Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: -zillic- - 02.06.2006 06:29:25



Otsikko: Muuton transiitit?
Kirjoitti: -zillic- - 02.06.2006 06:29:25


Mistä transiiteista voisi mahdollisesti nähdä muuton?  :o






Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Lilli - 02.06.2006 10:55:11
Seuraapa Uranuksen liikehdintää tähtitaivaalla. Jokin pääaspekti vaikkapa Kuuhun tai Aurinkoon tai yhtymä IC:hen voivat indikoida muuttoa.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Emelia - 11.06.2006 12:07:48
Seuraapa Uranuksen liikehdintää tähtitaivaalla. Jokin pääaspekti vaikkapa Kuuhun tai Aurinkoon tai yhtymä IC:hen voivat indikoida muuttoa.

Kuinka tarkka orbin pitäisi olla?
Omalla kartallani  :uranus:  :aspect_tri:  :kuu: ja orbi on 9 astetta...?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 20.08.2007 13:15:24
Nostan tätä wanhaa aihetta, koska tein hassun löydön näihin muuttotransiitteihin liittyen. Lahden kesäpäivillä Vestasta esitelmöinyt asteroidituntija Marja-Liisa Niemi-Mattila nimittäin mainitsi esityksessään, että muuton/asumisen transiitteihin voi liittyä myös Vesta.

Itse en useinkaan ota asteroideja kartoille, mutta nyt piti huvin vuoksi kokeilla. Katsoin viimeisimmän muuttopäiväni transiitit ja siellähän se Vesta kökötti asteentarkasti kuuni päällä! :o Muutenkin Vesta on radix-kartallani yhtymässä kuuhun (4 asteen orbilla). Mukana muuttaneen avomieheni kartalla Vesta tosin ei ollut näin näkyvässä asemassa, mutta kun huomasin että se teki 8. huoneesta sekstiilin sekä hänen Venukseensa että Saturnukseensa, niin tajusin samalla että sehän oli näiden keskipisteessä - ja että oma kuuni siis osuu myös synastriassa liki tuota keskipistettä.

Uranus taas tuolloin ei tehnyt mitään isoa tai helposti havaittavaa transiittia kartalleni, mutta kun katsoin sen aseman, niin se osui puolestaan alle asteen päähän omasta aurinko/kuu-keskipisteestäni...Miehellä tr Uranus oli neliössä kuuhun (orbi n. 2 astetta).

Eli Zillic, tuo Uranuksen oppositio Vestalle voisi myöskin liittyä asiaan. Marja-Liisa mainitsi myös, että Vestan "oma aspekti" on septiili (51 astetta) ja yhtymä on myös tärkeä - en tosin muista, oliko kyse Vestan tekemistä transiiteista, muiden planeettojen transiiteista radix-Vestalle vai kenties molemmista.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Taikatalvi - 20.08.2007 18:44:13
Auringonpaluukartalla vuonna jolloin ostin asunnon oli  :merkurius: :aspect_con: ic ja  :uranus: 4 huoneessa, myös aurinko kolmosen puolella 6 astetta ic:stä.  :uranus: :aspect_squ: :kuu: 8 huoneessa ja  :aspect_tri: :vesta:.

Kaupanteon aikaan kuunpaluussa oli  :uranus: ja :kuu:  :aspect_con: ic ja  :uranus: teki tarkkaa  :aspect_tri: :vesta:.

Ahkeraa muuttajana ic:llä olis pitänyt olla kestouranus vuosikaudet mutta osuipa sitten kun asuinsija muuttui vähän pysyvämmäksi :)

Lisäämpä vielä että progressiokartalta ei vinkkejä muutosta näy ainakaan omaan silmään...tai  :kuu: liikkuu 3 huoneen alussa ja tuli ic:lle kyllä vuoden sisään muutosta, eli juu katotaas tarkemmin ennenkun kirjotellaan  ;D.

Vielä palaan lisäämään opiskeltuani Tealin Planetary triggers-kirjaa että muuton aikoihin oli siis proge-IC  :aspect_con: radix-DC  :rapu: ja :kuu: :rapu: paluissa ja progressioissa voi merkitä myös kiinteistön ostoa. Eli näkyipä hyvinkin vahvasti progressiossakin :)
Lisäksi samalla progekartalla on  :kuunsolmu: :aspect_ssx:  :vesta:
ja  :uranus:  :aspect_con:  :vertex:,  kaikki siis tarkkoja lähes minuutilleen.



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: julyette - 21.08.2007 10:08:51



Vestahan on kotilieden suojelija ja kreikan Hestia tarkoittaa juuri tulisijaa tai liettä. Vestalla on vahva yhteys rakennukseen, jossa suoritetaan jotain elintärkeää ja transiitit Kuuhun ja IC:n poikkeuksetta tuo jotain uutta asumiseen.
Vesta on asteroideista henkistynein ja tuo sitäkin puolta asumistilanteeseen transiiteissaan.
Minulla ainakin yksi muutto uuteen kotiin tuli Vestan konjuktoidessa IC:n kärkeä ja kaikki siinä uuden asunnon saamisessa sujui aika vaivattomasti ja helposti. Lisäksi samaan aikaan myös Chiron konjuktoi IC:n kärkeä.

Ilmeisesti transitoivan planeetan energiat todella vaikuttavat, sillä yksi muutto tapahtui Pluton konjuktoidessa IC:n kärkeä ja se oli kyllä plutomaisen kamalaa ja sekavaa ja uusi asunto oli kaikkea muuta kuin mieluinen. 



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 21.08.2007 12:32:44
Kiitos tuosta Vesta-infosta, julyette!

Ilmeisesti transitoivan planeetan energiat todella vaikuttavat, sillä yksi muutto tapahtui Pluton konjuktoidessa IC:n kärkeä ja se oli kyllä plutomaisen kamalaa ja sekavaa ja uusi asunto oli kaikkea muuta kuin mieluinen.

Hmm, olisikohan niin, että Pluton muutokset kun muutenkin ovat kovin "pakottavia", niin ne eivät aina suju niin iloisissa tunnelmissa. Uranus on räväkämpi, muutto saattaisi olla nopea ja hösellystä tulla sitä kautta...ehkä Vesta-muutto olisi sitten miellyttävin noista? ;D Pitäisikin vähän tutkailla noita aiempiakin muuttoja, minäkin kun olen sentään jo kymmenisen kertaa elämäni aikana muuttanut tavarani paikasta toiseen.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Pallaskissa - 21.08.2007 13:21:36
Katsoinpa transiitit tähän asuntoon muutosta melkein tarkalleen vuosi sitten; ja siellähän se tr.  :vesta: nököttää oppositiossa  :kuu: hun (ja tr. Uranus tekee  :aspect_con: Kuulle, taivaalla siis  :vesta: :aspect_opp: :uranus:. Edellisen muuton aikana Vesta neliöi syntymä-Kuuta.

Aika vakuuttavaa!


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 21.08.2007 13:54:17
 :uranus: :aspect_squ: :aurinko:    :uranus: :aspect_opp: :kuu:
 :uranus: :aspect_opp: :saturnus:   :uranus: :aspect_tri:  :mars:

huone 8. muuta en nyt tsekkaa. pääasia että juttu tuntuu ihan hyvältä. En usko että hyväksyisin tuplasti isompia kuluja, rahoitusvastikkeen lisäykset jne..

huone 5 ja 2 muutokset tuntuu menevän myös ok, onneksi on  :mars: huoneessa 11-

samoin huoneet 3 ja 4.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Riitta - 21.08.2007 14:15:38
Tasmalleen muuttopaivana Suomessa oli  :uranus:  :aspect_opp:  :askendentti:
Taalla muuttopaivana oli  :uranus:  :aspect_con:  :kuu: ja mielenkiintoista 16.08.2008 on  :uranus:  :aspect_squ:  :aurinko:-muuttaisinko silloin-ehkapa?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 22.08.2007 11:40:01
Aika kuvaavia transiitteja tosiaan teillä! Uranus/kuu-aspekti näyttää hyvinkin usein olevan jollain tapaa mukana kuvioissa. Itselläni oli tr :uranus: :aspect_con: :kuu: kun muutin reilun vuoden aikana kolme kertaa. Jokaiseen muuttoon liittyi tavallaan "uusi vapaus".

Viimeisimmän muuttovuoden ap-kartalla ei Uranus ole mitenkään ihmeellisessä asemassa, mutta neloshuoneessa (kärki Ravussa) on Saturnus ja kyseessähän oli itselläni transiiteissa Saturnuksen paluun aika. Neloshuoneen hallitsija kuu on seiskassa (ensimmäinen yhteinen omistusasunto avomiehen kanssa) ja sekstiilissä Plutoon sekä kolmiossa Neptunukseen. Edellisvuoden ap-kartalla jonka voimassaoloaikana asunnonostoprosessi itse asiassa alkoi, on  :uranus: :aspect_squ: :kuu:, siinäkin kuu seiskassa. Ja Jupiter kasissa & kartanhallitsija Mars kakkosessa, mikä kuvannee lainanottoa. ::) Muuttovuoden ap-kartalla Vesta on yhtymässä Neptunukseen. :)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 22.08.2007 19:11:51
monisteesta:Demetra George ja Douglas Bloch/Vesta
vesta edustaa säilyttämisen ja turvallisuuden prinsiippiä (mm. ja paljon muutakin)
vanhemmuus,perintö,traditio
TURVAPAIKKA (kotini on turvani/linnani),varmuus,suojelu
sopimukset,neuvottelut,luotettavuus
LUKOT,AVAIMET,kassakaapit,aidat

ehkä vesta-muutto on sitoutuvampi/pysyvämpi kuin  :uranus: tai
 :pluto:.n aikaansaama
ap-kartalla tänä vuonna  :pluto: ic.n läheisyydessä,
muutto oli pakollinen ja tiesin jo etukäteen ettei tämä ole pysyvää,
jopa mutamia muuttolaatikoita on vielä purkamatta,
jotakin papereita yms.
 :vesta: :vaaka: puolisekstiilissä  :askendentti: :neitsyt:,
kylläkin väljä yhtymä myös kuuhun,
radixilla tuo  :vesta: on tuolla  :neitsyt::ssä taasen tuon  :pluto::n
kera,9 huone,ehkä se on leirinuotio paremminkin,
"mustalaisleiri" muuttaa millon minneen..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 23.08.2007 11:36:02
Jäin miettimään sitäkin miten toisilla on noinkin selvästi monia Uranus-muuttoja Kuu-transiitilla ja minulla ei niitä ole ainuttakaan. Onko ihminen herkempi tietyn planeetan vaikutuksille ja toimii sen energian ollessa "päällä"?

Mahdollista, siksi myöskin syntymäkartta kannattaa tietty ottaa huomioon. Itselläni esim. tuo Uranus sattuu olemaan sekä kuumerkkini että Merkuriuksen (Kaksos-IC) hallitsija. :) Ja tosiaan se Vesta radixilla kuun päällä.

ehkä vesta-muutto on sitoutuvampi/pysyvämpi kuin  :uranus: tai
 :pluto:.n aikaansaama

Näin ainakin minulla näyttäisi olevan - tuon Vesta-muuton jälkeen en olekaan muuttanut peräti 3,5 vuoteen. Tr Vesta tulee uudelleen kuuni päälle tammikuussa, joten katsotaan...


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.08.2007 11:37:42
Hallitseeko kuu kotia tunteen lisäksi, sekö sen selittää.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 30.10.2007 13:52:40
Kyllä :kuu: = koti, eli ehdottomasti kannattaa oman syntymäkarttansa kuulle osuvia transiitteja tutkailla muutoissa.

Kokkis, anteeksi etten ole ehtinyt vastata sinulle yv:nä, on ollut melkoista suhinaa taas tässä viime aikoina. Kuunpaluukarttoja en itse olekaan vielä katsellut muuttokuukausille, nehän ovat kuukauden voimassa olevia karttoja, jotka kertovat kyseisen kuukauden tunnelmista. Kyllähän muutonkin kai siis siellä jotenkin pitäisi näkyä. Täytyisi tutkailla omallakin kohdalla - onko joku muu vertaillut muuttokuukausien kuunpaluita?

Kuunpaluukartan ideahan on se, että se tehdään sille hetkelle tulevasta kuukaudesta jolloin kuu on samassa merkissä ja asteessa kuin oma syntymäkartan kuu. Tästä tavallaan alkaa henkilökohtainen kuukausi, samoin kuin auringonpaluukartta tehdään hetkelle, josta alkaa henkilökohtainen vuosi. Siksi aspektitaulukossa näkyvät aspektit ovat oman kartan planeettoja verrattuna kuunpaluukartan planeettoihin. Jos taas haluaa katsoa transiitteja (ulkoiset tapahtumat) omalle kuulleen (koti), niin on otettava karttavalikosta Natal chart & transits ja katsottava sieltä pdf-taulukosta Aspects Natal-Transits nataali-kuulle eli syntymäkartan kuulle tulevat transiitit. Jos on aloittelija, niin tästä on simppelimpi aloittaa, joskin tuota kokkiksen ideaa kuunpaluukarttojen tutkailusta kannattaa varmasti myös kokeilla.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 30.10.2007 15:06:46
Jos joku teistä ehtii ketsomaan karttaani muuttomielessä niin selventäisi hieman tilannettani. En itse löytänyt itse kuin yhden  :mars: :aspect_sex: :uranus: joulukuulta, kuitenkin olisi ihan pakko muuttaa ennen joulua, joten taistelenko koko universumia vastaan tässä asiassa ??  :-[ :'(

Hyvinkää 14.01.1963 kello 03.05

Kiitos!!  ;D :smitten: ;D :smitten: ;D :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 30.10.2007 16:04:09
Jos joku teistä ehtii ketsomaan karttaani muuttomielessä niin selventäisi hieman tilannettani. En itse löytänyt itse kuin yhden  :mars: :aspect_sex: :uranus: joulukuulta, kuitenkin olisi ihan pakko muuttaa ennen joulua, joten taistelenko koko universumia vastaan tässä asiassa ??  :-[ :'(

Hyvinkää 14.01.1963 kello 03.05
Hei "rubiinitar"

Laitampa karttasi tännekin nähtäväksi.



 :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Taikatalvi - 30.10.2007 16:42:35
Löysin vielä yhden selvän merkin muutosta kun pengoin vuosia taaksepäin auringonpaluita... :kuu:  :aspect_con: IC ja väljästi neliöi  :uranus: ja  :aspect_sex:  :vesta:...tuona vuonna riuhtaisin itseni äidin helmoista toiseen kaupunkiin ja tänne jäin :)
 :kuu: oli IC:llä myös kolme vuotta sitten mutta silloin ei vielä muuttoa tullut (täytyypä tarkistaa oliko aspekteja mihinkään)...ja olihan siellä  :aspect_opp:  :uranus: ja mikäse kvinkunssi? 150 astetta  :vesta: mutta tuolloin ei siis muuttoa vielä.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 30.10.2007 18:39:01
"ehkä vesta-muutto on sitoutuvampi/pysyvämpi "

Minä puolestani muutan TODELLA harkiten, edellisestä muutostani on muutama kuukausi yli 20 vuotta, ja nyt siis olisi muutettava. Tuo vesta-asia tukisi tätä pysyvyysteoriaa, sillä kuuun aspekteja minulla ei lähiaikoina ainakaan uranukseen ole.

Sitä vastoin huomispäivältä löysin  :vesta: :aspect_sex: :askendentti:
ja 5.11.  :vesta: :aspect_tri: :kuu:

Täytyy vielä kaivaa edellisen muuttoni aspektit, sillä sehän oli TOSI pysyvä  ;)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Riitta - 30.10.2007 19:07:30
Minulla on ollut tasmalleen muuttopaivana  :uranus:  :aspect_opp:  :askendentti:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 30.10.2007 23:14:38
tuo Elämänilon antamahan kartta on vuoden myöhässä,eikö?
2006/2007 ,ap:han on kuitenkin alkanut tämän vuoden puolella kestäen ens vuoden tammikuuhun,eikö?
mutta mielenkiinnosta kysysin,rubiinitar,kun sulla on ollut
tuolloin suurristi kiinteissä merkeissä,niin mahtoiko olla raskaskin kivireki vaiko erittäin merkityksellinen vuosi?
numerologisesti tämä vuosi on ollut 6,ja siihen liittyy myös muutot,joku lähtee kotoa tai tulee,syntymiä,kuolemia,
rakastumisia,että muuta ennen uutta ap-karttaa,
luvulla 7 ollaan hiljaa kotona ja mietiskellään

itellä seuraavassa ap-kartassa  :uranus: :kalat: :aspect_con:IC,
leijan kärkenä vielä,vesikolmiota ja saturnus leijan kärkenä,
se pysyvä koti sitten vaiko taivasalla haahuilua?
mallasin kuunpaluita,huhtikuulla ois  :uranus: :vesta:
descendentillä,mutta myös  :aurinko: :aspect_opp: oma
8 huoneessa,plutoninen kolmio, :pluto: :kauris: nelosessa,
ei oikein tunnu hyvältä,se on tietysti taas niitä kiirastorstain juttuja;millon on muuten ens vuoden kiirastorstai,onko kellä tietoo?että asiasta viidenteen..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: maarita - 31.10.2007 00:02:46

nikille,

ensi vuoden kiirastorstai on 20.3. Pääsiäinen on silloin kovin aikaisin.

Itsekin pähkäilen haluamani muuton kanssa, mikä oisikaan sopiva aika?

 :smitten:    maarita           :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 31.10.2007 00:07:05
tuo Elämänilon antamahan kartta on vuoden myöhässä,eikö?
2006/2007 ,ap:han on kuitenkin alkanut tämän vuoden puolella kestäen ens vuoden tammikuuhun,eikö?

Hei "nikki"

Liitteenä on kaksi AP-karttaa: 2006/2007 ja 2007/2008



 :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 31.10.2007 00:09:46
kiitos maarita,
se onkin sitten edellisellä kuunpaluukartalla,
pitääpä kurkata,
kiirastorstai on ollut merkittävä päivä itselle kautta aikain,
pääsiäinen muutenkin merkittävämpi kuin joulu,
eikös tuo satu lähelle merkin vaihtoa oinaaseen,oinaspisteeseen,
kevätpäiväntasaukseen?
miten sattunevat kuun- ja auringonpimennykset,nekin kun ovat samat kuin merkittävänä vuonna 1989?
tuona vuonna kaatui Berliinin muuri,tytär kaatoi sen syntyessään....... ;)

ja kiitos myös elämänilolle


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: maarita - 31.10.2007 00:13:37

Juu,

kevätpäiväntasaus on 21.3, siis pitkäperjantaina. Päivä alkaa voittaa pimeyden.

 :smitten:    maarita          :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 31.10.2007 00:28:08
rubiinitar
sullapa onkin mukava  :saturnus: :aspect_kvi: :aurinko:tarkka
tuolla kartalla,t-ristissäkin tuo peijooni mukana,
ja jos vesta tekee kolmiota kuulle niin silloinhan se on  :aspect_con: :kuunsolmu:,tarkoituksenmukainen muutto?
josko tuo  :aurinko: ois pääosassa kun se on  :askendentti::n
hallitsija,jahka se yhtyy kuuhusi marraskuulla,tekee sekstiiliä omalle auringollesi ja sitä kolmiota vestalle,
henki ja sielu yhtyy uuden tulen ääreen?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 31.10.2007 00:39:49
tuo Elämänilon antamahan kartta on vuoden myöhässä,eikö?
2006/2007 ,ap:han on kuitenkin alkanut tämän vuoden puolella kestäen ens vuoden tammikuuhun,eikö?
mutta mielenkiinnosta kysysin,rubiinitar,kun sulla on ollut
tuolloin suurristi kiinteissä merkeissä,niin mahtoiko olla raskaskin kivireki vaiko erittäin merkityksellinen vuosi?
numerologisesti tämä vuosi on ollut 6,ja siihen liittyy myös muutot,joku lähtee kotoa tai tulee,syntymiä,kuolemia,
rakastumisia,että muuta ennen uutta ap-karttaa,
luvulla 7 ollaan hiljaa kotona ja mietiskellään



Kiitos, nikki! Tiesin että mulla on t-risti, mutta että suurristi...
Tätä muuttoa on TODELLA hartaasti jo vuosia suunniteltu, syynä hyvä ystäväni joka näki sen jo vuosia sitten "väistämättömänä". Varmasti mitään asiaa en ole niin paljon pedannut kuin tätä. Eräs näkijä jo varoittikin, että ehkä siihen on ladattu liikaakin toiveita, selvitttämättömät asiat on hoidettava ainakin ensin... :D

Tuohon edelliseen kysymykseesi oliko raskasta: Erittäin raskasta aikaa on ollut, mikään ei etene (ainakaan näennäisesti), aivan sama mitä tekee, kaikki tuntuu pysyvän paikallaan eikä elämässä, ikään kuin olisi kuollut ja jäänyt kiinni ruumiiseen  tempomaan ;)

Myös n. 14 edellistä vuotta ovat olleet kovia, traagisia eroja, psyykkisiä ongelmia perheenjäsenillä, lapsen kuolema jne. jne., eli en oikeastaan osaa edes vertailla, mikä vuosi olisi ollut pahin  ;D Eräs viisivuotinen karmankäsittely joka tapauksessa alkoi olla lopuillaan viime keväänä.

Tarkoititko siis, nikki, että TÄMÄ vuosi on se muuttamisen/lähtemisen/syntymisen ym. vuosi?? Ja 2008 mietiskelyvuosi? Se sopisi ainakin suunnitelmiini, olkoonkin että tämä vuosi on jo loppumassa, eli uskon puute pahenee päivä päivältä. Olen jo vuosia "tiennyt" muutoksen olevan tulossa ja nyt se pitäisi olla viimeistään käsillä, silti mitään merkkiä ei muutosta/muutoksesta ole.

Mutta onhan näitä ihmeitä tapahtunut maailman sivu  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 31.10.2007 00:52:44
Hieman OT, tuosta  :aurinko: :aspect_inc: :saturnus: löysin tällaisen:

<http://www.phpbbserver.com/vaihtoehto/viewtopic.php?p=598&sid=9f5ec50801eb8b4c2b798aa2d76ee607&mforum=vaihtoehto>


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 31.10.2007 01:22:43
kuunpaluukarttasi rubiinitar,29.12.
neloshuoneessa  :kuunsolmu:,onnenpiste, :pallas: ja  :uranus:,
mc 26 ast. :leijona: yhtyy ap-kartan  :askendentti: :leijona::aan,
että josko pukki tois uuden kodin avaimet?
ja tätä vuotta tätä tarkoitin tuolla luvulla 6,
14.1.2007,6+9=15 aurinkoo ja merkuriusta,
yhteensä 6,venusta,rakkaus,koti,kauneus,
jospa se liittyykin tuohon pluton siirtymiseen kauriiseen
ja sen esoteeriseen planeettaan venukseen,
tuon kuunpaluun  :askendentti: on  :skorpioni: ( :pluto:)
sun  :aurinko: :kauris: ja lite matematik,nummer sex,
ja muuten
elämänpolkusihan on 7,joten palajat kuunsolmukotihin sitten
oikeesti,onpa jännä,25, kuu ja merkurius,kotona pohdiskelua


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 31.10.2007 07:55:58
Kiitos jälleen, nikki! Menisipä hilkulle, jos 29.12. tapahtuu  ;D (tämän vuoden puolella pitäisi) karmaselvittelyjen laiskanläksyt viivyttäneet? Eräs näkijä sanoi, että VIIMEISTÄÄN vuoden lopussa, glup  (toki muuttotarpeeseen on kyllä ihan maallisetkin syyt).

IC-merkkini natalissa? Tähän täytyy jonkun muun valitettavasti vastata eli en itse osaa  :D

Asumiseni siis on ollut pysyvää, muuten arkirutiineissani olen huvittavalla tavalla TODELLA tarkka, että mitään rutiinia ei pääsisi syntymään. Hyvin vaikea esim. minun on käydä useasti samassa kahvilassa, jopa hyviä ystäviä on vähän, jotta kukaan ei vain kahlitsisi ;D ;D  Tästä kummallisesta pysyvyys-vaihtuvuus -polaarisuudesta kertoo myös se, että olin 20 v. samassa työpaikassa mutta en kuitenkaan  hetkeäkään juridisesti vakituisessa työsuhteessa. Vakinaistamista en ajoittain halunnut (silloin kun tarjottiin), ja kun halusin, se ei onnistunut  ??? ???


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 31.10.2007 13:03:51
rubiinitar
tuo natal IC on 1 ast. :kalat:,huoneessa majailee
 :chiron:7 ast. tarkassa yhtymässä Proserpinaan(käypä lukemassa tästä,liittyy sinun menetyksiinkin) :jupiter:11ast,
tuo onnenpiste mikä muuten tuossa kuunpaluussa osuu sitten tarkalleen IC:n kärjellesi radixilla,siis onnenpiste 20 ast. yhtyneenä kohtalottareen,osan suova Lachesis 23 ast. :kalat:,
luultavasti tuo  :chiron: vakauttaa paikalleen,ja kaloille koti on varmaan turvapaikka,haavojen nuoleskelupaikka,
toisaalta  :saturnus: :vesimies: kolmosesta tekee tarkkaa puolisekstiiliä
jupiterille  nelosessa,naapuriston pysyvyys noin kiertäen ilmaistuna,
noihin sinun raskaisiin menetyksiin;sullehan on syntymälahjana annettu  :pluto: :aspect_con: :kuu: :neitsyt: tarkka,ja tuo
vielä tarkka  :jupiter: :kalat:,turvallisuudentunteeseen ei sitten anneta sinun heittäytyä, :uranus: vielä siinä akselilla varmistamassa kosmiset yllätykset,Persefone descendentilla,
 :askendentti: :skorpioni: ja  :neptunus: :aspect_opp: Varuna,
voi sinua..
mutta siis muuttoon,
onhan sulla jo ollut  :uranus: transiitti, :aspect_con: tuohon
 :jupiter: ja samalla  :aspect_opp: :pluto: :kuu:,
tarkkana viime vuonna tähän aikaan (kuunkierrossa just vertasin näitten vuoden kulkua,siks tiiän),joko sinä silloin aattelit muuttoa,vai lamaannuttiko saturnus elämänenergiat minimiin?
jos aluntein kuu on pluton seurassa,niin silloinhan kuun muutokset tulevat jatkossakin pluton myötä,eikö?
ja sulla onkin ap-kartalla tarkka  :pluto: :aspect_con: :mars:
vitosessa (siinä on suolenmutkatkin puhistettu..?)
no vitosessa ei muuteta mutta sitten tuo ap- :askendentti:
leijonaa ja oma marsisi taasen sattuu sinne äykkäröimään tarkkaan yhtymään ap- saturnuksen lyijykahleisiin ja tämä taasen on t-ristin osana ja neliössä  :kuu: :vesta: yhtymälle!!
neloshuoneeseen  ja siellä toisella nurkalla onkin sitten väljästi
tuo vuoden  :venus:,
ja jotta pluto toimisi,on tuonne kartalle nyt kirjattu koko pluton karhukopla,nämä uudet tulokkaat, :kuu: :vesta: :aspect_opp:
Sedna ja luopumisestahan  :skorpioni:- :harka: akselilla on kysymys,yks koplan jäsen on linnottautunut ap- :askendentti::lle
tuo Orcus,joka tietenkin tuolla kuunpaluulla on MC-akselilla yhtyneenä alasolmuun,jotta juttu varmasti menis jakeluun,
onhan tuolla ap:lla nelosessa myös tämä "lainsuojaton" Ixion ja tuo Quauao-mikä-lie,
ja antivertex ravussa korostaen kuuta,
Pholus,elämänkäänne,yhtyy venukseesi transiittina,
pallas yhtyy proserpina :chiron::iin,että seuraa merkkejä,
hetki koittaa,
ja jos meinasit tätä koplaa vastaan taistella niin
unoha koko juttu,eiköhän tuo muutto/muutos ole väistämätön?

ja miksikö minä tästä kiinnostuin?
tuo yläkerta vissiin järkkäs,venukseni yhtyy ap-kuuhusi ja
tr  :venus: :aspect_sex: :merkurius: haluaa ilmeisesti auttaa,
aurinkosi on sekstiilissä omaani,
have a nice day



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 31.10.2007 13:38:50
Kiitos jälleen, nikki, olipa totisesti vaikuttava analyysi  :smitten:

Olen muuttoa siis suunnitellut jo ainakin kolme vuotta, pari vuotta todella aktiivisetikin, mutta ei vain ole onnistunut. Ensinnäkään ei ole se minun paikkani löytynyt (sen on tässä tapauksessa sovittava täydellisesti, elämässäni ja muidenkin perheenjäsenten kaikki liittyy siihen). Toisekseen talousasioissa on tullut hyvin mystisiä takkuiluja vastaan, tulee tunne, että miun on tosiaan ihan turha yrittää junailla mitään, kaikki tapahtuu täsmälleen silloin kun on aika. Kolmanneksi sitten karma-asiat, eli en ikäänkuin ole ollut valmis ottamaan tätä askelta, ennen kuin kaikki asiat on läheisten kanssa  perinpohjin selvitetty (taroteissa tuomio: kaikki mikä on totta tulee esiin).

Voin vakuuttaa että on ollut rankkaa teutaroida kuin selälleen käännetty koppakuoriainen, vaikka tietää ettäpitäisi tehdä jotain ja mennä. Silti tietää, ettei voi tehdä ja mennä olematta valmis. Ja että sitä valmiutta kaivataan myös läheisiltä.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.11.2007 14:57:23
Muuton jälkeen, vanhat fiilikset jää vanhaan paikkaan, kummasti.. ja nyt on aika käydä läpi koko elämän aikana kertyneet tavarat - niitä on aivan liikaa. Huvittaa-


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: sarese - 06.11.2007 09:38:49
Pluto kolimio MC ----> muuttoko? Tuollaista se näyttäisi minulle 15.8.2008 asti. Itse en ole muuttoa suunnittelemassa, voiko se tarkoittaa jotain muutakin?

Tämä näkyy yhdessä tilaamassani kartassa, mutta miksei se näy esimerkiksi tuossa "oma astro"-kartassa? Siellä on plutoa tekemässä neliötä jupiteriin..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 05.01.2008 22:49:16
kuunpaluukarttasi rubiinitar,29.12.
neloshuoneessa  :kuunsolmu:,onnenpiste, :pallas: ja  :uranus:,
mc 26 ast. :leijona: yhtyy ap-kartan  :askendentti: :leijona::aan,
että josko pukki tois uuden kodin avaimet?
ja tätä vuotta tätä tarkoitin tuolla luvulla 6,
14.1.2007,6+9=15 aurinkoo ja merkuriusta,
yhteensä 6,venusta,rakkaus,koti,kauneus,
jospa se liittyykin tuohon pluton siirtymiseen kauriiseen
ja sen esoteeriseen planeettaan venukseen,
tuon kuunpaluun  :askendentti: on  :skorpioni: ( :pluto:)
sun  :aurinko: :kauris: ja lite matematik,nummer sex,
ja muuten
elämänpolkusihan on 7,joten palajat kuunsolmukotihin sitten
oikeesti,onpa jännä,25, kuu ja merkurius,kotona pohdiskelua


Ei tuonut pukki uuden kodin avaimia  :-[
Jos nikki satut olemaan kuulolla, niin tarkoititko tuota pluton siirtymistä kauriiseen tammikuun lopussa?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 05.01.2008 23:56:10
joo,luultavasti tarkoitin (menee niin hetken intuitiolla aina nämä
tulkinnat..)
plutohan siirtyy kauriiseen 26.1. ja on siellä 14.6. asti ja peräytyy takaisin jousimieheen ja palaa taas kauriiseen 27.11.
näin lunttasin lapusta,
jos kuunpaluukartta on tehty 29.12.07 niin tuollehan voisi/kannattaisi ? tehdä lunar opposition chart,
mihin kuunpaluun asiat kulminoituvat,
osunee vähän ennen synttäreitäsi,
samaan syssyyn solar return ja yhtenevät asiat sieltä,
kuuhan yhtyy jupiteriisi oppositioasemassa,
onko se kaloissa sitten neptuaanista päiväunta?
tuota vestaakin vois tutkia uudelleen,
ja pukki/jupiter ei aina täytä toiveita,
ei ehi joka paikkaan isottelemaan..

lunar oppositiossa vesta desc,
 :uranus: :kuu: 9 huoneessa,
josko se puoliso lentää kotimaahansa,
vaihtaa lieden paikkaa???

äskeistä puoltaisi tulevan ap-kartan
puolison  :juno: :jousimies: (ulkomaalainen) käännekohta elämässä,yhtymä Pholukseen 2 huoneessa,paluu synnyinseuduille? tämä yhtymä sekstiilissä 4 huoneen vestaan,
pysyvä muutto ilmojen halki,
 :juno: :jousimies: :aspect_sex: :vesta: :vesimies:,
jos taasen tämä tarkoittaa sinun muuttoasi niin tuolla aspektilla
aikas sitoutuvaa?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 06.01.2008 14:11:15
Kiitos jälleen, nikki. Olet todella vakuuttava, selkeästi intuitiivinen astrologi  :o

Jos vertaan tulkintaasi ennustajaeukkojen sanomiin, niin minua on niissä häirinnyt viimeiset vuodet kahtiajakoisuus: Toiset väittävät kivenkovaan että muutto ulkomaille on edessä (on totta että en viihdy Suomessa, puolisoni vielä vähemmän), mutta toiset taas yhtä vakaasti ovat sitä mieltä, että muutto tapahtuu Suomen rajojen sisäpuolella, mutta että kohtalomme on sidoksissa vahvasti kansainvälisiin energioihin, siis ulkomaalaiset tulevat tänne. Tätä ristiriitaa olen pyöritellyt päässäni jo pitkään ja ajoittain etsinyt kotia aktiivisesti myös ulkomailta.

Eli jos muutto on vaikea yhtälö yleensäkin, niin meille se on vielä moninverroin monimutkaisempi, koko maailman kiinteistöt pitäisi olla hanskassa. Onneksi elämän 'kaaosteoria' on täydellisen nerokas, kunhan vein kärsivällisyys riittäisi odottaa että asia vihdoin järjestyy
edes joltakin osin  ::)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 06.01.2008 14:50:40
kaaosteoria hyvinkin,
tulevan ap-karttasi tarkin aspekti on  :pluto:29  :jousimies: :aspect_squ: :kuu:29  :kalat:,
voihan vellova vesi ja merisairaus,
mutta sinullahan on jo syntymälahjana immuniteetti näille
pluton kujeille,
kaipuu "kuivalle" kantavalle maalle,maakolmion myötä,kun otetaan ceres tuohon mukaan,
 :saturnus:rx  :neitsyt: :aspect_tri: :jupiter: :kauris: :aspect_tri: :ceres: :harka:,tässä voisi näkyä yksinhuoltajan vastuukin,
jotenkin tuo ceres kummittelee,
se on transiittina just nyt descendentilläsi,
ap-kartalla myös  :juno: :aspect_kvi: :ceres:,
onko anoppisi elossa? tai mummosi?
miehen äiti kummittelee...
tuo   :juno: :aspect_sex: :vesta: on kuitenkin tulta ja ilmaa ja
merkurius on ilman merkeissä enimmäkseen koko vuoden,
onko se vaan hyviä ideoita ilmassa?
retromars tuskin hirveesti edistää asioiden eteenpäin menoa?

lisäsin junolle kvinkunssia..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 06.01.2008 15:56:37
Kiintoisaa, viittaisiko tuo lasteni mummoon, hän ja poikansa ovat elämäni varsinaiset kummitukset :uglystupid2: Traagisia muistoja siltä rintamalta ja välit poikki.
Nykyisen mieheni äidin kassa emme oikein saa kitkaa aikaiseksi kun ei ole minkäänlaista yhteistä kieltä  ;)
Omia mummoja ei enää ole.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 13.01.2008 16:10:51
Anteeksi ainainen kitinä ( :uglystupid2:) väliaikatietona kaikille muuton ja muutoksen transiiteista kiinnostuneille: eipä hyvältä näytä, uutta kotia ei ole löytynyt vieläkään ja uusi ap-kartta alkaa huomenna :buck2:   Eli tuo aktivisemman toiminnan  vuosi numero kuusi on ohi, tulossa 'kotona mietiskelyä´ (seiska)... :-\







Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 13.01.2008 20:32:58
onnittelut etukäteen,jos ei huomenna enää muista,
ja yhtyisin tuohon kitinään vaikka lohduksi,että tuolla retromarsilla on ollut kuntoutuskin yhtä tyhjän kanssa,
olen ihan samassa tilanteessa polveni kanssa kuin marraskuussa,kaikki aloitettava alusta (ystävä vinoili että hyvä kun ei lopusta),
ja sinä et pääse näköjään noista risteistäsi,
eikä tuo  ap:pluto: :aspect_squ: :kuu: :aspect_squ:retromars
varmaan kevene ennenkuin mars lähtee etenemään,
noissa neliöissä on välissä oktiilia (45 astetta) tekevinä
 :pluto:/ :kuu: ja  :chiron: :vesimies:
ja  :kuu:/ :mars:rx   :vertex: :harka:,
onko  :vertex: :harka: sitten kiinteistövälittäjä,
ja  :chiron: :vesimies: nettihaku,(polku,etsintä ja turvapaikka)
jäänee nähtäväksi,
t-ristin puuttuvaksi pöydänjalaksi löytyy taas yllätys yllätys,
syntymäkartan  :vesta: 29  :neitsyt:,
että oikein suurristi,
vitsinä tähän jo vois heittää noilla tekijöillä että Lintulassa varmaan ois tilaa................sopis 7 vuoteenkin kuin nakutettu,
mutta taitaa vitsit olla vähissä,
älä anna periksi sanoo oktiili,mutta älä myöskään kangistu kaavoihin,käytä sitä armeijan ylijäämäsisua,jota ei nuorukaisista enää kuulemma löydy,sisupula rivistössä,
miten käy kuokan ja jussin??
 :pluto: :aspect_squ: :kuu: ja alitajunnassa on vielä kuokalla kaivettavaa,kyllä se chiron jeesaa,
ja eipäs älytty aiemmin,oishan tuota ap-karttaa voinut muuttaa,
ottaa äkkilähtö Kanarialle!


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 13.01.2008 23:45:14
Kiitos jälleen, amigo  ;)
Helmikuusta polvikin paranee  :P ::)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: asboo - 16.01.2008 18:33:27
Täällä myös yksi muuttaja.
Helmikuun alussa pitäisi muuton olla päällä ja silloin on ainakin
 :kuu:  :aspect_squ:  :uranus: (tämä on ollut jo marraskuun lopusta alkaen)
sekä
 :saturnus:  :aspect_sex:  :uranus:
ja
 :chiron:  :aspect_tri:  :kuu:

Jupiter tekee kolmea neliötä venukselle, plutolle ja itselleen.

Mikään kovin helppo homma ei tämä muutto tule olemaan,nyt jo ongelmia tullut tielle. :tickedoff:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Sanna - 17.01.2008 18:08:48
 :uranus: :aspect_sex: :aurinko: tarkka aika 23.1.2008

 :uranus: :aspect_squ: :saturnus:   tarkka 17.3.2008

 :neptunus: :aspect_tri:  :uranus:  päättyy 22.1.2008

 :merkurius: :aspect_squ: :aurinko: tarkka 18.1.2008

 :chiron: :aspect_squ: :aurinko: tarkka 6.2.2008

 :jupiter:  :aspect_sex: :keskitaivas: tarkka 22.1.2008

 :jupiter: :aspect_con: :askendentti: tarkka 7.2.2008

 :jupiter: :aspect_opp: :kuu: tarkka 13.2.2008

 :pluto: :aspect_sex: :mars: päättyy 31.1.2008

 :venus: :aspect_sex: :uranus: päättyy 17.1.2008

 :saturnus:  :aspect_sex: :keskitaivas: päätty 31.1.2008

 :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: tarkka 5.2.2008


Mitä mahtaa nämä transiitit tietää?? en osaa tulkita mutta aika erikoiselta näyttää. On minun poikaystäväni transiitteja :)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 28.01.2008 22:33:01
rubiinitar
tuo natal IC on 1 ast. :kalat:,huoneessa majailee
 :chiron:7 ast. tarkassa yhtymässä Proserpinaan(käypä lukemassa tästä,liittyy sinun menetyksiinkin) :jupiter:11ast,
tuo onnenpiste mikä muuten tuossa kuunpaluussa osuu sitten tarkalleen IC:n kärjellesi radixilla,siis onnenpiste 20 ast. yhtyneenä kohtalottareen,osan suova Lachesis 23 ast. :kalat:,
luultavasti tuo  :chiron: vakauttaa paikalleen,ja kaloille koti on varmaan turvapaikka,haavojen nuoleskelupaikka,
toisaalta  :saturnus: :vesimies: kolmosesta tekee tarkkaa puolisekstiiliä
jupiterille  nelosessa,naapuriston pysyvyys noin kiertäen ilmaistuna,
noihin sinun raskaisiin menetyksiin;sullehan on syntymälahjana annettu  :pluto: :aspect_con: :kuu: :neitsyt: tarkka,ja tuo
vielä tarkka  :jupiter: :kalat:,turvallisuudentunteeseen ei sitten anneta sinun heittäytyä, :uranus: vielä siinä akselilla varmistamassa kosmiset yllätykset,Persefone descendentilla,
 :askendentti: :skorpioni: ja  :neptunus: :aspect_opp: Varuna,
voi sinua..
mutta siis muuttoon,
onhan sulla jo ollut  :uranus: transiitti, :aspect_con: tuohon
 :jupiter: ja samalla  :aspect_opp: :pluto: :kuu:,
tarkkana viime vuonna tähän aikaan (kuunkierrossa just vertasin näitten vuoden kulkua,siks tiiän),joko sinä silloin aattelit muuttoa,vai lamaannuttiko saturnus elämänenergiat minimiin?
jos aluntein kuu on pluton seurassa,niin silloinhan kuun muutokset tulevat jatkossakin pluton myötä,eikö?
ja sulla onkin ap-kartalla tarkka  :pluto: :aspect_con: :mars:
vitosessa (siinä on suolenmutkatkin puhistettu..?)
no vitosessa ei muuteta mutta sitten tuo ap- :askendentti:
leijonaa ja oma marsisi taasen sattuu sinne äykkäröimään tarkkaan yhtymään ap- saturnuksen lyijykahleisiin ja tämä taasen on t-ristin osana ja neliössä  :kuu: :vesta: yhtymälle!!
neloshuoneeseen  ja siellä toisella nurkalla onkin sitten väljästi
tuo vuoden  :venus:,
ja jotta pluto toimisi,on tuonne kartalle nyt kirjattu koko pluton karhukopla,nämä uudet tulokkaat, :kuu: :vesta: :aspect_opp:
Sedna ja luopumisestahan  :skorpioni:- :harka: akselilla on kysymys,yks koplan jäsen on linnottautunut ap- :askendentti::lle
tuo Orcus,joka tietenkin tuolla kuunpaluulla on MC-akselilla yhtyneenä alasolmuun,jotta juttu varmasti menis jakeluun,
onhan tuolla ap:lla nelosessa myös tämä "lainsuojaton" Ixion ja tuo Quauao-mikä-lie,
ja antivertex ravussa korostaen kuuta,
Pholus,elämänkäänne,yhtyy venukseesi transiittina,
pallas yhtyy proserpina :chiron::iin,että seuraa merkkejä,
hetki koittaa,
ja jos meinasit tätä koplaa vastaan taistella niin
unoha koko juttu,eiköhän tuo muutto/muutos ole väistämätön?



Lueskelin uudelleen nätä nikin huikeita analyyseja...olisiko tuo "muutos" tämän tälllä hetkellä vaikuttavan ap-kartan asioita (vai edellisen)?

Minun on pakko myöntää, että kauriin horoskoopit ovat niin FANTASTISIA tällä hetkellä (venus, jupiter ja pluto kauriissa) että tuntuu ihan hirveältä kun omassa elämässä ei edelleenkään tunnu mikään etenevän. Kuin olisi eristetty lyijylasikuvun alle koko muusta juhlivasta universumista  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 30.01.2008 18:43:31
ja rubiini hehkuu savukvartsin läpi odottaen vapautustaan..
eikös savukvartsi ole muuten kauriin kivi? kaunis kivi ainakin

tuo lainauksesi oli tuosta edellisestä ap-kartasta,
2007/2008,ehkä vielä vaikuttaen kuten asiantuntijat väittävät,
uusi on astunut voimaan syntymäpäivänäsi,2008/2009,
mitähän minä siitä keksisin lohduksi ja ajanvietteeksi,
tutustu Astraeen,tuohon kiinnipitäjään,josko se avais jotain lukkoja,on ap-kartan  :askendentti::lla,"vangittuna" 12 huoneeseen,liittojen ja sopimusten  :vaaka: merkissä,
eli ap- :askendentti: :vaaka:,liitot ja sopimukset,riidat ja oikeudenkäynnit,elämään astuvat ihmiset, ollos hyvä,
oisko siinä vuoden teemaa,
myös syntymäkartan  :askendentti::lle tekee  :pluto: vahvasti
septiiliä,harvemmin tutkittua aspektia,51,25 astetta,
3 yhtymää vuoden aikana,helmi-touko ja joulukuussa,
septiili oli se kohtalokas tai ennaltamäärätty liittymä elämän verkostoon,korkeamman tason avaus,
myös  :saturnus: septiili  :askendentti: lokakuulla,
tämäkö sitten vakiinnuttaa tuon liittymän,
psyyke on vahvistunut elämänkoulussa,
tapahtuiko mitään erityistä tuossa 19.1.2008 mielen ja ajattelun
tasolla,kaupankäyntiä,harmonista hiljaisuutta yllättäen?
rauha jumalattarelle,venukselle, :jupiter: noviili  :venus:,
kolmasti vuoden mittaan,maalis-,heinä ja lokakuussa,
sulla on
aluntein retromars ja sait sen ap-kartalle myös,
ehkä se toimii silloin paremmin kuin etenevänä,omempi energia??
 tr  :neptunus: :aspect_opp: :mars:
tr  :uranus: :aspect_kvi: :mars:
harhaluuloista irti kohti tasapainoa,
ehkä  :uranus: pöllyttää vähän syntymäkartan  :mars: :aspect_kvi: :aurinko::a?
osoittaa sormella jotta tarttis tehräkin jotain?
onhan täällä uudella ap-kartalla 4 huoneessa  :merkurius: :vesta: :chiron: :vesimies:yhtymä,
 :neptunus::kin luomassa haaveita,
mutta se olis ensin tuo ap-kartan t-risti kuineen saatava toimimaan,syntymäkartan  :vesta: on sen puuttuva jalka,
Hector muuten laulaa hyvin "mä en ole mikään piironginjalka",
että jotta uhraudutko? puuttuvaksi jalaksi jotta piironki pysyis pystyssä?kysyy ap-kartan  :kuu: :kalat: ristin kärjellä


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: mammamma - 30.01.2008 19:52:20
Voisko joku vilkaista, näkyykö minun kartalla muuton merkkejä?  ::)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 30.01.2008 20:10:06
Kiitos :police:

Niin sitä vain pohdiskelin, että melkoinen kopla oli siis edellisellä kartalla, jonka piti saada väistämätöntä muutosta aikaan, mutta kaikki taitaa muuttua jossain näkymättömissä, paljastuen joskus myöhemmin?? Tosin, jos olen "myrskyn silmässä" tajuamatta ympärillä riehuvaa myrskyä, niin olen ollut siellä sitten jo käsittämättömän kauan  ;) Luulisi myrskynkin ympärilläni jo laantuneen... ;D

Tunnustan olevani jo niin finaalissa, että kaikki katastrofiuutisetkin aiheuttavat helpotuksen tunnetta. Kuulostaa kamalalta, mutta niihin siis sisältyy mahdollisuus, unelma muutoksesta! Unelma siitä, että se mikä on ollut vuosia jämähtäneenä paikalleen voi joskus muttua - vaikka sitten edes pahempaan!  :uglystupid2: Lohduttaudun myös sillä, että ainakin tulen joskus kuolemaan, SITÄ muutosta ei kova kohtalo voi minulta ottaa pois!! :tickedoff: :tickedoff:

19.1. oli omalla tavallaan positiivinen vaikkakin raskas päivä, pääsin tekemään työtäni ja tunnelma oli kenties hieman valoisampi kuin keskimäärin. Muistan ajatelleeni, että ikäänkuin tuohon päivään olisi liittynyt jonkinlainen hämärä aavistus siitä mitä VOISIN taas olla ja tehdä (olenhan tässä elämässäni tehnyt paljonkin, tiedän siis kiduttavan hyvin miltä tuntuu kun saa toteuttaa itseään täysillä ja se tässä piinaakin). Painajaismaisinta tilanteessani on ollut juuri tuo, että tiedän varsin hyvin pystyväni vaikka mihin, mutta jonkinlainen musta magia tukahduttaa kaiken positiiivisen esilletulon. Eräs näkijä kuvaili tätä hyvin: "vapaasti virtaava menestys tuntuu olevan lähes harhainen kuvitelma..." . Painajaisunissahan on juuri tämä logiikka: yritän kaikkeni ja teen parhaani mutta se ei johda mihinkään.

Näkijät ovat luvanneet myös "maata järisyttävää, suurta ja positiivista haastetta" (uuden kodin lisäksi). Voisiko tuo näkyä ap-kartallani?



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 30.01.2008 21:00:25
rubiinitar
tuolloin 19.1. oli tr  :uranus: noviili  :merkurius::lle,
merkuriuksesihan on 3 huoneessa,jo opitut asiat,
miksei siihen vois pyyhkästä jotain uusia tuuliakin,
tuo ei toistu enää vuoden mittaan jos oikein muistan mutta vaikuttaa kyllä vielä jonkun aikaa, :uranus: liikkuu hitaasti,
ja
maata pitäs mulistaa?
tuo tarkka t-risti ap-kartalla, :pluto: :jousimies: :aspect_opp: :mars:retro  :kaksoset:
ja nämä neliössä kuuhun  :kalat:,
tulta, ilmaa ja vettä,pluto ja kuu kriittisissä asteissa,
alitajunnanko pommi?
jos luit kuunkierrosta riskinotosta niin tässä ois sulle annettu
siihen osviittaa, :kuu: on vitoshuoneessa,
tosin voi olla riskaabelia,kun tuo  :aurinko: :aspect_kvi: :mars:
on tuolla kans,mut jos mitäänsanomattomuus ahistaa niin..

on siellä ap-kartalla toinenkin t-risti,
mutta se ei ole orbeiltaan niin tarkka,
 :uranus: :pallas: :kalat: (se 5 huone,uhkapeliäkö?)
 :aspect_opp: :saturnus:rx  :neitsyt:
ja nämä neliössä pholus,juno venukseen jousimiehessä ,
ja tuo venus on ap  :askendentti::n hallitsija,
eikä venus aina ole ollut rakkaudellinen lälly,
siinä on alkuaikojen kuvauksissa ollut aika sotaisiakin piirteitä,
sillon jumalattarien hyvään aikaan..
pluton ja kuun sekä MC-IC akseleiden asteluvut ovat kaikki
29 astetta,kriittisiä kuin vaatien tekemään viime metreillä jotakin,
 :mars: tai  :venus: transiitti noissa asteissa,
ehkäpä jotain liikahtaa,
venusta aattelin siksi mahollisesti vaikuttamassa kun se on tuon
 :askendentti: hallitsija ja kärkenä,
ja tänä vuonna on noitten kahen kyhnääjän yhtymä vaa assa
syyskuulla,12.9.
asteet ovat 15,17 eli asteen päässä tuosta ap-Astraesta ja
vähän kauempana kostonhimoisesta? syntymä-Lilithistä,
syntymäkartalla on muuten tuon Astraen ja venuksen yhtymäkin
jousimiehessä,
täällä foorumilla on tuosta Astraesta ketju,
luepa jos kiinnostaa,
tuo ap- :chiron: näkyy olevan tuossa  :pluto: :aspect_squ: :kuu:
keskipisteessä,mitä siitä osais sanoa,
pitäs kurkkia keskipiste-analyysiin,
luulis parantavan kun onnenpiste on vastapäätä?
suosiiko jellona-onnenpiste riskinottoa kaikkien noitten muitten
lisukkeena,mene ja tiedä?
ehkäpä ajoitus on a ja o,
mullistaa maita ja mantuja..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Theus - 31.01.2008 15:40:24
Kävin tänään hakemassa uuden kotini avaimet ( :kuu:  :aspect_con: IC). Muutan luultavimmin ensiviikolla kun tr  :jupiter: :aspect_con: :venus: komioivat  :keskitaivas: ja siis sekstiilissä IC... kyllä tuleva kotini täyttää kaikki toiveeni ja siitä tulee hyvin kaunis  :smitten: Yhtymä taitaa olla tarkka lauantaina huoneessani viisi... voitankohan lotossa tuossa asunnossa?  ;D

Yleisiä ajanlaadulle sopivia transiitteja voisi olla tr  :uranus:  :aspect_tri:  :aurinko: , koska eroan ( :uranus:  :aspect_squ:  :venus: ).
Päätös tuli hyvin nopeasti ja samaan hengenvetoon vaihdoin myös työpaikkaa... olemisen sietämätön keveys...

Sinänsä jännää, eilen kun sain kuulla, että kaikki on selvää ja saan tänään tulla hakemaan avaimet, menin suihkuun ja aloin oksentamaan! oksensin oksensin oksensin kaksitoista tuntia puolen tunnin välein ja luulin kuolevani. Aika vahva psykosomaattinen reaktio  :o Toisaalta huoneeni 6. (työ/terveys) on vesimiehessä ja siellä transitoi aikalailla planeettoja tällä hetkellä.



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 31.01.2008 17:11:36

Yleisiä ajanlaadulle sopivia transiitteja voisi olla tr  :uranus:  :aspect_tri:  :aurinko: , koska eroan ( :uranus:  :aspect_squ:  :venus: ) kahelista poikaystävästäni.
Päätös tuli hyvin nopeasti ja samaan hengenvetoon vaihdoin myös työpaikkaa... olemisen sietämätön keveys...

Sinänsä jännää, eilen kun sain kuulla, että kaikki on selvää ja saan tänään tulla hakemaan avaimet, menin suihkuun ja aloin oksentamaan! oksensin oksensin oksensin kaksitoista tuntia puolen tunnin välein ja luulin kuolevani. Aika vahva psykosomaattinen reaktio  :o Toisaalta huoneeni 6. (työ/terveys) on :vesimies:  ja siellä transitoi aikalailla planeettoja tällä hetkellä.

Hei "Theus"

Totaalinen tyhjennys
- oliko mahatautia vai tunneperäinen = ?



:smitten: Elämänilo



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Theus - 31.01.2008 17:49:53
No onhan nyt kyllä kaikenlaista vatsatautia ja flunssaa liikenteessä, mutta itselläni kävi mielessä, että tämä tauti oli nimenomaan puhdistumista kaikesta minua jo kuukausia ahdistaneesta... rapuna vatsalla reagointi olisi luontevaa...
Ratkaiseva puhelu tuli noin 8.30 ja siitä noin puoli tuntia kun laattaaminen alkoi... nyt on jokseenkin höntti olo   :buck2:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: anders84 - 01.02.2008 09:24:47
Moro Theus
Jep, voisin luulla että kaikki vanha energia poistui nyt sitten todenteolla tuossa oksentamisen muodossa, vaikka vanha ja kulunut poistuu (ero, työpaikka, asunto) niin vielä täytyy syvä konkreettinen fyysinen energioista irtipäästäminen käydä läpi..  :angel:
Voisin kuvitella myös, että vuoden  2007 energiosta ja loppumisesta piti päästä eroon vielä ennen kuin kuukausi vaihtuu Helmikuulle, koska helmikuu tuo taas kaikkea hyvää ja erilaista kuin tammikuu.

Enkeleitä kaikille!  :angel:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 01.02.2008 17:56:57
Theus, kuvaavia transiitteja. Onpas sinulla ollut käänteitä...niin ulkoisia kuin sisäisiäkin, vatsakin käännetty nurin. :buck2: Tsemppiä kuitenkin noissa muutosten syövereissä ja onnea uudelle kodille!


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 03.02.2008 10:26:26
Näistä Nikin teksteistä sitä riittää aina vain uutta mietiskelymateriaalia. Nyt jäin pohtimaan tuota septiiliä:

"myös syntymäkartan  :lle tekee   vahvasti
septiiliä,harvemmin tutkittua aspektia,51,25 astetta,
3 yhtymää vuoden aikana,helmi-touko ja joulukuussa,
septiili oli se kohtalokas tai ennaltamäärätty liittymä elämän verkostoon,korkeamman tason avaus"

'Korkeamman tason avaus' tarkoittaa siis jonkinlaista kosmista mahti- ja  muutosvoimaa, joka vain tapahtuu kun on tapahtuakseen-kö?
Missä kohtaa helmikuuta näkyy tuo ensimmäinen Korkeantason Nuijankopautus, en osaa itse katsoa?

Mulla on oman näkemykseni mukaan eräs sielunsopimus selviämässä hitaammassa aikataulussa, kuin oli "viisivuotissopimuksessa" tarkoitus (siksi näkijöidenkään yritykset määrittää aikaa ja tapahtumia aikajanalla eivät ole pitäneet paikkaansa vaan heittäneet pahimmillaan jopa vuosilla). Kiintoisaa näissä asioissa on se, että jos tavoitteisiin ei päästä ns. astrologisesti ajallaan, niin alkaako KOKO aikasykli alusta uudelleen vai päästäänkö loppuun vain hieman 'myöhässä'? Siis jos ajatellaan vaikkapa isoa rakennusprojektia, niin se valmistuu kyllä, mutta aikataulu vain venyy jos kaikki alihankkijat eivät hoida hommiaan aikataulussa  ::)  Jos ei valmistu lainkaan, niin betonikuoret jäävät sitten kummmitustaloksi töröttämään  :uglystupid2: Toivottavasti mulle ei käy noin  ;D

Mulla on ylipäätään tässä elämässä ollut erittäin usein sellainen tunne, että olen jonkinlainen harjoitusmatto muille (siis sen lisäksi että olen piironginjalka), eli sielunsopimukseni ovat jonkinlaisia "läheisesi tulee käydä tämä kurssi läpi, katso sinä päältä, paeta et voi, sillä olet viran puolesta oppimestarina" -velvollisuussopimuksia.  :D


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 03.02.2008 13:36:13
joku kohta käyttää muuton transiitteja tähän sinun sielunsopimuksesi pohdiskeluun,
vaatis jo oman spesiaaliketjunsa...

tuosta talon rakentamisesta,
Tanhua vertas sitä  :kuu::n ja  :saturnus::n yhteistyöhön,
ja jos näillä kahdella ajan kuvaajalla tehdään liian tiukka aikataulu, :saturnus: rakenteet oltava valmiit sillon ja sillon,
niin jos sitten  :kuu: sielu ei pysy/ole mukana rakentamisessa niin todellakin valmis tulos on pelkät kuoret,
useinhan käy niin että toinen puolisoista tippuu niin sanotusti
kärryiltä rakentamisvaiheessa tai sitten rakennusprojekti ei
ole yhteenhiileen puhaltamista ja kun talo on sitten valmis niin
myös avioeropaperit ovat valmiina

tuosta ajan "heittämisestä",
en muista onko tullut huomioiduksi että itseasiassa sulla
on erittäin tarkka yod kartallasi,jos huolitaan  :pallas: :rapu:
sekstiilin toiseksi tekijäksi,toinen tuo "nyljetty" sielu,
 :pluto: :kuu: : :neitsyt:: ja kärkenä ajan herra  :saturnus: :vesimies:,
asteluku 11 tuo yllätyksiä ja on vesimiehen uranuksen luku,
mahtaneeko painottaa myös sitten  :uranus: transiitteja?
neitsyessä  :merkurius: taustalla korjaa satoa,
KYPSÄÄ satoa,eli ajoituksen merkitys lienee tärkeä,
 :pallas: :rapu: pyytää hieromaan älynystyröitä "viljelysuunnitelman" teossa,(2-vuotiset kasvit!,
miksikö? :pallas: on  :skorpioni:.n dekanadissa,vuoden lepo välissä,kukinta seuraavana vuonna)
mutta kun tuo viljely on sitten ihan säitten armoilla,
sinullakin tuo kärjen  :saturnus: on puolisekstiilissa
ukkostavaan myrskyn tuojaan  :jupiter: :kalat:,
sama yllättävä sähköinen 11 astetta,
onks tää sarjaankytkentä? elinkautinen eikä sähkötuoli tunnu missään??

joo,mut septiileistähän täsää piti vissiin niinku..
 :pluto:S  :askendentti: :skorpioni: v.2008
the first one is 8.2. ( :aurinko: pimennyshän on 7.2.,myös uusikuu, :merkurius: :kuu:,hyvä nimipäivä)
den andra 29.5.
kolomas 8.12. (joulukuullahan sinä outit sitä  :jupiter:pukkia
avosylin  :aurinko::lle)
joulukuulla on tuo :jupiter: S  :venus: myös,28.12,
tuo venus on jotenkin hellässä huomassa koko vuoden,
jupiterin noviilit sille, :chiron: yhtymä,
progekartan  :askendentti: on venuksesi lukemissa,
anna sille  :neptunus:-7 vuonna vaahtokylpyjä kynttilänvalossa,jooko

tuo septiili on Niemi-Mattilan mukaan  :vesta::n oma aspekti,
eli korkeamman tason avaus olisi hyvinkin oman "kutsumuksensa" täyttämistä,vihkiytymistä sille,
sisäisen tulen ylläpitämistä antamatta sen sammua,
(sulla muuten tarkka  :vesta: seksDIILI  :kuunsolmu:)
Nummela kirjoittaa septiilistä seuraavaa:
asteet 51,102 ja 154 ynnä kaariminuutteja,
seksuaaliset tunteet,ja hyvinkin nykyajan seksologia,
mahdollisuudet luovuuteen,inspiraatioon,
normikapinallinen (merkit)
elämisen sietämättömän keveyden hutkiminen näin suomeksi,
pappimainen asenne? vestan papittaret!!!(ja nehän tekivättän kaikkee muuta ku saarnasvatten..lieköhän tuosta muuten saanut nimensä se "liikesarjan" nimikin...?)
pakon-/kohtalonomaiset asiat,
monilla MERKITTÄVILLÄ henkilöillä on paljon septiilejä,
siis syntymäkartallaan (joku viisas vois mainita esimerkkejä, sullahan on  :uranus: MC:llä,"legenda",ethän sinä mitään septiilejä enää tartte..)
septiili liittyy kiinteisiin merkkeihin  :harka: ja  :vesimies:,
lähenevä septiili koskee 2 huonetta,venusta sekä kauriin dekanadia ja dwadia,
poistuva (sinulla ymmärtääkseni tämä) liittyy huoneeseen 11,
Uranukseen sekä härän dwadiin ja vesimiehen dekanadiin
ja
sulla on sitten  :vaaka:( avio/allekirjoitukset) huoneessa 11,
and your dark side of moon,Lilith,
so do you understand your dark side?
oiskohan muuten seksologia just Lilithin alaa?
ystävillä kiinnostusta sen opiskeluun,kursseja järjestetään,
mut
pääsikö tällä nyt muuttamaan minnekään,
muuta kuin itseään elokuun hämyisinä iltoina kun
 :saturnus: :aspect_con: :kuu: eristää sinut ylhäiseen yksinäisyyteen ja hiljaisuus on parasta mitä tiedät..



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 03.02.2008 19:20:30
Merci!   :smitten:

Aloin minäkin  tuijotella noita septiilejä, ja niitä on ollut todella erittäin mielenkiintoisina päivinä, ikään kuin kohtalonomaisia päiviä seuraavina, ikäänkuin energian "vapautumisen" päivinä...kö....

Mitä tuohon SEXiin tulee, niin tavallani olen toiminut sexologina (ja ehdottomasti myös kapinallisena) jo vuosikymmeniä, joskaan en tittelin varsinaisessa merkityksessä, mutta kuitenkin...  ;)
Olen sekoitellut alatyyyliä ja ylä(äly)tyyyliä keskenään, eli kai siinä on ollut jonkinlainen jumalallisen naurun metsästys teemana   :knuppel2: :laugh:  Ja syntymäkarttani velvoittamana ehdottomasti myös tragiikka hihityksen mausteena.

Aina on myös kiinnostanut, näkyykö Paha Silmäni kartassa, eräs ennustajaeukko Kyproksella siitä mulle ilmoitti vuosia sitten, että kandeis aikaslailla varoa mihin sitä käyttää eli että ei käyttäisi ainakaan tietoisesti  :uglystupid2: :2funny:

Mutta apus siis, jälleen off topic, eli muutto...
Se kiinteistövälittäjä-härkä olisiko ehkä vielä tulollansa.

Nuo puolisoa koskevat lentelyt ja liedenvaihdokset ym. (joista puhuit aiemmin, nikki) näkyivät muuten kartalla täsmälleen oikein, mutta pysyvästä ei ollut kyse, vaan enemmän rituaalinomaisesta poistumisesta näyttämöltä jotta uusi episodi voi alkaa "puhtaalta pöydältä" uuden suunnan haku siis. Karmallinen käännekohta joka tapauksessa, näin uskon ja toivon. :crazy2:




Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 10.04.2008 14:26:23
rubiinitar
tuolloin 19.1. oli tr  :uranus: noviili  :merkurius::lle,
merkuriuksesihan on 3 huoneessa,jo opitut asiat,
miksei siihen vois pyyhkästä jotain uusia tuuliakin,
tuo ei toistu enää vuoden mittaan jos oikein muistan mutta vaikuttaa kyllä vielä jonkun aikaa, :uranus: liikkuu hitaasti,
ja
maata pitäs mulistaa?
tuo tarkka t-risti ap-kartalla, :pluto: :jousimies: :aspect_opp: :mars:retro  :kaksoset:
ja nämä neliössä kuuhun  :kalat:,
tulta, ilmaa ja vettä,pluto ja kuu kriittisissä asteissa,
alitajunnanko pommi?
jos luit kuunkierrosta riskinotosta niin tässä ois sulle annettu
siihen osviittaa, :kuu: on vitoshuoneessa,
tosin voi olla riskaabelia,kun tuo  :aurinko: :aspect_kvi: :mars:
on tuolla kans,mut jos mitäänsanomattomuus ahistaa niin..

on siellä ap-kartalla toinenkin t-risti,
mutta se ei ole orbeiltaan niin tarkka,
 :uranus: :pallas: :kalat: (se 5 huone,uhkapeliäkö?)
 :aspect_opp: :saturnus:rx  :neitsyt:
ja nämä neliössä pholus,juno venukseen jousimiehessä ,
ja tuo venus on ap  :askendentti::n hallitsija,
eikä venus aina ole ollut rakkaudellinen lälly,
siinä on alkuaikojen kuvauksissa ollut aika sotaisiakin piirteitä,
sillon jumalattarien hyvään aikaan..
pluton ja kuun sekä MC-IC akseleiden asteluvut ovat kaikki
29 astetta,kriittisiä kuin vaatien tekemään viime metreillä jotakin,
 :mars: tai  :venus: transiitti noissa asteissa,
ehkäpä jotain liikahtaa,
venusta aattelin siksi mahollisesti vaikuttamassa kun se on tuon
 :askendentti: hallitsija ja kärkenä,
ja tänä vuonna on noitten kahen kyhnääjän yhtymä vaa assa
syyskuulla,12.9.
asteet ovat 15,17 eli asteen päässä tuosta ap-Astraesta ja
vähän kauempana kostonhimoisesta? syntymä-Lilithistä,
syntymäkartalla on muuten tuon Astraen ja venuksen yhtymäkin
jousimiehessä,
täällä foorumilla on tuosta Astraesta ketju,
luepa jos kiinnostaa,
tuo ap- :chiron: näkyy olevan tuossa  :pluto: :aspect_squ: :kuu:
keskipisteessä,mitä siitä osais sanoa,
pitäs kurkkia keskipiste-analyysiin,
luulis parantavan kun onnenpiste on vastapäätä?
suosiiko jellona-onnenpiste riskinottoa kaikkien noitten muitten
lisukkeena,mene ja tiedä?
ehkäpä ajoitus on a ja o,
mullistaa maita ja mantuja..


Sitä vaan että olisikohan nuo t-ristit jo ohi? Tilanne muuton suhteen ei edelleenkään ole liikahtanut mihinkään, vaikka yrittämistä en ole lopettanut. Elämän vaikeimpia oppitunteja: yrittääkö vaiko eikö yrittää, menettääkö toivonsa vai toivoako vai vastoinkäymisistä huolimatta kuin vähäjärkinen?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Brida - 10.04.2008 16:54:00
Hei, mulla elämässä nyt edessä luultavasti muutto ja ainakin energiavirtaukset on vahvasti sitä edistämässä... tunnen suurta epävarmuutta ja pelkoa uudesta alusta uudella paikkakunnalla lapsen kanssa. Voisiko joku vilaista karttaani ja kertoa, onko siellä mahdollisesti jotain muuttoon viittavaa ja sitä tukevaa liikehdintää??? ;) Paljon positiivista kannustusta ja rohkaisua nyt tarvittaisiin... Mutta, onhan se luonnollista, että uudet alut ja uudet ympäristöt pistää jänskättään... taloudelliselta kannalta ja lapsen kannalta; uudet ystävät, hoitopaikka jne.

Kiitos jos joku haluaa vilaista!  :)

16.4.1977 klo 20:05 tku


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 11.04.2008 12:02:26
voi rubiinitar,
älähän vielä heitä Pandoran lipasta jorpakkoon,vaikka tuo toivo taitaa psyykellä on "syvällä",
taivahalla Pandora 23  :skorpioni:rx  :aspect_con:Psyche rx  :skorpioni:,
oma "toivonlippaasi" on muuten syntymäkartalla kriittisistä asteista 29  :jousimies: neliössä vestaan ja
mukavasti kvinkunssilla hiertää  :kuunsolmu: :rapu::a,
melkeinpä "myrkyttäen" avioliiton, :kuunsolmu: :aspect_sex: Nessus  :harka: 7 huone,
että Pandoran lipas on oikein Yodin kärkenä,
tuliko kaikki paha maailmaan "ulkomailta", :jousimies:Pandora?
AP-kartan "toivolipas" on kohtalon huomassa, :aspect_con: antivertex 2 huoneessa,toivoa sopii ettei  :uranus: jaksais kolmiolla räjäyttää sitä tuusan nuuskaksi,
voihan se yllättää....mitäs sieltä löytyykään..alitajunnan tuotoksia..ja muista että Pandora on myös "first Lady" ja
"many gifted woman"
joo,
ei ne AP-kartan t-ristit sieltä minneen häviä ennenku vuotesi vaihtuu,voihan sinne tulla transiitteja kulmille avittamaan ratkaisuissa,en niitä katsonut,
en tiedä miten tuo Saqirlatin esille tuoma 4.5. tapahtuva  :neptunus: :kuunsolmu: yhtymä vaikuttaa sinun oloihisi,osuuhan se 4 huoneeseen,
AP-kartalla on myös 4 huoneessa  :merkurius: :aspect_con:Nessus;heitä "myrkyt" mielestäsi samoin kuin kostoaatteet,jos niitä lie??
älä anna mielesi myrkyttyä..
oikeesti
koko homma taitaa olla puolisostasi kiinni,
sinun  :askendentti: :skorpioni:-DC  :harka: ja edistetty proge  :kuu: härässä huoneessa 4  :aspect_kvi: proge  :askendentti: :jousimies:,
pitääkö sen homman olla niin "perfect" että sisäisessä kattilassa kiehuu kun keitto ei kypsy??
3.6.2008 tuo proge  :kuu: :harka: on tasan tarkkaan descendentilläsi,
liikahtaako puoliso jonneen,
ostatteko sen maatilkun/kiinteää omaisuutta,
vai härkäpäisesti pidätte kiinni entisestä omaisuudesta?
tämmöstä tällä kertaa..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 11.04.2008 13:33:11
Kiitos, jälleen, Nikki. Paljon samoja aatoksia minullakin, mutta kun kyse on karmasopimuksesta ja sopimusta ENNEN oli jos mahdollista vielä vaikeampaa, niin eipä mahda mitään, sitä saa mitä tilaa. Huolettomuuteen ei todellakaan anneta heittäytyä. Joskus aiemmin  olen maininnut, että ajattelen aika ajoin hyvin paljon Nelson Mandelan vankeutta ja silloin kun Mandela oli vankilassa ajattelin sitä myös paljon, koe siis "syyttömänä vankilaan joutumista". Intuitiivisesti tiedän aina mitä on tulossa jo vuosikymmeniä etukäteen. Lapsena jo muistan ajatelleeni, että en jaksa aikuiseksi asti, tämän elämän voisi jättää kokonaan väliin.

Jännä tuo   :neptunus: :aspect_con: :kuunsolmu:, sattui minullekin  silmään ja ajattelin juuri kuten sinäkin. Jollakin tavalla tuli tunne että päivässä on jotakin tärkeää. Elän myös selvästi uudelleen mennyttä aikasykliä (8 v. sitten) joten menneitä muistelemalla voin päätellä mitä ehkä tulee tapahtumaan. Tuolloin synnytin lapsen 26.5. (yksin) joten sen pitäisi myös olla "uuden aloituksen" päivä myös tänä vuonna. Juuri ennen synnytystä huhtikuussa talooni rakennettiin myös katkynttilä ja parveke, jotka olivat minulle erittäin vahvoja uuden elämän ja eräänlaisia kuningattareksi aateloinnin symboleita
(seinä puhkaistaan ja valo tulvii sisään ylhäältä), eli juuri nyt on hieman samanlainen vaihe, avataan tukoksia, selvitellään vaikka se tekisi kipeää. Perkaan esim. parhaillaan JÄTELAUTAKASAA sirkkelin kanssa, ja kun olin viimeisilläni raskaana 8V sitten tein ihan samaa hommaa! (kun vanhaa seinää siis tuolloin  purettiin) Oli muuten  lähellä että ruosteinen naula ei puhkaissut pullottavaa napaa! ;D

Samoin nuo kesäkuun alkupäivät on perinteiseti ollut uuden aloituksen aikaa, edellisen kerran muutin siis 21 vuotta sitten. Olen todella tehnyt kaikkeni että saisin omaisuutta myydyksi (osin olen onnistunutkin) ja löytäisin sen uuden paikan, mutta kuin  tiukka pressu olisi vedetty mahdollsiuuksien ylle. Seuraan merkkejä, niitä minulle onneksi kyllä näytetään ja oivallan usein mikä merkki liittyy mihinkin.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 05.05.2008 21:13:58
rubiinitar
pähkin kuunpaluukarttoja ja tein sinullekin
lunar opposition chartin,
tuon kartan mihin kuunpaluu kulminoituu,
1.5.
ja siellä näkyy olevan yod (silmä tuntuviksi bongaa nyt jumalan sormia jostain syystä?)
 :kuu: :kalat: :aspect_sex: :aurinko: :harka:
 :aspect_kvi: :vertex: :vaaka: (siis virallisesti  :vertex::iä ei varmaan hyväksyttäisi kärjeksi yodiin mutta jotenkin sopii sun tilanteeseen?)
mutta siis avioliitto/suhde/sitoutuminen/sopimukset  :vaaka: silmätikkuna,
ja se miten siihen "tarraudut",Astrae perääntyvänä(irti?),samassa pisteessä,
toisessa päässä antivertexin(asia,jolle ei voi mitään/kohtalo) kanssa,yodin kannan keskipisteessä on Child asteroidi oinaassa,
lapsi auringon/isän ja kuun/äidin välissä,
parisuhde (yodin kärki) kasvualustana

onko tuolla mitään ( :vertex:) merkitystä elävässä elämässä?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 26.06.2008 20:26:44
Palaan tähän ikuisuusaiheeseen ja kysyn (jos nikki olet kuulolla) että näkyikö ap-kartalla 12.6. mahdollisesti  mitään erityistä? 'Löysin' tai ainakin kuvittelin löytäneeni uuden kotini muutamaa päivää ennen tuota ja sain fyys. ensikosketuksen siihen siis 12.6.

Tällä hetkellä asia on henkimaailman huomassa, eli joudun ottamaan ihan järjettömän riskin taloudellisesti (russian roulette) ja toteamaan sitten vasta jälkeenpäin että kannattiko ja oliko voimakas intuitioni ylipäätään oikeassa.

Elokuussa kaiken pitäisi olla "selvää" eli kannattiko ottaa riski ja painua uskolla vuoren läpi :) Näkyisikö tästä mitään viitteitä?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 26.06.2008 22:37:05
voimakas intuitiosi on luultavasti oikeassa (ja kuuntelekin sitä äläkä savolaista joka jättää vastuun kuulijalle..)
päässä pyörii taas monta älynväläystä eikä tiedä miten ne asettelis ymmärrettävään
 muotoon,
no sanoit uskolla VUOREN läpi,tartutaan ekana siihen,
 :saturnus: "vuori" yhtyy sinun  :kuu: :pluto: :neitsyt: yhtymääsi tarkalleen 30.8.,
elikkä tekeekö se silloin viimeistään tästä koko vuoden vaikuttaneesta  :pluto: :aspect_squ: :vesta: aspektista pysyvän ja realistisen? että pakottava tarve löytää kotiliesi vihdoin löytää seinät ja raamit ympärilleen?
12.8.2008 proge  :kuu: :harka: on 11 astetta ja tekee kolmion syntymäkuulle + sille
hattivatille (= :pluto: haadeksen vartija),oma koti haadeksen kallis,
mut kolmio rullaa,
että jess,
ja siinä oiskin viimetinka elokuulla tuon progekuun suhteen kun se sitten siirtyy jo vitoshuoneeseen progekartalla nautiskelemaan,
transiitti  :mars: on tehnyt noviilia vestalle 11.6,että oisko hiilet jo hehkuneet kotiliedessä? ja tr  :mars: yhtyy marsiin elikkä energiaa pitäs riittää sen vuoren läpi
puskemaan,ja tr  :mars: :aspect_con: :vesta: 20.8. jo hehkuu kotiliesi,
elämän käännekohta pholus  :jousimies: yhtyy sinun venukseesi 2 huoneessa,missä sulla on se oma säästöpossu,onks tää nyt jousimiehen ulkomailla venäläistä rulettia?? ei vaan sinä "nöyrryt" (pholus haavottui polveen) pankinjohtajan edessä,
ja luotat että kykenet pitämään huolta raha-asioista (tr  :venus: :ceres: :rapu:
kuin myös  :aurinko: :rapu: ja kaupantekijä  :merkurius: :kaksoset: sinun 8 huoneessa,eli toisten rahoissa kiinni,mut 12.6.  :merkurius: perääntyi vielä,
perutaan kaupat??ei kai,harkinta-aika kuin avioerossa?)
 :uranus: järjestää ylläreitä sinun onnenpisteellesi 4 huoneessa yhtymällä,
ei se pelaa joka pelkää,
siitä olen ymmälläni että mitä tapahtuu junolle,puolisolle,avioliiton asteroidille,
kun se mokoma on samoissa asteissa 11 ap-kartalla tuon natali kuun ja pluton kera,
menee neliöön raukka? nurkkaan ahistettu?
mut
ap-kartan kuu on kriittisissä asteissa 29  :kalat:,
viime tinkassa toimintaa, intuition sanelemaa,
 :pluto: :kuu: yhtymä ei voi erehtyä kotiasioissa??



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 27.06.2008 08:03:23
Kiitos :) !

Tilanne siis on, että (kauristyyliin) omaisuutta on -omalla työllä kaikki hankittua, ilmaiseksi ei mitään- joka on vain saatava nyt supernopsaan myytyä, ja siitä siis homma kiikastaa, usko meinaa loppua vaikka mahdollisuudet on jopa kauriin skeptismille ihan realistiset (vaikka ympärillä korot nousee, hinnat laskee, paniikki...). Peräti neljästä kiinteistökaupasta on tässä kyse, numero 2. saatiin päätökseen eilen, tänään toivotaan kolmannen vihdoin etenevän ja se neljäs on sitten tämä oma nykyinen koti joka ratkaisisi ongeman ja ottaisi raskaimman taakan harteilta. Mutta missä piileskelee rakkaalle talollemme SE OIKEA OSTAJA???

Olen jo pitkään tehnyt visualisointityötä pakkaamalla tavaroita valmiiksi ('elä kuin muutto olisi jo todellisuutta'), olen siis jo jalka oven rakosessa, valmiina lähtöön.

Juu, ja suunnitelmat ovat siis tosi isot, eli se mitä ollaan ostamassa on todella kallis, mutta rahahan on vain energiaa. Ensi viikolla pitäisi tehdä iso päätös eli alkukauppa, jonka jälkeen usko on todella koetuksella, paluuta kun ei ole. Vai siirtyneekö, jos et näe 1.7 tai 3.7. mitään erityistä kartalla??

Liittyy tämä kaikki  toki puolisoon sikäli, että  mahdollistaisi hänen työnsä, mutta ei mistään uhrauksesta hänen hyväkseen ole kyse, istun itse ihan samassa veneessä ja kodin valitsin minä.

12.8. olisi lasten koulun kannalta se tärkeä päivä, olen lähettänyt tästä deadline-toiveen yläkertaan, kun yksi lapsista vielä aika pieni ja joutuu myös 'aloittamaan alusta' uudessa paikassa.

Mitä tuohon kaupan 'perumiseen' tulee, niin vastapuoli (asunnnon myyjä) on myös pahasti paniikissa, reagoin aivan liian nopeasti (intuitio oli ehdoton) ja he kokevat nyt äkillistä kodittomuuden tuskaa ('mitä tulikaan tehtyä kun pantiin kämppä myyntiin ja uudesta kodista ei mitään tietoa!?')

Voimakkaan intuitiivisia ihmisiä hekin (alitajunta laittoi heidät toimimaan kuten toimivat), mutta kuten meillä kaikilla, niin realismi iskee meitä intuition seuraajiakin vasten kasvoja, jos siis antaa vallan "mitäs jos" -ajatuksille!


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 28.06.2008 11:53:01
käy kattomassa omat planeettaohituksesi 3.7. tuolla syntymäkarttaosiossa,
en viiti niitä tähän jäljentää,
muuten kuin näin:
 :merkurius: :aspect_sex: :mars: (merkurius on myös kauppiaiden suojelija,itseasiassa alunperin liittynyt nimenomaan kaupantekoon,jos on Niemi-Mattilan kirjaa uskominen ja onhan se,kaupanteko on "arvojen vaihdantaa",viestintä ajatusten vaihdantaa,
että sekstiili on hyvä aspekti tässä,tosin tarkkana vasta 5.7.)
 :mars: :aspect_con:MC tarkka 4.7. energiaa näkyvälle tekemiselle,huomioi IC vastapäätä!)
 :saturnus:  :aspect_con: :uranus:
ja  :aspect_squ: :venus: neliö pistää tekemään "arvoista" konkreettisia saturnuksella,uranus voi yllättää mutta voihan se irtipäästääkin vanhasta?
iso luuta lakaisee?
 :neptunus: :aspect_opp: :mars: varoittaa illuusioista ja turhista unelmista,
mut paremminkin minusta tuo vahvistaisi tätä  :jupiter: :aspect_sex: :neptunus: teemaa eli luota siihen kasvavaan intuitioon,
ja
ehkä tärkein pointti:
 :jupiter: peruuttaa sinun 2 huoneeseen,oma pääoma,rahat,
siis menee just niin hilkulle noihin päiviin,
se on nyt 18  :kauris: 51
ja  1.7. se on 18  :kauris: 31 ja sinun 3 huoneen kärki on
18  :kauris: 25,
mut että 3.7. se Roope Ankka pitäs olla siellä kirstun vartijana,
onnea matkaan!


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rubiinitar - 28.06.2008 14:00:53
Kiiiiiiiitos, Nikki! :D Respect!  :smitten: Osaan katsoa nuo planeettaohitukset, mutta noin syvällisesti en todellakaan osaa itse tulkita, intuitiolla vain 'sinne päin'.

Tässä on niin isoista, pahimmillaan dramaattisista ja loppuelämään ratkaisevasti vaikuttavista asioista kyse, että kaikki tutut joille olen kertonut suunnitelmistani (ja siitä kuinka seuraan puhtaasti nyt intuitiotani) pitävät minua täysin seonneena (toki ymmärtävät MIKSI olen seonnut, on niin vaikeita vuosia takana, mutta varoittelevat varoittelemasta päästyään  ;D)

Tulee mieleen tilanne, kun silloin 21 vuotta sitten olin ostamassa tätä nykyistä kotia, niin pankinjohtaja (joka sittemmin joutui pankkikriisin mainingeissa jättämään arvovaltaisen työnsä ja tuomittiin) ei meinannut millään antaa mulle lainaa, oli sitä mieltä että taloni paikalle tulee moottoritie. Minä *tiesin* ettei tule ja että haluan juuri tämän talon, en mitään muuta.

No sijoitus tähän mökkiin oli myöhemmin katsoen erittäin hyvä, eli täytynee vain luottaa (usko, toivo...) että tässäkin tapauksessa ihme tosiaan tapahtuu ja kaikki loksahtaa paikalleen, toivottavasti jo ensi viikolla.

Hassua on, että välitttäjä on yrittänyt saada tuota kohtalonomaista alkukauppaa aikaiseksi lähipäiviksi enkä minäkään en ole lainkaan pannut vastaan (vaikka minähän se tässä kuspaikkaan joudun jos en saa maksettua), mutta MYYYJÄ hannaa eikä kauppapäivää ole saatu sovittua  ;)  Myyjän luopumiahistuksesta siis on kyse, joka sopivasti taimailee h-hetkeä juuri oikeaan ajankohtaan, näin oletan.

Mutta minkä on tarkoitus tapahtua se tapahtuu, ja se siitä  :angel:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 29.06.2008 12:34:04
21 vuotta sitten oli vuosi 1987,eikö?
tärkein sopimus sille vuodelle lienee ollut sielusi sopimus?

ja offia,
voisko joku neuvoa miten helpoimmin tekisi  :mars:-paluukartan?
tekisin näitä  :mars: :leijona: karttoja,kun itelläkin on,
ja vanhassa astro logoksessa oli siitäkin pitkät jorinat


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 06.07.2008 20:18:59
Mistä transiiteista voisi mahdollisesti nähdä muuton?  :o

Seuraapa Uranuksen liikehdintää tähtitaivaalla. Jokin pääaspekti vaikkapa :kuu: Kuuhun tai :aurinko: Aurinkoon tai  :aspect_con: yhtymä IC:hen voivat indikoida muuttoa.

Hei Ystäväin

Näkyykös minun kartallani muuttoa


Edit: Lisäsin myös 2008-2009 AP-karttani


:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 06.07.2008 20:27:15
Tasmalleen muuttopaivana Suomessa oli  :uranus:  :aspect_opp:  :askendentti:
Taalla muuttopaivana oli  :uranus:  :aspect_con:  :kuu: ja mielenkiintoista 16.08.2008 on  :uranus:  :aspect_squ:  :aurinko:-muuttaisinko silloin-ehkapa?

Hei "diamond"

Löysinpä viimekesän kirjoituksesi
- oletko muuttoaikeissa lähiaikoina


:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 06.07.2008 20:36:19

Hei Ystäväin

Minua alkoi pelottamaan tämä kartta
- onko tässä jotakin petollista  :aurinko: :aspect_opp: :pluto:

Näkyykö tässä kartassa muutto / paikkakunnan muutos / ulkomaille muutto



:smitten: Elämänilo

Edit: Olen lisännyt AP-kartan 2008-2009


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: noname - 08.07.2008 11:14:32
Merkurius yhtymä Kuu

Tarkka: 9.7.2008
Alkaa: 7.7.2008 Päättyy: 10.7.2008
Joku kotiin tai asumiseen liittyvä asia nousee nyt voimakkaasti ajatuksiisi. Älä aja ajatuksiasi pois, sillä nyt on todella oikea aika joko hankkia tai jakaa tietoa ko. asiasta.


Laitoin eilen tiedustelun yhdestä asunnosta, josta olen ollut kiinnostunut ja tänään tuli tieto, että se on minun, jos vain haluan  :)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 19.08.2008 21:51:03

Pluto oppositio Aurinko on jonkin sortin valtasuhde isän kanssa. Ainakin syntymäkartalla se on ilmennyt niin. Hyvin hyvin kasvattava suhde.

Hei "Ardith"


Olen muuttopäätökseni tehnyt
- luoja tietää teenkö oikean ratkaisun



:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 04.09.2008 16:35:43


Hei Ystäväin

Kompassi käänsi suuntaa nopeasti

"Rakkaani" lähti kotikaupunkiinsa asuntoa itselleen etsimään
- sai omakotitalonsa myydyksi
- minä jäin omaan kaupunkiini "shokissa" miettimään,
mitä oikein tapahtui;
olinkin vain "laastarina" hänen vaikeassa vaiheessaan

Suhde on katkolla ja taitaapi loppuakin tähän.  :2funny:

Oma kotini on myynnissä ja uutta täytynee alkaa etsimään.
- mistä päin suomea / maailmaa, se onkin vaikea kysymys
- paikkakunta ehdotuksia otetaan vastaan;
tänne en halua jämähtää

Mun koti ei oo täällä!



:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ippuska - 04.09.2008 16:47:12
Olipas jysäys, voimia Elämänilo  :-*

Vai ehdotuksia - - -> Kuusamo - sinne itse vähän mielin, ellen sitten Nurmekseen, mutta ei ihan vielä minnekään   ;) En ole cityihminen  :-\
 :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: korintti - 05.09.2008 22:14:55
Pakko kirjoittaa tähän ketjuun, kun mun rauhallinen kotielämä muuttui ihan hullunmyllyksi. Viime sunnuntaina erosin kirkosta, sanotaanko näin, että hetken mielijohteesta. Edellisenä päivänä olin kysellyt ihan vain huvikseni eräästä mielenkiintoisesta asunnosta, että vieläkö se on vuokrattavana. Tulos oli se, että minä, mies ja koira päätimme yhtäkkiä tosta noin vaan muuttaa uuten asuntoon. Olemme nyt pakanneet koko tämän viikon muuttolaatikkoja kuin pienet pirut ja ensi viikolla olisi sitten tavaroiden siirto. Heh, sanoisin että nopeaa toimintaa  :laugh:

Eikä siinä vielä kaikki. Tämän kuun puolivälin jälkeen olemme lähdössä kuukauden matkalle kaukomaille, joka on todella tärkeä meidän kummankin uran ja kehityksen kannalta. Henkiset voimavarat ja tarpeeksi jaksamista on jo toivottavasti pakattu mukaan reissuun...

Vilkaisin omaa kuunpaluu karttaani ja se näytti ihan mielenkiintoiselta, em. näkökulmasta.
Osaako joku muu heittää lisää tulkintaa peliin? Olen ns. vasta aloittelija näissä astroiluissa, mutta nyt on niin jännät paikat, että luulisi tämänkin jossain kartalla näkyvän  ::)

 :askendentti: :rapu:  :aurinko: :jousimies:  :kuu: :jousimies:  :merkurius: :jousimies:  :mars: :vesimies:  :venus: :vesimies:  :uranus: :jousimies:  :pluto: :skorpioni:  :saturnus: :skorpioni:  :jupiter: :kauris:

Elämä vaan heittelee eteen kaikenlaisia ylläreitä. Joskus ne on mukavia, joskus vasta pidemmän ajan päästä näkee niissä hyvät puolet. Voimia myös täältä sulle Elämänilo.



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 05.09.2008 23:13:19
Olipas jysäys, voimia Elämänilo  :-*

Vai ehdotuksia - - -> Kuusamo - sinne itse vähän mielin, ellen sitten Nurmekseen, mutta ei ihan vielä minnekään   ;) En ole cityihminen  :-\
 :smitten:


... Voimia myös täältä sulle Elämänilo.


Hei Ystäväin


Annetaampa ajan vähän kulua
- asioilla on tapana järjestyä.

Kovasti minua odotetaan toiseen kaupunkiin
- rivari on kuulemma tänään hankittu

Itse hankin itselleni oman "kotipesän",
jos samaan kaupunkiin päädymme
- tähän kaupunkiin en ole ajatellut jäädä

Liian nopeat päätökset sekoittivat pään
- annetaas ajan kulua ja kuunnellaan mitä sydän sanoo



:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: marix - 04.01.2009 13:11:27
meijän pitäs muuttaa tänä vuonna. haluisinki tietää löytyykö kummankaan kartalta mitään asunnon vaihto-transiitteja..

iteltä ei löydy tuon transiittilistan mukaan kuin nämä:

 :jupiter: :aspect_sex: :uranus: 16.2.2009
 :mars:  :aspect_sex:  :uranus: 17.2.2009

ja sitten jotku neliöt ja kolmiot myöhemmin..

mieheltä löytyy:

 :mars:  :aspect_sex:  :uranus: 30.1.2009
( :jupiter:  :aspect_opp:  :merkurius: 17.2.2009)
( :mars:  :aspect_opp:  :merkurius: 17.2.2009)
 :uranus:  :aspect_tri:  :uranus: 24.5.2009

..ja enemmänki tuota uranusta kyllä, mutta mun ukon pitäs löytää kai paree suunta työelämässä ja mäkin oon vähän hankala vissiin..

ap-kartalla hänellä  :uranus: on huoneessa 8 kaloissa ja meikäläisellä huoneessa 4 kaloissa myöskin.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: linjalla - 09.01.2009 18:56:27
2 viimeistä muuttoa:

 :jupiter:  :aspect_con: IC (rauhassa suunnuteltu muutto)

 :uranus:  :aspect_con: IC:n hallitsija (tämä muutto tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ( :uranus: ), yllättävästä tarjouksesta kului alle 3 kk muuttoon)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: mc82 - 12.01.2009 16:00:24
Nonni, piiii-iitkän, tappavan tylsän ja paikallaan polkevan ajanjakson jälkeen olemme päättäneet miehen kanssa lyödä hynttyyt yhteen, eli muutto on jossain vaiheessa (toivottavasti pian) tämän vuoden sisällä edessä :D  Alla ompi AP-karttani, näkyykö sieltä mitään muuttoon viittaavaa?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ajatus - 13.01.2009 16:08:21
Onneksi olkoon, mc82! :) Näkyyhän tuolla ainakin :saturnus: IC:llä eli perustaa luodaan kodille ja oppositiossa siihen :uranus: MC:llä: muutoksia tällä akselilla.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Eileithyia - 05.05.2009 13:06:12
Hei mc82, spottasin kartaltasi pluton ja vestan kolmion sekä auringon ja vestan neliön. Liittyvätköhän ne jotenkin siihen? Kysyn koska minulla itsellänikin on kesälle tulossa nuo samat transiitit ja olen halunnut muuttaa pois täältä jo vaikka kuinka pitkään, josko vihdoin pääsisin.. En jaksa tätä elämää täällä enää ja hajoan jos en pääse pois nyt heti!

Ap karttani on tässä: http://www.astro.com/tmpd/c3upfileSkdmvU-u1145531862_1203785307/astro_32gw_01_anna_200971.39687.22660.gif


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rhoda - 28.05.2009 19:29:47
Onnea Elwyn!

Hienoa löytää sellanen jossa tietää viihtyvänsä pidempään.
Siinä on kuitenkin kämpän kunto, ympäristö ja sensellaiset natsattava,
että tuntuis muultakin kuin tilapäismajoitukselta. Onnea siis!

Ja hyvä kun muistutit tuosta Vestasta
unohtuu nuo asteroidit niin heleposti.

Auttaiskohan täällä Marsin lähestyvä kolmio syntymä-Vestalle?
Heinäkuussa transiitti :vesta: opponoisi itseään, siitä tuskin on iloa muuttomielessä hmm..?




Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 05.07.2009 14:49:40
Hei Ystäväin

Muuttoa tehdään. Äitini on nyt muuttanut Palvelukotiin.
Tuleeko muutto myös minulle.


 :smitten:Elämänilo  :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: TaruTuulia - 20.07.2009 15:59:04

Moi!

Teen muuttoa parhaillaan eli pakkaus on käynnissä ja kuukauden vaihteeseen kämppä pitää olla tyhjä. Koko elämäni olen muuttanut vähintään 3 v. välein, mutta nyt ei olekaan kyseessä ihan mikä tahansa muutto, vaan kokonainen, täydellinen elämänmuutos, jossa kamat menevät lähinnä ystäville, lähetykseen ja varastoon ja itse nainen siirtyy Istanbuliin kuun vaihteessa. Tr. Vesta on tarkassa oppositiossa ysissä noususolmuuni kolmosessa. Proge  :kuu: siirtyy tarkalleen keskiviikkona neloshuoneeseeni, joka usein merkitsee muuttoa myös...



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 08.11.2009 13:40:43

Hei Ystäväin

Jostain syystä en saa mielestäni nykyisestä asunnosta muuttomahdollisuutta.
Nykyisen kodin uudistamista tapetein/maalein olen suunnitellut,
mutta toisaalta on sellainen tunne, etten jää tähän asumaan.

Sanokaapa viisammat mitä tämä karttani kertoo.

Poikani asuu nyt vuoden vaihteeseen saakka luonani tilapäisesti.
Hänelle löytyi oma pieni soma saunallinen luhtitalon kaksio.


 :smitten:Elämänilo  :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: maarita - 08.11.2009 15:13:56
Hei!

Kartasta en mitään ymmärrä, mutta muuten ajattelen, ettei kannata alkaa remontoimaan jos ajattelet muuttoa. Jokainen haluaa tehdä pintaremonttinsa omalla maullaan, eikö niin. :coolsmiley:



Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 08.11.2009 19:40:36
 :pluto: 4 huoneessa olisi pakollista muuttoa (itselläni näin tapahtui aikoinaan), tahdostasi riippumatta,
MUTTA koska  :mars: 0  :leijona: on tähän kvinkunssissa, niin ehkä se olikin poikasi pakollista muuttamista? Tuo kvinkunssi, luova hierre, kuin myös  :venus: 1 huoneessa lienee sitä ehostamisen tarvetta. Kotiliesi  :vesta:  :leijona: on minuutin tarkassa neliössä minun merkuriukselleni, ja se sanoo, jotta hyödynnä kaikkea sitä Fengshui-tietoa, jota sinulla on.Se sanoo myös, että muista kultainen leikkaus. Da Vinci koodi.Saabisesti tutkimista.
Nousumerkkisi selittänee sinulle, kuka määrää kaapin paikan?
Saabisesti:Sirkuksen hilpeisiin väreihin pukeutunut mies säntää areenan häkkiin, jossa haluttomat eläimet odottavat hänen käskyjään.MÄÄRÄYSVALTA
Kartalla on melkein uusikuu ja se ilmeisesti myös innottaisi "kylvämään uusia siemeniä", aloittamaan jotakin uutta? Itselleni on myös tulossa ap-kartalle uusikuu ja siinäkin on onnenpiste nousulla kuten sinulla. Kuinkahan "äijien" käy?? Itselläni on pakottava tarve hankkiutua eroon mäntypuisesta kauniista vitriinistä. jostain syystä en voi enää sietää sitä. Ehkä sinäkin voisit reivata jotakin huushollista pihalle ja saada  :mars:- energiat parempaan kiertoon kvinkunssista?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Elämänilo - 09.11.2009 18:45:44
Kartasta en mitään ymmärrä, mutta muuten ajattelen, ettei kannata alkaa remontoimaan jos ajattelet muuttoa. Jokainen haluaa tehdä pintaremonttinsa omalla maullaan, eikö niin. :coolsmiley:

Jostain syystä en saa mielestäni nykyisestä asunnosta muuttomahdollisuutta.
Nykyisen kodin uudistamista tapetein/maalein olen suunnitellut,
mutta toisaalta on sellainen tunne, etten jää tähän asumaan.
:pluto: 4 huoneessa olisi pakollista muuttoa (itselläni näin tapahtui aikoinaan), tahdostasi riippumatta,
MUTTA koska  :mars: 0  :leijona: on tähän kvinkunssissa, niin ehkä se olikin poikasi pakollista muuttamista? Tuo kvinkunssi, luova hierre, kuin myös  :venus: 1 huoneessa lienee sitä ehostamisen tarvetta. Kotiliesi  :vesta:  :leijona: on minuutin tarkassa neliössä minun merkuriukselleni, ja se sanoo, jotta hyödynnä kaikkea sitä Fengshui-tietoa, jota sinulla on.Se sanoo myös, että muista kultainen leikkaus. Da Vinci koodi.Saabisesti tutkimista.
Nousumerkkisi selittänee sinulle, kuka määrää kaapin paikan?
Saabisesti:Sirkuksen hilpeisiin väreihin pukeutunut mies säntää areenan häkkiin, jossa haluttomat eläimet odottavat hänen käskyjään.MÄÄRÄYSVALTA
Kartalla on melkein uusikuu ja se ilmeisesti myös innottaisi "kylvämään uusia siemeniä", aloittamaan jotakin uutta? Itselleni on myös tulossa ap-kartalle uusikuu ja siinäkin on onnenpiste nousulla kuten sinulla. Kuinkahan "äijien" käy?? Itselläni on pakottava tarve hankkiutua eroon mäntypuisesta kauniista vitriinistä. jostain syystä en voi enää sietää sitä. Ehkä sinäkin voisit reivata jotakin huushollista pihalle ja saada  :mars:- energiat parempaan kiertoon kvinkunssista?

Hei

Kiitos "nikki" kivasta tulkinnasta.
Se sai minut taas miettimään.
Jotain on pakko tapahtua;
joko minä muutan tai asuntoni energioita kohotetaan
Feng Shuin ja sisustamisen avulla.

Vaikuttaa siltä, että poikani pääseekin
muuttamaan odotettua aikaisemmin. ;)

Kävin tänään poikani kanssa asunnonvälittäjän kanssa
tekemässä esikauppaa poikani asunnosta.
Siellä olivat heti kuin "haukat" kimpussani, (sirkusväkeäkö)
kun mainitsin miettiväni oman asuntoni myyntiä.

Tässä on vireillä muutakin kuin pelkän asunnon myyntiä,
johon en voi itse kovinkaan suuresti vaikuttaa. "MÄÄRÄYSVALTA"

Äitini asunnon myynyt välittäjä on pitänyt myös mielessään,
kun oman asuntoni mahdollisesta myynnistä mainitsin.
Koko ajan tulee esitteitä asunnoista.

Tein myös netissä ilmaisen asunto-arvio pyynnön.
Sieltäkin kysellään kovasti,
koska pääsisivät paikan päälle
asuntoani katsomaan ja tarkempaa arviota tekemään.

 :smitten:Elämänilo  :smitten:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Laksmi - 10.11.2009 12:15:20
En ole usein muuttavaa tyyppiä mutta Uranus on kyllä pistänyt asiat eri järjestykseen  ::)

Muutin 3 vuotta sitten jolloin oli  :uranus: :aspect_con: :kuu: ja IC.  Edestakaisin ja hitaasti liikkuvana se on nyt neloshuoneessani, IC:hen on n 8 asteen orbi. Ja nyt on muutto edessä. Tänä vuonna aurinkopaluukartalla  :aurinko: yhtymä IC (tarkka) ja  :merkurius: neloshuoneessa.

Neloshuoneeni hallitsija on ollut myös pitkään  :aspect_squ:  :askendentti:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rovatar - 26.12.2009 13:43:03
Tuleeko sinulle Evea Astro Logos?
Uusimmassa numerossa oli juuri tuosta aiheesta kirjoitus.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 26.12.2009 18:49:55
Siitä puhe mistä puute. ;)
Talo-house-home-koti-kävisikö?

House 21  :kauris: :aspect_con: :merkurius: 21   :kauris: :aspect_con: :kuunsolmu: 21  :kauris:

Joitakin asteroideja täältä:
http://serennu.com/index.php (http://serennu.com/index.php)

 :merkurius: juurikin lähti "kotoaan" retroilemaan..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 26.12.2009 19:11:00
Sopiikohan tämä nyt sitten tuohon talo-hommaan?
Runoraati kokoontuu kotiin katsomaan kuningas Arthuria?
"Artturi" tarkoittaa "karhua".

Sulaphat     Harmonious, poetical, developed nature, fond of music; scientific, artistic; inclined to theft     21° Capricorn 55     Fortunate     Venus/ Mercury

theft = varkaus
Varkaita kotona?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: rovatar - 26.12.2009 20:09:13

   :smitten: :smitten: :smitten:

Hei rovatar!

Kyllä tulee ja siksi innostuin tutkimaan omia karttojani. Home-asteroidi, tiedätkö siitä mitään. Mistä löytyy? Astro.com ei tunne sitä. Yritin eilen etsiä. 

Heips ...nyt en jouda etsimään juttua siitä...mutta jossain törmäsin siihen jonkin aikaa sitten...kun puheena oli Home..asteroidi...ja se, miten juuri nyt monen kotoa on sitä itseään löytynyt. :2funny:
saattoi olla joku ulkomaalainen saitti jossa sitä pohdittiin. Ja ihan vitsi...home ja home.
Kun ehdin...haen ja etsin...ja kerron.
Ja katson omatkin muuton transiitit.




Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Tiigris - 12.02.2010 15:02:57
Mulla on nyt meneillään  :uranus: :aspect_squ: :mars: sekä  :uranus: :aspect_tri: :neptunus: ja muutto edessä, tossa parin viikon päästä.

Yhteen muutetaan ja katselin tuolla just astro.com:ista että mulla on  :juno: yhtymässä 4. huoneessa olevaan  oikku-venukseeni just... Aika hyvä merkki yhteiselon kannalta tuo... Sitten löytyy myös 9 paneetan/asteroidin röykkiöt 2 huoneesta, mikä taitaa kertoa siitä että talous paranee! Siellä on mm. jupiter ja aurinko....


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: adec - 23.02.2010 14:24:09
Hei,

Haluaisiko joku katsoa näkyykö muuttoa minun kartalla ?

t. Adec


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 24.08.2010 09:39:31
 :saturnus: :aspect_con: :kuu: 6-huone (ap kartta)

 :uranus:  :aspect_squ:  :mars: 8-huone (muutoksia, perintö - tuo voi toisaalta merkata ulkomaan asuntoa, joka on jo)
seuraa

 :saturnus: :aspect_tri: :kuu: 4-huone (hyvä fiilis vai uudessa kodissa??)

hmm.. muutto voisi olla ajankohtainen. jäisi pari remppaa väliin, vaikka kiva vanha rakennus.. no en tiedä vaikuttaako astro. se olisi älykästä siis, kun hinnatkin on nousseet.

:saturnus: :aspect_squ: :kuu: ( :saturnus:  :aspect_sex:  :merkurius: ,  :aspect_tri:   :venus:) nelosessa=koti löytyykin progekartalta kuten TaruTuulialla.  
:chiron:  :aspect_squ:  :kuu: ja  :chiron:  :aspect_sex:  :aurinko:  samassa huoneessa. joka asunto ollut hyvä siihen vaiheeseen. ahaa  :chiron: onkin nelosessa oppositiossa  :uranus: :neptunus:, eli mullistusta.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: mirka222 - 25.08.2010 09:57:34
 :saturnus: :aspect_squ: :mars: ja loppuvuodesta  :pluto: :aspect_squ: :mars: liekö tuo jälkimmäinen muutto rajan toiselle puolelle :2funny: sen verran voimakkaat planeetat ja vielä aspekti, transiittilistassa punaisella vielä..


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 04.09.2010 20:43:37
Voihan se olla pakollista työkuvioihinkin keskittymistä.
Tai yleensä johonkin pysyvään fokusoitumista muutoksen jälkeen.
Voisin kuvitella, että jos se tarkoittaa muuttoa niin rakennuksessa on kestävät rakenteet
ja muurattu leivinuuni tai sitten muutto kellarikerrokseen lähelle lämpöputkia  :crazy2:

Maanläheinen, mummonmökki jne tulee usein kuvioihin proge  :kuu: :harka: aikaan.
Sijoitetaan omaan asuntoon. Turvallinen kotipesä. Kasvavaa tuottavaa maata ympärillä.
Mietin tätä kun itellä alkaa kohta tuo aika ja olen pohtinut kotipaikkaani maalla.
Että entäs jos ja kun..

Ystävä  :aurinko: :harka: just muutti tähän lähelle rivitaloon.
Hällä on ap-kartalla  :pluto: :kuu: yhtymä (paljonkin elämänmuutoksia 1 huoneen kautta)
tr  :uranus: :aspect_tri: IC  :skorpioni: ja  :vesta: :skorpioni: 3 huone(lähelle meikäläistä, naapurusto, :vesta: osuu yhtymään mun Auringolle, ollaan lapsuuden naapureita ja ystäviä)
Marsin paluu  :vaaka:, paluu kotiseudulle,
tr  :chiron: :neptunus: :vesimies: :aspect_squ: :vesta:,
kodin lähellä ystävyyssuhteet ?
tr  :pluto: :aspect_tri: :merkurius: muuttoon liittyy uudet työkuviot, uusi alku jälleen kerran, syntymäkartallaan  :pluto: :uranus: 1 huoneessa ja näitä uusia alkuja on riittänyt,
ja
silloin ilmeisesti just nää  :pluto::n ja  :uranus::n transiititkin ovat muutoksissa mukana.
Mut  :aurinko: :harka: haluaa mieluummin maksaa omaansa kuin vuokraa joten ehkäpä tämäkin muutto jää väliaikaiseksi.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ebenia - 05.09.2010 08:47:59
Astro-tv:ssä Timo Raatikainen puhui yksi päivä siitä, että usein asteroidi Vesta on usein tärkeässä kulmassa tai tärkeällä paikalla, kun joku isompi muutto tapahtuu.

Piti sitten tarkistaa asia, ja kyllä vain, juuri sinä päivänä, kun muutan koko Suomen maasta pois toiseen maahan, niin Vesta asteroidi on tarkasti yhtymässä DC:lleni ja tekee tällöin laajaa kolmiota IC:lle. :)

Kannattaa katsoa itselle mitä tuo Vesta tekee tiettyinä tärkeinä muuttoaikoina elämässä! Astro.comista Vestan saa ainakin näkyviin "Extended Chart Selection" kohdasta ja sieltä asteroidien joukosta alhaalta löytyy suoraan Vesta. Valitsee sitten karttakohdasta "Natal Chart + transits" ja painaa "Show Chart". Siellä sitten semmoinen pieni lainehtivan v:n näköinen symboli menee jossain. :)

Muoks. Olihan keskustelun alkupäässä jo puhuttukin Vestasta hieman, mutta kertaus on opintojen äiti - varsinkin kun Merkurius peruuttaa!  ;D


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Ebenia - 05.09.2010 13:36:28

    :smitten: :smitten:

Hei Ebenia!

Olisiko Sinusta tr. :pluto:/ :vesta:-yhtymä pakon sanelema muutto?

No kyllä se nopeasti ajateltuna siltä kuulostaisi, mutta se riippuu myös Vestan aspekteista ja myös muista transiiteista. Aina kartta kokonaisuudessaan kertoo sen "tarinan". Mutta kieltämättä tuosta tulee mieleen, että elämässä jokin muuttuu niin paljon (tai jotain tuhoutuu - avioero tai vaikkapa työpaikan menetys tms.) ja tämän vuoksi joutuu sitten muuttamaankin. Vesta tosin kuvaa monia muitakin asioita, että se voisi liittyä niihinkin.

Tässä muuten löytyi kiva juttu Vestasta; http://www.astrologiantaika.fi/haesivu.php?aihe=artikkelit&sivu=vesta


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: indiima - 05.09.2010 14:26:19
Voihan se olla pakollista työkuvioihinkin keskittymistä.
Tai yleensä johonkin pysyvään fokusoitumista muutoksen jälkeen.
Voisin kuvitella, että jos se tarkoittaa muuttoa niin rakennuksessa on kestävät rakenteet
ja muurattu leivinuuni tai sitten muutto kellarikerrokseen lähelle lämpöputkia  :crazy2:

Maanläheinen, mummonmökki jne tulee usein kuvioihin proge  :kuu: :harka: aikaan.
Sijoitetaan omaan asuntoon. Turvallinen kotipesä. Kasvavaa tuottavaa maata ympärillä.
Mietin tätä kun itellä alkaa kohta tuo aika ja olen pohtinut kotipaikkaani maalla.
Että entäs jos ja kun..



Mulla on tuo maanläheinen asumus aina ollut haaveissa, ja sekä minun että siippani proge -kartoilla on vuoden 2015 jälkimmäisestä puoliskosta eteenpäin molempien kuut härässä. Jee, lande here we come, ottaa vaan vähän aikaa  :)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Lupita - 07.09.2010 18:47:15
Voi jestas, merkkari peruuttaa taas- pitkä vastaus bittilään. :(
 Jokatapauksessa Just alkaneella AP:lla vesta IV h yhdessä  :saturnus:, :mars:, :venus: kanssa joten muutto tiedossa? Nataalilla III h. :kalat: ja progella II h. :kalat:. Olen kyllästynyt muuttamiseen, toivottavasti tämä sitten se viimeinen tai viimeisimpiä, vaikka tästä haluankin ehdottomasti pois sinne unelmakotiin! :smitten:







Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: mehmet - 10.10.2012 16:54:20
Löytyi tämä mielenkiintoinen ketju, jota jäin lueskelemaan Uranuksen transiittien innoittamana. Itselläni  :uranus: :aspect_sex: :kuu: ollut menossa jonkin aikaa, ja katselin, oliko se päällä ison ja tärkeän muuton aikaan (vuosi sitten), ja näkyihän se siellä jo silloin.

Meneillään oli myös :jupiter: :aspect_squ: :kuu:, toinen ohitus oli tarkka asunnon kaupantekopäivänä. Muutto ei ollut helppo - asunnon osto tuli vähän puolipakosta ja yllättäen perintörahoilla. Sinänsä oli ihanaa päästä uuteen kotiin ja tilaakin tuli lisää (se Jupiter...), mutta paljon luopumista liittyi tuohon muuttoon. :pluto: oli aktiivinen viime vuoden, ja paljon syvällisiä muutoksia tuli läheisen kuoleman myötä (muutakin kuin perintö siis), vaikka Pluto tekikin vain kilttejä sekstiilejä ja kolmioita.

Muuttopäivänä oli myös päällä tarkka :saturnus: :aspect_tri: IC ja  :mars: :aspect_con: :mars:. Siinä oli tekemisen meininki kun kannettiin tavarat vanhasta elämästä uuteen!

Vesta ei näyttäisi tekevän transiittina mitään kovin merkittävää, mutta AP:lla :vesta: 4. huoneessa :aspect_con: nat :kuu:. Varsin kotiteemaista siis. :)

Kumppanilla oli muuton aikaan päällä transiitti :saturnus: :aspect_con: :kuu: ja hän tekikin yksin pitkän remontin asunnossa ennen kuin sinne muutimme. Oltiin käytännössä erossa se aika, mikä ei ollut yhtään kivaa.:( :saturnus: teki lisäksi :aspect_squ: IC:lle. Myös :kuu: :aspect_squ: :kuu: muuttopäivänä. Taisi olla kumppanille rankka muutto myös. Aika lailla otti velvollisuudekseen tehdä rempan ja laskea ne satrurniaaliset perustukset kodille. :)


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 19.06.2013 09:50:17
Se voi näkyä ehkä monella tavalla, ja monella kartalla.
Tutkailin tyttären karttaa.
Hällä on syntymäkartalla IC  :kalat: ja  :kuu: :oinas: 4 huoneessa,  :kuu: :aspect_kvi::mars: :skorpioni: impulsseja ?
IC  :aspect_tri: :askendentti: :skorpioni: helppous sopeutua?
Viime kesänä hän muutti työn perässä Helsinkiin ja siellä ollessaan muutti alivuokralaisena vissiin neljään eri osoitteeseen,
vähillä tavaroilla, muutot taksilla tyyliin.
Hällä siirtyi keväällä proge  :kuu: :vesimies: :een ja Helsinki-asteroidi on hällä  :vesimies: ja 3 huone,  :aspect_squ: :askendentti:.
 :vesimies: mahtuu kokonaisuudessaan 3 huoneeseen. Progella :kuu: :aspect_con: :vesta: :vesimies: kesän aikana,
työasteroidina ja kotiliesikin vissiin. Proge :kuu:  :aspect_con: mun Alasolmu  :saturnus: ja huonekalunsa olivat mulla.
Vuoden lopussa hän muutti Kuopioon, tr  :uranus: :aspect_con: :kuu: :oinas: aikaan, melkein ylimpään kerrokseen  :)
Ap-kartalla  :venus: :vaaka: ( poikaystävän kanssa yhteiseen asuntoon),  :saturnus: :skorpioni: pysyvyys? velvollisuudet (koulu)
ja  :aurinko: :skorpioni: 4 huoneessa.
Helsinki  :aspect_squ: :askendentti: on nyt läpikäyty ja kommenttina "ei oo mun paikka"..
Noita paikkakunta asteroideja kantsii laittaa kartalle,
tytärkin oli hetken Tampereella komennuksella, Tampere  :aspect_con: MC hällä syntymäkartalla,
edellisellä ap-kartalla Tampere 10 huoneessa ja
 Helsinki  :aspect_ssx: :kuu: 12 huone.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 20.06.2013 08:21:30
Että sitä muuttoa aatellaan, kun kuunpaluussa on  :vertex: :vesta: :rapu:  :)
niin ja  :uranus:  :oinas::aspect_kvi: :kuu: :neitsyt: hiertää hiertää, luovasti lentoon jonneen..
ja arvaas minne sun pitäskin lentoon .. kattelin sun astro travellia, että onko Suomen kaupunkeja linjalla,
ei olluna, mutta sun pitäs vissiin käydä Narvikissa, Norjassa, sille osuu risteymä  :chiron: :askendentti: ja  :kuunsolmu: IC.
Narvikkia ei löytynynnä, asteroidina mutta 11871 Norge löytyy, se on sulla  :aspect_con: :merkurius: väljästi.
ap-kartalla  :chiron:  :aspect_con: Norge  :kalat: väljästi, ja tuo  :chiron: nyt tuon Norgen lukemissa ja taivahalla myös  :chiron: :aspect_squ: :mars: :kaksoset:. Tästä tuli pinttymä, sorgen, mutku siinä on tuo  :kuunsolmu: IC linja...

Ja ootko huomannu, että sulla on progekartalla YOD ?  :pluto: :aspect_sex: :neptunus: :aspect_kvi: :merkurius:,
intuitiivista viestiä pukkaa enämpi ja vähempi ?

Ainiin, muuton transiitteja..
Emmätiijä.
Tuo Turku on natalilla 3 huoneessa niinku Tamperekin, lyhyitten matkojen huoneessa.
En osaa aatella, että  :aspect_con: IC kun se ei ole  :aspect_con: IC kun se on matkojen huoneessa. :crazy2:
Vaasa kyllä menee  :aspect_con: MC.  :angel:
7.7. progella  (jos nyt muistan kaikista niistä kartoista..) ois  :jupiter: :kuu: :kauris: :aspect_sex: :venus: Lilith  :kalat: :aspect_sex: Turku sekstiiliketju ja kaikki sun Aurinkosi asteissa. On sun sielläkin käytävä, ainaskin. ;D
Oli siellä jollain kartalla Tampere  :aspect_con: :kuunsolmu:, en muista millä, että joku kohtaamispaikka.
Emmätiijä, kait näitä on turha miettiä hirveesti etukäteen,
sen vaan tietää sitten lähempänä ajankohtaa, vissiin.
Oon ite miettiny, jotta mitä meinaa proge :kuu: :aspect_con: proge IC  :kaksoset: tässä ihan kohtpuoliin..
että heijastuuko se työelämään lasten kanssa vai oisko se takaisin luontoon, maalle, jossa on hilipassu harvasepäivä nyt..
niin
ja asiasta kukkaruukkuun,
tuli huomattua noilta kartoilta, jotta Suomi 24  ;D  :harka:  :aspect_con: Moira 23  :harka: nyt,
että kohtalottarien käsissä olemma  :angel:


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: nikki - 20.06.2013 14:38:45
Joo, eihän tuo Turku kaukana ole, mutta IC on akseli, ja tärkee,
ja astrologia on mulle myös matematiikkaa,
että jos on rajat, jos on huone niin sitten on.
Itelläkin on  :aurinko: :aspect_con: :askendentti:, joo 8 astetta enkä oo ees aatellu yhtymää,
kun ei se ole edes minäminä 1 huoneessa,
se vaan olla möllöttää jo nousseena.

Sehän voi olla kolmoshuoneessa vaikka kauppa Turussa tai kauppias...
ja eri huonejaolla siinä taas korostuu nyt sitten maakolmio Venukselle,
joka sulla oli se "juttu".
Mutta miksi muuttaa, jos on nui onnellinen kerta?
Onks se  :uranus:  :aspect_kvi::aurinko: Pholus kun haluaa elämään sykettä ja ääkkikäänteitä?
Että vierivä kivi ei sammaloidu ja eikä elämä käy ykstoikkoseksi?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Toteo - 02.04.2014 20:15:51
Olen tässä muuttoa miettinyt jo koko kevään, ja aloin selvittelemään millaisia transiitteja on aiempien muuttojen aikana ollut. Itselläni osui melkoinen muuttosuma vuosille 1995-2001, jolloin muutin kaikkiaan kahdeksan kertaa.  :uranus: :aspect_squ: :kuu: transiitti alkoi 3.3.1996 ja päättyi tammikuussa 2002 (jos käytän 10 asteen orbia). Erikoista sekin, että transiitin alussa olin pari kuukautta ilman vakituista asuntoa, jonka jälkeen sain asunnon pari päivää Uranus-transiitin alun jälkeen, 6.3. Tuon suman jälkeen muuttoja on ollut vain kaksi, marraskuussa 2003 sekä kesällä 2008. Katselin lähinnä Uranuksen ja Vestan transiitteja Kuulle ja IC:lle sekä 4. huoneen tapahtumia ja tällaista löytyi:

Muutto ensimmäiseen omaan asuntoon, kesä 1993  :o
Vesta 4. huoneessa, yhtymä IC:lle 12.11.
Vesta kolmio Kuu
Pluto yhtymä Kuu

Muutto 1.3.1995
Aurinko, Kuu ja Saturnus 4. huoneessa
Saturnus kolmio Kuu

Muutto 6.3.1996      
Aurinko Mars ja Saturnus 4. huoneessa
Uranus neliö Kuu
Jupiter sekstiili Kuu

Muutto 1.6.1997      
Uranus neliö Kuu
Vesta yhtymä IC 8.3.
Jupiter neliö Kuu

Muutto 1.9.1998
Uranus neliö Kuu
Jupiter 4. huoneessa

Muutto 21.5.1999
Uranus neliö Kuu
Vesta neliö Kuu
Vesta kolmio Aurinko

Muutto 1.10.2001
Uranus neliö Kuu
Jupiter kolmio Kuu
Vesta kvinkunssi Kuu
Uranus 11 astetta IC:stä                  
                  
Muutto 1.11.2003
Vesta sekstiili Pluto (??)
Uranus yhtymä IC

Muutto 1.7.2008
Vesta yhtymä IC 14.2.

Nyt on vain Neptunus siellä IC:tä moikkaamassa, eli päiväunia omasta tuvasta kai vain tiedossa...


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Toteo - 19.05.2014 23:22:24
Muuttoa olen itsepintaisesti edelleen koettanut saada aikaiseksi, ja nyt olisi yksi mukavan oloinen asunto minulle varattuna! Mahdollinen muutto olisi 1.7. Aloin nyt siten katselemaan taas noita transiitteja, ja siellähän on Pluton sekstiili Kuulle 14.6. ja laukaisijana(?) Marsin oppositio Aurinkoon juuri 1.7. Mutta ei taida olla fyysisen toiminnan puolesta paras mahdollinen muuttopäivä.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Toteo - 20.05.2014 11:25:08
Nyt sitten vuokralainen olikin perunut irtisanomisensa, eli en pääsekään siihen vaikka sitä jo minulle tarjottiin...  >:(
Neptunus 4 astetta IC:stä. Eli kangastus vain...


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: salsaliina - 25.06.2014 08:55:56
Muuttoa kovasti toivoen, mutta fiilikset on matalalla ja usko muuton (nyk. asunnon myyntiin) toteutumiseen hiipuu. Taisi mennä nämä osto- ja myyntiyritykset opin piikkiin. Enpä saa kyllä tolkkua kartastanikaan. Haluaisiko joku katsoa?

Jupiter kartalta löytyy.

Jupiter avautuva kvinkunssi kuu 19.7
Merkurius sulkeutuva neliö Jupiter 20.7


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Toteo - 16.07.2014 20:49:29
Muutto #4
Muutto tapahtui 26.6. Nyt alkaa olla uusi asunto viimein järjestyksessä, ja on aikaa taas kirjoitella tännekin. Pluton sekstiili Kuulle tarkentui 14.6. ja juuri tuona päivänä minulle tarjottiin erästä asuntoa. Pidin sitä kuitenkin kuntoonsa nähden liian kalliina, ja jäin vielä miettimään asiaa. Torstaina 19.6. kävin sitten katsomassa tätä uutta asuntoani. Tuolloin oli Kuu yhtymä Merkurius ja Venus sekstiili Merkurius. 23.6. tein vuokrasopimuksen: Kuu oppositio Kuu ja Aurinko kolmio Venus. 26.6. Muuttopäivä: Jupiter kolmio Merkurius ja Kuu yhtymä Mars.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Artemis - 17.07.2014 14:15:21
Muutin ulkomaille keväällä ja muuta merkittävää transiittia ei ole ollut kuin uranuksen yhtymä auringolle,  venukselle ja marsille sekä neptunuksen oppositio IC:lle.
Progekartalla kuu on ollut ravussa 12.huoneessa ja neliöinyt noita samoja planeettoja.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Emelia - 17.07.2014 15:27:30
Ulkomaille muutossa tuo Neptunus Keskitaivaalla / oppositiossa Ic:lle sopii oikein hyvin, sillä usein uuteen kulttuuriin, paikkaan ja kieleen sopeutuminen voi aiheuttaa tietynlaista hämmennystä ja haparointia (Neptunus) ja tilanteista on vain selvittävä ja uskottava, että rutiinit löytyvät ja arki voi alkaa.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Artemis - 17.07.2014 15:42:34
Totta Emelia. En puhu edes tämän maan kieltä


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Victoriae - 28.07.2014 22:01:24
Tunnustan heti kärkeen että en koko ketjua jaksanut kahlata. Minulla olisi muutto toiveissa mutta kun asuntokauppa on nyt niin jämähtänyttä ei kämppäni ole mennyt kaupaksi. Katsoin että loka-marraskuussa on minulle tulossa Saturnus  :aspect_con: Jupiter transiitti, jostain luin että tämäkin transiitti voi ennustaa asunnon vaihtoa. Onko kokemuksia? Saturnus on seilannut tuossa Marsini ja Venukseni päällä jo jonkin aikaa (ja on siinä oppositiossa nataaliin Saturnukseen). Liekö tämä syynä jämähtäneeseen tilanteeseen. Joku jossain kirjoitti että Saturnus olisi lähtenyt nyt etenemään, pitääkö paikkaansa?


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Emelia - 29.07.2014 09:27:39
Tunnustan heti kärkeen että en koko ketjua jaksanut kahlata. Minulla olisi muutto toiveissa mutta kun asuntokauppa on nyt niin jämähtänyttä ei kämppäni ole mennyt kaupaksi. Katsoin että loka-marraskuussa on minulle tulossa Saturnus  :aspect_con: Jupiter transiitti, jostain luin että tämäkin transiitti voi ennustaa asunnon vaihtoa. Onko kokemuksia? Saturnus on seilannut tuossa Marsini ja Venukseni päällä jo jonkin aikaa (ja on siinä oppositiossa nataaliin Saturnukseen). Liekö tämä syynä jämähtäneeseen tilanteeseen. Joku jossain kirjoitti että Saturnus olisi lähtenyt nyt etenemään, pitääkö paikkaansa?

Saturnuksen transiitit usein viivästyttävät asioita, mutta tavallisesti kyse on kuitenkin asioista jotka ovat sitten myöhemmin eduksi.. Näin esim. asuntojen vaihtojenkin yhteydessä... Saturnus antaa kaksi vaihtoehtoa, joko jaksaa odottaa viivästyksen loppuun tai etsii toisen vaihtoehdon/ ratkaisun...

Saturnus on lähtenyt liikkumaan eteenpäin, mutta sen vauhti on todella hidas muutenkin, ja käännöksen jälkeen se ottaa vauhtia aikansa. Saturnuksen oppositio on aina merkityksellinen käännekohta elämässä (myös allekirjoittaneella menossa) ja tuo usein elämään vakautta ja laittaa rakenteita uuteen uskoon. Junnaus on johtunut vain Saturnuksen peruutuksesta, asioiden pitäisi alkaa edetä jälleen sen liikkeen suoristuessa. Huoneista tietenkin riippuu millä elämänalueilla vaikutukset näkyvät.


Otsikko: Vs: Muuton transiitit?
Kirjoitti: Victoriae - 29.07.2014 10:54:06
Kiitos Emilia  :)