Astro Foorumi

Yleistä => Kehitysehdotukset => Aiheen aloitti: Arian - 13.11.2011 08:54:52Otsikko: Muutoksia, muutoksia :D
Kirjoitti: Arian - 13.11.2011 08:54:52
Hei, aloin pienen kokeilu muotoisen "uudistus prosessin" tuolla "linkit ja vinkit"-osiossa, että näkisitte millaisia ne minun muutos-ideani olisivat.

Tarkoituksena olisi tehdä yksi aihe jokaiselle kirja- ja linkki "lajille"(sen mukaan miten niitä on, no kumminkin lajitella kaikki FIKSUSTI ja käytännöllisesti), ja poistaa vanhoja aiheita, missä eivät linkit enää toimi.

Ja tarkoituksena olisi, että saataisiin helpommin etsittyä linkkejä ja kirjoja sitten, Jos annatte minulle luvan alkaa omatoimisesti etsimään kuolleita linkki-keskusteluja ja antamaan viestien siirtely-ehdotuksia.


Mitä sanotte?  Olenko ainut täällä joka näkee tämän hyvänä ehdotuksena?  :D

(En ole (toivottavasti) oikeasti näin motkottava persoona!  ;D )


Otsikko: Vs: Muutoksia, muutoksia :D
Kirjoitti: Lilli - 13.11.2011 13:02:42
Nuo ovat moderaattorien hommia ja toimimattomille sivuille meneviä linkkejä voidaan tietysti poistaa, jos se katsotaan tarpeelliseksi. Voimme nostaa myös pysyviksi aiheiksi joitakin erityisen hyviä ja kiinnostavia vinkkejä.

Olemme yleensä moderaattorien kesken valinneet uudet moderaattorit ja ylläpito on sitten ne oikeudet antanut jos on kandidaatit sopiviksi katsottu ja nämä ovat halukkaita hommiin. Aivan uusille foorumilaisille ei ole tähän mennessä annettu moderaattorioikeuksia, aktiivisuutta pitää olla ja näyttöä siitä, että tulee toimeen muiden kirjoittajien kanssa.