Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: mammamma - 26.05.2006 15:58:40



Otsikko: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 26.05.2006 15:58:40
Tietääkö joku, mikä olis sellainen aika jäljellä olevasta vuodesta, joka olis suotuisa työnhaulle? Ei natsais mennä entiseen paikkaan takas, on kuullu sieltä nii paljo p:tä viime aikoina  >:(


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.05.2006 18:58:27
mammamma, olitkos syntynyt tammikuun puolella? Meille tammikauriillehan on tänä vuonna nämä ihanat sekstiilit sekä Uranukselta että Jupiterilta, eli ihan kivalta vaikuttaa!  Kerrotko tarkan syntymäpäivän niin vilkaisen milloin nuo ohitukset tulee tarkoiksi!

Kuinka muuten olet jaksanut pikkuisen kanssa? Milloin aiot palata töihin?


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: astrofriikki - 26.05.2006 20:36:00
Mielenkiintoista ! Olen juuri käynyt haastattelussa uuteen paikkaan. Jos tammikuun kauriilla on menossa hyvä kausi, olisi kiva tietää astrologiselta kannalta katsottuna, onnistuuko vaihto ?

Kaurisenergiaa, saako Sinua vaivata ?  :) :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.05.2006 20:49:27
Tuossa kun viittasin tammikuun Kauriiden hyvään aikaan, niin tämähän koskee vain Auringon asemaa.  Ja tähän tulee ihan hyvät transiitit juuri nyt lukuunottamatta tr. Marsin oppositiota Ravussa.

Mutta työhön ja uraan vaikuttaa vahvasti MC:n asema, ja tämähän selviää vain minuutintarkan syntymäajan antamalla! Jos haluat, astrofriikki, että katsotaan tuokin, niin laita syntymäaika vaikka yv:nä.

Mutta pelkästään Auringolle tulee siis ihan kivoja kuvioita! Uranus tuo yleensä uusia tuulia ja uusia, energisiä ihmisiä elämään.



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: astrofriikki - 26.05.2006 21:58:34
Kaurisenergiaa !

Laitoin sulle private viestin.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: heguli - 29.05.2006 22:40:11
Kaurisenergiaa,

Tahtoisitko katsoa minullekin, tammikuun alussa syntyneelle tuoreelle kolmen lapsen yh-äidille työmahdollisuuksista. Kotona olen ollut seitsemän vuotta ja tämän kesän pyhitän vielä lapsilleni, mutta sitten on tarkoitus alkaa elää myös itselleni  :D
 Työn kauttahan määritän identiteettini, kuten varmaan aika moni muukin kauris... eikä se identiteetti tällähetkellä ole kovin hääppöinen. :-\

Olisin ikionnellinen tulkinnastasi :smitten: :smitten: :smitten:

s. 4.1.1970 Oulu
aurinko kauriissa
nouseva rapu
kuu skorpionissa
venus kauriissa
merkurius vesimiehessä
jupiter skorpionissa
saturnus härässä
Pallas kauris
neptunus skorpion
uranus vaaka
pluto neitsyt
vesta leijona
ASC rapu
chiron oinas
kuunsolmu kalat
mars kalat
ceres vesimies
juno vesimies
 


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 31.05.2006 17:50:55
mammamma, oletko kuulolla? Tässä muutamia ajatuksia kartastasi työnhakua ym. seikkoja ajatellen.

Minulle tuli muuten samaan aikaa neljältä henkilöltä tulkintapyyntö, kaikilla jotain häikkää työn kanssa. Oli erittäin mielenkiintoista huomata, että kaikista kartoista löytyikin syy: kolmella oli tr.  :neptunus: ikävässä kulmassa MC:hen ja yhdellä tr.  :pluto: teki ikäviä transiittiaspekteja. Jos tulkittavia olisi ollut enemmän, niin tuostahan olisi saanut jo tilastot tehtyä...  ;D

No mutta mammamman kartalta löytyi sama juttu. Eli MC:si, "urapiste", on ollut Neptunuksen painostuksen alla, joten ei ole vaikeaa uskoa että vanhat työkuviot ei huvita. Tosin onneksi viimeinen tarkka ohitus on jo ohi, mutta tuo tr. :neptunus: :aspect_squ: :keskitaivas: voidaan tulkita juuri niin, että työ (MC), miksei kotikin (IC) ovat muutoksen kourissa, olet tyytymätön työtilanteeseesi ja ehkäpä koet esimiehen taholta jopa epäreilua kohtelua. Siispä ei ole ihme että suuntaat "tuntosarvet" toisaalle. Neptunuksen transiittien aikana täytyy kuitenkin olla varovainen, sillä Neptunuksella on tapana tuoda epärealistisia käsityksiä tilanteista, harkintakyky ei ehkä ole paras mahdollinen.

Mutta sinulla mammamma tuo transiitti on väistynyt, joten parempaa on luvassa. Aika hauska juttu muuten, monesti Neptunuksen transiisit tuovat Kalaihmisiä elämään, ja eikös se teidän pieni ollutkin Kala? Sinulla oli muuten progressiivinen Venus juuri Kuun päällä, eli onnellinen perhetapahtuma ja koska nuo kaksi planeettaa olivat kyseessä niin tyttö tietysti!  ;D Ja aurinkokaari-Jupiterkin on edistynyt IC:lle eli se pieni näkyy kyllä kartalla.

Jo aikaisemmin mainitsemani tr. :jupiter: ja  :uranus: tukevat Aurinkoasi, tosin Uranuksen tarkat ohitukset menivät jo, mutta  :jupiter: tekee tarkat sekstiilit sulle 10.6. ja 1.8. Jotain pientä kivaa ehkä?

Mutta työstä ja urasta puhuttaessa pitää aina katsoa MC:tä ja sille tulevia ohituksia, tietenkään AC/DC akselia unhotamatta. tr. :uranus: tekee muuten koko vuoden neliötä  :askendentti::lle, eli siinäkin mielessä haluat jollain lailla muutosta. Nykyiset olosuhteet tympäisevät ja kaipaat uutta.

MC:lle tulee "onnentuoja"  :jupiter: syksyllä, 10.9. on tarkka ohitus. Sitten  :jupiter: liikkuukin kymppihuoneessa ja tarkka yhtymä  :venus::seen tulee 23.11. Sen jälkeen  :jupiter: liikkkuukin eteenpäin niin että 28.1.2007 se on jo  :askendentti::llä eli aloittaa uuden 12-v. kierron.

Loppuvuosi ei siis ole ihan pöhkö nähdäkseni, mutta yksi planeetta voi aiheuttaa "hankausta" :  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: on tarkka elokuussa. Tosin sehän väistyy ennen noita Jupiterin tarkkoja ohituksia.

Vuotta 2007 hallitsee  :uranus: :aspect_tri:MC, eli voisi olla että silloin ne suuremmat muutokset uralla tapahtuvat. Silloinhan tr.  :jupiter: pyörii siinä  :askendentti::n tuntumassa, ja eipä menee kauaakaan kun se siirtyykin Kauriiseen, jossa sulla onkin  :kuu: ja  :aurinko:.

Eli syksyllä, Jupiterin siiryttyä MC:lle alkaa ehkä sinun kohdallasi se mukavampi aika! Onnea työelämässä!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Tiinamaria - 31.05.2006 19:28:35
No, mutta tämähän on mielenkiintoista!! Tässä yksi tammikauris (synt. 9.1.66) joka on myös vaihtamassa työpaikkaa.  :laugh:
Mitta todellakin tuli täyteen! >:( Viime viikolla sain vahvistuksen uudesta työpaikasta ja elokuun alussa aloitan työt. Jess!
Näyttää olevan monella muullakin tammikauriilla samansuuntaiset ajatukset mielessä. Ei muuta kuin lykkyä pyttyyn!!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 31.05.2006 21:51:57
Kiitoksia! Meni kyllä monessa asiassa ihan nappiin!  :D Tai itseasiassa joka asiassa  :smitten: Yhden jutun pistin vireille tuossa sunnuntaina, eivät ainakaa vielä ole hulluksi haukkuneet!  ;D Jospa se poikisi jotain ensi vuodelle, koskapa sitä ei ihan hetkessä toteuteta ;)

T: mammammma, jolla aina monta rautaa tulessa (niin, se työnarkomaanin piirre kauriissa ;) )


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: sirahvi - 31.05.2006 23:46:25
Sattuipas tämä topikki löytymään sopivasti :) Joulukuun kauriina saan kohtapuoliin koulut käytyä ja rupean etsimään alalta töitä.

Peukut pystyyn kaikkien puolesta  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 01.06.2006 08:32:37
Kiitoksia! Meni kyllä monessa asiassa ihan nappiin!  :D Tai itseasiassa joka asiassa  :smitten: Yhden jutun pistin vireille tuossa sunnuntaina, eivät ainakaa vielä ole hulluksi haukkuneet!  ;D Jospa se poikisi jotain ensi vuodelle, koskapa sitä ei ihan hetkessä toteuteta ;)

T: mammammma, jolla aina monta rautaa tulessa (niin, se työnarkomaanin piirre kauriissa ;) )

 >:( Yöllä oli tullut tyly viesti että ei onnistu. Ja niin hemmetin huonosti perusteltu, etten anna vielä periksi!!!  ;D Onhan tuo 10.6. vielä edessäpäin, tiedä vaikka pitäisivät vielä kunnon palaverin ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: :elisa: - 01.06.2006 10:10:30
Hehhee - mitä, muillakinko työnvaihtovuosi menossa? Minä myös ilmottaudun mukaan. Uutta työpaikkaa ei ole vielä, mutta hakusessa kuitenkin. Nykyinen työ on todellakin tullut tiensä päähän.

(Kamalasti tekisi mieli kysyä sinulta Kaurisenergia vinkkejä itsellenikin, joten jos sinulla on ihan kamalasti tekemisenpuutetta, vinkkaatko? :angel:)

Elisa


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: sawotar - 02.06.2006 00:44:10
Mun mies on kauris, ja ei nappaa ainakaan työrintamalla nytten, kävi haastattelussa, olisi ollut todella mieluinen paikka jne jne, mutta sivuun jäi vaikka oli hyvät paperit siihen :-\ mutta joskus näinkin


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 03.06.2006 21:21:10
Heh, vaikuttaa siltä, että tämä oli oikein loistava vuosi äitiyslomalle!  ;D :smitten: Viimeinen työpäiväkin oli sellainen, että ei jäänyt ikävä!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 03.06.2006 23:09:13
VOI KAURISENERGIA, AUTA MINUA  :smitten: !!!!
Löysin sattumalta sivulle. En osaa oikein käyttää tätä foorumia :idiot2:

Olin juuri työhaastattelussa ja odotan pääsenkö ensi viikolla toiselle kierrokselle. Tämän hetkinen työ stressaa ja ei ole motivoivaa. Haussa on unelmieni työ ja en kestä tätä odottamista. Olen lueskellut horoskooppia, jospa se antaisi toivoa. Olen epäonnistunut liian monessa työnhaussa viime aikoina, voimat on loppu. En ole kovin hyvin tietoinen astrologisista termeistä, mutta tässä kaikki mitä muistan, jos voit auttaa minua. Pyydän :'(
Olen syntynyt 23.12.63 Lohjalla klo 6.41. AU Kauris, nouseva merkki skorpioni, kuu kaloissa. Kiinalaisessa kissa/jänis. Kiltti Kaurisenergia, voitko valaista tilannettani? En ehkä osaa tälle foorumille takaisin, niin laitan s-postiosoitteeni, jos voit kirjoittaa minulle: kiva.kaveri@luukku.com

Kiitollisin terveisin,

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 04.06.2006 13:55:38
Täällä myös yksi tammikauris jolla työrintamalla muutoksia. Tosin en ole työpaikkaa vaihtamassa, mutta firman sisällä melkoiset muutoksen tuulet meneillään.
Osaisiko Kaurisenergiaa kertoa miten minun käy? Hyvin, huonosti vai hyvinhuonosti. Tähän mennessä mennyt hyvin ja olen edennyt uralla huimin harppauksin lyhyessä ajassa. ::)

Syntymäaikani 1.1.1982 10:50 Tampere


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 04.06.2006 20:12:12
heguli,

katsotaan josko nyt olisi hieman aikaa kirjoitella sinulle. Tänä viikonloppuna oli vaikeuksia päästä rauhassa koneelle, mutta nyt kokeilen...

Sinulla on aika mielenkiintoinen, toisaalta "rankka" kartta. Kaksi T-ristiä, joissa toisessa osallisena tarkka  :venus: :aspect_squ: :uranus:. Tätä kutsutaan perinteiseksi "avioeroaspektiksi" -ei niin, että se välttämättä toisi avioeron, mutta jotenkin se saattaa viitata sellaiseen. Tämä aspekti oli aktiivinen juuri viime vuosina, tarkelleen v. 2003 -2004 tr. Saturnuksen ollessa Ravussa. Silloinko tämä siirtymisesi yh-äidiksi  tapahtui?  (tässä vaiheessa haluan osoittaa kunnoitukseni kolmen lapsen yh-äidille, ei varmaankaan ole aina helppoa! ;)) DC:n (avioliiton) hallitsija sinulla on juuri  :saturnus:.

Toinen T-risti kiinteissä merkeissä oli juuri viime loppukesästä aktiivinen. Varmaankin jotain ikävää?

Mutta nyt helpottaa. Sanoit tuossa mielestäni aika osuvasti että määrittelet identiteettisi työn kautta, ja toden totta: MC:si on väljässä yhtymässä Aurinkoon, eli totta puhut. Kauriissa se tuo kykyä ottaa ura vakavasti, ja T-ristin omaavana Kauriina uskon sinun pääsevän pitkälle.

Tämä vuosi on varmasti parempi kuin edelliset, sillä tr.  :uranus: ja  :jupiter: tekevät sekstiiliä Aurinkoon, tarkat ohitukset olivat juuri toukokuun alussa, seuraavat elo-syyskuussa. MC:si, urapiste, tulee Jupiterin hyvää valoon 25.10.2006. Syksy näyttäisi ihan mukavalta kaikin puolin.

Mutta jotenkin sinun kohdallasi minulla tulee mieleen, että tilanteesi vaan paranee syksyllä ja ensi vuonna, ja varsinkin 2008, "Kauriin vuosi", on sinulle onnekas. Progressiivinen  :kuu: liikkuu vielä nyt huoneessa 12, ja parin vuoden päästä se siirtyy 1.huoneeseen jolloin varmaan aloitat jotain uutta. SA-Kuu (aurinkokaari-progressio) liikkuu Kauriissa ja tulee ensi vuonna yhtymän Venukseen (ja samalla neliön Uranukseen). Jotain uutta rakkausrintamalla kenties?

v. 2008 tr. :uranus: tekee sekstiilin MC:lle ja samaan aikaan tr. käväisee siinä, varsinainen ohitus tapahtuu joulukuussa 2008. tr.  :jupiter: kympissä tietääkin hyvää aikaa uralla.

Toivon sinulle jaksamista sekä lasten kanssa että menestystä työssä! Kaikin puolin vaikuttaa siltä että vaikeimmat ajat ovat jo takana ja alat pikku hiljaa pääsemään siihen Kauriin "uraputkeen"...



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 04.06.2006 21:49:38
Kaurisenergia, voi kun ehtisit auttamaan minua. Käyn välillä kurkkimassa täällä, josko olet kirjoittanut jotain  :-[ :smitten: ::)

panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: heguli - 04.06.2006 22:14:00
Kaurisenergiaa :)

Kaunis kiitos ja valtava rutistus tulkinnastasi :D :smitten: :smitten:

Avioero on tuore, mutta juuri vuosina 2003 ja 2004 ero oli hiuskarvan varassa.

Tulkinnastasi ilmenee myös se, että olen hakenut opiskelupaikkaa syksyllä alkavaan koulutukseen ja että koulutus on kaksivuotinen (päättyy juuri v. 2008)

Lainaus tulkinnastasi:
"Mutta jotenkin sinun kohdallasi minulla tulee mieleen, että tilanteesi vaan paranee syksyllä ja ensi vuonna, ja varsinkin 2008, "Kauriin vuosi", on sinulle onnekas. Progressiivinen  kuu liikkuu vielä nyt huoneessa 12, ja parin vuoden päästä se siirtyy 1.huoneeseen jolloin varmaan aloitat jotain uutta."

Opiskelujen jälkeen uraputki on tervetullut haaste/nautinto elämääni.

Loistava tulkinta kaikinpuolin, se tukee suunnitelmiani ja enemmänkin.

Olet todella taitava. :) :) :)





Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 05.06.2006 17:37:49
Eipä mitään kiittelemistä, mielellänihän minä karttoja katselen.  :)

Muistakaa kuitenkin että planeettaohitukset tuovat eteen mahdollisuuksia ja haasteita, mutta mitään "varmaa" tapahtumaa ei luvata! Eli tulkitsen vaan noiden transiittien merkityksiä, mitä voisi olla luvassa ja millaisia juttuja yleensä on tiettyjen transiittien tai progressioiden aikana tapahtunut. En lupaa mitään enkä ole selvänäkijä!

Jos transiittiohitus lupaa hyvää, niin silti pitää itse pyrkiä hyviin suorituksiin ja olla ahkera (no niinhän me Kauriit aina  ;D ;D) eikä seistä tumput suorina...

Mutta palataan asiaan, vielä joku oli kysellyt tulkintaa...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.06.2006 19:04:09
e-lisa,

Tässä sinulla hieman mietteitä kartastasi. Sinulla on aika "tasapainoinen" kartta, planeetat ovat aika tasaisesti jakaantuneet. Kaksi T-ristiä, toinen johtavissa, toinen kiinteissä merkeissä.

Kun nyt tässä puhuttiin vuoden 2006 kuvoista, niin ihan OK tuntuisi loppuvuosi olevan. Ei mitään ihmeellistä, tosin ei mitään huonoakaan. tr.  :jupiter: tekee sekstiilin Aurinkoon syyskuussa, sitten sekstiilin  :askendentti:iin ja trinin Kuuhun marraskuussa. Tämä voi merkitä jotain pientä kivaa, ja ihan vuoden loppuun  :jupiter: tulee  :aspect_con: :venus:. Eli positiivisia juttuja, tosin itse en niin hirveästi laske noiden Jupiterin transiittien varaan. Mutta ennemminkin kivaa kuin huonoa joka tapauksessa.

Mutta sitten: v. 2007 tapahtuukin muutoksia: tr.  :pluto: aktivoi karttasi tärkeimmät kohdat. Ensin se tulee IC:lle (eli samalla  :aspect_opp: MC), sitten  :aspect_squ: :askendentti: ja  :aspect_squ: :kuu:. Nämä samat transiitit toistuvat läpi vuoden. Tuo on varmasti iso juttu, eli jonkinnäköisiä muutoksia on varmasti luvassa, ja nämä muutokset liittyvät kotiin, kenties muuttoon tai remonttiin, isään, äitiin. Eli mullistuksia perheessä.

Samaa tietää tuo  :pluto: :aspect_squ: :kuu:. Sen voisi sanoa liittyvän kotiin, äitiin, tunne-elämään. Pluton vaikutus on aina valtava, se voi tuoda elämään Skorpioni-tyyppisiä ihmisiä samalla kun joku vanha suhde kuolee pois. Eli  :pluto: vie monesti elämästä pois ne asiat tai ihmiset, joiden aika onkin poistua. Ei niin, että joku henkilö kuolisi, mutta se saattaa katkaista jonkin ihmissuhteen.

En nyt halua pelotella, mutta uskompa että vuoden 2007 lopulla ollaan viisaampia. Voit sitten kertoa mitä kaikkea kotielämässäi muuttui ja miten koit nämä muutokset.

Esim. kun miehelläni oli tr. :pluto: :aspect_con: :kuu: niin meille syntyi Pikku-Skorpioni joka kuumensi tunteet niin kovasti että hänen äitisuhteensa tulehtui täysin. Vaikka hänen äitinsä oli iloinen vauvasta, niin jotenkin tunteet kuumenivat niin, että välit olivat pari vuotta poikki. Tämän lisäksi meillä oli paha remontti kotona.

Mutta kun olet selvinnyt noista Pluton kiemuroista, niin v. 2008 onkin jos sitten parempi. Silloin tr.  :jupiter: :aspect_con: :aurinko: toistuu kolme kertaa. Samalla progr. :venus: tulee  :aurinko:gon päälle, eli onnea, rakkautta, kenties jotain taiteisiin liittyvää?

Eli yhteenvetona: loppuvuosi 2006 OK, ei ihmeellistä, v.2007 Pluto muuttaa ne asiat, joiden on tarkoituskin muuttua, ja v.2008 meneekin jo lujaa.  :)

 


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: :elisa: - 07.06.2006 19:48:00
Kiitos Kaurisenergia!!  :smitten:

Ihan piti pariin kertaan vetää syvään henkeä kun luin, mitä tuleman pitää. Tässä on ollut "vähän kaikenlaista" kuluneen vuoden aikana ja ajattelin, että tästä kun selviän (kuten nyt näyttää), minua ei hetkauta enää mikään! Mutta, katsotaan, katsotaan... Eihän 2007 muutoksien tarvitse olla negatiivisia, vaan ehkä jotain muuttuu rytinällä? (Ei olisi minulle kovinkaan epätavallista.)

Ja - kukatietää - ehkä sitä minä nimenomaan odotan.

:smitten:,

Elisa, joka on päättänyt että tästä mennään ainoastaan ylöspäin, vaikka väkisin  :knuppel2:  8)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.06.2006 19:58:45
Joo, aivan oikein Elisa! Kannattaa suhtautua positiivisesti kaikkeen uuteen. Unohdin tuossa muuten mainita, että monesti Pluton transiitit koskevat myös valtaa, eli voit kokea valtataistelua urallasi tai perheessäsi. Päätätte rakentaa omakotitalon ja taistelette jostain rakentamiseen liittyvästä... Vähän tuohon tyyliin.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 08.06.2006 20:15:54
Hei vaan kaikki jotka vielä odottavat tulkintaa,

olen valitettavasti nyt vähän aikaa paikassa jossa en pääse tietokoneelle joten nyt ihan pian en pääse vastailemaan. Mutta palataan asiaan niiden kanssa jotka vielä odottavat... panacodin kartan jo ehdin tekaista mutta katson sitä vielä kunnolla kun pystyn. Ei siinä näin nopeasti katsottuna mitään ikävää ole.

Työnhaussa kannattaa muistaa se oma asenne: jos todella haluaa työpaikan ja uskoo siihen, että saa paikan, on jo paljon pitemmällä kun se, joka lähtee jo ajatuksesta että enhän minä kuitenkaan pääse...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 09.06.2006 15:20:55
Kiitos KAURISENERGIA, jään odottamaan tulkintaasi.

Olet oikeassa tuon asenteen suhteen. Olen jo aika pessimisti, kun kaikki asiat vaan menee pieleen...

Viikonloppuja kaikille!

T: Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: adec - 11.06.2006 17:31:41
Hei kaurisenergia,
Täällä myös yksi työpaikan vaihdosta haikaileva  :)
Sitten kun ehdit katsotko myös minulle miltä kartta näyttää.



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 21.06.2006 21:31:39
Kaksi työpaikkaa meni viikon sisällä ohi suun. Mikähän tässä mättää? Taidan olla valmiiksi jo työuupuneen näköinen, niin kukaan ei ota minua "hyviin" työpaikkoihin. Odotan vastausta aina niin innolla, laitan energiaa, aina tipahdan ja lujaa. Mikähän neuvoksi.

Kaurisenergia, vaikka siellä minun kartalla näkyisi jotain huonoa, voit kertoa. Käyn aina kurkkimassa  jos olet jo ehtinyt tutkailemaan karttaani.

Kesäterveisin,

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 21.06.2006 21:44:09
Hm, itse saan taas vihdoin energiaa kesästä ja luovista kontakteista ja matkoista. Niitä voinee suositella kaikille uupuneille.

Kaikki ei ole ihan selvää vielä, muttei ihan epäselvääkään. Jupiterin retroaika sittenkin mielenkiintoinen.

Paahtaakohan se kauristuttu itteään henkihieveriin, toisellakin ainakin 2 projektia Italiassa. Eiks kauriit vähän sellaisia ole, ei auta hidastaa niitä.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 01.07.2006 16:59:23
panacod, jos vielä kiinnostaa niin tässä muutama sananen mitä kartastasi irtoaa (olet varmaan minuun suuttunut mutta olin pari viikkoa ulkomailla ja sen jälkeen onkin ollut aika haipakkaa...)

Sinun peruskarttasi on ihan OK ei siinä mitään ihmeellistä tai erikoista ole, mutta jos tulevaisuutta hahmotetaan niin pitää katsoa vähän pitemmältä ajanjaksolta kuin v. 2006. Sinulla on nyt mielestäni menossa jonkinnäköinen pitempiaikainen muutosprosessi, "nahanluonti", ja se mitä tästä jää käteen selviää joskus v. 2009.

Miksi näin? Olet noususkorppari, karttaa hallitsee siis  :pluto: joka on kartallasi  :aspect_opp: :kuu:. Parin viime vuoden ajan tr. :pluto:  teki neliötä Kuullesi, joten tuo kuvio oli kaikin puolin aktiivinen. Ei mikään helppo transiitti, kenties sinulla on ollut vaikeuksia kotona / perheen kanssa / naisten kanssa / valtataisteluita...

Tuon lisäksi progressiivinen  :aurinko: on ollut viime ajat tr.  :neptunus: painostuksen alla. Tämä kuvio on kyllä jo ohi, mutta kenties sekin toi elämääsi jonkinlaista sekavuutta. Joskus tr.  :neptunus: vie ikään kuin "pohjan pois" varsinkin herkiltä ihmisiltä ja panee elämän "kellumaan"...

Nämä mainitsemani kuviot ovat jo ohi, mutta varmaankin toivat elämääsi sekavuutta. Miltä taas jatko näyttää?

Vielä kartastasi sellainen hauska juttu että sekä 6.huone (=työ) ja 10.huone(=ura) ovat Venuksen hallitsemia, ja viime vuonnahan tr.  :saturnus: teki opposition natal-Venukseesi. Ei helppo juttu sekään.

Mutta uskoisin että tämä loppuvuosi 2006 voi olla pikkasen parempi, lähinnä syksyllä kun nyt 12.huoneessasi liikkuva tr.  :jupiter: tulee  :askendentti::lle. Tämä tapahtuu 17.11.2006, jonka jälkeen se tekee sekstiilin Venukseen (20.11.tarkka) ja joulukuussa sekstiilin MC:hen, urapisteeseen. Nämä yleensä ovat kivoja juttuja.

Toki sinun kartallasi kyllä painotan sitä että jonkinlainen pitempi muutosprosessi on menossa, sillä tämän vuoden ap-kartalla sinulla on  :aurinko: :aspect_con: :pluto: 6:ssa eli työn huoneessa voi olla ongelmia kuten kerroit.

Eikä siinä vielä kaikki Plutosta. tr.  :pluto: lähestyy progressivista askendenttiasi ja sen jälkeen natal-Aurinkoasi, joten uskon kyllä että elämässäsi muuttuu asiat. Miten ja miksi? Pluton tarkoitus on tuhota vanhaa, jotta uutta ja parempaa voisi tulla tilalle.

Mikä asia elämässäsi voisi olla jo aikansa elänyttä? Onko jotain, mistä tiedät että sinun pitäisi luopua mutta et pysty? Tuon transiitin aikana varmasti asiat muuttuvat, ja todellakin, vasta 2008 lopulla - 2009 tuo vaihe on ohi.  v. 2007 - 2008 tr.  :uranus: on Kuusi päällä, ja tämähän yleensä tietää muutoksia kotona, kenties muuttoa.

Tällaisia asioita tuli esiin. Eivät nämä pahoja ole, mutta uskompa, että parin - kolmen seuraavan vuoden aikana onnistut muuttamaan elämäsi parempaan suuntaan. Pidän peukkuja pystyssä että työnhaku onnistuu jo tänä vuonna! Kyllä se onnistuuu jos PÄÄTÄT että se onnistuu!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 01.07.2006 22:55:38
Kiitos Kaurisenergia!
Päivittäin olen käynyt katsomassa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Joo, ongelmia on varsinkin työn ja jälleen terveyden kanssa. Selkä meni totaalisen huonoon kuntoon. Kahdeksan työhakemusta viime viikolla pykäsin ja sain kuulla yhdestä paikasta että olen liian luova!!! :uglystupid2: Yritysideaa kehittelen, saattaisi liittyä siihen;))

Tuo "kellua" on aika osuva ilmaus tähän mitä tapahtuu. Kukaan ei ota vakavasti ja olen itse pihalla kun sopivaa työtä ei löydy...nykyinen on vain korvike. Monta projektia menossa. Adoption pitäisi toteutua 2008, mutta kun terveys ja työ ei kunnossa, joudun miettimään tilannetta uudelleen vuoden 2006 lopussa. Joudun tekemään itselleni ns. tilinpäätöksen, missä mennään.

Tulkinta oli aika lailla sitä mitä odotin. Täytyy tutkia mitä kaikki merkit tarkoittavat, jotta ymmärrän kaiken  :-\

Kiitos ja hyvää kesää!

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 01.07.2006 23:13:30
panacod,

jännä juttu että ymmärrät mitä on menossa. Tuo terveys ja työ mitä sanoit liittyy juuri tuohon 6.huoneen teemaan, missä sinulla on ap- :aurinko: :aspect_con: :pluto:.  Asia jatkuu vielä, ei ratkea heti.

Mutta Kauriina sinulla on varmasti kärsivällisyyttä odottaa kun aika on kypsä. Muista että parempaa tulee, kun sen aika on. Jos sulla on aikaa niin lueskele Kauriiseen liittyviä juttuja, eli meille sorkkaeläimille kuuluu usein se kiipeäminen, mikä saattaa monesti turhauttaa.. mutta jos jaksaa ja selviää Saturnuksen vaatimuksista niin saa palkinnon.

Hyvää kesää!  :)



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 01.07.2006 23:27:12
Kiva kun Kaurisenergia olet kuulolla :smitten:

Tosiaan olen pohtinut paljon tätä elämäntilannettani, kun se ei millään selviä, vaikka yritän ja yritän. Minua on sanottu tosi sitkeäksi ihmiseksi. Kroonisesta kivusta huolimatta yritän. Uskon että selviän vielä ja löydän sen "oikean" työpaikan.

Puhuit muutosta. Olen katsellut juuri asuntoja. Muutto mielessä ja se on tehtävä ennen kun/jos adoptio toteutuu.


VALO:

Kiitos viestistä :smitten: Olen niin tonttu :idiot2: etten osaa laittaa sinulle yksityisviestiä. Mutta oikeassa olet siinä että sen työn täytyy olla tyydyttävä, kaikin puolin, myös statukselta.

Tuo Panacod-nikki tulee siitä kun on lääke tullut kovin tutuksi selkäkivun myötä. Kohta taas pistän yhden semmoisen poskeen (siis syön itseäni, HEH ;D)

Kiitoksia kun olette siellä olemassa :angel:

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 02.07.2006 17:31:00
Adoptio? ! Siihen liittyen en malttanut olla katsomatta... 
v.2009 lopulla progressiivinen  :kuu: liikkuu Jousimiehessä ja tulee yhtymään CHILD-asteroidin kanssa, samalla edistetty CHILD on Auringon päällä ja kaiken huipuksi transiitti- :uranus: on Kuun päällä. Tuo on kyllä aika lupaava kuvio ajatukselle uudesta perheenjäsenestä, esim. pieni ulkomaalainen Jousimies-tyttö... ?  ::)




Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 02.07.2006 20:51:48
Kiitti...mahdollisesti pieni kiinalainen tyttö...syntymäaikahan heillä on arvio. Kiva että näkyi kartalla :D

Menen taas huilimaan, on ollut ongelmia vatsan kanssa. Viime yö meni pipariksi.

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 03.07.2006 09:28:49
Minua niin kovasti kiinnostaisi tietää mitähän loppuvuosi tuo tullessaan, mutta en oikein vielä ymmärrä näistä ennustamisista juuri mitään. :'( Kovasti koetan opetella, mutta ei se niin helppoa ole. Pitäisi varmaan käydä joku kurssi näihin liittyen, että ymmärtäisi jotain. Tarpeeksi vaikeaa jo pelkkä luonteen miettiminen kartan perusteella, puhumattakaan näistä ennustamisista.  ???

Olen tosiaan syntynyt 4.1.1988 klo 12.07, Turku - Vheid. Kovin yksiäistä on tosiaan nyt, miesrintamalla on sekavaa eikä mitään vakavaa oikein löydy. Olisi kiva jos jotain pienen pientä tulkinnan jyväistä saisi irti. :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Tiinamaria - 03.07.2006 10:14:37
Hei Panacod ja muut aihetta seuraavat!
Mikä kurimus meidät kauriit on nyt näppeihinsä saanut?? Minullakin on selkä (iskias) oikkuillut tosi pahasti monta kuukautta. Siksi tuo Panacod nimimerkkisi pisti silmään! Tuntuu, että olen napsinut ko. särkylääkettä satamäärin. Ja sen lisäksi muita hermosärkyä helpottavia (paitsi etteivät ne ole helpottaneet). Istuminen on yhtä tuskaa!  :'(
Lääkärisetä (tai -täti) ei halua selkää leikata, koska 95 %:sti selän pitäisi parantua ajan kanssa. ODOTTAVAN AIKA ON TOSI PITKÄ! Varsinkin, kun jokainen päivä on särkyä täynnä.
No, nyt on kesä ja kesäloman ensimmäinen päivä  :) Aion nauttia siitä täysillä!  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 03.07.2006 19:07:18
Hei Tiinamaria ja muut :smitten:

Panacodia ei kannata napsia, täällä karvas kokemus. Lääkkeet polttivat vatsan rikki :knuppel2: Eilen olin ensiavussa sen johdosta. Varokaa särkylääkkeitä :tickedoff:

Tuo Sepon kuukauden horoskooppi kesäkuulle oli niin lupaava että toivo heräsi...ai niin, en ole lukenut vielä heinäkuun horoskooppia. Äkkiä katsomaan mitä siellä on... ::)

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 04.07.2006 09:31:06
vehmis

tuossa kyselit jokin aika sitten kartastasi. En ole sinua unohtanut, aika vaan on ollut tiukilla. Mutta jos vielä kiinnostaa niin lukaisepa tästä!

Ensinnäkin, sinulla on tosi mielenkiintoinen kartta:  :vesimies: nousee, varsin harvinaista muuten.  :)

Mutta tästä tilanteesta: tr.  :saturnus: on juuri siirtynyt 7:aan eli jollain elämän alueella vastuusi ja velvollisuutesi ovat kasvaneet. Sinulta odotetaan, vaaditaan paljon ja tämä kaikki voi tuntua sinusta raskaalta. Onko tämä kenties miehesi, jonka kanssa on käynyt raskaaksi (pitkässä suhteessahan on aina tullaisia kausia!) tai työelämässä, että sinulle sysätään vastuuta ja tehtäviä.

Eli kiteytettynä: muiden ihmisten sinulle esittämät vaatimukset kasvavat. Tee parhaasi, kun vastaat niihin! Tästä voisi päätellä, että ei sinua suinkaan pois töistä laiteta.

Tosin sinulla on tuo Kauriille sattuva kiva  :uranus: :aspect_sex: :aurinko: ja  :jupiter: :aspect_sex: :aurinko: varsin aktiivisia juuri tällä hetkellä, ja nehän tuovat uusia, kivoja asioita.  Mutta ehkä ennemminkin niin, että tunnet, että sinulla on velvollisuuksia tarpeeksi, joten jos elämääsi tulee uutta, niin mihin se kaikki mahtuu?

Suurempia muutoksia tuskin tänä vuonna tulee, mutta keväästä 2007 alkaakin sitten tapahtua: tr. :uranus: tulee Kuusi päälle, ja tämähän on se perinteinen lapsensaantijuttu... Eli voiko olla että 2007 - 2008 saat vauvan? Tai jokin muu muutos perheessä, esim. muutto? Samalla  :uranus: tekee neliötä MC:lle ja  :jupiter: liikkuu juuri MC:lläsi eli joitain muutoksia työssä voisi olla tulossa silloin. Ehkäpä juuri perheasioissa tapahtuva muutos aiheuttaa muutoksia myös työelämässä?

Mutta nämä vaikutukset tosiaan tulevat vasta keväästä 2007 alkaen. Tätä vuotta ehkä hallitsee eniten juuri tuo  :saturnus: 7:ssa eli velvollsuudet...  Mielenkiintoista muuten, että tr.  :neptunus: on tällä hetkellä progressivisen Merkuriuksen päällä, eli mietit varmasti kaikkea ja ajatuksesi voivat olla neptunusmaisen mietteliäitä...

Toivon sulle voimaa kestää vastuu, jota sinulta nyt edellytetään!.  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 04.07.2006 16:38:03
Kiitos Kaurisenergiaa!

Melko mielenkiintoista!
Nyt on nimittäin vastuu lisääntynyt entisestään työelämässä.
Kotioloissa olen myös ollut hieman "poissaoleva" ja olen tuntenut tukahtuvani ellen tee ratkaisuja. Nyt teinkin päätöksen luopua hevosistani ja kummasti jo pelkän päätöksen teko helpotti oloa! Eli jonkun asian on poistuttava uusien asioiden tieltä, vaikka se kipeää tekisikin.

Lapsia ei ole näköpiirissä. Tuo yksi vipeltäjä (poika 3v.) riittää!  ::) En tunne itseäni niin äidilliseksi ihmiseksi että tekisin toisen lapsen ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen... :P Pojasta on paljon iloa, mutta kahta en kestä  :smitten:

Aiheuttako tuo  :vesimies: nousevana sen että olen hieman "outo"?  ::) Kaikki verityypistäni lähtien on tavalla tai toisella harvinaista. Minulla on myös pernavika, josta lääkäritkin ovat ymmällään eivätkä osaa asiaa selittää. Kerrankin oli "mukava" kun pernaa ultrattiin ja huoneessa oli toista kymmentä ihmistä pällistelemässä mitä ruudulla näkyy!  :2funny:

Nuorempana myös koin että kaikki pitävät minua hieman erikoisena eikä kukaan ymmärrä.

Kiitos jos viitsit vielä selventää tuota vesimies-asiaa!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 04.07.2006 17:50:38

:P Pojasta on paljon iloa, mutta kahta en kestä  :smitten:

Vannomatta paras... sanoo kahden pojan äiti, joka myös ajatteli että yksi riittää...  ;D

No joo, Vesimieheen kyllä liitetään tuo "outous", koska sehän on Uranuksen hallitsema planeetta. Kyllä ymmärrän mitä tarkoitat, muut voivat pitää outona, vaikket itse niin tekisikään. Itsellänikin on paljon veskaria kartallani.

Tuohon terveyteen vaikuttaa myös 6.huoneen kärki, joka sulla on Ravussa eli Ravun hallitsija  :kuu: :aspect_squ: :neptunus: voi myös osaltaan iheuttaa "outoja" vaivoja. Tuonkin takia muuten tuo 2007 kohdallesi tuleva tr.  :uranus: :aspect_con: :kuu: on tosi tärkeä kuvio. Toivottavasti olet vielä silloin tällä palstalla kertomassa mitä tapahtui...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 04.07.2006 18:06:35

Tuohon terveyteen vaikuttaa myös 6.huoneen kärki, joka sulla on Ravussa eli Ravun hallitsija  :kuu: :aspect_squ: :neptunus: voi myös osaltaan iheuttaa "outoja" vaivoja. Tuonkin takia muuten tuo 2007 kohdallesi tuleva tr.  :uranus: :aspect_con: :kuu: on tosi tärkeä kuvio. Toivottavasti olet vielä silloin tällä palstalla kertomassa mitä tapahtui...

Onko tämä siis huonoa vai hyvää?


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 04.07.2006 18:43:56
On vaikea sanoa onko tuo huonoa vai hyvää... Tyypillisiä merkityksiä ovat "radikaali uudelleenherätys tunteiden alueella", muutoksia kotona, se raskaus... Ehkä tuo Neptunuksen mukanaolo voisi painottaa tuota tunne-elämän puolta, eli jollain lailla tunteesi voivat muuttua keväästä 2007 lähtien. Tai muuten vaan saatat olla kiireinen ja hermostunut. 

Ei se mitään pahaa ole. Esimerkki todellisesta elämästä: kun miehelläni oli tuo (neliön muodossa) niin minä tulin yllättäen raskaaksi ja se toi tullessaan tunne-elämän muutokset (hän koki sen minun kauttani) ja tietysti muutokset kotona kun tulikin yksi suu lisää ruokittavaksi...  ;D

Mutta mitään sairautta tai eroa ei tullut!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 04.07.2006 22:06:42
Alkoi sitten kiinnostamaan näkyiköhän kartallani 2003 vuoden alussa (helmi-maaliskuussa)tai marraskuussa merkkejä perheenlisäyksestä? Poika syntyi 26.11.03.

Taisin jäädä nyt koukkuun näihin juttuihin...  :) Ei auta kuin itse opetella tulkitsemaan karttoja, ettei tarvi muita jatkuvasti häiritä!  ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 05.07.2006 17:43:07

Taisin jäädä nyt koukkuun näihin juttuihin...  :) Ei auta kuin itse opetella tulkitsemaan karttoja, ettei tarvi muita jatkuvasti häiritä!  ;D

Joo, astrologia on kieltämättä sitä kiehtovampaa mitä enemmän siihen pääsee sisälle ja oppii oivaltamaan asioita.  Valmishan tässä on tuskin koskaan, mutta kannattaa ilman muuta perehtyä tarkemmin!

Aina kun ihmisen elämässä tapahtuu jotain merkittävää, niin kartan akseleihin kohdistuu jokin progressio tai transiitti. Kun lapsen saannista on kyse, niin kannattaa katsoa  :kuu: ja 5.huonetta.

v. 2003 lopulla sinulla vehmis oli tr.  :pluto: MC:llä tehden neliötä Kuuhun. Samalla tr.  :saturnus: liikkui juuri 5:ssa tehden löysää triniä Kuuhun, ja kaiken huipuksi tr.  :jupiter: teki melko tarkkaa oppositiota Kuuhun sekä vielä tr.  :mars: oli Kuun päällä juuri syntymän aikoihin. Ja progressiivinen  :kuu: taas oli Auringon päällä, aurinkokaari-Kuu taas tarkassa neliössä Aurinkoon. Eli näkyi.  ;)


Otsikko: Vähän olen "ulapalla" näiden astrologisten -juttujen suhteen mutta...
Kirjoitti: astraali - 06.07.2006 19:31:58
.... minäkin tammikuun puolen välin (13.pvä) kauriina painiskelen juuri työasioiden suhteen. Olenkin menossa työhaastatteluun omalle alalleni.

Toivottavasti tähdet ovat suotuisia!   :smitten:

(Voi kun alkaisin minäkin tajuta jotain noiden planeettojen liikkeiden suhteen...)

 :-*


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: hilton - 09.07.2006 19:28:53
Hei,

laitoinkin jo meiliä Kaurisenergiaa:lle, jos joskus ehtisit katsoa millaiset näkymät olisi aloittaa opinnot uuteen ammattiin ja sitä kautta yrittäjäksi.
Olen syntynyt 11.01.1964 Turussa klo. 21:55.

t.Hilton


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: sesari - 09.07.2006 19:58:47
Minulla on myös kaikki menossa uusiksi ja olisi kiva jos Kaurisenergia kerkeisit katsella minulle näkymiä. olen syntynyt 2.1.68 klo5:40 Imatra. :smitten:  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 15.07.2006 19:18:32
Tässä tulee adec:ille!

Sinun kartastasi minulle tuli heti mieleen "peruskauris" , sitkeä puurtaja, joka varmasti tekee työnsä tunnollisesti mutta ei pääse elämässään hirvittävän helpolla. Nousumerkki Vaaka sopii mielestäni hyvin, tuo diplomaattisuutta ja ilmavuutta muuten aika maapainotteiseen karttaan. Myös Kuu on Kauriissa, samoin Merkkari. Tuo kommenttini siitä ettet aina pääse elämässäsi hirvittävän helpolla tulee  :aurinko: :aspect_squ: :saturnus: aspektista, ja kaiken kukkuraksi  :saturnus: sijaitsee DC:llä eli voit joskus tuntea että muut ihmiset asettavat sinulle rajoituksia tai koet heidät ehkä ahdistavina tai saatat kohdata monenlaisia auktoriteettejä...  MC Ravussa tuo mukavasti vesielementtiä ja 4.huone (kodin huone) on korostunut, siltä löytyy  :aurinko:,  :kuu: ja  :merkurius: eli miksikään maata kiertäväksi kaupparatsuksi en sinua kuvittelisi, päinvastoin: ehkäpä etätyö kotona sopisi paremmin.

v. 2006 ja 2007 ovat sikäli mielenkiintoisia, että mitään suurempia transiitteja (hitaiden planeettojen ohituksia) ei ole.  Helmikuussa 2006 tosin käväisi tr.  :uranus: :aspect_sex: :aurinko: mutta nyt loppuvuonna ei juurikaan ole mitään ihmeellistä, tr.  :saturnus: tosin tekee ehkä vähän ikävää kvinkurssia  :aurinko: :kuu: :merkurius: -kolmikkoon.  Mutta siinä se. Marraskuussa tr.  :jupiter: tulee Venuksen päälle, eli silloin voisi olla jotain kivaa.  Kaiken kaikkiaan tilanne on aika "laimea" siis, sama jatkuu 2007 eli tr. :saturnus: tekee vielä pari kvinkurssia Kuulle ja opposition Marsiin sekä syksyllä neliön Venukseen. Eipä muuta.

Katselin vielä progressioista että mikä oikein tökkii, ja sieltähän se löytyi: Progressiivinen Aurinkosi on edistynyt 18 astetta Veskariin jossa tr.  :neptunus: majailee eli tunnet varmaankin olosi jotenkin sekavaksi ja odotat aikaa parempaa... Progressiivinen MC taas on 13 Leijonaa jossa tr.  :saturnus: on nyt. Varmaankin kaipaat jotain muutosta. Raskasta varmaan on, ja ehkäpä yrittämällä pääset eteenpäin, mutta kaiken kaikkiaan näyttäisi siltä että vasta 2008 tapahtuu jotain suurempaa.

v. 2008 varmaan tapahtuu paljonkin: Aurinkokaari- :venus: tulee yhtymään Auringon kanssa, joka voisi tuoda elämään rakkautta, kauneutta, ehkä luovuuskin puhkeaa kukkaansa silloin? Aurinkokaari- :mars: tulee DC:lle eli astuuko elämääsi uusi MIES (kumppani tai poikalapsi, jotain Mars-prinsiippiä tulee kuitenkin kuvioihin mukaan silloin).

Transiitit taas ovat valtavan hyviä: tr.  :jupiter: tulee Auringon ja Kuun päälle, tr.  :saturnus: tekee näille tukevaa triniä Neitsyestä ja tr.  :uranus: tekee sekstiiliä Kuulle. Joitain muutoksia kotona voisi siis olla luvassa, muutto ehkä tai se vauva sitten (tässä tapauksessa veikkaan poikaa).

Eli sinun kohdallasi taas täytyy katsella vähän pitemmälle kuin tämä vuosi... 2008 taitaisi olla sinulle aika mukava!

Tietysti kannattaa nyt puskea kaurismaisesti eteenpäin ja odottaa niitä palkintoja sitten 2008...   :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 17.07.2006 10:48:01
Kaurisenergiaa, ei voi kuin ihailla ammattimaista kartan tulkintaasi! Ehkä vielä joku päivä itse kykenen samaan. :) Olet loistava!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 19.07.2006 18:00:38
Ebenia! Kiitos ylistävistä sanoistasi! Minä en todellakaan ole mikään ammattiastrologi enkä tuskin koskaan sellaiseksi rupeakaan, mutta kiinnostus tähän asiaan on kova ja minusta on hauskaa katsella ihmisten karttoja.  :)

Sinun kartastasi minulle tuli mieleen itseni nuorempana!  ;D Ihan totta, hyvin paljon samaa, Aurinko aikalailla samassa kuin itsellänikin, herkkä Kuu-Rapu tuo tunteellisuutta ja lapsenomaisuutta karuksi sanottuun Kauris-Aurinkoon ja Veskari-Venus taas sopii mielestäni hienosti meille Kauriksille. Omalla kohdallani olen huomannut että se tuo sosiaalisuutta, seurallisuutta sekä erilaisia, ulkomaalaisiakin ystäviä.

Nousumerkki meillä on eri. Nousuhärkänä olet ehkä aika jämäkkä ja sitkeä tapaus? Toivonkin sitä sinulle varsinkin opiskeluissa sillä karttasi perusteella voit päästä elämässäsi todella pitkälle (MC Kauriissa ja kympissä  :aurinko:,  :merkurius: ja  :neptunus:).

Kun tuossa aiempana sanoit että miesrintamalla on sekavaa niin rupesi hieman naurattamaan kun huomasin että tr. :neptunus: se siellä meni juuri Venuksesi ylitse. Siinähän se. Tuo transiitti on jo väistynyt.

Mutta tr.  :neptunus: tekee vielä kvinkurssia Kuuhun, ja tämä voi omalta osaltaa lisätä sekavuutta (jotenkin tuo sekavuus on ehkä paras sana kuvaamaan Neptunuksen kovia kulmia  ;)), ehkä pyristelyä irti vanhoista jutuista ja kodista. Vieläkö asut kotona? Oletko ajatellut muuttoa?

Sinulla nimittäin progressivinen Kuu siirtyy aivan loppuvuonna Oinaaseen, ja tämähän on perinteisesti uusien aloitusten aikaa. Elämääsi tulee uusia mahdollisuuksia, ja on itsestäsi kiinni otatko ne vastaan. Vanhat perhemallit kenties muuttuvat ja ehkäpä todella muutat itsekin. Oletko ajatellut viettää vuotta tai paria ulkomailla?

Minä nimittäin lähdin juuri tuon progression aikana ulkomaille. Jos ulkomaat eivät kiinnosta niin joku mielenkiintoinen opiskelumahdollisuus?
Myös transiitit tukevat tätä,  keväällä 2007 tr. :uranus: tekee sekstiilin Auringolle ja trinin Kuulle. tr.  :jupiter: tekee sekstiilin Venukselle. Ja progressivinen  :kuu: Oinaassa voi tuoda niitä Oinas-tyyppejä elämään...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 19.07.2006 18:23:07
Kaurisenergiaa, kiitos ihanasta tulkinnasta! :) Olet loistava!

Nousuhärkämäisyys tuo tosiaan sitkeyttä, jämäkkyyttä ja kovapäisyyttä tähän likkaan. Noista opiskeluista ja pitkälle pääsemisistä sen verran, että kovasti lohduttavat mieltä, sillä kovat ovat haaveenikin ja toiveeni ammatin suhteen - poliitiikka, valtio, yhteiskunta jne. asiat kiinnostavat paljon ja toivottavasti jonnekin sinne alalle pääsen.  ::)

Eli neptunus luo sekavuutta. Mielenkiintoista. Tarkoittaako tuo neptunuksen väistyminen sitten sitä, että miestilanteeni tulee jatkossa tasaantumaan/rauhoittumaan tai jopa kuolemaan?  ;D

Olen muuttanut pois kotoa jo vuosi sitten äitini alkoholismin takia ja olen tosiaan asunut jo vuoden päivät yksin. Ehkä tuo muutos sitten enteilee jotain opiskeluun liittyvää. Ulkomaille muuttaminenkin/matkustaminen/ulkomailla opiskelu kyllä kiehtoisi, se on totta. :coolsmiley:

Voi, että miten mielenkiintoista. Olen aivan sykähdyksissäni täällä, miten mahtavaa mitä kaikkea noista tähdistä voikaan nähdä ja vielä sinä näet kaikkea tuollaista.  :D Jään innolla odottamaan toteutuvatko nuo muuttamiset tai opiskelumahdollisuudet - molemmat ovat todella tervetulleita. Pahin pelkoni on tosiaan nimittäin se, että en pääse minnekään opiskelemaan ja jään yhä kauemmaksi uratoiveistani ja tavoitteistani.  :-[

Tuo "muutos perhepiirissä" sai kyllä myös selkäpiin karmimaan. Olen jo pitkän aikaa pelännyt äitini alkoholismin aiheuttamia ongelmia, hänen vakavaa sairastumistaan tai jopa kuolemaansa. Toivottavasti tästä nyt ei kuitenkaan ole kyse.  :'( Aika sen näyttää sitten toki vain...

Kiitos vielä kerran!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 19.07.2006 20:33:04
Joo, sinulle muuten sopisi aivan loistavasti juuri mainitsemasi politiikka, valtio-oppi ym. Itse meinasin tuohon mainita lakimiehen uran, mutta ehkä jokin kansainvälinen politiikka voisi olla se sinun juttusi?

Älä vaan pelkää mitään äitisi kuolemaan liittyvää, mitään sellaista ei näy. Mielestäni nuo muutokset ovat vaan positiivisia sinulle.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 19.07.2006 20:37:39
Kaurisenergiaa, voi voi, tässä juuri mietin kuumeisesti lähtisinkö ensi keväänä lukemaan lakia ja lukisi lakimieheksi vai jotain humanistisempaa, kuten kehitysmaatutkimusta tai jotain vastaavaa (mutta kuitenkin valtioon ja politiikkaan liittyvää). :-\ Tässä on onneksi vielä vähän aikaa miettiä, pelkään vain että teen väärän valinnan. Juristiksi lukiessa pääsisi "helposti" valtiolle töihin, saisi aika varman työpaikan, opiskelu taas on tosi tylsää - noista humanististen alojen työtilanteesta kun ei ikinä tiedä, opiskelu voisi tosin olla kiintoisaa.

Täytyy miettiä. Kiitos vielä sinulle!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: adec - 22.07.2006 14:20:50
Hei kaurisenergia, ja oikein paljon kiitoksia !
Kylläpä olit oikeassa, en todellakaan ole päässyt elämässä helpolla, aina jokin vaan tökkii, välillä oikein ärsyttää kun joku näyttää pääsevän elämässään niin helpolla eteenpäin. Kirjoitin niin äkkiä sulle tuon viestin, minun piti silloin vielä lisätä, että olen raskaana ja pyytää arvaamaan syntymiskuuta. Elikkäs tuo "jotain kivaa marraskuussa" pitäisi näillä näkymin olla tuo vauveli, jos kaikki hyvin menee  :)
Muutosta tosiaan kaipaan sekä työhön että parisuhteeseen. Sitä pitin vielä kysyä näkyykö merkkejä erosta ? Jotenkin on vaan sellainen tunne, että jään yksin hoitelemaan tätä vauvelia.
Mukava kuitenkin, että 2008 näyttää paremmalta, ehkäpä silloin onnistuisi tuo työpaikan vaihdoskin.

t. adec


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 23.07.2006 18:09:02
VAUVA!?! Onneksi olkoon! Toivottavasti jaksat mukavasti näin helteelläkin... 

Tuota syntymäaikaa on muuten tosi vaikea arvioida etukäteen. Itsekin koetin kun odottelin pikkuistani, ja kun laskettu aika oli on mennyt eikä vaan kuulunut niin alkoi jo ärsyttää. No kun pikkuherra viimein tuli niin ymmärsin miksi hän viivytteli: hänen Aurinkonsa osui syntymäpäivänään tarkalleen minun  :aurinko:/ :jupiter: keskipisteeseen! Ja hänestä on kyllä minulle iloa...  :)

Sinulla on tosiaan marraskuussa ajalla 18. - 21.11. semmoinen aika että voisi syntyä, silloin on tarkat  :jupiter: :aspect_con: :venus: ja  :mars: :aspect_sex: :kuu: ohitukset. Silloin lapsen Aurinko osuisi aivan Skorpionin loppuun ja tekisi muuten konjunkion sinun Venukseesi.

Lokakuussa on muuten myös kuviot Kuulle, tr. :jupiter: :aspect_sex: :kuu: ja tr. :mars: :aspect_squ: :kuu: 8.10.

Mutta kerro sitten milloin tuli!  :smitten:

Mitään eroa en usko enkä toivo sinulle ihan sekään takia että yksin pienen lapsen kanssa on tosi rankkaa, eli toivottavasti mies tuntee vastuunsa...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 01.08.2006 10:22:08
sesari,

olet varmaan jo ajatellut että sinun kartastasi ei tule mitään vaan tulee täältä. Itse asiassa tein karttasi jo ajat sitten mutta en ole päässyt rauhassa koneelle kun aina joku roikkuu häiritsemässä... Sitä se elämä joskus on...  >:(

Sinun kartaltasi huomaa heti, että progressiivinen  :aurinko: on edistynyt 20 asteeseen Vesimiestä, eli tr.  :neptunus: mollottaa sen päällä tehden elämästä sekavaa. Ei siis ole vaikea uskoa, että ajauduit tälle palstalle kyselemään neuvoja. Neptunus todellakin saattaa sekoittaa elämää ja tuoda tyytymättömyyttä tilanteeseen.

Sen lisäksi  :kuu: on ollut koko alkuvuoden aikamoisen painostuksen kohteena: tr. :saturnus: on tehnyt siihen oppositiota, viimeinen ohitus meni kesän alussa joten uskompa sen hieman helpottavan. Tuo on varmaan ollut väsyttävää aikaa, ainakin itsellni juuri  :saturnus:/ :kuu: aspektit ovat kaikkein väsyttävimpiä.

Eikä siinäkään kaikki. tr.  :chiron: pyörii juuri Kuusi päällä, eka tarkka ohitus meni maaliskuun alussa, toinen juuri nyt ja koska  :chiron: liikkuu niin hitaasti tällä hetkellä niin vielä ennen joulua tulee tarkka ohitus. Tämä saatta tuoda pahimmillaan stressiä ja negatiivisuutta tunne-elämään,  ehkä oma vaikutuksensa on myös yleiseen kuntoon. Nyt kannattaa syödä terveellisesti ja muistaa vitamiinit!!  ;)

Noiden lisäksi Aurinkokaari-Neptunus tekee tarkan neliön MC:lle ja tämänkin tukee noida edellisiä, että jotenkin saatat tuntea olevasi hukassa, elämäsi kaipaa muutosta... Koti / työ akseli voi olla muutosten kourissa. Myös Aurinkokaari-Uranus teki neliön Kuuhun, joten aika lailla uskon, että sekavuutta on ollut ilmassa viime aikoina.

Mutta milloin helpottaa? Loppuvuoden 2006 transiitit eivät ole ihmeellisiä, tr.  :chiron: pysyy Kuun päällä ja tr.  :saturnus: tekee oppositiota Marsiin, joka voi omalla tavallaan tuoda kapuloita rattaisiin; tämä kuvio kestää kesään 2007.

Helmikuussa 2007 tr.  :uranus: tekee sekstiilin Merkuriukseen, joten sinulla on varmasti uusia ajatuksia ja odotat milloin pääsisit niitä toteuttamaan. 

En tiedä parisuhdetilannettasi, mutta jotain positiivista voisi 2007 kuitenkin tuoda, sillä Aurinkokaari-Venus tulee silloin Aurinkosi päälle, ja joskus se voi tuoda rakkauden elämään.

Eli yhteenvetona: nyt saattaa tuntua vaikealta, mutta ajan mittaan helpottaa, viimeistään helmikussa 2008 kun tr.  :jupiter: tulee Aurinkosi päälle!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: sesari - 01.08.2006 13:04:53
Hei Kaurisenergia
Kiitos tulkinnastasi. Olet todella oikealle tiellä. Elämäni on ollut yhtä pyöritystä tässä koko vuoden ja en oikein tiedä mihin suuntaan pitäisi mennä  :o
Työ on todella muutoksessa. Olen jättämässä sairaanhoitajan työtä taka-alalle, mutta kokoajan sorrun takasin. Päätyöni teen kuitenkin oman yrityksen parissa ja nyt mietin jotain muuta  :idiot2:
Ihanaa, että jossain vaiheessa alkaa valoa näkyä tien päässä. Minö vaan en ole niitä kaikkein kärsivällisimpiä ihmisiä odottamaan  :) Kiitos vielä kerran sinulle ja paljon isoja halauksia  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 02.08.2006 09:49:04
sesarille vielä: joo, minä olen myös varsin kärsimätön eli haluaisin että kaikki tapahtuu heti. Saturnus opettaakin meille Kaurille monesti kärsivällisyyttä kovalla kädellä...

Kyllä minä uskon että sinun tilanteesi helpottaa ajan mittaan, ja tuosta kun katsoin vielä tr. Jupiteria niin sehän siirtyy marraskuussa 2006  :askendentti: lle ja tulee  :venus::sen päälle. Se varmaan tuntuu jo elämässäsi ja tuo uutta intoa olemukseesi ja työelämäänkin!  :)

Itse vaan olen huomannut, että vaikka tr.  :jupiter: tekisi kuinka kivoja transiitteja, niin jos samaan aikaan tr.  :saturnus: tekee ikäviä (niinkuin sulla tuo oppositio Marsiin), niin nuo kivat vaikutukset ikään kuin peittyvät Saturnuksen alle...  Mutta positiivista mieltä ja intoa sinulle!  :smitten:



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: sesari - 03.08.2006 09:44:33
Kaurisenergia, onko tämä meidän kauriiden yhteinen "pahe" tämä kärsimättömyys :knuppel2:  :knuppel2:Olen kyllä lapsuudessa kuullut monta kertaa sanonnan " hiljaa hyvää tulee",.... mutta en ole päässyt vielä tuohon "hiljaa"-kohtaa  :D :D Ehkä se vielä koittaa.. 38 vuotta olen opiskellut jo tuota läksyä  :)
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ptyni - 04.08.2006 17:21:14
Hei! Esitin aiemmin epätoivoisen avunpyynnön nimenomaan työ- ja elämäntilannetta koskien. Olen tammikuun kauris ja etsinyt uutta työtä tai koulutusta jo toista vuotta. Nykyinen työ on osa-aikainen, määraikainen ja vielä etätyö. Hain juuri työtä, joka mielestäni olisi sopinut minulle sekä osaamisen, että persoonallisuuden suhteen, mutta ei tullut kutsua edes haastatteluun. Tuonkin tiedoin jouduin itse kysymään. Alkaa harmittaa vastauksissa oleva fraasi "valintamme ei OSUNUT sinuun". Herää kysymys, että tikkaa heittämälläkö valitsevat uuden työntekijän.

Kiitos kaikille, jotka vastasivat viesteihini täällä foorumissa! Vaikka en iha kaikkea ymmärtänyt, oli todella liikuttavaa (kyynelin asti), että viestini oli luettu ja nähty vaivaa auttamisekseni ja sain kannustusta ja rohkaisua. Luin viestit viime yönä ja tänään rohkaistuin kysymään tilannettani työpaikan valintaprosessissa. Siitä sitten tulikin kylmää vettä niskaan saavillinen, mutta foorumin viestit auttoivat kestämään. Suurkiitokset siis vielä kerran kaikille.

Tekisi mieli ruveta opiskelemaa oikein tosissaan tulkintojen ymmärtämistä ja tekemistäkin, jos vain rahkeet riittävät. Nyt on suru puserossa ja mieli lamassa, joten kestää hetken tästä taas toipua, mutta ehkä jaksan taas loppukuusta yrittää jotain.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 04.08.2006 18:16:57
Voi ptyni, minä myös luin viestisi toisessa ketjussa ja olisin myös kommentoinut mutta saitkin hyviä vastauksia. Uskon myös itse että tr. Pluton vaikutus  :askendentti::lla oli pääsyy tilanteeseesi.

Sympatiaa kyllä herätit monissa ja varmasti moni lähetti täältä lämpimiä ajatuksia ja rohkaisua sinulle. Itse en ole henkilökohtaisesti kokenut Pluton tuloa askendentille, mutta äitini ja mieheni, molemmat nousujouskareita, kokivat nuo transiitit muutama vuosi takaperin ja eipä ollut helppoa kummallakaan.  :(

Tulevaisuus on varmasti valoisampi, iloisia juttuja varmaan on luvassa kun askendenttisi hallitsija  :jupiter: tulee Jousimieheen ja ohittaa Venuksen ja  :askendentti::n eli siirtyy 1.huoneeseen.

Kaikkea hyvää sinulle! Nosta pää pystyyn ja hae vaan sitkeästi töitä, kyllä se vielä tärppää!!  :)




Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ajatus - 08.08.2006 20:46:12
Hei ptyni, kysy ihmeessä jos astrologisiin juttuihin liittyen jäi jotain epäselvää tai haluat tietää lisää. :) Olen huomannut että ainakin itse käytän ehkä turhan paljon "astrojargonia" silloinkin, kun kysyjä ei välttämättä ole astrologiaan vielä paljoa ehtinyt tutustua. Jotkut sanat ja käsitteet saattavat varmasti kuulostaa astrologiaan syvemmin perehtymättömästä varsin oudoilta.

Pidän peukkuja että työtä vielä löytyy! Sillä välin (ja tietysti sen jälkeenkin) toivon, että viihdyt täällä foorumilla. :) Kiva vaan, jos juttumme saavat mieltäsi piristymään.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: adec - 09.08.2006 20:57:31
Hei kaurisenergia, pitkästä aikaa taas pääsin koneella. Laskettu aika tosiaan sattuisi noille päiville marraskuussa. Katsotaan miten käy   :smitten:

t.adec


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: brown trout - 14.08.2006 14:59:14
Hei Kaurisenergia!  :)

Edellisissä viesteissä on ollut paljon juttua tammikuun kauriille. Itse olen kuitenkin joulukuun kauris, mutta työtilanne on ihan sama: pomot käy hermoille, eikä työt maistu.  :knuppel2: Tavallaan pidän työstäni, mutta työpaikka tuntuu olevan jotenkin täysin väärä!  :idiot2:

Olen ollut "kypsä" nykyiseen työpaikkaani jo ainakin vuoden, ja nyt kesälomalta palattuani kilahti se kuuluisa viimeinen pisara..   :knuppel2:  :crazy2:  :tickedoff:

Uutta työpaikkaa olen katsastellut, ja laittanut joitakin hakemuksia. Mitään ei kuitenkaan ole kuulunut. Johtuu ehkä osittain asenteestani, koska en halua ehkä juuri niitä töitä.. vaan hätähousuna yritän keksiä edes JOTAIN, jotta pääsisin nykyisestä pois.  :idiot2:

Olisi ihanaa, jos ehtisit jossain välissä vilkaista myös minun karttaani. Laitoin syntymäaikani yksityisviestinä.
Jos siellä "näkyy" jotakin muutakin ajankohtaista muutosta, tms. kuin työhön liittyvää, niin uteliaana kuulisin myös niistä.

Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä syksyä toivotellen, bt.  :coolsmiley:  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Jasca - 14.08.2006 16:47:40
Hei! Onko nyt työn vaihtoviikot kauriilla? Se olisi upeeta. Itse olen yrittänyt jo viisi vuotta löytää uuden työpaikan, mutta "valintamme ei osunut sinuun".... :crazy2:  Laitan taas uutta hakemusta vetämään tällä kertaa eri tehtävään samalle työnantajalle. Enpä enää jaksa odottaa ihmeitä, mutta enpäs anna periksikään. Onko joulukuun kauriilla muutostoveita vihdoinkin???  :knuppel2:  :D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: sirahvi - 14.08.2006 23:38:49
Valmistuin tässä vähän aika sitten ja rupesin katsomaan mahdollisia työpaikkoja johon voisi hakea, mutta päädyinkin taas opiskelemaan.
Tosin viime yönä näin unta jossa olin työhaastattelussa, omalle alalle  ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.08.2006 19:08:21
Miten te kauriit itse suhtaudutte Saturnukseen? Sanokaa 3 hyvää ominaisuutta.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 25.08.2006 19:43:04
Voi sinua GS, nyt menit ongelman ytimeen eli Saturnukseen. Minulla on ollut tuo brown troutin tulkinta jo viikko sitten valmiina, mutta en ole päässyt rauhoittumaan koneen äärelle sen vertaa että olisin saanut ajatuksiani raapustettua. No tänä iltana, viimeistään huomenna tulee.  :)

Mutta Saturnuksesta. Kysyit hyviä ominaisuuksia.
- itsekuri
- pitkäjänteinen eteneminen kohti päämäärää
- tarve suoriutua hyvin

Saitko näistä mitään irti?

Palaan tuohon brown troutiin heti kun ehdin.  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.08.2006 19:46:46
Itsekuri joo - mutta entäs vapaus ja hauskanpito.

Pitkäjänteisyyttä on ollut yhteen ja toiseen asiaan.

Tarve suoriutua hyvin joo, mutta huumorilla ja omaperäisyydellä. Saturnus saattaa tehdä tosikoksi ja jos ei arvosteta samoja suorituksia, tulee ongelma.. Saturnuksen ja Jupiterin eroavuus kiehtoo..

Toisaalta Saturnus hidastaa ja vakauttaa minusta vähän liiallisesti. TOSIN jos Saturnus onnistuu vakauttamaan erään asian elämässäni niin ei voi kuin nauttia keväällä alkavasta Jupiter conj Aurinko vaiheesta. Muutamasta kuukaudesta kyse on enää.

Tai siis, kun minulla on Jupiter ja Venus ja exällä Saturnus ja Pluto niin luulen että nuo planeetat sopiikin pareina keskenään vaan ei toistensa kanssa. Eri planeetoilta ollaan. Samoin voisin niputtaa Mars ja Aurinko sekä Neptunus ja Uranus. En tiedä mitä mieltä muut on..

(hyvä, menestys; vaikeudet, mysteeri, salatut; tuli, aggressio, voima;  haaveilu, yllätykset, maailmojen syleily, taivaanmaalaus..no joo)entäs Merkurius, mihinkähän sen niputtaisin, Maanko kanssa.. Venus on tosin Maan kokoluokkaa. Ja Plutoa ei edes ole hehhe. :2funny: :pluto:



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.08.2006 12:50:57
Tässä viimeinkin Brown troutille!

Heti kun näin karttasi niin ajattelin että huh, ompa vahva kartta! Vahva siinä mielessä, että sinussa on varmasti potentiaalia päästä pitkälle elämässäsi jos vaan viitsit yrittää. Ilmaiseksi tuskin mitään tulee, ja vastoinkäymisiä on varmasti jossain vaiheessa elämää, jotka saattavat masentaa. Kuvio on tietysti siis johtava T-risti, oikeammin vielä isoristi, jos akselit tai Chiron lasketaan mukaan.

Kun johtavassa T-ristissä on mukana  :pluto:,  :saturnus: ja  :venus: niin ekaksi tulee juuri mieleen haasteet tunne-elämässä. Koska sinulla on nousumerkkinä diplomaatti-Vaaka, olet varmaan kiinnostunut ihmissuhteista ja kaipaat sopua kaikissa suhteissasi, mutta  :pluto: AC:llä tuo ehdottomuutta ja kovuutta olemukseesi. Et siis ole mikään "kevytkenkäinen kulkija" vaan kuten sanoin niin sinussa on vahvuutta ja syvyyttä. En tiedä tiedostatko itse tuota vahvuuttasi?

 :saturnus: MC:llä. Otat työsi vakavasti ja senkin tähden sinulla on mahdollisuuksia päästä pitkälle. Mutta toisaalta taas tuo sijainti voi tuoda myös vastoinkäymisiä uralla, ja johtavan T-ristin omaavalle Kauriille tuskin löytyykään mitään helppoa tietä.  :P

Kartastasi vielä sen verran että 3.huone on korostunut, mikä viittaa kommunikointiin ja yhteyksiin.

Tänä vuonna työkuviot voivat tosiaan olla sekavia, sillä tr.  :neptunus: tekee kvinkurssia MC:lle. Sekavuus on se sana, jota mielelläni käytän Nepparista. Progressiivinen MC:si taas on Leijonassa eli transiitti- Neppari tekee oppositiota Vesimiehestä ja tr.  :saturnus: tulee pian progressivisen MC:n päälle. Sekavuutta, rajoituksia siis.

Progressiivinen  :aurinko: taas on 6 astetta Vesimiestä eli tr.  :chiron: liikkuu siinä. Tuokin voi tuoda ikävät vaikutuksena ihmissuhteisiin, töihin, miksei myös terveyteen. Lisäksi sinulla on syksyllä, lokakuussa tarkka, tr.  :saturnus: :aspect_squ: :kuu: eli en usko että nyt syksyllä menee hirveän hyvin... (tosin radix-kartallasi  :kuu: on aika hyvin sijoittunut joten tuskin tuo transiitti niin surkea on)

v.2007 näyttäisi sitten juuri työ ja ura olevan muutoksen alla. Tr.  :uranus: tekee triniä MC:lle (positiivisia muutoksia uralla) ja sekstiiliä Venukselle. Uskompa että kun tuo viimeinen tr.  :saturnus: :aspect_squ: :kuu: on väistynyt (kesällä 2007) niin kaikki kääntyy viimeistään silloin parempaan suuntaan.  Syksyllä 2007 on vain kivoja transiitteja, tr.  :uranus: :aspect_tri: :venus:, tr.  :jupiter: :aspect_sex: :askendentti: ja tr.  :saturnus: :aspect_tri: :aurinko: tärkeimpinä.

2008 muutokset jatkuvat, mutta uskoisin näiden liittyvän ennemminkin perheeseen. tr.  :uranus: tekee sekstiiliä Kuulle, ja tämähän tietää monesti muuttoa ja muutoksia perheessä, esim. vauvaa jos sellaisesta haaveilet. Kuu nimittäin saa tukea myös Jupiterilta , ja tr.  :saturnus: tekee pitkään triniä Auringolle. Itselläni oli tuo kuvio kun odotin ekaa poikaani.

Progressiivinen Kuu liikkuu muuten nyt 10:ssä eli varmaankin juuri työasiat ovat polttopisteessä. Eiköhän kaikki järjesty. Jos ei tänä vuonna, niin viimeistään ensi vuonna siis. Tosin nyt syys-lokakuun vaihteessa sinulla on kivat tr. :jupiter: :aspect_sex: :venus: ja tr. :jupiter: :aspect_tri: MC, jotka voivat tuoda kivoja uudistuksia. Mutta kaiken kaikkiaan uskon suurempien muutoksien seuraavan ensi vuonna.

Toivon onnea työhösi!  :)
 



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.08.2006 14:46:32
Apua luulin että tulkinta oli minulle! Siinä oli niin paljon samaa! Olipa omituista.. heh! Nyt piti vähän editoida omaa tekstiä.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.08.2006 20:14:30
Apua luulin että tulkinta oli minulle! Siinä oli niin paljon samaa! 

 :2funny: Niin sinähän olet nousuvaaka myös! Ja varmaan muitakin samankaltaisuuksia saattoi olla kartalla. Mutta et ole Kauris.  :2funny:

Tuo Saturnus on muuten se verran mielenkiintoinen aihe että laitan siitä oman ketjun toisaalle...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: brown trout - 29.08.2006 15:43:58
Kiitos Kaurisenergia!!

Osui ja upposi!! Siis niin piti paikkaansa, että!! :o Eipä ihme, että sekavalta on tuntunut itsestäkin!  :idiot2:

Harmi, että pään seinään hakkaamista ei voi lopettaa ihan vielä  :uglystupid2:  :'(, mutta hyvä, jos vaikka vuoden tai kahdenkin päästä helpottaa...!!  :crazy2:

Kiitos sinulle todella paljon tulkinnastasi.  :smitten:Se selvitti kaikesta sekavuudesta huolimatta paljon! ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 18.10.2006 10:16:31
pistäisitkö tuon saturnusketjun linkin tänne, tuo planeetta hyppii silmille joka paikassa, ja KAKSI unelmatyötä, joihin hain, on mennyt sivu suun!!!  :tickedoff: Voiskohan Korea tehdä jatkossa ydinkokeensa Saturnuksessa, niin päästäis siittäkin eroon?  ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.11.2006 15:35:53
Rakkaus:

Kauriina pääset aloittamaan tämän vuoden erittäin suosiollisissa vaiheissa rakkauselämän kannalta tarkasteltuna. Tammikuussa Venus vaikuttaa perääntyvänä merkissäsi kolmiossa Marsiin ja sekstiilissä Jupiteriin. Talven kylmyyden keskellä sinun kannattaa ottaa kaikki ilo irti elämästäsi ja heittäytyä nauttimaan sydämesi kyllyydestä. Jokainen hetki, jonka tässä kuussa omistat itsellesi, tulee kasvamaan moninkertaiseksi vuoden edetessä.


Kuinka hyvin tässä onnistut, selviää jo kesäkuussa, jolloin katselet rakkauselämääsi hyvin kriittisellä mielellä. Ellet silloin koe suhdettasi riittäväksi, nousee tyytymättömyys uskomattomiin mittasuhteisiin. Tyhjän kumppanuuden jatkaminen osoittautuu kesällä lähes mahdottomaksi.

*Hmm.. yhtaikaa kesällä eräs pani välit poikki erään kanssa, ja näin pysyy asia. Sen jälkeen tullut kaurisnaisystävien kans oltua yhteydessä. :angel: Niin ja siis erään kauriin kartalla näkyy olevan rakkaus suotuisaa tänä ja ens vuonna mut sitten taas ei.. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Terra - 15.11.2006 21:10:53
Hei Kaurisenergiaa ja muut kauriit energioineen

Viimeksi taisin käydä astron sivuilla joskus silloin "vanhaan hyvään aikaan" ;)
Onpa muuttuneet EDUKSEEN ja löytyy mielenkiintoisia juttuja.

Onko työhaut tammikauriiden huolet, kun tuntuu näin yksittäisen joulukuun kauriilla oleva työtä ylenmäärin...justhan tuo joulu oli ja taas ensikuussa.
Stressi taitaa pukkaa päälle työn ylenmääräisyydestä suhteessa aikaan, kun sanan terävä säilä tuntuu kilahtahtavan yhteen jos toiseen pomottajaan ...katseet tuntuvat vain porautuvan selkäytimeen ja ensivuonna taidan naatiskella oloneuvos urasta.
Ajanpuutteen vuoksi tunne-elämä degeneroitunee entisestään  :'(, jo nyt sosiaalinen kanssakäyminen kangertelee.

Jos sinulla Kaurisenergiaa (muutkin asiaan kiinnostuneet ja vihkiytyneet saavat kommentoida) on aikaa ja haluja, niin katsoisitko/tulkitsisitko karttaani Hki 30.joulu -61, 13:35

tuttu rääkällekin tuo Panacod on, kolmenkuukauden  satsi popsittiin selän vuoksi...sitkeenä suomalaiskauriina töihin mennään vaikka pää kainalossa...toope mikä toope  :crazy2:

Ruisrääkkä


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Jasca - 17.11.2006 16:16:47
...sitkeenä suomalaiskauriina töihin mennään vaikka pää kainalossa...toope mikä toope  :crazy2:
Ruisrääkkä

Toope II ilmottautuu. Oli tossa sun tekstissä niin paljon samoja piirteitä, että ei ole planeetat tainneet keretä ihmisen muottia vaihtaa kahdessa päivässä. Meillä on nimittäin tasan sen verran eroa syntymäajassa.  ;)   :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 17.11.2006 19:54:05
Tällä Kauriilla on kyllä energiat aika vähissä. Töitä on -ja paljon- mutta se mielekkyys on vähän hakusessa.

Tämä pian päättyvä vuosi ei ollut niin loistava mitä sen piti oleman, ehkä yksi selitys on tuo kurja  :saturnus:, joka viipyi IC:lläni lisäämässä työtaakkaa (koti, lapset ym.).

Heh, töissä on mitattu kärsivällisyyden kestävyyttä oikein urakalla. Ja sillekin löytyy astrologinen selitys: omalla kartallani on  :merkurius:  :aspect_squ:  :mars: kuvio, ja työparini  :aurinko: on suoraa oppositiossa  :mars::iin eli tekee ikään kuin T-ristin noiden planeettojen kanssa...  Eli kommunikointi ei ole sieltä helpoimmasta päästä, ja toisen kanssa pitää paiskia töitä joka arkipäivä...   :tickedoff:

Mutta jospa ehtisin joskus vilkaista karttaasi Ruisrääkkä. Katsotaan. Pyyntöjä on odottamassa.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Terra - 21.11.2006 20:54:28
Tällä Kauriilla on kyllä energiat aika vähissä. Töitä on -ja paljon- mutta se mielekkyys on vähän hakusessa.

Mutta jospa ehtisin joskus vilkaista karttaasi Ruisrääkkä. Katsotaan. Pyyntöjä on odottamassa.


sitten kun energiataso, mielekkyys ja aika ylittävät tason hyvä +, niin kiitos etukäteen. :smitten:
Oma aikakaan ei anna myöden päivittäiseen harraste surffailemiseen bittimaailmassa, joten palailemisiin paremmissa energioissa.  8)
 


 ja toisen kanssa pitää paiskia töitä joka arkipäivä...   :tickedoff:

...tullut  samainen lause rääkälle tuutumantraksi iltasella
 :crazy2:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Terra - 21.11.2006 20:59:57

Toope II ilmottautuu.

  :D ihanaa, en ole yksin tässä suuressa maailmankaikkeudessa...

 
Meillä on nimittäin tasan sen verran eroa syntymäajassa.  ;)   :)

 :coolsmiley:
 nuorempi versio, oletan


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Jasca - 21.11.2006 21:49:20
:coolsmiley:
 nuorempi versio, oletan
Eikun olen kaksi päivää vanhempi sinua. Mie olen aina täysin viaton kaikkeen.  ;)      ;D       :angel:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: adec - 27.11.2006 18:52:47
VAUVA!?! Onneksi olkoon! Toivottavasti jaksat mukavasti näin helteelläkin... 

Tuota syntymäaikaa on muuten tosi vaikea arvioida etukäteen. Itsekin koetin kun odottelin pikkuistani, ja kun laskettu aika oli on mennyt eikä vaan kuulunut niin alkoi jo ärsyttää. No kun pikkuherra viimein tuli niin ymmärsin miksi hän viivytteli: hänen Aurinkonsa osui syntymäpäivänään tarkalleen minun  :aurinko:/ :jupiter: keskipisteeseen! Ja hänestä on kyllä minulle iloa...  :)

Sinulla on tosiaan marraskuussa ajalla 18. - 21.11. semmoinen aika että voisi syntyä, silloin on tarkat  :jupiter: :aspect_con: :venus: ja  :mars: :aspect_sex: :kuu: ohitukset. Silloin lapsen Aurinko osuisi aivan Skorpionin loppuun ja tekisi muuten konjunkion sinun Venukseesi.

Lokakuussa on muuten myös kuviot Kuulle, tr. :jupiter: :aspect_sex: :kuu: ja tr. :mars: :aspect_squ: :kuu: 8.10.

Mutta kerro sitten milloin tuli!  :smitten:

Hei Kaurisenergiaa,

Niinhän se poika sitten syntyi, 19.11.2006  :smitten:

t. Adec


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 27.11.2006 19:19:06
Niinhän se poika sitten syntyi, 19.11.2006  :smitten:

t. Adec


ONNEA PIENEN POJAN ÄIDILLE!!!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 26.04.2007 19:22:39
vehmis

Suurempia muutoksia tuskin tänä vuonna tulee, mutta keväästä 2007 alkaakin sitten tapahtua: tr. :uranus: tulee Kuusi päälle, ja tämähän on se perinteinen lapsensaantijuttu... Eli voiko olla että 2007 - 2008 saat vauvan? Tai jokin muu muutos perheessä, esim. muutto? Samalla  :uranus: tekee neliötä MC:lle ja  :jupiter: liikkuu juuri MC:lläsi eli joitain muutoksia työssä voisi olla tulossa silloin. Ehkäpä juuri perheasioissa tapahtuva muutos aiheuttaa muutoksia myös työelämässä?

Heipä hei Kaurisenergiaa!

Ajattelin tulla kertomaan kuinka kävi...

Eli  :uranus:  :aspect_squ:  :keskitaivas: ja  :jupiter:  :aspect_con:  :kuu: : Perustin oman yrityksen. Sain mahtavan yhtiökumppanin, jonka kanssa ollaan samoilla linjoilla ja ajatukset käy hyvin yhteen. En nähnyt enää muuta vaihtoehtoa kuin oma yritys.
Lähipiiri oli hieman vastahankainen, mutta hyväksyivät kuitenkin asian kun huomasivat etten tyydy muuhun.
Ei ollut mitään takeita pärjäämisestä, mutta sisäinen pakko ja vahva tunne onnistumisesta olivat todella voimakkaat. Hassuinta on etten ikimaailmassa olisi voinut kuvitella itseäni yrittäjänä vielä vuosi sitten.  :2funny: 

 :uranus:  :aspect_con:  :kuu: : muuten en ole huomannut vaikutusta, mutta kuulin molemmilla äitini puolen isovanhemmalla olevan kasvaimen. Toinen on jo leikattu, toista vielä tutkitaan. Äitini sisarukset riitelevät ja osa heistä luulee olevansa muita tärkeämpiä ja sanelevat ehtoja muille sekä pimittävät tietoja hoidoista ym... Tottakai se vaikuttaa myös minuun, olehan pitänyt mummua ja vaaria "varavanhempina" koko ikäni. Mielestäni on todella väärin ettei osa sisaruksista saa tietoa omien vanhempiensa sairaudesta!
Tästä syystä olen ottanut entistä enemmän etäisyyttä sukulaisiin.

Kotona on taloremontti lähtenyt taas parin vuoden tauon jälkeen liikkeelle. Tuntuu todella mukavalta, että saadaan jotain muutosta aikaiseksi myös kodin alueella.  :)

Tällaista täällä päin.

T: vehmis





Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.04.2007 19:30:48
Vehmis, kiva kuulla sinusta! Mukavaa että olet toteuttanut itseäsi työn alueella, Kauriillehan sopii yrittäjyys. Toivon sinulle menestystä jatkossakin.

Sinulla tuntuu menevän hyvin. Se on kiva kuulla, itse kun kuulun niihin Kauriisiin, joille elämä on viime aikoina vain pyllistänyt.  :(
Mutta positiivista odotusta tulevaisuudelle löytyy...

Eiköhän se elämä hymyile myös meille muillekin Kauriille pian... viimeistään 2008..  ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 26.04.2007 19:39:33
Eiköhän se elämä hymyile myös meille muillekin Kauriille pian... viimeistään 2008..  ;)

Voi kuinka lohduttavaa. ;D

Samassa veneessä ollaan, Kaurisenergiaa. :( Ei liene yllätys, kun kartoillamme on paljon samaa...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.04.2007 19:41:43
Eiköhän se elämä hymyile myös meille muillekin Kauriille pian... viimeistään 2008..  ;)

Voi kuinka lohduttavaa. ;D

Samassa veneessä ollaan, Kaurisenergiaa. :( Ei liene yllätys, kun kartoillamme on paljon samaa...

Eiköhän vedetä sille lauantaina...  ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 26.04.2007 19:43:15
Eiköhän se elämä hymyile myös meille muillekin Kauriille pian... viimeistään 2008..  ;)

Voi kuinka lohduttavaa. ;D

Samassa veneessä ollaan, Kaurisenergiaa. :( Ei liene yllätys, kun kartoillamme on paljon samaa...

Eiköhän vedetä sille lauantaina...  ;)

Heh, saa vetää vähän enemmänkin sitten.  ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.04.2007 20:05:39
Heh, saa vetää vähän enemmänkin sitten.  ;D

 :2funny:  :2funny: No, jos nyt näytetään muille se Kauriin järkevä puoli ensin... jos nyt sitä edes löytyy tässä hullunmyllyn keskellä.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.05.2007 18:05:19
(http://www.courtenaysfineart.com/Josephine_Wall/Jo_Wall_zodiac/Jo_Wall_capricorn.jpg)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.05.2007 12:38:51
Jupiter will move into Capricorn on December 19, 2007.

Jupiter will exit Sagittarius and enter Capricorn, which is the astrological equivalent of being thrust from a lavish party straight into the gutter. This is because Jupiter rules the sign Sagittarius, and is in its fall in the sign of Capricorn. Obviously, this does not bode well for Jupiter, but until it changes signs next December, there is much you can do.

Does Jupiter rule an important house in your chart? Yes, I know that all the houses are important, but some are more important than others. For example, if Jupiter rules your second house of finances, and is not horribly afflicted, its passage through Sagittarius might be a good time to do financial stuff. This could be anything from reorganizing your finances to looking into investments. Starting Jupiterian projects when Jupiter enters Capricorn is not going to be pleasant, and you will only get another good shot at this once Jupiter enters Pisces in 2009.

Jupiter – First Station at 19° Sagittarius on April 6, 2007; Second Station at 9° Sagittarius on August 7, 2007.

For the four months that Jupiter is retrograde, doing Jupiterian stuff is not the best idea. It does not mean that all your efforts will come to naught, but if you’re looking for optimal moment to do something, that four month period probably isn’t it. If you absolutely have to move on something then, Jupiter is still in Sagittarius, so it’s not all going to hell.

It is interesting that Jupiter will make its second station on the fixed star Antares. Antares is a Royal fixed star, though it is kind of malefic and seems to imply that a person will somehow overreach and fall from grace. Antares is considered the heart of the constellation of the Scorpion (which has gradually moved into Sagittarius due to the slow movement of the fixed stars over the centuries and millennia). There is no star more Scorpionic than Antares, and it is of Mars and Jupiter nature. So there is a real tendency with Antares for unbridled empire-building through war. This tendency to overdoing things can be present in Jupiter as well, but the danger is much less when Jupiter is in its own sign, where it is very benefic.

Should you undertake new things when Jupiter is on Antares? If you are a risk taker, or you’re going to do Antares-type things, like start building an empire which may one day cause your fall from grace, go for it. On the other hand, if you’re a quiet and conservative soul, I would highly advise against it.

— If you are interested in a personalized astrological recommendation of when to undertake an important project in 2007, you may contact Nina Gryphon at nina@gryphonastrology.com.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ptyni - 28.05.2007 13:55:05
Olipa lohdullista lukea, että muillakin tammikuun kauriilla on työelämän asiat "vaiheessa". Itselläni on mennyt pelkkää alamäkeä jo vuoden 2005 keväästä. Ensin puolentoista vuoden osa-aikatyö, joka rassasi hermoja todella ja nyt vuodenvaihteesta alkaen täystyöttömyys. Koko osa-aikatyönkin ajan hain kokoaikatyötä, mutta ei vain tärpännyt, vaikka lupaavaltakin välillä tuntui.

Nyt olen kutakuinkin luovuttanut, haen kyllä, mutta yritän olla innostumatta oikeasti ja tekemättä mitään tulevaisuudensuunnitelmia. Osa-aikatyön ja työttömyyden myötä on rahatilanne semmoinen, että olen hakemassa velkajärjestelyyn opintolainojen vuoksi. Olen yksinhuoltaja - vielä tämän vuoden. Ensi tammikuussa tytär tulee täysi-ikäiseksi ja sitten en ole enää varmaan mikään.

Jos joku olisi niin kiltti, että vilkaisisi karttaani. Olen nainen, syntynyt Tampereella (TAYS) 17.1.1963 klo 7.40. Haluaisin tietää, miltä näyttää työelämä, mutta ennen kaikkea sen, onnistunko maksamaan asuntolainaa eli saanko pidettyä kotini tässä mylläkässä.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 06.06.2007 01:01:59
Kaurisenergia, laitoin sinulle privat viestin. Jos haluat vastata, tulen lukemaan palstalta. Aiemmin palstalla näkyvä s-postiosoite ei ole toiminnassa.

Terkuin,

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.06.2007 10:08:26
Kaurisenergia, laitoin sinulle privat viestin. Jos haluat vastata, tulen lukemaan palstalta. Aiemmin palstalla näkyvä s-postiosoite ei ole toiminnassa.

Terkuin,

Panacod

Panacod, kiitos kuulumisistasi! Olipa kiva kuulla että nuo viime kesän vaikeudet on voitettu ja elämä maistuu taas. Olit aika epätoivoinen silloin...

Niin se elämä välillä koulii mutta hyvä kun jaksoit yrittää. Asioilla on tapana järjestyä, ja huonoa aikaa seuraa yleensä parempi aika.

Toivon sinulle jatkossakin menestystä työssä ja sitä pientä yllätystä tulevaisuudessa...  ;) 
 


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: panacod - 07.06.2007 22:57:55
Kaurisenergia!!!!

Eilen tuli vastaus siihen pieneen tulevaisuuden haaveeseen, vastaus oli MYÖNTEINEN!!! Eli asiat rullaavat taas silläkin saaralla...hitaasti mutta varmasti. Yksi etappi taas saavutettu.

Myös asuntoni on myyty tänään.

Nähtävästi kun asiat lähtevät menemään eteenpäin, kaikki rysähtää sitten kerralla ::)

Mukavaa kesän jatkoa  :coolsmiley:

Panacod


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 08.06.2007 06:49:27
Kaurisenergia!!!!

Eilen tuli vastaus siihen pieneen tulevaisuuden haaveeseen, vastaus oli MYÖNTEINEN!!! Eli asiat rullaavat taas silläkin saaralla...hitaasti mutta varmasti. Yksi etappi taas saavutettu.
Panacod

Voi kun ihana uutinen! ONNEA SINNE!!! :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Musicat - 11.07.2007 23:28:41
 Heippa!

Piiitkän tauon jälkeen sain aikaa tulla taas lueskelemaan foorumia. Olen aika ujo kirjoittelemaan, kun tunnen itseni niin aloittelijaksi... olen tässä yritellyt tutkia mitä loppuvuosi voisi tuoda tullessaan, kun on aika uudet kuviot meneillään. Lapsen sain vuosi sitten ja siis olen ollut poissa työelämästä ( lue kohdallani koulusta ) jo puolitoista vuotta. Nyt syksyllä alkaa koulu jälleen ja jännittää ihan kamalasti mistä kaivan aikaa ja motivaatiota saada koulun käytyä loppuun. Keskittymistä kouluasioihin häiritsee ns. rakkauselämäni, jos sitä nyt elämäksi voi edes kutsua, sinkku kun olen... kun siis mukavan miehen tapasin ja nyt meni juttu vähän puihin. Kovasti siis kiinnostaisi tietää, elättelenkö turhaan toiveita vielä tähän mieheen.  :-\

Jos joku jaksaisi karttaani vilasta ja kertoa millasia kuvioita näkyy, olisin siis enemmänkin kuin kiitollinen. Tietoja olis tässä : synt. 04. 01. 1982 hki, nkl klo 18.12

Mukavaa loppuvkoa kaikille :)

Musicat



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 12.07.2007 08:46:34
Upea Kauris-avatar, Musicat!

Minä voin vilkaista karttasi huomenna...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Musicat - 12.07.2007 20:11:28
 Kiitos. Mukavaa että jaksat karttaani vilasta. Innolla odottelen  :)

Musicat


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 14.07.2007 21:28:21
Terve Musicat, olen tehnyt karttasi ja katsonut proget + ap:t, pääsen vasta huomenaamulla koneelle rauhassa eli sitten tulee (nyt kun ei voi kirjoittaa rauhassa koska jälkikasvu istuu päällä)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 15.07.2007 10:57:08
Musicat,

sinulla on varsin mielenkiintoinen kartta joka ei välttämättä ensi vilkaisulla aukea.  Kauris siis, nouseva Leijona, Kuu Härässä ja MC Oinas. Eli perustaltaan järkevä varmaankin, Kuu Härässä tuo sitä mukavuudenhalua ja turvallisuudentarvetta, käytännöllisyyttä ja halua pitkään parisuhteeseen ja leppoisaan kotielämään kaikkine pienine iloineen ja suruineen. Mutta kuinka tämä sopii nousevalle Leijonalle? Se puoli sinussa haluaisi olla jotain muutakin kuin pelkkä perheenäiti.

Jonkinnäköistä kaipuuta siis "olla jotain" ja samalla viettää normaalia elämää. Revipä siitä.  Kartalla silmään pistää myös muoto, kaikki muut planeetat sijaitsevat huoneissa 4 - 6 (mitä nyt Mars jää hieman 3.huoneen puolelle) mutta Kuu mollottaa yksin kympissä (jossa on myös  :chiron: mutta sehän ei ole planeetta). Kuu kympissä on hyvä asema niille, jotka kaipaavat ammatissaan suosiota. Samalla taas olet työmyyrä (Aurinko 6:ssa).  Jotain käytännönläheistä, mutta jossa kuitenkin pääset pätemään ja ehkä johtamaankin?

Mielenkiintoista kartalla on myös Jupiterin ja Cereksen yhtymä, tuossa kun mainitsit olevasi pikkutytön äiti niin varmasti äitiys tuottaa sinulle iloa ja onnea, se on selvää. Mutta samalla tuo kuvio tekee neliön Venukseen. Venus kun on se naaras, ja tämä rooli on hieman ristiriidassa äitiyden kanssa.

v. 2006 progressiivinen  :aurinko: (samoin Aurinkokaari) teki yhtymän Venukseen, eli sitä suurta rakkautta tuli elämääsi, sinun tapauksessasi lapsi.  Tämä oli myös nähtävissä, sillä transiitti-Saturnus on viime ajat pyörinyt AC:lläsi eli vastuuta ja velvollisuuksia on kuulunut elämääsi. Raskasta aikaa varsinkin eka vuosi vauvan kanssa.

tr-Saturnus siirtyy pian 2. huoneeseen, mutta samalla  :askendentti: on progressoitunut Leijonan loppuun eli vielä varmaan muutama kuukausi voi olla lähinnä velvollisuuksia.

Transiiteissa on mielenkiintoinen vaihe,  :chiron: liikkuu DC:llä eli onko sinulla suhteita parantajiin, vai joudutko muuten tekemisiin lääkäreiden / parantajien ym. kanssa? (muutakin kuin äitiysneuvolassa ravaaminen) Pahimmassa tapauksessa tuo kuvio tietää, että joudut kärsimään jonkun toisen ihmisen tekojen takia.  Hmm. Tunnetko itsesi yksinäiseksi, jos lapsesi isä ei ole tukenasi? Tai jotain sellaista?

Samalla taas tr.  :chiron: tekee sekstiiliä MC:lle ja tämähän tietää vain hyviä parannuksia uraan liittyen, tr.  :jupiter: myös tukee tätä ja mitään ikäviä transiitteja ei loppuvuonna ole, joten uskon että saat työ / opiskeluasiat järjestymään tavalla tai toisella.  Progressiivinen  :kuu: siirtyy pian kymppiin eli uusia kontakteja uralla varmaan tulee.

Nyt muuten kannattaa tehdä parhaansa, sillä 2008 tr.  :jupiter: tulee viimein Kauriiseen (JIPII!! JIPII!!  ;D) ja sehän yleensä antaa palkintoja jos on tehnyt parhaansa. Sinulla tarkat ohitukset ovat 21.2. , 8.8. ja 8.10. 2008 eli jotain kivaa varmasti tapahtuu.

Helmikuussa 2008 muuten tr.  :jupiter: siityy 6. huoneeseen eli silloin viimeistään alat keskittymään enemmän töihin kuin lapsenhoitoon. Tosin omien kokemusteni mukaan   :jupiter: tuolla tuo PALJON töitä, ei välttämättä huippuasemaa mutta kyllä töitä tekevälle piisaa...

v. 2008 tr.  :saturnus: tukee Kuuta (trini) eli jotain pysyvää ja järkevää, ehkä vakiinnutat paikkasi jossakin.

v. 2009 progressiivinen  :aurinko: tulee DC:lle, voipi olla iso juttu, ehkä se JOKU silloin astuu elämääsi, samalla kun tr.  :jupiter: tulee Venuksen päälle.

Onnea & jaksamista sinulle ja muista että Jupiter palkitsee kyllä ne, jotka ovat tehneet parhaansa!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Musicat - 15.07.2007 18:59:41
 Kiitos kovasti Kaurisenergiaa ja kaunis uusi avatar sinulla  :)

Juu, tuo nousuleijona minussa tuntuu voimistuvan jatkuvasti ja joskus on tosiaan vaikeaa sulauttaa samaan muottiin kotiäiti ja tämä hienoissa hepeneissä, viimeisen päälle laitettuna kulkeva minä :) Kiva kuulla että opintojan saralla tulisi kaiken sujua ja kyllä, johtavaan ammattiin opiskelen eli luultavasti johtavassa asemassa sitten tulevaisuudessa työskentelen. Ja tuosta jupiterin tulemisesta kauriiseen vuonna 2008, no sillon tulisi olla mun opinnotkin plakkarissa, että sieltä se Jupiterin palkinto kai rapsahtaa.

Tuosta pakko vielä kommentoida kun kysyit että kuuluuko elämääni parantajia yms. tai että pahimmassa tapauksessa tuo chironin liikkuminen DC:llä voisi olla että joudun maksamaan muiden ihmisten teoista.. no ikävä kyllä näin näyttäisi olevan. Lapsen isän kylvämää satoa niitän.. :tickedoff:

Mutta kovasti kiitoksia sinulle  :) Ja erittäin hyvää jatkoa, ehkä tulen taas pommittamaan sinua kysymyksillä vielä joskus :)

Musicat


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 16.07.2007 10:00:30
Kiitos kovasti Kaurisenergiaa ja kaunis uusi avatar sinulla  :)

Kiitos. Minä olen nyt lohikäärmeen muna, ja pikku hiljaa saatte nähdä (siis te jotka jaksatte näitä jorinoitani lukea) miten munasta kuoriutuu hieno punainen lohikäärme...

Itsellä kun on sellainen olo, että uudistutaan ja kunnolla, ennen Jupiterin tuloa.  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: rubiinitar - 26.07.2007 14:22:20
KAURSENERGIAA :)

Täälläkin yksi tammikauris on sinnitellyt jo tosi monta vuotta viivytyksen, velvollisuuden, yksinäisyyden,  musertavan tragedian, liian vastuun, näköalattomuuden  ja toteutumattomien unelmien kanssa.
Ns. eikaisempi elämäni taas  oli liiankin  työntäyteistä ja myös taloudellisesti tuottoisaa, viimeset viisi vuotta mikään ei ole edennyt. karma on syynä mutta tietysti myös astrologiset aspektit.

Onko edes tulevana syksynä mitäään muutosta tulossa?

Olisin todella kiitollinen vihjeistä, antaisi vähän toivoa!   :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:

Olen syntynyt 14.1.1963 kello 03.05 Hyvinkäällä.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.07.2007 20:26:54
Heippa rubiinitar (kaunis nikki muuten),

Sinulla on kartta, joka varmasti tarjoaa haasteita elämässä. Ensinnäkin herättää huomiota se, ettei  :aurinko: tee yhtään pääaspektia muihin planeettoihin. Miten koet sen? Koetko Kauris-olemuksesi vähän kuin aivan erillään toimivaksi, joskus kuin "siksi toiseksi minäksi", sillä sinussahan on paljon muita vahvoja vaikutteita.

 :askendentti:  :skorpioni:, vahva nousumerkki, joka korostaa Pluton merkitystä.  :kuu: Neitsyessä, joka sinänsä on aika kiltti, pikkutarkka, siisti, mutta koska kartalla on tarkka  :kuu: :aspect_con: :pluto: niin pelkkä Kuun tulkinta Neitsyessä on harhaanjohtava. Vahva ihminen, tarkka, näkee syvälle. CIA-agentti?

 :kuu: :aspect_con: :pluto: yhtymä tekee neliön Venukseen ja opposition Chironiin ja Jupiteriin. T-risti siis. Koskettavia kokemuksia äitiydessä ja rakkauselämässä? Tuo äitiys tulee kuvioihin mukaan, koska Ceres on väljässä yhtymässä Kuuhun ja Plutoon.

Uskon kyllä että viime vuosina on ollut rankkaa, sillä transiitti-Pluto ohitti tuon T-ristin, tosin siitä on jo aikaa, mutta aivan viime aikoina transiitti-Uranus pommitti kuviota Kaloista. Mitä muuttui? Oliko perheen turvallisuus jollakin tapaa vaakalaudalla vai mitä tapahtui? Joku rankka juttu varmaan koskien perusturvaa , kotia ja äitiyttä?

Sikäli voin antaa helpotusta että nuo kuviot ovat ohi, mutta mitään ilotulitusta tuskin tänä syksynä on tiedossa: siinä missä suurin osa Kauriista riemuitsee transiitti-Saturnuksen siirtymistä Neitsyeen, niin sinulla se aiheuttaa vaan ongelmia, sillä sehän tulee suoraa T-ristille. Ja omien kokemusten mukaan tr.  :saturnus: :aspect_con: :kuu: ei ole helpoimpia transiitteja. Syksyllä 2007 tr.  :saturnus: tekee ensin tarkan neliön Venukseen (parisuhde lujilla), kuvio toistuu keväällä 2008, jonka jälkeen  :aspect_con: :keskitaivas: ja sitten tarkka  :aspect_con: :kuu:. 

Tuskin siis aivan pian helpottaa. En halua olla pessimisti, mutta veikkaan, että iloisempi aika alkaa vasta Saturnuksen väistyttyä loppuvuodetsa 2008, jonka jälkeen tr.  :jupiter: tekeekin yhtymän Aurinkoon. v. 2009 onkin jo aika kiva, transiitti-Jupiter tukee Venusta ja Aurinkoa, samalla tr. :saturnus: :aspect_tri: :aurinko:.  tr.  :pluto: tekee trinin MC:hen eli silloin voisi olla aika vakinnuttaa jotain uralla.

Progressiot ja Solar arcit tukevat edellistä. SA  :venus: tulee 2008 lopulla konjunktioon Auringon kanssa, ja sehän lupailee hyvää aikaa.

Sinuna olisin siis kärsivällinen. Uskon että vaikeimmat ajat elämässäsi ovat kyllä jo takana, mutta tuo Saturnuksen ohitus vielä pitää kestää ennen lopullista onnnistumista.  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 26.07.2007 22:41:55
Heips Kaurisenergiaa!

Viitsisitkö vilkaista tämän vuoden loppua?
Paljon on "lupailtu" työrintamalla, ja paljon myös odotan loppuvuodelta.

Näkyyköhän kartalla?

Yritys on lähtenyt hyvin pyörimään. Tosin starttirahan turvin mennään. Tuki loppuu lokakuussa, joten silloin pitäisi jo omat palkkansa tienata...

Mitenkäs jupiter mahdollisesti vaikuttaa 2008?

Kiitos!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 29.07.2007 20:11:51
Heips Kaurisenergiaa!

Viitsisitkö vilkaista tämän vuoden loppua?
Paljon on "lupailtu" työrintamalla, ja paljon myös odotan loppuvuodelta.

Näkyyköhän kartalla?

Yritys on lähtenyt hyvin pyörimään. Tosin starttirahan turvin mennään. Tuki loppuu lokakuussa, joten silloin pitäisi jo omat palkkansa tienata...

Vehmis, tosi hienoa että yrityksesi lähti noin mukavasti liikkeelle! Laitoit sen pystyyn aivan oikeaan aikaan, sillä tänä vuonnahan tr.  :jupiter: on pyörinyt MC:n tuntumassa keväästä asti, tarkat ohitukset olivat maaliskuussa ja toukokuussa.

Seuraava tarkka ohitus on 23.10. jonka jälkeen transiitti-  :jupiter: siirtyykin 10.huoneeseen. Eli siellä se antaa voimaa ja uskoa uralle, joten varmaankin hyvin menee jatkossakin. Sinun kannattaa tehdä töitä täysillä ja yrittää solmia suhteita valtaapitäviin -tuo kuvio tukee onnistumista siinäkin.

v.2008 alussa, tammi -helmikuun vaihteessa  :jupiter: tekee tarkan ohituksen  :aurinko::lle, joten jotain hyvää voisi olla tulossa.  :aurinko: on sinulla huoneessa 11 joka korostaa suhteita muihin ihmisiin ja ihmisryhmiin.

Progressiivinen MC taas on edistynyt juuri tuohon kohtaan, Auringon päälle, eli tuo voisi symboloida sitä että olet löytänyt oman urasi ja tehtäväsi tässä elämässä.

Progressiivinen  :aurinko: taas siirtyi juuri (vuosi sitten) 1. huoneeseen eli sekin antaa osviittaa siitä, että sinulla on ollut aika astua "valoon" (ei mitään uskonnollista vaan sitä oman itsen löytämistä).

Eli hyvältä näyttää! Ei mitään ikäviä transiitteja, toki tr.  :uranus: tekee neliön MC:hen mutta koska tuo kuvio oli jo tarkka tämän vuoden toukokuussa, niin ehkäpä se tarkoitti vaan muutosta uralla itsenäisyyden suhteen eli tuota yrittäjyyttä.

Onnea ja menestystä jatkossakin! Ainakaan transiitit eivät ole esteenä!  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 29.07.2007 20:37:40
Kiitos Kaurisenergiaa!  :smitten:

Olipa helpottavaa kuultavaa. Onhan sitä itse alusta alkaen uskonut tähän. Mutta muut pelottelivat yrittäjyydellä, kontaktien puuttumisella ja miljoonalla muulla asialla. Joten alkaa sitä väkisinkin epäilemään omaa hulluuttaan... :idiot2:

Edelleen hirvittää että varmasti palkkansa saa. Onneksi on tullut jo nyt paljon tuottosampia keikkoja kuin olisin voinut kuvitella. Tosin aika harvakseltaan. Parempaan päin ollaan kuitenkin menossa!  :)

On se vaan niin kiva olla oman itsensä herra, että pois en vaihtais vaikka maksettais!  :smitten:

Onnea ja positiivisia energioita kaikille kauriille tasapuolisesti!  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Sarttu - 22.08.2007 16:01:42
Hei Kaurisenergiaa,

Ehtisitkö vilkaista minullekin loppuvuoden ja tulevan alkuvuoden näkymiä?

Luuta on pyyhkinyt elämässäni todella kovaa viimevuoden lopusta kesään asti. Vuoden sisällä on tullut ero, priorisoin myös työelämässä oman hyvinvointini ja lopetin henkisesti vaativan luottamustoimeni ja pistin muutenkin elämääni uusille urille.

Rauhoituuko meno yhtään vuoden loppuun ja ensi vuoden alkuun? Ainakin mielenkiintoisia matkoja on tulossa vuoden vaihteen molemmille puolille ja saattaisin olla jopa henkisesti valmis uuteen suhteeseen.

Kiitos etukäteen avustasi,

Tammikauris Sarttu, syntynyt 6.1.1967, Helsinki, klo 02:30



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Atomi - 22.08.2007 16:17:45
No nythän päästään asiaan. Miten tämän urasalaisuuden saisin selvitettyä, kun olen aivan täysin kyllästynyt nykyiseen hommaan. Siis katsotaanko uran vaihdoksessa nimenomaan 10. huoneen planeettoja? MC:n suhteita? Olisi tosi kivaa tutkia onko minun työurani aikana enää mitään suosiollisia uranvaihtotilaisuuksia, kun en viitsisi väkivaltaa tehdä itselleni. Turhauttavaa, kun mitkään yritykset työn vaihtamiseksi ei johda mihinkään. Jospa planeetat neuvoisivat oikean hetken, mutta mitä pitäisi tarkkailla/etsiä?   :-\   


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 23.08.2007 17:47:37
Hei Kaurisenergiaa,

Ehtisitkö vilkaista minullekin loppuvuoden ja tulevan alkuvuoden näkymiä?

Juu. Teen karttasi illalla ja pähkäilen sitä sitten, katsotaan josko pääsisin jo huomenna jotain kommentoimaan, viimeistään lauantaina.

Atomille taas: Minä katson tuosta kartalta toki MC:n, sen hallitsijan aseman, 6.huoneen kärjen, sen hallitsijan, siellä olevat planeetat, Auringon aseman ja transiitit ja proget ym. Kartta pitäisi nähdä kokonaisuutena. Jos et kehtaa tai halua laittaa syntymäaikaasi, niin yleiskuvan luominen on aika vaikeaa.  :-\  (laita vaikka yv:nä sitten...)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 26.08.2007 19:07:28
Luuta on pyyhkinyt elämässäni todella kovaa viimevuoden lopusta kesään asti. Vuoden sisällä on tullut ero, priorisoin myös työelämässä oman hyvinvointini ja lopetin henkisesti vaativan luottamustoimeni ja pistin muutenkin elämääni uusille urille.

Rauhoituuko meno yhtään vuoden loppuun ja ensi vuoden alkuun? Ainakin mielenkiintoisia matkoja on tulossa vuoden vaihteen molemmille puolille ja saattaisin olla jopa henkisesti valmis uuteen suhteeseen.

Sarttu! Varsin tasapainoinen kartta sinulla.  :aurinko: Kauris,  :askendentti: Vaaka,  :kuu: Skorpioni ja  :keskitaivas: Leijona. Pieni painotus 3. huoneessa. Mitään ikäviä kuviota ei kartalla ole, ja mietinkin mikä olisi se sinun haasteesi. Ehkä  :kuu: :aspect_con: :neptunus: yhtymä intensiivisessä Skorpionissa. Koet asiat erittäin vahvasti, ja pahimmillaan tuo aspekti saattaa luoda riippuvuutta psyykeä kiihottavista asioista.

Jos iso luuta on pyyhkinut elämässäsi viime aikoina, niin joku suurempi tarkoitus silläkin on. Huomaan että SA (Solar arc)  :pluto: on edistynyt juuri askendentin ohi, eli siinä varmaan se iso muutos. Tuo voi olla suuri nahanluonti, jolloin elämästä katoaa paljon asioita, mutta samalla uudistut itse niin että voit pikku hiljaa ottaa uusia asioita tilalle.

Samalla taivalla pitkään "vaivannut" Saturnuksen ja Neptunuksen oppositio vaikutti erityisesti sinuun, koska se osui suoraa MC / IC -akselille ja vieläpä teki neliön Kuuhun  eli varmaan rankkaa aikaa.

Progressiivinen  :askendentti: on taas edistynyt Neptunuksen päälle, eli voi olla että tunnet olevasi "hukassa".  Transiitti - :chiron: on ohittanut IC:n, eli sekin kertoo muutoksista kotioloissa. Uutta pohjaa ja turvallisuutta pitäisi rakentaa.

Sinussa näkyy kuitenkin positiivista uudistumista, sillä tr.  :uranus: tekee koko vuoden sekstiiliä Aurinkoon. Uusia tuulia, uusia ihmisiä, eteenpäin menoa.

Vaikka erosta toipuminen varmaan vie aikansa, niin sinuna minä ottaisin kaiken irti tuosta Uranuksen uudistavasta vaikutuksesta. Loppuvuonna se tekee vielä kaksi tarkkaa ohitusta (1.11. ja 16.12. tarkka  :aspect_sex:) , ja transiitti-Jupiter taas tukee Jouskarista ensin MC:tä, Marsia ja myös Asc:tä, joten loppuvuosi voisi olla aika kiva.

Uskompa että ne matkat toteutuvat. Jupiter siirtyy Kauriiseen, ja tekee yhtymän Merkuriukseesi heti tammikuussa (uusia ideoita, hyvää aikaa töissä) , helmikuussa onkin jo eka tarkkaa ohitus Auringolle, ja sama toistuu kesällä ja syksyllä 2008. Ensi vuonna ei ole mitään ikäviä transiitteja, tosin  :chiron: tekee neilön Kuulle mutta muuten kaikki näyttää positiiviselta.

Progressiivinen  :venus: on sinulla muuten 19 asteessa Kaloja, joten transiitti-Uranus vaikuttaa siihenkin tuoden ehkä jotain uutta rakkausrintamalla. Niin se elämä menee eteenpäin, varmasti sinullakin.

Toivon sinulle onnea sekä työssä että ihmissuhteissa!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Atomi - 27.08.2007 11:50:15
Hei Kaurisenergiaa! Kiitos että vilkaiset karttani urakehitystä. Kyselin jo AthaMaaritin korteilta neuvoja ja sen mukaan pitäs olla kärsivällinen edelleen. Olen jo kymmenen vuotta ollut kärsivällinen, joten kiinnostaa kyllä mitä vinkkejä planeetat antavat. Harmittaa, kun en itse osaa aspekteja sillä tavalla tulkita. Vaikka katson kirjoista mitä siellä sanotaan, niin on aika vaikeeta sovittaa niitä tulkinnoiksi tähän arkielämään. Usein on astrologiakin luvannut otollista aikaa ja muutoksia, mutta en ole uutta työtä silti saanut. En tiedä mikä tässä maksaa. Vaan jos sulla on mahdollisuus vilkaista milloin planeetat neuvovat toimimaan työn vaihtamisen suhteen, niin mielelläni otan jälleen kerran vinkistä vaarin. Laitan sulle tiedot yv:nä.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 27.08.2007 13:54:18
Kuutiikeri, laitapa koko kartta esille vain! Niin saa kokonaisuuden silmiensä eteen. :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Kuutiikeri - 27.08.2007 21:17:46
kun en osaa laittaa karttaa esiin!... :'(  :P ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Sarttu - 28.08.2007 10:57:20
Kiitos Kaurisenergiaa  :)! Tunnistan tuon haasteen itsessäni ja kovasti sen kanssa töitä teen. Ihana kuulla että helpotusta on luvassa... eteenpäin sanoi mummo lumessa on mottona ollut jo pahimissakin kinoksissa, joten eiköhän tämä tästä!

Hyvää syksyn jatkoa sinulle ja kaikille astroilijoille!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 31.08.2007 20:15:51
Hei Kaurisenergiaa! Kiitos että vilkaiset karttani urakehitystä. Kyselin jo AthaMaaritin korteilta neuvoja ja sen mukaan pitäs olla kärsivällinen edelleen. Olen jo kymmenen vuotta ollut kärsivällinen, joten kiinnostaa kyllä mitä vinkkejä planeetat antavat.

Juu, täältä tulee jotain kun vaan omat energiat antavat myöten. Itsellä päällä nyt tr.  :saturnus: :aspect_opp: :venus: elikkä elämä ei liikoja helli...

No, palaan asiaan kun ei tarvitse katsella elämää "mustien lasien läpi", joko tällä palstalla tai yv:nä. 


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Atomi - 01.09.2007 11:24:19
No, palaan asiaan kun ei tarvitse katsella elämää "mustien lasien läpi", joko tällä palstalla tai yv:nä. 
Eipä tässä ole kiire minnekään. Nuo mustat lasithan kuuluu jokaisen kauriin vakiovarusteisiin. Minä synnyin ne päässä ja ihan mukavasti olen niitä saanut käyttää koko ikäni. Johtunee maapainotteisuudesta. Vaan siihenkin tottuu, joten nykyisin on kiva joskus laittaa mustat lasit hetkeksi ihan omaksi "huviksi". Aina ei viitsi tuijottaa suoraan aurinkoon, joten vaihtelu virkistää.   :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 02.09.2007 10:46:39
No niin Atomi (& mustat lasit)

Eilen oli sen verran hyvä päivä, että pääsin katsomaan karttaasi. Ja löytyihän sieltä mielenkiintoisia juttuja. Minulle tuli mielikuva vanhasta kunnon Justiinasta, sellaisesta jalat maassa olevasta emännästä, joka seisoo kaulin kädessä eikä anna miesten hyppiä silmille. Noin niinkuin kokonaisuutena.

Kartassa on paljon maata. Kauris-stelliumi,  :keskitaivas: Neitsyt,  :kuu: Neitsyt (ja  :askendentti: Skorppari). Tuota maa-painotusta lisää myös vahva 2. huone, jossa siis 4 planeettaa. Se tuo sinuun myös Härän vaikutusta, joka muuten puuttuu kartaltasi. Ja tuossa kun jossain toisessa ketjussa kyselit terveydestä, niin 6. huonetta todella hallitsee  :mars:, joka löytyykin sieltä 2.  huoneesta  :aspect_con: :aurinko:.  Härälle tyypillisiä vaivoja ovat kurkkuun liittyvät ongelmat ja se ylipaino. (anopillani on myös stelliumi 2. huoneessa ja hän kärsii ylipainosta)

Minusta kartallasi on kaksi haastetta.  :askendentti::n hallitsijan Pluton tarkka  :aspect_con: :kuu: ja tämä vielä näkyvästi MC:llä. Siitäkö mustat lasit?  Tuo  :kuu: :aspect_con: :pluto: korostaa skorpparimaista olemusta, joka tuo vahvuutta, intensiivistä tunnetta muuten vahvaan maa-painotukseen. Justiinalla on kaulin, jolla hän tarvittaessa kopauttaa...  Ei varmaan sarjassamme maailman helpoimmat aspektit. Ei helppo sinulle saati kanssaihmisille.  Jos kohtaat vastustusta kanssaihmisissä, niin katsopa peiliin: monesti tuollaisen aspektin omaavan suurin vastustaja onkin hän itse, henkilö käy jatkuvaa sotaa itsensä kanssa.  Mietipä äitisuhdetta. Jäikö sieltä jotain selvittämätöntä?

Toinen haaste on jo mainitsemani  :aurinko: :aspect_con: :mars:. Sekin voi aiheuttaa konflikteja ihmisten kanssa. Ehkä sinulle teksi hyvää hankkia jokin säännöllinen urheiluharrastus, johon voisit purkaa energiat? Jokin itsepuolustuslaji?

Mutta mitään kovia t-ristejä tai muita kartalla ei ole.

Pari viime vuotta sinulla on ollut kaksi "ikävähköä" kuviota: SA (Solar arc)  :kuu:  :aspect_squ:  :saturnus: ja vastaavasti SA  :saturnus:  :aspect_opp:  :kuu:.  Ei mitään parasta aikaa elämässä. Nuo ovat kyllä jo väistymässä, mutta vuotta 2007 hallitsee tarkka tr.  :pluto: :aspect_con: :venus:. Rankka haaste rakkauselämälle. Koska sinulla  :venus: hallitsee 7. huonetta, niin pitäisi kyllä näkyä ihmissuhteissa. En tiedä oletko naimisissa tai muussa vastaavassa suhteessa, mutta tuollainen kuvio kyllä yleensä testaa suhteen perin pohjin. Huono suhde loppuu, hyvä säilyy.

Työelämässä paras aika yrittää ja hakea uutta työtä (tai ylennystä) on tammikuu, varsinkin 10. - 31.1. 2008. Silloin tr.  :jupiter: tekee konjunktion ensin Aurinkoon, heti sen jälkeen trinin MC:lle.  Helmikuussa taas tr.  :jupiter: :aspect_sex: :askendentti: ja  :saturnus: :aspect_tri: :aurinko:, myös  :jupiter: :aspect_con: :merkurius: ja  :jupiter: :aspect_tri: :kuu:. Hyviä transiitteja kaikki.

Pitkällä tähtäimellä ajatellen ne suuremmat saavutukset sattunevat vasta syksyyn 2008, jolloin tr.  :saturnus: tulee MC:lle. Se ei ole mitään ilotulitusta, mutta lisää vastuuta yleensä tulee, ja meille Kauriille sopivaa haastetta. Saturnushan ei anna mitään ilmaiseksi, vaan jos on tehnyt parhaansa, palkinnot seuraavat.

Mutta tuo  :pluto: pyörii kyllä myös ensi vuoden Venuksen päällä, joten kerro ihmeessä, mitä haasteita se toi ihmissuhteisiin.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 02.09.2007 17:06:38
Heippa! Kaurisenergialta riittäisikö energiaa vilkaista minunkin karttaa loppuvuodelle tahi vuodenvaihteeseen? Ei tarvitse jos ei jaksa.  Olen joulu-kauris. Olen ainakin huomannut kauriin vaikuttavan minussa jonkin verran. Olen miettinyt todella kuumeisesti onko oma alani se mitä haluan ja kykenen...viimeinen vuosi koulutusta edessä...tuntuu hyvin epävarmalta ajoittain!!½! ::)
Voisitko sanoa mikä ala minulle voisi sopia ja mitä näät?

Kuutiikeri! Sinulle Ebenia tuossa sanoikin että koko kartta pitäisi nähdä. Muuten on tosi vaikea heittää mitään...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Atomi - 03.09.2007 11:01:32
Tupsautampa kommentteja tuonne tekstin sekaan.....

6. huonetta todella hallitsee  :mars:, joka löytyykin sieltä 2.  huoneesta  :aspect_con: :aurinko:.  Härälle tyypillisiä vaivoja ovat kurkkuun liittyvät ongelmat ja se ylipaino.
Olenkin taistellut liikalihavuuden kanssa jo pitkään. Kun ei tunnu oikein mikään auttavan, niin seuraavaksi kokeilenkin siirtää noita planeettoja.   ;)

Tuo  :kuu: :aspect_con: :pluto: korostaa skorpparimaista olemusta, joka tuo vahvuutta, intensiivistä tunnetta muuten vahvaan maa-painotukseen. Justiinalla on kaulin, jolla hän tarvittaessa kopauttaa... 
Aviomies myöntelee tuossa ja kokee saavansa empatiaa.   ;D

Ei varmaan sarjassamme maailman helpoimmat aspektit. Ei helppo sinulle saati kanssaihmisille.  Jos kohtaat vastustusta kanssaihmisissä, niin katsopa peiliin: monesti tuollaisen aspektin omaavan suurin vastustaja onkin hän itse, henkilö käy jatkuvaa sotaa itsensä kanssa. 
Äitisuhteessa ei enää ole mitään pulmaa, mutta helppo se ei ole ollut. Saman viestin pitkistä ja vaikeista sisäisistä keskusteluista sain aikoinaan numerologian kautta ja allekirjoitan sen täysin. Minä tosiaan keskustelen eniten itseni kanssa ja sanon hyvin mielelläni sekä itselleni että muille, että katsopa peiliin.   ???

Toinen haaste on jo mainitsemani  :aurinko: :aspect_con: :mars:. Sekin voi aiheuttaa konflikteja ihmisten kanssa. Ehkä sinulle teksi hyvää hankkia jokin säännöllinen urheiluharrastus, johon voisit purkaa energiat? Jokin itsepuolustuslaji?
Minä olen mielelläni harrastanut esim. jousiammuntaa, nyrkkeilyä, tartun jopa aseeseen kun saan mahdollisuuden jne, mutta viime vuosina tämä läski on haitannut harrastamista. Pitänee siirtää äkkiä noita lihavuutta tukevia planeettoja.   :2funny:

Pari viime vuotta sinulla on ollut kaksi "ikävähköä" kuviota: SA (Solar arc)  :kuu:  :aspect_squ:  :saturnus: ja vastaavasti SA  :saturnus:  :aspect_opp:  :kuu:.  Ei mitään parasta aikaa elämässä. Nuo ovat kyllä jo väistymässä, mutta vuotta 2007 hallitsee tarkka tr.  :pluto: :aspect_con: :venus:. Rankka haaste rakkauselämälle. Koska sinulla  :venus: hallitsee 7. huonetta, niin pitäisi kyllä näkyä ihmissuhteissa. En tiedä oletko naimisissa tai muussa vastaavassa suhteessa, mutta tuollainen kuvio kyllä yleensä testaa suhteen perin pohjin. Huono suhde loppuu, hyvä säilyy.
Onneksi uskon vahvasti rakkauteen ja meidän suhteeseen.  :-*

Työelämässä paras aika yrittää ja hakea uutta työtä (tai ylennystä) on tammikuu, varsinkin 10. - 31.1. 2008. Pitkällä tähtäimellä ajatellen ne suuremmat saavutukset sattunevat vasta syksyyn 2008.
Tämän taidan kirjoittaa kalenteriin ja ottaa vinkistä vaarin. Siihen saakka otan vapaaehtoisen eläkkeen eli vetäydyn kaikesta aktiivitoiminnasta. Käytännössä se tarkoittaa löysäämistä ja rennosti ottamista työpaikalla. Paljon kivaa siis tiedossa syksyksi. Pomot tulevat hämmästymään.  :2funny:

Mutta tuo  :pluto: pyörii kyllä myös ensi vuoden Venuksen päällä, joten kerro ihmeessä, mitä haasteita se toi ihmissuhteisiin.
Kyllähän minä täällä foorumilla varmaan pyörähtelen aina kun on tilaisuus. Minulla vaan on tämän ihmissuhdetyön takia niin paljon haasteita suhteissa ihmisiin, etten välttämättä tunnista pieniä muutoksia. Kerron heti, jos hoksottimet pelaa ja syntyy ahaa-elämys.   :)

Kiitos sinulle Kaurisenergiaa hyvästä tulkinnasta. Kaikki osui kohdalleen ja sain myös pyytämäni vinkin työelämään liittyvistä aspekteista. Eikä tässä vielä kaikki. Tallennan tämän tekstin ja jatkan tutkimista omatoimisesti toiveenani, että jonakin päivänä kykenisin itsekin tekemään osuvia tulkintoja omista aspekteistani. Apusi olikin paljon suurempi kuin osasin kysyessäni odottaa. Kiitos sinulle!     :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 03.09.2007 12:18:04
Eipä mitään, Atomi.  :)

Minusta on hauska nähdä erilaisia karttoja. Seuraava tapaus, Kuutiikeri, onkin melkein kopio omastani...  :D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Kuutiikeri - 03.09.2007 12:26:40
oho  :o Sitten voikin olla joko tosi helppo, tai vaikea tulkita..  ;) ongelmakohtia ja pelkoja tulevasta tällä hetkellä kykyni keskittyä ja saada motivaatiota tulevaan vuoteen, sosiaalisuus, sekä parisuhde, että muut ympyrät, äiti.. oma kohtaloni työ-ja opiskelumielessä. 


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: :elisa: - 07.09.2007 08:23:02
Hei Kaurisenergia - ja muut :)

Aikaa on kulunut, mutta tätä saamaani tulkintaa en ole unohtanut. Enpä olisi viime vuonna uskonut, mitä kaikkea vuosi 2007 tuo tullessaan... eikä vielä olla päästy edes loppuun saakka!

Mutta sitten: v. 2007 tapahtuukin muutoksia: tr.  :pluto: aktivoi karttasi tärkeimmät kohdat. Ensin se tulee IC:lle (eli samalla  :aspect_opp: MC), sitten  :aspect_squ: :askendentti: ja  :aspect_squ: :kuu:. Nämä samat transiitit toistuvat läpi vuoden. Tuo on varmasti iso juttu, eli jonkinnäköisiä muutoksia on varmasti luvassa, ja nämä muutokset liittyvät kotiin, kenties muuttoon tai remonttiin, isään, äitiin. Eli mullistuksia perheessä.

Samaa tietää tuo  :pluto: :aspect_squ: :kuu:. Sen voisi sanoa liittyvän kotiin, äitiin, tunne-elämään. Pluton vaikutus on aina valtava, se voi tuoda elämään Skorpioni-tyyppisiä ihmisiä samalla kun joku vanha suhde kuolee pois. Eli  :pluto: vie monesti elämästä pois ne asiat tai ihmiset, joiden aika onkin poistua. Ei niin, että joku henkilö kuolisi, mutta se saattaa katkaista jonkin ihmissuhteen.

En nyt halua pelotella, mutta uskompa että vuoden 2007 lopulla ollaan viisaampia. Voit sitten kertoa mitä kaikkea kotielämässäi muuttui ja miten koit nämä muutokset.

Tammikuussa 2007 parisuhteeni päättyi (kävi ilmi, että mieheni oli pettänyt minua lukuisia kertoja) ja muutin omaan asuntooni. Ero oli vaikea, sillä tunteita miestäni kohtaan oli edelleen, mutta luottamukseni oli täysin lyöty.

Helmikuussa 2007 tunsin pystyväni rakentamaan oman, eheämmän elämän ja jatkamaan hyvänä äitinä myös yhteishuoltajuudessa.

Maaliskuussa 2007 sain kuitenkin tietää, että mieheni oli aloittanut uuden suhteen heti muuttamistani seuraavalla viikolla. Muserruin - niin totaalisesti, että olin seuraavat 2 kk psykiatrisella osastolla...

Toukokuussa 2007 keräilin taas itseäni kasaan ja yritin sopeutua tilanteeseen, jota en kuitenkaan voinut sydämmessäni hyväksyä... Ex-mieheni oli rakastunut, mutta ei todellakaan minuun.

Kesä- ja heinäkuussa 2007 aloin löytämään itseäni yhä enemmän ja pikkuhiljaa hyväksyin sen, että perheeni muodostaa nykyään minä ja poikani. Ja että sekin on paljon.

Elokuussa 2007 riuhtaisin itseni exäni elämästä sillä voimalla, että ex suuttui niin paljon, että oli haastamassa minua käräjille ja hakemassa yksinhuoltajuutta jne. jne. Vallalla oli täysi sota - joka sain minut yhä selvemmin näkemään, millainen ihminen ex oikeasti onkaan.

Syyskuussa 2007 olen löytänyt enemmän itsetuntoa ja itsekunnioitusta kuin minulla on ollut koskaan. Nautin siitä, että saan olla vapaa. Saan olla minä. Saan olla aikuinen, ilman muiden asettamia odotuksia.

Mitä loppuvuosi vielä tuo. Tuokoot. Minä olen valmis.  :knuppel2:


Mutta kun olet selvinnyt noista Pluton kiemuroista, niin v. 2008 onkin jos sitten parempi. Silloin tr.  :jupiter: :aspect_con: :aurinko: toistuu kolme kertaa. Samalla progr. :venus: tulee  :aurinko:gon päälle, eli onnea, rakkautta, kenties jotain taiteisiin liittyvää?

Eli yhteenvetona: loppuvuosi 2006 OK, ei ihmeellistä, v.2007 Pluto muuttaa ne asiat, joiden on tarkoituskin muuttua, ja v.2008 meneekin jo lujaa.  :)

Ensi vuotta odotellen  :smitten:

Elisa


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.09.2007 19:02:58
Tammikuussa 2007 parisuhteeni päättyi (kävi ilmi, että mieheni oli pettänyt minua lukuisia kertoja) ja muutin omaan asuntooni. Ero oli vaikea, sillä tunteita miestäni kohtaan oli edelleen, mutta luottamukseni oli täysin lyöty.

Elisa, kiitos palautteesta! Sinä koitkin Pluton energiat oikein kovimman käden kautta. Muistan vielä kun katsoin karttaasi, niin piti moneen kertaan miettiä, miten saa sanottua rankat asiat. Tuo oli siis odotettavissa, mutta enhän voinut sanoa pläjäyttää että avioliittosi päättyy...

No, muista kuitenkin että Pluto katkaisee vain ne suhteet, joiden on tarkoituskin katketa, ja varmasti oli kuitenkin jonkinmoinen helpotus tuo ero, sillä miehesi ei todellakaan ansainnut rakkauttasi.

Ja toipumisesi on hyvällä mallilla, joten voit katsoa vuotta 2008 ihan uusin silmin, vahvempana, omana itsenäsi.  Ja kenties se rakkauskin tulee kuvaan jossain vaiheessa...

Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että osatakseen olla parisuhteessa, ihmisen tulee ensin osata olla yksin, oman itsensä kanssa ja arvostaa itseään jotta pystyy arvostamaan muita. Joillekin meistä vaan elämä antaa ne rankat kortit, joiden mukaan opetukset tulevat (se sinun T-ristisi).

Kaikkea hyvää vuodelle 2008!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.09.2007 19:06:21
Niin ja terveiset Helsingin messukeskuksesta, olin siellä kaksi päivää edustamassa ja hauskaa oli!

Siksi en ole päässyt rauhassa naputtelemaan vielä Kuutiikerille, mutta varmaan tänään -huomenna pääsen. Sinun kartassasi on niin paljon samaa kuin minun kartassani, että piti ihan kunnolla katsoa ettei pistele juttuja joita itse on kokenut...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 07.09.2007 20:27:51
Kaurisenergiaa, ehtisitkö katsoa missään vaiheessa minun karttaani myöskin? Minulla on ollut ihan älyttömän raskas ja toisaalta mielenkiintoinen vuosi, olen valmistunut koulusta, saanut yllättävästä paikasta töitä ja lisäksi kaikenlaista henkistä vaikeutta on ollut vaikka muille jakaa. Nyt olisi kiva kuulla mitä olisi tiedossa tässä ensi vuonna sitten...

Mutta ihan oman jaksamisesi mukaan. :)

04.01.1988 klo 12:07 Turku


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.09.2007 20:33:02
Juu, katson minä, Ebenia.   :)

Pitää vaan ensin löytää aikaa tuolle Kuutiikerin tulkinnalle. Sanottavaa on paljon, mutta vähän mahdollisuuksia kirjoittaa kun pikkuiset hyörii jaloissa.

Mutta palataan. Ja huomasithan että meillä on Helsingin pikkupikkujoulut tulossa... Että vinkkinä vaan...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 07.09.2007 21:10:29
Välikommenttina kaikille naimisissa oleville Kauriille Simo Silmun sanoin (säv. & san. Tomi Sami, es. Simo Silmu)

" Jos tulee huonoja aikoja, lupaan sen
että tulee myös hyviäkin
ja vaikka rikkautta maailman lupaa en
lupaan yrittää kuitenkin
ja vaikka taivaalta kuuta en tuo ilmanmuuta
tuon jotain sentään
elämänmittaisen ystävyyden
ja rinnalle sen jään "


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 08.09.2007 19:56:44
Kuutiikeri  :)

No niin. Sinun karttasi herättää paljon ajatuksia. Paljon yhtäläisyyksiä omaan karttaani, mutta myös muuta. Tässä muutamia sen herättämiä ajatuksia. Kartta on mukava sekoitus tunnetta ja lämpöä ( :askendentti:  :rapu:) sekä modernia, tämän päivän maailmankansalaista ( :vesimies:). Tuota Vesimies-painotusta ei voi sivuuttaa, ja Vesimies on merkkinä kaukana lämpimästä Ravusta. Ja kartalla tietysti  :aurinko:  :kauris: sekä kova 6. huonepainotus, joka ehkä tuo olemukseesi kriittisyyttä (Neitsyt-vaikutusta).

Nousuravut ovat kivoja. Hassuja olioita, jotka tuntevat kaiken kovaa mutta osaavat myös oikutella ja kiukutella. Eivät helppoja asuinkumppaneita, mutta kun heidän luottamuksensa ansaitsee, he kyllä antavat kaikkensa. Tulevat hyvin toimeen lasten ja eläinten kanssa.

Sinun tärkeimmät planeettasi ovat  :kuu: ja  :saturnus: (nousumerkin ja Auringon hallitsijat). Mikä on hienoa, on se että  :kuu: sijaitsee MC:llä, ja tämän aseman on monesti kerrottu tuovan julkisuutta uralla. Unelmasijainti esim. näyttelijöille ja muille, jotka ovat riippuvaisia kansan suosiosta. Koska myös  :venus: on MC:llä, uskompa että jossain vaiheessa uraasi tulet saamaan suosiota. Vesimies-MC liittyy usein ihmisiin, ihmisjoukkoihin, moderniin tekniikkaan, internettiin, tiedonkulkuun.

Mutta sinulla on myös hyvin vahva 6. huone, "perusduunarin huone", ja siellä mm.  :saturnus:.  Pystyt siis rutiinityöhön etkä tavoittele Kuuta taivaalta heti kättelyssä. Tuskin tulet sitä saamaankaan, sillä jos nyt yhdellä sanalla pitäisi karttasi kuvata, niin se olisi kärsivällisyys. Sinun pitää (valitettavasti) antaa aikaa omalle kehitykselle, sillä  :saturnus: asettaa tiellesi useita rajoituksia ennen kypsymistäsi ihmisenä.

 :saturnus: tekee ikävät neliöt juuri MC:llä sijaitsevaan planeettakolmikkoon, eli joudut nuorena monien haasteiden eteen ja mielestäni suurin haasteesi on oma mielenterveys ja tietty masentumisalttius ja epätoivo. Saatat pitää itseäsi huononpana kuin oikeasti olet, ja tämä aiheuttaa viivästyksiä lahjakkuutesi esilletuomisessa. Muista että olet oikeasti paljon lahjakkaampi mitä luulet!!
Ehkä tuo juontaa juurensa lapsuudesta, äitisi on ehkä iskostanut sinuun huonommuuden tunteen, jonka kanssa saat taistella ennen kuin se oma itsevarmuus löytyy. ( :kuu: :aspect_squ: :saturnus:) Saturnuksen neliö Venukseen taas viivästyttää pysyvän parisuhteen muodostamista, eli tuskin teet lapsia kovin nuorena. Jos teet, niin ehkäpä vain yhden ja senkin sitten kun pahimmat haasteet ovat takana.

Toki kartalla on myös paljon hyvää, ja esim  :jupiter: 7:ssa tuo varmasti onnea parisuhteeseen sitten kun se oikea löytyy.

Yhtä ammattia en osaa heittää. No, hoitoalaa en ainakaan sinulle suosittelisi. Jokin klassisen/modernin itseilmaisun muoto voisi sopia Saturnuksen asemaan. Varmasti jossain vaiheessa tulet kohtaamaan ihmisten suosiota, jos nyt jotain puolta itsessäsi ilmaiset. Mutta tuskin kovin nuorena.

Tällä hetkellä ymmärrän epävarmuuden tunteen, sillä tr.  :neptunus: liikkuu MC:llä, mikä kyllä vetää pakan sekaisin ja tuo juuri sitä harhailua. Elämä voi olla varsin sekavaa ja voit törmätä epärehellisiin ihmisiin. Koska  :neptunus: on myös Venuksen päällä, myös parisuhde kohtaa omat ongelmansa. Koita pysytellä erossa alkoholista ja alkoholisteista, sillä koska itselläsi on  :aurinko: :aspect_con: :neptunus: 6:ssa ja tuo  :kuu: :aspect_squ: :saturnus:, niin alkoholi voi jossain vaiheessa muodostua ongelmaksi...

Sinulle en näkisi ratkaisua elämän suurissa ratkaisuissa ihan lähitulevaisuudessa.  :neptunus: jatkaa MC:llä ensi vuonnakin, eli joudut varmaan miettimään noita uraan liittyviä juttuja silloinkin. Toki kivoja juttujakin on luvassa, heti tammikuussa tr.  :jupiter: :aspect_con: :aurinko: mutta tuo Neppari on paljon suurempi vaikuttaja nyt.

Parin vuoden päästä varmaan jotain suurta muuttuu, sillä Solar Arc  :uranus: tulee DC:lle eli ainakin ihmissuhderintamalla muuttuu kuviot, monesti tuo tietää muuttoa ja uutta alkua uudella paikkakunnalla. Koska myös tr.  :pluto: lähestyy Aurinkoasi, niin sinuna minä katselisin elämää kyllä eteenpäin varsin pitkällä tähtäimellä.

Muista että olet lahjakas! Luota itseesi ja kehitä itseäsi! Sinun aikasi tulee vielä, mutta ei ihan heti...  ;)



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 15.09.2007 19:05:02
Ebenia!  :)

Sorry, pääsen istahtamaan vasta nyt. Eilen oli tarkoitus sinulle vastailla, mutta eräs käyttäjä kirjoitteli palstalle sopimattomia juttuja ja jouduin niitä poistelemaan.  >:(

No, koska oma karttasi on sinulle varsin tuttu ja mitä olemme henkilökohtaisesti tavanneet ja keskustelleet, niin uskon että olet varsin hyvin perillä omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi joten siirrytään suoraa tulevaan:

Sanoisin että vuosi 2008 on sinulle 70 % hyvää ja 30 % vähemmän hyvää.

Ensin hyvät uutiset: Transiitit ensi vuodelle ovat varsin mahtavat: 17.1.2008 tr.  :jupiter: tulee  :aspect_con: :keskitaivas:. Mitä haluat uralta? Missä olet töissä? Yritä nyt kaikkesi, sillä tähdet ovat puolellasi. Jos sinulla on nyt hyvä työpaikka, niin juttele esimiehen kanssa ylennyksestä tammikuussa.

Tosin sinut tuntien uskoisin, että haluat saavuttaa tässä elämässä jotain suurempaa. Miten olisi puolustusasianajaja? Sinulla on käsitys siitä, mikä on oikeaa ja mikä väärää. Suomessa on paljon ihmisiä, jotka joutuvat syyttä kärsimään vääryydestä vain siksi, koska heillä ei ole varaa asianajajaan.  Sinulle  :kuu:-Rapuna on helppo tajuta vääryyttä kärsineiden tuntemuksia.  Olisko siinä sinulle ala?

Toinen sinulle sopiva olisi se politiikka, siitä ei pääse yli eikä ympäri.  Eli oikis tai valtsikka? Oletko miettinyt asiaa?

Helmikuussa tr.  :uranus: :aspect_tri: :kuu:. Heti perään tr.  :jupiter: :aspect_con: :aurinko:. Onnellisia muutoksia koskien sinua ja asumista. Olitko muutamassa sen ystäväsi kanssa yhteen?

Kesällä 2008 hyvä juttu jatkuu. tr.  :aspect_sex: :merkurius: tuo jo keväällä uusia ajatuksia. Ehkä se opiskelupaikka? Kesällä tr.  :saturnus: :aspect_tri: :keskitaivas: ja elokuussa tr.  :jupiter: :aspect_con: :aurinko:.  Joko saat hyvä hyöpaikan tai opiskelupaikan.

Sinuna panostaisin tulevaisuuteen ja ajattelisin asioita esim. 12 vuoden päähän, kun  :jupiter: tulee taas Kauriiseen. Jos nyt opiskelet, niin mitä hyvää uralla sitten sattuukaan...?

Syksyllä taas tr.  :jupiter: :aspect_con: :aurinko:, eli jos aloitat opiskelut syksyllä, niin onni on mukanasi. Marraskuussa tr.  :jupiter: :aspect_con: :merkurius: eli uusia ajatuksia ja pohdintoja...

Sitten ne huonot uutiset. Ap-kartallasi on  :mars: DC:llä. Eli ehkä joudut ensi vuonna kohtaamaan ihmisiä, jotka avoimesti vastustavat pyrkimyksiäsi? Tuo tulee lähinnä mieleen. Muista että aina on kateellisia ihmisiä. Itsekin olen heihin törmännyt. Aina on ihmisiä, jotka tuntevat olonsa huonoksi ja haluavat purkaa sitä muihin. Ehkä sinä joudut syntipukiksi? Hanki nyrkkeilysäkki varalta.

Ap-kartalla myös  :pluto: AC:llä. Joko olet itse kova eli annat samalla mitalla takaisin tai sitten jotain muuta. En kuitenkaan usko, että mitään mullistavaa. Paljon tavaraa ap-kartalla 1:ssä, eli sinä tuot itseäsi esiin.  Varsinkin kun siellä on  :aurinko:,  :jupiter: ja  :merkurius:.

Kaiken kaikkiaan siis mielenkiintoinen vuosi tulossa. Sinulla on onnea, mutta myös vastustusta, joten muista vahvuutesi.

Oletko jo päättänyt opiskelusuuntasi?


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Ebenia - 15.09.2007 23:52:34
Kiitos Kaurisenergiaa!

Opiskelusuunta on siinä mielessä vielä avoinna, että olen nyt menossa avoimeen yliopistoon lukemaan kehitysmaatutkimusta - mikäli se kiinnostaa niin paljon kuin uskoisin, tarkoituksena olisi jatkaa opiskelua ihan täyspäiväisesti sitten ensi vuonna. Jos tämä taas ei kiinnosta, niin vaihdan alaa - ja siinä taas uusi pohtimisen aihe.  ::) Mutta kiitos paljon vinkeistäsi, ne tulevat tarpeeseen. Jotain kansainvälistä ja poliittista haluaisin kuitenkin. :) Mutta ihana kuulla että jotain positiivista voisi olla tällä alueella...

Nyt olen töissä lastenhoitajana, jonka kautta olen löytänyt ihan uusia puolia itsestäni!  :o Siis se Kuu-Rapu minussa on todella astunu esiin ja olen huomannut kuinka oikeasti rakastan lapsia, kuinka olen paljon pitkäjännitteisempi ja "äitityyppisempi" kuin uskoinkaan. Lisäksi olen saanut tämän perheen (jossa olen hoitajana) äidistä minulle ihanan ystävän. :)

Lähinnä mietin tuota (kuten voinet arvata) ensi vuoden Ap-kartan Saturnusta 8.huoneessa ja Uranusta 2.huoneessa...Se huolestuttaa. Viime vuosi on nimittäin ollut äärettömän raskas henkisesti, on ollut romahdusta toisensa perään ja pelottaa kyllä jossain määrin että mitähän tuo sitten tarkoittaa nyt sitten... :( Varsinkin kun myös veljelläni on saturnus 8:ssa, isälläni Uranus 8:ssa ja äidilläni 6.huoneessa mm. Pluto ja mm. 8.huoneessa Jupiter...:P Että sellaista...

Tuo Mars DC:llä on minulle aika tuttu yhdistelmä, se kun minulla on muutenin 7.huoneessa nataalilla. Vähän kyllä joo pelottaa sen suhteenkin, saa nähdä mitä oikein tulee. Muistaakseni teki jotan neliötä (?) Venuksen kanssa eli olisiko riitoja kavereiden kanssa tiedossa? Who knows...

Muuton suhteen olen nyt muuttanut mieleni, että en ole muuttamassa ystäväni kanssa, mutta isäni on löytänyt yhden kivan talon, josta saisi asuntoja ja olen harkitsemassa sinne muuttamista jossain vaiheessa. Ehkä se on sitten se muuttojuttu?

Kiitos älyttömästi! Annan sitten palautetta kun on vähän tapahtunut juttuja. :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 16.09.2007 00:02:02
Ebenia, minä katson nuo ap:t tasahuonesysteemillä.

Sinuna en kiinnittäsi huomiota "pahaan " 8. huoneeseen sillä tasahuonesysteemillä sinne ei osu muita kuin Vertex.

Eli opiskele nyt, ehkä se oma perhe tulee myöhemmin.  ;) (ja kun tulee, eipä siinä paljon muille aikaa jää..)





Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: rubiinitar - 18.10.2008 16:41:43
Heippa rubiinitar (kaunis nikki muuten),

Sinulla on kartta, joka varmasti tarjoaa haasteita elämässä. Ensinnäkin herättää huomiota se, ettei  :aurinko: tee yhtään pääaspektia muihin planeettoihin. Miten koet sen? Koetko Kauris-olemuksesi vähän kuin aivan erillään toimivaksi, joskus kuin "siksi toiseksi minäksi", sillä sinussahan on paljon muita vahvoja vaikutteita.

 :askendentti:  :skorpioni:, vahva nousumerkki, joka korostaa Pluton merkitystä.  :kuu: Neitsyessä, joka sinänsä on aika kiltti, pikkutarkka, siisti, mutta koska kartalla on tarkka  :kuu: :aspect_con: :pluto: niin pelkkä Kuun tulkinta Neitsyessä on harhaanjohtava. Vahva ihminen, tarkka, näkee syvälle. CIA-agentti?

 :kuu: :aspect_con: :pluto: yhtymä tekee neliön Venukseen ja opposition Chironiin ja Jupiteriin. T-risti siis. Koskettavia kokemuksia äitiydessä ja rakkauselämässä? Tuo äitiys tulee kuvioihin mukaan, koska Ceres on väljässä yhtymässä Kuuhun ja Plutoon.

Uskon kyllä että viime vuosina on ollut rankkaa, sillä transiitti-Pluto ohitti tuon T-ristin, tosin siitä on jo aikaa, mutta aivan viime aikoina transiitti-Uranus pommitti kuviota Kaloista. Mitä muuttui? Oliko perheen turvallisuus jollakin tapaa vaakalaudalla vai mitä tapahtui? Joku rankka juttu varmaan koskien perusturvaa , kotia ja äitiyttä?

Sikäli voin antaa helpotusta että nuo kuviot ovat ohi, mutta mitään ilotulitusta tuskin tänä syksynä on tiedossa: siinä missä suurin osa Kauriista riemuitsee transiitti-Saturnuksen siirtymistä Neitsyeen, niin sinulla se aiheuttaa vaan ongelmia, sillä sehän tulee suoraa T-ristille. Ja omien kokemusten mukaan tr.  :saturnus: :aspect_con: :kuu: ei ole helpoimpia transiitteja. Syksyllä 2007 tr.  :saturnus: tekee ensin tarkan neliön Venukseen (parisuhde lujilla), kuvio toistuu keväällä 2008, jonka jälkeen  :aspect_con: :keskitaivas: ja sitten tarkka  :aspect_con: :kuu:. 

Tuskin siis aivan pian helpottaa. En halua olla pessimisti, mutta veikkaan, että iloisempi aika alkaa vasta Saturnuksen väistyttyä loppuvuodetsa 2008, jonka jälkeen tr.  :jupiter: tekeekin yhtymän Aurinkoon. v. 2009 onkin jo aika kiva, transiitti-Jupiter tukee Venusta ja Aurinkoa, samalla tr. :saturnus: :aspect_tri: :aurinko:.  tr.  :pluto: tekee trinin MC:hen eli silloin voisi olla aika vakinnuttaa jotain uralla.

Progressiot ja Solar arcit tukevat edellistä. SA  :venus: tulee 2008 lopulla konjunktioon Auringon kanssa, ja sehän lupailee hyvää aikaa.

Sinuna olisin siis kärsivällinen. Uskon että vaikeimmat ajat elämässäsi ovat kyllä jo takana, mutta tuo Saturnuksen ohitus vielä pitää kestää ennen lopullista onnnistumista.  :)

Hei, kaurisenergiaa, olisi muutama kysymys, jos satut tämän huomaamaan ...:)

Kesällä 2007 ennustamasi (ei niin mukavat) asiat ovat pitäneet paikkansa, eli on ollut todella raskasta kaikin tavoin ja muutosta ei ole ainakaan vielä näkyny. Kaikilla elämäaloilla on ollut taistelua tuulimyllyjä vastaan. Ja jos olen intuitiotani seurannut (kuten talonostossa) niin olen maksanut erittäin kalliisti rohkeudestani (kahden asunnon loukossa ollaan). Myös ihmissuhteissa on kautta linjan ollut pelkkää taistelua ja menetyksiä.

Voisitko tarkentaa, että milloin saturnus väistyy ja milloin voisi alkaa tuo hieman valoisampi aika.
Tällä hetkellä uskoni on nollassa ja valmistaudun henkisesti siihen, että kaikki rohkeat taloudeliset ratkaisut johtavat kenties vielä täydelliseen katastrofiin. Näin siksi, koska tähän mennessä on mennyt vain huonompaan suuntaan, vaikka en olisi ikinä kuusi vuotta sitten uskonut, että voin kokea vielä näinkin huonoja aikoja (tuolloin jo tavattomasti taistelleena).

Kiitos!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 09.12.2008 10:03:22
Heippa Kaurisenergiaa!

Kerkiäisitkö katsomaan mitä ensivuosi tuo tullessaan tälle kauriille?  :)
Syntymäaika: 1.1.1982 10:50 Tampere


Kiitos  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 20.12.2008 20:25:00
Oho  :o Onpas venähtänyt tämä ketju :D Tulin ihan kurkistamaan, mitäs tuo kauriin aikaan siirtyminen tuo tullessaan, josko täällä olisi siittä tietoa :) Ja kauriskaimani, jos ehdit, niin mielellään tuon romantiikkapuolen näkymiä ensi vuodelle tahtoisin tietää...  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 06.01.2009 15:33:41
Vehmis!  :)

Sinulla on kartallasi tulossa se kaikkein ihanin kuvio eli progressivinen  :aurinko: (samalla Solar arc -Aurinko) tulee yhtymään Venuksen kanssa. Jo sen perusteella tekisi mieli sanoa, että nyt jos koskaan tulet kokemaan rakkautta. Tuo on senverran harvinainen kuvio, että ota ihmeessä hyöty irti kun se tulee tarkaksi (loppuvuodesta).  Jos et vielä ole naimisissa, niin kannattaa harkita sitä nyt, samoin lapsen saanti voisi liittyä tuohon.

Samaan aikaan sinulla on toinen onnekas kuvio: Transiitti-Jupiter tulee jo tammikuun lopulla  :askendentti::lle eli uskallat olla oma itsesi, ja jos itse näin teet niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan... Eli positiivinen asenne tuo positiivista palautetta. Tuohokin transiittiin muuten liittyy raskaaksi tulon mahdollisuus, koska  :askendentti: symboloi fyysistä olemusta ja Jupiter paisuttaa...  ;)

Ja sitten kolmas hyvä juttu: Helmikuussa tr-Jupiter on edennyt Venuksen päälle, eli hyvää onnea ihmissuhteissa kaikinpuolin. Koska tämä tapahtuu 1. huonessa, niin jotenkin se liittyy sinun omaan kehoosi. Joku uusi ihailija tulee kuvioihin?

Mutta jotta tämä ei nyt ihan hehkuttamiseksi menisi, niin Kauriin "masentajaplaneetta" Saturnus liikkuu suuressa 7. huoneessasi tehden oppostitiota Kuulle, ja tämähän on niitä ikävimipiä transiitteja, jolloin elämä v-tuttaa ja varsinkin naispuoliset henkilöt voivat aiheuttaa ikävyyksiä. Vastuuta, pessimististä olotilaa, kestämistä itsesi kanssa... Heh, taas tekisi mieli sanoa että raskaana olo liittyy tuohokin. Ettet vaan ole raskaana?  ::)

Tuossapa tärkeimmät progressiot ja transiitit vuodelle 2009 sitten olivatkin. Eli 70 % hyvää, 30 % vähemmän hyvää (se Saturnus), joten kyllä minä sinuna ottaisin positiivisen asenteen ja kaiken hyödyn irti Jupiterista. Jos Saturnuksen oppositio tökkii, niin älä anna sen masentaa!

Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: hajusintti - 06.01.2009 17:26:20
Ikälopun aivokapasiteetti alkaa olla vajavainen. Olen yrittänyt tutkailla syntymäkarttaani ja tätä vuotta. Kumpikaan ei oikein uppoa tajuntaa. Voisiko joku kertoa noin niin kuin päällisin puolin mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

13.1.1943 
Juva
klo 21:20


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 07.01.2009 09:45:52
Kiitos jälleen kerran Kaurisenergiaa!  :smitten:

Hyvä että tähtitaivaskin näyttää positiiviselta, olen jo saanut ennustuksen jonka mukaan lähivuodet tuovat iloisia ja onnellisia asioita minulle. Niitä odotellessa...  :)

Tuota raskausjuttua minun on edelleenkin vaikea uskoa. Lisälapset eivät ole suunnitelmissa, ja yritän kyllä melko tehokkaasti välttää vahinkojakin. ::)  Mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan.
Voisiko se kenties liittyä siihen, että  "yritysperheemme" on kasvamassa. Mikäli kaikki menee niin kuin pitäisi. Eli tämän vuoden tavoita on palkata työntekijöitä ainakin muutama kappale. Kaikki vain riippuu siitä, saadaanko asiakkaaksi eräs iso yritys. Jos saadaan niin töitä tulee enemmän kuin tarpeeksi. Koetyö on ensiviikolla.

Kiitos vielä kerran ja hyvää alkanutta vuotta!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 10.01.2009 19:37:40
Tuota raskausjuttua minun on edelleenkin vaikea uskoa. Lisälapset eivät ole suunnitelmissa, ja yritän kyllä melko tehokkaasti välttää vahinkojakin. ::)  Mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan.
Voisiko se kenties liittyä siihen, että  "yritysperheemme" on kasvamassa. Mikäli kaikki menee niin kuin pitäisi. Eli tämän vuoden tavoita on palkata työntekijöitä ainakin muutama kappale. Kaikki vain riippuu siitä, saadaanko asiakkaaksi eräs iso yritys. Jos saadaan niin töitä tulee enemmän kuin tarpeeksi. Koetyö on ensiviikolla.

Joo, tuo sopii hyvin kuvioihin.  Ja koska kuviot näyttävät muutenkin hyviltä, niin pidän peukkuja että saatte sen asiakkaan!

Eiku tsemiä!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 10.01.2009 19:54:29
TuliTirppa terve!  :) 

Olen tässä muutaman päivän karttaasi ihmetellyt. Mitään yhtä ja selvää sanomaa alkaneelle vuodelle ei kyllä valitettavasti voi päätellä. Vähän tulee tunne, että tässä nyt ainakin alkuvuosi olisi jonkinlaista odottelua, kytiksellä olemista...

Heti ensimmäinen huomio on proge- :venus: joka tulee tarkkaan yhtymään Aurinkosi kanssa. Sen merkitys on pelkästään hyvä, eli romanssia, rakkautta, kauneutta tulossa. Mutta nyt se mutta: Natal-kartallasi kun on  :aurinko: neliössä Plutoon, niin jollain tapaa se Pluto tulee kuvioihin mukaan. Tosin kun kartalla on vahva Pluto, niin jos sen kanssa on sinut, niin sehän tuo vahvuutta ja valtavasti päättäväisyyttä tekemisiisi.

Proge- :kuu: liikkuu Kaloissa. Tuo on yleensä sellaista hieman hiljaisempaa aikaa, jolloin olet hieman kulisseissa ja vähän odottelet, että milloin elämä alkaa (joka alkaa kun proge-  :kuu: siirtyy Oinaaseen). Minulla tuo oli erittäin konkreettista kun oma proge-Kuuni liikkui Kaloissa, odottelin vaan että pääsisin ELÄMÄÄN ja sen siirryttyä Oinaaseen muutin Saksaan ja kaikki meni uusiksi ja elämä alkoi.

Tosin koska tr- Uranus on proge-Kuusi päällä, niin äkkirakastuminen tai muutto on yksi mahdollisuus, varsinkin kun ottaa huomioon tuon proge-Venuksen. Silloin veikkaisin sellaista Neptunus-tyyppistä miestä eli taiteilijaa / näyttelijää...

Transiiteissa on varsin hiljaista tänä vuonna. Yksi ärsyttävä transiitti on Saturnuksen neliö Marsiin eli pinnaa joudut kiristämään töissä ja ehkä ihmissuhteissakin, koska  :mars: on sulla DC:llä. Kuvio tulee tarkaksi maaliskuussa, sitten taas kesällä. Mutta Kauriit ovat sitkeitä otuksia, eli älä anna periksi jos joku käy hermoillesi. Kyllä se siitä.

Loppuvuodesta sitten onkin se vakiintuminen, jos ajatellaan että tr. Saturnus tekee sekstiilin Venukseen. Eli jos sulla on se näyttelijämies silloin, niin suhde voisi vakiintua. Tosin niihin aikoihin sulla proge-Kuu siirtyykin Oinaaseen, jolloin tulet kokemaan paljon uutta ja olet innostunut elämästä.

Että näin. Tähän loppuun tekisi mieleni vielä sano kuten entinen mäkisankarimme että elämä on laiffia. Vuoden päästä nähdään mitä laiffi sulle toi...

Intoa & tekemistä sulle toivon!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 10.01.2009 20:21:35
Isot kiitokset!  :smitten: taiteilija / näytteiljä...?  :idiot2: Ketään sellasta tunne enkä ole erityisen kultturelli persoona :D Voisiko olla kyseessä jotakin taiteenlajia harrastava henkilö, joka tekisi kuitenkin muita juttuja?  ::) Ihana kuitenkin kuulla, että tästä nykyisestä, tai siis entisestä pääsee tunnetasolla eroon :) Siinäpä on ollut shouwia ihan riittämiin... kun en uskonut että kauris-vaaka voisi olla kovin hyvä yhdistelmä...  :uglystupid2: ;D

Hmm... toinen pointti... Proge  :kuu: siirtynee Oinaaseen maaliskuussa..? Viitaten erääseen uneen, jonka näin puolitoista vuotta sitten... Tosin erehdyin kuvittelemaan, että se voisi tarkoittaa jo viime vuoden maaliskuuta... No, eipä ollenkaan huonompi vuosi kuitenkaan, vaikkakin eräänlaista tervanjuontia  ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 10.01.2009 20:32:08
Ei kun se proge-Kuu siirtyy Oinaaseen vasta ihan loppuvuodesta / vuodenvaihteessa 2010.

Mutta joo, se Neptunus-mies voi olla kyllä ihan "normaalikin" ( ;D) mutta muuten vaan taiteellinen tai romanttinen tai sellainen herkkä poika.

Kerro loppuvuodesta millaisia persoonia olet kohdannut!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Hiisitär - 11.01.2009 01:55:58
Osaatko Kaurisenergiaa katsoa mitä tuo Nousu Kauris ykköshuoneessa meinaa ja lupailee tälle Pässinpäälle, nyt kun Kauriin aikakin on niin "kriittinen"? JOS tähän siis saavat osallistua myös nousuKauriit. Itsen kanssa on varmasti muutoksia odotettavissa, jos olen Pluton liikehdinnät ymmärtänyt oikein. Ainakin tämä alkanut vuosi on heti ollut henkisesti semmosta rysyytystä että huh!

Synttäriaikana oli

23.3.1983
Klo 4:44
Kuopio



Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 11.01.2009 13:08:38
Ei kun se proge-Kuu siirtyy Oinaaseen vasta ihan loppuvuodesta / vuodenvaihteessa 2010.

Mutta joo, se Neptunus-mies voi olla kyllä ihan "normaalikin" ( ;D) mutta muuten vaan taiteellinen tai romanttinen tai sellainen herkkä poika.

Kerro loppuvuodesta millaisia persoonia olet kohdannut!  :smitten:

Minäpä "raportoin" sitten... :D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: rubiinitar - 11.01.2009 15:51:19
Mulle ei ainakaan proge  :venus: :aspect_con: nataali  :aurinko: ole tuonut romansseja (jos tuossa edellä oli tästä kyse?). Oli tarkka jos oikein ymmärsin keväällä 2007. Nyt ovat tahkonneet pari vuotta hitaasti toisistaan erilleen. Mutta varmaan siellä 'alla' on taas joku suurristi  ;D :D ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 13.01.2009 21:49:13
Mulle ei ainakaan proge  :venus: :aspect_con: nataali  :aurinko: ole tuonut romansseja (jos tuossa edellä oli tästä kyse?). Oli tarkka jos oikein ymmärsin keväällä 2007. Nyt ovat tahkonneet pari vuotta hitaasti toisistaan erilleen. Mutta varmaan siellä 'alla' on taas joku suurristi  ;D :D ;)

Tuossa kun tekee analyysiä tulevista tapahtumista, niin katson aina sekä progressiot ja Solar arcit ja transiitit (ja monesti kurkkaan ap:n) ja yritän löytää niistä sen punaisen langan. Sinulla oli tuollon 2007 valitettavasti Saturnus tekemässä ilkeitä kuvioita, joka onkin meille Kaurille aina ikävä paikka.

Joskus ihan harmittaa, kun olisi niin hyvä Jupiter-transiitti päällä, ja sitten joku Saturnus tulee ja pilaa kaiken... >:(

Tosin ainahan täytyy muistaa, että transiitit antavat MAHDOLLISUUDEN, mutta me itse luomme elämämme ja tapahtumat ja joko otamme vastaan tilaisuuksia tai jätämme ottamatta...  Vapaa tahto ja henkilön persoona vaikuttavat aina paljon.

Tästä hyvä esimerkki. Minulla on eräs tyttökaveri, joka on pitkään ollut sinkkuna ja yrittää kovasti iskeä miehiä mutta aina suhteet loppuvat yleensä heti ekojen treffien jälkeen. Hän joskus aina aukoo päätään tyyliin "Ei minulle ikinä mitään miestä löydy... ei ikinä..." ja monesti tekisi mieli laukaista takaisin että ei löydykään, niin kauan kuin kuljet suupielet alaspäin murjottavalla naamalla. Tai heti ekoilla treffeillä rupeat vaatimaan sitä ja tätä... jolloin fiksu mies juoksee karkuun. No tämä nyt oli vaan eräs esimerkki, mutta ihan tosi.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 13.01.2009 22:11:35
Ikälopun aivokapasiteetti alkaa olla vajavainen. Olen yrittänyt tutkailla syntymäkarttaani ja tätä vuotta. Kumpikaan ei oikein uppoa tajuntaa. Voisiko joku kertoa noin niin kuin päällisin puolin mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

13.1.1943 
Juva
klo 21:20

Onnea synttärisankarille!  :)

Aika hauska kartta sinulla, en ole ennen törmännyt Kauriiseen jolla Neitsyt nousee ja Kuu Oinaassa. Planeetat ovat jakaantuneet varsin tasaisesti kartalle, mutta huoneessa 12 on  :chiron: :aspect_con: :kuunsolmu:. Liittyisikö elämäntehtäväsi esim. jollain lailla syrjäytyneiden auttamiseen (esim. sairaiden tai vankien)??

Nyt voisi sanoa, että jollain lailla tilanteesi helpottaa tänä vuonna. Ensinnäkin, proge-Aurinkosi on 29 asteessa Kaloja, ja Plutohan teki tähän neliötä joka ei ole mitään helppoa aikaa. Samoin Pluto teki neliön Cerekseen, jolloin taas tulee mieleen että jotain ikävää olet varmaan parin viime vuoden aikana kokenut, liittyykö tämä sitten huolehtimiseen ja luopumiseen, ehkä myös omaan jaksamiseen. Saturnus liikkuu vielä muutaman kuukauden 12. huoneessa, jolloin usein ihminen on yksinäinen.

Vuosi 2009 alkaa hieman nihkeästi, helmikuussa sekä   :uranus: että :saturnus: tekevät neliöt Marsiin. Ärsyttävää aikaa ehkä.

Mutta koska Uranus on juuri siirtynyt 7:aan, tämä tuo mukanaan uusia tuulia ihmissuhderintamalla, ja maaliskuussa Uranus tekee tarkan sekstiilin Aurinkoon (tämä toistuu loppuvuodesta). Uusia tuulia, uusia ihmissuhteita, näiden mukana halua uudistua myös itse.

Keväällä proge- :kuu: siirtyy 1. huoneeseen, joka tukee sitä omaa uudistamista ja itsen tuomista esille. Uusia juttuja, ehkä myös uutta vastuuta jostakin, koska Saturnus siirtyy pois 12:sta 1. huoneeseen.

Piakkoin (loppuvuodesta - 2010) proge- :aurinko: siirtyy Oinaaseen, joka tukee omaa uudistumista ja itsensä esiin tuomista.

Ihan hyvä vuosi tulossa varmaankin, jos et taistele Uranuksen uudistavaa vaikutusta vastaan. Tosin yksi varoituksen sana: Neptunus siirtyy terveyden huoneeseen, jolloin kannattaa tarkastaa kaikki oudot oireet, tämä kun monesti tietää vaikeasti diagnisoitavia sairauksia.

Mutta hyvää alkanutta vuotta sinulle!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 19.01.2009 20:07:57
Osaatko Kaurisenergiaa katsoa mitä tuo Nousu Kauris ykköshuoneessa meinaa ja lupailee tälle Pässinpäälle, nyt kun Kauriin aikakin on niin "kriittinen"? JOS tähän siis saavat osallistua myös nousuKauriit. Itsen kanssa on varmasti muutoksia odotettavissa, jos olen Pluton liikehdinnät ymmärtänyt oikein. Ainakin tämä alkanut vuosi on heti ollut henkisesti semmosta rysyytystä että huh!

Aivan oikein! Nyt saatkin Atha tästä vuodesta lähtien tutustua Plutoon oikein kunnolla. Nyt juuri sinulla on tarkka neliö Aurinkoon, se on päällä koko vuoden mutta tarkat ohitukset ovat 19.1. (eli justiinsa), 26.6. (hyvää juhannusta) ja 22.11.2009. Pluton neliö Aurinkoon on ehdottomasti tärkein transiitti koko vuonna, ja jotta et liian helpolla pääsisi tai jotta Pluton merkitys ei jäisi sinulle vieraaksi, niin tasan vuoden päästä Solar Arc -Aurinko (samoin progressiivinen Aurinko) tulee tarkkaan oppositioon natal-Pluton kanssa, jolloin samat teemat toistuvat. Sitten muutama vuosi, niin Pluto tulee Askendentillesi...

Mutta muutama sana Plutosta. Pluton tarkoitus on poistaa vanhaa, jotta uutta ja parempaa voisi syntyä tilalle. Se on siis eräänlainen viemäri, ja jos ihminen itse tajuaa luopua vanhasta ja hyväksyä uutta elämäänsä, transiitti ei ehkä tunnu niin pahana. Mutta jos taistelee vastaan eikä ymmärrä Pluton sanomaa, voi joutua sukeltamaan ja syvälle...  Uskon että sinä Atha henkisenä ihmisenä tajuat kyllä joten tuskin tämä vuosi mitään kidutusta tulee olemaan.

Koska Pluto neliöi Aurinkoa, kyseessä saattaa olla oma fyysinen tai psyykkinen terveys. Joudut ehkä koville jossain asiassa, joka rasittaa terveyttäsi. Koeta olla hellä itsellesi, jotta et rasita itseäsi liikaa. Monesti Pluton liittyy myös valtapeleihin, joku voi kokea sinut uhkana ja haluaa taistella kanssasi vallasta. Tällaiset hommat osaavat myös rasittaa, joten mielen hallintaa ja itsehillintää voisi harjoittaa...

Varsinkin loppuvuodesta, kun Saturnus on siirtynyt Vaakaan, sinulla on marraskuussa sekä Pluton neliö Aurinkoon että Saturnuksen oppositio päällä, niin huolehdi ihmeessä terveydestäsi ja varo sitä ylirasittumista!

Muut transiitit jäävät auttamatta varjoon kun Pluto on päällä. Toki sinulla on tänä vuonna kivoja kuvioita, mm. kevättalvella Jupiterin sekstiili MC:lle ja Marsiin, jotka antavat kivasti intoa, joten koeta ottaa näistä kivoista jutuista myös kiinni.

En tiedä mistä Pluto yrittää saada sinut luopumaan. Onko sinulla jotain elämänaluetta, jolla tiedät että teet itsellesi hallaa? Missä sinun pitäisi muuttua ja aloittaa uudelta pohjalta?

Tuollaisia kysymyksiä tänä vuonna. Toisaalta kannattaa muistaa, että Pluton transiittien aikana voit myös yltää mitä mahtavimpiin suorituksiin, voit ylittää itsesi jollain alueella. Ja elämääsi voi tulla Skorpioni-painotteisia henkilöitä...

Ei muuta kuin onnea! Palataan aiheeseen miitissä.  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.01.2009 20:34:59
ajatteletko Kaurisenergiaa, että astrologia tosiaan kuvaa ihmisen elämän tilanteita hyvinkin tarkkaan? että planeetoilla on niin suuri vaikutus joka käänteeseen missä tahansa elämän asiassa..


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Hiisitär - 19.01.2009 21:36:04
Kiitos, Kauris, tuolta se tuntuukin! On tosiaan tullut huomattua, että jos jokin asia tökkii vähääkään, kannattaa nostaa kädet pystyyn ja kas, heti helpottaa. Antaa asioiden vaan mennä sohimatta itse sinne väliin sen pahemmin.

Huomaan senkin, että keho on herkistynyt entisestään, joten aion pitää lepopäivän aina kun tuntuu siltä. Menkkoja edeltävät psyykkiset oireet ovat olleet heti vuoden alkuun niin raskaita, että ensimmäistä kertaa elämässäni näin harhoja PMS:n aikaan.
Taidan tosiaan jättää ihan suosiolla opintomatkan väliin, en jaksa viikkoa bussissa Suomi-Ruotsi-Suomi akselilla kahden eri luokan kanssa kilahtamatta! ;D

Projekteja on tälle vuodelle luvassa ihan pilvin pimein, joten burn-outia saa varoa ihan tosissaan! Täytyy sitten vaan joko vähentää työmäärää, jos mahdollista, tai painaa puolivillaisella, kunhan ne tulee tehtyä :)

Plutonikolle muutenkaan plutokausi tuskin on mitenkään hirveä, kunhan vaan tekee ja seuraa sitä, mikä tuntuu hyvälle ja kevyelle :) Hyvin positiivinen fiilis minulla on tästä vuodesta, juuri sellainen "ah ihanaa, pääsen tästäkin sonnasta eroon!" ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 24.01.2009 12:29:59
Ei kun se proge-Kuu siirtyy Oinaaseen vasta ihan loppuvuodesta / vuodenvaihteessa 2010.

Mutta joo, se Neptunus-mies voi olla kyllä ihan "normaalikin" ( ;D) mutta muuten vaan taiteellinen tai romanttinen tai sellainen herkkä poika.

Kerro loppuvuodesta millaisia persoonia olet kohdannut!  :smitten:

Vai oinaaseen...  ;D Tapasin viime keväänä oinaaseen, joka on nyt VIIKON aikana saanut sukat pyörimään jaloissani ja pään totaalisen sekaisin!  ;D :smitten: Ja juu, on sellainen "normaali ihminen", mutta kyllä sitä taiteellisuuttakin löytyy työn puolesta...  ::)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: hajusintti - 26.01.2009 10:24:03
Ikälopun aivokapasiteetti alkaa olla vajavainen. Olen yrittänyt tutkailla syntymäkarttaani ja tätä vuotta. Kumpikaan ei oikein uppoa tajuntaa. Voisiko joku kertoa noin niin kuin päällisin puolin mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

13.1.1943 
Juva
klo 21:20

Onnea synttärisankarille!  :)

Aika hauska kartta sinulla, en ole ennen törmännyt Kauriiseen jolla Neitsyt nousee ja Kuu Oinaassa. Planeetat ovat jakaantuneet varsin tasaisesti kartalle, mutta huoneessa 12 on  :chiron: :aspect_con: :kuunsolmu:. Liittyisikö elämäntehtäväsi esim. jollain lailla syrjäytyneiden auttamiseen (esim. sairaiden tai vankien)??

Nyt voisi sanoa, että jollain lailla tilanteesi helpottaa tänä vuonna. Ensinnäkin, proge-Aurinkosi on 29 asteessa Kaloja, ja Plutohan teki tähän neliötä joka ei ole mitään helppoa aikaa. Samoin Pluto teki neliön Cerekseen, jolloin taas tulee mieleen että jotain ikävää olet varmaan parin viime vuoden aikana kokenut, liittyykö tämä sitten huolehtimiseen ja luopumiseen, ehkä myös omaan jaksamiseen. Saturnus liikkuu vielä muutaman kuukauden 12. huoneessa, jolloin usein ihminen on yksinäinen.

Vuosi 2009 alkaa hieman nihkeästi, helmikuussa sekä   :uranus: että :saturnus: tekevät neliöt Marsiin. Ärsyttävää aikaa ehkä.

Mutta koska Uranus on juuri siirtynyt 7:aan, tämä tuo mukanaan uusia tuulia ihmissuhderintamalla, ja maaliskuussa Uranus tekee tarkan sekstiilin Aurinkoon (tämä toistuu loppuvuodesta). Uusia tuulia, uusia ihmissuhteita, näiden mukana halua uudistua myös itse.

Keväällä proge- :kuu: siirtyy 1. huoneeseen, joka tukee sitä omaa uudistamista ja itsen tuomista esille. Uusia juttuja, ehkä myös uutta vastuuta jostakin, koska Saturnus siirtyy pois 12:sta 1. huoneeseen.

Piakkoin (loppuvuodesta - 2010) proge- :aurinko: siirtyy Oinaaseen, joka tukee omaa uudistumista ja itsensä esiin tuomista.

Ihan hyvä vuosi tulossa varmaankin, jos et taistele Uranuksen uudistavaa vaikutusta vastaan. Tosin yksi varoituksen sana: Neptunus siirtyy terveyden huoneeseen, jolloin kannattaa tarkastaa kaikki oudot oireet, tämä kun monesti tietää vaikeasti diagnisoitavia sairauksia.

Mutta hyvää alkanutta vuotta sinulle!




Iso kiitos ja anteeksi kun en ole aiemmin vastannut.

Hih, taas kerran tuli todistettua se, että olen omituinen ihminen, en siis normaali. Tästä on ollut enimmäkseen haittaa.

Tuli napakymppi eli kaikki osui paremmin kuin hyvin kohdalleen. Auttaminen on verissä, teen sitä lähinnä sähköpostin välityksellä. Muutakin vapaaehtoistyötä tekisin jos voisin.

Yksin olen mutta en yksinäinen. Tuota suhdetta on tyrkytetty jos vaikka miltä suunnalta. Se on hyvin epätodennäköistä. Enää en uskalla sanoa "ei varmasti".

Koko viime vuosi oli rankkaa muutosta varsinkin taloudelliesella puolella. Jo vuosia olen kamppaillut sairauksien kanssa. Selvinnyt sellaisesta mistä ei kaiken järjen mukaan olisi pitänyt selvitä. Jatkuvasti seuraan mitä uutta ilmenee.

Henkinen uudistuminen alkoi viime syksynä. Jatkuu edelleen ja opettelen  päästämään irti vanhasta. Vaikeaa kun vanha on tuttua mutta uusi tuntematonta. 

Kokonaisuus rauhoitti mieltä kummasti. Kiitos...


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: hajusintti - 26.01.2009 11:28:14
Vielä palautetta PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON

Tuli mieleen, että tuo vaikeasti diagnosoitava sairaus (perinnöllinen) minulla on jo. Liittyy immuunijärjestelmään. Sairautta ei vielä tunneta hyvin eikä siihen ole pahemmin hoitojakaan eikä se parane koskaan. Ympäri maailman sairautta tutkitaan kuumeisesti. Ainut mikä on varmaa se on kuin viinirypäleterttu, kasvattaa uuden rypäleen milloin ja mihin sattuu. Eikä uusien rypäleiden esille pulpahtamista pysytä edes ennakoimaan.

Eli vihje seurannasta on enemmän kuin tervetullut. Muutoin saattaisin laittaa senkin luulotaudin piikkiin.

Kyllä se näkyy olevan niin, että apua saa kun pistää syrjään sen "pitää pärjätä omin avuin" ja kysyy silloin kun siihen tarvetta tuntee.

Monin kiitoksin ja halauksin  :crazy2:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 27.01.2009 19:44:17
Henkinen uudistuminen alkoi viime syksynä. Jatkuu edelleen ja opettelen  päästämään irti vanhasta. Vaikeaa kun vanha on tuttua mutta uusi tuntematonta. 

Kokonaisuus rauhoitti mieltä kummasti. Kiitos...

Näin se on. Monet Kauriit kun pääsevät tutustumaan Plutoon uudistavaan ja vanhasta pois irtipukkaavaan vaikutukseen vasta nyt.

Mieleeni tulevat väistämättä astrologi Mannisen sanat minulle joskus aikoja sitten: "Elämän kuluessa sinun on opittava, että mikään ei kestä ikuisesti, jolloin opit pakostakin päästämään irti vanhasta." Täytyy myöntää, että olin tosiaankin joskus noin hullussa uskossa, että kaikki kestää ikuisesti, mutta eihän se niin ole...

Elämä menee eteenpäin, ja jokaisen Kauriin tulee mennä siinä mukana. Vierivä kivi ei sammaloidu, kukas niin sanoikaan...  ;)

En voi olla lisäämättä tähän vanhaa rallia:

http://www.youtube.com/watch?v=IuTUMD-WzlM


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: hajusintti - 29.01.2009 17:53:07
PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON

Kiitos taas kannustuksesta. Joka kerta kun lukee ennustuksen niin siitä löytää uusia juttuja. Nyt osui aivontynkään tuo auttaminen. Se on sellainen asia mistä en koskaan näytä pääsevän irti. Muutama vuosi sitten kokeilin konkreettista tukihenkilötoimintaa. Se tyssäsi sairauksien kenkkuiluihin.

Olen pidemmän aikaa toiminut auttajana ja tukihenkilönä netin ja sähköpostin välityksellä. Viikonvaihteessa tipahti taas yksi suoraan syliin. Soitin iäkkäälle ystävälleni ja luin äänensävyistä ja vihjeistä, että hän tarvitsee konkreettista apua. Ei kun kirjoittamaan hänen tarpeita vastaavaan  liittoon, mistä tuli vastaus jo seuraavana päivänä. Toimimme ystäväni naapurin kanssa yhteisvoimin. Itse tämä henkilö ei koskaan apua pyydä. Meidän välityksellä ottaa vastaan kun pikku pakolla sitä työnnämme.

Tällainen auttaminen on minulle niin luonnollista etten sitä auttamiseksi edes tajua.

Kiitos muistutuksesta, että minäkin teen jotain oikein. hih


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 29.01.2009 19:42:01
Olen pidemmän aikaa toiminut auttajana ja tukihenkilönä netin ja sähköpostin välityksellä. Viikonvaihteessa tipahti taas yksi suoraan syliin. Soitin iäkkäälle ystävälleni ja luin äänensävyistä ja vihjeistä, että hän tarvitsee konkreettista apua. Ei kun kirjoittamaan hänen tarpeita vastaavaan  liittoon, mistä tuli vastaus jo seuraavana päivänä. Toimimme ystäväni naapurin kanssa yhteisvoimin. Itse tämä henkilö ei koskaan apua pyydä. Meidän välityksellä ottaa vastaan kun pikku pakolla sitä työnnämme.

Tällainen auttaminen on minulle niin luonnollista etten sitä auttamiseksi edes tajua.

Tuo auttaminen tuli kyllä heti mieleen kun karttaasi katsoin.  :)

Kiva että olet toteuttanut karttaasi ja varmasti nämä autettavat saavat siitä vielä suuremman hyödyn kuin sinä.  :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: hajusintti - 29.01.2009 20:31:15
PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON

Siinähän se vitsi piileekin, että autettavat saavat tarvitsemansa. Se, että näkee miten hyvin autettavilla menee tai miten hyvin apu on osunut kohdalleen onkin parasta antia. Vasta viime aikoina olen miettinyt miten itse olen ollut siihen osallisena. Iloa ei tuo se oma tekeminen vaan se avun saajan ilo/tyytyväisyys tapahtuneeseen.

Jotenkin tämä vain selvensi näkemystäni siitä mikä se oma tehtäväni on.


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 17.10.2009 12:20:58
Moikka Kaurisenergiaa!

Kyselin tuossa viime vuoden loppupuolella tämän vuoden kuvioita. Vastasit näin:

"Sinulla on kartallasi tulossa se kaikkein ihanin kuvio eli progressivinen   (samalla Solar arc -Aurinko) tulee yhtymään Venuksen kanssa. Jo sen perusteella tekisi mieli sanoa, että nyt jos koskaan tulet kokemaan rakkautta. Tuo on senverran harvinainen kuvio, että ota ihmeessä hyöty irti kun se tulee tarkaksi (loppuvuodesta).  Jos et vielä ole naimisissa, niin kannattaa harkita sitä nyt, samoin lapsen saanti voisi liittyä tuohon."


Milloin tämä on tarkimmillaan? Vuosi on kohta lopuillaan ja mitään ei tapahdu. Kaikki asiat on niin täydellisessä pysähtyneisyyden tilassa kuin olla vaan voi. Monta kuukautta on ollut tunne että kohta tapatuu jotain mullistavaa, mutta aika kuluu ja mitään ei tapahdu yrityksistä huolimatta. Aina kun tulee uusi juttu mistä innostuu, niin lopulta kaikki valuu hiekkaan eikä asiat edisty. Tämä pysähtyneisyys koskee siis kaikkia elämänalueita.

Alkaa käymään todella turhauttavaksi. Näkyykö kartallani helpotusta tilanteeseen? Lähteekö asiat rullaamaan lähiaikoina? Tai edes ensivuoden puolella?
Muutama näkijä (olen kysynyt alunperin aivan eri asiasta) on sanonut samoin, että vuoden loppuun mennessä tapahtuu jotain "suurta".

Kiitos jos viitsit vilkaista vielä karttaani!  :smitten:


T: Vehmis


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 17.10.2009 17:41:01
Heippa vehmis

Milloin tämä on tarkimmillaan? Vuosi on kohta lopuillaan ja mitään ei tapahdu. Kaikki asiat on niin täydellisessä pysähtyneisyyden tilassa kuin olla vaan voi. Monta kuukautta on ollut tunne että kohta tapatuu jotain mullistavaa, mutta aika kuluu ja mitään ei tapahdu yrityksistä huolimatta. Aina kun tulee uusi juttu mistä innostuu, niin lopulta kaikki valuu hiekkaan eikä asiat edisty. Tämä pysähtyneisyys koskee siis kaikkia elämänalueita.

No joo, tuo kuvio on tarkimmillaan juuri nyt. Tosin nuo Solar arc - kuviot ovat sellaisia että vaikutus kestää pitkään, eli kun se on nyt "päällä" niin se jatkuu pitkälle ensi vuodellekin.

Taisin keksiä mistä tuo pysähtyneisyyden tila johtuu. Progressiivinen  :kuu: menee nyt Kaloissa, ja sehän on juuri sellaista hieman laimeaa aikaa, jonka haluaisi päättyvän. Elämä ei oikein kulje mihinkään ja omat fiilikset ovat samantyyppiset. Kaiken lisäksi proge- :kuu: tekee juuri nyt neliön Neptunukseen.

Mutta arvaas mitä: Helmikuussa proge-  :kuu: siirtyy Oinaaseen, ja siitä lähtee uusi aika jolloin olet innokas ja valmis uusiin juttuihin ihan eri tavalla kuin nyt. Silloin kaikessa mitä teet on puhtia ja silloinhan saat asioita myös aikaseksi.

Joten voipi olla, että se "suuri juttu" tapahtuu tämän vuoden lopulla, voi olla että alkuvuodesta kun proge-  :kuu: on siirtynyt Oinaaseen ja tuo vanha SA :aurinko:  :aspect_con: :venus: on edelleen voimassa.

Intoa joka tapauksessa! Kerro keväällä mitä kaikkea uutta proge- :kuu: Oinaassa toi!


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 17.10.2009 18:48:54
Kiitos taas Kaurisenergiaa!

Tuntuu just tuolta. Mikään ei liiku mihinkään, edes ajatukset. Mihinkään uuteen ei jaksa lähteä. Vaikka kiinnostusta löytyisi, niin se viimeinen rutistus on kadoksissa. Joka taas johtaa siihen ettei asiat etene.
Kaiken kruunaa henkinen koettelemus, jossa kamppailen itseni kanssa että pystyn olemaan aidosti iloinen toisten ihmisten onnesta... Tämäkin olisi helppoa, jos sitä tapahtuisi hieman pienemmissä erissä. Mutta tilanne on se, että työtoverini (ollaan 5 päivää viikosta kaksistaan) unelma menee hurjaa vauhtia eteenpäin ja jatkuvasti hänelle tapahtuu uskomattomia tapahtumia. Joista hän luonnollisesti puhuu päivät läpeensä. Tottakai olen iloinen hänen puoletaan, mutta välillä tekisi mieli kiljua etten kestä enää!  :-[
Kovasti yritän työstää tunteitani ja uskon että tämän on tarkoitus opettaa minulle jotain, että olen valmis ottamaan vastaan oman onneni.

No, mutta kiitos sinulle! Jään odottelemaan helpotusta ja tutkiskelemaan sisimpääni...  :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: K-NRJ - 17.10.2009 19:23:26
Kovasti yritän työstää tunteitani ja uskon että tämän on tarkoitus opettaa minulle jotain, että olen valmis ottamaan vastaan oman onneni.

Oikea asenne. Jos ajattelet tuota proge-Kuuta Kaloissa niin mieti myös 12. huonetta, jossa ollaan kuin vankilassa, täydessä pysähtyneisyyden tilassa, ja mietitään ja pohditaan ja työstetään niitä omia tunteita, ja kun proge- :kuu: siirtyy Oinaaseen niin tunnelma onkin jo ihan toinen.

Muistan kun itselläni oli tuo, niin odotin vaan että pääsisin pois, lukio oli juuri loppumassa ja halusin jo "maailmalle", en jaksanut enää vanhoja ympyröitä, kun proge- :kuu: siirtyi Oinaaseen niin lähdin reippaana ulkomaille ja sain valtavasti uutta intoa, uusia kokemuksia ja uusia ystäviä (ja tapasin ensimmäisen avomieheni, joka olikin kuvaavasti  :oinas:).  ;D


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: mammamma - 28.12.2009 21:59:27
Wau :) Olinpa muuten heittää jo hanskat tiskiin tuon proge-kuun kanssa... Mut tulihan se "herkkä poika" sieltä sittenkin, jonkin aikaa jo tuntemani ystävä  :smitten: Kauris hänkin :)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: pirjoha - 31.12.2009 10:09:04
Ainakin minulla on nyt huomattavasti "helpompaa" kuin piiiiitkiiiin :crazy2:aikoihin :smitten:

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ;)


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: vehmis - 31.05.2010 22:36:12
Vieläkö täällä saisi loppuvuoden näkymiä?  :)

Tampere 1.1.1982 klo 10:50



Vehmis :smitten:


Otsikko: Vs: Kauriin loppuvuosi
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 04.06.2010 20:04:46
                                Hei,

Minullekin saisi katsoa kauriin loppuvuotta. Työn vaihtuminen myös kiinnostaa, muutto,
parisuhde ja raha? Olen syntynyt 19.1.1960 klo 3:00 yöllä.


Kesäterveisin, Musta lumikki