Astro Foorumi

Kulta-ajan tekijät => Kuu - Parantajat => Aiheen aloitti: Indigo - 01.01.2020 11:27:34Otsikko: Muutosten aikaa ja pohdintaa, Kuu parantaja
Kirjoitti: Indigo - 01.01.2020 11:27:34
Nythän se sitten alkaa, 6.1.2020  :saturnus: sulkeutuva  :aspect_squ:  :kuu:
Tosin  :pluto: :aspect_squ: :kuu: on paukuttanut jo pitkään kartallani.
Aiemminkin olen monasti miettinyt pitäisikö minun jo luopua isosta omakotitalostani, jota olen peruskorjannut ja uudistanut vuosikausia. Se on kuitenkin ollut minulle rakas vaikka monasti raskas. Nyt tunne muuttamisesta on kuitenkin voimistunut. Pitäisikö päätös todella tehdä!??
Ihmissuhteet ja MC:kin muutostilassa ja kysymyksen alla.

Indigo
 :aurinko: :harka:
 :askendentti: :skorpioni:
 :kuu: :oinas:


Otsikko: Vs: Muutosten aikaa ja pohdintaa, Kuu parantaja
Kirjoitti: seija - 02.01.2020 04:32:26
En käsitä miten tämä keskustelu toimii, näytöllä näkymä vähän outo...Yritän nyt kuitenkin jotain kirjoittaa.

Eli tämä kuu parantaja pamahti kenttää rytinällä ja nosti kaikki menneet kuonat pintaan. Valvottaa ja mietityttää myös, teenkö , odotanko vaiko miten tässä pitäisi olla? Vaikeaa, haikeaa ja raskasta on. Vaikka kuinka omaa näkijän ja ties minkä tietäjän kykyjä ei niistä apua ole, todella suurien ratkaisujen aika...

-Kosminen vaeltaja-


Otsikko: Vs: Muutosten aikaa ja pohdintaa, Kuu parantaja
Kirjoitti: Indigo - 18.01.2020 23:05:24
Hei Seija, todellakin hankalalta vaikutti löytää kuinka tänne pitäisi kirjoittaa viesti ja aloittaa uusi aihe  :).  Mutta kuten tiedämme, mitään uutta ei voi aloittaa jos pelkää epäonnistumisia.
Oletko jo päässyt eteenpäin näissä Kuun saamissa ohituksissa? Onko tullut muutoksia tms.?

Itse olen ollut käsittämättömän väsynyt! En millään jaksaisi olla töissä, olen oikein fyysisesti väsynyt. Ties mistä tämä johtuu?
Samoin mielessä kehittyy jo todellisempana talon, kodin myynti ja vaihto. Yllätin itseni eräänä yönä selaavani netistä kaikkia mahdollisia myytäviä asuntoja.