Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: meryem - 03.07.2019 20:05:33



Otsikko: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: meryem - 03.07.2019 20:05:33
No niin, myönnetään se heti, minulla on asuntokuume. Tämä nykyinen koti on kiva ja mietinkin, että onko minulla vain joku sisäänrakennettu tarve, että nyt pitää vain muuttaa vai löytyykö tästä nyt jotain isompaa taustalta?

Olen tutkaillut ap-karttoja ja etsinyt 4. huoneen  :uranus:. Kyllä, viimeksi kun sellainen oli ap-kartalla niin muutin, mutta silloin oli myös Tr.  :uranus: :aspect_con: rx  :kuu: eli en tiedä lopulta kumpi tuossa vaikutti enemmän. Ehkä tuo tr. vai onko se yhteispeliä ja pitääkö se paikkansa, että sama teema pitää löytyä 3 eri kuviosta transiiteista tai ap-kartoilta niin sitten se toteutuu? Pelkkä 4. huoneen  :uranus: ap-kartalla ei riitä?

No kuitenkin, seuraavan kerran ap-kartalla on Uranus 4. huoneessa muutaman vuoden päästä... Mutta mikä auttaa asuntokuumeeseen ja mitä kuvioita teillä on ollut kartalla muuton aikaan?


Otsikko: Vs: Muutto
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.07.2019 20:10:00
Muistaakseni, tälläin tarkistamatta, niin  :uranus: ja  :kuu: huoneessa 9 ja  :saturnus:  :aspect_con: IC. Nämä siis auringonpaluulla edellisessä muutossa.

Minäkin haikailen muuttoa...mutta se on vielä haikailussa, ei kai toteutumassa, ja pitäisi löytää jotain parempaa, ja se ei ole ihan helppoa.
Minä olen sisäinen paimentolainen, enkä ole koskaan aikuisiälläni asunut näin kauaa samassa paikassa, se siellä varmaan eniten polttelee.


Otsikko: Vs: Muutto
Kirjoitti: nikki - 03.07.2019 21:37:31
https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=7085.0 (https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=7085.0)

Aika monilla on ollut vissiin nyt tuota muuttokipinää,
vaihtelunhalua ilmeisesti yheltä osin,
taivahalla avaimet Uranuksen hallussa,
 :uranus: :vesta: :harka: yhtymä,  :vesta: jo loittonemassa.
Asunnon irtisanomisiakin omistajan taholta tais jollain olla.

Sanotaan, että  :uranus: muutto ei ole kovin pysyvä,
ja varmaan sillä ei ainakaan asuntoa ostaa vissiin kantsis,
toisaalta  :uranus: :harka: ja  :harka: :hän nauttii omistamisesta   :angel:

 :vesta: muutot taas tais olla niitä pysyvämpiä,
kotilieden vaalimista.


Otsikko: Vs: Muutto
Kirjoitti: Maryam - 16.08.2019 11:46:00
Katsoin varsin omia muuttojani (3 pitkäaikaista asumista) proge, ap ja transit-kartoilta Vestan, Uranuksen ja PL aspekteja natal-kartalle,

Kaikilla kartoilta oli yhtenäistä se, että  :vesta:,  :uranus: ja  :pluto: oli tarkat aspektit (0-1 astetta) :kuu:,  :saturnus:,  :merkurius:

Muuttaessani yhteen nykyisen psoni kanssa, AP- ja tr-kartoilta löytyi :uranus: 0 ast  :aspect_tri: Juno ja  :vesta:, sekä  :aspect_sex: Regulus, mitä sitten mahtaa symboloida?


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: meryem - 29.08.2019 11:13:27
Kiitos vastauksista! Tuo Vesta avaakin tähän ihan uuden näkökulman. On ollut isoissa muutoissa mukana. Itselläni tuntuu kartan hallitsijana Kuu olevan aika merkittävä. Jos siihen osuu joku tr. niin se vaikuttaa myös asumiseen. Jännitän, kun muutaman vuoden päästä tulossa tr.  :neptunus: :aspect_con: rx  :kuu:

Muokkasin hieman tuota otsikkoa ja laajensin aihetta. Mikä kartalla voisi kertoa siitä viihtyykö parhaiten kerrostalossa vai omakotitalossa tai ehkä rivitalossa? Entä sen viihtyykö parhaiten vanhassa talossa vai ihan uudessa, kaupungissa tai maaseudulla?

Asuntokuume ei hellitä, mutta kaikki on ihan haaveiluvaiheessa ja ei ole sellaista selkeää näkemystä. Tämä tuli myös siitä, kun miehellä ja minulla on ehkä hieman erilaiset näkemykset joissain asioissa asumiseen liittyen.


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Kuuhilda - 29.08.2019 16:57:40
No mää jo ihmettelin, että enkö muka vastannu jo Amazon ketjuuni? Mut se vastaus tuliki tänne oho hups  ;D

Kiinnostavia kysymyksiä meryem!

Ic,
 :kuu:
 :vesta:
 :rapu: merkki
Huone 4

Onko jotain muuta, jota tarkastella?
Voisiko jopa  :keskitaivas: kertoa siitä itse asunnosta, kodin julkisivusta?


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: meryem - 29.08.2019 20:23:23
 :kuu: ja IC ihan varmasti. Itselläni on jännästi IC  :leijona: ja  :vesta: :vesimies:. Olen tuota IC  :leijona: monesti miettinyt kodin kannalta, mutta tuo  :vesta: oli vähän yllätys. En oikein tiedä miten itselläni liittyisi  :vesimies: kotiin kun olen mieltänyt sen keskitaivaan julkiseen rooliin ja työhön. Mutta jotain jännää tuohon liittyy. Olisko vaikka se, että nytkin reissaan työn takia  :crazy2:


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: meryem - 04.09.2019 21:47:50
Miten en aikaisemmin huomannut, viime muuton aikaan oli Tr.  :jupiter:  :aspect_con: rx  :kuu:

tuolla toisessa aiheessa höpötin jupiterin sykleistä, tuosta muutosta on nyt 9 vuotta ja se alkaa olla Jupiterin kierroksen loppuvaihetta ja turhautuminen on yleistä. Ilmankos tämä asuntokuume on nyt aika akuutti eikä millään hellitä  :crazy2: Voiko jupiterin kiertoa tulkita myös noin? Silloin kaipasin pysyvyyttä monen muuton jälkeen ja sitä sain. Pidän edelleen tästä kodista, mutta nyt alkaa olla ajatuksia, että jos jotain taas vaihtelua ja erilaista.

Jupiterin kierros kestää tosiaan 12 vuotta ja seuraavan kerran se on Kuuni kohdalla keväällä 2022. Sinä vuonna on myös Tr.  :neptunus: :aspect_con: rx  :kuu:

Jos ei viimeistään nuo kuviot tuo asumiseen jotain uutta niin todella ihmettelen. Se vain, että miten jaksan odottaa sinne asti... :crazy2:

ja mitähän tuo  :neptunus: sitten taas tuossa kuviossa meinaa?  ???  Varsinkin kun syntymäkartalla on  :kuu: :aspect_squ: :neptunus: jonka kuvion tuo tr. aktivoi ja tekee neptunukselle neliötä. Ikätransiitti joo myös, tarkoittaa olet pankin mielestä liian vanha asp tiliin ja liian vanha ensiasunnon ostaja.. :P


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Elwyn - 04.09.2019 22:54:09
Meitsi taitaa muuttaa kohtapuoliin, pongasin riittävän rauhalliselta seutukunnalta kivan kämpän jonne muuttamalla saa samalla rahalla enempi neliöitä + lasitetun parvekkeen.

Sijainti hyvä duunin ja oikeastaan kaiken suhteen, joten jos vaan sumplittua muuttopäivän fiksuksi -> marraskuu alkaa Espoon puolelta 8) Tää Etelä-Helsinki on ainakin turhan kivistä ja betonista mun makuuni.


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: meryem - 05.09.2019 13:52:35
Hyvä Elwyn, tule laittamaan päivitystä miten tilanne etenee ja transiitit  :coolsmiley:

Haaveilen pk-seudusta, mutta se koko seutu on ihan liian kallista... Että asutetaan maakuntia :P


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Elwyn - 06.09.2019 22:28:32
Ei natsannu nyt vielä Espoon kanssa, jatkan (laiskaa) katselemista 8) Sijainti nykyään ihan jees silleen kun esim. steissi on 10min kävelymatkan päässä jne.

Itse olen enempi metsien kuin meren ystävä, mutta kaikenlaisissa paikoissa asuminen avartaa mieltä.


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Elwyn - 06.09.2019 22:34:28
Jos kokisin itseni riittävän rikkaaksi ja rohkeaksi -> ostaisin kämpän Larusta :D Käyn siellä lenkillä, ja ei ne sitä turhaan onnellisten saareksi sano. Toinen kiinnostava alue on Munkkiniemi. Absolut huippupaikka korkeaan potenssiin on Kuusisaari, mutta siihen pitää olla oikeasti miljonääri jotta sieltä uskaltaa mtn haaveilla ;D


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Elwyn - 20.09.2019 10:30:46
No niin, nyt löyty kämppä ja kunhan saa sumplittua muuton jne -> siirrän itseni ja maallisen omaisuuteni vanhan Vuosaaren puolelle 8) Todella rauhallinen&vihreä alue, loistavat lenkkeilymahdollisuudet, talo on suht uusi jne -> very nice.

Samasta syystä muutin aikoinaan Joensuun keskustasta syrjemmälle.. Eroon baareista jne. hälinästä kun ei niitä itse jaksa. Diggailen Vuosaaren metroasemastakin enemmän kun se on jotenkin paljon rauhallisempi kuin esim. tää mun nykyinen lähellä oleva. Metroilen duuniin, joten merkityksellinen asia.


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Liekku - 20.09.2019 17:04:27

  Tervetuloa Elwyn vanhaan Vuosaareen.
  Täällä on todellakin vielä vihreää luontoa jäljellä, ja hyvät ulkoilu,-
  lenkkeily mahdollisuudet, metrolla pääsee sujuvasti.  ym. ym.


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: ikiviuh - 16.01.2024 06:10:23
mulla on tulossa muutto lähitulevaisuudessa. saapa nähdä onko taas :kuu: koti, kahden viimeisimmän asunnon numerot ovat osuneet kuun astelukuun.
viime vuonna tilasin toiveikkaana värikasvien siemeniä ajatellen, että seuraavana keväänä saisin istuttaa ne uuden kodin pihamaalle. näyttää siltä että toivetta ollaan toteuttamassa, ihan kuin seuraisi postilähetyksen vaiheita  :angel:
auringonpaluukartalla 4. huoneessa on :neitsyt: merkki komerossa, olisiko nyt viimein käsillä se vanha haave kasvihuoneesta, pohjoisen kesä kun on niin kylmä ja karunlainen


Otsikko: Vs: Muutto ja asuminen
Kirjoitti: Elwyn - 16.01.2024 22:18:53
Toivottavasti tuo 4. huoneen :neitsyt: komerossa tarkoittaa kasvihuonetta - hieno bongaus :D