Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Onnistumisia menestyksen tiellä => Aiheen aloitti: Ulkopuolinen - 07.03.2010 12:22:38



Otsikko: Amorin enkeli
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 07.03.2010 12:22:38
Pistetäänkö rakkausasiat kuntoon, jos kiinnostusta olisi niin voisin tuohon Seppoon ottaa yhteyttä ja järjestää tänne Tampereelle astropalstan ensimmäisen kolmen minuutin treffitapaamisen ja miksi tästä ei voisi tehdä ihan alaosastoakin, minä voisin toimia mielelläni ainakin yhtenä organisaattorina. Voisin samalla voin yhdistellä pareja ihan netin kautta toisiinsa, jos he niin haluavat. Tekisin sen hieman omalla tavallani eli minulle voi laittaa sähköpostiin kuvansa, astrologiset tietonsa ja kertomuksen itsestään. Ja kerään näitä tietoja ja punon omia kuvioitani.

Miltä kuullostaa, tähän ketjuun voi laittaa vinkkejä, ideoita ja tietoa, oletko mukana. Minä itse ajattelin osallistua, ihan pelkästään kokeilunhalusta ja uteliaisuudesta.

Jos on ihmisiä, jotka haluavat auttaa minua, pitäisi organisoida tapahtuma, pitää jotakin arkistoa tiedoista, tulkita minun valitsemien parien mahdollisuuksia astrologisesti. Työtä siis on paljon. Pidetään tämä ainakin vielä ihan hauskanpitona, mutta jos jotakuta kiinnostaa niin hyvän ammatin tästä saisi.

Onko parempi Atha-Maaret?


Otsikko: Vs: Amorin enkeli
Kirjoitti: tuonen joutsen - 07.03.2010 16:04:17
O0   onnea ja menestystä aiheelle, ja myös sille, josko mahdollisesti aiheesta tulisi astro-fi 'n myös virallinen osio, ja tämä riippuu tietysti ylläpitäjistä. haistan vaan hyvän idean ;)


suosittelen myös kaikille sinkuille jotka etsivät rakkautta myspace-sivujen perustamista, ukkoa pukkaa riesaksi asti sitä kautta, ja suurin osa ei valitettavasti osaa  lukea edes profiilitiedoista kohtaa 'in a relationship'.....niin kuka haluaisikaan lukutaidottomia miehiä ?  ;D


mutta kyllä siellä kerrankin oli joku lontoolainen pankkiiri tms, tai kanadalainen house-artisti, mutta kun inhoan housea ja pankkiiritoimet ihan vieraita, niin ei napannut.



mutta minä en enää jatka tähän aiheeseen, kun en etsi ketään, mutta toivon että tää aihe saa tulta alleen. :)



Otsikko: Vs: Amorin enkeli
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 14.03.2010 20:18:57
auts, tuota kauankos se esittely minulla oli tässä linkissä, vuorokausi? No tuota sitten sain viestin, että jos minulla ei olisikaan se mies enää kovin kauan hakusessa ja saisin kolkutella tiettyyn oveen ja kuinkas kävikään täällä minä istun kaksoisliekkini sohvalla ja no amorin nuolet taisi osua, kiitoksia astropalstan.

Suosittelen, tässä ketjussa on taikaa...