Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Kuuhilda - 16.09.2011 09:10:38



Otsikko: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Kuuhilda - 16.09.2011 09:10:38
Tulin tuossa miettineeksi, että vaikuttaako kuumerkki kuinka siihen, millainen unimaailma ihmisellä on? Siis unien tyyliin ? Tjtn?

Itsellä kuu on oinaassa, ja uneni ovat yleensä lyhyitä ja ytimekkäitä, selviä pätkiä.
On toki muunlaistakin unielämää, mutta se on vain sellaista höttöä :)
Miten sulla?

En tiedä kuuluuko tämä tänne  uniin vai jonnekin horoskooppien osastolle, mutta siirtelijät varmasti siirtelevät oikeaan paikkaan, mikäli tämä ei tänne istu :)


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: ancelica - 16.09.2011 10:53:35
Mulla on  :kuu: :leijona:, ja näen paljon unia luxustavaroiden ostosta ja luxuspaikoissa matkailusta (vahva  :jousimies: stellium)  :D


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 16.09.2011 21:08:01
Mulla  :kuu: :jousimies: 3.huoneessa. Arkielämä kyllä tunkee uniin siihen malliin että unista tulee arjen tylsää jatkumoa, tyyliin istun metrossa, tapaan työkavereita kaupassa, tms. ::)


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: elyce - 16.09.2011 22:28:19
Mulla :kuu: :kauris: 3. huoneessa, ja näen useimmiten tosi tapahtumarikkaita, pitkiä ja seikkailullisia unia, jotka muistan yleisesti ottaen hyvin. Toisinaan myös kamalia painajaisia (joko "hirviöpainajaisia" tai "stressi/ahdistuspainajaisia", melko usein myös selkounia. Ja viimeaikoina olen nähnyt paljon unia joissa on kohtauksia joissa opiskelen astrologiaa ;D Ehkäpä tapahtumarikkaus ja unien vilkkaus voisivat selittyä 3. huoneella? Ja "seikkailu-unet" joissa usein olen sankarillinen (heh heh) kauriin päämäärätietoisuudella ja sitkeydellä?


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Kuuhilda - 16.09.2011 22:59:50
Kolmas huone mullakin on kuun kämppä....mutta siis minä näen kyllä hurjasti kaikkea jännää, mutta en muista niitä, ne ovat kuin lapsuudessa kuullut sadut, jotka ovat jo unohtuneet :)
Ja  :vesta: kanssa stelliumissakin se  :kuu: on...

Jaa, ehkä se  :oinas: tonkii siitä unimössöstä kaikkein tärkeimmät asiat ja pakkaa ne sitten tiiviiksi pieneksi referaatiksi, että se olis hetimmiten saatavilla  :2funny: :D


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Serena` - 17.09.2011 00:26:29
Mulla on  :kuu: :skorpioni: 5. huoneessa ja yhtymässä  :pluto:. Uneni on yleensä enimmäkseen symbolisia esim. myrskyävä vesi tarkoittaa minulla tosielämässä sitä että tunteeni on sekaisin enkä oikein tiedä mitä tuntea tms. Näen myös symbolisia enneunia tulevasta jotka ovat kuitenkin aika "merkityksettömiä" mutta osaanpahan valmistautua jotenkin tulevan päivän tapahtumiin.
Esimerkiksi näin eräässä unessa vanhan miehen joka seurasi minua ja kirosi ja huuteli perääni jotain.  ;D Pakenin häntä järven rantaa myöten kulkevaa laituria pitkin kävellen (vanhus käveli samaa vauhtia kokoajan 5 metriä takanani... -.-) ja unessa turhautti etten päässyt etenemään sen kovempaa ja se, että miksei vanhus voi vaan jättää minua rauhaan  :D Sitten päivemmällä minulle tuli tällainen n. 80-vuotias mies asiakas, joka oli hyvin hankala ja syytti minua eräästä virheestä, ja väitti kauan vastaan asiasta, joka lopulta selvisi olevan vain väärinkäsitys herran osalta. Sitten hän pahoitteli että hupsista, taitaa vanhuuden höperyys iskeä...  :buck2:


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Hiisitär - 17.09.2011 01:26:27
Minulla on  :kuu: :rapu: ja olen huomannut, että ainakin stressiaikoina käsittelen kaikki tunnepohjaiset asiat nukkuessani, unien avulla. Päivätietoisuudessa asiat ilmenevät harvoin, unet ovat sitäkin eläväisempiä. Itken herkästi nähdessäni ikävää unta.

En tiedä vaikuttaako tuo asetelma myös siihen, että nukkuminen on minulle niin sanotusti puoli elämää. Maatasolla hereillä yksi elämä, nukkuessa muissa sfääreissä toinen kaksoiselämä.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: huhtikuinen - 17.09.2011 11:39:47
Olen  :kuu: :kalat:, huoneessa 1.


Nuorena näin usein samaa unta jossa putosin korkealta ja heräsin aina ennenkuin mätkähdin maahan/veteen. Pidän tätä epävarmuuden merkkinä, hyvin nuorena töihin aikuisten joukkoon.

Elämäni kriiseissä olen toistuvasti nähnyt unia taloista, kuljen niissä ja ne muuttavat muotoaan, eksyn enkä pääse pois. Oletan, että tuolloin työstän ratkaisematonta vaikeaa asiaa.

Muuten en muista unia nähneeni, sitä joskus ihmettelen. Miten muilla kuukaloilla?


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: mouru - 17.09.2011 13:16:20
 :kuu: :kalat: ja yleensä uneni ovat aika pitkiä ja saattavat puokkoilla asiasta toiseen ilman mitään kunnon järjestystä, ja niissä on hirveästi aina sisältöä.

Usein näen myös unia joissa kalastan :D Vesi on muutenkin melkein aina läsnä unissani, kaikki tapahtuu yleensä veden äärellä.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 17.09.2011 14:08:10
En tiedä vaikuttaako tuo asetelma myös siihen, että nukkuminen on minulle niin sanotusti puoli elämää. Maatasolla hereillä yksi elämä, nukkuessa muissa sfääreissä toinen kaksoiselämä.

Mulla ihan sama, eli unissani elän sitä  :kuu: :kaksoset: kaksoiselämää.  ;D Toisissa sfääreissä liidellään ja lujaa. Paljon koen, näen, sattuu ja tapahtuu. :D Usein sisältävät paljon tietoa ja informaatiota, opetuksia uneni. Yleensä muistankin uneni hyvin. Enneunetkin tuntuneet taas lisääntyneen...


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: K-NRJ - 18.09.2011 19:05:06
Minulla on Rapu :kuu: ja varsin vahva unimaailma. Aika mielenkiintoinen seikka on se, että unissani olen usein itse kouluikäinen ja unissa esiintyvät ystävät ovat vanhoja kouluajan kavereita.

Joskus näen unta työkavereista mutta se nyt ei ole kovasti työtä paiskivalle Kauriille ihmeellistä. Omasta puolisostani taas en juuri ikinä näe unia vaan kyllä ne unien tyypit ovat ystäviä vuosien takaa...


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: omfalos - 20.09.2011 19:42:13
Minulla on Kuu Jousumiehessä yhtymässä Neptunukseen. Epäilen, että uneni ovat nykyisin intensiivisiä, mutten muista niistä juuri mitään herättyäni, Tai sitten suurin osa unistani on tylsiä ja muistan herättyäni vain intensiivisimmät unet, ja nekin erittäin puuttellisesti.

En lähtisi itse arvioimaan unennäköä astrologisesti ensisijaisesti Kuun kautta. Traditionaalinen (http://www.astrology-x-files.com/houses/god-of-sun.html) länsimainen astrologia liittää unet 9. huoneeseen ja moderni länsimainen astrologia 12. huoneeseen. Epäilen, että myös Neptunuksen aspektit liittyvät unien tyyliin enemmän kuin Kuu.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Kuuhilda - 25.05.2012 00:13:01
Hmmm.
Mä näin enneunen, joka liittyi tähän meidän taloyhtiöön ja naapurustoon.
Aiemmin mun poika näki ennenunen ennen naapurin kanssa tullutta isoa riitaa joka koski häntä.
  :kuu: on huoneessa 3. Sillä on kyllä  :aspect_squ: Neptunuksen kanssa....ja kvinkunssi  :pluto:
Molemmat edellisenä yönä.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 25.05.2012 11:04:50
Jaa-a, tää onkin jännä aihe. Mulla on  :kuu: :kaksoset: (3. huone) ja luulisin, että se näkyy lähinnä unien vaihtelevuudessa: joskus muistan uneni, joskus en, joskus ne on tylsiä ja melko arkipäiväisiä, joskus taas kunnon seikkailumeininkiä. Suuret elämänmuutokset tai esim. stressi näkyy yleensä unissakin. Joskus tajuan heti herättyäni, mitä uni merkitsee, tai minkä takia olen nähnyt juuri sellaisen unen, joskus taas on täysin WTF! fiilis. Joskus näen "enneunia", joista joku pikkuseikka ilmenee jotenkin seuraavana päivänä - mutta ei koskaan mitään suuria, maata mullistavia tapahtumia. Joskus taas uneni ovat todella inspiroivia, mistä saan hyviä, luovia ideoita. Joskus pystyn myös vaikuttamaan uniini, esim. lentämään halutessani. Koskaan en kuitenkaan muista uniani valokuvantarkasti tai yksityiskohtaisesti, vaan enemmänkin aika suttuisina, päällimmäisenä mielessä tunnelmat, tapahtumat, henkilöt ja nimenomaan paikat (3. huone, niin...). Uneni ovat aina värillisiä, ei koskaan mustavalkoisia. Useimmiten sekavia ja nopeasti vaihtuvia, harvemmin "loogisia", niin kuin joillain tutuilla. Painajaisia näen tosi harvoin.

 :neptunus: mulla on 12. huoneessa (Kauriissa), en osaa ollenkaan päätellä, miten tämä vaikuttaa...


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Eileithyia - 25.05.2012 12:23:24
 :kuu: :jousimies: Ja yleensä näen unta arkielämästäni ja tapahtumista joissa olen, kuten tanssiharkat etc. Ja unessani esiintyvät ihmiset ovat he, ketkä normaalistikin arjessa tulevat vastaan.

Lähinnä tuo  :kuu: :jousimies: tosin näyttäytyy univajeena.. ;D


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: trius - 25.05.2012 12:32:29
Täällä  :kuu: :vaaka: ja 3.huoneesta löytyy kuun sijainti.
Näen PALJON unia, pitkiä ja lyhyitä, usein myös paikka vaihtuu kesken unen. Vatvon unissani myös niitä asioita, joita vatvon valveillanikin. Aspekteja tulee kyllä paljon, mutta tarkimmat ovat: asteen heitoilla  :aspect_opp: :mars: :oinas:, asteentarkka  :aspect_ssx: :pluto: :skorpioni: ja  :aspect_squ: :neptunus: :kauris:

Erityisesti mieleen jää unien tunnelma. Pohdin millaisia ihmiset ovat niissä olleet. Ja usein myös näen unta ihmisistä, joiden kanssa en ole pitkiin aikoihin sanoja vaihtanut, ja jossain on ohimennen nähty. Niin se keskustelu täytyy sitten unissa käydä  ;D

Neptunukseni 5.huoneessa, lienee joskus viihteellisiäkin unia minulla? Ainakin seikkailen enemmän unissa kuin valvemaailmassa. Ihmissuhteetkin tuntuu hoituvan unimaailmassa helpommin (aspekti marsin kanssa? Olenko hakoteillä?).


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: SanctAstra - 26.05.2012 00:06:32
 :kuu: :vaaka: huone 4.

Unet ovat lennokkaita ja mielikuvituksellisia. Minulla on hyvin vahva yhteys uniini ja käsittelen paljon alitajuisia asioita unissani. Nukahdan myös helposti ja nukun paljon, jos siihen vain on mahdollisuus.

 :)


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Indium - 27.05.2012 10:46:30
Jaa-a. Mulla  :kuu: :leijona: 8.huoneesa, kolmiossa  :neptunus: joka 1. huoneessa 29 astetta  :jousimies:.  Ja tekee se muutakin mutta toi nyt kai tonne unipuolelle eniten menee?

Unet aina erittäin värikkäitä ja tavallisesti tosi pitkiä. Näen unia joka yö mutta aivan kaikkia en muista, toisaalta jos muistan niin hyvin yksityiskohtaisesti, paljon enemmän muistan kuin pystyn sanoilla kuvailemaan (teinistä asti olen treenannut unien muistamista aktiivisesti, mutta muistin niitä varsin hyvin jo lapsena). Joskus tulee pikkuisia, typeriä enneunia jotka toistuu sellaisenaan seuraavana päivänä mutta niillä tapahtumilla ei juuri ole merkitystä, ja joskus tosi harvoin merkittävämpiä mutta symbolisempia enneunia. Joskus pystyn siirtymään selkouniin, harjoitellutkin sitä olen, tosin viime aikoina vähemmällä olleet nuo. Omia tunteitani käsittelen tosi paljon unissa ja joskus oivallan itsestäni paljonkin uutta kun niitä mietin.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Suljin - 27.05.2012 23:22:24
:kuu::rapu: 7. huone.
Unet on yleensä joko ahdistavia, painajaisia tai todella upeita. Näen tunneunia, tunnen esim. missä olen unessa
sillä hetkellä vaikka en sitä paikkaa kuitenkaan varsinaisesti näkisikään. Joko näen itseni unessa aivan erillisenä
tai sitten näen unen omilla silmilläni, enemmän jälkimmäinen, mutta usein näen itseni tavallaan myös kuin
peilistä katsoisi.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 01.06.2012 22:01:07
No mulla on Kuu Kauriissa ja unien 12. huoneessa ei ole planeettoja.

Mä näin unia viimeksi lapsena, en muista nähneeni niitä enää 30 vuoteen ja Kuun kyl
luulis olevan työteliäs..  :D

-M-


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Ebenia - 01.06.2012 22:09:19
Itse olen aina nahnyt todella paljon unia ja minulla on  :kuu: :rapu: 4.huoneessa. Kasittelen tosi paljon psykologisia juttuja unissani ja jos on oikein ahdistava juttu paalla, niin ne todellakin tulevat uniin. Toisaalta luulen etta se on  :kuu: :aspect_tri: :pluto: ansiota, etta kasittelen syvia asioita unissani.

Toisaalta uskon, etta unieni syvallisyys liittyy voimakkaasti siihen etta minulla on 12.huoneessa  :venus: ja  :jupiter: ja Jupiter viela tekee neliota Kuulle, Auringolle ja Merkuriukselle, eli todellakin voimakas haavemaailma ja yhteys henkeen ja henkisyyteen ja uniin ja "toiseen puoleen" loytyy.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Eileithyia - 02.06.2012 12:42:35
:kuu: :jousimies: Ja yleensä näen unta arkielämästäni ja tapahtumista joissa olen, kuten tanssiharkat etc. Ja unessani esiintyvät ihmiset ovat he, ketkä normaalistikin arjessa tulevat vastaan.

Lähinnä tuo  :kuu: :jousimies: tosin näyttäytyy univajeena.. ;D

Kuulostaa tutulta, mulla myös  :kuu: :jousimies:. Unet on aina hyvin konkreettisia, juuri kuluneen päivän tapahtumia ja hätäpäin kohdattu bussikuski saattaa hyvin tulla seuraavan yön uneen vaikka hänen kanssa ei olisi muuta kuin tervehdyksen vaihtanut. Unet on lähes aina suoraan tulkittavia, todella harvoin mitään symbolisia versioita.

Puheenollen, näin unta susta viimeyönä, varmaan just tästä ku ollaan juteltu tässä. Oltiin menossa junalla jonnekki ja jotain, tais ukkostaakin.. En nyt tarkaan muista.  :)


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Inda - 05.06.2012 14:08:46
Mulla on  :kuu: :neitsyt: ja seiska huone. Näen kyllä kaikenlaisia unia. Usein unet ovat kyllä jollain tapaa stressaavia, ainakin nykyään. Ennen näin mukavia unia. Nykyään liittyy ongelmien selvittelyyn, maailmankatastrofeihin, oleskeluun ihmisjoukoissa ja kummallisissa paikoissa. En kyllä tiedä edes mikä olis tyypillinen kuu neitsyessä uni.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: isla-vera - 24.06.2012 22:47:24
Mulla on Kuu Ravussa 8 huoneessa ja hyvin usein uneni ovat tunnetäytteisiä! Kuolemastakin tulee aika ajoin nähtyä unia, mutta uskoisin ainakin että kuolema näyttäytyy varmaan kaikkien unissa aina silloin tällöin. Olen siis nähnyt unia omista ja läheisten kuolemista. Kissani kuoltua näin kerran erittäin voimakkaan unen siitä, heräsin itkien ja ihmettelin miten voimakkaan tunnereaktion se minussa aiheutti. En sitten tiedä, tulevatko minulle tärkeät ja rakkaat vainajat näyttäytymään aina unissani tuolla tavoin, koska toistaiseksi olen välttynyt läheisten kuolemilta. Muutenkin saatan nähdä niin tunnetäytteisiä unia, että herään siihen voimakkaaseen tunteeseen. Esimerkiksi juuri itkien tai muuten vaan voimakasta tunnetta tuntien.
Jännää, en olekaan ajatellut että kuumerkki vaikuttaisi uniin.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: J.Suicide - 03.07.2012 00:17:48
Mulla  :kuu: on  :skorpioni: , 1o. huoneessa. Unet ovat pitkiä, tapahtumarikkaita ja muistan ne hyvin. Unissa on hyvin usein muusikoita ihailemistani bändeistä, musiikki on iso osa elämääni joten ne tulevat uniinkin.

Olen muutaman enneunen nähnyt, toinen minkä muistan täysin ei liittynyt itseeni vaan tuttuihini. Puhun unistani paljon ja analysoin niitä jatkuvasti itselleni, pidän unia yhtenä ihmisen mielenkiintoisimpana osana.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 13.07.2012 21:57:15
Hei surku,

melkoinen visionääri siis unissa.. aloin miettiä kun otit tuon matkaamisen niin onko sulla aspekteja
Jupiteriin tai Jousimieheen tai 9. huoneeseen ??

Ihan näin mielenkiinnosta heräsi onko jotain aspekteja noihin..

-M-


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Tietämätön - 18.07.2012 00:14:50
Mulla on myös  :kuu: :rapu: ja seiskahuoneessa, mutten näe kunnollisia unia... Näen jonkinlaisia enneunia. Herään aamuisin enkä muista uneksineeni mitään, vaan kun tilanne tulee kohdalle muistan nähneeni tapahtuvasta unta (deja-vu -tyyliin). Todellisuudessa on kuitenkin jotain pientä eroa aina uniin, yleensä olen unessa temperamenttisempi mitä täällä valveilla (esim. saatan huutaa kovaäänisesti unessa siinä missä täällä todellisuudessa esitän asian normaalilla äänenpainolla. myös ulkonäköni on poikennut joskus hieman)  :) 
Varmaan ihan hyvä purkaa itseään jossain unimaailmassa ettei tule "räjähdeltyä" liikaa kanssaeläjille täällä maan päällä  ;D


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Venku - 19.07.2012 21:17:58
Minulla on kuu vesimiehessä ja kolmannessa huoneessa. Näen paaljon unia, joka yö. Näen myös hyvin paljon enneunia, en niinkään mitään symboolisia vaan ihan niinkuin unessa näen niin tulee tapahtumaan. Unissa otan vastaan viestejä, neuvoja ja saan varoituksia. Voisi sanoa, että unienmaailma on melko värikäs, ja niin on kyllä päiväelämäkin.
( 12.huoneessa minulla on pluto vaa-assa)


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 19.07.2012 22:44:52
Minsa  :)

Mulla on 1. huone aika juosimies painotteinen, meinaa  :askendentti: on  :skorpioni::n viimeisessä asteessa. 9.huone on tyhjillään. 4.huoneen  :jupiter: tekee komiot 1. huoneessa jouskarissa lymyileviin  :venus:, :saturnus: ja  :uranus::seen ja vielä opposition 10. huoneen  :mars::iin. Siviilissä en niinkään ole tullut matkailtua :)

'Onnex olkoon' tuosta 29 asteesta!!! öö varmaan melkoista elämänkoulua, olisko itsetunto kuitenkin nyt jo hyvä siullakin,
jos ei niin etsi se kun sä olet hyvän itsetunnon arvoinen..  :-*

 :smitten:

Mullakin noita 29ä riittää suurristin mitan verran niin tiiän kyl mitä se ompi..

Melkoinen kaarti Jupparissa kiinni :) Ihana kun sullakin Juppari 4ssa, mulla yhtymä Aurinkoon niin kelppa  :2funny:

-M-


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 03.08.2012 14:17:38
29 aste on aina se ”viimeinen” mahdollisuus hoitaa ko. asiat kuntoon ja 29 asteessahan se sitten aina muistuttaa kun elämän varrella kyllä muistutetaan siitä aina ajoittain eli harvoin sitä työtä on tehty vaikka niinhän sitä useasti ajatellaan et nyt on sen oppinut niin ei siinä kauaa useasti mene kun taas tiputetaan maan pinnalle vain vähän toisesta näkövinkkelistä todettuna ettei sit ollutkaan ihan oikeassa..  :-\

Skorpioni tutkijana, etsijänä jota pidetään eläinradan syvimpänä karman tuotoksena eli pohjamutien kautta on mentävä jotta älyää, siis tunnettava riittävän hyvin pohja jotta kykenee ymmärtämään mitä on todellisuus itselle jne kun skorpionille ei yleensäkään mikään kovin vähäinen tunne riitä niin sitä kauttahan se silloin tietysti tapahtuu kun ne todelliset omat tunteet löytyy usein vasta sieltä pohjalta.. nousulla taistelua itsensä kanssa ja sitähän voi seurata mikä 29 asteissa eniten kiusaa siten et käy tutkimassa kun on huono päivä jos syy löytyisikin ihan itsestä eikä siitä toisesta kuten ajattelloo.. hih elämä on joskus niin peevelin hauskaa kun mulla 29 asteen solmut ja Neptunus + Onnenpiste suurristinä niin tiedän kyllä mitä se joskus on..  :uglystupid2:  :tickedoff:  :2funny:

 :smitten:

Minna


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Syringe - 07.08.2012 19:34:45
Mmh, minulla on :kuu: :harka: ja viidennessä huoneessa. Muistan uneni melko loistavasti ja enneunia tulee myös jonkin verran nähtyä. Suurimmat osat unistani ovat itseasiassa melko ahdistavia ja jotenkin kuolemaan liittyviä, en todellakaan tiedä sitten, liittyykö tämä kuun sijainti uniini mitenkään.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 07.08.2012 19:56:47
Moi,

tuosta ahdistavuudesta ja kuolemaan liittyvästä veikkaisin, että linkittyy Plutoon / 8n huoneeseen jossa mukana Neptunus joka hallitsee alitajunnan eli siis unien 12. huonetta, tämä nyt ensimmäisenä tuli mieleen kun puhelit enneunista niin olisko Neptunus 1 tai 12 huone vaikka ja kontakti Plutoon kun siinä yhdistyy unet ja ahdistavuus/kuolema, mahdollisuuksia on toki muitakin.

Minna

Mmh, minulla on :kuu: :harka: ja viidennessä huoneessa. Muistan uneni melko loistavasti ja enneunia tulee myös jonkin verran nähtyä. Suurimmat osat unistani ovat itseasiassa melko ahdistavia ja jotenkin kuolemaan liittyviä, en todellakaan tiedä sitten, liittyykö tämä kuun sijainti uniini mitenkään.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: nikki - 07.08.2012 20:44:51
Tyttärellä  :mars: :skorpioni: 12 huoneessa ja näkee usein painajaisia,
milloin tappajabakteereista tai hyökkäävistä ufoista.
 :kuu: :oinas: yön ja unennäön 4 huoneessa, ja oinastahan hallitsee  :mars:.
Ufot menisivät  :uranus: :kauris: :aspect_squ: :kuu: :oinas: piikkiin.
Skorpparipainotusta kyllä muutenkin superisti,  :mars:  :aspect_con::askendentti: :aspect_con::pluto: ja :aurinko:  :aspect_con::merkurius: :skorpioni:.
Vesikolmiot lisäämässä unennäön rikkautta?  :mars:  :skorpioni::aspect_tri: IC :kalat: :aspect_tri: :ceres: :rapu: 8 huone,
ja toinen  :askendentti: :skorpioni: :aspect_tri: IC  :kalat: :aspect_tri: :jupiter: :rapu: 8 huone.

Itellä  :kuunsolmu: :kuu: :leijona: 8 huoneessa.
No okkulttisia ? unia,
ehkä paremminkin symbolisia ja tulevaisuuteen meneviä,  :kuunsolmu: :kuu: :aspect_ssx: :uranus: :neitsyt:.
Ja aikaan sidottuja, Alasolmu  :saturnus: :vesimies: :aspect_opp: :kuunsolmu: :kuu: :leijona:.
Unessa kuten oikeessa elämässä kohtaan usein kuunkierron merkin edustamia  :aurinko: merkkejä,
viimeks viime yönä yks  entinen ystävä :aurinko: :oinas: kävi unessa.

Niemi-Mattila nimesi 9 huoneen enneunien huoneeksi ja 12 huoneessa olisi tavan arkiunet kuin myös päiväunet.
Hän vinkkasi myös unien viestintuojina toimivan  :merkurius: / Hermes.

Mielestäni ja kokemuksesta sanoisin, että astrokartalle tulevat transiitit "näkyvät" unissa,
elikkä astrotuntemus auttaa myös unien tulkinnassa,
ja toisinpäin.
Planeettaenergia on samalla tavalla vapaata energiaa kuin unien kontrolloimaton assosiaatioenergia.
Viimeks näin unta tienhaarasta, jonne en kerennyt kääntyä,
ja planeettaenergiana yleisesti oli Hekate (tienhaara)  :aspect_con: :merkurius: rx  :leijona:. :angel:


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Syringe - 07.08.2012 20:56:22
Hei.
Aika hyvin! (: Minulla on Neptunus ensimmäisessä, ja pluto kahdennessatoista huoneessa. Ehkä ne unet siihen sitten liittyvät jotenkin, en tiedä.
Uskaltaisin myös väittää Pluton olevan sulkeutuvassa sekstiilissä tämän neptunuksen (ja uranuksen) kanssa, ja sitten olevan oppositiossa kuun kanssa, sekä yhtymässä nousumerkin kanssa. Ja Neptunus on sulkeutuvassa kolmiossa kuun kanssa. Ja.. Äsh, tästä tulee romaani, jos jatkan vielä kirjoittamista, hahah. Muttamutta, kiitos kamalasti tästä sinulle, sainpahan ainakin selityksen. Ja sitä vielä piti tuohon lisätä, että minulla on myös unettomuutta ja saatan heräillä keskellä yötä ilman syytä.
Vaikutat olevan hyvä karttojen tulkitsemisessa (:

Moi,

tuosta ahdistavuudesta ja kuolemaan liittyvästä veikkaisin, että linkittyy Plutoon / 8n huoneeseen jossa mukana Neptunus joka hallitsee alitajunnan eli siis unien 12. huonetta, tämä nyt ensimmäisenä tuli mieleen kun puhelit enneunista niin olisko Neptunus 1 tai 12 huone vaikka ja kontakti Plutoon kun siinä yhdistyy unet ja ahdistavuus/kuolema, mahdollisuuksia on toki muitakin.

Minna

Mmh, minulla on :kuu: :harka: ja viidennessä huoneessa. Muistan uneni melko loistavasti ja enneunia tulee myös jonkin verran nähtyä. Suurimmat osat unistani ovat itseasiassa melko ahdistavia ja jotenkin kuolemaan liittyviä, en todellakaan tiedä sitten, liittyykö tämä kuun sijainti uniini mitenkään.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: nikki - 07.08.2012 21:00:20
On olemassa semmonen asteroidi kuin 3258 Somnium (latinaa-uni).
En tiedä selittäskö se jollain unennäköä.
Itellä näkyy olevan 3  :skorpioni: ja 10 huoneessa, vesikolmio  :jupiter: :chiron: :kalat:.
Hyvinkin sininen rytminen yö..ja unenäkö tärkeää et rikasta.
Tytöllä tuo näkyy olevan  :aspect_con: :uranus:, jolle tuo  :mars: :skorpioni: ja Lilith  :skorpioni: sekin vielä,("pimiä kuu") tekee sekstiiliä.

Somnium on nyt 24  :skorpioni:,
että jos yleisesti painajaisia,
tai että vielä avioliitosta,  :aspect_con: :juno: 22  :skorpioni:  :crazy2:
Yhteenliittymisunia?


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Indium - 07.08.2012 22:15:11
Mun aurinkoni on 24  :skorpioni:. Hmmm.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: nikki - 07.08.2012 22:55:42
..kuin myös... :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: nikki - 07.08.2012 23:20:36
..meillähän pitäs sitten saabisesti olla röntgenunia tai ainakin unien välityksellä erottelukykyä..

- -
Somnium est imago mortis
ja suomeksi
Uni on kuoleman kuva
päteneekö muuhun kuin Somnium  :skorpioni::iin..
..on kuollut koko kaupunki, on linnut vaienneet...


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 10.08.2012 19:31:46
Syringe,

Kiitos kiitos, ihan hyvä, että on perusasiat hallussa kun on siirtymässä alalle  :D

1. huone on minä; meidän oma keho ja itseilmaisu, aloitteellisuus sekä kehitys jne.
12. huone alitajunta; myös unet, salaisuudet, juoruilu, eristäytyneisyys jne.

Molempien kautta ilmaisemme uniamme joten eikö ole ihan looginen paikka vaikkakin yleisimmin unien huone onkin  :kalat: 12. huone.

:pluto: käsittää sisäisen muutoksen + voiman, kontrolli, stressi, intensiivisyys, alitajunta kuuluu siihen eli käytännössä ne syvimmät vaistot mitkä on käsiteltävä.. käytännössä  :pluto: 12 huoneessa tarkoittaa pääosin sitä, että teet sisäistä muutosta juuri alitajunnan kautta.  :skorpioni: hallitsijana kamaluudet kuuluu sinne ja sitähän kuvastaa myös :skorpioni: 8. huone joka sisältää vakuutukset.. hih
Näin ne asiat linkittyy toisiinsa.  :D

Eli väkivaltainen ja/tai intensiivinen uni on siis sitä  :pluto: kun taas  :neptunus: tulee illuusiot, luovuus, mielikuvitus, haavoittuvuus, herkkyys, idealismi, salaisuudet, liiallista päihteiden käyttöä itse myös välttäisin kun 1/12 huoneissa noita jne.

Sekstiili on hyvä, sehän on sitä huomaamatta tapahtuvaa eli kulma ei ole sinällään haasteellinen.

Veikkaan sitä, ettet muista kun heräät kun  :pluto: alitajunnan huoneessa luo sisäistä ressiä käsitellä asioita vaikka unissa jos ei pää sitä jostain syystä kykenisi vaikka tekemään joten et välttämättä muista herätessäsi enää syytä vaikka alitajunta onkin varmasti silloin ruksuttanut jotain sellaista mihin et ole ollut vaikka valmis joten luonnollinen tapa on herätä, näin ajatuksena kun jokin selitys sille varmasti on mutta ei niitä kannata miettiä ellei ole kyse jatkuvasta heräilystä..  :pluto: kytkisin tuon unettomuuden kun sieltä tulee myös kontrolli eli on aikoja jolloin ei osaa levätä kun alitajunnassa on jonkinlaista ressiä vaikka illan miettinyt paljon asioita ja ajattelee että pää on ihan tyhjä mutta silti ei kykene nukkumaan, silloinhan aina käy ylikierroksilla kun on miettinyt liikaa asioita tms. Saatko langasta kiinni mitä yritän sanoa ? Eli jos unettomuus vaivaa usein niin silloin tulisi puuttua siihen niin et rauhoittaa illan, ei käy jumpissa iltaisin ja vähän niinkuin maadoittaa itsensä luovaan harrastukseen (stressi painaa niin vastapainoksi) jolloin rauhoittuu ja nukkuminen on myös helpompaa..
Ja mitä tulee tuohon  :kuu: niin se sisältää tietysti tunteet, muutoksen, väsymättömyyden, perheen sekä myös julkisuuden niin sehän voi vaikuttaa vaikka uniin niin, että ihmissuhteissa kaipaat tai tarvitset jotain muutosta mikä sitten heijastuu uniisi jos et ole vielä valmis tekemään sitä päätöstä minkä haluat..

 :uranus: tietysti tuo visionääristä muutoshalua elämään sekin tietysti kun oli kerran Nepparin kanssa yhtymässä mutta en lähde enempää arpomaan kun kartta on aina kokonaisuus, vaikkakin nuo tietyt jutut puheista on helppo mieltää niin jotain aina pystyy toki sanomaan..

Tässä nyt jotain purtavaa jotta saat käsitystä tuohon asiaan, oikein mukavaa viikonloppua ja kiva kun voin olla avuksi  :knuppel2:

Minna

Hei.
Aika hyvin! (: Minulla on Neptunus ensimmäisessä, ja pluto kahdennessatoista huoneessa. Ehkä ne unet siihen sitten liittyvät jotenkin, en tiedä.
Uskaltaisin myös väittää Pluton olevan sulkeutuvassa sekstiilissä tämän neptunuksen (ja uranuksen) kanssa, ja sitten olevan oppositiossa kuun kanssa, sekä yhtymässä nousumerkin kanssa. Ja Neptunus on sulkeutuvassa kolmiossa kuun kanssa. Ja.. Äsh, tästä tulee romaani, jos jatkan vielä kirjoittamista, hahah. Muttamutta, kiitos kamalasti tästä sinulle, sainpahan ainakin selityksen. Ja sitä vielä piti tuohon lisätä, että minulla on myös unettomuutta ja saatan heräillä keskellä yötä ilman syytä.
Vaikutat olevan hyvä karttojen tulkitsemisessa (:

Moi,

tuosta ahdistavuudesta ja kuolemaan liittyvästä veikkaisin, että linkittyy Plutoon / 8n huoneeseen jossa mukana Neptunus joka hallitsee alitajunnan eli siis unien 12. huonetta, tämä nyt ensimmäisenä tuli mieleen kun puhelit enneunista niin olisko Neptunus 1 tai 12 huone vaikka ja kontakti Plutoon kun siinä yhdistyy unet ja ahdistavuus/kuolema, mahdollisuuksia on toki muitakin.

Minna

Mmh, minulla on :kuu: :harka: ja viidennessä huoneessa. Muistan uneni melko loistavasti ja enneunia tulee myös jonkin verran nähtyä. Suurimmat osat unistani ovat itseasiassa melko ahdistavia ja jotenkin kuolemaan liittyviä, en todellakaan tiedä sitten, liittyykö tämä kuun sijainti uniini mitenkään.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: Syringe - 11.08.2012 12:37:02
Haha, totta :Dd

Mulla on :jousimies: (joka on myös mun nousumerkki) 12. huoneessa ja sitten tämä :skorpioni: 10 ja 11 huoneessa (kumpikin pieeniä huoneita), eikä niissä kahdessa ole oikeestaan planeettoja ollenkaan, paitsi :chiron: (10. huoneessa).
Ja onhan mulla tuolla kahdeksannessakin huoneessa aikalailla planeettoja, :aurinko:, :merkurius:, :venus:, :kuunsolmu: (nämä 4 planeetta :neitsyt:, mikä on aurinkomerkkini) ja :mars: :leijona:. En tiedä sitten näiden liittymisestä uniin, muttamutta..

Njah, muistan uneni kuitenkin oikeastaan todella hyvin ja lähes joka yöltä. Mutta ehkä näin, saatan joskus yhtäkkiä herätä, yleensä viiden tai neljän aikoihin, joskus uni siitä vielä siitä tulee, joskus ei. Ei niin nyt aina käy, mutta jonkin verran.
Jepjep (: Mmh. Ja just se tosiaan, että illalla ja yöllä pää tuntuu käyvän aiivan ylikierroksilla ja ajatuksia lentelee siellä täällä. Muttajuu, pitää varmaan vaan alkaa illalla jättää kaikki telkkarin katsominen ja muu sellanen vähemmälle, varsinkin, kun ne koulutkin alkaa. Hmph.
Jaajuu, uranus ja neptunus on tosiaan yhtymässä, siitä en kauheesti tietoa ole saanut selville, tai ylipäänsä hirveästi koko kartasta (tai noh, perusasiat), but im working on it! :Dd

Ja samoin, hyvää viikonloppua sullekin. :3

Syringe,

Kiitos kiitos, ihan hyvä, että on perusasiat hallussa kun on siirtymässä alalle  :D

1. huone on minä; meidän oma keho ja itseilmaisu, aloitteellisuus sekä kehitys jne.
12. huone alitajunta; myös unet, salaisuudet, juoruilu, eristäytyneisyys jne.

Molempien kautta ilmaisemme uniamme joten eikö ole ihan looginen paikka vaikkakin yleisimmin unien huone onkin  :kalat: 12. huone.

:pluto: käsittää sisäisen muutoksen + voiman, kontrolli, stressi, intensiivisyys, alitajunta kuuluu siihen eli käytännössä ne syvimmät vaistot mitkä on käsiteltävä.. käytännössä  :pluto: 12 huoneessa tarkoittaa pääosin sitä, että teet sisäistä muutosta juuri alitajunnan kautta.  :skorpioni: hallitsijana kamaluudet kuuluu sinne ja sitähän kuvastaa myös :skorpioni: 8. huone joka sisältää vakuutukset.. hih
Näin ne asiat linkittyy toisiinsa.  :D

Eli väkivaltainen ja/tai intensiivinen uni on siis sitä  :pluto: kun taas  :neptunus: tulee illuusiot, luovuus, mielikuvitus, haavoittuvuus, herkkyys, idealismi, salaisuudet, liiallista päihteiden käyttöä itse myös välttäisin kun 1/12 huoneissa noita jne.

Sekstiili on hyvä, sehän on sitä huomaamatta tapahtuvaa eli kulma ei ole sinällään haasteellinen.

Veikkaan sitä, ettet muista kun heräät kun  :pluto: alitajunnan huoneessa luo sisäistä ressiä käsitellä asioita vaikka unissa jos ei pää sitä jostain syystä kykenisi vaikka tekemään joten et välttämättä muista herätessäsi enää syytä vaikka alitajunta onkin varmasti silloin ruksuttanut jotain sellaista mihin et ole ollut vaikka valmis joten luonnollinen tapa on herätä, näin ajatuksena kun jokin selitys sille varmasti on mutta ei niitä kannata miettiä ellei ole kyse jatkuvasta heräilystä..  :pluto: kytkisin tuon unettomuuden kun sieltä tulee myös kontrolli eli on aikoja jolloin ei osaa levätä kun alitajunnassa on jonkinlaista ressiä vaikka illan miettinyt paljon asioita ja ajattelee että pää on ihan tyhjä mutta silti ei kykene nukkumaan, silloinhan aina käy ylikierroksilla kun on miettinyt liikaa asioita tms. Saatko langasta kiinni mitä yritän sanoa ? Eli jos unettomuus vaivaa usein niin silloin tulisi puuttua siihen niin et rauhoittaa illan, ei käy jumpissa iltaisin ja vähän niinkuin maadoittaa itsensä luovaan harrastukseen (stressi painaa niin vastapainoksi) jolloin rauhoittuu ja nukkuminen on myös helpompaa..
Ja mitä tulee tuohon  :kuu: niin se sisältää tietysti tunteet, muutoksen, väsymättömyyden, perheen sekä myös julkisuuden niin sehän voi vaikuttaa vaikka uniin niin, että ihmissuhteissa kaipaat tai tarvitset jotain muutosta mikä sitten heijastuu uniisi jos et ole vielä valmis tekemään sitä päätöstä minkä haluat..

 :uranus: tietysti tuo visionääristä muutoshalua elämään sekin tietysti kun oli kerran Nepparin kanssa yhtymässä mutta en lähde enempää arpomaan kun kartta on aina kokonaisuus, vaikkakin nuo tietyt jutut puheista on helppo mieltää niin jotain aina pystyy toki sanomaan..

Tässä nyt jotain purtavaa jotta saat käsitystä tuohon asiaan, oikein mukavaa viikonloppua ja kiva kun voin olla avuksi  :knuppel2:

Minna

Hei.
Aika hyvin! (: Minulla on Neptunus ensimmäisessä, ja pluto kahdennessatoista huoneessa. Ehkä ne unet siihen sitten liittyvät jotenkin, en tiedä.
Uskaltaisin myös väittää Pluton olevan sulkeutuvassa sekstiilissä tämän neptunuksen (ja uranuksen) kanssa, ja sitten olevan oppositiossa kuun kanssa, sekä yhtymässä nousumerkin kanssa. Ja Neptunus on sulkeutuvassa kolmiossa kuun kanssa. Ja.. Äsh, tästä tulee romaani, jos jatkan vielä kirjoittamista, hahah. Muttamutta, kiitos kamalasti tästä sinulle, sainpahan ainakin selityksen. Ja sitä vielä piti tuohon lisätä, että minulla on myös unettomuutta ja saatan heräillä keskellä yötä ilman syytä.
Vaikutat olevan hyvä karttojen tulkitsemisessa (:

Moi,

tuosta ahdistavuudesta ja kuolemaan liittyvästä veikkaisin, että linkittyy Plutoon / 8n huoneeseen jossa mukana Neptunus joka hallitsee alitajunnan eli siis unien 12. huonetta, tämä nyt ensimmäisenä tuli mieleen kun puhelit enneunista niin olisko Neptunus 1 tai 12 huone vaikka ja kontakti Plutoon kun siinä yhdistyy unet ja ahdistavuus/kuolema, mahdollisuuksia on toki muitakin.

Minna

Mmh, minulla on :kuu: :harka: ja viidennessä huoneessa. Muistan uneni melko loistavasti ja enneunia tulee myös jonkin verran nähtyä. Suurimmat osat unistani ovat itseasiassa melko ahdistavia ja jotenkin kuolemaan liittyviä, en todellakaan tiedä sitten, liittyykö tämä kuun sijainti uniini mitenkään.


Otsikko: Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin?
Kirjoitti: minsa - 11.08.2012 22:08:36
Syringe,

:jousimies: 12. huoneessa, jouskari kuvaa maailmanmatkaajaa joten voit käydä unissa kaukomailla ja/tai hyvin henkisissä kuvioissa kun 9 huoneen hallitsija :D

Minna