Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Muita kokemuksia => Aiheen aloitti: lunatar_ - 21.12.2014 20:27:07



Otsikko: Voimaeläimet - oletteko tavanneet omanne
Kirjoitti: lunatar_ - 21.12.2014 20:27:07
Tulipa mieleen tässä, kun iltakahvia olin hörpännyt; Ammattikoulussa ollessani näin pellolla korppeja syömässä puolukoita, ne kääntyivät eivätkä lähteneet minua pakoon. Korppiparvi katseli minua, aivan kuin tuttavaansa. Tapahtuman jälkeen korpit löysivät asuntolan, missä asustelin ja ikäänkuin lensivät näköetäisyydellä raakkuen.  :angel:

Oletteko itse kokeneet jotain vastaavaa?


Otsikko: Vs: Voimaeläimet - oletteko tavanneet omanne
Kirjoitti: Toteo - 29.12.2014 10:11:40
Korpit ja varikset ovat älykkäitä ja uteliaita lintuja, ja usein kai kiinnostuneita ihmisten tekemisistä. Eräs varis viime kesänä istui tuossa parvekkeen räystäällä ja kurkisteli sisään ikkunasta. Katsottiin hetken toisiamme, ja varis liiteli sitten tien toiselle puolelle rivitalon räystäälle, ja alkoi taas kurkistella siellä ikkunasta sisälle.
Toissa kesänä kirjoittelin netissä erään henkilön kanssa joka mainitsi että hänen voimaeläimensä on kettu. Seuraavana yönä näin työpaikan pihalla (kaupungissa) ketun, joka ei säikkynyt ollenkaan vaan kipitti noin viiden metrin päästä ohitseni ja jatkoi matkaansa jonnekin. Tällaisia synkronistisia tapahtumia sattuu joskus.


Otsikko: Vs: Voimaeläimet - oletteko tavanneet omanne
Kirjoitti: Shopia - 02.01.2015 17:28:04
Pieni lintu (en tuntenut mikä lintu kyseessä) istahti uuden vuoden aattoyönä takapihan aidan päälle ja möllötteli siinä, eikä lentänyt pakoon vaikka menin lähelle. Lopulta päätin taputtaa käsiäni, jotta varmistuin, ettei se ole loukkaantunut. Sitten se lensi pois, mutta oli jotenkin ihmeellistä kun päästi lähelle :)
"Kesyn" city ketun olen myös nähnyt ihan lähietäisyydeltä.

Kuitenkin upeimmat kokemukset ovat olleet hevosten kanssa, kun hevonen luottaa ja seuraa perässä ilman että sitä tarvitsee pitää kiinni :)


Otsikko: Vs: Voimaeläimet - oletteko tavanneet omanne
Kirjoitti: injuredgrass - 07.02.2015 06:47:26
Itsellä kurjet ja niiden parvet keväisin ja syksyisin aiheuttavat mielettömän tunteen. Sitä on vaikea kuvailla, mutta se saa sanattomaksi ja pakahduttaa sydäntä. Näin on ollut aina, ihan pienestä pitäen. Eli ehkäpä voimaeläimeni saattaa olla kurki. Mitähän tuo mahtaa symboloida?
Vapautta, kaukokaipuuta, melankoliaa ainakin mitä itse tulkitsisin...  ::)


Otsikko: Vs: Voimaeläimet - oletteko tavanneet omanne
Kirjoitti: injuredgrass - 07.02.2015 17:12:29
Itsellenikin tuo kettu on myös lähellä sydäntä. Jos itse olisin eläin, olisin varmaankin kettu... Tai kissa tai lumikko, mutta no, kuitenkin. :-D

Olen kuullut että rumpumatkailun avulla voi löytää todellisen voimaeläimensä. Kiinnostaisi kyllä kokeilla, mutta se kuulostaa aika jännittävältä, melkein liiankin...


Otsikko: Vs: Voimaeläimet - oletteko tavanneet omanne
Kirjoitti: elenitsa - 08.02.2015 22:28:07
minun voimaelaimeni on luultavasti tiikeri. hyvin usein meditoidessa ilmestyy tiikeri.