Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: - Kastehelmi - - 25.09.2012 15:27:02



Otsikko: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 25.09.2012 15:27:02
Tunnen hyvin neljä kappaletta, enkä oikein löydä heistä niitä piirteitä, mitä :neitsyt: ihmisiin usein liitetään. Heitä yhdistää jonkinlainen hällä väliä-asenne. Kaikilla neitsyessä muutakin kuin :aurinko:. Laskuja jää maksamatta, ei jaksa siivota kotia jne. Mielellään sysäävät vastuuta muille. Uusin ihmetyksen aihe on tapailemani :neitsyt: mies, jolta saan kuulla miten asioita ei tarvitsisi hänen mielestään analysoida. Hänestä olisi parempi miettiä vähemmän ja päättää vaan asiat nopeasti. Niin hän tekee. Myös :merkurius: :neitsyt:. Hänessä on paljon hyvää ja meidän välillä on mun mielestä ainutlaatuista vetovoimaa. Mutta mä mietin, että pystynkö hyväksymään hänen tapansa olla pohtimatta asioita. Varsinkin ihmissuhteisiin liittyen. Kyllä hän esim. työasioitaan tietenkin miettii. Meidän synastriakartalta löytyy tällasia :merkurius:-aspekteja: mun :merkurius: :aspect_sex: hänen :aurinko:,  :merkurius: :aspect_sex: :merkurius:, mun :merkurius: :aspect_tri: hänen :jupiter: ja :aspect_con: :uranus:. Hänen :merkurius: :aspect_sex: mun :venus:, :aspect_ssx: :mars:, :aspect_con: :saturnus:, :aspect_sex: :uranus:, :aspect_squ: :neptunus:, :aspect_ssx: :pluto:, :aspect_tri: :chiron:. Osaisko joku kertoo noista jotain?


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Yep - 25.09.2012 17:00:09
Äiti ja anoppi neitsyitä. Siivoushulluja, tunnekylmiä ja kontrollifriikkejä molemmat. Pihejä sekä tunteissa että materiassa.

Tuntemani neitsytmiehet ovat aika flirttejä. Voisin uskoa heidän ajattelevan samoin, kuin miesystäväsi.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Lilli - 25.09.2012 19:18:10
Minunkin tuntemani Neitsyet ovat enimmäkseen tuollaisia boheemeja taivaanrannanmaalareita, jotka elävät keskellä kaaosta, eivätkä liikoja mieti etukäteen, mitä tekevät. Sitten niille sattuu ja tapahtuu. Voivat kuitenkin vaatia muilta virheettömyyttä ja ruikuttavat aivan kummallisista pikkuasioista. Analyyttisyys voi liittyä johonkin erikoisalaan, jossa osaamista, pilkkuja ja tekniikoita viilataan viimeisen päälle.

Taidan tietää yhden Neitsyen, joka on kuin suoraan oppikirjoista. Mutta mainittakoon, että omat tuttuni ovat enimmäkseen 60-luvulla syntyneitä, joilla on Pluto-Uranus-yhtymä Auringolle.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 25.09.2012 20:38:31
Analyyttisyys voi liittyä johonkin erikoisalaan, jossa osaamista, pilkkuja ja tekniikoita viilataan viimeisen päälle.
Tällä miehellä työ vaatii juurikin tätä. Kai se kaikki miettimisenergia keskitetään siihen. Mitenköhän parisuhde vois toimia ::) On työpäivän jälkeen sanonutkin, että on hankala keskustella kun on päivän niin uppoutunut työhönsä. Ja kyllä mä sen ymmärränkin, jotenkin. Ei sentään joka päivä ole niin takkuista, etteikö mitään keskustelua saada aikaan. Mutta on meillä kommunikointiongelmia vähän väliä. Isompia ja pienempiä. Ja toisaalta, eihän me tällä hetkellä joka päivä edes olla yhteyksissä. Se ei mulle ole ongelma, haluan myös sailyttää oman vapauteni. En jaksais tätä enempää miettiä, jollei muuten olis niin kiinnostava tyyppi. Meillä on mukavaa sitten, kun ollaan yhdessä. Arvomaailmat kohtaa. Ja kun hän on juttutuulella, saamme aikaan mielenkiintoisia keskustelujakin. Hän on läsnä sitten kun on fyysisesti läsnä, sitten taas katoaa täysin. Näillä kaikilla mun tuntemilla neitsyillä on muuten huono muisti. Eli ei varmaankaan paljoa meidän keskusteluista tämäkään mies muista ;D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: nikki - 25.09.2012 21:41:17
Mullakin on Lillin tapaan noita 60-luvun  :neitsyt: ystäviä,
eli meillä on tuo  :pluto: :uranus: :neitsyt: :aspect_opp: :chiron: :jupiter: :kalat: yhteisenä sukupolvikuviona.
Mä oon kyllä tykännyt  :neitsyt: ihmisistä.
Kaikille niille on  tunnusomaista, että sisäpiirin planeetat,  :venus: ja  :merkurius: ovat eri merkissä kuin tuo  :aurinko: :neitsyt:.
Lukioajan ystävättärillä oli  :venus: :skorpioni: mikä mulle tietty oli tuttua enrgiaa  :aurinko:  :venus::skorpioni: .na.
Sitten  :merkurius: :vaaka: ja  :mars: :rapu:.
Yks  :aurinko: :neitsyt: lukiopoika oli ihastunutkin. Hän ei aikoinaan pärjännyt koulussa, oli semmonen huuliveikko, mutta sittemmin pärjäsi hyvinkin elämässä edeten urallaan. Hän kertoi luokkakokouksessa, että hällä oli selkeä päämäärä saada kaikki muut asiat ensin kuntoon ennenkuin eukon hankkii, elikkä selkeä järjestys, työ, talo valmiiksi ja sitten vasta avio.

Sitten tunnen pari pikkupoikaa, molemmat  :aurinko: :neitsyt:.tä mutta niin erilaisia.
Toisesta vastarannankiiskistä tulisi erinomainen kiinteistönhoitaja.
Toisesta taas hurmuri näyttelijä, taiteilija, laulaja,  :venus: :saturnus: ja  :merkurius::leijona:.
Laulelee, hyräilee ja lohduttaa surulliset, tyytyväinen tenava siinä missä toinen huutaa ja kiljuu ja saa raivareita ja kolaa pihoja klo 5 aamulla.
Ehkä tuon  :neitsyt:.n hallitsijan  :merkurius::n sijainnilla lie merkitystä,
kuinka se energia ilmenee? Tai just noilla  :aurinko::n seuralaisilla.
En tiedä miten  :ceres::n sijainti myös vaikuttaisi, koskapa siinä on paljon Neitsytmäistä energiaa?
Tai  :saturnus: ja  :neitsyt:, työ ja velvollisuus.

Koen Neitsyet palvelualtteiksi ystävinä.
Yks foorumin kautta ystäväksi tullut on jeesannut monessa tietokonejutussa, blogin perustamisessakin.
Ja eikös foorumin Emeliakin ole  :aurinko: :neitsyt:.
Mielestäni hänessä on vilpitöntä halua jakaa tietoa, sellasta aitoa, itseään korostamatonta.
Tiedonjakajiakin kun on monenlaisella motiivilla.

Kastehelmi
Tuohon synastriaasi en osaa sanoa.
Kartanlukuni perustuu visuaaliseen geometriseen kolmiulotteiseen astelukujen avulla hahmottamiseen.

Onkohan  :aurinko: :neitsyt::llä taipumusta "orjuuttaa" itseään, saralla kuin saralla, työ, dieetti, kuntoilu jne.
sen huonetta kun on joskus nimitetty orjuuden huoneeksi?


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: K-NRJ - 25.09.2012 21:54:20
Minulla on viime vuoden aikana kypsynyt hyvä ystävyyssuhde erään  :neitsyt:-miehen kanssa ja hän on sen verran hassu veikko että itsellä kävi mielessä aloittaa keskustelu Neitsyt-merkistä mutta täällähän se onkin.

Varmaan aika paljon siitä miten heidän kanssaan tulee toimeen riippuu juuri aspekteista, esim. miten Neitsyt-ihmisen oma Aurinko tai Merkurius on aspektoitunut ja miten taas se aspektoituu synastriassa siihen toiseen.

Oma exä oli  :neitsyt: myös mutta hänestä jäi tunne että ystävänä sopii paremmin kuin kumppanina. Se tietysti on varmaan oma henkilökohtainen tunne, Kauris ja Neitsyt kun monesti mielletään just kavereiksi ja se onkin varmaan niin.  :)

Tuo nikin huomaama yhteys 6.huoneeseen on varsin hyvä, itsekin koen nämä tyypit ennemmin työn tekijöinä kuin johtajina tai sellaisina jotka haluaisivat loistaa muiden silmissä.

Älykkäitä ovat, mutta monet miehet varsinkin herkempiä miltä näyttävät tai antavat olettaa ulospäin, ja varsin moni lahjakas  :neitsyt: osaa kaveerata myös alkoholin kanssa.. :D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: nikki - 25.09.2012 22:03:16
Just tuo lukioajan poikakin oli paljon herkempi kuin konsaan näytti.
Esitti sellasta hulvatonta naurattajaa.
Ehkä se  :kalat: vastapäätä vaikuttaa? Tai Kuun sijainti?


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 25.09.2012 23:21:25
Juu siis paljon hyvää munkin tuntemissa neitsyissä. Taisin siihen malliin jäkättää, että jäi vähän toisenlainen kuva ::) Kolmella on ainakin :aurinko: :aspect_con: :venus: :neitsyt:, muut tarvii tarkistaa. Kaks noista ymmärtääkseni tosi pidettyjä ihmisiä. Siis tulevat hyvin toimeen muiden kanssa, hyviä tiimipelureita.
Tällä miehellä on :aurinko: :aspect_con: :merkurius: :neitsyt:, joten ihmetyttää, kun kehottaa mua oleen miettimättä ja analysoimatta. Ehkä teen sitä jo niin paljon, ettei yleensä analyyttinen :neitsyt: tyyppikään enää jaksa ;D Sekin on mahdollista... Hänkin vaikuttaa tosi auttavaiselta ystäviään kohtaan ja varmaan muutenkin. Ja on sellanen viehättävä konstailematon luonnonlapsi. Sanoo suoraan, kunhan osaa tarpeeks kysellä. Kovin konservatiivinen. Mäkin oon joissain asioissa, mutta hänen asenteita on jo vaikeaa niellä. Itse en jaksa koko ajan toisen kanssa esim. viestitellä päivän mittaan, mutta kun meillä on välimatkaa niin olis kiva kerran päivässä jotain kuulla. Varsinkin, kun vasta tutustutaan. Hänestä se on liikaa mieheltä! Mun kyllä kuuluiskin, nainen kun olen ja sen puolen paremmin osaan, hän vastaa kyllä ;D Luulin vitsiksi, mutta eipä ollutkaan... Hänellä myös :saturnus: :neitsyt:. :kuunsolmu: samassa asteessa :aurinko::n kanssa. :kuu: :aspect_con: :chiron: :harka:. Huoneista en tiedä, en osaa arvata nousua. Nikin mainitsema :ceres: :kauris:.
Mullakin :neitsyt: mies kaverina. Piti olla ensin muutakin, mutta kaveruus voitti hyvin äkkiä ja hyvä niin :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Emelia - 27.09.2012 17:56:39
Juu.. :aurinko: :neitsyt: olen, enkä todellakaan ole mikään siivoushullu ja järjestyksen ylläpitäjä.. näkisittepä tämän huushollin..

Todennäköisesti Auringon kavereilla on jotain tekemistä sen kanssa millaisia Neitsyet ovat.. Merkurius, Neitsyen hallitsijana on periaatteessa älyllinen, hajuton ja väritön yksinään ja toimiikin yleensä kaverinsa kautta.

Minulla on  :merkurius: :aspect_con: :pluto: Neitsyen lopussa, mutta  :aurinko: :neitsyt: :aspect_con: :mars: :leijona: . Omalla kohdallani ystävyyssuhteet toisten  :aurinko:  :neitsyt: kanssa ovat päättyneet kun ollaan tutustuttu paremmin.. käyn heidän hermoilleen syystä tai toisesta, saattaa johtua  :aurinko  :aspect_opp: :kuunsolmu: :sta.. tai tuosta  :merkurius: :aspect_con: :pluto: :sta..  :uglystupid2:

Todennäköisesti Nousu ja Kuun merkki ilmentävät ihmisen luonnetta Aurinkoa enemmän.. itse olen huvittuneena seuraillut usein Nousevien Neitsyiden  pikkutarkkoja touhuja, tunnistan niistä niitä piirteitä itsestäni, sellaisia piirteitä joista olen itse tietoisesti pyrkinyt eroon.. ;)
 


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 28.09.2012 01:55:51
Mun perheessä on kaks :aurinko: :neitsyt:-tyyppiä ja yks :askendentti: :neitsyt:, jonka koti on ihan kauheessa kunnossa. Ei jaksa yhtään panostaa. Ja mä en ymmärrä miten sitä itseensä ei yhtään haittaa. Noi kaks muuta on onnistuneesti siirtäny kotityöt toisten harteille. Mut kaikille oma ulkonäön siisteys on tärkeetä. Ei kukaan varmaan uskois millasia ne kotitöiden suhteen on! Kaveri :aurinko: :neitsyt: mies on ihan samanlainen. Kämppä imuroidaan kaks kertaa vuodessa, mut esim. hiuksia suitaan niin tarkkaan kun vaan voi. Eikös tuosta :aurinko: :aspect_con: :venus: :neitsyt:, mikä näiltäkin löytyy, sanota että jonkinlaista laiskuutta vois tehdä? Niin ja kuten sanottu, mukavia tyyppejä kaikki. En usko, että kovin monella on pahaa sanottavaa. :askendentti: :neitsyt: onkin eri maata, tulta ja temperamenttia löytyy ihan eri tavalla. Ja joutuu riitoihin helpommin. Kartalla muuten lähinnä tulta ja vettä.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: meimi - 28.09.2012 09:20:56
Oon mielenkiinnolla seurannut tätä Neitsyt-keskustelua.  Mun ympärillä on pyörinyt paljon Neitsyt-ihmisiä, joten mullakin on sanani sanottavana tässä.

Toinen mumma, kaksi tätiä ja yksi setä olivat kaikki Neitsyitä, mutta en nyt muista erityistä siisteyttä tai nipottamista, joskaan ei kovin boheemiakaan elämää eletyn.  Sisaren kaksi lasta ovat AurinkoNeitsyitä, yksi nouseva Neitsyt, eikä siellä ainakaan ole mitenkään erityisen siistiä, tosin tämä nousu :neitsyt: taitaa olla kaikkein siistein, järjestelmällisin ja täsmällisin.

Mutta sitten nämä mun Neitsytmiehet!  Niin erilaisia mutta kuitenkin niin samanlaisia!  Oon ennenkin kirjoitellut tästä Neitsytmiespiiristäni, mutta tulkoot vielä tämän kerran.  Ex on  :aurinko: ja  :askendentti: Neitsyt, ja voisi kuvitella että olis kovinkin siisti ja tarkka, mutta ei sinnepäinkään.  Hällä on melkein kaikki planeetat 12. huoneessa, ja stellium sieltä kytköksissä Neptunukseen.  Täsmällisyys sitten löytyy kyllä esim. laskunmaksupuolelta, kaikki hoidetaan täsmälleen ajallaan, vaikka rahaa ei oikein olisikaan.  Myös työt on hoidettu aina erimerkillisesti, silloin kun on ylipäätään käynyt töissä.

Häntä vain yhden päivän vanhempi mies taas on ulkoasultaan viimeisen päälle.  Koti autotallia myöden niin uskomattomassa järjestyksessä, että ei voi kuin hämmästellä.  Yrittäjä ammatiltaan.

Sitten on tämä mun rakas, Neitsyt tietysti kans, johon sopii tämä Astrologian taika-blogissa joskus ollut kirjoitus ihan nappiin.
http://astrologiantaika.wordpress.com/2010/08/22/ylistyslaulu-neitsyille/
Tämä Neitsyt näyttää keräävän tavaraa.  Joka paikka on täynnä kaikkea tarpeellista, mutta hyvässä järjestyksessä!  Laatikoissa ja säilytysrasioissa on päällä kirjoitus, mitä mikäkin sisältää.  Hänen myötä olen oppinut tykkäämään Neitsytmäisestä tarkkuudesta ja järjestyksestä!  Hih, oppia ikä kaikki.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 29.09.2012 17:36:44
Olisko sitten niin, että :neitsyt:-tyypin maine tarkkana nipottaja johtuu siitä, että ovat siinä roolissa vain jonkin asian suhteen? Joillekin se on työ, joillekin kodin siisteys, joillekin oma ulkonäkö? Ja ne ihmiset, jotka ovat juuri siinä tilanteessa läsnä leimaavat nipottajiksi. Mielenkiintoista ristiriitaa heissä. Nyt kun mietin, niin olenkin joskus kritisoinut :neitsyt:-tyyppejä siitä, ovat niin kauhean tarkkoja jostain ja sitten joku muu asia jää ihan rempalleen. Ihmetyttänyt se epätasapaino. Mua harvemmin nipottaminen haittaa, koska mussa on sitä itessänikin. :saturnus: ja :jupiter: :neitsyt: aspektoi molemmat persoonallisia planeettoja, :askendentti::ia ja MC:tä. Enemmän mua välinpitämätön suhtautuminen häiritsee. Mä tuun kaikkien noiden neitsyiden kanssa hyvin kyllä toimeen. Tunnistan siinä tarkassa puolessa itseäni. Ovat myös mun mielestä aika hyvin luottamusta herättäviä. Niin ja mukautuvaisia! Mulla on itellä niin paljon kiinteetä kartalla ::)
Kiitos meimi linkistä! Huom! tää on vaan mun oma kokemus, mut en liittäis kekseliäisyyttä nimenomaan :neitsyt:-merkkiin. Tuntemani :neitsyt:-ihmiset eivät ole kovin innovatiivista väkeä. Ennemminkin se menee niin, että joku muu saa idean ja :neitsyt: voi sitten lähteä pohtimaan toteutusta. Ja sitten saavat asian kuulostamaan niin vaikealta, ettei yritykseenkään heidän mielestä kannata lähteä ??? Ehkä ne järkeilevät asian muita pidemmälle, minkä ei voi sanoa olevan aina huono juttu :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: K-NRJ - 30.09.2012 20:54:31
Tuosta Kastehelmen kommentista "jokin muu asia jää rempalleen" tuli mieleen kaksi loistavaa, jo edesmennyttä Neitsyt-artistia: Irwin Goodman ja Rauli "Badding" Somerjoki, molemmat minusta jotenkin niin täydellisiä esimerkkejä  :neitsyt:-miehistä. Heissä molemmissa näkyy tuo Neitsyen herkkyys, samalla älyllisyys, ja se että he halusivat musiikillaan kertoa jotain joka oli paljon tärkeämpää kuin joidenkin artistien tapa tuoda itseään esille jolloin itse musiikki ja varsinkin sanoma jää merkityksettömäksi.

Vaatimaton ulkonäkö mutta  :merkurius: heissä näkyi.  :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 30.09.2012 23:21:31
Joo ihan mahtavia taiteilijoita! Ei halua noi munkaan tuntemat neitsyet itseään korostaa ja olla esillä. Vähän sellasta itsensä aliarvioimistakin on mun mielestä. Yhttä neitsyytä varsinkin yritän rohkasta käyttään lahjojaan, teen sen puolesta suuria suunnitelmia! :) 


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 01.10.2012 12:49:02
Mulla :aurinko: :merkurius: :pluto: stellium :neitsyt: ja lisäksi :mars: :neitsyt:. Paljon on tuttua tuossa pikkutarkkuudessa. Myös koti on siisti. Tavarat on paikoillaan ja tiedän, missä on mitäkin.

Neitsyt-tavara on mulla 10. huoneessa, ja todellakin olen työn suhteen vaativa, vähän liikaakin tuppaan kasaamaan velvollisuuksia itselleni. Ja sellainen typerä ujous ja itsen aliarviointi vaivaa todellakin. Ulkonäön suhteen olen aika rento (ainakin omasta mielestäni...) sisäinen kauneus ratkaisee. Mutta siitä en jousta, että puhtaus on enemmän kuin puoli ruokaa. Siisti täytyy ihmisen olla, kiitos! ;)

Olen opettelemalla opetellut pois ärsyttävästä toisten ihmisten asioiden järjestelemisen pakosta. On kuulkaas iso homma laskea irti ja vain antaa olla, vaikka ihmiset koko ajan sotkee ja sössii asioitaan. Neitsythän tietää aina parhaiten, mikä on toisille hyväksi. Vai oletteko muka koskaan tavanneet neitsyttä, joka olisi ollut väärässä jossain asiassa?

Voi tuo Plutokin tässä vaikuttaa, että kovasti manipuloisin toisia tekemään, kuten itse näen, että on oikein. Ja sitten, kun eivät tee kuten sanon, niin otan itseeni. Se on neitsytihmiselle henkilökohtainen epäonnistuminen, jos muut eivät laita asioitaan kuntoon vaikka tässä niin häärätään! Kalamieheni on ollut tässä kova koulu, kun eihän sitä saa uimaan mihinkään katiskaan, vaikka kuinka yrittää. ;D
 


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 01.10.2012 14:31:15
mehmet, toi on tuttu fiilis mulle! Kun kerran parhaiten tiedän ja neuvon, niin vähintä mitä voivat tehdä on totella! ;D Ja sitten mulla on kauhee huoli kaikista... Mäkin oon yrittäny opetella noista mun tavoista pois ::) Että oliskohan :pluto:-juttuja?
En ole muuten tainnu tavata neitsyttä, joka väärässä olisi. Pitääkin kysellä noilta, että ovatko mielestään ollleet ikinä väärässä. Vaikka mä oonkin niin kaikkitietävä, niin myönnän kyllä jos oon väärässä. Tosi harvoin vaan tapahtuu ;D
Neitsyet kun on niin hyviä omalla alallaan, niin mä oon helpolla tuuppimassa niitä eteenpäin ja tsemppaamassa. Luon visioita, miten voivat kehittää juttuansa ja saada suuria aikaan! Ei niinkään rahaa ajattellen, vaan muuten. Tuppaa joskus multa unohtuun, että esim. :neitsyt:-tyyppi voi olla ihan tyytyväinen tehdessään mitä tekee, eikä näe tarvetta johonkin isompaan, vaikka siihen mun mielestä ainakin pystyiskin. Välillä tulee sellanen tunne kuitenkin, että ehkä salaa haluavat jotain, mutta aliarvioivat itseänsä. Täytyyhän sellaseen menoon puuttua :) 


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 03.10.2012 09:56:01
No jo vain Pluto-juttuja Kastehelmi. ;D Toi toisten tuuppiminen oikeaan suuntaan on mullekin jotenkin ärsyttävän tyypillistä. Ja sitten taas sen tajuaminen, että hei, toinen elää omaa elämäänsä, jookos ja ihan omassa tahdissaan. Parempi vaan keskittyä omiin asioihinsa. Vaikka Neitsyet täydellisivät ovatkin, niin aina siinä omassakin elämässä on jotain pientä petrattavaa... Mulla vielä :skorpioni: nousussa, että sieltä tulee lisäpontta toisten asioihin puuttumiseen. Mulla kesti muuten iät ja ajat ennen kuin edes tajusin, että olen jotenkin manipuloiva... :P

Mutta takaisin neitsytpiirteisiin. En tiedä, onko tämä vaan urbaani legenda, mutta aina välillä törmää siihen, että nousumerkki toisi jotenkin "negatiivisemmin" merkin ominaisuudet esiin kuin aurinkomerkki. Että esim. nousuneitsyet olisivat ärsyttävämmin pikkutarkkoja kuin aurinkoneitsyet. Ehkä nousumerkki ylipäätään välittyy voimakkaammin ihmisestä. Olen seurustellut useamman nousuneitsyen kanssa, ja ihan selkeästi tietty hillitty ja hallittu puoli heissä on ollut näkyvissä. Vaikka koti voisi olla sotkussakin (näillä tosin ei kenelläkään ole ollut, ja ovat olleet miehiä kaikki siis) niin peruslähestyminen elämään on se, että marssijärjestys olla pitää. Yksi näistä oli jopa hysteerisen ylisiisti ja neuroottinen käsiensä pesijä (au Kauris). :D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 03.10.2012 17:09:41
Joo mäkin voisin hoitaa omaa nurkkaa kuntoon ja antaa muiden olla... Mut se on niin vaikeeta varsinkin lähimpien ihmisten osalta, kun jos esim. jollain toisella on joku asia huonosti, niin siitä tulee munkin asia, kun se juttu jää vaivaan ??? Mä oon tainnu tietää ton manipulointipuolen lapsesta asti, jollain tasolla ainakin. Ja sitten viimeistään, kun alko tuleen manipulointipyyntöjä. Eli joku pyytää mua puhumaan jollekin, jotta saisi ko. henkilön näkemään asiat määrätyllä tavalla. Onneks en ole niitä, jotka ei osaa sanoa eitä!

Mä aloin ton sun viestin jälkeen oikein pohtiin, että voisko olla väärä :askendentti: tolla mun tuntemalla :askendentti: :neitsyt::llä... Mä oon vasta lähiaikoina alkanu tunnistaan ihmisten :askendentti:-merkkejä, eli mikään ekspertti en asiassa ole, mutta hänen kohdalla mun arvaus olis :askendentti: :jousimies:. Pitää tutkailla karttaa tarkemmin kokonaisuutena. Niin suurpiirteistä meno on, että vaikea löytää niitä :neitsyt:-piirteitä. Kun mäkin tällä mun kokemuksella allekirjoittaisin ton sun jutun :askendentti::n suhteesta :aurinko:-merkkiin. Hyvä huomio muuten! En ole ite tullut asiaa noin ajatelleeksi, mutta niinhän se taitaa mennä!

Mä sit taas saan noita kolmee aikuista :aurinko: :neitsyt::tä määrätä käsien pesulle! ;D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Lilli - 08.10.2012 11:36:28
Uudessa naistenlehdessä oli nimeltämainitsemattoman alle 30-vuotiaan naislaulajan haastattelu. Vähän tätä henkilöä seuranneena olen pitänyt häntä kaikkien epävakaiden ihmisten prototyyppinä ja kuinka ollakaan taas meillä on tässä jonkinlainen sekoilija-Neitsyt. Ovatko nämä nyt enemmän sääntö kuin poikkeus?  Aurinko-Merkurius-Mars Neitsyt, Kuu-Rapu. Nyt hän hehkuttaa lehdessä uutta pikapikaa syntynyttä parisuhdettaan vankilakundiin, jolla on huumehistoria. Kihloihin mentiin kuukausi naisen avioerosta.

Otteita haastattelusta, jotta kyseinen henkilö saa puhua omalla äänellään:

-Tällaiset pöhelöt sukeltavat syvälle nopeasti
-Vihdoin olen suhteessa, jossa mies on perheen pää. Olin kaivannut sellaista jo vuosia. Miestä, joka sanoo minulle, että turpa kiinni ja keitä sitä kahvia. Minulle sopii vaihteeksi olla alamainen.
-Minusta ei saa pullantuoksuista, ei selkeää eikä johdonmukaista. Niihin minussa ei ole aineksia.
-Huomaan, että moni asia, jota olen itsestäni kuvitellut, ei olekaan totta. Minulla on ollut harha siitä, kuka oikein olen.
-Olen epävarma ja pelokas, ja todellisen minän paljastaminen on tunut liian pelottavalta. Mitä jos minusta ei pidetäkään sellaisena kuin olen?
-Tiedän, että minua vihataan ajattelemattomien kommenttieni takia. Pölötän älyttömiä enkä kanna vastuuta niistä.
-Nyt minulla on maadoittava kumppani. Alan ymmärtää, että kohkaaminen ja roolien vetäminen lopulta vain vahingoittavat minua.
-Olen myös ollut valtavan sekaisin tunteitteni kanssa. Vierelläni on ollut rauhatonta elää (mielialat ja tunteet vaihtelevat laidasta laitaan).
Olen aina ollut tunteideni vietävänä.  En ole pysähtynyt miettimään, ettei läheiselle voi tehdä mitä vain tai että sanoillani olisi sellaista painoarvoa, että ne loukkaisivat. Olen särkenyt ihmisiä aikamoisella tempolla, palvonut vain omaa maailmaani (ja ollut vastuuntunnoton).
-Joissakin elämän perusasioissa olen ihan järkyttävän huono. Kengännauhojen sitominen tuntuu niin vaikealta, että mieluummin ostan nauhattomat kengät. (Rutiinit voisivat tehdä hänenlaiselleen haahuilijalle hyvää.)
-Olen kömpelö ja rakenteeltani jotenkin epäherkkä.

Ja vielä näkemys avioliitosta:
-Avioliiton pitäisi kuvata täydellistä sitoutumista rakkauteen ja kaiken jakamista. Sitä, että otat puolet paskasta ja menestyksestä. Sitoutuminen pelottaa mielettömästi, mutta pelko tarkoittaa, että vihdoin olen tosissani. Kun vähän puristaa, tietää olevansa tekemisissä todellisen vastuun kanssa.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 08.10.2012 16:24:03
Voi miten jäsentymätöntä neitsytenergiaa! :-[ Tulee ihan fyysisesti paha olo moisesta epäjärjestyksestä kanssasisaren sieluelämässä.
Taidan Lilli tietää, kenestä on puhe.

Voin kuvitella Neitsyeen liittyvän aikamoista itserankaisua ja masokismiakin sen kautta, että hakeutuu hankaliin ihmissuhteisiin. Varmaan Kuu-Rapukin ajaa takertumaan johtohahmoon, joka näyttää kaapin paikan, jos oma tunne-elämä on rapumaisen "rauhatonta" ja "mielialat vaihtelevat laidasta laitaan". Ja tämän henkilön kyseessä ollessa lapsuuden olosuhteet varmasti näkyvät myös miessuhteissa. Vastuunkantaminen on neitsykäisten helmasynti, joten hänen taustaansa vasten voin hyvin ymmärtää, että vastakkaiset reaktiot on rajuja.
 
Vaan karmaansa ei karkuun pääse. Nyt ollaan taas "vastuun puristamisen" kanssa tekemisissä avioliiton yhteydessä. Eipä ota tämäkään Neitsyt velvoitteita kevyesti! Kuka hänelle on sanonut, että jokaisesta vankilanarkkarista juuri hänen täytyy huolehtia? Voivoi. Ja kovin tyypillinen neitsytmäinen itse-epäily tuosta ihmisestä paistaa: "mitä jos minusta ei pidetäkään sellaisena kuin olen?"

Olisi kyllä kiinnostavaa nähdä hänen karttansa aspektit. Mutta toivotaan, että hän saa elämänsä järjestykseen eikä sotke asioitaan enää tämän pahemmin. :(


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Lilli - 08.10.2012 16:46:16
Puolenpäivän kartta kyseiselle taiteilijalle


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 08.10.2012 16:57:42
Kiitos Lilli! Ja noniin, onhan siellä  :uranus: :aspect_squ: :aurinko: ja  :merkurius:, selittää jotain tuosta äkkisestä ja luvalla sanottuna vähän murkkumaisesta asenteesta: "En ole pysähtynyt miettimään, ettei läheiselle voi tehdä mitä vain tai että sanoillani olisi sellaista painoarvoa, että ne loukkaisivat."

Puolenpäivän syntymäajalla tulisi  :askendentti: :skorpioni: :aspect_con: :pluto:. Melkoinen paketti, jos haluaa möyriä syvissä mudissa, kuten tämä artisti selvästi haluaa.;)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 10.10.2012 15:27:53
Kiitos Lilli tuosta :) Tein tässä taannoin hänen karttansa, niin erikoiselta persoonalta vaikutti. Itse kiinnitin mehmetin tavoin huomiota :uranus:-aspekteihin. Mahtaako kuitenkaan olla :askendentti: :skorpioni:? Niin avoimesti kertoo yksityiselämästään ja toilailuistaan. Hän on kiinnostava persoona. Epäsuomalainen. Ei häpeile mitään. Sitä mietin kyllä, että miten paljon hänen jutuissaan on esitystä, määrätynlaisen imagon ylläpitoa. Artistien kohdalla jää helposti miettimään tuota. Voihan toki olla, että täräyttää asiat rehellisesti juuri niin kuin ne oikeasti ovat. Jos nyt oletetaan, ettei vedä roolia, niin onhan hänessä viehättävää luonnonlapsimaisuutta. Kertoo nekin asiat, joista tässä yhteiskunnassa kannattaisi vaieta. Kiinnostavaa on myös hänen uskonnollisuutensa, kertoi jossain radiohaastattelussa rakkaudestaan Jeesukseen. Mutta joo, taas yksi hyvin epäjärjestyksellinen :aurinko: :neitsyt: :)   


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Lilli - 11.10.2012 09:45:52
Mahtaako kuitenkaan olla :askendentti: :skorpioni:? Niin avoimesti kertoo yksityiselämästään ja toilailuistaan.

Minulle nousee väkisin mieleen ajatus Jousimies-askendentista. Siinähän olisi Uranuskin samassa merkissä ja se voisi sopia ihan hyvin askendentille ja sitten vielä tuo Neptunus jonnekin 1.-2. huoneeseen. Mutta arvailuahan tämä on.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 11.10.2012 12:35:21
 :askendentti: :jousimies: sopisi kyllä, henkilöllä ainakin omien sanojensa mukaan liikunta iso osa elämää ja kouluttautuukin aerobic-ohjaajaksi (jos nyt juorulööppeihin on uskominen). Uskonnollisuuskin tosiaan passaisi, kuten Kastehelmi tuumailit. Nousujouskarilla saisi tosiaan sen Uranuksen nousuun ja Neptunuksen ykköseen. :neptunus: toisi taiteellisuutta ja herkkyyttä ja varmasti kiinnostusta aineisiin myös. Ottamatta nyt kantaa siihen, onko hän itse kuinka ahkera käyttäjä. Kihlattunsa tiettävästi istui huumetuomion.:(


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 11.10.2012 15:27:36
Juu hyvin ootte päätelly, sopis kyllä hyvin oleen :askendentti: :jousimies:. 

Osaisitteko te kommetoida tota mun synastriajuttua, mistä ekassa viestissä kyselin? Mä en osaa synastrioita kovin hyvin tulkita. Netistä oon tietoja penkonu, mut kokonaisuuden hahmottaminen jää silti niin vaillinaiseks... Meidän kommunikaatio on parantunut paljon sen viestin kirjottamisen jälkeen. Se vaan vaati aluks sen, että vähän tivasin juttuja :) Taas joudun kylläkin näköjään ottamaan sen roolin, että nostelen kissoja pöydälle. Meidän jutussa erityistä on se, että se tuntuu sopivan hänelle. Lähtee siis kyllä keskustelemaan aktiivisesti, kunhan mä kerron ongelmasta ja oman näkökulmani. Arvostan kovasti hänen pitkää pinnaansa! :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: TyyniTuuli - 11.10.2012 17:55:09
60-lukulainen, aurinkomerkki sekä nouseva neitsyt:
 
Asioiden pitää olla järjestyksessä. Kahvikuppien korvat on kaapissa kaikki samaan suuntaan, ja lakanat omassa kaapissansa värien mukaan järjestettynä. Tiskaan samanlaiset astiat peräkkäin, joten kuivauskaapissakin kaikki on laaduittain järjestyksessä. Tiedän suunnilleen kaikkien huushollin tavaroiden paikat (paitsi niiden, jotka rakas puolisoni on halunnut sijoittaa muualle kuin omalle paikalleen). Mutta imurointia ja kuuraamista vihaan - meillä on useimmiten pulskia villakoiria ja ikkunat likaisena. Siis se neitsyen nipotus on todella valikoivaa. Tai siis - siisteys ja järjestys ovatkin kaksi ihan eri asiaa.

Myös tietokoneellani on valokuvat ja muut tiedostot hyvässä järjestyksessä, ja töissä mapit ojennuksessa. Asiat "kuuluu" tehdä loogisessa (kenen mielestä?) järjestyksessä ja saattaa loppuun. Toisten elämätkin saisivat kernaasti olla järjestyksessä, ja autan mielelläni minkä voin (- juu, työnnän nenäni toisten asioihin...). Ainakin olen hyvä kuuntelija, ja osaan kuulemma esittää sopivia kysymyksiä sopivassa kohdassa - varmaankin siksi, että pyrin saamaan myös toisen asiat "loogiseen" järjestykseen.

Taidan olla ihan kauhuesimerkki nipottavasta neitsyestä... 
Onneksi älysin ottaa puolisokseni toisen samanlaisen, ei kait sitä mikään muukaan kestäisi.

Ja PS. Onneksi hän taas puolestansa tykkää imuroinnista ja pesee ne ikkunatkin.  :buck2:


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 12.10.2012 11:38:55
Heh, Tyynituuli ;D! Onneksi neitsytpiirteenne jakaantuvat tasaisesti. Minä varmasti viihtyisin huushollissanne! Korvatkin oikeinpäin! *respect*  Mulla on tapana ripustaa pyykit kokojärjestykseen ja - luonnollisesti - sukkien parit rinnakkain, että ne on helppo kerätä ja viikata kaappiin. Kantapäät sojottavat samaan suuntaan narulla, ei siis miten sattuu (hyvänen aika sentään). Ehkä tästä syystä minä olen ainoa meillä, joka pyykkää? Eihän sitä kukaan muu osaa tehdä.

Kastehelmi, en ole mikään synastriaekspertti, mutta se pistää silmään, että ensinnäkin teidän  :merkurius:-aspektithan on tosi harmonisia ja toiseksi niitä on paljon. Viittaisi kyllä kommunikaatiopainotteiseen suhteeseen. Lisäksi sinä  :skorpioni:-painotteisena varmasti haluat pohtia asioita syvällisemmin kuin tämä  :neitsyt:-vastine, joka totta kai on analyyttinen, mutta ei sentään mikään tonkija! Sellaiseen eivät neitsyet sorru, onhan se vähän "likaista" hommaa myllätä asioita juuriaan myöten läpi. Kolmanneksi ihan yleissukupuolifakta: naiset analysoi ja miehet viittaa kintaalla. Noin kärjistetysti sanottuna. Naisenergia vaan on kälättävämpää kuin miesenergia. Miehet toimii. Ymmärrän hyvin tuon hänen "asiat vain päätetään nopeasti"-asenteen. Me naiset sitten jaksetaan vatvoa kaiken maailman planeettasijainteja eri merkeissä ja parisuhdekiemuroita... ;D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 12.10.2012 13:47:53
Kiitos mehmet! Niin ne miehet on vähän yksinkertasia, merkkeihin katsomatta ;D Mä oon aina toitottanu, miten mulla ei ole vaikeuksia tehdä päätöksiä, vaikka :askendentti: :vaaka: oonkin. Mutta ton rinnalla se voi siltä vaikuttaa. Otan kyllä harkinta-aikani, niin eipä tarvi myöhemmin katua. Joo totta toi mitä sanoit skorpparin ja neitsyen erosta mitä pohtimiseen tulee. Ehkä mä en sais yrittää kuljettaa häntä mukanani pimeelle puolelle ;D Skorppiaria löytyy kyllä häneltäkin, ehkä sen takia ei kuitenkaan karkuun lähde. Mä oon niin älyttömän ilonen siitä! Se kun ei käännä selkäänsä, vaan kuuntelee ja yrittää vastaillakin parhaansa mukaan. Ensin sanoi kyllä että jos en vaan miettis, mihin tokasin ettei mulle voi noin sanoo, oon tällanen miettijä kun oon! Ei suuttunut, vaan piti asiaa lopulta hyvänä, tasapainottavana tekijänä. Tai sit sano niin, että olisin vihdoin hiljaa ;D Joo sitä mäkin mietin, että harmonisia noi aspektit ainakin on ja on meillä muitakin ilmeisesti ihan hyviä juttuja synastriassa.

Moi Tyynituuli! Hauskaa, että sultakin löytyy toi valikoiva nipotus :) Vaikka mussakin neitsyttä on, niin vitsi kun tulee sellanen olo, että pitäis vähän päästä sun ja mehmetin kaappeja "korjaileen"! ;D Mehmet, miks pyykit kokojärjestykseen? Te saatte mut tunteen itteni ihan sottaseks! :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: meimi - 12.10.2012 14:06:16
Kyllä mun Neitsytmies pesee mulla ikkunoita, kun ei jaksa kattella sitä kissankuolavanaa, mikä koristaa mun kaikkia ikkunoita kissan nenän korkeudella!  ;D  On myös luvannut järjestää mun autotallin, että sinne mahtuis joskus auto...  Aika vaan meinaa olla niin rajallista, ja hän tuntuu hoitavan koko suvun käytännön asioita.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 12.10.2012 14:26:46
Täähän alkaa vaikuttaa siltä, että :neitsyt:-mies on tosi hyvä juttu! :) Ehkä ehdotan sille, että mä mietin niin siivoo sä sillä aikaa ;D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ikiviuh - 13.10.2012 10:37:54
mun ensimmäinen naispuolinen kaveri lapsuudessa oli  :aurinko: :neitsyt:
en tiedä syntymäaikaa tarkemmin mutta vuoden kyllä, ja katsoin että tuona vuonn siellä on kulkenut  :aurinko: :mars: :merkurius: :venus: :neitsyt: stellium,  :merkurius: siitä sitten nopsana ehtinyt jo  :vaaka: puolelle loppukuusta

nehän on osuneet sitten mun 11. huoneeseen,  :merkurius: ehkä 12. joten sopii.. kuin myös tuolla  :merkurius:-vaikutuksella sekin että hänellä oli kaksi erilaista suhtautumistapaa minuun, jotka tulivat esiin vuorotellen. kun olimme kahdestaan, hän käyttäytyi kuin paras ystäväni, mutta kun seuraamme tuli muita, hän alkoi haukkua ja halventaa mua kaikkien edessä. jos en just silloin sattunu tekemään mitään noloa tai hävettävää niin sitten hän keksi jotain omasta päästään tai kertoi omia töppäilyjään mun tekoina

joskin sitten kovastikin katui näitä myöhemmin, yksin ollessaan, luulisin. ja kirjoitti kauniilla käsialallaan tuoksukirjepaperille anteeksipyyntökirjeitään, niissä oli paljon värejä ja kauniita tarroja.. delfiinejäkin
ja minä annoin aina anteeksi, leikitään vaan taas. siis siihen asti että muut lapset oli taas mukana.
luulen että hän ei voi muistaa näitä, ainakin jos itse olisin ollut tollanen koko lapsuuden niin tunkisin kaiken sinne pimeään tiedostomattomaan. oli ne multakin pimennossa pitkään, kunnes pystyin jotenkuten antamaan anteeksi. sisälle pakkautunut katkeruus alkoi väistymään kun ymmärsin miten vaikea lapsuus hänellä onkaan ollut. eikä ne lapset ksokaan tarkoita, ne ei vaan ymmärrä. olen oppinut olemaan kiitollinen tuostakin kokemuksesta, eihän tässä enää muutakaan voi  :)

opiskeluaikoina "ystävystyin" myös erään nuoren naisen kanssa, jolla :venus: :juno: :neitsyt:
hän ei uskaltanut päin näköä mua arvostella, vaan kasvotusten esitti kaveria ja sitten kun en ollut paikalla, mustamaalasi mua omille kavereilleni, kuvitteli kai ettei kukaan muukaan tykkää musta oikeasti eikä näin ollen tule kertomaan mulle totuutta. väärässä oli

noniin, sanotaan näin että nämä molemmat ihmiset on kuvastanu tavallaan mun omaa laskusolmu  :neitsyt: 11.  :aspect_opp: noususolmu  :kalat: 5. asetelmaa kartalla, sitä miten kipeät pahat teot täytyy antaa anteeksi ilman ehtoja, löytää  :kalat: universaali rakkaus ja ymmärrys toisen ymmärtämättömyydelle pelastamaan katkeruudelta. päästää irti siitä kuluttavasta ja vääristävästä ajatuksesta että vain mulle on tehty pahaa. sillä se syö ihmistä sisältäpäin.. ja olla kompastumatta pahemmanlaatuiseen pyhimys-syndroomaan  ;D
omalla kartalla lilith :neitsyt: :aspect_opp: :ceres: :kalat:
:juno: :neitsyt: :aspect_con: laskusolmu

myöhemmin mun elämään on kulkeutunut ihan toisenlaisia  :neitsyt:-vaikutteisia, tasapainoisia, rehellisiä ja äärimmäisen hyväntahtoisia ihmisiä. tottakai nämä kaksikin sitä ovat jollekin muulle, mutta pitipä nähdä se inhottavampi puoli, lilithilläni


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: trius - 13.10.2012 12:41:00
Mulla samanlaisia kokemuksia kuin ikiviuh sulla.
Mutta kyse ei ole ollut  :neitsyt:-ihmisistä sen kummemmin, vaan  :kuunsolmu: :kalat: 8.huoneessa ja alasolmu  :neitsyt:. Myös lilith  :neitsyt: ja :ceres: :kalat: mutta eivät oppositiossa. Tuo maailmanrakkaus kuulostaa niin tutulta, sillä tavalla minä rakastan. Kun rakastan, rakastan koko maailmaa.
 :kuu: :neitsyt: miehiä on sattunut tielle eikä siitä mitään järkevää ole koskaan seurannutkaan.

Mutta muista ihmisistä on pitänyt ottaa oppia eikä saisi jäädä siihen katkeruuteen kellumaan.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ikiviuh - 13.10.2012 13:34:58
jaahas, itse olen jakanut viimeiset vajaat viisi vuotta elämästäni  :kuu: :neitsyt: kanssa. lilithilläni  ;D
mutta tiiäppä sitte nuista...

ja on mulla siinä rakkaudellisuudessa kuule opittavaa, mutta ehkä suunta on jo oikea


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: TyyniTuuli - 15.10.2012 10:24:21
Kyllä mun Neitsytmies pesee mulla ikkunoita, kun ei jaksa kattella sitä kissankuolavanaa, mikä koristaa mun kaikkia ikkunoita kissan nenän korkeudella!  ;D  On myös luvannut järjestää mun autotallin, että sinne mahtuis joskus auto...  Aika vaan meinaa olla niin rajallista, ja hän tuntuu hoitavan koko suvun käytännön asioita.

Jees, sellainen neitsytmies on mullakin. Kaikkia autetaan - oma autotalli saa vielä odotella järjestämistä. Mutta ei se mua häiritse, enempi häiritsisi kova sydän ja piittaamattomuus. Ehkä meissa on molemmissa liikaa maailmanparantajaa tai muiden asioiden järjestelijää...  :P


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 17.10.2012 15:24:08
Mehmet, miks pyykit kokojärjestykseen? Te saatte mut tunteen itteni ihan sottaseks! :)

Tämä tärkeä kysymyshän on jäänyt vastaamatta! Tietenkin pyykit ripustetaan kokojärjestykseen, koska taloyhtiömme kuivaushuoneessa on puhallin vasemmalla seinällä. Huone on pitkulainen ja puhallus on tehokkain siellä vasemmassa reunassa. Sieltä kun alottaa ripustamisen, niin isoimmat ja paksuimmat vaatekappaleet ensin ja siitä sitten kokojärjestyksessä kohti pikkupyykkiä, jota voi ripustaa huoneen oikeaan päähän. Insinöörimieheni voisi olla eri mieltä kosteuden haihtumisesta eri nurkissa huonetta... vissiin se haihtuu ihan yhtä nopsaan, jos lämpötila on kumminkin sama koko tilassa... Mutta mua jotenkin tyydyttää suuresti, että on joku järjestys tässä hommassa.

Joskus ripustan vaatteet käyttäjäjärjestyksessä, niin ne on helpompi nostaa suoraan oikean ihmisen kaappiin. Ja sitten joskus :venus: :aspect_con: :askendentti: minussa näyttää neitsytpuolelleni taivaan merkit, ja ripustankin pyykit VÄRIJÄRJESTYKSEEN. Se näyttää niin nätiltä!
Ah. Rakastan pyykkäämistä ja puhtaiden vaatteiden tuoksua. :smitten:

Onnea matkaan vaan Neitsytmiehen kanssa Kastehelmi! Kandee myös opettaa se pyykkäämään.;)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: TyyniTuuli - 18.10.2012 14:47:03
Mehmet, miks pyykit kokojärjestykseen? Te saatte mut tunteen itteni ihan sottaseks! :)

Joskus ripustan vaatteet käyttäjäjärjestyksessä, niin ne on helpompi nostaa suoraan oikean ihmisen kaappiin. Ja sitten joskus :venus: :aspect_con: :askendentti: minussa näyttää neitsytpuolelleni taivaan merkit, ja ripustankin pyykit VÄRIJÄRJESTYKSEEN. Se näyttää niin nätiltä!
Ah. Rakastan pyykkäämistä ja puhtaiden vaatteiden tuoksua. :smitten:

Tuo taitaa olla avainsana: järjestys näyttää niin kivalta, värijärjestys nätiltä. Sitä vaan tahtoo järjestää elämään jotain nättiä.
Eikä maksa mitään.  :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 18.10.2012 17:56:40
Ihania vastauksia! ;D mehmet, tuohan on ihan loogista sitten :) Joo varmaan :neitsyt:-mies osaa pyykätä jo nyt paremmin kun mä! Meillä tai ainakin mulla on nyt sellanen mietintävaihe meneillään. Saa nähdä, miten asiat etenee...
Tyynituuli, mahtavasti sanottu tuo kyllä. Mä oon suuri elämän pienien ja ilmaisten ilojen puolesta puhuja :) Ja mehmet laittaa taloyhtiön kuivaushuoneen nätiksi! :askendentti: :vaaka::na ymmärrän kyllä pointin, vaikka pyykit heitän kuivumaan ihan miten sattuu. Kunhan kuivuvat :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 18.10.2012 20:29:10
Neptunalia, kohta se sun tytär järjestää ite vaippapinonsa ;D Niin ja kuulkaa neitsyet, se on kanssa huomionarvosta, että ilmeisesti osaatte suhtautua tuohon toimintaanne huumorilla! Se on hieno juttu :) Tai en tiedä nauraako siinä enää kukaan, jos joku sotkee teidän järjestelmät?! :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: TyyniTuuli - 23.10.2012 09:59:23
Neptunalia, kohta se sun tytär järjestää ite vaippapinonsa ;D Niin ja kuulkaa neitsyet, se on kanssa huomionarvosta, että ilmeisesti osaatte suhtautua tuohon toimintaanne huumorilla! Se on hieno juttu :) Tai en tiedä nauraako siinä enää kukaan, jos joku sotkee teidän järjestelmät?! :)
Suhtautuminen huumorilla auttaa. Mutta myös se, että ystäväpiiriin on (- yllättäen? -) kertynyt enimmäkseen neitsyt-merkkisiä. Tekee elämän helpoksi, ei tarvi selitellä, ja yhteinen sävel löytyy niin helposti, kylässä voi olla kuin kotona. Ja niiden muun merkkisten ystävien kodeissa täytyy kyllä välillä "istua käsien päällä" ettei menisi järjestelemään sotkuisia hyllyjä...   ;)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Kuuhilda - 23.10.2012 10:21:59
Voi, minä toivon että tuosta tyttärestäni kehkeytyy sellainen boheemi neitsyt, eikä klassinen nipottaja analyytikko...aivan hänen itsensä takia :D
Sehän joutuu siivomaan meillä sitten ihan koko ajan että voi ylipäänsä olla, kun äiti on vähän leväperäistä sorttia, ja kaikki saa vaan olla, kunnes sitten siivotaan kerralla kunnolla :D


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.10.2012 14:06:33
elämäni mies onkin neitsyt, vaikka kalanousu tuo herkkyyttä ja kaksoskuu ihanaa love selostusta ja avoimuutta, neitsytmies vaikuttaa tosi omistautuvalta, bisnes ja 1 nainen,

astrologisesti odotin ihan muuta eli tulimerkkiä mutta maa ainakin pitää rahassa kii hyvä,

ja just kuvittelin ettei ainakaan  :neitsyt:  :kalat:  :kaksoset: hehe niin just ne.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: mehmet - 25.10.2012 11:58:40
Jäin miettimään tätä Neitsyiden levotonta sekoilua. Voisiko asian kanssa olla jotain tekemistä sillä, että (näin muistelen) Neitsyen todellinen hallitsija ei olekaan Merkurius vaan Vulkanus tai Chiron tai Ceres tai joku muu. Että todellisen hallitsija olisi myöhemmin löytyvä planeetta, aivan kuten Kalojen todellinen hallisija muuttui Jupiterista Neptunukseksi sen löydyttyä ja Vesimiehen Saturnuksesta Uranukseksi. Vielä ei Vulkanusta ole löydetty eikä kai matemaattisesti ole mahdollistakaan että Auringon ja Merkuriuksen välissä olisi planeettaa. Mutta kuka tietää? Tietääkö teistä joku enemmän tästä Neitsyen hallitsijajutusta? Aattelisin niin, että Neitsyetkin tästä rauhoittuvat ja muuttuvat vähemmän hermokimppuisiksi ja alkavat ilmentää merkkinsä parempia puolia (eikä vaan niitä Merkuriuksen neg. puolia), kunhan se oikea pomo sieltä taivaalta tulee esiin.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.11.2012 15:04:04
minusta neitsytmieheni vaan raataa kovasti, ja sanoi jopa että details on tärkeet, jolloin minua nauratti neitsytjuttu. neitsyt ehkä tosiaan
hakee rakkautta työnteon kautta. miehelläni nousukalan herkkyys ja luovuus tuntuu, sekä se estottomuus ilmaista rakkautta verbaalisti ja fyysisesti kuukaksosena. mielenkiintoinen paketti ja mystikko.. kun olis vielä varma toi synt aika niin nääkin olis varmat  :2funny:  :smitten:


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 07.11.2012 01:02:26
Niin tosta tulikin mieleen kysyä romantiikkapuolesta? Mites se neitsyiltä luonnistuu? Mä oon kokenu sellasta kivaa huomioimista ja auttavaisuutta käytännön asioissa, mistä olen kovin kiitollinen, mutta mutta... Rakkauskirjeitä ei kannata odotella! Ei nyt överiks tarvi vetää, mutta kyllä tällanen tunnetyyppi kun mä kaipaa sitä, että sanallisesti tuodaan tunteita esiin. Se jää neitsyeltä, kun teot kuulemma vaan ratkasee ja sellasta sanahelinää ei tarvita ???


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: meimi - 07.11.2012 09:59:19
Juu, Neitsyt on just tuollainen, ei turhia lepertelyjä eikä rakkauskirjeitä.  Mulle se sopii, sillä sellaanen siirappinen makeilu ei iske muhun.  Neitsyt luultavimmin näyttää ne tunteensa just tekemisellä ja palvelemisella.

Jos Neitsytmieheltä kaipaa sanallisia rakkaudentunnustuksia, ne pitää oikeen lypsää.  Kyllä niitäkin sitte tulee jos niitä on.  Saattaa jopa sanoa, että maalasinhan mä sun talon, etkö sä nyt ymmärrä.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Lilli - 07.11.2012 10:47:01
Niin tosta tulikin mieleen kysyä romantiikkapuolesta? Mites se neitsyiltä luonnistuu? Mä oon kokenu sellasta kivaa huomioimista ja auttavaisuutta käytännön asioissa, mistä olen kovin kiitollinen, mutta mutta... Rakkauskirjeitä ei kannata odotella! Ei nyt överiks tarvi vetää, mutta kyllä tällanen tunnetyyppi kun mä kaipaa sitä, että sanallisesti tuodaan tunteita esiin. Se jää neitsyeltä, kun teot kuulemma vaan ratkasee ja sellasta sanahelinää ei tarvita ???

Meillä Neitsyt osaa leperrellä puhelimessa ja chatissä (vaikuttaisiko MC Kaksosissa asiaan), tosin lähinnä alkoholin vaikutuksen alaisena. Muusikkona saattaa tehdä myös melko romanttisia laulun sanoja. Tavallisessa arjessa läheisyys ja hellyys kuitenkin on olematonta.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 07.11.2012 15:04:37
meimi, joo tutulta kuulostaa. En mäkään tosiaan liian siirappista juttua kaipaa, mutta edes jotain... Nyt oon huomannu, että en sitten itsekään käyttäydy kovin romanttisesti, kun ei tule vastakaikua. Me ei olla kauaa tunnettu, jonkin aikaa tapailtu. Ehkä mun täytyy ottaa asia puheeks, kun kerran häiritsee. Kerran jo yritin ja hän sanoi, että epävarmat miehet esim. viestittelevät naisille vähän väliä. Yritin siinä sitten argumentoida, ettei se aina epävarmuutta ole vaan huomioimista! Ei mennyt viesti perille.

Lilli, ei tule lepertelyjä kyllä puhelimessa eikä chatissäkään. Jos on juonut niin ei ota muhun yhteyttä ja harvemmin ryypiskelee. Mutta läheisyyttä kyllä saa. Kun nähdään haluaa olla melkeinpä koko ajan lähellä. Jos menen syömään penkin toiseen päähän niin pyytää viereen!  :kuu: :harka:-juttua? Mutta se sanallinen puoli puuttuu kokonaan. Käytös on jotenkin ristiriitaista. Tai niin mä sen koen. Tuntuu siltä, ettei sitten taas pahemmin mua kaipaa, kun ei nähdä ::)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.11.2012 18:22:44
koska tää on kaksoisliekkini ja  :askendentti:  :kalat: kuukaksonen, on erittttäin romanttinen ja kohtelee kuin prinsessa kun varaakin on, eli ei mikään normineitsyt. myös mystikko. vielä enemmänkin rakastunut kuin minä. eilen juuri soitti sitä suurta loveaan että voisko muuttaa jo maasta sen luo..
palveleminen onkin kumma juttu kun se on minulle hieman vierasta mutta tunnen neitsytnaisenkin joka palvelisi,, siis henkisenä työnä.. on neitsyt naisissakin eroja iän ja nousumerkin suhteen  :smitten:


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.11.2012 19:18:46
neitsyt ja kaurismiehet on muutoin aika asiallisia eli keskittyy rahaan, härät hieman yrittää. mutta että maamerkki, en olis uskonut että mikään noista merkeistä pelaa.. mut niin vaan kävi.

no maa tasapainottaa tulta, en koe sammuttavan, vähän ehkä rauhottaa

jupiter hallitsee   :jousimies: ja  :kalat:  
ja kuumerkit siis pelaa  :jousimies:  :kaksoset:  :smitten:


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Lilli - 07.11.2012 20:12:06
Mun tuntemat neitsyet on kaikki epämaterialisteja eikä niitä juur raha kiinnosta. Hippejä ja taiteilijoita kaikki  :)

Juuri tällainen on ainakin meidän huushollin Neitsyt. Raha kiinnostaa siinä mielessä, että siitä on yleensä puutetta. Tämän tapauksen isä oli niin ikään Neitsyt, mutta taloustiede oli niin hyvin hallussa (ainakin teoriassa), että oli pätevä hoitamaan professorin virkaa yliopistossa.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 25.11.2012 18:37:54
Juu kyllä oltiin niin kuivalla maaperällä, että saa multa tämä :neitsyt: jäädä. Tunnekylmyyttä ja machoilua. Hänellä muuten kaikki persoonalliset planeetat feminiinisissä merkeissä, mutta kaikkea muuta kuin sinut feminiinisen puolensa kanssa. Mitä me kukin sillä nyt sitten ymmäretäänkään... Mä liitän sen mm. herkkyteen, tunteellisuuteen, toisista huolehtimiseen jne. Mutta opinpahan taas itsestäni paljonkin! Nyt, kun saa taas vapaasti jutella ja tutustua ihmisiin, niin tuntuu kuin olisin ollu muutaman kuukauden janoissani ja nyt vihdoinkin saan vettä! :)


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: pikkari - 10.12.2012 03:33:56
Isäni on aur Neitsyt ja mutsi nouseva N. Kumpikin kaikkitietäviä ihmeolentoja jotka yrittää sanoa aina viimeisen sanan vaikkei olis paskan vertaa tietoa edes ko jutusta. Siivoushulluja pilkun######a ja jumalattoman tarkkoja rahasta. Ruoka maailman tärkein asia
Tuntemani tosi komea Neitsyt mies todella älykäs mutta vääntää viimeiseen asti et hänen sanansa on oikea totuus
Myös toinen Neitsyt poika komee kuin kiiltokuva ja samanlainen "minä tiedän lopullisen totuuden-tapaus"
Tässä todella suppea otos kun kartoistaan en tarkemmin tiedä mutta seksuaalisuus loistaa jokaisesta täydellisellä olemattomuudellaan.
Neitsyt mies sängyssä  :idiot2: En haluis kokee ikinä. Jousimies + Oinas liitto oli kuin taivaassa solmittu  :smitten:


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 10.12.2012 15:01:41
 :2funny:

Eiköhän  :neitsyt:-mieskin voi saada hyvästä :mars:-merkistä (esim.  :skorpioni: ;)) ytyä!


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: meimi - 11.12.2012 03:48:15

Neitsyt mies sängyssä  :idiot2: En haluis kokee ikinä.

Minä olen kokenut edellisessä suhteessa, samoin nykyisessä.  En vaihtais pois kumpaakaan kokemusta!  :smitten:
Ikinä!


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: pikkari - 12.12.2012 18:21:02
Miks ne sit vaikuttaa niin varovaisilta? Hipelöintiseksiä... :buck2: Ei kiitos.
Tää on nimittäin nyt erittäin ajankohtainen aihe (ei neitsytmies) vaan seksi ylipäätään.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 12.12.2012 18:45:15
Mä korostaisin edelleen :mars:-asemaa. :neitsyt:-mies voi nimenomaan vaikuttaa varovaiselta, mut sit :mars: voi tehdä yllätyksiä!


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: pikkari - 16.12.2012 23:16:13
Faijan kartasta vaikee sanoa mitään kun ei itsekään tiedä syntymäkellonaikaansa
Kauhee raivokohtaus kun en äsken löytänyt sekunnissa terveyskeskuksen ajanvarausnumeroa  :idiot2:
Neuvoin luopumaan kissasta koska isälläni selvät alkavan astman oireet. Siitä toinen raivari " älä sinä minua neuvo!!!!!!!!!!!!!)
Kauhee yleistys mut just hänen takiaan suorastaan kammoan neitsyitä tai sit se on vaan vanhemmiten pahentunut
Jumalattoman pikkutarkka ollut aina kaikissa asioissa. Rasittavaa seuraa.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ghede - 17.12.2012 00:50:44
No, kyllä niistä neitsyistäkin löytyy erilaisia variaatioita. Riippuu paljon siitä missä merkeissä muut persoonalliset planeetat eli Kuu, Merkurius, Venus ja Mars sijaitsevat sekä kuinka korostuneita ne ovat aspektien osalta ja huonesijainneiltaan. Toki myös askendentin merkki kannattaa ottaa huomioon.

Onko sulla pikkari itselläsi mitään planeettoja neitsyessä?


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: pikkari - 17.12.2012 00:56:02
Kuu


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: ghede - 17.12.2012 21:22:22
Asia selvä, pikkari. Kuu neitsyessä voi ehkä tuoda jonkinlaista ailahtelevaisuutta tunnepuolelle, koska neitsyt on muuttuvan laadun merkki. Toisaalta neitsyt kuuluu maaelementtiin, joten tunteet voidaan kenties purkaa "helposti" jollain konkreettisella tavalla...vaikka nyt esim. kommunikaation muodossa, koska neitsyen hallitsijaplaneettakin on merkurius. Toisaalta kokisin, että saatat vetää helposti noita neitsyitä puoleesi, koska nimenomaan Kuu on kartallasi kyseisessä merkissä. Esim. Aurinko-Kuu yhtymä on aspektina eräs voimakkaimmista toverillisuusleimoista kahden kartan välillä, joten jos sinun neitsyt kuu on yhtymässä jonkun toisen henkilön neitsyt auringon kanssa niin yleensä tätä pidetään astrologiassa erittäin mieluisana kombinaationa...tavallaan kumpikin osapuoli tarjoaa jotain sielullista virikettä toisillensa. Mutta, jos sinun Kuu on vaikeasti sijoittunut kartalla ja on vaikkapa kosketuksissa toisen henkilön neitsyt planeetan kanssa niin tämä voisi taas osaltaan luoda jonkinlaisia hiertäviä kohtaamisia neitsyt merkin edustajien kanssa.


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: pikkari - 07.01.2013 23:30:04
Oho, ok. Mä en tajua astrologiasta kuin ihan alkeet. Ton ailahtelevaisuuden allekirjoitan täysin.
 :aurinko: :oinas:  :kuu: :neitsyt: ei kai ole ihan balanssis


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: jubilee - 26.01.2013 20:43:22
Mun ystäväni on

 :aurinko: :neitsyt:
 :kuu: :vesimies:
 :mars: :vaaka:
 :venus: :leijona:

Neitsyistä sanotaan että he ovat tarkkavaistoisia ja osaavat analysoida ihmisiä, omaavat kyvyn kriittiseen ajatteluun ja ovat hyviä ihmistuntijoita.
Mun naispuolinen ystävä on neitsyt aurinkomerkiltä, mutta ihmissuhteissa on (tai on olevinaan) uskomattoman sinisilmäinen ja helposti pompoteltavissa. Ei näe ihmisten todellisten aikeiden läpi, uskoo kaiken mitä hänelle sanotaan eikä tunnu ikinä ajattelevan omilla aivoillaan asioita. Erityisesti miessuhteissa onneton tapaus, helposti hyväksikäytettävissä eikä kuitenkaan ikinä ota opikseen virheistä. En tarkoita sitä että miehet olisi "pahiksia" ja ystäväni jokin uhri, vaan tämä nainen tuntuu elävän miesten imartelusta ja huomiosta, vaikka muuta väittää. Monesti olen kysynyt että miksi ystäväni antaa miesten pitää häntä "leikkikalunaan", ja hän kiltisti tekee kaiken mitä pyydetään. EI sillä että hän mikään enkeli olisi, on ollut suhde ystävänsä mieheen ja kaikenlaista muuta "viatonta"....  ???
Tuntuu ettei tällä naisella ole mitään oman arvon tuntoa, on ristiriitainen puheissaan ja teoissaan, ajoittan hyvin pinnallinen ja pelkästään omaa nautintoa hakeva ihmistyyppi. Hänellä ei muutenkaan tunnu olevan mitään omia ajatuksia, todella köyhä keskustelukumppani joka ei näe metsää puilta. Yksinkertainen ihminen.
Voisiko  :kuu: :vesimies: ja  :venus: :leijona: selittää tätä ristiriitaisuutta tässä ihmisessä?
Voi myös olla oma  :kuu: :rapu: selityksenä sille, etten voi ymmärtää hänen tunne-elämäänsä, tuntuu että mä omassa herkkyydessäni näen sen mitä tämä nainen ei vain tajua....välillä menee hermo tämän ihmisen suoranaiseen tunne-elämän TYHMYYTEEN  :tickedoff:



Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: Suljin - 26.01.2013 22:11:02
Jubilee: Mun mielestä sun ystäväsi merkit näkyvät jopa huvittavan hyvin tuosta kuvauksestasi.
Tässä nähdään taas, ettei se pelkkä aurinkomerkki meitä määritä.
Mm. että venus leijonahan tekee herkästi huomion haluiseksi, mars vaa'an taas vois ajatella juurikin tekevän muiden mieliksi...


Otsikko: Vs: Neitsyet
Kirjoitti: jubilee - 27.01.2013 00:04:47
Kyllä, voitte vaan kuvitella miten tämmöinen  :mars: :skorpioni: ei voi ymmärtää henkilöä, jolla on  :mars: :vaaka: ; melkonen mielistelijä, muita myötäilevä, ei uskalla kellekään sanoa vastaan tai pitää omia puoliaan, ja on olevinaan hyvinkin herkkä välillä. Oikeasti turhauttaa välillä puhua tälle naiselle järkeä, että yritä  edes, mutta sitten  :kuu: :vesimies: hänessä tuo siihen tunne-elämään todellista kylmyyttä, järkeilyä,  eli hänellä ei ole kiinnostusta perehtyä mielen ja tunteiden syvyyksiin sen kummemmin. Osaa olla itsekäs ja etäinen jos vaan sille päälle sattuu, enkä nyt tarkoita että olisi terveellä ja kypsällä tavalla itsekäs.
Todella ristiriitainen tapaus, jopa teennäinen ja tekopyhäkin.
 :venus: :leijona: voi olla sen huomionhakuisuuden takana, jota hän yrittää selitellä "en mä tajunnu että se mua yrittää iskeä, en mä tajua, hihi", vaikka itse tarkkavaistoisena skorpionina näen kristallin kirkkaasti että tämä nainen hakeutuu tietoisesti tilanteisiin joissa pääsee olemaan miesten kuolattavana ja iskettävänä, ja nauttii siitä. Ei tee elettäkään että pääsisi miesten piirityksestä pois, vaikka väittää "että ei häntä kiinnosta".  :idiot2: kyllä miehet ihastuu tämän naisen "höpsöyteen" (=tyhmyyteen), mutta ne jutut loppuu yleensä yhtä nopeasti kuin alkavatkin.

Kaikki nuo "viat" tässä naisessa olisi ok, jos hän itsekin myöntäisi ne eikä sanoisi toista ja tekisi toista.  Ainoat piirteet mitkä käyvät neitsytmerkin kanssa yhteen, ovat pikkutarkkuus siisteydessä ja järjestelmällisyys. Niissäkin hän kokee olevansa paras, vaikkei sitä ääneen sanokaan.