päivä


Otsikko: Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen
Kirjoitti: meryem - 27.01.2024 16:33:22
Opin viikko sitten ihan valtavasti Saros sykleistä! Tiedän nyt oman Saros syklini ja viimeksi oman syklini pimennys oli vuonna 2000. Usein noi on merkittävää aikaa ja toi todellakin oli. Se tosin osui juuri siihen kohtaan kun täytin 18 ja usein siinä elämänvaiheessa tulee muutenkin itsenäistyminen ja aika isoja muutoksia.

Vähän hirvittää kun tuntuu, että viime vuodet on ollut jonkinlaista tervassa tarpomista niin tuleva kiinalainen vuosi on mun törmäysvuosi. Koira ja Lohikäärme. Sitten mietin, että toisaalta kaikella voimalla on aina vastavoima ja oikeastaan se on aika merkittävä rooli olla noin voimakkaan eläimen vastavoima.

Tajusin myös, että kun mietin jotain ajankohtaa niin en ikinä muista miettiä kaikkia tekijöitä. Esim vuonna 2000 osui tuo pimennyssykli omani kanssa samaan (näistä en tiennyt mitään), minulla oli henkilökohtainen vuosi 11. Esim. noi on jo sellaisia asioita, jotka ei helposti toistu. Enkä muista tr. katsoa  :kuunsolmu: tai muita tuollaisia tekijöitä. Astrologia on siitä kivaa, että tässä ei ole ikinä valmis, aina on jotain uutta opittavaa.