Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Palance - 23.02.2015 11:44:45



Otsikko: Henget
Kirjoitti: Palance - 23.02.2015 11:44:45
Huoh olen ollut kauan pois tältä foorumilta..

Halusin laittaa verhon tuonpuolleiseen kiinni kokonaan ja vaan elää normaalia elämää..

Eihän se onnistu,mutta rauhoittunut kovin. Olen nyt muutaman vuoden aikana kuitenkin auttanut joitakin ihmisiä..

En osaa näköjään maadoittaa itseäni oikein koska voimat menee silloin kun annan luvan lähestyä minua,sitä en enää jaksanut,mutta saan aika-ajoin ihmisistä menneet ja tulevat tapahtumat silmien eteen,joihinkin reagoin eli autan ja joihinkin en,riippuu asiasta.

Auttamisen jälkeen on ollut kuitenkin mahtava olo vaikka väsynyt.

En tiedä mitä tässä tekee kun tiedän pystyväni paljon enempään,mutta voimien ehdyttyä olen halunnut olla vaan rauhassa.Näyt tulee kuitenkin silloin kun tulee enkä voi sille mitään.

Apuja pyydän..



Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Varjotar - 23.02.2015 13:15:30
Et ole tasapainossa itsesi kanssa, eli se pitäisi löytää ensin, ennekuin mennään eteenpäin.
Rauhoitu ja tutki itseäsi. Mieti, mitä tahdot tehdä, määritä tarkasti omat rajasi ja pidä kiinni niistä.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 23.02.2015 17:22:01
Minusta nimenomaan tuntuu että olen tasapainossa itseni kanssa,mutta se minuunpäin yhteydenotto ei ole ollut,sitä on ollut liikaa ja olen yrittänyt rauhoittaa sitä ja onnistunutkin siinä jotenkin..


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Hamal - 23.02.2015 18:50:21
Ehdottomasti omat energiat kuntoon ja vasta sitten huolehtimaan muista!


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 23.02.2015 19:04:59
Auttamiset ovat olleet vain yhden päivän juttuja,ei mitenkään pitempiaikaisia ja asiat ovat tulleet vain eteeni,koska en osaa niitä näköjään hallita. Ne vain tulevat silloin kun haluavat,mitään kontrollia ei ole.
Voin olla huoneessa jossa jonkin tuntemattoman asiat tulevat ns. yhtäkkiä silmille. Kun olen kokenut että henkilö tarvitsee apuani niin olen sitä tarjonnut.

Hämmästyneitä ihmisiä olen kohdannut mutta kaikki ovat kuunnelleet ja kiittäneet lopuksi. Se auttaminen ei minua väsytä vaan se kontrolloimaton tiedon tulva..


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 23.02.2015 19:09:38
Miten saisin energiat täysin hallintaani?


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Varjotar - 23.02.2015 23:40:16
Auttamiset ovat olleet vain yhden päivän juttuja,ei mitenkään pitempiaikaisia ja asiat ovat tulleet vain eteeni,koska en osaa niitä näköjään hallita. Ne vain tulevat silloin kun haluavat,mitään kontrollia ei ole.

Ihan oikeesti, tämä kertoo, ettet ole tasapainossa itsesi kanssa. Et ole määritellyt rajoja, joita hallitset. Et hallitse itseäsi, jolloin olet avoin mille tahansa, kaikelle vahingollisellekin.
Siksi, nyt ne omat jutut ekana kuntoon.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 24.02.2015 16:58:20
Edelleen kysyn että miten saan hallintaan?

Olen määritellyt rajat,sen ansiosta tietty lähestyminen on vähentynyt,mutta niinkuin ylempänä jo sanoin,sitä tietoa tulee kerralla isot määrät. Miten saan hallintaan kun olen kokeillut jo monia asioita?
Niitä konkreettisia neuvoja nimenomaan kaipaan.

Jos joku osaa auttaa niin kiitän kauniisti.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Eklektikko - 24.02.2015 17:09:57
Miten ne rajat olet määritellyt?
Oman kokemukseni mukaan on täysin itse päätettävissä mitä ottaa vastaan ja kuinka paljon, mutta se täytyy silloin määritellä ihan tarkasti eikä esim. vain 'sen verran kuin on sopivaa' tms.

Määrittele ihan tarkasti kuinka paljon tietoa kerralla haluat, esim. 'vain puolet siitä mitä aiemmin' tai 'vain kymmenesosa siitä mitä aiemmin' jne.

Voit myös jos haluat määritellä että et halua yhtään mitään tietoa yhtään kenestäkään jonkin ajanjakson ajan, vaikkapa 'nyt haluan sulkea nämä kanavat kahden viikon lomani ajaksi kokonaan.' Voit määritellä että näitä näkemisiä tulee esim. vain max. 1 kerta per viikko tms. Olet täysin vapaa määrittelemään oman jaksamisesi mukaisen määrän näitä kokemuksia.

Vapaata tahtoamme kunnioitetaan täydellisesti näissä asioissa, mutta meidän täytyy myös sitten olla suht tarkkoja siinä miten määrittelemme mitä otamme vastaan.

Minä olen suoraan ilmoittanut, että en halua nähdä yhtikäs mitään näkyjä tai kuulla ääniä tai kanavoida, minulle riittää satunnaiset ennusunet joita joskus jollekin kaverille näen ja annan sitten vinkin että tämmöistä näkyi, sekä selvätuntoisuus joka energiahoitoja antaessa ilmenee diagnostisina tuntemuksina kämmenissä. Muuta en edes halua kokea, niin olen määritellyt, eikä sitä muuta ole sitten myöskään tullut.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Ritsa - 24.02.2015 17:12:49
No ainakin itsesuggestiolla pystyy vahvistamaan miten kokee asioita, näkee itsensä ja muut sekä mitä uskoo houkuttavan puoleensa. Ei siitä ainakaan haittaa ole. Voit antaa myös käskyjä "yläkertaan"/"alakertaan"/sisäänpäin/ulospäin (heh, eli koko olemukseesi ja maailmaan) että asiat tulevat myötätuntoisemmin eteen, koska se on rakkaudellista kaikkea olevaista kohtaan. Voit myös sanoa ääneen vaikkapa, että olen vahva ja täynnä rakkautta joka hetki. Tai mitä vaan keksit ja haluat. Ääneen sanottuna tehoaa paremmin, ja mitä vilpittömämmin ja itse siihen uskoen näitä tekee, niin sitä paremmin ne iskostuvat olemukseen.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 24.02.2015 18:37:55
Kiitos neuvoista Eklektikko ja Ritsa.

Ihan tarkkaa määritelmää tiedon saannista en ole tosiaankaan tehnyt,silloin kun en ole sitä kieltänyt tulemasta, siitäkö tämä "tulva" johtuisi. Kokeilen ehdottomasti ja aion uskoa sen auttavan. Sitä silti ihmettelen että vaikka olen kieltänyt mitään tulevan tiettynä aikana niin sitä on silti ajoittain tullut. Sen kun saisin vielä toimimaan.





Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 25.02.2015 11:48:56
Aika jännä että luonani kävi joku joka ei halunnut paljastua,jätti vain voimakkaan hajuveden tuoksun huoneeseen,tämä tapahtui eilen.
En siitä häiriintynyt eikä vienyt voimia. En siis kieltänyt sitä. Just nyt tätä kirjoittaessa tuli tänne taas ja näyttää seuraavan minun tekemisiä.

Hajuvesi on hyvän tuoksuista mutta sitä on liikaa.. En tiedä mitä haluaa vaikka kysyin. Miten kannattaisi toimia?


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Varjotar - 25.02.2015 15:46:48
Ei sen tarvii haluta mitää, kunhan kulkee vaan.
Oot ilmeisen kokematon tällä henkimaailman puolella, kun paljon on ihan perusasioita hukassa.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 25.02.2015 19:42:14
Tavallaan olenkin vaikka tätä on kyllä ollut vuosikausia,miksi kysyin mitä kannattaa tehdä johtuu ihan tuosta kun minua ei aina totella.
Jos jollakin ollut vastaavia kokemuksia niin niitä haluaisin kuulla.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Tigerwoman - 25.02.2015 20:03:15
Tuli aika hämmentynyt olo tätä ketjua lukiessani.

Pyyntösi tuntuu vilpittömältä. Silti en oikein saanut kiinni, mitä haluat? Kun joku vastaa sinulle, pyörrät sen vastauksen takaisin kysymykseesi, ja haluat taas vastauksia. Sait hyviä käytännön neuvojakin, silti taas kyselet, mitä pitäisi tehdä.
Kerrot tämän jatkuneen jo vuosia. Miten olet aiemmin pärjännyt? Milloin aloit menettää voimia? Mitä silloin tapahtui?



Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 25.02.2015 20:41:11
Vilpitön se onkin. Siis sain neuvoja tuohon tietotulvaan mutta en tiedä miten saisin täyden rauhan silloin kun haluan koska se ei pidä aina.

Tarkoitan vuosia kestäneellä sitä että tämä "lahja" on ollut minulla kauan. Olen sen halunnut välillä poistaa kokonaan ja elää ilman sitä,mutta se ei onnistu ja kulkee mukanani.

Olen pahoillani jos olen kirjoittanut huonosti. Toki saa kysyä jos en ole osannut selittää oikein.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Tigerwoman - 25.02.2015 21:16:00
Et ole kirjoittanut huonosti! En missään tapauksessa tarkoittanut sitä.

Pointtini oli se, että tuntuu kuin haluaisit vapautua siitä, ja samalla haluat pitää siitä kiinni. Nyt käytit ilmaisua "lahja".
Tuntuuko sinusta, että et saisi heittää pois saamaasi "lahjaa", vaikka se haittaa elämääsi?


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Varjotar - 26.02.2015 01:36:28
Oman kokemukseni mukaan tahdon täytyy olla järkkymätön silloin, kun et halua tietää mistään mitään.
Mutta liikettä ja tietoa on aina, joskus ei mitään vaikka haluaisikin. Me emme päätä itse kaikesta ja toisinaan hyvä myös niin.  :)


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 27.02.2015 14:05:12
Niin tämä on vähän kaksipiippuinen juttu..Olen onnellinen siitä että autoin ihmisiä niiden sitä tarvitessa,mutta kun tämä on vienyt minun voimia kun en osaa/saa sitä täysin hallintaani niin olen sitten halunnut päästä tästä eroon. Kaikkea mukavaa ei ole tullut nähtyä..

Olen kokenut myös kuitenkin mahtavia hetkiä tämän "lahjan" ansiosta. Ristiriitaiset tunteet ovat välillä tästä asiasta..


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Eklektikko - 27.02.2015 14:43:13
Energiaa noin ylipäätään saa ruuasta, unesta, hengityksestä ja meditaatiosta (tai muusta meditaation kaltaisesta toiminnasta joka itselle sattuu sopimaan, vaikka yläsävellaulu tms.)

Sitten on semmoinen juttu, että jokaikinen oma käsittelemätön trauma, epätasapaino yms. sitovat energiaa. Niin kauan kun on käsittelemättä mitä vaan omia epätasapainoja/traumoja tms. niin niissä on energiaa kiinni. Kun ne käsittelee ja saa pois systeemeistä tai tasapainottaa itseään, niin energiaa vapautuu käyttöön.

Minulla aukesivat itsestään energiahoitokanavat noin 4 vuoden oman itsen kanssa työskentelyn jälkeen. Ja mitään 'haluan tehdä energiahoitoja' -tavoitettahan minulla ei ollut ollenkaan; ainoa tavoitteeni oli saada itseni tasapainoon ja elämä mielekkäämmäksi. Minulle oli täysi yllätys että tuollainen kyky avautui (uskon itse että jokaisella on tuo kyky!), koska mitään sellaista ei ollut tavoitteissa - se oli ikään kuin sivutuote.

Automaattiset negatiiviset ajatustottumukset syövät myös energiaa, niistä eroon pääsyyn ohjeita täältä:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=65018.0

Värähtelyt ovat nyt niin korkealla, että niitä ei tarvitse enää nostattaa erikseen asioihin pystyäkseen, kuten ennen piti. Nykyään olennaista on lähinnä ihmisen oma tila ja tasapaino; siis se kuinka paljon hänen omasta energiastaan on kiinni esim. juuri jossain vanhoissa jutuissa ja siitä edistävätkö omat elämäntavat (ruoka, uni jne) sitä että olisi sitä energiaa.



Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Iko - 27.02.2015 23:41:51
Ristiriitaiset tunteet ovat välillä tästä asiasta..

Näinhän se menee, moni on kokenut tämän saman, ne ristiriitaiset tunteet jossakin vaiheessa kuuluu siis asiaan, se saa tutkimaan ja kysymään.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 02.03.2015 14:50:58
Lauantaina tuli yllättäin avun tarvitsija. Jännä miten koskaan ei voi tietää eikä kenestäkään nähdä ulospäin mitä sen elämä sisältää.Nyt sai apua muusikko..Ensin ajattelin etten voi ,mutta kun sitä tietoa alkoi tulla niin pakko oli aukaista suu ja sanoa suoraan. Halusi jutella asiasta lisää kun alku"shokista" selvisi..Hyvällä mielellä jatkettiin matkaa eri suuntiin. Annoin sille toivon jota nyt tarvitsi,mutta jokainen tekee ne lopulliset päätökset omasta elämästä aina itse ja siihen minäkään en voi vaikuttaa.

Erittäin positiivista tässä oli se ettei tietoa tullut liikaa ja jaksoin hymyillä ja olla oma itseni koko loppupäivänkin. :)


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 03.03.2015 11:32:49
Pakko on muuten kysyä sitä kun ystäväni lapsi kuoli kaksi vuotta sitten sairauteen niin minulle tuotiin siitä tieto sillä tavalla että aamulla herätessä rintaani puristi,en saanut kunnolla happea ja hoin vain lapsen nimeä,tiesin että lähtö oli lähellä vaikka en ollut saanut sitä tietooni ystäväni kautta. Se tuli yllättäin..siis lähtö..

Kuolinaika on samaa kun ahdistuksen sain. Pystynkö tätä hallitsemaan,siis etten itse tuntisi fyysisesti kipua kun toinen kärsii?


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 03.03.2015 11:48:03
Kyselen aika paljon ja jos jotain se jotenkn harmistuttaa toivon ettei siihen vastattaisi ainakaan ilkeästi.
Kaikki tieto on vain tärkeää joten jos vain joku asiasta tietävä jaksaisi vastata niin hyvä.

Fyysinen kova kipu tulee onneksi vain harvoin,mutta ei tunnu kyllä hyvältä,otan sen kuitenkin vastaan jos siihen ei ole mitään keinoa.



Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 04.03.2015 16:50:11
Harmillista jos jollain toisella ei ole samoja kokemuksia joita voisi verrata..tai joka olisi kehittyneemmällä tasolla ja osaisi neuvoa tästä eteenpäin..


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Iko - 04.03.2015 17:29:56
Se auttaminen ja tieto on jotain korkeampaa, mutta tämä meidän olemus on kuin useita päällekkäisiä kerroksia.
Jos se tieto tulee psyykkisen maailman läpi tai toisin sanottuna alemman minän kautta, silloin otamme itsestämme eetteriä tähän näkemiseen, ja se on silloin pois fyysiseltä keholta, siksi väsyttää, tai voi tuntua jopa kipuna. Tätä voi verrata johonkin kovaan tunne pläjäykseen tai stressiin silloinkin kärsimme fyysisesti, koska luomme tshittaa.

Meillä on luonnollinen palautumismekanismi tähän, nukkuessa astraalikeho irtoaa aavistuksen fyysis/eteerisen kehon yläpuolelle, jolloin eetteri eli energia jää fyysisen kehon käyttöön emmekä tuhlaa sitä, siksi nukkuminen virkistää kehoa.
Etenkin syvä uni on erittäin tehokasta tässä, (kaikki uneton uni ei kuitenkaan ole syvää unta)

Pitäisi vain jatkaa etsimistä ja löytää itsestä se korkeampi, ja asian tekninen puoli voisi olla jokin käytännön läsnäoloharjoitus nyt tähän.

Se vanha sanonta – Itse olemme oman astraalimaailman rakentaneet, itse sen myös puramme … ei ole mihinkään kadonnut.


Otsikko: Vs: Henget
Kirjoitti: Palance - 05.03.2015 09:42:53
Kiitos Iko!

Minä kokeilen neuvoasi  :smitten: