Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: althema82 - 22.05.2006 19:03:42Otsikko: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 22.05.2006 19:03:42
Mikä on sinun voimaeläimesi?
Monissa kulttuureissa uskotaan, että fyysinen ja henkinen maailma eivät olekaan erillisiä, vaan molemmat ihmisen saavutettavissa, jos olemme riittävän tasapainossa itsemme kanssa. Tähän uskomukseen liittyy usein myös ajatus, että eläinten tehtävä on tuoda ihmiselle viestejä henkimaailmasta, opastaa meitä matkoillamme sinne ja yksinkertaisesti auttaa meitä avautumaan erilaisille energioille, jotka mahdollistavat tietoisuutemme laajentamisen. Kun saavutamme syvemmän ymmärryksen eläimistä, opimme myös paremmin ymmärtämään fyysisen ja henkisen maailman yhteyttä?

Näin löydät oman voimaeläimesi:

Mieti, mihin eläimiin olet aina ollut "ihastunut". Muista, että eläimiin kuuluvat myös linnut, matelijat, sammakkoeläimet, kalat ja hyönteiset. (Esimerkiksi sammakko on voimakas parantaja)

- Keräsitkö perhosia? Piirsitkö lohikäärmeiden kuvia? Hurmaannuitko hevosten katselemisesta? Vannoitko, että joku päivä vielä hankkisit kissan (kissa on yksi suosituimmista voimaeläimistä, seuraavina lienevät delfiini ja susi)

- Mikä eläin mielestäsi muistuttaa itseäsi eniten?

- Jos olisit eläin, mikä haluaisit olla? Mikä et missään tapauksessa haluaisi olla?

- Näetkö usein unta jostain tietystä eläimestä?

Jos vastaukset näihin kysymyksiin eivät vielä tuo sinulle varmuutta omita voimaeläimistäsi (niitä voi olla useampi kuin yksi) kokeile seuraavaa:

 
- Ennen kuin käyt nukkumaan, tai kun meditoit, pyydä voimaeläintäsi näyttäytymään.

- Ole tarkkana päivän mittaan - mistä eläimestä näet kuvia? Saitko joltain kortin, jossa oli suden kuva? Tuliko televisiosta dokumentti hirven metsästyksestä?

- Jos asut lähellä luontoa, mitkä eläimet vierailevat useimmin pihapiirissäsi? Mitkä linnut käyvät useimmin ruokittavinasi?

- Tartu kuvalliseen eläinkirjaan ja selaa sivuja - puhutteleeko jokin niistä sinua?

Kun tunnistat oman voimaeläimesi, vahvista suhdettanne pitämällä hänet aina mukanasi. Laita juliste seinälle, hanki koru tai koriste, joka on eläimesi muotoinen, pue yllesi t-paita, jossa on voimaeläimesi kuva.

Itse pidän tiikeriä voimaeläimenä koska pidän sitä kauniina ja vaarallisena. Minulla on kiinalainen tatuointi joka tarkoittaa tiikeriä.En ole kiinalaiselta horoskoopiltani tiikeri. Ihailen tiikeriä ja jos haluaisin ja saisin valita mikä eläin olisin, niin olisin tiikeri.Ja tietysti nalle puhin tikru on paras! :D ;) :D ;) :D ;) :D ;) :D TTFN  ;) :D ;) :D :D ;) :D ;) ;) :D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Jinx - 22.05.2006 19:12:30
Kissa ystävänä vastaan että KISSA eläimet  :smitten:  :smitten:

Siinä on voimaeläimeksi voimakas eläin  ;D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: sawotar - 22.05.2006 19:19:07
Kissat ehdottomasti ja koirat ( tietyt rodut) sakemanni ja suursnautseri :smitten: ja ajatuksena kiehtoo ilves :angel: rakastan eläimiä tosi paljon, en satuttas niitä mistään hinnasta ja olen päättänyt, että yksikään luonto kappale ei kuole minun käden kautta vaan saavat kuolla luonnollisesti tai onnellisesti ilman tuskaa :smitten: en kykene ampumaan tms


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: remppa11 - 22.05.2006 19:32:23
Ihannoin sutta,ja mulla kax sutta tatskanakin,tosin niin on kotkakin,mutta sudet on jotain sanon kuvaamattoman ihanaa.ja en voi kun ihailla niiden olemusta ja elämisen taistoa ihmisen rinnalla.....tosin epäreiluhan se taisto on mutta siltikin.
Eli jos se mitä ihannoi ja mitä ns,kunnioittaa niin susi ja ehdottomastikin.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: taria - 22.05.2006 20:14:47
Mun voimaeläin on ehdottomasti DELFFIINI! Tulikivikävelyn(joskus v.-98) jälkeen delffiinit ilmestyivät elämääni.. keräilen kaikkea niihin liityvää.. yöllä unissa uin delffiinien kans..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: valonkantaja - 22.05.2006 20:18:26
Tämä on ehkä vähän hassu, mutta tiedän ja tunnen ihan varmasti että voimaeläimeni on pähkinähakki. Näin linnun ensimmäisen kerran 10-vuotiaana ja se kohtaaminen oli niin maaginen ja unohtumaton, että lintu vei sydämeni... Lintu oli kesy ja suloinen, lenteli ympärilläni, ikään kuin leikkien kanssani... Olin aivan lumoutunut. Päästyäni kotiin piirsin linnun ja enoni tunnisti lajin heti. Sen jälkeen luin kaiken mahdollisen pähkinähakeista. Kotona on kansio, johon olen piirtänyt n.30 kuvaa kyseisestä linnusta... :)

Rakastan ja ihailen kaikkia eläimiä valtavasti! Niillä kaikilla on jotain annettavaa minulle viattomien silmiensä katseella, siksipä totean tähän että kaikki eläimet ovat tavalla tai toisella voimaeläimiäni. Niillä on ollut niin suuri vaikutus elämääni.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: taiska - 22.05.2006 22:13:47
Ehdottomasti SUSI jota olen rakastanut ja kunnioittanut lapsesta asti.Toinen eläin joka lumoaa minut kauneudellaan on HEVONEN ja kolmas KOTKA.  :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Rakkauden valo - 22.05.2006 22:18:43
Kotka ja Karhu.  :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: mateve - 23.05.2006 08:53:03


Rakastan koiria mutta unissa auttajiani ovat Karhu joka erään kerran tuli kertomaan muutoksesta ja niinpä muutin Kontionkadulle.  ;D
Varikset ja sudet ovat myös menneisyyden kautta tässä elämässä tärkeitä ja uutena on metsäkyyhkypariskunta pihalla  :smitten:

 ;) mateve


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 23.05.2006 10:18:50
Jos Haluatte tietää oman voimaeläimen kuvauksia löydätte ne täältä sivulta. Voimaeläin kuvaukset.Kaikkia eläimiä tältä sivustoilta ei valitettavasti löydy. Mutta aika monta  ;D

http://www.geocities.com/med_rest/voimaelaimet.html (http://www.geocities.com/med_rest/voimaelaimet.html)Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Perhonen - 23.05.2006 10:26:43
PERHONEN  :D

"Siispä on luonnollista, että perhonen symboloi täydellistä muutosta. Perhonen edustaa tarvetta muutokseen ja suurempaan vapauteen, mutta samalla se edustaa rohkeutta. On oltava rohkea pystyäkseen kohtaamaan kasvuprosessin vaatimat muutokset. Perhosen voimat ovat yhteydessä ilmaelementtiin ja henkisiin voimiin. Se opettaa meitä löytämään selkeyttä henkisissä prosesseissa, projektien organisoinnissa tai etsiessämme oikeaa suuntaa sisäiselle kasvullemme.
Jos perhonen on voimaeläimesi, tai jos se muuten viehättää sinua, olet valmistautumassa johonkin muutokseen".   :D

Myös Delfiini ja Kauris ovat suosikkejani  :)

Enpä ole arvannutkaan kuinka paljon tämä minun nikkini kuvastaa minua  :2funny:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: pluto - 23.05.2006 11:32:01
Näin löydät oman voimaeläimesi:

Mieti, mihin eläimiin olet aina ollut "ihastunut". 
***Vannoitko, että joku päivä vielä hankkisit kissan (kissa on yksi suosituimmista voimaeläimistä,

- Jos olisit eläin, mikä haluaisit olla?

- Näetkö usein unta jostain tietystä eläimestä?


Olen aina pitänyt kissoista, ja minulla sellainen olisikin, ellen olisi allerginen. Tiikeri ja nimenomaan Siperiantiikeri on aina ollut mielestäni maailmakaikkeuden hienoin eläin. Voimakas ja kaunis.

Karhun kuitenkin nimeäisin varsinaiseksi "toteemieläimekseni". Karhut tulevat uniini. Välillä ne ovat uhka ja välillä kävelen unissani karhun rinnalla käsi karhun kaulalla. (Aina karhu kävelee vasemmalla puolellani, kaipa sillekin joku selitys on, mutten sitä tiedä)

Tuo Altheman linkistä löytynyt Karhu-kohta osui ja upposi. Ja teinpä joskus testin  http://www.animalinyou.com/survey.asp -sivuilla... Karhuhan sieltä tuli. Suosittelen ehdottomasti kokeileman.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: taria - 23.05.2006 12:10:32
Kiitos Althema.. :smitten:

Delfiini
Ystävällisyys, leikkisyys, energia
Kaunis, lempeä ja sulavalinjainen delfiini kantaa mukanaan monia viestejä kaksijalkaisille. Vaikka delfiini onkin nisäkäs, meri on sen koti, ja se on mestari hengitystekniikassa. Koska vesi on kaiken elämän symboli; luomisen, intohimon ja jopa seksuaalisuuden, tuo delfiini meille oppeja elämän vedestä. Leikkisät delfiinit ovat jo kauan viihdyttäneet ihmisiä hilpeällä asenteellaan. Delfiinien kommunikoinnin tutkiminen on osoittautunut varsin haasteelliseksi tehtäväksi. Kaikkien eläinten tavoin delfiineilläkin on keinot varoittaa lajitovereitaan lähestyvästä vaarasta. Uskotaan, että voimaeläimenä delfiini varoittaa ihmistä vaaroista, joita seuraa kun luonnon tasapainoa ei kunnioiteta.
Delfiinien kanssa uiminen on ollut monelle ihmiselle hyvin voimakas kokemus, jonka jälkeen niiden kykyä kommunikoida ei voi enää epäillä. Delfiini myös muistuttaa meitä siitä, että leikki, rentoutuminen, on välttämätöntä tasapainon saavuttamiseksi. Delfiini liikkuu vedessä äärimmäisen sulavasti ja kehottaa myös meitä antautumaan elämän virtojen vietäviksi sen sijaan, että ehdoin tahdoin etsisimme kiviseiniä särjettäviksi. Delfiinin voimia ovat muutos, viisaus, tasapaino, harmonia, kommunikointikyky, vapaus, luottamus, elämänrytmin ymmärtäminen ja hengitystekniikoiden käyttäminen stressin ja jännityksen purkamiseen sekä veden parantava voima.

.. näinhän se menee  ;)..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 23.05.2006 12:13:29


 Ja teinpä joskus testin  http://www.animalinyou.com/survey.asp -sivuilla... Karhuhan sieltä tuli. Suosittelen ehdottomasti kokeileman.

[/quote]

minulle tuli kyseisestä testistä isokissa eläin  :D :D :D :D :D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: täysikuu - 23.05.2006 14:17:35


KOTKA se on ollut kai aina. Katsoo ylhäältä ja tutkii tilanteita.....


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Pallaskissa - 23.05.2006 14:53:33
Horsmakiitäjä  :)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 23.05.2006 16:19:59
Löysin myös tälläisen toteemieläin syntymäajan mukaan. Olisin Karhu  :D murrr :D :D :D ;D

Toteemieläimet syntymäajan mukaan:


22.12-19.1. Hanhi
20.1.-18.2. Saukko
19.2.-20.3. Susi
21.3.-19.4. Haukka
20.4.-20.5. Majava
21.5.-20.6. Kauris
21.6.-21.7. Tikka
22.7.-21.8. Lohi
22.8.-21.9. Karhu
22.9.-22.10. Varis
23.10.-22.11. Käärme
23.11.-21.12 Pöllö


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 23.05.2006 16:24:05
Tässä myös lisää voimaeläinten luonteita :D


Eläinten arkkityyppiset merkitykset

ALLIGAATTORI: asioiden sulattelu, kokonaisuuden näkeminen, hyökkäävyys
ANTILOOPPI: nopeus, uhrautuminen, sulavuus
APINA: nopeus, keskittyminen, kekseliäisyys, leikkisyys
BUFFALO: elämän pyhyys, yltäkylläisyys, periaatteiden voimakkuus, kiitollisuus, jääräpäisyys
DELFIINI: uskollisuus, leikkisyys, sopeutuvuus, ystävällisyys, huumorintaju
HAI: itsenäisyys, selviytyminen, metsästäjyys
HAIKARA: itsenäisyys, laajat näkökulmat, hedelmällisyys, riippumattomuus, yksinäisyys
HAISUNÄÄTÄ: maine, voima, läsnäolo, itsen arvostaminen
HAUKKA: laaja näkökulma, aktiivisuus, uskallus, vaisto, erittelykyky, sanansaattaja
HEVONEN: uskollisuus, lohdutus, maskuliininen voima, kestävyys, liikkuvuus
HIIRI: yksityiskohtaisuus, tutkiskelu, järjestys, keskittyminen, pelot
HIRVI: itsekunnioitus, ylväys, maskuliininen voima, kestävyys, jatkuvuus
HÄMÄHÄKKI: naiseus, verkostoituminen, luovuus, mahdollisuudet
ILVES: salaisuuksien pitäminen, suojeleminen, opas, oma polku
JAGUAARI: lahjomattomuus, moitteettomuus, nopeus
JOUTSEN: viehkeys, tasapaino, viattomuus, pyhyys, alitajunnan tutkiminen
JÄNIS: täsmällisyys, pelot, varovaisuus, nopeus
KALKKUNA: äidillisyys, suojeleminen, oma reviiri, huolehtiminen
KARHU: voima, varmuus, itsensä tutkiskelu, parantaminen
KAURIS: lempeys, nopeus, herkkyys, feminiinisyys
KETTU: viekkaus, nopea äly, notkeus, keinojen löytäminen
KILPIKONNA: suojaava kilpi, asioiden perusteellinen läpikäyminen, äidillisyys, suojelu, hoivaaminen
KISSA: kokonaisvaltaisuus, henkisyyden ja fyysisyyden yhdistäminen, itsenäisyys, maagisuus
KIRAHVI: laaja näkemys, maadoittuminen, haavoittuvuus
KOIRA: uskollisuus, jalous, opettaminen
KOJOOTTI: vallattomuus, temppuilevuus, leikillisyys, oma polku
KOLIBRI: nopeus, viestintuoja, ajattomuus, feminiininen energia
KORPPI: rohkeus, itsetuntemus, opas, havainnot, magia
KOTKA: viisaus, laaja näkökulma, itsenäisyys, henkisyys, yhteys jumalalliseen voimaan
KYYHKYNEN: rauha, henkimaailma, viattomuus, yhteistyön rakentaminen
KÄÄRME: uudelleen syntyminen, älykkyys, jumalatar, muuntuminen, terävyys, pistävyys
LEIJONA: rohkeus, majesteetillisuus, sydämellisyys, johtajuus
LEPAKKO: uudelleen syntyminen, erilaiset näkökulmat, salaisuudet, vihkiytyminen
LISKO: säilyttäminen, unelmoiminen
LOHI: viisaus, sisäinen tieto, päättäväisyys, sisu
MAJAVA: rakentaminen, suojeleminen, rakenteiden hallinta
MERIHEVONEN: luottamus, hienostuneisuus
METSO: henkilökohtainen voima, vahvuus, maskuliinisuus
MUURAHAINEN: ahkeruus, yhteistyö, liike, ryhmämieli, kärsivällisyys
MÄYRÄ: taistelutahto, sinnikkyys, sisäinen voima
NORSU: sitoutuminen, uskollisuus, viisaus, vanhan ihmisen elämänkokemus
NÄÄTÄ: energisyys, kekseliäisyys, vaivihkaisuus, voima
OPOSSUMI: suunnanmuutos, strategia, harhautus
ORAVA: suunnitteleminen, kokoaminen, vikkelyys
PERHONEN: muodonmuutos, kauneus, vaihtuvuus
PESUKARHU: suojelu, anteliaisuus, ympäristön tutkiminen
PEURA: lempeys, välittäminen, kiltteys
PIIKKISIKA: viattomuus, kumppanuus, välittäminen
PREERIAKOIRA: vetäytyminen, hengähtäminen
PÖLLÖ: viisaus, henkimaailma, vastaanottavaisuus, sisäinen näkemys, selvänäköisyys
SAMMAKKO: veden energia, puhdistuminen, tarkkailu, parantaminen
SAUKKO: parantava feminiinisyys, leikkisyys, ennustustaidot
SIILI: Piikikkyys, itsenäisyys
SUDENKORENTO: keveys, illuusiot, huolettomuus
SUSI: uskollisuus, kestävyys, menestys, opettaminen, ryhmätyöskentely
VALAS: tasapaino, huolehtiminen, viisaus, yhdistyminen
VARIS: muutos, laki, viestintuoja
VILLISIKA: kohtaaminen, elämänvoima, itsepäisyys
VUORISTOLEIJONA: johtajuus, vahvuus, tasapaino
VYÖTIÄINEN: Suojaava/parantava kilpi, turvallisuus, sisäänpäin suuntautuminenOtsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Rakkauden valo - 23.05.2006 22:49:09
Tässä myös lisää voimaeläinten luonteita :D


Eläinten arkkityyppiset merkitykset


KARHU: voima, varmuus, itsensä tutkiskelu, parantaminen

KOTKA: viisaus, laaja näkökulma, itsenäisyys, henkisyys, yhteys jumalalliseen voimaan

 :D Osui ja upposi.

(http://www.firstpeople.us/pictures/art/odd-sizes/pt/The-Eagles-Journey-585x768.jpg)

(http://www.shadowsattictrinkets.com/files/spirit_of_the_bear.jpg)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Ozzette - 23.05.2006 22:57:59
KOTKA: viisaus, laaja näkökulma, itsenäisyys, henkisyys, yhteys jumalalliseen voimaan
SUSI: uskollisuus, kestävyys, menestys, opettaminen, ryhmätyöskentely
Lainaus
Nämä kyllä omalla kohdallani sisäistäisin voimaeläimikseni. Niillä on aina ollut suuri vetovoima ja merkitys minulle.  Kotka & Susi   :smitten:  :smitten:  :-*


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: valonkantaja - 24.05.2006 18:27:50
Ei ollut mun pähkinähakkia siellä, mut valitsin kolme lukematta etukäteen selityksiä... Sit ällistykseksi huomasin, miten hyvin ne kuvaa mua ihmisenä, oon just sekotus delfiiniä, pesukarhua ja ilvestä! Minkähän näkönen tulis jos ne risteyttäis... Pitää varmaan piirtää prototyyppi... :D

DELFIINI: uskollisuus, leikkisyys, sopeutuvuus, ystävällisyys, huumorintaju

PESUKARHU: suojelu, anteliaisuus, ympäristön tutkiminen

ILVES: salaisuuksien pitäminen, suojeleminen, opas, oma polku


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: remppa11 - 27.05.2006 19:28:16
tota listaa lukiessani on pakko sanoo että vaikka ihailen ne.sutta....on enmmin kojootti tai delffiini sittenkin mua siis luonteen mukaan...mutta haluisin suden silti...olenhan itsepäinen... :D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 29.05.2006 21:34:09
harmikseni olen todennut että en löydä tiikereistä minkään laista luonteen piirteitä.Mutta tässä myös erittäin mielenkiintoiset sivut voimaeläimistä ja niiden luonteista..

http://www.energiakeskus.com/energiasivut/native-american-voimaelaimet-3.php (http://www.energiakeskus.com/energiasivut/native-american-voimaelaimet-3.php)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Ozzette - 29.05.2006 21:40:23
SUSI
Pääteema: Uskollisuus, kestävyys, menestys, opettaminen.
Susi on suuri opettaja. Kuin Villisusi se on uusien ideoiden ja ajattelutapojen polun löytäjä. Susi on yön luontokappale, alitajunnan olento. Kuu tarjoaa Suden tietoa ja viisauden kätketystä itsestä.
Parantava voima: Suden parantava voima tarjoaa niille, jotka sen omaavat tai ovat näiden valittujen ympärillä, mielen itsetutkiskeluun ja intuitiiviseen tiedon oikean polun löytämisestä elämässä. 

Kiitokset althema82 !  :smitten:  :smitten:  :-*  :-*


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: remppa11 - 30.05.2006 19:20:16
Tässä myös lisää voimaeläinten luonteita :D


Eläinten arkkityyppiset merkitykset


KARHU: voima, varmuus, itsensä tutkiskelu, parantaminen

KOTKA: viisaus, laaja näkökulma, itsenäisyys, henkisyys, yhteys jumalalliseen voimaan

 :D Osui ja upposi.

(http://www.firstpeople.us/pictures/art/odd-sizes/pt/The-Eagles-Journey-585x768.jpg)

(http://www.shadowsattictrinkets.com/files/spirit_of_the_bear.jpg)
vau mitä kuvia...inkkari hullu ihminen menee sekasin  :D :D :D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Rakkauden valo - 30.05.2006 21:52:46
 :D Älä nyt ihan täysin sekoa.  ;)  ;D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Oikku67 - 30.05.2006 22:12:13
Huikean hienon kuvan Intiaaninaisesta olit Rakkauden enkeli iloksemme laittanut..  (http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d010.gif)

SIILI: Piikikkyys, itsenäisyys
KETTU: viekkaus, nopea äly, notkeus, keinojen löytäminen
LOHI: viisaus, sisäinen tieto, päättäväisyys, sisu
Siili ja kettu, ovat olleet aina suosikkejani.. ne vaan ovat NIIN suloisia molemmat omalla tavallaan
ja piikikkyys on paha tapani.. :(

Kotka myös suosikkejani, Uljas/Upea eläin.. tribal tatuointina jalassani.
Lohi oli tuossa aiemmin synt.ajan perusteella althema82:n listalla, siitä allekirjoitan SISUN ja päätäväisyyden

       Oikku67        (http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a025.gif)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: skorpparinainen - 12.06.2006 07:50:33
olen aina ihaillut sutta :)näen niistä jopa unia.... :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Jinx - 12.06.2006 07:53:04

Toteemieläimet syntymäajan mukaan:

21.5.-20.6. Kauris


Katsoppas vaan nousumerkkini  :)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Niizu - 16.06.2006 16:10:20
Heissan!! Heitän korteni kekoon :D. Mulla on hyvä ystävä, joka näkee meditoidessaan voimaeläimiä ja hänen mukaan mun voimaeläin on kalliovuorten kuningatar PUUMA :). Nuorena minulla oli kaksi mielikuvitus tiikeriä, joten luontevaa tuo puuma. Ja hevoset on aina olleet lähellä sydäntä :smitten:. Hevonen kuvaa minulle valtaisaa energiaa 8)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: althema82 - 20.06.2006 01:46:24
Minulla myös (vaikka ihannoin tiikeriä yli kaiken) on ollut lapsena leikkejä jossa olen ollut mieluusti karhu tai villikoiran tai yleensä koira


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: taikakuu - 20.06.2006 07:15:27
Voimaeläimeni on ollut jo vuosia Susi.
Siinä on jotain niin upeaa siinä eläimessä!!

Niin ja inkkarifanikin olen pikkutytöstä asti ollut :laugh:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: asboo - 20.06.2006 11:40:32
Ehdottomasti jokin lintu, veikkaan vahvasti varista, mutta pidän myös pitkäjalkaisista kahlaajista. Vastaan variksille aina jos ne raakkuvat lähellä(jos ei ihmisiä lähellä huom). Olen kerännyt linnunsulkia nuorena ja piirrän edelleen mielikuvituslintuja. Toinen voimaeläin olisi koira, mutta kun omistan niitä niin en voi olla puolueeton.

(http://tn3-2.deviantart.com/fs4/300W/i/2005/142/c/8/Poison_Mary_by_asbolos.jpg)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Bast - 24.06.2006 14:00:02
HEVONEN 
Kestävyys, liikkuvuus.
Hevonen esiintyy melkein kaikissa mytologisissa kirjoituksissa ja taruissa . On mahtavasiipinen Pegasus, skandinaavien Odin-jumalan 8-jalkainen hevonen, Hindujen aurinkojumalan ratsut, Apollon orit ja niin edelleen. Monet legendat kertovat hevosista, jotka osasivat puhua, ja joilla oli maagisia kykyjä. Mikään muu eläin ei ole tarjonnut ihmiselle niin suurta liikkumisen vapautta kuin hevonen. Jos hevonen vetää sinua puoleensa, tunnet hengessäsi joskus voimaa, jota on vaikea hallita. Hevonen symboloi omistautumista ja uskollisuutta, pyyteetöntä rakkautta ja kuuliaisuutta. Hevonen kertoo, että rakastat matkustamista ja että sielussasi on aimo annos mustalaista. Hevonen on myös sisäinen soturisi, rohkea taistelija, joka tuo turvaa matkoillesi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hevosen voimia ovat voima, sitkeys, kestävyys, uskollisuus, vapaus, ympäristön hallinta, yhteistyön tuoman voiman ymmärtäminen, suvaitsevaisuus, omien kykyjen laajentaminen, ystävällisyys ja yhteistyö, matkustaminen myös astraalitasolla . Hevonen on matkustajien suojelija, varoittaa mahdollisesta vaarasta ja opastaa voittamaan esteet.Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Tess - 26.06.2006 13:39:11
Hirvi

Niitä oli meillä aina pienenä talon takana pellolla syömässä, ja siellä samalla pellolla aina leikin äitini kauhuksi. Nyt niitä ei ole enää vuosikausiin näkynyt ilmeisesti. Metsäkävelyillä on aina kohdannut niitä, niinkuin monet muutkin suomalaiset, ja olen niitä aina kunnioittanut ja ihaillut. Hieman pelännytkin. Usein pyähdyin nuorena vaihtamaan katseita. Hurjin kokemus oli n. 18-vuotiaana kun istuin metsässä kivellä eräänä kauniina kesäpäivänä ja tieltä rymisti eläin kamalalla metelillä ja vauhdilla. En ole koskaan nähnyt niin nopeaa liikettä. Luulin sitä suureksi koiraksi, mutta huomasinkin sen olevan hirviemo, jonka perässä juoksi kaksi vasaa. Emo jäi seisomaan metrin päähän minusta oikealle puolelleni ja vasat juoksivat ohi ja jäivät vasemmalle puolelle. En ole koskaan pelännyt niin paljon. En voinut oikein liikkuakaan, kun päässäni pyöri sanat: "älä koskaan mene hirviemon ja vasan väliin". Nyt olin joutunut niiden väliin vahingossa. Ei auttanut muu kuin odottaa. Hirvi tutki ja tuijotti, kuulin sen hengityksen, ja äännähdykset. Yritin rauhallisesti puhella, ja hitaasti askel ja pysähdys kerrallaan se liikkui ohitseni kohti vasojaan. Lopulta uskalsin nousta, ja se otti vielä muutaman juoksuaskeleen kohti minua, muttei tullut perään.
Kohtaaminen jota tulen aina ja ikuisesti vaalimaan sydämessäni. Valitettavasti asun nykyään aina kaupungeissa, ja alan vieraantumaan luonnosta, enkä näitä eläimiä enää tapaa.
Karhut tulevat aina uniini tosin. Mutta eräällä shamaanikurssilla tehtiin matkoja aliseen, ja siellä kohtasin hirven, joka oli viisas ja rauhallinen ja opasti minua, mutta kohtasin myös pesukarhun, joka toimi leikkisämpänä ja hieman kiusoittelevana oppaanani. Joskus ne olivat siinä samaan aikaan. Pitäisi ehkä tehdä niitä matkoja taas...


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Aya Nuit - 27.06.2006 15:23:29
Tuon yhden testin mukaan olisin LEPAKKO tai PINGVIINI :coolsmiley:

(kaksi vastausta koska en osannut päättää yhteen kysymykseen kumpi vastaisi paremmin minua, välillä toinen ja välillä toinen..)

Kissat ovat aina olleet lähellä sydäntä, lapsuudenkodissa oli paljon kissoja, ja pitihän se otta itselleenkin kuppaniksi tuollainen musta höpsykkä.. tuolla se nytkin rötvää ja pesee itseään :laugh:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: marija - 05.07.2006 22:40:55
http://www.energiakeskus.com/energiasivut/native-american-voimaelaimet-1.php


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: kooky - 06.07.2006 02:30:51
Vastaan variksille aina jos ne raakkuvat lähellä(jos ei ihmisiä lähellä huom).


 :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Tulikukka - 06.07.2006 13:14:18
Karhu on viime aikoina ilmestynyt uniini usein. Samoin hirvi. Liekö näillä jotain tekemistä voimaeläimeni kanssa?  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Odessa - 06.07.2006 13:45:33
DELFIINI JA KOTKA.

 :smitten:  :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Totsi - 26.12.2006 00:02:58
(http://i119.photobucket.com/albums/o159/mgdl/suaur25122006c.jpg)

(http://i119.photobucket.com/albums/o159/mgdl/kotkapieni.jpg)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Minerwa - 28.12.2006 19:16:50
Mä olen aina ollut eläinrakas; lemmikkieläimistä erityisesti koirat ovat lähellä sydäntä... mutta mikään muu eläin ei ole puhutellut mua yhtä voimakkaasti kuin KARHU.

Voima, parantaminen...
Karhut nukkuvat talviunta. Tämä saattaa selittää assosiaation "Suuren Hengen" näkemisestä unissa. Karhun luola symboloi paluuta Äiti Maan kohtuun. Siinä on myös hyvin voimakas feminiininen aspekti, joka edustaa hoivaamista ja suojaa. Karhunpennut syntyvät varhain keväällä ja saattavat viettää emonsa kanssa jopa seitsemän vuotta ennen itsenäistymistään. Ihmisiä, joilla on karhun voimia, pidetään itseriittoisina. He luottavat mieluummin omiin voimiinsa kuin ovat riippuvaisia toisista. He ovat usein myös uneksijoita. Monilla on taito visualisoida tulevia, mutta samalla he helposti kadottavat kosketuksen nykyhetkeen. Karhun voimia ovat itsetutkiskelu, parantaminen, yksinäisyys, viisaus, muutos, kommunikointi henkimaailman kanssa, kuolema ja jälleensyntymä, muutos, astraalimatkat, uniolennot, shamanismi ja mystiikka.


Sain jokunen vuosi sitten lahjaksi ihania karhukoruja, joita käytän erityisesti silloin, kun tarvitsen Artemis-voimani käyttöön  ;) Karhumaista minussa on sekin, että talven tullen vetäytyisin mielelläni talviunille - harmi vain, ettei se meille ihmisille ole mahdollista! Kevät onkin sitten elämänilon heräämisen ja uuden tutkimisen aikaa. Samalla käyn läpi talven koettelemuksia ja yritän oppia niistä. Näin olen toiminut aina  :)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Morgana - 10.04.2007 15:15:18
...mutta jos kesytät minut, niin silloin me toisiamme tarvitsemme...
Olisit ainoa maailmassain, elämäni aurinkoinen.

Voimaeläimeni on Kettu


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Rusalka - 10.04.2007 15:20:37
Joutsen. Aina ollut.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Rakkaudenliekki - 10.04.2007 17:55:50
Heureka  :o että nyt pläjähti ...muistin pääsiäisajan viestitykset topicilla" värähtelytason muutokset"...siellä kirjoitin , ja samlla pohdin omaa herkkyyttäni - energioiden tunnistamisessa - että tämän lahjani kanssa olen tehnyt ns."töitä" lähes koko ikäni - että olen löytänyt harmonian - kuinka tämän herkkyyteni kanssa olen ja elän - ja miten sitä kuuluu käyttää - ...ja nyt kun tätä voimaeläintä tutkailin - niin taas " alkoi lyyti kirjoittamaan" eli toinen voimaeläimeni eli Kauris   on juurikin tämän herkkyyteni symboli...herkkä ja voimakas samaan aikaan...arka ja rohkea...Minulla on cd-" Medicine Power"/ Oliver Shanti and Friends - Navajojen kanssa tehtyä musiikkia( ymmärtääkeni ainakin)...ja cd:n mukana tulevassa "pikkukirjassa" on juurikin toteemieläimeni Kauris= Medicine In The Moon Of The Deer, Long 21May to 20 June.... :aurinko: :kaksoset:-4.6.

Karhu on selkeästi unieni voimaeläin...ollut jo vuosia - ja myös tuttu arkkityyppisenä energiana - vaan hän opettaa, viestittää, osoittaa asioita elämässäni, etenkin ihmis-suhteissa ja suhteissa miehiin..ja pääsääntöisesti unissa - ja ne unet aina muistaa...ensisijaisesti tämä Naaraskarhu opettaa itselleni naiseuttani - Äiti Maan viisautta ja voimaa...


Toteemieläimeni on Kauris
Kauris  21.5.-20.6.
Hellyys, hoivaaminen, ystävällisyys
Kauriit sulautuvat erittäin hyvin ympäristöönsä, mutta reagoivat herkästi vähäisimpäänkin meluun tai liikkeeseen. Kauris saa usein kaksi tai kolme poikasta kerrallaan keväällä. Urokset ja naaraat elävät eri ryhmissä kiima-aikaan asti. Valkohäntäiset metsäkauriit liikkuvat mielellään laumassa, ja perheenjäsenet etsivät ruokaa yhdessä toisten kaurisperheiden kanssa, antaen mielikuvan suuresta laumasta. Ihmisiä, joilla on kaurisvoimia, pidetään herkkävaistoisina ja tarkkaavaisina. He ovat intuitiivisia ja herkkiä yliaistillisuuteen asti. Joskus he vaipuvat niin syvälle ajatuksiinsa, etteivät tunnu näkevän tai kuulevan mitään ympäriltään. Kauriin voimiin kuuluu lempeys niin sanoissa, ajatuksissa kuin teoissakin, kyky kuunnella, armeliaisuus ja kyky ymmärtää tasapainon kauneutta ja sitä, mikä on välttämätöntä selviytymiseen, kyky olla kiitollinen ja antelias, kyky uhrautua, yhteys metsän henkiin ja taito löytää vaihtoehtoinen lähestymistapa. Kauriin lempeys symboloi ikuista rakkautta. Kauris opettaa meitä löytämään jumalallisen lempeyden, joka parantaa kaikki haavat. Se kehottaa meitä lopettamaan yrityksemme muuttaa toiset ihmiset ja rakastamaan ja hyväksymään heidät sellaisina kuin he ovat. Ainoa tasapainoinen tapa käyttää valtaa on rakastaminen ja myötäeläminen.
KAURIS: lempeys, nopeus, herkkyys, feminiinisyys

Karhu
Voima, parantaminen

Karhut nukkuvat talviunta. Tämä saattaa selittää assosiaation "Suuren Hengen" näkemisestä unissa. Karhun luola symboloi paluuta Äiti Maan kohtuun. Siinä on myös hyvin voimakas feminiininen aspekti, joka edustaa hoivaamista ja suojaa. Karhunpennut syntyvät varhain keväällä ja saattavat viettää emonsa kanssa jopa seitsemän vuotta ennen itsenäistymistään. Ihmisiä, joilla on karhun voimia, pidetään itseriittoisina. He luottavat mieluummin omiin voimiinsa kuin ovat riippuvaisia toisista. He ovat usein myös uneksijoita. Monilla on taito visualisoida tulevia, mutta samalla he helposti kadottavat kosketuksen nykyhetkeen. Karhun voimia ovat itsetutkiskelu, parantaminen, yksinäisyys, viisaus, muutos, kommunikointi henkimaailman kanssa, kuolema ja jälleensyntymä, muutos, astraalimatkat, uniolennot, shamanismi ja mystiikka.
KARHU: voima, varmuus, itsensä tutkiskelu, parantaminen


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.04.2007 06:49:26
Niin mihin se yksisarvisen kuvani katosi palstalta? :(


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Morgana - 11.04.2007 13:41:18
Niin mihin se yksisarvisen kuvani katosi palstalta? :(
Mie en tiedä  :(. En ole nähnyt  :'(


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.04.2007 16:47:09
(http://www.poweranimalsunleashed.com/images/Power%20Animal%20Images/024-lioness.jpg)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: astrada - 12.04.2007 21:30:50
Mä tein joskus tuolla mtv3:n helmessä voimaeläin testin ja sen mukaan voimaeläimeni olisi ollut delfiini.

Kuitenkin itse koen että se on karhu. En oikein tiedä mistä se on tullut, mutta jotenkin se on aina kiehtonut minua ja muutenkin olen tuntenut itseni läheiseksi karhun kanssa  :D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: eppana - 14.04.2007 12:52:49
Tässä järjestyksessä: siili, koira ja kameleontti  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Sinikuu - 15.04.2007 14:17:50
Olen aina ajatellut, että voimaeläimeni on karhu. Vietin lapsuuteni paikkakunnalla, jonka nimi oli Karhunsalo (kylä Pohjois-Karjalassa). Sänkyni vieressä lapsena oli monta vuotta gobeliini, jossa oli karhunpoikasia kiipeilemässä kaatuneen puun päällä. Olen usein nähnyt unia karhuista.

Ja tämäkin pitää tosi hyvin paikkansa kohdallani mielestäni: "Ihmisiä, joilla on karhun voimia, pidetään itseriittoisina. He luottavat mieluummin omiin voimiinsa kuin ovat riippuvaisia toisista. He ovat usein myös uneksijoita. Monilla on taito visualisoida tulevia, mutta samalla he helposti kadottavat kosketuksen nykyhetkeen. Karhun voimia ovat itsetutkiskelu, parantaminen, yksinäisyys, viisaus, muutos, kommunikointi henkimaailman kanssa, kuolema ja jälleensyntymä, muutos, astraalimatkat, uniolennot, shamanismi ja mystiikka"Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.04.2007 12:33:47
Voimaeläimikseni tuli ensi etsimällä leijona, tiikeri, riikinkukko ja lokki.

(http://www.carriehart.com/images/peacock-visitor.jpg)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 01.05.2007 18:09:25
Sainpa itselle voimaeläimeksi vielä yksisarvisen, lapsenihan sai sen aiemmin ja sitten vielä naarasleijonan lisäksi urosleijonan. Nyt sitten voimaa näistä.http://www.poweranimalsunleashed.com/power_animal_016unicorn.htm

Take a deep breath and let the spirit of the unicorn fill you.

 

The greatest blessing of the unicorn is that of faith, for the unicorn exists completely within faith and draws all of her powers from faith.  Whenever you feel doubt coming over you, either in your own capabilities or in the future outcome of something you desire, just breathe in deeply and picture the mystical spiral horn on your forehead.  Feel faith filling you as you watch it slowly growing larger.  You are the unicorn and it is impossible for you not to believe.

 

The unicorn will also bring you great powers of healing.  She will unlock your own potential as a healer, allowing you to connect deeply with others and give them powerful guidance that will open their lives to love and peace.  Be patient as you learn how to use this new power.  It is very real and will unfold to you gradually over time.

 

The unicorn will also open your imagination, allowing you to see into the worlds of mystery and myth, unlocking your potential as a teller of tales and perceiver of truths that go beyond the ordinary and into the legendary.  The world of fairies and sprites is waiting to open to you in beauty and wonder.  It will open at your command, for you are the unicorn.Take a deep breath and invite the spirit of the lion to fill you.

 

When you walk, walk like the lion.  Be proud to be who you are, exactly as you are.  Hold your head high.  Look each person in the eye and silently say to yourself:  I am the lion.

 

The lion will fill you with courage, the courage to be who you are and show it to the world.  He will teach you how to roar out with your power, displaying your talents and announcing your presence.  He will teach you to have the courage to be yourself, always and in all ways and to know the deep truth, that you are exactly as you should be.  After all, you are the lion.

 

The lion is power, but power contained.  He will teach you the strength of quiet command.  He will teach you to hold yourself with such presence that merely being around you will fill others with respect and awe.

 

Know and be the quiet strength of complete confidence.  Speak calmly and with authority.  Act from a place of personal truth and wisdom, a wisdom that comes from the quiet times you spend just being and feeling your deep connection with all that is.

 

Walk with grace and strength.  Hold your head high.   And once in a while, give out a resounding, magnificent roar.  After all, you are the lion.

 


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: *yildirim* - 01.05.2007 18:22:41
itsellä on Delfiini ja Susi... :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: yosa - 07.01.2010 22:42:18
 :'( en millään löydä omaa voimaeläintäni  :-\
pitää kai kokeilla kutsua se uniin :)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Kamelikontti - 08.01.2010 14:10:18
Kameleontti, Kolibri, Merihevonen ja Sudenkorento.. Ne ovat ainakin minun voimaeläimiäni.  Kaikki jollain tavalla hieman erikoisia, poikkeavia, eli aikas vesimiesmäinen vastaus.  ;D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: yosa - 08.01.2010 14:22:40
alkaa tulla epätoivo.. mutta eihän sitä väkisin voi heti löytää.
Kysyin kaverilta että millanen ihminen oon, se vastas:
Sullon naama monesti rutussa, luonne on että ihan hassu höpöttäjä mutta myös ihan viisas ja oikeudenmukainen ja vähän hukassa joskus pelokaskin. :D ota tuosta nyt sitte selvää :idiot2:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Southpaw - 10.02.2010 21:35:42
Pidän koirista, mutta koen ne enemmän kuitenkin ihmisen parhaina ystävinä kuin omana voimaeläimenä. Sen sijaan olen muutaman kerran nähnyt toistuvasti samaa, hieman sekavan oloista unta, jossa olen paikallisen ala-asteen pihassa 3-5 mammutin ympäröimänä ja ne suojaavat minua unessa joltain mitä en kuitenkaan näe koska on liian pimeää nähdä kovin kauas. Olkoon voimaeläimeni siis mammutti (tai useampikin) sen unen perusteella. Sukupuuttoon kuollut eläin kyllä, mutta ehkä se juuri siksi tuntuukin jotenkin... noh, juuri allekirjoittaneen voimaeläimeltä ^^ Toinen eläin, joka tuntuu vain jotenkin erityisen tärkeältä on neitokakadu.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Viper Venus - 11.02.2010 17:48:07
Jo nuorena sain tiedon, että oma voimaeläimeni on Varis.

Varis voimaeläimenä:

Pääteema: Laki, muodonmuutos, muutos.
Varis on selvillä luomisen mysteeristä, se on salaisuuksien lain ja muinaisten kirjoitusten vartija. Shamaanit, jotka seuraavat Variksen voimaa, omaavat kyvyn muuttaa muotoaan ja luoda tietoisesti kaksoisolentojaan. Varis viestittää Pyhän lain voimaa.
Parantava voima: Mikäli Varis on lennähtänyt tänään eteesi, on aika katsoa mitkä motiivit ajavat sinua eteenpäin. Vaikuttavatko elämässäsi Suuren Hengen lait vai ihmisten lait? On ehkä aika elää omaa elämääsi, omalla tavallasi, oma elämäntehtävä mielessä ja Suuressa Hengessä.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Ratkaisu - 08.03.2010 05:41:28
Minulla ja minun miehelläni on ns. yhteinen voimaeläin. Tai näin olen sen ainakin itselleni selittänyt. Meillä on ollut suhteen alusta lähtien tapana kutsua toisiamme nimellä panda tai jollain muunnoksella kyseisestä sanasta. Ja kotiimme olemme keräilleet erilaisia panda-asioita. =) Jotenkin olen aina kokenut, että kyseisen eläimen energia symboloi ja auttaa suhdettamme. Kun toista kutsuu nimellä panda, niin ei voi muuta kuin hymyillä, sillä silloin oikeastaan näkee toisessa olevat sen kyseisen eläimen omaavat energiat. =)

Oletteko itse kokeneet samaa? Onko teillä ollut ns. suhteen voimaeläimiä tai jonkin tilanteen tai asian voimaeläimiä?

Itselläni toki on myös omia voimaeläimiäni, mutta ajattelin nyt tuoda tämän esille.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Titania. - 08.03.2010 12:48:29
Ehdottomasti kissaeläin. Ihailen kissoissa monia asioita, kauneus, arvoituksellisuus, itsenäisyys, leikkisyys jne. Tää on sellanen, että monesti jos muidenkin on pitänyt keksiä mikä eläin olisin, niin sieltä tulee kissa. Mies on todella kissa rakas ihminen ja se pitää mua kanssa kauheen kissamaisena tyyppinä. Me jouduimme luopumaan omista kolmesta kissastamme viime kesänä ja se on ollut hirveä paikka mulle ja miehelle. Ihan pari viikkoa sitten näin viimeksi unta kissoistamme ja aamulla purskahdin itkuun ikävästä... Minulla on myös koira, ja rakastan kaikkia eläimiä hirmuisesti, mutta kissa on se johon on se syvin yhteys. Ja ihan jatkuvasti mietitään miehen kanssa, kuinka meille tulee vielä kissa taloon jossain vaiheessa, on vaan pakko tulla.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: dodobien84 - 30.03.2010 18:48:26
Oma voimaeläimeni on ehdottomasti kala. Ja vielä tarkentaen kännikala. Heh heh heh!


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Selene Drake - 02.06.2010 15:46:09

Hmmm,tuota samaa olen miettinyt..

Luulisin että voimaeläimeni on jokin LINTU..

Näen niistä unia ja näen niitä muutenkin paljon..

Monesti olen kävellyt metsässä ja lintu seurannut pitkän matkaa..

Mulla on tatuointi jonka otin ihan spontaanisti koska se tuntui oikealta,

se on kans lintu,joku kotka tai haukka :laugh:


Otsikko: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: jame - 02.06.2010 20:04:03
 :angel:
Tein testin täältä löytyneestä linkistä ja varmistuin kuten aiemminkin minulle on sanottu että
voimaeläimeni on Puuma  8)


http://www.poweranimalsunleashed.com/power_animal_020cougar.htm#


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.11.2012 22:41:42
Minä nyt taas mietin näitä voiameläinjuttuja...ja itseasiassa selalista, että voisinko löytää vinkkiä elämäni suuntaan, miten ja mitä missä, tarkastelemalla tätä omaa voimaeläintäni?
Miten sinulla..edustatko oman voimaeläimesi symboliikkaa? Onko mahdollisesti ammattisi tai elämäsi muuten ko. eläimen symboliikan mukaista? Oletko tarkastellut?

Minulla siis susi.
Siihen liitetään  :kuu: ja  :mars:...ja myöskin aurinko ...kappas vain, minulla on  :oinas: :kuu:
Suojelu, kestävyys, menestys, opettaminen ja ryhmätyöskentely ovat myös sanoja, joita suteen liitetään.
Susi on myös väärinymmärretyimpiä luojanluomia.

"Suden avainsanoja ovat lojaalisuus, sopeutuminen, yhteisö ja intuitio. Suden elementti on vesi. Susi on opettaja, ja se opettaa nimenomaan sopeutumista muutokseen. Susi näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Susi on siis realisti. Susi on muuntautumiskykyinen. Susi opettaa luottamaan intuitioon ja omiin päätöksiin, sekä hyväksymään oman pimeän puolen. Susi on yhteydessä kuun energiaan ja opettaa siten kunnioittamaan feminiinisiä piirteitä.
Susi opettaa myös, että yksityisyys ja sosiaalisuus eivät sulje toisiaan pois. Susi on ”yön yksinäinen”, mutta toisaalta eläimistä sosiaalisimpia, joka pariutuu eliniäksi ja kasvattaa sekä opettaa poikasiaan kauan ja hartaasti elämää varten."Tuo yläoleva kolahti, ja sai minut pähkimään tälläistä..kertoisiko susi sen suunnan, minne minun on mentävä?


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: mii-i - 11.11.2012 03:48:29
Minulla siis susi.
Siihen liitetään  :kuu: ja  :mars:...ja myöskin aurinko ...kappas vain, minulla on  :oinas: :kuu:
Suojelu, kestävyys, menestys, opettaminen ja ryhmätyöskentely ovat myös sanoja, joita suteen liitetään.
Susi on myös väärinymmärretyimpiä luojanluomia.

"Suden avainsanoja ovat lojaalisuus, sopeutuminen, yhteisö ja intuitio. Suden elementti on vesi. Susi on opettaja, ja se opettaa nimenomaan sopeutumista muutokseen. Susi näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Susi on siis realisti. Susi on muuntautumiskykyinen. Susi opettaa luottamaan intuitioon ja omiin päätöksiin, sekä hyväksymään oman pimeän puolen. Susi on yhteydessä kuun energiaan ja opettaa siten kunnioittamaan feminiinisiä piirteitä.
Susi opettaa myös, että yksityisyys ja sosiaalisuus eivät sulje toisiaan pois. Susi on ”yön yksinäinen”, mutta toisaalta eläimistä sosiaalisimpia, joka pariutuu eliniäksi ja kasvattaa sekä opettaa poikasiaan kauan ja hartaasti elämää varten."Tuo yläoleva kolahti, ja sai minut pähkimään tälläistä..kertoisiko susi sen suunnan, minne minun on mentävä?

Pakko vastaa, koska mullakin  :kuu: :oinas: JA sudet kummittelee. Eräs reikihoitaja kanavoi mulle entisen elämän hyvin läheisestä (oikeasta) susi-kaverista, kuvaili täsmälleen täsmälleen sellaiseksi/ näköiseksi, kuin oon aina koiraeläimistä= susista tykänny. Veikkaan, että tuo yhteys kantaa minua tässäkin ajassa. Tuntuu, että sama susi kulkee yhä mukana millon tartten.
Oon myös pienestä pitäen sanonu, et jos lemmikin, niin se on susi  ;)
Myös ihmistyyppinä samaistun suden "luontoon".


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Kuuhilda - 11.11.2012 13:37:44
Mielenkiintoista mii-i.
Tuo susiystävä menneistä ja siis tuo  :oinas: :kuu: eritoten.
Hitsi vie kun en muista mistä moisen tiedon bongasin...no astrologian taika blogissahan näitä juttuja ainakin joskus oli...olis jännä katsoa, että päteekö noin niinkun laajemminkin nuo planeetat tuollaviissiin ihmisten voimaeläimeen  ::)
Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: m.magia - 11.11.2012 14:22:24
Tuon yhden testin mukaan voimaeläimeni on pingviini.  :2funny: Ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen, mutta ominaisuuksista löysin kyllä yhtäläisyyksiä.

Yksi iso kissaeläin tuntuu läheiseltä ja on tietyissä herkissä hetkissä ja kriiseissä ilmestynyt ajatuksiin ja tietoisuuteen, mutta muuten se ei elämässäni näy. Ainakaan tällä hetkellä.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: isla-vera - 04.05.2013 14:17:25
Mustat kissat, mustat pantterit, leijonat.
Ketut.
Valkohait.

Kissoja (ja kettuja) olen rakastanut aina. Mustan kissan olen omistanut, enkä ole kokenut sellaista yhteyttä mihinkään muuhun eläimeen. Kun kissa kuoli, surin hyvin pitkään ja vaikka siitä on jo vuosia, en vieläkään kykene itselleni mustaa kissaa ottamaan. Mustia panttereita pelkäsin lapsena, näin niistä painajaisia. Syntyi pelonsekainen kunnioitus, kauniita eläimiä. Leijonat taas herättävät suuren voiman tunteen sisälläni.

Valkohait ovat uusi juttu minulle, muutaman vuoden ajan olen kokenut ne "omikseni"  :idiot2:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: meimi - 08.05.2013 09:39:42
Voiko mikä tahansa eläin olla voimaeläin?  Kun mä tykkään ihan älyttömästi harakoista!   ;D  Ne vaan on niin symppiksiä ja sosiaalisia ja aivan kuin niillä olis mulle jotain asiaa kun ne lennähtää tuohon pihalle keikkumaan.

Ei se taida mikään ylevä lintu olla kumminkaan...  ::) ;D


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Marmoritaivas - 08.05.2013 09:53:49
Luultavasti hevonen.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Indium - 08.05.2013 14:09:27
Voiko mikä tahansa eläin olla voimaeläin?  Kun mä tykkään ihan älyttömästi harakoista!   ;D  Ne vaan on niin symppiksiä ja sosiaalisia ja aivan kuin niillä olis mulle jotain asiaa kun ne lennähtää tuohon pihalle keikkumaan.

Ei se taida mikään ylevä lintu olla kumminkaan...  ::) ;D

No pakkoko sen on ylevä olla, jos se läsnäolollaan tuo sulle iloa ja hyvää? :)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Elwyn - 08.05.2013 16:00:52
Mulla on varmaan useampia voimaeläimiä :D Diggaan eniten "pikkuisista" eli myyristä ja siilit&toissapäivänä nähty sammakko lämmittävät myös kovasti sydäntä. Aikaisemmin pidin esim. pöllöä voimaeläimenä, mutta vaihtelee riippuen siitä että mitä meininkiä elämään kulloinkin tarvitsee.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Corax - 05.06.2013 08:17:25
Olen kutsunut joitakin päiviä voimaeläintäni tulemaan luokseni. Tänään sitten lenkilläni löysin kuolevan variksen. Otin sen käteeni ja siihen se sitten kuoli rauhallisesti. Tämä jotenkin kosketti kovasti, sillä olen aina tuntenut jonkinlaista "yhteyttä" variksiin ja variseläimiin. Ajattelin tänään mennä hautamaan variksen myöhemmin parempaan paikkaan. Mitähän lie tarkoittaa, että varis kuoli siinä käsiini..? Ja jälkeenpäin tuli hyvin kummallinen olo..


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Nefarian - 05.06.2013 19:56:12
Corax, onko sinulla menossa jokin muutos elämässäsi, ehkä jokin "henkinen" herääminen..?
Kuullostaa siltä, että koit tämän kohtaamisen, että ymmärrät jonkin asian, toisen kuolema, toisen elämä, muutos elämässä.. Kuolema ei ole välttämättä negatiivinen kokemus.. kuullostaa siltä, että otit tuon kohtaamisen jokseenkin positiivisena..?
mielenkiintoinen tilanne varmasti.. ehkä tuo varis herätti sinussa jotain tärkeää tunnetta ja saattaa jäädä avuksesi joksikin aikaa.. nämä ovat tälläisiä mitä nopeasti tuli mieleen.. :)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Elwyn - 06.06.2013 11:22:36
Mulla on varmaan useampia voimaeläimiä :D Diggaan eniten "pikkuisista" eli myyristä ja siilit&toissapäivänä nähty sammakko lämmittävät myös kovasti sydäntä. Aikaisemmin pidin esim. pöllöä voimaeläimenä, mutta vaihtelee riippuen siitä että mitä meininkiä elämään kulloinkin tarvitsee.

Ei ollutkaan minun pikkuiset myyriä, ne ovatkin vaivaishiiri (http://fi.wikipedia.org/wiki/Vaivaishiiri)ä :D :smitten:

Hiiri

PÄÄTEEMA: Tutkiskelu, tarkkaavaisuus, järjestys.
Hiiri tunnustelee maailmaa pienillä viiksikarvoillaan ja silmillään, se on aina valppaana vihollistensa suhteen - saalistajia on monia. Houkutuksen takana saattaa olla loukku ja viljavarastossa muitakin nälkäisiä.
PARANTAVA VOIMA: Hiiren parantava voima kehoittaa katsomaan suurempaa kokonaisuutta ilmeisen sijaan, aistimaan ja tarkkailemaan elämän suurta tanssia.

Makes sense 8)


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Eklektikko - 06.06.2013 11:36:43
Vaivaishiiret ovat muuten hiirten joukossa kertakaikkisia neroja ja älykköjä sen lisäksi että ne ovat järjettömän söpöjä ja tekevät suloisia pieniä pyöreitä pesiä korsien varteen korkealle. Jyrsijätutkija Asko Kaikusalo kertoo vaivaishiirikirjassaan, miten kaksi samassa terraariossa ollutta vaivaishiirtä ryhtyivät yksissä tuumin hilaamaan oljenkortta pystyyn terrraarion nurkkaan päästäkseen kiipeämään sen avulla pois. Tulevaisuudensuunnitelmiin ja ennalta pohdittuun työhön kykeneviä jyrsijöitä siis!


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Kalevanneito - 27.07.2013 21:03:18
Jos kysytään mikä eläin olisit/olet, niin kissa. Muita jotka kiehtoo: delfiini, susi , hirvi, kotka, haukka, leijona, korppi, varis, pöllö,
hevonen, yksisarvinen ja lohikäärme tarueläimistä.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Kalevanneito - 27.07.2013 21:50:42
http://www.shamanicjourney.com/display-category/100-0-30/power_animals_totems_spirit_guides

http://www.spiritwalkministry.com/spirit_guides

http://www.thuleia.com/voimaelaimet.html


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Mountain Lion - 11.09.2013 05:52:11
 Kerran mietin ääneen mikä voisi olla voimaeläimeni ja ihminen jota en vielä tuntenut hyvin sanoi suoraan "olet ihan kuin puma, näytätkin siltä". Puuman lisäksi muutkin kissaeläimet, hirvi, käärmeet ja matelijat. Lisäksi nykyään pöllö haluaa kertoa jotakin kun on mm. pöllö koruja tullut tehtyä.  :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Eklektikko - 16.09.2013 09:18:06
Olen päättänyt että uusin voimaeläin voimaeläinteni laumassa (johon kuuluuvat mm. siili ja lohikäärme) on mitokondrio.  :D

Nämä solujemme  pienet energiatehtaat ovat luultavasti alun perin olleet itsenäisiä yksisoluisia eläimiä, jotka ovat vaan sitten tehneet jonkun isomman ameeban kanssa diilin siitä, että saavat asua niiden sisällä suojassa ja tuottavat maksuksi niille energiaa. Sitäpaitsi ne ovat söpöjä.  :smitten: Juttelen omilleni päivittäin.


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Kuuhilda - 16.09.2013 09:19:01
Mitokondrio  :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Almah - 26.12.2013 12:25:15
Hei!

Pakko kirjoittaa tänne..

Tämä nyt menee hieman ohi aiheen aloittajan ajatuksesta, mutta silti minun on jostain syystä kirjoitettava omista kohtaamisistani erään kurjen kanssa :)

Joka kerta kun käyn ratsastamassa hevosellani meitä vastassa on tuo yksi ja ainoa kurki. Aluksi tuo kurki ei päästänyt minua ja hevostani kovin lähelle itseään ja ihailimme tuota vain matkan päästä. Nyt olenkin huomannut, että mitä vähemmän hevoseni kanssa kiinnitämme tuohon kurkeen huomiota ja keskitymme vain pitämään hauskaa keskenämme, niin tuo kurkikin tulee meitä lähemmäksi  :smitten:

Yritinkin etsiä merkitystä tuolle kurjen kohtaamiselle ja löysin tällaisen tekstin: "Japanissa kurki on onnen symboli. Linnut voivat liikkua maan ja taivaan välillä. Siksi niitä liitetään kuolinilmoituksiin ja hautakiviin. Mikäli sinulle ilmestyy lintu läheisen kuoleman jälkeen, voit ajatella, että hän on tullut kertomaan kaiken olevan hyvin.

Lintu voimaeläimenä merkitsee joskus myös meedion kaltaista elämäntehtävää."

Erityisesti tuo viimeinen lause sai itsessäni melkoisen hämmästyksen, koska tuo kurki ilmestyi heti sen jälkeen kun olin käynyt eräässä meediotilaisuudessa, jossa havahduin tietäväni mitä meedion kautta oltiin kertomassa.. Saman asian olisin kertonut hieman eri sanoilla, mutta asian merkitys ei olisi millään tavalla muuttunut. Tämän jälkeen olenkin vakavasti miettinyt, tarvitsisiko tuota aihetta mahdollisesti alkaa opiskelemaan enemmän.. Olen koko elämäni ajan kyllä tiennyt aistivani henget ympärilläni ja tiennyt mitä he tulevat kertomaan ja välillä näitä viestejä välittänytkin eteenpäin (myös täällä), kun olen ymmärtänyt sen olevan juuri sillä hetkellä hyvin tarpeellista, mutta viimevuosien aikana en ole kyennyt / halunnut kanaviani avata koska en ole kokenut olleeni tarpeeksi tasapainossa itseni kanssa.

Minulla on ollut myös muita lintuja viimevuosien aikana ympärilläni näistä mainittakoon mm. Korppi, joutsen, haikara ja kalkkuna.

Menikö jo vähän liian korkealentoiseksi, vai olisiko tuo nyt jo viesti alkaa työstämään tuota puolta ihan tosissaan itseni kanssa, nyt siihen voisi jälleen olla voimavaroja ja jotenkin koen että nyt minua todella kutsutaan tähän tehtävään..


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Almah - 26.12.2013 17:58:53
Kiitos EgyptianMau!  :smitten:

Itselläni mennyt viimevuosina myös oma elämä sellaisessa totaalisessa muutoksessa, että juuri tuon vuoksi olen joutunut keskittymään vain itseeni ja omaan elämääni. Enpä olisi uskonut vielä joitain vuosia sitten millaiseen pyörremyrskyyn vielä elämäni kanssa joudunkaan... Paljon olen saanut ottaa mm. puukkoa selkääni ym. mutta tämä kaikki on ollut kuitenkin vaivan arvoista. Jossain vaiheessa pelkäsin, että menettäisin otteen henkisyyteen ja vajoaisin johonkin katkeruuteen tai vastaavaa, mutta koko ajan olen tiennyt, että jokin suurempi kannattelee minua ja johdattaa minut vielä oman tehtäväni luokse.

Vapaus on ollut tämän kaiken vaivan palkka!

Itsekin olen aina ottanut kannettavakseni muiden taakat ja huolet entisten elämieni mukaiseen tyyliin... vaan tässä elämässäni olenkin tullut vapauttamaan itseni tuosta muiden elämänläksyjen helpottamisesta ja juuri tuon vuoksi pääsinkin myrskyn silmään jotta oppisin hoitamaan vain omat asiani.

Eräs ihana ihminen minulle kerran kertoi tuosta hevosestani, että juuri tuo hevonen on tullut elämääni tukemaan elämänmuutoksessani ja, että meillä on hyvin vahva sielun yhteys tuon hevoseni kanssa. Minkä todellakin myönnän. Luemme toisiamme kuin avointa kirjaa  :smitten:
Tuo henkilö kertoi minun olleen jo useiden elämien ajan tekemisissä hevosten kanssa ja tästä hevosestani en saa koskaan päästää irti vaikka mitä tulisi. Ja sen olen hevoselleni jo aikoja sitten luvannut, että me vanhenemme yhdessä tuli vastaamme mitä tahansa.

Tänään kävimme jälleen tapaamassa tuota kurkea!  :smitten:

Ehkäpä nyt alkaa elämässäni jälleen uuden oppimisen aika, ja aika tuoda tarvitseville ne tärkeimmät viestit...


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: unelmassa - 10.03.2014 15:42:00
http://www.energiakeskus.com/energiasivut/intiaanit/voimaelaimet-a-i.php
Juu juu Delfiini.. ;) :coolsmiley: :smitten:
Huumori.. ::) :D :D
Ja koira tietenkin. :smitten:
Koira

PÄÄTEEMA: Jalous, uskollisuus, opettaminen.
Koira on lojaali ystävilleen ja yhteisölle. Se on osittain villi ja se käyttää tätä ominaisuuttaan puolustaakseen läheisiään hyökkäyksiltä ja vastoinkäymisiltä. Koira ymmärtää yhteisön tärkeyden samoin kuin Susi ja sen sivistynyt puoli tekee Koirasta uhrautuvaisen ja ihmisystävällisen.
PARANTAVA VOIMA: Koirahengen voima palvelee heitä, jotka palvelevat: lääkäreitä, hoitajia, pappeja ja hyväntekeväisyystyöntekijöitä. Koiran parantava voima suojelee niitä, jotka omistautuvat muille.

Ei se oo sit ihme..et tuo Tiibetiläinen..koira..seuraa mua ..kuin hai laivaa.  ;) ::) :P :D :2funny: :2funny:
Uppss..meinasi unohtua..ihaa na. :coolsmiley: :smitten:
Hevonen

PÄÄTEEMA: Kestävyys, liikkuvuus, voima.
Hevonen ilmentää voimaa, sen vahvuus mahdollistaa laukan tasankojen yli ja sen maaton voima sallii sen lentää ilman läpi henkimaailmaan. Suuresta palveluksestaan ihmiselle esitämme kiitoksen Hevoselle.
PARANTAVA VOIMA: Hevosen voimahengen haltijalla on kyky mennä ripeästi työhön ja työn henkeen. Hevonen tekee meille mahdolliseksi kiivetä Suuren Hengen tasolle.
Kiitos ihana..heppa. :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: VOIMAELÄIN
Kirjoitti: Luuu - 10.03.2014 16:43:53
Heh. Yhen testin mukaan mun voimaeläin olisi riikinkukko  :D
Oonhan mä niitä lapsesta asti ihaillu, mutta ei nyt ihan ensimmäisenä tullut mieleen  ;D