Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Mystery Woman - 18.12.2009 11:58:54



Otsikko: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mystery Woman - 18.12.2009 11:58:54
Kuuntelin aamulla joulukalenterista Sepon nousevan skorpparin. Samalla kiinnostuin miten perhe näkyy astrologiassa yleensä. Sen tiedän, että kartan painotus on yksi, mutta entä millä muulla tavoin? Minulla on kolme lasta (jo aikuista) ja meillä on eri aurinkomerkit, mutta kaikki ovat nousevia skorppaneita. Lisäksi jokaisella on askendentilla joku planeetta: aurinko, venus, uranus ja neptunus. Ja lasten aikuisuuden myötä on myös tullut selväksi, että kaikki ovat vahvoja persoonia.  :D


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: linjalla - 20.12.2009 16:36:32
Hei Pirjoa!

Ensimmäinen lapsi sinun 5. huone, toinen lapsi 7. huone, kolmas lapsi 9. huone jne.

Mikäli partnerillasi olisi lapsi aikaisemmasta suhteesta, tämä (tai vanhin niistä) löytyisi huoneesta 11., seuraava huoneesta 1. jne.

Kyseisten huoneiden merkit eivät aina tietenkään ole samat kuin kyseisten henkilöiden aurinkomerkit tai Asc, mutta kuvaavat selkeästi näiden persoonallisuuksia.

Perheissä myös usein periytyy samat aspektit/teemat. Esim. äidin horoskoopissa on  :aurinko:  :aspect_tri:  :jupiter: , lapsen horoskoopissa  :aurinko:  :aspect_sex:  :jupiter: tai isällä  :kuu:  :aspect_squ:  :pluto: , lapsella  :kuu:  :aspect_opp:  :pluto: tai isoäidillä sekä lapsen lapsella  :kuu:  :aspect_con:  :uranus: . Eli aspektit/teemat toistuvat myös sukupolvien yli.

Omasta mielestäni erittäin mielenkiintoinen tutkimusalue. Kannattaa tutkailla oman suvun karttoja, vaikka tarkkoja syntymäaikoja vanhempien sukupolvien kohdalla ei tiedossa olisikaan, jo pelkästään syntymäpäiville tehdyt kartat paljastavat paljon mielenkiintoista.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mystery Woman - 21.12.2009 11:33:24
Hei Pirjoa!

Kyseisten huoneiden merkit eivät aina tietenkään ole samat kuin kyseisten henkilöiden aurinkomerkit tai Asc, mutta kuvaavat selkeästi näiden persoonallisuuksia.


Lasten aurinkomerkit ja huonesijaintini kyllä vaativat aikamoista mielikuvista. Voisi melkein kysyä kuka näiden lasten äiti oikein on. Oma 7. huone on härässä, lapsi on neitsyt. En tunnista hänessä härän (isä on härkä aurinkomerkiltään ja hänen oma deskendenttinsä) piirteitä, mutta hänen askendentillaan on Venus, joten tämäkö se on? Oma huoneeni on leijonassa, lapsi on skorppari. Ei varmaan ensimmäisenä yhteydet tule mieleen paitsi taas se askendenttimerkki, joka hänellä on Aurinko.

Olen samaa mieltä, että tämä on mielenkiintoinen aihe.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: linjalla - 21.12.2009 13:17:04
En nyt ymmärtänyt sinun vastauksestasi, onko 2. lapsesi neitsyt ja 1. skorpioni. Parhaiten pystyn auttamaan - mikäli niin haluat - jos laitat tietoa omista huoneittesi kärjistä merkeissä (huoneet 1-6 riittävät eli Asc merkissä X, huone 2. merkissä Y jne.). Tai voit laittaa minulle yksityisviestinä sinun sekä lapsiesi syntymäajat.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: taiska - 26.12.2009 02:31:45
"Ensimmäinen lapsi sinun 5. huone, toinen lapsi 7. huone, kolmas lapsi 9. huone jne."

Viitos huoneeni on Jousimies mutta kärki skorpioonissa ja ensimmäinen lapseni on Jousimies. 7 huoneeni on Vesimiehessä ja toinen lapseni kuitenkin on Kaksonen. Yhdeksäs huoneeni on Kaloissa ja kolmas lapseni on Vesimies. 11:sta huone on Härässä ja neljäs lapseni on Kauris.

Siis mitä tuo lainaamani teksti tarkoittaa  ::)?


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mystery Woman - 28.12.2009 15:36:29
Huomasin, että Juhani Nummelan kirjassa on luku, jossa käsitellään periytyvyyttä. Tavallisimmat ovat hänen mukaansa  :askendentti: ja  :kuu: sekä jo tässä ketjussa mainitut aspektit. Pitäisi ehtiä jossain vaiheessa tutkia tarkemmin omaa ja lasten karttaa muittenkin tekijöiden kuin  :askendentti: suhteen. Se kaikilla lapsilla on samassa merkissä kuin minulla ja itse asiassa lasten isä on aurinkomerkiltään  :harka: joten aika selkeä ketju :smitten:


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 28.12.2009 16:34:50
Hei Pirjoa!

Ensimmäinen lapsi sinun 5. huone, toinen lapsi 7. huone, kolmas lapsi 9. huone jne.


Kyseisten huoneiden merkit eivät aina tietenkään ole samat kuin kyseisten henkilöiden aurinkomerkit tai Asc, mutta kuvaavat selkeästi näiden persoonallisuuksia.

Mielenkiintoista...  ::) ensimmäinen lapseni on  :aurinko: :rapu:, minun 5.huone taas  :vesimies: ja kun tarkemmin ajattelee niin kyllä hänessä jotain vesimiesmäistäkin on.  ::) Sitten toinen lapseni on  :aurinko:  :neitsyt: ja karttani 7.huoneessa on  :oinas: ja huh, nyt kun ajattelen niin hänestä löytyy kyllä paljon oinasmaista vahvaa tahtoa ja jääräpäisyyttä ainakin yllinkyllin.  ;D ??? Sitä olen joskus ihmetellytkin, että mistä se tulee, mutta nythän sillekin löytyi selitys.  ;D Molemmilla tytöilläni on  :askendentti:  :jousimies: ja kyllähän siitäkin sitä omanlaista tarmoa löytyy... Nuorimmaisellani on sama  :kuu: merkki kuin minulla, eli siis  :kaksoset:


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: mirka222 - 28.12.2009 16:42:57
Mä voisin kertoa puolestaan lapsen näkökulmasta, miten mulla näkyy perhe kartalla...olen :aurinko: :oinas: ja äitini sisko sekä pappani ovat oinaita...Sukuni miehet näkyvät kartalla todella selkeästi ;D
Isäpuoleni ja isäni näkyvät kartallani niin, että isäpuoleni on  :aurinko: :harka: ja mulla on puolestaan  :venus: ja  :kuu: :harka: ja biologinen isäni  :aurinko: :jousimies: näkyy IC:ssä  :jousimies:, sielä mulla on myös  :uranus: ja olikohan vielä  :saturnus:...Äitini näkyy puolestaan MC:ssä  :kaksoset:...IC:stä ja MC:stä oli juttua jossain muuallakin..Mulla ja pikkuveljellä on kummallakin  :askendentti: :neitsyt:...Äidilläni on  :kuu: :kauris: ja mummillani  :aurinko: :kauris:..Toinen äidin siskoni on  :aurinko: :kauris:...Meillä näkyy suvussa tuo oinas-kaurisvaikutus todella vahvasti...


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: mc82 - 28.12.2009 17:02:12
N222:n tavoin katselen asiaa nyt lapsen näkökulmasta, koska omia lapsia ei ole :)

Itse olen  :aurinko: :jousimies: :kuu: :leijona: - äitini on  :aurinko: :leijona: . Siskoni on  :aurinko: :rapu: , mutta myös mun tapaani  :kuu: :leijona: . Eli äidin Aurinkomerkki on periytynyt meille lapsille Kuumerkiksi... Isäni on  :aurinko: :skorpioni: :kuu: :leijona: - jotain kummaa tuossa Leijonassa nyt on... :o  Lisäksi meidän lasten Nousumerkit ovat harmonisessa aspektissa äidin Nousumerkin kanssa. Äiti  :askendentti: 13o :neitsyt: , sisko  :askendentti: 15o :rapu: ja mä  :askendentti: 14o  :kauris: . Eli mulla ja äidillä  :askendentti: :aspect_tri: :askendentti: , äidillä ja siskolla  :askendentti: :aspect_sex: :askendentti: :)

Mitäs muuta... Äidin 5. huoneen kärki  :kauris: , 5. huone tyhjä. 5. huone kuvaa siis ekaa lasta, siskoani. Kauris on kyllä ihan väärä merkki kuvaamaan siskoani! No, kovuutta itseä kohtaan ja tietty raskas aura siskossani on, joten siltä osin sopinee... No, näyttäisi Saturnus siskolla olevan aika aspektoitunut, tosin siskoni ilmeisesti murtunut tuon raskaan Saturnus-taakan alle (aiheesta lisää toisessa topiikissa) :'(

Äidin DC :kalat: , 7. huoneen kärki, kuvaa siis mua. Sopii paremmin kuvioihin. Mun kartalla Neptunus on vahvasti aspektoitunut, joten se tuo Jousi-stelliumiin paljon herkkyyttä. Olen Jouskariksi poikkeuksellisen herkkä ja "pehmis". Hiukkasen liian sinisilmäinen ja liian hyväntahtoinen :(  Mielikuvitus on vahva, samoin vaistomaisuus.

Mulla isäsuhde eli IC :kaksoset: , 4. huone tyhjä -  :merkurius: :jousimies: 11. huoneessa (IC:n hallitsija). Äitisuhde eli  :keskitaivas: :jousimies: - hallitsija  :jupiter: :skorpioni: 9. huoneessa. 10. huoneessa mulla  :aurinko: :uranus: :pallas: .


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Lilli - 28.12.2009 17:07:07
Noista aspekteista puheenollen, meidän suvussamme tuntuu periytyvän aika vahvasti Auringon ja/tai Kuun  :aspect_con: :aspect_squ: :aspect_opp: Uranukselle ja Plutolle. Vanhemmillani tätä ei näy, mutta isän vanhemmilla on kumpaisellakin  :aurinko: :aspect_con: :uranus: :pluto:. Minulla  :aurinko: :aspect_squ: :uranus: :pluto:, isoveljellä  :aurinko: :aspect_opp: :pluto: :uranus: ja pikkusiskolla samat kahdeksan vuoden ikäerosta huolimatta edelliseen, jonka lisäksi Kuu on yhtymässä hänellä ainakin Uranukseen. Suvussamme näyttää olevan yleisiä myös  :saturnus: :mars: ja  :venus: :jupiter: -aspektit

Nykyisellä miehellä on vaikuttavan näköinen  :aurinko: :aspect_con: :pluto: :uranus: askendentin tuntumassa, joka luonnollisesti löytyy myös hänen kaksoissiskonsa kartalta, mutta myös  :aurinko: :aspect_opp: :pluto: :uranus: -muodossa vanhemman veljen kartalta. Miehen suvussa myös Kauriin ja Neitsyen merkit tuntuvat olevan hyvinkin hallitsevia.

Meille syntyy lapsi näillä näkyminen maaliskuun lopulla, ja jos laskettuna päivänä syntyy, niin Pluto-Uranus -teemat jatkuvat... mutta tässä vaiheessa on vielä liian aikaista sanoa mitään, pitänee odotella, että pikkuherra putkahtaa ensin maailmaan.  :)


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mystery Woman - 29.12.2009 15:43:14
Meidän perheestä löytyy  :chiron: ja  :uranus: aspekteja kaikilta:
minä:  :uranus:  :aspect_con: :askendentti: :aspect_sex: :kuu: :aspect_sex: :aurinko: :aspect_opp: :chiron: ja  :chiron: :aspect_squ: :askendentti: :aspect_tri: :kuu: :aspect_tri: :aurinko:
lasten isä:  :aspect_tri: :saturnus: :aspect_opp: :chiron: ja  :chiron: :aspect_squ: :aurinko: :aspect_squ: :merkurius: :aspect_sex: :venus: :aspect_tri: :mars:
1. lapsi  :aspect_con: :askendentti: :aspect_sex: :kuu: :aspect_sex: :aurinko: :aspect_con: :venus: :aspect_opp: :chiron: ja  sekä  :chiron: :aspect_tri: :merkurius: :aspect_opp: :venus: :aspect_tri: :saturnus:
2. lapsi  :aspect_con: :askendentti: :aspect_tri: :aurinko: :aspect_tri: :merkurius: :aspect_sex: :saturnus: :aspect_opp: :chiron: ja  :chiron: :aspect_opp: :askendentti: :aspect_sex: :aurinko: :aspect_sex: :merkurius: :aspect_sex: :venus: :aspect_tri: :saturnus:
3. lapsi  :aspect_sex: :merkurius: :aspect_sex: :mars: :aspect_tri: :jupiter: :aspect_con: :saturnus: :aspect_opp: :chiron: ja  :aspect_tri: :merkurius: :aspect_tri: :mars: :aspect_opp: :saturnus: :D


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: sangviinikko - 02.01.2010 13:47:25
Meillä ei toistu mikään merkki...

Itse  :aurinko: :kuu: :kaksoset:  :askendentti: :vaaka:
Tyttö  :aurinko: :kauris: :kuu: :leijona: :askendentti: :neitsyt:
Poika  :aurinko: :rapu: :kuu: :harka: :askendentti: :skorpioni:
Isänsä  :aurinko: :kalat: :kuu: :oinas: :askendentti: :leijona:

Mutta Esikoisella  :aurinko: 0 astetta  :kauris: ja isällään  :vertex: 0 astetta  :kauris:, joten ovat asteentarkassa yhtymässä keskenään.
Erään tulkinnan mukaan vahva viesti siitä että ovat eläneet samassa yhteisössä aikanaan, mene ja tiedä.
Mutta aiheeseen,
Itse katsoisin aspekteja enemmin kuin merkkejä periytyvyyttä tutkaillessa

Omalla kartalla  :jupiter: :aspect_con: :kuu: :aspect_opp: :neptunus:
                      -sama löytyy tytöltä

Kuten myös      :mars: :aspect_con: :venus:
                      -löytyy tytöltä


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mimia - 18.01.2010 03:01:12
Meillä ainakin olen huomannut  :aurinko:,  :kuu: ja  :askendentti: periytyvän.

Minä:  :aurinko:  :harka:  :kuu: :kalat:  :askendentti:  :rapu:

Mies:  :aurinko: :oinas:  :kuu: :oinas:  :askendentti:  :kauris:

Poika:  :aurinko: :kalat: (minun kuuni)  :kuu: :kauris: (miehen AC)  :askendentti: :jousimies:

Itse olen perinyt äidiltäni  :askendentti: :rapu::n (hänellä sama) ja isältäni perin  :mars: :kaksoset: (hänellä kuu)

Ja noiden peritymis juttujen mukaan katsoin meidän pojan syntymän kahden tunnin tarkkuudella ja kirjoitin sen vihkoon ylös paljon ennen syntymää ja aika lähelle pääsin..  :) Ja samanlailla olen tehnyt lähipiirin syntyneiden vauvojen kanssa ja aina olen päässyt todella lähelle itse syntymäaikaa..

Muistan vielä synnytyssalissa, kun lääkärit miettivät että miksi yhtäkkiä tilanne jäi junnaamaan paikalleen, niin olin vain todennut, että juu, eihän se vielä voi syntyäkään pariin tuntiin kun Kuu on Jousimiehessä, että sitten kun se siirtyy Kauriiseen niin alkaa tapahtumaan ja näin myös tapahtui!  :D

On myös sanottu, että lapsen kuumerkki kuvastaisi synnytystilannetta ja ainakin meidän ja tuttujen kohdalla se pitää paikkaansa. Meillä kun oli tuo Kauris, niin tilanne oli aika vakava. Synnytys oli pitkä ja sektioon lähtö oli koko ajan päällä, josta tuli suorittamisenpaine ja muutenkin koko tilanne tuntui hirmuisen viralliselta. Huoneessa pyöri koko ajan lääkäreitä ja kätilöitä. Lopputilanteessa huoneessa oli viisi kätilöä ja kaksi lääkäriä ja mies oli häädetty nurkkaan seuraamaan tilannetta ja kun poika syntyi niin hän ei aluksi hengittänyt ja en ehtinyt nähdä kuin pienet siniset varpaat ja sitten mentiin. Päästiin vasta kahden tunnin päästä katsomaan poikaa lastenosastolle, joten aika kolkko, virallinen ja karu tunnelma oli. Kun taas itsellä on kuu Kaloissa, niin äiti kertoi, että hänen synnytys oli erittäin herkkä, tunnelmallinen ja rauhallinen..  :)


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: ancelica - 18.01.2010 14:58:17
Sukupuuttoon kuolemassa olevasta  :D perheestä ei ole juuri ketään jäljellä... mutta mulle periytynyt isältä  :vesimies:  :aurinko:  :merkurius: sekä hassu yhteensattuma  :uranus: :aspect_con: :askendentti:  Isänäidiltä  :leijona: :kuu: ja ulkonäkö.
 Äidiltä  :aurinko: :aspect_opp: :kuu:


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Norna - 18.01.2010 18:09:29
 Hei pikakyssäri vaan tähän väliin, miten teidän kartoillanne näkyy isän ja äidin olemus MC-IC-akselilta katsottuna? Sanotaan että MC kuvaa äitiä ja IC isää.
 Onko sijainnissa jotain tai akseleihin planeettoja kytköksissä jotka liittyvät vanhempiinne?


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: ancelica - 19.01.2010 11:49:07
Mulla näkyy aika perinteisellä tavalla..

MC :leijona: -> Äitee tykkää laittautua ja käyttää mm. tuoksuja ja meikkejä. Shoppailee ja panostaa vaatteisiin.. Nuorempana oli taas päinvastoin (mut näyttävyys silloinkin mukana) eli sänkipäinen punkkari joka dyykkasi kuteet kirpulta ja armeijan ylijäämävarastosta.

IC :vesimies: -> Isä on  :aurinko: :vesimies: ja kiinnostunut varsin veskarimaiseen tapaan kaikenlaisista avaruusajan jutuista ja tietty myös mystiikasta, hörhöilystä, tekniikasta jne. On se toki myös melko vanhakantainen, mutta sille on myös (uusin) tieto ja sen kerääminen tärkeää.
Oli pakko lisätä tähän omat kokemukset ku on samat merkitkin  :)
Mc  :leijona: ei kuvaa äitiä sen paremmin kun  :kuu: :leijona:. Äiti on lähinnä säikky jänis, joka ei uskalla erottua joukosta. Vaikka on  :aurinko: :jousimies:. Mummovainaalta taitaa tämä tulla.

Ic  :vesimies:  :aspect_con: :merkurius: on varsin kuvaava  :aurinko: :vesimies: isästä. Kovin sivistynyt ottaen huomioon heikon koulutuksen, mutta on mulle osannut opettaa mm kiinnostuksen historiaan, yleistiedon. Tykkää myös tekniikasta ja tieteistä, mutta halveksuu kaikkea mikä on hörhöä sen mielestä. Näkee mulla pöydällä astrologiakirjan niin tuijottaa halveksuvasti ja jossain vaiheessa kommentoi jotenkin "pyh" ja yrittää selittää jotain omia ateistisia aatteitaan.  :)


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mystery Woman - 19.01.2010 20:42:14
Mulla näkyy aika perinteisellä tavalla..

MC :leijona: -> Äitee tykkää laittautua ja käyttää mm. tuoksuja ja meikkejä. Shoppailee ja panostaa vaatteisiin.. Nuorempana oli taas päinvastoin (mut näyttävyys silloinkin mukana) eli sänkipäinen punkkari joka dyykkasi kuteet kirpulta ja armeijan ylijäämävarastosta.

IC :vesimies: -> Isä on  :aurinko: :vesimies: ja kiinnostunut varsin veskarimaiseen tapaan kaikenlaisista avaruusajan jutuista ja tietty myös mystiikasta, hörhöilystä, tekniikasta jne. On se toki myös melko vanhakantainen, mutta sille on myös (uusin) tieto ja sen kerääminen tärkeää.

Minulla on myös samat merkit, mutta ne eivät ainakaan kuvaa äitiäni. Äiti oli  :aurinko: :kauris: ja niin erilainen ihminen kuin vain voi olla. Tarkkaa syntymäaikaa en tiedä, mutta hänellä on hyvin maa-painotteinen syntymäkartta. Minulla taas tuli-ilma. Isääni en ole nähnyt sen jälkeen kuin täytin 12, mutta hän on  :aurinko: :kaksoset:. Hänen syntymäpäivästään en ole varma, muistaakseni se ei ollut se, jonka äiti muisti vaan päivää aikaisemmin.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Mystery Woman - 19.01.2010 20:58:09

Minulla on myös samat merkit, mutta ne eivät ainakaan kuvaa äitiäni. Äiti oli  :aurinko: :kauris: ja niin erilainen ihminen kuin vain voi olla. Tarkkaa syntymäaikaa en tiedä, mutta hänellä on hyvin maa-painotteinen syntymäkartta. Minulla taas tuli-ilma. Isääni en ole nähnyt sen jälkeen kuin täytin 12, mutta hän on  :aurinko: :kaksoset:. Hänen syntymäpäivästään en ole varma, muistaakseni se ei ollut se, jonka äiti muisti vaan päivää aikaisemmin.

Katsoin omien lasteni karttoja, joista vanhimmalla on MC  :leijona: kuten minulla. Kahdella seuraavalla on MC  :neitsyt: lasten isä on  :aurinko: :harka: Hänen syntymäkellonaikaa en tiedä, joten aika vaikea sanoa miten pitää paikkansa.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Artemis - 22.01.2010 10:07:25
Minulla ei vanhempieni kanssa ole oikein mitään samaa kartoilla.

Minä oinas kuu, vanhempani ovat neitsyt ja härkä kuu.
Minä olen nouseva rapu, vanhempani ovat nouseva leijona ja nouseva jousimies (vanhempieni syntymäkellon ajat tosin ei ole sataprosenttisen varmat).


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: nikki - 23.01.2010 13:46:51
Äiti  :aurinko: :harka: /  :kuu: :oinas: /  :juno: :vaaka:
Isä  :aurinko: :leijona: /  :kuu: :kaksoset: /  :juno: :neitsyt:
Minä  :aurinko: :skorpioni: /  :kuu: :leijona: /  :juno: :neitsyt: (IC  :oinas:/ MC  :vaaka: )
Ex-mies  :aurinko: :leijona: /  :kuu: :skorpioni: /  :juno: :neitsyt:
Tytär  :aurinko: :skorpioni: /  :kuu: :oinas: /  :juno: :vaaka:
Anoppi  :aurinko: :oinas:
Vasta edesmennyt appi  :aurinko: :jousimies:
Pappani oli :aurinko: :jousimies:

Tytär on perinyt molemmilta mummoiltaan  :oinas: vaikutuksen eli jotkut asiat hyppäävät sukupolven yli. Onhan itelläkin kyllä IC  :oinas:. Tyttären kuulle tulee sitten kyllä "miljoona" neliötä, liekö siellä mummojenkin tunne-elämä perintönä?
Ihminen hakeutuu samojen enrgioiden piiriin (akseleiden energiat) näemmä avioliiton myötä. Jopa nimissä löytyy yhtäläisyyksiä, ainakin itellä.
Isän kuu on oma desc ja papan (joka kuoli vuotta ennen kuin  :skorpioni: syntyi  :angel:) aurinko   :askendentti: :na.

Tuon Junon otin tuohon mukaan kun näkyy näemmä periytyvän tämä
The goddess Hera's name means "Beautiful Lady"
mummolta tyttärelle.
Äiti oli mitä luultavimmin  :askendentti: :vaaka: beautiful lady ja  :juno: :askendentti:.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: indiima - 23.01.2010 20:31:05
mun Mc  :harka:  isä  :aurinko:  :kuu:  :harka:
ja ic:ni  :skorpioni: , äiti  :kuu:  :skorpioni:
näin menisi väärinpäin minulla. ?
mies  :aurinko: :skorpioni:


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: meimi - 24.01.2010 10:50:44
Laitanpa minäkin tähän, mitä oon saanu selville.  :police:

isän isä  :aurinko: ja  :kuu:  :kaksoset:
isän äiti  :aurinko: ja  :kuu:  :neitsyt:

äidin äiti  :aurinko:   :rapu:  ja  :kuu:  :neitsyt:   


isä  :aurinko:  :oinas:  :askendentti:  :jousimies: tai  :skorpioni:  :kuu:  :kaksoset:
äiti  :aurinko:  :harka:    :askendentti:  :rapu:  :kuu:  :vesimies:

vanhin sisar  :aurinko:  :harka:  :askendentti:  :rapu:  :kuu:  :harka:
toinen sisar  :aurinko:  :kauris:  :askendentti:  :rapu:  :kuu:  :oinas:
minä  :aurinko:  :jousimies:  :askendentti:  :kauris:  :kuu:  :vaaka:

vanhimman sisaren lapset
poika  :aurinko:  :neitsyt:  :askendentti:  :kaksoset:  :kuu:  :vesimies:
tyttö  :aurinko:  :oinas:  :askendentti:  :neitsyt:  :kuu:  :vesimies:
poika  :aurinko:  :neitsyt:  :askendentti:  :vaaka:  :kuu:  :rapu:

toisen sisaren poika
 :aurinko:  :kaksoset:   :askendentti:  :skorpioni:  :kuu:  :vesimies:

mun lapset
poika  :aurinko:  :leijona:  :askendentti:  :skorpioni:  :kuu:  :rapu:
tyttö  :aurinko:  :rapu:  :askendentti:  :leijona:  :kuu:  :skorpioni:
poika (kuollut vauvana)  :aurinko:  :kalat:  :askendentti:  :kaksoset:  :kuu:  :leijona:   

Mitä enemmän mä näitä tutkin ja vertailen, sitä enemmän musta alkaa tuntumaan, että oon joku astrologinen vaihdokas.  Jousimiestä ei varmuudella koko suvussa, isällä voi olla nousumerkkinä.  Kaurista vain siskon aurinko ja vaakaa toisen siskon pojalla nousumerkkinä.    Mun molemmilla sisarilla ja äidillä rapu nousussa, lisäksi äiti ja vanhin sisko härkiä.  Ei ihme, että tunsin oloni joskus ulkopuoliseksi.

Vanhimman sisaren lapsilla näyttää olevan neitsyttä joka lapsella ja kahdella kuut vesimiehessä.  Mun elossa olevilla lapsilla pyörii leijona, skorppari ja rapu eri paikoissa.  Silloin kun oon ekan kerran eksyny tälle foorumille ja tein meidän perheen kartoista pikatulkinnat, hengästyin ja järkytyin just tästä, että miks lapsilla pyörii samat merkit molemmilla.

 


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Norna - 24.01.2010 18:16:49
 Eihän ne MC:t ja IC:t suoraan vanhempien  :aurinko:-merkeistä tule, vaikka sekin voi olla mahdollista. Lähinnä minusta kyseessä on jokin kiteyttävä tekijä kartalla, esim oma IC on  :skorpioni: joka ei ole isäni  :aurinko:,  :kuu: tahi  :askendentti:-merkki, mutta hänellä on  :askendentti:  :aspect_con: :aurinko:  :aspect_con:  :pluto: ensimmäisessä huoneessa :). Se MC-IC-akseli tietyllä tasolla kuvaa isää ja äitiä, ei kirjaimellisesti eikä keskittyen yhteen tekijään, kuten ei astrologia muutenkaan.

 
 


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: nikki - 26.01.2010 01:09:24
Sanotaan että MC kuvaa äitiä ja IC isää.

Miksi sanotaan?
Millä perusteella?
Periaatteessahan se vastaa  :kuu: :aspect_opp: :saturnus: aspektia, eikö?
  :rapu: ja  :kauris:.
Vähän niinkuin järki ja tunteet, että toinen vanhemmista edustaa aina toista vähän enemmän kuin toinen.
Vai miten se pitäisi mieltää?
Mc:llä aurinko on korkeimmillaan. Keskipäivä.
Ic:llä kuu hallitsee. Keskiyö.
Tuleeko se isä Ic:lle turvan luojana vai miks niin päin?
Vai onks IC:n isä vanha isä, jolla ei enää testosteronia paljon erity ja siitä on tullut lempee lampukka samalla kun äireestä on tullut suvun matriarkka-jyrä?

Jäinpähän vaan pohtimaan mistä oma MC- :vaaka: onkaan loppujen lopuks tullut.
Jos MC kuvaa äitiä, niin silloinhan pitäis ajatellakin että  :aurinko: kuvaa äitiä eikä  :kuu:.
Auringon liikettähän se MC ilmaisee.


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: Norna - 26.01.2010 01:23:11
Sanotaan että MC kuvaa äitiä ja IC isää.

Miksi sanotaan?
Millä perusteella?

 Jaa-a, vaikea sanoa, toistan tässä astrologiaopusten sanoja yrittäen ymmärtää, lähinnä Liz Greeneä.
 http://www.astro.com/mtp/mtpt410_e.htm

 Loogista olisi tietysti että IC olisi jotenkin äiti, "kodin henki", ja MC isä. En mä tiedä onko sillä merkitystä kumpi on kumpi tai voiko se vaihdella, kuitenkin MC-IC-akseli kertoo jotain kodista ja siten myös siellä vallinneesta vanhempien suhteesta jonka kautta lapsi näkee miten ihmiset elävät ja käyttäytyvät.

 


Otsikko: Vs: Perhe astrologiassa
Kirjoitti: nikki - 26.01.2010 01:47:41
..on huomattava että MC/IC -akseli on eri asia kuin 10. ja 4. huone
 MC/IC-akselilla voi olla nähtävissä vanhempien täyttymättömiä toiveita
ja
riippuen huonesysteemin käytöstä, IC aloittaa 4 huoneen tai sitten ei.

Tuossa kait tuli jotakin selvennystä, ainakin itelle.
Äiti/äitiys sinällään on ilman muuta  :kuu:,jo senkin takia ,että hedelmällisyys tulee kuunkierrosta,joita myös kuukautisiksi kutsutaan.
 :rapu:/ :kuu:/4 huone ja äiti.
Mutta jos teen kartan tasahuonesysteemillä ja vertaan sitä vanhaan ajattelumalliin,
tai placiduksen IC-neloshuone systeemiin, niin tasahuoneilla 4 huoneen aloittaakin placiduksen kolmosessa oleva  :jupiter: :kalat: joka on muuten ihan huoneen kärjellä,
ja jos tuo ilmaisisi jotakin sellaista mitä vaikka isä ei ole päässyt toteuttamaan eli suomeksi hän olisi aina halunnut että minä lähtisin  :jupiter: korkeesti kouluttamaan itteeni.
Ja nyt sitten se  :jupiter: :kalat: on siellä ap-kartan MC:llä korkeimmalla kohdalla ja isukki on tyytyväinen, niinkös?
Täähän onkin mielenkiintoista.

Paitsi että se MC/IC säilyy tietenkin ennallaan oli huonesysteemi mikä hyvänsä.
Eli tasahuonesysteemillä oma IC  :oinas: menee keskelle  5 huonetta.
Tää tasahuonesysteemi kuvais kyllä paljon paremmin esim noita 9 huoneeseen kuuluvia enneunia meikäläisellä kuun asettuessa sinne.
Eiks tuo sopis näin tammikuulle tuo "kehysten" vaihto eli huoneet uusiks?