Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: sideman - 07.02.2015 11:12:49



Otsikko: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: sideman - 07.02.2015 11:12:49
Väittävät, että esim. suuri lauma hirviä on paennut Yellowstonesta viime kesänä, tai aiemmin.

Voisiko tuo merkitä, että "supertulivuori" on purkautumaisillaan? Eruptio saattaisi olla meidän tuntemamme
sivilisaation loppu...

 ???

http://youtu.be/ApiWADe9Bxk

http://youtu.be/5iW7hEJHO3U

http://youtu.be/-iGJlYgp43s


Otsikko: Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: body electric - 07.02.2015 21:02:53
Kuulostaa hurjalta. Olisko se supertulivuoren purkautuminen tosiaan koko maailmanlaajuinen ilmiö, eikä pelkästään Yhdysvaltojen loppu millä nyt ei olisikaan niin väliä  ;D


Otsikko: Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: Elektra - 08.02.2015 21:31:24
Niin, näitä uutisiahan on toki jokainen tahollaan seurannut jo toista vuotta. Pahimmillaan Yellowstonen purkautuminen karsisi tämän planeetan väestöä välittömästi ja välillisesti noin 2/3 mikäli se tapahtuu täydellä voimallaan, hallitsemattomasti.

Tämänkaltainen supertulivuoren purkaus on tapahtunut hamassa menneisyydessä jolloin vei kauan aikaa, ennenkuin ilmakehä pystyi puhdistumaan sen verran, että kasvillisuus alkoi jälleen kukoistaa ja ilma oli riittävän puhdasta hengitettäväksi. Se kuinka ne vähäiset ihmiset silloin selvisivät, on ollut aikamoinen ihme. Vanhat intiaanitarinat kertovat siihen tapaan, että 'ilmaa ei voinut enää hengittää, mutta muurahaisihmiset ottivat meidät maan alle luokseen asumaan'.

No mutta jotenkinhan täällä on saatava tämä jumalaton riistomeininki loppumaan.  Siispä laitanpa tälle visiolle hömiön, kuten BE:kin.  ;D :2funny:


Otsikko: Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: Tigerwoman - 08.02.2015 23:11:59
Tajusin jo alle kouluikäisenä, että kuolema tulee vääjäämättä.
Minulle on periaatteessa ihan sama, kuolenko hiipivään tautiin, liikenneonnettomuudessa vai isommassa pamauksessa. Silläkään ei ole käytännön merkitystä, kuolevatko muut samaan aikaan. Tavallaan olisi jopa hyvä, jos lähtisin lasteni kanssa samaan aikaan.
Yellowstone saattaa possahtaa, mutta sitä ennen saatan kuolla muuten.

Miksi siis murehtia?


Otsikko: Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: sideman - 09.02.2015 08:50:07

Miksi siis murehtia?

Ei sitä kannata tietenkään murehtia, mutta näillä 21.12.2012 -tyylisillä jutuilla saamme jännitystä
elämään!

 ::)



Otsikko: Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: JohannesKepler - 07.10.2019 11:20:57
Yellowstonen joskus tulevaisuudessa purkautuessa (tapahtuu tutkijoiden mukaan vääjäämättä joskus, mutta meneekö 100 vaiko 100 000 vuotta, sitä ei tiedetä) kuolevat Tigerwomanin kuvailemassa "possahduksessa" välittömästi vain Yellowstonen välittömässä läheisyydessä elävät eläimet ja ihmiset. Muulle maailmallehan alkaisi pitkällinen kärsimysnäytelmä, auringon pimetessä vuosikausiksi, jäätävän kylmyyden tunkeutuessa kaikkialle ja yhteiskuntien infrastruktuurien romahtaessa, joka puolestaan saisi miljoonat ihmiset vaeltamaan kamppaillen elämästä ja kuolemasta.

Eikä kuoleman kohtaaminen muutenkaan ole sitten kepeää, kuin edellä annetaan ymmärtää, kun itse ollaan todellisuudessa viimeisellä rannalla.

Seuratkaamme mieluummin Greta Thunbergin soihtua ja pelastakaamme ainakin muut ja jälkeemme tulevat, jollemme itsestämme piittaisikaan.  :)


Otsikko: Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta?
Kirjoitti: body electric - 29.07.2021 21:00:46
Greta Thunberg  :knuppel2: