Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: isla-vera - 24.10.2014 11:50:38



Otsikko: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: isla-vera - 24.10.2014 11:50:38
En ainakaan pikaisella haulla löytänyt tästä aiheesta keskustelua, mutta jos sellainen jo on, niin laittakaa linkkiä ja tämä pois  :).

Olen tässä nyt hetken aikaa tehnyt selvitystä merkeistä, jotka huone on nielaissut sisäänsä. Ihan kauheasti en ole tietoa löytänyt, mutta käsittääkseni merkki vaikuttaa "piilossa" ja ihmisellä saattaa mahdollisesti olla ongelmia näillä alueilla. Jossain sitten taas sanottiin, että ei ole niin merkityksellistä, jos on merkki siepattuna huoneen sisään ja toisaalla sanotaan päinvastaista, että juuri siihen merkkiin ja siinä sijaitseviin planeettoihin pitäisi kiinnittä huomiota, koska ovat merkityksellisiä. Olen siis hieman hukassa tämän asian kanssa, ristiriitaista on tieto  :idiot2:.

Olisikohan täällä muita, keiden kartalla on huoneen sisään nielaistu merkki (tai merkit, kuten äitini kartalla)? Tai jos olisi niinkin hyvä onni matkassa, että löytyisi joku toinen tai useampi, jotka olisivat myös tätä asiaa tutkineet? Tai ihan vaan asiasta kiinnostuneita!

Itselläni 2. huone alkaa  :jousimies: ja päättyy  :vesimies:.  :kauris: on siellä sisällä ja  :kauris: on  :uranus:  :kuunsolmu:  :neptunus: ja  :juno:. Muutenkin tuo 2. huone on mulla eniten täynnä planeetoita ja että ne on vielä siellä  :kauris:, joka on nielaistuna sisään. Tottakai sitten 8. huone nielaisee  :rapu: sisäänsä ja siellä mulla on  :kuu:. Äidilläni sitten taas 1. huone nielaisee peräti kaksi merkkiä (  :kalat: ja  :oinas: ) sisäänsä ja 7. huone pitää sisällään :neitsyt: ja  :vaaka:!!! Mitä lie sekin sitten tarkoittaa...

Tästä olisi kiva saada keskustelu aikaan, täällä ihan varmasti on muitakin, joiden huoneet ovat merkkejä nielaisseet  :D. Ja nyt syttyi lamppu pään ylle leijumaan, koska tajusin, että äiti on  :kauris:, joka on siis toinen minun sisämerkeistä ja äitini äiti sitten taas on  :vaaka:, joka on yksi äitini sisämerkki. Hmmm... Löytävätkö muut tälläisiä yhteyksiä omista nielaistuista merkeistä?


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: isla-vera - 24.10.2014 13:16:04
Jep, kyse voi olla ihan hyvin sattumasta (vaikka en sattumaan uskokaan haha)! Varmasti tuo omalla kohdalla jotain siis merkkaa, mutta ei välttämättä yleismaailmallisesti.

Ja kyllä, tämä kiinnostaa kovin! Ehkä vielä entistä enemmän sen vuoksi, että kauheasti en ole tietoa löytänyt näistä nielaistuista merkeistä ja tiedonjano on suuri. Tosin tässä juuri nettiä selaillessa löysin oikean aarteen: http://www.ncgr-turkey.com/interception.htm  :D! Tuolta löytyy hyvin selityksiä näille nielaistuille merkeille ja planeetoille, mikäli nielaistussa merkissä on planeettoja. Tuon sivun tiedot tukevat myös hyvin tuota mitä aiemmin kirjoitin, eli ongelmia näillä nielaistujen merkkien (ja huonesijainnin, planeettojen) alueilla. Lapsuudessa on puuttunut peili, joten kehitys näillä alueilla on jäänyt heikonlaiseksi. Itsestäni ainakin tunnistan jo nyt paljon juuri näitä ongelmakohtia, mutta niiden tiedostaminen onneksi tarkoittaa muutoksen alkua  :).

Niin ja kuten tuollakin sanotaan, niin transiitit ovat merkittäviä, kun osuvat nielaistuille alueille! Silloin on käsittääkseni mahdollista alkaa purkamaan ongelmavyyhtiä ja nähdä kyseiset ongelmat. Samoin proggressiiviset kartat liittyvät tähän jotenkin, mutta niistä en tiedä mitään, joten en niistä mitään aio kirjoittaakaan, etten puhu ihan omiani  :angel:


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: Eklektikko - 24.10.2014 16:00:13
Olen astrologian suhteen aika lailla vain kuluttaja, mutta tämä aihe saattaisi kiinnostaa sikäli että jos oikein ymmärsin tämän niin minultakin löytyy tuommoisia kartalta. Mutta koska olen tosiaan astrologian syvimmästä olemuksesta melko pihalla, niin tarkistan ymmärsinkö oikein tämän 'nielaisun':

Tarkoittaako tämä siis sitä että kartalla joku merkki (ja tietysti siellä olevat planeetat myös) jää kokonaan jonkin tietyn huoneen sisään?
Mikäli näin, niin sitten täytynee lukaista tuota linkitettyä sivua.


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: isla-vera - 24.10.2014 19:17:04
Juu kyllä juuri sitä tarkoittaa! Eli huoneen kärki ja loppu ovat eri merkeissä niin, että siellä sisällä on yksi merkki ilman, että se on minkään huoneen kärkenä. Jolloin tottakai vastapuolella on sama homma.

Minulla siis 2. huoneen kärki on  :jousimies: ja 3. huoneen kärki on  :vesimies:. Siellä se  :kauris: sitten on nielaistuna 2. huoneen sisään. Sitten taas 8. huoneen kärki on  :kaksoset: ja 9. huoneen kärki on  :leijona:, jolloin  :rapu: on 8. huoneen sisällä "irrallisena".

Suosittelen lukemaan, oli hyvin mielenkiintoista tietoa täynnä tuo linkki. Hienoa, että muutkin innostuivat tämänkaltaista vähemmän tunnettua asiaa tutkimaan  :D!


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: Downtempo - 24.10.2014 19:42:28
komeromerkki  ;)

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=62321.0


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: ghede - 24.10.2014 22:50:29
Mielenkiintoinen aihe. Muistelin myös, että sitä on täällä jo käsitelty joskus. Itselläni näyttäisi  :skorpioni: olevan "nielaistuna" 4.huoneen sisään. Aurinkoni on skorpionissa yhtymässä plutoon ja samaisessa huoneessa.


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: isla-vera - 24.10.2014 23:39:32
Ahaa tästä olikin jo keskustelua! Eipä tullut mieleen etsiä sanalla komeromerkki haha! Kirjoittelen nyt kuitenkin tähän, kun jotain keskustelun tynkää (ehkä) aluillaan  ::).

Tuolla Downtempon linkittämässä ketjussa oli puhetta komeron avaimesta, joka on siis tämän nielaistun merkin hallitsijaplaneetta. Omalla kohdallani siis avaimina toimisivat :saturnus: sekä :kuu:, joista molemmat sijaitsevat vielä niissä huoneissa mitkä ovat hallitsijansa nielaisseet. Mutta miten avain toimii? Mikä on avaimen tehtävä? Miten se ilmenee ja miten sen saa ilmentymään? Ja miten nielaistu planeetta voi toimia myös avaimena, kun se on osa "ongelmaa" se asia mikä pitäisi jotenkin purkaa ja mitä pitäisi kehittää? Minulla kun siis tuo  :kuu: on nielaistu, sillä se on :rapu:, joka on toinen nielaistuista merkeistäni. Jos joku asiaan enemmän perehtynyt osaisi valaista tätä avain asiaa, olisin hyvin kiitollinen  :angel:.

Nyt alkaa väsymys jo mieltä liiaksi painamaan, joten taitaa olla aika käydä nukkumaan ja palaan kyllä tähän asiaan vielä paremmalla ajalla ja enemmän tutkimustyötä tehneenä. Alkoi nimittäin kiinnostamaan tuo gheden mainitsema  :aurinko:  :aspect_con:  :pluto:, eli siis miten aspektit vaikuttavat asioihin. Mutta oi-voi, ei kauhean helpolla päästä tuo nielaistu  :aurinko: kantajaansa, mitä äkkiä lukaisin...


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: isla-vera - 25.10.2014 18:25:33
Kiitos Evea, täytyy käydä katsomassa kirjoitukset  :smitten:.



Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.10.2022 09:17:13
Up.


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: meryem - 10.10.2022 18:37:25
Mahtavaa Kuuhilda, että löysit näitä vanhoja keskusteluita tästä aiheesta.

Täällä on käyty läpi sitä mitä se komeromerkki tarkoittaa ja mietin sitä avainta. Kun olen ymmärtänyt, että avain on se komerossa olevan merkin hallitsija. Mutta kuten tuolla jollain olikin niin se hallitsija oli samassa komerossa. Että miten se sitten voi olla avain.

Löysin sellaisen tulkinnan, että komeron avain löytyy siitä huoneen kärjen merkissä olevasta planeetasta, jossa se komeromerkki on. No mietin, että mitäs sitten, jos siinä ei olekaan yhtään planeettoja. Tutkailin omalta kartaltani niin mulla on  :jousimies: stelliumin lisäksi komerossa myös  :pluto: :saturnus: :vaaka: jos lähdetään Vaa'an hallitsijan mukaan niin  :venus: on siellä samassa  :jousimies: komerossa. Mutta jos katsotaankin tuon huoneen kärjen merkin mukaan, no minulla sen  :saturnus: :pluto: :vaaka: huoneen kärki on  :neitsyt: siinä ei ole planeettoja, mutta vastapäätä onkin  :kuu: :kalat: koska se sama komero on sitten myös kartan toisella puolella  :oinas: niin onko  :kuu: :kalat: sitten näiden molempien komeroiden avain? Ton  :jousimies: stelliumin avain on  :jupiter: :skorpioni: ja se on sekä  :jousimies: hallitsema että sen huoneen kärjen merkissä oleva planeetta eli todella tärkeä avain. Lisäksi  :kuu: ja  :jupiter: on vielä mun kartalla keskenään kolmiossa. Aika mielenkiintoista. Mutta jotenkin näin näitä ilmeisesti voi purkaa.

Mietin kun nikki tuolla aiemmin kommentoi, että ei usko komeroihin. Totta, vaikka tasahuonejärjestelmässä niitä ei edes tule. Mutta mun mielestä tää on, sattuneesta syystä, aika mielenkiintoinen kulma tutkia karttaa. Vähän sama kun perääntyvä planeetta on aina vähän erilainen ku sellainen suoraan kulkeva planeetta niin ehkä komerossa oleva planeetta on myös jotenkin tukahdutettu tai sitä energiaa ei ole niin helppo ilmaista.

Jännä muuten osuuko kenelläkään kuunsolmu komeroon? Siitä olisi mielenkiintoista kuulla. Tällaisen linkin löysin, jossa pohditaan eri planeettojen merkitystä kun ne on komeromerkissä (englanniksi).

https://www.llewellyn.com/journal/article/2680



Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: downtempo - 10.10.2022 19:28:14
transiititkin saattaa avata nuo komeromerkin salat.
Tai synastriat jotka aktivoivat niitä.


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: Kuuhilda - 11.10.2022 02:34:57
Mää olin ilmeisesti käsittäny alkujaan väärin tuon komeron.
Että jos vaikka  :askendentti: on  :jousimies: ja huone vaihtuu kesken  :kauris: iiksi, ja 2.huoneen kärki on  :kauris:, niin tuo  :kauris: EI silloin ole komerossa.

Sen siis täytyy olla kokonaan siellä välissä.

No,  :vesimies: ja  :leijona: jää komeroon.
Ja sellaiset taivaankappaleet kuin  :ceres:  :merkurius:  :juno: ja  :aurinko:  :vesimies:

 :vertex: jää komeroon  :leijona:
... :leijona: ei ainakaan viihdy komerossa, luulis.

Mahdetaanko asteroideja tai  :vertex: akselia pitää merkittävinä kun ovat komerossa?

Miten mulle tulee mieleen  :kuu: näistä lukiessa.
 Kuu hohtaa auringon valoa, intuitio, sisältä ulos...hyvin feminiinistä.
Merkit jotka eivät ole komerossa, toimisivat luonnostaan enemmän, kuten  :aurinko:, loistavat ulospäin ilman syntyjä syviä ja hämyisiä kujia?

 Mun avaimet...no jee,  :leijona: avaimet on sillä Arskalla, joka on  :vesimies: komerossa.
 :kauris: on huoneen kärjellä, niin kaikki avaimet on pölliny sitten 10 huoneen retro  :saturnus:

Umpisolmu   :uglystupid2:

Mitenkäs niitä avaimia sitten tulis käyttää?

Ja kiitti Meryem linkistä!










Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: Kuuhilda - 11.10.2022 03:01:18
Mää olin ilmeisesti käsittäny alkujaan väärin tuon komeron.
Että jos vaikka  :askendentti: on  :jousimies: ja huone vaihtuu kesken  :kauris: iiksi, ja 2.huoneen kärki on  :kauris:, niin tuo  :kauris: EI silloin ole komerossa.

Sen siis täytyy olla kokonaan siellä välissä.

No,  :vesimies: ja  :leijona: jää komeroon.
Ja sellaiset taivaankappaleet kuin  :ceres:  :merkurius:  :juno: ja  :aurinko:  :vesimies:

 :vertex: jää komeroon  :leijona:
... :leijona: ei ainakaan viihdy komerossa, luulis.

Mahdetaanko asteroideja tai  :vertex: akselia pitää merkittävinä kun ovat komerossa?

Miten mulle tulee mieleen  :kuu: näistä lukiessa.
 Kuu hohtaa auringon valoa, intuitio, sisältä ulos...hyvin feminiinistä.
Merkit jotka eivät ole komerossa, toimisivat luonnostaan enemmän, kuten  :aurinko:, loistavat ulospäin ilman syntyjä syviä ja hämyisiä kujia?

Mää en nyt kyllä saa selvää, etsitäänkö niitä avaimia ko. huoneen kärjen hallitsijasta, vai komerossa olevan merkin tai planeetan hallitsijasta?

Jää 2 vaihtoehtoa vissiin..joko nousulla keikkuva  :uranus: tai 10 huoneen r  :saturnus:...tai molemmat.


 


Ja kiitti Meryem linkistä!











Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: meryem - 11.10.2022 16:38:26
"Mää en nyt kyllä saa selvää, etsitäänkö niitä avaimia ko. huoneen kärjen hallitsijasta, vai komerossa olevan merkin tai planeetan hallitsijasta?"

Minusta niitä avaimia voi etsiä joko komerossa olevan merkin hallitsijaplaneetasta tai jos ei sillä niitä ole tai se on ne hukannut niin komeron sisältävän huoneen kärjen merkissä olevasta planeetasta tai kuten tuossa minun tapauksessa silläkään ei ollu avaimia niin etin sitte vastakkaisen huoneen kärjen merkistä. Joskus se avaimien löytäminen on mutkikasta, mutta oikeastaan tässä pitää muistaa vaan merkit ja niiden hallitsijaplaneetat ja sitten tutkailla huoneiden kärjet  :)


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: downtempo - 12.10.2022 08:04:50
MÄ muistelinkin että oon aiemminkin pohtinut tätä aihetta, piti käydä kaivamassa mun muistiinpanot koneen syövereistä.
"Intercepted signs VS Dublicated signs"

"If a sign is intercepted, the opposite sign must be intercepted as well"
-If two signs are intercepted, two other signs must do double duty and each has to appear on two house cusps (Dublicated signs)
-These signs take on increased importance because they cover extra territory, and affect more areas of your life
- intercepted signs show places where we have difficulties.

Esim mulla on   :rapu: -  :kauris: komerossa sit tuplana mulla on  :kalat: ja  :neitsyt: 6. ja 7. huone ja 1. ja 12. huone.
Ne joutuu tekee tupla työn. ja on luontaista toimia niiden mukaisesti. Entiiä voisko sit katsoa aspekteja noiden tuplamerkkien planeettojen ja komeroplaneettojen välillä? tai tuplahuoneiden hallitsija planeetan aspekteja. mulla kyllä ei oo yhtäkään planeettaa noissa tupla huoneissa... Mut transiitit aukas mulle tuon ravun ja kauris akselin, ku  :saturnus: ja  :pluto: jylläs niiden yli. Sillon kyllä pääsin käsiksi niihin energioihin.
Ravun hallitsija  :kuu: on  :harka: ssä. jonka aiemmin luulin olevan komerossa mut ei ollutkaan. se on ollu mulle kantava voima. Joka tekee aspektia 4. huoneen komeroplaneetalle  :uranus: :lle

"Duplicated signs show the departments where we are stronger and things come more easily. In fact, duplicated signs show us some of the ways we can get around the difficulties caused by our intercepted signs."

Dublicated signs: https://bobmarksastrologer.com/duplicated-signs/


"You can also look to the ruling planets of your intercepted signs. The house and sign positions of these planets, as well as the aspects they form, can show another way to solve the problems caused by your intercepted signs. Sometimes though, one of these planets is also placed in an intercepted sign. That's like having your keys locked inside your car. It usually means that this planet cannot be used to overcome the interception"


https://bobmarksastrologer.com/intercepted-signs/





Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: meryem - 13.10.2022 23:37:10
Oman karttani komerossa on kaikki muut planeetat paitsi kaksi  :kuu: :jupiter:

joten tämä kohta nauratti aika paljon:

 intercepted signs show places where we have difficulties

 :2funny: :uglystupid2:

Tuntuu jotenkin mielenkiintoiselta tuo ajatus, että jos komeromerkin hallitsija on sekin komerossa niin avaimet on jääny autoon ja ovi lukossa, että mikä tarkoitus on kartalla sellaisilla tekijöillä, joita ei voi tavallaan käyttää? Ihan filosofinen kysymys melkein... sitten täytyy odottaa lukkoseppää eli ilmeisesti jotain transiittia, joka osuu tuohon kohtaan.

Tuplahuoneita on myös kartalla, kun kerran komeroitakin. Mulla tuplatyön tekee  :rapu: ja :kauris: 1. ja 2. huone ja 7. ja 8. huone. Pitää vähän tutkia vielä. Kiitos mielenkiintoisista linkeistä!

"where Sagittarius is intercepted, Scorpio is on the cusp. Everything there is heavy" Jep!


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: t.touhula - 17.11.2022 08:27:05
Kummallista.  :crazy2:
Mielestäni olen tähän topiciin jo aikaa kommentoinut, mutta ei sitä löydy tästä.  :idiot2:
Joka tapauksessa huoneet 2 ja 8 nielaistuina, myös merkit :kalat: :oinas:  sekä  :neitsyt:  :vaaka: .
Toki siinä mukana useita planeettoja. Joitakin astrologisia olennaisia laskennallisia pisteitä piilostaan myös vaikuttamassa.
Noh. Enpähän ole koskaan ollut aukinainen kirja. Vuosikymmenten ajan töissäni näistä piirteistä ollut yllätyshyötyä. Moni hunsvotti kulkisi ilman valtion kihloja tai rikosrekisteriä puijaamassa ihmisiä.
Tämä selittää, miksi useat luonteenpiirteeni tulevat kuin salama kirkkaalta taivaalta monelle sietämystäni koettelevalle persoonalle.
Kiitos ketjun aloittaneille ja jo komeronsa kolanneille saittilaiseille.

 :smitten:

Piti tarkistaa....
Asiaa sivutaan myös otsakkeen 'Kun. huone jakaantuu usealle merkille' alla.
Siitä kummastukseni, minne kummaan kirjoitukseni kadonnut.
Asialla vaan kaksi ketjua..
 Kas, siinä se.  :D


Otsikko: Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään
Kirjoitti: t.touhula - 19.11.2022 15:34:39
Istunut tässä jo hetken koneella tsekkailemassa milloin mitäkin.
Äsken tajusin, mitä nämä merkit nielaistuina ison huoneen sisään
 ja/ tai
'komerossa olevat merkit / planeetat' kertovat - noh, esim minusta:
Oivalsin, että olen aina ollut sisältä ohjautuva, että toisten
ohjailu johtaa yleensä konfliktiin tai vieläkin pahempaan.
Tarkoitan toimestani ulkoistamista elämästäni, sillä en ole
syntynyt toisten ihmisten asioita hoitamaan, jättääkseni
omat asiani hoitamatta.
Kun Isossa Kirjassakaan ei kehoteta määräilemään muita,
ei kai se passaa maallistuneessakaan elämässä.
Noh - tai ainakaan se ei ole toisen vallan alla olevalle
mitenkään hedelmällinen tilanne. Tuollainen henkilö
ei voi olla aito oma itsensä ja
koko maailma siinä häviää tuon latistetun ihmisen koko
potentiaalin.  ( Iso Kirja = Raamattu)
Samoinhan käy myös toisen kainaloon aina kömpivälle,
joka laittaa toisen vallitsemaan itseään - kantamaan vastuun
puolestaan ja sillä tavoin toista kuormittaa kohtuuttomasti.
'Hyvänä' esimerkkinä ovat henkilöt, jotka eivät tahdo kasvaa
täyteen mittaansa
ja yleensä - käyttävät kaiken maailman liuotteita ja jauheita
/ näin sievästi 'totuutta avaten' oheispolulta.
Puhun siis alkoholisteista sekä muista addikteista.
Samoin on laita myös narsisteilla, ovat milloin milläkin kantillaan,
jotta saisivat toiset toteuttamaan kaiken sen, mikä toimii heidän
omaksi (narsistien) edukseen.

Ilmankos tänään olikin niin jouluinen olo jo aamulla herätessäni.
Lumisade kruunaa oivallukseni ja tunnelmani ihan täysin.

 :angel: ;) :2funny: