Astro Foorumi

Astro special => Kiinalainen astrologia => Aiheen aloitti: meryem - 05.02.2017 17:53:20Otsikko: Hyviä kiinalaisen astrologian laskureita
Kirjoitti: meryem - 05.02.2017 17:53:20
Kiinalainen astrologia on kiinnostavaa, mutta myös hyvin erilaista kuin länsimainen ja siksi tuntuu hankalalta.

Minulle on tehtyä kiinalainen astrologinen kartta, mutta kiinnostaisi tutkia itsekin ja kyselisinkin hyviä laskureita netissä, joita olette löytäneet kiinalaiseen astrologiaan liittyen.

Tässä on ainakin yksi, jota olen käyttänyt paljon

http://www.fengshuimestari.fi/4p-laskuri.htm (http://www.fengshuimestari.fi/4p-laskuri.htm)

Tuosta selviää vuosi, kuukausi, päivä ja tunti sekä myös jaksot elämässä, niin sanotut onnenpilarit, jotka katsotaan ikäkausien mukaan ja alkavat jokaisella eri ikäisenä.

Tiedättkö muita hyviä laskureita, lähteitä kiinalaisen astrologian tutkimiseen? Voisi taas palautella mieleen.


Otsikko: Vs: Hyviä kiinalaisen astrologian laskureita
Kirjoitti: Veea - 14.05.2020 13:44:18
Tämä fengshui-laskuri on hyvä, mutta yksi varoituksen sana. Kun kiinalainen vuosi vaihtuu tammikuun lopulla tai helmikuun alkupuolella, niin pitää olla vaihtumispäivämäärästä tarkka. Netistä löytyy päivämäärät, milloin uusi vuosi ja eläin on alkanut kiinalaisessa astrologiassa.


Otsikko: Vs: Hyviä kiinalaisen astrologian laskureita
Kirjoitti: meryem - 15.05.2020 21:51:30
Hyvä huomio! Tässä laskurissa siis vuosi (ja myös kuukausi) vaihtuu aina helmikuun 4. ja sen jälkeen joka kuukausimerkki vaihtuu aina kuun 4. päivänä. Tämä on kai jokin kiinalaisten maanviljelijöiden vanha kalenteri, jota käyttää aika monet nettilaskurit kiinalaisessa astrologiassa. Jos on syntynyt tammi-helmikuun vaihteessa niin täytyy katsoa tarkempi vuoden vaihtumispäivä jostain toisesta kuukalenterista.