Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: mariella- - 22.04.2018 18:21:10



Otsikko: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 22.04.2018 18:21:10
Teen uuden keskustelun edelliseen aiheeseen liittyen, yritän tällä kertaa kirjoittaa asiat yksinkertaisesti jotta kaikki tajuaisivat, aikaisemmasta keskustelusta tuli vaan sekava.  ???

Olen tuntenut siis useamman 9.10. syntyneen ihmisen ja olen siinä käsityksessä että useamman samana päivänä syntyneen henkilön sattuminen omaan ystävä tai perhepiiriin on merkityksellistä. Olen rakastanut kahta miestä elämässäni eniten, molempien syntymäpäivä on 9.10. ja toinen nimi Markus.  :smitten: Toisen näistä elämäni suurimman rakkauden kanssa kävi niin että hän kysyi minulta " Ethän sinä mikään h*ora ole? " ja ehdotti että muuttaisin heti ensitreffeillä hänen luokseen, mikä kertoi minun mielestä mustasukkaisuudesta ja kontrolloinnin halusta ja ehkä tulevaisuudessa olisi tullut olemaan parisuhdeväkivaltaa jos olisin alkanut hänen kanssa suhteeseen.

Sitten mitä on käynyt näiden muiden 9.10. syntyneiden kanssa, niin yks uhkas lyödä mua pesäpallomailalla päähän jolloin on hengen lähtökin lähellä tai saa aivovamman tai aivoverenvuodon.

John Lennon oli syntynyt 9.10. ja hänen homo rakastajansa Stuart Sutcliffe 23.6. (tämä on myös minun syntymäpäiväni) ja heidän ystävyys päättyi siihen, että John pahoinpiteli Stuartia päähän ja minuun kohdistunut pahoinpitely olisi osunut myös päähän, joten ei tämä voi olla sattumaa!

Ozzy Osbourne on syntynyt 3.12. ja hänen vaimonsa Sharon 9.10. heidän suhteessa on ollut väkivaltaa. Jackson Browne on syntynyt 9.10. ja hänen ex-tyttöystävänsä Daryl Hannah 3.12. heidän suhteessaan oli myös väkivaltaa!

Ei tämä kaikki vaan voi olla sattumaa, vaan kohtaloa! Minusta tuntuu että tänne maapallon päälle tulee hengailemaan aina sama jengi, siis tiettynä päivänä syntyneet viihtyy helposti tiettynä päivänä syntyneiden henkilöiden kanssa... Esimerkiksi tuossa on kaksi Jousimies - Vaaka paria, samoilla syntymäpäivillä ja ovat tunteneet vetoa toisiaan kohtaan.  :smitten:

Kamppailen hirveessä ristiriidassa tunteideni kanssa, ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta haluaisin tasapainoisen ja onnellisen parisuhteen, jokainen tietää miks John Lennonia rakastettiin, vaikka hän oli väkivaltainen mies niin hänessä oli miljoonasti myös ihania puolia, ihan samalla tavalla kuin noissakin vaaka miehissä keitä minä olen rakastanut  :smitten: mietin vaan, että jos tuolla jossakin korkeemmalla tasolla on päätetty että 9.10. ja 23.6. syntyneen parisuhde tulee päättymään aina pahoinpitelyyn, niin auttaako sitä kohtaloa muuttamaan edes se että keskustelee kumppanin kanssa että pelkää näin käyvän, jos toinen kuitenkin välillä vajoaa sokeaan raivoon?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 23.04.2018 10:21:17
Moi. Saan osittain ajatuksen juoksustasi kiinni. (ärsytti kun viime langassa pidettiin sua pimeenä, vaikka tällä forumilla on vaikka minkälaisia ajatuksia ja persoonia, minä mukaan lukien)

Mä oon syntynyt 20.8, samoin on esim. Led Zeppelin Robert Plant. 31.5 syntyi led Zeppelinin John Bonham.
Avomieheni on syntynyt 31.5, olen nainen vaikka nimimerkkini on Paavo Väyrynen.

Minun elämääni on tullut mös paljon tiettyinä päivinä syntyneitä ihmisiä, esim. 6.3 syntyneitä on paljon.

En tiedä onko tuo kohtaloa vai sattumaa. Luulen, että silkkaa sattumaa. Maailmankaikkeus on kaaottinen ja anrkistinen, sitä on ehkä vaikea hyväksyä, mutta niin se vaan on.

Luulen, että sinua ja minua yhdistää oikeastaan jokin kiinnostus numeroihin, näemme joissain numeroyhdistelmissä jotain mystistä vaikka niissä ei olisi välttämättä mitään outoa oikeasti.
Minä olen koittanut pienenä kulutella aikaa laskemalla vaikka kattopaneeleita iltaisin ja nykyäänkin rauhoittelen itseäni laskemalla tai pyörittelemällä numeroita. Se on varmaan lievää OCD-oireilua.

Ehkä sinä kiinnostuit tästä toisesta miehestä alitajuisesti koska hän oli syntynyt 9.10. Kaipasit ehkä exääsi?

Esim. tämä juuri kuollut Dj Avicii oli syntynyt 20.4. samana päivänä kuin Hitler. Avicii lahjoitti isoja summia rahaa hyväntekeväisyyteen ja oli varmaan aika symppis tyyppi, Hitler taas suoritti kansanmurhan. Ei näitäkään tyyppejä yhdistä mikään muu kuin sama syntymäpäivä.

Sinä voit saada tasapainoisen parisuhteen, aloita vaika sillä, että deittaat varmuuden vuoksi jotakin eri päivänä syntynyttä ihmistä ja mieti miksi sinä hakeudut väkivaltaisiin parisuhteisiin. Syy on muualla kuin astrologiassa/numerologiassa.

Voit etsiä jonkin julkkiksen joka on hyvä tyyppi joa on syntynyt 9.10 :angel:

Minäkin pelkään tulevaa ja olen siitä kertonut peloistani ketjussa "Voio näistä transiiteista selvitä hengissä"
Osa peloistani on toteutunut, mutta yritän vaan elää hetkessä niin paljon kuin mahdollista. Yritän olla antamatta pelolle valtaa.

Luota elämään ja anna hyville ihmisille ja asioille mahdollisuus.
Tsemppiä  :smitten:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 23.04.2018 10:27:49
Niin siis kohtaloon voi vaikuttaa. En ole edes varma onko kohtaloa olemassa vaikka ennen vannoin sen nimeen ja tatuoin itseeni helkkarin ison tatuoinnin missä on kohtalon symboli :idiot2:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 23.04.2018 17:21:48
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jody_Williams

toi vaikuttaa ainakin aika hyvikseltä :smitten:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 23.04.2018 17:35:42
Oon sitä mieltä että kohtalo on olemassa, ja että siihen voi myös vaikuttaa. Mikään ei ole kiveen kirjoitettua, omalla tahdolla on iso rooli.
Oikeammin ehkä niin, että meillä on monta kohtaloa, joista valitsemme sopivimman toteutettavaksi.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: '|E - 24.04.2018 08:50:36
Voisi ajatella että kohtalo on kuin huone (puitteet) jossa olet. Sinulla on silti täysi valta päättää mitä huoneessa teet.

Tässä mielessä kohtalo on sama kuin karma ja loppujen lopuksi edellä mainitutkin ovat vain illuusioita kuten elämäkin.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: sideman - 24.04.2018 11:53:00
Minusta kohtalo saattaa olla vähän kuin matkustus Hesasta Rolloon.
Voit valita ainakin muutaman eri reitin ja kulkuneuvon mutta loppuviimeksi
päädyt kuitenkin Rolloon?

 ;)

(Lisäys) Niin kauan kun samaistut millään tasolla prakritiin, olet auttamattomasti
kohtalon (karman) armoilla. Kun hiffaat* 24/7, että todellinen Itsesi on purusha, ajan,
paikan ja kausaliteetin "ulkopuolella" oleva Puhdas Transsendenttinen Tietoisuus, karmalla ei enää ole Sinulle juuri mitään merkitystä?

Tuon älyllisellä ymmärtämisellä on oma roolinsa ainakin siten, että
se voi motivoida sinua etsimään kunnes löydät?

 :)

* "Saavutat" vähintään Kosmisen Tietoisuuden, Valaistumisen "alkeellisimman" tason,
eli "pääset" "esikouluun"!


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 27.04.2018 09:48:40
Oho. Avicii olikin syntynyt 8.9.1989


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 03.05.2018 21:36:08
Kyllä astrologialla on mielestäni selvä vaikutus ihmisen persoonaan. Kun googlaat esimerkiksi syntymäpäiväsi " birthday 20 august " ja luet luonnekuvauksia, luulen että löydätte aika hyvin niistä itsenne. :) minä ainakin löysin kun googlasin birthday 23 june ja tuo sunsigns sivusto on mielestäni paras! Sivuston oikeassa reunassa löytyy kalenteri josta voit valita oman syntymäpäiväsi ja lukea luonnekuvauksen. Se on jännä miten samana päivänä syntyneissä on yleensä paljon samoja luonteenpiirteitä. Mistä se johtuu?

Mun ois paljon helpompi elää, jos en ois joutunut kohtaamaan väkivaltaa nuilta miehiltä joita rakastin eniten ja heillä ei ois sama syntymäpäivä. Muuten tuskin pohtisin koko asiaa, mutta nyt oon ruvennu mielessäni yhdistelemään asioita, voi nämä mun pohdinnat olla täysin höpöhöpöäkin mutta koen että niissä piilee pieni totuuden siemen...

https://www.sunsigns.org/october-9-birthday-zodiac-libra-creative/

Suomennan mitä tuolla kuvaillaan: " Jos tämä on sinun syntymäpäiväsi, olet yhdistelmä ihmistä joka saattaa olla aggressiivinen sillon kun täytyy olla. Yleensä olet luova persoona jolla on avoin mieli. Jos jotain negatiivista täytyy sanoa, saatat olla synkkä ja ailahteleva persoona joka on dominoiva ja voimakas. "

Tuon kaiken oon joutunut kokemaan ja todistamaan todeksi itsekkin ollessani tekemisissä 9.10. syntyneiden kanssa. Toki tuolta kuvauksesta löytyy tuplasti enemmän hyviä puolia ja nekin on totta, mutta vaikka ihmisen ainut huono puoli ois aggressiivisuus ja siitä seuraava väkivaltaisuus niin sillä piirteellä saa valitettavasti paljon tuhoa aikaan.  :-\

John Lennoniin oli ihastuneet useat naiset, enkä yhtään ihmettele miksi, olihan hän charmikas ja komea, vaikka monet varmasti oli kuulleet myös että John oli kova tappelemaan kadulla muiden äijien kanssa ja lyönyt myös vaimoaan, niin kaikki tämä pyritään lakaisemaan maton alle mahdollisimman pitkään ja näkemään vaan ne hyvät puolet, kunnes tulee turpaan ja herätään todellisuuteen mutta siinä vaiheessa voikin olla liian myöhäistä jos kuolet tai vammaudut lopullisesti...

Rakkaus on tunteena niin vahva ja armoton. Sitä harvoin pystyy kieltämään, vaikka ois rakastunut johonkin tyyppiin kenen tietää omaavan väkivaltaisia puolia persoonassaan, se kortti on vaan käännettävä ja katottava mitä siitä parisuhteesta seuraa.

En minä tietoisesti ole halunnut rakastua väkivaltaisiin miehiin, he vaan nyt ovat sattuneet omaamaan tälläsen piirteen persoonallisuudessaan valitettavasti. Mä toivon sitä kaikkea perus ihanaa elämää.. aviomiestä, pari lasta, omakotitalo, farmari auto, kultainennoutaja... mutta kaikille ei suoda tuota onnea. Joidenkin ihmisten kohtaloksi on varattu traagiset ihmissuhteet ja tuntuu että minä kuulun tähän ryhmään. Joo jonkin verran voi omilla teoillaan kohtaloonsa vaikuttaa, mutta ei täysin, kyllä se loppujen lopuksi jonkin suuremman voiman käsissä on.

http://www.cosmitec-astrological-compatibility-advice.com/cancer-in-love.html

Tällä sivustolla minun persoonallisuutta kuvaillaan näin: Pakkomielteinen rakkauteen ja ihmissuhteisiin, sosiaalinen, harkitsematon, muutama läheinen ystävä, tarvitsee herkän kumppanin, ongelmallisia rakkaus suhteita, rakkauteen liittyvää surua, tarvitsee kehittää eheytymistä, huijari.

Osuu kyllä minuun täysin. Haluan saada huononkin ihmissuhteen toimimaan jossa mua vedettäisiin vaikka turpaan, sitä kuvaa tuo pakkomielteisyys. Harkitsemattomuus taas kuvastaa minussa sitä että olen persoonaltani riskin ottaja, rupean suhteisiin esimerkiksi näiden väkivaltaisten miesten kanssa ja aina en ajattele mitä sanon ja siten saatan loukata pahasti muita. Ongelmalliset rakkaus suhteet ja rakkauteen liittyvä suru tulee nimenomaan näistä miehistä jotka kohtelee mua huonosti vaikka yritän olla kiltti ja ystävällinen... Sitten kun ihminen menee huonoista ihmissuhteista rikki niin kuin minä olen mennyt, hän tarvitsee eheytymistä. Huijata saatan joskus silleen että tykkään flirttailla ja ehdottaa tapaamista, vaikka mulla ei ois oikeesti aikomustakaan tavata jotain ihmistä...

Ei ole syntymälahjaksi annettu minulle mitenkään helppoa persoonaa tai elämää kannettavaksi.  :-\

9.10. syntyneiden ulkonäössä ja luonteen hyvissä puolissa on vaan useasti ollut jotain sellasta mikä vetää minua puoleensa, en voi sille mitään ja en tiedä kehen tulen rakastumaan tulevaisuudessa, mikä hänen syntymäpäivänsä tulee olemaan, mutta yritän unohtaa ikävät oudot kokemukseni ja luottaa siihen että elämä ohjaa oikeaan suuntaan, jos minun kohdalla on tuolla jossain korkeammalla tasolla päätetty että saan elää vanhaksi saakka ja saan sen paljon haaveilemani ihanan perheen jne, niin tulee myös käymään... Ei auta muu kuin elellä ja kahtoo mitä tämä elämä tuo mun eteen. Jos satun vielä rakastumaan 9.10. syntyneeseen mieheen, luotan siihen että hän on poikkeus, vaikka monissa 9.10. syntyneissä ois se väkivaltainen ja mustasukkainen puoli niin hänessä ei tarvii olla, kuulostaa naiivilta mutta mitä muutakaan voin. Luotan että elämä tuo ne oikeat ihmiset minun elämään, sellaiset joiden kanssa mulla on hyvä olla ja isot raskaat vastoinkäymiset on takana päin.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 03.05.2018 21:50:07
Esimerkiksi Brandon Routh on 9.10. syntynyt vaaka ja hänen vaimonsa Courtney Ford 27.6. syntynyt rapu ja heillä näyttää olevan ainakin onnellinen parisuhde. 11 vuotta ovat olleet jo naimisissa ja heidän poikansa on 10.8. syntynyt leijona.  :smitten:

Tuo suhde luo paljon uskoa ja toivoa minuun että 9.10. ja 23.6. syntyneen parisuhde voi myös joskus toimia. Pakosti. Ei ihminen voi läheskään aina tietää ennalta mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, sehän tekisi elämästä merkityksetöntä ja tappaisi elämänhalun! Ihmeitäkin tapahtuu jne.

Minun pitäis rapuna sopia parhaiten kaloille, skorpionille tai toiselle ravulle. Härkä, kauris ja neitsyt kuulemma myös hyviä vaihtoehtoja. Mutta mikään muu ei yleensä sytytä tämän naisen sydämmessä rakkauden liekkiä kuin vaaka  :smitten: Härkä miehistä tiedän yhden joka on paljon mun makuun nimittäin kyläkauppias Sampo Kaulanen. Sampossa on yrittäjänä sellasta tietynlaista kovuutta ja spontaanisuutta, tykkään miehistä joilla on valtaa. :)

Rapu tarvii herkän kumpanin, pyh sanon minä. Rapu tarvii itsensä vastakohdan joka ei ole niin herkkä kuin hän koska rapu on itse helvetin herkkä! Mutta vaikka kumppanissa ois sitä määrätietoisuutta, luovuutta ja kovuutta niin hänen tulee ymmärtää myös ravun herkkyyden ja tunteellisuuden päälle tai omata itsekkin luonteessaan herkkyys ja tunteellisuus noiden muiden puolien lisäksi jotta parisuhde voi toimia.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.05.2018 22:55:41
Mietin semmostakin, että voi olla, että riippuu myöskin kohtalosta, voiko sitä sillä kertaa muuttaa kuinka paljon? Jos olet täällä tällä kertaa jollain "lepojaksolla", niin voikin olla että saat halutessasi kääntää kohtalosi vaikka päälaelleen, mutta jos taas on sellainen elämä, että siihen kuuluu jokin kosminen tehtävä, niin siitä ei pääse kirveelläkään. Tai no, sillä ehkä, kaula poikki ja veks, mutta sitten kaikki sama lie edessä uudelleen?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 04.05.2018 08:04:23
Musta tuntuu, että sä olet päättänyt jo kohtalosi ainakin toistaiseksi. Tsemppiä  :angel:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 04.05.2018 14:18:44
Oonko tehnyt mielestäsi hyvän vai huonon päätöksen?  ;D luitko muuten väyrynen tuolta sunsigns sivustolta oman luonne kuvauksesi, osuiko kohdalleen?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.05.2018 16:22:26
Mää kävin lukemassa.
Ois kiva tietää, mikä tuosta kuvauksesta on varsinaisesti tarkoitettu juuri sitä syntymäpäivää kuvaamaan? Se ei oikein käynyt ilmi tuosta...aika tyypillinen vesimiehen kuvaus oli.
Olen tuntenut muutaman samana päivänä syntyneen, yksi oli samana vuonnakin, eikä voi mitään kovin tiukkaa yhtäläisyysviivaa vetää. Eikä tietenkään voikkaan, niin moni muukin asia vaikuttaa persoonan ilmentymiseen.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 04.05.2018 17:38:57
Yoko Ono on Johnin kuoleman jälkeen kertonut yhdessä haastattelussa, että John oli tunnustanut hänelle olevansa bi-seksuaali ja halunnut kokeilla ainakin seksiä miehen kanssa. Joten sen takia pidän erittäin mahdollisena että Johnin ja Stuartin välillä oli romanttinen suhde, ulospäin esitettiin heteroa ja molemmilla oli tyttöystävät, mutta se mitä tapahtui sitten kahden kesken on toinen juttu...

Kaksi miestä voi rakastaa syvästi toisiaan, yhtä lailla kuin kaksi naistakin tai mies ja nainen. Johnin ja Stuartin välillä oli varmasti vahva henkinen yhteys johtuen heidän luonteistaan jotka sopi täydellisesti yhteen, kaksi herkkää taiteilijasielua joilla myös tempperamenttiä luonteessaan. Cynthia Lennon, Johnin ex-vaimo sanoi näin: Heidän persoonansa tasapainottivat toisiaan täydellisesti. Mitä John opetti Stuartille oli kyky nauraa itselleen ja hankkia huumori, koska Stuart oli niin tosikko ja Stuart opetti Johnin uskomaan itseensä ja kykyihinsä, Johnilla oli rankka lapsuus ja nuoruus koska hänen vanhempansa hylkäsivät hänet ja teini-iässä kun John alkoi uudestaan lähentymään äitinsä kanssa, hän menetti hänet yllättäen vasta 17-vuotiaana koska äiti kuoli auto-onnettomuudessa.

Tuolloin -60 luvulla ei varmasti ollut edes yhtä sallittua olla homo mitä nykypäivänä, joten sekin varmasti loi Johnin ja Stuartin välille paineita, samoin nuori ikä kun nuorena haetaan paljon hyväksyntää muilta, eikä ikinä pitäisi leikitellä sellasen ihmisen tunteilla joka on helposti taipuvainen mustasukkaisuuteen kuten John oli. Joten kolmiodraama John, Stuart ja Astrid ei ollu kovin hyvä juttu Johnin persoonalle ja hermoille.

Johnin ja Stuartin rakkaussuhteen intohimoa voi verrata siihen kun heität palavan sytkärin bensalätäkköön, yhtä voimakkaasti roihahtaa rakkauden liekki ja joskus kun ei pelkkä tylsä ja tavallinen riitä, intohimon takia voi joutua pahastikkin kärsimään jonka Stuart sai kokea nahoissaan kun John hakkasi hänet humalassa kun ei kyennyt enää hallitsemaan mustasukkaisuuden tunteitaan.

John Lennon joutui kohtaamaan elämässään paljon menetyksiä varsinkin nuorella iällä ja nuorena vaikeita vastoinkäymisiä on muutenkin vaikeampi käsitellä. Luulen että ne vastoinkäymiset oli osa syy Johnin kapinalliseen persoonaan ja mustasukkaisuus johtui osittain myös lapsuuden hylkäämis kokemuksista, John purki turhautumista ja henkistä kipuaan tappelemalla muiden kanssa, olemalla se määräilevin ihminen, häiritsi oppitunteja mitä ilkikurisemmilla tempauksilla jne. Stuart oli hyvästä perheestä, enemmän se kiltti ja kunnollinen poika, joten vastakohdat tässäkin tilanteessa vetää puoleensa toisiaan ja rapu horoskooppimerkin ihmisten piirteisiin luetaan etenkin empatia, joten Stuart varmasti halusi myös lohduttaa ja hoivata Johnia koska hänellä oli ollut niin rankkaa.

John joutui kuitenkin kohtaamaan jälleen uuden menetyksen, hänen parhain ja rakkain ystävänsä Stuart oli rakastunut ja kihloissa naisen kanssa.

John koki myös kasvavassa määrin kilpailua Stuartin kanssa siitä kumpi on parempi artisti ja taiteilija, joka saattoi olla myös yksi syy hänen väkivaltaiseen purkaukseen mustasukkaisuuden lisäksi.

Stuart oli loppujen lopuksi kuitenkin enemmän kiinostunut taiteesta kuin musiikista ja erosi Beatlesista, ero sai Johnin tuntemaan itsensä pirstaleiseksi ja masentuneeksi. John varmasti pelkäsi että nyt kun Stuart on kääntänyt selkänsä Beatlesille niin Stuart hylkää myös hänet.

John löi nyrkillä ja läpsi Stuartia, lopuksi potki häntä päähän kunnes Stuart makasi maassa kovissa kivuissa, verisenä ja hakattuna. Paul McCartney yritti saada Johnin lopettamaan pahoinpitelyn mutta epäonnistui. Tämä oli taas yksi niistä Johnin kuuluisista hallitsemattomista raivokohtauksista ja kun kohtaus loppui, John oli niin kauhuissaan tekemästään väkivallasta että lähti pakoon juosten. John tunsi koko loppuelämänsä syyllisyyttä Stuartin kuolemasta ja tuskin turhaan, Stuart on kirjottamissa kirjeissään kertonut myös siskolleen kuinka John pahoinpiteli hänet, joten uskon sen olevan totta ottaen huomioon että Johnilla on aiemminkin ollut taipumusta käyttäytyä väkivaltaisesti ja miksi Stuart valehtelisi tuollaisesta asiasta?

Myöhemmin ruumiinavauksessa lääkäri löysi Stuartin kallosta myös sellasia jälkiä jotka viittaa pahoinpitelyyn ja se on syy hänen kuolemaansa.

Monet ei usko että John olisi voinut hakata Stuartin koska rakasti ja kunnioitti häntä niin paljon, mutta kyllä se on silti mahdollista koska ihmissuhteisiin voi liittyä ristiriitaisia ja vaikeita tunteita.

Stuartin kuolema oli Johnille shokki ja se on hienoa että osaa katua tekemiään vääryyksiä, mutta ei se silti tuo takaisin sitä ihmistä joka kuoli pahoinpitelyn seurauksena, ennemmin pitäisi oppia hallitsemaan aggressioitaan ja purkaa ne jollakin järkevämmällä tavalla kuin pahoinpitelemällä muita ihmisiä! Siksi mietin, että jos tutustun vielä mieheen joka omaa aggressiivisia ja väkivaltaan taipuvia piirteitä luonteessaan, niin voisiko keskustelu auttaa, jotta hakisi ajoissa apua niihin ennen kun tapahtuu tällänen järkyttävän surullinen tragedia joka tapahtui Stuartille ja Johnille! Helpointa on tietty sanoa että älä ole missään tekemisissä sellaisen ihmisen kanssa joka on taipuvainen väkivaltaan, mutta en usko että Stuart ja John olisi pystyneet vastustamaan toisiaan, heidän romanssinsa oli tarkoitettu tapahtuvaksi. Kohtaloa vastaan on turha taistella, mutta voisiko sitä hieman muuttaa avoimella keskustelulla ongelmista?

Se että John ei osallistunut edes Stuartin hautajaisiin tai lähettänyt sinne kukkia kertoo paljon Johnin syyllisyydestä ja osallisuudesta Stuartin kuolemaan.

John ja Stuart myös avoimesti myönsivät Astridille heidän välillään olevan vahva rakkaus, eikä Astrid ikinä halunnut rikkoa sitä alkamalla seurustelemaan Stuartin kanssa... Monesti se menee mustasukkaisten ja omistushaluisten ihmisten kohdalla niin että he saavat heilastella kyllä muitakin, niinku esimerkiks John oli parisuhteessa Cynthian kanssa, mutta Johnin toisen rakkauden kohteen eli Stuartin olisi pitänyt elää yksin tai olla omistautunut vaan hänelle. En usko että John pääsi ikinä rakkauden tunteistaan yli Stuartia kohtaan ja ei pystynyt päästämään irti, elämään sen ajatuksen kanssa että Stuart rakastaa nyt naista ja on hänen kanssaan kihloissa, joka johti sitten tuohon väkivallan purkaukseen lopulta...

Yoko Ono on kertonut, että ne kaikki vuodet jotka hän oli Johnin kanssa yhdessä, ei mennyt viikkoakaan etteikö John olisi maininnut että Stuart oli hänen alter egonsa, henki hänen maailmassaan ja ohjaava voima. John ei koskaan lopettanut rakastamasta sitä mitä Stuart oli ihmisenä.  :smitten:

John rakasti Stuartia koska Stuart tiesi kaikki puolet hänestä, hyvän sekä pahan. John ei ollut pyhimys, eikä halunnut myöskään tulla muistetuksi sellaisena. John ei saanut Yokon lisäksi keneltäkään muulta niin paljon hyvää elämäänsä paitsi Stuartilta.

Stuart kuoli nuorena, mutta hänen luovuutensa, hermonsa ja uhmakkuutensa elivät Johnissa.  :smitten:

Joten summarumrum, onneks mulla ei ois ongelmaa siinäkään mielessä 9.10. syntyneen miehen kanssa kun voidaan olla avoimesti yhdessä ja kun olen rakastunut, niin olen todella omistautunut rakkaalleni ja rakastan varmasti sillä tavalla ettei kumppani jää kylmäksi tai epäselväksi mun rakkauden tunteista häntä kohtaan! Tälläinen ehkä auttaa helposti mustasukkaisuuteen taipuvaa ihmistä ymmärtämään ettei oo pelkoa minun menettämisestä ja mun tunteet on vahvoja, aitoja... eri asia tietty sitten jos tyyppi kärsii sairaalloisesta mustasukkaisuudesta niin siinä ei varmasti auta vaikka kuinka paljon yrittäisi todistella rakkautta ja uskollisuuttaan..



Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 04.05.2018 17:51:56
Toivottavasti löysit Kuuhilda oikean kuvauksen, siis syntymäpäiväsi perusteella, etkä pelkästään sellasta jossa vaan yleisesti kuvaillaan vesimiestä! Voin laittaa sulle kuvauksen jos uskallat kertoa syntymäpäiväsi. :)

https://www.sunsigns.org/august-20-birthday-zodiac-leo-helpful/

https://www.sunsigns.org/june-23-zodiac-sign-cancer-faithful/

Tuossa kuvaukset 20.8. ja 23.6. syntyneistä.

Joo, se on totta että persoonallisuuteen vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä aurinkomerkki. Nouseva merkki ja kuumerkki vaikuttavat myös. Sitten toki kans se millasessa ympäristössä on kasvanut, se on kaikilla aina erilainen, jne.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.05.2018 19:28:23
Juu, löysin tarkoittamasi kuvauksen kyllä :)


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 05.05.2018 09:51:26
Oonko tehnyt mielestäsi hyvän vai huonon päätöksen?  ;D luitko muuten väyrynen tuolta sunsigns sivustolta oman luonne kuvauksesi, osuiko kohdalleen?
no huonon tietty jos haluat jatkaa väkivaltaisen ihmisen kanssa,


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Serafina - 06.05.2018 07:34:15
Kävin lukemassa kuvauksen omana syntymäpäivänäni syntyneille.
Aluksi vaikutti ihan sopivalta, mutta paljon oli sellaista, joka ei
sopinut minuun yhtään. Katsoin myös läheisteni ja joidenkin tuttavien
syntymäpäiviltä ja samoin : yleiskuva vaikuttaa oikealta, mutta jotkut
yksittäiset lauseet eivät ollenkaan päde.
Kuvauksissa on yhdistelty astrologiaa ja numerologiaa. On siis sekaisin
oman horoskooppimerkin karikatyyrejä ja sitten ominaisuuksia, joita
liitetään tiettyyn numeroon( syntymäpäivän lukuun siis).
 Kerrottiin myös planeetasta, joka yhdistetään ko. numeroon ja siihen liitetyistä
 ominaisuuksista, kuinka tämä mahtiplaneetta hallitsee elämää syntymästä lähtien.
 Vaikka syntymäpäivä on jollain tavoin tärkeä, en usko, että kaikki samana
päivänä syntyneet olisivat samanlaisia. Sittenhän olisikin helppo luokitella
ihmisiä, jos niin olisi.  ;)


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 06.05.2018 14:57:14
Väyrynen, eli sun mielestä väkivaltaisesta parisuhteesta tulisi erota heti, eikä edes yrittää korjata kumppanin väkivaltaisuutta terapiassa? Mitä muuten tarkotit sillä kun sanoit että mun tietoisesti tulis katella muita kuin 9.10. syntyneitä kumppaniehdokkaiksi, sitä että sä näet kanssa tuossa jotain outoa.. sellasta outoa että se tosiaan tulee jonkin korkeamman voiman määräämänä menemään aina niin ettei mun ja 9.10. syntyneen parisuhde voi toimia.. vai tarkotitko vaan sitä että pääsisin näistä pakonomaisista ajatuksistani eroon?

Yleensä enemmistö on aina oikeassa ja tässäkin tapauksessa mun varmasti pitäisi uskoa enemmistöä. Eli jos suurin osa ihmisistä sanoo mulle ettei kaikki 9.10. syntyneet omaa väkivaltaisia puolia persoonassaan ja aina ei 9.10. ja 23.6. syntyneen ihmissuhde tule päättymään huonosti niin sitten se on totta!

Tutustuin muuten tuossa vähän aikaa sitten kahteen vaaka mieheen, huomaatteko taas mun elämään tunkee vaaka miehiä...  ;) netissä siis sattumalta tutustuin ja en tiedä heidän syntymäpäiviään ja en viitsi vielä sitä kysyäkkään mutta toinen heistä on ainakin lokakuun puolella syntynyt vaaka ja sehän saattaa olla niin että jomman kumman herran syntymäpäivä voi olla 9.10. ! Mutta tässä mulla on oiva tilaisuus opetella heidän seurassaan olemaan täysin oma ihteni ja päästää turhista peloista irti. Luulen että tämä onkin se tarkoitus, miksi nämä miehet tuli mun elämään just tällä hetkellä  :-*  8)


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 06.05.2018 18:20:05
Noh, olen itse ollut kahdessa eri väkivaltaisessa suhteessa ja ei ne kuviot vaan muutu. Kyllä se on melkein 100% varmuus, että jos lyö kerran niin kannattaa ottaa jalat alle. Rakatuneena haluat keksiä vaikka mitä syitä jäädä huonoon liittoon :knuppel2:

Tarkoitan että, jos sinulla on pakkomielle tähän päivämäärään 9.10 niin sinua voisi auttaa tapailla vaikka ihmistä joka on syntynyt 28.4 :2funny:

Minun astrologinen karttani ja exäni joka oli väkivaltainen ja hyvä manipuloimaan, meidän yhteensopivuus astrologisesti oli melkein "täydellinen" ja silti siitä suhteesta on jäänyt hyvin pahat traumat. Ei puolisoa kannata valita astrologian mukaan vaan tutustumalla ihmiseen ja tarkkailemalla onko ihminen hyvä tyyppi vai ei.

Usein sitä keksii vaikka mitä TEKOSYITÄ ettei tarvitse lähteä huonosta suhteesta pois, kai siellä taustalla piilee yksin jäämisen pelko.

Mutta niin kauan sinä tulet olemaan tuossa suhteessa "kun täytyy". Näistä jutuista harvoin pääsee eroon heti vaikka kuinka koittaisi puhua järkeä toiselle. Ongelman syyt ovat syvemmällä.

Muistan kun olin exäni kanssa vielä yhdessä ja hän töni minua keskellä katua ja siihen tuli joku kaunis leidi sanomaan, että lähde suhteesta ei tuo tule koskaan loppumaan. Hän tiesi mistä puhui ja olen myöhemmin miettinyt, että olisinpa uskonut.
Keksin aina tekosyitä jäädä suhteeseen kunnes jotenkin paloin niin loppuun että pystyin eroamaan. En ole katunut sitä kun erosin.

Olen keskustellut muidenkin naisten kanssa joko livenä tai netissä jotka on kokenut väkivaltaa ja surullisimpia juttuja mitä tiedän oli vanhempi nainen jolla oli lähtenyt toisesta silmästä näkö kun miehensä oli hakannut häntä :-[

Ja jotkuhan jopa kuolee jos on tarpeeksi sekopäinen mies kuvioissa.

Mieti mitä sinä todella haluat :angel:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 06.05.2018 18:36:16
Joo täytyy miettiä, pohtimista varmasti tämä kirjottelukin on. :)

Tuli vielä tällänen kuva mieleen: http://www.wall4k.com/20-cool-bonnie-and-clyde-quotes-sayings/bonnie-and-clyde-quotes-sayings-pictures-11/

" Legenda sanoo kun kaksi sielua on tarkoitettu olemaan yhdessä, paholainen löytää keinot pitää heidät erillään "

Mitä olette mieltä tuollaisesta? Ehkä John ja Stuart oli niin täydellisiä toisilleen että paholainen päätti erottaa heidät. Tosin itse oon elänyt aina silleen, että ajattelen ettei hyviä asioita voi olla elämässä koskaan liikaa ja jokainen varmasti haluaa löytää sielunkumppaninsa! Joten mikä järki etsiä sielunkumppania, jos paholainen tulee kuitenkin erottamaan heidät?

Väyrynen, mikä sun kumppani oli horoskoopiltaan? ihan uteliaisuudesta kysyn. Ja hyvä jos sulle ei käynyt pahemmin, ihan karseeta toi miten väkivalta voi vammauttaa ja tappaa!!! Väkivaltaiset ihmiset on ällöttäviä. Hyi.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Empire Special - 06.05.2018 18:59:21
Sori häirihen hyvää ketjua. Ihan vähän vaan. Mut onkohan toi paholainen loppupeleissä se kahden kappaleen välinen illuusio? Kun ton rikkoo niin "taika" periaatteessa raukeaisi? Vähän kinkkinen. Silleen kinky kinkysti. Niinku kinkusti. Herkusti.

The Bobby Fuller Four - I Fought The Law - Let Her Dance


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 06.05.2018 20:04:33
mariella- Hän oli kauris ja nousu rapu. Minä Leijona, nousu kauris ja venus rapu. Niin ja exällä oli venus vesimies. Miten sen nyt selittäis..
. kun pariskunnan kartat laittaa päällekkäin niin meillä oli paljon sellaisia juttuja, missä kemiat kohtaa.
 Esim. Minun nousu on kauris niin tunnen vetoa kauris ihmisiin ja varsinkin kun hänen nousu oli rapu niin se tekee sellaisen opposition eli siinä tuntee voimakasta vetovoimaa.
Venukseni on rapu ja hänen oli vesimies joten se teki kartoilla myös opposition ja aiheuttaa voimakkaita sex bätäng viboja.
Seksiin se parisuhde paljon perustuikin, mutta ehkä se oli liian intohimoon perustavaa, eikä siinä ollut henkisyyttä.

Nyt avomieheni on aurinko kaksonen. Minulla oli kovia ennakkoluuloja kaksosia kohtaan. Kummasti on riidat loppunut ja elämä on tasapainoisempaa. Tai kyllä me välillä tapellaan, mutta riidat lähtee eri syistä kun aikaisemmassa suhteessa. Meillä on haastava elämänvaihe menossa.

Nykyisessä liitossa on rauhallisempaa ja tasapainoisempaa :smitten:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 07.05.2018 15:39:01
Mummo ja muut kuolleet sukulaiset tuolla rajan toisella puolella varmasti pudistais päätään jos tulevaisuudessa alan olemaan vielä tekemisissä 9.10. syntyneiden ihmisten kanssa. Kun mulle on selkeesti näytetty useamman kerran ettei heidän kanssaan mulla ihmissuhde toimi. Mutta silti, todennäköisesti uhmaisin kohtaloa ja jos rakastun tulevaisuudessa 9.10. syntyneeseen tai hänestä tulee ystäväni, niin annan palaa! Emmä pysty tuossa vaiheessa enää jarruttamaan ja sanomaan että emmä voi olla sun kanssa tekemisissä koska sulla on väärä syntymäpäivä... Tuntuisi jotenkin tosi pöhköltä ja epäreilulta toista ihmistä kohtaan, varsinkin jos hän ei oo vahingoittanut minua. Vaikka tässä elämässä tapahtuu selkeesti ja varmasti yliluonnollisia asioita, eikä kaikkee voi selittää järjellä, niin silti on hyvä pitää myös jalat maassa. Olla ihmisenä yhdistelmä molempia, skeptikkoa ja taikauskoista, koska eikös sanonnan mukaan kultainen keskitie oo paras. Oon vaan niin paljon viettieni ja tunteideni vietävänä, että jos rakastun vielä 9.10. syntyneeseen niin en voi vaan sille luultavasti mitään! Suojelusenkelit on luultavasti suojellu mua tähän asti, kun oon selvinny väkivaltaisista miehistä helpolla... miksi se hyvä onni ei voisi jatkua myös jatkossa? Mulle todennäköisesti näytettiin sen takia että 9.10. syntyneet ihmiset ei sovi mulle, jotta osaisin itse tehdä viisaampia ratkaisuja jatkossa ja olla sekaantumatta heihin. Mutta ei, en voi tunteilleni mitään. Anteeks ukki, mummo ja kaikki muutkin kuolleet sukulaiset, mä otan riskin... Mun on pakko kääntää tietyt kortit, koska oon niin h*mmetin itsepäinen... Suojelkaa mua ja tuokaa mun elämään sellainen mies joka rakastaa ja kohtelee minua hyvin, sillä mä luotan siihen että se seuraava rakkaus joka tulee elämääni on se oikea.  :angel:

Siinä tämän päivän ajatuksia!


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 07.05.2018 19:51:12
Mun mielestä sun ei tarvitse miettiä sitä sun tulevan kumppanisi syntymäpäivää ollenkaan. Joko se on tai ei ole 9.10, kunhan se ei ole väivaltainen tyyppi :police:
Mutta jos sinä hyväksyt väkivallan suhteessa niin se on sinun päätöksesi :coolsmiley:

Omaa elämää ja valintoja ei voi ulkoistaa muille, eikä astrologialle. Tai voi, mutta se on silloin sinun oma päätös, tajuatkos?

Onko sinulla muuten tuon 9.10 päivän lisäksi jokin erityinen suhde Beatlesiin?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 09.05.2018 00:59:38
Jos haluaa löytää elämäänsä kumppanin joka kohtelee rakastaen, välittäen ja suojellen yms. niin silloin täytyy ensin antaa itse itselleen noita kaikkia.
Niin se vaan on.
Ja jos sallit itsesi olla suhteessa väkivaltaisen henkilön kanssa, niin silloin nuo eivät kyllä täyty.
Mutta, se on jokaisen oma päätös, mihin lähtee, ja tarkoituksensa kaikella.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Avicii - 10.05.2018 14:31:02
Itse en ole pesunkestävä fatalisti, mutta uskon että aktiivinen toiminta ja vapaa tahto on osana, joten kaiketi tuon kohtalon voi muuttaa.

Jos kaikki olisi sidottu kohtaloon, niin emme tekisi mitään vapaalla tahdolla.

Onko siis vapaa tahto illuusio?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.05.2018 20:59:01
Mun matkalla on ainakin monesti ollut kyse siitä, mitä sielu haluaa, ei siitä, mitä minä haluan. On mulla ollu mahkut luovuttaa, kyllä on ollut sellaisia solmukohtia, että olisin voinut sanoa sopimuksen irti, mutta en ole sitten kuitenkaan halunnut. Jälkikäteen miettinyt että olisiko sittenkin kannattanut valita toisin, onko tämä jo liikaa....mutta varmaan olisin toiminut ihan samalla tavalla.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: meryem - 10.05.2018 22:38:59
mariella- poimin muutaman lauseen sinun teksteistäsi

"Joidenkin ihmisten kohtaloksi on varattu traagiset ihmissuhteet" "tykkään miehistä joilla on valtaa"

Itse en usko siihen, että kenenkään kohdalle olisi erityisesti varattu traagisia ihmissuhteita vaan yleensä valitsemme ne itse. Jos valintaa ei tiedosta, niin sen epäilemättä tekee alitajuisesti monta kertaa. Traagisia kohtaloita tietysti on, onnettomuuksia ja kauheita menetyksiä. Mutta mitä tulee väkivaltaiseen suhteeseen, niin en usko, että mikään kosminen voima on ikinä ketään sellaiseen pakottanut. Olemme ihan itse sen päätöksen tehneet ja teemme edelleen mikäli haluamme vielä katsoa.

Tuo toinen lainaus taas, haluatko, että miehellä on valtaa myös suhteessa sinuun? Sinä yrität miellyttää ja mies kohtelee kuin kynnysmattoa tai mitä tahansa rättiä. Se on myös valtaa, joka kohdistuu sinuun. Jos ei osaa itse rakastaa eikä arvostaa itseään niin silloin usein tuntee vetoa tuollaisiin valtasuhteisiin myös rakkaussuhteissa.

Olet mielestäni hieman fiksautunut tuohon päivämäärään, mutta hyvä, että kirjoitat ja pohdit asioita. Toivottavasti mietit näitä muutamaa lausettasi, jotka tuolta nappasin. Jos et siihen nyt pysty niin sitten kun olet valmis  :smitten:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 12.05.2018 13:51:01
Olen tehnyt päätöksen ja enää en väkivaltaiseen parisuhteeseen suostu. Ei ole sen arvoista, että lopullisesti vammauttaisin tai antasin itseni kuolla väkivallan seurauksena! Jos tulee yksikin lyönti tai muuten vaan huomaan hämäriä piirteitä miehessä, todennäkösesti lopetan suhteen siihen. Sillä etenkin jos on kyse oikeasti aikuisesta ihmisestä, yli 30-vuotiaasta, hän on varmasti oppinut tunnistamaan jo luonteensa ja jos tietää että luonteessaan on taipumusta vihan hallitsemattomuuteen ja väkivaltaisuuteen, haluaa oikeasti muuttua, niin olis aikoja sitten hakenut jo apua ongelmiinsa... Vaikka mies löisi minua ja lupautuisi heti sen jälkeen lähtemään terapiaan, se tulee oikeasti olemaan pitkä prosessi ja mulla menee kauan ennen kuin pystyn olemaan rennosti ja tuntemaan oloni turvalliseksi miehen lähellä. Joten parempi erota.

Mikä teidät tuo tänne palstalle? Minkä verran sitten uskotte astrologiaan, kohtaloon ja yliluonnollisiin asioihin?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Avicii - 12.05.2018 15:18:33
Olen tehnyt päätöksen ja enää en väkivaltaiseen parisuhteeseen suostu. Ei ole sen arvoista, että lopullisesti vammauttaisin tai antasin itseni kuolla väkivallan seurauksena! Jos tulee yksikin lyönti tai muuten vaan huomaan hämäriä piirteitä miehessä, todennäkösesti lopetan suhteen siihen. Sillä etenkin jos on kyse oikeasti aikuisesta ihmisestä, yli 30-vuotiaasta, hän on varmasti oppinut tunnistamaan jo luonteensa ja jos tietää että luonteessaan on taipumusta vihan hallitsemattomuuteen ja väkivaltaisuuteen, haluaa oikeasti muuttua, niin olis aikoja sitten hakenut jo apua ongelmiinsa... Vaikka mies löisi minua ja lupautuisi heti sen jälkeen lähtemään terapiaan, se tulee oikeasti olemaan pitkä prosessi ja mulla menee kauan ennen kuin pystyn olemaan rennosti ja tuntemaan oloni turvalliseksi miehen lähellä. Joten parempi erota.

Mikä teidät tuo tänne palstalle? Minkä verran sitten uskotte astrologiaan, kohtaloon ja yliluonnollisiin asioihin?

Vihdoinkin oikea päätös!  :police:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 12.05.2018 18:40:25
Jes mariella, tuo on oikein <3


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: Serafina - 21.05.2018 08:06:41
Tervetuloa takaisin Electric Sun
ja oikein hyvää kesää!  :)


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 21.05.2018 21:14:11
Noni, en oo kuvitellu kaikkee. En oo ainut näköjään joka kokenut samanlaista. Kun tulee ihmisellä seinä vastaan, niin en tiiä auttaisko jos rukoilis jeesukselta ja jumalalta että sais haluamansa ihmissuhteen toimimaan. Jeesus ja jumala ovat kai kaikkivoipia, mikä ihmiselle on mahdotonta, on jeesukselle tai jumalalle mahdollista... näin olen lukenut. Kun mietitään esimerkiks horoskooppeja tai tälläsiä tapahtumia mistä Electric Sun myös kertoi tai muita yliluonnollisia tapahtumia, niin kyllä siitä vahvasti tulee tunne ettei täällä maailmassa yksin olla ja kaikki on loppujen lopuksi jonkun korkeamman voiman käsissä...


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 21.05.2018 21:26:12
Kun on kokenut paljon väkivaltaa.. alkaa usko, toivo ja luottamus loppua elämää kohtaan. Sitä vaan haluais kuolla. Minäkään en oo liikaa pyytänyt, muuta kuin hyvää terveyttä, miestä jota pystyn rakastamaan täysillä ja paria lasta. Sellasta tavallista suomalaista unelmaa haluaisin elää, omakotitalo ja normaalia perhe-elämää! taitaa liikaa olla silti vaadittu kun elämä lapioinut niskaan sontaa aika paljon . . .

Yritän mielestäni parhaani, mutta en silti helpolla pääse missään asioissa oikeastaan. Taitaa mun koko suku olla täynnä epäonnisia ihmisiä ja tiikeri ei pääse pakoon raitojaan jos hiffaatte mitä tarkoitan...

9.10. syntyneissä on ollu ne ihmiset joita oon rakastanut eniten ja miks ihminen ketä rakastan eniten käyttää mua kohtaan väkivaltaa!!! miksei se väkivallan käyttäjä voinut olla mielummin ihminen joka ei ole mulle niin tärkeä. Hirveä henkinen kipu ja TUSKA.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 21.05.2018 21:50:12
Pitäis vaan luottaa siihen että jos mun ystäväpiiriin tulee vielä 9.10. syntynyt henkilö tai rakastun tuona päivänä syntyneeseen henkilöön, niin hän on sillon hyväksi mulle ja kuuluukin olla minun elämässä. Vaikea vaan luottaa ja uskoa kun muutama tuona päivänä syntynyt on tehnyt väkivaltaa minua kohtaan. Tulee tunne, että se korkeampi voima, oli se sitten jeesus, jumala tai mikä tahansa... on näyttänyt mulle että 9.10. syntyneet ihmiset ei sovi minulle. Silti minä tollo haluan uhmata kohtaloa, jos olen esimerkiksi rakastunut.

Se henkinen yhteys on ollut minun ja 9.10. syntyneen välillä niin voimakas että sitä on vaikea kieltää. Luonteet sopii täysin yhteen, paitsi sitten sen 9.10. syntyneen väkivaltainen puoli tulee tuhoamaan mun terveyden, kaiken kauniin ja hyvän mitä meillä oli! En tajua miksi ihmisen täytyy kokea voimakasta vetoa sellaista ihmistä kohtaan joka on kuitenkin pahaksi hänelle ja miten sellanen ihminen voi satuttaa sua kenen kanssa sopi luonteet niin täydellisesti yhteen!? Ei aukea mitenkään järjellä mulle tämä...

Väkivallan seurauksena särkyy sydän ja kuolee rakkaus, mutta voi särkyä myös aivot, murtua kylkiluita jne. </3 Tämä kaikki siitä hyvästä että rakastit jotain ihmistä täysillä, palvoit häntä lähes kaikessa, annoit hänelle kaikkesi sydämmesi mukaan lukien, annoit ehkä myös pari lasta, papin aamenen edessä lupasit seistä rinnalla myötä ja vastoin käymisissä, toivoit että vanhenette onnellisesti yhdessä.... Ja tuo väkivalta muuttaa kaikki rakkaudelliset tunteet p*skiaista kohtaan vihaksi, p*skiainen ei pitänytkään sun sydäntä kuin kukkaa kämmenellä vaikka lupasi, ei suojellut ja tarjonnut turvaa vaikka tämä on miehen rooli parisuhteessa/perheessä, on jäljellä enää vain katkeruus surullisuus syvä masennus!!! Väkivaltaiset kumppanit pystyy riistämään unelman terveydestä, onnellisesta perhe-elämästä ja yhdessä vanhenemisesta.  :tickedoff:


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 22.05.2018 10:27:00
mariella- mun mielestä sun ongelmat ei liity astrologiaan vaan ihan maallisiin asioihin eli väkivaltaan ja henkiseen väkivaltaan.
Mulla on ollut mun ensimmäinen poikaystävä jolla oli synttäri 6.3 ja sitä ennen ensimmäinen rakastaja joka oli syntynyt 6.3 ne oli vielä kavereita keskenään.
En koe mitään ongelmaa siinä, että heillä oli sama syntymäpäivä. Kaikki 6.3 syntyneet joita tiedän ovat kiinnostuneita musiikista ja taiteista, silti he ovat hyvin erilaisia luonteeltaan.
Poikaystäväni oli todella herkkä ja rakastaja oli taas kylmä.

Kannattaisiko sinun käsitellä ongelmaasi jossain sivustolla mikä on suuntaunut lähisuhdeväkivaltaan ja unohtaa kokonaan tuo syntymäpäivä ???


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 22.05.2018 14:29:20
Varmaan kannattaisi. Täytyy luottaa kans siihen, että jokaisessa 9.10. syntyneessä ei ole sitä väkivaltaista piirrettä ja syntymäpäivät ei oo mikään kirous, joten mun ja 9.10. syntyneen ihmissuhde voi onnistua myös hyvin. Esimerkiksi kun etsin tietoa Sean Lennonista ja Brandon Routhista niin en löytänyt mitään sellasta että he olisivat olleet väkivaltaisia... Joten jos esimerkiks tutustuisin Brandon Routhiin ja viettäisin hänen kanssaan aikaa, en usko että hän rupeaisi mua kohtaan väkivaltaiseksi vaikka olenkin syntynyt 23.6. kerta hänellä ei ole muutenkaan ollut taipumusta väkivaltaan. Eihän siinä ois mitään järkeä!

Tapahtuuhan elämässä silti asioita joissa ei ole järkeä mutmutmut... joo, ei pitäis pohtia liikaa koska pohdin muuten pääni puhki! Haluaisin löytää vaan rauhan ja tasapainon sisimpääni. Haluaisin löytää myös miehen jota pystyn rakastamaan täysillä ja jonka kanssa oon turvassa. Mun elämä ois niin paljon helpompaa jos en ois törmännyt noihin muutamaan väkivaltaiseen 9.10. syntyneeseen, sillon en pohtis tällästä. Helpompi ois elää naiivina, koska tieto lisää yleensä tuskaa. Olen kokenut liian paljon pahaa, nyt olen vaan rikkinäinen ja traumatisoitunut ihminen. Tämä koko keskustelu on mun henkistä kipuilua, minkä ootte varmaan huomannu. Ihan hirveä tunne olla näin rikkinäinen!!!  >:( mietin että mikä tarkoitus tällä kaikella kokemallani pahalla on... ? vai onko elämässä edes mitään syvempiä tarkoituksia, joidenkin ihmisten niskaan lapioidaan vaan sattumalta sontaa paljon... Huh huh


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 22.05.2018 20:18:58
Suora kysymys: Oletko juuri nyt väkivaltaisessa suhteessa? Jos olet niin tuskin pystyt löytämään rauhaa. Sen jälkeen kun lähtee väkivaltaisesta suhteesa voi kipuilla paljon asian tiimoilta :-[
Jos tykkäät katsoa sarjoja niin HBO:lla on sellainen sarja kuin Big little lies, se kertoo hienosti minkälaista on väkivalta suhteessa.

Oletko miettinyt käydä terapiassa puhumassa ongelmistasi. Sieltä voisit saada tukea tilanteeseesi



Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 09.06.2018 22:41:52
Electric Sun, haluaisin kysyä että mitä samanlaisia asioita suhteissasi esiintyi?

En ole tällä hetkellä väkivaltaisessa parisuhteessa, mutta avohoidossa olen kyllä traumojeni takia.

Luulin saaneeni tehtyä jo pysyvän päätöksen tämän aiheen suhteen, mutta silti pelot tunkee mieleen. Mietin että yritetäänkö tässä opettaa mulle jotain kun nämä pelot ei jätä rauhaan? Päätökseni siis oli sellainen, etten hyväksy enää missään ihmissuhteissani henkistä tai fyysistä väkivaltaa ja jos elämä tuo kaverikseni/poikaystäväkseni 9.10. syntyneen henkilön, hän vaikuttaa kaikin puolin hyvältä, niin silloin tämän ihmisen kuuluukin olla mun elämässä ja hänestä ei koidu mitään pahaa minulle!

Yritän luottaa ihmisyyttä suuremman voiman, elämän ja kohtalon johdatukseen. Näiden pitäisi johdattaa minut oikeaan suuntaan elämässä, sillä eihän minulla ihmisellä riitä voimat kaikkeen. Ihminen voi yrittää tehdä järjellä, tunteilla ja vaistolla mahdollisimman hyviä päätöksiä, mutta ihminen tarvitsee mielestäni myös suuremman voiman johdatusta oli se voima sitten jumala, jeesus tai jotain sellasta mitä ei vaan voi määritellä. Kyllä vahvasti uskon ja luotan siihen, että täällä maailmassa on myös jotain yliluonnollista, koska saa lukea tarinoita kuolemanraja kokemuksista, henkien kohtaamisista, ihmeparantumista jne. Horoskoopitkin on aika paikkaansa pitäviä, kyllähän sekin jostain johtuu. Pakko olla jotain yliluonnollista ja maagista myös!

Niinpä lasken asioita paljon kans tuon varaan, vaikka 9.10. ja 23.6. syntyneen ihmissuhde ois yleensä tuhoon tuomittu, odotan mun kohdalla tapahtuvan ihmeen ja se ihme tulee olemaan sellanen että eletään onnellisina vanhuuteen saakka yhdessä kunnes kuollaan. <3

Jos rehellisesti tutkin itseäni ja kaikkea sitä mitä mulle on näytetty eli useampi ihmissuhde mennyt 9.10. syntyneen kanssa pieleen koska niissä on esiintynyt väkivaltaa, niin se on ollut merkki että mun tulis pysyä erossa 9.10. syntyneistä ihmisistä. Kun ei vaan toimi, niin ei toimi!

Mutta en voi hyväksyä tuollasta, haluan selityksen että miksei toimi, mutta sitä tuskin universumi antaa mulle  :tickedoff:  ja miksi, MIKSI, mun tulisi pysyä erossa elämäni suurimmasta rakkaudesta!? eihän siinä oo mitään järkee, niiden suurimpien rakkauksien ja sielunkumppaneiden kanssa pyritään perustamaan perheet yms, elämään loppuun saakka onnellisesti yhdessä...

En minä halua kuolla nuorena tai vammautua väkivallan seurauksena. :( tai että varsinkaan mulle tän tekee ihminen jota rakastan eniten... Helvetti, mikä tragedia. En tulisi enää koskaan tuollaisen jälkeen olemaan aidosti onnellinen ja eläisin koko loppuelämän omasta tahdostani eristäytyneenä.

Mietin että millä perusteella sairaudet ja vammatkin jaetaan tässä maailmassa vai onko kaikki pelkästään tuskallista sattumaa. Pitääkö se paikkaansa että ihmiselle annetaan kärsimystä sen verran kun hän jaksaa kantaa? Tuli mieleen kun katoin ohjelman vammautuneesta Jasmine Salorannasta niin hän uskoo ainakin kohtaloon ja sanoi ettei hälle halvaantuminen/aivovamma ollut niin paha juttu kuin ystävän kuolema, koki että hänelle kuului tapahtua noin ja pärjää tuon asian kanssa niin hyvin kuin on vaan mahdollista. Sitten on puolestaan ihmisiä jotka tekee itsemurhia eli kärsimyksen määrä ylittänyt sietokyvyn. En tiiä mihin tässä maailmassa pitäisi uskoa ja luottaa. Kun ajattelen itteeni niin ei minusta esimerkiks ois elämään aivovamman kanssa, huonosti siedän kipua ja väsymystä.

Tarviin ihmisyyttä suuremman voiman johdatusta ja että elämä, kohtalo ohjaa oikeaan suuntaan senkin takia kun ajattelee että enhän minä voi etukäteen tietää useimmiten kuka ihminen on hyvä ja kuka paha, jos samaan ystäväporukkaan tulee 9.10. syntynyt niin enhän mä voi pelkästään hänen syntymäpäivän takia lähteä siitä porukasta pois, sillon kaikki pitäis mua kahjona ja ajattelis että ompa käytökseni törkeetä... Tai jos satun rakastumaan vielä 9.10. syntyneeseen ja saan tietää hänen syntymäpäivänsä vasta myöhemmin niin pakkohan mun on tuo kortti katsoa koska mun elämään on tuputettu jo aiemmin useampi 9.10. syntynyt henkilö, uskon sillon asialla olevan suurempi merkitys. Haluan että ihmisyyttä suurempi voima, elämä, kohtalo suojelee mua tulevaisuudessa väkivallalta ja että muutenkin elämäni tulisi olemaan seesteisempää, koska oon tähän mennessä jo hirveästi kärsinyt ja haluan ajatella että vaistoinkäymiseni alkaa olla käyty läpi. Ei kenenkään ihmisen elämä voi olla lähes pelkkää vastoinkäymistä, eihän?. Toisaalta tunnen itteni tyhmäksi, ihan kuin olisin hyppäämässä suoraan surman suuhun jos alan kaveeraamaan vielä 9.10. syntyneen kanssa vaikka on selvästi näytetty etteivät he sovi mulle!

Mitä voin tehdä? Tuntuu etten löydä ulospääsyä. Ei ole hyvä olla 9.10. syntyneen kanssa, mutta ei myöskään ilman häntä. Miksi minut on laitettu näin raastavaan tilanteeseen!? Mun ois niin helppo hylätä 9.10. syntyneet, jos heistä ei ois löytynyt elämäni suurimpia rakkauksia... Haluaisin rakastua vielä 9.10. syntyneeseen koska heillä monilla on niin hyvä persoona lukuunottamatta mustasukkaisuutta ja väkivaltaisuutta. Miksi sielunkumppani satuttaa? Eikö mulle voida tässä elämässä luvata tavallista ja onnellista perhe-elämää joka on suurin unelmani? Haluaisin samanlaisen parisuhteen kuin John Lennonilla ja Yoko Onolla, kahden taiteilijan speciaalia intohimoista rakkautta, mutta siinä sivussa elää tavallista perhe-elämää myös. Onko intohimo vaarallista ja joutuuko siitä usein maksamaan kovan hinnan? Sitten jos kohtalo tuo elämääni esimerkiks 16.5. syntyneen ja rakastun häneen täysillä, niin sit asioiden kuuluu mennä niin... ! pitäis vaan heittäytyä ihmisyyttä suuremman voiman johdatukseen ja antaa elämän/kohtalon kuljettaa oikeaan suuntaan niinku on aina ennenkin tehnyt mutta se on rikkinäisenä ihmisenä vaikeempi heittäytyä ja luottaa että elämä kantaa... !  :D käsittämätöntä että oon joskus ollut valmis sietämään jopa miehiltä itseäni kohtaan väkivaltaa, antanut kohdella kuin likaista tiskirättiä. Mikä mua vaivaa?

Oon pohtinu pääni puhki, niin että koskee päähän. Haluaisin vaan löytää tämän asian suhteen totuuden, rauhan ja tasapainon.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 13.06.2018 23:01:10
Tulen tekemään nyt tässä viestissä päätöksen koskien tätä aihetta ja toivottavasti tämä päätös tuo pelkkää hyvää elämääni, luotan siihen! eli jos elämä/kohtalo kuljettaa minut tulevaisuudessa siihen suuntaan että miehekseni tai ystäväkseni tulee vielä 9.10. syntynyt niin hänen kuuluu olla silloin mun elämässä, hän on hyväksi mulle ja tämä kortti on vain käännettävä. Koska pakkohan sillä on jokin syvempi tarkoitus olla jos rakastun neljännen kerran 9.10. syntyneeseen? aika monta kertaa elämä on silloin tarjonnut tuollasta ihmistä mun elämään...

Oon kärsinyt jo niin paljon kun miettii että mulla on rikkinäinen lapsuuden perhe ( äiti mielisairas, isä alkoholisti, kotona usein riitelyä ), mua on kiusattu rajusti ylä-aste aikana, on sairauksia, ollut väkivaltaisia miehiä... Niin pakkohan on yleensä jossain vaiheessa alkaa hyvä jakso elämässä, ei kenenkään elämä voi olla pelkkää kärsimystä? tai kyllä voi, tapahtuu maailmassa niin paljon sairaita juttuja, mutta kun mietitään minkälaista kaavaa elämä yleensä noudattaa...

Tiedättekö kun on sanonta " Sinun parhaasi ei ole vielä tullut " niin itse koen niin että kuolema korjaa ihmisen sitten kun hän on elämässään ennaltamäärätyt tähti hetkensä kokenut... elämäntehtävänsä tämän maapallon päällä tehnyt...

Uskon vahvasti ihmisyyttä suurempaan voimaan mutta en lähde nyt määrittelemään mikä se voisi olla, uskon siihen että elämä ja kohtalo ohjaa oikeaan suuntaan, uskon että ajatuksilla voi vaikuttaa elämäänsä positiivinen vetää puoleensa positiivista ja negatiivinen negatiivista. Uskon myös ihmeisiin, esimerkiksi ihmeparantumisiin. Uskon yliluonnolliseen, olen kokenut itse esimerkiksi henkien läsnäolon kun olen pelannut spiritismiä ja iltasanomista lukenut myös muiden mielenkiintosia kokemuksia yliluonnollisuudesta ja mulla ei oo yhtään syytä epäillä etteikö ne jutut voisi olla totta.

Yks niistä tarinoista meni näin: Siskolla oli veli, joka oli kuollut 5-vuotiaana jäätyään rekan alle kauan aikaa sitten ennen siskonsa syntymää. Kun tämä sisko oli leikkinyt 5-vuotiaana veljensä nahkaisella lompakolla ja äiti oli yrittänyt ottaa sitä pois, sisko sanoi " Älä ota sitä minulta pois. Se oli minun silloinkin, kun olin teillä poikana " Eikä sisko tiennyt tuolloin kuolleesta veljestään mitään.

Outoja tapahtumia. Mutta kerta yliluonnollista ja taikuutta on olemassa, vaikka 9.10. ja 23.6. syntyneen ihmissuhde olisi määrätty yleensä päättymään huonosti, niin jos tapahtuu muitakin tuommosia ihme juttuja, niin miksei minun ja 9.10. syntyneen ihmissuhde voisi olla positiivinen poikkeus! Maailmassa on niin paljon ihmisiä, että aivan varmasti löytyy jostain 9.10. ja 23.6. syntyneellä hyvä ihmissuhde.

John Lennon potki Stuart Sutcliffea päähän, minua uhattiin hakata pesäpallomailalla päähän niin tuossakin on pieni ero, joten ehkä seuraavan kerran käy niin ettei mun ja 9.10. syntyneen ihmissuhde sisällä ollenkaan väkivaltaa! Kuka tietää, mielummin suhtautuu avoimin ja positiivisin mielin elämään, se on mielestäni ainut terve tapa elää.

Ja mä otan vastaan kaiken mitä elämä on antaakseen, jos rakastun päätä pahkaa esimerkiksi 16.5. syntyneeseen niin sekin on ookoo. Ainut mitä haluan olla niin, onnellinen. Saavuttaa vielä hyvän terveyden, onnellisen parisuhteen ja onnellisen perhe-elämän, saada uusia hyviä ystäviä, kuolla vanhana. Tätä minä lähden tavoittelemaan. Traagisten rakkaussuhteiden kautta voittoon.  :smitten:

Tajusin myös sen, että senkin takia mun täytyy luottaa siihen että ihmisyyttä suurempi voima suojelee, elämä ja kohtalo ohjaa oikeaan suuntaan koska en minä voi heti tietää ystäväpiirissäni olevien syntymäpäiviä ja jos sinne sattuu jokin 9.10. syntynyt niin emmä voi olla silleen että sori sulla on väärä syntymäpäivä ja mun täytyy sen takia lähteä tästä porukasta pois... Mua pidettäisiin kahjona ja törkeenä käytökseni takia! Joten sellainen ei vaan käy ja toimi enää.

Toki on tiettynä päivinä syntyneitä joiden seuraa välttelen, jos heistä on enimmäkseen vaan huonoja kokemuksia, mutta 9.10. syntynyt tulee olemaan mulla se villikortti jonka tarvittaessa käännän. Miten voisin vastustaa jos elämäni suurin rakkaus on syntynyt tuona päivänä ja vetovoima voimakasta!? Miksi ylipäätään kenenkään tulisi joutua kamppailemaan rakkauden tunnetta vastaan ja voiko sitä kamppailua edes voittaa?

Elämän ohjauksen lisäksi tottakai yritän tehdä eri tilanteissa parhaimmat mahdolliset päätökset perustuen järkeen, tunteisiin ja vaistoon. Punnitsen kaikella noilla kolmella tilannetta ennen kuin teen päätökset. Vaikka elämässä tapahtuu yliluonnollisia asioita niin ihmisen tulisi elää aina enemmän realismin mukaan jotta ei sekoa pää. Horoskooppien luonnekuvaukset oon huomannut myös erittäin paikkaansa pitäviksi, mutta yrittää silti uskoa että jokainen ihminen on loppujen lopuksi yksilö niin ulkonäöllisesti kuin luonteellisesti ja tilanteet joita koetaan elämässä muokkaa meidän persoonaa, joten ihan hyvin 9.10. syntynyt voi olla joutunut opettelemaan aggressiivisuudesta ja mustasukkaisuudesta eroon tai oppinut hallitsemaan ainakin niitä. Paljon on täytynyt minunkin opetella ja kasvaa henkisesti etten hyväksy enää itseeni kohdistuvaa väkivaltaa, tunnistaa paremmin varoitusmerkit ja en anna heitellä itseäni enää miten sattuu, en tajua miten mulla jossain vaiheessa hämärtyi tuo kaikki rakkauden sokaisemana, kun lapsena mulle oli itsestäänselvyys ettei ketään kohtaan tule henkistä/fyysistä väkivaltaa hyväksyä...

Mulle on näytetty useamman kerran ettei 9.10. syntyneet sovi minulle, silti vetovoima toisiamme kohtaan on liian suurta, miksi elämä laittaa minut tuntemaan vetoa sellaista ihmistä kohtaan joka satuttaa mua, tuona päivänä syntyneistä olen löytänyt ihmiset joiden kanssa sovin muuten täydellisesti yhteen paitsi heidän mustasukkainen ja väkivaltainen puoli häiritsee, ei kai tässä auta muu kuin luottaa että jos neljättä kertaa rakastun 9.10. syntyneeseen mieheen niin hän ei oo sillon turhan takia mun elämässä ja jos en havaitse mitään varoitusmerkkejä niin hän on hyväksi mulle. Tunnen itseni naiiviksi, ihan kuin kävelisin suoraan surman suuhun, joka tapauksessa näillä mennään kun ei kai tässä muutakaan voi ja oon luonteeltani enemmän riskinottaja kuin varovainen.  :) Yks vaihtoehto tietty ois kiertää kaukaa 9. lokakuuta syntyneet mutta en usko että onnistuu jos rakkaudelliset tunteet liian voimakkaat ja järki myöskin sanoo että oo sellasen ystävä kenen kanssa luonteet synkkaa mahdollisimman hyvin yhteen. Joskus se hyvältä tuntuva ihminen voi olla harhaa ja osottautua pahaksi ihmiseksi, sitten oot vaarassa, mutta jos täällä ei voi luottaa enää ihmisen hyvään olemukseen niin mihin sitten?

Joskus mulle on tarjottu selitykseksi negatiivista karmaa siihen miksei mun ja 9.10. syntyneen ihmissuhde toimi, mistä toi negatiivinen karma johtuu, voiko sen jotenkin puhdistaa/poistaa?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: paavo väyrynen - 14.06.2018 08:24:31
Mariella

mä en tiedä oikein mitä sanoa sun viesteistä, mutta tän koen velvollisuudekseni sanoa. Olen huolissani ajattelustasi.
Ikään kuin jonkinlainen looppi kiertäisi päässäsi.
Sinulla oli sitä avohoitoa niin voisitko siellä kertoa rehellisesti, että sinulla on looppaavia ajatuksia?
Ihan silkasta mielenkiinnosta myös minua kiinnostaa, että onko sinulla John Lennoniin jotenkin "erityinen" suhde?



Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 14.06.2018 11:29:47
Mitä tarkoitat looppaavilla ajatuksilla? Olen avohoidossa kertonut kyllä kaikesta, traumoista ja peloista liittyen väkivaltaisiin miehiinkin. Joten he tietävät kyllä kaiken tarpeellisen.

John Lennoniin ja Beatlesiin mulla ei oo mitenkään erityistä suhdetta, en ole fani, ainoastaan ihailen John Lennonin komeutta ja karismaa.

Varmasti ajatukseni herättää huolta niin sanotusti normaaleissa ihmisissä, usko pois ennen minäkin pidin horoskooppeja suurimmaksi osaksi huuhaana ja en uskonut mihinkään yliluonnolliseen, korostin jopa olevani ateisti. Nykyään olen agnostikko. Mutta kaikki asiat joita olen elämässäni kokenut, kohtuuttomasti tuskaa ja kärsimystä yhdelle ihmiselle kannettavaksi ja kun olen myös herkkä niin voi sitä alkaakkin helpommin päässä sekoamaan, mutta kyllä sitä pakosti on alkanut tässä miettimään että millä perustein täällä maailmassa oikeus ja kohtuus jaetaan, miksi joku ihminen joutuu olemaan monisairas kun toinen on puolestaan täysin terve. Ennen minäkin olin täysin terve, mutta liiallinen stressi ja ahdistus laukaissut sairauksia, enkä ole kaikkeen edes voinut vaikuttaa itse, jos joku ihminen päättää sua kiduttaa niin hän kiduttaa esimerkiksi kiusaajat.

En olisi halunnut kokea tätä että mun elämässä ollut useampi mustasukkaisuuteen ja väkivaltaisuuteen taipuva 9.10. syntynyt ihminen. Sillon mun ei tarviis pohtia tätä aihetta ja voisin keskittyä vaan rakastamiseen, mutta kyllähän se aiheuttaa ristiriitaisia tunteita ja tuskaa jos ihana ja muuten sinulle täydellinen mies, elämäsi suurin rakkaus, omaa pimeänä puolenaan mustasukkaisuuden ja väkivaltaisuuden. Tämä lukee myös 9.10. syntyneiden horoskooppikuvauksessa että ovat taipuvaisia aggressiivisuuteen, dominoivia, mustasukkaisia, voi olla jopa paholaisen voimat ja olen huomannut itsekkin tämän paikkaansa pitäväksi niiden 9.10. syntyneiden kohdalla jotka olen tuntenut. En lähde silti kieltämään etteikö poikkeuksiakin voisi olla, että ei kaikki 9.10. syntyneet omaa mustasukkaisuuteen tai väkivaltaisuuteen taipuvia piirteitä luonteessaan tai pärjäävät ainakin niiden kanssa, etteivät sorru käyttämään väkivaltaa.

Niinpä tein mielestäni ainoan oikean, terve henkisen ja realistisen päätöksen eli jos kohtalo tuo elämääni vielä 9.10. syntyneen henkilön ystävyyden muodossa tai rakastun neljättä kertaa 9.10. syntyneeseen, olemus viittaa pelkkään hyvään ja ei tule mitään varoitusmerkkejä, niin tämä ihminen on silloin hyväksi mulle ja hänen kuuluukin olla minun elämässä. On se outoa mielestäni että kohtalo tarjoaa elämääni useamman kerran samana päivänä syntynyttä henkilöä, ihan kuin yrittäisi sanoa: " Tämä kortti sinun on käännettävä ja katsottava mitä tapahtuu " . Toivottavasti mun ei tarvii katua sitä katsomista. Aivan sama mitä mulle on aikaisemmin näytetty, siis ettei 9.10. syntyneet sovi mulle kun kaikki ihmissuhteet mennyt heidän kanssa pieleen, jos 9.10. syntyneestä löytyy kuitenkin se mies ketä rakastan eniten niin emmä voi häntä karttaa ja vältellä! Rakkauden tunteet on liian voimakkaita kierrettäväksi kaukaa, onko se väärin?. Elämä ja kohtalo on tähänkin asti tuonut usein mun elämään sellaiset tyypit joilla koen tarkoituksenkin olla mun elämässä, esimerkiksi vuokranantaja jonka kodissa vielä asun antoi mulle huonekaluja, astioita ja vaatteita kun muutin 19-vuotiaana tähän ja mulla ei ollut mitään! Sitten ihmisyyttä suurempi voima, elämä ja kohtalo on suojellut mua ettei mulle ole käynyt pahemmin noiden väkivaltaisten miesten kanssa, voisin olla tällä hetkellä tapettu/murhattu. Kovan kautta olen joutunut opettelemaan asioita etten ole enää rakkauden sokaisema aasi ja ettei mua heitellä enää miten huvittaa, mutta niinhän meistä jokainen taitaa joutua kohtaamaan niitä huonojakin ihmissuhteita elämässään, aina ei voi olla voittaja, vähempikin kärsimys olisi tosiaan mulle riittänyt olisin oppinut jo sillä mitä tehdä toisin. Täytyy oppia myös hyväksymään se oma luontonsa, minä olen villi ja tykkään rakastaa intohimoisesti, intohimoinen rakkaus välillä aiheuttaa vaaraa, olen ihaillut kovaa elämää ja saanut maistaa sitä, mua varten on varattu traagiset rakkaussuhteet mutta täytyy luottaa että näiden kaikkien kärsimysten jälkeen tulisi seesteisempi ja onnellinen elämä. Löydän sen oikean, sielunkumppanini, rakastan hänessä kaikkea, palvon häntä, hän ei käytä minua kohtaan väkivaltaa. Hän on tumma, synkkä, vahva, tunteellinen ja romanttinen, avoin, turvallinen, luotettava, haluaa lapsia, persoonallinen  :smitten: 


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 17.06.2018 13:13:09
Minua edelleen kuitenkin kiinostaa kun kerroit että sulla on ollut kaksi pitkää parisuhdetta samana päivänä syntyneiden henkilöiden kanssa ja erittäin samanlainen tarina ollut molemmissa suhteissa, niin millä tavalla samanlainen, haluatko kertoa meille ne tarinat vai meneekö liian henkilökohtaiseksi? Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla.

Toisaalta uskon myös siihen mitä paavo väyrynen sanoi, kun hänen elämässään ollut useampi 6.3 syntynyt henkilö niin heitä kaikkia yhdistänyt taiteellisuus mutta muuten ovat erittäin erilaisia ihmisiä. Joten kyllähän ihmisistä eroavaisuuksia löytyy, se olisi outoa jos ei löytyisi, jokainen on ulkonäöllisesti yksilö niin pitäisi olla myös luonteellisesti... Mutta toisaalta asia ei mee yksiselitteisesti näin, koska muutenhan horoskooppien luonnekuvaukset ei ois yhtään paikkaansa pitäviä ja olen huomannut itseni ja läheisteni kohdalla ne paljon paikkaansapitäviksi. Se on jännä miten esimerkiksi 9.10 syntyneillä on usein paljon samoja piirteitä luonteessaan mutta ulkonäöt ovat paljon poikkeavia toisistaan, miksi tämän asian täytyy mennä näin? Siihen tuskin meillä kelläkään ihmisellä on antaa vastausta, nää on näitä elämän mysteerejä.

Jos olen nyt täysin rehellinen itselleni, niin kuin olen pyrkinytkin olemaan kun oon pohtinu pääni puhki näitä asioita, niin kyllä se vaan on niin että moni 9.10 syntynyt on taipuvainen mustasukkaisuuteen, aggressiivisuuteen ja väkivaltaisuuteen. Toisaalta heissä on paljon myös hyviä puolia kuten empaattisuutta, avoimuutta, taiteellisuutta, tykkää lapsista, erikoinen tapa suhtautua maailmaan. Karismaa myös löytyy. Tämän kaiken olen saanut heistä huomata ja tuo kaikki tekee heistä puoleensavetäviä. Sitä olen kuitenkin ihmetellyt että miksi 9.10 syntyneillä ei tule tuo mustasukkaisuus ja väkivaltaisuus esille kaikkien kanssa, esimerkiksi 18.2 syntyneiden kanssa ihmissuhde toimii hyvin mutta 23.6 syntyneen kanssa tulee väkivaltainen puoli usein esiin? Miksi asia on näin ja voiko sitä muuttaa? Tämä tuntuisi olevan taas näitä elämän mysteerejä.

Ollessani rehellinen itselleni olen huomannut myös sen ettei ihastumisen ja rakkauden tunteita vastaan voi taistella tai voi, mutta se ei yleensä johda mihinkään hyvään. Ihastumisen ja rakkauden tunteet ovat yleensä liian voimakkaita kiellettäväksi. Seuraavaksi herää kysymys että miten hyvä voi olla pahasta!? Siis kun ajattelet että oot ihastunu/rakastunu charmikkaaseen kaikin puolin ihanaan henkilöön mutta hänestä paljastuu myös pimeä puoli joka on mustasukkainen ja väkivaltainen. Silloin oot tilanteessa ettei oo hyvä olla sen henkilön kanssa, mutta ei myöskään ilman häntä. Sietämätön ja tuskallinen tilanne. On se kamalaa ettet voi luottaa ees sun sydämen johdatukseen ja siihen että rakkaus olisi hyvästä! 9.10 syntyneistä on löytynyt ainakin tähän asti elämäni suurimmat rakkaudet, joten miten voisin kääntää sellaselle selkäni? Ei onnistu ja toivottavasti mun ei tarvitse katua tätä että jos päädyn jonain päivänä vielä parisuhteeseen/ystävyyteen 9.10 syntyneen kanssa niin löydän itseni sairaalasta pahoinpitelystä seuranneen aivovamman tai aivoverenvuodon takia, jään ikuisesti vammaiseksi tai kuolen ja joudun jättämään hyvästit ehkä myös lapsilleni ja en näe heidän aikuistuvan. Tuo ois yks pahimmista painajaisista ikinä!. Tuntuu että petän jopa kuolleet sukulaiseni jos alan vielä olemaan tekemisissä 9.10 syntyneen henkilön kanssa, koska jotain elämä yrittää mulle selvästi opettaa kun useamman kerran näyttänyt että ihmissuhde mennyt pieleen näiden ihmisten kanssa. Tosin on mun vaisto ollut joskus väärässäkin, kerran olin täysin varma että saan syytteen yhdestä asiasta ja kun juttelin tämän yhden ihmisen kanssa niin kyllä hän oli pohtinut syytteen nostamista joten mun vaisto oli jollakin tapaa oikeassa mutta loppujen lopuksi asia järjestyi kuitenkin onneksi hyvin ja saatiin sovittua se yhteisymmärryksessä. Tälläset tapahtumat valaa muhun uskoa ja luottamusta, ettei se pahin aina välttämättä tapahdukkaan ja ehkä just siks jonkin ihmeen kautta mun ja 9.10 syntyneen ihmissuhde voi toimia <3 .

Oon kyllä ihan epätoivonen hölmö rakkauden suhteen : ) , täytyy luottaa vaan että ihmisyyttä suurempi voima suojelee, elämä ja kohtalo ohjaa oikeaan suuntaan. Mitä muutakaan ihminen voi?. John Lennon puhui rauhan puolesta ja inhosi rasismia, mutta tiedän minä muutaman 9.10 syntyneen jotka ovat myös rasisteja hahaha. Joten ehkä mä voin luottaa siihen että tuolta jostain löytyisi vielä 9.10 syntynyt ihminen jonka kanssa en koe väkivaltaa?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 17.06.2018 13:42:45
Ainiin ja tuli vielä sellainen juttu mieleen, että silloin kun olin ehjä niin ei tullut mieleen pohtia ees tälläsiä juttuja! Luotin automaattisesti että elämä kantaa ja maailma suorastaan syleilee minua. Mutta kun on kokenut tarpeeksi henkistä väkivaltaa ja fyysistä väkivaltaa, jopa niiltä ihmisiltä joiden piti rakastaa sua eniten niin alkaa usko kummasti elämään horjumaan! Sillon kun olin ehjä niin tottakai luotin positiivisesti siihen ettei esimerkiksi kaikki 9.10 syntyneet ihmiset oo samanlaisia ja tottakai voin saada jonkun kanssa heistä toimivan ihmissuhteen ja ettei horoskoopit pidä aina paikkaansa, yliluonnollinen on enemmän huuhaa juttuja että kyllä tässä maailmassa ihmisen tulee elää realismin mukaan, vain siten onnellisuus ja tasapaino on mahdollista saavuttaa. Tähän päivään mennessä on sydämeni särjetty niin monta kertaa, etten tiedä mihin enää uskoa ja luottaa!

Monesti kun ihmisellä on asiat hyvin, hän ei arvosta sitä, pitää hyvää terveyttä ja hyviä ihmissuhteita itsestäänselvyytenä, haaveilee vaan jostain 90 miljoonan euron lottovoitosta ... mutta sitten jos menetät kaiken: terveyden, ihmissuhteet, oot köyhä. Niin sun ainut toive on elää perus onnellista ja tasapainoista elämää eli siis saisit nuo menetetyt perusjutut takaisin ja et enää ikinä haaveile mistään turhista lottovoitoista, kunhan ois vaan keskiverto palkka.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 17.06.2018 15:44:52
Ja elämän tulis aina olla arvaamatonta, eiks just se tee elämästä mielenkiintoista ettet tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Esimerkiks jos sulla on nyt huono jakso elämässä, niin se kun et tiiä mitä tulevaisuus tuo tullessaan antaa toivoa että sieltä vois tulla jotain parempaa. En tajua miks mulle on sit näytetty ettei 9.10 syntyneet ihmiset sovi mulle tai miks jotkut ihmiset näkee näkyjä tulevaisuudesta, esimerkiks unessa jonkun läheisen kuoleman ja sitten hän tosiaan myös kuolee... Eikö tuolleen tipu elämältä pohja, kun otetaan arvaamattomuus pois?


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 17.06.2018 23:14:10
Ja sitten toki ihmissuhteissa on hyvä keskustella mieltä painavista asioista eli jos esimerkiksi pelkää toisen olevan väkivaltainen niin puhua siitä. En tiedä auttaako se puhuminen mitään jos kohtalo on määrännyt niin että 9.10 syntynyt käyttäytyy aina 23.6 syntynyttä kohtaan väkivaltaisesti, mutta voihan sitä yrittää keskustelemalla ehkäistä näitä tilanteita jotta toinen huomais jos hänessä alkaa kehittymään väkivaltaisia ajatuksia ja niille vois ajoissa yrittää tehdä jotain, ennen kuin sattuu mitään pahempaa. Tosin kohtaloa vastaan ei varmaan riitä voimat ihmisellä taistella ja jos toinen ajautuu hallitsemattomaan raivokohtaukseen niin siinä taitaa unohtua sekin mitä aikasemmin puhuttiin ettei käytetä toisiamme kohtaan väkivaltaa...

Terapiassakin aggressio ongelmia yritetään hoitaa keskustelemalla, ei kai siinä oikeen muutakaan voi.


Otsikko: Vs: Voiko kohtaloa muuttaa?
Kirjoitti: mariella- - 18.06.2018 19:32:27
Joo, hyvä me  :smitten: valetaan voimaa toisiimme.  :smitten: