Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Jinx - 12.07.2006 00:54:46



Otsikko: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Jinx - 12.07.2006 00:54:46
Mitä kädet kertovat?

Käden viivat ja sormien mittasuhteet kertovat paljon ihmisen persoonasta. Miltä sinun kätesi näyttävät?

Mitä hienompi ihon pinta on, sitä herkempi ihminen. Ohut, sileä iho kertoo herkästä ja helposti loukkaantuvasta ihmisestä. Etusormi kuvaa ihmisen omaa minää. Mitä pitempi etusormi on, sitä vahvempi itsetunto ja selkeämpi minäkuva. Etusormi on nimetöntä pitempi ihmisellä, jolla on vahva itsetunto.

Pikkusormen joustavuus kertoo siitä, miten paljon kykenemme tekemään eri tavalla kuin vanhempamme. Jäykät sormet (eivät taivu taakse) kertovat estoista ja varautuneisuudesta.

Peukalo on sormista tärkein, koska se kuvastaa super-egoamme ja alitajuisia tarpeitamme. Jos naisella on suuri peukalo, hän on hyvin rationaalinen ja materialistinen, pienipeukaloista naista ohjaa tunteet.

Mitä lyhyemmät sormet ovat, sitä nopeampi ihminen on ajatuksissaan ja teoissaan.

Sisäänpäin kääntyneet sormet ovat merkki arkuudesta, suojautumisesta ja vaikeudesta ilmaista tunteita.

(Lähde: Helmi; Ihanan naisen kalenteri 2006)


Käden viivat

käden kolmesta pääviivasta tärkein on se, joka on vahvin. Sydämen, pään ja elämän viivat kertovat, onko ihminen tune-, järki- vai fyysinen ihminen.

Sydämen viiva (ylinnä) kertoo ihmisen tavasta rakastaa. Mitä syvemmälle ihoon viiva piirtyy, sitä fyysisemmin ihminen ilmaisee tunteitaan. Mitä ylempänä viiva on, sitä henkisemmästä ihmisestä on kyse. Haarukkamainen alku kertoo joustavuudesta. Kolmihaaraisena alkavaa sydämenviivaa pidetään erityisen onnekkaana.

Pään viiva (keskellä) on älykkyyden mitta. Jos viiva on kaareva, ihmisellä mon kyky ajatella yksilöllisesti. Vahva pään viiva on merkki luovuudesta ja herkkyydestä osoittaa kykyä ajatella laajasti. Oikea käsi paljastaa älyllisen kehityksen. Vahva pään viiva oikeassa kädessä on merkki suuresta tahdonvoimasta.

Elämänviiva (alinna) pidetään elinvoiman ja elämänhalun mittarina. Viivan pituus ei kuitenkaan korreloi elämän pituuden kanssa. käsien vertailu on elämän viivan tulkittaessa myös tärkeää. Jos oikean käden viiva on vasenta voimakkaampi, on ihminen pyrkinyt kohti suurta henkilökohtaista vapautumista, päinvastainen tilanne kertoo taistelusta aineellisen tai henkisen hyvinvoinnin puolesta.

(Lähde: Helmi; Ihanan naisen kalenteri 2006)



Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: marija - 12.07.2006 10:42:00
Lisää tätä, KIITOS kaunis  :coolsmiley:

Itse lueskellut kausittain tästä mitä käsiin sattunut - tosin pakkaavat sitten taas unohtumaan.. ::)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Jinx - 12.07.2006 14:09:17
Mietin tässä vain, että itselläni Päänviiva ja Elämänviiva yhtyy..
Eli siis Päänviivasta erkanee Elämänviiva..

Mitähän tämä meinaa?
Aika kummallista kun olen tässä tutkaillut ihmiten käsiä  ;)  :D niin heillä on ollut kaikki viivat erillään ja miulla onkin sitten yhtenevä..  :idiot2:  

Täytyy tutkia kai asiaa..
Ymmärsiköhän kukaan selostuksestani mitään?
Jos ymmärsi ni miten sinun käden viivat menee?
Miltä katesi näyttävät?

-JINX-


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Yussra - 12.07.2006 18:50:52
Jinx, mulla kanssa nuo viivat yhtyy ja JOS nyt oikein muistan itseäni sivistäneeni niin tarkoittaa, että suhde vanhempiin olisi -hmmm- erikoinen? Tai jonkinlaista riippuvuutta puolin ja toisin varhaisessa elämässä.  ::) En muista tarkalleen, kun soveltelin sitä silloin omiin juttuihini kuin aiheesta luin.

Käden viivat on kyllä mielenkiintoisia, ja aika muokkaa niitä. Ei pitkä aika siitä kun jossain toisella puolella foorumia arvuuteltiin lasten lukumäärää käsien viivoista. Oli ihan mielenkiintoinen juttu!

Mä aina ihmettelen omia ja muitten käsiä. Kiinnostavin on tuo kohtalonviiva - mulla se on vahva, pitkä halki koko kämmenen, mihin liekään kohtalo viekään...  :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: luminant mermaid - 12.07.2006 19:16:38
Mietin tässä vain, että itselläni Päänviiva ja Elämänviiva yhtyy.
Eli siis Päänviivasta erkanee Elämänviiva.
-JINX-

Mulla ne yhtyy oikeassa kädessä, muttei vasemmassa ...   :coolsmiley: ... mitä merkinnee?
En nyt muista, kumpi käsi merkitsee tulevaisuutta, kumpi mennyttä aikaa.  :idiot2: Ja mitä se sitten merkitsee.

Olen kyllä käynyt kerran Vieno Puustjärven tulkinnassa. Mutta silloin sitä vain lumoutuneena kuunteli hänen selostuksiaan menneisyydestäni ja ohjeita tulevaan elämääni.  ::) Tuli tunne, että kädet kyllä kertovat ihan oikeasti.


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Yussra - 12.07.2006 19:20:19
Vasen on ikään kuin lähtökohta ja oikea se mitä on saatu aikaan.  :)

MUTUa, taas  ;D


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Keijutar - 14.07.2006 11:07:42
Mitenkä nuo neliöt esim:sormen alapuolella ja "ruksit"?Eikö niilläkin ole joku oma tarkoitus?

Olen huomannut,että kun ikää tulee lisää myös viivat ja merkit lisääntyvät,jatkuuko tämä "viivojen kasvu" läpi elämän?


Keijutar  (http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_15.gif)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Rohana - 14.07.2006 11:36:50
Haa, nytpä pääsen tonkimaan kauan mieltäni kaihertanutta aihetta! Onkos kellään tietoa semmoisesta, että käden viivat muuttuvat/kasvavat? Itse olen seurannut vasemmassa kädessä nimettömän alta alaspäin lähtevää viivaa, joka on vuosien saatossa kasvanut hiukan pituutta. Puhutaan milleistä, mutta se on selvästi nyt jo kasvanut sydämenviivan läpi. Ja tämä kasvutahti on tapahtunut n. 10 vuoden aikana, ettei ihan hurjaa....


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: marija - 14.07.2006 17:03:53
Hei
No onkos jotain merkitystä sormilla ja niiden muodolla?? Itelläin on vasemman käden peukalo paljon lyhyempi ja paksumpi kuin toinen, kynsikin on paljon leveempi ja matalampi. Ruma

Ainakin jossain oli, et miehet joilla on pitkä etusormi, niin se sillon on iso..pippeli :D


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Dinah - 14.07.2006 20:10:21
Terve!

Itse olen ihan noviisi näissä(kin) asioissa, mutta kannattaa vilkaista muitakin topiceja aiheesta, esim. https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=7461.0, jossa Asterixilla oli paljon tietoa käden viivoista, ja muutenkin mielenkiintoista keskustelua!  :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Lari - 15.07.2006 11:57:39
Haluaisiko joku kertoa kädestäni.  :D

*täällä tohkeissaan, kun eilen sain vihdoin digikameran*

T: Nakkisormi  :2funny:


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Camisha - 17.07.2006 12:24:03
Tämä on todella mielenkiintoinen asia. :) Itselläni on käsien iho ohut, sileä ja siitä kuultaa läpi versisuonet. Olen hyvin herkkä ja tunteellinen ihminen, mutten suuta mitenkään helposti, kiukustun paremminkin...

Ois ollut mukava nähdä jotain kuvaa käsistä ja niiden viivoista!




Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Elämänilo - 17.07.2006 15:27:03
Ois ollut mukava nähdä jotain kuvaa käsistä ja niiden viivoista!

Hei "Camisha"


Foorumilla on keskusteltu asiasta kuvien kanssa


(http://www.transmeri.fi/content_images/ACF285B.gif)

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=3680.msg33748#msg33748
Käsistä vinkkejä - ei selkeitä ohjeita


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Ebenia - 17.07.2006 16:00:51
Lari, sinulla on aivan mielettömän tasainen ja suora elämänviiva.  :o Minulla on niin röpelöinen, koukeroinen ja mutkikas elämänviiva, että on kyllä ihan eri planeetalta sinun kauniin ja herkän viivasi kanssa.  ;D Minusta kätesi näyttää maa-ihmisen kädeltä, en sitten tiedä.

Eikös todella moniviivainen ja käsi jossa on paljon pieniä viivoja kerro herkkyydestä? Ajattelin vain kun monta kertaa ystäväni ovat ihmetelleet kättäni, kun se on niin kalaverkon näköinen, että ei mitään rajaa.  :2funny:

Muistaakseni myös kolmihaarainen sydämen viiva kertoo onnesta rakkauden suhteen, sormien taipuisuus mukautuvaisuudesta ja jos kädestä löytyy jonkinlainen tähtikuvio (?), se merkitsisi parannuskykyä tms.


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Camisha - 17.07.2006 16:45:29
Ois ollut mukava nähdä jotain kuvaa käsistä ja niiden viivoista!

Hei "Camisha"


Foorumilla on keskusteltu asiasta kuvien kanssa


(http://www.transmeri.fi/content_images/ACF285B.gif)

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=3680.msg33748#msg33748
Käsistä vinkkejä - ei selkeitä ohjeita


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:

Sori etten ole tullut huomanneeksi, olen ollut pitemmän aikaa pois forumilta, mutta kiitti kuiteskin kun viitsit laittaa linkkiä.  :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Nefertari - 17.07.2006 17:32:00
Olen tänään laiska siinä suhteessa, etten jaksa lukea aiempaa juttua, johon linkki on. Minulla on kirja kädestä katsomisesta, Lori Reid, ja lukenutkin sen... Mutta luettelen nyt ylkomuistista kaiken minkä muistan, sellaisia perusasioita.

Kädet voidaan karkeasti jakaa neljään ryhmän; maa- tuli- vesi- ja ilmakäsiin. Niillä on omat tuntomerkkinsä ja antavat melko hyvän kuvan käsien omistajasta. Kaikella, mitä kädestä näkee, on merkityksensä. Sormien pituus, paksuus, muoto, sijoittuminen. Sekä ennen kaikkea kukkuloiden paksuus/ohuus tukevat viivojen luentaa ja samalla antavat luonnekuvausta. Ja kynsistäkin näkee esim. kummasti traumat, sairaudet jne.

Kuten aiemmin oli tosiaan mainittu, Ovat pääviivat sydän- pää- elämän- ja kohtalonviiva, sekä merkuriuksen viivat. Lisäksi käsissä näkee monia, monia muita viivoja, jotka tarkoittavat kaikki jotain. Lisäksi sormien jälkiä ja ihon kuvioita seurailemalla saa selville yhtä ja toista.

Ja kyllä, lisätulkintaa antavat esim. merkit: neliö, risti, tähti, saari, poikkiviivat, kolmio jne. Kaikkien merkitys muuttuu sen mukaan, missä ne sijaitsevat. Siihen siis vaikuttaa jos ne ovat viivalla, tai useammin alue, jolla ne ovat. Tarkottaen alueella toisin sanoen millä "kukkulalla". Sormilla, ja kaikilla kukkuloilla on omat nimensä, kuten merkurius on pikkurilli (se intuitio)ja vaikkapa marsin kukkula joka on muistaakseni etusormen alla.

Muutama edellä ihmetteli esim viivojen liittymistä...tai viivojen kasvua/muuttumista. Tietenkin kädet muuttuvat elämän mukaan! ja kasvavat! Käsien viivoihin voidaan ajatella ns. ikähaitari.

Vaikka itselläni on kirjallisuutta, en osaa etenkään omia käsiäni tulkita. Vaikka istuisin kirjojen edessä, ei onnistu! Etenkin nykyisin en saa mitään tolkkua. Jos sivuilla on oikeasti joku käsien tutkimisen ammattilainen, niin tervetulemast saa tutkia minun "pikku" käsiä... ;D


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Yussra - 17.07.2006 18:10:08
Toi mikä tossa kuvassa on intuition viiva - oon luullut, että se on terveyden viiva ja miettiny, että mikäs paikka se kohta alkaa viiraamaan!!!  :idiot2:

Mutta intuitiohan se sitten onkin joka on merkkinsä jättänyt vain oikeaan kätöseeni  :laugh:


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: ti0 - 17.07.2006 21:49:55
Tää on kiva aihe, vaatii kyllä oikein perehtymistä. Olen jotain kirjoja lueskellut mutten paljon muista. Mistä ne tietää mikä tarkoittaa mitäkin? Perusteluja ei löydy, oon itse vähän laiska miettimään.

Hmm.. käsieni iho on hyvin sileä, ainakin näyttää sileältä ja tuntuukin. Käden muodosta  sen verran ainakin voin sanoa että se ei ole maakäsi. Äidilläni on selvä maakäsi, muttei ihan täysin maakäsi. Sormeni näyttävät pitkiltä välillä mutta en tiedä ovatko ne pitkät. Sormeni ovat hyvin taipuisat, paitsi peukalo ei erityisen. Yhdellä serkuistani peukalo taipuu.

Tykkään sormenjäljistäni, ne ovat kaikki kiemura sormenjälkiä, semmoisia spiraaleja, paitsi vasemman käden pikkusormessa oleva jälki joka on enemmänkin jonkinlainen silmukka.

En osaa sanoa mikä käden viivoista on vahvin.

Onko ne kukkulat muuten yleensä sormien alapuolella? Minulla ei ole suoraan jonkun sormen alapuolella kukkuloita, tai siis näkyvimmät kukkulat on pikemminkin kahden sormen välissä.
 
Vasen käsi näyttää paremmalta kuin oikea, ranteen viivatkin on suoremmat. ::) Oikeassa kädessä joku punertava kohta. :-\ Toisaalta pelaan tennistä oikealla kädellä joten hiertymiä voi mailasta tulla. ;D Jälki ei kyllä taida olla hiertymästä peräisin. :-\

Hmm...

No laitetaanpa tällainen hymiö vielä lopuksi kun se näyttää niin onnelliselta. :smitten: Jee!


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Jinx - 10.08.2006 12:46:15
Löytyi maikkarin sivuilta hieman kädestä ennustamisesta:
(linkki: http://www.mtv3.fi/helmi2005/kuudesaisti/ )

Tulkitse luovasti mutta älä vääristä viestiä
Ihmisestä tietää heti enemmän, kun häntä ottaa kädestä kiinni. Energia ja lämpö, joka virtaa kahden ihmisen välillä on joskus hyvin vahvaa ja joskus aivan hukassa. Oikeanlaisen tunnelman ja virran löytäminen saa sanat soljumaan itsestään. Viivojen välille on helppo löytää yhteyksiä ja merkitystä. Joskus taas luenta ei ota onnistuakseen; energia ei vain jostain syystä virtaa. Usein tutulle lukeminen on erityisen haastavaa. Voi olla vaikea tulkita käden viivoja ja sulkea silmänsä siltä, mitä jo toisesta tietää.

Olen kerran muuttanut käden viestin luennan aikana. Luin ujon ja hiljaisen tytön kättä. Hän ei katsonut minua kohti, eikä kommentoinut sanojani. Tytöllä oli kuitenkin vahva kumpu peukalon tyvessä, joka viestii esiintymistaidosta. Tällainen ihminen on yleensä huomion keskipiste ja säteilee näyttämöllä. Tämä tuntui vaikealta uskoa tytöstä, joten sanoin hänen viihtyvän paremmin kulisseissa kuin lavan keskellä. Luennan päätteeksi hän sanoi kaiken muun osuneen kohdilleen, paitsi tämän lavaesiintymisen – hän kun oli teatterissa näytellyt ikänsä ja viihtyi erinomaisesti estradeilla.

Luennan aloittaminen
Vasen käsi kuvaa syntymässä annettuja lahjoja ja oikea käsi sitä, miten näitä edellytyksiä käyttää. Luen suurimmaksi osaksi vasemman käden piirteitä, joten kaikki esitellyt viivat koskevat vasenta kämmentä. Oikeasta kädestä katson lähinnä eroavaisuudet vasemman käden piirteisiin.

Käden kolme perusviivaa ovat sydämen viiva, pään viiva ja elämän viiva. Näitä viivoja vertailemalla huomaa yleensä yhden viivan olevan muita vahvempi ja syvempi. Tämä kertoo, ohjaavatko ihmistä valinnoissa tunteet, järki vai vahvat vaistot.

Elämän viiva kertoo kokemuksista
Luenta kannattaa aloittaa elämän viivasta. Elämän viivaa luetaan ylhäältä alas, eli viiva lähtee peukalon ja etusormen välistä. Tapahtumat viivalla voi ajoittaa elämänvaiheittain. Jos viiva risteilee esimerkiksi elämän alkupuolella, ihminen on nuorempana hakenut suuntaansa ja kokenut pettymyksiä. Syvä viiva kertoo elämänhalusta, energiasta ja vitaliteetista. Lähelle rannetta ulottuva viiva löytyy ihmiseltä, joka voi halutessaan elää pitkälle vanhuuteen.

Katkokset viivassa voivat olla vaiheita elämässä, jossa terveys ei ole kunnossa. Usein ne viittaavat kuitenkin uuden elämän aloittamiseen tyhjältä pöydältä. Jos viiva kaartuu sileänä ja katkeilematta eteenpäin, ihmisen elämän ”punainen lanka” on nuoresta asti selvillä. Uomiaan vaihtava ja polveileva viiva kuuluu ihmiselle, joka etsii suuntaansa ja hakee muutoksilla
elämäänsä merkitystä.

Viivat peukalosta kohti elämän viivaa kertovat vahvoista vaikuttimista, eli siitä kuinka paljon ympäröivät ihmiset ja tapahtumat vaikuttavat elämänkulkuun (1). Joskus tällainen kokemus jopa muuttaa elämän viivan suuntaa. Viivat, jotka kulkevat alhaalta ylös kertovat omista vaikutuksista ympäröivään maailmaan ja ihmisiin (2). Runsaasti molempia viivoja sisältävä käsi voisi kuulua esimerkiksi poliitikolle tai toimittajalle.

Pienet viivat, jotka laskeutuvat kohti elämän viivaa sen ulkopuolelta, ovat ansioita (3). Ne voivat merkitä esimerkiksi virstanpylväitä elämässä tai rahantuloa. Viivat, jotka lähtevät alaspäin elämän viivasta ovat menetyksiä (4). Viivat voivat kuvastaa luopumista tietystä työstä tai lasten lähtöä kotoa. Tulee kuitenkin muistaa, etteivät kaikki ansiot ole positiivisia, eikä luopuminen ole aina pahasta.

Jos elämän viiva päättyy kohti rannetta, mutta jatkaakin vielä matkaansa kohti peukaloa mutkan tai katkoksen jälkeen, henkilö ei elä 140-vuotiaaksi vaan jättää jälkensä tuleville sukupolville. Tämä perintö voi olla esimerkiksi tärkeä elämäntyö.

Joskus elämän viivan viereltä löytyy Marsin kaari, joka suojaa elämää ulkoisilta vaikutuksilta (5). Viiva on saman muotoinen kuin elämän viiva ja voi seurata sitä koko etäisyydeltään tai vain osan matkaa. Vahva Marsin viiva löytyy kameleontilta, jolla on taipumus esittää rooleja. Tällaisen ihmisen todellista luonnetta voi olla vaikea selvittää, sillä hän ei helpolla päästä ihmisiä lähelle aitoa sisintään.

Pään viiva mittaa logiikkaa ja tiedonhalua

Pään viivaa luetaan vasemmalta oikealle, mutta sen tapahtumia ei voi ajoittaa. Pään viiva kertoo loogisuudesta ja taipumuksesta järkeilyyn.

Vahva ja syvä viiva kuvaa rationaalista ihmistä, jolla on taipumusta analysoida maailmaa ja oivaltaa asioita nopeasti. Heikko, poukkoileva viiva kertoo käytännönläheisestä suhtautumisesta asioihin tai ihmisestä, joka ei perustele valintojaan järkisyillä. Joskus kyseessä on persoona, jonka erikoinen tapa ajatella ei sovi perinteisiin muotteihin.

Lukuisat pienet viivat, jotka nousevat pään viivalta kertovat inspiraatiosta. Alaspäin laskevat viivat kielivät ahdistuksesta.

Keskimäärin pään viiva päättyy nimettömän alle. Tätä lyhyempi viiva viittaa taipumukseen keskittyä elämässä muuhun kuin älyllisiin pohdiskeluihin. Pitempi viiva kuuluu ihmiselle, jolla on runsaasti tiedonhalua ja päättelytaitoja.

Pään viiva voi olla eri pituinen vasemmassa kuin oikeassa kädessä. Vasen käsi edustaa sitä, mitä meille on syntymässä annettu ja oikea käsi näyttää, mitä tällä perinnöllä teemme. Jos pään viiva on oikeassa kädessä selvästi lyhyempi kuin vasemmassa, ihminen ei käytä koko potentiaaliaan. Vastaavasti pitempi viiva oikeassa kädessä kertoo ihmisestä, joka on kovalla aherruksella lisännyt tietovarantoaan.

Jos pään viiva kaartuu alaspäin loppua kohden, ihmisellä on taipumus käyttää päätään haaveiluun, mielikuvitukseen ja luovuuteen. Ylöspäin kaartuva viiva taas viittaa ahkeruuteen ja opiskeluun. Jos viiva haarautuu kahtia, henkilö pystyy yhtä aikaa molempiin. Haarukkaa sanotaan kirjailijan merkiksi.

Pään viivan ja sydänviivan välistä löytyvää ristiä kutsutaan nimellä la croix mystique. Mystiikan risti löytyy ihmiseltä, jolla on yliluonnollisia kykyjä.

Sydänviiva viitoittaa rakkauselämää

Sydämen viivaa luetaan oikealta vasemmalle, eli sydänviiva alkaa pikkusormen alta. Viiva kertoo tavasta tuntea ja osoittaa rakkautta. Sydänviivalla näkyvät tunne-elämän vaiheet voidaan ajoittaa vain suuntaa antaen, eli viivan alkuosa kuvaa nuoruuden kokemuksia ja loppupää aikuisiän aikoja.

Pitkä sydänviiva viittaa tunteellisuuteen ja herkkyyteen. Ihminen, jolla viiva ulottuu lähelle etusormea on romanttinen, mutta voi myös satuttaa itsensä rakkaudessa. Lyhyemmän viivan omaava henkilö ei yhtä helposti paljasta tunteitaan. Syvä, vahva viiva kertoo tunteiden voimakkuudesta ja tunteen palosta. Heikko, risteilevä viiva taas haaveluista, päättämättömyydestä tai kevyestä suhtautumisesta tunne-elämään.

Viivan varrella esiintyvät saarekkeet (1) kertovat tunne-elämän haikeista vaiheista, esimerkiksi vakavan suhteen päätyttyä. Suora viiva viittaa uskolliseen, yksiavioiseen luonteeseen. Ketjuuntuva rakkausviiva (2) viittaa flirttailevaan henkilöön, jolla on usein monta rautaa tulessa.

Rakkaussuhteiden määrää voi arvioida tutkimalla pienien viivojen määrä sydänviivan varrella, sen ylä- ja alapuolella. Mitä enemmän näitä pieniä suhdeviivoja näkyy, sen aktiivisempi rakkauselämä henkilöllä on. Runsaasti sydänviivan alapuolelle kaartuvia viivoja sisältävä käsi kertoo taipumuksesta masentua ja surra rakkaussuhteiden päätyttyä. Ylöspäin kaartuvia suhdeviivoja sisältäviä käsiä näkee hieman harvemmin – vain sellaisilla ihmisillä, jotka eivät koe pettymyksiä rakkaudessa tai jää niitä murehtimaan.

Suuret rakkaudet, jotka ihminen muistaa vielä kuolinvuoteellaan, näkyvät lyhyinä vaakasuorina viivoina kämmensyrjässä pikkusormen ja sydänviivan välissä (3). Mitä pitempi viiva on, sen vahvempi ja merkittävämpi rakastuminen on kyseessä. Jos viiva näkyy kättä kääntämättä, kyseessä on vakava suhde, kuten avioliitto.

Oikean käden samasta kohtaa pikkusormen ja sydänviivan välistä löytyy avioeroviiva. Suhdetta kuvaava viiva päättyy poikkiviivaan, muodostaen sen kanssa t-kirjaimen.

Jos sydämen viiva päättyy ylöspäin ihminen on sosiaalinen ekstrovertti. Alaspäin päättyvä kärki kuuluu ujommalle introvertille. Monilla ihmisillä viiva haarautuu, joka kertoo sosiaalisesta luonteesta, mutta ajoittaisesta tarpeesta vetäytyä omaan rauhaan. Kolmihaaraisena päättyvän sydänviivan omaava ihminen on onnellinen rakkaudessa.

Kohtalo on omissa käsissäsi

Kohtalonviiva kulkee keskisormen ja ranteen välissä, tosin tämä viiva löytyy hieman eri kohdista eri ihmisillä (1). Jos viiva on selvästi nimettömän ja ranteen välissä (varsinkin kun kohtalonviiva on myös näkyvillä), on kyseessä kuitenkin harvinaisempi auringon viiva (2). Auringon viivasta on kerrottu Apollon kukkulan yhteydessä.

Kohtalonviivan puuttuminen viittaa yleensä pessimistiseen tai kyyniseen luonteeseen. Ihminen joutuu tekemään töitä onnensa eteen. Hänestä tuntuu, ettei mitään ojenneta tarjottimella. Suora, selvästi näkyvä viiva kertoo optimistista, joka luottaa hyvään onneensa ja jonka mielestä elämä hymyilee hänelle. Kohtalonviiva kertoo, että ihmisellä on tunne suunnasta ja tarkoituksesta.

Englanniksi kohtalonviivaa kutsutaan fortune lineksi, joka viittaa myös rikkauksiin. Jos kohtalonviiva yhtyy elämänviivaan, on usein kyse yhteisestä perheyrityksestä, perheen rahallisesta tuesta elämänmuutoksissa tai perinnöstä.

Terveysviiva löytyy kuntoilijalta, Venuksen vyö seurapiiriperhoselta
Terveysviiva on viisto viiva, joka löytyy pikkusormen ja ranteen välistä (3). Viiva on yleensä lyhyempi kuin muut käden pääviivat. Terveysviiva voi myös puuttua kokonaan. Tämä ei viittaa sairasteluun vaan ihmiseen, jolla ei ole tarvetta tai kiinnostusta pohtia terveyttään. Vahva, suora viiva lupaa hyvää terveyttä, mutta ylikorostunut viiva varoittaa liiallisesta terveysintoilusta. Katkeileva ja mutkitteleva viiva on merkki elämää häiritsevistä terveysongelmista tai ainakin luulosairaudesta.

Venuksen vyö on kaari, joka sijaitsee keskisormen ja nimettömän alla (4). Tällainen viiva esittelee tapahtumarikkaan elämän, josta voisi helposti kirjoittaa vaikka näytelmän. Vyö ei kerro onko kyseessä komedia vai tragedia, vaan pelkästään sen, että tapahtumia riittää. Tällainen henkilö on usein romanttinen ja huomiohakuinen.

Sormien kukkuloilla on monta tarinaa

Kämmenen kukkuloita arvioidaan niiden koon, lujuuden ja näkyvyyden perusteella. Tämä voi olla haaste, ellei ole tunnustellut monia kämmeniä. Harjoittelun voi aloittaa vertailemalla oman käden kumpuja keskenään. On tosin huomattava, että etusormen kukkula on usein luonnostaan hieman korkeammalla kuin muiden sormien kummut.

Jupiterin kukkula sijaitsee etusormen alla (1). Vahva kumpu kuvaa johtajuutta ja määrätietoisuutta. Jupiterin merkki tällä kummulla, joka muistuttaa numeroa 4, merkitsee vahvaa egoa ja megalomaanisia suunnitelmia. Tasainen alanko etusormen alla kuvaa ihmistä, joka on mieluummin muiden vietävissä kuin aloitteentekijä.

Saturnuksen kukkula sijaitsee keskisormen alla (2). Kohouma on merkki perheen tärkeydestä ja samalla usein vakavasta, pohdiskelevasta luonteesta. Joskus kummulta lähtee viivoja, jotka on teilattu poikkiviivoin. Tällaisella ihmisellä on vaikeita perhesuhteita, jotka ovat jättäneet häneen kivuliaita muistoja. Jos sydänviiva päättyy Saturnuksen kukkulalle, henkilö omistautuu tai jopa uhrautuu perheensä vuoksi.

Apollon kukkula sijaitsee nimettömän alla (3). Vahva, kehittynyt ja kohollaan oleva kumpu kertoo taiteellisuudesta, luovuudesta sekä korkeakulttuurin arvostamisesta. Viivat, jotka lähtevät nimettömän alta alaspäin kuvaavat henkilön taiteellisia lahjoja musiikin, teatterin, kirjallisuuden tai taiteiden alalla. Joiltain ihmisiltä löytyy pitkä viiva, joka laskee Apollon kukkulalta kohti rannetta. Tällaista Auringon viivaa kantava ihminen on syntynyt onnellisten tähtien alla. Hän tuntee olevansa aidosti onnellinen ja nauttii luovuudestaan. Hän voi halutessaan niittää mainetta ja menestystä urallaan.

Merkuriuksen kukkula sijaitsee pikkusormen alla (4). Vahva, lihaisa kumpu löytyy hoivaavalta ja empaattiselta luonteelta. Merkuriuksen vahva läsnäolo on tyypillinen terveydenhuollon ammattilaisilla ja vapaaehtoistyöntekijöillä. Monet pienet poikkisuorat viivat kummulla viittaavat yksityiskohtien havaitsemiseen, kommunikointikykyyn tai tekniseen lahjakkuuteen. Yhdessä kohollaan olevan kukkulan kanssa nämä merkit viittaavat esimerkiksi kirurgin käteen.



Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Jinx - 10.08.2006 12:46:57
Kummut paljastavat todellisen luonteen

Marsin kumpu löytyy kämmenen oikealta reunalta (5). Mars edustaa temperamenttia, fyysisyyttä ja aggressiota. Hieman kohollaan oleva kumpu viestii rohkeudesta, mutta ylikorostunut kumpu kertoo riitaisasta ihmisestä. Jos kämmenen ulkosyrjällä on kohouma juuri Marsin kohdalla, ihmisellä on kiivas ja äkkipikainen luonne. Jos kämmenen ulkosyrjältä löytyy kohouma alempaa, läheltä Lunan kukkulaa, ihmisellä on taipumusta pitkävihaisuuteen.

Jos Marsin kummulla on tähti, eli kaksi tai useampi toisiaan leikkaava viiva, kannattaa tarkistaa onko henkilöllä muutkin äärimmäisen kylmäverisyyden merkit. Tällaisella henkilöllä on lusikkamainen peukalo, eli peukalon pää on selkeästi isompi kuin sen juuri. Lisäksi keskisormen keskimmäisestä nivelestä löytyy toinen tähti. Nämä merkit löytyvät ani harvoin, mutta kun ne näkyvät, henkilö kykenee surmatöihin.

Lunan kumpu sijaitsee kämmenen oikealla alareunalla (6). Vahva Lunan kumpu kuvaa mielikuvitusta, luovuutta, fantasioita ja intuitiota. Kuuta muistuttava kaarikuvio tai sormenjälki kummulla kertovat kuudennesta aistista. Viivat, jotka lähtevät kämmenen ulkosyrjältä ja ylittävät Lunan kukkulan, kertovat levottomuudesta ja kaukokaipuusta. Tällainen ihminen muuttaa useammin kuin muut ja voi hyvin löytää elämänkumppaninsa ulkomailta, matkustella työssään tai vaihtaa kotimaata.

Venuksen kumpu sijaitsee peukalon tyvessä (7). Jos kumpu on kohollaan lähellä elämänviivaa kehystäen sen peukalonpuoleista reunaa, on kyseessä aistillinen ja romanttinen ihminen. Jos kumpu on kohollaan peukalon ulkosyrjällä, ihminen on intohimoisen seksuaalinen. Peukalon taipeessa oleva kohouma (8) kertoo lavakarismasta ja säteilystä.

Ranteen renkaat kertovat mahdollisten lasten lukumäärän. Jos rengas ei ole kokonainen, voi kyseessä olla raskauden keskeytyminen tai kasvattilapsi.

Muutokset ovat mahdollisia
Yleensä viivat säilyvät muuttumattomina läpi elämän, eli kaikki kämmenen merkit löytyvät jo vastasyntyneeltä. Joskus viivat kuitenkin muuttuvat ja kehittyvät, tosin niin hitaasti ja vaivihkaa ettei sitä yleensä huomaa. Esimerkiksi piilevän lahjakkuuden kehittäminen voi piirtyä uutena viivana Apollon kukkulalle. Käteen jäänyt arpi voi kertoa omaa tarinaansa kantajastaan, varsinkin kun viilto on osunut Marsin kukkulalle, eli aggression ja temperamentin kuvaajalle.

Joskus jokin käden viivoista hehkuu punertavana. Tämä on merkki viivan tärkeydestä juuri siinä elämäntilanteessa. Jos sydänviiva hehkuu, on tärkeä kuunnella sydäntään ja sen toiveita. Jos pään viiva punertaa, on parempi luottaa järkisyihin.

Näillä eväillä pääset kirologian alkuun. Luennan avulla voi tutustua ihmisiin syvällisemmin ja viettää monia hauskoja yhdessä pohtien viivojen merkitystä tulevalle. Kirologian tarkoituksena on tarjota oivalluksia elämän valintoihin, vaikka tulkintaan ei suhtautuisikaan kuolemanvakavasti. Tilaisuus tutustua toisen ihmisen elämään on aina voimavara, sillä jokaiselta kädeltä oppii jotain uutta.

Teksti: Stephanie Sinclair



Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Lari - 11.08.2006 19:59:04
Lainaus Jinx:
Pään viivan ja sydänviivan välistä löytyvää ristiä kutsutaan nimellä la croix mystique. Mystiikan risti löytyy ihmiseltä, jolla on yliluonnollisia kykyjä.

Ylläolevasta saakin jo jotain irti kädestäkatsomisesta. Monenlaista tulkintaa sain siitä, vaikka kummut ovat jotenkin ihmeellisesti nyt kädessäni.

*nostaa kätensä jossa mystiikan risti ja ilmoittaa: Tulkaa tänne, minä pelastan teidät.*  ;) Hihi  :2funny:

 :-* :smitten:


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Riitta - 12.08.2006 00:08:33
No mulla ainakin loytyy noita mystiikan viivoja, muuten olen kaynyt koulun kiromatiasta(96tuntia)with love diamond

















Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: MetalLady - 09.10.2006 20:55:12
Tällaisen tulkinnan sain oikeasta kädestä.

YOUR REPORT ON PALM ANALYSIS  
Your strong, deeply etched lifeline reveals a strong nervous system. In addition to that it reveals an equally strong physical constitution. The stronger the life line, the stronger the overall constitution, ensuring that there is stamina, vitality and good health.
 
You are a person more likely to succumb to illness more easily and take longer to recover. With the nervous system being more sensitive and finely tuned, mental or emotional stress will play a large part in the overall physical well being.
 
You have very unique and original ideas and progress in your own way.
 
You are wise and intelligent. You carry out your activities with forethought and conviction. Sensitivity of nature becomes very noticeable.Your moodiness is often uncontrollable, in the sense that the company of people you may be in will dictate your moods.
 
You are a person who has a nurturing, caring nature with plenty of love to give,even to the extent of being termed posessive.
 
You may be a person who is highly demonstrative in expressing your physical drive.
 
You will be active right up into old age.
 
A close relationship may breakup.
 
You have to be careful while undertaking your journey.
 
You may face setbacks in your career at the point of time the break appears.
 
You are a person with robust constitution and excellent immunity from diseases.
 


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Riitta - 09.10.2006 22:25:44
Jinx
Kummasta kadesta luet jos ihminen on vasenkatinen(mina)-kun siitakin on erilaisia mielipiteita?


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Jinx - 10.10.2006 00:26:34
Jinx
Kummasta kadesta luet jos ihminen on vasenkatinen(mina)-kun siitakin on erilaisia mielipiteita?

Aika muuten ovela kysymys, enpä tuohon osaa sanoa juuta enkä jaata.
Uskoisin niin että sillä ei ole väliä vaan tulkinnat menevät aivan normaalisti. Siihenkin on käsittääkseni niin monia tulkintoja ettei meinaa perässä pysyä.
Itse kun en ole kuitenkaan mikään expertti näissä asioissa...
Vasen käsi kuvaa syntymässä annettuja lahjoja ja oikea käsi sitä, miten näitä edellytyksiä käyttää.


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Violette - 19.10.2006 16:15:07
Eräs intialainen ystäväni kerran ennusti kädestäni intialaiseen tapaan ja elämäni näytti sen mukaan mm. tältä:

- Kuolen melko nuorena, hädin tuskin 60-vuotiaana.
- Menen naimisiin 30-vuotiaana. Liittoni on huono ja lyhyt. Tämän jälkeen en enää koskaan mene naimisiin.
- Saan ainoastaan yhden lapsen ja senkin lähes 40-vuotiaana.
- Joudun elämäni aikana kolmeen suureen onnettomuuteen.
- Vanhempani eivät tue mua lainkaan mun elämän aikana, paitsi ihan vähän varhaislapsuudessa.
- Tulen olemaan melko köyhä.

Näin positiivista siis minulla  ;D


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Jinx - 19.10.2006 16:17:29
Eräs intialainen ystäväni kerran ennusti kädestäni intialaiseen tapaan ja elämäni näytti sen mukaan mm. tältä:

- Kuolen melko nuorena, hädin tuskin 60-vuotiaana.
- Menen naimisiin 30-vuotiaana. Liittoni on huono ja lyhyt. Tämän jälkeen en enää koskaan mene naimisiin.
- Saan ainoastaan yhden lapsen ja senkin lähes 40-vuotiaana.
- Joudun elämäni aikana kolmeen suureen onnettomuuteen.
- Vanhempani eivät tue mua lainkaan mun elämän aikana, paitsi ihan vähän varhaislapsuudessa.
- Tulen olemaan melko köyhä.

Näin positiivista siis minulla  ;D

Aika paljon ikäviä juttuja...
Mutta se hyvä puoli on että kohtaloaan voi kokoajan muuttaa.
Asiat mitkä saat tietoosi tänään voi ensiviikolla samaan aikaan olla täysin eritavalla...
Käsienkin viivat siis muuttuvat joten ole huoleti!


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: keijulapsi - 17.11.2006 22:38:23
Olen myöskin koittanut tutkiskella käteni viivoja ja mulla mietityttää erityisesti kohtalonviiva jossa on eri kohdissa haarautumia. En tiedä ovatko nämä muita viivoja jotka yhtyvät siihen tai mikä merkitys niillä on. Elämänviivassa on pieni katkeama, mitä olen lukenut niin se tarkoittaisi jotain sairautta? Muutenkin elämänviivan alku ja pään viiva muodostavat sekasotkua. Elämänviivan oikealla puolella näkyy heikosti pieni suora viiva. Sydämen viivassa on haarautumia myös, vahvemmin alas kuin ylös, ja etusormen alapuolella on varsin suurehko haarautuma. Jos siihen lasten lukumäärään on uskomista ranteiden viivoista niin kaksi olisi tulossa  :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Pikkusisko - 28.12.2006 20:58:25
Kohtalonviivan haaraumat kertovat elämänmuutoksista, suuristakin.



Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: anu - 06.06.2009 14:49:50
Kaivoin vanhan jutun esille, mutta kun alkoi ihmetyttämään että nyt käteeni on tullut "suurien rakkauksien" kohdalle yksi pysty suora viiva. Eli kaksi voimakasta viivaa löytyy vierekkäin mutta siihen ylimmäiseen on ilmestynyt tuo pystysuora viiva, meinaako se sitten sitä että avioliitto päättyy??

Ja yleensä, kumpi on se ensimmäinen viiva, eli onko ylin se tämän hetkinen rakkaus ja alin sitten se myöhempi?

Kaikkea sitä kans mielessään pyörittelee...


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Ebenia - 06.06.2009 15:17:06
Pystyviivat, jotka nousevat avioliiton viivoilta, ovat lapsia. :) Mutta sitten avioliiton viiva haarautuu, niin se tarkoittaa eroa. Pystyviiva suoraan avioliiton viivan päässä tarkoitti mielestäni jotain huonoa, olikohan puolison kuolema tms.? En muista tarkalleen. :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Norna - 06.06.2009 15:25:31
 Olen kans innostunut kirologiasta ja minulta puuttuu kokonaan kohtalonviiva ja pään viiva on lähes olematon, jos sitä pitäisi alkaa lukemaan vasemmalta käsin niin silloin sitä ei ole olemassa meikäläisen käsissä. Sydämen ja elämän viivat ovat selkeimmät.
 Pään viivan tapainen on n 2 cm pitkä oikeassa kädessä (imbesilli mikä imbesilli  :laugh:) ja oikeastaan sen muodostavat sekä sydämen että elämänviivasta lähtevät kaareutuvat viivat jotka yhtyvät tuohon "päänviivaan" tai sen oloiseen. Viiva kaareutuu alaspäin ja haarautuu. Sen sydän-elämä-yhtymän jälkeen se on syvä sen sentin verran kunnes katoaa. Mycket strange. Tahtoisin kovasti käydä kirologilla  :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Banana. - 16.06.2009 12:00:20
Asia, jota olen aina halunnut opetella, tuli vihdoin esille, eikä tarvinnut kuin vähän lueskella netin antimia, kiitos!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Ratkaisu - 02.12.2009 09:11:58
Minua ihmetyttää itselläni tuo elämänviiva, elikkäs vasemmas kädessä se päättyy jo puoliväliin kämmentä, kuitenkin sieltä ranteesta elämänviivan kohdalta lähtee viiva, joka kulkee alussa elämänviiva maisesti rannetta mukaillen, mutta lähtee kipuamaan etusormea ja keskisormea kohti, voiko sitten olla jonkunlainen kohtalonviiva? Oikeassa kädessä elämänviiva vahva ja jatkuu rannetta mukaillen. Eli onko ideaa mitä tämä voisi tarkoittaa? En jotenkaan saa itse mitään irti tuosta.

Oli tosi hyvää kertausta nämä jutut, kiitosta siitä =) Itse joskus vuosia sitten tuli lueskeltua näistä, mutta päässyt unohtumaan pahasti ^^


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: MentalBeat - 10.01.2010 17:16:02
Käsien merkit:

Tähti
..Jupiterinkukkulalla merkitsee suurta kunniaa, voimaa ja asemaa.
..Auringonkukkulalla kertoo terveydestä ja asemasta (mutta ilman onnea)
..Merkuriuksenkukkulalla merkitsee menestystä tieteessä ja hyvää puhetaitoa
..Marsinkukkulalla kertoo että läpi kärsivällisyyden ja erojen jälkeen luvassa on kunnianosoituksia
..Saturnuksenkukkulalla kertoo suuresta menestyksestä vaikeiden aikojen jälkeen
..Venuksenkukkulalla merkitsee onnea rakkaudessa
..Kuunkukkulalla on merkki julkisuudesta

Risti
..Auringonkukkulalla on merkki pettymyksistä julkisuuteen haluaville
..Jupiterinkukkulalla kertoo väkivallasta, riitelystä ja jopa kuolemasta
..Merkuriuksenkukkulalla varoittaa vaarallisista vihamiehistä
..Saturnuksenkukkulalla jos koskee kohtalonviivaa saattaa merkitä väkivaltaista kuolemaa onnettomuuden takia.

Nelio
..Jupiterinkukkulalla kertoo suuresta kunnianhimosta
..Auringonkukkulalla kertoo halusta julkisuuteen
..Merkuriuksenkukkulalla merkitsee levotonta luonnetta
..Marsinkukkulalla varoittaa vihamiesten aiheuttamista vaaroista
..Saturnuksenkukkulalla kertoo kohtalosta joka varjostaa elämää
..Venuksenkukkulan keskellä kertoo että henkilö varmasti putoaa vaaraan mutta löytä aina keinon karata.
..Kuunkukkulalla kertoo liiallisesta meilikuvituksesta

Kolmio merkitsee tasapainoa.
Täplät ovat yleisesti merkki sairaudesta.
Saari on aina huono merkki.

Ristikko
..Jupiterinkukkulalla merkitsee itsekästä, ylpeää ja dominoivaa luonnetta
..Auringonkukkulalla kertoo turhamaisuudesta ja halusta tulla julkisuudenhenkilöksi
..Merkuriuksenkukkulalla kertoo epävakaasta ja usein moraalittomasta henkilöstä
..Saturnuksenkukkulalla kuvaa epäonnea, melankolista luonnetta.
..Venuksenkukkulalla kertoo oikuista rakkaudessa
..Kuunkukkulalla kertoo levottomuudesta, tyytymättömyydestä.
 http://www.whereincity.com/astrology/palmistry/

Myrkkyviiva on kämmenen pikkurillin puoleisen sivun alaosassa. Se kertoo huumeiden ja alkoholin huonosta vaikutuksesta. Jos se viiva jatkuu elämänviivaan asti henkilöllä on todella paha riippuvaisuus. Joskus tää viiva kertoo allergioista.

En tiiä onko jo ollu täällä :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: TaruMaru - 11.01.2010 11:32:55
En tienny minäkään tuosta myrkkyviivasta, mutta eipä ainakaan ilmeisimmin sellaista multakaan löytynyt, mutta enpä myöskään minä tupakoi, käytä huumeita tai ryyppää :) Jotta jos sellainen ois, niin se ois sitte varmaan tohon suklaariippuvuuteen :)


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: MentalBeat - 12.01.2010 16:05:25
Hei mitähän tuo "sormenjälki" kuunkukkulalla meinaa? Se on vasemmassa kädessä mut ei oikeessa..?


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Veijo35 - 15.12.2010 20:23:16
Mitähän mahtanee tarkoittaa tommonen "tikku ukko" joka koskettaa 2 avioliiton viivaa lopussa???


Otsikko: Kirologia
Kirjoitti: Lilim* - 20.02.2012 10:54:39
Onko kellään kokemuksia kirologiasta, eli kämmenen viivojen (ja koko käden) tutkimisesta ja tulkinnoista? En löytänyt aiheesta aiempaa keskustelua. Lähinnä aihe kiinnostaa koska satun omistamaan tällaisen "simiaaniviivan" molemmissa käsissä, elikkäs pään ja sydämenviiva on sulautunut yhdeksi suoraksi ja selkeäksin viivaksi joka halkaisee kämmenen. Netistä löytyy tosi huonosti tietoa tästä viivasta ja sekin informaatio on ollut usein aika dramaattista luettavaa. Keskiajalla simiaaniviivalla varustettuja lapsia heitettiin rotkoon, skitsofreenikoilla ja massamurhaajilla löytyy...  :o ;D No joo, eihän se noin mustavalkoista voi olla. Kiinnostaa toki myös kämmenen muut merkit, löytyykö jollakin merkkejä jotka viittaavat meedion kykyihin, voimakkaaseen intuitioon tai vastaavaan ja millaisia ne ovat? Onko joku käynyt kirologin vastaanotolla ja jos niin mitkä fiilikset jäi?


Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: Kuuhilda - 20.02.2012 10:59:11
Kyllä täällä on montakin ketjua aiheesta, ja muistan että mulla oli joku juttu simiaaniviivasta jossain...kattelen myöhemmin, josko se olis koneella jossain. Yhdellä ukollani oli semmonen, ja päästänsä sekasin...ja se pään sekaisin olo johtuu siitä että sydän on laitettu sekasin jo lapsena.
Mua on aina kiinnostanu kirologia, ja aina aika ajoin se nousee valokeilaan :)


Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: Lilim* - 20.02.2012 11:18:00
Juu olen varmaan etsinyt niitä ketjuja vähän puolihuolimattomasti. Mutta juurikin tuo simiaaniviiva on kyllä sellainen kysymysmerkki. Itse en tunne ketään jolla olisi  ??? Kaksiteräinen miekka, luki jossakin.


Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: MooOoona - 21.02.2012 20:27:09
Simiaaniviiva mekitsee voimakasta sisäistä jännitettä tai ristiriitaa. Henkilö on jollain tavoin sisäisesti lautautunut. Tämä risitiita tai latautuneisuus voi toimia luovana potentiaalina, jos henkilö kykenee sitä ohjaamaan.

Kyse on voi olla tunteiden ja järjen taistelusta - tai sitten jostain varhaisista kokemuksista jotka ovat jättäneet sisäisen ristiriidan henkilön ratkaistavaksi.

Ja se voi merkitä myös energisyyttä tai löydettävää vahvuutta. Kättä olisi aina tulkittava kokonaisuutena, ja  simiaani viivan tapauksessa sen merkityksen tarkempi tulkinta edellyttäisi koko käden tulkintaa.

Simiaani viivaa saattaa siis esiintyä myös osittaisena pään ja sydämen viivan yhtymänä.


Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: Kuuhilda - 21.02.2012 21:20:23
Eihän mulla enää ole siitä Simiaanin viivasta sitä juttua, mutta tuo Moooonan teksti oli hyvä.

En tiedä ämmästä...joskus muistan lukeneeni että pään ja sydämenviivan välissä olevat pienet M tai W kirjaimet merrkais jotain tietäjyyttä tms. mutta tää on eri juttu.

Mulla on kasvanu vasempaan käteen kaksi pään viivaa, molemmat lähtee elämäviivasta, toinen on hiukan heikompi. Mikähän sekin on?

Jännin juttu mitä mulla näissä viivoissa on, että päivää ennen kun erosin aviomiehestäni, iskin puukolla haavan tuon pikkurillin alla olevan suhdeviivan kohtaan, ja siinä on arpi vieläkin, joskin se haipuu siitä koko ajan. Oikeassa kädessä ko. viiva on pidempi ja haarautuva.



Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: eppana - 22.02.2012 11:46:00
Mulle sanottiin että iso M keskellä kämmentä (en muista mistä viivoista) on merkki kirjallisesta lahjakkuudesta.
Lämpimästi suositteli esim. päiväkirjaa. Auttaa kyllä suunnattomasti kun siihen kirjoittaa- helpottaa oloa kun pää/tunteet on sekaisin ja jostain syystä ne jäsentyy järkevämmäksi noin.


Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: Artemis - 22.02.2012 12:18:55
http://sudenkutsu.blogspot.com/2006/12/kden-viivat-kertovat-kuka-olet.html

Hyvä linkki josta ainakin itse löysin apua :)


Otsikko: Vs: Kirologia
Kirjoitti: MooOoona - 24.02.2012 10:09:10
Mulle sanottiin että iso M keskellä kämmentä (en muista mistä viivoista) on merkki kirjallisesta lahjakkuudesta.
Lämpimästi suositteli esim. päiväkirjaa. Auttaa kyllä suunnattomasti kun siihen kirjoittaa- helpottaa oloa kun pää/tunteet on sekaisin ja jostain syystä ne jäsentyy järkevämmäksi noin.

Tästä "M" merkistä en ole kyllä kuullut, mutta kirjalliseen lahjakkuuteen viittaa päänviivan päästä löytyvä kaksihaarainen haarukka, jota kutsutaan "kirjoittajan haarukaksi".

Mua kiinnostaa tämä aihe myös. Mulla on kasvanut muutaman vuoden ajan tuosta elämänviivasta ylöspäin lähtevä uusi viiva käteen ja nyt se on tavoittanut tuon päänviivan ja näyttää vielä jatkavan kasvuaan kohti sydämen viivaa. Mikä tää tämmönen oikein vois olla? Se on ihan yhtä paksu ja vahva kuin nuo muutkin viivat ja yhdessä tuon keskellä menevän "kohtalonviivan" kanssa ne muodostaa tohon keskelle kämmentä niinkuin ison M-kirjaimen. Tai W jos katsoo toiselta puolelta. Tämä oikeassa kädessä siis. Vasemmassa on myös tuo iso M, mutta se muodostuu kun päänviiva ja elämänviiva on yhtenäiset alusta ja sitten kohtalonviiva tekee toisen sakaran yhdessä sydämenviivan kanssa. Sieltä puuttuu tuo ylimääräinen, ylöspäin kasvava viiva kokonaan.

Olipa vaikea selvitettävä, pitäis varmaan olla kuva että ton tajuaa.. Mutta onko tietoa Ämmästä, minä en ole löytänyt?

Elämänviivasta ylöspäin kasvavat viivat ovat nk. vaikutusviivoja, jotka voimistavat sen alueen merkitystä mitä viivoja tai kohtia kädessä ne koskettavat. Merkitsevät henkilön omaa panostusta itseohjautuvaan päämääräänsä. Ne ovat siis positiivinen ja henkilön itsenäisyyttä vahvistava merkki, sillä ne kertovat henkilön aktiivisista pyrkimyksistä ja teoista oman elämäntehtävän ja omien suunnitelmien toteuttamiseksi.

Kannattaa huomioida, että nämä viivat tosiaan alkavat elämän viivasta, eivätkä sen alta venuskukkukulalta, jolloin merkitys olisi aivan toisenlainen!

Jälleen kerran tässä tapauksessa pitäisi nähdä koko käsi, ja viivojen asemat tarkemmin, että voisi lähteä veikkailemaan tarkempia merkityksiä vaikutusviivoille.












Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: MooOoona - 25.02.2012 11:24:34
Kiva kuulla että osui ilmeisesti kohdalleen ja olin avuksi. Mielenkiintoista, että vaikutusviivasi on kasvanut näinkin hiljattain.

Ja juurikin niinkuin sanoit, vasemmassa kädessä näkyvät valmiudet elämään. Itseasiassa joidenkin mukaan vasemmassa näkyy jopa edelliset elämät, kun taas oikea käsi kertoo tästä elämästä, ja siitä miten henkilö on valmiuksiaan ja lähtökohtiaan käyttänyt. Toki voidaan ajatella että oikeassa kädessä näkyy myös muita kohdattavia ja kohdattuja asioita.

Jos haluat voin yrittää katsoa kokonaisuutta kädestäsi, jos pystyt lähettämään skannatun kuva kämmenestäsi minulle esim. yv:na.
 


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Tummasilmä - 27.02.2012 10:36:32
Mitä tarkoittaa jos elämänviiva vasemmassa kädessä menee ristiin pään(?) viivan kanssa? Oikeassa ne vain yhdistyy..


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: MooOoona - 28.02.2012 19:41:02
Mitä tarkoittaa jos elämänviiva vasemmassa kädessä menee ristiin pään(?) viivan kanssa? Oikeassa ne vain yhdistyy..

Yleensä tarkoittaa sitä, että on riippuvainen muiden mielipiteistä, eikä ajattele itsenäisesti -ainakin jossain vaiheessa elämää. Mutta tulkinta riippuu myös viivojen ominaisuuksista. Erityisesti kohta mistä risteävät olisi tulkinnallisesti ratkaiseva.


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Kuuhilda - 28.02.2012 19:45:53
Onkos sulla Moooooona mitään ideaa tuohon, kun vasurissa elämäviivalta lähtee kaksi päänviivaa? Toinen on vähän heikompi, että lasketaanko se sitten vaan haaraksi?
Oikeassa tätä tuplapäänviivaa ei ole.


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: MooOoona - 29.02.2012 12:00:36
Onkos sulla Moooooona mitään ideaa tuohon, kun vasurissa elämäviivalta lähtee kaksi päänviivaa? Toinen on vähän heikompi, että lasketaanko se sitten vaan haaraksi?
Oikeassa tätä tuplapäänviivaa ei ole.

Jos päänviivasi lähtee (lähtevät) elämänviivastasi, tarkoittaa se, että elämän alkupuolella muut vauikuttavat ajatteluusi voimakkaasti. Tuplapäänviiva tarkoittaa mielen ja ajattelun monipuolisuutta ja hajautuvia kiinnostuksen kohteita. Henkilö kykenee elämään kahtiajakautuneen ajattelunsa kanssa,ja voi pitää ne erillään. Persoonallisuudessa voi tämän vuoksi olla kaksi eri puolta.


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Tummasilmä - 29.02.2012 13:48:31
Mitä tarkoittaa jos elämänviiva vasemmassa kädessä menee ristiin pään(?) viivan kanssa? Oikeassa ne vain yhdistyy..

Yleensä tarkoittaa sitä, että on riippuvainen muiden mielipiteistä, eikä ajattele itsenäisesti -ainakin jossain vaiheessa elämää. Mutta tulkinta riippuu myös viivojen ominaisuuksista. Erityisesti kohta mistä risteävät olisi tulkinnallisesti ratkaiseva.


No, viivat risteävät etusormen ja keskisormen välin kohdalla (onkohan tuo tarpeeksi sekavasti ilmaistu  :uglystupid2:). Elämänviiva mulla haarautuu ranteen päässä ja nyt kun tarkemmin katsoin niin yhdistyy myös sydämen viivaan etusormen alla. Muuten on hankala tuo kämmen, kun on kuiva ja ehkäpä siksi viivoja täynnä  :2funny:


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.03.2012 11:07:22
Onkos sulla Moooooona mitään ideaa tuohon, kun vasurissa elämäviivalta lähtee kaksi päänviivaa? Toinen on vähän heikompi, että lasketaanko se sitten vaan haaraksi?
Oikeassa tätä tuplapäänviivaa ei ole.

Jos päänviivasi lähtee (lähtevät) elämänviivastasi, tarkoittaa se, että elämän alkupuolella muut vauikuttavat ajatteluusi voimakkaasti. Tuplapäänviiva tarkoittaa mielen ja ajattelun monipuolisuutta ja hajautuvia kiinnostuksen kohteita. Henkilö kykenee elämään kahtiajakautuneen ajattelunsa kanssa,ja voi pitää ne erillään. Persoonallisuudessa voi tämän vuoksi olla kaksi eri puolta.

Thanks  :smitten:
Molemmissa viivoissa on vielä haarukka päässä, että ajatukset kyllä lentelee, juu :D
Kahtiajakautuneen; tai vielä useammallekin taholle; ajattelunkin kanssa elämisen tunnistan....usein semmoinen olo, että ymmärrän jostain liian monta puolta, enkä siksi ole aivan varma, mitä siitä itse ajattelen. Mutta ehkä sitä ei tarvitse mitenkään kiveen kirjoittaakaan. Persoonallisuudessa on eri puolia riippuen aina tilanteesta.
Koska oikeasta kädestä tämä toinen viiva puuttuu tarkoittakohan se sitten sitä, että olen jotenkin yhdistänyt nämä kahtia jakautuneet aatokseni, ja menen sillä, vai enkö ole ottanut käyttöön moista voimavaraa ollenkaan? Hmmm  :-\


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: Lizzy - 02.03.2012 11:50:10
Minullakin on kirjoittajan haarukka päänviivan päässä, molemmissa käsissä. Käteni on täynnä kaikenlaisia tähtiä ja ristejä ja rukseja. En tiedä mitä ne tarkoittaa. Nyt huomasin, että mulle on ilmestyny sydämen viivan yläpuolelle sellainen ikään kuin varjosydämenviiva, joka alkaa keskisormesta ja kaartaa hieman sydämen viivaa kohti ja siitä nousee taas pikkurillin alle ihan kämmenselän rajaan asti. Mitä tällainen "varjoviiva" voisi tarkoittaa onko kenellekään tietoa?


Otsikko: Vs: Kädestä ennustaminen
Kirjoitti: iloinenvalo - 13.03.2012 12:07:06
Tätä ketjua lukiessani. Huomasin, että sydämenviivani alku on kolmihaarainen. Mitä sitten tarkoittanee? 8)