Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Stareyes - 12.08.2006 17:31:34



Otsikko: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Stareyes - 12.08.2006 17:31:34
Heips Forumilaiset :)
Onko kukaan tutkinut draconien karttoja?
Miten paikkaansa pitävä tuo on? Kun on vain tottunut katselemaan tätä trooppista karttaa? Tulkitaan kutenmuitakin karrtoja, eikö?
Mulla  :askendentti: :leijona: 27'37, MC  :kaksoset: 15'52,  :aurinko:+ :kuu:+ :merkurius:  :vaaka: :ssa.  :venus: :jousimies:,  :mars: :skorpioni:,  :vertex: :oinas:

Ken on perehtynyt tähän, valaiskoon minua, tietämätöntä tästä.... Kiitos  :coolsmiley: :coolsmiley: :coolsmiley: :smitten:
Halauksin
Stara  ;)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lunea - 13.08.2006 23:07:12
Lohikäärmekarttaa (Draconic Chart) voisi yhtä hyvin kutsua Solmukartaksi (sillä sen laskutapa perustuu Kuun noususolmuun) tai Sielukartaksi (koska se kuvaa korkeampaa minäämme ja sielumme matkaa inkarnaatiosta toiseen). Noususolmuahan kutsutaan myös Lohikäärmeen pääksi (ja laskusolmua sen hännäksi), joten siitä tällainen hieman pelottavalta kuulostava nimitys.

Vain harva astrologinen ohjelma tekee Lohikäärmekarttaa suoraan, mutta onneksi se on varsin helppo laskea itsekin. Katsot vain, montako astetta noususolmustasi on matkaa Oinaspisteeseen (0 astetta Oinasta), ja siirrät kaikkia planeettoja, pisteitä ja huoneenkärkiä juuri tämän etäisyyden verran eteenpäin. Voit käyttää sekä todellista (True Node) että keskimääräistä (Mean Node) noususolmua.
Jos noususolmusi sijaitsee esimerkiksi Kaksosissa, on helpompi laskea etäisyys ikään kuin peruuttamalla. Silloin tietenkin siirrät planeettoja ja pisteitäkin taaksepäin. Noususolmun sijainti Lohikäärmekartalla on aina 0 astetta Oinasta, ja laskusolmu on sitä vastapäätä, 0 astetta Vaakaa.
Planeettojen huonesijainnit ja aspektit pysyvät samoina kuin radix-kartalla, mutta merkit vaihtuvat
(paitsi, jos noususolmusi sijaitsee hyvin lähellä Oinaspistettä).

Useimmille lienee tuttua se, että Kuun noususolmu kuvaa nykyisen elämämme tarkoitusta ja suuntaa. Lohikäärmekartta paljastaa asiasta enemmän – se on kuva karmastamme ja sielustamme ja siitä tehtävästämme, joka ulottuu laajemmalle kuin vain tähän inkarnaatioon. Tämä kartta kertoo myös, mistä olemme tulossa, minne olemme menossa ja keitä ovat ne sielunkumppanit, jotka matkassamme kulkevat.

Kun tavallinen (trooppinen) askendentti viittaa ulkoiseen olemukseemme ja rooliminäämme, kuvaa Dr.-AC (Lohikäärme-AC) intuitiivisempaa ja vähemmän näkyvää puoltamme, jolla kuitenkin pystymme (kenties täysin tiedostamattomasti) vaikuttamaan muihin ihmisiin. Dr.-AC on sielumme todellinen olemus, oma minä kaikkein puhtaimmillaan. Voi olla, että sen pystyvät näkemään vain aidot sielunkumppanimme…
Radix-kartan MC:n sanotaan kuvastavan elämänuraamme, mainetta ja kunniaa, saavutuksiamme ja tavoitteitamme. Dr.-MC toimii syvemmällä tasolla. Siitä näkyy, mikä on sielumme päämäärä ja tehtävä. Samalla tavoin tulkitaan Aurinkoa, Kuuta ja planeettojakin.

Vertaamalla Lohikäärmekarttaa radixiin näet, mitkä sielunsuunnitelmat toteutuvat nimenomaan tässä elämässäsi. Aspekteista kannattaa huomioida vain tarkat (samassa tai viereisessä asteluvussa olevat) yhtymät ja oppositiot. Parinkin asteen orbi voi joskus toimia, mutta sen suurempaa väljyyttä en enää suosittelisi.
Itseltäni löytyy pari mielenkiintoista yhtymää. Dr.-AC on yhtymässä syntymäkartan 4. huoneessa sijaitsevaan Plutoon (Perhe- ja asumisasioissani on tapahtunut suuria muutoksia, joita en ilmeisesti olisi voinut mitenkään välttää.) ja Dr.-Aurinko = radixin Venus 11. huoneessa. Jälkimmäinen yhtymä näyttää aika lupaavalta. Loistaisiko Aurinkoni (Lohikäärmekartan hallitsija) ja syvin minuuteni rakkauden (vaiko taiteiden) kautta? Osittain tunnen kyllä tämänkin aspektin jo kokeneeni…

Lohikäärmekartalla näkyvät myös juuresi (vanhempasi, isovanhempasi jne.) sekä jälkikasvusi. Synastriset yhtymät perheenjäsenten radix- tai Lohikäärmekarttaan ovat tavallisia. Tässä pari (asteentarkkaa) esimerkkiä omalta kohdaltani:
-   Isäni Dr.-AC = äitini Dr.-Kuu = sisareni radix-Mars = oma radix-AC:ni.
-   Äitini Dr.-Venus = oma Dr.Venukseni = poikani radix-Venus = hänen poikansa radixin Venus-Jupiter-yhtymä (Luulenpa, että tämä ketju kuvaa musikaalisuuden periytymistä suvussamme!)

Kaikkein eniten mielenkiintoani herätti seuraava Pluto-kuvio:
Oma Dr.-Plutoni = poikani radix-Pluto ja nämä tarkassa oppositiossa vanhemman tyttäreni Dr.-Plutoon. Nuoremman tyttäreni Dr.-Pluto taas on (minuuttitarkasti) oma radix-Plutoni.

Sukupolviplaneettana Plutolla ei radix-kartalla yleensä ole kovin suurta merkitystä (paitsi tarkoissa aspekteissa persoonallisiin planeettoihin tai akseleihin). Se on kuitenkin jälleensyntymän (ja yleensä syntymän) planeetta. Jollain tavalla (tuon Pluto-kuvion perusteella) näyttää siltä, että lapseni tulivat maailmaan juuri silloin kuin oli tarkoitettukin.

Lohikäärmekartalta eivät näy ainoastaan perheenjäsenet vaan muutkin sielunkumppanit. Synastriset yhtymät toisen ihmisen radix-karttaan kertovat, että tällä ihmisellä on karmallinen tehtävä elämässäsi. Kohtaaminen kuuluu siis sielusi suunnitelmaan. Jos yhtymiä löytyy Lohikäärmekarttojen kesken, ei yhteinen matka rajoitu vain tähän elämään vaan on paljon pidempi, useiden inkarnaatioiden mittainen. Tuttuudentunne voi olla suuri jo tavatessa – ilman, että radix-karttojen aspektit sitä millään lailla selittävät.

Miksipä ei voisi laatia myös kompositiota Lohikäärmekartoille? Ehkäpä yhteisen matkan syvempi tarkoitus tulisi siinä esiin.


Kiitos, Stareyes, tästä aiheesta (jonka olin itsekin ajatellut ottaa jossain vaiheessa esille)!   ;)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: enska - 13.08.2006 23:26:56
UUh, ihanaa löytää uutta opittavaa  :smitten: :smitten:
Vaikuttaa mahtavalta

Tuota pitää tutkailla oikeen ajatuksen kanssa, kunhan nyt saan tällä laskupäällä nuo planeetat siirtoon..


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lilja-82 - 13.08.2006 23:31:00
Erittäin kiehtova aihe tämä.

Sikäli kuin tiedän, Draconinen karttani on aika tulta ja tappuraa...

Asc. Oinas, Aurinko Leijona, Kuu Jousimies

MC Skorpioni ja tuo mitä Lunea mainitsit Draconisen MC:n roolista todella herätti ajatuksia.

Tämä kyllä haluaisi jonkin ohjelman, jolla kartan voisi laskea... Nimimerkki liian kärsimätön vaativaan matematiikkaan...  :D ;D


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: enska - 13.08.2006 23:41:40
No huhhei ei se ollutkaan niin vaikeeta, musta tuli  :aurinko: Oinas ja  :askendentti: skorppi, eli voihan nenä..
Dr.kartalta osui oppositioita ja konjuktioita VARSIN ihmeellisiin kohtiin
esimerkiksi:
dr-MC  :aspect_con: radix-laskusolmu Leijonassa 10-11 huoneen rajalla

hmm.. :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Pallaskissa - 14.08.2006 10:11:00
No ohoh. Draconisella kartalla nousumerkiksi tulee Leijona, Aurinko Skorpioniin ja MC Kaloihin  :o Planeetoilla ei näyttäisi olevan yhtymiä syntymäkartalle, täytyy laskea tarkemmin. Tein "pikatulkin" leikkaamalla Astro.comista tulostetusta kartasta sisäosan ja sovittamalla sen toisen päälle niin, että kuunsolmu tulee 0 asteeseen Oinasta  ;)

Edit: Draconinen kartta tekee sittenkin seuraavat yhtymät:
dr  :uranus:  :aspect_con: rx  :neptunus:
dr DC  :aspect_con: rx Pholus
dr  :vesta:  :aspect_con: rx  :kuu:

...Ja puolison kartalle: sama  :uranus: :aspect_con: :neptunus: (sen verran vähän ikäeroa), dr  :aurinko: :aspect_con:  :vesta:, dr  :juno:  :aspect_con:  :mars: , hui... 


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2006 13:01:41
Itsellä olikin varsin helppo tehtävä laskea draconinen kartta ihan päässä. Siirrettiin kaikkia planeettoja 35 astetta taaksepäin.

Minulla tulee seuraavia osumia radix-karttaan:

Dr-AC yhtymässä radix-Onnenpisteeseen
Dr-Aurinko yhtymässä radix-Kuuhun, joka on myös koko kartan hallitsija
Dr-MC yhtymässä radix-DC:hen ja Dr-IC siis yhtymässä radix-AC:hen
Dr-Neptunus yhtymässä radix-Marsiin

Pitääpä tuumailla tätä lisää.. :idiot2:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Synapsi - 14.08.2006 13:08:32
montako astetta noususolmustasi on matkaa Oinaspisteeseen (0 astetta Oinasta), ja siirrät kaikkia planeettoja, pisteitä ja huoneenkärkiä juuri tämän etäisyyden verran eteenpäin.

Hetkonen Lilli, siis siirretäänkö niitä taaksepäin? Ymmärsin tuosta Lunean ohjeesta että etiäpäin siirtyy...
Helppo homma mullakin, 37 astetta mennään, mutta kumpaan suuntaan? ???


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: kooky - 14.08.2006 13:11:10
Kiitos tästä aiheesta. joskus ohimennen tullut tutustuttua, mutta perehtyminen on jäänyt.

kyllähän tuo näytti selvästi kommunikoivan radiks kartan kanssa, ja omalla kohdallani myös dwad-kartan.

mulle tuli aurinko vaakaan yhtymään radix-plutoon, ja vaaka oinas akseli korostui planeetoissa...mikä on jo radixillakin merkitty venus-plutolla ja vertex akselilla.

jaa, eli siis keskittymistä vaaka-oinaaseen, jotenkin tuntuu sopivan.

nouseva Jousimies ::)

MC kai leijona...suoritin laskut huterasti karttaympyrää tuijottamalla. Hyvä idea tuo Pallaskissan laskuri! :)



Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2006 13:13:59
Synapsi,

kyllä Lunean ohjeet olivat selvät. Peruuttaminen on sallittua.  :D Oletko muuten sinäkin vm. -67?


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Pallaskissa - 14.08.2006 13:15:13
Lainaus käyttäjältä: sign?
kyllähän tuo näytti selvästi kommunikoivan radiks kartan kanssa, ja omalla kohdallani myös dwad-kartan.

Tein täsmälleen saman havainnon, dr  :aurinko: tulee tarkkaan yhtymään Dwad-Askendentille!


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Synapsi - 14.08.2006 13:16:20
Kyllä vaan Lilli, aikalaisia ollaan!

No peruuttelinpa sitten minäkin ja kas kummaa;  :aurinko: siirtyi kaloihin yhtymään nataalin Ic:lle. Ja  :kuu: taasen härkään, yhtymään nataalin  :kuunsolmu: . Vänkää.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: enska - 14.08.2006 13:57:55
montako astetta noususolmustasi on matkaa Oinaspisteeseen (0 astetta Oinasta), ja siirrät kaikkia planeettoja, pisteitä ja huoneenkärkiä juuri tämän etäisyyden verran eteenpäin.

Hetkonen Lilli, siis siirretäänkö niitä taaksepäin? Ymmärsin tuosta Lunean ohjeesta että etiäpäin siirtyy...
Helppo homma mullakin, 37 astetta mennään, mutta kumpaan suuntaan? ???

Siis mitä
-67 syntyneillä myös 37 astetta? Onko teilläkin noukkari vesimiehessä?


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: enska - 14.08.2006 14:09:59
Tämmöinen linkki löytyi aiheesta:
www.solsticepoint.com/dragontxt.htm

Toivottavasti avaaminen skulaa kaikilla..


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2006 14:25:48
Vm. kuusseiskoilla on noususolmu Härässä, loppuvuodesta syntyneillä jo Vaa´assa. Meidän on siis helpointa siirtää kaikkia planeettoja taaksepäin, nouskusolmu-Veskari varmaankin siirtää niitä etiäpäin.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: valo76 - 14.08.2006 14:28:11
Hei

Olipas jännää. Sain oman noususolmuni yhtymään nataaliaurinkooni oinaassa ja jännää on se, että olen ihmetellut miksi vedän puoleeni neitsyt ystäviä?   :o

Dr aurinkoni menee neitsyeen, myös venus  :D
Dr AC on vesimies (isäni aurinko merkki)
Dr DC menee leijonaan (nataali Ac ja sisareni aurinko)

 :)



Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: enska - 14.08.2006 14:28:26
Vm. kuusseiskoilla on noususolmu Härässä, loppuvuodesta syntyneillä jo Vaa´assa. Meidän on siis helpointa siirtää kaikkia planeettoja taaksepäin, nouskusolmu-Veskari varmaankin siirtää niitä etiäpäin.

OK. Ehdin jo säikähtää että menikö homma uusiksi, mutta aina vaatii pientä rautalankaselvennystä meikäläiselle kaikki matematiikkaan liittyvä  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2006 14:30:46
Joo ja sekoilin sanoissani. Loppuvuodesta -67 syntyneillä noususolmu on Oinaassa, laskusolmu siellä Vaakasessa.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Linn - 14.08.2006 16:06:28
Ööh, olen niin käsi tässä käsin laskemisessa (heh), että olisiko kellään hyvää vinkkiä, miten tällaisen kartan saisi piirrettyä esim. astro.comissa? Siis voiko laskea jonkun tekaistun syntymäajan mukaan esimerkiksi?

Linn


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Aya Nuit - 14.08.2006 19:21:51
Tuota noin, ymmärsinköhän nyt oikein kun tuo laskeminen tuottaa päänvaivaa.. kun noususolmuni on aivan Neitsyen loppupuolella (asteita 25 ja risat), draconinen karttanihan on siis kuin keikauttauttaisi kartan peilikuvakseen -ei aivan kyllä mutta melkein. Sillä jos noususolmuni olisi 0 astetta Vaakaa, ja lähellähän se on, tuo välimatka oinaspisteeseen on 180 astetta. Jaa, että Aurinko-Oinas, nouseva Kaksonen, Kuu-Leijona. Hmm.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: uusihurmuri - 15.08.2006 15:56:50
Täällä on suomennettu jotain Pamela Cranen tulkintoja draconisista merkeistä, jos kiinnostaa-

linkki (http://www.phpbbserver.com/idanfoorumi/viewtopic.php?t=59&start=0&mforum=idanfoorumi/)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Ebenia - 15.08.2006 16:34:38
Noh, en ole varma teinkö tämän nyt oikein, mutta leikkasin oman karttaympyräni ja pistin sen toisen karttaympyräni päälle ja tässä päällimmäisessä karttaympyrässä sitten asetin noususolmun Oinaaseen 0 astetta ja katsoin mihin nuo muut planeetat sitten liikkuvat.

Eli minulle tuli  :aurinko:  :vesimies:  :kuu:  :leijona:  :askendentti:  :kaksoset:. Tuntuu kyllä todella omalta nuo kaikki osuudet. Kaksosten puheliasuus, liikkuvuus, vesimiehen ideaalisuus ja kokeiluhenkisyys, "edelle aikaansa" ja Leijonan jopa tyrannimainen johtajatyyppisyys, vahvat tunteet ja auktoriteetti. :) Sopii minuun kyllä.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Eileithyia - 15.08.2006 19:01:16
Oi voi.. :o Olen huono matikassa...  :P


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: ti0 - 16.08.2006 14:07:26
Käytin true nodea astro.comissa, se on vähän eri kohdassa kuin north node.

Vähä tylsä homma kun mulla on noususolmu 3.49 (vai miten toi täytyy merkata?) oinasta. :P Vaan venus ja kuu vaihtaa merkkiä. Venus menee rapuun ja kuu vaakaan.

Sit kun vertaa draconista karttaa radixiin tulee lähentelyjä ihan kivasti, draco pluto on intiimimmässä yhtymässä kuuhun, draco mars on lähes tarkassa yhtymässä askendenttiin, draco ac on hyvin lähellä aurinkoa ja draco aurinko tarkemmassa yhtymässä venukseen. Draconinen mc on myös lähempänä noususolmua. Draco uranuskin yhtyy saturnukseen, radixilla orbia on yli 8 astetta joten se ei oo kovin merkittävä kai. ::)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lunea - 08.11.2006 21:41:14
Tämä aihe tuntuu taas kiinnostavan, joten nostan topicin ylöspäin.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: taiska - 10.11.2006 00:41:26
Pallaskissan neuvojen mukaan tein karttani ja TODELLA MIELENKIINTOISTA  8) .Minun  :aurinko: menee  :vaaka: (äitini ja isäni ovat Vaakoja),Asc =  :vesimies: (mieheni, poikani ja paras ystäväni on  :vesimies: ja muutamat lähisukulaiset myös ), Mc = myös  :vaaka: ,  :kuu: =  :leijona:  ja muutenkin kartalle tuli paljon Leijonaa (radix kartalla se on minun Asc), Neitsyttä tuli 3, Rapua 4, Dc on myös  :leijona: ja Ic =  :oinas: (joka radix kartassa on minun  :aurinko: ) Härkää tuli 1, Kalaa tuli 1 ja Vesimiestä vielä 1  :D . IHANAA UUTTA TUTKITTAVAA  :smitten:  :smitten:  Muuten tulkitaanko planeetat huoneissa ja merkeissä samoin kuin Radix kartalla ??????


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lunea - 27.07.2008 23:16:53
Nostanpa tämän vanhan aiheen taas esille. Enää ei nimittäin tarvitse hikoilla päässälaskun kanssa, vaan draconisen kartan saa tehtyä yhdellä klikkauksella astro.comissa.  :) Siitä vaan tarkistamaan omaa sielunsuunnitelmaa ja etsimään yhteyksiä läheisten ihmisten kanssa.

Itse olen alkanut kiinnostua myös transiittitaivaankappaleiden ja progressioiden draconisista asemista ja havainnut, että monen tapahtuman syvällisempi merkitys paljastuu tätä kautta. Draconiset transiitit toimivat enemmän pinnan alla ja kohtalonomaisemmin - niin, ettei asioihin juurikaan pysty itse vaikuttamaan.

Tässä hitaiden planeettojen tämänhetkiset draconiset sijainnit:

 :pluto: 10 astetta 20' :vesimies:
 :neptunus: 4 astetta 44'  :oinas:
 :uranus: 3 astetta 41'  :harka:
 :saturnus: 18 astetta 39'  :vaaka:
 :jupiter: 26 astetta 34'  :vesimies:

Jos yhtymiä syntymäkartan kanssa löytyy, saattaa kohtalolla olla sormensa pelissä, ja meneillään voi olla jotakin sellaista, josta et ole vielä tietoinen. Ainakin itse sain näistä draconisista transiiteista muutaman ahaaelämyksen.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.08.2008 21:40:55
Hmm.. että olisin  :aurinko:  :skorpioni:    :kuu: :skorpioni:    :askendentti:  :neitsyt: en kyllä tunnista ollenkaan.. lasku  :kalat:  MC  :rapu: ..    :mars: :kauris:  .. ei tuosta muuta irtoa kuin että, 2 skorpparijuttua ollut, lapseni neitsyt, isä kalat, vika tyyppi rapu+äiti, sitä ennen kauris? Pitikö riittää? Missä se joukkarimies näkyy? True node  :oinas:, mitä siis on tulossa? Jos nousu on neitsyt, en ainakaan halua neitsytmiestä eikä kalamiestä. Tarkoittaako tämä niitä jotka on pakko kokea mutta ovat ehkä hankalia? Näkyykö täällä mikä olisi hyvää ja hedelmällistä?

Sinänsä jännä että oli tuossa listassa kaikki tärkeimmät läheiset paitsi  :jousimies: ei ole draco kartalla ollenkaan (planeetat). Joukkarin DR kartalla kuitenkin näkyy sekä AC että MC olevan minun merkkini radix, eli  :jousimies: :vaaka: ja kauriillakin DR aurinko joukkari (tytär, minä) ja AC vaaka (minä). Ohoh. Lapsellani näkyy kumpikin kummi  :oinas: , :leijona: sekä ydinolemus isoisän kalat (tulee minua paremmin toimeen ehkä) ja sen sellaista.. vai oliko tarkoitus lukea Lohikäärmeestä ne, jotka trooppisessa tulevat vastaan? Ravulla kuu  :kauris: (äitinsä) .. nousumerkissäni hänellä DR  :uranus: ,  :neptunus: .

Että tehtäväni olisi rapumainen? No johan olisi eri juttu kuin joukkari, mutta vikassa suhteessa tuli todella mietittyä rapua (vaikka ne on kovasti haukuttuja ja tuntuu vieraalta itselleni). Koetin etsiä draconisia määritelmiä, ei löytynyt heti.. gonatt.

Miten saa vertailtua 2 draconista karttaa kätevästi.. tuon vikan DR Jupiter on Skorpparissa ja olen siis DR Skorppari, radix  :jousimies: jota hallitsee Jupiter mutta.. hmm.. 


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Norna - 04.08.2008 23:34:33
 Onko jotain menetelmää Astro.com:ssa vertailla omaa synnyinkarttaa ja draconista? Yritin jotain hommailla muttei onnistunut. Vai pitääkö se sitten pyrkiä piirtämään vaan jollekin leivinpaperille ja siitä läpi katsella :D


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lunea - 05.08.2008 01:09:24
Onko jotain menetelmää Astro.com:ssa vertailla omaa synnyinkarttaa ja draconista? Yritin jotain hommailla muttei onnistunut. Vai pitääkö se sitten pyrkiä piirtämään vaan jollekin leivinpaperille ja siitä läpi katsella :D

Valitse karttavalikosta viimeinen vaihtoehto (Comparison natal-draconic), niin saat draconisen kartan syntymäkartan ympärille.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Norna - 05.08.2008 10:15:08
 kiitos!  :)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Q - 05.08.2008 17:51:12
Niin ja joo, saahan tuohon draco-karttaani sidottua vielä tyttäreni ja parhaan ystävänikin; mulla draco-MC ja Venus Härässä ja näiden kummankin nousumerkki on nataalilla :harka:

Toinen hyvä ystävä on Aurinko-Leijona, mulla dracossa 1. huoneen Mars muuttuu Leijonan alaiseksi. Lisäksi meidän molempien draconisillakin yhtymäkohtia: Hänellä siinä  :askendentti: Kaksosissa, minulla taas :aurinko:

Hmm...harmi, ettei astro.com:ssa (vielä) pysty suoraan vertailemaan draco-synastrioita :(


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Lunea - 10.08.2008 16:50:48

Hmm...harmi, ettei astro.com:ssa (vielä) pysty suoraan vertailemaan draco-synastrioita :(

Itse asiassa tämäkin on jo mahdollista.  :)

Kun valitset viimeisen vaihtoehdon (Varoituksesta ei tarvitse välittää!) kohdasta
Options > Zodiac voit tehdä draconisilla kartoilla myös synastrista vertailua, kompositioita, progressioita ja kaikkea sitä, mitä astro.comissa muutenkin on tarjolla.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Q - 12.08.2008 15:14:40
Kiitos, Lunea! Enpä ollut tajunnut tuosta kohtaa katsoakaan :) Jännittävää.... ::)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Eileithyia - 17.08.2008 13:20:06
Siis miten ihmeessä tätä oikeen tulkitaan?  :o Mitä se siis niinkuin kertoo ylipäätäänsä minusta itsestäni? Kertooko se millainen olin edellisessä elämässä vai täh? Nyt meni tämän pikku tytön pää sekaisin..  :crazy2:
Viitsisikö joku kertoa tästä jotain http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_203gw_01_anna.37010.24218.gif&res=100&va=&cid=3upfileSkdmvU-u1145531862 , arvostaisin sitä todella. Minun olisi helpompi päästä alkuun.  :smitten:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Norna - 15.12.2008 20:50:17
 No tulipahan tätäkin ihmeteltyä. Draco-radiox -vertailussa karttani ovat peilikuvat toisistaan?
 Joten, samojen planeettojen välillä on vertailussa  :aspect_opp:, orbiksi tulee -5. Miehellä sama, orbi vielä tiukempi, eli -2.  :idiot2:
 Ja lapset sitten, pojalla planeetat yhtymässä 2,32 astetta joten lähes identtiset ovat  ???. Toisella lapsella taas ei mitään "kuviota" vertailussa.
 
 Itselläni siis draconisella
  :aurinko:  :vaaka:
  :askendentti:  :kalat: jne
 
 Vaakoihin on kyllä tullut tutustuttua  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: La Papessa - 15.12.2008 22:43:17
Minulla on kovasti  :kalat: painotteinen drago-karta, jossa  :vesimies: ASC. Perhepiiristä kyllä löytyy kaloja, mutta ei lähimpinä sukulaisina, ja  ASC:iin en saa mitään kosketusta läheisten kartoilta. Tosin  Mutta: Drago  :ceres::ini  on minuutilleen samassa asemassa kuin äitini  :aurinko: 29 astetta  :kauris :ta:. Tämä on todella mielenkiintoista, koska jos elämässäni on joku karminen suhde, niin se on sitten tuo äitiin.

Parisuhdesynantrioissa kiinnitti huomiota heti  :juno:. Olinkin jo lukenut, että se voisi olla aika hyvä pitkäaikaisten suhteiden indikaattori, ja kyllähän oma  :juno::ni on aina aspektoitunut melkoisesti elämäni miesten kartoille myös radixtulkinnoissa. Mutta drago-kartoilla tulee seuraavaa:  Miehen drago :juno: on radix-ASC:illani, kun miehen  radix- :juno: ei tehnyt mitään aspekteja. Oma drago -:juno::ni  taas miehen radix-Descillä, ja pitkäaikaisimman eksän radix-ASC:illa (eksän drago-juno taas ei oikein mätsää mihinkään, joka selittänee paljon ;)).


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: taiska - 15.12.2008 23:21:12
Vautsi, kävimpäs tekemässä itseni ja mieheni kartan kuin myös synastria kartan  :D. Meillähän on jopa Sepon parisuhdetukinnan mukaan jokin sielujen yhteys keskenämme ja se johtuu siitä, että kartoillamme on jotenkin niin paljon samaa  ::). Voi kun olisin viisaampi !!!!!!



Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: La Papessa - 16.12.2008 21:08:10
Tutustuin tarkemmin tuohon drakooniseen - tämä kai olisi kielitoimiston suositussuomennos ;) - karttaani.
Huomasinkin sen tukevan erittäin hyvin radixkarttaani sellaisissa henkisyyttä koskevissa asioissa, joihin en löydä suoraa selitystä hyvin rationaaliselta, maa- ja ilmamerkkeihin painottuvalta syntymäkartaltani.

Drakokartallani on  :vesimies: :askendentti:. Olenkin tuntenut tietyt vesimiesmäiset teemat, kuten oikeudenmukaisuuden, aina itselleni hyvin läheisiksi. Kiinnostuin myös jo hyvin varhain ainakin länsimaissa vesimiesmäisiksi ja uranusmaisiksi kuvatuista asioista, kuten itämaisesta filosofiasta, lääketieteestä, joogasta ja meditaatiosta, ja olenkin löytänyt.  :aurinko:  :kalat::ssa taas tuntuisi jotenkin ihanalta radixkartalla vähän ehkä turhankin distruktiivisena näyttäytyvää tunteellisuuden rinnalla.

Mielenkiintoisia ovat myös radixin ja drakoonisen kartan synastria. Tärkein lienee dr-:aurinko:  :aurinko: (6. huoneella) ja  dr- :pluto:. (7. huoneen puolella) :aspect_con: rx- Desc.  Syntymäkartallani ei ole mitään selitystä sille, miksi olen kokenut aina parisuhteet erittäin voimakkaasti kasvattavina kokemuksina, ja jopa hakeutunut sellaisiin suhteisiin, joiden olen tiennyt ensisijaisesti kasvattavan itseäni, mutta tuo dr- :pluto: selittää paljon. Toisaalta kyllä suhteisiin on sitten sisältynyt plutomaista kohtalonomaisuutta ja draamaakin.
Myös dr- :keskitaivas:lle tule mielenkiintoinen kosketus: Se on erittäin tarkassa yhtymässä rx-  :juno: :oon.
Se, että elämäni päämäärä ja tehtävä olisi olla puoliso kuulostaa kyllä aika lailla kaikkien feminististen prinsiippieni vastaiselta, mutta en voi kieltää, etteivätkö minua olisi aina kiehtoneet  historialliset "naiset miesten takana".

Kartan kokonaiskuvaa katsoessani olen myös ajatellut, että voisiko drakooninen kartta olla selvemmin näkyvissä lapsissa ? Minä ainakin koen, että olin lapsena myös ulkoisesti kovasti kala- ja oinasmaisempi kuin mitä nyt olen.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Artemis - 24.07.2009 08:58:54
Kaivoin tämän Drago-kartta jutskan esiin.

Olen tosiaan vasta tutustumassa siihen ja siksi ajattelin jos jollakulla on mielipiteitä kartastani :)

Drago kartalla AC on kaloissa. Aurinko, kuu, venus ja mars jousimiehessä.
Drago karttani aurinko, kuu, venus ja mars ovat kolmiossa syntymäkarttani samoihin veijareihin.

MC on dragolla vaa' assa.

Dragon neptunus kolmioi syntymäkarttani aurinkoa, kuuta, venusta ja marsia.

Drago pluto on sekstiilissä tohon aurinko kuu.. stelliumiin.

Drago uranus yhtyy syntymäkarttani askendanttiin!

Mitään ideoita?


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: MooOoona - 14.10.2009 18:27:45

Mitähän drakoninen aurinko leijona ryyditettynä nousu härällä saattaisi tarkoittaa?


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Hannari - 15.10.2009 15:50:39
Vai, että draconinen kartta ???
Kokeilin tuolla astro.comissa tehdä tälläisen kartan itselleni ja onnistuihan se, luultavasti.
Ja tälläisiähän siinä näytettiin:

:aurinko: :merkurius: :jupiter: :keskitaivas: :pallas: :neitsyt:
:kuu: :venus: :uranus: :neptunus: :leijona:
:saturnus: :vesta: :skorpioni:
:pluto: :chiron: :kaksoset:
:mars: :vaaka:
:askendentti: :kauris:

No siinähän tuli jo neitsyen merkkiä kerrakseen :buck2:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: MooOoona - 15.10.2009 17:57:57
Hui...

Tein astro.com:ssa draconic-natal vertailuin... Muodostavat keskenään Suurristin jossa mukana
syntymä saturnus konjuktio drakoninen aurinko, sekä syntymä venus konjuktio drakoninen uranus.

Lisäksi syntymä onnenpiste tarkassa yhtymässä drakoniseen kheironiin. Ja natal aurinko yhtymässä drakoniseen onnenpisteeseen. Ja drakoninen eros yhtymässä syntymäkartan amoriin (tykkään näistä planetoideista...) Syntymä kuu yhtymässä drakoniseen nousumerkkiin...

huh huuh... mitähän tästä pitäisi ajatella  :o


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: astrofriikki - 16.10.2009 19:40:57
Tulkitsinko tätä dracon-karttaa oikein: kaikki planeetat ovat vastakkaisella puolella trooppista karttaa (en lukenut koko ketjua läpi, ehkä tästä oli jo aiemmin kirjoitettukin).

Esim minulle tuli  :aurinko: :rapu:,  :kuu: :skorpioni: ja :askendentti: :kaksoset:. Kun ne trooppisessa kartassa ovat aivan vastapäivää  :aurinko: :kauris:,  :kuu: :harka: ja  :askendentti: :jousimies:.  :) :)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Theus - 17.10.2009 16:45:02
Tämä kartta tekniikka on hurjan kiinnostava ja myös mielestäni toimiva,tuo lisää syvyyttä tulkintaan.
Minusta sulkeutuu oinas, nouseva härkä ja voisin hyvin kuvitella itselleni tälläisiä piirteitä.

Yhtymät syntymäkarttaan taitaa olla merkittäviä ja niitä löytyy dr. :jupiter: :aspect_con: natal  :aurinko: ja  dr.  :mars:  :aspect_con:  :merkurius: ... minusta lähtee paljon ääntä  :buck2:

Myös joissain merkittävissä ihmissuhteissa tämän tekniikan yhteys on selviö!


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Asterix - 17.10.2009 17:59:36
Lohikäärmekarttaa (Draconic Chart) voisi yhtä hyvin kutsua Solmukartaksi (sillä sen laskutapa perustuu Kuun noususolmuun) tai Sielukartaksi (koska se kuvaa korkeampaa minäämme ja sielumme matkaa inkarnaatiosta toiseen). Noususolmuahan kutsutaan myös Lohikäärmeen pääksi (ja laskusolmua sen hännäksi), joten siitä tällainen hieman pelottavalta kuulostava nimitys.

Vain harva astrologinen ohjelma tekee Lohikäärmekarttaa suoraan, mutta onneksi se on varsin helppo laskea itsekin. Katsot vain, montako astetta noususolmustasi on matkaa Oinaspisteeseen (0 astetta Oinasta), ja siirrät kaikkia planeettoja, pisteitä ja huoneenkärkiä juuri tämän etäisyyden verran eteenpäin. Voit käyttää sekä todellista (True Node) että keskimääräistä (Mean Node) noususolmua.
Jos noususolmusi sijaitsee esimerkiksi Kaksosissa, on helpompi laskea etäisyys ikään kuin peruuttamalla. Silloin tietenkin siirrät planeettoja ja pisteitäkin taaksepäin. Noususolmun sijainti Lohikäärmekartalla on aina 0 astetta Oinasta, ja laskusolmu on sitä vastapäätä, 0 astetta Vaakaa.
Planeettojen huonesijainnit ja aspektit pysyvät samoina kuin radix-kartalla, mutta merkit vaihtuvat
(paitsi, jos noususolmusi sijaitsee hyvin lähellä Oinaspistettä).

Useimmille lienee tuttua se, että Kuun noususolmu kuvaa nykyisen elämämme tarkoitusta ja suuntaa. Lohikäärmekartta paljastaa asiasta enemmän – se on kuva karmastamme ja sielustamme ja siitä tehtävästämme, joka ulottuu laajemmalle kuin vain tähän inkarnaatioon. Tämä kartta kertoo myös, mistä olemme tulossa, minne olemme menossa ja keitä ovat ne sielunkumppanit, jotka matkassamme kulkevat.

Kun tavallinen (trooppinen) askendentti viittaa ulkoiseen olemukseemme ja rooliminäämme, kuvaa Dr.-AC (Lohikäärme-AC) intuitiivisempaa ja vähemmän näkyvää puoltamme, jolla kuitenkin pystymme (kenties täysin tiedostamattomasti) vaikuttamaan muihin ihmisiin. Dr.-AC on sielumme todellinen olemus, oma minä kaikkein puhtaimmillaan. Voi olla, että sen pystyvät näkemään vain aidot sielunkumppanimme…
Radix-kartan MC:n sanotaan kuvastavan elämänuraamme, mainetta ja kunniaa, saavutuksiamme ja tavoitteitamme. Dr.-MC toimii syvemmällä tasolla. Siitä näkyy, mikä on sielumme päämäärä ja tehtävä. Samalla tavoin tulkitaan Aurinkoa, Kuuta ja planeettojakin.

Vertaamalla Lohikäärmekarttaa radixiin näet, mitkä sielunsuunnitelmat toteutuvat nimenomaan tässä elämässäsi. Aspekteista kannattaa huomioida vain tarkat (samassa tai viereisessä asteluvussa olevat) yhtymät ja oppositiot. Parinkin asteen orbi voi joskus toimia, mutta sen suurempaa väljyyttä en enää suosittelisi.
Itseltäni löytyy pari mielenkiintoista yhtymää. Dr.-AC on yhtymässä syntymäkartan 4. huoneessa sijaitsevaan Plutoon (Perhe- ja asumisasioissani on tapahtunut suuria muutoksia, joita en ilmeisesti olisi voinut mitenkään välttää.) ja Dr.-Aurinko = radixin Venus 11. huoneessa. Jälkimmäinen yhtymä näyttää aika lupaavalta. Loistaisiko Aurinkoni (Lohikäärmekartan hallitsija) ja syvin minuuteni rakkauden (vaiko taiteiden) kautta? Osittain tunnen kyllä tämänkin aspektin jo kokeneeni…

Lohikäärmekartalla näkyvät myös juuresi (vanhempasi, isovanhempasi jne.) sekä jälkikasvusi. Synastriset yhtymät perheenjäsenten radix- tai Lohikäärmekarttaan ovat tavallisia. Tässä pari (asteentarkkaa) esimerkkiä omalta kohdaltani:
-   Isäni Dr.-AC = äitini Dr.-Kuu = sisareni radix-Mars = oma radix-AC:ni.
-   Äitini Dr.-Venus = oma Dr.Venukseni = poikani radix-Venus = hänen poikansa radixin Venus-Jupiter-yhtymä (Luulenpa, että tämä ketju kuvaa musikaalisuuden periytymistä suvussamme!)

Kaikkein eniten mielenkiintoani herätti seuraava Pluto-kuvio:
Oma Dr.-Plutoni = poikani radix-Pluto ja nämä tarkassa oppositiossa vanhemman tyttäreni Dr.-Plutoon. Nuoremman tyttäreni Dr.-Pluto taas on (minuuttitarkasti) oma radix-Plutoni.

Sukupolviplaneettana Plutolla ei radix-kartalla yleensä ole kovin suurta merkitystä (paitsi tarkoissa aspekteissa persoonallisiin planeettoihin tai akseleihin). Se on kuitenkin jälleensyntymän (ja yleensä syntymän) planeetta. Jollain tavalla (tuon Pluto-kuvion perusteella) näyttää siltä, että lapseni tulivat maailmaan juuri silloin kuin oli tarkoitettukin.

Lohikäärmekartalta eivät näy ainoastaan perheenjäsenet vaan muutkin sielunkumppanit. Synastriset yhtymät toisen ihmisen radix-karttaan kertovat, että tällä ihmisellä on karmallinen tehtävä elämässäsi. Kohtaaminen kuuluu siis sielusi suunnitelmaan. Jos yhtymiä löytyy Lohikäärmekarttojen kesken, ei yhteinen matka rajoitu vain tähän elämään vaan on paljon pidempi, useiden inkarnaatioiden mittainen. Tuttuudentunne voi olla suuri jo tavatessa – ilman, että radix-karttojen aspektit sitä millään lailla selittävät.

Miksipä ei voisi laatia myös kompositiota Lohikäärmekartoille? Ehkäpä yhteisen matkan syvempi tarkoitus tulisi siinä esiin.



Nyt vasta osaan vastata tähän.  :)
Kun tuohon Dracon-karttaani vilkaisin, niin sain aivan uskomattoman
ahaa!-elämyksen vajavaisilla astrologian taidoillani. :)


Olen Draconisesti  :askendentti: :kalat:,  :aurinko: :merkurius: :vaaka:,  :kuu: :kaksoset:,  :venus:  :saturnus: :skorpioni:,  :mars: :jupiter: :chiron: :leijona:,  :uranus: :pluto: :vesimies:
ja  :kuunsolmu: :neptunus: :oinas:

Sopii kyllä hyvin. :)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: MooOoona - 17.10.2009 23:40:30

Tarkoittaakohan drakoninen leijona-aurinko, että sielu on mahtipontinen ja vaikutushaluinen?    ???


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 24.08.2010 22:00:28
Kyllä huvittaa tuon drakonisen kartan kontrasti trooppiseen; edellisen mukaan mä olen oikeasti jonkinlainen rauhallinen designer-tyyppi ( :aurinko: :neitsyt:,  :kuu: :vaaka:,  :askendentti: :leijona:) jolla on kuitenkin ongelmia Marsin kanssa (  :mars: :skorpioni: :aspect_opp: :keskitaivas:)

Meneepä omituiseksi.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Suljin - 24.08.2010 23:55:49
Draconisen karttani tekemiä yhtymiä (myös väljiä)

Draconinen MC - Radix mars
Kuunsolmu - venus, merkurius
Pluto - Saturnus
Neptunus - Aurinko
Mars - IC
Merkurius, venus, Juno - DC
Juno - Kuu
IC - Jupiter

Hmmh, mitähän lie sitten mainaavatkaan.. ::)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Suljin - 25.08.2010 13:29:42
Eli yhtymät mars - IC
Kuunsolmu - venus
Pluto - saturnus
Pallas - juno, venus
Venus, merkurius - DC
juno - kuu

Oppositioita en oikein löytäny kuin aurinko - uranus, joka sekin menee ihan
hitusen yli 2 orbin.. Miten tätä listaa pitäisi nyt sitten alkaa tutkimaan,
jotta saa kiinni siitä, mikä on sielun päämäärä ja tehtävä tässä elämässä? :idiot2:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: kimo - 25.08.2010 16:55:22
Mitä se nyt tarkoittaa, kun mun Dr  :neptunus: on 29 ja risat  :kalat: ,
eli alle asteen päässä kaikkien kuunsolmusta?

Muuten toimii vallan mainiosti, tuli muutamia Ou mai kaad ja  :o synastriakarttoja katellessa,
yhteys todellakin löytyy, tai en ainakaan enää ihmettele mikä vetää yhteen...


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Titania. - 25.08.2010 17:01:24
Tässä onkin ihan hirveästi tutkailtavaa :) Ekaksi kattelin mieheni ja mun karttoja ja niiden yhtymiä ja oppositioita.
Mun Dr DC tekee tarkan yhtymän mieheni radix :aurinko:
Miehen Dr :juno: :saturnus: ja :keskitaivas: :aspect_con: mun radix :venus:
Miehen Dr :ceres: :aspect_con: mun radix DC

Ja Draconisten karttojen välillä oli tällasia:
Miehen :aurinko: :aspect_con: mun :chiron:
Miehen :aurinko: :aspect_opp: mun :keskitaivas:
 :jupiter: :aspect_con: :jupiter:
Miehen :saturnus: :aspect_con: mun :merkurius: ja :ceres: (ceres tarkempi)
Miehen :uranus: :aspect_con: mun :aurinko: ja :saturnus:
Miehen :ceres: :aspect_opp: mun :mars:
Miehen :pallas: :aspect_opp: mun :kuu:
Miehen :juno: :aspect_con: mun :merkurius:
Miehen :askendentti: :aspect_con: mun :juno: ja :neptunus:
Miehen :askendentti: :aspect_opp: mun lilith
Ja vielä miehen :keskitaivas: :aspect_con: mun :ceres:

HUH. Ja tässä oli siis vain ne yhtymät ja oppositiot, joissa max 2 asteen orbi. Kahdessa taisi olla tasan 2 astetta, kaikki muut alle sen. Taitaa olla kyllä karmallinen suhde...


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Eileithyia - 26.08.2010 11:01:08
Hei, missä te laskette nuo radixit? Astro.comissa ei ainakaan löytynyt.


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: ancelica - 27.08.2010 03:26:55
Hei, missä te laskette nuo radixit? Astro.comissa ei ainakaan löytynyt.
Radix = syntymäkartta  :)


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: Eileithyia - 29.08.2010 10:12:25
Hei, missä te laskette nuo radixit? Astro.comissa ei ainakaan löytynyt.
Radix = syntymäkartta  :)

Ai, ehehe.. Blondi mikä blondi.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: mouru - 01.10.2010 22:20:17
Hmmm.. Vertailin trooppista ja draconista karttaani ja tämmöistä löytyi:
~ trooppinen  :saturnus:  :aspect_con: draconinen  :jupiter: (orbi 1 aste)
~ trooppinen IC  :aspect_con: draconinen  :aurinko: (4)
~ trooppinen  :mars:  :aspect_con: draconinen  :vertex: ja  :neptunus: (4)


~ trooppinen 2. huoneenkärki '' :aspect_con: '' draconinen  :keskitaivas: (3)
~ trooppinen  :venus: '' :aspect_con: '' draconinen 9. huoneenkärki (2)

Draconinen  :askendentti: :kauris: ,  :aurinko: :skorpioni: ,  :kuu: :rapu:
Trooppinen  :askendentti: :leijona: ,  :aurinko:  :rapu: , :kuu: :kalat:

Hmm.. Jännä juttu tuo draconinen aurinkomerkki kun trooppisella kartalla mulla on skorppari hallitsevana (:

PS. Just yhtenä päivänä tutkin numeroita ja sielunnumeroni (en nyt muista enää mikä se oli :D ) niin sen hallitsija planeetta oli saturnus, sen verran muistan. Ja sitten kun on tuo d :askendentti: :kauris: niin selvästi liittyy toisiinsa ! (:


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: mc82 - 13.10.2010 17:36:21
Hmm, musta tulee draconisella kartalla  :askendentti: :vaaka: ja  :jousimies: -stellium siirtyy  :neitsyt: :een,  :kuu: :harka: .

Mitään kummempia klikkiintymiä en äkkiseltään havainnut, mutta huomion kiinnitti tarkka drag.  :aurinko: :aspect_con: radix- :vertex: :o


Otsikko: Vs: Draconinen kartta?
Kirjoitti: aeiouyäö - 03.11.2010 14:31:52
Draconinen Venukseni on asteen päässä yhden tyypin auringosta.Tää tyyppi tuntuu jotenkin vainoavan mua, vaikken edes tunne häntä sen kummemmin.