Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Eileithyia - 13.04.2006 16:57:15Otsikko: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Eileithyia - 13.04.2006 16:57:15
Luin, että näistä kartoista (kuunsolmuista) voi saada jotakin tietoa edellisestä elämästään. No itse olen vielä melko pihalla koko kartasta.  :idiot2:

Minulla näin: Kuunsolmu 20° 13' Vesimies

Mitä mahtaa kertoa?

(http://www.astro.fi/omatkuvat/kartta_parempi.php?id=23376)

Aurinko 6° 37' Jousimies 4. huone
Kuu 11° 57' Jousimies 4. huone
Merkurius 16° 41' Jousimies 4. huone
Venus 21° 52' Kauris 5. huone
Mars 16° 41' Skorpioni 3. huone
Jupiter 9° 20' Rapu 11. huone
Saturnus 11° 52' Kauris 5. huone
Uranus 3° 49' Kauris 4. huone
Neptunus 10° 50' Kauris 5. huone
Pluto 15° 58' Skorpioni 3. huone
Chiron 16° 52' Rapu 11. huone
Ceres 3° 18' Rapu 10. huone
Pallas 27° 25' Kalat 8. huone
Juno 4° 25' Skorpioni 3. huone
Vesta 4° 11' Vesimies 5. huone
Kuunsolmu 20° 13' Vesimies 6. huone
Vertex 9° 43' Vesimies 5. huone
 

Huoneiden kärjet

Askendentti 7° 59' Neitsyt
2. Huone 23° 48' Neitsyt
3. Huone 17° 15' Vaaka
Keskiyö 23° 10' Skorpioni
5. Huone 7° 55' Kauris
6. Huone 13° 44' Vesimies
Deskendentti 7° 59' Kalat
8. Huone 23° 48' Kalat
9. Huone 17° 15' Oinas
Keskitaivas 23° 10' Härkä
11. Huone 7° 55' Rapu
12. Huone 13° 44' Leijona


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Athene - 13.04.2006 20:47:03
Jos sinulla on noususolmu vesimiehessä ja laskusolmu leijonassa niin tulisi näin itselleni mieleen,että sinun pitäisi ottaa oppia vesimiehen hyvistä piirteistä ja jättää leijonan negatiivisia piirteitä pois.Menneistä elämistä en osaa sanoa mitään...


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 15.04.2006 12:21:29
Tervehdys,

solmujen tulkinnoissa vaikuttavat sekä merkki että huone. Sinulla siis yläsolmu Vesimiehessä huoneessa 6 ja näin ollen alasolmu on Leijonassa huoneessa 12. Menneistä elämistä kertoo nimenomaan alasolmu.

ABC de l´Astrologie karmique (kirjoittanut Laurence Larzul) ehdottaa seuraavaa Leijona-alasolmuisen menneeksi elämäksi:

kyseessä on mahdollisesti ollut aatelinen, kuningas tai kuningatar tai kuuluisuuttakin niittänyt viihdetaiteilija, esim. näyttelijä tai taiteilija. Niin ikään on mahdollista että olet toiminut kasvatuksen ja koulutuksen parissa. Yleensäkin esiintyminen, kulttuuri ja viihde ovat voineet olla sydäntä lähellä. Kaikki nämä asiat ovat voineet olla sydäntäsi lähellä koko nuoruutesi ajan. Alasolmu nimittäin tulee esiin luontaisena lahjakkuutena.

Huoneesta XII sanotaan seuraavaa: hengelliseen ja psyykkiseen elämään on  saattanut liittyä ongelmia. Henkilö on mahdollisesti toiminut uskonnollisella alalla, vaikkapa pappina, munkkina tai esoteerisen alan tutkijana. Niin ikään terveydenhoitoala ja tiede - nimenomaan yksinäisenä tiedemiehenä, ovat mahdollisia. Surkeampiakin kohtaloita ehdotetaan, esim elämää lainsuojattomana, "eksyneenä lampaana", kadotettuna sieluna, vankina, karkotettuna tai vakavasti sairaana.

No niin, yhdistellään tietoa:

Kuningas tai kuningatar + karkotus: keisari Napoleon???? ;)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kaapokisu - 15.04.2006 15:38:09
Lilli!  :)

Osaisitko kertoa vähän noususolmu leijona 9.huone - laskusolmu vesimiehestä ?
Sen tiedän, että 60-luvulla olen elänyt viimeksi ja kuollut nuorena, kuin myös edellisilläkin kierroilla.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 15.04.2006 16:52:06
kaapokisu,

laskusolmusi on siis Vesimiehessä huoneessa 3.

Edellä mainitsemani kirja ehdottaa entisiksi elämiksi seuraavaa:

Vesimies/Huone XI: edellisessä elämässä on mahdollisesti ollut ystävyteen ja yteiskunnalliseen osallistumiseen liittyviä ongelmia. Ammateista mahdollisia ovat keksijä, insinööri, teknikko, kapiainen, vallankumouksellinen, psykologi, säveltäjä, visionääri tai profeetta.

Huoneeseen III/Kaksosiin liittyviä asioita: edellisessä elämässä on voinut olla ongelmia ymmärryksen ja kommunikaation suhteen. Ammateiksi ehdotetaan myyjää, lehtimiestä ja kaikkea mikä liittyy tiedonvälitykseen. Kuljetusala on niin ikään mahdollinen, kuten myös graafinen ala ja piirtäminen. Tähän huoneeseen liitetään myös tietoon ja taitoon perustuvat urheilulajit ja pelit.

Kokemukseni mukaan niillä, joilla alasolmu on Kaksosissa/huoneessa III, on erinomaiset puhelahjat tai kirjalliset kyvyt. Olisitkohan ollut joskus kirjailija/kirjuri/lähetti/toimittaja/opettaja tai jotain muuta sellaista. Alasolmuunhan liittyy karmisia asioita, joten olisitko jakanut harhaanjohtavaa tietoa tai jotain? Alasolmu kertoo karmisista teemoista, joiden on tarkoitus tulla juuri tässä elämässä käsiteltäviksi ja vinoutumia korjaillaan sitten yläsolmun avulla. Vesimieheen liitetään usein yliälyllisyys ja tunteettomuuskin. Vesimies on parhaimmillaan porukassa, Leijona taas astuu yksin estradeille omana pöyhkeänä, mutta ah, niin rakastettavana itsenään. Huoneesta IX saadaan mukaan vielä maailmanparannusmeininkiä ja lisää kansainvälisyyttä, jota Vesimieskin pitää sisällään.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kaapokisu - 15.04.2006 18:02:35
Kiitos tulkinnasta Lilli!  :smitten:

Olen pienempänä/nuorempana pitänyt kovasti kirjoittamisesta ja piirtämisestä  :smitten: Joskus ala-asteella halusin opettajaksi, heh  ;D

Enää ei kirjoittaminen tai piirtäminen oikein inspaa. Joskus huonoina hetkinä vuosia sitten kirjoittelin pari runonpätkää.

En ole kovin kova puhumaan, mutta en hiljainenkaan. Siltä väliltä  ;) Puhetyylini on haaveilevaa ja kauaskantoista. Yleensä puhun "sitten kun"  tai "sitten muutaman vuoden päästä voitais..." En osaa oikein elää nykyhetkessä  ;)

Laskusolmuuni vesimieheen viitaten, osaan kyllä ryhmätyöskentelyn salat. Ammattinikin jo sitä vaatii. Inhoan yksintyöskentelyä ja muutenkin yksin möllistelyä  :buck2: Olen seuraihmisiä  ;D ;D

Kohti jellonan opetuksia kirkkain mielin  ;) ;D


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: jokuska - 19.04.2006 10:15:50
Hei!
Viitsiskö joku katsoa mitä kuunsolmuni kertoo, kun se on näin: kuunsolmu 4o 13`vesimies 5. huone.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Solararc - 19.04.2006 21:30:20
Olipa pakko tulla kommentoimaan, kun huomasin tässä itseäni liippaavaa juttua:
Mulla on alasolmu  :kaksoset: 9.huoneessa ( :aspect_con: :venus:) ja tunnen kovasti vetoa kirjalliseen ilmaisuun (tosin taitoni ei ehkä riitä siihen mutta sisäinen ajattelumaailma kaipaisi ilmaisuaan) toisaalta myös taide, maalaaminen ja juuri graafinen suunnittelu on harrastukseni josta on lähiaikoina tulossa kenties ammattinikin (haaveilen yrittäjyydestä). Kertooko sitten yläsolmu  :jousimies:( :aspect_con: :neptunus:) siitä jotain...Tuo neppari ei kai ihan kovan bisnesnaisen maineessa oikein ole ;D


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: meruska - 21.04.2006 17:09:53
Tervehdys,

solmujen tulkinnoissa vaikuttavat sekä merkki että huone. Sinulla siis yläsolmu Vesimiehessä huoneessa 6 ja näin ollen alasolmu on Leijonassa huoneessa 12. Menneistä elämistä kertoo nimenomaan alasolmu.

ABC de l´Astrologie karmique (kirjoittanut Laurence Larzul) ehdottaa seuraavaa Leijona-alasolmuisen menneeksi elämäksi:Hei Lilli!

Kuulehan, jos huoneet merkitsee myös näissä solmuasioissa, niin miksi Sepon tekemässä tulkinnassa ei mainita huoneista mitään?

Olen muutenkin aiheesta kysellyt , koskien pääasiassaNoususolmuni muodostamaa yhtymää pluton kanssa, molemmat on huoneessa 11ja  vaa'assa. Ja Laskusolmuni on siis oinaassa,  huoneessa 5.

Itseäni aihe todella kiinnostaa, enkä ole vastausta vielä saanut, joten pyydän jos tietoa on niin kertokaa!!


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 22.04.2006 12:50:56
Hei meruska,

en ota kantaa Sepon menetelmiin ja siihen, miksi hän ei ole ottanut huonetta huomioon. Joka tapauksessa Kuun solmut pysyttelevät yhdessä merkissä n. 1.5 vuotta, joten sama merkkisijainti löytyy kaikilta ikätovereiltasi. Huonesijainti on huomattavasti yksilöllisempi. Itselläni esim. alasolmu Skorpionissa huoneessa 5, yläsolmu Härässä huoneessa 11. Lapsena ja nuorenakuin alasolmun HUONE tuli selkeämmin esiin kuin merkki, jonka kanssa on sitten saanut taistella tässä kolmenkympin jälkeen. Koska sinullakin on alasolmu huoneessa 5, niin vuodatanpa omia kokemuksia tästä huoneesta:

lapsena siis olin kiinnostunut kaikenlaisista taiteista. Piirsin, maalasin, kirjoitin hurjia mielikuvitustarinoita, tanssin, soitin useampaa instrumenttia ja näyttelin harrastelijateatterissa. Olen näytellyt jopa eräässä TV-sarjassa ollessani 11-vuotias. Jos mennään entisten elämien tasolle, niin olen aina ollut mielestäni "aatelinen", vaikka niin maalta olenkin. Omat tutkimukset menneistä elämistä ovat viitanneet sitten siihen, että olisin ollut muutama vuosisata sitten englantilainen aatelissäätyyn kuulunut perijätär. Sopii sekä Skorpionin että huoneen 5 teemaan oikein somasti! Edelleen aikuisikään tullessani huoneen 5 teemat eli pelit ja romanssit tulivat mukaan kuvioihin. Jossain välissä melkein asuin biljardisaleilla ja nuoruus kului niin ikään miesseikkailujen parissa. Pitempiaikainen parisuhde tuli kuvioon vasta 25-vuotiaana.

Oinaan merkkiin liitetään tavallisesti sotilasura, taisteleminen, yrittäjyys ja johtajuus, urheilu, terävät esineet, metallit ja "oman tien kulkeminen". Tässähän voisi lanseerata sinulle menneen elämän turnajaisia kierrelleenä ritarina tai gladiaattorina!

Sen olen pistänyt merkille, että tällä astropalstalla on huomattavan paljon niitä, joilla solmut ovat Vesimiehessä tai huoneessa 11. Viitanneeko tämä asetelma astrologiaan? Vesimieheen mielletään tietty myös ryhmittyminen ja mitäs muuta tämä keskustelupalstalla parveilu on kuin ryhmittymistä?

Tästä päästäänkin yläsolmusi teemaan, joka kehottaa selkeästi siihen, että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: taiska - 22.04.2006 15:24:30
Lilli, voisitko kertoa minullekin mitä kirjasi sanoo kun minulla kuunsolmu on Neitsyessä 3. huone ja laskusolmunihan on silloin Kaloissa 9. huoneessa.Olen yrittänyt itse asiaa pähkäillä paljonkin, mutta olisin kiitollinen lisätiedoista  ::)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Riitta - 22.04.2006 16:46:10
Itseani kiinnostaa myos edelliset elamat ja tietaakseni kuunsolmuilla tiedetaan paljon niista, itsellani esim. on kuunsolmu jousimiehessa 22 ast.22' ja 5:s huone,
eli osaako Lilli tai joku muu yhdistaa taman tiedon mukaan jotain eletyista elamista?
Kiitos etukateen Diamond


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 22.04.2006 17:32:01
diamond,

sinua koskee pitkälti sama stoori kuin minkä annoin kaapokisulle.

Pistänpä tähän vielä tuon yllämainitsemani kirjan ehdotukset edellisiksi elämiksi. Eli jos yläsolmu on Härässä huoneessa 11, niin silloin alasolmu on täsmälleen vastamerkissä ja -huoneessa, tässä tapauksessa Skorpionissa huoneessa 5. Alasolmu viittaa menneisiin elämiin ja jos se on:

Huoneessa I/Oinaassa:

karmisena taakkana voi olla ongelmia väkivaltaisuuden ja aggressiivisuuden suhteen. Mahdollisia ammatteja ovat johtaja, sotilas ja urheilija. Ura armeijassa on ollut todennäköinen tai kaikki mikä liittyy hallitsemiseen, taistelemiseen valloittamiseen ja voittamiseen.

Huoneessa II/Härässä:

omistushalun ja kiintymysten suhteen voi olla ongelmia. Ammatilliseen repertuaariin kuuluvat vakuutus -ja pankkiala, kiinteistöala. Henkilö on voinut olla esim. rikas kiinteistöjen omistaja tai liikemies. Myös luonnonläheisempi ammatinvalinta on mahdollinen, esim. maatalous kuuluu Härän alaisuuteen. Niin ikään taide - mielestäni erityisesti käsityöläisyys kuuluvat härkämäisiin menneisiin elämiin.

Huoneessa III/Kaksosissa:

kommunikaation ja ymmäryksen suhteen voi olla ongelmia. Henkilö on voinut olla ammatiltaan kauppias tai myyjä tai hän on voinut toimia kuljetusalalla. Niin ikään hän on voinut olla lehtimies tai hän on voinut toimia muuhun tiedonvälitykseen liittyvällä alalla. Kuriiri, sähköttäjä, puhelinvaihteen hoitaja, sihteeri yms. sopisivat hyvin tähän toimenkuvaan. Lisäksi tietoon ja taitoon perustuva urheilu ja pelit ovat voineet olla oleellisesti mukana entisissä elämissä. Niin ikään graafinen ala ja piirtäjän ammatti kuuluvat Kaksosten/Huoneen III alaisuuteen.

Huoneessa IV/Ravussa:

on mahdollista, että tässä solmuasetelmassa on vaikeuksia riippuvuuden ja johonkin kuulumisen suhteen.
Ammateista mahdollisia ovat mm. kotirouva, palvelija, historioitsija, kirjailija, satusetä. Kaikki vieraanvaraisuuteen ja ruokaan liittyvät alat kuuluvat myös kuvaan. Joskus on kyseessä julkinen, vastuuton hahmo tai poliitikko. Niin ikään on mahdollista, että henkilö on kuollut nuorena tai on jäänyt henkisesti lapsen asteelle.

Huoneessa V/Leijonassa:

ongelmia on voinut olla luovuudessa ja itsensä toteuttamisessa. Kyseessä on voinut olla aatelinen, kuningas tai kuningatar, tähti, kuuluisa taiteilija tai näyttelijä. Yleensä kasvatus, koulutus, esiintyminen, kulttuuri ja viihde kuuluvat huoneen V/Leijonan hallintaan.

Huoneessa VI/Neitsyessä:

ongelmia voi olla työhön ja terveyteen liittyvässä tehokkuudessa ja itsekurissa. Kyseessä on voinut olla tavallinen duunari tai artesaani (käsityöläinen). Tämä merkki/huone viittaa myös raskaaseen elämään ilman suurta iloa ja helpotusta. Joskus havaitaan lääketieteeseen ja terapiaan liittyviä tieteellisiä kykyjä. Tiedonsäilytys, kirjastoala, eläimille omistettu ura sekä ruumiinkulttuuriin liittyvät tekniikat ja toiminnot ovat myös mahdollisia.

Huoneessa VII/Vaa´assa:

lain tai ihmissuhteiden parissa voi olla tasapainotusongelmia. On mahdollista, että yksilö on toiminut lain ja diplomatian parissa tai voimakkaan johtajan puolisona, tukijana tai myötäilijänä. Edelleen hän on voinut olla taiteilija, muusikko tai koristelija. Eiköhän myös perinaiselliset kampaajat, kosmetologit ym. kauneusalan ihmiset ja lentoemot kuulu tämän merkin alaisuuteen (viimeisin virke oli vain oma mielipide).

Huoneessa VIII/Skorpionissa:

raha-asioihin ja vaistoihin voi liittyä ongelmia. Kyseessä on voinut olla tutkija, lääkäri, kirurgi, esoteerikko, salapoliisi, psykiatri, rikas perijä, prostituoitu, gangsteri, rikollinen, musta maagi tai noita. Luultavasti hän on johonkin asiaan vihkiytynyt ja on voinut kuulua täten johonkin salaseuraan.

Huoneessa IX/Jousimiehessä:

ulkomaalaisiin voi liittyä älyllisiä ja moraalisia ongelmia. Kyseessä on voinut olla piispa, kardinaali tai muu auktoriteetti kirkollisella alalla. Hän ollut mahdollisesti intellektuelli, lähetyssaarnaaja, teologi, opettaja, tutkimusmatkailija, seikkailija tai tiedon rajojen laajentaja.

Huoneessa X/Kauriissa:

perheeseen ja sosiaalisiin velvollisuuksiin liittyy mahdollisesti ongelmia. Kyseessä on ollut mahdollisesti poliitikko tai yhteisön vastuuhenkilö, ehkä kouluttaja, tuomari tai muu roolimalli. Niin ikään on mahdollista, että kyseessä on ollut erakko tai askeetti.

Huoneessa XI/Vesimiehessä:

ystävyyteen ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen voi liittyä oongelmia. Kyseessä on ollut ehkä keksijä, insinööri, teknikko, kapiainen, vallankumouksellinen, psykologi, säveltäjä, visionääri tai profeetta.

Huoneessa XII/Kaloissa:

hengelliseen ja psyykkiseen elämään voi liittyä ongelmia, terveysongelmat ovat myös mahdollisia. Ammatillisista aloista Kalat viittavat uskonnolliseen alaan, esim. papin ja munkin ammatteihin. Kyseessä on voinut olla esoteerisen alan tutkija tai henkilö on voinut toinmia terveydenhoitoalalla tai yksinäisenä tiedemiehenä. Niin ikään elämät lainsuojattomana, "eksyneenä lampaana", kadotettuna sieluna, vankina, karkotettuna tai vakavasti sairaana ovat mahdollisia.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Riitta - 22.04.2006 18:33:17
Kiitos Lilli
Kuten monta vuotta sitten kirjoitin kirjassani eraasta edell. elamastani jonka ns. karmaa yritan hoitaa loppuun, olin eraanlainen tiedon laajentaja ja myos seikkailia(vaeltaja) ,joten vahvistit rutkasti omaa teoriaani ja vahvistit uskoani jatkaa omaa elamantehtavaani :D
Diamond


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Aniel - 22.04.2006 19:38:46
Itselläni esim. alasolmu Skorpionissa huoneessa 5, yläsolmu Härässä huoneessa 11.

Hei Lilli,

minulla on juuri toisinpäin eli alasolmu 11 ja yläsolmu 5 skorpparissa. Minulla on vahva yhteiskunnallinen suuntaus ja työ sen mukaista. Työasiat sujuu aivan leikiten (järjestössä) ja ikäänkuin ajaudun aina delegoimaan työtehtäviä muillle, missä olen itseasiassa aika hyvä. Sekin käy ikään kuin itsestään. Mulle on sanottu, että olen edellisessä elämässä ollut "valtaapitävien läheisyydessä", + visionääri/ profeetta  :coolsmiley:, mulla on muutenkin 11 huona täynnä roinaa.


Vitoshuone näkyy mulla aika rankkoina ihmissuhteina ja vaikeina kokemuksina seksuaalisuudesta. Taide kiinnostaa ja kaikki ystäväni ovat taiteiljoita, tosin itsekin olen aina harrastanut kaikennäköistä musiikkia, tanssia ja teatteria. En kuitenkaan enää luule, että se olisi työpaikaksi sopiva minulle.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: enska - 22.04.2006 22:30:10

Huoneessa V/Leijonassa:
ongelmia on voinut olla luovuudessa ja itsensä toteuttamisessa. Kyseessä on voinut olla aatelinen, kuningas tai kuningatar, tähti, kuuluisa taiteilija tai näyttelijä. Yleensä kasvatus, koulutus, esiintyminen, kulttuuri ja viihde kuuluvat huoneen V/Leijonan hallintaan.

Huoneessa X/Kauriissa:

perheeseen ja sosiaalisiin velvollisuuksiin liittyy mahdollisesti ongelmia. Kyseessä on ollut mahdollisesti poliitikko tai yhteisön vastuuhenkilö, ehkä kouluttaja, tuomari tai muu roolimalli. Niin ikään on mahdollista, että kyseessä on ollut erakko tai askeetti.

Huoneessa XI/Vesimiehessä:

ystävyyteen ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen voi liittyä oongelmia. Kyseessä on ollut ehkä keksijä, insinööri, teknikko, kapiainen, vallankumouksellinen, psykologi, säveltäjä, visionääri tai profeetta.Hmmm ..Mulla alasolmu Leijonassa 10-11 huoneiden rajalla riippuen huonejärjestelmästä. (Placidus vetää just ja just mc:n puolelle)

Vallankumouksellinen kuninkaallinen? Erakko julkkis?
Vähän ristiriitainen solmunsijainti..Merkkihän on vastakkainen kuin huoneen hallitsija mahdollisesti siis  :leijona: ja  :vesimies:

Teknikko insinööri se EI ole voinut olla.. tänäänkin tappelin lampun sokan(?)kanssa puoli tuntia ennenkuin tajusin miten nolon yksinkertainen juttu oli kyseessä  :uglystupid2:


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 23.04.2006 12:23:01
Hei enska,

tuli vaan mieleen, kun eräässä viestissäsi mainitsit toimineesi mm. taidemallina,että josko tällaisella alalla olisit toiminut jossain aikaisemmassa elämässä.

Helppohan tähän on lanseerata joku impressionistisen kauden mallin homma. Vesimiesmäisesti/huoneen 11 teeman mukaan kyseessä oli taiteen vallankumous. Tai ehkä olet ollut joku jazz-muusikko New Orleansissa...


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Ave^^ - 23.04.2006 15:49:33
Huoneessa V/Leijonassa:

ongelmia on voinut olla luovuudessa ja itsensä toteuttamisessa. Kyseessä on voinut olla aatelinen, kuningas tai kuningatar, tähti, kuuluisa taiteilija tai näyttelijä. Yleensä kasvatus, koulutus, esiintyminen, kulttuuri ja viihde kuuluvat huoneen V/Leijonan hallintaan.

Huoneessa VI/Neitsyessä:

ongelmia voi olla työhön ja terveyteen liittyvässä tehokkuudessa ja itsekurissa. Kyseessä on voinut olla tavallinen duunari tai artesaani (käsityöläinen). Tämä merkki/huone viittaa myös raskaaseen elämään ilman suurta iloa ja helpotusta. Joskus havaitaan lääketieteeseen ja terapiaan liittyviä tieteellisiä kykyjä. Tiedonsäilytys, kirjastoala, eläimille omistettu ura sekä ruumiinkulttuuriin liittyvät tekniikat ja toiminnot ovat myös mahdollisia.

hmm. minulla on alasolmu leijonassa ja huoneessa VI. jotenkin tuntuu tutummalta tuo VI/neitsyt sepustus. on vain sellainen olo, että on kokenut paljon..jotain ruumiillista..jotenkin vain lepäilen tässä..  :P  :)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: CorvusLeonis - 23.04.2006 15:59:36

Huoneessa II:

omistushalun ja kiintymysten suhteen voi olla ongelmia. Ammatilliseen repertuaariin kuuluvat vakuutus -ja pankkiala, kiinteistöala. Henkilö on voinut olla esim. rikas kiinteistöjen omistaja tai liikemies. Myös luonnonläheisempi ammatinvalinta on mahdollinen, esim. maatalous kuuluu Härän alaisuuteen. Niin ikään taide - mielestäni erityisesti käsityöläisyys kuuluvat härkämäisiin menneisiin elämiin.

Skorpionissa:

raha-asioihin ja vaistoihin voi liittyä ongelmia. Kyseessä on voinut olla tutkija, lääkäri, kirurgi, esoteerikko, salapoliisi, psykiatri, rikas perijä, prostituoitu, gangsteri, rikollinen, musta maagi tai noita. Luultavasti hän on johonkin asiaan vihkiytynyt ja on voinut kuulua täten johonkin salaseuraan.


Argh, niinpä niin. ::) Alasolmun hallitsija on askendentilla yhtymässä Aurinkoon joten jotain mogulia on oltu. Tuossa ei kylläkään puhuta mitään räjähteiden ja aseiden valmistamisesta. :'(


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Bona Fide - 23.04.2006 17:17:56
Kummallista, kun tuntuu, etta lapsillani suuntautuminen toimisi itsestaan noususolmun suuhtaan, ja hyvin selvasti viela. On kyse lapsista, ei teineista. Jos on sanottu, etta keski-iassa mielenkiinto siirtyy laskusolmun teemoista noususolmuun (minka uskon), niin voiko olla mahdollista etta lapsuudessa, siis ennen teini-ikaa, olis jo tallainen luontainen suuntaus nousulomuun, mika kai sitten muuttuu aikuisuuden kynnyksella kun aletaan tuijottaa menestymismahdollisuuksiin. Onko kukaan muu ajatellut mitaan tasta?
Terv.antimoguli


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kaapokisu - 23.04.2006 18:24:03
En tiedä meneekö hieman ohi aiheen, mutta poikaystävälläni on noususolmu ravussa 7.huoneessa ja vastaavasti laskusolmu kauriissa huoneessa 1. Hän on ac kauris ja dc rapu. Onko tällä jotain merkitystä kuunsolmun omaksumisen/opetusten kannalta. Helpompaa, vaikeampaa ?  :idiot2:


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: enska - 23.04.2006 21:06:09
Hei enska,
ehkä olet ollut joku jazz-muusikko New Orleansissa...

No ilimankos on tuo Louisiana aina kiehtonut siinä mielessä, jotta on paikka missä haluaisin U.SA:ssa jopa vieraillakin vaikka muuten tuo valtio ei ihmeemmin hetkauta. Pitääpä käydä joku päivä tsekkaamassa tuo astro travel sieltäpäin...
Joku beat-sukupolven jazz-muusikko vaikka, koska tuokin aikakausi on jossain määrin minua kiehtonut..Ja ainoa valtakunnallinen radiokanava mitä oikeastaan kuuntelen on Groove FM.  ;)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kooky - 23.04.2006 22:05:08
hyvä maku enska ;) varmaan diggaat kala-ystävämme kerouacin tuotoksista?
loistava kirja se matkalla, ja etenkin sen takia kun se on elettyä elämää...


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: enska - 23.04.2006 22:23:22
Matkalla on tullut luettua pariinkiin otteeseen ynnä Ginsbergiä ja  W.Burroughsia..
Mikähän muuten Ginsberg on horoskoopiltaan, Burroughs oli ainakin  :vesimies:

Tuosta Kerouacin kirjoitustyylistä muuten sen verran, että lukiessa..

..haukkoo henkeä tajunnanvirran vuolaudesta anna edes yksi välimerkki huuhdeltavaksi huuhtoutuneeksi ystäväksi nousta rantaan kanssasi Moriarty karkaamaan ajassa ja paikassa psyyken zen-mantramantereille ;)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kooky - 23.04.2006 22:30:30
niin, se kirja ei ole edes kirja...se on kuin musiikkia :)

joskus katsonut nuo ginsberg ukot ja muut mut nyt en muista. olen itse lukenut vaan ton matkalla, ja burroughsin nähnyt jossain dokkarissa. siitä riitti kun näkin vaan sen katseen, niin tiesi mistä on kysymys.

Jack taisi olla muuten kalat sekä nouseva ja kuu neitsyt. byääh...amerikan läpiajo in my dreams only, mutta hyvä että joku kirjoitti sen...


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: *Nikita* - 23.04.2006 22:59:58
Lilli, jos ehdit jossain vaiheessa niin katsoisitko mitä sanotaan
Noususolmusta 4 astetta Rapua ja huoneessa 12.

Laskusolmu luonnollisesti on 4 astetta Kaurista 6. huone.

Olenko ollut tosi uptight kusipää työnarkomaani...  :-X  :buck2: ?


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 24.04.2006 11:14:09
Nikita,
kuvaus kaikista merkeistä/huoneista on tässä ketjussa, vilkaisepa sitä.

Kauriista ja kutoshuoneesta tuli mieleen esim. pääluottamusmies tehtaassa tai ehkä lääkäri..


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 24.04.2006 15:33:43
Hei,

itse olen myös sitä mieltä, että lähiympäristö vaikuttaa paljon siihen, miten noususolmua kohti päästään.

Taas kerran pitää puhua tästä Leijona-huone 5/Vesimies-huone 11 -teemasta. Alasolmu itselläni siis huoneessa 5 Skorpionissa.

No niin, isäni on Aurinkomerkiltään Leijona ja hän on taiteellisesti erittäin lahjakas mies, vaikka taide ei koskaan ammatiksi asti ole kehkeytynytkään. Koska itse ilmensin jo nuorena taiteellisia taipumuksia, isä oli luonnollinen kannustaja ja ohjaaja tässä harrastuksessa. Lisäksi on mainittava, että isäni puoleinen suku koostuu enimmäkseen kulttuuri- ja taidealan ihmisistä.

Äitini on Aurinkomerkiltään Vesimies ja itse asiassa minun MC:ni on tarkalleen yhtymässä hänen Aurinkoonsa. Äiti taas on laajan yleissivistyksen omaava lukutoukka, joka on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja on mukana monenmoisessa järjestöhommissa, pitää matkustelusta ja on toiminut toimittajana, matkanjohtajana ja lautamiehenä. Äidin puoleinen suku koostuu enimmäkseen poliitikoista. Äiti arvostaa voimakkaasti koulutusta ja enemmän tai vähemmän hänen painostuksestaan kaikki lapset ovat hankkineet melko korkean koulutuksen. Mainittakoon, että vanhempani eivät ole hankkineet erityisempää koulutusta ja he ovat jo eläkkeelle jääneitä maanviljelijöitä. Itsestäni tuli sitten tiedemies. Oikein Veskarimaista. Yläsolmun merkin mukaisesti olen biologi, joka on veskarimaisesti perehtynyt tieteen uusimpiin kotkotuksiin, geeniteknologiaan yms. Tosin en ole varma, ovatko geenit enemmän Skorpionin hallintaan kuuluvaa aluetta...

Lukion jälkeen kävin ammatinvalinnanpsykologilla, kun minulla ei ollut hajuakaan siitä, mikä minusta tulee isona. Testit viittasivat voimakkaasti niin tieteeseen kuin taiteeseenkin ja pitkän harkinnan jälkeen päätin jättää taiteen vain harrastukseksi.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: taiska - 24.04.2006 15:58:18
Minulla on yläsolmu Neitsyessä ja yksi veljistäni on Neitsyt ja 1 hyvä ystäväni on Neitsyt.Alasolmu taas on Kaloissa ja 1 ystäväni on Kalat.Neitsytmäistä minussa on sellainen tietty pikkumaisuus joka ei kuitenkaan tahdo säilyä jatkuvasti  ;D Eli kun alan siivoamaan siinä menee tuntikausia joskus päiviäkin, koska minun pitäisi saada samalla järjestää kaikki paikat todella tarkasti, mutta perheeni pitää huolen, että se työ on turhaa.Se turhauttaa minua ja siksi todelliseen seuraavaan siivoukseen kuluukin aikaa  ;D .Nuorempana olin mielestäni aivan Kalamainen unelmoija ja haaveilija, mutta nyt se on vuosien saatossa kyllä hävinnyt ja tänäpäivänä olen mielestäni aivan kohtuullinen "normaali" unelmoija ja enempi kiinnittynyt nykyhetkeen.Osaako kukaan sanoa minulle millä tavalla minun pitäisi ottaa oppia solmuistani ? Yläsolmu on 3. huoneessa ja alasolmu 9. huoneessa.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Lilli - 24.04.2006 16:09:59
sign?,

alasolmusi on siis Vesimiehessä huoneessa 12. Mikä oiva asetelma entiselle elämälle astrologina tai muuna metafysiikan harrastajana. Yläsolmu huoneessa 6 ja muutenkin painava kutoshuone kehottaa palaamaan maan pinnalle arkisiin ja käsinkosketeltaviin asioihin. Missä jamassa terveytesi lienee? Kannattausiko aloittaa jokin tanssiharrastus tai jokin muu harrastus, jossa voi yhdistää niin luovuutta kuin terveyttäkin?


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: *Nikita* - 24.04.2006 16:43:07
Lilli kiitos en ollut huomannutkaan, että olit jo laittanut jokaisesta.  :)

Sign mielenkiintoista, että meillä on solmut päinvastoin minulla yläsolmu 12.
mutta molemmilla solmuhuoneissa tavaraa. Olen kanssa miettinyt mitä se mahtaa merkitä.

Vaikka muuten tunnen kyllä tunnen vetoa Kauris merkkisiin (sehän on DC ja Mars merkkini mm.) Niin jotenkin niistä tulee sellainen olo juuri kuin hyppäisi vanhaan karmaan tai jokin sellainen... ehkä sitten juuri tästä solmusta johtuen... anyways olen tuota täällä varmaan aiemminkin miettinyt...

Hetkonen 6. huoneen kärki Skorpionissa. 12. huoneen kärki Härässä mitäs tuosta nyt keksisi?

Muuten meridian huoneet siinä mielessä tässä todella valaisevat minuakin, koska tuntuu vähän hassulta, että alasolmu huone on iso ja täynnä tavaraa, jos kerran 12. huoneen juttuja pitäisi tässä elämässä opetella.
No se nousu Rapu ehkä jossain vaiheessa auttaa.

Eh on tää vaan kummallista ja hämmentävää   :laugh:


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: MillaMiuMau - 24.04.2006 17:22:51
alasolmusi on siis Vesimiehessä huoneessa 12. Mikä oiva asetelma entiselle elämälle astrologina tai muuna metafysiikan harrastajana. Yläsolmu huoneessa 6 ja muutenkin painava kutoshuone kehottaa palaamaan maan pinnalle arkisiin ja käsinkosketeltaviin asioihin. Missä jamassa terveytesi lienee? Kannattausiko aloittaa jokin tanssiharrastus tai jokin muu harrastus, jossa voi yhdistää niin luovuutta kuin terveyttäkin?

hmm...Erikoista  ::) En ole vielä perehtynyt kuunsolmuihin kovin syvällisesti, mutta Sing?:n kirjoitukset tuntuvat todella tutuilta. Nimenomaan tuo, että katson karttoja ja kuvittelen tuntevani toisen ihmisen sen jälkeen... ja tuo 6.huoneen kumma suorittaminen ja ressaaminen asioista :idiot2:

Mulla siis myös yläsolmu 6.huoneessa ja leijonassa ja tietysti sitten alasolmu 12.huoneessa vesimiehessä. Ja aloitin joku aika sitten tanssiharrastuksen  :) Liekkö solmuilla mitään tekemistä asian kanssa, vai vaikuttiko vain telkkarissa pyörivä tanssiohjelma  ;D

-MillaMiuMau


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: *Nikita* - 24.04.2006 17:41:26
pakko jakaa teidän kanssa kun sain oikean ahaa oivalluksen

Koska mulla on nousumerkki sama ku yläsolmun merkki niin ne mun tän elämäni läksyt taitaa löytyä mun omasta persoonasta ja niistä elementeistä mun persoonassani, jotka liittyy 12.huoneeseen. Toi 6.huone painotus auttaa käyttäytyyn rakentavammin ja järkevämmin ku mitä oikeesti tuntee ja sen takia se Pluton transiitti aikoinaan noususolmuun jaa olisko ollu kans neliö... no oli mikä tahansa, mutta se sai käyttäytyyn ensimmäistä kertaa sillä tavalla ku oikeesti tunsi ja koska oon ollu edellisessä elämässä varmaan aika käytännöllinen niin tajusin vasta sen kummallisen käyttäytymiseni kautta mitä oikeesti tunnen. Se oli ihan shokki ittelleki.(puhumattakaan muille)

Ton nousumerkki yläsolmu yhteyden takia oon sitten ollu koko sen ajan mitä astrologiaa oon enemmän tutkinu hämilläni tosta nousumerkistäni.

Mun pitää oppia tunteen itteni ja ne 12.huoneen edustamat kipukohdat ja ongelmat mitä mun persoonallisuuteeni ja tunne-elämään liittyy vaikka käyttäytyminen oliskin enimmäkseen käytännöllistä ja järkevää ulospäin ja toimin vakaasti ja ahkerasti ja hoidan asiat. (6.huone) Sitten ehkä jossain vaiheessa kertoo tästä omasta prosessistani myös muille, joita se vois auttaa omassa elämässään. ( Chiron Härässä 12. huone)

Nyt alkaa aukeneen tää karttani, jota oon aina vähän ihmetelly.  ::)

Sign, tiedän kyllä, että joskus sen kartan takana piileskelee, mutta joskus se on sitä, että yrittää sitä kautta valottaa toisen sisäistä maailmaa. Ainakin itselleni merkit ja huoneet alkavat olla sen verran tuttuja symboliikaltaan, että jotakin ne oikeasti kertovat enkä usko vain piileskeleväni muilta, vaikka aspekteja ja muita hienoja kuvioita en niin hyvin vielä hyvin tunnekaan.  ;)  :)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: *Nikita* - 24.04.2006 18:06:19
No mulla oli kanssa se tr. Pluto yhtymä Aurinko siellä 6. mutta ei tainnut osua sillain pahasti solmuun, että olisin huomannu. Tosin olin kyllä vasta 14, että muutenki aika nuori vielä Pluto energioille. Ainakin tietoisesti. :)

Astro.comissa sanottiin nousu Ravusta että pitää välttää jotain liiallista psyykkistä tai psykologista tai jotain... mitä lie...  ::)

Sulle on vaikeeta pitää se pandoran lipas kiinni ja mä yritän jotenki saada sen auki...  ??? Ehkä se on jostain syystä sitte mulla Pluto, joka sen lippaan tuntuu aina avaavan mun puolesta ilman, että varotetaan.  :-X

Heh heh huomasin, että mulla on yläsolmu Leijonan dwadissa, nyt menee tulkinnat ihan uusiks...  ;D  ::)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kooky - 24.04.2006 19:25:03
joo, ja mulla Ravun dwadissa. sotkee lisää. Paitsi siinä mielessä, että tunne-elämän avautuminen ja tunnerohkeus (rapu) on avainasemassa leijonan elinvoimaisen vitaliteetin käyttämisessä...ja omalla kohdallani varmaan juuri se tanssi oli eniten noususolmuani vastaava juttu tässä elämässä minkä olen ehtinyt kokeilla...fyysinen (6 huone) tunteita herättävä (rapu-dwad) esilläolo (leijona). edelleenkin tanssiesityksiä katsoessani koen voimakkaita likutuksen tunteita.

joten mikä olisi sitten (rapusolmu+nousumerkki)persoonallisuuden ja tunne-elämän (12 huone) alitajunnan ja henkisyyden vahvistaminen (luovalla ja esiintulevalla (leijona-dwad) tavalla ;)

kuhan heittelen, ei tarvitse tässä julkisesti alkaa pohtimaan jos ei nappaa :)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: *Nikita* - 24.04.2006 19:59:41
Joo kyllä koen, että sen 12. huoneen solmun opetukset tarvii myös jollain tasolla sitä 6. huonetta tueks. Yritän nyt ottaa tulkintaan sellasen asenteen, että eri elementit kartalla tukee toisiaan eikä oo ristiriidassa.

Tuosta omasta yhdistelmästäni tulee mieleen kyllä kieltämättä jonkinlainen taideterapia.

12.huone alitajunta, Rapu tunteet, Leijona luovuus, taiteet itsensä ilmaisu.

Se Chiron kun on kanssa mukana siellä 12. niin mielestäni tukee myös tuota kuviota. Tosin ei sitä välttämättä tarvitse ajatella "terapiana" vaan persoonallisuuden, alitajunnan ja tunteiden eheytymisenä taiteiden ja itsensä ilmaisun kautta.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kooky - 24.04.2006 20:24:53
sitähän ne taiteet tekevät ihmiselle...mutta kun ne ovat yhteiskunnan asenteiden takia monesti purkitettu ja eristetty jokaisen ulottuvilta, sekä koulujen taideaineita ajetaan nurkkaan...ja muutenkin koko aluetta pidetään jotenkin "epäoikeana" tekemisenä. monenpa meistä ahdistus johtuu luovuuden ja itse-ilmaisun tukahduttamisesta ja nurkkaanajamisesta...ikäänkuin vain joillakin olisi oikeus tehdä tai vaan niillä joilla on "hyvät numerot" niistä aineista tai jotain...kun tajuttais että sekin on osa kaikkien ihmisyyttä eikä mikään elitistinen tai muuten ufo juttu. ihminen tarvitsee niitä asioita.jossain muodossa.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: *Nikita* - 24.04.2006 20:45:09
Niin pitäisi olla "Taiteilija" ennen kuin muka saisi tehdä mitään luovaa. Itse näen, että se on aivan sama kuin monessa muussa ammatissa tai harrastuksessa. Toinen haluaa taiteesta työn ja ammatin, toinen nimenomaan harrastuksen.

Kyllä sitä itseilmaisua olisi hyvä harjoittaa. Muodossa tai toisessa on se niin tärkeä taito itsessään vaikka mitään Picassoa tai Dostojevskia ei ikinä tulisikaan.  ::) Eikä harrastuksessa tuollaiset ole tietenkään edes tavoitteet. Vaan se, että siitä nauttii ja rentoutuu. Saa uppoutua johonkin mielekkääseen tekemiseen, mutta se ei ole mikään pakko.

Sign jännä kun meillä samat merkit näytti pyörivän niin itselläni taiteista tulee heti mieleen juuri maalaus tai kirjallisuus, mutta 6. huoneen teeman mukaisesti voin hyvin kuvitella, että tanssi vetoaa taas sinuun.
 :)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: meruska - 24.04.2006 22:18:28
Hei meruska,

Oinaan merkkiin liitetään tavallisesti sotilasura, taisteleminen, yrittäjyys ja johtajuus, urheilu, terävät esineet, metallit ja "oman tien kulkeminen". Tässähän voisi lanseerata sinulle menneen elämän turnajaisia kierrelleenä ritarina tai gladiaattorina!

Sen olen pistänyt merkille, että tällä astropalstalla on huomattavan paljon niitä, joilla solmut ovat Vesimiehessä tai huoneessa 11. Viitanneeko tämä asetelma astrologiaan? Vesimieheen mielletään tietty myös ryhmittyminen ja mitäs muuta tämä keskustelupalstalla parveilu on kuin ryhmittymistä?

Tästä päästäänkin yläsolmusi teemaan, joka kehottaa selkeästi siihen, että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.

Kiitos Lilli vaivan näöstäsi... Mulle kerran kyllä tehtiin kerran hömppä lasku syntymäajastan. Laskulla selvitettiin edellinen eläämä.. Olin jokin sotilaallinen johtohahmo inka valtiossa espanjalaisetn aikoihin... sinänsä hassu juttu. kuulemisiin. en  jaksa enempää kirjoitella, tulin just töistä ja olen aivan puhki.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Keijutar - 25.04.2006 10:21:45
Nyt en ymmärrä kun astron syntymäkartan mukaan alasolmu olsi kartallani huoneessa 4. leijonassa,toisaalla tekemä kartta näyttää että olisi huoneessa 4.mutta ravussa.  :o 

Sitten ihmetyttää se,että astrossa syntymäkartallani on aurinko kaloissa  :o ja taas muualla tehtynä aurinko onkin vesimiehessä,kuten kai kuuluukin mielestäni.Nyt kysynkin myös että onko astrossa tehty syntymäkartta luotettava? :coolsmiley:


(http://img222.imageshack.us/img222/897/engelstov0nv.gif) (http://img96.imageshack.us/img96/121/estrerlasdouradas7dv9wo.gif)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: CorvusLeonis - 25.04.2006 13:05:32
Mielestäni astro.fin kartta on väärin laskettu. Olen pitänyt astro.comin Placidus- ja Veda-karttoja luotettavimpina, samoin 3D-karttaa ja uraanisen koulukunnan karttaa, vaikka keskenään ne onkin erilaiset.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kooky - 25.04.2006 13:18:07
mikä on uraanisen koulukunnan kartta ja missä sen voi laskea?

 :)


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: CorvusLeonis - 25.04.2006 13:44:05
mikä on uraanisen koulukunnan kartta ja missä sen voi laskea?

 :)

Täällä ainakin käsitellään asiaa (tosin itse olen muistaakseni hakenut datan muualta):

http://www.arlenekramer.com

Kyseessä on ns.90-asteen kartta joka alkaa AP:stä (Aries Vernal Point) ja sisältää hypoteettiset kappaleet Kronos, Hades, Admetos, Zeus, Poseidon, Cupido ja Vulkanus (jotka saa näkyviin myös astro.comin karttavalinnoista, vaikka itse uraanista karttaa siellä ei tehdäkään.)   

Itse käytin uraanisen kartan laskemiseen Aureas-nimistä ohjelmaa jonka demoversio on ilmainen.


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: MillaMiuMau - 25.04.2006 14:49:40
Kivaa saada solmukohtalotoveri :smitten:

kaipa juuri tanssi sopisi leijona/kuutoshuoneeseen hyvin...

oletko jo ehtinyt MillaMiuMau kokeilla lievän tai isomman loppuunpalamisen kuutoshuoneen tyyliin? oletko fyysisesti hyvin herkkä reagoimaan? onko sulla taipumus laskusolmun tapaan uppoutua liikaakin henkisiin tai tiedollisiin "sfääreihin"....laskusolmun 12 huoneessa myös sanottiin siinä mun kirjassa liittyvän haluun palvoa jotakin, ihailla yli kaiken...voivat olla hyvin inspiroituneita tyyppejä jumaloimaan jotain...ja saattavat joutua herkästi auttavaisuuttaan hyväksikäytetyiksi...

sitten, onko sinulla leijona noususolmun tapaan ollut joskus tälläinen ongelma: ei osaa sanoa kavereille ei, vaan on aina mentävä mukaan ja yrittää epätoivoisesti saada ryhmän hyväksyntää...tämä ei kuitenkaan onnistu ikinä kunnolla, ennenkuin henkilö uskaltaisi itse ottaa näkyvän paikan ja ohjat omiin käsiinsä ja lopettaa pelkäämisen mitä muut ajattelee...

muuttamia kyssäreitä jos jaksat vastata :)

Jaksanhan mie vastata  :)

Olen kerennyt kokemaan yhden loppuunpalamisen, työn ohella. Ja reagoin silloin fyysisellä tasolla, koko ajan olin kipeänä, flunssaa, rytmihäiriöitä, päänsärkyä, masennusta ja olin todellakin tuolloin vasta 20v. Sairaslomapäiviä kertyi liikaakin ja tunnollisena ihmisenä stressasin tästä vielä lisää ja siitähän se noidankehä on sitten valmis syntymään... :(

Mitään en koe palvovani, uppoudun kyllä ajatuksiini ja niihin "sfääreihin" aikaajoin, kova olen mielessäni pohtimaan elämän pieniä ja isoja asioita.

Tuo noususolmu leijonassa ilmeni mulla nuorempana juuri noin, että piti yrittää "miellyttää" kaikkia ja olla kaikessa mukana. Ja vanhemmalla iällä huomasin, kuinka sitä todellakin käytettiin silloin hyväksi. Viime vuosina olen oppinut sanomaan ei. Kaikkeen ei tarvitse ryhtyä. Olen oppinut itsevarmuutta ihmissuhteissa, ehkäpä se on niitä leijonan hyviä piirteitä mistä täytyisi ottaa opiksi tässä elämässä. Kait mie oon sit uskaltanut ottaa ne "ohjat" käsiini  :coolsmiley:

-MillaMiuMau


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Aniel - 25.04.2006 18:01:06
Mielestäni astro.fin kartta on väärin laskettu. Olen pitänyt astro.comin Placidus- ja Veda-karttoja luotettavimpina, samoin 3D-karttaa ja uraanisen koulukunnan karttaa, vaikka keskenään ne onkin erilaiset.

Mulla pomppaa monta planeetta eri huoneeseen kun otan veda/vehlow kartan... Miten näistä nyt voi sitten katsoa mitään kun erilaisia ovat.  :(


Otsikko: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: CorvusLeonis - 25.04.2006 19:18:33
Mulla pomppaa monta planeetta eri huoneeseen kun otan veda/vehlow kartan... Miten näistä nyt voi sitten katsoa mitään kun erilaisia ovat.  :(

Pitää nyt muistaa, että sideerinen järjestelmä antaa huoneille ja merkeille jossain määrin eri merkityksen kuin trooppinen. Esim. mulla on Placiduksella Mars-Jupiter Kauriissa 3.huoneessa mutta veda-kartalla sama Jouskarissa 4.huoneessa. Kun ajattelee merkityksiä, kumpikin asema on yhtä osuva. Toisaalta mitä tulkintoihin tulee, trooppinen on lähinnä psykologinen, ja sideerinen puolestaan kuvaa enemmän henkilön ja elämän fyysistä puolta ja olosuhteita.

3D-järjestelmä taas kuvaa tähdistöjen 3D-asemaa syntymähetkellä eli on periaatteessa korrekti, ja heittää kaikki mun planeetat huoneisiin 10, 11 ja 12. ::) Kai ne sitten aivan hyvin voi olla sielläkin.


Otsikko: Vs: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Pallaskissa - 25.05.2006 18:04:55
Minullakin kiepahtaa kuunsolmu täällä 9. huoneen puolelle, kun se niin astro.comin kartalla kuin monella muullakin laskettuna asettuu 10. huoneeseen, yhtymään MC:n kanssa. Kysyin täällä käytettävästä huonejärjestelmästä tuolla kysymyksiä-osiossa vastausta saamatta onneksi täältä löytyi vastaus  ;), siis toposentrinen huonejärjestelmä. Siitä (maakeskeisyydestä) johtuu varmaan tuo parin-kolmen asteen heitto noususolmunkin asemassa?


Otsikko: Vs: Re: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: kaapokisu - 25.05.2006 18:41:36
Lainaus
Tuo noususolmu leijonassa ilmeni mulla nuorempana juuri noin, että piti yrittää "miellyttää" kaikkia ja olla kaikessa mukana. Ja vanhemmalla iällä huomasin, kuinka sitä todellakin käytettiin silloin hyväksi. Viime vuosina olen oppinut sanomaan ei. Kaikkeen ei tarvitse ryhtyä. Olen oppinut itsevarmuutta ihmissuhteissa, ehkäpä se on niitä leijonan hyviä piirteitä mistä täytyisi ottaa opiksi tässä elämässä. Kait mie oon sit uskaltanut ottaa ne "ohjat" käsiini  :coolsmiley:

-MillaMiuMau
Lainaus

Samma här! Leijona-vesimies solmuilla liikenteessä :) "Ohjia" pitäisi vielä opetella tiukentamaan :knuppel2: mutta kyllä se tästä.. :smitten:


Otsikko: Vs: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Sirpapa - 09.06.2006 19:46:42
Minulla on laskusolmu Skorpioni 4. huoneessa.
5. huoneen kärki Jousimiehessä, tyhjä huone.
12. huoneen kärki Leijonassa. 12. huoneessa on Venus (leijona), Merkurius (leijona) ja Aurinko (neitysyt). Chirion ja Saturnus 8. huoneessa Kaloissa yksinäisinä planettoina eli planeettakuvio suppilo/kiila
Mitä tulkitsette menneestä?


Otsikko: Vs: Kuunsolmuista ja ex-elämistä...?
Kirjoitti: Emelia - 09.06.2006 20:06:34
Suosittelen edelleen näitä Kaarina Pääkkösen sivuja:
www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/

Kohdasta Planeetat löytyy Noususolmun ja Laskusolmun tulkintaa suomeksi.

 Noususolmu ***** KUUNSOLMUT *****Laskusolmu
Astrologisella kartalla Kuunsolmut symboloivat aikaisemmista elämistä heijastuvia käyttäytymisen tai olosuhteiden vaikutuksia tähän elämään, laskusolmu on menneiden mallien varasto ja noususolmu se suunta, johon tulisi pyrkiä, että tasapaino saavutettaisiin. Menneestä ei siis tule pyrkiä eroon, vaan saada se tasapainoon polarisuuden kautta.
Kuunsolmut ovat aina oppositiossa toisiinsa nähden, oppositiohan on aspektina kahden vaikutuksen tasapainoon saattamista.
Noususolmu osoittaa siis sen, mitä tarvitaan, että tuo tasapaino on mahdollista saavuttaa.
Se kumman solmun läheisyyteen persoonalliset planeetat tai niiden tekemät aspektit painottuvat antaa osviittaa siitä, kumman solmun vaikutus tuntuu voimakkaammin tässä elämässä.

Noususolmu Kaloista/ Laskusolmu Neitsyestäni Kaarina sanoo näin:

"Noususolmu Kaloissa ; Kalat ja Neptunus kuvaavat eetteri kehoa, sitä osaa meistä, jolle ei ole konkreettisessa olemuksessa vastinetta, vaan joka on yhteydessä hermojemme sähköiseen toimintaa. Intuitio, ymmärry Jumaluudesta jne. Tämän osan ihmisestä pitäisi kehittyä tässä kuunsolmuasemassa kuten kyvyn antaa anteeksi ja rakastaa ilman ehtoja .

Neitsyen konkreettiseen pikkutarkkaan erittelyyn ja kriittisyyteen painottunut tausta tuo halua sanoa toisille, miten asioiden tulisi olla, asettaa heille kovastikkin määritteitä, ennekuin heillä on oikeus tuntea olevansa hyviä.
Sitä mukaa kun noususolmu Kaloissa vahvistuu, häipyy myös arvosteleva puoli ja jäljelle jää kyky analysoida ja Merkuriuksen symboliikan mukaisesti - kommunikoida suurista visioista, tunteista tai tuonpuolisesta."