Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Kuuhilda - 07.12.2011 09:40:59Otsikko: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 09:40:59
Muistan joskus nähneeni tästä aiheesta keskustelua täällä mutta nyt en löydä haulla mitään  :-\

Eli onko lähelläsi joku tupla, tai jopa triplamerkki?
Miten ilmenee...ovatko siis ihan liikaa jotakin sorttia? Mitä se kolmas merkki siinä vielä vaikuttaa?
Ja onko tuplilla tai triploilla joku erityinen juttu tehtävänä, kun ovat halunneet painottaa noita tiettyjä merkkejä?

Mulla siis kahdella muksulla  :aurinko: :harka: :kuu: :harka: ( asc  :rapu: ) ja  :askendentti: :vaaka: :kuu: :vaaka: (  :aurinko: :vesimies: )

Härkälapsi on ainakin niin itsepäinen kun olla voi...sen täytyy antaa tehdä vaan jotkut asiat ja itse huomata, että hei, ei tää nyt oikein toiminukkaan, ja sittenkin se itsepäisyys saattaa jatkua, ihan vain itsepäisyyden vuoksi  ::)

Ja vaakalapsi on tosiaan jo selvä diplomaatti, herkkä kaveri. Varmaan kuitenkin kuumerkki vasta näkyvissä, mutta kuitenkin.
Sillä on myös ihan oma maailmansa missä elelee, mutta se on varmaan veskaria se.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Lilli - 07.12.2011 10:05:11
Ex-mies oli  :aurinko: :kuu: :merkurius: :askendentti: :oinas:. Yllättävän helppo partneri parisuhteessa, johtui varmasti DC-Vaa´asta, jonka avulla hän tarvittaessa osasi ottaa muita huomioon.

Mutta muuten melko tyypillinen tapaus. Halusi oli paras tai näyttävin kaikessa, mutta kärsivällisyyttä ei aina ollut uusien asioiden treenaamiseen, kaiken olisi pitänyt mennä heti paikalla putkeen. Kova innostumaan ja oli määräajan täysillä mukana innostuksen aiheessa, jonka takia kaikki muu jäi retuperälle. Täydellinen omistautuminen yhdelle asialle on muutenkin mielestäni tyypillistä ihmisille, joilla on stelliumeja kartoillaan.  Nykyinen mieshän on  :aurinko: :askendentti: :pluto: :uranus: :neitsyt: ja on totaalinen silloin kun ryhtyy jotakin tekemään.

Silloin kun Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä samassa merkissä, niin kyseessähän on uudenkuun vaiheessa syntynyt henkilö. Tämä vaihe kuvastaa uusia alkuja ja ainakin tuo ex-mies on sellaisia kokenut elämässään useita kertoja.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 10:20:46
Uusia alkuja...härälle ne ei välttämättä ole se kaikkein paras juttu  :-\  On siellä MC veskarissa, jos se vähän asiaa auttaisi.
Kuunsolmu tulee vielä yhtymään auringon ja kuun kanssa, siitä ajattelin että mahtaako hällä olla joku härkämäinen homma mitä on aatellu tehdä täällä  ???


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 11:40:49
Melkoinen tapaus varmasti ollut Lillin ex. Kuningas  :oinas:  :buck2:

Kattelin itseltäkin mitä kasoja löytyy samasta merkistä..ja tulin miettineeksi että miten stelliumiin vaikuttaa se että se jakautuu kahteen merkkiin? Tässä tapauksessa  :kalat: ja  :oinas:  ???Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Artemis - 07.12.2011 12:47:11
Minä  :aurinko:  :kuu:  :venus:  :mars:  :oinas:Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: sandee - 07.12.2011 12:52:22
Minulla on  :kuu: :mars: :jupiter: :saturnus: neitsyessä sekä  :askendentti:, MC,  :neptunus: jousimiehessä ja kauriissa ovat  :aurinko: ja  :merkurius:. DC ja IC ovat kaksosissa. Tuo neitsyt painotus on eniten askarruttava, kun en koe olevani merkin "kaltainen" monissakaan asioissa. Tai sitten olen vaan onnellisesti ummistanut silmäni näiltä piirteiltä tai en huomaa rehellisesti itseäni tässä asiassa...  ;)
Kun minulla painottuu planeetat muutamille merkeille, olen iloinen pienistäkin erottavista jutuista, kuten  :kuunsolmu: :leijona: ja  :venus: :vesimies:.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 12:56:23
Niin, sinähän se olitkin, Artemis, oikea päkäpää :D :D ^^

Itsellä on asc,uranus ja jupiter :aspect_con: ja neptunus 1.huoneessa jouskarissa.
Sitten on veskarissa  :aurinko: :juno: :aspect_con: ja merkurius.

Kaloissa asuu mars,venus, ja vesta. ( yhtymä oinas kuu )
MC, :saturnus: :pluto: :aspect_con: vaa'assa, mutta saturnus skorpparissa.Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Ave^^ - 07.12.2011 13:04:26
Löytyyhän näitä..

miehellä  :askendentti: :aurinko: :merkurius:   :jousimies:

isällä  :aurinko: :merkurius: :venus:  :oinas:  sekä   :kuu: :mars:   :jousimies:

äidillä  :aurinko: :merkurius:  :vaaka:   sekä  :kuu: :keskitaivas: :mars:   :kauris:

ja itselläni   :askendentti: :kuu:   :kalat:   sekä    :aurinko: :keskitaivas: :merkurius:    :jousimies:

Siinä lähipiiristä mitä muistan..


Otin huomioon vain henkilökohtaiset planeetat ja akselit, sillä jos teema on "tuplat" tai "triplat" persoonallisuuden kannalta, niin silloin sillä missä saturnus tai uranus jne olevat, ei ole teeman kannalta merkitystä.
Onhan nuo keskittymät aina sellaisia mitä selkeästi huomaa ihmisestä.  :) Mutta niin, tuolla edellä kommentoitiin oinaskeskittymää, mutta isäni on kuitenkin kyllä myös se joka saattaa asiat valmiiksi. En ole koskaan liittänyt asioiden kesken jäämistä oinaan merkkiin, vaikka se se aloittaja onkin.
Miehestä huomaan (ja olen aina huomannut  ;D ), että on kyllä täsmälleen sellainen kuin mielikuvani miespuolisista jousimiehistä onkin. Sitä mielikuvaa en osaa tässä nyt sanoin sanoa, mutta on niin huvittavaa että joku voi olla niin täysin sellainen..
Itse pidän kyllä siitä, että mulla on noita tuplia. Tasaisesti jakautuneesta kartastahan sanotaan, että on monipuolinen, mutta pidän kyllä kuitenkin siitä että on selkeää millainen olen, siis on jotain erityistä eikä ole ihan kokonaan vain monipuolinen.  ;)


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Artemis - 07.12.2011 13:05:17
Minäpä minä  :)

Oinaassa neljä planeettaa, vaa'assa on sitten pluto, jupiter ja saturnus.

Tunnistan samaa itsessäni kuin Lillin exässä. En ole tyhmä, mutta minusta voi saada sellaisen mielikuvan  8) sillä en vaan jaksa perehtyä kaikkeen, en vaan jaksa treenata tarpeeksi pitkään. Jos en ole heti luonnonlahjakkuus jossain, niin se saa jäädä. Ei vaan pirulauta riitä kärsivällisyys.
Joitain asioita jaksan tahkota moneenkin kertaan, mutta ne asiat on oltava sitten ihan tosissaan intohimoni kohteita tai muuten äärimmäisen tärkeitä.

Jos vaikka kenkä ei mene heti jalkaan, niin sitten se kenkä viskataan pientareelle ja painellaan eteenpäin paljain jaloin  ;D

Kärsimättömyys on suurin esteeni elämässä. Se estää minua paneutumasta asioihin. Se estää jossain määrin myös oppimasta uutta. Sitä ei kukaan ihminen voi käsittää, miltä tuntuu, kun kärsimättömyyden pakottava aalto pyyhkii yli. Se on kuin luonnonvoima. Ei voi vaan jäkittää paikoillaan ja odottaa että onnistuu.
Minä ihan oikeasti painelen ennemmin lumihangessa paljain jaloin kuin käytän tunnin kenkien etsimiseen ja pukemiseen  :o Järkevää? Ei  ;D


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 13:10:47
 ;D ;D
Minä kuljen joskus talvella villasukilla, piru, kun joku oli vienyt kengät, ja kesällä yleensä aina paljain varpain :D :D

Siis mulla varmaan yhdistyy tuo kärsivällisyyden menetys ja sitten huithapelius, kärsivällisyyden puute ei ehkä ole noin dramaattinen kuin superoinailla :DOtsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Ave^^ - 07.12.2011 13:45:38
Oinasstelliumista vielä, tuleeko sellaisen omaava helpommin tulkituksi narsistiseksi tai omaako tällöin niitä piirteitä? Lueskelin sitä narsisti-ketjua ja monet niistä piirteistä sopivat jossain määriin isääni. Hän ei ole mitenkään tunnekylmä empatiokyvytön hyväksikäyttäjä, näin selvennykseksi, olen saanut häneltä paljon tukea, mutta osa niistä piirteistä kuulostaa hänen luonteenpiirteiltään.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Artemis - 07.12.2011 14:12:16
Narsistisia piirteitä lienee minä-keskeisyys? Minä olen minä-keskeinen ihminen, oinas on "minä ensin" tyyppi ja kyllä minä rehellisesti myönnän, että toki haluan asioiden menevän oman mieleni mukaan. Toki myös tiedostan, ettei se aina ole mahdollista ;)
Mitä tulee ihan oikeaan narsistiin, niin en tunnista itsessäni. Olen yltiöempaattinen kaikesta minä keskeisyydestäni huolimatta ja aina myös valmis auttamaan rakkaitani. Tekisin mitä vain heidän puolestaan (asc rapu).

Voin sanoa, että tunnen asiat niin voimakkaasti sisälläni ja jopa kehossani ( :pluto:  :aspect_opp:  :kuu:), että kylmäksi tai tunteettomaksi minua ei voi sanoa. Veemäiseksi, ärsyttäväksi, itsekkääksi, tempperamenttiseksi, yliherkäksi, itkupilliksi ja vaikka miksi minua voi kutsua, mutta ei kylmäksi.

Hyväksikäyttöä en osaa, enkä manipulaatiota. Se on oinasta se. Ettei pysty kieroilemaan. Herranen aika, eihän tällä kärsivällisyydellä jaksa punoa mitään juonia tai kiemuroita. Sanon liiankin suoraan joskus. Enkä edes osaa teeskennellä jos jostain en pidä..
Pluton oppositiot oinasplaneetoille on pistänyt minut käymään läpi sisäisiä muutoksia elämäni aikana, joista olen hyvin kiitollinen.

Tiedän olevani rasittava kaikkine oinasmaisine piirteineni, mutta minä olen minä. Take it or leave it.
Olen saanut kiitosta innostamiskyvystäni ja uskon sen olevan oinasta, eli kyky innostaa lannistuneita, tempaista heidät innon aallon harjalle ja nousemaan ylös silloin kun he haluavat luovuttaa. En vaihtaisi oinasENERGIAA pois mistään hinnasta :)Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Ave^^ - 07.12.2011 14:58:41
Hieman noitavainohommaa kyllä joo.
Varsinkin kun nykypäivänä niitä piirteitä pitäisi jopa opetella, jos haluaa menestyä esim joissain urapiireissä. Ristiriitainen maailma.  :idiot2:

Kyllä sitä ihan jokaiselle saataisiin jokin diagnoosi leivottua, kun vain tarpeeksi väänneltäisiin asioita. Tulkinnanvaraisia ne kaikki on. Missä esimerkiksi edes menee se raja, kun tuolla narsistiketjussa narsistin määritelmä meni siinä että jos piirteitä ilmenee 5 tai enemmän. Entä jos on 4? Onko hän terve, ja hän jolla on 5 ei?  :idiot2:


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 15:00:07
Narsisti on kiero manipuloija ja tunteeton hyväksikäyttäjä.
Eivät oinaat ole sellaisia, vaikka melkoisia höyryvetureita kyllä.
Varmasti tosiaan monet oinaat tulevat helposti leimatuiksi narsisteiksi, sellaista en epäile ollenkaan.  :-\


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Suljin - 07.12.2011 15:01:04
Multa iteltä löytyy :oinas::aurinko: :venus::aspect_con::merkurius: :mars::kalat:, :askendentti::keskitaivas::jousimies:
Oinaassa ja kaloissa on painotus, jos asteroiditkin ottaa mukaan, tulee useamman
asteroidin ja planeetan stelliumi. Yleensä stelliumiin kuitenkin lasketaan vain planeetat,
mutta se on silti tosi asia, että asteroidi on heti näkyvämpi ja merkityksellisempi, jos
se on yhtymässä persoonalliseen planeettaan, saatika vieläpä kahteen moiseen ;)

Mun tuttavapiirissä näyttäisi olevan harvinaisuus se, jos ei ole tupla tai tripla tai jopa
viisinkertainen jokin :idiot2:


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Suljin - 07.12.2011 15:04:25
Toisaalta sekin, jos huoneet yhtyvät toisiinsa niin en tiedä, kai sekin painottaa
sitä merkkiä, missä ne huoneet yhtyvät, koska ne kuitenkin kaikki ovat sitten
saman hallitsija-planeetan alla? ???


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Artemis - 07.12.2011 15:07:57

Joo, en sitä sano, etteikö "heikommat" yksilöt varmaankin koe oinasta ylijyrääjänä. Hyvin mahdollista! Se yksinkertaisesti johtuu siitä, että oinas kaikessa minäkeskeisyydessään ei ymmärrä sitä, että kaikki ihmiset ei ole yhtä terhakkaan tomeria ja uskaliaita avaamaan suutaan.
Paras tapa käsitellä oinasta on avata suu rohkeasti auki ja sanoa "perhana, nyt riittää". Kyllä oinaan saa kuuntelemaan kun käyttää ääntä ja sanoo suoraan :)
Ja jos on tekemisissä hyvin hankalan oinastapauksen kanssa joka ei suostu kuuntelemaan niin kovat otteet käyttöön vaan :D

Pelkoa ei pidä näyttää. Täysillä päin vaan! Pistäkää luu kurkkuun!

Vielä tuosta narsistiudesta, että osa sanoo mulle, että olen hirveän itsekäs, osa taas on sitä mieltä että olen itse Äiti Teresa. Riippuu katsojasta  ;D  :angel:Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Ave^^ - 07.12.2011 15:10:36
Kyllähän monet ihmiset helposti kuvittelevat että joku olisi tunteeton, vain sen perusteella miltä ulosanti sattuu vaikuttamaan. Todellisuudessa vain hyvin harva oikeasti on, ja nämä sitten ovat niitä vakavamman puolen psykopaatteja tai narsisteja. Tosin, olen siinä käsityksessä, että pintapuolisessa tuttavuudessa juuri nämä ihmiset vaikuttavat etteivät olisi ollenkaan tunteettomia?
Ja anteeksi off-topic rönsyily..


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Tiigris - 07.12.2011 17:47:06
Mun rakkaalla lapsella on stelliumit sekä oinaassa et kalassa, saapi nähdä mikä siitä tulee.

Exäni olikin sitten  :aurinko: :askendentti: :merkurius: :venus: +joku asteroidi, en muista mikä  :rapu: ...

Sanoisin näin jälkeen päin, että en varmaan koskaan saanu hänen kuortaan ees auki, huumeita ja alkoholia käytti paljon, hyvin itsekeskeinen ja määräilevä, oli  :kuu: :leijona: ...

Mulla itsellä on  :aurinko: :mars: :merkurius: :chiron: :ceres: kaksosissa,
ja kai mulla on omat heikkouteni tän pienen ryppään takia. Kaikki kun sijaitsee 7. huoneessa,
niin olen jotenkin ihan tosi riippuvainen muista ihmisistä ja seurankipeä ja epäitsenäinen toisaalta, toisaalta en.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: SSMoonSS - 07.12.2011 20:51:12
Heissan!!

Mulla menee näin:

- Nousumerkki (symbolii en muista) :skorpioni:
- :aurinko: :vaaka:
- :kuu: :kalat:
- :merkurius: :skorpioni:
- :venus: :skorpioni:
- :mars: :rapu:

Eli mulla on ainakin triplat: Skorpiooni =)) (Jos oikein älysin aloittajan aloituksen) :DDD


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 21:15:28
Niinno minä tarkoitin lähinnä  :askendentti: ( eli nousumerkkiä) :kuu: ja  :aurinko: merkkejä, mutta ei se niin nuukaa ole, antaa rönsytä jos rönsyää :)


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 07.12.2011 21:29:49
Minulla on  :aurinko: :mars: :merkurius: :rapu: ja  :venus: :kuu: :kaksoset:, eli kaikki persoonalliset planeetat jakautuu noihin kahteen vierekkäiseen merkkiin. Jotenkin en osaa pitää itseäni selkeänä Rapu- ja/tai Kaksostyyppinä, kun multa puuttuu just ne silmiinpistävimmät merkin ominaispiirteet (kuten Ravun äidillisyys tai Kaksosten sosiaalinen lahjakkuus). Olen vissiin aikamoinen sekoitus, ja siksikös minusta onkin vaikea joskus ottaa selvää, eikä vähiten itse itsestäni  :crazy2: :laugh:
Hassua kyllä, enemmän kuin Rapu tai Kaksonen, koen olevani Kauris (joka on  :askendentti:-merkkini), mutta en osaa sanoa, kokevatko muut minut sitten eri tavoin.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 07.12.2011 21:33:17
Sullakin jos olis  :merkurius: :kaksoset: ja  :venus: :rapu:, vois tuntua toiselta Hopealohikäärme? :)


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: mc82 - 07.12.2011 21:36:48
Tuplia, triploja tai multeja... Öh... Minä ::)  Nimim. :aurinko: :merkurius: :venus: :uranus: :neptunus: :keskitaivas: :jousimies: :buck2:  Ja vielä se Jousimiehen hallitseva planeetta  :jupiter: löytyy omasta huoneesta, eli 9. huoneesta - vaikkakin on  :skorpioni: puolella.  :jousimies: -stellium läjähtää 10. ja 11. huoneeseen.

Olen hyvin jousimiesmäinen - ainakin sillä, että olen kiinnostunut n. miljoonasta eri asiasta (kaikki menee maailman ruokakulttuureista ristipistoihin ja krav magasta ydinfysiikkaan), touhuan aina kolmea asiaa kerralla ja mikään ei onnistu ja liikun paikasta toiseen kuin kaistapäinen villivarsa, ilman mitään tyyliä ja eleganssia :D  Innostun herkästi ja jaksan tsempata ihmisiä, vaikka välillä tekisi tiukkaakin - keskittymiskyky on innokkuuden vuoksi pieni heikkous, mutta olen asioita vienyt kunnialla päätökseenkin ;)  Ja joo, olen oikeas kotiopettaja ja know-it-all -elämänfilosofi, joka on aina valmis jakamaan "viisauttaan" - vaikkei ketään edes kiinnostaisi ;D

Samalla en ole tyypillinen Jouskari - ehkä  :askendentti: :kauris: lyö sitten niin voimakkaasti tasoittavan leimansa. Olen isoissa asioissa erittäin varovainen ja hankkeita toteutan vain pitkällisen harkinnan jälkeen. Riskejä en koskaan ota. Lisäksi olen ajoittain aika saakelin pihi raha-asioissa... :P  En voisi kuvitellakaan lähteväni 5min varoitusajalla reppureissaamaan jonnekin hevonhumppaan! :o

Exäni olikin sitten  :aurinko: :askendentti: :merkurius: :venus: +joku asteroidi, en muista mikä  :rapu: ...

Sanoisin näin jälkeen päin, että en varmaan koskaan saanu hänen kuortaan ees auki, huumeita ja alkoholia käytti paljon, hyvin itsekeskeinen ja määräilevä, oli  :kuu: :leijona: ...

 :o Pelottavaa... Nimittäin siskoni, jolla on vakavia ongelmia alkoholin, huumeiden sekä mielenterveyden kanssa (vaikea masennus + epäilen bipolaarista), on myös  :aurinko: :askendentti: :rapu: ,  :aurinko: 1. huoneessa ja löysässä :aspect_con: :ssä  :askendentti: :iin. Lisäksi  :kuu: :leijona: (3. h) - on lisäksi äärimmäisen vaativa ja itsekeskeinen ihminen, vaatii itselleen kuningattaren kohtelua, mutta vastineeksi ei anna muille mitään >:(  Työelämään tuskin koskaan kykenee, on mieleltään niin rikki - sääli, kun on kuitenkin vasta 34v... :-\


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Artemis - 08.12.2011 08:12:36
Kaikki lähimmät ihmiseni ovat myös jollain tavoin "triploja" tai rykelmäisiä.

Eräs ystävä on  :aurinko:  :kuu:  :merkurius:  :mars:  :kauris:

Paras ystäväni on  :aurinko:  :kuu:  :uranus:  :skorpioni:

Toinen erittäin läheinen ystävä on  :aurinko:  :merkurius:  :mars:  :askendentti:  :rapu:

Eräs ystävätär  :aurinko:  :merkurius:  :venus:  :askendentti:  :harka:

Äitini  :aurinko:  :merkurius:  :venus:  :neptunus:  :vaaka:

Mieheni  :aurinko:  :merkurius:  :mars:  :rapu:

Kummityttö  :aurinko:  :merkurius:  :venus:  :uranus:  :neptunus:  :vesimies:

Hirmu määrät! Kai tälläiset rykelmäiset ihmiset toteuttaa sen merkin ominaisuuksia melko "puhtaasti".


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: trius - 08.12.2011 11:11:16

 :kuu: :aurinko: :merkurius: :leijona:
leimahteleva ankaranpuoleinen korttihai-pelimanni, höynäyttävä huumorintaju ja ;) yksin nauraa muille


Täällä viittilöi  :askendentti: :venus:  :aspect_con:  :juno:  :leijona:
Tiedä kuinka ärsyttävä olen, mutta idolia mulla ei ole oikeastaan ollut  ;D Vahvuutta onkin saanut opetella ja vaikka nuorena olin todella ujo, tykkäsin olla näytelmissä roolissa.
Ja nauran yksin  ;D


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 08.12.2011 21:55:49
Sullakin jos olis  :merkurius: :kaksoset: ja  :venus: :rapu:, vois tuntua toiselta Hopealohikäärme? :)

No joo, tai  :kuu: :rapu:, mutta kun mulla menee just "väärinpäin" noi merkit ja planeetat, niin ehkä sitten siksi en koe olevani tyypillinen Rapu tai Kaksonen. :kuu: mulla on 3. eli Kaksosten huoneessa että luulis että se vielä vahvistaa tota  :kuu: :kaksoset:-vaikutusta, mutta kolmosen kärjessä taas on  :harka:, mikä taas on melkein päinvastainen merkki... ei voisi olla sekavampaa.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: viuhtindu - 13.12.2011 02:54:06
itselläni  :askendentti: ja :kuu: :rapu: ja huomaa kyllä että jokaikinen ravun stereotypia täsmää itseeni pilkulleen :D Sen lisäksi  :aurinko:,  :venus: ja  :merkurius:  :vaaka: huoneessa 5, ja tunnistan itsessäni paljon leijonaa. Vaakaa en usein huomaa itse mutta lähipiiri sitäkin paremmin :D


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: surku - 21.12.2011 16:33:39
Meikä:  :aurinko: :kuu: :askendentti: :skorpioni:
Mies:  :aurinko: :askendentti: :jousimies: (:kuu: :kauris:)
Äiti:  :aurinko: :askendentti: :rapu: ( :kuu: :vesimies:)
Mummu:  :askendentti: :kuu: :jousimies: ( :aurinko: :kalat:)
Siskontyttö:  :aurinko: :askendentti: :vesimies: (  :kuu: :oinas:)


Siskontyttö  :vesimies: on kohta parivuotias pieni tutkiskelija. Touhuaa paljon omissa oloissaan -> on nukkunut koko pienen ikänsä yksin omassa huoneessaan, kun ei perinteisessä perhepedissä viihtynyt/pystynyt nukkumaan. Aivan hurmaava tapaus! Väsyneenä laahustaa peitto mukanaan, kerran löytyi nukkumasta kirjahyllyn alahyllyltä.

Äiti  :rapu:, on hoitanut koko aikuisikänsä omia lapsia ja siirtynyt sittemmin huolehtimaan vanhuksista. Ärsyttävän uhrautuva, välillä heittäytyy marttyyriksi. Oikein herttainen ja kiltti perusluonteeltaan, aina kun menee hänen luonaan käymään on lempi leivonnaiset leivottu. Hän on rauhallinen ja tyyni, ei suutu juurikaan koskaan, mutta ne harvat kerrat kun hän suuttuu niin oksat pois ja lautaset lentelee.

Mummu:  :jousimies: suhtautuu elämään ja asioihin myönteisemmin mitä kukaan tuntemani ihminen, vaikka hän ei näe paljoakaan ja on liikuntarajoitteinen. Todella suvaitsevainen ihminen. Hänellä voi kertoa kaiken mahdollisen ja ottaa asiat sellaisena kuin ovat. Hän kerää eri uskontojen sympoleita. Omavapaus on aina ollu todella tärkeää .Hän ei kumartele ketään. Jos olen itse mennyt töpeksimään" Nokka kylällä pystyyn", on hänen mottonsa millä hän neuvoo. Mun mielestä tuo motto kuvaa hyvin jousimiehen asennetta!

Mies:  :jousimies: Todella järkähtämätön omissa näkemyksissään ja mielipiteissään.Jyrkkä siis. Häntä ei voi kukaan käännyttää tai käskeä. Jääräpäisyyden huipentuma ollut lapsesta saakka. Reissaa paljon. Oikea urheiluhullu, hurahtanut jalkapalloon-> jalkapallo on elämää suurempi asia, jota seurataan ja pelataan hartaudella. Totisen kuoren alla pikkupoika. Ihanat lihaksikkaat jouskari koivet.

Meikä:  :skorpioni:. Olen pienestä saakka ollut kiinnostunut toisen maailman jutuista. Ulkoisesti olen kaikkea muuta mitä trpla skopusta vois ajatella. Pitkä, vaalea, helposti hymyilevä ja värillisiä vaatteita käyttävä. En niele mitään ilman, että ensin kyseenalaistaisin asian. 

Aattelen, että nuo tupla/ tripla jutut  jotkut perityy? Meidänkin suvussa nyt neljässä polvessa. Kyllähän nuo tuovat persoonaan omaa vahvaa olemusta, karismaa jopa  (:aurinko: :aspect_con: :askendentti:).Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Lilian - 16.02.2012 13:56:57
Kertoisko joku minkälainen on tupla  :kalat:? Siis nimenomaan  :aurinko: +  :kuu:  :kalat:, että onko todellisuudentaju/ realismi hallussa yhtään?  ;D


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Ave^^ - 17.02.2012 14:33:30
Heh, minä olen tuplakala, mutta  :askendentti: ja  :kuu: .

On kiinni muusta kartasta tuo realismi, että jos muut tekijät tukevat ajelehtimistaipumusta, niin sitä voi sitten olla ja paljon. Ja myös sitä vastuun pakoilua.  :-\ Mutta jos löytyy maata, tai vaikkapa kiinteää laatua, niin tasapainottavat kyllä. Katso myös missä merkissä kalojen hallitsijaplaneetta neptunus sijaitsee, sekin värittää hieman sitä millä tavalla kalalaatua käyttää. Hankala yhdistelmä voi olla ehkä voimakas kalalaatu yhdistettynä muualla kartalla merkittävästi esillä olevaan tulielementtiin, tuli kun tuo sen energian ja räjähtävyyden toteuttaa ne kaikki hullutkin päähänpistot.  ;) Ja se yhdistelmä mulla tietenkin on..  ;D


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Lilian - 17.02.2012 23:34:05
Hehe, ok- karttaa ei vielä ole kun ihminen ei ole syntynyt mutta yksi mahdollisuus on tää tupla kalat kuvio. Olisin juuri kiinnostunut tästä   :aurinko: +  :kuu:  :kalat: yhdistelmästä kun mun mielestä jo  :aurinko:  :kalat:-ihmiset on ihan omanlaisiaan ja omissa maailmoissaan...ja siihen jos vielä  :kuu: samaa merkkiä.. ;D Tuo sinun  :aurinko: :jousimies: varmasti kuitenkin tuo reippaasti potkua hommiin  :)  Tokihan aina koko karttaa katsotaan mutta kyllä omaltakin kohdalta tiedän miten paljon juuri  :aurinko: &  :kuu: vaikuttaa mun persoonaan.. ::)


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 18.02.2012 00:32:58
Onko muut huomannu, että tää tuplaisuus olis periytyvää?
Mulla tosiaan pojat  :aurinko: :kuu: tupla,  :askendentti: ja  :kuu: tupla, ja heitin isä on  :askendentti: ja  :kuu: tupla myös.
 :harka:, :vaaka:, :leijona:


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Lilian - 18.02.2012 12:29:09
Hmmm..en oikeastaan tunne tupla/tripla merkkejä-Yksi pieni ihminen on  :aurinko: ja  :askendentti:  :leijona:, karismaattinen pikkupoika (vanhemmat ei tuplamerkkisiä mutta äiti on kyllä   :leijona: ja yhden tripla  :leijona: joka on kyllä tosi leijonamainen ja eräs ystävä kertoi moninkertaisesta skorpparista joka oli kyllä kanssa tooodeeella  :skorpioni: käytökseltään ja hyperpistävine silmineen yms.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Ophiuchus - 26.02.2012 11:53:33
Täällä on  :aurinko: :kuu: :venus: :saturnus: ja :uranus: :jousimies:  ;D
 :jousimies: luonto kyllä näkyy selkeästi meikäläisessä. Sellanen tyhmän avoin hölösuu. Ja kaikkia pitää aina vähän yrittää käännyttää tähän omaan arvomaailmaan, ja keittiöpsykologian/filosofian pariin.  ::) Pohjimmiltani olen todella positiivinen, ja jaksan aina uskoa siihen, että kaikki järjestyy, ja elämä kantaa. Tosin kyseinen stellium sijaitsee 4. huoneessa, eli tuolla  :rapu: huoneessa, niin hieman ehkä tasoittaa. Eniten tuon luontoni esille kotona läheisten parissa, ja erittäin reviiri tietoinen olen koti ympyröistäni, vaikkakaan tämän  :jousimies: takamus ei pysy samassa osoitteessa kovinkaan kauaa. Nimimerkillä muuttanut kuusi kertaa vajaa kolmen vuoden aikana.  :D
Samaten löytyy  :skorpioni:sta  :merkurius: :pluto: ja :juno:,jotka lymyilee kaikki tuolla 3. huoneessa, samassa rytäkässä onkin sitten vielä  :mars: :vaaka: ssa. :skorpioni: vaikutus näkyy selkeästi puhetyylissäni, ja ilmaisussani, sekä kiinnostuksena psykologiaan, ja kaikkeen paranormaaliin. Sekä varmasti myös astrologiaan. Piikikyyttäkin löytyy, ja huumori on aika ironisen sarkastista hetkittäin. Toki sitten taas päälle nauretaan ja räkätetään  :jousimies: tyyliin.  ;)


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: eppana - 26.02.2012 13:21:54
 :aurinko:, IC,  :venus: ja  :merkurius:  :oinas: + :kuunsolmu:,  :keskitaivas:,  :pluto: ja  :kuu:  :vaaka: sekä  :askendentti: ja :neptunus: :jousimies:
Taitaa olla elämän mittainen koulu päästä oppositiosta hallitukseen, sen verran reilusti annettu noita  :aspect_squ: :aspect_opp:.


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: surku - 26.02.2012 16:43:22
Onko muut huomannu, että tää tuplaisuus olis periytyvää?
Mulla tosiaan pojat  :aurinko: :kuu: tupla,  :askendentti: ja  :kuu: tupla, ja heitin isä on  :askendentti: ja  :kuu: tupla myös.
 :harka:, :vaaka:, :leijona:

En tiedä onko sattumaa vai perityykö tää, mutta meidän perheessä menee näin neljässä polvessa:

Mummu:  :askendentti: :kuu: :jousimies: ( :aurinko: :kalat:)
Äiti:  :aurinko: :askendentti: :rapu: ( :kuu: :vesimies:)
Siskontyttö nro 1:  :askendentti: :kuu: :jousimies: ( :aurinko: :oinas:)
Siskontyttö nro 2:  :aurinko: :askendentti: :vesimies: (  :kuu: :oinas:)
Meikä:  :aurinko: :kuu: :askendentti: :skorpioni:

(Mies on vielä:  :aurinko: :askendentti: :jousimies: (:kuu: :kauris:))

Minun, mummun ja siskontyttö nro 1:n karttaa yhdistää voimakkaasti se, että meillä on  :askendentti: melkein samassa asteluvussa ja merkissä. Mulla vaan hitusen  :skorpioni: :n puolella kun taas heillä  :jousimies: : hen ihan alkupuolella. Mistä näitä tuplia oikeen tulee? :)Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: jadeliino - 05.03.2012 16:49:50
mc82 viestissä tuntui olevan jotain samaa kun itsessäni kun itekkin jouskaria ja  :askendentti:  :kauris: vaikkei mulla ookkaan kuin  :aurinko: +  :mars: +  :merkurius:  :jousimies:  ::)

ja todella mielenkiintoista lukea Artemiksen kokemuksia oinasmaisuudesta. :) Jotain samaa tuntu löytyvän omastakan miehestä.
Mies  :kuu: +  :venus:  :oinas: ( :askendentti: :jousimies:)

Ja kun tarkemmin katselin niin kyllä minunkin elämästä löytyy muualtakin noita tuplia + triploja
Kaveri 1.  :askendentti: +  :kuu: +  :aurinko:  :neitsyt:
Kaveri 2.  :aurinko: +  :kuu: +  :merkurius: +  :mars:  :vaaka: ( :askendentti: :harka:)
Kaveri 3.   :askendentti: +  :kuu:  :rapu: ( :aurinko: +  :venus: +  :merkurius:  :vaaka: )
Kaveri 4.  :askendentti: +  :aurinko: +  :merkurius:  :vesimies: (  :kuu:  :leijona:)


Otsikko: Vs: Tuplat...tai triplat?
Kirjoitti: Lizzy - 06.03.2012 10:57:16
Oli tosiaan mielenkiintoista lukea Mc82:n pohdintoja, koska itselläni on 
:aurinko: :venus: :merkurius: :uranus: :neptunus: :pallas: :ceres: :jousimies:

En ole huomannut, että kenelläkään sukulaisellani tai tuttavallani olisi tällaista pommia missään. Kun joku pohdiskeli, että periytyykö nämä, en usko? Toki painotuksia on, mutta olen myös vm-82 ja sinä vuonna oli planeetat jotenkin hassusti tosi rykelmässä.

Tunnistan hyvin mitä Mc82 kirjoitti. Samanlainen elämäntapafilosofi, minulla nousumerkki taas on  :rapu: ja  :kuu: :kalat: lisäksi se varmaan vaikuttaa, että en minäkään ihan 5 min varoituksella lähtisi aavikkoon tai viidakkoon vaeltamaan. Koen, että Rapu ja Kalat tuo luonteeseeni rauhallisuutta ja sellaista, että viihdyn myös paikallani enkä ole ikinä tykännyt jättää asioita kesken. Siinä voi olla  :mars: :kauris: myös osansa. Toisaalta ilman tuota  :jousimies: painotusta olisin varmasti vielä todella paljon ujompi. Jousimies minussa haluaa uusia seikkailuja ja saa lähtemään liikkeelle. Nousu-rapu parkani joutuu niihin muutoksiin aina sitten sopeutumaan jotenkin.