Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: aeiouyäö - 06.08.2012 00:56:07



Otsikko: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 06.08.2012 00:56:07
Eli nyt olisin kiinnostunut kuulemaan, minkälaisia kuvioita ensimmäisen vakavan parisuhteenne synastriakartalta löytyy, ja jos sen jälkeen on tullut uusia suhteita, ovatko aspektit eronneet jotenkin merkittävästi tuosta ensimmäisestä suhteestanne?  :) Olen kiinnostunut aiheesta, koska haluaisin tutkia, miten esimerkiksi deskendenttimerkin merkitys muuttuu iän kanssa, vai muuttuuko ollenkaan.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Eileithyia - 06.08.2012 09:18:53
Hei hieno aihe! Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan.  :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Päivi - 06.08.2012 10:53:07
missäs sen voi tehä? astro.comissa?


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: trius - 06.08.2012 11:01:39
Entä onko progressiivisella kartalla jotain merkitystä siihen, kun DC vaihtuu, vaihtuuko kohde?

Astro.comista saa näppärästä kaikenlaisia karttoja kun tietäisi mitä kaikkea kikkailla niiden kanssa  :angel:


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Lilli - 06.08.2012 13:07:16
Ensirakkauteni oli Au-Vesimies, Kuu-Leijona, mutta kun syntymäkellonaikaa en tiedä ja päiväkin on vain melkein oikein, niin epävarmuustekijöitä on. Hänellä myös Mars ja Saturnus Vesimiehessä, Venus Kaloissa. Minä olen siis Au-Kaksoset, Kuu-Härkä, AC-Rapu, Mars-Vaaka, Venus-Rapu.

Tarkahko Aurinko-Mars kolmio löytyy sekä hänen Aurinkonsa ja minun Kuuni neliö. Todennäköisesti myös hänen Kuunsa on tarkahkossa neliössä omaan Kuuhun, mutta toisaalta taas kolmiossa Aurinkooni. Aurinkojemme välillä on niin ikään kolmio. Lienee mainitsemisen arvoista, että äitini on Au-Vesimies ja isäni Au-Leijona, joten vanhempien vaikutus on varmasti näkynyt paljon tämän miehen kohdalla.

Tätä lavstooria kesti pari vuotta. Sen jälkeen olen seurustellut enimmäkseen ilma- ja tulimerkkien kanssa. Kaksi avoliittoa Oinaiden kanssa.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: suski7 - 06.08.2012 18:21:35
mä en löytänyt kuin yhden saman kuvion, ensimmäinen liitto joka kesti 20 v, Pluto oli 90 asc:iin (mun).....toinen liitto joka kestänyt nyt 12 v, plu teki 45 asc:iin (mun) kun tavattiin....
jos katon progekarttaa niin ekan liiton aikana mun asc oli kaloissa ja mies on nousu neitsyt, aurinko jousimiehessä mies kaksonen, kuu skorpparissa miehellä myös.....toinen liitto asc härässä, mies on nousu skorppari, kuu leijonassa mies aurinko vesimies, aurinko jousimiehessä ei vastaavuutta miehen kartalla....


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 08.08.2012 18:39:17
Lilli, olisikohan myös mahdollista, että tuon miehen aurinko ja/tai kuu olisi ollut yhtymässä mc-ic akselillesi, tai miksei samassa mekissä oleminenkin tee tehtävänsä.
Oman ensirakkauteni aurinko on seiskahuoneessani, oppositiossa venukseeni.Muita merkittäviä aspekteja meillä ei sitten olekaan, mutta tuo aurinko seiskassa on näemmä melko voimakas.Emme koskaan päätyneet yhteen, koska olemme mielestäni liian erilaisia.Silti tiedän, että tulen loppuelämäni rakastamaan tuota miestä, vaikka välissämme olisi kuinka monta vuotta ja ihmistä.Jotenkin karun kaunis asetelma... ::) Ja ironia, astro.comissa sen saa kyllä tehtyä, extended chart selectionista löytyy, pitäisi onnistua jos osaat englantia vähäsen  :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Lilli - 08.08.2012 19:25:29
Lilli, olisikohan myös mahdollista, että tuon miehen aurinko ja/tai kuu olisi ollut yhtymässä mc-ic akselillesi, tai miksei samassa mekissä oleminenkin tee tehtävänsä.


Aurinko ei ainakaan ole yhtymän puitteissa MC:hen, Kuu sen sijaan saattaa olla löysästi IC:llä. Todennäköisemmin kuitenkaan ei. MC-IC-akseli osuu minulla Vesimiehen ja Leijonan loppuun.

Minulla meni 10 vuotta toipua tästä miehestä. Välissä oli tietysti pitkähkö avoliittokin, mutta seuraava suuri rakkaus tuli tosiaankin vasta noin pitkän ajan jälkeen. Rakkaus nro 2 oli Au-Leijona, Kuu-Jousimies ja tässä oli rakkaus nro 1:seen se yhteinen tekijä, että hänen Aurinkonsa (Leijona) ja minun Kuuni (Härkä) olivat tarkassa neliössä toisiinsa. Ei tämäkään tarina kauan kestänyt ja elämäni kauheimmat sydänsurut siitä sain. Toisaalta en olisi se mikä nyt olen ilman tätä ihmistä.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: m.magia - 08.08.2012 20:54:00
Mistään en mitään tiedä, mutta stelliumin poikasia näyttäis olevan liikkeellä.

Jos teen synastriakartat niin olisiko joku halukas mulkaisemaan niitä vaikka yksärin välityksellä?


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 08.08.2012 23:07:15
m.magia, kyllä minä voin ainakin vilkaista :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Ave^^ - 09.08.2012 08:47:05
Niin, mikä sitten on ensimmäinen. Onhan mulla useita ihastuksia ollut, ja jokainen niistä aikanaan hyvinkin suuresti tuntunut, sillä mulla on tunteet aika herkässä. Mutta koska olen  :venus: :kauris: , niin jotta voisin sanoa suhdetta vakavaksi, sen todellakin pitää olla vakavaa, turvallista, luotettavaa, avointa jne., joten jos minulta kysyttäisiin ensimmäistä vakavaa parisuhdettani, sanoisin että se on nykyinen mieheni.

Kuitenkin kun astrologisesti katsoo, tuolla rakkauden rasteissa mainitaan, että ensimmäinen kumppani löytyy seiskahuoneesta, toinen yhdeksännestä, kolmas yhdennestätoista jne. Tämä sopisi varsin konkreettisestikin, sillä  :askendentti: :neitsyt: mies oli minulle jollain tapaa kyllä merkittävä, se oli todella ihanaa ja todella kamalaa, tarpeeksi draamaa kiintiööni pitkiksi ajoiksi. Seiskahuoneeni alkaa siis neitsyestä ja yhdeksäs huoneeni jousimiehestä. Nykyinen mieheni on  :askendentti: :aurinko: :jousimies:. Mielenkiintoista on, että itse asiassa olen ystäväpohjalla tutustunut nykyiseen mieheeni ennen kuin tapasin tuon nousuneitsytmiehen. Ehkä hänen oli tarkoitus tässä välissä olla.

Mielenkiintoista on myös, kun ajattelen teiniajan ihastuksia, niin merkittävällä paikalla ei ole ensimmäinen poikaystäväni, joka jätti minut tekstiviestillä, eikä hänkään, jonka kanssa ensimmäistä kertaa kokeilin seksiä, vaan eräs jonka kanssa ei koskaan muodostunut suhdetta, mutta kavereita oltiin, hänellä on jonkinlainen oma paikkansa sydämessäni. Mistäköhän sekin muodostunut. Syntymäpäiväänsä en muista, mutta  :aurinko: :jousimies: herra oli.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 15.08.2012 19:53:31
Sori m. Magia, en ole vieläkään ehtinyt perehtymään noihin karttoihin, kiirettä pukkaa.Yritän tässä pian katsoa niitä, kun vaan jaksan ja kerkeän :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: m.magia - 15.08.2012 20:13:45
Sori m. Magia, en ole vieläkään ehtinyt perehtymään noihin karttoihin, kiirettä pukkaa.Yritän tässä pian katsoa niitä, kun vaan jaksan ja kerkeän :)

Juu ei kiirettä.  :) Kuvapalvelu oli ilmeisesti poistanut kaksi kartoista, ehditkö ottaa talteen vai laitanko uudestaan?


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 16.08.2012 22:14:43
En ole tallentanut, että jos viitsit laittaa uudelleen :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: mehmet - 04.09.2012 14:10:37
Ensimmäinen mies: meidän Auringot vastamerkeissä, minä  :aurinko: :neitsyt: hän  :aurinko: :kalat:, ei kuitenkaan tarkka oppositio synastriassa. Hänen  :pluto:  :aspect_con: minun  :aurinko:. Paljon kivoja aspekteja hänen kanssaan, kumminkin pitkä ja tuskaisa suhde oli se. Akseleista minun ac-dc osuu täsmälleen hänen mc-ic -akselille.

Nykyinen mieheni on samoin  :aurinko: :kalat: ja Aurinkomme ovat tällä kertaa tarkassa oppositiossa (petrasin!). Jälleen hänen  :pluto:   :aspect_con: minun  :aurinko:. (tykkään Pluto-miehistä  ;)) Jollain tapaa samankaltainen kartta kuin ensimmäisellä miehelläni, molemmilla paljon tavaraa vesimiehessä. (itselläni :kuu: veskarissa). Mutta muuten tosi "tyhjä" synastria suhtessa mies nro 1:een.

Näiden kahden miehen välissä oli elämäni ravistelevin suhde. Siinä meillä Auringot kolmiossa, kummankin omalla kartalla :venus: :aspect_con: :jupiter: ja yhtymät oppositiossa keskenään. Minun  :aurinko: hänen  ac:lla ja hänen :venus: minun dc:llä. Kuut oppositiossa, myös  :venus:  :aspect_squ:  :kuu: molempiin suuntiin. Hurja kartta oli se, hurja oli suhde ja hurja päättyminen. :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 06.09.2012 21:58:49
Mehmet, itse olen myös pannut merkille, että nuo pluton yhtymät auringolle ja venukselle ainakin luo seillaista in your face-magneettisuutta, jonka tuntee heti kun joutuu/pääsee tekemisiin pluto-ihmisen kanssa.Riippuu varmasti ihmisestä, että miten sen kokee.Itse olen joutunut tekemisiin yhden tyypin kanssa, jonka pluto on melko tarkasti yhtymässä venukseeni, ja myös lähellä aurinkoani (venukseni ja aurinkoni välissä on 5 astetta).Itse koin sen lähinnä ahdistavana, mulla kun on sellanen "oma tila" johon en halua päästää ketään jota en tunne kunnolla, ja tää tyyppi ei oikein tunnu käsittävän sitä.Mutta tällänen kuujouskari yhdistettynä perääntyvään venukseen ja uranuksen neliössä nousuun nyt ahdistuu pienemmästäkin  ;D Siinä kai olis mulle työmaata sitten opetella siitä pois, toki eri asia on, että minkälainen ahdistuminen on sitten ihan suotavaa ja minkälainen yliampuvaa...
Sun kohdalla varmasti toi kuu Veskarissa tekee jo aika paljon, jos miehellä on sitä settiä Vesimiehessä.Oletko katsonut, että minkä huoneen kärjellä sulla on toi vesimies, eli mihin oman karttasi huoneeseen ne miehen vesimes-planeetat tulee?


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: mehmet - 08.09.2012 16:22:39
Joo, Pluto-kohtaamisia ei tosiaan voi ohittaa! Itselläni  :pluto: tärkeesti kartalla, olen myös  :askendentti: :skorpioni: ja  :venus: on  :skorpioni::ssa, niin ei kyllä varsinaisesti haittaa tuo plutoilu. Eipähän tule koskaan suhteessa tylsää...

Miesten vesimies-planeetat osuu mun 3. ja 4.-huoneisiin. Osa hyvinkin lähelle IC:tä, että ehkä siksi näiden kahden kanssa olen kodin perustanut. Kuuni on 3.-huoneessa ja sille tekee vielä Uranus kolmiota, että hyvin sellainen riippumattomuuden kannattaja-kuu on kyseessä. IC:ni osuu myös veskariin. Ja täytyy myöntää, että se vesimiesmäinen ajatuksen lento ja omien polkujen tallaaminen viehättää mua. Vaikka välillä raivostuttaakin se uskomaton kyky tunnekylmyyteen ja se ikuinen coolius ja viileän älyllinen analyysi... siis myös itsessäni. :) Mulla ei ole mitään muita planeettoja ilma-merkeissä, kaikki pers. planeetat on neitsyessä ja skorpparissa, vain kuu hiihtelee omia outoja polkujaan veskarissa.

Isäni oli muuten :aurinko: :vesimies:, jos nyt siitä ensimmäisestä suhteesta puhutaan, niin isähän se tytön ensimmäinen tärkeä mies yleensä on. Hänellä myös persoonalliset planeetat melkein kaikki veskarissa siellä mun kuuni ympärillä. Että tässä sitä sitten ollaan! Vielä aikuisenakin isä-kompleksi työn alla. ;)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 08.09.2012 20:24:13
Hauskaa, sillä minunkin isäni on  :aurinko: :jousimies: ja mulla sitten on  :kuu: :jousimies:. :)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: SanctAstra - 10.09.2012 11:22:25
1. parisuhde

 :aurinko: :rapu: ,  :kuu: :vesimies: ,  :venus: :rapu: ,  :mars: :kaksoset: ,  :merkurius: :leijona: ,  :askendentti: :vaaka:
Tämän miehen kanssa en osannut puhua mistään. Hän oli erittäin painostava ja mustasukkainen. Tällä hetkellä kyseinen mies on aviossa  :oinas: -naisen kanssa, kaksi lasta.

2. parisuhde

 :aurinko: :jousimies: ,  :kuu:  :harka: ,  :venus: :skorpioni: ,  :mars: :kaksoset: ,  :merkurius: :kauris: ,  :askendentti: :vesimies:
Tällä miehellä oli tarve dissata mua joka käänteessä. Äiti teki suurinpiirtein kaiken puolesta, eikä hän päässyt elämässään eteenpäin. Elätettävä nr. 1. Parisuhteessa  :kauris: -naisen kanssa, ei lapsia, nainen elättää.

3. parisuhde

 :aurinko: :skorpioni: ,  :kuu: :vesimies: ,  :venus: :jousimies: ,  :mars: :oinas: ,  :merkurius: :skorpioni: ,  :askendentti: :jousimies:
Vahva seksuaalinen vetovoima molemmin puolin, kolmen lapsen yh-isä. Yhdistävä tekijä oli seksi. Tällä hetkellä hän on aviossa  :leijona: -naisen kanssa, pettää säännöllisen epäsäännöllisesti.

4. Parisuhde

 :aurinko: :kaksoset: ,  :kuu:  :vesimies: ,  :venus: :rapu: ,  :mars: :leijona: ,  :merkurius: :harka: ,  :askendentti: :vaaka: ,  :juno: :vesimies:
Lasteni isä, kiinnostuin hänen huumorintajunsa vuoksi. Hän tarvitsi äitihahmoa elämäänsä. Tällä hetkellä aviossa itseään vanhemman  :vesimies: -naisen kanssa, jonka kanssa hänellä on yhteinen lapsi.

5. suhde

 :aurinko: :rapu: ,  :kuu: :jousimies: ,  :venus: :rapu: ,  :mars: :kaksoset: ,  :merkurius: :leijona: ,  :askendentti: :vaaka: ,  :juno: :kaksoset:
On-off-suhde, kesto 5v. Tämän tyypin kanssa opin puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä. Seksuaalinen vetovoima erittäin vahva. Karmallinen suhde.
Minä:
 :aurinko: :kauris: ,  :kuu: :vaaka: ,  :venus: :jousimies: ,  :mars: :kauris: ,  :merkurius: :kauris: ,  :askendentti: :leijona: ,  :juno: :kalat:

Nuo oli ne tärkeimmät parisuhteet, mitään parin kuukauden viritelmiä en laske kunnolliseksi parisuhteeksi. Huomaan, että tietyt kuviot toistuvat.  ;)

Edit. Ja ensimmäistä suhdettahan vaan kysyttiin, mutta ensimmäinen suhteeni oli niin fiasko kuin vaan voi olla.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 10.09.2012 19:57:55
SanctAstra, olen pannut merkille, että aika usein tuntemieni kauris-auringon omaavien tyyppien ensimmäinen/useat/jotkin suhteet ovan olleen rapu-auringon omaavien kanssa.Mielestäni tämä vastamerkkipari toistuu useammin kuin muut, en tiedä onko näin yleisesti, vai onko vain omalle kohdalleni sattunut näitä paljon.Muistan kyllä, että olisin jostain lukenut, että rapu/kauris olis vastamerkkipareista se useimmiten toistuva, tiedä sitten, miksi juuri tämä kombinaatio on niin yleinen.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: trius - 10.09.2012 20:59:22
Mun kohdalle on sattunut niinkin, että kehen olen kiinnostunut vuonna x, on sen vuoden AP-kartan DC ollut sama kuin henkilön x aurinkomerkki... Hämmätyttävä huomio omalta kohdalta, jonka päätin jakaa tähän yhteyteen  :D


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 11.09.2012 17:29:33
Trius, tsekkasin iteltäni AP:t merkittävimpien ihastusten/kiinnostuksenkohteitten ajoilta, ja perhana, kyllähän ne täsmäs!Itellä oli AP:n nousumerkki tuolloin Härässä, kun olin kiinnostunut härkämiehestä, ja Kalojen loppuasteilla kun oli juttua Kalamiehen kanssa.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Indium - 11.09.2012 17:59:49
Mulla huiteli AP:n ac-dc-akselit ihan muualla kuin poikakavereiden auringoilla. 


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 11.09.2012 20:19:18
Niin, yritäpä löytää astrologiasta jotain, joka olisi täysin yleispätevää.. ;D Tsekkasitko Idium, että olisiko esim.Dc:n hallitsijaplaneetta tai jokin muu merkittävä planeetta kuten vaikka venus, ollut poikakaverien aurinkomerkissä tapaamisaikoina?Tai jos ei aurinkomerkissä, niin nousumerkissä?


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Indium - 16.09.2012 15:56:56
Niin, yritäpä löytää astrologiasta jotain, joka olisi täysin yleispätevää.. ;D Tsekkasitko Idium, että olisiko esim.Dc:n hallitsijaplaneetta tai jokin muu merkittävä planeetta kuten vaikka venus, ollut poikakaverien aurinkomerkissä tapaamisaikoina?Tai jos ei aurinkomerkissä, niin nousumerkissä?

No, noin katsottuna niitä yhteyksiä sitten oli kyllä havaittavissa.  :)
Ja katsoin aiemmin pikkuisen väärin, oli siellä yksi tapaus että minun AP:ni AC oli silloisen kumppanin aurinkomerkissä tapaamisaikoina. Hupshei.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Ave^^ - 16.09.2012 16:30:29
Innostuinpas minäkin kattomaan AP:t,
ja nykyisen mieheni tavatessani siellähän on AP-ASCini hänen aurinkomerkissään,
ja silloin kun suhde alotettiin, oli taas AP-DESCini hänen aurinkomerkissään.  ;D
Mutta samana vuonna kun tapasin mieheni, niin tapasin myös exäni, ja hänen aurinkomerkissään ei tuossa AP:lla ole kyllä mitään.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: mehmet - 17.09.2012 22:08:55
Nykyisen miehen tavatessani ap-karttani ac-dc-akseli osuu pilkulleen miehen kuu-venus-opposition kanssa päällekäin. Eli mun ap-ac  :aspect_con: hänen kuu ja ap-dc  :aspect_con: hänen  :venus:

Myös ekan miehen tavatessani ap-dc:ni osuu tarkkaan yhtymään miehen  :venus: kanssa.  :laugh:


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: aeiouyäö - 07.10.2012 20:59:29
Itse olen ymmärtänyt, että toisen solmuille tulevien aspektien voimakkuus riippuu siitä, minkä luontoinen aspekti on.Yleensä olen nähnyt, että yhtymät ja neliöt vain "lasketaan", mutta eiköhän kolmiollakin oma vaikutuksensa ole  ::)


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: ghede - 11.10.2012 21:43:35
Itselläni ei ole ollut vielä kokemusta parisuhteista, mutta tarkastakaapa huviksenne kuinka Aurinko/Kuu -keskipiste on sijoittunut parisuhdekartoillanne. Monesti tuo kyseinen keskipiste on hyvinkin aktivoitunut läheisissä ihmissuhteissa esimerkiksi sillä tavoin, että toisen ihmisen Aurinko, Kuu tai jokin muu planeetta on joko yhtymässä, oppositiossa tai neliössä toisen henkilön Aurinko/Kuu -keskipisteeseen. Tässä tapauksessa yleensä vain yhtymä, oppositio ja ns. haasteelliset neliöaspektit huomioidaan.

Oman Aurinko/Kuu -keskipisteen ja muiden planeettojen väliset keskipisteet voitte käydä tarkistamassa astro.comissa tätä reittiä pitkin:
Astro.com -> Free Horoscopes -> Extended Chart Selection -> valitse "Method" kohdasta Pullen/Astrolog -> valitse karttatyypiksi "Aspect/midpoint grid chart" -> näin saatte esille "ristikko" -tyyppisen karttavaihtoehdon, josta toivon mukaan näette auringon ja kuun symbolin ja niiden välisen keskipisteen merkin sekä asteluvun.

Ai niin ja sallittu orbi on max. 2 astetta kaikkien aspektien kohdalla.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 20.10.2012 14:53:15
Itse en ainakaan enää ala mihinkään suhteisiin ihmisen kanssa, joka on tunteelliseti liian herkkä tai omaa huonon itsetunnon. Tai on laiska ja saamaton eikä omaa kunnianhimoa. Ei enää mielellään  :kuu:  :mars: :kalat:-henkilöä. Kaikkea sai varoa, mitä sanoi, loukkaantuuko toinen tai ottaako itseensä. Myös jos kritisoi/haukkui ihmisiä tai ryhmiä, joihin toinen ei edes kuulunut, loukkaantui siitä. Väittelyt  :merkurius: :skorpioni:-ihmisen kanssa ovat suoraan helvetistä. Ja negatiivinen  :jupiter:-vaikutus on rasittavaa, liioittelee, ei huomaa käyttäytyvänsä loukkaavasti tai ärsyttävästi, ja heti jos joku uskaltautuu kritisoimaan, ei myönnä asiaa vaan puolustautuu hyökkäämällä kritisoijaa vastaan. Ei kovin rakentavaa... semmoista ekassa ja toistaiseksi ainoassa ex-parisuhteessani. Ei vaan sovittu toisillemme, ollenkaan. Olihan sitten myös rakentavia keskusteluja ja ihan hauskaa läppää, juu, mutta pidemmän päälle... ei. Ihan eri elämäntavoitteetkin. Tarvitsen kyllä jonkun ilmavamman tyypin, vaikka silti käytännönläheisen.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: Kuuhilda - 20.10.2012 18:39:36
Ja mulle ei mitään, jossa on liikaa leijonaa, kaksosta tai Neptunusta !!!!!
Manipuloivat kaksinaamaiset egohirviöt traumoilla ja kaikennäköisillä riippuvaisuuksilla, ei enää! Kaikki ovat olleet taiteellisia, että onko se sitten aina taiteellisuuden hinta tuo mielipuolisuus ja ties minkä riippuvaisuus? Ei kai, mutta mun sulhojen kohdalla on kyllä ollu.
Ja mitä tulee ekaan parisuhteeseen, niin se on kyllä presiis mun seiskahuoneessa.


Otsikko: Vs: Ensimmäisen parisuhteenne
Kirjoitti: mc82 - 22.10.2012 19:41:17
Eka parisuhde oli miehen kanssa, joka oli  :aurinko: :askendentti: :merkurius: :kaksoset: , :kuu: :harka: ,  :venus: :oinas: ,  :mars: :vaaka: (omat tiedot löytyvät tuolta allekirjoituksesta). Miehellä  :aurinko: :kuu: :venus: -katras löytyy 12. huoneesta - taustalla oli ainakin miehen puolelta salasuhde :buck2:  Salasuhdetta varmaan avitti vielä miehen  :uranus: DC:llä (salamarakkaudet, yllättävät käänteet suhteissa). Exän  :venus: oli hankalasti aspektoitunut mm.  :saturnus: :uranus: :pluto: -kolmikkoon ja tämä mies ei tosiaankaan ollut mikään tunneihminen, aika jäätävä tunteissaan... Lisäksi  :saturnus: :ksen hankala aspekti  :kuu: :lle, joo-o... Älykäs kyllä ( :merkurius: :kaksoset: 1. huoneessa, vielä kartan hallitsija - osasi hallita sanan säilällä, mitä korostaa  :merkurius: :aspect_tri: :pluto: ) ja aikaansaava työmaailmassa, minkä todistavat hyvinaspektoitunut  :merkurius: ja  :mars: , muttei tosiaan mikään tunteellinen. Hyvin vanhoillinen mies, jolla perinteinen perhekäsitys (mies perheen pää, nainen hoitaa kodin).

Oli alkuunsa hyvin kiehtova juuri tuon päämäärätietoisuutensa, tarmonsa, loistavan itseluottamuksensa sekä hyvän ulkonäkönsä ansiosta. Mutta... Tuo vanhoillinen perhekäsitys ei istu ainakaan multi- :jousimies: :lle, jolla vielä pläjäys planeettoja 11. huoneessa :crazy2:  Sosiaalinen elämä nousi suhteen aikana ihan uudelle tasolle (miehen  :aurinko: mun 3. huoneessa), tuli päästyä ties mihin piireihin. Mutta ei se pelkkä pintaliito pidemmän päälle kestä - loppupeleissä ei siis mitenkään voitu elää yhdessä, olimme niin erilaisia ja halusimme ihan eri asioita (mies perheen ja vaimon, itse tasavertaisen kumppanin ja seikkailukaverin elämän ajaksi).

Synastriassa huonesijainnit olivat varsin miellyttäviä ja aspektit ainakin persoonallisten planeettojen välillä miellyttäviä. Synastria näyttää meidän välillä varsin helpolta ja karttaa katsomalla voisi vain ihmetellä, miksi ei synkannut ???  Haastavat aspektit olivat sitten, noh... Todella haastavia. Miehen  :merkurius: teki  :aspect_opp: mun  :jousimies: -stelliumille (ajatusmaailma ei vaan natsannut). Lisäksi tarkka  :kuu: :aspect_squ: :kuu: (HIRVEÄ!!!! :buck2: ). Mun  :uranus: haastavassa kulmassa miehen persoonallisille planeetoille (mies yritti kesyttää mua ja muuttaa mut pikkuvaimokseen, onnistumatta). Lisäksi miehen  :kuu: :aspect_inc: mun  :aurinko: (en koskaan kokenut, että olisin saanut miehen tukea missään).

Nämä nyt äkkiseltään, katsotaan, jos josku pirteämpänä jaksan tutkia enemmän...