Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: meryem - 05.10.2021 21:35:21Otsikko: Kuunvaihe omalla kartalla
Kirjoitti: meryem - 05.10.2021 21:35:21
Oletteko tutkineet oman syntymäkarttanne kuunvaihetta?

Sen saa selville kun muuttaa asteet absoluuttisiksi asteiksi ja mikäli kuu on aurinkoa edellä vain vähennetään kuusta auringon asteet. Mikäli aurinko on kuuta edellä, lisätään kuun absoluuttisiin asteisiin 360 astetta ja vähennetään siitä auringon absoluuttiset asteet.

Tämä on aika uusi juttu, johon olen astrologia harrastuksessani törmännyt ja yritän jotenkin sisäistää mitä tämä tarkoittaa. Oma kuunvaiheeni on  :rapu: olen jo nousu-  :rapu: , joten sikäli tuo ristiriita  :aurinko: :jousimies: kanssa ei yllätä, mutta mietin miten tuo kuunvaihe nimenomaan näkyy? Kai jonkinlaisena elämänrytminä, kaipaan turvallisuutta ja rauhaa.

 :jousimies: on kai kaikkein onnekkain kuunvaihe, onko täällä joku sellaisen omaava? Miten se näkyy? Oletteko ylipäätään tutkineet karttanne kuunvaihetta ja miten olette siitä tunnistaneet itsenne?


Otsikko: Vs: Kuunvaihe omalla kartalla
Kirjoitti: meryem - 07.10.2021 17:48:33
Kiitos vinkistä Ossukka, tuon uudistetun painoksen sainkin käsiini. Pitää perehtyä siihen vielä paremmin. Muistelen, että Raimo Nikula oli laskenut nämä jotenkin eri tavalla ja hänellä oli 28 vaihetta? Se on vanha kirja Kuun vaiheet astrologiassa, mutta varmaan jostain kirjaston varastosta löytyy. Pitää etsiä sekin ja vertailla.