Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Tsarevna - 01.11.2020 01:45:36Otsikko: Khironin paluu
Kirjoitti: Tsarevna - 01.11.2020 01:45:36
Edessä siis khironin paluu 4 huone ja noin 8 vuotta siellä sitten. Minulla khiron (r) ja jupiter (r) molemmat nelosessa. Ajatuksia, kokemuksia..?


Otsikko: Vs: Khironin paluu
Kirjoitti: Emelia - 01.11.2020 16:07:06
Edessä siis khironin paluu 4 huone ja noin 8 vuotta siellä sitten. Minulla khiron (r) ja jupiter (r) molemmat nelosessa. Ajatuksia, kokemuksia..?

Chironin/ Khironin paluu kuuluu nk. ikäkausi traniitteihin, ja tapahtuu noin 50 vuoden iässä. Usein, kuten nyt allekirjoittaneen kohdalla, paluita saattaa olla useampia, koska Chiron peruuttelee.

Transiittina Chiron paluu on hyvin henkilökohtainen, ja sen kokeminen siis myös hyvin henkilökohtainen. Usein kysymyksessä on jonkin asian / vanhan haavan uudelleen avaaminen ja hoitaminen, mutta joskus voi kysymyksessä olla konkreettinenkin loukkaantuminen tai jostain toipuminen.

Kannattaa katsoa omalla kartalla Chironin aspektit kartan muihin tekijöihin, sekä niiden merkitys, sillä ne aktivoituvat myös samalla.
Allekirjoittaneelle tr. Chiron tekee Oinaasta peruuttaessaan neliötä radixin Kuulle ja tämä transiitti ennen lopullista paluuta on todennäköisesti henkilökohtaisesti paluuta merkityksellisempikin ja luonee pohjaa varsinaiselle paluulle... näitä asioita on jo alkanut tapahtua... 


Otsikko: Vs: Khironin paluu
Kirjoitti: Tsarevna - 30.03.2021 19:47:21
Aktivoituuko myös oman perhe-elämän aiheet kun kyseessä on 4.huone vai onko se perinteisesti lapsuus? Chironia nelosessa pidetään vaikeana ja allekirjoitan sen kyllä täysin, itsellä myös  :pluto:  :aspect_con: :keskitaivas:. Sitä vielä arvon mitä tuo pahimmillaan/parhaimmillaan tulee tarjoamaan eteen. Ainakin olen aina joutunut kaikissa yhteisöissä pluto teemojen keskelle. Halusin tai en, useimmiten en..