Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Gimmy - 27.10.2005 08:57:41



Otsikko: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Gimmy - 27.10.2005 08:57:41
Millaisia planeettoja teillä on ekassa huoneessa?

Itselläni on siellä Neptunus ja olisi kiva tietää, mitkä asiat omassa elämässä saisi laittaa sen piikkiin. Olen  :askendentti:  :skorpioni:, mutta tuo neptunus on 1*  :jousimies:. Tanhualta saamassani analyysissa oli kerrottu planeettojen huonesijoituksesta vain marsiin asti.

Luin Nikulan kirjasta joitain tulkintoja, mutta olisi hauska saada synteesi siitä, mitä tällainen yhdistelmä mahdollistaa...


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: apache - 27.10.2005 10:07:10
Neptunus ekasa huoneessa saattaa viitata esim. vaikeuksiin oman persoonan muodostamisessa, erilaisten "naamioiden" taakse menemiseen, meedion kykyihin tai vastaaviin ominaisuuksiin, psykosomaattisiin vaivoihin, korostuneeseen hyväntahtoisuuteen...


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Athene - 27.10.2005 10:20:15
mulla on ekassa huoneessa pallas ja kuu mitään muita planeettoja ei oo lainkaan! Mitäs tää meinaa? ???


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Mamie - 27.10.2005 10:27:48
Apache! :)
Mitä uranus ykkösessä tarkoittaa??  :smiley6600:


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Almah - 27.10.2005 10:41:29
Minulla ensimmäinen huone näyttää tältä.. :askendentti: :vesimies:,  :kuu:  :vesimies:,  :vesta: :kalat:  :aspect_con:  :pallas: :kalat: :aspect_con:  :mars: :oinas: :aspect_con:  :jupiter: :oinas: :aspect_con:  :chiron: :oinas:.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Chloe - 27.10.2005 10:53:02
Heip.
Minullakin on Neptunus 1. huoneessa ja toden totta, oman persoonan rakentaminen on ollut melkolailla tikkuista. Mitäs sitten jos sekä Neptunus että Asc ovat 1 huoneessa ja skorpionissa?
Miten sen voisi tulkita?


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Synapsi - 27.10.2005 10:58:41
Hei Gimmy

Olen myös noususkorppari ja Neptunus ykkösessä.  :uglystupid2:

Taitaa vaikuttaa päiväunelmointiin, mielikuvitukseen ym. On helppo aistia kanssaimmeisten fiilixiä, sen kun sais vielä halutessaan kytkeä pois päältä, olis kiva!!!
Sitten neppari ykköset yleensä hurmioituu musiikista ja taiteista keskimääräistä enemmän.
Voipi olla myös liiallista hurmioitumista nautintoaineisiin....
Ylipäätään kaikenlaista halua häipyä "arjesta".
Tuossa jotain mitä tuli mieleen, mites itse asian koet?


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Rohana - 27.10.2005 11:24:15
:P Mulla kököttää Saturnus ekassa huoneessa minkä sanotaan kai tuovan vakavuutta ja totisuutta luonteeseen.
kaipa se tälleen Tuplavahingolle onkin ihan suotavaa tietyssä määrin, etenkin kun Oinas vielä kenkkuilee Kuussa.
Vakavasti ottaen, pitää paikkansa. Jos joku tietää enemmän infoa saturnus 1. huoneessa-asioista, niin kiinnostuneena lueskelen!


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: tarjamj - 27.10.2005 11:34:10
Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan, mitä yksinäinen Uranus 1. huoneessa tarkoittaa! Muut planeetat ovatkin sitten ahtautuneet 4- ja 5-huoneisiin, pari hassua planeettaa jossain muualla  :o.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: CorvusLeonis - 27.10.2005 14:54:19
:aurinko: &  :pluto: ykkösessä kököttää. Eräs tyyppi jolla on samaisessa asemassa  :neptunus: ja  :uranus: sanoi mulle kerran, että egoni on valtava. Mitäpä muuta se meinaisikaan. ???


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Alcedo - 27.10.2005 15:31:42
Minulla on siellä Jupiter, nousevana planeettana. Luin, että se laajentaa henkisesti - mutta myös fyysisesti! Eli linjojen pitäminen on työn ja tuskan takana - tosin nyt kyllä kondiksessa (sen työn ja tuskan avulla)!  :2funny: :2funny: :2funny:


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: irkkunen - 27.10.2005 15:36:58
Mulla ei ole ykkösessä mittään. Pluto 2. huoneen alussa kyllä, ja nämä huoneiden rajathan kuulemma on vähän häilyviä.

Nikulan Astrologian ihmiskuvassa Uranuksesta 1. huoneessa sanotaan mm. seuraavaa: mahdollisesti varhaiskypsyyttä, kyky imeä uusia virtauksia, muotitietoisuutta, edistysmielisyyttä. Tykkää uudesta tekniikasta (onhan teillä jo uusimmat kamerakännykät?), nopeasti itseään ja maailmankuvaansa uudistava. Usein erikoistumista maun ja elämäntapojen suhteen. Intensiivinen ja lyhytjännitteinen. Vaikea hyväksyä niin maallista kuin taivaallistakin arvovaltaa. Kuulostiko tutulta? Mulla Uranus 3. huoneessa joten se ei liity tähän.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Tina - 27.10.2005 16:21:38
Neptunus ekasa huoneessa saattaa viitata esim. vaikeuksiin oman persoonan muodostamisessa, erilaisten "naamioiden" taakse menemiseen, meedion kykyihin tai vastaaviin ominaisuuksiin, psykosomaattisiin vaivoihin, korostuneeseen hyväntahtoisuuteen...
Gimmy ja Synapsi, tässä vielä yksi noususkorpioni, jolla Neppari nousussa ja ykköshuoneessa. Tuo 'korostunut hyväntahtoisuus' hyppäsi heti silmiini. Sepä herkkää, kun annetaan nousuksi karttaympyrän veemäisin merkki. Eipä ihme, että ihmiset juoksevat kirkuen pakoon!

Synapsin luonnehdinnasta voin vain sanoa, että osui ja upposi. Arkeen ankkuroituminen ei kerta kaikkiaan onnistu. Onko teidän Neptunuksenne nyt transitoivan Nepparin tulilinjalla? Minulla paraikaa neliössä ja samalla yhtymässä muutamaan vesimiesplaneettaani. Oletteko alkoholisoituneet? Taiteellistuneet? Saaneet uusia lahjakkaita tuttavia? Herkistyneet, muuttuneet, pehmenneet...

... tai täysin seonneet? :uglystupid2:


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: apache - 27.10.2005 16:32:03
Christian: kiinnostukseni heräsi :D Tuttavallani on nimittäin myös Jupiter ykkösessä (vieläpä yhtymässä AC:hen, mikä varmasti vahvistaa vaikutusta entisestään) ja hänessä se ilmenee toisinaan ääripäihin menemisenä. Liioittelua, provosointia, uskomatonta dramatisointia, kaikenlaista extreme-meininkiä... Niin hyvässä kuin pahassakin :uglystupid2: :2funny: :crazy2:!Hänellä on tosin muistaakseni myös uranus ykkösessä, joka varmaan lisää kyseisiä piirteitä entisestään.Toisaalta tuo Jupiterin sijainti kai tuo optimistisuutta, avoimuutta, hyväntahtoisuutta jne.  Onkos sinulla mahdollisesti vastaavia piirteitä?

Almah: onpas sinulla aikamoinen lasti ykkösessä! asteroideja en valitettavasti katso tuntevani tarpeeksi hyvin, jotta niistä mitään uskaltaisin sanoa, mutta varmaan jostain keskustelusta löytyy se suomenkielinen asteroidisivusto, jossa asteroidien sijainteja on puitu tarkemmin. Mars ykkösessä antaa melkoisen energialatauksen ja lisäksi korostaa oinasmaisuuttasi entisestään! Kuu ykkösessä saattaa tehdä ihmisestä erityisen spontaanin, luonnonlapsimaisen, lyhytjännitteisen, alttiin ympäristön mielialoille, ailahtelevaisen...

Auringonkukka: mielestäni monet, joilla saturnus on ekassa huoneessa, vaikuttavat paljon ikäistään kypsemmiltä. Jotenkin tuntemillani tapauksilla on aina ollut taipumus oikein vetää vastuunkantoa vaativia tehtäviä puoleensa. Monilla jo lapsuudenkoti ollut aika vaativa. Tiettyä kaurismaisuutta näissä ihmisissä olen huomannut.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Synapsi - 27.10.2005 16:40:55
Tina

Ei oo vielä Neptunus neliö päällä, reilut 10 astetta vielä armonaikaa!
Oon vaihteeksi hulppeissa tunnelmissa, kun Pluto transitoi kolmiolla aurinkoa   :2funny:

Uteliaana odottelen, miten toi Neptunuksen neliö sitten aikanaan ilmenee. Kaloissa on merkuriusta sun muuta. Ja kohta alkaa Uranuskin siellä rymistellä. Eipähän käy tylsäksi.

Mitäs toi neliö on sinulle tehnyt? Onko mitään noita mainitsemiasi oireita näkynyt?


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Capricorn - 28.10.2005 09:40:39
Mun eka huone näyttää tältä:  :askendentti:  :skorpioni:,  :merkurius:  :jousimies:,  :neptunus:  :jousimies:,  :ceres:   :jousimies:,  :pallas:  :skorpioni:. Aspekteista ainakin Neptunus yhtymä Merkurius. En oikein vielä hallitse näitä aspekteja.  :-\

Oman persoonan muodostaminen on tosiaan ollut aika vaikeaa ja jos naamioilla tarkoitetaan rooleja niin pitää sekin paikkansa. Ja ilman musiikkia en voisi kuvitellakaan eläväni ja monet harrastuksistani ovat taiteellisia. Ja mielikuvitusmaailma olisi joskus paljon houkuttelevampi kuin todellisuus.  :-[


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Almah - 28.10.2005 09:58:06
Kiitos Apache!  :smitten:

...Laulaa itsekseen... tuuliviiri rauhaton... :2funny:


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Ajatus - 28.10.2005 13:13:58
Heh, nyt vasta ehdin vastata tähän (yllättäen) kiinnostavaan aiheeseen! ;) Tässäpä oma ykköshuonepläjäykseni - askendentista lukien siis:

Mars :vesimies:
Kuu :vesimies:
Merkurius :vesimies:
Aurinko :kalat:
Jupiter :kalat:
Venus :oinas:
Chiron :oinas:

Asteroidit jos laittaa vielä listan jatkoksi, niin sieltä löytyy myös Vesta, Pallas, Ceres ja Juno, sekä tämä uutukainen Pholus. Lisäksi onnenpiste ja Lilith sijaitsevat ykkösessä. Ruuhkaa, eh? :buck2:

Ihmettelin joskus, täytyisikö moisen "epäsuhdan" takia vaihtaa huonejärjestelmää, mutta nykyään olen sitä mieltä että Placidus-karttani kuvaa oikein hyvin niitä asioita, joita olen elämässä opetellut ja joista olen ollut kiinnostunut: psykologia, ihmisen persoonan kehitys, itsetunto ja itsetuntemus, sekä tietysti ihmissuhteet (myös 7. huone on iso ja siellä sijaitsevat Uranus ja Pluto). Ylipäätään olen pyöritellyt paljon asioita itsekseni ja peilannut niitä toisten kautta. Olen luonteeltani jonkinasteinen tarkkailija, seurailen ihmisten käyttäytymistä ja olen kiinnostunut esim. omien ajatusten voimasta, etenkin myönteinen ajattelu (aur-Jup...) kolahti aikanaan kunnolla.

Ykköshuone on Oinaan huone ja Oinaan/Marsin väri on punainen. Itsekin pidän punaisesta väristä (Mars, Oinas-Venus 1. huone) ja käytän sitä jonkin verran vaatteissa ja sisustuksessa. Oinas-teema on myös suvussa hauskasti periytynyt siten, että äitini molemmat vanhemmat olivat aurinko-Oinaita, äidilläni on Mars-aurinko-yhtymä ja minulle sitten jäi "vain" tämä ykköshuonekasautuma. ::)


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Alcedo - 28.10.2005 16:05:41
Christian: kiinnostukseni heräsi :D Tuttavallani on nimittäin myös Jupiter ykkösessä (vieläpä yhtymässä AC:hen, mikä varmasti vahvistaa vaikutusta entisestään) ja hänessä se ilmenee toisinaan ääripäihin menemisenä. Liioittelua, provosointia, uskomatonta dramatisointia, kaikenlaista extreme-meininkiä... Niin hyvässä kuin pahassakin :uglystupid2: :2funny: :crazy2:!Hänellä on tosin muistaakseni myös uranus ykkösessä, joka varmaan lisää kyseisiä piirteitä entisestään.Toisaalta tuo Jupiterin sijainti kai tuo optimistisuutta, avoimuutta, hyväntahtoisuutta jne.  Onkos sinulla mahdollisesti vastaavia piirteitä?
Liioittelua kyllä, mutta uskoisin, ettei ehkä siinä määrin kuin kuvaat. Johtuneeko tosiaan tuosta Uranuksen "puutteestani". Äärimmäisyyksiin asti olen optimisti: aina on näkyvissä valoa jossain!  :) Hyväntahtoisuutta on myös roppakaupalla. Avoimuuttakin löytyy - oliskohan sekin, että pärstävärkkini komeili tossa avataarassa jonkinlainen merkki siitä? Ei tosin komeile (tai rumeile, kuinka vaan  :2funny:) enää, koska eilen piti vaihtaa toiseen ja nyt tämä "rakkine" ei suostu antamaan mulle ollenkaan avataria.  :(


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: kaapokisu - 28.10.2005 16:14:27
Mitäs merkurius ykkösessä tarkoittaa ?  ::)


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: saai - 28.10.2005 17:54:02
Merkurius ykkösessä (missä se on minullakin) utelias, sopeutuva, levoton. Helppojen aspektien kanssa sujuva ulosanti, vaikeilla aspekteilla änkykystä, puhehäiriöitä. Intellektuelli ja nokkela. Melko minä-keskeinen ajattelu, vaikea ymmärtää muiden tunteita. Älykäs; hyvä sijainti kirjoittajille, lääkäreille, tiedemiehille. Syvä tarve ilmaista itseään, ja joskus puhut ennenkuin ajttelet. Yleensä rationaalinen lähestymistapa. Tämä oli kirjasta The Only Way to Learn Astrology.

Uranus ykkösessä on omaperäinen.

Neptunus ykkösessä usein unelmoija, hyvä mielikuvitus. Ei näe itseään selkeästi, mitä myöskään muut eivät tee. Hyvillä aspekteilla mielikuvitusta käytetään taiteeseen, huonoilla aspekteilla mielikuvitus saattaa uuvuttaa energiat.

Jupiter ykkösessä optimismi, suvaitseva, ennakkoluuloton. Rakastaa matkustelua ja kaikenlaista "suuruutta, avoimuutta". Ystävällinen, onnellinen, looginen. Väärinkäytettynä voi johtaa liialliseen nautinnonhaluun, kärsimättömyyteen, jonkinlaiseen "suuruudenhulluuteen".

Saturnus ykkösessä vakava jne. Mutta nämähän on tässä ketjussa jo mainittukin.

Ykkösessä planeetan merkitys näyttää korostuvan.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: saai - 28.10.2005 18:19:41
Kun kerran innostuin, niin kirjoitan tähän vielä karkeasti ja lyhyesti samaisesta kirjasta selitykset Neptunukselle skorpparissa ja jouskarissa. Hyvin tuntuu menevän yksiin kaikkien huomiot muuten edellä.

Jousimies avoimuuden, suoruuden ja idealismin merkki. Tuntee tarvetta ylempiin uskonnollisiin ja filosofisiin arvoihin. Tutkivat mielen voimia, uudistavat lakeja ja etsivät elämän syvempää tarkoitusta. Uusia ideoita koskien koulutusta, kiinnostunut vieraista kulttuureista, idea universaalista uskonnosta helppo. Jos Neptunus on huonosti aspektoitunut voi vaellella ilman tarkoitusta, tuomiointikyvyn puutetta, epäluottamusta muihin ja uskomista vääriin profeettoihin.

Skorpioni: Tutkiva, magneettinen, tunteellinen ja hyvät palautumisvoimat. Intensiteetti, jolla he hyökkäävät, johtaa uusiin lähestymistapoihin maalauksessa, kirjallisuudessa, uskonnossa, politiikassa ja muissa elämän muodoissa. Jos vaikeasti aspektoitunut voi tuottaa mustaa magiaa, pakkomielteitä, petollisuutta, omituisia seksikäytäntöjä, etenkin haasteellisilla aspekteilla Marsiin ja Venukseen.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Illusion - 28.10.2005 19:09:21
Hmmm... Mulla on ykköshuoneessa Pluto ja Saturnus yhtymässä keskenään. Toi Saturnus tuo ehkä jotenkin sitä vakavuutta, että otan itseni toisinaan liian vakavasti (tai sitten en... ;D) Tuntuu kyllä, että nykyään nauran vaan vaikken siitä palkkaa saa ja pokka ei ole ikinä ollut hyvä vaan suu hymyssä yleensä elelen  :D

Pluto varmaan tuo sitä, että suhtaudun intohimoisesti kaikkeen mistä oon kiinnostunut. Siis jos mulle kerrotaan joku hyvä juttu, niin varmasti vähemmän dynaamiset ihmiset katselee kummastuneena vierestä, ku mä sitten kiihkoan, vauhkoan, intoilen ja pinkoilen millon mistäkin! Oon ujostilan vallassa jos istun vain rauhallisena paikallaan enkä anna käsien viuhtoa ja ilmeiden vaihtua kasvoillani. Mulla on energiaa!!  :2funny: :2funny: :2funny:


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Linn - 28.10.2005 20:30:36
Huh-huh Ajatus  :o! Aikamoinen edustus ykkösessä.

Kiitos Saai selityksestä Nepparista Jouskarissa!

Mulla on Uranus ykkösessä. Oli tosi mielenkiintoista tästä ketjusta innoittuneena käydä läpi karttoja ja katsella läheisten ykköshuoneita. Tuli sellainen mieleen, että kun avomiehellä siellä on tuo Saturnus (ja Mars), eikä hän ole ollenkaan vakava ihminen, niin voisiko se vaihtoehtoisesti merkitä esim. kunnianhimoisuutta??

Linn


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: apache - 28.10.2005 20:59:08
Linn: enpä yhtään ihmettelisi! varmasti antavat pontta myös raataa kunnianhimojensa eteen...


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Tiikerililja - 28.10.2005 21:38:08
Uranushan siellä ainoana, vaa'assa ja ihan huoneen vikoilla asteilla.

"Nikulan Astrologian ihmiskuvassa Uranuksesta 1. huoneessa sanotaan mm. seuraavaa: mahdollisesti varhaiskypsyyttä, kyky imeä uusia virtauksia, muotitietoisuutta, edistysmielisyyttä. Tykkää uudesta tekniikasta (onhan teillä jo uusimmat kamerakännykät?), nopeasti itseään ja maailmankuvaansa uudistava. Usein erikoistumista maun ja elämäntapojen suhteen. Intensiivinen ja lyhytjännitteinen. Vaikea hyväksyä niin maallista kuin taivaallistakin arvovaltaa. Kuulostiko tutulta? "

Ja pahus kun pitää paikkansa! Vähän ehkä omaperäinen ja valtavirrasta poikkeava niin maailmankatsomukseltaan kuin mielipiteiltäänkin. Ja vielä kehtaa salaa olla vähän ylpeä siitä! ;) En kylläkään välitä muodista tai tekniikan edistyksellisyyksistä tms. -ennemminkin tekisi mieli painaa kehityksen jarrua -mihin meillä muka on niin kiire?! Tekniselle alalle olen kuitenkin ammattini puolesta päätynyt, hups! No joo, sitä intensiivisyyttä ja lyhytjänteisyyttäkin löytyy, vaikka sitä viimeiseen saakka koitan pidätelläkin.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: taimi - 29.10.2005 00:29:33
Mulla on nousevana planeettana ISÄ Saturnus joka rajoittaa mutta mua tupla veskarina ehkä ihan hyvänä;:   Onnen planeetta JUPITER sijaitsee siellä. Joka tuo onnea;;; kai se jossain sitten näkyyy.. kun olen tällainen RISKISalttiin tekijä, aina sattuu ja tapahtuu  !!!!!!!jotain.m:, :vesimies: : :vesta:vesta: :vesta: :vesta: NIIN ja Vesta on siellä myös  :)


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Jem - 10.04.2006 13:05:52
Mulla on ekassa huoneessa ainoastaan Kuu (Leijona). Onko kellään teoriaa mitä se saisi aikaan? :)


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Mirjam - 10.04.2006 14:04:35
Miulla on ykköshuoneessa;

 :aurinko:  :vesimies:
 :merkurius:  :vesimies:
 :ceres:  :kauris:


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: täysikuu - 10.04.2006 14:12:33
Minulla on ykköshuoneessa se neptunus, skorpparissa. Kuu on jellonassa.

Olen joo huomannut näitä samoja juttuja kuin toisetkin....
Mulla matalapaine menossa.
Olen aina halunnut jotain ihan muuta kuin yleensä toiset.... :P
Ulkomaille minä haluan ja mutta kun....en vaan tiedä vieläkään mitä isona tekisin :knuppel2:
Miten yleensä tohon ammattiin toi ykkösen juttu vaikuttaa?


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: pluto - 10.04.2006 14:27:11
Mulla ykkösessä allekirjoituksessakin näkyvä  :pluto: :aurinko: :mars: -stellium.
Minä! Minä! Minä!

Juu, egossa löytyy...


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Maukka - 10.04.2006 14:44:16
Mitähän tarkoittaa, kun ykkönen ja vielä kakkoshuonekin ammottavat tyhjyyttään?
Pluto on ihan 12 ja 1 rajalla, mutta noteerattu syntymäkartassa 12 puolelle.
Itse en näistä mitään ymmärrä.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Perhonen - 10.04.2006 14:52:51
Jahas...  :)

Mulla on:
 :kuu:   :merkurius: ja  :pallas:  vesimiehessä
 sekä
 :juno:  kaloissa

Mitähän nämä kertoo.......  :idiot2:

Jos joku voi selventää  ::)


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: pluto - 10.04.2006 15:19:56
Pluto on ihan 12 ja 1 rajalla, mutta noteerattu syntymäkartassa 12 puolelle.
Itse en näistä mitään ymmärrä.

Täällä on ollut keskustelua Plutosta askendentilla:

http://www.astro.fi/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=5206.0


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: kaapokisu - 10.04.2006 16:59:07
Kun tarkemmin silmäilin, löytyihän sieltä ykkösestä merkkarin lisäksi uranus ja mars  :laugh: Merkuriuksesta :skorpioni: ja uranuksesta :skorpioni: oli jo vähän juttua, mutta osaisiko joku kertoa marsista :skorpioni: ykkösessä? Olenko päällekäyvää ja rohkeaa tyyppiä  ;D


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Maukka - 10.04.2006 22:58:51
Kiitti Pluto vinkistä,
seurailinkin keskustelua (Pluto asc:llä) jo aiemmin ja tunnistin kyllä kuvauksista itseni hyvinkin voimakkaasti. Osaatko yhtään antaa vinkkiä noista tyhjistä huoneista, miten ne vaikuttavat? Minulla ovat tyhjinä 1, 2, 4 ja 10.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Linn - 11.04.2006 10:00:00
Kaapokisu,

Kysyit Marsista ensimmäisessä huoneessa. Avomieheltäni löytyy tämä sijainti, tosin Leijonassa. Hän on ainakin aika tulinen, lyhytpinnainen ja rohkea ihminen. Toisaalta tuon Marsin kanssa on yhtymässä Saturnus (Ravun puolella, AC:lla), mikä tuo myös pitkäjänteisyyttä ja kunnianhimoa.

Mutta mielestäni tuo Mars ykkösessä selittää hänellä todella hyvin joitakin hallitsevia luonteenpiirteitä, joita ei voisi päätellä aurinko- tai nousevasta merkistä (Härkä ja Rapu).

Linn


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Keijutar - 11.04.2006 10:09:50
Heeeiiiiiii! Mullei ole 1.huoneessa mitään  :o  :o  :o  Anoastaan 12.huoneesta  :askendentti: tulee puolittain 1.huoneeseen  ??? Voisiko joku tietäväinen selventää,mitä meinaa kun on typötyhjä,elämänikö tyhjää on???


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Mirjam - 11.04.2006 10:29:19
Eikös tuo ykkös huone kuvaa näin suppeasti ilmaistuna persoonallisen minuuden aluetta?

Mulla kun siellä on tuo  :aurinko: :vesimies:, se tarkoittaisi, että persoonallinen minuuteni ilmenee tietoisten päämäärieni, henkisen luovuuteni ja energisyyteni kautta normaalista poiketen ja uusia ideoita toteuttaen..  :buck2:

Ja kun siellä on tuo  :merkurius: :vesimies: , niin sekö tarkoittaisi, että persoonallinen minuuteni ilemenee myöskin
mahdolisen kykyni kommunikoida, puhua, oppia asioita ja käyttää niitä, kautta....ja taas normaalista poiketen ja uusia ideoita toteuttaen....

Ja vielä kun on tuo  :ceres: :kauris: siellä ykkös huoneessa...niin...hmm..ceres ei ihan selkeä ole, mutta...
kaurismaisesti cerestä eli toimivat tehokkaasti, järjestelmällisesti ja parasta hyötysuhdetta tavoitellen.... :idiot2:

Liittyykö tähän ne aspektit, joissa on nuo kyseiset planeetat mukana  :aurinko:  :ceres: ja  :merkurius: ???


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Jinx - 11.04.2006 10:36:13
Hmmm...
Miulla on 1. huoneessa Mars  :vesimies: ja Jupiter  :kalat:...
Mitäs tämä meinaa???


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Keijutar - 11.04.2006 13:03:16
Olenko minä toisinsanoen siis persoonaton,kun 1.huone on tyhjä?

 :-\


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Maukka - 11.04.2006 22:51:06
Tätä samaa persoonattomuutta minä ihmettelen?
Vai onko persoonallisuus niin elastinen, ettei sitä voi määritellä?


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: Ajatus - 12.04.2006 15:07:55
Ei minusta voi mitenkään sanoa, että ykköshuoneen planeetat määrittelisivät onko "persoonaa" vai ei. Jokainen meistähän on oma persoonansa joka tapauksessa.

Itse näen asian niin, että huonepainotukset kertovat lähinnä siitä, mitkä asiat elämässämme korostuvat ja mistä useimmiten myös opimme eniten, olemme eniten kiinnostuneita. Pelkkään huonesijaintiinkaan ei kuitenkaan pidä tuijottaa, myös merkkisijainnit ovat tärkeitä. Itselläni esim. aurinko on Kaloissa, joka opettaa näkemään kokonaisuuden, sen että kaikki ovat yhtä ja samanarvoisia. Se sijaitsee kuitenkin ykköshuoneessa, mikä tuo tämän minä-aspektin, eli samalla on opittava myös olemaan terveesti itsekäs ja kehitettävä sitä omaa persoonaansa. (Huomaan muuten, että käytän jatkuvasti itseäni esimerkkinä, kun kerron asioista... ;))

Jokaisella siis on samat huoneet kartallaan eikä planeettojen sijoittuminen mitenkään poista yhtään huonetta käytöstä. Se vain korostaa tiettyjä asioita, mitä ehkä olemme täällä opettelemassa - ja mitä kautta voimme ehkä olla myös hyödyksi muille. On myös hyvä muistaa, että transitoivat planeetathan kiertävät jatkuvasti huoneita läpi, eli vaikkei ykkösessä planeettoja syntymäkartalla olisikaan, voi siellä vaikuttaa joku transitoiva planeetta, joka korostaa kyseisen huoneen asioita aina tiettyjen ajanjaksojen ajan.


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: metsätonttu - 12.04.2006 15:50:59
Christian: kiinnostukseni heräsi :D Tuttavallani on nimittäin myös Jupiter ykkösessä (vieläpä yhtymässä AC:hen, mikä varmasti vahvistaa vaikutusta entisestään) ja hänessä se ilmenee toisinaan ääripäihin menemisenä. Liioittelua, provosointia, uskomatonta dramatisointia, kaikenlaista extreme-meininkiä... Niin hyvässä kuin pahassakin :uglystupid2: :2funny: :crazy2:!Hänellä on tosin muistaakseni myös uranus ykkösessä, joka varmaan lisää kyseisiä piirteitä entisestään.Toisaalta tuo Jupiterin sijainti kai tuo optimistisuutta, avoimuutta, hyväntahtoisuutta jne.  Onkos sinulla mahdollisesti vastaavia piirteitä?
Liioittelua kyllä, mutta uskoisin, ettei ehkä siinä määrin kuin kuvaat. Johtuneeko tosiaan tuosta Uranuksen "puutteestani". Äärimmäisyyksiin asti olen optimisti: aina on näkyvissä valoa jossain!  :) Hyväntahtoisuutta on myös roppakaupalla. Avoimuuttakin löytyy - oliskohan sekin, että pärstävärkkini komeili tossa avataarassa jonkinlainen merkki siitä? Ei tosin komeile (tai rumeile, kuinka vaan  :2funny:) enää, koska eilen piti vaihtaa toiseen ja nyt tämä "rakkine" ei suostu antamaan mulle ollenkaan avataria.  :(

Tässä eräs tonttu myös, jolla on jupiter 1.huoneessa.
Ja täytyy myöntää, että draamoja syntyy, ei tarkoituksella, vaan suorastaan intohimoisesti joskus rynnimällä, elämällä ja saamalla myös muita mukaan. Elämä ei varmasti ole tylsää.
Sitten sitä lyö päätänsä seinään ja ihmettelee mitäs tässä nyt oikeastaan tapahtuikaan.

¨Mutta ettei ihan pelkkää kaaosta, niin siitähän syntyy aina myös hyvää. Tulee päivänvaloon joskus uskomattomia asioita ja jotakin kääntyykin oikeaan suuntaan.

Mutta kyllä siltikin on hyvä pikkuisen ensin miettiä, ennen kuin toimii.

nöyrästi metsätonttu


Otsikko: Re: Ensimmäisen huoneen planeetat
Kirjoitti: taria - 12.04.2006 17:17:43
Tässä olisi yksi Kaksonen nouseva Kauris, jolla on ekassa huoneessa Saturnus ja Chiron..???

Mutta kiinnostaa oikeastaan enemmän, että kaikki mahdolliset merkit on seiska huoneessa  :vesta:  :venus: :pluto: :mars: :uranus: :pallas: :kuunsolmu: :juno: .. heh.. ehkä vähän liiottelin, mutta onhan sitä tuossakin..

 :angel: :smitten: