Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Ozzette - 13.02.2006 19:38:07



Otsikko: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 13.02.2006 19:38:07
Osaisikos joku fiksu selventää, mitä merkitsee 12.huoneen painotus ? Minulla kaikkein eniten "tavaraa" 12.huoneessa... Näin:
AURINKO: Härkä 12.huone 3 48'
MERKURIUS: Härkä 12.huone 19 42'
VENUS: Oinas 12.huone 11 8'
SATURNUS: Oinas 12.huone 29 16'
CHIRON: Oinas 12.huone 4 20'
VESTA: Kaksoset 12.huone 1 38'
KUUNSOLMU: Kalat 12.huone 28 37'
12.HUONE: Kalat 15 44'

ASKENDENTTI: Kaksoset 9 44'
KESKIYÖ: Rapu 21 42'
DESKENDENTTI: Jousimies 9 44'
KESKITAIVAS: Kauris 21 42'

SUURKIITOS sille, joka selventää !! Nimim: "Tietämätön"...  ;)  :smitten:


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 13.02.2006 19:50:53
Hmmm, löysin tälläisen sivun jossa on eri planeetoista eri huoneissa.

http://www.bobmarksastrologer.com/twelthhouse.htm

 :)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 13.02.2006 20:11:19
Kiitokset Artemis !!  :smitten:
Hmmm... Käytyäni tuossa linkissä pisti silmään lause, että 12.huoneella on hirvittävä maine. Eli ilmeisesti melko "voimakas" tai vastaavaa... Myöskin sarjamurhaaja, massamurhaaja sanat hyppäsivät silmille... Eli onko 12.huone nyt sitten JOKO todella "hyvää" tai "pahaa" tarkoittava...?  :o  :-\ Itse olen erittäin hyvä ihminen, siksipä kai nuo murhaaja-luonnehdinnat kauhistuttivat. Nyyh !  :'( Vai onko tuolla huoneella vain sitten tietynlainen maine... :buck2:


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 13.02.2006 23:02:57
Minun astrologian kirjani sanoo, että Huone 12. tarkoitus on seuraava:
Ihmisen kyky integroida toiveet ja todellinen elämä

Viimeinen karttahuone vastaa joustavaa vedenmerkkiä Kaloja ja Neptunusta, joten sen piiriin kuuluu seuraavaa: ihmisen sisin, alitajunta ja siihen liittyvät kehitysprosessit, keskittyminen hiljaisuudessa ja toiminta kulissien takana, erakkomaisuus, haaveilu, mielikuvitus, todellisuudenpako, hyväntekeväisyys, tyytymättömyys, itse aiheutetut vastoinkäymiset, itsesääli ja intuitiivisyys, salaisuudet ja pelot, päiväunet, intohimot ja mystiikka, sairaalat, vankilat ja luostarit, salaiset yhdistykset, kuten vapaamuurarit.Esimerkiksi sairaanhoitajilla on usein Venus tässä huoneessa.Poliittisesti 12. huoneeseen liittyy purnaus ja uudistushalu, sorto ja lakot.

Aurinko 12. huone
-vetäytyvä, herkkä, työskentelee mieluummin kulissien takana
-mielikuvituksekas, myötätuntoinen, ei halua julkisuutta
-ujo tai umpimielinen, itseluottamus voi olla heikko
-tarvitsee oman yksityisen maailman, johon voi paeta "maailman pahuutta", psykologia, oma alitajunta usein kiinnostuksen kohteena.
-toimii usein laitoksissa, esimerkiksi psykiatrina tai hoitajana, yleensä ammateissa joissa voi samalla työstää itseään.

Sen verran löytyi vielä lisää, että jos huone 12 on korostunut se on subjektiivinen huone ja henkilökohtainen huone.Kartan haltija on itselleen rehellinen, riippumaton ja haluaa miellyttää lähinnä vain itseään.Hän ei kaipaa toisten ihmisten hyväksyntää, vaan toimii omintakeisesti.Hän ei kykene tarkastelemaan asioita kovinkaan objektiivisesti.Hänen tunne-elämänsä on yleensä voimakasta ja hänellä saattaa olla psyykkisiä kykyjä.

Toivottavasti näistä tiedoista oli sinulle jotain apua Ozzette  ;)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 13.02.2006 23:07:44
Kiitokset taiska !  :smitten: Jotakin kyllä selvensi... Ainakin tuo tunne-elämän voimakkuus pitää täysin paikkaansa. Mutta kun psyyke hyppii alituiseen laidasta laitaan...  :-\ Nyt vuorossa matalapainetta, noin meteorologin sanoin ilmaistuna...  ;)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 13.02.2006 23:25:19
Se matalapaine voi johtua nyt kyllä jostain muusta, koska minullakin on poikkeuksellisesti matalapainetta jo kolmatta päivää ja minun 12. huone loistaa tyhjyyttään.  :idiot2:


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 13.02.2006 23:32:00
Niin, tiedä tästä nyt taas sitten... Pöllö, mikä pöllö...  :idiot2: Kaipa olenkin jo LIIAN pitkään ollut/saanut olla positiivinen. Nyt EN jaksa !  :idiot2: Voipi olla minun kohdallani depressiota pukkaamassa, sekä hormonaaliset tekijät. Ei sitä pieni ihminen loputtomiin jaksa, vaikka sitkeä "sissi" olisikin...  :buck2:


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 13.02.2006 23:39:17
Ei sitä onneksi aina tarttekaan jaksaa vaan minäkin olen antanut itselle luvan olla masentunut/väsynyt  jos tarvetta ilmaantuu, sillä kyllä se aurinkokin sieltä sitten taas lopulta pilkistää.Hormooni häiriöt ovat kyllä ihan varmasti sellaisia jotka vaikuttaa mielialaan, mutta onneksi nekin menee ohi .Tsemppiä OZZETTE ja ILOISTA MIELTÄ  :smitten:

Mitäs muuten pidät minun viimeisimmästä susi taulusta ????? ::)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 13.02.2006 23:47:36

Mitäs muuten pidät minun viimeisimmästä susi taulusta ????? ::)
No mahtavahan se on !  :smitten: Juu, nyt on PAKKO myöntää etten jaksa ! Olen niin puhki/rikkirevitty, täysin energioista pumpattu !  :buck2: Katsokaa mun karmaa, se on täysin harmaa...


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 14.02.2006 00:25:28
terve sielu terveessä ruumiissa
etsi polttopiste tuolle ryppäälle kuutoshuoneesta,en tiedä onko siellä planeettaa ,joka toimisi ryppään hyvänä toteuttajana,jos ei ,aseta se polttopiste itse haluamallesi kohdalle,sinulle sopivaan merkkiin esim.
jonka kautta pääset purkamaan tuota rypästä
ilmeisesti sekä 12 huone että 6 huone ovat kumpikin suuria kooltaakin,vaiko eikö?eli 6 huoneen teeman mukaan aseta henkinen ja FYYSINEN terveys velvollisuuksien edelle,
12 huone on niin täynnä sielullista vellomista että vaikka härkä onkin laiska liikkumaan,käskisin ylös ja ulos ja lenkille!oikeesti fyysistä rasitetta ja HAPPEA keuhkoihin vastapainoksi
keuhkot kuvastavat muutenkin oman tilan ottamista ,mikä on tarpeen ,koska 12 huoneessa helpoiten uhraamme itsemme ja heittäydymme kaiken kukkuraksi marttyyreiksi
ei ihme että olo voi olla melkeinpä kuin neljään jakautunut
löytyyhän sinun 12 huoneesta kaikki elementit:
vesi,tuli,maa ja ilma
ja lisäksi 3 henk,koht. planeettaa
mutta härän pitkäjänteisellä energialla eikun pusket vaan eteenpäin
ja annat alitajunnan tehdä töitä siellä ravun unimaailmassa yöllä
hyväksy ne tunnetilat mitkä kulloinkin on menossa,älä edes yritä hallita niitä,
kun ei se onnistu kuitenkaan
luota siihen että elämä kantaa

12 huone kuvastaa myös menneitä elämiä,sinä sitten toit koko matkalaukullisen tullessasi...kuunsolmu karmakin siellä vielä...mutta kheiron parantaa..


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Lilli - 14.02.2006 13:50:41
Terve,

tuossa tulikin hyvää oppikirjatekstiä huoneesta 12. Itselläni kun on arska ja merkkari ko. huoneessa, niin voisin kertoa käytännön kokemuksia.

Monestihan huonetta 12 pidetään karun kohtalon tuojana, mutta en ainakaan omaa elämääni erityisen kauheaksi ole kokenut, vaikka kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut. Sen sijaan työskentely omissa oloissaan kulissien takana on ihan luonteelle ominaista, samoin "suljetut laitokset" ovat tulleet tutuiksi. Työpaikkani on ollut pitkään sairaala.  ;)

Luonteessani on voimakas psykologis-analyyttinen puoli. Alitajunta ei ole kovin "alla", olen siihen välittömässä kosketuksessa, joka tuo mukanaan sitten näitä yliluonnollisiltakin vaikuttavia ilmiöitä. Samoin unimaailma on hyvin tärkeä ja unien symbolikieli on minulle lähes yhtä selvää kuin suomen kieli. 12. huone, erityisesti jos siinä on henkilökohtaisia planeettoja, altistaa voimakkaasti mystiikalle. Koska omassa tapauksessani juuri Aurinko on tässä huoneessa, psykologia, filosofia ja rajatieto ovat lähes elinehto ja psyykkisten ilmiöiden tutkiminen elämäntehtävä.

Negatiivisemmista merkityksistä tutuiksi ovat tulleet masennus ja karma. Masennusta sairastelin nuorena ja karman makselu on tullut tutuksi viime vuosina. Toisaalta taas nämä raskaammat asiat ovat taas lisänneet kiinnostusta juuri noihin edellä lueteltuihin asioihin, psykologiaan, filosofiaan ja rajatietoon. Elämässäni on ollut myös voimakas hengellinen transformaatio, joka voi liittyä tämän huoneen teemoihin. Transformaatiossa oli tosi Plutolla sormet pelissä (teki oppositio-transiittia huoneesta 6 huoneen 12 Auringolle).

Kaikki suuret asiat elämässäni ovat tapahtuneet lähinnä korvien välissä. Nyt on menossa ulkoinen elämänmuutos, mutta en koe tätä lainkaan niin raskaaksi, kuin mihin psyyken uumeniin sukeltaessa on joutunut.

Minulla ei muuten ole huoneessa 6 yhtään planeettaa. Omassa tapauksessani se taitaa olla hyvä asia, yleinen terveys on ollut aina erinomainen ja ongelmaton. Fyysinen terveys ei siis ole polttopisteessä, kuten monilla muilla, joilla tämä huone on raskaanpuoleinen.


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 14.02.2006 14:01:35
Kiitokset ystäväiseni tsempistä ja valaisusta !  :smitten: Oloni on kieltämättä tänään jo paljon parempi hyvin nukutun yön jäljiltä, sekä siitä, etten nyt enää ota paineita ! Josko VIHDOINKIN sen oppisin ! Murehtiminen, huolestuminen, huolehtiminen, synkistely yms. EI minua auta mihinkään suuntaan, PÄINVASTOIN ! Etenkin kun olen vielä psyykenongelmainen ja siinä suhteessa heikompi/herkempi... Näistä huoneista vielä kiinnitin huomioni siihen, että tuon 12.huoneen lisäksi minulla on ylivoimaisesti eniten "tavaraa" myös huoneessa 6. Eli 12. ja 6. minulla ehdottomasti vallitsevat... Liekö sitten tosiaan hyvä, vaiko paha... Veikkaisin molempia...  ;)  :smitten:


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Mirjam - 14.02.2006 14:03:59
Osaisiko joku selventää mitä merkitsee, jos on  :juno: ja  :pallas: 12.huoneessa ja molemmat  :jousimies: ??

En löytänyt omasta 12.huoneestani muuta....
 :)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Synapsi - 14.02.2006 15:11:12
Minulla on mars 12.ssa huoneessa. Aurinko tarkassa oppositiossa kutosessa. Teettänyt elämänkoulussa kovasti "kotiläksyjä" ja usein istuttu "jälki-istunnossakin"!  Varsinkin nuorempana, huoh.

Mi-Olea, tuolta Pääkkösen sivuilta löytyi tuommoisia:

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/
Juno XII. Tässä Junon huonesijainnissa on voimakkaasti esillä karmallinen ihmissuhde. Usein kumppanit vetävät toisiaan magneetin omaisesti puoleensa. Tässä yhteydessä voi olla kyse yhteisestä tehtävästä, mutta useammin se on voimakas emotionaalinen side, jota kumppanit eivät voi vastustaa. Näkyvä osa on vain jäävuoren huippu, jonka juuret ovat syvällä aikaisemmissa elämissä. Parisuhteissa voi ilmetä erilaisia variaatioita jotka tulee saattaa loppuun henkisellä tasolla, että kumpikin voisi jatkaa eteenpäin. Tähän voi kuulua menetyksiä, kumppanin kuolema ja hylkääminen. Mystisellä tasolla, unelmat, ideat ja kaipuu jaetaan, että taso tulee suoritetuksi ja hurmioitunut yhteys voidaan saavuttaa.

Juno Jousimiehessä. Yksilö kaipaa parisuhteessa älykästä vuorovaikutusta. Yhteisymmärrys pääaatesuunnissa ja tulevaisuuden visioinnissa on hyvä parisuhteen kiinteydelle. Ankara itsepäisyys omissa mielipiteissä ja näkemyksissä pysymiseksi voi etäännyttää kumppanuuden, jos yhteisiä näkymiä ja vuorovaikutusta ei pystytä rakentamaan parisuhteessa.

Pallas-Athene XII huoneessa, yksilö toimii voimakkaassa yhteydessä universaaliin tietoisuuteen. Mahdollisuudet kehittyä henkiseksi opettajaksi tai välittäjäksi ovat suuret. Tämä asema ja siihen liittyvät tehtävät voivat olla karmallisia linkkejä johonkin uskomusjärjestelmään. Tässä huonesijainnissa voi ilmetä myös kykenemättömyyttä yksilön omiin kokemuksiin ja ymmärrykseen (jälkeenjääneisyyttä tai älyllistä romahdusta kuin myös persoonaa hajaannusta häiritsevässä määrin voi ilmetä ) Positiivisessa mielessä yksilö voi toimia toisten henkisten tarpeiden palvelijana.

Pallas-Athene Jousimiehessä, jossa käsitteellinen herkkyys ja filosofiaan ja uskontoihin liittyvä symbolien hallinta ja täydellisyyden tavoittelu mentaalisella tasolla hipoo Shamanismia. Kykysi tulevat parhaiden esille silloin, kun saat osallistua pyhään sotaan jonkun sinulle tärkeän aatteen puolesta.


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Mirjam - 14.02.2006 15:46:23
Kiitos tosi paljon Synapsi ! :smitten:
Olinkin taas unohtanut nuo Pääkkösen sivut ja siellä olevn tiedonpaljouden... :buck2:

Kolahti kyllä nuo tekstit...monessa kohtaa.
Lainaus
(jälkeenjääneisyyttä tai älyllistä romahdusta kuin myös persoonaa hajaannusta häiritsevässä määrin voi ilmetä ) Positiivisessa mielessä yksilö voi toimia toisten henkisten tarpeiden palvelijana.

 ;D  Noh...tätä en itse kyllä suostu ainakaan myöntämään.. Noh, ehkä persoonan hajaannusta ajoittain... :D :coolsmiley:

Lainaus
Pallas-Athene Jousimiehessä, jossa käsitteellinen herkkyys ja filosofiaan ja uskontoihin liittyvä symbolien hallinta ja täydellisyyden tavoittelu mentaalisella tasolla hipoo Shamanismia. Kykysi tulevat parhaiden esille silloin, kun saat osallistua pyhään sotaan jonkun sinulle tärkeän aatteen puolesta.

Oi miten tuo pitääkään paikkansa, että *pyhä sota* on se joka minut saa aina 'heräämään' ja tekemään sitä mitä minun kuuluukin...muuten olen liian 'kiltti'  :angel:
Niitä on ollut ja tulee kai olemaankin... :tickedoff:
Muottiin laittaminen ja hyväksi tekeytyminen ulkosten kautta....-> 'pyhä sota' voi alkaa.... :knuppel2:

"temppeli tyhjäksi..."   ;D[/color]

 ;) :)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Athene - 14.02.2006 21:06:23
venus on minulla 12.huoneessa ja se on kutosen kanssa laajin koko kartalta!TUnteiden ilmaisussa on kyllä ongelmia..


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 14.02.2006 22:38:35
Mitä se kertoo ihmisestä, että minulla 12.huone loistaa tyhjyyttään, mutta sen kärki on Ravussa ? Onko sillä että huoneen kärki on Ravussa jotain merkitystä, vaikka huoneessa ei olekaan yhtään planeettaa ????? Tämä on kaikista lukemisista huolimatta jäänyt minulle epäselväksi  :idiot2:Minulla on tyhjänä myös huone 11 ja 1.??????????????


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Q - 15.02.2006 16:37:02
12. huoneessa köllöttelee  :saturnus: , :pluto: & :pallas: . Kaikki vaa'an merkissä.

Saturnuksen sijainnista tässä huoneessa sanotaan näin:
suppresses depression. Of course everyone gets depressed now and then. But when someone with this placement gets depressed, the trap door to the subconscious swings open and all the old depression comes out. This can be temporarily immobilizing, the "I just can’t get out of bed today" syndrome. Folks with Saturn in the twelfth house are usually very reliable. Everybody else depends on them and leans on them as well. They have to find someone to lean on as well.

Ja plutosta taasen näin:
While Mars here can suppress anger, Pluto suppresses rage. Don’t mess with this one. On the positive side, there is increased ability in the healing professions (medicine, psychotherapy, etc.).

Tutulta kuulostaa. Masennus ei ole koskaan minulle pelkkää mielipahaa ja alakuloisuutta, vaan aina enemmän tai vähemmän massiivista ja totaalista mielen mustuutta ja ahdinkoa. Enemmän kuin usein käy juuri niin, että nykyisyyden vaikeudet ja ongelmat jäävät lopulta menneisyyden tuskan peittoon, kun eilisen haamut vyöryvät mielen sopukoista moninkertaistaen hetken negatiivisen tunnelatauksen. Sillä, usein todella lähes "halvaannuttavalla" olotilalla jonka valtaan joudun, on lopulta siis hyvin vähän tekemistä tuon nimenomaisen hetken/tilanteen/tapahtuman/ihmisen kanssa, joka masennuksen alunperin laukaisee.

Mitä taas tuohon raivoon tulee...no, se on se tunne, jonka kanssa saan tehdä töitä päivittäin. Tunne, joka ehkä tällä hetkellä (kun mitään järisyttävämpiä masennuksia tms ei hetkeen ole ollut) eniten hankaloittaa elämääni. Todellakin mitä mitättömimmätkin asiat ja arjen vastoinkäymiset saattavat saada minut hetkeksi aivan raivon valtaan :(. Se ei epäilemättä tee hyvää sen enempää minulle itsellenikään kuin läheisillenikään, koska tunne on voimassaan hyvinkin kuluttava. En tietenkään hyökkää nyrkit pystyssä viattomien ihmisten kimppuun, mutta sieluttomat, tunnottomat esineet ja tavarat saavat useinkin tuta nahoissaan plutomaisen vihanpurkaukseni ja alkuviikosta puraisin toisesta etuhampaastani irti kiilteen murusen suutuspäissäni :-[. Kun asiat eivät mene niin kuin toivoisin tai joku ihminen/asia käy kanssani vastahankaan alkavat sisäiset tulivuorenpurkaukset välittömästi.
Jo lapsena oli sama juttu, vaikka muuten olinkin suorastaan sairaalloisen kiltti ja hiljainen lapsi. Suuttuessani saatoin kuitenkin muuttua kuin toiseksi ihmiseksi ja riehua raivoissani kieltoja uhmaten ja rangaistuksista (fyysisistäkään) piittaamatta. Mieleeni on jäänyt erityisesti sellainen juttu, kun suutuin jostain äidilleni ja särjin säpäleiksi ihanan kissapeilini, jonka olin häneltä saanut. En päästänyt ketään huoneeseeni edes imuroimaan sotkua, vaan kiljuin ja itkin sirpaleiden keskellä. Vasta hiukan rauhoituttuani päästin isäpuoleni veljen imuroimaan.
Teini-iässä tämä oli pahimmillaan kun aloin oireilla muutenkin henkisesti mm. lapsuuteni juttuja. Äkillisen hillitsemättömän kiukunpuuskan kourissa saatoin riuhtoa kaapinovet saranoiltaan tms ja usein kohdistin nämä raivonpurkaukset myös itseeni. Myöhemmin äitini kertoikin pelänneensä jopa minua näihin aikoihin :(
Aikuistumisen myötä olen tietenkin oppinut paremmin hillitsemään näitä tunteita, enkä varmaan ulos päin vaikutakaan kuin asteen-pari tavanomaista tuliluontoisemmalta tyypiltä (mikä tosin sekin voi tulla joillekin yllätyksenä pikkuruisen, siron ja herkän ulkoisen olemukseni vuoksi). Vielä kun saisin sisäisenkin yliotteen näihin tunteisiini tämän näennäisen sijaan, mutta niin vain sisuksissa pihisee ja kihisee kuin mikäkin hornankattila. Mutta pitää tehdä töitä sen eteen, kasvaa ja kehittyä henkisesti kanavoimaan sisäisen energiansa jotenkin positiivisemmin ja rakentavammin -eikä vähiten siksi, että nyt on mietittävä myös sitä millaisen mallin haluan antaa jälkikasvulleni. Pitää vain tässäkin kohtaa koittaa sitten olla sortumatta liiallisuuksiin...negatiivisetkin tunteet ovat osa elämää ja tärkeä pala inhimillisten tunteiden kirjoa. Tukahduttaminen, kieltäminen ja salaaminen on ehkä pahinta, mitä voi tehdä, eikä se ainakaan opeta lastani terveeseen tunteidensa käsittelyyn ja ilmaisemiseen. Kultainen keskitie se olisi vain tässäkin löydettävä... ::)

Että semmoista itsetutkiskelua noiden planeettasijaintien innoittamana. Jotenkin lohdullista ja silmiä aukaisevaa löytää aina joku "syy" omille puutteilleen ja kun ei piiloudu tuon "syyn" taakse, vaan oppii sen kanssa paremmin tiedostamaan omat heikkoutensa ja tekemään niille jotain, on taas päästy yksi askel eteen päin.

Hmm...mietin vain sitten tuon  :vaaka:-merkin asemaa tässä jupakassa ???. Se ei varmaan ole huonoin mahdollinen merkki tässä kohtaa. Joku sotaisampi, tulisempi (tai toisaalta synkkämielisempi ja masentuvaisempi)  merkki samoilla sijainneilla voisi olla jopa tuhoisampi. Vaa'an voisi kuitenkin hiukan odottaa laimentavan näiden planeettojen sijainnin tuomaa painolastia, eikö? Toisaalta tuo voisi olla myös asia, joka aiheuttaa ristiriitaisuutta...Mitä olette mieltä? Olenkin kyllä varsinainen ristiriitaisuuksien ihminen, kun hallitseva merkkini on seesteinen :vaaka: ja hallitsijaplaneettani sotaisa  :mars:. (kakkosena planeetoista muistaakseni :venus: ja merkeistä :skorpioni:, joka muuten kiilaa vaa'an ohi, jos ottaa mukaan lilithit, vertexit yms)

Myös pallaksen tehtävä tässä kuviossa on minulle epäselvä ???...josko joku sitä osaisi minulle valottaa ::)? Entäpä mikä merkitys (jos mikään) on sillä, että ko. huone on kooltaan varsin pieni, itse asiassa pienin koko kartalla?

Olisin kovasti kiitollinen vastauksista :)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Q - 19.02.2006 17:54:49
Myös kirjoittelu (vaikka tällä foorumilla) hyvin henkilökohtaisista asioistaan kasvottomasti isolle joukolle tuntemattomia ihmisiä on hyvin 12 huonetta, subjektiivisuus ja kollektiivisuus sekaisin, yksilön salatut asiat salatulle joukolle, ei kukaan ja kaikkea...ei ollenkaan huono asia, ainakin itselleni ollut innostavaa ja avartavaa :)

Hmm...en nyt ole varma viittasitko tällä siihen, että sinulla tosiaan on tuo kommunikoinnin ja itseilmaisun planeetta merkurius ko. huoneessa ???...vai tarkoititko vain yleisesti ottaen sitä, jos huoneessa 12. sijaitsee useampikin planeetta?

Itsessäni joka tapauksessa tunnistan tuon piirteen. Minulle on luonnollista kirjoittaa hyvinkin avoimesti ja henkilökohtaisesti, hyvinkin aroista ja henkilökohtaisista asioista tämän kaltaisilla keskustelufoorumeilla (tosin myös yksityiselämässäni). En oikein osaakaan muuta, vaikka yrittäisinkin :idiot2:. Jos jokin minulta puuttuu niin kyky asettua täysin ulkopuolisen tarkkailijan asemaan. Osaan käsitellä ja tarkastella asioita vain samaistumalla aiheeseen jotenkin henkilökohtaisella tasolla, löytämällä peilauspinnan omasta historiastani tai nykyisyydestäni, enkä näin tehdessäni kaihda kaivella luurankojakaan kaapeistani ulos tuulettumaan :D. Se voi ehkä olla joistakin ihmisistä hämmentävää, jopa vaivaannuttavaa ja kieltämättä asetan itseni usein hyvin haavoittuvaiseen asemaan, sillä "vastapuoli" ei läheskään aina välttämättä anna itsestään yhtä paljon. Silloin tällöin asia vaivaa hiukan myös itseäni ja tulen miettineeksi, olikohan sittenkään fiksua sanoa sitä tai tätä :-[...mutta näin vain on, enkä osaa oikein muuttuakaan.

Tämä piirre tai taipumus voi tosin johtua muistakin tekijöistä kartallani, enkä tiedä onko se ehkä lainkaan tekemisissä 12. huoneen kanssa (eikä sign? ehkä sitä edes tarkoittanutkaan, vaan pikemminkin mietti asiaa tuon oman merkkarinsa sijainnin kannalta). Itse olen ajatellut, että tuo voisi hyvinkin olla yhteydessä esimerkiksi kuu- ja nousumerkkiini. Kuu oinaassa tekee minut tunneasioissa avoimen ja suorasukaisen ja  :askendentti: skorpparissa taas pakottaa aina pureutumaan pintaa syvemmälle likaisiin pohjamutiin saakka. Siinä missä oinas harvoin osaa peitellä todellisia tunteitaan tai motiivejaan edes niin halutessaan, skorpionille yksityisyys ja tietynlainen salaperäisyys on hyvinkin tärkeää -tämä siis voisi aiheuttaa ajoittaisen ahdistukseni kykenemättömyydestäni ns. pitää suutani kiinni. Merkuriuksen huonesijainti ja merkki epäilemättä voisi myös vaikuttaa asiaan, mutta nyt alkaa taas aihe karata käsistä joten :-X


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Q - 21.02.2006 16:36:27
Täältä (http://www.dkfoundation.co.uk/BookKarmaHouse12.htm) löytyy muuten mielenkiintoista juttua eri planeettojen sijainnista 12. huoneessa ;). Siinä on mietiskelty asian karmallistakin puolta, kannattaa käydä katsomassa, jos kiinnostaa.

Itselleni kolahti ainakin aika täysillä sekä saturnuksen että pluton sanoma tässä huoneessa. Ainakin mitä lapsuuteen tulee, niin suorastaan pelottavan hyvin pitivät paikkansa etenkin tuon  :pluto: osalta :o. Sairasta...miten nää meneekin näin :D


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Q - 22.02.2006 13:08:21
Aika näyttää mikä sen kaiken merkitys on ja mitä tuolle tiedolle pitäis tehdä...unohtaa että tietää siitä mitään ja jatkaa elämää, antautua toteuttamaan sitä vai yrittää kumota. Noissa on monesti esillä myös se mihin suuntaan elämä tulee kulkemaan, mietin vaan onko se vääjämätöntä ja kohtalonomaista...Tavallan jos alku on mennyt niin kuin tuolla sanotaan, tuleeko loppukin menemään jonkun suunnitelman mukaan. Onko meidät käsikirjoitettu?

Juuh, noiden kysymysten parissa sitä painiskelee silloin tällöin varmaan jokainen astrologiasta tai mistään muustakaan vastaavasta kiinnostunut. Etenkin silloin, kun joku tulkinta tai kuvaus sattuu osumaan erityisen hyvin ja tarkasti oikeaan on vaarana sortua siihen ajatukseen, että "no niin, näin se on, just näinhän se on; nyt se on tähdissäkin julistettu, minkäs sille sitten enää...mitä sitä kohtaloaan vastaan taistelemaan".

Varmaan ei kuitenkaan liene kenenkään edun mukaista lähteä siitä ajatuksesta, että nää olis jotain abosluuttisia, väistämättömiä totuuksia. Enkä siis luule, että sinä sign? näin tekisit, kunhan nyt yleisesti ottaen asiaa pohdiskelen ;). Itse ainakin koitan aina muistaa ottaa asian niin, että tässä ikään kuin opetetaan ihmiset paremmin tunnistamaan omat heikkoutensa ja vahvuutensa, annetaan erilaisia skenaarioita siitä, mihin suuntaan elämällä on potentiaalia lähteä kulkemaan. Mihin on taipumuksia, mihin on mahdollisuuksia...Mutta siis kuitenkin niin, että ihminen itse loppupelissä määrää kohtalonsa suunnan tai ainakin pystyy ratkaisevalla tavalla vaikuttamaan siihen omilla valinnoillaan ja teoillaan.

Mä oon aina ajatellut jotenkin niin tän asian, että elämä on vähän niin kuin ne semmoset yhdet seikkailukirjat, joita joskus lapsena luettiin; kirja oli tietenkin kannesta kanteen valmiiksi kirjoitettu, mutta aina aika ajoin tuli vastaan sivu, jossa annettiin eri vaihtoehtoja, joista valitsit mieleisesi ja tarina jatkui sitten taas sen valinnan mukaan. Tarinan päätöksetkin oli tietty jo valmiina olemassa, mutta niitä oli useita erilaisia ja niihin oli mahdollisuus päätyä usealla eri tavalla. Ehkä kohtalon kanssa on samoin; suuret linjat on jo valmiiksi jossain vedetty ja horisonttiin maalattu maaliviivat, mutta miten siinä välillä etenet ja mihin "kotipesään" lopulta päädyt niistä kaikista mahdollisista, on sinun valintasi :)

...olikohan mitään tolkkua :D


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: on se niin väärin - 22.02.2006 14:15:57
huvittaa toi p... puhuminen.löydät itses vain erakoituneena..tarkoitan et sun on pakko löytää vuori jonne kiivetä ajattelem.voit silti olla ihana kumppani..sä löydät itsekseen itsesi..


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: marzukka - 22.02.2006 14:44:40
No muuten ihan kiva...mut mie en vieläkään (vaikkas olsiki hyvä linkki) löytäny selitystä omalle kohalle... :'(


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Q - 22.02.2006 15:37:16
No muuten ihan kiva...mut mie en vieläkään (vaikkas olsiki hyvä linkki) löytäny selitystä omalle kohalle... :'(

Kuules marzukka, löysin siulle tällaista "dataa"...olisikohan apua? :)

Chiron in the 12th house: As always, Chiron shows where we can do more for others than ourselves. A 12th house Chiron may compulsively try to take care of the poor the sick, and the unfortunate while neglecting their own needs and those of their own family. Conversely, there may be malingering and the person with this placement may themselves always seem in "need" because of one (frequently self-caused) "problem" after another. This placement tends to make a person feel tired and fatigued. If you have this one, be sure to get plenty of rest.

Chiron in Taurus: Taurus is the sign of money and resources and it shows our ability to possess things. It also shows what we instinctively value, including ourselves. This is the sign that gives us our gut level sense of self-worth. Chiron here can give us a miser's urge to hold on to every penny while denying ourselves any of life's pleasures, or a rejection of "those low, materialistic values" and, consequently, a life of poverty. And guess what? Deep down inside, both are the same. They both deny themselves pleasure and enjoyment because they don't value themselves. Of course, as always with Chiron, there is the ability to give good advise to everyone else concerning their material needs and sense of self worth. People with Chiron in Taurus have to learn how to enjoy the basic physical pleasures of life. They won't be able to do this, however, until they deal with their damaged sense of self-worth.

lähde (http://www.bobmarksastrologer.com/Chiron21.5.html) (täältä löytyy muillekin tietoa chironista ja sen sijainnista eri huoneissa ja merkeissä, mikäli kiinnostaa)

Jos enklanti ei aukene, voin halutessasi koittaa tulkata yv:llä



"on se niin väärin", mä puolestaan kaipaisin tulkkausta tuohon sun viestiis :idiot2:. Meni ohi niin, että humisi. Kirjallinen itseilmaisu ei ehkä ole vahvinta alaasi (?), mutta jotenkin voisit koittaa muotoilla ajatuksesi ymmärrettävämmin ja selkeämmin ???...tai ehkä tarkoituksesi onkin vain aiheuttaa hämmennystä eikä sen enempää ::). If so, onnistuit :D


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 22.02.2006 15:47:52
Hei Katja Q, tälläinen vastaus minulle tuli lähteestäsi .Osaan kuitenkin itse sen suomentaa joten laitoin sen vain tähän esimerkiksi muillekin joilla chiron on 8, huoneessa
Chiron in the 8th house: What a great sex therapist you can be. A more likely scenario is that you have the ability to bring out the sexual best in a romantic partner, while giving yourself the short end of the stick (no pun intended). But the 8th house rules more than sex. You could also get stuck with taking care of partnership resources because "you're so good at it," or, conversely, keep getting partners who want to "take care" of it and do you out of your fair share. Perhaps you become too dependent on money from others for support, or too much of what you earn goes to support others. You might tend to accept other people's values (your family, group or society) too readily. One other thing. The myth of Chiron can actually come alive with this placement. You could have a talent for healing or rehabilitating others, but not yourself.
 :D :D


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Ajatus - 22.02.2006 16:06:30
Täältä (http://www.dkfoundation.co.uk/BookKarmaHouse12.htm) löytyy muuten mielenkiintoista juttua eri planeettojen sijainnista 12. huoneessa ;). Siinä on mietiskelty asian karmallistakin puolta, kannattaa käydä katsomassa, jos kiinnostaa.

Hei Katja-Q, täytyy erikseen kiittää tuosta linkistä, sillä löysin pääsivujen kautta paljon hyödyllistä asiaa! Ei siis pelkästään 12. huoneesta, vaan myös muista huoneista, sekä transiiteista ja progressioista huoneissa. Indeksi jutuista löytyy suoraan täältä: http://www.dkfoundation.co.uk/Articles1.htm. Paras nettilöytö vähään aikaan, kiitos. :)


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Q - 22.02.2006 16:15:15
Paras nettilöytö vähään aikaan, kiitos. :)

No eipä kestä, ilohan näitä "löytöjä" on jakaa samoista asioista kiinnostuneiden kanssa :) Saapa siinä sivussa vaikka uutta jutun juurta aiheen tiimoilta ;)

Tosiaan, tuolta linkistä siis löytyy kaikki muutkin huoneet. Enpä tajunnut sitä mainitakaan, kun toin sen tähän ikään kuin vain käsittelyssä olevan aiheen tiimoilta...mutta kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa muutoinkin. Oli paljon mielenkiintoista juttua. Itse syynäilin sieltä mm. kuun sijainnit mieheni, itseni ja tyttäreni kartoilta.


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: marzukka - 23.02.2006 19:01:19
Heissan Katja-Q  ;)

Jees...kiitos...sanotaan että tuo chiron hommeli piti paikkaansa...ja osittain tuo härkäkin...muttas olen sentään oppinut nauttimaan myös enkä venytä ihan joka senttiä...eli kerran kuussa tai kerran 2ssa kk otan esim vaikkas 20e ja laitan ne itseeni...vaikkei varaa ihan aina olisikaan...
ja kyllä inhoan materialistisia ihmisiä ja narisen niille..kuten avolleni...kun on tärkeempiäki asioita elämässä ku se mikä liittyy materialistisuuteen  :smitten:


Otsikko: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: meruska - 24.02.2006 19:20:16
Johan on mielenkiintoista tekstiä!
Mulla  on huoneessa 12 Kuu ja vesta, Kaikki tämä skorpionissa. Vasta päätä 6 huoneessa möllöttä Chiron härässä, joka muodostaa opposition niin kuun kuin vestankin kanssa. Tässä on  haaste, joka mulle ei aivan avaudu. Pystyykö joku auttamaaan?


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ave^^ - 21.10.2006 14:50:05
kaivetaan vanha aihe esille.
tämä huonehan on niin mielenkiintoinen.

itselläni se ei ole kovin korostunut, mutta suurikokoinen (vaikuttaako tuo sitten?)  :kuu: ja  :kuunsolmu: siellä, joidenkin kartanpiirtureiden mukaan myös  :venus: (??), lasken mielummin tuon huoneeseen 11.

nyt kun luin tätä, en saanut huoneesta irti mitään muuta kuin negatiivista. ihan niinkuin neptunuksellakin, täytyy tälläkin olla ne hyvät puolensakin.
minulla tuo kuu on siellä, ajattelin että se voisi olla myös siunaus. kehittyvä intuition lahja, jonkinlainen salaperäisyys muiden silmissä, tunteet, ihmisen mielen ymmärtäminen, piilossa olevien asioiden esiin tuominen ja tutkiminen..
uskon, että juuri tämän huoneen avulla pystyy kehittymään.
katsotaan muuttuuko mielipiteeni jonkin ajan päästä, kun elämä painaa päälle.  ;D


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Fiona - 21.10.2006 17:53:25
Vau Artemis, kiitoksia erittäin hyvästä osoitteesta! :smitten: Löysin sieltä tällaiset kuvaukset sijainneistani:

Lainaus
The Sun in the Fourth House: gives a need to rule the roost. The tendency is to have a home that is as showy as one can afford. Luck and prosperity should steadily improve during the middle and declining years, although this one makes for a slow start in life. Unless something else interferes, Daddy was definitely NOT the shy type.

Ääh, isäni taitaa kyllä olla suht ujo. :P

Lainaus
Mercury in the Fourth House: Home is a place of communications. When you are home, the TV and computer are going while, at the same time, you’re on the phone and reading. The older you get, the more you are likely to talk and/or write. Daddy either talked a lot or moved around a lot.

Täällä on kyllä aina kaikki elektroniset laitteet päällä! :o :smiley6600: Isäni kyllä matkustelee aika paljon.

Lainaus
Moon in the Fifth House: gives an emotional need to be on stage, but, since the Moon rules moods, this alternates with a desire to withdraw into a shell and be alone. The romantic interests will tend to be on the moody side and will either want to "mother" you (even the men) or be mothered by you. Be careful as this placement tends to attract "whiny" types. If you have children, you will have to watch the mood swings of the first born.

Vetäydyn kyllä jonkinlaiseen kuoreen ja tykkään olla yksin.

Lainaus
Venus in the Sixth House: The work environment is pleasant. It HAS to be otherwise you just can’t stand it. In a man’s chart, romantic interests are often met at or through work. This placement often makes it easier to find a job when you need one.

Lainaus
Mars in the Sixth House: Another workaholic placement. Mars needs action. If you have this placement, don’t take a routine desk job. Be up and around, moving, even arguing. Good for work requiring use of tools, machinery, or sharp instruments. Co-workers and subordinates will also be aggressive and energetic. Be careful of arguments on the job. Ah what the heck. You would probably love it.

Lainaus
Pluto in the First House: gives you the traits of the sign of Scorpio, intense and secretive. You can give orders to a stranger and they will frequently do as you say. Your intuition about the people you meet for the first time is uncanny. Be careful about what you want because you will get it, for better or worse. If you are ever injured, this gives the ability to make an amazing recovery, back from the dead, so to speak.

Oho. :o

Lainaus
Saturn in the Second House: can work out in three different ways. First, there are those for whom enough is never enough. They tend to become rich in money, but they have to watch out not to miss out on life’s other pleasures. Second are those who value security and protection above all else. They frequently gravitate towards "secure" jobs in the civil service or with large corporations (although the downswing movement has changed this). The third group gets depressed and gives up. This last alternative is to be avoided.Stephen Arroyo points out in his book "Relationships and the Life Cycle" (I highly recommend it) that Saturn shows what we regard as "important", so important that we try to control it. So important that we get nervous and fearful and frequently blow it. In the second house, the important thing for Saturn is money. If you can work through your fears (Saturn) you will find that your sense of self worth is ultimately more important.

Lainaus
Uranus in the Second House: Now how do you suppose the planet of crazy and unexpected events will act here? The same way it acts anywhere. People with this placement are frequently self employed or get paid on commission. Those in show business tend to have this one. The money comes in lumps, and then nothing for a while. If you have a "normal" 9-5 job and Uranus in the second house, something always seems to happen to interrupt the income, frequently something crazy. I don’t just mean things like quitting or getting fired (although that tends to occur with greater than normal frequency with this one). I mean things like the company burns down, or the chief financial officer embezzles all the money and runs off to Brazil. The only way to have both a steady income and Uranus in the second house is to work in some high tech or electronic field that Uranus rules.

Oi voi...ei vakkari työpaikkaa? ::)

Lainaus
Jupiter in the Third House: One drawback here is that, if you are ever depressed, no one will believe you because your communications SOUND so cheerful. Speech flows freely, sometimes too freely. Learn not to tell people too much. If the rest of the horoscope doesn’t back up this placement, then there will be a tendency to talk big and not deliver. Jupiter does have its perils. Still, communications tend to be optimistic (take care not to gloss over or ignore difficulties) and relations with siblings good.

Hyvä että suhteet säilyy. ;)

Lainaus
Neptune in the Third House: Well the imagination is good, but, if you have this one, don’t be an accountant. The books may not balance. Neptune here is excellent for anything artistic, though, especially poetry or fiction writing. Check out your career house (house ten) before making any career decisions based on this placement. You have the ability to paint pictures with words, but not to communicate the details of the real world. If there are siblings, at least one will be a spacey, dreamy type, or (if afflicted) will tend to have a substance abuse problem.

Täytyypi vilkaista sitä kymppiä...must hurry now... :buck2: ;)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: MetalLady - 21.10.2006 18:16:42
Minulla 12 huone ammottaa tyhjyttään, kärki (nousevassa) vaa'assa, tohon vaakaan osuu 2 kärkeä eli toinen on Asc. Näyttää siltä, kuin se olis väkisin isketty väliin tuo 12 huone.  ???


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: kultainen sulka - 21.10.2006 18:22:55


Myös täällä huone planeetoista tyhjä, vain  :pallas: siellä ja kärki  :vaaka:



Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Fiona - 21.10.2006 18:28:38
Minulla 12 huone ammottaa tyhjyttään, kärki (nousevassa) vaa'assa, tohon vaakaan osuu 2 kärkeä eli toinen on Asc. Näyttää siltä, kuin se olis väkisin isketty väliin tuo 12 huone.  ???

Minulla sama juttu, paitsi että ei ehkä ihan näytä siltä, että olisi väkisin isketty väliin... :)

Edit: ai niin, onhan minulla :juno: 12. huoneessa. ::)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Dimma - 21.10.2006 19:06:02
maineeltaan toi 12. huone on tosiaan aika paha ja mulla on siellä noususolmu skorpparissa. Pienen kriisin jälkeen olen ruvennut pitämään sitä positiivisena asiana, tosin tietämäni (julkisuuden) henkilöt joilla tämä on ovat päätyneet mielisairaalaan taikka kuolleet jotenkin oudolla tavalla  :o

Mutta kuten aina- negatiiviset asiat voi kääntää positiivisiksi ja niistä voi myös tulla sellaisia. Mind over matter. Pidän omaa 12. huoneeni sisältöä vastuussa mm. siitä että olen täällä astrossa ja ylipäänsä kiinnostunut henkimaailman jutuista.

Uskon myös että vanhemmiten tulen enenevissä määrin luopumaan materiasta, itse asiassa haaveilen jo nyt siitä että luopuisin kaikesta ja reissaisin ympäri maailmaa niin että kaikki mitä omistan ja tarvitsen kulkee mukana.. Olen myös unelmoinut kulkurielämästä, kävellen ympäri maailmaa. Tämä lienee sitä noususolmu- skorpparia 12. huoneessa jos mikä.. ;)


Otsikko: Vs: Re: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 21.10.2006 20:11:47
Kiitokset Artemis !!  :smitten:
Hmmm... Käytyäni tuossa linkissä pisti silmään lause, että 12.huoneella on hirvittävä maine. Eli ilmeisesti melko "voimakas" tai vastaavaa... Myöskin sarjamurhaaja, massamurhaaja sanat hyppäsivät silmille... Eli onko 12.huone nyt sitten JOKO todella "hyvää" tai "pahaa" tarkoittava...?  :o  :-\ Itse olen erittäin hyvä ihminen, siksipä kai nuo murhaaja-luonnehdinnat kauhistuttivat. Nyyh !  :'( Vai onko tuolla huoneella vain sitten tietynlainen maine... :buck2:

Elä huoli noista, ei se sinusta murhaajaa tee  :)
Onhan noita tutkittu hirmusesti, eli sarjamurhaajien karttoja mm.
Joitain yhtäläisyyksiä he ovat löytäneet mutta eihän kartta automaattisesti sinusta tee tietynlaista, altistaa voi moniin asioihin, kuten esim. minun karttani eräs tulkinta antaa ymmärtää että minusta herkästi tulisi lääkeriippuvainen tai narkkari. Silti voin itse vaikuttaa.

Olkaa hyvä, mukavaa jos linkistä oli apua  :smitten:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 21.10.2006 20:12:51
Niin, ja itselläni 12.huoneessa on ainoastaan Ceres ravussa. Eli viittaisi kaiketi hyvin tukahduttavaankin hoivaviettiin..


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 21.10.2006 20:21:03
Jebu jee...
Juuh, TOSI ruuhkainen on minulla 12.huone, mutta en anna senkään enää häiritä. ELÄMÄ ON, kuten sanonta kuuluu.  :)
Suurimmin näkösällä minulla on juuri tuo addiktoituminen.
Kuulun ihmisiin, jotka jäävät "koukkuun" lähes kaikkeen mahdolliseen.
Niitä kun listaisin, tulisi hirveä litania, heh... Ja olenhan silloin tällöin niistä jossain kertoillutkin, joten eipä niistä sen enempiä.
Joo ja ei minusta olisi miksikään serial-killeriksi...  ;D


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 21.10.2006 20:32:08
Sehän sitä 12.huonetta juuri on, mutta yleensäkin herkät ihmiset ajautuvat helposti huonojen aineiden käyttäjiksi. Herkkyys on ihana asia mutta sillä on puolensa. Ehkä sitä tavallaan se herkkyys tekee niin että vaikeuksien tullen hakee apua vääristä asioista.
Mutta hyvä kun tiedostat asian, taipumuksen addiktoitumiseen. Se on hieno juttu, tietää ongelma. Enkä uskoisikaan sinusta löytyvän sellaisia serial-killer puolia  ;D
Itsekin jollain tavalla olen addiktoituva mutta omaan myös toisaalta tietynlaisen voimakkaan itsekontrollin, joka ei sekään aina ole positiivinen asia  ::)
Eräällä ystävälläni on paljon tavaraa 12.huoneessa mutta hänellä on kausia jolloin menee lujaa, sitten taas hiljaiseloa hetken.
12.huone kertoo myös karmasta ja edellisestä elämästä, olisi kiva tietää siitä enemmän mutta vielä en ole onnistunut kuin löytämään vain vähän tietoa.

 :smitten:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 21.10.2006 20:39:19
Totta Sign!


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: MetalLady - 21.10.2006 20:43:39
Mun pojalla näyttää olevan Pluto ja Juno 12 huonessa, eli skorpparissa joka hallitsee Asc kärkeä ja huonetta 12, hän on jouskari, niinkuin minä. :)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 21.10.2006 21:00:58
"itsensä voittamisen ja korkeammille ihanteille antautumisen huone" kuulostaa paljon paremmalta ja onkin varmasti totta myös  :)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 21.10.2006 21:06:25
Minulla juuri suurin ongelma elämässäni on se, etten VIELÄKÄÄN hallitse, osaa aina käsitellä elämän vaikeimpia puolia.
Kun asiat ovat hyvin ja mallillaan, ei MITÄÄN ongelmaa ja tunne on aivan mahtava ! Kaikki sujuu kuin vettä vaan.
Mutta heti, kun ns. paskaa sataa niskaan, niin KAIKKI suistuu raiteiltaan. Mikään ei suju. Kiroan itseni ja koko universumin, alan tehdä hirveitä typeryyksiä. USEIMMITEN, kun on hyvin vaikeaa tartun pulloon tai muulla tavoin tuhoan itseäni ja haen lohtua aivan vääristä asioista...
Ja koska olen toipuva alkoholisti, niin viimeksikin, kun sitten retkahdin, ikäänkuin "rankaisin" siitä syntyneen hirvittävän morkkiksen seurauksena lisää itseäni, viiltelemällä itseäni tikarilla.
HULLUA, mutta totta... Tulee fiilis, että v.u, menköön sitten ihan kaikki !
Ja jännä homma, että vaikka olen myös maanis-depressiivinen, niin TOSI HARVOIN edes HARKITSEN itseni vahingoittamista SELVINPÄIN.
Eli lähes aina sekaisin ollessa, tulee hulluja mieleen.
SILTIKIN tulee välillä ryyppykausia, VAIKKA TIEDÄN, etten saisi juoda ja että kaikkea tuollaista voi ilmetä siinä ohessa...
Noh, anyway, parhaani aina yritän, että pysyisin raittiina, mutta enää en lupaile itselleni, enkä muille mitään.
Olen vain ylpeä ja kiitollinen jokaisesta raittiista päivästä ja YRITÄN PARHAANI ! Se minusta riittää... Ja jos se ei riitä jollekulle muulle, ei voi mitään. Tämähän ON minun elämäni ja valintani ovat minun. Nyt olen ollut 2 viikkoa putkeen TÄYSIN raittiina ! Jipii, hyvä minä !  :smitten:  :D
Sori, lisäys...
Niin minulla on totaalinen Jekyll/Hyde-meininki.
Eli selvinpäin olen useimmiten itse sympaattisuus, mutta jurrissa usein täysi kusipää ! Siltikin, vaikka siis TIEDÄN sen, en OSAA elää elämääni koko ajan täysin selvinpäin...


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 21.10.2006 21:30:17
Kiitokset terveisistä !  :2funny:
Minulla taas sitten tuo maaninen-puoli ilmenee lähinnä rahavaikeuksina...
Tai vaikeutena käsitellä rahaa. Olen silloin aivan holtiton sen suhteen. Vaikka TIETÄISIN, että EN voi ostella/tilailla mitään, niin kuin riivattuna teen sen kuitenkin... Muutenkin tietty silloin on hirveä vauhti ja draivi päällä.
Tässä ollaankin hiukan pohdiskeltu, josko kannattaisi hankkia ns. edunvalvoja... En tiedä sitten, sen kun kuulemma voi kumota VAIN uudella kumoavalla lausunnolla ja entäs, jos eivät myönnäkään kumoamista, vaikka itse haluaisi...  :idiot2:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 22.10.2006 02:28:10
..ja alkuun palajaa hän..niinkös?


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 22.10.2006 02:56:33
zodiak,mitä se sitten lieneekään,
ajattelin omakohtaisesti tuota että täällä sitä vain valvotaan,syödään kun muistetaan,aurinko 12 huoneessa,kuten sinullakin,
mutten silti sen kanssa muuta sideeriselle "osastolle" etsimään
totuutta itsestäni koska tiedän että se on sama,katsottuna vain eri vinkkelistä,
en ole ollenkaan kiinnostunut koko sidekartasta,koska ajattelen ettei minä-kuvani siitä miksikään muutu,
ja miksei,
ehkä minuuteni ikäni puolesta on jo läpikäynyt tuon keski-iän kehitysvaiheen,olen löytänyt itseni elävässä elämässäkin enkä vain
astrokartalla,
ehkä myös siksi että karttani on 9-harmoninen,
käänsin tai väänsin minä sitä mitenpäin tahansa päädyn aina samaan lopputulokseen,
jopa numerologisesti se toimii yksyhteen,
tuo aurinko kalojen huoneessa tai merkissä on kuin maapallon
toisella puoliskolla,8 tunnin aikaero,
elää kuin abojen "ajatonta aikaa" ,dreamtime,
8 tuntia karmallista aikaa...

onko isäsi siis härkä vaiko oinas?
härästä tuli mieleen liian suuri kivenmurikka mullospellossa,
pelto pitäisi muokata mutta kivi ei kangella liikaha mihinkään,
tarvitaan vähintään traktorin etukuormain liikauttamaan sitä paikaltaan

tuon lauseen,"tarvitsee alkoholia saadakseen luvan kokea tunteitaan"
allekirjoitan täysin alkoholistin kohdalla,
ja
myös mikä tahansa stellium omaa oinaan mars energiaa,
itellä 2 stelliumia,myös skorpionin mars tykyttää tätä
energiaa..


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 22.10.2006 03:17:35
zodiakki-"nooan arkki"
ahaa elämys-merkki ja vastamerkki-
vastaus löytyykin siitä KESKIPISTEESTÄ,
niinkös?
sign,
miten se sinun ceres jakselee?
kykysi huolehtia itsestäsi?


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 22.10.2006 03:32:25
..jatkapa "lörpöttelyä" hyvä "deskendenttini"..
newborn mercury,curious,mielen tuntosarvet pystyssä


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ave^^ - 22.10.2006 16:48:49
ihmiset,
en tiedä kuuluuko aiheeseen..

internet osaa huijata niin helposti.
voi kun pystyn ilmaisemaan itseäni, voi kun tuntuu niin hyvältä.
mutta se syö.
se lamaannuttaa. ei jaksa enää ajatella selvästi.

ihminen tarvitsee 1. monipuolista ruokaa 2. riittävästi unta 3. ulkoilmaa..

virtuaali-ihmissuhteet ovat täyttä paskaa.

sori. en vain voi tajuta että aikuiset ihmiset istuvat yön koneella ja valittavat kuinka kaikki menee huonosti.

maailma olisi niin paljon parempi jos koko internettiä ei olisi keksittykään.

 :)


jousimies iski..
olenhan aina oikeassa.  ;D


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 22.10.2006 17:06:28
Liikahan on kaikessa liikaa, vai ?
Niitähän on addiktioita joka lähtöön, kaikenlaiseen, mitä elämä ylipäätään sisältää.
Pausseja on hyvä pitää asiassa kuin asiassa...
Asiat tuntuvatkin sitten entistä ihanemmilta, kun on pitänyt breikkiä.
Elellään ja nautiskellaan... Heviä masiinaan ja kaljaa kitusiin...  :2funny:  :smitten:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ave^^ - 22.10.2006 17:20:48
juuh,
välillä sitä tuppaa ajattelemaan että
"miksei toi nyt tajua?!"
mutta onhan ihmisiä eri elämänvaiheissa.  :)

toisaalta emme tiedä mitä näyttöpäätteen edessä oleskelu noin fyysisestikin vaikuttaa..
anakin minulle se syventää pahaa oloa.  :P


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 22.10.2006 17:20:56
Noh, jooh, jos ja vaikka mitä kullakin...
TODELLINEN ja VIRTUAALIELÄMÄ kulkevat sikinsokin, pitkin poikin, rinnakkain, erillään... Miten aina kullakin.
Elämän moninaisuus/monimuotoisuus on kuin makua ruokaan...
Elämä heittelee ja saa monia muotoja.
Meikäläinen painuu musiikin & muiden huvitusten syövereihin...
Ja jos ja kun EI muuta kykene/jaksa, kiusaa teitä ! JIIHAA !!  :2funny:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 22.10.2006 17:30:34
Minulla juuri suurin ongelma elämässäni on se, etten VIELÄKÄÄN hallitse, osaa aina käsitellä elämän vaikeimpia puolia.
Kun asiat ovat hyvin ja mallillaan, ei MITÄÄN ongelmaa ja tunne on aivan mahtava ! Kaikki sujuu kuin vettä vaan.
Mutta heti, kun ns. paskaa sataa niskaan, niin KAIKKI suistuu raiteiltaan. Mikään ei suju. Kiroan itseni ja koko universumin, alan tehdä hirveitä typeryyksiä. USEIMMITEN, kun on hyvin vaikeaa tartun pulloon tai muulla tavoin tuhoan itseäni ja haen lohtua aivan vääristä asioista...
Ja koska olen toipuva alkoholisti, niin viimeksikin, kun sitten retkahdin, ikäänkuin "rankaisin" siitä syntyneen hirvittävän morkkiksen seurauksena lisää itseäni, viiltelemällä itseäni tikarilla.
HULLUA, mutta totta... Tulee fiilis, että v.u, menköön sitten ihan kaikki !
Ja jännä homma, että vaikka olen myös maanis-depressiivinen, niin TOSI HARVOIN edes HARKITSEN itseni vahingoittamista SELVINPÄIN.
Eli lähes aina sekaisin ollessa, tulee hulluja mieleen.
SILTIKIN tulee välillä ryyppykausia, VAIKKA TIEDÄN, etten saisi juoda ja että kaikkea tuollaista voi ilmetä siinä ohessa...
Noh, anyway, parhaani aina yritän, että pysyisin raittiina, mutta enää en lupaile itselleni, enkä muille mitään.
Olen vain ylpeä ja kiitollinen jokaisesta raittiista päivästä ja YRITÄN PARHAANI ! Se minusta riittää... Ja jos se ei riitä jollekulle muulle, ei voi mitään. Tämähän ON minun elämäni ja valintani ovat minun. Nyt olen ollut 2 viikkoa putkeen TÄYSIN raittiina ! Jipii, hyvä minä !  :smitten:  :D
Sori, lisäys...
Niin minulla on totaalinen Jekyll/Hyde-meininki.
Eli selvinpäin olen useimmiten itse sympaattisuus, mutta jurrissa usein täysi kusipää ! Siltikin, vaikka siis TIEDÄN sen, en OSAA elää elämääni koko ajan täysin selvinpäin...


Eräs ystäväni viilteli myös itseään, hän oli hyvin masentunut ja hän sanoi että hän halusi tuntea jotain. Olo oli kuulema niin turta ettei hän tuntenut mitään, siksi viiltelyn tuoma kipu tuntui hyvältä sillä silloin hän tunsi jotain...
Tsemppiä Ozzette, päivä kerrallaan  :)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ozzette - 22.10.2006 17:41:48
Suurkiitokset sanoistasi Artemis !
Päivä kerrallaan, niin sitä täytyy elellä.
Olen tosi ylpeä tuosta 2 viikon raittiudesta,
mutta NYT EN soimaa itseäni retkahduksesta, vaan ELÄN JA NAUTIN, kuten minulle tähän hetkeen sopii. Mikä juuri NYT tuntuu hyvältä !
Huomenna taas päivä uus, eikä sitä tiedä koskaan, mitä se mukanaan tuo...
Anyway, nyt OLEN iloinen ja hyvillä mielin muutenkin...
Tämä on vain elämää, ei sen enempää...  :smitten:  :D


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 22.10.2006 17:57:08
Sinun pitääkin olla ylpeä  :)
Ja tosiaan, päivä kerrallaan.

Elämää, ei sen enempää, kaikki tää koita ymmärtää  ;D Vai miten se biisi menikään  :)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 22.10.2006 21:02:34
ave
nousujouskari iskee takaisin..
mistä sinä voit tietää SYYT miksi täällä roikutaan aamutunneille saakka,
kaikkeen on syynsä,vaikkei hyväksy voi ymmärtää eikä sinun kyllä tartte sitäkään,
samoilla linjoilla signin kanssa,reilu vuosi sitten vihasin koko internettiä,olen jäänyt osin koukkuun tähän kirjoittamiseen,
ehkä kirjoittamisen vimma suoltaa ajatuksia muittenkin luettavaksi,
työni on raskasta,fyysistä työtä,luonnonläheistä,
en jää luonnosta paitsioon jos en siellä vapaa-aikaani kokonaan käytäkään,
tämä on vastapainoa sille,henkistä huvia,
kuin myös pakenemista sellaisista kipeistä asioista,joissa ajatus muuten pyörisi koko ajan,tiedostan tämän kyllä,
12 huoneen teemaan sopii hyvin tuntemattomana itsensä ilmaisu,
kulissien takaa ääni kuuluu,
hyvä vielä kun joku siihen vastaa,
sitäpaitsi yöllä on "vapaammat energiat" ja jos oma rytmi sopii paremmin tälläiseen valvomiseen
niin
miksi se sinua kiusaa?
eihän se ole sinulta pois? vai onko?


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ave^^ - 28.10.2006 16:14:48
niin, enhän minä voi muiden elämästä tietää.
välillä sitä tuppaa olemaan nenäkäs, mutta..onhan se silti hyvä joskus tuoda jyrkästi asioita esille, että niitä oikeasti alettaisiin ajattelemaan.  :)

tuohon, että yöllä on vapaamman energiat, sanoisin että kyllä loppujen lopuksi se ajaa alemmas, aivothan tarvitsevat lepoa, että pystyvät toimimaan. tuo vapaammat energiat tässä suhteessa kuullostaa lähinnä kuin pään sekoittavien aineiden lievältä vaikutukselta.

sano jos olen väärässä.  :D

yöhän on sitä taiteellista aikaa..


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 28.10.2006 22:05:30
kylläpä nämä telepatiat kulkee vaikka koneen välityksellä ja vielä täysin tuntemattomalle ihmiselle..
aattelin sinun sanomaasi,tuota aikasempaa herättelyä,tänään useamman kerran ja aattelin toisaalta miten oikeessa oot,
siis tuli tunne että  täähän on jonninjoutavaa ajanhukkaa,
ehkä jossain tuolla on oikeekin elämä,
siinä aamu- ja iltalypsyn välillä,
tätä aatellessa vastapoikinut hieho iski  silimää sitä katellessani,
viisaita nuo elikot,se elämähän on just siinä missä minäkin,
lantakolan varressa silmäpeliä pitämässä lehmän kanssa,
tai tässä naputtelemassa pysähtyneen merkuriuksen energialla päättömiä,
yöllä on rauha,
yöllä ei kuulu työn ääniä,
12 huoneen aurinko on kuin ihmisten unisieppari valvoessaan,
linnunsulka vain liikahtaa,
terä kastettuna musteeseen,
taiteilija,luova hullu,
nukkuu sitten 12 tuntia putkeen jos vaan voipi,
tottakai aivot tarvii lepoa,
olen aamu-uninen luonnostani,
työn vaatimat aamuneljä-herätykset ovat jotakin luonnotonta,
suden hetki ja uni ois makeimmillaan,

kuulostaako juttuni siltä kuin olisin tuitterissa?
mielikuvitus ehkä punaviinilasillisen ryydittämänä,
siinä minun pääni sekoittavat aineet,
ei nyt,

ethän sinä väärässäkään ole,ave,
mutta oikeessakin vain tuon huolestumisen/ärsyyntymisen suhteen,
ehkä jyrkin rajapinta onkin 12 huoneen ja ykköshuoneen välillä oleva askendentti,
tämä minkä kuvan muille annamme ja sitten siellä pinnan alla,
12 huoneen alkumeressä uimmekin toistemme ohi,
koskaan kohtaamatta,
ja jos se oikeesti onkin niin,
niin miksi enää naputtelisin,
siksikö että tykkään naputella vai
siksikö että tulen luetuksi?
mutta miten on luetunymmärtämisen laita,
kuka siitä on vastuussa?
kukaan ei kysy
en tiedä miten paljon jää ilmaan roikkumaan kysymyksiä,
joita ei tohdita esittää,
mukamas tyhminä,
onko täällä forumilla oikeesti guruja ja guruttaria,
niinkuin sideman viittasi,
tai auktoriteetteja niinkuin sign jossain lipsautti,

merkurius on pysähtynyt klo 22:22 noin,about asti,
tuo lukema oli jollakulla jossain kummittelemassa,
pysähtyneen merkuriuksen asteluku on 25 ja viis,
viisi itsessään on merkuriuksen luku,
muutoksen tarve,
ja kuun luku kaksi,
mutta menee taasen jonnekin,
jonka hyvä mielikuvitus lykkää hyvällä omallatunnolla 12 huoneeseen,
näkyvissä oleva?


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Riitta - 28.10.2006 22:29:18
Itsellani on 12 huoneessa  :leijona:19ast ja24ast. :pluto:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: metsämieli - 03.11.2006 11:49:52
Minulla on Chiron ja Jupiter 12. huoneessa.

Luin jostain, että Jupiterin sijainti tässä huoneessa antaa onnea onnettomuuksissa ja olen kyllä huomannut, miten olen ihan "säkällä" selvinnyt läheltä piti tilanteista esimerkiksi autoillessani (olen aika hurjastelija välillä :P).

Chiron minulla on Kaksosissa ja usein puhumalla jollekin ongelmistani pystyn elämään niiden kanssa paremmin. Minulle tulee todella helposti myös vieraatkin avautumaan ongelmistaan. Minulle kai sitten on vain helppo puhua :)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ajatus - 03.11.2006 15:18:33
Astrologiassa kyllä sanotaan, että 12 huoneen aurinko on yövalvoja.

Taas tulee muistutetuksi, että 12. huonehan on Kalojen huone ja vaikka oma Kalat-aurinkoni onkin 1. huoneessa, allekirjoitan silti tuon yökukkumisen. Nuorena valvoin aina etenkin kesälomilla kaiket yöt ja vieläkin valvon mielelläni aina, kun ei tarvitse nousta aikaisin seuraavana aamuna. Myös esim. yökerhot ovat tavallaan Kalojen aluetta, liittyväthän niihin tanssiminen ja myös alkoholin käyttö, jotka molemmat Neptunuksen symboliikkaan liitetään. Yökerhot ovat tavallaan sellainen "toinen maailma", jonne Kalojen on helppo sulautua. Mutta on myös toisia vaihtoehtoja noille "toisille maailmoille", tietysti. Yksi on kirjoittamiseen uppoutuminen, toinen elokuvat, jne.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: MetalLady - 03.11.2006 15:32:28
Kivaa nähdä, että täällä on muitakin yökukkujia, mulla tosin 12 huoneen kärki on vaa'assa ja huone on tyhjä.

Tuohon yövalvomiseen en ole löytänyt syytä, se vaan on. Iltaisin on vaikee mennä nukkumaan, kun ei nukuta ja aamulla pitäisi nousta aikaisin ylös. :(


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 03.11.2006 20:58:06
Sama juttu, jos olisin vapaa tekemään niin, valvoisin myöhään yöhön ja nukkuisin pitkään mutta eipä voi kun on työ  :)
Lomilla ja viikonloppuisin valvon mielelläni, yön tunteina on rauhallista. Nykyään tosin alan olla niin väsynyt illalla viikolla että uni maittaa jo ajoissa ja aamulla meinaan kuolla kellon soidessa.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 03.11.2006 22:16:42
Minä olen myös ikuinen yökyöpeli  ;D .12. huone on tyhjä paitsi nyt AP kartalla siellä on Lilith  ;)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: meruska - 06.11.2006 20:47:06
Astrologiassa kyllä sanotaan, että 12 huoneen aurinko on yövalvoja.

Taas tulee muistutetuksi, että 12. huonehan on Kalojen huone ja vaikka oma Kalat-aurinkoni onkin 1. huoneessa, allekirjoitan silti tuon yökukkumisen. Nuorena valvoin aina etenkin kesälomilla kaiket yöt ja vieläkin valvon mielelläni aina, kun ei tarvitse nousta aikaisin seuraavana aamuna. Myös esim. yökerhot ovat tavallaan Kalojen aluetta, liittyväthän niihin tanssiminen ja myös alkoholin käyttö, jotka molemmat Neptunuksen symboliikkaan liitetään. Yökerhot ovat tavallaan sellainen "toinen maailma", jonne Kalojen on helppo sulautua. Mutta on myös toisia vaihtoehtoja noille "toisille maailmoille", tietysti. Yksi on kirjoittamiseen uppoutuminen, toinen elokuvat, jne.

Mäkin olen oikea yökukkuja! Mut ei kyllä aurinkoa ole kaloissa. Sieltä löytyy kuu, Yhtyy  :askendentti: ja  :uranus: joka on huoneessa 1.

.... Huomaan olleeni väsynyt kun kirjoiti edelliseen.. Siis korjausta, ettei tule väärinkäsityksiä. Huoneesta 12 löytyy Kuu ja Vesta. Ovat skorppionin merkissä. Uranus ja Pallas huoneesta 1.. samoin skorpparissa. Kaloista ei löydy mitään muuta kuin 4 huoneen kärki.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: the_planet - 06.11.2006 22:54:07
Näyttäsi  :mars: :leijona: olevan 12. huoneessa.
Artemiksen mainitsemalla sivulla oli aika huvittava kuvaus:
 
Mars in the Twelfth House: hides their anger and aggression. Watch out for this person when their temper finally explodes.  ;D


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ajatus - 06.11.2006 23:06:10
MetalLady ja taiska, missäs teidän Neptunukset ovat, löytyykö merkittäviä aspekteja? ??? Mietin vaan, jollei Kalaa tai 12. huonejuttuja löydy..? Täytyykö hyljätä tuo teoria yökukkumisen ja Kalat-teeman yhteydestä? ;)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: MetalLady - 07.11.2006 00:22:43
Niin se vaan on, että 12 huone on ihan tyhjä. Tuosta Neptunukseta kysyit, no se on venuksen kanssa kuhertelemassa skorpparin 2 huoneessa, tosin 10° päässä toisistaan.
Kaloihin eli 5 huoneeseen, kun äkkii katsoo, niin siellä kimpassa höpöttää Jupiter 0° Chiron 14° ja Vesta 15°


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: asboo - 08.11.2006 18:52:47
Metsämieli:
Lainaus
Luin jostain, että Jupiterin sijainti tässä huoneessa antaa onnea onnettomuuksissa ja olen kyllä huomannut, miten olen ihan "säkällä" selvinnyt läheltä piti tilanteista esimerkiksi autoillessani

Minulla on kanssa Jupiter ja chiron 12.huoneessa yhtymässä. Olen myös selvinnyt muutamista vaarallisistakin tilanteista säikähdyksellä.

Lilith, Vesta ja Pallas siellä luuraavat myös.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Artemis - 08.11.2006 20:44:04
Näyttäsi  :mars: :leijona: olevan 12. huoneessa.
Artemiksen mainitsemalla sivulla oli aika huvittava kuvaus:
 
Mars in the Twelfth House: hides their anger and aggression. Watch out for this person when their temper finally explodes.  ;D

Huh huu, enpäs haluaisi olla paikalla kun niin käy  ;D


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: taiska - 08.11.2006 20:51:36
MetalLady ja taiska, missäs teidän Neptunukset ovat, löytyykö merkittäviä aspekteja? ??? Mietin vaan, jollei Kalaa tai 12. huonejuttuja löydy..? Täytyykö hyljätä tuo teoria yökukkumisen ja Kalat-teeman yhteydestä? ;)

Ei tartte Ajatus  ;D .Kalaa on kartalla, vaikka muille jakaa  ;D . Minun Neptunus on Skorpioonissa 5. huoneessa.Kaloissa on Merkurius, Venus ja Keskitaivas   ::)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ebenia - 11.11.2006 14:33:52
Minulla on 12.huoneessa  :venus: :vesimies:  :jupiter: :oinas:  :kuunsolmu: :kalat:. Erityisesti tuon venuksen vaikutuksen näen niin, että minulla on suuri halu rakastaa koko maailmaa, jotenkin universaalin rakkauden käsite on minulle todella henkisesti läheinen. Tuosta Jupiterista en oikein osaa sanoa, enkä kuunsolmustakaan pahemmin.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Satu - 11.11.2006 16:18:08
Mulla on Merkkari, Jupiter ja Venus Skorpparissa 12. huoneessa...  :P


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: sangviinikko - 05.10.2009 07:07:44
Sen verran mielenkiintoinen aihe, että täytynee nostaa...

Oma 12. huone on tyhjä, kärki  :neitsyt: ja  :askendentti: siis  :vaaka:

Karttoja katsoessani olen törmännyt noihin massiivisiin 12 huoneisiin  :o sekä toisaalta planeetat niissä ovat olleet hyvin omistajaansa kuvaavia...

Esim.  saturnus 12 ja depressiot seuranneet toinen toistaan varhaislapsuudesta asti ja epäluottamus maailmaa kohtaan on luja

 :mars: :aspect_con: :uranus: :aspect_con: :pluto: 12 huoneessa ja raivo kulkee mukana ja vaativuus on huipussaan. Omat negatiiviset tunteet ovat itseltäkin piilossa ja tunteista puhuminen aiheuttaa vain nurkkaan ajetun eläimen reaktion.

Sitten  :jupiter: 12 huoneessa. Onnekkuutta ja okkultista mielenlaatua. Ja tosiaan jo 2 vähältäpiti tilannetta, jossa suojelusenkeli vetäisi takaisin, totesi henkilö itse.

Entä jos tuo 12 huone on valtava, käsittäen 3 merkkiä ja huomattan määrän henkilökohtaisia planeettoja?

Tai sitten "komerossa" eli yhden merkin sisällä, kuinka tulkitsette?




Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Norna - 05.10.2009 08:44:53
 12. huoneen asukkeja ovat  :leijona: :saturnus: ( :aspect_tri:  :neptunus:) ja  :neitsyt:  :kuu: ( :aspect_con:  :askendentti:). Nämä keskenään yhtymässä.

 Saturnus tuo tännekin epäluottamusta joka aika ajoin nostaa päätään. Hieman inhaa kun tuo Saturnus tahtoo hallita Kuuta.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Ave^^ - 13.10.2009 16:24:13
Tosta saturnuksesta, onhan jokaisella se jossain huoneessa kartalla, ja tuo sinne hankaluuksia jos ei sitä käsittele. Jotenkin näen saturnuksen 12. huoneessa myös mahdollisuutena kykyyn hallita alitajuntaansa, jollain tavalla ymmärtää ja jäsentää sitä, ja pitää raameissa. Toisaalta sitten, jos tätä kykyä ei kehitä itsessään, voi se saturnus juurikin alkaa pakottamaan kohtaamaan omia piilossa olevia puoliaan, että sitten kehittyisi se taito. Mutta jos ikuisesti pakenee, niin eihän se helvetti siitä mihinkään laannukaan.
No joo, hieman vaikea on yrittää saturnuksen kiusaamalle ihmiselle sanoa, että näe nyt ne positiiviset puolet. Tuo yksikin vain kiroaa koko planeetan. Yritän siihen sitten sanoa, että vertaa nyt vaikka neptunukseen, sehän on täysi kaaos. Eikö saturnuksessa ole se hyvä puoli, että ainakin on jotain mistä pitää kiinni, aina on jotkin rajat ja säännöt. Neptunushan on täysin päämäärätön, muodoton, eikä mistään saa minkäänlaista otetta, elämä vain lipuu ohi tai läpi tai miten vaan, vertaa miltä se tuntuisi. (Ja ei, en pidä neptunustakaan pahana planeettana.  ;D )


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: JukkaV - 25.07.2010 22:40:40
Tämä alkoi kiinnostaa, koska siskoni kartassa on 12. huoneessa tosi paljon kaikkea. Huone on suuri, vesimiehestä oinaaseen. Huoneessa ovat: :pallas: :vesimies:,  :kuu: :vesimies:,  :venus: :vesimies:,  :ceres: :kalat:,  :mars: :kalat:,  :vesta: :kalat:,  :merkurius: :oinas:,  :aurinko: :oinas:,  :juno: :oinas: ja kaiken lisäksi  :askendentti: :oinas: ja kuriositeettina  :pluto:  :aspect_opp:  :askendentti: .

Mitä tämä oikein kertoo?


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: aine - 28.07.2010 10:54:18
Mitähän minun huoneeni kertoo?

                                                                                   


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Indium - 06.09.2012 19:06:12
Nostan vanhan ketjun, kiinnostavaa asiaa.

Itsellä 12. huone aika kapea, mutta kyllä sinne mahtuu  :uranus: :aspect_con: :merkurius: ihan askendentin kupeeseen - molemmat siis alle kahden asteen päässä siitä. Ja tosiaan jouskarissa ovat.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: SanctAstra - 07.09.2012 14:55:39
Minulla on hassu 12. huone, kun selvää rajaa huoneiden 1 ja 12 ei ole. 12. huoneen kärki on  :rapu: :ssa, eikä sieltä planeettoja löydy.  :jupiter: on kuitenkin 1. huoneessa  :leijona: :ssa lähellä 1.- ja 12. huoneen rajaa. Asteroideja en ole tarkistanut.

 :)

Edit:
Maa-planeetta löytyypi huoneesta 12. Sieltä löytyvät myös asteroidit Orcus ja Nessus sekä Sirius.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: trius - 07.09.2012 16:13:06
Mulla on  :venus: :aspect_con: :juno: :leijona: 12.huoneessa. Ja tosiaan tuo universaalirakkaus kyllä pätee. Olen koko ikäni hoivannut eläimiä mielelläni. Saa nähdä, onko se jalat alta saava rakkaus sitten avioliiton arvoinen ;)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: PaperbackWriter - 19.09.2012 22:49:59
Omalla kartallani kahdennessatoista huoneessa sijaitsee Pluto  :o
Olen huomannut, että välillä kannan maailman ongelmia harteillani ja kaikenlaiset kamalat tapahtumat tulevat uniin. Mutta unimaailmani on vahva, ja kai tuosta näkee sen, kun pidän näistä rajatiedon ja henkimaailman asioista ;)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.01.2021 19:27:46
Voisko olla niin, että ihmisellä 12 huoneeseen onkin piilotettu kaikki hyvä ja onnellinen? :o

Mun kurjaan elämäntarinaan tää sopis, ja nyt alkais tulla kaikki sieltä piilostaan 12 huoneesta  ???

  Vai kenties ehkä sittenkin harhaa, toive ajattelua  ;D








Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 12.01.2021 01:04:15
Vois,
mutta 12 huoneen yksilön on ensin tultava henkisesti kypsäksi,
kirjoittaa Dana Gerhardt artikkelissaan (Astro Logos 2011, maaliskuu)
Tuho ja kurjuus, ei, vaan myös lahja ja rikkaus, mutta ensin on koettava uhrauksia,
kypsymättömyyttä, heikkoutta ja ruikutusta..on kuljettava pitkä matka, jonka aikana saavutetaan tietoisuutta itsestä, nöyryyttä ja henkistä vastuullisuutta.
12 huoneen aarre on ehkä saavutettu monen elämän aikana, se on syvällinen ja vaistonvarainen, ja tätä aarretta saatetaan arvostaa laajalti.

Gauquelin havaitsi, jotta ammatillinen menestys ei välttämättä löydykään 10 huoneesta vaan nimenomaan 12 huoneesta,
 :mars: urheilijat,  :kuu: kirjailijat,  :venus: muusikot,  :mars: /  :saturnus: lääkärit ja tiedemiehet,  :jupiter: näyttelijät, poliitikot ja toimittajat.
Gandhi, Madonna, George Bush, Rodney King ja nikki ,  :aurinko: 12 huoneessa ::)


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Kuuhilda - 15.01.2021 16:08:50
Mikäpä muukaan kuin aarre sopisi tuota kuvaamaan. Ne kun yleensä kaivetaan syvältä jostain, minne ne on piilotettu.

Mielenkiintoista, en ollut osannut ajatella 12 huonetta lainkaan näin päin.

Jee, mullakin on toivoa, jos ei se ammatillinen menestys löydykään 10 huoneesta, siellä kun on vain hirmuisa  :saturnus: nuijimassa onnenpistettä  ;D
12 huoneessa on  :uranus: :aspect_con: :jupiter:...vois olla vaikka mitä.

Mä oon tilanteessa, jossa elämän jatkuva huoli, kurjuus ja pelko ovat tehneet tyhjäksi pelon kurjuudesta ja huolesta...kyseinen pelko on estänyt elämästä, sitonut kädet...mutta nyt taidan olla siitä vapautumassa...mitä nurinkurisinta reittiä  ;D
Ainakin objektista on tullut oman elämänsä subjekti.


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: nikki - 17.01.2021 15:15:52
Ihminen kasvaa ja kehittyy, henkisestikin,
astrologiassa tätä kehitystä voi tarkastella vaikka edistetyltä kartalta;
siirtymisiä uusiin elämäntilanteisiin liittyen syntymiin, kuolemiin, työpaikan vaihtumisiin, onnettomuuksiin, sairauksiin jne.
Eli 12 huoneen planeetta, ollessaan muka piilossa ja alitajunnan syövereissä, siirtyykin jossakin vaiheessa progekartalla nousulle tai 1 huoneeseen,
korostaenkin omia vahvuuksia, vapauttaen ns. omaehtoisesta vankilasta, tuoden kuiskaajan kulisseista pääosan esittäjäksi,
vähän tyyliin nyt riittää tää vapaaehtoistyö, what about my needs luki minunkin yöpaidassani..
elikkä
sinullakin Kuuhilda nämä uudistamisen tarpeet  :jupiter: :uranus: ovat progella ylittäneet syntymä  :askendentti:
mutta ei se yksin, vaan myös progen tulikolmio natalin Vtx:n kanssa,
ja kun tulikolmiossa on  :aurinko: :merkurius:, yhen sortin tiedostaminen, sanaton ymmärrys,
ja toista ketjua lukiessani älysin keskustelumme Yes ja Lie asteroideista,
ja tuo 26955 Lie -asteroidi on  :aspect_con: proge :askendentti:
ja nuo  :uranus: :jupiter: :askendentti:
niin
mulle tuli mieleen valheiden paljastumiset,
eli se lapsen ensimmäinen kieli, elekieli, jonka avulla lapsi oppii erottamaan valehtelijan.
Puhuttu kielihän on vain jotain 7 % kommunikoinnista,
ja tänä aikana, kun jopa jutellessamme toinen saattaa katella kännykkäänsä,
(kuvitelkaa pienten lasten äitejä päivittämässä facebookkia.. :crazy2: )
meiltä saattaa jäädä suurin osa viestin sanomasta huomiotta,
ja ehkä tähän jopa perustuu median valta vaikuttaa meihin, sanallisesti.
Ja sopivasti tuo olikin tämän päivän artikkelina..
https://yle.fi/uutiset/3-11236159 (https://yle.fi/uutiset/3-11236159)

Sitten Kuuhilda,
ihan niinku etiäisenä pohdit 12 huonetta,
vilkasepa tulevaa ap-karttaa...työstämistä riittää :D
Harvinainen  :askendentti: :harka: maalaisjärkeä-kö?
Ehkä olennaista  :jupiter: :merkurius: rx yhtymä, julkaise ne muistelmasi... :coolsmiley:


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Kuuhilda - 18.01.2021 08:14:21
Ei se ihan sattuma oo että 12 huonetta mietin.
Kävin sillon sun synttäreiden aikaan tsekkaamassa tulevan vuoden Ap:n ja sen jälkeen sitä vähän  pohdiskellu  :)

Joo! Niin pois omaehtoisesta vankilasta!
Sitä kohti...enkä millään sovikkaan sinne enää.
Hienosti avattu tuo...valheiden paljastuminen varmasti liittyy tähän vahvasti. Itseeni siis. Viime vuosina tehnyt töitä löytääkseni ne turhat pelot ja jarrut, nyt ehkä sitten on aika kampittaa ne.  :harka: ä sarvista?
Ja lapsena opittu...niin juuri, silloin ne valheet on rakennettu hauraan totuuden suojaksi. En tarvitse niitä enää, iso tyttö jo!

 :harka: :askendentti: tuntuu mukavan turvalliselta kaiken tuon 12 huoneessa kelluvan tavaran vastapainona.
Ja muistelmat...saisin hengästyttävän romaanin aikaan pelkästään vuoden 2020 tapahtumista, että ehkä tosiaan?
Jokin tuollainen pieni sample voisi olla hyvä aloittaa


Otsikko: Vs: 12.HUONE
Kirjoitti: Kuuhilda - 17.02.2021 20:05:58
http://www.raimonikula.net/wayfare.htm (http://www.raimonikula.net/wayfare.htm)