Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Ratkaisu - 01.09.2010 18:21:19



Otsikko: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 01.09.2010 18:21:19
Ajattelin nyt pystyttää Jupiter keskustelun, jotta saisin syvennettyä tämän planeetan vaikutuksen ymmärtämistä. Jupiter on mielestäni ehkä se vaikein planeetta ymmärtää, ainkin itselleni. Miten olette itse tulkinneet syntymäkarttanne Jupiterin? Voi toki yleisempääkin pohdintaa laittaa jupiterin vaikutuksesta yksilöön. Aivan niin kuin haluatte. =)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: K-NRJ - 01.09.2010 19:14:55
Jotkut (oliko se peräti Seppo?) ovat sanoneet että Jupiter on eläinradan joulupukki ja se tuo iloa missä tahansa liikkuukaan. Tuon voi ymmärtää esim. transiittien muodossa, jos vaikka  :jupiter: tulee Auringon päälle niin jotain kivaa voisi seurata. Syntymäkartalla taas siellä, missä  :jupiter: on, se tuottaa iloa.

Itselläni  :jupiter: on huoneessa 5 ja kieltämättä kyllä, 5.huoneen hallitsemat asiat tuottavat minulle iloa.  :)  

Suhtautuisin myllä myös hieman negatiivisesti Jupiteriin. Siinä missä se tuottaa iloa ja laajentaa, niin se voi myös liioitella ja paisuttaa liiaksi. Joillakin henkilöillä, joilta löytyy Merkuriuksen ja Jupiterin negatiivinen aspekti, on taipumus liioitella ellei suorastaan valehdella (hmm. muunnella totuutta).

Jatkan vielä. Jos  :jupiter: on kartalla kovin huonosti sijoittunut (tekee juuri niitä huonoja aspekteja) niin ehkäpä silloin henkilö itse ilmentää juuri niitä sen ikäviä ominaisuuksia. Mielestäni on siis yksipuolista nähdä se vain ilontuojana. Joku pelkästään Jupiterin vallassa oleva ihminen voi olla varsinainen laiskimus!  ;D


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Esmiralda - 01.09.2010 19:24:37
Huhhuh!

Olen tosi tyytyväinen Jupiteriini, joka on Jousimiehen merkissä 1.huoneessa. Se on antanut vauhtia elämääni, välillä kyllä vähän liikaakin, kun sitten se on  :aspect_squ: :mars:, eli saan keplotella sitten kovasti, että selviän kaikesta lupaamastani ja loppuunsaattamisesta.

Samoin  :jupiter: :aspect_opp: :uranus:!  :D

Rapuna, joka kätkeytyy kuoreensa, tuo Jupiter kyllä sen välillä rikkoon! Jupiter tuo elämääni enemmän avoimuutta ja sosiaalisuutta. Kiitän Jupiteriani!  :smitten:


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 01.09.2010 19:38:03
Itseltäni löytyy tuo  :jupiter: 6. huoneesta  :aspect_con: DC ja kumpikin siis  :kaksoset:. Mietin, että itseltäni löytyy  :jupiter: :aspect_tri: :merkurius: niin vaikka tuo ei olekaan negatiivinen aspekti, niin luulen sen tuovan omaan ilmaisuuni tiettyä dramaattisuutta ja liioittelua. En tosin mielestäni ainakaan valehtele paljoakaan, lähinnä vain käytän dramatiikkaa värittäessäni puhettani. Esimerkiksi suuressa seurassa rakastan ihmisten "hauskuuttamisesta" siinä mielessä, että ilmaisen tietyt asian tahallisen kärjistettynä ja teen niistä sitä kautta vitsejä. Uskon kyllä, että hyvinkin helposti vaikeammalla aspektilla tämä piirre voisi tarkoittaa valehtelua ja totuuden muuntelua. Ehkä se positiivisen ja negatiivisen aspektin ero on siinä, että miten tätä taipumusta liioitteluun käytää?

6. huonehan käsittääkseni on uran ja velvollisuuksien huone. Ainakin rakastan omaa alaani. Hyvä työ tällä alalla olisi kyllä suuri haaveiden täyttymys. Toisaalta luulen, että epäonnistuminen työelämässä olisi itselle aika dramaattinen kriisinpaikka. Joten tuoko tämäkin sitten sen negatiivisen puolen?

Olen nyt lueskellut tuosta nikulan kirjasta noista jupiterin aspekteista jonkun verran, mutta en nyt sitten tiedä miten paljon ne itselle natsaa. Esimerkiksi tuo  :aurinko: :aspect_squ: :jupiter: :n pitäisi tuoda sellaista paatoksellisuutta jonkun aatteen puolesta. En oikein kannata varsinaisesti mitään aatetta. Ilmaisen kyllä itseäni aika paatoksellisesti ja saarnaavasti välillä, mutta jonkun kuvan antaminen itsestä ei tee siitä sisäistä ominaisuutta. Hmm, kyllähän tuossa sanottiin jotain tuosta oman persoonan korostamisesta ja siitä, että luo itsestään sellaisen vahvan persoonan jollain alalla...kyllä ehkä sen allekirjoitan.

Palailempa vaikka noihin aspekteihin myöhemmin, niin ei tule ihan hirveän pitkää postausta. =)

 


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: K-NRJ - 01.09.2010 19:46:10
Rapuna, joka kätkeytyy kuoreensa, tuo Jupiter kyllä sen välillä rikkoon! Jupiter tuo elämääni enemmän avoimuutta ja sosiaalisuutta. Kiitän Jupiteriani!  :smitten:

Saati meille karuille Kauriille...  ;) Itse kiitän myös Jupiteria, vaikka monesti se näkyykin vain 5. huoneessani.

Ratkaisulle: Jupiterin ja Merkuriuksen trini on aivan loistava aspekti, joka tuo ajatteluun ja kommunikaatioon avaruutta ja laajakatseisuutta. Se on loistava lahja! (löytyypä itseltänikin)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 01.09.2010 20:00:23
Ratkaisulle: Jupiterin ja Merkuriuksen trini on aivan loistava aspekti, joka tuo ajatteluun ja kommunikaatioon avaruutta ja laajakatseisuutta. Se on loistava lahja! (löytyypä itseltänikin)

Hih, kyllähän täältä minunkin kartalta jotain lahjoja näköjään rupeaa löytymään. ;)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Esmiralda - 01.09.2010 20:15:10
Ratkaisu! Onkin mielenkiintoista lukea noita tulkintoja eri tulkitsijoiden kirjoista.

Tutustun juuri Lehtirannan Henkisen astrologian kirjaan ja siellä  :jupiter: :aspect_squ: :aurinko: puhuu juuri noista ylilyönneistä, liiottelusta ja esim. elämisestä yli omien varojen.

Kun taas minun  :jupiter: :aspect_opp: :uranus: esim. tekee minusta onnenonkijan, jonka raha-asiat voivat helposti mennä hungingolle.  ;D

Voisi olla tottakin, mutta...kun kartalla on niin monta vaikuttajaa niin aina toinen voi pehmentää toista. Raha-asioissa olen nimittäin turhankin varovainen. Toisaalta laitan itseni likoon monessa muussa asiassa ja silloin voin lyödä päätäni seinään että paukkuu!  ???


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 01.09.2010 20:21:56
Kieltämättä kyllä eri astrologit näkevät asiat aina vähän eri tavalla, joten mitä enemmän saa näkemyksiä niin sen parempi.

Valitettavasti olen kyllä aika tuhlaavainen. Kyllä nyt laskut tulee aina maksettua, mutta muuten tulee tuhlattua aina liikaa. Olen toivottoman huono säästämään. Luottokorttia en uskalla itselle ottaa vielä vuosiin...enkä ehkä silloinkaan. ^^ Hyvä toisaalta kun itse tiedostaa tämän piirteen, niin osaa varoa vähän lainojen ja luoton ottamista.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ebenia - 01.09.2010 20:32:44
Minulla on paljon kartalla Jupiterin neliöitä, mutta myös muutama parempikin aspekti. Jupiter tekee neliötä Aurinkooni, Kuuhuni ja Merkuriukseeni (0 astetta) ja lisäksi sekstiiliä Venukseen, triniä Saturnukseen ja Uranukseen ja sekstiiliä Chironiin.

Kaikkein merkittävimmässä asemassa Jupiter on siinä mielessä karttaani, että se muodostaa kauniin kuvion Venukseeni seksiilinä ja Chironiini sekstiilinä. Venus ja Chiron kun muodostavat vielä trinin ja Chiron 3.huoneessa ja Jupiter ja Venus molemmat 12.huoneessa, niin olen toiminut koko elämäni ikään kuin kanavana ihmisille puheen kautta ja olen parantanut heitä sanoillani koko elämäni. Pystyn näkemään ihmisten syvimpien ongelmien sisälle, pystyn tarttumaan niihin avoimesti ja kanavoimaan juuri ne sanat, mitä ihminen tarvitsee kuulla juuri sillä hetkellä. Tämä on suuri lahja ja olen äärimmäisen kiitollinen siitä.

Nuo muut Jupiterin aspektit olen kokenut pääasiassa positiivisena. Jupiterin neliöt ovat minulle aiheuttaneet sitä, että saatan vähän "hamstrata" hoidettavaa elämääni ja hamstraan tavaroita ja vastaavaa ja tuhlaillut olen myös aiemmin, mutta mitään sen "pahempaa" se ei ole aiheuttanut. Lapsena olen ehkä vähän liioitellut juttujani ehkä muutaman kerran, mutta en toisaalta tiedä kuka lapsi ei olisi? En koe sitä millään tavalla kuitenkaan minulle ominaisena. Huumorini on aika raisua ja paisunutta myös välillä. ;D

En tiedä, ehkä se on sitten tuo kun Jupiterini on varsin hyvässä asemassa 12.huoneessa (12.huone on Kalojen huone ja tässä merkissä Jupiter on ylennettynä) ja lisäksi se on Oinaassa, mikä Jupiterille myös sopii, niin lähinnä tuo Jupiter on tuonut minuun sellaisen lähtemättömän henkisen kosketuksen koko persoonaani. Olen koko elämäni etsinyt totuutta maanisuuden lailla melkein, rakastan informaatiota ja olen tutkinut "salattuja asioita" koko elämäni. Ehkä se on sitten sitä Jupiterin ahneutta, että minulle ei riitä perusselitysmallit maailmasta ja universumista, vaan haluan ENEMMÄN.

Mutta siis esimerkiksi tuolla ylempänä puhuttiin "kaameasta" Jupiterin ja Merkuriuksen neliöstä ja minulla kun se on vielä 0-astetta ja Merkurius vielä OOB, niin ehkä siinä pitäisi olla kauheuksien kauheus?! ;) Mutta näin en koe ollenkaan itse, vaan mielestäni tuo on karttani yksi paras aspekti, sillä se on antanut minulle äärimmäisen kyvyn nähdä asiat hyvin erilaisesta ja laajemmasta perspektiivistä. Ajatteluni on hyvin avaraa ja laajentunutta, ajattelen "out of the box" ja käytän paljon elämästäni lähes vain ajattelemiseen. :D Puhun myös paljon ja kirjoitan paljon (kuten näkyy ;)). Kiistän kuitenkin sen, että tämä aspekti jotenkin saisi ihmisen valehtelemaan. Itse en ole kokenut näin ollenkaan, vaan nimenomaan totuuden etsiminen ja sen julkituominen ja rehellisyys ja kyseenalaistaminen ovat olleet koko elämänfilosofiani kulmapaloja koko elämäni, jopa saarnaamiseen asti. ;)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ave^^ - 01.09.2010 20:43:19
(12.huone on Kalojen huone ja tässä merkissä Jupiter on ylennettynä)
Pieni korjaus tähän, että jupiter on ylennettynä ravussa, kaloille taas se on perinteinen hallitsija..
Muistan vaan kun oma jupiter on ravussa.  :)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ebenia - 01.09.2010 20:57:35
(12.huone on Kalojen huone ja tässä merkissä Jupiter on ylennettynä)
Pieni korjaus tähän, että jupiter on ylennettynä ravussa, kaloille taas se on perinteinen hallitsija..
Muistan vaan kun oma jupiter on ravussa.  :)

Aivan, siis Jupiter on omassa merkissään Kaloissa tai Jousimiehessä, ylennettynä Ravussa.
Neitsyt ja Kaksoset toimivat hankalasti Jupiterin kanssa (Detriment) ja Kauris alennettuna (Fall). En muista noita suomenkielisiä termejä ollenkaan.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 01.09.2010 21:05:58
Mielenkiintoista kyllä lukea näitä oman kartan analysointeja =)  

Voisinpa nyt sitten kirjoittaa itselläni myös noista muista aspekteista.
Elikkäs kartalta löytyy myös tuo  :kuu: :aspect_ssx: :jupiter:
 :aspect_opp: :askendentti: ja tietysti sitä kautta myös  :aspect_con: DC

Tuo DC yhtymä on aina vaivannut minua, kun astro.com:sta joskus luin, että se tekee ihmisestä lipevän ja kieron. You are taker, not a giver. Onkohan asia nyt oikeasti näin? Mielestäni olen yleisesti ottaen aina oma itseni, enkä mitenkään käytä ihmisiä hyväkseni...ainakaan mielestäni. Toki voi suoraan sanoa, jos tuo aspekti tuollaista saa aikaan. Ehkä se kierous sitten tulee siitä, että rakastan markkinointia ja sen opiskelua. Rakastan sitä kun tiedän miten asioita myydään ja miten ihmisiin vaikutetaan. Koenkin, että minulla on eye for the money ja näen helposti tulevat trendit. En tosin tiedä liittyykö tämä mitenkään tähän.

Tuo oppositio ASC on vähän hataralla pohjalla itsellä tai siis en sitä oikein ole tajunnut. Nikulan kirjassa ei ollut puhetta ASC:n aspekteista, joten en sieltäkään voi nyt luntata. Jos on ideoita tai jopa omalla kartalla tuo niin lueskelen mielelläni.

Niin, lukaisin vielä tuosta merkurius-jupiter kontaktista. Niin kovissa aspekteissa saattaakin tulla juuri sitä tiedon rakastamista ihan vain sen itsensä takia, informaation ahnehtimista. En kyllä tiedä voiko tuo olla muka täysin huonokaan asia.

Kuu  :aspect_ssx:  :jupiter:. En tiedä oikeastaan onko tuo varsinaisesti hyvä vai huono aspekti. Kaiketi toimivat yksiin ihan hyvin, mutta eivät aina ihan mutkattomasti...Lukaisin Nikulan tulkinnan kuu-jupiter kontakteista ja ainakin itselle osuva siinä oli tuo halu toimia oikein.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 01.09.2010 21:28:11
Meinasin näköjään unohtaa vielä tuon  :jupiter: :aspect_ssx:  :chiron: Chiron ravussa 7. huoneessa. En nyt vielä osaa tuota analysoida, mutta täytyy tätä vielä maistella.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: R1ku - 02.09.2010 20:12:53
 :jupiter: :kaksoset:
Lainaus
Jupiter in Gemini finds their luck when they use their natural wit and curiosity. They are social butterflies, and this can benefit them greatly with new contacts and beneficial acquaintances. They are versatile, and can turn their hand at most anything. Their friendliness puts others instantly at ease.
Tästä jo löysin itseni. Olen huomannut olevani utelias, ja kaippa siitä on joskus hyötyäkin ollut. Tuosta monipuolisuudesta en sitten mene takuuseen, mutta kaippa sekin pitää paikkansa, ainakin kuulostaa kivalta. No tuo ystävällisyys kyllä löytyy itsestäni.

Lainaus
Jupiter in Gemini is intellectually adventurous. They love to learn, and are generally open minded. They have the ability to see all sides to an argument, which can also be lucky for them in the end. They can remain neutral. They thrive in fast-paced, ever-changing environments. Their ability to absorb so much information helps them form their own good fortune, as the information could come in handy at any moment. They want to broadcast their ideas to the world, so they are perfect for careers in writing, music, performing, teaching or taking care of children. Ideas are their stock in trade.
Kyllä vain, näen väittelyssä kaikki eri näkökulmat, ja tätähän vahvistaa vielä  :merkurius: :vaaka: Ja kyllä, on kaiken uuden informaation omaksuminen helppoa.

Lainaus
Gemini Jupiter's ability to communicate well opens up opportunities for them that may be more challenging for others without their gift of gab. They are always interesting, even though they only know a smattering on each subject. They are restless, and it is difficult for them to focus on any task for long, even accumulating money. Intellectual status is much more important to them.
Millaista sitten on hyvä kommunikointi? Kyllä, kyllästyn helposti ja yhteen tehtävään keskittyminen pitkäksi aikaa on liian ahdistavaa.

Lainaus
Jupiter in Gemini is gifted at multitasking. They are good with languages, too. Their cleverness is hard to overlook. They can find good fortune through teaching others, presenting ideas through lecturing or writing, and learning all they can. They may be involved in publishing, broadcasting, telecommunications or travel. They really enjoy traveling and learning new things. To become even luckier, they should learn to value the physical and emotional needs of themselves and those around them.
Kielissä en ole hyvä. Muiden opettaminen on kyllä hauskaa, nettifoorumeille kirjoittaminen on hauskaa.

Lainaus
The biggest problem Jupiter in Gemini may face is juggling all the opportunities they have… they don't want to miss out on a single one!
Huomattu on, monesti!

Ja aspektit:
:venus: :aspect_sex: :jupiter:
Lainaus
Arvostat itsesi aika korkealle, pidät kauneudesta ympärilläsi .
Haluat elämääsi hyvinvointia ja huolettomuutta. Sinua ympäröi miellyttävien ihmisten joukko, koska sinua on helppo lähestyä. Rakastut myös helposti. Onnistut sekä ammatillisesti että avioliitossa.

:mars: :aspect_sex: :jupiter:
Lainaus
Kykysi osallistua sosiaaliseen toimintaan organisaattorina on hyvä, olet leppoisa, avomielinen ja vilpitön omissa pyrkimyksissäsi ja siksi seurassasi viihdytään ja sinua seurataan mielellään.
Olet selviytyjä, joka rakastaa elämää sen kaikissa muodoissa tarttuen dynaamisesti hetkeen, ja joskus voit olla hieman ylienerginen väsyttäen itsesi ratkoessasi pulmia, joita otat hoitaaksesi. Tarmosi ansiosta selviät ammatillisesti hyvin tehtävistäsi. Myös tunne-elämäsi on täyteläistä ja perhe-elämää arvostavaa. Voit hankkia paljon lapsia, suurperheen tavalla tai toisella.

Kertokaapa piruuttain kokemuksistanne  :jupiter: :kaksoset: ihmisistä, millaisia tapauksia?  :P


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: nikki - 03.09.2010 00:07:37
 :jupiter: :kaksoset:
tarinankertoja,
armeijassa porukan hauskuuttaja,
pikkasen vilppiä ja veitikkaa silmäkulmassa,
vetää höplästä hyväuskosta

Ratkaisu
tulkitsisin sun kartalla tuon  :jupiter::n aspektit semisekstiiliketjuna,
enkä yksittäisinä,
saat sitä myöten selityksen tuolle  :jupiter: :aspect_ssx: :chiron::llekin,
elikkä alkaen  :kuu: :aspect_ssx: :jupiter: :aspect_ssx: :chiron: :rapu:,
joka onkin sitten kuun hallitsemassa Ravun merkissä.
Semisekstiiliketju vie jotakin kohti.
Siinä on keskellä  :jupiter: opettaja, oppitunti tai laajeneva Chiron-käsitys-käsittely tunteitten saralta.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Corvus Leonis - 03.09.2010 19:09:30
Jotkut (oliko se peräti Seppo?) ovat sanoneet että Jupiter on eläinradan joulupukki

Juu, eikä liene sattumaa, että kartallani on tr Aurinko yhtyy Jupiteriin nimenomaan jouluisin. :laugh:

Ei sen puoleen, kappale on mulla äärimmäisessä alennuksessa - suorastaan poistomyynnissä - mutta kyllä sitä silloinkin pystyy hyödyntämään. Varmaan yksi selkeä joka liittyy Jupiterini kyseenalaiseen sijaintiin, on kyky nauttia sellaisista paikoista mitä useimmat ihmiset pitäisivät kolkkoina, ankeina tai suorastaan sietämättöminä (ei sillä, että mä olisin kauheasti istunut selleissä, mutta jos niin käy, luulen että tuo mun Jupiter tulisi siinä asiassa vastaan.)

 


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ratkaisu - 05.09.2010 20:49:00
Niin, itselläkin jupiter kaksosissa ja merkkari vaaka. Sellaisen levottomuuden kyllä itsestäni tunnistan. Se näkyy myös ihmissuhteissa. Kyllästyn ihmisiin ja asioihin erittäin nopeasti yleensä, mikä on yksi huonoimmista piirteistäni. Olen kiinnostunut monista asioista yhtä aikaa ja keskittyminen yhteen asiaan on välillä niin ja näin. Olen vähän sellainen jokapaikan höylä. Koulunkäynti on aina ollut helppoa, sillä oppiminen on helppoa. Olen muuten auditiivinen oppija ja parhaiten opin keskustelujen kautta, muistan usein mitä minulle on sanottu ja opetettu. En tiedä liittyykö tähän.

Niin, mietin tuota semisekstiiliketjua, että en kyllä oikein tajua tuon tulkintaa. Olen juuri päässyt sisäistämään eri aspekteja, niin tälläiset "kuviot" tai ketjut ovat vähän vaikeaselkoisempia vielä.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Suljin - 05.09.2010 22:57:35
Multa löytyy jupiter, askendenttini ja keskitaivaani hallitsija, :neitsyt:
perääntyvänä, merkurius taas :kalat: perääntyvänä.. Jousimies on myös
oinaan kanssa hallitsevin merkkini, mutta en silti ole juurikaan saanut
tuosta jupiterista kunnolla kiinni, hmmh ::)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Titania. - 07.09.2010 13:45:04
Mun :jupiter: on :kalat: 1. huoneessa ja tekee neliötä :aurinko: :aspect_con: :saturnus: :jousimies: . Tosta jupiterin ja auringon neliöstä sanotaan juontuvan ylilyöntien ja ylivarojen menemisen eri asioissa. Mutta en mä ole yhtään sellanen, enemmän toi :aurinko: :aspect_con: :saturnus: kuvaa mua... Ehkä oon kokenut :jupiter: enemmän omakseni tuon 1. huonesijainnin kautta, että olen kliseisesti positiivinen ja iloinen, avarakatseinen ja paljon hyväksyvä. Tuon :jupiter: :aspect_squ: :saturnus: voisin ajatella tekevän ristiriitaa jupiterin edustaman onnen, uskon, idealismin ja saturnuksen edustaman rajojen, kasvun välillä. Neliö opettaa, kasvattaa ja :saturnus: tiivistää, pidättelee. Eli ehkä tästä voisi jountua se, että minun on vaikea uskoa itseeni välillä, vaikea nähdä omia vahvuuksiani, vähättelen helposti itseäni. Muistan epäonnistumiset helpommin kuin onnistumiset. Tässä kuitenkin olen päässyt eteenpäin paljon, kun olen vaan töitä tekemällä huomannut saavuttavani juuri sen mitä haluan. Myös miehelläni on ollut iso vaikutus, hän on saanut minut uskomaan itseeni ihan vaan olemalla oma itsensä ihan eri tavalla kuin ennem.. ehkä tälle voisi löytyä selitys synastriakarttaa tutkimalla..

 :mars: tekee myös yhtymää :jupiter: , tosin 8 asteen orbilla. :jupiter: :kalat: korostaisi sitä laajentumista muiden auttamisen ja ymmärtämisen kautta, mitä myös marsin yhtymä ehkä korostaa. Tässä olen huomannut sellaisen vaaran, että helposti muiden auttaminen menee itseni edelle ja lopulta olen itsekin ihan loppu. Nykyään olen tosin oppinut, milloin vetäytyä vähän etäämmälle ja keskittyä myös itsestäni huolehtimiseen kun siihen on tarve. Ja olen saanut huomata, että kun pidän itsestäni huolta, pystyn myös auttamaan muita paljon paremmin.

muoks. tuota auttamistaipumusta lisää kyllä vielä :kuu: 12. huoneessa, joka tekee semisekstiilin :mars: kaloissa...


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Artemis - 08.09.2010 10:36:16
Jupiter on nelosessa joten koti  :smitten:
Mutta viihdyn matkoillakin. Voin tehdä kotini minne vain missä viihdyn, sellaiseen paikkaan missä on hyvä fiilis.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Suljin - 10.09.2010 19:40:43
Oho, solenna..
Jupiterhan on laajentava ja vielä kun tuommoisia aspekteja tekee
niin pakko kysyä, että onko sinulla jotain yliluonnollisia kykyjä? :D


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: mouru - 11.09.2010 13:05:40
Täältä löytyisi  :jupiter: :skorpioni: 4. huoneessa. Sen tekemät aspektit ois seuraavanlaisia: (merkitsin myös nuo orbit sulkuihin...)
- :aspect_tri:  :aurinko: (2'), :kuu: (3'), :merkurius: (4'), :saturnus: (8')
- :aspect_sex:  :chiron: (1')
- :aspect_opp: Lilith (4'), :pallas: (1'), :keskitaivas: (4')
- tietysti myös  :aspect_con: IC (4')
- :aspect_squ:  :uranus: (9')
- :aspect_kvi:  :vesta: (0')


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: mouru - 16.01.2011 17:10:50
Täältä löytyisi  :jupiter: :skorpioni: 4. huoneessa. Sen tekemät aspektit ois seuraavanlaisia: (merkitsin myös nuo orbit sulkuihin...)
- :aspect_tri:  :aurinko: (2'), :kuu: (3'), :merkurius: (4'), :saturnus: (8')
- :aspect_sex:  :chiron: (1')
- :aspect_opp: Lilith (4'), :pallas: (1'), :keskitaivas: (4')
- tietysti myös  :aspect_con: IC (4')
- :aspect_squ:  :uranus: (9')
- :aspect_kvi:  :vesta: (0')

Voi ei ! Siis 3.huoneessahan tuo  :jupiter: minulla oikeasti luuraa :D
Ja on siis suuressa vesikolmiossa mukana.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Ambrel - 16.01.2011 20:56:21
Minulla jupiter on vaa'assa ja huone on 11.
Joku puhui tuolla ensimmäisellä sivulla että on jotenkin huono jos jupiter on vaa'assa  :-\ Ja tunnistan kyllä itseni siinä sillain että kun on tapana vähän väliä unohtaa itsensä auttaessaan muita ja muitten elämää.
11. huone on Uudistusten huone, ja sitä en koe kuitenkaan niin huonona, jos nyt yhtään osaan tulkita ja yhdistellä omaan elämääni näitä. Kyky on kyllä uudistaa elämää, välillä turhautumiseenkin asti, kyllästyn hyvin helposti jos minun täytyy jäädä johonkin asiaan paikoilleni moneksikin vuodeksi. Koko ajan muutenkin on tarve saada jotain uutta elämäänsä tms. Mutta eipä ole kauheasti tullut vääriä päätöksiä kokonaisuutta katsoen tehtyä.  ::)
hmm.. :)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Päivi - 16.01.2011 23:41:43
 :jupiter:  (eikösse r merkannu viä peruuttavaa?) :rapu: 10.huone
 :aspect_opp: :merkurius:
"10 .huone
URAN JA AMMATIN HUONE kertoo kyvystäsi tuntea tarkoin omat voimavarasi ja ottaa vain niitä vastaavia tehtäviä hoitaaksesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua jolle helposti lastaat suurempia tavoitteita kuin mihin voimasi riittävät. "

pitääkö siis päätellä että kun oon laiska lupaan ja lupaan enkä saa aikaseks mitään jos ei o pakko
puhun itteni kiipeliin mutta myös pois siitä?


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: mc82 - 17.01.2011 00:25:07
Mulla Jupiter ikiomassa huoneessaan, 9. huoneessa. Tosin vähän vieraassa merkissä, nimittäin olen  :jupiter: :skorpioni: . Jupiter on varsin näkyvä tekijä kartallani, vaikka tekee vähän aspekteja, on MC:ni hallitsija sekä olenhan Jupiterin lapsi tällä Jousimiespainotuksella :)

Aspekteja:

 :jupiter: :aspect_sex: :mars:
 :jupiter: :aspect_con: :uranus: (väljä!)
 :jupiter: :aspect_ssx: :neptunus:
 :jupiter: :aspect_opp: :chiron:
 :jupiter: :aspect_sex: :juno:
 :jupiter: :aspect_squ: :vesta:
 :jupiter: :aspect_con: :keskitaivas:

Jupiterin vaikutus on mulle jäänyt aika epäselväksi, kai se tuolla jotenkin potkii ???  Ainakin tuon tarkan  :jupiter: :aspect_opp: :chiron: :nin tunnen että jollain tapaa muiden ihmisten auttaminen on tärkeää - helposti unohdan itseni, kun keskityn muihin... Tai sitten tämä johtuu karttani raskaasta  :neptunus: -painotuksesta ::)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: sangviinikko - 20.01.2011 08:12:06
Miulla  :jupiter: on yhtymässä  :aurinko: :kuu: :merkurius:  :kaksoset: omassa huoneessaan, eli ysissä, sekä  :aspect_opp: :neptunus:  :aspect_tri: :pluto: ja  :aspect_sex: :saturnus:


Omaan Jupitermaiseen tapaansa... ::)




Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: suski7 - 21.01.2011 20:39:21
mut entäpä onni jupiter ja epäonni saturnus samassa huoneessa? mulla molemmat huoneessa 12....jup 0 mon+ :chiron:/jup 120 mer/jup 90 ven+mc/jup 180 ura+plu.....mä koen jupiterin onnen ehkä niin että selviän aina loppujen lopuksi jostain hankalasta tilanteesta, muuta en keksi...


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: sangviinikko - 21.01.2011 23:51:22
^^ Olen kuullut muutamien   :jupiter: 12. huoneessa ihmisten kertomuksia tuosta sijainnista. Vähältäpiti tilanteita, joista ovat kuin ihmeen kaupalla selvinneet. Kummallisia onnenkantamoisia tilanteissa, joissa yleensä ei ole vaihtoehtoja. Onnettomuuksilta välttymistä, mutta toisaalta myös hyvin rikasta sisäistä elämää ja kiinnostusta elämän näkymätöntä puolta kohtaan...
 :saturnus: taas jalostaa missä ikinä onkaan. Saattaa erakoittaa tuolla 12 huoneessa. Voi teettää töitä elämän alkupuolella, mutta myöhemmin jalostuu voimavaraksi. Vastoinkäymisten ansiosta, tottakai. Aika erilainen teema tietysti näillä. Toinen laajentaa, toinen rajaa.

Hyvin Jupiternikkona tuosta onnesta sen verran että Hannu Hanhi en ole, mutta tiukoissa paikoissa yleensä selviän kuin ihmeen kaupalla. Niin ja kyky tarkastella jotain asiaa itsessään ikäänkuin ulkopuolelta, itsetietoisuus, on yllättävän luontevaa, ja jostain syystä yhdistän sen juuri tuohon  :jupiter: -laatuun.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: rovatar - 22.01.2011 00:15:34
^^ Olen kuullut muutamien   :jupiter: 12. huoneessa ihmisten kertomuksia tuosta sijainnista. Vähältäpiti tilanteita, joista ovat kuin ihmeen kaupalla selvinneet. Kummallisia onnenkantamoisia tilanteissa, joissa yleensä ei ole vaihtoehtoja. Onnettomuuksilta välttymistä, mutta toisaalta myös hyvin rikasta sisäistä elämää ja kiinnostusta elämän näkymätöntä puolta kohtaan...
 :saturnus: taas jalostaa missä ikinä onkaan.

 :jupiter:  :aspect_con:  :askendentti:

http://www.youtube.com/watch?v=JqG_E1ttJCU&feature=related

-jos maailmassa on vaikeaa,
joku hiivatti johdattaa...

Ja kun vielä  :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: ,
ja kun tämän elämäntaipaleen selviän,
monesti paremmin kuin hyvin ja ...

uskallanko sanoa...

Muut...

Niin ei kai sitä voi kai kuin kiittää.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: nikki - 22.01.2011 00:58:50
Tänä vuonna maliskuun lopulla syntyneet Oinaat saavat auringonpaluu-kartalleen  :jupiter: :aspect_con: Angel asteroidi (11911). 24.3.2011 nämä ovat tarkassa yhtymässä 13  :oinas:.
Yhen ystävän ap-kartalla tuo yhtymä osuu DC:lle ja hän on kokenut nyt jo semmosia "etiäisiä", jotka suojelee esim. liikenteessä, tyyliin mutkan takaa tuleekin rekka ja jos et hiljentänyt ajoissa niin.. Oinaaseen sopii äkkitilanteet ja voipi olla "enkelit" paikallaan.
Tuota yhtymää opponoi sitten Hra Aika  :saturnus: rx 14  :vaaka: eli ehkä sillä ajoituksella on merkityksensä eikä viikatemies niitä satoa. Läheltä piti -tilanteita?
Ja onhan se jotenkin lohduttavaa? vai onko, jos t-ristin kärjeksi tuolla oppositiolla tulee  :kuu: :kauris: ja elämä tuntuu raskaalta, ajatella että on "enkelit rinnalla".  :angel:
Omalla ap-kartallani on se maalauksen haavoittunut enkeli vissiin,
 :neptunus: :chiron: Angel rykelmä 26  :vesimies:
Se potee 6 huoneessa.

Syntymäkartalla  :jupiter: :kalat: arkkienkeli Gabrielin siipien suojassa. Mut sekin on  :chiron::n "haavoittama".
Ja minä kun en ollut enkeli-immeinen olleskana. :angel:


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: nikki - 22.01.2011 21:30:31
 :jupiter: Oinaspisteessä, 0  :oinas:.
Kelle se "joulupukki" säkkinsä tyhjentää tänä iltana?
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/01/uudet_lottopallot_tiukasti_poliisin_valvonnassa_-_jattipotti_jaossa_illalla_2307075.html (http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/01/uudet_lottopallot_tiukasti_poliisin_valvonnassa_-_jattipotti_jaossa_illalla_2307075.html)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Suljin - 31.01.2011 00:53:22
Anteeks OT, mutta nikki, olisko sulla lisää kertoa tuosta angelista?
Itselläni se yhtymässä :askendentti::jousimies: ja arvasinkin jotenkin, että se voisi olla
jossain merkittävässä asemassa kartallani :idiot2:


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: nikki - 31.01.2011 01:59:03
Tässä yks linkki, jossa on keskustelua tuostakin Angelin yhtymästä.
http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum1/HTML/018470.html (http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum1/HTML/018470.html)
"Kuin tietäsi ohjattaisiin ja hyvä tahto kaiken takana, vaikka muulta vaikuttaisikin."
 :askendentti: :han on syntymähetki ja voisin kuvitella sen olleen enkelien suojeluksessa.
Ja jos  :askendentti: kuvaa sitä asennetta, millä aamun, uuden päivän aloitamme,
 niin ehkä siellä on tuossa asenteessa just sitä hyvää tahtoa kanssaihmisille (DC),
 uskoa ja luottamusta (johdatukseen ?) Jousimiehen optimistisuutta lisäämässä.
Ja jos aatellaan, että  :askendentti: ilmoittaa meille haavoittuvaisimman kohdan
(itellä myös  :askendentti: :jousimies: ja konkreettinen "haava" koski Jousimiehen liikkuvuutta )
 niin siinäkin voi ajatella sinulla olevan enkelit mukana.
Että jos vaikka heittäydyt Jousimiehen yltiöpositiiviseksi ja "ammut vähän yli"
niin et välttämättä satuta itseäsi etkä muita sanoillasi tai ideologeillasi.
Tai jos kohellat mennä miten sattuu niin se enkeli siellä pitää sinut "suojatiellä".

Löysin tuon Angelin kartalle vähän sattuman kaupalla yhen britin kirjeenvaihdon kautta.
En siitä sinänsä tiedä sen enempää, en löytöajankohtaa tai sen löytäjää, mikä ois kyllä ihan mielenkiintoista tietää.
Itellä oli progekartalla  :venus: :neptunus: ja Angel  :skorpioni: MC:llä kun tytär näki päivänvalon.
Suojelusenkelikö synnytyksessä mukana?
Syntymäkartallani Angel on 6  :skorpioni: 10 huoneessa ja  :aspect_tri: :chiron: 6  :kalat:.
Ehkä olen omien haavojen kautta pystynyt lähettämään "enkeleitä" muillekin, voinut olla avuksi,
taustalla hyvä tahto haavoittunutta kohtaan.


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: Suljin - 31.01.2011 13:48:17
Kiitos paljon, nikki, tuo kaikki, mitä kirjoitit pitää hyvinkin paikkansa :)


Otsikko: Vs: Jupiter
Kirjoitti: sari - 09.05.2013 11:48:22
 :coolsmiley: m
 Kyselisin jupiterin touhuista:Minä vaaka aur. nouseva jousimies,kuu vesimies,mc vaaka,joka 10.huoneessa.jupiter 5.huoneessa härässä. mitäs
 jupiersekst.mars,jupiter trine mc,jupiter trine aur.,jupiter trine kuu,jupiter trine merkurius tässä keväällä(6.5 alk.) voisi mulle tarjoilla??? olen odottavalla mielellä of course!!! kiitos vastauksesta ,jos joku osaa valaista jotain.