Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Pallaskissa - 06.03.2006 10:47:00



Otsikko: Juno
Kirjoitti: Pallaskissa - 06.03.2006 10:47:00
Tuli tuosta Cereksestä mieleen Juno syntymäkartalla. Aiemminkin "hehkuttamani" Marja-Liisa Niemi-Mattilan kirja ajattomat arkkityypit sanoo Junon (vastaa siis Heran jumalatararkkityyppiä) sijainnin kertovan puolison merkin (joko aurinko- tai nousumerkin).
Omalla kartallani se kuitenkin sijaitsee isäni aurinkomerkissä Neitsyessä (ja vahvasti kansoitetussa viitoshuoneessa!) hmm... Puolisoni kartalla ei Neitsyessä ole kuin Pluto ja Lilith... Ja hänen kartallaan Juno on tyttäremme aurinkomerkissä Härässä.

Missä teidän Junonne luuraavat, elämänkumppaninko merkissä?


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: aQuarius~ - 06.03.2006 11:12:49
Kauriissa.. Enkä tunne ketään kaurista :D


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Synapsi - 06.03.2006 11:48:08
Juno löytyy 3 astetta leijonaa ( :aspect_con: :jupiter:), kymppihuoneesta.

Ja kyllä vaan, avomieheni on nousujellona. Vänkää  8)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Q - 06.03.2006 21:21:50
Mulla :juno: jouskarissa

Täälläpä (http://www.astro.fi/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=4623.0) olikin jo keskustelua siitä, jos ketä kiinnostaa ;)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Pallaskissa - 06.03.2006 21:39:05
Kiitos Katja-Q, kiinnostaa, oli mennytkin ohi silmäin (vanhat  ;)) tuo aiempi keskustelu. Muistakin jumalatar-asteroideista on ollut, pitääkin kaivella haulla esiin!


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: onervainen - 06.03.2006 22:36:22
Heissan vaan!

Minun Junoni hassusti 11.huoneen lopussa - siinä mielessä, että 11.huoneen merkkini on Leijona, mutta Junoni on 0'22 astetta Neitsyttä, joka on 12.huoneeni merkki ja samalla myös AC-merkkini...ettäettä aikas rajoilla kulkee tulkitaanko se 11. vai 12.huoneeseen :uglystupid2:
Junoni on myös yhtymässä Venukseen - 3 asteen tarkkuudella... Venus 27'58 Leijona ja Juno siis 0'22 Neitsyt - eri merkit, mutta silti voi kai sanoa, että yhtymässä :o
No just! Sit miten tulkitaan...hööö. Maallikkona asiasta myös lukeneena ja sitä soveltaen voisin sanoa sen merkitsevän, että mulle tärkeää kumppanuudessa on myös se, että saan olla hänen kanssaan myös parhain ystävä ts. sielunkumppani - se on ainakin mulle ideaali juttu. Tämä nyt jotenkin kai toteutuukin...tai ainakin yrittää toteutua: on ystävä/rakastettu - salainen sellainen. Sitäköhän se tuo 11.-12.huoneen raja mulle merkitsisi? ??? Ainakin mulla se näkyy näin........Mutta myöskin sillä tavalla, että oman aviomieheni AC on Neitsyt eli oma Juno-merkkini. Joo...nyt te teette näin -> :idiot2:

t.Onerva :-[


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Elektra - 07.03.2006 00:33:17
Hmm - olipa mielenkiintoista...
minun kartallani Juno majailee Neitsyessä.. ja onhan mieheni melkein neitsyt  ;) :D  :2funny:

Oikeita neitsytmiehiä en kuitenkaan tunnekkaan - isäni olivat Rapu ja Vesimies :angel:


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: taiska - 07.03.2006 08:11:29
Itsellä Juno Jousimiehessä 5. huoneessa ja miehellä ei Jousimiehessä ole mitään, mutta vanhin tyttäremme on Jousimies kuin myös minun vanhin veljeni.Miehelläni Juno on Vesimiehessä ja poikamme on Vesimies  ;)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: pluto - 07.03.2006 10:55:34
Mulla  :juno: :aspect_con: :vertex: :aspect_con: Pholus  :aspect_con: :jupiter: kaloissa, kuudennessa huoneessa. (Joskus olen tällä foorumilla mennyt väittämään, että  :aspect_con: Dc, mutta se oli jotain sekoilua...) Etenkin kai toi vertex kai tukee Junon teemoja.
Mieheni on kuitenkin härkä, nouseva leijona ja hänellä  :juno: :aspect_con: Lilith jousimiehessä viidennessä huoneessa. Minulla  taas ei ole oikeastaan minkäänlaista jousimiespainotusta...
Ja piru vie, eikös vaan ukon exä ole jousimies, :knuppel2: ja taas minun exäni nouseva kalat...
Mitä tämä tarkoitaa????
Olen kaikistä tähdistä huolimatta äärimmäisen vakuuttunut, että tämä nykyinen mies on kyllä se ainut ja oikea! (ai miten niin Junon energiat jyllää...)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: nikki - 07.03.2006 23:13:58
:juno: 15 astetta  :neitsyt:
kouluaikoina neitsytkavereita,isä nousuneitsyt,kaksi hyvää ystävää nousuneitsyitä,molempien kautta yhteys astrologiaan ,molemmista tulee parantajia
tällä foorumilla ois mielenkiintoista katsoa kenestä löytyy parisielu tai miten se tuttuuden tunne selittyy omaan karttaan verrattuna,koska kaikilla varmaan on joitakuita joiden kanssa vaan paremmin menee jutut yksiin syystä tai toisesta

SYNAPSIN juno osuu meikäläisen kuuhun ja kuunsolmuun,oisko peräti entisiä elämiä
...noitina roviolla poltettu...
luultavasti hänen  :askendentti: :skorpioni: osuu myös minun stelliumiin,
tuntui tutulta jo ennen tiedonmurusia,ainakin kiinnostavalta,
muitakin löytyy ja toivottavasti lisää näitä selittäviä yhdistäviä tekijöitä
 - joten laittakaa asteet mukaan niin saa pisteet paikalleen-

toinen huomio minkä olen tehnyt tästä junosta
jos se yhdistyy toisen kartalle johonkin ,niin yleensä myös  :neptunus: toimii telepatiana,
sanaton suora yhteys


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Mirjam - 07.03.2006 23:51:04
Minulla tuo  :juno: 25° 2' Jousimies 12. huone

Tuolla toisessa juno-ketjussa siitä olikin jo juttua.

Varsinaisesti mitään pitempi aikaisia ystävyys tai muita suhteita minulla ei kai ole jouskareiden kanssa ollut.
Mutta taas sen olen huomoinut, että sellaiset 'lyhyet kohtaamiset', kun 'ystävystyminen' ei perustu pitkään tutustumiseen taikka jonkinlaisen sukulaisuus tai muuhun suhteeseen, niin aika usein sellaiset ovat jouskareita.  :jousimies: :ria tosin kartallani on jonkin verran muutekin, kuin vain  :juno: :ssa.

Ihmiset, joiden kanssa alkaa vain jutella ja tulee juttuun ja ehkä ei kohdata edes koskaan sen jälkeen...milloin missäkin sitä nyt näin 'törmailee' ihmisiin.
Tosin tällainen toinen merkki on  :leijona: ...
Viimeksi viimeviikonloppuna, kun olin eräissä juhlissa, joissa en tuntenut kuin muutaman ihmisen entuudestaan, sain huomata loppuillasta, että samassa pöydässä minun kanssani istui 4 leijonaa.  :D
Omalla kartallani ei kuitenkaan ole leijonaa kuin Vertex 23° 27' Leijona 7. huone...jos sillä nyt jotain merkitystä tuossa asiassa voi olla.

 :neptunus: minulla taasen on  28° 19' Skorpioni 10. huone .

Selkeästi kuitenkin omalla kohdallani olen tälläkin foorumilla kokenut, että joidenkin kanssa ajatukset menee yksiin paremmin kuin toisen kanssa, enkä edes välttämättä tarkoita mitään "ollaan kaikesta samaa mieltä", vaan jotain muuta.
 :)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Feliza - 07.03.2006 23:52:43
Minulla  :juno: sijaitsee 5 asteen tarkkuudella  :aspect_con: :askendentti:  :vaaka::ssa. Mitäpä tuohon voi sanoa. Parisuhdeihminen viimeisen päälle. Tuntuu välillä, että kosiskelijoita saa potkia urakalla kauemmaksi, eikä asiaa auta hellä luonne.  :( Voisin kuvitella olevani edustusvaimo, niinkuin jotkut junon 1. huoneessa omaavat ovat.

Nykyisellä miehelläni :juno: on  :skorpioni::ssa, yhtymässä omaan  :kuunsolmu:  ja minun  :venus::een.

Pitkäaikaisella ihastuksellani :juno: on :aspect_con: minun :aurinko:. Ja hänen  :kuu:  :aspect_con: :askendentti: :aspect_con: :kuunsolmu: yhtymässä minun  :kuu: :aspect_con: :keskitaivas: :aspect_con: :ceres:. Voitte uskoa että hoivavietti jyllää!

Vaikka oma :juno: on  :vaaka::ssa, niin silti elämässäni ei ole  :vaaka: miehiä.. ne eivät vain vetoa minuun. Tai sitten ovat liian samanlaisia ollakseen viehättäviä... mutta oman aurinkomerkin miehet paremminkin. Mielenkiintoista. Mutta aurinkohan kuvaa naisen kartalla miehen kuvaa, niin eipä ihme ;)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Missa - 08.03.2006 00:11:50
Juno vaa'assa 3.huoneessa yhtymässä Plutoon skorpionissa. Miten tuo sitten tulisi tulkita? :-\ Itse olen aurinko/merkurius-vaaka, ja joitain satunnaisia vaakoja tunnen, mutta tuntuu että niissä on "jotain liikaa", liian samankaltaisia kait.


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Pallaskissa - 08.03.2006 11:51:29
Totta, jotkut kirjoittajat kirjoittavat niin tutusti, että voisi laittaa oman nimensä alle, toiset taas herättävät jotakin. Erilaisia tuntemuksia. Aivan kuin sitä tuntisi pidemmältäkin ajalta... Niinkuin varmaan onkin.

PS. nikki, minunkin Junoni 15 astetta Neitsyttä. Ikätovereita kenties?


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Ozzette - 08.03.2006 12:01:47
Minulla  :juno: 16 19'  :kauris: huoneessa 9
Itse en tunne Kauriita (paitsi siskoni yhden kaverin), enkä ole koskaan seurustellutkaan Kauriin kanssa. Eli kaikenkaikkiaan merkki minulle melko vieras... Ja hämmästyin, kun minulla itselläni juuri Kaurista kartallani kaikkein eniten ! Hmmm...


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: enska - 08.03.2006 22:52:58
Juno viisi astetta Kaksosissa ja ysihuoneessa ..Ei worki sijaintina sitten millään
Ei juurikaan hyvänpäiväntuttuja enempää tietoa koko merkin edustajistosta..

Johtuisiko siitä että Juno on tarkassa oppositiossa Jupiteriin eikä tuo oppositio Neppikseenkään ole kovin kaukana...saati neliö Aurinkoon/Merkkariin.


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: nikki - 09.03.2006 14:39:45
enska
jospa se parisielu löytyykin tietystä yhteisöstä kokonaisuudessaan,
-ismistä,aatteesta
oppositiot vaativat tiedostamaan,neliö haastavuudellaan toimimaan
..osuu mun deskendentille lähelle,2 astetta  :kaksoset::sia ,että jotain ismeistäsi allekirjoitan minäkin..


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: aQuarius~ - 09.03.2006 20:17:25
Tutkistelin kaikista läheisimpien ihmisten karttoja ja huomasin että heillä kaikilla uranus,saturnus ja neptunus ovat kauriissa.. Ja yhdellä oli myös mars kauriissa... Siis kaikki läheisimmät ystäväni omasivat kaurista syntymäkartoillansa samojen planeettojen kohdalla.. Olisikohan junolla jotain vaikutusta?  :o (minulta se siis edelleen löytyy kauriista)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Ave^^ - 10.03.2006 16:50:54
siis onko juno feminiinen ? hmm.. skorpionissa ja huoneessa 7 sekin mulla, kuten lilith.. mitähän tuokin tarkoittaa..


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Emelia - 10.03.2006 20:12:32
siis onko juno feminiinen ?

On todellakin feminiininen!! Aika rankka kuvaus M-L Niemi-Mattilan kirjasta löytyykin siitä, mutta ehkä just siksi se niin viehättääkin.



Itselläni  :juno: sijaitsee 19 astetta  :harka: 24'  :aspect_con: IC 21 astetta 22'  :harka: ja  :saturnus: 22 astetta 33'  :harka: myös.. :juno: on  :aspect_opp:  :keskitaivas:

Ensirakkauteni ala-ja yläasteella oli Härkä, kuin myös valtavan suuri ihastus muutama vuosi sitten... Ja myönnän kyllä tuntevani vetoa Härkiin, mutta myös Kauriisiin..

Mutta eikös Junonkin tapauksessa katsota myös merkin hallisijan aspektit toisen kartalla? Viimeisen suhteeni  :vertex: oli yhtymässä  :juno: ,  :saturnus: , IC ryhmääni ja toisaalta hänen  :venus: Härän hallitsija  :aspect_con: minun  :aurinko: ja minun  :venus:  :aspect_con: hänen  :kuu:... Hänen  :juno: :nsa ei aspektoinut mitään minun kartallani, eikä myöskään sen hallitsija  :uranus:. Tuossa suhteessa minä taisinkin olla hallitsevampi osapuoli...  ;)

Itse olen tulkinnut tuon ylläolevan karttani kuvion niin, että haluan vakaan ja kestävän parisuhteen / avioliiton ja perhe-elämän.. Siksi siis ei ole kiire mihinkään, vaan hyvää kannattaa odottaa...


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: _Sofia_ - 11.03.2006 00:45:01
Kauriissa on mulla. En tunne ketään Kauriita.:D


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: luminant mermaid - 12.03.2006 18:32:07
Minulla  :juno: sijaitsee 5 asteen tarkkuudella  :aspect_con: :askendentti:  :vaaka::ssa. Mitäpä tuohon voi sanoa. Parisuhdeihminen viimeisen päälle. Tuntuu välillä, että kosiskelijoita saa potkia urakalla kauemmaksi, eikä asiaa auta hellä luonne.  :( Voisin kuvitella olevani edustusvaimo, niinkuin jotkut junon 1. huoneessa omaavat ovat.

Mullakin on Juno Vaaássa ja ekassa huoneessa. Parsuhdeimmeinen oon (mutta vain yks kerrallaan... )
Mutta että edustusvaimo... HMMMMM Sitäkin.
 :smitten:


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: aQuarius~ - 13.03.2006 15:51:21
Aikasemmin sanoin etten tunne ketään kaurista... Mutta sain tietää että tämänhetkisen kumppanin askendentti on kauriissa! Ja itselläni juno on kauriissa... :)


Otsikko: Re: Juno
Kirjoitti: Athene - 15.03.2006 13:46:42
Mulla juno on jousimiehessä ja 6.huoneessa.Sukulaisista löytyy jousimiehiä mutta en kyllä tiedä tuosta puolisosta välttämättä..


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: mateve - 23.05.2006 20:44:27


Juno on 14 astetta Skorpparia 7 huoneessa. Minulla on  :mars:  :oinas: ja ex-mieheni oli  :oinas:. Sanotaan että  :mars: ilmaisee naisen kartalla minkälaisen miehen hän haluaa, kyllä mutta  :oinas: mies oli aina haku päällä ja se taas ei oikein  :kauris: sovi :tickedoff:

 ;) mateve


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: valonkantaja - 23.05.2006 21:05:38
Täälläkin yksi  :juno:  :neitsyt:... 9.huoneessa. Jaa-a, minun paras ystäväni jonka kanssa oltiin kuin paita ja peppu 5-vuotiaista lukiosta valmistumiseen (sitten muutin pois) on  :neitsyt: aurinkomerkiltään... Myös isäni oli neitsyt, vaikkakaan ei sitten yhtään tyypillinen. Oikeastaan olen aina ajatellut että  :neitsyt: ois se viimenen merkki, mistä löytäsin miehen. Kaikista parhaiten on synkannut aina  :leijona: -nousuisten  :rapu: -miesten kanssa (kolme pitkää suhdetta semmosten kanssa, sattumaa, kohtalo? ;D)... Varmaankin  :vertex: rapusessa huoneessa 7. kertoo asiasta jotain, niin joo ja onnenpiste, muutoin kun rapua ei mun kartalla ole.


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: taria - 23.05.2006 21:35:17
Mulla  :juno: neitsyessä ja 7.huoneessa.. ja mun ex-mies(jonka kans lapset) on neitsyt  ;D

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Elämänilo - 23.05.2006 23:34:03
Hei Ystäväin

Minulla on 

:juno:  :skorpioni:  Huone 4


Juno Skorpionissa Yksilö haluaa
kiinteää seksuaalista yhteyttä kumppaniin.
Tässä voi ilmetä voimakasta kontrollia kumppanin tekemisistä
tai täydellistä hänen pois sulkemista, välinpitämättömyyttä, kostoksi.
Mustasukkaisuus, manipulaatio tai seksin kieltäminen ovat reaktioita,
jos seksuaalinen yhteys kumppaniin ei ole kunnossa.

Juno IV neljännen huoneen Juno edustaa sellaisen parisuhteen saamista,
jossa ollaan aktiivisia koko elämän ajan.
Tämä voi olla yhdessä työskentelyä hoitokodissa
tai jonkun sellaisen tuotannon parissa
jota tuotetaan kotiympäristössä.
Parhaiden parisuhteen yhteys onnistuu silloin,
kun se yhdistyy yksityiselämään ja perheeseen.
Tämä asema voi olla myös ns. edustuskodin yhdistäminen ihmisuuhteisiin.

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/Juno.gif


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 24.05.2006 00:07:09
Juno 5 huoneessa vesimiehen merkissä. Mieheni on kyllä skorpioni...  ::) Minulla on näemmä samassa huoneessa myös Ceres ja Pallas. Kertokaahan viisaammat, mitä tuo tarkoittaa, miten vaikuttaa?...


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Solina2 - 24.05.2006 13:35:28
Juno 5 huoneessa vesimiehen merkissä. Mieheni on kyllä skorpioni...  ::) Minulla on näemmä samassa huoneessa myös Ceres ja Pallas. Kertokaahan viisaammat, mitä tuo tarkoittaa, miten vaikuttaa?...

Minulle tule heti mieleen, että 5. huone edustaa itseilmaisua ja luovuutta (harrastukset, lapset, huvitukset jne) joten ilmaiset itseäsi Vesimiesmäisesti (erikoisesti, totutusta poikkeavasti, uutta luovasti, älyllisesti) nimenomaan Vaimon/Kumppanin (Juno), huolehtivan Äiti Maan (Ceres) ja monitaitoisen itsenäisen Osaajan (Pallas) rooleissa.

Uuden ajan parantaja...?

-Solina, ajatuksenvirtatekniikalla


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: eppana - 24.05.2006 23:49:00
Näyttäisi olevan kauriissa 28´5´ja myöskin ceres on siellä 17`0` :D
Mitähän se tarkoittaa? Eli kaurisko se olisi..ei kai taas  :'(
Ja eikös se 2 huone ole henkiset voimavarat?


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Mimia - 26.05.2006 10:04:45
Itselläni Juno on trooppisessa kartassa & sideerisessä kartassa Neitsyessä 4.huoneessa. Äitini Aurinko on Neitsyessä (tro.) ja Kuu, Merkurius, Venus ja Jupiter ovat myös (sid.), veljeni Kuu on Neitsyessä (tro.)ja nouseva merkki myös (sid.), isäpuoleni Aurinko on Neitsyessä (tro.) ja Venus ja Mars ovat myös (sid.). Mieheni kartoilla Neitsyt loistaa vain poissaolollaan. Eli Junoni kun sijaitsee kodin ja perheen huoneessa, niin onhan se ymmärrettävää, että äidilläni, veljälläni ja isäpuolellani Neitsyt on hyvin edustettuna.


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: K-NRJ - 26.05.2006 14:57:24
Mulla on Juno Jouskarissa ja joopa joo, kumppani on  :askendentti: :jousimies: !


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: taria - 26.05.2006 15:06:55
Kaurisenergiaa.. sullahan on sit ihan oikeen merkkinen puoliso  ;D

Eppana.. voihan se olla nousukauriskin  ;)


 :smitten:  :smitten:  :smitten:



Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: eppana - 26.05.2006 18:33:20
taria, todella toivon että mieluummin niin :smitten: :smitten:
mutta mitä ihmettä se ceres on sinne parkkeerannut?


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 27.05.2006 13:23:18
Juno 5 huoneessa vesimiehen merkissä. Mieheni on kyllä skorpioni...  ::) Minulla on näemmä samassa huoneessa myös Ceres ja Pallas. Kertokaahan viisaammat, mitä tuo tarkoittaa, miten vaikuttaa?...

Minulle tule heti mieleen, että 5. huone edustaa itseilmaisua ja luovuutta (harrastukset, lapset, huvitukset jne) joten ilmaiset itseäsi Vesimiesmäisesti (erikoisesti, totutusta poikkeavasti, uutta luovasti, älyllisesti) nimenomaan Vaimon/Kumppanin (Juno), huolehtivan Äiti Maan (Ceres) ja monitaitoisen itsenäisen Osaajan (Pallas) rooleissa.

Uuden ajan parantaja...?

-Solina, ajatuksenvirtatekniikalla

Kiitos oikein paljon vastauksesta!  :smitten: Kyllähän se noin taitaa olla...  ::)


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: täysikuu - 27.05.2006 17:16:16


Minun Junoni on skorpparissa huoneessa 2. Mies joka meillä asuu, ei ole skorppari, mut joskus on ollu tosi suhe skorppariin ja se oli aika suhe... ;D


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Solina2 - 28.05.2006 14:04:39


Minun Junoni on skorpparissa huoneessa 2. Mies joka meillä asuu, ei ole skorppari, mut joskus on ollu tosi suhe skorppariin ja se oli aika suhe... ;D

Eikös tuo Junon (vaimo) merkkisijainti nimenomaan kerro siitä minkälainen parteneri viehättää tai mitä tarvitsee. Minullakin Juno skorpparissa mutta 11. huoneessa. Tulkitsen sen niin, että kaipaa skorpionimaista otetta mieheltä (olettaen siis että on hetero). Skorpioniin liittyy minusta tietynlainenn mystisyys, alitajunta, piilevä intohimo, kiinnostus okkultismiin, kuolemaan, salaisuuksiin, vahvuus. Tarvitsee partnerin, joka on voimakas ja salaperäinen ja puhuttelee alitajuntaa.  ;)


Ensimmäinen mies oli jouskarin ja skorpionin rajatapaus (kuumaa tai kylmä, ei koskaan välimuotoa), nykyinen on Kalat, veden merkki sekin, kumminkin. Hänellä Neptunus Skorpionissa. No, vaimon rooli on siis haasteellinen minusta Junon ollessa Skorpparissa - ainakin partnereille  ::)

-Solina


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Oikku67 - 28.05.2006 14:19:45
Minulla Juno 5. huoneessa, neitsyessä...

En ole eläissäni seurustellut yhdenkään neitsyen kanssa..??  (http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif)


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Solina2 - 28.05.2006 15:25:19
Minulla Juno 5. huoneessa, neitsyessä...

En ole eläissäni seurustellut yhdenkään neitsyen kanssa..??  (http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif)

Voihan sen tulkita niinkin ettäs sinulle sopisi mies joka omaa neitsyen ominaisuuksia, huolehtiva, hyvä ystävä (tai etsit sellaista partneria) ja/tai toteutat tuossa itseilmaisun ja huvitusten huoneessa vaimon ja partnerin rooliasi neitsytmäisesti.

Kuulostaako mikään sopivan sinuun? ;)

Eihän partnerin täydy olla aurinkomerkiltään Neitsyt, vaan että se mahdollisesti korostuu jotenkin kartalla (nousu-Neitsyt, Kuun merkki, Venus Neitsyessä jne. jne.)

Koko karttahan tulee toki ottaa huomioon jos vertailee partnerin sopivuutta. Juno on vain yksi seikka.

-Solina



Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Oikku67 - 28.05.2006 15:39:22
Voihan sen tulkita niinkin ettäs sinulle sopisi mies joka omaa neitsyen ominaisuuksia, huolehtiva, hyvä ystävä (tai etsit sellaista partneria) ja/tai toteutat tuossa itseilmaisun ja huvitusten huoneessa vaimon ja partnerin rooliasi neitsytmäisesti.

Kuulostaako mikään sopivan sinuun? ;)

Eihän partnerin täydy olla aurinkomerkiltään Neitsyt, vaan että se mahdollisesti korostuu jotenkin kartalla (nousu-Neitsyt, Kuun merkki, Venus Neitsyessä jne. jne.)

Koko karttahan tulee toki ottaa huomioon jos vertailee partnerin sopivuutta. Juno on vain yksi seikka.

-Solina

Todellakin, uskoisin että minulle sopisi mies jolla on neitsyen ominaisuuksia; huolehtiva, hyvä ystävä.. :)

Tässä sen taas huomaa, kun ei ymmärrä niin tekee hätäisiä johtopäätöksiä..
ajattelin jo, että voi kauheaa neitsyt mieskö tässä pitää etsiä..
kun juuri heidän kanssaan en tule yleinsä toimeen sitten alkuunkaan.. :coolsmiley:

Hmmm, enpä ole huomannut toteuttavani vaimon/partnerin rooliani neitsytmäisesti.. (http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif)

Kiitos Solina, avasit jotain uutta minulle ummikolle!(http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)
Oikku67


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: pluto - 28.05.2006 16:02:58
Joo, ei näistä kannata turhan nopeita johtopäätöksiä vetää. Kuten aiemmin jo olenkin maininnut, itselläni on Juno kaloissa ja ensirakkauteni oli harvinainen nousukalat. (Karmallisuutta lisää se, että synastriakartassa minun  :kalat: -DC:ni on tarkassa yhtymässä hänen AC:nsa ja laskusolmuni yhtymässä hänen aurinkoonsa.)
Kun omalla kartallani Juno on vielä yhtymässä puolisoonsa Jupiteriin Vertexillä, voisi kuvitella, että  avioliittomme olisi suorastaan tähtiin kirjoitettu... ;D
Olen kyseistä herraa tälläkin foorumilla kaksoisliekikseni kutsunut ja uskon siihen edelleen, mutta ei hänestä koskaan tullut tässä elämässä edes poikaystävää vaikka vuosia jaksoimmekin vääntää.
Ja parempi niin.
Nykyisellä miehelläni ei ole kalojen merkissä muuta kuin Mars. Se tosin tekee yhtymää Junolleni... hmmm... Ilmankos tempperamenttisuutemme (ja muut Marsiin liitetyt ominaisuudet  ;)) on se meitä ehkä eniten yhdistävä seikka.  :2funny:
Se nousu-kalat pelkäsi räjähtävää tempperamenttiani ihan tosissaan, nykyinen mieheni saa jotain ihme kicksejä siitä, että saa minut karjumaan... :2funny:
No en siis oikeasti tiedä oliko tuossa ylläolevalla pohdinnassa päätä eikä häntää, sain jotain ihme "oivalluksia" samalla kuin kirjoitin.


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Ave^^ - 29.05.2006 13:30:08
Eikös tuo Junon (vaimo) merkkisijainti nimenomaan kerro siitä minkälainen parteneri viehättää tai mitä tarvitsee. Minullakin Juno skorpparissa mutta 11. huoneessa. Tulkitsen sen niin, että kaipaa skorpionimaista otetta mieheltä (olettaen siis että on hetero). Skorpioniin liittyy minusta tietynlainenn mystisyys, alitajunta, piilevä intohimo, kiinnostus okkultismiin, kuolemaan, salaisuuksiin, vahvuus. Tarvitsee partnerin, joka on voimakas ja salaperäinen ja puhuttelee alitajuntaa.  ;)

allekirjoitan tämän myös. vaikka huone oli seiska.  :)


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Perhonen - 29.05.2006 14:29:14
Mulla Kaloissa 1.huoneessa:

Juno I ensimmäisessä huoneessa edustaa Ac - Dc polaarisuutta, persoonallinen identiteetti muodostuu suhteessa johonkin toiseen. Ihmissuhde on itse tarkoitus ja parisuhde tuo turvallisuudentunnetta. Tässä Junon asemassa suurin läksy on se, kuinka suhtautuu parisuhteen kahakointiin, joka on kuin vihkiytyminen siihen, miten asennoituu toisiin ja miten pääsee heistä irti. Kaikista tärkein tässä Junon asemassa on itsensä suhteuttaminen toisten kanssa. Minä - Sinä polarisaatio, diplomaatin taidot.


Juno Kaloissa Ihmisen kohtalo nivoutuu yhteen korkeimpien tavoitteiden toteuttamiseksi parisuhteen kautta. Kohtalon loppuun saattamista ja eteenpäin menemisen pelkoa, jossa kumppani antaa arvot ja tarkoituksen elämälle. Eristäytyneisyyttä, todellisuuspakoisuutta, fantasioihin pakenemista ja itsensä kieltämistä, martyyriutta ja uhrin asemaa ilmenee, jos henkilö ei löydä kumppania jonka kautta toteuttaa tätä Junon asemaa.

Myös Merkurius ja Kuu ovat 1.huoneessa.. :o

Miehelläni Juno on Jousimiehessä 6.huoneessa hän on aurinkomerkiltään Jousimies ja minun nouseva merkkini on Jousimies  ;D  :D  :)  ;)


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.05.2006 15:02:01
Niin Juno ykköshuoneessa varmaan selittää sen miksi suhde on tärkeä. En muuten olekaan vähään aikaan tsekannut missä exäni Juno on, ei takuulla ykkösessä.

Oli ysissä eli filosofian ja uskonnon huoneessa. No ei ihme että meillä meni juttu niin pitkälle ja syvälliseksi. Ja skorppareista en sano enää mitään. :2funny: :2funny:

Niin kertokaa nyt vihdoin mistä näkee sen, missä Juno kunakin vuonna liikkuu esim tänä vuonna. Kun minusta se on ascin kohdalla nyt just eikä esim descin, mitä joku muu oli tulkinnut (minä koetin kattoa astrodienstin transiitteja).

Ahaa siis Juno Vaa´assa, ok mies on sitten todellakin oinas ja nousuvaaka. Pitää tossa toppuutella yhtä oinasta koko ajan.. ja nousuvaakamieskin oli kuvassa jonkun aikaa. Ymmärrän.


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: althema82 - 29.05.2006 23:39:01
Jousimiehessä, joka on nousevamerkkini.Paras ystäväni on jousimies,


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 30.05.2006 23:55:04
Eikös tuo Junon (vaimo) merkkisijainti nimenomaan kerro siitä minkälainen parteneri viehättää tai mitä tarvitsee.

Hmm... Vai niin... Ilmankos... Minulla tuo oli vesimiehessä...  ::) Vesimiehen aika.  ???


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: pluto - 31.05.2006 10:58:18
Juno Kaloissa Ihmisen kohtalo nivoutuu yhteen korkeimpien tavoitteiden toteuttamiseksi parisuhteen kautta. Kohtalon loppuun saattamista ja eteenpäin menemisen pelkoa, jossa kumppani antaa arvot ja tarkoituksen elämälle. Eristäytyneisyyttä, todellisuuspakoisuutta, fantasioihin pakenemista ja itsensä kieltämistä, martyyriutta ja uhrin asemaa ilmenee, jos henkilö ei löydä kumppania jonka kautta toteuttaa tätä Junon asemaa.

No hui! Sehän osui sitten nappiin justiinsa eikä melkein tuohon edelliseen kirjoitukseeni ja tuntemuksiini. Astrologia ei kyllä koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua.  :o


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.06.2006 15:07:42
Siis kun Juno on nyt minulla menossa 9 huoneessa Ravussa.. niin missä muualla se liikkuu tänä vuonna? En edelleen osaa lukea näitä asioita, viittiskös joku valaista minne Juno asettuu kun tulee pitkäaikainen suhde. :-*

Juno on minulla ykkösessä Vaa´assa  siis nousumerkin kohdalla. Nousuvaakamies?? kö? :tickedoff:


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Linn - 07.06.2006 10:38:32
JupiterGirl,

Myös minulla on syntymäkartalla Juno ensimmäisessä huoneessa, ja uskon sen kuvastavan parisuhdekeskeisyyttä. Mielestäni tämä sopii myös sinuun viestejesi perusteella. Ilmeisesti Junon merkkisijainti voisi antaa osviittaa sopivasta miehestä. Minulla se on Skorpionissa, mutta kohdalleni ei ole osunut skorpionimiehiä. En osaa sanoa, kuinka he minulle sopisivat. Lähipiirissä on yksi, joka ei ainakaan sopisi.

Katsoin tr. Junon sijainnin omalta kohdaltani kahden pitkän suhteen alkaessa, ja ensimmäisellä kerralla se oli kuvaavasti DC:llä seitsemännessä huoneessa, mutta toisella kerralla toisessa huoneessa, mille en löytänyt mitään järkevää selitystä. Avomiehelläni Juno oli tavatessamme (ja suhteen alkaessa) viidennessä huoneessa. Lähipiirin suhteen alkamisia en muista ulkoa, mutta muistaakseni olen niitäkin joskus katsonut, enkä ole löytänyt säännönmukaisuutta tr. Junon sijainnissa.

Linn


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: Hansuli - 08.06.2006 00:16:21
Itselläni ja miehelläni juno neitsyessä, hänen huonesijaintiaan en nyt muista, omani kolmosessa. Olen enemmänkin ajatellut Junoa niin, että se kuvaisi sitä parisuhdetta, minkälaisen itselleen toivoisi, siis ihannetila, ei niinkään kumppanin merkki.  :idiot2:

Meillä ainakin toimisi tuo neitsyt -kaltaisuus. Kaiken pitää sujua just eikä melkein. Niin ja mm. leijona Junoilla on jotenkin tarve "päteä" ja näkyä parisuhteensa kautta. Esim. nämä tyypit, jotka vaihtavat autoa, kun naapurikin vaihtoi, mutta parempaan ja näyttävämpään tiätty  :D. Voipi olla, että tulevat sitten jostain muustakin näkyviin, mutta tulkinnat ovat ainakin osuneet kohdilleen,oli niin tai näin.

Niemi-Mattilan Ajattomat arkkityypit on kyllä hyvä kirja luettavaksi.

nim. Diana  :aspect_con:  :keskitaivas: ja ehkä hiukan tuota Kore-Persefoneakin löytyy  :venus:  :aspect_con: Dc. Omat lapset ovat arkkityyppisesti ne keskenään kisailijat Apollon ja hmm... kukas sen kaveri nyt olikaan.

edit. ohi aiheen:)


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: kuikelo - 09.06.2006 19:17:26
Juno Kauriissa 25 astetta 10huoneessa. Tulkinnasta ei hajua.


Otsikko: Vs: Juno
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 09.06.2006 19:30:41
Mutta on yksi joka oli vielä toivottomampi miesten kanssa eli Brigitte Bardot. Saatan olla hömppä mutta viehättävä sellainen..

No leikki sikseen, totta, 7 huoneen kohdalla Juno voisi tosiaan.. no minulla se ei näytä olevan ascilla eikä descillä vaan siellä 9 huoneen kohdalla killuu. En ymmärrä miten La Papessa näki Junoni jotenkin asc-desc akselilla tänä vuonna. Hällä väliä.

Joskus toivoisin olevani noususkorppari, tai mikä tahansa nousu-muu-kuin Vaaka, sillä .. ei oikein töistä ja muusta sälästä saa tarpeeksi irti.