Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: maallikko - 27.11.2011 17:47:58



Otsikko: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 27.11.2011 17:47:58
Muistelin että täällä olisi tällainen ketju jo ollut, mutta ei tainnut ollakaan. Vallan keskittäminen näyttää olevan selkeä teema. Oli jo symboliikkansa puolesta selvää etukäteen, mutta mukavaa huomata, että astrologia toimii  :)

 :pluto: kun jotain päättää saavuttaa, silloin käytetään kaikki keinot. Mikä tarkoittaa tosiaan kaikkia keinoja. Lait, moraali, arvot tai etiikka eivät paina silloin mitään, kun  :pluto: vallassa aletaan tavoitella asioita. Kulissien takainen lobbaaminen, salailu, mustamaalaus jne kaikki käy. Pari hyvää esimerkkiä suuren mittakaavan toiminnasta on nykyinen eurokriisi ja ilmastonmuutoksen torjunta.

http://hildakoo.blogspot.com/2011/11/uusi-teema-eurokriisiuutisoinnissa.html

http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89522-komissaarijuntan-vallankaappaus

Teksteistä käy mainiosti selville se kuinka talouskriisi on itseaiheutettu ja sitten sitä käytetään perusteena liittovaltiokehityksen ajamiseen. Syynä poliitikkojen kunnian- ja vallanhimo. Poliitikot ovat visionsa lumoissa samalla kun he ovat voimainsa tunnossa - tekevät historiaa. Eriäviä mielipiteitä ei kuunnella tai niitä ei juuri mediaan edes pääse ja jos pääsee, niin tuomio tulee välittömästi - populismia. Liittovaltioajatus on niin viettelevä, että nykyisten lakien ja sopimusten rikkominen, demokraattisesti valittujen pääministereiden syrjäyttäminen ja kansan äänen eli demokratian sivuuttaminen eivät ole liian kova hinta vision edistämisestä. Ilmeisesti poliitikot eivät ole tässä se taho, jota  :pluto: symbolisoi.  :pluto: on se joka vaikuttaa taustalla. Qui bono? eli kuka hyötyy siitä, että EU:sta on tulossa liittovaltio? Pankkejahan tässä pelastetaan eli vissiin sitten se iso raha on se joka tätä prosessia ajaa.

Toinen vielä isompi esimerkki on ilmastonmuutoksen torjuminen. Nettiin vuotaneet yli 5000 sähköpostiviestiä ovat paljastaneet millaista vehkeilyä muutamat ilmastotutkijat, media, poliitikot, YK, IMF ja vihreät lobbausjärjestöt ovat harrastaneet. Visiona on ollut maailman pelastaminen tai ainakin sellaisena sitä on meille kaupattu. Pyrkimyksenä on ollut ilmeisesti luoda maailmanlaajuinen onnela, missä jalopeura ja antilooppi käyskentelevät yhdessä kukkakedolla tai jotain. Kuten aiemmin kävi ilmi YK:n hankkeesta perustaa uusi uskonto, takana taitaa tässä ilmastonmuutostouhussa olla vallan keskittäminen organisaatiolle, joka hallitsee koko maailmaa ja säätelee ihmispopulaation kokoa erilaisin keinoin. Demokratia on tästäkin visiosta unohtunut jonnekin.

http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/8917737/Is-the-global-warming-scare-the-greatest-delusion-in-history.html

Viesteistä paljastuu tieteellisen metodin hylkääminen ja siksi kelvoton tiede. Ensin on päätetty, että ihmisen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt lämmittävät ilmastoa vaarallisella tavalla, sitten on tehty "tiedettä" eli ohjelmoitu malli, joka näyttää, että ilmasto lämpenee - ja niin on saatu todiste, että ilmasto lämpenee. Sen jälkeen poliitikot ovat ottaneet tulokset todesta ja alkaneet muuttaa lainsäädäntöä ja rahavirtojen suuntia olemattoman uhkan torjuntaan. Ja kaikki tämä visio silmissä ja kehäpäätelmä mielessä. Media ei ole julkaissut epäileväisten tiedemiesten näkemyksiä. Sen sijaan media on auliisti kirjoitellut siitä, kuinka vain pieni "denialistien" joukko jaksaa epäillä ilmaston lämpenemistä, vaikka ilmaston lämpenemistä sinänsä ei juuri kukaan kiistäkään, kiistan aihe onkin sen aiheuttaja. Ihmistä on helppo syyttää, koska meriä, pilviä eikä aurinkoa voi käskeä eikä verottaa.

http://www.climatedepot.com/

Mies "leffajulisteessa" on Michael Mann, "jääkiekkomailan" isä.

http://wattsupwiththat.com/2011/11/26/uh-oh-organized-and-deeply-committed-environmental-activism-has-long-been-an-important-part-of-the-unfccc-process/

Jos tässä jotain hyvää on, se on se, että nyt meillä on erinomainen tilaisuus opiskella astrologiaa ihan käytännössä. Tulee ainakin  :pluto: symboliikka tutuksi. Kun lueskelin netistä erilaisia  :pluto: kauriissa artikkeleita, törmäsin sellaiseenkin, jossa sanottiin, että tämän transiitin aikana liian isot organisaatiot tai valtiot voivat hajota. Aikanaan Rooma jakautui kahtia, kun  :pluto: oli  :kauris:, katolisesta kirkosta erkaantui Lutherin johdolla protestanttinen kirkko ja Englannin Amerikan siirtomaissa syttyi kapina, mikä johti Yhdysvaltain syntymiseen. Saapa nähdä kuinka käy Euroopassa, syntyykö Saksan johdolla pohjois-Euroopan liitto, noin esimerkkinä siitä mitä voisi olla tulossa.
   Ilmeisesti tuossa pohjalla vaikuttaa Kauriin keskittävä ja supistava vaikutus. Edes  :pluto: ei ole niin voimakas, että se voisi tehdä milloin tahansa mitä tahansa eli jos voimat loppuu kesken jättiponnistuksen, täytyy tyytyä pienempään lopputulokseen.    


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 27.11.2011 21:30:19
Haeskelin aikani kuluksi esimerkkejä  :pluto: ja  :uranus: välisistä kovista aspekteista silloin kun  :pluto: on  :kauris: . Kovin tuoreita tapahtumia en löytänyt. Vuoden 770 jälkeen  :pluto: ollessa  :kauris: on  :uranus: ollut 2 kertaa oppositiossa  :pluto: . Näin on käynyt vuosina 1030 - 1031 ja 1283 - 1285.

1030 - 1031 Bysantti valtaa Syyrian ja nykyisessä Espanjassa Cordoban kalifaatti hajoaa vuosikymmenien sisäisten valtataisteluiden jälkeen pieniksi kuningaskunniksi.

1283 - 1285 tapahtui enemmän. Englanti liittää Walesin itseensä ja Walesin viimeinen hallitsija tapetaan. Juutalaiset julistetaan lainsuojattomiksi Ranskan maaseudulla ja pikkukaupungeissa. Kublai-kaani hyökkää Khmeerien valtakuntaan Aasiassa. Italiassa Genova ja Pisa taistelevat vallasta, Pisa häviää. Venetsia alkaa lyödä kultadukaatteja, mistä tulee eurooppalainen standardi 600 vuodeksi. Saksa julistaa Norjan kauppasaartoon, seurauksena nälänhätä. Puolassa aletaan saarnata puolaksi saksan sijaan, mikä yhtenäistää katolista kirkkoa ja vahvistaa puolalaisten kansallista identiteettiä.

Edellinen  :pluto:  :aspect_squ:  :uranus: jossa siis  :uranus: olisi  :oinas: on tapahtunut tuhansia vuosia sitten. Varmaan silloinkin sodittiin ja vieraita kansoja alistettiin, mihinpä se siitä olisi muuttunut? Lähteenä käytin Wikiä.


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: Lizzy - 29.11.2011 23:23:23
Hei, minullakin on vahva mielikuva, että tästä aiheesta olisi ollut juttua. Löysin haulla Pluto kauriiseen vanhoja lähinnä jousimiesten (kuten itseni) aloittamia keskusteluja kolmen vuoden takaa siitä miltä tuntuu kun Pluto vihdoin siirtyy Kauriiseen. (jipiii!!  :laugh: )

Nyt siitä on jo jonkin verran aikaa ja olisikin mukava kuulla mitenkä Kauriit olette kokeneet tämän uuden taivaankappaleen merkissänne... ?  ::)

Ettet maallikko olisi aiemminkin laittanut jotain linkkiä noista Pluton ja Uranuksen neliöistä taivaalla ja miten ne on liitetty usein sotiin. Mielenkiintoinen pointti ja Pluto on varmasti planeetta, jota kannatta tutkia ihan maailmanhistoriankin kannalta.


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 08.12.2011 20:48:06
Terve Lizzy! Kyllä se minä taisin olla, kun laittoi  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: linkin tänne, mutta löytyyhän niitä vieläkin. Samoin löytyy  :pluto:  :kauris: linkkejä. Vastaava neliötransiitti kuin nyt on, siis  :uranus:  :oinas:, löytyy tuhansien vuosien takaa. Silloin Egyptissä oli vallassa Amenhotep II ( muistaakseni ). Tarkan neliön aikana Syyriassa oli levotonta ja faarao kävi siellä kovistelemassa kansaa. Muualta ei oikein tietoa löydy. Oli tuo kirjoitustaito aika harvinainen tuolloin.
   
    Robert Hand tietää kertoa, että molemmat planeetat,  :uranus: ja  :pluto: ovat fanaattisia luonteeltaan. Eli kyllä se sotiminenkin mahdollista on. Syyrian ja Libanonin kimppuun hyökätään aika pian. Sitten onkin vuorossa Iran. Joskus olen miettinyt kiihkouskovaisia, jotka ottavat todesta erilaiset maailmanlopun ennusteet. Onhan ennustettu muun muassa, että 3. maailmansota alkaisi Lähi-idästä. Mahtaako esimerkiksi Israelin johdossa olla näitä hihhuleita, jotka sitten omalla toiminnallaan ajavat asioita kohti tilannetta, jossa sodan riski kasvaa?

   Kun tuota ilmastonmuutosvouhotusta olen nyt muutaman vuoden seurannut, en ole tietenkään voinut välttyä huomaamasta, että vihreitä haukutaan englanninkielisessä maailmassa sosialisteiksi. Kommunistinen manifesti julkaistiin vuonna 1848 ( 21. 2. ). Yllätys yllätys, kartalla on  :aurinko:  :aspect_con:  :neptunus: ihan kalojen alussa. Nyt on meneillään siis  :neptunus: paluu eli ei ihme, että puhutaan tuloerojen tasaamisesta ja maailman pelastamisesta, joka vaatii vain ihan pikkuruisen taloudellisen uhrauksen - meiltä kaikilta. Jollain tavalla koko tämä aika näyttää siltä, että nyt on valtava ideologinen rakennelma ajamassa karille (  :kauris: Realismi vs unelmat ja visiot ). EU-visiota ei kai suoraan voi tähän liittää. Tosin ilman viitettä luin kyllä jostain, että Neuvostoliitossa omaisuuden keskittämisessä onnistuttiin parhaiten. Hörhösivustoilla törmää yhtenään väitteeseen, että Suuri Raha on erityisen ihastunut kommunismiin ja että koko nykyinen kommunismi/marxismi/sosialismi olisi nimenomaan Suuren Rahan luomus. Mene ja tiedä.
   Ilmastonmuutostutkimus on ollut tärkeimmiltä osiltaan täysin ala-arvoista. Lopputulos on määritelty etukäteen eikä "tiedemiehille" ole jäänyt muuta hommaa kuin tuottaa "tutkimus", jossa asia on sitten todistettu.

    Yleensäkin tämä  :pluto:  :kauris: ja  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: on niin iso juttu, että tästä hahmottaa vain osia kerrallaan, kuin sokea tunnustelisi norsua, mutta eiköhän se tästä hahmotu  ;D

http://ristoaallonharja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90619-for-the-record

Lyhyt tiivistelmä siitä mitä yritin hahmotella. Sopii aikaamme kuin nyrkki silmään. Vuoden paras.


Ps Eikö tosiaan ole foorumilla ketään, jonka  :aurinko: ,  :kuu: tai akselit osuu johtavien merkkien alkuun ja olisi siksi päässyt  :pluto: kyytiin?     


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 09.12.2011 20:45:32
Durbanin ilmastokokouksessa on saatu aikaan suunnitelma kuinka pitäisi edetä. Tiivistän pääkohdat jos ei jaksa lukea juttua. Valtaa ja rahaa keskitetään  :pluto: tyyliin samalla kun esiinnytään Äiti Maan ystävinä. Mikä ihana tulevaisuus meitä odottaakaan  :neptunus: paluu, todellakin.

http://sppiblog.org/news/6567

-Kansainvälinen ilmasto-oikeus, joka voi määrätä ns länsimaalle rahallisia sanktioita maksettavaksi kolmannen maailman maalle, koska länsimaalla on "ilmastovelkaa". Kehitysmaata ei voi haastaa tähän tuomioistuimeen.

-Globaalia lämpötilaa on laskettava 2 astetta tämän päivän lukemista. Käytännössä se tarkoittaa Pikku jääkauden aikaisia lämpötiloja. Katovuosia ja nälänhätiä myös Eurooppaan. Maailmanlaajuisesti luvuttomasti kuolonuhreja.

-Länsimaiden pudotettava CO2-päästöjä 50% seuraavan 8 vuoden aikana ja päästöt on saatava nollaan vuoteen 2050 mennessä. Ei koske kehitysmaita. Toteutuessaan tuhoaa länsimaiden taloudet täydellisesti.

-Ilmakehän koostumusta muutettava siten, että ilmakehän kasvihuonekaasupitoisuus olisi noin 300 ppm, josta CO2 osuudeksi jäisi noin 210 ppm. Ulkomuistista heitän tähän lukeman 155 ppm on CO2:lle raja, jota pienemmällä CO2-pitoisuudella ei ole yhteyttäviä kasveja. Ja kun ei ole yhteyttäviä kasveja ei ole niitä syöviä eläimiäkään eikä tietenkään lihansyöjiäkään, ei myöskään ihmistä. Eli tullaan vaarallisen lähelle rajaa, jota ei voi alittaa muuttamatta Maata kuolleeksi planeetaksi. Toki vihreiden kasvien kuolleisuus alkaa kasvaa jo tuossa tavoitteeksi asetetussa 210 ppm:ssä. Samoin kasvien satoisuus alkaa vähetä heti CO2-pitoisuuden laskun alettua.

-Länsimaiden on aloitettava CO2-päästöjen vähentäminen heti riippumatta siitä paljonko se maksaa. Kehitysmaiden ei tarvitse osallistua.

-Länsimaat eivät maksa ilmastovelkojaan suoraan kehitysmaille vaan YK:lle. Suunnitelmassa ei mainintaa siitä, kuinka YK:n rahojen käyttöä valvotaan.

-Sota ja asevoimat lakkautetaan/kielletään, koska ne muuttavat ilmastoa.

Aikamoisissa sfääreissä siellä mennään, ei voi muuta sanoa.


 


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: Lizzy - 10.12.2011 00:29:13
Kyllä nämä on omituisia aikoja. Tällä kertaa Suomi hannaa EVM:n suhteen. Vaikka näyttää hyvin todennäköiseltä, että sellainen sopimus astuu voimaan halusi Suomi sitä tai ei. Sen sijaan tuo nyt voimassa olevakaan ilmastosopimus ei ymmärtääkseni ole ollut menestys. Juuri sen takia kun siihen ei saatu niitä oikeasti tärkeitä maita mukaan ja siihen on kaatumassa tämä seuraavakin sopimus. Uskon, että nuo taloudelliset ratkaisut jyrätään läpi, mutta en usko, että tuo ilmastotavoite toteutuu.

Mielenkiinnolla sitä odottaa miten asiat kehittyy ja mihin suuntaan. Hyvä pointti muuten tuo Neptunus. Tai tässä nimenomaan se, että se on Kaloissa.

Tämä on hämmentävää sikälikin kun havahduin tänään, että minulle on henkilökohtaisesti tulossa tr. :saturnus: :aspect_con: :pluto:, tr.  :neptunus: :aspect_squ: :aurinko: ensi keväänä ja tr. :saturnus: :aspect_con: :saturnus: ensi vuoden syksyllä. Että mikä rooli pienellä ihmisellä voi olla tässä kaikessa?  ??? Ei kyllä varmasti ainakaan niin näkyvä kuin näillä poliitikoilla tai johtajilla, jotka tuolla liitelevät jossain ihme sfääreissään.


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 16.12.2011 21:43:17
Sinulla on Lizzy siis tulossa  :saturnus: paluu. Se on sitten nuoruuden loppu, mutta toivottavasti ei nuorekkuuden  :) .  :saturnus: yrittää alkaa ohjailla  :pluto: energioita, joille se toivottavasti antaa tukevat raamit, mutta antaa kuitenkin  :pluto: muuttaa mitä se sitten haluakaan muuksi muuntaa. Kaikki tämä samaan aikaan kun  :neptunus: hämmentää ja laajentaa tajuntaa. Lopputulos laajentunut maailmankuva tai unohtuneet eräpäivät karhukirjeineen tai jotain siltä väliltä.

    http://mises.org/daily/5003/Two-Visions-for-Europe

Mielenkiintoinen artikkeli ( englanniksi ) Euroopassa vallalla olevista kahdesta visiosta. Toinen on klassis-liberalistinen ja toinen sosialistinen. Tulee mieleen että aina kun EU:ssa on kriisi, se johtuu näiden kahden vision yhteentörmäyksestä ja jokaisen törmäyksen jälkeen sosialistista visiota nytkäytetään eteenpäin.  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: voisi Euroopassa kuvata mm. tuota törmäystä, joka näkyy tai kuuluu puheina EU:n hajoamisesta tai sitten vaaditaan aina vain tiiviimpää yhteistyötä. Mitä vahvempi sosialistinen visio on sitä heikommaksi käyvät EU:n libaralistiset perusvapaudet eli tavaroiden, työvoiman, palvelujen ja pääoman vapaa liikkuvuus sekä tietenkin yksilön vapaudet ja demokratia. Artikkelia ja astrologiaa soveltamalla voisi ajatella, että  :pluto:  :kauris: muuntaa EU:n väljästä vapaakauppa-alueesta keskusjohtoiseksi ja hyvin byrokraattiseksi möhkäleeksi.

 :pluto:  :aspect_squ: :uranus: ajaa nämä visiot sitten nokkakolariin ja ponnistelut kummankin vision puolesta saavuttavat huippunsa, mikä takaa sen, että otsikoita piisaa lehdissä ja blogistit ahkeroivat.



Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: Lizzy - 17.12.2011 02:05:07
Jännä tosiaan seurata tätä EU:n ja talouden tilannetta. Luulen, että tuolla  :pluto: :aspect_squ:  :uranus: vastassa on niin kovat voimat, että päätöstä ei synny ihan heti vaan kuplintaa on suuntaan jos toiseenkin. Painetta on kovasti liittovaltioiden suuntaan ja siihen suuntaan kai EU:n kehitystä ajetaankin. Sitä  :pluto: valtaa. Toisaalta  :uranus: ei päästä helpolla ja veikkaan, että tuosta väännetään vielä jonkin aikaa.

Itselleni on tosiaan tulossa  :saturnus: paluu ja pikkuhiljaa sitä alkaa hahmottaa mitä se tarkoittaa. Kamalaa tajuta miten nopeasti vuodet 23 tähän päivään on menny.  :o Ja nyt nuoruus on ohi, eikä vaihtoehtoja ole enää samalla tavalla kuin ennen, mutta valintoja pitää tehdä ja hyvin isoja sellaisia. Koska joissain asioissa 10 vuoden päästä on hyvin vaikea enää muuttaa suuntaa. Se mitä tuo  :pluto: tässä kuviossa tekee niin toivon, että se yhdessä  :saturnus: kanssa toisi sellaista henkistä selkärankaa. Mitä taas  :neptunus: tulee niin olen aina ollut niin säntillinen, että ei muutama huomautuskirje haittaa, jos se siihen jää.  ;D Tai sitten jos saa sellaista henkistä selkärankaa niin maailmankin pystyy näkemään varmasti eri tavalla ja laajemmin  :neptunus: : maisesti, ilman sitä sekoittavaa vaikutusta. Mutta katsotaan nyt vesittääkö tuo neptunus selkärangan vain ohueksi ruodoksi...


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 26.12.2011 19:05:55
Muutama ajatus teemasta. Pohjustukseksi juttu "arabikevään", värivallankumouksien ja vaalivilppisyytteiden taustavoimista.

http://landdestroyer.blogspot.com/2011/12/2011-year-of-dupe.html

Dupe suomentuu tässä kontekstissa kai parhaiten termillä " hyödyllinen idiootti ".

Artikkelin mukaan lännen rahapiirit toimivat myös erilaisten humanitääristen järjestöjen kautta. Silloin kun diktaattoria aletaan vaihtamaan toiseen, prosessi alkaa erilaisilla syytöksillä ihmisoikeusloukkauksista. Nämä tapaukset ovat todellisia ja siksi syyttäminen on helppoa. Lisäksi media voi levittää lännessä suoranaisia valeita ja siten muokkaa vaalikarjan mielipiteitä suopeaksi myöhemmille sekaantumisille toisten maiden sisäisiin asioihin.

   Tällaistahan se on tietenkin ollut aina, mutta mahtaisiko tuo  :pluto:  :kauris: tehdä sen, että jollain tavalla kaikki ne hyvämaineiset järjestöt, jotka tuossa jutussa mainitaan, ovatkin muuttuneet joksikin muuksi? Siis kunnolliseen  :pluto: tyyliin. Jäljellä ei ole kuin kuoret tai vanha maine. Jos kannatat esimerkiksi Amnesty Internationalia, edistätkin siis rahan ja vallan keskittämistä ja ponnistelet totalitaarisen valtakoneiston pystyttämiseksi. Tai tarkemmin tuo viimeinen, ponnistelet vain hirmuhallinnon korvaamista vielä hirmuisemmalla hallinnolla.

   Silloin kun  :pluto: naamioituu tällä tavoin, sitä vastaan on vaikea taistella. Kuka nyt ihmisoikeuksia vastaan taistelisi? Sinänsä tällainen hyvämaineisten järjestöjen hyväksikäyttö on erittäin tyypillistä  :pluto: Tavoite on kontrolli ja keinovalikoima valitaan tilanteen mukaan, uhkailu, väkivalta, mustamaalaaminen tai vaikka uhriksi tekeytyminen, kaikki käy kunhan vain pääsee niskan päälle.

   Ajallemme sopivasti jutussa mainitaan myös lännen tavoite saartaa Venäjä ja Kiina. Kiina siksi, ettei se kilpailisi lännen kanssa vähenevistä resursseista ja Venäjän kimppuun on jo hyökätty. Venäjällä olisi valtavasti raaka-aineita, joita länsi hamuaa. Siksi Venäjän hallinto halutaan vaihtaa sellaiseen, joka olisi anteliaampi lännen näkökulmasta. Joulukuun aikana sekä Venäjän että Kiinan kenraalikuntaa on kehoitettu valmistautumaan 3. maailmansotaan. Hiljainen sotahan on ollut käynnissä jo pidempään, mutta hiljalleen panokset ovat kasvaneet. Ryminää tiedossa ja miksi... lisää rahaa, lisää, lisää... vaikka jokainen lähtee täältä niin kuin on tullutkin - tyhjin käsin.

   

   

   


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: Ozimandias - 02.01.2012 14:52:46
Ps Eikö tosiaan ole foorumilla ketään, jonka  :aurinko: ,  :kuu: tai akselit osuu johtavien merkkien alkuun ja olisi siksi päässyt  :pluto: kyytiin?     

Täältä löytyy ainakin yks ihminen jolla  :kuu: on yhden asteen verran  :kauris: merkistä. Kivaahan tässä on ollut, niin kivaa että meinaan kuolla onnesta.  :laugh:


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.01.2012 15:40:56
Mulla on auringonpaluulla pluto tönöttämässä MC:llä. Mitä sitten mahtaakaan tuoda tullessaan... ::)


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: atannel9 - 02.01.2012 18:12:48
Löysin täältä foorumilta " pluto kauriissa". Itselläni on ollut tr pluton ja auringon yhtymä Ascendenttiini 6 astetta kaurista. Samalla myös saturnus on aurinkoni päällä 28 astetta vaakaa. Saturnus 8 astetta vaakaa 8 huoneessa. Asiat ovat menneet hitaanlaisesti ja olo on ollut väsynyttä, ja asiat kulkevat vähän jälkijunassa. Kauan kaipaamani pölynimuri saapui tänään ja vielä uusi valkoinen lumi. Ajattelin tänään itsekseni että pitäisikö tehdä joulusiivo etu-vai jälkikäteen. Mulla on ollut hoitokissa joululomalla joulukuun alkupuolesta lähtien ja puuhaa on riittänyt.  :crazy2: 
Toivotan astrolaisille hyvää alkanutta vuotta 2012!  :smitten:       


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 18.01.2012 21:12:06
Webster Tarpley ruotii Obaman "tiedetsaarin" John P Holdrenin kirjaa Ecoscience. Siinä sivussa saavat kyytiä myös muutamat muut äärivihreät. Anglo-amerikkalaisen eliitin ( oligarkkien ) mielenmaisemaa valotetaan myös hiukan. Jos (ääri)vihreiden ihmis- ja teknologiavastaisuus ihmetyttävät, sekin saa selityksensä. Onko se sitten pätevä selitys? En osaa sanoa.

Väestönkasvun hillitsemiseksi on käytettävä tarvittaessa erilaisia pakkokeinoja. Tarvitaan planetaarinen hallinto, ihmispopulaation koko voisi olla noin 1 miljardi. Nyt meitä on 7 miljardia. Kirja ei mainitse, kuinka tähän miljardiin päästään.

 Ei pelkästään tästä ohjelmasta, vaan muutenkin olen viime aikoina eri juttujen perusteella alkanut ajatella, että aivan kuin nämä maailman mahtavat haluaisivat jotenkin pysäyttää historian ja tapahtumien kulun. Siksikö esim. USA:ssa ollaan ajamassa läpi lakeja, jotka rajoittaisivat vapaata Internettiä? Kun estetään/rajoitetaan ihmisten välistä kommunikaatiota ja tiedonkulkua, pyritään hallitsemaan totuutta. Se mitä media ei kerro, löytyy kuitenkin netistä.

    :pluto:  :kauris: transiitti kuvaisi siis jotenkin patavanhoillista, vallasta kynsin hampain kiinni pitävää eliittiä ( anglo-amerikkalaista ), joka pyrkii sekä väestön vähentämiseen että sen vähemmän väestön taloudelliseen kurjistamiseen. Ja tähän tarkoitukseen käytetään radikaalia ympäristöliikettä ja nyt myös ilmastonmuutoksen uhkaa. Ainakin siinä  "uusi uskonto" - linkissä ilmastonmuutoksen uhkalla oli tärkeä rooli. Sitä voitaisiin käyttää maailmanlaajuisen toimielimen perustamisen syynä. Globaali uhka vaatii maailmanlaajuiset toimet. Jotenkin minulle jäi näistä oligarkeista ja heidän käsikassaroistaan sellainen maku, että he eivät ole ihan terveitä. Jos ilmaistaan asia näin lievästi.

   Mitähän vallankumouksellinen  :uranus: pioneerimerkki  :oinas: sitten tuokaan mukanaan?

http://landdestroyer.blogspot.com/2012/01/global-elite-want-you-dead.html

   Englanniksi mutta ääntäminen tuskin tuosta enää paranee.  


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 23.01.2012 20:34:09
Tiedoksi tällainen juttu, joka sopii symboliikaltaan paremminkin  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: kuin pelkkään  :pluto:  :kauris:

http://wattsupwiththat.com/2012/01/22/unified-theory-of-climate-reply-to-comments/#comments

En osaa matematiikkaa enkä fysiikkaa siinä määrin, että osaisin noita laskutoimituksia laskea, mutta teorian varsinainen sisältö on kyllä selvä.
Uusi vielä vertaisarvioitavana oleva teoria kääntää koko nykyisen ilmastotietämyksen päälaelleen, jos osoittautuu päteväksi. Lyhykäisesti homma menee näin; planeetan ilmakehän lämpötila on ilmakehän paineen ja planeettaa lämmittävän auringon yhteisvaikutuksen seuraus. Ilmakehän koostumuksella ei ole merkitystä.

     Siinä menee meteorologian ja osin fysiikan kurssikirjat uusiksi, jos tuo tosiaan pätee. Ajatuksena teoria on niin yksinkertainen ja kaunis, että soisin sen olevan totta. Jos on se on jotenkin niin uranusmainen, alkuun täysin kummallinen, samalla vallankumouksellinen ja tulee herättämään ankaraa vastustusta. Todellakin ajatus, josta voi kysyä; "Miten tätä ei muka kukaan ollut tullut ajatelleeksi?"

       


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 03.02.2012 20:36:36
http://areena.yle.fi/video/1328218530680

Pari linkkiä ajankohtaisiin juttuihin, joista erityisesti ensimmäinen on eniten  :pluto:  :kauris: mitä voi olla. Dokumentti Goldman Sachs pankista, suomenkieliset tekstit. Tavallaan me kaikki asumme pankissa, ei ole enää valtioita. Valtiot ja pankit( sekä suuryritykset ) ovat sulautuneet yhteen.
    Ohjelmassa ei mainittu esimerkiksi taannoisista Egyptin ruokamellakoista, jotka alkoivat, kun pankit keinottelivat vehnän hinnan niin korkealle, että Egyptissä alettiin mellakoida. Mellakat olivat alkusoittoa tapahtumille, joiden lopputulos oli sitten Mubarakin syrjäyttäminen. Kun pankit/suuryritykset sulautuvat yhdeksi, rahasta tulee yksi ase muiden joukossa. Pankkitoimintaa voi käyttää myös poliittisten tavoitteiden ajamiseen.

Seuraava on hulvaton juttu. On ilmestynyt kirja ilmastonmuutoksesta. Muutamia huomioita;

- Ilmastonmuutos etenee nopeammin kuin on uskottu ja sillä tulee olemaan katastrofaaliset seuraukset ihmiskunnalle.

-Juuri mitään emme voi tehdä, mutta voimme pelastua jos ryhdymme heti välttämättömiin ja rajuihin toimenpiteisiin.

Ne toimenpiteet ovat mm.

-On panostettava uusiutuviin energianlähteisiin ja on vähennettävä öljyn ja hiilen käyttöä energianlähteenä.

-Energiatehokkuuteen on panostettava olipa se miten epämiellyttävää hyvänsä.

-Verotusta on käytettävä keinona saastuttavan ja tehottoman energian käytön rankaisemiseksi.

-Länsimaista on alettava lappaa rahaa kehitysmaihin.

-Kaikenlaiset ympäristökysymykset nostettava etusijalle.

Tähän asti kaikki vaikuttaa normaalilta, mutta se kirja. "The coming of the new ice age", kirjoitettu vuonna 1977. Lääkkeet olivat jo silloin samat kuin tänä päivänä. "Ongelma" vain on tänään alkuperäisen vastakohta  :2funny:

http://wattsupwiththat.com/2012/02/02/terrifying-new-book-about-climate-change/

Vaikka ilmastologia on mennyt jo ajat sitten naurettavuuksiin asti, pohjalla on sosialistinen/kommunistinen pohjaväre. Kapitalismi on jollain tavalla tuhottava. On kuin tämän päivän maailmassa eniten valtaa tai ainakin ääntä pitäisivät perinteisen oikeisto-vasemmisto akselin ääripäät. Kumpikin ääripäistä on tavalliselle pulliaiselle ankea. Toivon todellakin molemmille ääripäille karilleajoa tulevien vuosien aikana. 


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 25.02.2012 23:05:38
Pientä pohdiskelua aiheesta. Kauriiseen ( ja  :saturnus: ) voidaan liittää moninaisia asioita, kuten lait, sopimukset ym. Myös logiikka, järjestelmät yleensä ja mielestäni myös tieteellinen metodi eli vakiintunut käytäntö, jonka seurauksena ihmisen tietämys ympäröivästä maailmasta lisääntyy.

 :pluto: hallitsee tai siihen liitetään pyrkimys päästä kontrolloimaan kaikkia ja kaikkea. Suuri raha ja valta, mutta myös kuolleen aineksen hävittäminen, toimimattomien rakenteiden, olivatpa ne sitten yhteiskuntien pienempiä tai isompia osasia, hajottaminen.  :pluto: on myös äärimmäisen voimakas ja mikä tahansa sen käsittelyyn joutuu, saa pinnistää voimansa äärimmilleen pysyäkseen kasassa.

 :pluto: ei kuitenkaan voi tehdä mitä tahansa eikä miten tahansa. Se mikä on ehjää ja toimivaa, on sitä myös  :pluto: jakson jälkeenkin. Koska nyt käsittelyssä on  :kauris: tavallaan nyt testataan myös ns. "ikuisia totuuksia". Onhan  :saturnus: ajan herra ja arvot ja ominaisuudet, jotka on hyviksi havaittu aikojen kuluessa, joutuvat jälleen testiin. Päivittyvät niiltä osin kuin päivitettävää on ja sitten matka jatkuu.

EU:sta yritetään muodostaa yhä yhtenäisempää kokonaisuutta. Päätöksiä valmistellaan salaa, äänestyksiä uusitaan kunnes kansa äänestää oikein, ainakin Suomessa koko EU:hun vievä tie taisi olla lain vastainen. Kaikki EU-maat rikkovat jatkuvasti yhteisiä pelisääntöjä, jotka hyödyttävät lähinnä pankkeja ja sitä pientä eliittiä pankkien takana. Kaikki tämä on erittäin plutomaista, mutta kauanko näin voi jatkaa? Luulisi sopimusten noudattamisen ja rehellisyyden olevan sellaisia arvoja tai ominaisuuksia, joita ei voi loputtomiin rikkoa hajottamatta lopulta koko yhteisöä. Pienemmässä mittakaavassa seuraukset varmaan jo näkyisivät.

Tieteellinen metodi on ollut hyökkäyksen kohteena jo pitkään ilmastonmuutostutkimuksessa. Hypoteesi tai teoria on se, että ihmisen ilmakehään vapauttama co2, nostaa ilmakehän co2-pitoisuuden niin korkealle tasolle, että siitä aiheutuva ilmaston lämpeneminen aiheuttaa lisää myrskyjä, tulvia, kuivuutta toisaalla, jäätiköiden sulamista jne jne.

Ympäröivästä todellisuudesta tehtävien mittauksien pitäisi sitten joko kumota tai vahvistaa hypoteesia/teoriaa. Silloin kun mittaukset ja siis todellisuus on ristiriidassa teorian kanssa, teoriaa pitäisi korjata. Näin ei ole aina tapahtunut. Ilmastonmuutoskeskustelu on jakautunut erittäin jyrkästi kahteen, toistensa ohi puhuvaan leiriin. Molemmat väittävät olevansa niitä oikeita tiedemiehiä, jotka noudattavat tieteellistä metodia ja jotka haluaisivat rationaalista keskustelua aiheesta, jota ei voi sitten käydä kun se vastapuoli kieltäytyy keskustelemasta.

http://www.katterno.fi/assets/Publikationer/Srtryck-slutversion-finska.pdf

Mielenkiintoinen linkki tämän päivän ympäristö-ja ilmastoasioista kriittisestä näkökulmasta. Sivulla 8 haastatellaan ruotsalaista tutkijaa, joka kertoilee mielenkiintoisia ympäristöliikkeiden ja auto-ja öljyteollisuuden välisistä yhteyksistä. Myös EU otti jo varhain vaikutteita sekä ympäristöliikkeiltä että em teollisuudenaloilta. Ylikansallinen yhteistyö ja vahvojen kansainvälisten elinten ja organisaatioiden luominen on ollut näiden lobbaajien tavoitteena alusta saakka.

Tietenkään  :pluto: ei ollut  :kauris: tuolloin, jopa 40 vuotta sitten, mutta nyt tämä pitkäjänteinen toiminta alkaa näkyä ja muuttaa niitä  :kauris: edustamia asioita. Samoin luulen, että nyt tämän  :pluto: transiitin aikana nähdään myös se, miten  :pluto: on tavoitteeseensa pyrkinyt. Jos matkalla on tullut harrastettua vilppiä matkalla kohti yhtä maailmaa, senkin toiminnan seuraukset alkavat nyt näkyä projektin eteenpäin viemisen vaikeutumisena ja lopulta kaatumisena, jos vääryydet ovat olleet liian suuria.

Veikkaan nykyisen ilmastonmuutosteorian kaatumista. Niin paljon vääristelyä, mustamaalausta ja suoranaista valehtelua on näiden climategate I ja II tapausten myötä paljastunut. Nyt uusimpana sitten "fakegate". Kun ottaa huomioon, että auto- ja öljyteollisuus, EU:n liittovaltiokehitystä ajavat tahot ja YK puoltavat käsitystä, jonka mukaan ihmisen tuottama lisä-co2 aiheuttaa ilmaston lämpenemisen, ei ole mikään ihme, ettei media käsittele näitä juttuja. Ja jos käsittelee, siloitellaan ja selitellään parhain päin. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: nikki - 25.02.2012 23:17:13
Tässä ketjussa voi olla ja onkin paljon asiaa,
mutta astrologisesti tästä tulee samanlainen olo kuin kirjoittajan allekirjoituksesta,
ettäkö yhden planetoidin merkkisijainnilla voi astrologisesti tulkita kaikkea mahdollista mitä ajassa tapahtuu..
ettäkö ilmastoasiat Pluton piikkiin vaikka  :neptunus: :vesimies: saattoi hyvinkin kuvastaa niitä paremmin tai  :jupiter: :harka: liikutella pääomia, retro  :saturnus:  :vaaka: natisuttaa EU:n liitoksia jne..


Otsikko: Vs: Pluto Kauriissa
Kirjoitti: maallikko - 26.02.2012 20:20:01
Hei nikki!

Yritän pysyä otsikon mukaisesti sekä  :pluto: että  :kauris:. Tiedät ja tunnet varmasti sekä  :pluto: että  :kauris: symboliikan. Samoin me molemmat tiedämme, että ko transiitti on niin sanottu sukupolvitransiitti, jonka vaikutuksia on hankala huomata ja seurata "livenä". Jälkeen päin olemme sitten kaikki viisaampia tämän asian suhteen.

Astrologian symboliikkaa voi käyttää hyväksi tässä ja katsella ympärilleen näkyykö vallan keskittämistä yhä suuremmille organisaatioille tms. Miten tämä kaikki tapahtuu,onko kehitys pakotettua, piilotettua vai avointa. Onko kiire tai kuulemmeko yhä uudestaan ja uudestaan " ei ole vaihtoehtoa ". Viime aikoina on alkanut kuulua juttua " uudesta maailmanjärjestyksestä ". Sauli Niinistökin totesi jokin aika sitten jotenkin näin; " 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan aikana, jolloin muodostui " uusi maailmanjärjestys ". Kuka sitä johtaa? Onko se YK-vetoinen maailmanhallitus?

Ilmastonmuutos jota väitetään ihmisen aiheuttamiseksi on tässä keppihevonen, johon vedotaan kun valtaa halutaan keskittää ( kuinka plutomaista ). Kun aikanaan laitoin tänne naurettavaksi linkin uuden uskonnon luomisesta, siellä tällä ilmastonmuutoksella oli tärkeä rooli. YK:n mukaan se voidaan julistaa niin suureksi uhkaksi ihmiskunnalle, että sen torjumiseen tarvitaan raskaita ylikansallisia toimia. Ehkä kuten rauhaanpakottamisessa tapahtuu? Jokin taho vaikuttaa haluavan ottaa kontrolliinsa niin paljon kuin suinkin pystyy. Tai ajattele Kreikan kanssa sekoilua. Sinne on kaadettu jo enemmän rahaa kuin se alunperin oli velkaakaan eikä Kreikan velkasaldo ole silti lyhentynyt. Minne rahat menivät? Normaalisti yritystoiminnassa ( valtio on kyllä hiukan eri asia ) konkurssin pitkittäminen on rikos. Ihan kuin kriisiä käytettäisiin hyväksi. Liittovaltio siintää taas silmissä ja tavallisen ihmisen näkökulmasta valta lipuu yhä kauemmas ja siinä sivussa pankit paikkaavat taseitaan.

Enkä vielä ole päässyt rahan syntymekanismiin. Se jolla on oikeus laskea liikkeelle rahaa omistaa viime kädessä kaiken. Rahan syntymekanismia voidaan ajatella valtavana koneena, joka keskittää rahaa ja valtaa. Jos rahan syntymekanismi ei ole tuttu, suosittelen tutustumista ebolakanin sivustoon. Idea on hyvin yksinkertainen, mutta kun sitä tovin miettii alkaa vi...maan. Se on se kaikkein plutomaisin juttu mitä on, ainakin vallan ja sen keskittämisen suhteen.

Jos  :kauris: ajatellaan järjestäytyneenä yhteiskuntana jolla on lait, instituutiot ja muut kiinteät rakenteet ja ajatellaan sitten sinne muuntava  :pluto:. Mitä saadaan? Ehkä saamme todistaa tulevat vuodet yhteiskuntien hidasta muuttumista plutokratioiksi. Ehkä se on tämän transiitin sanoma yhteen lauseeseen puristettuna.

Tietenkin olet oikeassa siinä, että yhteiskunnista puhuttaessa pitää katsoa  :jupiter: ja  :saturnus: . Eikä sovi unohtaa  :uranus: eikä  :neptunus: . Mutta kuten sanoin , yritän pysyä tiukasti otsikossa sekä siinä oletuksessa, että vallan ja rahan keskittäminen on se muuttava juttu tässä. Senkään takia en ole katsellut muita planeettoja, ettei tämä juttu paisu ihan mahdottomaksi. Edelleen pätee se kielikuva, että minä olen tässä vähän kuin sokea, joka tunnustelee norsua eri puolilta ja yrittää käsittää mitä tunnustelee. Muut planeetat vain haittaisivat ymmärtämisyrityksiäni.

Toivottavasti tämä selvensi asioita.