Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: härkä-69 - 10.08.2006 11:54:42



Otsikko: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 10.08.2006 11:54:42
Jos joku ei kulje samassa tahdissa ystäviensä kanssa, se johtuu ehkä siitä, että hän kuulee erilaista rummutusta. Anna hänen astella omassa tahdissaan riippumatta siitä, kuinka hidasta se on, tai kuinka kuakana hän sinusta kulkisikin.
~Henry David Thoreau~


Jälleensyntyminen, eli käsitys siitä, että sielu käyttää monia kehoja etsiessään kokemuksia ja valaistusta , on ymmärrettävissä sielunikäajattelun valossa. Jos sinun on vaikea ajatella jälleensyntymistä älyperäisesti tai se tuntuu kiusalliselta johtuen kristillisestä kasvatuksestasi, voit halutessasi yksinkertaisesti tiedostaa sen, että ihmiset todellisuudessa näyttävät olevan kehityksen ja kyvykkyyden eri tasoilla riippumatta kasvatuksesta, uskonnosta, varakkuudesta yms.
Jotkut lapset ovat kypsempiä ja  kyvykkäämpiä, kuin ikäisensä, olivatpa he sitten 2- tai 16-vuotiaita. Myöskään kaikki keski-ikäiset eivät ole samalla tasolla.
Sielu kehittyy ja kypsyy kokiessaan tusinoittain erilaisia elämiä ja mitä vanhemmaksi sielu tulee, sitä helpompaa on käsitellä maa-planeetan asiota.
Uuteen kehoon synnytään aina viattomana, mukana tietoiset muistot siitä, mitä on ollut ennen, mutta nuo muistikuvat häipyvät nopeasti syntymän jälkeen. Saattaa kestää jopa vuosikymmeniä selvittää, mitä on "suunnitellut" tekevänsä tämän elämän aikana.
Joka tapauksessa kehoosi, persoonallisuuteesi, kykyihisi, ajattelusi rikkauteen yms. vaikuttaa kaikkiin voimakkaasti elämiesi lukumäärä, sekä se kasvu ja ne sisäiset näkemykset, joita olet saavuttanut kokemustesi kautta. Nämä ominaisuudet ja kyvyt tulevat sisimmän olemuksesi ja energiakenttäsi mukana.

On olemassa viisi melko selkeää tasoa, joiden läpi sielu kulkee pitkällä kypsymismatkallaan. Mikään taso ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, vaan jokaisella tasolla on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen viidestä tasosta kestää tavallisesti 20-40 elämää riippuen siitä, haluaako sielu liikkua nopeasti, vai rentoutuneesti ja verkkaisemmin.

Vastasyntyneen sielu:
Vastasyntyneen elämät ovat kaikkein alkeellisimpia ja niissä yksilön oppiminen keskittyy pääasiassa fyysisen henkiinjäämisen ympärille. Vastasyntyneen älyperäinen keskus ei ole vielä täysin avautunut. Luottamus puuttuu,  koska ei ole helppoa ymmärtää, mikä saisi asiat toimiaan, tai mitä seurauksia eri teoilla on. Vain hyvin pieni osa vastasyntyneistä valitsee syntyvänsä monimuotoisiin länsimaisiin yhteiskuntiin. On ymmärrettävää, että he elävät mieluummin yksinkertaisempaa elämää peruskulttuureissa ilman shekkivihkoja ja sähkölaskuja. He viihtyvät heimoissa. Maa-planeetta on tällä hetkellä hyväksymässä viimeisiä vastasyntyneitä sielujen ryhmiä.
USA:n väestöstä vastasyntyneitä sieluja on n.5% ja Euroopan teollistuneilla alueilla hieman vähemmän. Monissa alikehittyneissä maissa 25-40% väestöstä on vastasyntyneitä sieluja.

Lapsi sielu:
Tässä vaihessa sielu jo toivoo pääsevänsä eroon vuotavista hökkeleistä ja alkeellisesta elämänmuodosta. Tämän ikävaiheen päämäärä on kehittyä ja ylläpitää järjestystä niin paljon kuin mahdollista. He kehittävät ja noudattavat tarkoin sääntöjä. Lapsisielu valitsee usein syntyvänsä auktoriteettien johtamaan yhteiskuntaan, tai hakeutuu työhön, joka on hyvin selkeästä jäsenneltyä voidakseen totella sitä yhtä oikeaa sääntöä, joka edustaa sosiaalisesti hyväksyttyä käytöstä. Tälläinen "kunnon kansalainen" toivoo myös muiden noudattavan sääntöjä tarkasti. He ovat joustamattomia ja suvaitsemattomia. He voivat käydä säännöllisesti kirkossa, ja ovat isänmaallisia ja sotahulluja. USA:n väestöstä n.20% on lapsisieluja, vanhoihin perinteisiin perustuvissa yhteiskunnissa, kuten Saksa, Espanja, Portugali ja Kreikka, on lapsisieluja 30-40%, Englannissa, Hollannissa, Ruotsissa ja Ranskassa 20% tai vähemmän. Japanissa heitä on n.35%.

Nuori sielu:
Seikkailunhaluinen nuori sielu riistäytyy irti lapsisielun varovaisesta ryhmäajattelusta. He haluavat rikkoa sääntöjä. He ovat kunnianhimoisia ja kilpailunhaluisia.  He haluavat olla nopeimpia ja parhaimpia. He ovat pelottomia ja päättäväisyyttä pursuten he muokkaavat elämää omia tarkoitusperiään varten. He ovat tehokkaita ja tunteettomia. He ovat älykkäitä ja tekevät kovasti töitä. He kokeilevat miltä valta maistuu. Heidän on vaikeaa käsitellä  tunteita tai kunnioittaa toisten oikeuksia. Tämä voimakas suuntautuminen aineellisiin asioihin luo kestokykyä, selkärankaa, rohkeutta, terävyyttä ja kykyä johtaa- Käteviä ominaisuuksia kenelle tahansa näin fyysisellä planeetalla kuin Maapallo.

Kypsä sielu:
Kun tämä vaihe alkaa, niin pyrkimystä kohti ulkoista menestystä tulee hillitsemään uusi, usein pakottava halu antaa enemmän aikaa ja painoarvoa henkilökohtaisille ja läheisille ihmissuhteille. He ovat tunneperäisesti avoimia, tasa-arvoa vaativia ja yhteistyöhalusia. Nyt alkavat merkitä sisäinen luovuus, tunteet ja muut ihmiset. He haluavat tarkoitusta ja kauneutta. Tässä vaihessa kehitetään herkkyyttä ja ja voidaan tuntea omien tekojen vaikutus muuhun maailmaan. Tällöin voi tuntea olevansa niin syvässä yhteydessä kaikkeen elämään,  ettei voisi mitenkään kuvitella pudottelevansa pommeja, nujertavansa toisia, metsästävänsä urheilumielessä, tai käyttävänsä turkiksia.
USA:ssa ja  koko maailmassa alkaa olla yhä enemmän kypsiä sieluja. Heitä alkaa nyt olla enemmän kuin mitään muuta sielun ikää.


Vanha sielu:
Viimeinen vaihe maalisessa kehityksessä on vanha sielunikä, ja se saa henkilön huomion kiinnittymään tarkoituksen etsimiseen ja siihen, että hän löytää keinon hyväksyä ja nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Aineelliset tarpeet saavat vähemmän huomiota.  He ovat vapaamielisiä, eivätkä tuomitse. Sitä seuraava filosofinen puolueettomuus ja ennakkoluuloton suhtautuminen on perusta melko herkälle elämän humorististen puolien aistimiselle.
Koska he ovat jo rikkaita ja viisaita sisäisesti, niin toimintaan suuntautunut aineellinen maailma ei arvosta heitä paljoakaan. Heillä on myös taipumusta laiskotteluun, vanha sielu on jo tehnyt kaiken aijemmin. Vanha sielu kasvaa myöhään ja onnistuu yleensä vasta 35-vuotispäiviensä jälkeen saamaan eläämänsä järjestykseen. Kestää oman aikansa suunnitella sitä, miten haluaa ilmaista itsensä tässä maailmassa, jonka kanssa ei tunne olevansa samalla aaltopituudella. Koska nyt kiinnitetään vähemmän huomiota aineelliseen elämää, ei todennäköisesti myöskään koe taloudellista menestystä, ja sen myötä myös status katoaa. Kaikista näistä syistä johtuen, vanhoilla sieluilla on usein itsetunto-ongelmia. Monet kokevat vaikeata itsensä aliarvioimista. Mutta hankaluuksista huolimatta vanha sielu pääsee melko nopeasti kosketuksiin suuren kokonaisuuden kanssa ja hänellä on kyky keskittyä ja olla objektiivinen silloin, kun se ei muilta onnistu.  Monet vanhat sielut ovat hieman huolimattomia, eivätkä kunnoita fyysistä tasoa. Se tekee tietysti elämästä epämukavan ja vähemmän nautittavan. Tarkoitus olisi pystyä käsittelemään fyysistä tasoa niin, että siihen kiinnitetään tarpeeksi huomiota. Näin elämä sujuu tasaisesti ja antaa mahdollisuuden toteuttaa hengellisiä ja filosofisia harrastuksia.
On todellakin harvinaista valmistua jälleensyntymiskierrosta ennenkuin oppii käsittelemään elämää lämmöllä ja löytää kestävää nautintoa ja mielihyvää fyysisestä olemassaolosta.


 


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 10.08.2006 11:59:57
http://www.michaelkirjat.fi/jalleensynt.htm


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 10.08.2006 13:03:31
Hmmm.... Pikkuisen kalskahti jenkkimausteelle. ::)
Kanavoija mahdollisti amerikkalainen vai heidän suuri ihailija?  ;)

En henkilökohtaisesti voi laskea noin paljon amerikkalaisia
edes tämän "taulukon" "Nuori sielu"-tasolle,
kun katsoo USA:n ulkopolitiikkaa,
siis näitä sotia ja babtistiherätysliikkeitä (=esim.helluntailaiset)
ja muita "iso (h)äly hoi tyhjästä"-uskonto liikennenehdintää
ympäri maailmaa.

Mutta tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni
ja minä todenäköisesti ole vielä edes "vastasyntynyt"-tasolla,
vaan jollain alkeiseliö-tasolla. :D :2funny: :D :2funny:



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 10.08.2006 13:08:12
Jos sielut ovat alkulähteestä, niin miten ne voivat olla eri ikäisiä, koska silloinhan ne kaikki ovat saman ikäisiä?

Ja mielestäni joidenkin kansojen leimaaminen lapsikansoiksi on inhottavaa, kyllä vain kelpaa new agen ryöstellä muiden kansojen uskomuksia sun muita ja sitten nimitellä joitakin kansoja lapsisieluiksi (intialaiset esimerkiksi).

Usan jutut voivat myös johtua siitä millaisia ihmisiä sinne alunperin muutti tuhoamaan intiaaninen elämäntavan ja tuhoamaan luonnon, uskovaisia sinne aikoinaan asettui.
Australiaan asettui rikollisia ja se onkin aika rento maa.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ajatus - 10.08.2006 13:18:42
Tämä ikäkysymys on mielenkiintoinen. Ihmisethän usein käsittävät sielun iän jotenkin eriarvoistavaksi asiaksi, mutta tekstissähän sanotaan myös: "Mikään taso ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, vaan jokaisella tasolla on hyvät ja huonot puolensa."

Jos asiaa miettii kronologisen aikakäsityksen valossa ja ajankulua jana-tyyppisesti, silloin väistämättä ajattelee, että vanhat sielut olisivat jotenkin "pidemmällä" ja siksi jotenkin "parempia". Mutta jos ajattelee aikaa kehänä, ehkä moniulottuvaisena asiana, silloin tämäkin eritasoisuuden ja samanarvoisuuden paradoksi on helpompi hahmottaa. Sana "ikä" on kenties vain käsite, jota on käytettävä että ymmärtäisimme asian. Valitettavasti sama käsite voi myös johtaa harhapoluille, jos takertuu liikaa tämän fyysisen maailman ajatuksiin.

Ehkä tuo alun Thoreau-lainaus kuvaakin asiaa loppujen lopuksi kaikista yksinkertaisimmin. :)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 10.08.2006 13:27:54
Niin, mutta kyllä minuakin hiukan kummastuttaa,
että juuri amerikkalaiset nostetaan nuorena kansana näin henkiseltä kehitykseltään näin korkealle
(kun tuo kehitys ei oikein mielestäni näy missään)
kun on olemassa esim. erittäin vanha kehitystie Buddhalaisuus,
joka vaikuttaa juuri esim. Idässä. :idiot2:
(ja joka näkyy ja kuuluu buddhalaisesta kansasta ja yksilöstä)

Toinen todella vanha henkinen kehitystie on Hindulaisuus.
Sekin itäisellä pallon puoliskolla. :idiot2:

Itäisellä pallon puoliskollamme esim. nykyisessä Kiinassa oli jo todella kehittynyttä hengenfilosofiaa ja hengellisyytä jo silloin kun nykyiset amerikkalaiset ja meikäläiset  vielä kiipeilivät puissa.
(tosin lasken itseni alas tuosta puusta; minä todenäköisesti olin atomi tai bakteeri tuolloin) ;)

Onhan tuosta todisteena Kiinalainen lääketiedekin. :idiot2:

Joku tuossa jutussa narskahtaa hampaisiin,
mutta mikä minä alkeiseliö olen tuohon mitään sanomaan..? ::)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 10.08.2006 13:35:11
Niin, ja toinen asia mikä tuli mieleen oli se, että tuo sielumääritelmä on ns vanhojen sielujen tekemä, eli se on täysin yhdestä näkökulmasta. Samalla tavalla tieteissä vältetään liiallista ihmisinäkökulma esimerkkinä vaikka peilitutkimus, joka on klassinen esimerkki huonosta tutkimuksesta, siis se nojasi täysin ihmisnäkökulmaan.

Eikö kenelläkään hiukan mietitytä vaikka michael kirjat, ja se miten niissä on luokiteltu vanhoiksi sieluiksi juuri kohderyhmä? Aika taitavaa markkinointia.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 10.08.2006 13:56:55
Lainaus
Itäisellä pallon puoliskollamme esim. nykyisessä Kiinassa oli jo todella kehittynyttä hengenfilosofiaa ja hengellisyytä jo silloin kun nykyiset amerikkalaiset ja meikäläiset  vielä kiipeilivät puissa.

Minulle tuli tästä ensimmäisenä mieleen vähän sama asia kuin Atlantiksen aikoihin. Olimme silloin henkisesti korkeammalla, mitä nyt olemme. Silti kehitys otti takapakkia ja sitä lähdettiin uudestaan kiertämään alhaalta ylös.

Elämän Kukan Salaisuudessa esitellään maapallon 4 muutosvaihetta - kaksi aikaisempaa (joista yksi ajoittuu juuri Atlantksen tuhoon) kehitys putosi muutoksen myötä alkutekijöihinsä. Nyt olemme menossa kohti ensimmäistä eteenpäin vievää muutosta, joka ajoittuu vuoteen 2012.

Mietin, olisivatko takapakkikehitykset tulleet meille siksi, että voisimme kehittyä sieluina yhä paremmiksi ja puhtaimmiksi. Tavallaan siis meille annettiin ne olot, jossa tämä tapahtuisi parhaiten. Mitäänhän ei tapahdu vain sattumalta niin, että Jumala vain huomaisi "Oho - hukutin Atlantiksen.. No jaa.." ;D

Itse allekirjoitan Mikaelin sieluniän määritelmän, vaikka ehkä itse puhuisin enemmänkin oppimisesta tmv. Maapallo on kaksoiskäsityksen paikka ja täällä ihmisillä on luontainen tapa jaotella asiat tähän tai tuohon. Pääasia on kuitenkin vain oleminen ja sieluniänmääritys pitäisikin mielestäni nähdä samoin kuin esimerkiksi astrologia. Se antaa viitteitä siihen, miksi joku henkilö tai kansa on sellainen kuin se on ;) Jokaisella iällä on omat plussansa ja miinuksensa, oppitut asiat ja opiskeltavat asiat sekä tietysti persoona - aivan kuin kaikilla horoskooppimerkeilläkin.



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 10.08.2006 13:57:45
Michael-kirjat ovat todella lukemisen arvoisia, eivät ne mitään amerikkalaisuuden ihannointia ole. Michael on melko teräväkielinen henkijoukko, eikä juurikaan silittele kenenkään päätä, minkä takia jotkut pitävätkin enemmän joistain muista hengistä enemmän (minun mielestäni nämä ovat sitten turhan "sokerihuurrettuja") Kanavat ovat kuitenkin olleet suurimmaksi osaksi amerikkalaisia, vaikken näe mitään estettä sille, etteikö jossain muuallakin päin maailmaa olisi sopivia Michael-kanavia. Michaelia kanavoidaan edelleen aktiivisesti ja itse kukin voi jopa livenä kysyä heiltä niin yleistason kuin henkilökohtaisemmankin tason kysymyksiä chatissa, joka löytyy osoitteesta www.michaelteachings.com. Kanavoitua chattia on pari kertaa kuukaudessa ja kanavoinnit on myös julkaistu samalla sivustolla.

Nuori sielu on todellakin tuollainen kuin kuvataan, omasta mielestään haavoittumaton eikä tiedä vielä, että valinnoilla on seuraukset. Katsopa tyypillistä ylioppilasta, niin ei varmaan itsevarmempaa, maailmaa tuntevampaa, kokeneempaa ja viisaampaa oliota ole olemassakaan....

Jopa vanha sielu voi olla tuollainen 19-vuotiaana, mutta se todellinen kehitysvaihe tulee todellakin esiin siinä 35-v (nimim. kokemusta on). Kun itse olen tarkastellut tätä systeemiä, se näyttää todellakin toimivan. Sielun ikä määräytyy osittain sen mukaan, kuinka paljon inkarnaatioita on takana, mutta eritoten sen mukaan, kuinka paljon on kyennyt oppimaan ja kypsymään lukuisten elämiensä aikana. Eikä todellakaan ole kyse mistään paremmuuskilpailusta, kuten 2-vuotias ei ole huonompi kuin 70-vuotias.


Mainittakoon vielä, että melko tuoreiden kanavointien perusteella Suomi olisi pääsääntöisesti kypsien ja vanhojen sielujen maa. Amerikkalaiset ovat Michaelin mukaan keskimäärin nuoressa sielun iässä (ja sen huomaa), vaikka vanhempien sielujen saarekkeitakin on siellä täällä.



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Linn - 10.08.2006 14:00:51
Minun lukemissani Michael-kirjoissa yhdysvaltalaisten on sanottu olevan suurimmalta osin nuoria sieluja, mikä kuvastaa ko. yhteiskuntaa mielestäni hyvin.

On kuitenkin huomioitava, että maa on valtava, ja siellä on kulttuurisesti erilaisia alueita. Esim. itärannikon kaupungit ovat ihan erilaisia Keskilännen maaseudusta. Lisäksi ihmiskunta toki kehittyy koko ajan, ja varmasti uudessa sukupolvessa Yhdysvalloissakin on jo enemmän kypsempiä sieluja.

Linn


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Linn - 10.08.2006 14:01:48
Heh, kirjoitin ristiin sekä AthaMaaritin että Lillin kanssa. :)

Linn


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 10.08.2006 14:04:13
Minäkin huomasin kirjoittaneeni vähän ristiin Lillin kanssa :D


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ajatus - 10.08.2006 14:05:29
Niin, ja toinen asia mikä tuli mieleen oli se, että tuo sielumääritelmä on ns vanhojen sielujen tekemä, eli se on täysin yhdestä näkökulmasta. Samalla tavalla tieteissä vältetään liiallista ihmisinäkökulma esimerkkinä vaikka peilitutkimus, joka on klassinen esimerkki huonosta tutkimuksesta, siis se nojasi täysin ihmisnäkökulmaan.

Tjaa, mitenpä mitään tutkimusta toisaalta tehdään muusta kuin ihmisnäkökulmasta? ;) Tosin minustakin on hyvä miettiä aina, mistä näkökulmasta mikäkin teksti on kirjoitettu. Ihminen kun ei varmaan missään "kehitysvaiheessa" kuitenkaan ole erehtymätön.

Lainaus
Eikö kenelläkään hiukan mietitytä vaikka michael kirjat, ja se miten niissä on luokiteltu vanhoiksi sieluiksi juuri kohderyhmä? Aika taitavaa markkinointia.

Heh, no ainakin olen sitten väärää kohderyhmää, kun en ole yhtäkään vielä lukenut. ;D Ehkä kuitenkin pitäisi, kiinnostuin tuosta Lillin kuvauksesta. Itse asiassa aivan sama vertaus piti minunkin laittaa tuohon tekstiini, eli 2-vuotias ei tosiaankaan ihmisenä ole sen huonompi kuin 70-vuotias. Näkökulma elämään vain on erilainen.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 10.08.2006 14:46:19
Kiinnostavaa...

Pitääpä lukea tarkemmin noita kanavointeja, jos alkaisi
olla vähemmän hampaissa narskuvaa.

Minä olen 10 000 vuodessa tehnyt valtavan harppauksen
kehityksessäni atomista tai bakteerista (en voi olla itsekään varma)
tuolloin 10 000 vuotta sitten riisiä viljelleen kiinalaisen pellosta
alkeiseliöksi. ::)

Luulen, että Xia-dynastian (n. 2100 – 1600 eaa) aikoihin tämä suuri
ahaa!-elämykseni ja muuntautuminen alkeiseliöksi alkoi
minun iskeydyttyä bakteerina riisinviljelijän kintussa olevaan
haavaan, josta sain kehitykseeni ihmismäisiä vaikutteita. :)

Kuullostaa varmaan vitsille, mutta samaa hengellistä ja evoluutiollista kehityslogiikkaa käyttäen,
täytyyhän tuon vastasyntyneenkin täytyy tulla ensin jostain ja saada ensin jostain alkunsa..? ;)



Eikö hengellisyys ja ruumiillisuus edelleenkin kulje käsi kädessä,
vertaa esim. terveytemme?  ;)



Kuinka moni oikeasti myöntää oleensa entisissä elämissä eläin tai vain bakteeri, vaikka se on kaikin puolin järkeen käypä kehityshistoria sekä hengellisesti, että ruumiillisesti?  ;)

Yhdessä välissä oli olemassa vain niitä, jotka olivat olleet rikkaita ja kuuluisia
ja varsin vaikuttavia henkilöitä entisissä elämissään. ;)

Minäkin tunnen monia,
jotka ovat olleet yksi ja sama historian vaikuttaja. ::)
Tästäkö tämä kaksoisliekki-ajattelu on saanut alkunsa? ???

Sorry, mutta pieni pääni on väsynyt ajattelusta.. :buck2:

No... odottaen kuumeisesti päivää,
jolloin kehityn oikeaksi munasoluksi tai siimahännäksi. ::)

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/01-egg.jpg)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 10.08.2006 14:56:06
Lainaus
Minäkin tunnen monia,
jotka ovat olleet yksi ja sama historian vaikuttaja.
Tästäkö tämä kaksoisliekki-ajattelu on saanut alkunsa

Anteeksi, nyt täytyy myöntää Oinaan rehellisyydellä (kun viimeiseksi tuota Oinas empatiaketjua luin ;D) että nyt meni vähän ohi tuo alku, mutta yritän vastata Kaksoisliekkiin parhaani mukaan.

Kun Jumala jakoi itsensä osiksi hän jakoi ihmisen kahdeksi osaksi, jotka edustivat toistensa peilikuvia. Elämän Ying Yang. Se, miksi Jumala näin päätti tehdä, on minullekin vielä hämärän peitossa, mutta ehkä asiaa voisi ajatella niin, että kun yksi sielu on jakautunut kahdeksi peilikuvaksi, sen yhteinen kehitys olisi nopeampaa ja helpompaa. Kaksoisliekin henkinen kasvu vaikuttaa sen omaan Kaksoisliekkiin.

Kaksoisliekkiä voisi kuvata helpoiten tällä tarinalla:
Maailman alussa Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Koska Jumalassa yhdistyvät kaikki osat, kuten mies ja nainen, hän loi ihminen, joka oli kuin hän: miesnainen.
Aikaa myöten kävi kuitenkin niin, että mies ja nainen riitaantuivat. He eivät sietäneet toisiaan ja lopulta Jumalain kyllästyi tähän nahisteluun niin, että erotti ihmisen mieheksi ja naiseksi.
Siitä lähtien jokainen mies ja nainen on etsinyt tuota puoliskoaan, josta hänet on kerran erotettu.

Kaksoisliekit ovat maanpäällä aika usein lähisukulaisia, ystäviä tai perheenjäseniä, mutta voivat he olla puolisoitakin (tunnen yhden Kaksoisliekkipariskunnan - mies ja vaimo ovat kuin yö ja päivä keskenään, ainoa yhdistävät tekijä heillä on henkinen tie).
Kaksoisliekkien välinen suhde ei niinkään ole rakkaussuhde, vaan enemmänkin sisaruussuhde, jossa molemmat avittavat toisiaan kohti Valaistumista. Yleensä se kysyy aikalailla voimia, kun pitää tulla toimeen henkilön kanssa, joka on lähes täysi vastakohta Itsestään ;)

Kaksoisliekkien ei tarvitse olla maan päällä yhtä aikaa ja siitä huolimatta, että he periaatteessa ovat Yksi ja Sama Olento, molempien henkinen kehitys etenee persoonalliseen tahtiin. Esimerkiksi oma Kaksoisliekkini on niin edistynyt kehityksessä, ettei hän ole syntynyt maan päälle enää aikoihin.

Kaksoisliekit vaihtavat sukupuolia elämästä toiseen. Kun minä olen nainen, Kaksoisliekkini maan päällä on mies. Kun minä olen mies, Kaksoisliekkin maan päällä on nainen.
Kaksoisliekkien ei myöskään tarvitse olla samanikäisiä. On ihan varteenotettava ajatus, että 80-vuotiaan isoisän Kaksoisliekki on 1-vuotias tyttärentytär  ;) Kaksoisliekit voivat myös asua maan päällä ihan toisilla puolilla palloa tapaamatta koskaan toisiaan.





Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 10.08.2006 15:38:08
Ah..! (http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/doh3.gif)
Vastauksia, joista tulee vain lisää kysymyksiä ja ajatuksia päähän.(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/doh3.gif)

Jos molemmat liekit ovat olleet jo kerran yksi liekki,
niin silloinhan on pakostakin täysin mahdollista,
että ne yhdistyvät yhdessä ja samassa ruumiissa jälleen?

Nehän vetävät toisiaan puoleen?

Jumalahan loi meidät omaksi kuvakseen
ja Jumalalla on kaikki puolet, koska muuten se ei voisi olla luova,
siis luoja. ;)

Kaikkihan tietää sen, että ihminen,
jonka feminiininen ja maskuliininen puolet ovat epätasapainossa,
ei ole kovin luova tai sitten hän on hyvin vanha sielu,
joka ottaa rennosti huumorimielessä naureskellen nuoremmilleen.  :)

Teoriassa, jos liekit yhdistyvät samassa persoonassa,
vaikkakin kehittymättömänä,
niin se saattaisi selittää ainakin
joitain mielenterveyden sairauksia,
kuten esim. jakomielitaudin ja muut monipersoonallisuus häiriöt? :idiot2:
Siis tarkoittaen, että liekit ovat vielä hyvin erimielisiä keskenään,
mutta samassa ruumiissa? :idiot2:

Jos liekit ovatkin kehittyneet, tulevat toimeen keskenään
ja sulautuneet samaan ruumiiseen,
niin tämä henkilö voisi olla hyvin onnellinen ja nauttia elämästään
kaikin rinnoin kaipaamatta ketään tai välittämättä muista?  :idiot2:

Samainen juttu voisi selittää osaltaan bi-seksuaalisuuden? :idiot2:

Vain väsyneitä ajatuksia heittelen.. :uglystupid2:
Minulla on päiväunien aika... :buck2: :P


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 10.08.2006 15:51:16
Kuinka moni oikeasti myöntää oleensa entisissä elämissä eläin tai vain bakteeri, vaikka se on kaikin puolin järkeen käypä kehityshistoria sekä hengellisesti, että ruumiillisesti?  ;)

Minun käsitykseni on se, että kun olet ensimmäisen kerran inkarnoitunut ihmiseksi, jatkat myös ihmisenä niin kauan, kunnes olet valmis siirtymään kokeilemaan jotain muuta. Eli ei tässä satunnaisesti hypellä lajista toiseen, vaikkakin on todennäköistä, että joskus ollaan oltu heininä kedoilla tai bakteereina merenpohjassa. Ehkä olemme jopa kokeilleet elämää jollain toisella planeetalla joskus kauan sitten. Nykyinen maailmankaikkeus on n. 10 miljardia vuotta vanha, kyllä siinä ajassa on voinut kokeilla sitä sun tätä.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 11.08.2006 08:53:57
Lainaus
Ah..!
Vastauksia, joista tulee vain lisää kysymyksiä ja ajatuksia päähän.

Jos molemmat liekit ovat olleet jo kerran yksi liekki,
niin silloinhan on pakostakin täysin mahdollista,
että ne yhdistyvät yhdessä ja samassa ruumiissa jälleen?

Nehän vetävät toisiaan puoleen?

Jumalahan loi meidät omaksi kuvakseen
ja Jumalalla on kaikki puolet, koska muuten se ei voisi olla luova,
siis luoja.

Kaikkihan tietää sen, että ihminen,
jonka feminiininen ja maskuliininen puolet ovat epätasapainossa,
ei ole kovin luova tai sitten hän on hyvin vanha sielu,
joka ottaa rennosti huumorimielessä naureskellen nuoremmilleen. 

Teoriassa, jos liekit yhdistyvät samassa persoonassa,
vaikkakin kehittymättömänä,
niin se saattaisi selittää ainakin
joitain mielenterveyden sairauksia,
kuten esim. jakomielitaudin ja muut monipersoonallisuus häiriöt?
Siis tarkoittaen, että liekit ovat vielä hyvin erimielisiä keskenään,
mutta samassa ruumiissa?

Jos liekit ovatkin kehittyneet, tulevat toimeen keskenään
ja sulautuneet samaan ruumiiseen,
niin tämä henkilö voisi olla hyvin onnellinen ja nauttia elämästään
kaikin rinnoin kaipaamatta ketään tai välittämättä muista? 

Samainen juttu voisi selittää osaltaan bi-seksuaalisuuden?

Vain väsyneitä ajatuksia heittelen..
Minulla on päiväunien aika... 

Ei mutta sehän on vain hyvä asia, että kyselet, jos tulee kysyttävää ;) Väkisin ei tietenkään kannata yrittää sulattaa yhtään mitään saatua tietoja, jos tuntuu siltä, ettei voi uskoa siihen/tuo on täysin höpöä ;)

Eli Kaksoisliekit ovat toistensa peilikuvat, mutta silti kaksi erillistä sielua. Sanotaan vaikka, että Kaksoisliekkien välillä on kaikkein voimakkain, täysin katkeamaton side. Olette yhteydessä toisiinne 24/7 niin kauan, kunnes molemmat olette kehittyneet siihen pisteeseen, että voitte yhtyä siihen Alkulähteeseen, josta lähdittekin. Tässä vaiheessa palaatte yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, sitä ennen olette Kaksoisliekki ja Kaksoisliekki.

Liekit eivät missään vaiheessa yhdy samaan ruumiiseen, niistä tulee yhtä vain juuri ennen sulautumista takaisin Alkulähteeseen. Kyllä molemmat toikkaroivat tätä henkistä tietä ihan yksilöinä ja jos toinen ehtii kehittyä valmiiksi siihen sulautumispisteeseen, hän odottaa ja auttaa omaa Kaksoisliekkiään saavuttamaan tämän tilan. Molempien on tarkoitus puhaltaa yhteen hiileen, koska periaatteessa sitä auttaa siinä osaa Itsestään.


Bi-seksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä Kaksoisliekkien kanssa. Bi-seksuaalit ihmiset ovat yleensä vanhoja, pitkälle kehittyneitä sieluja, jotka eivät enää välita ruumiista tai sukupuolten välisistä erotteluista, tai sitten sieluja, jotka opettelavat esim. kaikkien tasapuolista rakastamista bi-seksuaalisuuden avulla (tai maksavat jotain velkaa bi-muodossa, esim. entisessä elämässään halveksineet bi-seksuaaleja suuresti, nyt kokevat itse, millaista on olla bi).

On kuitenkin totta, että Kaksoisliekit vaikuttavat toisiinsa, yleensä tiedostamatta. Äkkinäinen ilonpuuska, suru tai masennus voi johtua siitä, että Kaksoisliekki kokee juuuri sillä hetkellä noita tunteita. Jos yht´ äkkiä saa henkisen harppauksen tai hetkellisen taantuman, se voi olla myös Kaksoisliekin omien tekojen heijastumaa. Kumpikaan ei tietenkään tee tätä tahallaan, yleensä ihmiset eivät vain tiedosta, että oma tuntemukset ja teot voivat vaikuttaa niin vahvasti toiseenkin sieluun.
Esimerkiksi nuo mielenterveyshäiriöt sielulla voivat vaikuttaa myös tämän Kaksoisliekkiin. Yleensä mielenterveyshäiriöissä on kyse joko siitä, että sielulla on päällä erittäin raskaat oppijaksot tai siitä, että Kolmas Silmä on avautunut liian nopeaan.

Minulle oma Kaksoisliekkini tuntuu erittäin veljelliselle kumppanille, joka ei tahdo mitään muuta kuin minun parastani. Auttelee minua parhaansa mukaan tuolla Toisella Tasolla, muttei puutu tarkemmin elämääni, jotta voisin keskittyä siihen rauhassa, samalla kun hän itse jatkaa omia opintojaan.

Noin!
Ehkä se selvensi vähän, tämä on aika hankala juttu selittää näin järkevästi, kun yleensäkään missään universaaleissa jutuissa ei ole tippaakaan järkeä! :D
Vain pelkkää Rakkautta.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 11.08.2006 09:59:10
Lainaus
toisaalta, en usko että tunnet, tai tunnet henkilökohtaisesti kovinkaan suurta määrää bi-seksuaaleja,, enkä usko, että tunnet suurta osaa bi-seksuaaleista, joten en myöskään usko, että pystyisit kovinkaan syväluotaavasti analysoimaan bi-seksuaaleja, tai bi-seksuaalisuutta(voin olla hyvinkin väärässä)..

.. toisaalta taas bi-seksuaaleja (jos en täysin väärässä ole) yhdistää ainoastaan sellainen tekijä, että heidän seksuaaliset mieltymyksensä koskevat kumpaakin sukupuolta..

Tunnen itseasiassa aika paljonkin bi-seksuaaleja, monet parhaita ystävistäni ovat bi-seksuaaleja ja olen seurustellut bi-miehen kanssa. ;)

Silti, kuten sanoit, kaikkia bi-seksuaaleja yhdistävä tekijä on vain tuo seksuaalinen mieltymys molempiin sukupuoliin. Jokainen bi on ihan yhtä yksilöllinen tapaus kuin hetero/homoseksuaalikin ;) Yksi vanhan sielun merkeistä on bi-seksuaalisuus, muttei se automaattisesti tarkoita, että kaikki bit olisivat vanhoja Mestareita ;D Yritin selvittää tätä asiaa toteamalla, että syitä ihmisen bi-seksuaalisuuteen on monia, kuten vaikka moisen sukupuolisen suuntautumisen kokeminen (sielulle on tärkeää kokea erilaisia asioita maan päällä ja fyysisessä ruumiissa) tai karman velan maksaminen. Syitä on tietysti enemmänkin kuin vain nämä kolme edellä mainittua.

Ja pyrin aina analysoimaan kaikkea ainakin henkiseltä kannalta syväluotaavasti - eri asia miten se sitten aina onnistuu ja mihin ajatuksiin päätyy! ;D


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 11.08.2006 10:16:22
Pieni kommentti väliin,

kaksoisliekki-termi ei ole peräisin Michael-kirjallisuudesta, vaan jostain muualta. Michael puhuu kuitenkin parisieluista, joka on kuitenkin eri asia kuin kaksoisliekki.

En osaa myöskään pitää biseksuaalisuutta automaattisesti vanhan sielun merkkinä, vaikka näinkin voi olla. Siinä vaiheessa, kun vanha sielunikä tulee todenteolla esiin niillä, jotka tätä vaihetta edustavat, seksi alkaa menettää merkitystään. Tästä syystä varmaan Mestarit kuvataan usein melko epäseksuaalisina olentoina, he eivät ole erityisen alttiita ruumiillisille houkutuksille.

Vanhan sielun tunnusmerkki on kuitenkin tietynlainen androgynia, eli mies-ja naisenergian hyvä tasapaino. Tällä ei ole sitten seksin kanssa mitään tekemistä.



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 11.08.2006 10:22:03
Hyvä huomio, Lilli. En todellakaan tullut ajatelleeksi, että joku saattaisi käsittää Kaksoisliekki-ajatuksen tuleen Michaelilta (kun itse jo tunsi termin ennen kirjoihin tutustumista).

Yksi bi-ystävistäni on vanha sielu. Häntä enemmänkin huvittaa kuin kiehtoo koko ajatus seksistä ja jollain tapaa hän kokee sen melko vastenmieliseksi. Bi-suuntautuminen ilmenee hänessä niin, että hän kertoo avoimesti ettei välitä siitä, kumpaa sukupuolta kumppani on.

Toinen tuntemani bi on puolestaan nuori sielu. Hän on erittäin seksuaalisesti aktiivinen tapaus, joka humputtelee ties kenenkä kanssa sen minkä ehtii! :D Seksi on hänelle se Number One juttu elämässä.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Elektra - 11.08.2006 10:45:01
Seksuaalisuudesta -
olen kuullut mielestäni aikas hyvän yleistysmääritelmän:
vastasyntyneet sielut voivat harrastaa seksiä minkä tahansa kaksi- tai nelijalkaisen kanssa
lapsisieluille käy kaikki kaksijalkaiset tikapuista kananpoikaan
nuoret sielut samaa sukupuolta olevien kanssa
kypsät sielut enimmäkseen samaa sukupuolta olevien kanssa

Vanhoista sieluista tässä on jo ollutkin puhetta.  ;)

Olen pohtinut myöskin sitä, että koska tuolloin on jo niin paljon emäntiä takana (ja isäntiäkin), niin voi olla, että tuntee vielä seksuaalista halua sellaista henkilöä kohtaan, jonka kanssa on viettänyt edellisessä elämässä viriiliä seksielämää :-*

Ja korostan, että yleiset asiat ovat yleisiä asioita. Poikkeuksia on aina ja kaikessa, tämä on vain tavallisten kadunmiesten ja -naisten karkea keskiarvo.

Vastasyntyneitä sieluja ei ole enää inkarnoitunut planeetallemme. Nuo Michaelkirjassa viime vuosituhannella ilmoitetut luvut ovat varmaankin jo pienemmät, koska kehitystä tapahtuu koko ajan.

Vanhojen sielujen määrää lisäksi nostaa se, että tänne on inkarnoituneena galaksilähettiläitä, kosmisia sieluja (joista osa on Maapallon karmasta vapaita, mutta valtaosa karman vuoksi tänne loukkuun  jääneitä). Suomi on hyvin suosittu vanhojen sielujen keskuudessa, koska täällä on yksi ahdasmielisimmistä kirkkokunnista vallassa. Sille tarttis tehdä jotain ;D   


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 11.08.2006 11:01:14
Suomi on hyvin suosittu vanhojen sielujen keskuudessa, koska täällä on yksi ahdasmielisimmistä kirkkokunnista vallassa. Sille tarttis tehdä jotain ;D   

Hehheh, luterilaisen kirkon opetukset taitavat tosiaan olla melko kaukana vanhojen sielujen käsityksestä jumaluudesta ja kaikkeuden toiminnasta. Mutta tuskinpa vanha sielu lähtee myöskään mitään kumousta tekemään ellei ole ihan pakko.

Tyypillinen suomalaisen vastaus kysymykseen "Uskotko Jumalaan" taitaa olla "Kyllä, mutta en niin kuin kirkko opettaa."


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Mio - 11.08.2006 11:26:21
Tyypillinen suomalaisen vastaus kysymykseen "Uskotko Jumalaan" taitaa olla "Kyllä, mutta en niin kuin kirkko opettaa."


Koko Jumalaanuskomiskysymys on sangen epäolennaista Elämää kohtaan.
Mutta ihmisen luonto on mitä on.. Itse hän todellisuutensa luo..

Ja mitä tämä usko on? Mielipiteiden kuvia? Mistä vastaukset kumpuavat?

Ennemmin voisi kysyä:
Ymmärrätkö Jumalaa?
Oletko oivaltanut minuutemme?



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ikitosi - 11.08.2006 11:41:45
Mitä monemmalta kantilta olemme kiertäneet, kokeneet yhden,
kerta kerralta syventyneemmin,
sitä laajempi ja ulotteisempi on näkemyksemme.

Jumaluuskin kehittyy avartuvan näkemyksemme, ei uskon, kautta.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 11.08.2006 11:43:27
Aivan - Jumalan olemassa olo ei kysy uskoa, uskonnollisuutta tai uskontoa ;)

Jumalahan on aina ollut olemassa (ja varmasti tulee olemaankin) riippumatta siitä, mitä me tästä Alkulähteesta/Energiasta ajattelemme.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 11.08.2006 14:08:43
Mielenkiintoisia pointteja..

Mutta..

-Miten on mahdollista, että ennen kristinuskon syntymistä,
suurin osa ihmisistä oli bi-seksuaaleja,
eikä siinä ollut mitään ihmeellistä? :idiot2:

Siitä on historian valossa paljon viitteitä.
Esim. miehet ja naiset kyllä menivät naimisiin, mutta kun miehet lähtivät töihin ja sotaretkilleen, niin he..
ja kun vaimot jäivät kotiin, miehellä oli usein monta vaimoa, he..

Esim. monista kuninkaallisista haaremeista on bi-seksuaalisuudesta paljon todisteita.
Joillain kuninkailla saattoi olla satoja naisia vaimoinaan ja vaikka ko. kuninkaalla olisi vuoteessaan 5 naista päivässä,
niin kyllä yksittäittäinen vaimo rakasteli keskimäärin ehkä kerran yhdessä kahdessa vuodessa miehensä kanssa.
Lisäksi nämä naiset eivät saaneet rakastella kenenkään ulkopuolisen miehen kanssa,
koska kuninkaallinen suku haluttiin pitää puhtaana lehtolapsista.
Tuskin kysymys oli mustasukkaisuudesta kuninkaalla,
jolla oli vaimoja vaikka 10 jokaiselle päivälle,
vaan suvun pitämisestä puhtaana,
ettei kukaan muu suku olisi tullut vaatimaan etuoikeuksia tai kruunua.

Lienee siis täysin luonnollista,
että näillä vaimoilla oli seksisuhde toistensa kanssa suurimman osan aikaa. :)


Toinen juttu;

Miten on mahdollista, että juuri ENNEN kristillistä ajanlaskumme aikaa,
ihmiskunta teki suurimmat ja tärkeimmät henkiset, filosofiset, lääketieteelliset ja tieteelliset oivalluksia aivan roppakaupalla,
joihin monet nykypäivän asiat pohjautuvat,
mutta koko luovuus tyrehtyi kristinuskon myötä ja ihmiset menivät henkisesti ja fyysisesti jotenkin epätasapainoon ja ovat itse asiassa sitä vieläkin,
tosin lukuunottamatta tiettyjä ryhmiä, jotka ovat heränneet tähän vallitsevaan pahoinvointiin?

Tapahtuiko kristinuskon myötä joku todella paha takapakki ihmiskunnan kehityksessä? :idiot2:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ikitosi - 11.08.2006 14:29:41
Takapakki perusteltuu Kristillisessä teologiassa esitettyyn ja toteutettuun käsitykseen, että "uskon ydinsisällön kiteyttäminen dogmeiksi selventää asioita ja auttaa taistelemaan harhaoppeja vastaan."

Siis kuolettamalla jokin näkemys elämän jatkuvasta kehitysvirrasta, saadaan aikaan jotakin pysyvää; hetki hetkeltä fossiloituneempi, pysähtynyt ja hengetön maailmankuva.

Kenen etunäkökohtia uskomuksemme palvelevat?




Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 11:38:18
Mie uskoisin, että ehkä nuo Asterixin esittämät kysymykset viittaisivat maapallon omaan kehistyskaareen. Olemme olleet erittäin korkealla tasolla sekä tieteellisesti että henkisesti esim. Atlantiksen aikaan (paljon korkeammalla kuin nyt olemme). Maapalloa kohtasi kuitenkin muutos ja Atlantis tuhoutui. Osa tiedosta jäi kuitenkin elämään ja uskon myös, että maapallon alkuaikoina muiden planeettojen kehittyneemmät olennot saapuivat Maahan auttamaan Jumalallisia veljiään ja siskojaan henkisen tien ja elämän aloittamisessa. Esimerkiksi sanotaan, että pyramidit rakenneettiin ajatuksen voimalla ja viljelystaito saapui muilta planeetoilta (kuten myös matematiikka, astrolgia ja arkkitehtuuri). Kuulostaa ehkä vähän kaukaa haetulta, mutten itse näe siinä mitään erikoista :)

Alkuaikojen seksuaalisuus lienee minusta joka A)viite menneistä ajoista, jolloin kaikki rakastivat toisiaan tai ehkä enemmänkin OMASTA mielestäni B)sielujen ikätaso oli vielä melko nuorta ja lapsisielut ovat seksuaalisesti erittäin aktiivisia. Tässähän tuo Eleltra sanoikin yleistävästi, että nuorille sieluille kelpaa seksuaalisesti mikä tahansa tikapuista kananpoikaan! ;D Se on ihan hyvä määritys, uskon, että se olisi paras selitys.

Toisekseen täytynee muistaa myös se, että useimmat kulttuurit hyväksyivät tuollaisen useiden kanssa heilastelun ja oikeastaan ihan innoittivat siihen. Sittemmin maailman moraali muuttui ja moisesta toiminnasta tuli syntistä (kuten koko seksuaalisesta olemassaolosta).

Toivon mukaan olemme nyt kehitystason koko ajan noustessa pääsemässä siihen, että seksistäkin tulisi PUHDAS rakkauden ilmentymä (tantrismin tyyliin), jossa kunnioitetaan kundaliinienergiaa ja voidaan käyttää sitä kenen kanssa tahansa ilman egoistisia sidoksia. Pelkkää puhasta universaalia kundaliinienergian juhlaa - se olisi minun ihanne ^____^ Osissa kehittyneimpiä planeettoja niiden asukkaat ovat jo kauan harjoittaneet tällaista seksuaalista kanssakäymistä. Siellä lapset ovat kaikkien lapsia eikä heillä ole mitään erillisiä perhesiteitä, vaan koko planeetan väestö on yhtä suurta perhettä ^____^

Minusta se on ihana ajatus ja eritoten hyvin vapauttava. Paljonhan syntyy karmallisia suhteita ja velkoja ihan pelkästä seksuaalisesta kanssakäymisesta ja siitä, ettei sitä energiaa kunnioitetta. Nimimerkillä Kokemusta on menneistä elämistä tämän asian suhteen - valitettavasti.




Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 12.08.2006 11:50:00
Uskollisuus ja yksiavioisuus. Ovatko nämäkin asiat muuttumassa?  :o


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 12:02:06
Ovat varmaankin. Eläimellisesti katsottuna moni tutkija sanoo, ettei ihminen ole yksiaivoinen laji, muuta kuin tahtoessaan niin.

Nythän on julkisuudessakin ollut paljon eroja ja uusia pareja. Uskon suhteiden kiihtyvän tahdin sekä rakkauden että erojen suhteen johtuvan siitä, että energia- ja kehitystasomme  koko maapallolla kasvaa nyt niin huimaa vauhtia, että myös erilaisten karmallisten suhteiden ja velkojen ja sidoksien poistaminen sielustamme toteutuu vauhdilla potenssiin 10. Sielun tarkoitushan on kokea elämä mahdollisimman monipuolisesti, mutta myös vapautua kaikista sidoksista, jotka kytkevät sen maanpäälliseen elämään ja sielun jälleensyntymään.
Ja karmalliset velat ja sidokset liittyvät 98% tapauksista toisiin ihmisiin. Sitä on itse sidoksissa johonkuhun toiseen muuten kuin puhtaan Valon avulla ja samalla tämä toinen henkilö on sidoksissa myös sinuun. Kun side katkaistaan, jäljelle jää vain valo ja molemmat voivat jatkaa matkaansa vapaina.



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 12.08.2006 13:53:21
Vai niin...  ::)

Mutta kertokaahan, mihin tuo ajatus

seksuaalinen haluttomuus = vanha sielu
seksuaalinen aktiivisuus = nuori sielu

oikein perustuu? :idiot2:

(Seksuaalista haluttomuuttahan se todellakin on, jos ei halua rakastella)

Minusta se kuullostaa siltä, kuin siinä olisi vaikutteita kristillisyydestä,
eli voimakkaasta kahtia jaosta "sopivan" ja "sopimattomuuden" välillä ja vaikutteita syyvään juurtuneista käsityksistä, että nainen on epäpuhdas, epäpyhä ja seksi on syntiä. :coolsmiley:


Minun mielestäni rakastelu,
oli se sitten miehen tai naisen kanssa on yksi tapa osoittaa rakkautta. :)
Todenäköisesti se on yksi voimakkaimmista tavoista osoittaa sitä,
koska itse rakastelun aikana ihmiset ovat ruumiillisestikin toistensa sisällä.
Rakastelu tuottaa suunnatonta mielihyvää
ja se johtaa jumalaiseen ektaasiin. :smitten:
Uskon, että huumeilla ja alkoholilla yritetään jäljitellä tätä tilaa. ;)

Tuon jumalaisen ekstaasin tilan toki voi saavuttaa myös esim. meditaatiossa.

Rakastelu on pyhä toimitus,
jossa feminiininen ja maskuliinen puoli yhdistyy ja se luo uutta.

Näinhän se menee ihan kaikessa henkisessäkin kehityksessä.
Ihmisen feminiininen ja maskuliinen puoli yhdistyy ja siitä syntyy uutta. :coolsmiley:

Tuo sama universaali sääntö pätee ihan kaikessa. :smitten:

Oikeastaan koko henkinen ja älyllinen kehityksemme on "rakastelua" jonkun itsestämme päinvastaisen energian/voiman kanssa ja se synnyttää uutta,
esim. uusia uskontoja, ideoita, ajatuksia jne. 8)

Ihminen kehittyäkseen tarvitsee vastavoimaa.  8)
Teistä yksikään ei kehittyisi Pohjolan Valoon ilman "rakastelua" vastavoiman kanssa.  :coolsmiley:

Teistä yksikään ei olisi tässä pisteessä,
jos joku atomi ei olisi yhdistynyt toiseen atomiin aikoinaan
ja miten kuvittelette tuon atomin kiinnittyneen
tuohon toiseen atomiin?  :idiot2:
Pakkohan niiden on ollut mentävä edes osaksi toistensa sisälle. 8)


Toinen näkökulma asiaan.

Moni teistä sanoo, että ihmiskunta oli muinoin kehittyneenpää,
mutta moniko teistä on tullut ajatelleeksi,
että noissa esim. Atlantiksen kaltaisissa yhteiskunnissa
naiset olivat tasa-arvoisia,
jopa palvottuja ja heitä oli papittareina
ja jumalattarina monissa pyhissä paikoissa ja temppeleissä,
joissa he rakastelivat sekä miesten että naisten kanssa,
koska sitä pidettiin
mm. pyhänä ja jumalaisena rukouksena ja meditaationa? ;)

Rakastelu oli siis yhteyden otto henkimaailmaan. :)




Minä väitän, että pystyn näkemään ihmisestä,
milloin hän viimeksi rakastellut. :angel:

Ihminen, jonka seksuaalisuus on tasapainossa
ja, en nyt sano seksielämä, vaan rakasteluelämä tasapainossa,
on yleensä varsin henkisesti tasapainoinen,
iloinen ja ruumiillisesti terveen näköinen,
energinen ja usein myös varsin luova. :smitten:

Tälläinen ihminen ei paljon valita mistään,
vaan näkee asiat useinmiten objektiivisesti. :)

Heihin on myös vaikeaa vaikuttaa negatiivisin keinoin. :smitten:

Joku salaisuus siis rakastelussa piilee.  ;)


Jos vertaatte ihmisiä esim.
fundamentaalisissa kristityissä järjestöissä,
joissa seksi ennen avioliittoa on ankara synti
kuten myös seksistä nauttiminen,
niin huomaatte varmaan, miten jyrkkiä ja agressiivisia
ihmisiä he ovat asenteissaan.
Heillä on usein mielenterveys ongelmia
ja he ovat usein erittäin masentuneita ja he eivät voi sietää naurua tai iloisuutta, lukuun ottamatta rukoustilanteessa tapahtuvaa hurmosta. :buck2:



Mielestäni seksuaalisella aktiivisuuden tasolla ei voi mitenkään päätellä sielun ikää tai kypsyyttä.
Ajatuksenakin se kuullostaa tunkkaiselle, ahtaalle ja vanhoilliselle.


Facta on se, että rakastelusta luopuminen pysäyttäisi kehityskaaren,
jota tämä ihmiskunta kuitenkin kehittyäkseen tarvitsee,
oli se sitten tällä planeetalla tai sitten joissain
toisessa paikassa ja muodossa. :coolsmiley:

Tämän kehityskaaren pysäyttämisen voi nähdä fundamentaalisten kristittyjen parista.
Koska rakastelu ennen avioliittoa on ankara synti,
on näissä seurakunnissa yli 40-50 vuotiaita yksinäisiä neitsyitä.
Lisäksi avioliitossa rakastelusta nauttiminen on epäpyhää ja syntiä.
Lapsia ei juurikaan synny ja moni siellä on turvautunut itsemurhaan.

Nyt voimme nähdä, miten he rukoilevat esim. Israelin sotatoimien jatkuvuuden puolesta ja huutavat hallelujaa ja kiitosta Jumalalle jokaisesta Lebanonilaisesta uhrista.
On varmasti selvää, että kaukana ei ole heidänkään aseisiin tarttuminen.
Tämä sama joukko ihan tosissaan väittää
seuraavansa Jeesuksen oppeja. :uglystupid2:

Koko se uskonto on katoamassa, eikä se ole kehittynyt eteenpäin kohti
sitä kirkkainta olemusta.


Nämä ovat tietenkin vain minun mielipiteitäni
ja minähän en kehityksessäni ole päässyt
vielä edes selkärankaisten joukkoon.  ::) :P



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 12.08.2006 14:18:16
Olen samaa mieltä Asterix. Hyvä, että joku edes on huomannut kuinka ahdasmielisiä, suvaitsemattomia ja leimaavia nuo new agen luokittelujutut ovat.
Ja ennen kaikkea hyvin kristillisiä.

Miettikää minkä takia ihmisiä ei saisi leimata ihonvärin perusteella tietynlaiseksi, mutta kyllä sitten muilla luokitteluilla leimataan ja työnnetään ihmisiä ennakkoluuloisesti tiettyyn muottiin.
Tuo kaikki tekee ainakin minut hyvin surulliseksi, ja saa minut ajattelemaan, että meillä on vielä pitkä matka siihen pisteseen, että voidaan vapautua ennakkoluuloista ja luokitteluista.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 12.08.2006 14:19:14

Mielestäni seksuaalisella aktiivisuuden tasolla ei voi mitenkään päätellä sielun ikää tai kypsyyttä.
Ajatuksenakin se kuullostaa tunkkaiselle, ahtaalle ja vanhoilliselle.



Samaa mieltä! Ja tuo pätee mielestäni myös muihin aistinautintoihin.

Minusta tuo rakastelun salaisuus piilee ainakin läsnäolossa, ja hetkessä olemisessa. Suurimman osan ajasta ihminen on joko ajatuksissaan tulevassa (murehtimassa), tai sitten muistelee menneitä. Rakastellessa, siis kun pääsee juttuun kunnolla mukaan, on hyvin läsnä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ja minusta läsnäolo on valaistumista.

Tosin tuskinpa edelliset sitä ajoivat takaa, enemmän varmaan niin, että se "pakko" seksiin poistuu..?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ikitosi - 12.08.2006 14:31:01

Mielestäni seksuaalisella aktiivisuuden tasolla ei voi mitenkään päätellä sielun ikää tai kypsyyttä.
Ajatuksenakin se kuullostaa tunkkaiselle, ahtaalle ja vanhoilliselle.



Samaa mieltä! Ja tuo pätee mielestäni myös muihin aistinautintoihin.

Minusta tuo rakastelun salaisuus piilee ainakin läsnäolossa, ja hetkessä olemisessa. Suurimman osan ajasta ihminen on joko ajatuksissaan tulevassa (murehtimassa), tai sitten muistelee menneitä. Rakastellessa, siis kun pääsee juttuun kunnolla mukaan, on hyvin läsnä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ja minusta läsnäolo on valaistumista.

Tosin tuskinpa edelliset sitä ajoivat takaa, enemmän varmaan niin, että se "pakko" seksiin poistuu..?


Yhdyn edellisiin!


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ikitosi - 12.08.2006 14:43:11
Kaikki tasot läpäisevä Yhdyntä on sielullinenkin huippukokemus -
Pyyteettömän Rakkauden tila, jossa kaikki on tässä hetkessä,
Täydellistä Olemista 
:smitten: :smitten: :smitten:
Ja vain harjoitus tekee mestarin ...  ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 15:19:55
Lainaus
Mutta kertokaahan, mihin tuo ajatus

seksuaalinen haluttomuus = vanha sielu
seksuaalinen aktiivisuus = nuori sielu

oikein perustuu?

Mie käsitän sen lähinnä niin, että vanhemmat sielut alkavat olla jo jopa surullisen välinpitämättömiä omaa fyysistä ruumistaan kohtaan, koska eivät tunnu kuuluvansa siihen  tai fyysiseen maailmaan ollenkaan. Se onkin yksi vanhan sielun haasteista: oppia elämään fyysisessä kehossa ja hyväksyä se osaksi itseään.Vanha sielu näkee asian yleensä niin, että hän on Sielu, ei ruumis.

Nuori sielu on taas enemmän energioiltaankin materiaalisen tason tienoilla, joten nuoret sielut näkevät itsensä Ruumiina, eivät sieluna.

Kumpikin edustaa ihan vastakkaista ääripäätä ja tasapaino tulisikin minusta löytää siitä väliltä.

Muistutan nyt vielä, että sielujen ikä antaa vain viitteitä siitä, millainen ihminen on! Vanha sielu voi ihan yhtä hyvin olla itsekäs seksuaalisuudella mässäilevä egoisti ja nuori sielu selbaatissa elävä Siveyden Sipuli ::) Jokainen meistä on yksilö. Sanotaanhan, että Oinaat (jollainen itse olen) ovat hirveitä seksipetoja, kun taas Ravut ovat Siveyden Sipuleita.
No, mie en todellakaan ole mikään seksipeto kuin korkeintaan kumppanin kanssa, johon olen saanut tutustua rauhassa, kun taas eräs tuntemani Rapu humputtelee niin paljon kuin kerkeää kaikkien kanssa, jolta vain seksiä irtoaa ;D Yleistykset eivät siis aina pidä paikkaansa, eivät myöskään tässä sielujen ikämäärityksessä.

Yrittäkää ajatella sielujen ikää enemmänkin oppitasona. Kyseessä ei todellakaan ole se, että joku olisi toista parempi ja fiksumpi, kun nyt ei vaikka haluakaan seksiä.
Seksissä ei ole mitään väärää ja Asterix ihanasti ilmaisitkin seksuaalisuuden ja rakastelun kauneuden ^______^ Allekirjoitan sen täysin!

Ehkä se on enemmänkin niin, että vanhemmat sielut haluavat seksuaalisia kokemuksia seksiä kunnioittaen ja ihaillen, nuoremmat lähinnä vain itsekkäästi omia halujaan tyydyttäen (niin että toista ihmistä käytetään eräänlaisena itsetyydytyksen välineenä). Seksihän on molemmin puolista antamista ja antautumista, suurella kunnioituksella ja rakkaudella. Nuoremmat ajattelevat ehkä enemmänkin, että "kunhan MINÄ vain saan joltakulta.."

Korostan edelleen (koska inhoan sitä, jos sanomiseni ymmärretään väärin! :D) että En, En, EN tuomitse seksiä tai ihaile selibaattia! Minua vain surettaa niin paljon, että hyvin harva oikeasti kunnioittaa omaa seksuaalisuuttaan saatikka toisten seksuaalisuutta ja ymmärtää, miten kaunis ja valaiseva kokemus, myös sielullisesti, se on. :'( Aina rakastellessa liikutamme kundaliinienergiaamme. Sen voi liata, kuten oman aurankin, mutta sitä voi myös valaista.
Kaikki on kiinni omista asenteista ja valinnoista.

Nauttikaamme! :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2006 15:28:24
Terve,

kyllä seksuaalisuus on erilailaista eri kehitysvaiheissa. Jos riisutaan nyt kokonaan sielunikäkäsite ja puhutaan vaan fyysisestä iästä. Seksuaalisuus ilmenee täysin eri tavalla 5-vuotiaalla, 15-vuotiaalla, 40-vuotiaalla ja 70-vuotiaalla. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Olen myös itse itsessäni huomannut seksuaalisuuden muuttumisen iän myötä ja kehityskriisien kautta. Oma seksuaalisuus oli melko latenttia 20-vuotiaaksi asti, jolloin se heräsi äkkiryminällä ensirakastumisen tuoksinoissa. Sen jälkeen olinkin seksiin koukussa nymfomaniaan asti 32-vuotiaaksi, jolloin ajauduin kehityskriisiin ja michaelilaisittain sanoen 4. sisäinen monadi alkoi. Tänä aikana seksuaalisuuden merkitys todellakin laski kuin lehmän häntä! En minä silti selibaatissa ole ollut tuon jälkeen, vaan tapasin jo nykyisen ex-mieheni, jonka kanssa sitten harrastettiin todella erinomaista ja rakkaudentäyteistä seksiä kuuden vuoden ajan. Silti se oli täysin erilaista, kuin vaikkapa 10 vuotta aikaisemmin. Seksuaalisuus oli siis muotoutunut täysin uusiksi. Biologinen "himo" on kadonnut, mutta sopiva ihminen kyllä mahdollistaa seksuaalisen kanssakäymisen ja syvällisellä tasolla mahdollistaakin.

Tässä himottomassa olotilassa on myös se hyvä puoli, että en ns. kärsi puutteesta. Minulla ei tarvitse olla ketään sen takia, että hormonit pakottaisivat iskemään jonkun miehen itselleni.

Minä kyllä ymmärrän kaksivitosta (tai sille tasolle jämähtänyttä), joka elelee vaikkapa pornofantasioissa, mutta henkilökohtaisesti ei voisi vähempää kiinnostaa moisten fantasioiden toteutus. Ne eivät kuuluu enää minun maailmaani.

Tyypillinen itseäni nuorempi mies, joka yrittää iskeä, kyselee minulta, mihin kaikkiin aukkoihin otan ja on suunnattoman kiinnostunut eri asennoista, sekä erityisesti oman k**kelinsä kyvykkyydestä.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 12.08.2006 15:30:04
Lainaus
Tyypillinen itseäni nuorempi mies, joka yrittää iskeä, kyselee minulta, mihin kaikkiin aukkoihin otan ja on suunnattoman kiinnostunut eri asennoista, sekä erityisesti oman k**kelinsä kyvykkyydestä.

Oho  :o

Missä yleensä liikut?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2006 15:39:45
Tällaiset tyypit ovat olleet viime aikoina oikein riesa. Suoraan sanottuna on tehnyt mieli kumauttaa muutamaakin päin näköä.  :knuppel2:

Nuo yllämainitut kysymykset on kysynyt Nokialla työskentelevä projektipäällikkö, joka oli itseäni vuoden nuorempi, mutta jutuista päätellen henkiseltä tasoltaan puberteetti-ikäinen.

Tyyppejä on tullut vastaan lähinnä pubeissa, joissa olen jäänyt aikani kuluksi jutustelemaan ventovieraidenkin vierustovereiden kanssa.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 16:28:18
Lainaus
Tässä himottomassa olotilassa on myös se hyvä puoli, että en ns. kärsi puutteesta. Minulla ei tarvitse olla ketään sen takia, että hormonit pakottaisivat iskemään jonkun miehen itselleni.

Minä kyllä ymmärrän kaksivitosta (tai sille tasolle jämähtänyttä), joka elelee vaikkapa pornofantasioissa, mutta henkilökohtaisesti ei voisi vähempää kiinnostaa moisten fantasioiden toteutus. Ne eivät kuuluu enää minun maailmaani.

Sama täällä. Pitkälle henkisellä tiellä ehtinyt ystäväni, joka on päättänyt odottaa Sitä Oikeaa ennen minkään seksikokeilujen aloittamista, potee pahaa mieltä siitä, että itseään 10 vuotta vanhemmat naiset hokevat, että "kyllä tuossa iässä pitäisi olla viriili! Eihän tässä itsekään ole muuta harrastanut kuin seksiä siitä lähtien, kun täytti 13! Kyllä nyt kuule annat mennä!"

Ystäväni toteaa, että kyllähän hänellä seksuaalinen puolikin on, mutta ei hän halua toteuttaa ja ilmentää sitä noin. Se tuntuisi väärältä ja tuollaiset painostukset ahdistavat, kun miehenpuuttessa olevat sinkkunaiset alkavat tilittää, miten ei taas ole saatu munaa ja miten sinä siinä voit ihan suosiolla olla seksittä, vaikka miehiä olisi tarjolla?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 12.08.2006 17:20:49
Hmmmm....? ???

Miten on mahdollista rikkoa ihmisen oma ruumiillisen ja henkisen YinYang? :idiot2:
Mielestäni tässä pätee sama universaalinen laki feminiisen ja maskuliinisen symbioosista
ja tarpeesta yhtyä ja luoda uutta.
Maskuliininen jo sanana kertoo sen fyysisyydestä ja henkisyys on feminiinistä.

Henkisyys ja ruumiillisuus vain kulkevat käsi kädessä,
vanhoillakin sieluilla. ;)



Mielestäni tuo on erittäin ajattelematonta lokeroimista sanoa,
minkälaista rakasteluelämää eri ikävuosina tulisi olla.
Mihin se oikeasti perustuu?  :idiot2:

Itse en keksi mitään muuta syytä kuin se,
että on vain tapana ajatella,
että on epäsopivaa, että
vanhoilla ihmisillä ei olisi rakasteluhaluja
saati sitten rakasteluelämää
ja on tapana ajatella nuoret taas ... ympäriinsä.


Mielestäni tälläinen ajattelutapa kuvastaa
erittäin nuoren sielun ajatusmaailmaa. :coolsmiley:


Esimerkkinä vain, että minun isoisäni oli 84 vuotias ja isoäitini 54 vuotias,
vuonna 1973,
jolloin minun tätini syntyi. Minä olen syntynyt -75. :)
Sitä paitsi tunnen monia yli 7-kymppisiä pariskuntia,
jotka kertovat, että nyt he vasta oikein nauttivat rakastelusta. :smitten:

Tästä esimerkkinä äitini vanhemmat,
77 ja 75 vuotiaat veijarit. :D


Tottakai rakasteluelämässä on eri kehitysvaiheet,
kuin on kaikessa elämän alueilla. :)
Ihan nyt tätä teidän samaa ajatusta soveltaen,
voit olla rakasteluelämässäsi
lapsen tasolla, nuoren tasolla, nuoren aikuisen tasolla,
aikuisen tasolla, vanhuksen tasolla jne.
ja viimein MESTARIN tasolla.  :)

Käyttäytyminen ja asenne rakasteluun vaihtelee kehitystasostasi. ;)

Kaikki tietää, että henkisessä kehityksessä tapahtuu pysähdyksiä ja epäonnistumisia ja virheitä.
Jotkut jäävät siihen luullen sen olevan päätepysäkki,
toiset jatkavat matkaansa.
Miksi siis ei näin myös rakasteluelämässä?  


Toinen näkökulma asiaan;

Mitäpä jos rakastelu onkin eräs konkreettisimmista ja fyysisimmistä
henkisyyden, rukoilemisen/meditoimisen muodoista?

Kuten muussakin meditoinnissa/rukouselämässä ja henkisyydessä sinä kehityt,
niin kehitystä ja kasvua tapahtuu myös rakastelussa.

Se selittäisi sen, miksi ihmiset ovat niin haavoittuvaisia sen suhteen.
Jos rakastelu olisi pelkkää fyysisyyttä,
kuten halkojen pinoaminen tai juoksulenkki,
niin tuskin kukaan voisi haavoittua siitä,
jos joku loukkaa tai häiritsee sitä.

Rakastelun aikana ihminen on herkimmillään sekä henkisesti,
että fyysisesti ja siihen täytyy olla jokin syy,
miksi se niin on. :)

Tätä on hyvä miettiä... ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 12.08.2006 17:40:20
Mielestäni tuo on erittäin ajattelematonta lokeroimista sanoa,
minkälaista rakasteluelämää eri ikävuosina tulisi olla.

Niin no eihän Lilli niin sanonut. Vain että se eri ikäkausina YLEENSÄ ON erilaista. Omalla kohdallani on ainakin ollut huomattavissa selviä kausia seksuaalisuudessa.

Mutta sellaista piti sanoa, että itse olen yleensä halukkaampi, kun olen fyysisesti aktiivisempi. Vaikka en nykyisin kauheasti "panetusta" koekaan, niin nautin kyllä täysillä niistä kausista kun koen! Samoin olen huomannut, että vaikka ei pitkiin aikoihin olisi mitään tarpeita, niin seksiä kannattaa harrastaa silti. Se tuo parisuhteeseen valtavasti läheisyyttä ja sitä läsnäoloa. Juuri luin tutkimuksesta, jossa sanottiin että kaks viikkoa (tai vähemmän) ennen stressitilannetta rakastelleet ihmiset pärjäävät tilanteessa paremmin. Kaikki siis työhaastattelua ennen sänkyyn!!! (ei sen tulevan pomon kanssa!)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2006 17:41:22
Niin, ei mikään ikävaihe ole seksitön, mutta suhde seksiin on taatusti erilainen.

Ja jos haluat perehtyä enemmän asiaan, lue kuvaukset eri sielujen ikävaiheista. Minun keksimiäni ne eivät ole, vaikkakin mielestäni toimivat hyvin:

http://www.michaelteachings.com/soul_age_index.html


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 17:41:47
Minä näen, että rakastelun luoma yhteys, joka voi loukata, liittyy enemmänkin niihin sidoksiin, jota ihmisten välille syntyy. Biologinen tosiseikka on se, että rakastellessa aivoista erittyy hormoonia, joka saa ihmisen kiintymään siihen henkilöön, jonka kanssa rakastelee. Hormoni on samaa, joka erittyy äidin aivoissa raskauden ja lapsen syntymän jälkeen. Hyvin sitova hormoni, siis ;)

Yleensä rakastelu käsitetään vain fyysisenä nautintona (mikä on edelleen sääli), koska ruumis kuuluu egon alaisuuteen ja ego on aina menossa kaikkialle "Minä"-periaatteella. Rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat eräänlaista reviirinmerkkausta ja toisen omimista: Miksi makaat MINUN naiseni/mieheni kanssa? Miksi petätä MINUA? MINÄ en ole saanut taas pitkään aikaan.

Rakastelu on puhtaammillaan henkistä molemminpuolista kehitystä, joka esim. tantra ilmentää, mutta pahimmillaan se on pelkkä ruumiintoiminto/vaisto. Ilman tuota vaistoa olisimme kuolleet sukupuuttoon ajat sitten ja kehityskiertomme olisi tyssännyt seinään ;D

Yleensä henkisyys ei vaadi seksin harrastamista, muttei myöskään sen kieltämistä. Kun ihmisruumis alkaa vanhetessaan rapistua ennen kuolemaa, se antaa sijaa enemmän sielun omille haluille. Seksi ei ole välttämättömyys sielulle, mukava lisä vain, mutta ruumis/ego kaipaa myös tuollaista läheisyyttä. Siksi seksin sanotaan paranevan iän myötä, kun oma ego alkaa hiljetä.

Minusta ei ole lainkaan epäsopivaa, etteivätkö vanhat ihmiset saisi harrastaa seksiä, sehän on kaikkien etuoikeus. ^____^ Siitä tässä ei ole ollut kyse (minusta ainakaan), vaan sielun vanhenemisesta, ei ruumiin vanhenemisesta. Nuoressa sieluniässä oleva vanhus saattaa hurjastella kovastikin vielä vanhoilla päivillään, mutta en kiellä sitä seikkaa, etteikä vanhakin sielu halutessaan tuollaiseen voisi ryhtyä (koska meillä on vapaa tahto) :D

On olemassa vireelejä 80-vuotiaita vanhuksia, mutta myös 20-vuotiaita selibaattinuoria, joita ei seksi voisi vähempää kiinnostaa.

Maskuliinisen ja feminiinisen symbioosin rikkomisesta en ole itse ainakaan puhunut mitään. Jokaisessahan on molemmat puolet ja seksissä mies yleensä antaa naiselle maskuliinista energiaansa ja nainen miehelle feminiinistä energiaansa.
Oma maskuliininen ja feminiininen energia voivat tietysti olla epätasapainossa tai ruumiilliseen sukupuoleen nähden ihan päinvastoin. Tunnen feminiinisiä miehiä ja maskuliinisia naisia. :)

Lainaus
Käyttäytyminen ja asenne rakasteluun vaihtelee kehitystasostasi.
Aivan! ;) Eniten tämä koskettaa minusta kuitenkin OMAA rakastelua, ei niinkään asennetta välttämättä toisten rakasteluun, joskin ehkä joku kehittyneempi sielu voi nähdä homoseksuaaliset suhteet hirveinä.



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 17:45:31
Lainaus
Mutta sellaista piti sanoa, että itse olen yleensä halukkaampi, kun olen fyysisesti aktiivisempi. Vaikka en nykyisin kauheasti "panetusta" koekaan, niin nautin kyllä täysillä niistä kausista kun koen! Samoin olen huomannut, että vaikka ei pitkiin aikoihin olisi mitään tarpeita, niin seksiä kannattaa harrastaa silti. Se tuo parisuhteeseen valtavasti läheisyyttä ja sitä läsnäoloa. Juuri luin tutkimuksesta, jossa sanottiin että kaks viikkoa (tai vähemmän) ennen stressitilannetta rakastelleet ihmiset pärjäävät tilanteessa paremmin. Kaikki siis työhaastattelua ennen sänkyyn!!! (ei sen tulevan pomon kanssa!)

Tässä on sitä ihastuttavaa seksuaalienergian ymmärrystä ja oikeinkäyttöä, mitä ajan takaa ^____^ Että tehdään hyvää toiselle suhteessa ja seksihän luo läheisyyttä (juuri tuon äskeisessä tekstissä mainitsemani hormoonin vuoksi).

Seksi ei missään nimessä ole vain fyysinen suoritus, vaan myös henkinen. Kuvainnollisesti mies ja nainen tulevat yhdeksi, Jumalaksi. Jumala myös luo ja siksi seksistä syntyy lapsia: mies ja nainen muuttuvat Jumalaksi ja luovat uuden elämän. ^____^ Seksi vakikumppanin kanssa auttaa minusta myös pitämään olla oman sukupuolensa energiaa; nainen tuntee itsensä naiseksi ja mies mieheksi.

Seksi poistaa stressiä, koska se on yksi puhdistumistapa muiden joukoissa. Juoksulenkki, meditointi, seksi - kaikkia voi käyttää stressin iskiessä, tosin en suosittele satunnaista hoitoa stressin purkuun, muuten iskee morkkis ja käyttää toista hyväkseen ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 12.08.2006 17:55:03
joskin ehkä joku kehittyneempi sielu voi nähdä homoseksuaaliset suhteet hirveinä.

ÖÖÖ... siis mitä tarkoitat tuolla..?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 12.08.2006 18:07:59
Niin, ei mikään ikävaihe ole seksitön, mutta suhde seksiin on taatusti erilainen.


Ymmärrän kyllä mitä sinä sinä tarkoitat,
mutta minun mielestäni ajatus noissa Michael-jauhannassa
jää rakastelun osalta paitsi keskeneräiseksi,
niin se sisältää erittäin tunkkaisia ja vanhoillisia asenteita.


LAINAAN ITSEÄNI....
Lainaus
Tottakai rakasteluelämässä on eri kehitysvaiheet,
kuin on kaikessa elämän alueilla.

Ihan nyt tätä teidän samaa ajatusta soveltaen,
(tarkoitan siis juuri samaa Micheal-jauhanta-sovellusta)
voit olla rakasteluelämässäsi
lapsen tasolla, nuoren tasolla, nuoren aikuisen tasolla,
aikuisen tasolla, vanhuksen tasolla jne.
ja viimein MESTARIN tasolla. 

Käyttäytyminen ja asenne rakasteluun vaihtelee kehitystasostasi.

Kaikki tietää, että henkisessä kehityksessä tapahtuu pysähdyksiä ja epäonnistumisia ja virheitä.
Jotkut jäävät siihen luullen sen olevan päätepysäkki,
toiset jatkavat matkaansa.
Miksi siis ei näin myös rakasteluelämässä?


Onko tämä aivan mahdoton ajatus nieltäväksi?  :idiot2:
 


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 12.08.2006 18:17:07
Lisään vielä, että en todellakaan puhu mistään fyysisestä suorittamisesta, vaan RAKASTELUSTA, SIITÄ PYHIMMÄSTÄ JA PUHTAIMMASTA, johon ihminen KEHITTYY erilaisten kehitysvaiheiden saattelemana. :)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 18:46:52
OH! Anteeksi, olin nyt ihan pöllerössä ja kirjoitin täysin väärin - hyvä, että VE! huomautit! :-X

Tarkoitin siis nuorempaa sielua ;) isäni on melkoisen nuori sielu, eikä siedä homoseksuaalisuutta eikä mitään poikkevaa missään muodossa. Kauhulla odotan, miten hirveän läksytyksen saan siitä, että värjäsin hiukseni punaiseksi...


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 18:55:13
Lainaus
Tottakai rakasteluelämässä on eri kehitysvaiheet,
kuin on kaikessa elämän alueilla.

Ihan nyt tätä teidän samaa ajatusta soveltaen,
(tarkoitan siis juuri samaa Micheal-jauhanta-sovellusta)
voit olla rakasteluelämässäsi
lapsen tasolla, nuoren tasolla, nuoren aikuisen tasolla,
aikuisen tasolla, vanhuksen tasolla jne.
ja viimein MESTARIN tasolla. 

Käyttäytyminen ja asenne rakasteluun vaihtelee kehitystasostasi.

Kaikki tietää, että henkisessä kehityksessä tapahtuu pysähdyksiä ja epäonnistumisia ja virheitä.
Jotkut jäävät siihen luullen sen olevan päätepysäkki,
toiset jatkavat matkaansa.
Miksi siis ei näin myös rakasteluelämässä?

Ei tässä ole mielestäni mitään nielemisen vaikeutta, alkuosa on aika lähellä sitä, miten itse seksuaalisuudesta ajattelen (koska sielunhan täytyy oppia ja kokea kaikkea, myös esim. suvaitsevaisuudessa voi olla lapsen, nuoren, aikuisen, vanhan tai mestarin tasolla).
Mikään vaihe ei ole seksitön, eri elämissä seksi ilmenee eri tavoin (jossain on pyhimys ja jossain huora, noin kärkipäät ottaen).

Henkiseltä kannalta ajattelen ehkä vielä niin, että seksi, jos se on fyysistä suorittamista, sitoo meitä tänne maanpäälliseen elämään ja hidastaa kehitystämme. Puhtaalla seksuaalienergialla on meille myönteisiä vaikutuksia, mutta se edellyttää, että molemmat puhaltavat yhteen hiileen yhtä puhtaasti, ettei käy niin, että toinen yrittää seksissä huomoida toista ja mennä henkisen kunnioituksen mukaan ja toinen hakee pelkkää fyysistä nautintoa  ;)

Koskaanhan ei pitäisi sanoa, "NÄIN EI SAA TEHDÄ". Kaikki on sallittua, minusta ainakin.

Vanhemmat sielut eivät vain välttämättä koe tarvetta saada ilmaista seksuaalienergiaansa fyysisesti (varsinkaan, jos ovat fyysisestikin vanhoja). Minä esimerkiksi pidän seksuaalisesta kanssakäymisestä, mutta olisin näillä näkymin ihan onnellinen ilmankin. Selibaatti ei tunnu vankilalta tai rangaistukselta. Oma seksuaalienergiani tulee ulos myös muita kuin fyysisiä kanavia pitkin, esim. kirjallisuudessa ja taiteessa (nautin suunnattomasti hyvästä ja hyvällä maulla kirjoitetusta eroottisesta kirjallisuudesta ja hyvällä maulla toteutetusta fetissitaiteesta). Joskus tulee kausia, jolloin biologinen kello huutaa "HANKI MIES!", mutta se on ruumiini joka siellä huutelee ja yrittää saada minut raskaaksi :laugh:

Fyysinen kanava on tietysti fyysisessä maailmassa kaikkein luonnollisin seksuaalienergian tie. :angel:



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 18:58:00
Ah niin, ja jos omat juttuni kuulostavat siltä, ettet usko niihin, niin sitten et usko, eikä sinun olekaan hyvä uskoa niihin. Intuition mahtia ei käy kiistäminen ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2006 19:02:54
Vanha nymfomaani vastaa Asterixille: ei ole. Jotkut valitsevat kasvun seksuaalisuuden kautta ja niin minäkin olen tehnyt. Nyt on kuitenkin muut asiat alkaneet kiinnostaa seksiä enemmän. Minut on varusteltu vahvoilla vieteillä, joiden takia olen vetänyt sitten puoleeni karmisia suhteita ja tällaiset suhteet väsyttävät ja vievät burn outiin sitkeämmänkin sissin. Minusta onkin paljon mukavampi olla nykyisessä olotilassani, jossa minä hallitsen viettejäni eivätkä vietit minua.

Senkin sanon, että seksistä ei kannata tehdä itseisarvoa. Tähän pätee sama ajatus kuin sanontaan "Tuli on hyvä renki mutta huono isäntä".

Tuttavapiirissäni on runsaasti ihmisiä, jotka yletön seksillä mässäily on turmellut melko pahasti. Tyypit ovat melko erilaisia. Mm. eräs 44-vuotias mies, jolla on melkein poikuus tallella. Tiettävästi hän on turvautunut silloin tällöin prostituoitujen palveluksiin. Puuttuvaa seksielämäänsä hän paikkaa suunnattomalla pornon kulutuksella ja tästä syystä hän on myös erittäin vieraantunut tosielämän naiseudesta. Tämä taas estää häntä kasvamasta henkisesti, vaikka monilta osin uskon hänen olevan melkoisen vanha sielu. Hän ei vain ole päässyt todelliselle tasolleen tämän ja erään toisen addiktion takia.

Toinen kasti on taas se (miehiä ja naisia), jotka ovat pistäneet kaiken energiansa seksikokemusten hakemiseen ja samalla menettäneet kunnioituksen vastakkaista sukupuolta kohtaan. Tässäkin on kyse esineellistämisestä, mutta myös siitä, että on nähnyt liikaa ihmisten petollisuutta ja eläimellisyyttä eikä rakkauden tunteen valtaan sitten uskalleta antautua. Tässäkin tapauksessa henkinen kehitys estyy. Jos tällaisessa tapauksessa haluaa päästä eteenpäin kehityksessään, asenteita on yksinkertaisesti tarkistettava tai sitten ajautuu kriisiin.

Minulla on myös hyvä naisystävä, joka on ollut n. 10 vuotta seksimässäilijä (aktiivisimpana aikana jopa 4 miestä viikossa) ja siirtynyt tästä avioliittoon miehen kanssa, jonka kanssa seksi ei toimi lainkaan. Ei hyvä tämäkään. Ystävä siirtyi aikaisempaan elämäänsä verrattuna luostarimaiseen elämäntapaan, vaikkei hän ollut siihen todellisuudessa valmis.

Minusta Asterix, sinun ei pidä loukkaantua siitä, että olet about kolmekymppinen ja seksi on sinulle NYT maailman tärkein asia. So shall it be. Ei se ole osoitus henkisestä kehittymättömyydestä, vaan siitä, että tietyissä fyysisen iän vaiheissa ruukkaa tapahtua tietynlaisia asioita. Fyysisesti 20-vuotias vanha sielu käy lävitse erilaisia asioita kuin fyysisesti 50-vuotias vanha sielu. Samoin yhden elämän aikana sielu kypsyy omaa tahtiaan, pikku hiljaa täyteen loistoonsa, jos hyvin käy. Tämä tarkoittaa sitä, että olet kuollessasi luultavasti melko erilainen ihminen kuin tänne syntyessäsi.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Jasca - 12.08.2006 19:09:14
Lainaus
Käyttäytyminen ja asenne rakasteluun vaihtelee kehitystasostasi.

Kaikki tietää, että henkisessä kehityksessä tapahtuu pysähdyksiä ja epäonnistumisia ja virheitä.
Jotkut jäävät siihen luullen sen olevan päätepysäkki,
toiset jatkavat matkaansa.
Miksi siis ei näin myös rakasteluelämässä?

Asterix kerkisi siis sanoa jo mitä mie kerkisin vasta ajatella. Tottakai rakastelussa näkyy ihmisen koko kehitys. Siispä myöskin sielun ikä näkyy kyllä seksuaalisuudessa, mutta ei suinkaan rakastelun määrässä tai seksuaalisessa suunautumisessa. Uskon nimittäin että fyysinen, henkinen ja sielullinen kokeneisuus tuovat seksiin laatua. Vanha sielu ei ole riippuvainen seksistä - hän vain nauttii siitä.

Nuoret ja vanhat sielut sielut harrastavat seksiä paljon tai vähän, etu- tai takaperin, päällä tai alla tai ihan miten kenenkin elmäntilanteeseen sopii. Nuori sielu voi olla peloissaan nunnaluostarissa ja vanha sielu saattaa olla pornoalalla opettamassa temppuja. Sielun ikä näkyy asenteena seksuaalisuutta kohtaan. Vanha sielu näkee seksin kuten joku näkee kauniin maiseman tai taideteoksen - natintona, ohikiitävänä hetkenä, jonka voi säilyttää sielun muistissa, mutta jota ei voi vangita.

 :smitten:              :smitten:                   :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2006 19:09:51
Asterix, jälkimmäistä viestiä en ollut huomannutkaan, kirjoitettiin ristiin. Itse en ole puhunut mitään pahaa rakkaudellisesta seksistä, päin vastoin.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 12.08.2006 19:17:56
Lainaus
Vanha sielu näkee seksin kuten joku näkee kauniin maiseman tai taideteoksen - natintona, ohikiitävänä hetkenä, jonka voi säilyttää sielun muistissa, mutta jota ei voi vangita.

Ah, tämä oli erittäin ihanasti sanottu! ^_____^ Olen ollut vähän pahalla tuulella koko päivän, johtuu varmaan näistä ylösnousemusenergioista (kuulemma seuraavat 2 vuotta ovat rankkoja *IIK*). Tämä lämmitti sydäntäni kovasti, samoin kuin eilen juttukeikalla kahdelta heviherralta baarissa saatu spontaani ryhmähali - toinen halusi halailla vielä myöhemmin lisää. ^_______^


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 12.08.2006 19:19:22
Sielun ikä näkyy asenteena seksuaalisuutta kohtaan. Vanha sielu näkee seksin kuten joku näkee kauniin maiseman tai taideteoksen - natintona, ohikiitävänä hetkenä, jonka voi säilyttää sielun muistissa, mutta jota ei voi vangita.

Noin juuri!!! Hyvin sanottu!


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.08.2006 20:03:28
Sul on AM hyvät markkinat täällä jos hevimeininki vetoo..  :angel: No seksihän se täälläkin oli taas aiheena.

Enpä tiedä oliko se seksihalut joka minulla veti karmisia/parisielu suhteita harmeineen, mutta oli ne exät kaikki kyllä omaan silmääni seksikkäitä ja rakkaita. Kun toiselta kysyin miksi exäni ei ollut hänestä vetävä, hän sanoi: Minusta tyypin pitäisi olla kiinnostunut mm politiikasta, taiteesta ja ilmaista itseään enemmän, olla rennompi, ei tavallinen, ei suomalainen eikä pökkelö. Niin että sillai. Ja hän yrittää kovasti saada minut kiinnostumaan ihmisistä, yritän, että jos nyt vielä tässä maassa. Oli muuten taas tuhansia ihmisiä kaupungilla.

Yritän hirveesti ponnistella että joku olis edes seksikkään tuntuinen saati että menisi sieluun tai sydämeen.. hauskaa..tähän varmaan liittyy tämä 3-4 kaksosen kanssa pörrääminen?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 13.08.2006 02:05:36
Minusta Asterix, sinun ei pidä loukkaantua siitä, että olet about kolmekymppinen ja seksi on sinulle NYT maailman tärkein asia. So shall it be.

Hetkinen..?  :idiot2: En minä ole loukkaantunut mistään.
Mistä sinä olet tuollaisen käsityksen saanut?
Oletko sinä..? :idiot2:

Minä en vain allekirjoita 100% tuota
Michael-näkemystä ihmisen seksuaalisuudesta
ja esitin perusteluni miksi. :)
Toivottavasti se ei loukannut ketään.

Tz tz tz tz...! Minulle seksi ei ole mikään maailman tärkein asia,
vaan suuren nautinnon asia. :)
Kyllä minulle tuottaa vakavia ongelmia olla ilman kahvia. :)

Olen kyllä tietoinen, että minun suhtautumisessa rakasteluun on jotain,
joka saa jotkin ihmiset punastelemaan, toiset suuttumaan, toiset häpeilemään, toiset vaivautumaan, toiset innostumaan, toiset kiinnostumaan, toiset kiihottumaan..

Mutta se mitä toiset minusta ajattelevat, ei ole minun päänsärkyni,
mutta kai minulla sama oikeus tuoda oma näkemykseni esiin ilman
leimaamista, lokeroimista ja loukkaantumisia, vaikka näkemykseni poikkeaisi valtavirasta?

Minä en oikein ymmärrä edes,
mitä minä sanoin kauhean väärin ja loukkaavasti tässä topicissa? :idiot2:




Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 13.08.2006 09:54:31

Ah, tämä oli erittäin ihanasti sanottu! ^_____^ Olen ollut vähän pahalla tuulella koko päivän, johtuu varmaan näistä ylösnousemusenergioista (kuulemma seuraavat 2 vuotta ovat rankkoja *IIK*). Tämä lämmitti sydäntäni kovasti, samoin kuin eilen juttukeikalla kahdelta heviherralta baarissa saatu spontaani ryhmähali - toinen halusi halailla vielä myöhemmin lisää. ^_______^


ISO HALI  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 13.08.2006 10:03:39
Ooh, Asterix, minusta tuntuu että sinä saat kicksejä siitä että ymmärrät ihmiset tahallasi pari milliä pieleen, niin että pääset agitoimaan ja olemaan väärinymmärretty  :2funny:!

Mietin tuossa just suihkussa, että kun minusta siis se läsnäolo on valaistumista, ja seksillä (varsinkin sillä mestaritason  ;)) pääsee juuri sellaiseen (hurmoksellisen rukouksen omaiseen) syvään läsnäolon tilaan, niin olen varmaankin monessa mielessä samaa mieltä kuin Asterix.

Minusta ylipäätään nuo sieluntaso-jutut (vaikka varmaan paikkansa pitävätkin, ja auttavat tavallaan ymmärtämään ihmisiä paremmin) ovat tarpeettomia. Ei niitä miettimällä pysty olemaan läsnä, silloin keskittyy mieleen. Toisaalta taas seksikin on vain ohimenevää läsnäoloa, se sama pitäisi pystyä tuomaan muuhunkin elämään, olemaan läsnä hetkessä muuallakin kuin pehkuissa...


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.08.2006 10:09:41
Asterix, mene ja nai.. mitä sinä täällä kuohuat tai puhut politiikkaa.. mene ja nai niin että naksuu. Mitä sitä muille selittelemään. Ihmiskeho hakee nautintoa, konstit ei ole uusia. Tee mitä himottaa. Olet niin hirveän monta kertaa sanonut että sama se mitä ihmiset ajattelee. No tiedätkö niin se on minullakin, mutta en hae muiden reaktioita pikku seksipaljasteluilla täällä enää, varsinkin kun asia ei kiinnosta nyk. niin paljon.

Jos seksi joskus sinulla tippuu pois, se on sen ajan juttu ja silloin aukeaa mahdollisesti muita asioita (ts jos seksin osuus vähenee heh heh). Seksi ja kuolema ON skorpparin juttuja, niistä ne jaksaa aina vaan (no ehkä myös oinas, leijona, härkä saattaisivat keskittyä seksiin), vaikka lopultahan kyse on seksissä yrityksestä voittaa kuolema, siksihän laji jatkuu seksin kautta, pieni minä kuolee, elämä voi periaatteessa syntyä. Kokeile mennä siihen pisteeseen asti jos siitä tulis jotain uutta kerrottavaa. Lihan hankaaminen eri kuvakulmissa toinen toistaan vasten on, usko pois, moneen kertaan koettu täällä, ei se ole niin ihmeellistä, oli mieli ja ruumis minkä malliset tahansa ja ihmiset kuolee ja syntyy uudestaan, kunnes kaikki on siirtynyt sanotaan nyt vaikka korkeammalle tasolle.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 13.08.2006 11:53:19
Asterix, mene ja nai.. mitä sinä täällä kuohuat tai puhut politiikkaa.. mene ja nai niin että naksuu. Mitä sitä muille selittelemään. Ihmiskeho hakee nautintoa, konstit ei ole uusia. Tee mitä himottaa. Olet niin hirveän monta kertaa sanonut että sama se mitä ihmiset ajattelee. No tiedätkö niin se on minullakin, mutta en hae muiden reaktioita pikku seksipaljasteluilla täällä enää, varsinkin kun asia ei kiinnosta nyk. niin paljon.

 

Minuakin on taas alkanut himottamaan pitkästä aikaa ja se on niin ihana tunne  :D ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 13.08.2006 12:05:12
Seksi ei missään nimessä ole vain fyysinen suoritus, vaan myös henkinen.

Aivan.  :angel:

Lainaus
Henkiseltä kannalta ajattelen ehkä vielä niin, että seksi, jos se on fyysistä suorittamista, sitoo meitä tänne maanpäälliseen elämään ja hidastaa kehitystämme. Puhtaalla seksuaalienergialla on meille myönteisiä vaikutuksia, mutta se edellyttää, että molemmat puhaltavat yhteen hiileen yhtä puhtaasti, ettei käy niin, että toinen yrittää seksissä huomoida toista ja mennä henkisen kunnioituksen mukaan ja toinen hakee pelkkää fyysistä nautintoa.

Niinpä, jos se on pelkkää fyysistä suorittamista...  :angel:



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 13.08.2006 13:33:15
Ooh, Asterix, minusta tuntuu että sinä saat kicksejä siitä että ymmärrät ihmiset tahallasi pari milliä pieleen, niin että pääset agitoimaan ja olemaan väärinymmärretty  :2funny:!

Hmmm.. Onneksi se on vain sinun tunteesi. :)

Minä en edes ajattele tietoisesti,
onko joku henkilö väärässä vai oikeassa.

Minä olen ihminen joka lukee ja ymmärtää, niin kuin on kirjoitettu ja kirjoitan, niin kuin ajattelen.

Jos joku ajatus, ideologia, uskomus tai muu tahansa ei kestä
tarkentavaa  tutkimusta ja kysymyksiä,
niin ei se silloin voi kovin pitkälle kantaa. :)

Välillä minä en edes ymmärrä, miksi joistain sanomisistani
ja kysymyksistäni nousee aina niin kova häly. :idiot2:

Minä en edes ole kovin viisas ihminen
ja minun kysymykseni ja kommenttini tekisi lapsikin. :)


Mietin tuossa just suihkussa, että kun minusta siis se läsnäolo on valaistumista, ja seksillä (varsinkin sillä mestaritason  ;)) pääsee juuri sellaiseen (hurmoksellisen rukouksen omaiseen) syvään läsnäolon tilaan

 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Minusta ylipäätään nuo sieluntaso-jutut (vaikka varmaan paikkansa pitävätkin, ja auttavat tavallaan ymmärtämään ihmisiä paremmin) ovat tarpeettomia. Ei niitä miettimällä pysty olemaan läsnä, silloin keskittyy mieleen. Toisaalta taas seksikin on vain ohimenevää läsnäoloa, se sama pitäisi pystyä tuomaan muuhunkin elämään, olemaan läsnä hetkessä muuallakin kuin pehkuissa...

Hyvin sanottu.  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 13.08.2006 15:05:27
Minä olen ihminen joka lukee ja ymmärtää, niin kuin on kirjoitettu ja kirjoitan, niin kuin ajattelen.

Välillä minä en edes ymmärrä, miksi joistain sanomisistani
ja kysymyksistäni nousee aina niin kova häly. :idiot2:


Niin siis minusta sinä et aina lue niin kuin on kirjoitettu (kuten esim sitä Lillin tekstiä johon kommentoin). Eikä minusta sinun jutuista ole tässä jutussa noussut hälyä. Tässä on vaan ihmisiä, jotka ovat asioista eri mieltä.

Mutta tämä nyt on asian vierestä, ja muutenkin epäolennaista!  :D
Eikä lainkaan läsnäolevaa  ;D


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 13.08.2006 16:53:58

Ok, ok VE!...

Väännän rautalangasta, mitä tarkoitan. :)

Vanha nymfomaani vastaa Asterixille: ei ole. Jotkut valitsevat kasvun seksuaalisuuden kautta ja niin minäkin olen tehnyt. Nyt on kuitenkin muut asiat alkaneet kiinnostaa seksiä enemmän. Minut on varusteltu vahvoilla vieteillä, joiden takia olen vetänyt sitten puoleeni karmisia suhteita ja tällaiset suhteet väsyttävät ja vievät burn outiin sitkeämmänkin sissin.
 

Jokainen, joka menee äärilaidasta toiseen, voi kysyä itseltään,
miksi näin on. :)


Minä en esim. ole nyfomaani, vaikka jotkin ihmiset virheellisesti sotkevat
rakastelusta nauttimisen nymfomaniaan, kuten jotkin syyttävät varsin virheellisesti naisia, jotka puhuvat avoimesti seksuaalisuudesta,
seksihulluiksi tai nymfomaaneiksi.


Minä en myöskään ole koskaan ollut mikään totaalikieltäytyjä. :)

Nymfomaaninen nainen on erittäin seksuaalisesti halukas,
mutta ei saa tyydytystä ja usein häpeää ja katuu tekojaan jälkikäteen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Hyperseksuaalisuus

http://www.tohtori.fi/?page=6625671&search=nymphomania

Minä saan tyydytyksen, varsin helposti,
eikä minua ole koskaan kaduttanut
tai hävettänyt mikään seksuaalinen tekoni. ;)
Minä en ole myöskään riippuvainen seksistä,
voin olla hyvin erossa miehestäni,
ilman että minulla olisi pakonomainen tarve saada seksiä.

Tosin nautin olostani huomattavasti enemmän,
kun minun ei tarvitse olla ilman rakastelua. :)


Kukapa ei nauttisi..?  ;)



Senkin sanon, että seksistä ei kannata tehdä itseisarvoa. Tähän pätee sama ajatus kuin sanontaan "Tuli on hyvä renki mutta huono isäntä".

Avoin keskustelu rakastelusta ei tee siitä vielä mitenkään itseisarvoa.
Tieto voi lisätä tuskaa. :)

Ymmärrän kyllä, että lisäämällä näennäistä yhteiskunnallisesti hyväksyttyä "standartisoitua" häpeilyä ja piiloilmaisuja puheisiin,
tekee samasta asiasta jo paljon hyväksyttävämpää. ;)

Tuttavapiirissäni on runsaasti ihmisiä, jotka yletön seksillä mässäily on turmellut melko pahasti.

Turmellut..? :idiot2: Yletön seksillä mässäily..? :idiot2:
Kuullostaa hyvin fundakritityltä näkemykseltä.

Kuka tai mikä kukaan on sanomaan, kuka on turmeltunut?

Oman näkemykseni mukaan liika hengellisyyteen keskittyminen,
vie ruumiin epätasapainoon
ja ruumis hakeutuu väistämättä tasapainoon.
Sama toisin päin.  
Jos ihminen keskittyy liikaa ruumiillisuuteen,
niin sitten saadaan taas joku tosi funda-hengellinen tyyppi,
jolle kaikki ruumiin luonnolliset toiminnot ovat kauhistus
ja joka polttaa itsensä jälleen kerran
loppuun alta aika yksikön. :)

Hengellisen ja ruumiillisen YingYang pyrkii luonnostaan tasapainoon.

Sitä voisi verrata vaikka ruumiin kahteen jalkaan.
Jos toinen jalka on kipeä,eikä sillä voi kunnolla astua,
niin terve jalka väsyy ja kipeytyy myös, koska sille kohdistuu
enemmän kantamusta ja rasitusta. ;)



Toinen kasti on taas se (miehiä ja naisia), jotka ovat pistäneet kaiken energiansa seksikokemusten hakemiseen ja samalla menettäneet kunnioituksen vastakkaista sukupuolta kohtaan. Tässäkin on kyse esineellistämisestä, mutta myös siitä, että on nähnyt liikaa ihmisten petollisuutta ja eläimellisyyttä eikä rakkauden tunteen valtaan sitten uskalleta antautua. Tässäkin tapauksessa henkinen kehitys estyy. Jos tällaisessa tapauksessa haluaa päästä eteenpäin kehityksessään, asenteita on yksinkertaisesti tarkistettava tai sitten ajautuu kriisiin.

Kysymyksiä, joita olen aina halunnut tehdä kaikille niille,
jotka valittavat rakkaudessa "petollisista" ihmisistä;

Onko tämä kriisi enemmän sinulle, kun ehkä et ole saanut rakkautta joltain toivomaltasi ihmiseltä tai olet tullut petetyksi?

Voisiko mitenkään olla niin, että sänkyyn on hypätty liian nopeasti ja liian kevyin perustein ja sitten onkin
jälkeenpäin herätty tietoisuuteen,
että tämä ihminen ei ole minua varten,
jolloin jätetty osapuoli selittää sen itselleen
ja muille jättäjän hengellisestä pysähtyneisyydestä,
keskenkasvuisuudesta, seksillä mässäilystä jne?


Rakastelu on jumalainen ja hengellinen kokemus, vaikka sen tekisi kaksi
toisilleen tuntematonta ihmistä.

Rakastelussa mennään toisen ihmisen sisälle,
siis enemmän kuin Auran sisälle.
Aurathan yhdistyvät rakastelun aikana ja siitä jää jälkiä
ihmisen auraan.

Siksi mielestäni sänkyyn ei pidä hypätä kenen kanssa tahansa,
eikä kovin nopeasti, ennen kuinon varma sen toisen aikeista
ja kiinnostuksen lajista.


Olen itse hyvin tarkka, kenet päästän koskettelemaan auraani ja shakrojani.
En edes anna kaikkien hierojien, energiahoitajien tms. sekoitella niitä,
niin saati sitten rakastella kenen kanssa tahansa tuosta noin vain. ???


Kysymys pohdittavaksi rakastelusta ja rakkaudesta;

Jos sinulla olisi nälkä, eikä rahasta olisi väliä...

niin menisitkö syömään pikaruokalaan, jossa saat ruuan nopeasti,
tosin maku voi olla keskinkertaista ja sinulla olisi nälkä
uudestaan jo parin tunnin päästä,
mutta saat pahimman nälkäsi pois siihen asti
kun ajattelet seuraavan kerran syöväsi jotain kunnon ruokaa

vai...

menisitkö oikeaan tasokkaaseen ravintolaan, jossa joudut nälissäsi
odottamaan kauemmin ruokaa, mutta saat kun saat sen eteesi,
niin se on todella maukasta ja nautinnollista syödä
ja olet kylläinen ja tyytyväinen pitkään..?



Minusta Asterix, sinun ei pidä loukkaantua siitä, että olet about kolmekymppinen ja seksi on sinulle NYT maailman tärkein asia. So shall it be.

Tämä on minua lokeroiva ja tuomitseva kommentti. :)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: VE! - 13.08.2006 17:39:21
Nooh, rautalangasta vääntämisestä huolimatta minä näen tuon "lukee miten on kirjoitettu" asian erillä tavalla, mutta sillähän ei oikeasti ole mitään merkitystä.

Mitä tuohon itse käsiteltävään asiaan tulee, niin olemme pitkälti samoilla linjoilla. Ja minusta suhteesi seksiin/seksuaalisuuten/rakasteluun kuulostaa varsin terveeltä!  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.08.2006 17:50:25
Onko tämä koko sielujen ikävaiheet keskustelu ollut seksistä?

Jos sielut ovat alkulähteestä, niin miten ne voivat olla eri ikäisiä, koska silloinhan ne kaikki ovat saman ikäisiä?

*Tuo kysymyksenasettelu kiinnostaa enemmän.. periaatteessa kaikki saavat kokea sitä sun tätä tai olla kokematta mitään, mutta eri tasoisilta sielut vaikuttavat ja saattavat kohdata hetkeksi verratakseen yhteisiä kokemuksiaan ja sitten sinkoutua ihan erilaisiin elämäntapoihin, esimerkiksi. Se on hassua.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2006 09:30:09
Lainaus
Yritän hirveesti ponnistella että joku olis edes seksikkään tuntuinen saati että menisi sieluun tai sydämeen.. hauskaa

Ihan sama täällä. Joku voisi pitää sitä nirsoiluna, mutta jos ei tunnu mitään yhteyttä toiseen henkisesti, niin ei se seksuaalisestikaan jaksa säväyttää (ai miten niin hankala tapaus? :laugh:)

Olen seksistä Asterixin kanssa samaa mieltä juuri sen suhteen, että jos seksi kiinnostaa niin hyvänen aika - antakaa mennä! Kunhan se on vain terveellä, rakentavalla pohjalla ja ymmärtää myös seksin ja seksuaalisen henkisen luonteen voimakkuuden, niin mitä sitä itseään kieltämään. Jos teet jotain, tee se Rakkaudesta - myös seksin kohdalla.
  :smitten:

Itse en tosin ole näitä, jotka pystyisivät kokemaan ja ilmaisemaan seksuaalisuutta ihan kaikkien kanssa/puoli tuttujen kanssa, minun kohdallani se vaatii jo syvemmän sieluyhteyden, mutta se ei tarkoita, että MINUN tapani olisi ainoa oikea ja muiden tapa väärä. Minun tapani on oikea vain ja ainoastaan minulle. Minä en ole sen enempää oikeassa tai väärässäkään kuin yksikään muukaan astroilija täällä ^_____^

Sieluntasojen pohdiskelu on minulle osa itsetuntemusta ja muiden ymmärtämistä. Tällainen ajatusmalli ei tietenkään sovi kaikille, joku tulkkaa itseään ja kanssaihmisiään paremmin vaikka astrologian, numerologian, auran, uskonnon, kulttuurin, psykologian, filosofian ym. avulla. Jokaisella on keinonsa sompailla täällä eteen päin ja tehdä havaintoja elämästä :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 10:24:16
Just niin! Sä oot sitten fiksu likka!  :smitten:

Ilmankos ootkin moderaattori.  ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2006 10:35:40
Kiitos kiitos! *HALAUS*

Välillä vaan tulee sellainen olo noin elämässä ylipäätään, että kun fyysistä ikää on vain 23 vuotta tähän mennessä kertynyt, vanhemmat ihmiset katsovat alakanttiin tyyliin "Tuo mistään tiedä mitään, kun on noin nuori! Mitä se meitä tulee neuvomaan!" (vaikkein neuvokaan vaan kertoilen omia ajatuksia, jokainen ottakoot niistä neuvoja jos itse tahtoo). :P


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2006 10:36:52
Kyllä Asterix näytät lukevan tekstejäni kuin piru raamattua. ::) Et ole näköjään ymmärtänyt mitään, mitä olen yrittänyt tässä sanoa.

No, joka tapauksessa

Lainaus
Onko tämä kriisi enemmän sinulle, kun ehkä et ole saanut rakkautta joltain toivomaltasi ihmiseltä tai olet tullut petetyksi?

Voisiko mitenkään olla niin, että sänkyyn on hypätty liian nopeasti ja liian kevyin perustein ja sitten onkin
jälkeenpäin herätty tietoisuuteen,
että tämä ihminen ei ole minua varten,
jolloin jätetty osapuoli selittää sen itselleen
ja muille jättäjän hengellisestä pysähtyneisyydestä,
keskenkasvuisuudesta, seksillä mässäilystä jne?

En puhunut tässä itsestäni. Olen katsonut vain vierestä useampaa tapausta ja kuunnellut tilitykset.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 10:47:14
Pluto - piruilu - ilkeys -

Menkääs muuten mielen virkistykseksi lukemaan tuota "Maan päällisten menneiden elämien aika ohi?" keskustelua. Nimittäin siellä on oikein kunnon tuoksintaa minkä huvikseni ja hyödykselle nostin esiin. Sanoin siitä tässä, koska tekin mietitte sielullisia kehitysvaiheita.

Hahahah elämää se kaikki vain on ei sen enempää. Sanottu että saamme ne kokemukset mitä tarvitsemme, vai? Vaikka kiistat, hylkäykset, torjunnat, ja vinoilut? ko?

AthaMaarit? mistäs saat muuten sen sielunyhteyden tunteen? Ja minnekäs se katoaa suhteen jälkeen vai katoaako?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 10:57:03
Kiitos kiitos! *HALAUS*

Välillä vaan tulee sellainen olo noin elämässä ylipäätään, että kun fyysistä ikää on vain 23 vuotta tähän mennessä kertynyt, vanhemmat ihmiset katsovat alakanttiin tyyliin "Tuo mistään tiedä mitään, kun on noin nuori! Mitä se meitä tulee neuvomaan!" (vaikkein neuvokaan vaan kertoilen omia ajatuksia, jokainen ottakoot niistä neuvoja jos itse tahtoo). :P

Ihmettelinkin kuinka sua likaksi kutsuin, et ole ollenkaan ikäisesi oloinen kirjoitustesi perusteella. Tiedän kyllä mitä jotkut sunikäiset juttelee, vaikka saattaahan sekin olla vaan jotain roolipeliä, sisimmässä voi silti liikkua vaikka mitä syvällisiä juttuja.  ;)

Mullekin on tuttua toi ikäongelma, olen joutunut kertomaan ajatuksiani vanhemman ikäpolven keskellä ja alkoi tuntumaan siltä, että mitä nuorempi on sen fiksumpi on. Lapset siis ovatkin niitä neroja oikein!  :smitten: *HALI*


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2006 11:03:01
Lainaus
AthaMaarit? mistäs saat muuten sen sielunyhteyden tunteen? Ja minnekäs se katoaa suhteen jälkeen vai katoaako?

Sielunyhteyden tunne tulee sielunyhteydestä. En saa sitä varsinaisesti mistään. Jos sielunyhteyttä ei ole, sitä tunnettakaan ei tule. Mitä tiukempi side on, sen vahvempi myös se tunne on. Sielunyhteys voi olla karmallinen, dharmallinen, sielunperheenjäsenten yhteys, parisielunyhteys, kaksoisliekkiyhteys tai sitten vain tuttu sielu menneestä.

Yhteys ei varsinaisesti katoa sinänsä minnekään, mutta suhteen loputtua (kun ne tähän mennessä ovat olleet meitä molempia sitovia, karmallisia suhteita) sellainen kiristävä, toisiaan kohti magneetinlailla vetävä tunne katoaa ja molemmat ovat vapaita toisistaan. Jonkinlainen sidehän sinne aina jää, varsinkin jos on kyse läheisestä sielusta, mutta se siteen tyyli muuttuu: se ei enää ole painava kahle vaan valoisa juova. Tietenkin valoisan juovan kehittyminen voi kestää aikaansa.

Ja olemmehan me kaikki yhtä Jumalaa, eli toisinsanoen meillä on side kaikkiin. ;)

Joskus mukavan ihmisen kohdalla tulee yhteydentunne siitä, että toisella on vaikka samanlainen luonne tai harrastukset (ihan sukupuolesta riippumatta). Ego ottaa toisen egon yhteyteensä, mutta kun egojen kiinnostus lopahtaa eikä sieluntasolla olekaan mitään suurempaa yhteyttä, se yhteydenpitokin loppuu.

Näin ainakin minulla.

Ja Sininen Enkeli saa vapaasti kutsua likaksi ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 11:11:22
Sielunyhteyden tunne ei ole siis kuviteltu tai sellainen joka olisi MUIDEN kuin nk sieluperheen kanssa tai kaksoisliekin? Ja mitäs se on? Porukkaa jonka kanssa on sattumoisin eletty yhdessä joku mennyt elämä? Tosin olemme eläneet "tän porukan" (nykyinen populaatio) kanssa ennenkin siis miljoonien muiden-

Onkohan minulla mennyt yhteys poikki vai ei kun piti oikein poikkaista se ja tuntuu että VIELÄKIN pitää kohdata, huh!


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 11:15:07
Vasta pari päivää sitten tajusin et olen jutellut kaksoisliekkini kanssa chatissa jo muutama vuosi sitten. En sitten typeryydessäni halunnutkaan häntä kuitenkaan tavata kun olisi ollut tilaisuus.  :uglystupid2:

Kauhean mutkatonta jutustelua meillä todella olikin ja myöhemmin olen huomannut ajattelevani joskus häntä, että mitähän hänelle oikein kuuluu.  ::)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2006 11:45:13
Kuviteltu yhteydentunne voisi olla juuri tuo edellisessä tekstissäni mainittu egojen yhteys. Luonteet osuvat kohdalleen ja ihastutaan (ihastumiseksi voisi nimittää myös sitä, kun tapaa samaa sukupuolta olevan henkilön, jonka kanssa ollaan kuin paita ja peppu, kunnes se loppuu ihan yht´äkkiä kuin alkoikin). Sielut eivät kuitenkaan tunne toisiaan tai ehkä ovatkin tunteneet joskus kauan sitten ihan ohimennen, eikä vahvaa sidettä heidän välilleen ole ehtinyt syntyä.

Näin mie ajatellisin asian, en tietenkään tiedä miten täysin se pitää paikkaansa. Toimii ainakin omassa elämässäni, tosin en hirveästi ajattele noita sieluyhteyksiä, sen vain tuntee ihan järjellistä järkeilyäkin ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 11:52:44
Niin, jostain syystä minulla vain on tunne että menneiden elämien/nk sielunperheen kanssa tulee vahvimmat energiat, mutta ken tietää missä melskeissä tai valtataistoissa on jonkun menneen elämän miekkosen kanssa ollut kun sama tyyli jatkuu nyt, se ei tarkoita sitä että ei olisi vahvat energiat, mutta onko ne "hyvät".

Rupean vain aina miettimään sitä mahista että kaksoisliekki tai sielupallo on alussa jakaantunut useampaan, että tarvitseeko niiltä toisilta osilta jotain. Jos ei ole jakaantunut riittää että saan kaksoisliekkini kanssa voiman ja muiden kanssa muuta. Maltatko AM odottaa seuraavaa karman kierrosta!  :-*

Tiedon pihtaamisesta ärsytystä tänään (universumitiedon)..


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2006 12:07:23
Haha!

Voi ei, en millään haluaisi enää YHTÄÄN kierrosta täällä - kun vain pääsisi pois, se riittäisi! :D Siihen tässä tähdätäänkin nyt kovasti, tunnen olevani jo ihan maalisuoralla ja toivon, että tässä elämässä ehtisin jo maaliin asti.

Ja olet oikeassa sen suhteen, että yleensä sieluperheen jäsenten välillä side tuntuu vahvimmalle, mutta pelkkä egojenkin välinen side voi olla yhtä vahvanlainen.

Siinä onkin aika työ erottaa, kumpi on kumpi! :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 12:16:09
Sanotaanko näin että koin henkisen orgasmin hänen kanssaan..


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 12:23:57
nO EI SE nyt noin seksikästä regressiossa ollut.

Ja jos universumissa ja ulottuvuuksissa on noin riitaisaa kuin mitä soulilta olen käsittänyt, leikin vielä mielellään Täällä Alhaalla vaikka valtapelejä tai niistä poistumisia.. heh. Ihan kiva.

No ei, ei rakkaussuhde välttämättä ole valtapeliä jos minusta riippuu.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 12:25:49
Lue tää kanavointi ennenkuin se poistuu.  ;)

http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopic.php?t=221&mforum=phk


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2006 12:34:16
Olen kuitenkin huomannut, että useissa kanavoinneissa toistuvat jotkin samat asiat, ehkä vain eri muodossa ilmaistuina.

Maailma on Rakkaus
Olemme osa Jumalaa
Jumala on luonut kaiken kokeakseen kaiken
Karma ja Dharma
Ajatus on voimaa - saat sitä mitä tahdot
Kaikelle on tarkoituksensa
Miljoonia maailmoja, jotka ovat eri tasoisia
Meille on oppaita ja auttajia avustamass matkaamme.

Nuo nyt tulivat äkkiä mieleeni ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 12:35:58
GS! Luitko ollenkaan viestiä sen kanavoinnin sisällä vai tuijotitko vain ulkokuoreen???  ???


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 14.08.2006 12:42:41
Olet siis oppinut jo kaiken?


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 12:45:56
Ei vaan en nyt ehdi lukea sitä miten Anne esittää asian hieman eri tavalla kuin Keho, soul, andromedalaiset jne. Uskon että kaikilla on oma osatotuus ja juuri sen takia ei kuulu nostaa itseään sellaiseksi joka tietää eniten. Varmasti on hyötyä tutustua vielä kaikkiin näkemyksiin ja tahoihin jotka väittää olevansa Luojaa. Että silleen. Kiitos!

Onhan se vaihtelua siihen kun ateistiexä sanoi että ei usko. Heh. Kummalla onkaan enempi valtaa!


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 14.08.2006 15:14:13
Kyllä Asterix näytät lukevan tekstejäni kuin piru raamattua. ::) Et ole näköjään ymmärtänyt mitään, mitä olen yrittänyt tässä sanoa.

No, joka tapauksessa

Lainaus
Onko tämä kriisi enemmän sinulle, kun ehkä et ole saanut rakkautta joltain toivomaltasi ihmiseltä tai olet tullut petetyksi?

Voisiko mitenkään olla niin, että sänkyyn on hypätty liian nopeasti ja liian kevyin perustein ja sitten onkin
jälkeenpäin herätty tietoisuuteen,
että tämä ihminen ei ole minua varten,
jolloin jätetty osapuoli selittää sen itselleen
ja muille jättäjän hengellisestä pysähtyneisyydestä,
keskenkasvuisuudesta, seksillä mässäilystä jne?

En puhunut tässä itsestäni. Olen katsonut vain vierestä useampaa tapausta ja kuunnellut tilitykset.

*virn*  :D :2funny:
Eikö piru ole Valon Kantaja..? ;)

Mitenkähän sinä luet..?  :D
En minäkään puhunut sinusta,
vaan huomasit varmaan tuon evästykseni...?  :coolsmiley:

Tässäpä tämä.. ;)

Lainaus
Kysymyksiä, joita olen aina halunnut tehdä kaikille niille,
jotka valittavat rakkaudessa "petollisista" ihmisistä;


Onko tämä kriisi enemmän sinulle, kun ehkä et ole saanut rakkautta joltain toivomaltasi ihmiseltä tai olet tullut petetyksi?

Voisiko mitenkään olla niin, että sänkyyn on hypätty liian nopeasti ja liian kevyin perustein ja sitten onkin
jälkeenpäin herätty tietoisuuteen,
että tämä ihminen ei ole minua varten,
jolloin jätetty osapuoli selittää sen itselleen
ja muille jättäjän hengellisestä pysähtyneisyydestä,
keskenkasvuisuudesta, seksillä mässäilystä jne?

Kerro, mitä minä en ymmärrä?

Sinun teksteistäsi on mielestäni tullut varsin hyvin ilmi,
että sinä mielelläsi jaottelet ihmisiä
eri kasteihin ja ryhmiin henkisen iän ja kehityksen
perusteella. :)

Sinä kerrot minun mielestäni hiukan kyseenalaisilla
sanankäänteillä ihmisistä,
jotka ovat mielestäsi esimerkiksi turmeltuneita ja seksillä mässäilijöitä.
He ovat mielestäsi pysähtyneitä henkisessä kasvussaan. :)

Minä esitin varsin viattoman kysymyksen, että kuka tai mikä kukaan on
sanomaan,
kuka on seksillä mässäilijä ja kuka turmeltunut
ja kuka pysähtynyt henkisessä kasvussaan? :)

Sinä et kuitenkaan (kuten ei myöskään koko Michael-jauhanta siihen tutustuttuani) mielestäni pysty perustelemaan ilman muiden ihmisten luokittelua hyviin ja pahoihin, sopiviin ja epäsopiviin jne.
miten nämä ihmiset voidaan ylipäätään voidaan jaotella "henkisen iän ja kehityksen" perusteella. ;)

Tässä otteita sinun tekstistäsi minun lisäkysymyksin punaisella suluissa ();

Tuttavapiirissäni on runsaasti ihmisiä, jotka yletön seksillä mässäily on turmellut melko pahasti. (Kuka tai mikä sinä olet sen arvioimaan?) :)

Tyypit ovat melko erilaisia. (Varmastikin. Tulemme tähän sinun kastiluokitteluusi myöhemmin sinun teksissäsi.) :)

Mm. eräs 44-vuotias mies, jolla on melkein poikuus tallella.
(Mistä SINÄ voit sen NÄIN tarkasti tietää?) ::)

Tiettävästi hän on turvautunut silloin tällöin prostituoitujen palveluksiin.(Mistä SINÄ sen tiedät? ::) Miten on mahdollista olla NEITSYT ja käyttää prostitoitujen palveluja samaan aikaan?) :idiot2:

Puuttuvaa seksielämäänsä hän paikkaa suunnattomalla pornon kulutuksella ja tästä syystä hän on myös erittäin vieraantunut tosielämän naiseudesta. (Edelleenkin miten ihmeessä SINÄ sen tiedät?) ::)

Tämä taas estää häntä kasvamasta henkisesti, vaikka monilta osin uskon hänen olevan melkoisen vanha sielu. Hän ei vain ole päässyt todelliselle tasolleen tämän ja erään toisen addiktion takia.
(Tarvitseeko vieläkin kysyä, miten SINÄ voit tietää NÄIN tarkasti TÄMÄNKIN asian hänestä?) :)


Toinen kasti on taas se (miehiä ja naisia) (kastiluokittelua..) ;),
jotka ovat pistäneet kaiken energiansa seksikokemusten hakemiseen ja samalla menettäneet kunnioituksen vastakkaista sukupuolta kohtaan.(Mistä sinä voit tietää, kuinka paljon he laittavat energiaansa mihinkin ja kuinka paljon he kunnoittavat tai epäkunniottavat ketäkin?) :)

Tässäkin on kyse esineellistämisestä, mutta myös siitä, että on nähnyt liikaa ihmisten petollisuutta ja eläimellisyyttä eikä rakkauden tunteen valtaan sitten uskalleta antautua. (Entäpä tässä sinun tapauksessasi? Esineellistämistä ihmisiä parempiin ja huonompiin ihmisiin toisin sanoen eri KASTEIHIN?) :)

Tässäkin tapauksessa henkinen kehitys estyy. (Mistäs tiedät ja entäpä omassa henkisessä kehityksessäsi?) ;)

Jos tällaisessa tapauksessa haluaa päästä eteenpäin kehityksessään, asenteita on yksinkertaisesti tarkistettava
tai sitten ajautuu kriisiin.
(Näinpä...) ::)

Minulla on myös hyvä naisystävä, joka on ollut n. 10 vuotta seksimässäilijä (aktiivisimpana aikana jopa 4 miestä viikossa) (Miten sinä voit sen tietää ja mikä on mässäilyä kenellekin ja entä sitten, vaikka olisikin?) :)

ja siirtynyt tästä avioliittoon miehen kanssa, jonka kanssa seksi ei toimi lainkaan. Ei hyvä tämäkään. (Mistä sinä voit sen tietää ja vielä ennemmän, mikä on hänelle hyvää/hyväksi ja mikä ei?) :)

Ystävä siirtyi aikaisempaan elämäänsä verrattuna luostarimaiseen elämäntapaan,
vaikkei hän ollut siihen todellisuudessa valmis. (Mistäs sinä tiedät,
kuka on valmis mihinkin?) :)

Miten tämä asenne ja ajattelutapa eroaa
fundamentaali kristillisyydestä (uskonto, jonka moni täällä sanoo olevan vanhentunut),
jotka sanovat seuraavansa Jeesuksen opetuksia, mutta silti nostavat itsensä ja juutalaiset korkeillammalle jalustalle
ja huutavat HALLELUJAA! jokaisesta muslimi uhrista ja väittävät kaikkien muiden uskontojen ja uskomusten alaisten tai niihin syntyneiden ihmisten olevan Saatanasta? :idiot2:

Vielä tekisi mieleni kysyä kaikkien kysymysteni jälkeenkin,
että mikä sinun henkinen ikäsi on ja kuinka vanha sielu olet Michael-uskomuksella tai millä tahansa muulla vastaavalla mitattuna?



Minä en ole väittänyt sinun tai Michael-jauhannan olevan väärässä,
vaan minä olen esittänyt tarkentavia kysymyksiä
kiinnostukseni ohjaamana. :)

Useinmiten minulle vain käy niin,
että viimeistään noin kolmannen kysymyksen (jonka tekisi lapsikin)
kohdalla ihmiset tuohtuvat ja suuttuvat minuun,
kuinka KEHTAANKAAN kyseenalaistaa tälläisiä
uskomattoman upeita uskomuksia
tai jonkun auktoriteetin asenteen ja ajattelutavan. :)

Ei ole mitään tarvetta loukkaantua minun kysymyksistäni.
Minä olen tehnyt ne kaikki suoraan sydämestä ja varsin leveällä hymyllä. :smitten:
(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/devilbattingeyelashes.gif)


Otsikko: Äänikirjasta
Kirjoitti: Mio - 14.08.2006 15:22:09
Ja jos universumissa ja ulottuvuuksissa on noin riitaisaa kuin mitä soulilta olen käsittänyt, leikin vielä mielellään Täällä Alhaalla

Öhöm totaniin nuo käsitetasot alhaalla ja ylhäällä ovat Yksi  :smitten: ja täysin sama asia, sillä universumeiden limittymävyöhykkeissä ei ole mitään mikä olisi jotain alempana tai ylempänä, vaan kaikki olemat liittyvät ja ovat yhteisessä vuorovaikutuksessa luomisen taikaan  :)

Ei siis ole alempaa tai ylempää vaan värähtelyherkkyyksien taajuusmuuntumia valoenergioiden kiertokuluissa, jotka kaikkeuden ympäri kiertävien liikkeiden hengityspulssissa elämän syntymää ja muovaantumista läpäisevät  :-*  ::)

Elämä = :aurinko: potenssiin ääretön



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 14.08.2006 15:39:47

Olen seksistä Asterixin kanssa samaa mieltä juuri sen suhteen, että jos seksi kiinnostaa niin hyvänen aika - antakaa mennä! Kunhan se on vain terveellä, rakentavalla pohjalla ja ymmärtää myös seksin ja seksuaalisen henkisen luonteen voimakkuuden, niin mitä sitä itseään kieltämään. Jos teet jotain, tee se Rakkaudesta - myös seksin kohdalla.
  :smitten:

Itse en tosin ole näitä, jotka pystyisivät kokemaan ja ilmaisemaan seksuaalisuutta ihan kaikkien kanssa/puoli tuttujen kanssa...


En minäkään pysty, mutta minä myöskään kaipaa ketään ehdollistamaan kuinka sen pitäisi tapahtua.  ;)


...minun kohdallani se vaatii jo syvemmän sieluyhteyden, mutta se ei tarkoita, että MINUN tapani olisi ainoa oikea ja muiden tapa väärä. Minun tapani on oikea vain ja ainoastaan minulle. Minä en ole sen enempää oikeassa tai väärässäkään kuin yksikään muukaan astroilija täällä ^_____^

Voisiko olla mitenkään mahdollista, että joku toinen voi saada ja olla kykenevä syvempään sielunyhteyteen nopeammin kuin joku toinen..? ;)

Onko tuossa sinun kirjoituksessasi vihjaus,
että minä en ole kykenevä syvempään sielunyhteyteen,
vaikkakin sitten kuittaat sen tuolla "minun tapani ei tarkoita,
että se olisi ainoa oikea"? ;)

Minä varmasti kaivan verta nenästäni kysymyksilläni,
koska elämme edelleenin sellaisessa henkisessä tilassa,
jossa ei saa juurikaan kyseenalaistaa oikein mitään ilman,
että joku suuttuu tai loukkaantuu siitä. :)

Korostan edelleenkin, että kysymykseni tulevat suoraan sydämestä
ja varsin leveällä hymyllä. :)



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 15:55:11
Hyvä sitten, ei ole alempaa eikä ylempää, mutta onko tämä seksikeskustelu?

Asterix, minä kyseenalaistin soulin jutut ja eihän siitä muuta tullut kuin yhteyden katkaisu. En voi millään uskoa tätä että jos joku ope vielä jostain minulle tulisi, jostain "ylhäältä" niin en saisi kyseenalaistaa mitään tai puhua asioista muille.. outoa. Lapsikin kyseenalaistaa nuo väitteet, serkkuni joka ei ole näistä asioista kiinnostunut, rapu-kaksonen sanoi että ei Ylin Luoja voi mitenkään menettää valtaa alemmille Luojille.. sen sijaan melskeitä täällä on, jos ei olisi niin niitä nähtävästi oikein tekemällä tehdään.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Lilli - 14.08.2006 16:20:08
Tuttavapiirissäni on runsaasti ihmisiä, jotka yletön seksillä mässäily on turmellut melko pahasti. (Kuka tai mikä sinä olet sen arvioimaan?) :)

Tyypit ovat melko erilaisia. (Varmastikin. Tulemme tähän sinun kastiluokitteluusi myöhemmin sinun teksissäsi.) :)

Mm. eräs 44-vuotias mies, jolla on melkein poikuus tallella.
(Mistä SINÄ voit sen NÄIN tarkasti tietää?) ::)

Tiettävästi hän on turvautunut silloin tällöin prostituoitujen palveluksiin.(Mistä SINÄ sen tiedät? ::) Miten on mahdollista olla NEITSYT ja käyttää prostitoitujen palveluja samaan aikaan?) :idiot2:

Puuttuvaa seksielämäänsä hän paikkaa suunnattomalla pornon kulutuksella ja tästä syystä hän on myös erittäin vieraantunut tosielämän naiseudesta. (Edelleenkin miten ihmeessä SINÄ sen tiedät?) ::)

Tämä taas estää häntä kasvamasta henkisesti, vaikka monilta osin uskon hänen olevan melkoisen vanha sielu. Hän ei vain ole päässyt todelliselle tasolleen tämän ja erään toisen addiktion takia.
(Tarvitseeko vieläkin kysyä, miten SINÄ voit tietää NÄIN tarkasti TÄMÄNKIN asian hänestä?) :)


Toinen kasti on taas se (miehiä ja naisia) (kastiluokittelua..) ;),
jotka ovat pistäneet kaiken energiansa seksikokemusten hakemiseen ja samalla menettäneet kunnioituksen vastakkaista sukupuolta kohtaan.(Mistä sinä voit tietää, kuinka paljon he laittavat energiaansa mihinkin ja kuinka paljon he kunnoittavat tai epäkunniottavat ketäkin?) :)

Tässäkin on kyse esineellistämisestä, mutta myös siitä, että on nähnyt liikaa ihmisten petollisuutta ja eläimellisyyttä eikä rakkauden tunteen valtaan sitten uskalleta antautua. (Entäpä tässä sinun tapauksessasi? Esineellistämistä ihmisiä parempiin ja huonompiin ihmisiin toisin sanoen eri KASTEIHIN?) :)

Tässäkin tapauksessa henkinen kehitys estyy. (Mistäs tiedät ja entäpä omassa henkisessä kehityksessäsi?) ;)

Jos tällaisessa tapauksessa haluaa päästä eteenpäin kehityksessään, asenteita on yksinkertaisesti tarkistettava
tai sitten ajautuu kriisiin.
(Näinpä...) ::)

Minulla on myös hyvä naisystävä, joka on ollut n. 10 vuotta seksimässäilijä (aktiivisimpana aikana jopa 4 miestä viikossa) (Miten sinä voit sen tietää ja mikä on mässäilyä kenellekin ja entä sitten, vaikka olisikin?) :)

ja siirtynyt tästä avioliittoon miehen kanssa, jonka kanssa seksi ei toimi lainkaan. Ei hyvä tämäkään. (Mistä sinä voit sen tietää ja vielä ennemmän, mikä on hänelle hyvää/hyväksi ja mikä ei?) :)

Ystävä siirtyi aikaisempaan elämäänsä verrattuna luostarimaiseen elämäntapaan,
vaikkei hän ollut siihen todellisuudessa valmis. (Mistäs sinä tiedät,
kuka on valmis mihinkin?) :)

Tiedän, koska asioista on puhutta pitkään, hartaasti ja syvällisesti.

Yksikään näistä ei ole pelkkä hyvänpäiväntuttu.

Myönnän taipumukseni asioiden luokitteluun ja jaotteluun. Se johtuu siitä, että olen tutkijatyyppiä ja ammatiltanikin tiedemies. Hajotan siis kaiken osiinsa niin töissä kuin vapaa-aikanakin ja rakentelen sitten osista synteesin. Siksi esim. astrologiakin on minulle sopiva harrastus, vaikka tiedepiireissä varmasti tätä kieroon katsottaisinkiin. Ei kannata kuitenkaan kuvitella, että pistäisin ihmisiä jotenkin paremmuusjärjestykseen sen takia, että havaitsen heissä eroja. Nämä erot vain herättävät tutkijan uteliaisuuden, that´s it. Tätä erilaisuutta/samanlaisuutta voidaan lähestyä monen eri näkökulman kautta, yksi on vaikkapa tämän ketjun Michael-systeemi, toinen vaikkapa astrologia ja kolmas joku psykologinen testi.

Kaikissa mielipiteissäni pohjaan kuitenkin ensisijaisesti omaan kokemukseen ja näkemykseen, en oppijärjestelmiin, ellen ole niitä perusteellisesti ensin testannut käytännössä (kuten esim. astrologiaa).


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 14.08.2006 16:29:50
Hyvä sitten, ei ole alempaa eikä ylempää, mutta onko tämä seksikeskustelu?

Koen tämän keskustelun keskusteluna henkisestä iästä ja kypsyydestä, jota testaan ihmisen,
tämän maapallon, tämän linnuradan ja koko universaalin  yhdellä
ratkaisevimmalla ja perustavammalla energialla. :)

Sitä ei vain voi sivuuttaa, tiedemies-Lillikään,
koska kaikilla mahdollisilla tasoilla atomista ihmisiin,
henkisyyteen ja edelleen korkeimpiin olomuotoihin
kahden vastakkaisen asian täytyy yhdistyä kehittyäkseen eteenpäin
ja korkeimmille tasoille
, joksikin muuksi. :)

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/yingyang.gif)

Asterix, minä kyseenalaistin soulin jutut ja eihän siitä muuta tullut kuin yhteyden katkaisu.

Harmillista. ??? Onkohan siinä jokin opetus sisällä..? ???
Siirtymässä vanhentuneesta jollekin toiselle tasolle..? ???

En voi millään uskoa tätä että jos joku ope vielä jostain minulle tulisi, jostain "ylhäältä" niin en saisi kyseenalaistaa mitään tai puhua asioista muille.. outoa. Lapsikin kyseenalaistaa nuo väitteet, serkkuni joka ei ole näistä asioista kiinnostunut, rapu-kaksonen sanoi että ei Ylin Luoja voi mitenkään menettää valtaa alemmille Luojille.. sen sijaan melskeitä täällä on, jos ei olisi niin niitä nähtävästi oikein tekemällä tehdään.

Mutta mitäpä jos vain irrottaisit otteesi vanhentuneista
ja siirtyisit miettimään, millaista uutta opettajaa
ja minkälaisella opetuksella sinä odotat..? ???

Jonkunhan ne uskonnot ja uskomuksetkin täytyy keksiä.. ;)

Uusiutuminen on kait ikuista ja tasojen määrä loputon..? ???


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 14.08.2006 16:52:55
Mun mielestä on myös tosi omituista ajatella vanhojen sielujen olevan jotain tasapainottomia hapannaamoja, mun mielestä vanhat sielut ovat sellaisia iloisia, onnellisia, jotka jakavat ympärilleen sitä iloa.
Nuoret sielut ovat mun mielestä niitä tasapainottomia masentujia, muutenkin luulisi sen ruumis/henki kaksijaon olevan selvin juuri nuorissa sieluissa, nehän vasta totuttelevat ruumiiseen.

Iloa ja suvaitsevaisuutta tämä maailma tarvitsee, eikä lokerointia ja toisten alistamista luokitteluilla.

Terveisin, indigo, ja vanha sielu, joka on vapautunut jo karmakierrosta.

Päästäkää jo irti noista vanhetuneista malleista jakaa ihmisiä eri luokkiin, se on oikeasti vain vallankäyttöä, egon aluetta.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: TaruTuulia - 14.08.2006 17:45:39

Iloa ja suvaitsevaisuutta tämä maailma tarvitsee, eikä lokerointia ja toisten alistamista luokitteluilla.

Terveisin, indigo, ja vanha sielu, joka on vapautunut jo karmakierrosta.

Päästäkää jo irti noista vanhetuneista malleista jakaa ihmisiä eri luokkiin, se on oikeasti vain vallankäyttöä, egon aluetta.

Aika jännittävää, että ensin sanotaan, mitä maailma tarvitsee, seuraavassa lauseessa kumotaan se toteamalla, että ollaan vanhoja sieluja ilman karmaa ja lopuksi taas kehotetaan olla jakamatta ihmisiä luokkiin.

Onks täällä huokaus ja haukotus hymiötä?

Näyttäkää mulle sellainen sielu, joka voi todistaa olevansa karmasta vapaa, niin näytän teille kamelin, joka kulkee ilman vettä koko elämänsä.




Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 14.08.2006 17:48:49
Sarkasmi on älykkäiden huumorilaji  8)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 14.08.2006 18:04:49
::)

Karmasta vapautuminen ei merkitsekään irtiottoa valintojensa, päätöstensä ja toimintansa luonnollista seurauksista.

Sen sijaan karma korvautuu sen tietämisellä (tie - tietää), kuinka edetä sovinnon ja hyvityksen merkeissä eteenpäin.

Tietäminen mahdollistaa määräämisen (päämäärä - määrääminen) sekä tämänmukaisen suunnan tallentamisen ja ikuistamisen.

On kyse henkilökohtaisesta avautumisesta etenemään omajohteisesti
aikaisemman syy-seuraus-suhteisen "yritä-ja-erehdy;korjaa-ja-perehdy" -räpeltämisen sijaan.

Ja kyllä: karmallinenkin on sisäistä vapaaehtoisuutta eli itselähtöisyyttä.

Liikumme luomisen kehällä, jonka alku- ja päätepiste ovat yksi ja sama;
yhden kuroutumisen takaisinperruutus. 

Silti avoimuus, väljyys ja aukinaisuus ovat kehittymisen niksejä.

Kokeaksemme edes hivenen äärettömyydestä ja rajattomuudesta.

;D


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 18:56:50
Grr.. kokeillaan vaan sitä olemattomuutta, niin eipä ole sielunpolkuja, seksiä ja karmaa rasitteina!

En tiedä odotanko mitään yksittäistä opettajaa todellakaan Asterix, vaan jos joku (kuten Keho ennen) väittää tietävänsä paljon ja kaiken, hänen ON kestettävä kyseenalaistaminen ja keskustelu.

Jos olen korkeassa koulutuksessa henkimaailmassa niin kerron kyllä aivan kaiken kaikille, tai jos sattuisin hurahtamaan kanavointiin.. mitä olen kyllä aika kauan vastustellut.  :angel:

Seksi maadoittaa sielun tänne. Tai se on yksi tapa.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 14.08.2006 20:03:10
Grr.. kokeillaan vaan sitä olemattomuutta, niin eipä ole sielunpolkuja, seksiä ja karmaa rasitteina!

Hmmm...? Miten Karma ja seksi ovat verrattavissa toisiinsa?
Kun annat, niin saat..? :2funny: ;D :D

Seksi maadoittaa sielun tänne. Tai se on yksi tapa.

Mutta mitäpä jos..

Rakastelu ei olekaan niin maallinen
ja fyysinen kuin jotkin, (mahdollisesti hyvin nuoret sielut),
ihmiset olettavat? ;)

Perustan tämän ajatuksen jo aikaisemmin tässä ketjussa esittämälleni
teorialle,
että jos rakastelu olisi vain ja ainostaan ruumillinen teko,
kuten esim. juoksulenkki kaverin kanssa tai painiottelu, 
niin miksi niin monet saavat
traumoja ja haavoja sieluunsa siitä?  ;)

Kuten historia on kiistattomasti osoittanut,
niin rakastelu entisaikojen korkeakulttuureissa oli pyhää
ja se oli myös rituaali myös monissa temppeleissä  rukoilemiseksi/meditoimiseksi
ja pääsemistä lähemmäksi Korkeimpaa Tietoisuutta
eli nykykielellä Jumalaa, Allahia, Abbaa jne.

(Miten minusta tuntuu, että tuolle asialle*,
mikä rakastelulla toimitettiin,
on kadonnut nimitys historiassa..? :idiot2:
Sille on vamasti ollut jokin sana, millä sitä kuvattu.)


*Asia = meditaatio/rukous/luovuus/olla lähempänä Korkeampaa Tietoisuutta


Rakastelu, toiseen yhtyminen ei minun mielestäni voi olla
vain ruumiillinen teko,
vaikka sen tekisi kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä. ;)

Miksi jotkin uskonnot ylipäätään pelkäävät niin paljon rakastelua,
että se piti kieltää ja liittää siihen ehtoja,
kuinka, koska ja milloin saa ja voi rakastella

ja vielä varmistaa lyömällä kaupan päälle tuomiot
rakastelun likaisuudesta,
epäsiveellisyydestä ja synnillisyydestä?
:idiot2:

Tiesivätkö joidenkin alku-uskontojen edustajat,
jotka halusivat hallita muita, kuinka voimakas rukous/meditaatio
rakastelu oli ja se uhkasi heidän tietoisuuttaan,
jonka he halusivat rajata vain itselleen?


Palataan jälleen historiaan,
josta voimme todeta korkeakulttuurien kadonneen ja vajonneen,
kuin Atlantis, heti kun ensimmäiset
nykyisten uskontojen alku-uskonnot perustettiin. :)


Mutta mikä minä olen näistä mitään sanomaan,
minä en ole kehittynyt, kuten jo aikaisemin totesin, 
vielä alkeis-eliöstä edes selkärankaisten joukkoon. ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ippuska - 14.08.2006 20:59:32
...........

Mutta mitäpä jos..

Rakastelu ei olekaan niin maallinen
ja fyysinen kuin jotkin, (mahdollisesti hyvin nuoret sielut),
ihmiset olettavat? ;)
...........
Niinpä, onhan se Tantrakin vaikka kuinka ja vanha joogalaji  ::)  :angel:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.08.2006 21:14:07
No joo on siinä sielunyhteyksiäkin.. puhut traumoista jotka tulee missä? Seksissä? Vai seksisuhteen loppumisessa? Sitä varmaan tarkoitit. Jos puhut aurasta niin suhde kuulema jättää jälkensä 9 kuukaudeksi ja vasta sen jälkeen irrotaan. Eli esimerkiksi exäni aloitti uuden suhteen noin 8 kk sen jälkeen kun me irtosimme väkipakolla, eikä ollut mukavaa, mutta sen jälkeen en halunnut fyysisesti lähelle eikä hän oikein osannut päästää henkisesti lähelle. En osaa sanoa missä ikävaiheessa hän on mutta  kyllä näyttäis sieluilla olevan jotenkin eri ikä, kun ovat niin eri tasoilla.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 14.08.2006 21:43:58
No joo on siinä sielunyhteyksiäkin.. puhut traumoista jotka tulee missä? Seksissä? Vai seksisuhteen loppumisessa? Sitä varmaan tarkoitit.

En, vaan sitä, kun joku vain käy vain ... ja jättää asian siihen
ilman kosintoja, puhelinsoittoja, e-maileja.. ;)

(Tapahtuu useinmiten, kun on hypätty heti lakanoiden väliin ja se toinen huomaakin, että tämä sielun yhteys ei ole minua varten tämän enempää/nyt tuli täytettyä tämä tehtävä tätä sielua varten)

Voi miten moni ego parka "ruoskittu" verille tälläisillä
moukkamaisilla "keskenkasvuisten" ja "henkisen kasvunsa pysähtyneiden" johdosta. :)



Toinen ryhmä, paljon vakavemmin otettavat, on ne,
jotka ovat joutuneet seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Oletteko muuten huomannut, että uskonnon uhrit käyvät läpi ihan vastaavanlaisia
henkisiä traumoja kuin raiskauksen uhrit?





Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 14.08.2006 21:44:55

Niinpä, onhan se Tantrakin vaikka kuinka ja vanha joogalaji  ::)  :angel:

;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: valo76 - 15.08.2006 00:56:01
Ymmärtääkseni sielu rakastaa ja hyväksyy kaikki sellaisena kuin ovat.

Egot riitelevät keskenään.

Oli vauvasielu tai vanha sielu, olisi hyvä oppia erottamaan kumpi motivoi milloinkin.  :smitten:

Näin myös kun seksistä on kyse  ::)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 15.08.2006 11:03:15
Voi, en tarkoittanut, että joku olisi kykenevämpi sieluyhteyteen nopeammin tai hitaammin kuin toinen. Kaikkihan me vaistoamme toisistamme auran heti ensi tapaamisella.
Itse vaistoan ihmisestä, onko hän tuttava menneestä ja jos on, millainen sielujemme välinen suhde on tässä elämässä. Olen huomannut, että omassa elämässäni ne ihmiset, joihin on lujemipi side, pysyvät pidempään ystävinä kuin he, joihin on kiinni löysemmin sitein. Kumppanikseni tarvitsisin ehdottomasti henkilön, jonka kanssa minulla olisi yhtä vahva henkinen side ja keskinäinen ymmärrys kuin esimerkiksi parhaan ystäväni tai sisareni kanssa. Jos en tunne yhteenkuuluvuuden tunnetta jonkun kanssa luontaisesti, en osaa sitä väkisinkään näytellä ja elää (Oinas). Esimerkkinä vaikka isäni, johon en tunne mitään yhteyttä, joten en ole hänen kanssaan tekemisissäkään, jos ei ole pakko. Olemme sieluiltamme ja egoiltamme niin erilaisia (muttei kumpikaan meistä ole toista parempi tai huonompi).

Minusta on hirmuisen hassua, että ihmiset yleensä ottavat sielunikämääritelmän jonkinlaisena kastillisena/arvoasteikollisena järjestelynä ja ihmisen jaotteluna parempiin ja huonompii, vaikkei kyse kuitenkaan ole siitä :)
Sieluniän määritelmä on aivan samanlainen kuin fyysisen iän määritelmä. Kertoo kauanko ollaan oltu täällä ja antaa vähän vihiä käyttäymisen syistä.
Ovatko 50-vuotiaat ihmisinä arvokkaampia ja parempia kuin 15-vuotiaat, vaikka he käyttäytyvätkin eri tavoin samassa tilanteessa? ;)
Jos sinun pitää valita, ammutko 50v ihmisen vai 15v ihmisen, kumpi olisi ihmisenä arvokkaampi.
Sama jos valitsisit, pitäisikö ampua kypsä sielu vai nuori sielu, kumpi olisi sieluna arvokkaampi.

Vastaus on, ettei kumpikaan ole toistaan arvokkaampi. ^_______^ Voit ampua kumman tahansa, mutta karmallisesti saat yhtä kovan läksyn 50 vuotiaan ja 15 vuotiaan ampumisesta, koska ihmisinä he ovat yhtä arvokkaita. Samoin maallisessa oikeusjärjestelmässä saisit mitä todennäköisemmin samanlaisen tuomion murhatun iästä huolimatta (vaikka nuoren ihmisen kohdalla varmasti asiaa nostaisi se, että kyseessä oli nuori ihminen, jolla oli vielä elämä edessä).

ja tuo oli sitten vain esimerkki! :D Asian olisi voinut ilmaista jollain toisellakin esimerkillä.

Minussa on myös tutkijan vikaa, jonka täytyy saada tietää miksi asiat/ihmiset/maailma toimii niin kuin se toimii. Pienten yksityiskohtien eritteleminen helpottaa minun kohdallani kokonaisuuden hahmottamista. Täytyy saada intuitiota tyydyttävä vastaus kysymykseen "Miksi?"




Otsikko: Moniminä-tietoisuuspallo
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 15.08.2006 11:52:06
 ::)

Puhun pikemminkin "sielunsijoittumaiästä" kuin sieluniästä.

Arvioin ihmisen kykenevän sieluntamaan itseään fokusoituen
eli keskittyen eri sielunikäjakautumiksi määrittelemiimme kohtiin.

Samoin kuin minulle on luonnollisempaa ilmaista jälleensyntymieni meneillään olevuutta ikuisessa nykyhetkessä ilmauksella "moniminä-tietoisuuspallo".

Todellakin, olen suonut itselleni tilaisuuden kokea tuota meneillään olevuutta.
Sitä, että kuvitelmani "historiasta" onkin mieleni hahmotelma siitä,
mitä tapahtuu parhaillaan eli mikä on olemassa nyt
- suhteessa ympäröivään tapahtumiseen eli moniminä-tietoisuuspalloni kehäytymiseen planeetan tavoin Jumal-Itseni kaikenkattavuuspisteen ympäri.

 :angel:

Käsitykseni mukaan elämme mahdollistumisen valikossa:
olemme sitä, mitä kulloinkin valitsemme olleemme, olevamme ja tulevamme olemaan.

Silti itsensä vajentaminen sielunkuroutumakseen tuo kaiken ilmentymään kauttamme.
Myös jonkin ilmentymättömyyden - sitä ilmentynyttä vasten, joka tekee ilmentymättömästä ilmeistä eli läsnäolevaa.

Se on juuri sitä makrokosmoksen heijastumista mikrokosmoksesta
- suuruusmaailman löytymistä pienoismaailmasta.

Otanko moniminä-tietoisuuspalloni käyttööni
- olenko mahdollistuvaa minuuttani kaleidoskooppina:
en enää eläen lyhytnäköisesti
kohtisuoraan "täksi ainoaksi elämäkseni" kallistuen
vaan eläen laajakatseisesti
pystysuoraan moniminä-tietoisuuspalloni peilivaikutelmia heijastaen?

Ja resurssintaen - tiedostamalla ettei voi olla kuin yksi Minä Olen!  :o


 :smitten:




Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 15.08.2006 12:08:31
Hyvä kirjoitus Rauhan Enkeli.  :smitten:
Kuvasit hyvin tuota, miten itsekin hahmotan itseni, olemukseni ja elämäni.

Tuo Minä Olen - olemus on monella tasolla ja monissa elämissä,
entisissä ja tulevissa, sekä rinnakkaisissa elämissä.
:)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 15.08.2006 12:18:48
Minä Olen oli hieno tiivistelmä, Rakkauden Enkeli ^_____^

Kaikkihan vain ovat, kaikilla tasoilla. Elämä on olemista :angel:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: uusihurmuri - 15.08.2006 14:29:33
"Minusta on hirmuisen hassua, että ihmiset yleensä ottavat sielunikämääritelmän jonkinlaisena kastillisena/arvoasteikollisena järjestelynä ja ihmisen jaotteluna parempiin ja huonompii, vaikkei kyse kuitenkaan ole siitä"

Lähinnä ärsyttää yleensäkin se ihmisten lokerointi tietynlaisiksi, aina täytyy jotenkin tunkea se toinen johonkin muottiin, ehkä se auttaa ymmärtämään toisen käytöstä, mutta mä koen luokittelun alistavana kaikille.

Sitten myös nuo epäjohdonmukaisuudet ärsyttävät noissa ihmisten luokitteluissa.

Ja jos ajatellaan jonkun pitävän eläimiin sekaantumista inhottavana jne.. sitten jos sanotaan nuoren sielun haluavan yhtyä kaikkeen kaksijalkaiseen (jopa kananpoikiin), niin on aika turhaa tulla väittämään sen jälkeen etteikö tuossa ole kyse ihmisten asettamisesta huonompiin ja parempiin.
Siis jos, ei täällä kaikki michael uskovat ole sitä väittäneetkään, mutta joku sanoi niin.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Asterix - 15.08.2006 15:11:03

Lähinnä ärsyttää yleensäkin se ihmisten lokerointi tietynlaisiksi, aina täytyy jotenkin tunkea se toinen johonkin muottiin, ehkä se auttaa ymmärtämään toisen käytöstä, mutta mä koen luokittelun alistavana kaikille.

Sitten myös nuo epäjohdonmukaisuudet ärsyttävät noissa ihmisten luokitteluissa.

Ja jos ajatellaan jonkun pitävän eläimiin sekaantumista inhottavana jne.. sitten jos sanotaan nuoren sielun haluavan yhtyä kaikkeen kaksijalkaiseen (jopa kananpoikiin), niin on aika turhaa tulla väittämään sen jälkeen etteikö tuossa ole kyse ihmisten asettamisesta huonompiin ja parempiin.
Siis jos, ei täällä kaikki michael uskovat ole sitä väittäneetkään, mutta joku sanoi niin.

Naulan kantaan.  :)

Minun mielestäni minkä tahansa uskonnon, uskomuksen tai ideologian laadun voi hyvin tarkistaa sen seuraajien ajatusmaailmaa ja asenteita seuraten.
Tietynlainen samankaltaisuus myös vetää puoleensa. :)

Syyllistynkö tässä nyt luokitteluun,
se ei ole tarkoitukseni,
mutta en löydä parempaa ilmaisua juuri nyt.

Mielestäni hyvä nyrkkisääntö on,
että jos jokin uskonto, uskomus, idelogia
ei kestä paria varsin yksinkertaista kysymystä
tuomatta esiin ristiriitoja ja epäjohdonmukaisuuksia
sen uskonnon, uskomuksen tai ideologian sisältä,
niin ei se voi kovin pitkälle silloin kantaa. :)

Nuo ristiriidat ja epäjohdonmukaisuudet ovat myös hyvä
merkki siitä, että tietoisuuden määrä on lisääntynyt
ja on aika nostaa kytkintä
ja siirtyä uusille oppimisen urille. :)



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Mio - 15.08.2006 22:05:29
Kaikkihan vain ovat, kaikilla tasoilla. Elämä on olemista :angel:

Niin on! Voisi muotoilla tuota hieman siten että Elämä on olemisen liikuntoa  ;)

Tyhjäntäyteisyydessä..

Sielut ovat iättömiä ja ajattomia..

Niiden kasvuvaiheet vaihtelevat luonnollisten ilmenemistarkoitusten mukaan..

Taivaan siemenveden valosta maassa versoen..

Meitä Tie vie...


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Kotkansilmä - 15.08.2006 22:19:40
 ;)

    :)

       ::)

        Elämä on " loiskiehuntaa ", eli: meidän tarkkailijamme

         mielessä, jos jotain liikkuu, niin sen seuraukset jo

           näkyvät " tässä " todellisuudessa! ! Ja ME olemme

             se osasto, joka toteuttaa kaiken tuon, jopa

               sattumalta mieleen tulleen!! HÄNEN !

                  Oliko muna ennen kanaa ! ??

                  Loimmeko omat Jumalamme  ?


                             :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: kosmos - 16.08.2006 04:09:17
Lukaisin tämän keskustelun läpi suurinpiirtein alusta loppuun ja on jotenkin huvittavaa huomata, miten se alkaa sielujen iän määrityksestä ja päätyy melko pian seksiin ja sen jälkeen keskustelu pysytteleekin melko tiiviisti asian ympärillä. Mutta eikös joku viisas olekin sanonut, että kysymys on vain seksistä tai sen puutteesta. Eikä näköjään ole väliä, onko ihminen kuinka näennäisen kehittynyt tai oppinut, jokainen on enemmän tai vähemmän kehonsa orja. Mutta entä sitten? Tai mitä siitä!

Luin joskus aikoinaan saksalaisen papin kirjoittaman kirjan nimeltä "Yhteydessä henkimaailman kanssa". Sen mukaan jälleensyntymä on osa Jumalan suunnitelmaa, jolla kaikki pois poikenneet sielut palautuvat takaisin alkuperäiseen, taivaalliseen olotilaansa. Suunnitelman totuttamiseen tarvitaan aina uusia ihmiskehoja eikä noita kehoja synny muuta kuin seksin avulla. Tämän vuoksi sukupuolivietti on niin voimakas kuin on. Kirjassa annettiin ymmärtää, että jokaisen velvollisuus on hankkia lapsia, koska vain näin tuo suunnitelma voidaan totuttaa.

Mutta sitten pieni pätkä Johanneksen salaisesta kirjasta, joka on luettavissa kirjasta Nag Hammandin käyketty viisaus - gnostilaisia ja muita varhaiskirstillisiä tekstejä:

Jaldabaoth raiskaa Eevan (eli miten materian luoja, luojajumala raiskaa Eevan, oma huomautus)

"Ensimmäinen hallitsija näki Adamin vierellä olevan neitsyen ja sen, että tässä oli elävä, kirkas Äly. Jaldabaoth oli kuitenkin täysin ymmärtämätön.
Kun kaikkeuden  kaitselmus havaitsi tämän, hän lähetti avustajiaan sieppaamaan elämän Eevasta. Ensimmäinen hallitsija raiskasi Eevan, ja tämä synnytti hänelle kaksi lasta, ensimmäisen ja toisen, Eloimin ja Javen. Elomilla oli karhun ja Javella kissan kasvot. jne.... Näille kahdelle hän antoi kavaluuttaan myös nimet Kain ja Abel.

Tähän päivään asti sukupuoliyhteys on jatkunut ensimmäisen hallitsijan tähden. Hän kylvi halun siemenen Adamin puolisoon. Hän sai aikaan sen, että ruumiiden kopiot saavat alkunsa yhdynnästä.....jne.

Setin syntymä

Adam yhtyi siihen, joka oli hänen oman alkutietonsa kaltainen, ja hänelle syntyi Ihmisen pojan kaltainen lapsi. Adam antoi hänelle nimeksi Set ikuisten olentojen jälkeläisten mukaan.......
Ensimmäien hallitsija juotti heille unohduksen vettä, jotta he eivät tietäisi mistä ovat tulleet. Näin Setin jälkeläiset joutuivat joksikin  aikaa palvelijoiksi, mutta kun Henki laskeutuu pyhien ikuisten olentojen luota, se palauttaa heidän entiseen asemaansa ja parantaa heidän vajavuutensa. Silloin koko täyteydestä tulee pyhä ja täydellinen."


Siinä yksi näkemys siitä, mistä kaikki juontaa juurensa.

Mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseen, niin mielestäni ihmisen todellinen kehitystaso näkyy siinä, miten hän suhtautuu lähimmäisiinsä. Oli sitten vanha tai nuori sielu.   


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Hiisitär - 16.08.2006 11:57:16
Lainaus
Suunnitelman totuttamiseen tarvitaan aina uusia ihmiskehoja eikä noita kehoja synny muuta kuin seksin avulla. Tämän vuoksi sukupuolivietti on niin voimakas kuin on.

Aivan 8)
Taisin (muistaakseni) mainita itsekin tästä samaisesta aiheesta - ilman seksiä ja viettiä siihen ihmiset olisivat kuolleet sukupuuttoon ja ajat sitten ja ties mille tasolle henkinen kehityksemme olisi jäänyt! Kukaan meistä ei olisi päässyt tähän pisteeseen, jossa nyt on, jos ihmiset olisivat unohtaneet mielenkiintonsa seksiin niin täysin.

Seksi on myös ihmisen suurin luomisprosessi - siinä luodaan toinen ihminen. Luominen on yksi sielun tarpeista ja se ilmenee kaikessa tekemisessä, josta nautimme: taideharrastukset, musiikki, ruuanlaitto, kodinsisustus, kasvimaan pitäminen, työt jne. Ajatusten tuottaminenkin on luomistyötä ;) Tämä johtuu siitä, että olemme osa Jumalaa ja Jumala on se Suuri Luoja.

Unohduksen Vesi on hieno muistutus siitä, ettemme tiedä kuin pienen palasen suurempaa kokonaisuutta. Muuten me emme jaksaisi keskittyä tähän maanpäällisten elämien kiertokulkuun, kun kaipaisimme liikaa takaisin sinne, mistä olemme tulleet. Jatkuva koti-ikävä riuduttaisi meidät kokonaan.





Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: *Alkmene* - 18.08.2006 19:59:27
Oletteko koskaan aistineet esim kasvin tai puun seksuaalienergiaa??

Tiedättekö mistä johtuu seksuaalienergian ns.'vääristyneet'(pedofiilia, raiskaukset yms) ilmiöt?

Oletteko koskaan miettineet sitä? Avanneet ihka oman sydämenne kuuuntelemaan mistä tässä oikein on kyse, ja mitä elämä todellisuudessa on?

Oletteko koskaan miettineet, mitä ruokkii ajatus ja käsitteellisyys, että olisi olemassa sielunikiä ja erilaisia määritelmiä niille?

Kaikki, koko laaja kääsitteellisten mielien ruokien sinfonia, niin 'hyvässä kuin pahassa' ruokkii ihmisen mieltä ja emootioita....olkoon sen nimi kuinka 'hengellinen' tahansa.

Käsitteellinen maailmankaikkeus pikku sirpaleineen kuvaa yhden yksilön kokonaisuutta, se ei ole todellisuutta.

Seksuaalisuus on alkuperäinen voima, elinvoima, jumaluus, luovuus, ...
Se ei ole mitään erillistä kehitys kategorioihin sullottavaa jokotai viettiä.

Miksi kuu paistaa taivaalla?
Miksi koivu kasvaa norjana?
Miksi maa on muhevaa?
Miksi lintu laulaa?

 ;)
Mikä on alkuvoima... se joka on niin kiistelty, pilkottu, paheksuttu...
elämä, rakkaus, seksuaalisuus, luovuus, kaikki on sitä samaa....
ikävä kyllä... egoille voisi sanoa näin. !
 ;)

Se mitä kartatte, mistä pyritte pois, se on se, jota kohti teidän tulisi pyrkiä....

Teidän pelkonne.... oppikaa näkemään ne sisällänne, älkää ulkopuolellanne!

 :smitten:







Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.08.2006 21:44:43
Grr.. puuttuu vain kanavoitua tietoa siitä miten avaruustahot suosittavat seksiä.. :2funny:

From Chapter 20, "Sexuality — A Bridge to Higher Levels of Consciousness," Page 211

    When the library of yourselves was torn from the shelves and scattered, and the DNA was split so that there were only two strands left with very little data and very little memory, sexuality was left intact in the physical body. It was left as a form of reproduction, of course — as a form for the species to stay in touch with its own essence and bring itself into life. Very deep inside the mechanism of sexuality is a frequency that can be attained that has been sought after and misunderstood by many people. It is called orgasm.

    The orgasm has been distorted from its original purpose. Your body has forgotten the cosmic orgasm of which it is capable because society has taught you for thousands and thousands of years that sexuality is bad. You have been taught this in order for you to be controlled and to keep you from seeking the freedom available through sexuality. Sexuality connects you with a frequency of ecstasy, which connects you back to your divine source and to information.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: *Alkmene* - 18.08.2006 21:47:44
Grr.. puuttuu vain kanavoitua tietoa siitä miten avaruustahot suosittavat seksiä.. :2funny:

Kanavoitua????
Mitä on kanavoitu tieto?

Tai mitä on avaruustahot?

EHKÄ ne ovat mielen selitteitä, jotta yksilön ei tarvitse ottaa vastuuta omista sanomisistaan tässä ja nyt?
 :)
"kanavoitu tieto" heh ,heh.. kuka käyttää sellaista sanamuotoa enää ???
 ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.08.2006 21:53:07
Aivan järkyttäviä sanamuotoja lisää tässä:

http://www.worldtrans.org/lyssa/tape104.html

http://www.bettydodson.com/w-light1.htm


) Will you explain how the proper use of sexual energy can restore all that is sacred and missing in our lives?

One aspect of our major learning curve toward personal empowerment is dealing with our emotions. When we unravel the fine dance of an emotional situation, we invariably discover the beliefs that generate it. Emotions are interpretations of reality. Emotional intelligence is learned and developed through responsibility and accountability.

And the chief challenge to emotional balance is dealing with sexual energy, which is both the most difficult and dangerous of energies to understand. An open and honest exploration of sexual energy, in regards to what it is and how we use it, can restore the sacred in our lives. Sex is our contact point with the vital force of creation as well as a declaration of our identity in physical reality.

Sexuality is an essential aspect of our creativity; when founded upon worthy values, our sexual experiences will offer romance, excitement, trust, intimacy, passion, caring, love, and self-worth. Our sexual expression is conditioned by what we believe we are, as well as by what we believe we are worth.

Sexual energy is also a karmic opening to our personal timelines, and especially during the times of acceleration�where it is like living a hundred lifetimes all rolled into one�we may attract people from so-called past lives to recreate specific experiences for the purpose of healing unresolved issues. By achieving a higher level of awareness, we can reinterpret events with greater insight and release the blocks of the victim/victimizer energy that keep us in a relentless holding pattern, circling around the same issues while never landing for nurturing forgiveness.



Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 19.08.2006 10:26:58
Etsin tantrasta jotain suomeksi. Tää eka on aika hauska.  ;)

http://www.cosmopolitan.fi/kamasutra/

Täältä varmaan löytyy aika kattava selostus aiheesta.

http://www.tantrasivut.com/

Asko Nummela taitaa olla Suomen guru tantrassa

http://tantralove.org/

Hups, joko ne seksimessut taas vilahti sivu suun..


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 10:41:27
Seksimessuilla kuulema nimenomaan naiset on levottomia, kuulin eräältä, jolla on mahis mennä harrasteen puolesta sinne ja tänne, mutta niinpä on kuule minullakin olin järjestössä tai ei. Että se varmaan nautti siitä miten sai huomiotani, vielä vuoden siitä kun selvästi tunsin hänet rikkinäiseksi, neuroottiseksi eikä minun tasoisekseni. Odottelin, olin armollinen, ja pah (nyt saisi olla pilkallinen ja ivallinen jos se ottaisi yhteyttä, ihan vapaasti). No niin. Sielut on todella eri tasoilla.

http://www.sexhibition.fi/

Minun täytynee piakkoin alkaa keskustelu siitä mitä henkinen ihminen, tai mestari "saa" tehdä tai ei. Nimittäin sitä VOISI tehdä yhtä sun toista ja vaikka tienata rahaa sillä, mutta mitä saa tehdä..


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 19.08.2006 10:58:50
Tämmöstä täälläpäin.

http://turunerotiikkamessut.com/2006/www/


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 11:13:54
Älä viitti, exä muuttaa Turkuun kun on kuulema saanut sieltä töitä, voin vain kuvitella. :2funny: Maan päällä ja avaruudessa voi kyllä tehdä melkeen mitä vaan. Karma sitten palautuu. Onkohan noilla seksimessuilla mitään asiaa henkisestä puolesta.


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 19.08.2006 12:54:19
  Onkohan noilla seksimessuilla mitään asiaa henkisestä puolesta.

Niin, missähän ne kaikki tantraopet luuraa?  :-*


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: *Alkmene* - 19.08.2006 13:39:36

Niin, missähän ne kaikki tantraopet luuraa?  :-*

Niin, luuraisiko ne 'tantra opet' meidän jokaisen sisimmissä???
Kun sen löytää, omaksuu ja kokee elämäänsä sitäkin kautta, NÄKEE ja kokee sen myös kaikessa ulkopuolellaan.
Vaatii kasvaa ITSE, ettei etsi sitä ilmiöistä itsensä ulkopuolelta  ;)
 :-*


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 13:42:57
Lisää seksiä ja hulluja ihmisiä ja päätähuimaavia seikkailuja pitkin palloa! Lähdenkin tästä etsimään edes rahtua jännitystä elämään.. alkaa taas pitkästyttää.  :)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 21.08.2006 08:29:42

Niin, missähän ne kaikki tantraopet luuraa?  :-*

Niin, luuraisiko ne 'tantra opet' meidän jokaisen sisimmissä???
Kun sen löytää, omaksuu ja kokee elämäänsä sitäkin kautta, NÄKEE ja kokee sen myös kaikessa ulkopuolellaan.
Vaatii kasvaa ITSE, ettei etsi sitä ilmiöistä itsensä ulkopuolelta  ;)
 :-*


Tarkoitin lähinnä noita seksimessuja, sinne vois tantra tuoda vähän uutta ulottuvuutta. Toisaalta mahtaako suurin osa nykyisistä näytteilleasettajista haluta sinne mitään uutta, voisivat kohta joutua vaihtamaan alaa.  ;D

Itse en nyt ehdi opettamaan, aikani menee täysin yksityisopetukseen.  ;)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Ippuska - 22.08.2006 09:01:03
............

Itse en nyt ehdi opettamaan, aikani menee täysin yksityisopetukseen.  ;)
Kiitos johdatuksestasi kuitenkin tähän linkkiin: http://www.netti.fi/~timote2/Kosketus.htm
 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 22.08.2006 13:06:23
Kiitos Sininen enkeli!  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 22.08.2006 19:20:46
Ehkä se johdatus tuleekin Korkeammalta Minältänne.  :smitten:

Timon Rakkaudella -kirjassa puhutaan myös kollektiivisesta seksuaalitraumasta ja paljon muutakin asiaa, suosittelen lukemaan kirjan mikäli aihe kiinnostaa.  :)


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: härkä-69 - 22.08.2006 20:40:48
Oho, tulivatpa nämä sivut taas ajankohtaisiksi.  :o

Vanhoja lapsia, nuoria vanhuksia

http://www.netti.fi/~timote2/VanhojaLapsia.htm


Otsikko: Vs: Sielujen eri ikävaiheet
Kirjoitti: Varjotar - 01.10.2016 16:15:44
Hiukan hämää, saako sielut puuhastella keskenään, vaikka toisen sielun ruumis olisikin sitoutunut yksiavioiseeen suhteeseen maan päällä?
Periaatteessahan niitä ei estäkään kuin niiden vapaa tahto sitoutua olemaan uskollisia sille, jolle haluavat olla.
Miten sitten uskaltaa antaa sielulle lupa irrotella, koska sen tekemiset eivät suoraan ole sidonnaisia ruumiille/egolle?

Toisaalta, vapauttaessaan sielun egon kahleista, voisi egokin vapautua..  :idiot2: