Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Tanja - 31.05.2006 13:55:12



Otsikko: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 31.05.2006 13:55:12
Minulla on kohta parivuotias ihana, suomalainen leijona-adoptiopoika. Minua kiinnostaisi tietää, näkyykö adoptio lapsen syntymäkartassa?  ::) Ovatko hänen kartallaan näkyvät vanhemmat minä ja mieheni, vaiko luovuttaja-vanhemmat? Ja toisaalta, näkyykö myös minun kartallani, että lapseni tulee "muualta"?  :idiot2:

Paljon kiitoksia vastauksesta! Jos harkitset adoption mahd. suosittelen lämpimästi!! :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Elämänilo - 31.05.2006 15:13:09
Hei "TT1"

(http://www.cosgan.de/images/more/flowers/076.gif)Onnitteluni! (http://www.cosgan.de/images/more/flowers/076.gif)
(http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)

Laita karttatiedot liitetiedostona näkyviin;
Lisätoiminnot - Selaa - Tallenna

Joku asiansa osaava voi sitten katsoa sitä.

Minuakin kiinnostaa, näkyykö ko. asia kartoissa.



:smitten:  Elämänilo  :smitten:


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 02.06.2006 10:09:17
Voi kiitos avusta!!! Täällä sattuu vaan istumaan sellainen tumpelo tietsikan käyttäjä, että en millään saanut pojan karttaa tulemaan... :-\ :idiot2: yritän vielä... voihan vimpeli.


Lämmöllä, Tytteli


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Lilli - 02.06.2006 10:59:45
Uskoisin, että karttavertailussa näkyy sitä sun tätä sekä pojan ja sinun sekä pojan ja hänen biologisen äitinsä välillä.

Pistähän omasi ja pojan syntymätiedot tähän, niin joku viitseliäs voi piirtää ne kartat ja tehdä mahdollisia vertailuja niiden välillä.


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 05.06.2006 13:07:25

Ok. Kiitän todella ystävällisestä avusta! Tässä nämä tiedot:

Minä:
12.10.1971. klo 13.55. Lahti
Poika:
14.08.2004  klo 19.22. Helsingin naistenklinikka

 ::) Jään jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää...

Valonenergiota! Tytteli


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Lilli - 05.06.2006 18:07:16
Tervehdys!

Vilkaisin karttojanne ja se täytyy sanoa, että en nähnyt pojan kartalla mitään erityistä adoptioaspektia. Joku gurumpi voisi kommentoida tätä asiaa. Olisi varmaan hyvä nähdä myös pojan biologisen äidin kartta, jotta kokonaisuus hahmottuisi paremmin.

Ensinnäkin pisti silmään sinun Vaaka-painotteinen kartta, joka pojan kartalla muuttuu 7-huonepainotteisuudeksi. Kummallakin teillä on Kuumerkkinä Leijona ja Kuunne  sattuvat melko tarkasti yhtymään toisiensa kanssa. Temperamenttinne ovat todennäköisesti melko samanlaiset, eikä suurempia ristiriitoja pitäisi syntyä.

Eniten pisti silmään kuitenkin Kuun solmut. Sinulla on alasolmu Leijonassa yhtymässä hänen Pallakseensa ja Kuuhunsa. Yläsolmusi on yhtymässä hänen Neptunukseensa. Toisin päin katsoen pojan alasolmu (Skorpionissa) sattuu yhtymään sinun Venuksesi kanssa.

Tästä tulee sellainen ajatus, että teillä on mahdollisesti menneiden elämien kytköksiä toisiinne. Mahdollisesti olette olleet aviopuolisoita, rakastavaisia tai erittäin läheisiä ystäviä. Tuo yläsolmusi kontakti hänen Neptunukseensa viittaa edelleen tämän elämän oppiläksyyn. Hänellä lienee se opettajan tehtävä, opit häneltä ehkä, miten haaveista tehdään totta tai jotain.


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 07.06.2006 07:26:17

Kiitos "Lilli" mielettömän paljon ystävällisestä avustasi!!!
Itse en vielä ymmärrä karttojen kieltä, mutta en yhtään hämmästy kertomaasi... jotain juuri tuollaista olen osannut uumoillakin. Olemme mieheni kanssa olleet aivan ymmyrkäisiä, miten poika on todellakin "kuin tehty" meille! Ja juuri luonne on samanlainen, ulkonäkökin on kuin miehelläni! (Tätä kaikki läheisemme ihmettelevät) Niin ja tuosta pojan "opettavasta tehtävästä": senkin olen alitajuisesti tiennyt. Nyt vaan jään jännityksellä jatkamaan elämää ja katsomaan, mitä se meille tuo tullessaan... Valitettavastihan en sitä ns. luovuttajaäidin karttaa/syntymätietoja saa mistään, joten olen kiitollinen jo tästä valaisevasta katsannosta!

Kaikkea hyvää!
Tytteli :)

ps. tässä ruokahalu kasvoi nyt syödessä, kehtaanko enää sinua vaivata; mitä näkyy mieheni ja pojan (vai näkyykö noissa isästä mitään?)/ mieheni ja minun suhteessa noiden aik. elämien kohdalla??
miehen tiedot:29.05.1971, klo 03.10, Lahti


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Lilli - 07.06.2006 11:58:09
Ennen kuin katson (tai joku muu katsoo) miehesi karttaa, niin pitääpä kysäistä, onko poika ollut teillä vastasyntyneestä lähtien? Jos adoptoitte myöhemmin, niin voisin vilkaista ko. ajankohdan transiittejakin.


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 07.06.2006 12:03:25

Heip!
Poika tuli meille 2 kk ikäisenä. Voi vitsi odotan taas täällä "hyppien keikkuen"  :D mitä sieltä löytänet...


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Lilli - 07.06.2006 13:03:50
Tervehdys,

miehelläsi näyttää olevan sinun ja adoptiopoikasi lailla Kuu Leijonassa ja kuinka ollakaan, tarkahkossa yhtymässä sekä sinun että pojan Kuuhun. Tämä tarkoittaa sitä, että teillä kaikilla on ollut adoption aikaan ollut päällä samat Kuuhun kohdistuvat transiitit. Kvinkunssi Uranukselta viittaa nopeaan muutokseen koti/tunne/suhdeasioissa eikä perheenlisäys ole Uranus-transiittien aikana ollenkaan tavatonta. Pahempia hiertäviä transiitteja en nähnyt kenenkään kartalla adoption aikaan, päinvastoin, Jupiterin sekstiili teidän kaikkien Kuulle on varsinainen onnenpotku! En usko, että poika on saanut mitään hirvittäviä traumoja siitä, että joutui teidän lapseksenne ja eroon biologisista vanhemmistaan.

Menneiden elämien kytkökset olivat helpommin nähtävissä sinun ja pojan välillä, miehesi ja pojan välillä niitä ei niinkään huomaa. Pojan Neptunus sattuu kuitenkin yhtymään miehesi yläsolmuun (kuten sinullakin, ikäeroahan teillä ei kovin paljon ole), joten pojalla on teidän suhteenne opetustehtävä. By the way, miehesi Mars on niin ikään yhtymässä sinun yläsolmuusi, joten pojan lisäksi tämä mies on sinulle merkittävä hahmo nykyisessä elämässäsi.


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Elämänilo - 07.06.2006 13:12:02
Hei Ystäväin

Vaude. 
(http://www.smilies-and-more.com/pics/smilies/wave/004.gif)
Hienoa tulkintaa.

(http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a090.gif) Haikara toimitti lapsen oikeaan paikkaan. (http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a010.gif)

(http://www.lapsiperhe.net/haikara/kuvat/haikara.gif)



 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Lilli - 07.06.2006 13:33:45
Pieni lisäys vielä,

tuosta Uranuksen kvinkunssista Kuulle tulikin mieleeni, että se voi olla pojan kartalla se adoptioon viittaava aspekti. Sehän ei ole hänellä vain transiitti, se on syntymäkartan kuvio. Tulevaisuudessa se voi tuoda mukanaan sellaista reissuelämää, jossa maisemat vaihtuvat säännöllisin väliajoin eikä aloilleen asettuminen käy ihan helposti.


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 07.06.2006 13:44:08

Miten osaisinkaan kiittää vaivannäöstäsi! Sait minut ihan kyyneliin tuolla tulkinnallasi... sitähän miettii juuri tuota; saiko lapseni traumoja tms. joutuessaan eroon perimästään. Helpottaa jatkaa tätä kotiäidin roolia :smitten:

Niin ja mitä mieheeni tulee, uskomaton tarkoitus tuntuu hänelläkin olevan. Osaa minua, vaikeaa ja vaativaa tyyppiä juuri oikein jaksaa sietää ja rakastaa...

Olet tainnut muuten Lilli hiukkasen aikaisemminkin noita karttoja tutkiskella... ;D Olen ihan kadena tietämyksestäsi!


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: nikki - 07.06.2006 13:46:22
kuin myös  :ceres: 8 huone ja  :neitsyt::ssa,hoivan muutos ja hylkäämisen prinsiippi..
tuo  :uranus: :aspect_opp: :merkurius: samalla,ja kvinkunssin luonne neitsytmäisenä,merkuriusta,
äiti tehnyt tietoisen,joskin yllättävän,loogisen ja järkiperäisen päätöksen antaa lapsen adoptoitavaksi,
valinnut kahdesta vaihtoehdosta lapsen parhaaksi,
olikos siinä myös  :askendentti: :aspect_kvi: :kuu:,syntymä kiikulaudalla


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 07.06.2006 13:54:00
Hei Nikki!

Voisitko tuon äskeisen pistää ihan maallikoiden kielellä?? kiitos jos viitsit. Meikä ei enää ymmärrä mitään... :idiot2: :o
Kyllä siis noi kohdat suomeksi oli tietojeni mukaan ihan ok...
Tytteli


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Lilli - 07.06.2006 19:25:09
Heippa Tytteli,

enpäs laske tätä topicia vielä käsistäni.

Löysin sittenkin mahdollisen entisen elämän kytköksen miehesi ja pojan väliltä. Pojan Aurinko on yhtymässä (orbi 4 astetta) miehesi Kuun alasolmuun. Olisikohan kyseessä ollut isä-lapsi -suhde aikaisemminkin?

Karttoja olen tietty katsellut ennenkin. Noviisi olin näissä hommissa vielä 3 vuotta sitten, mutta tekemällä on oppinut. Jos astrologia kiinnostaa, niin tekemällä ja opiskelemalla opit sinäkin!


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Hansuli - 08.06.2006 00:01:08
Voipi mennä mettikköön,mutta kirjoitetaampa kuitenkin... Olen laittanut merkille (ensiis ko.karttoja katsonut nyt), että kvinkussi aurinkoon tai kuuhun viittaa kartalla (siis radix) mahdollisuuteen menettää äiti tai isä nuorena, tai jotta isällä tai äidillä on itsemurhataipumusta tai psyykkisiä ongelmia, jotka sitten heijastuvat lapseen menetyksinä etc.

Mietimpä sitten tuota lapsesi transiittia, voisiko sen kääntää sitten tulkittavaksi myös niin, että suhde äitiin (tässä tapauksessa biologiseen sellaiseen) katkesi? Kvinkunssi transiittinahan usein liitetään myös kuolemiin. Teillä kenties miehesin kanssa tuli lopulliseksi se tosia-asia, että omaa lasta ei tule (tämä taas mutua, en tiedä, onko teitä useampia:)) ja sitä kautta voisi ajatella tietynlaista kuolemista ja luopumista toiveista odotuksista. Lapsella taas katkesi suhde biologiseen äitiinsä. Jupiterin transiitti sitten taas kuitenkin kuvastaa sitä laajentumista/onnea ja täyttymystä,mitä tämä uranuksen transiitti aiheutti. Uranushan on paikallaan jonnin aikaa,joten edellä mainittua prosessointia miehesi kanssa olette saattaneet käydä pitkään ennen adoption astumista voimaan.

Suuret onnittelut teille kaikille! Ystäväni tällä hetkellä pitkällä lapsettomuushoidoissa ja mahdollisesta adoptiosta on alettu keskustelemaan (siksi ehkä yllä kuvattu assosiaatio). karttatietoja ei ole, koska hän ei suostu tietojaan antamaan  ::).

Btv, mielenkiintoisia lilli nuo havaintosi edellisistä elämistä. Aloittaisin uuden ketjun,josko jaksaisit katsoa paria karttaa :).


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 08.06.2006 13:23:21

Heippis!

Meillä ei ollut lapsettomuus adoption syynä. Mutta minua jäi hiukan vaivaamaan tuo tulkintasi tuosta äidin tai isän menettämisestä...? sanoit kyllä, ettet karttoja nyt katsonut, mutta näkyykö pojan kartassa jotain tuon suuntaista? Ettei pahin pelkoni mieheni menettämisestä sitten näy siellä... en melkein uskalla hengittää kysyessäni tuota. :'(


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Hansuli - 09.06.2006 09:53:46
Hei TT1!

Puhuin siis tuon adoptiohetken transiitista, en lapsen syntymäkartasta! Toki voin karttaa katsoa, mutta täytyy muistaa, että astrologiaa ei pidä enää pitää minään fatalistisena asiana,vaan enemmänkin kartalta voi katsoa alttiuksia ja mahdollisuuksia! :)

Good for U, ettei syynä ollut lapsettomuus!!


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Hansuli - 09.06.2006 10:01:19
Nopeasti katsoin karttaa ja pojan kartalta löytyy tuo kvinkunssi kuun ja uranuksen välillä. Oma näkemykseni on, että liittyy nimenomaan tuohon biologiseen äitiin ja hänen poismenoon elämästä.

Usein lasten kartalta näkee helposti mm. alttiuden siihen, elääkö yhden vanhemman vai molempien kanssa nk. avioerolapsi -aspekti, eikä pojan kartalla sitä ole!

Näkemykseni on,että no hätä :)!

Muuten nuo leijonapojat on sitten valloittavia tapauksia, omani syntynyt 14.8.97.


Otsikko: Vs: Näkyykö adoptio syntymäkartassa?
Kirjoitti: Tanja - 09.06.2006 13:52:26

Moikka Hansuli!

Kiitos lohdutuksen sanoista. Sitä on niin herkällä korvalla tuollaisten asioiden suhteen... Helpotti kuulla.
Onnea leijona-lapsukaisestasi! Valloittavia ovat... :smitten:
Seuraan mielenkiinnolla, mitä antamistasi kartoista teidän perheelle selviää... :)