Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Hiisitär - 08.03.2006 13:54:16



Otsikko: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 08.03.2006 13:54:16
Hei arvoisa astro-forumilainen!

Huomaathan etsiessäsi selvännäkijöiden ja ennustajien yhteystietoja Astro.fi-sivun yläreunassa olevan Auttajalistan. Sinne on koottu eri selvännäkijöiden, ennustajien, meedioiden sekä muiden auttajien yhteystietoja. Nämä henkilöt ovat asiansa osaavia, luotettavia ja useilla heistä on pitkä työkokemus alalta.

Pääset suoraan Astron Auttajalistaan tästä (http://www.astro.fi/index.php?option=com_staticxt&staticfile=auttajalista/index.php)

Jos listasta ei löydy kotipaikkakunnaltasi yhtään kaipaamasi apua, kysy rohkeasti muilta forumilaisilta!


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: mystery62 - 08.03.2006 15:11:13
:) KIITOS!

En ole ennen tajunnutkaan että auttajalista on noin monialainen, siispä ei ole tullut luettua..
Tosin nää maksulliset ennustuspalvelut saattaa olla vaan sitä rahankeruuta, mutta muilta aloilta voipi löytää tod. apua...


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 09.03.2006 11:05:20
Useat ennustajat ja selvännäkijät pyytävät palveluksistaan maksun, koska heille kyseessä on ammatti, siinä missä mikä muukin ammatti tahansa. Palveluista tuleekin mielestäni maksaa palvelun tarjoajalle, aika harva tekee mitään ammattityötään ilmaiseksi  ;)

Huijareitakin toki näissä piireissä liikkuu, se on ihan saletti juttu, mutta uskon kuitenkin ettei Astron listalle kerätä mitään huuhaa-hihhuleiden yhteystietoja.

Jos jostain syystä kuitenkin käy niin valitettavasti, että joku Astron Auttajalistassa palvelujaan tarjoava osoittautuu epäluotettavaksi tai muuten hämäräksi tyypiksi (jota tosin epäilen), kannattaa ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon ja mainita asiasta.

Samoin jos tiedätte joitakin hyväksi kokemianne auttajia (ihan minkä alan tahansa, kunhan kyseessä on joku Astron Auttajalistalle sovelias) joita ei Astron listassa mainita, voitte ilmoittaa niistä ääneen vaikka tällä forumilla  :)


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: mystery62 - 11.03.2006 17:47:58
Otinpa yhden numeron auttajalistasta kohdalta selvänäkijä. Tämä henkilö otti maksun 28 e / 25 min ja antoi lankapuhelinnumeronsa. Siis pankkisiirto piti maksaa etukäteen. Luottamukseni heräsi jo sillä, ettei puhelu ollut näitä pari ekee minuutissa juttuja ja tämä henkilö kyllä todella tiesi asiani, vaikka mitään mullistavaa ei ollu tulossakaan!

Lähinnä sain siis selville, että en ole eroamassa avostani, vaikka asiaa olenkin pyöritellyt, hän nousi näyssä rinnalleni, eikä jäänyt taakse. Luonnekuvaus hänestä meni nappiin, niinkuin itsestänikin..

Nyt vain pitää opetella keskittyyn niihin hyviin puoliin, ja olla vaatimuksissaan napakampi!

Kiitokset vielä vinkistä  :smitten:


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: hennyliini - 09.05.2006 13:34:36
Olen jo pidemmän aikaa halunnut käydä kädestäennustajalla, mutta ei taida sellaista löytyä..? Itse ajattelen luotettavimmiksi sellaiset, jotka ei paljoa itseään mainosta.. mene ja tiedä  :-\


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: hennyliini - 12.05.2006 15:24:10
kiitos :) tämä vieno taitaa olla helsingistä? liian pitkä matka.. :( myös ennustajalla käyminen on kiinnostanut minua pidemmän aikaa. epäilen vain henkilöiden luotettavuutta  :-\


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Dinna - 12.05.2006 22:53:54
Hyvää iltaa!

Soitin tänään selvänäkijälle, tosin ajan olin varannut jo etukäteen. Itsestäni kerroin ainoastaan hiusteni ja silmieni värin.
Tämä ihminen näki kaiken, mitä elämässäni on tällä hetkellä meneillään. Ja sain vahvistusta muutamiin itseäni askarruttaviin kysymyksiini.
Hämmästyttävää, että joku todellakin näkee :-)
Jännityksellä odotan miten nämä asiat aikanaan toteutuvat..

tv Dinna


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: mäyrätyttö - 14.05.2006 21:05:35
Laittelin s-postia jokin aika sitten eräälle listan auttajalle. Hän vastasi ja kertoi tekevänsä töitä myös s-postitse, ja pyysi tarkennusta asiaani. Laitoin hänelle heti tarkennusta, mutta hän ei koskaan palannut asiaan.. Olen aika pettynyt. Ilmaiseksi en ollut edes apua pyytämässä   :(


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Annikki* - 14.05.2006 22:08:58
Hei mäyrätyttö! Ettei vain olisi viestisi joutunut bittiavaruuteen. Tai niinkuin usein käy - jäänyt sähköpostitulvan jalkoihin. Ihan yleisenä kommenttina on pakko muistuttaa, että sähköposti ei ole se varmin tapa kommunikoida. Kenties saisit vastauksen jos kirjoittaisit uudelleen?


Otsikko: Re: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Elektra - 14.05.2006 22:36:48
kiitos :) tämä vieno taitaa olla helsingistä? liian pitkä matka.. :( myös ennustajalla käyminen on kiinnostanut minua pidemmän aikaa. epäilen vain henkilöiden luotettavuutta  :-\

Luottamus - minkä lähetät maailmalle, palaa luottamuksena takaisin?  :coolsmiley:

Pyydä, että saat sellaisen kontaktin, joka on sinulle paras mahdollinen. Sitähän me saadaan, mitä tilataan.  ;)

Itselläni on kaksi kokemusta epämääräisistä selittelijöistä ja seitsemän kokemusta nappiin osuneista tulkinnoista. Pariin viimeksimainituista en luottanut, koska tuntuivat puhuvan ihan puutaheinää tulevista asioistani. Aika näytti, että erehdyin. Kahta ensinmainittua kohtaan tunsin vatsanpohjassani asti outoa, epämääräistä tunnetta. Olin saanut molempiin suosituksen kuitenkin ystäviltäni. Intuitioni oli aivan oikea: en saanut heiltä kunnon tulkintaa tulevasta saati siitä hetkestä. Luota sinäkin siis intuitioosi: esitä pyyntö, salli oikean henkilön tulla kohdallesi ja kuuntele itseäsi, että uskotko saavasi häneltä avun siihen hetkeen :smiley6600:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: hennyliini - 16.05.2006 14:40:15
Kiitos jälleen kokemuksistanne ja mielipiteistänne  :smitten: ehkä "se oikea" näkijä osuu vielä kohdalle  :)


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: luminant mermaid - 17.05.2006 11:22:48
Olen käynyt joskus lähes kymmenen vuotta sitten jossain messuilla Helsingissä Vieno Puustjärven pikatulkinnassa. Kesti noin 20 minuuttia, mutta avasi minulle paljon tietoa omasta itsestäni. Kertoi menneisyydestäni ja kuinka se kaikki vaikuttaa minuun ja tähän hetkeen. Ja se "ennustaminen" oli ohjeita tulevaisuuteen. En kertonut hänelle mitään itsestäni, vaan hän näki kaiken käsistäni. Tunnistin todella itseni hänen tulkinnastaan.
Se oli ensimmäinen askel itseni tutkiskeluun...  :smitten:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Pimpula - 03.06.2006 17:27:03
Omalta osaltani voin sanoa, että astron listalta löytyy parikin hyvää ennustajaa, korteista katsojaa-edullisiakin.
On inhimillisiä ja auttavia oikeasti. Toinen on hyvinkin laaja tietoinen muistakin asioista kuin korteista, omaa tietämystä myös muista henkisistä asioista, tietää auroista yms..Eli kiva jutella muutenkin.. Hyvä kun saa ymmärrystä omaan henkiseen kasvuun myös. Olen kokeillut molempia ja voin vain sanoa että ovat pitäneet paikkansa-tosin olen huomannut, kun annoin numeron ystävälleni, joka on skeptinen, hälle eivät olleet nähneet mitään, joten luulisin, että oma asennekkin tulkintaan vaikuttaa siihen, miten ennustaja vastaa.
Rohkeutta ja ennakkoluulotonta mieltä kaikille.


Otsikko: Astron Auttajalista
Kirjoitti: porvoo - 02.08.2006 14:06:53
Ajattelin tässä joku kerta itsekin kokeilla jotain selvännäkijää tältä Astron auttajalistalta. Olen kaveriltani saanut yhden henkilön nimen, jolle olen soitellut välillä ahkeraan välillä harvakseltaan. Sitten vaihtelun vuoksi soitin eräälle toiselle, jonka kaverini sano olleen hyvä myös. Mutta.... Minulle hän ei nähnyt mitään ???  Apua, kuolenko kohta tms. Mutta en sitten masentunut siitä sen enempää, koska aiempi kontaktini oli puhunut aivan muuta. Nyt ehkä juuri näiden sivujen auttajista voisin uskaltaa seuraavaksi kokeilla. Ed. kokemuksen jälkeen jäi vähän arka olo muille soittamiseen.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 02.08.2006 14:17:15
Lainaus
Apua, kuolenko kohta tms. Mutta en sitten masentunut siitä sen enempää, koska aiempi kontaktini oli puhunut aivan muuta. Nyt ehkä juuri näiden sivujen auttajista voisin uskaltaa seuraavaksi kokeilla. Ed. kokemuksen jälkeen jäi vähän arka olo muille soittamiseen.

Ystäväni äidille ei nähty mitään kun hän oli nuori. Selvännäkijä sanoi, että hän tulee itse luomaan oman kohtalonsa kaikilla valinnoilla, hänellä ei enää ole mitään tällaisia "karmallisia" pakkoja, joten siksi selvännäkijä ei nähnyt hänelle mitään.

Uskoisin myös, että ehkä nyt on menossa sellainen aika, ettei sinun ole hyvä tietäkään mitään tulevaisuudesta. Vähän kuin olisit istuttanut ruukkuun kukan siemenen. Kukka itää, mutta et saa tietää etukäteen minkä näköinen tai värinen kukasta tulee. Sinun pitää vain odottaa niin kauan, että se aukeaa.

Ole rauhallisin mielin. Uskon, että nyt on vain sellainen tyhjempi kausi.
Mielessäni kävi myös, että ehkä sinun ja näkijän aurat eivät osuneet kohdikkain niin hyvin, että näkijä olisi nähnyt sinulle mitään. Olen itse vähän selvänäköinen, mutta näen vain joillekin ihmisille, täysin minusta riippumattomasti.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: sunflower - 06.08.2006 11:46:51
otin itse juuri yhteyttä yhteen auttalistan selvänäkijään ...olisiko mahdollista että joku voisi kertoa kenestä itsellä on hyviä kokemuksia kun se ainakin antaisi luottamusta kun tämä kyseinen ainakin aika paljon minusta maksaa -toki ymmärrän että jos työkseen tekee maksu on tarpeellinen  :) haluasin varmaankin vielä johonkin toiseen ottaa yhteyttä että näen kuinka yhteneviä tulkinnat ovat.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: jalava - 09.08.2006 10:36:56
Apua,tulevaisuuden ratkaisut on vaikeita....suru,pelko ja ahdistus
kaivertaa???mitä tehdä!


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: sunflower - 09.08.2006 17:44:43
minä ainakin yritän löytää selvänäkijän jonka uskon varmasti tuovan tarvittavaa selkeyttä ja tietoa ...kannattaa kokeilla mutta ota selville ensin kuka on aito selvänäkijä koska suurin osa ei ole  :-[


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 10.08.2006 08:39:58
Suosittelen tutustumaan tuohon Astron Auttajalistaan (linkki löytyy tämän ketjun ensimmäiseltä sivulta, tai tuolta yläpalkista).

Sieltä löytyy asiansaosaavia selvännäkijöitä, usealla on monen vuoden kokemus työstä.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: eppana - 30.10.2006 13:59:57
Ehdottomasti paras näkijä, jolla olen käynyt on tulkintaterapeutti Kaisu Jokinen (asusteli Porvoon suunnassa silloin) :smitten: :smitten:. Mukaan piti/sai ottaa 90 min kasetin johon nauhoitettiin osa istunnosta. En muista paljon maksoi, mutta apua oli vuosiksi eteenpäin. Ja kasettia silloin tällöin kuunnellessa muistaa niitäkin asioita, mitä ei nauhoitettu.
Aivan ihana sympaattinen ja naurava ihminen. Suosittelen lämpimästi, sain todella paljon apua silloiseen vaikeaan elämäntilanteeseeni.

Pitäis varmaan taas mennä, mut uskallus uupuu ;D


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: kooky - 30.10.2006 14:22:20
Lainaus
Naamaa?

-olette parantumaton k-pää. Noniin...80 euroa,kiitos  :)

en halunnut ilkeillä kyseisestä tulkintaterapeutista, vaan tuli vaan mieleen mitä mulle tulkittaisiin. ;) ;D

*lopettaa Nousukuun stalkkaamisen...sori :-X*


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: eppana - 31.10.2006 13:53:28
Hän käyttää tarotteja, käsialaa, tähtikarttoja ja katsoo kädestä. Sessio kesti noin tunnista puoleentoista.
Eniten tyrmistytti se kun hän nauraen kertoi asioita. Esim silloisesta ihmissuhteesta, että jos jään niin todella pahoja ongelmia on luvassa jollen sekunissa opi olemaan "täysin välittämättä kumppanin mielipiteistä" ja nauroi sydämellisesti :2funny:.

Sanoi myöskin että nykyisestä työpaikasta pitäs lähtee ja nopeesti-pelleilen terveydelläni-ja että lääkärissä kannattas käydä nopeesti erään asian takia..no empä kuitenkaan heti tehnyt niin, ja tuo lääkäri asia tuli vastaan n.2 viikon päästä (sairaalassa makasinkin yli viikon) ja terveys otti entisessä duunissa tosi pahan kolauksen :tickedoff: ;D

Kumpa olisin kuunnellut.. :o. Mutta joo, suosittelen :smitten:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Athens - 06.01.2007 20:48:01
Napsuttelin tuota "Astron Auttajalistaa", mutta lista ei avautunut??? Onnistuuko joltain toiselta avaaminen vai olisiko lista poistettu? ::)


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 06.01.2007 20:48:55
Minulla toimii ainakin. Kokeilepa uudestaan!
Auttajat lyötyvät sivun vasemmalla puolella olevista linkeistä.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Mandragora - 14.01.2007 17:56:01
Hei.

Olen katsonut Taroteista ilmaiseksi joillekin täällä, myös muille satunnaisille kiinnostuneille.

Onko minulla mitään mahdollisuutta päästä auttajalistalle, koska olen näin nuori ja vasta hieman tuota "kenttätyötä" tehnyt?

Olen saanut ensimmäisen pakkani noin 8-9-vuotta sitten, nyt noin 5 vuotta osannut aidosti käyttää niitä, kerätä energiat ja saada intuitioita katsonnan aikana.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 19.01.2007 16:59:35
Enpä oikeastaan osaa vastata tuohon... Kannattaa ottaa yhteyttä ylläpitoon ja neuvotella siitä tarkemmin.

Voit myös halutessasi tehdä tulkintoja taroteilla apua pyytäville ihan täällä Selvänäön osiossa. Paljon on ihmisiä, jotka ovat umpikujassa ja kaipaavat jonkinlaista neuvoa eteenpäin.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Yulunga - 19.01.2007 20:44:50
mutta auttajalistallehan saa ihan itse ladata tietonsa... tsekkaapa sieltä!


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Rakkaudenliekki - 07.02.2007 19:55:03
Lainaus
Kirjoittanut: AthaMaarit
Minulla toimii ainakin. Kokeilepa uudestaan!
Auttajat lyötyvät sivun vasemmalla puolella olevista linkeistä.

Heräsi minunkin kiinnostus :D ja kappas vain täältä löytyy lukuisa ja monipuolisen runsas joukko "vaikka mitä"  ihan niitä samoja joita itsekin olen innoissani tarjoillut foorumin sivuilla - kun ne ensin olen löytänyt "ihan sattumalta" vaikkapa googlen kautta...   :) ihan tässä pokset punehtuu," että on näitä ilmoja pidellyt" eli enpä vain ole "huomannut", vaikka päivät pitkät ja yötkin joskus täällä "tanhuvilla" tulee seikkailtua...nooh :smitten:

tässä E-kirjaimen kohdalta klikattuna   
https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1&ao=E&k_id=26

Kirjoittamalla yläpuolella olevaan kenttään paikkakunta, saat näkyviin kaikki paikkakunnan auttajat.
Kirjoittamalla hoitomuodon, saat näkyviin kaikki alan hoitajat suomessa.
Kirjoittamalla hoitajan / terapeutin nimen saat selville hänen yhteystietonsa.

Kategoriat
EFT Emotional Freedom Technique
Ekokampaamot
Eläinhomeopatia
Eläinrefleksologia
Elämäntaidon valmennus / Soul Coaching
EMDR-terapia
Energiahoitajat
Energiamaalausta/Auramaalausta
Energiaopastus
Energisoiva tehohieronta
Enkeliterapia

Lainaus
Kirjoittanut: AthaMaarit
« Vastaus #2 : 09.03.2006 10:05:20 »
Useat ennustajat ja selvännäkijät pyytävät palveluksistaan maksun, koska heille kyseessä on ammatti, siinä missä mikä muukin ammatti tahansa. Palveluista tuleekin mielestäni maksaa palvelun tarjoajalle, aika harva tekee mitään ammattityötään ilmaiseksi 

Huijareitakin toki näissä piireissä liikkuu, se on ihan saletti juttu, mutta uskon kuitenkin ettei Astron listalle kerätä mitään huuhaa-hihhuleiden yhteystietoja.

Jos jostain syystä kuitenkin käy niin valitettavasti, että joku Astron Auttajalistassa palvelujaan tarjoava osoittautuu epäluotettavaksi tai muuten hämäräksi tyypiksi (jota tosin epäilen), kannattaa ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon ja mainita asiasta.

Samoin jos tiedätte joitakin hyväksi kokemianne auttajia (ihan minkä alan tahansa, kunhan kyseessä on joku Astron Auttajalistalle sovelias) joita ei Astron listassa mainita, voitte ilmoittaa niistä ääneen vaikka tällä forumilla 


Elikkäs ovat nämä AUTTAJALISTAN auttajat maksullisia!
Ainakin näin minä asian ymmärtäisin.
 :smitten: joten ISO JA SYDÄMELLINEN ja lämmin kiitos kaikille jotka antavat apunsa ja kykynsä ja aikaansa meille Astrolaisille täällä foorumin sivuilla  ihan ilmaiseksi  -
" enkeleitä on heitä" :angel:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: TaruTuulia - 11.02.2007 16:28:03

Mikä onkaan ylläpidon yhteys email? Mihin osoitteeseen siis voin lähettää meiliä päästäkseni itse päivittämään omia tietojani auttajalistalla?

kyselee Taru Tuulia   
:aurinko: :jousimies: :kuu: :vaaka: :askendentti: :vaaka: :uranus: :vaaka:  :pallas: :vaaka:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 13.02.2007 15:19:26
Laitoin sinulle, TaruTuulia, yhden ylläpidon vastaavan sähköpostiosoitteen yksityisviestinä :) Yhteystietojahan ei saa jaella täällä forumilla suoraan.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: AUTTAJA - 06.03.2007 22:30:23
AUTTAJA = HUIJARI - jos ottaa maksun ! :angel: :smitten: :skorpioni:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 06.03.2007 22:57:14
Ei jokainen maksun ottava auttaja ole automaattisesti huijari. Toisille auttaminen on ammatti ja kuten totesinkin tuolla jo aiemmin, työsuorituksista tuleekin maksaa. Eihän kukaan mene parturiinkaan olettaen, että parturi on feikkihuijari, jos tämä laskuttaa hiustenleikkuusta! ;)

Puoskareita kuitenkin mahtuu myös rehellisesti elantoaan ansaitsevien auttajien joukkoon, se on selvää ja hyvin valitettavaa. Tämä vaikuttaa varmasti monessa muussakin kuin auttajien ammattilaisten keskuudessa, esim. vaikka pimeät taksit.

Jokainen halukas voi toimia myös itse omassa elämässään toisten auttajana. Ihan pelkkä olkapää tai lämmin halaus auttaa jo hirveästi - siihen ei todellakaan tarvita aina selvänköisyyden kykyä ^_________^


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: *yildirim* - 06.03.2007 23:01:53
olen kanssasi samaa mieltä athamaarit...ilmaisit tuon lopunkin niin kauniisti...


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: AUTTAJA - 07.03.2007 11:06:58
Kun Jumala = antanut AUTTAJAN tehtävän...HÄN =
myös turvannut KAIKKI muutkin siihen liityvät
seikat...eli EI murehdita...eikä tarvitse
RAHASTAA...näin = TOTUUS...eli ET USKO asiaasi,
jos siitä rahaa pyydät. etkä USKO JUMALAAN, vaan
pelkästään itseesi ja ITSE ET ole YKSIN yhtään mitään..

Eiväthän vapaaehtoistyöntekijätkään mitään ota..
EI palkkapappikaan USKO asiaansa...olen tämän
kokenut = myöskin kerrottu Raamatussa ja henkilö-
kohtaisesti...
Paras sijoitus = sijoitus toiseen ihmiseen =
saat SATAKERTAISESTI TAKAISIN..tämä = TOTTA.. :angel: :smitten: :skorpioni:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Elektra - 12.03.2007 11:45:47
Olen Athamaaritin kanssa samaa mieltä asiasta.

Sillä onhan vielä tänäkin päivänä ihmisiä, joille ei tipu manna taivaalta ja joille ei riitä kuusenlatva kattona sekä viikunanlehti vaattenaan, vaan jotka tekevät työnsä siitä elantonsa saaden.  :-*






Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: inkivääri - 12.03.2007 13:15:07
Myös materiaalinen runsaus on jumalallista ja joillakin on sitä runsautta jaettavaksi.
Jotkut todellakin yrittävät pitää perheen hengissä vain ja ainoastaan auttamistyöllä ja varmasti jokaisella sydämestään auttavalla on myös silmää nähdä tilanne, jossa ei voi rahaa pyytää. Jumala kantaa meitä kaikkia, eikä mikään tie ole väärä. Eihän?





Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: AUTTAJA - 12.03.2007 13:58:48
Kaikki = autuaan oikeassa...
Huijareitakin tarvitaan...
Palkka työntekijöitäkin tarvitaan...
Kukaan ei tiedä VARMASTI tulevaisuutta...
Urheilussakaan ei voita ILMAN MUUTA...
Poliitikot sanoo: VARMASTI = valehtelevat..

Vain JUMALA tietää, et Sinä, enkä minä...

Jumala = kaikille antanut tehtävän, jos =
tänne asti päässyt, sekin = tehtävä....

Jumalan Rauhaa KAIKILLE ja tehkää tehtäväänne,
älkää luulko että ihan ITE teette....????? :angel: :smitten: :skorpioni:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Pimpula - 08.05.2007 10:34:32
Vielä lisäisin tuohon, että tuolla astrolla on mm. Mandalatarot, jolta olen monesti saanut osuvia ennusteita, tilasinpa viime viikolla äidillenikin lahjaksi ennusteen :smitten:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Juha07 - 26.06.2007 17:53:09
mitkä auttajat? :-\ en oo koskaan kuullutkaan.:-)
voisko joku selventää?


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Arkiviisu - 26.06.2007 19:14:17
mitkä auttajat? :-\ en oo koskaan kuullutkaan.:-)
voisko joku selventää?
tässä linkkejä  https://www.astro.fi/index.php?p=7 (https://www.astro.fi/index.php?p=7) - on etusivu ja
vasemmalla lukee teksti Hae auttajia ja edessä pieni nuoli - klikatessa löytyy tämä  https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1 (https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1) josta löytyy aakkoset - jollet tiedä mitä haet niin klikkaile kirjaimia - esm. e-kirjaimesta löytyy https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1&ao=E (https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1&ao=E) ja sieltä:

Kategoriat
EFT Emotional Freedom Technique
Ekokampaamot
Eläinhomeopatia
Eläinrefleksologia
Elämäntaidon valmennus / Soul Coaching
EMDR-terapia
Energiahoitajat
Energiamaalausta/Auramaalausta
Energiaopastus
Energisoiva tehohieronta
Enkeliterapia
 jotka ovat varsinaisella sivulla aktiiviset eli klikkaat jonkin sanan päältä ( klikkasin elämäntaidon valmennus) ja aukeaa esm.  sivusto : https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1&ao=E&k_id=20 (https://www.astro.fi/index.php?p=7&up=1&ao=E&k_id=20)


JAAA sitten on vielä sivusto Linkit joka on  astrofoorumin etusivun  yläingressin oikeassa laidassa ja linkki sinne on https://www.astro.fi/index.php?p=10 (https://www.astro.fi/index.php?p=10) ja siellä löytyy vasemmalla teksti sivustoja jota klikkaamalla aukeaa tämä linkki https://www.astro.fi/index.php?p=10&up=1 (https://www.astro.fi/index.php?p=10&up=1) ja sieltä valitse tmikä kiinnostaa ja klikkailet again ....  :smitten:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hippu - 09.08.2007 14:15:11
Tuo auttajalistahan on ollut jo pitkään huollon takia suljettu.
Tietysti juuri nyt, kun sitä olisin eniten kaivannut  :(


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Blanka - 15.08.2007 08:32:29
Onko tosiaan auttajalista vielä suljettuna?
Olisin itse päivitellyt sinne tietojani, kun olen itse palailemassa näkijän hommiin.
Mutta pahahan on tietojaan päivitellä, kun koko auttajalista on jumissa..


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: t.touhula - 16.08.2007 16:53:12
Juupa ja eipä ole auttajalista vieläkään toiminnassa. Mikä harmi.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Elektra - 18.08.2007 12:36:09
No mutta nythän sitä auttajia tarvitaan, jos auttajalistan energiat ovat noin jumissa...


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: sisar - 29.08.2007 16:58:42
 :coolsmiley: koskahan auttajalista taas avautuu / löytyy sivuilta päivitettynä? kenelläkään tietoa ?




Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 31.08.2007 23:19:33
Ylläpidon mukaan Auttajalista tulisi takaisin muutaman päivän päästä. Kannattaa pitää silmällä tätä (https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=18064.0) ketjua Kysy ja Lähetä palautetta-osiossa.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Mannan - 06.09.2007 18:51:22
Vihdoinkin auttajalista on avoin. Näyttää erilaiselta, mutta ihan hyvältä.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Päärynä - 30.01.2008 11:47:49
Ajattelinpa ottaa tähänkin ketjuun osaa, kun asia minua kiinnostaa :)
Katsoin tuon auttajalistan läpi ja yksi tuttu nimi siellä oli minulle, Anna Juujärvi. Olen kerran asioinut hänen kanssaan, ja täytyy sanoa, että hän oli todella valoisan ja luotettavan tuntuinen ihminen. Sain häneltä motivaatiota ja lohdutusta silloisessa elämäntilanteessani. Hän todella näki elämäni tilanteen ja hänen kertomansa mahdollisista tulevaisuuden teemoista on myös pitänyt paikkansa. Suosittelen lämpimästi tätä selvänäkijää, aion itsekin häneen olla jatkossa yhteydessä, mikäli on tarvetta.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: mesolet - 13.02.2008 01:10:59
Auttajalistalla on ainakin yksi "auttaja" joka on vastaanottanut rahaa, mutta on rahan saamisen jälkeen kadonnut tyystin. Toki voi olla kyse sähköpostiongelmista, mutta kummallisen hyvin yhteydet toimivat kun hän antoi tilinumeronsa jilmoitti paljonko pitää maksaa. Sen jälkeen...ei mitään!

Ja en nyt haluaisi tähän vastaukseksi, että "saamme mitä tilaamme" (vaikka se olisi tottakin).
Onko eettistä, että auttajalistalla on henkilöitä, jotka huijaavat törkeästi?


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Hiisitär - 13.02.2008 08:29:11
Ei tietenkään ole! Auttajalistalle voi kirjautua kuka tahansa ja ilmoittautua auttajaksi. Siksi mukaan pääsee vilahtamaan myös näitä huijareita. Oman harkinnan käyttöä korostetaankin. Asiattomista auttajista Astron listalla tulee heti ilmoittaa ylläpidolle osoitteeseen info@astro.fi tai YV:llä nimimerkille Leon.

Auttajalistan maksullisten auttajien lisäksi meillä on ilmaisauttajia täällä foorumilla. Selvänäköosiosta löydät ketjuja, joissa foorumilaiset katsovat neuvoja ja vinkkejä toisilleen ilmaiseksi. Astrologia-aiheissa joku ehtinnee vilkaista vähän karttaanne, jos kaipaatte sille tulkintaa. Astrokarta tulkkaaminen on tosin vain hyvin, hyvin paljon pidempi ja aikaavievempi prosessi kuin yhden, kahden kortin/riimun nostaminen.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: sipsukka - 29.02.2008 17:58:48
Moi,
Onko kellään yhteystietoja Kaisu Jokiselle? Mistään en niitä löydä...  :-[ Jos vaikka yv:nä saisin pikaisesti  :-[


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Annmarie - 20.09.2009 18:23:21
Laitoinkin jo aiemmin viestiä foorumiin, että etsin selvännäkijää, joka ottaa henk.koht.vastaan Helsingissä. Ei ollut Auttajalistalla sellaista. Jos tiedät hyvän selvännäkijän Helsingissä, laittaisitko hänen yhteystiedot vaikka yv:nä minulle? Kiitos.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: lyon - 29.10.2009 11:25:40
Kävin 15 vuotta sitten erään vanhan rouvan luona, tai oikeastaan menin sinne koska elämäntilanteeni silloin oli aika kamala, ystävänä kehoituksesta. Kun istahdin tuoliin tätä henkilöä vastapäätä, hän kysyi minulta: Mitä sinä täällä teet, sinähän tiedät jo?? Vastasin tähän että en tiedä ja siksi olen täällä. Voisitko kertoa minulle, jatkoin siihen. Tämä vanha rouva sitten latoi kortteja pöytään ja kertoi sellaisia asioita, joita ei voi arvailla enkä todella mitään kertonut. Nyt 15 vuotta myöhemmin kaikki tämä mitä hän kertoi, on toteutunut lähes kaikki, minusta riippumatta, myös liittyen sukulaisiini. Se mitä hän totesi minun kohdallani oli vielä, että näen tai tulen näkemään enneunia, vaikka en tosin vielä niitä ymmärräkään, oli aika kova uutinen. Myöhemmin kuulin isäni äidin olleen yksi näistä henkilöistä jotka tiesivät asioita etukäteen. Skeptinen saa olla muttei kannata aliarvioida näitä asioita, sen olen ymmärtänyt vähän paremmin näiden vuosien aikana. :leijona:


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Nefertari - 14.02.2011 13:44:44
En ole vielä käyttänyt selvännäkijän palveluita, ja vaikkakin auttajalista on laaja, haluaisin silti kuulla kokemuksia näistä henkilöistä? En haluaisi, että näin monen, monen vuoden märehtimisen jälkeen ensimmäinen ennustaja onkin huijari...vaan kutakuinkin sopiva minulle, jonka voin rauhassa valita ja kokea, että tämä on se ihminen jonka annan/haluan tietää asioitani. Jos tiedätte mitä tarkoitan...

Olen elämässäni kutakuinkin "henkilökohtaisenhelvetinristeyksessä", josta johtuen aikaisempi uteliaisuus selvännäköä kohtaan on jo avun hakemista oman suunnan hakemiselle. En tiedä mitä voisin kysyä selvännäkijältä, toivon hänen olevan reipas sen suhteen ja vain kertovan. Koko elämän ongelmavyyhti tuntunee olevan päässäni....

Olisin OIKEIN kiitollinen kaikille, jotka näkisivät vaivaa kertoakseen tarinansa/kokemuksensa, vaikkapa yksityisviestinä. Kiitos!


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Ikitosi - 27.04.2011 09:19:21
Hei, miten saan päivitettyä tietoni auttajalistalla?
Ja entäs kun uusinta koulutusnimikettäni ei löydy listalta?


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Lilli - 27.04.2011 13:21:11
Ikitosi, auttajalistan tietojen muokkaus onnistuu OmaAstro -painikkeen kautta. Valitse sieltä "Tietojen muokkaus", josta pääset myös päivittämään auttajalistaa.


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Ikitosi - 27.04.2011 14:22:51
Kiitos!  :)
Saiskos sinne listaan myös psykokinesiologian?


Otsikko: Vs: Astron Auttajalista
Kirjoitti: Ikitosi - 02.05.2011 17:26:32
Hei vielä huhuilen tätä asiaa.. Ruksasin kinesiologian (kunnei ollut sitä psykoa-), mut kinesiologeja etsimällä eipä tuu mun tietoja :-\ Kuis silleen?