Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Esmiralda - 25.07.2009 16:19:29Otsikko: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 16:19:29
Innokkaana astron opiskelijana tarttuu tuo mieli aina johonkin, jota haluaa syventää, avartaa, komuta se kaikkia mahdollisia näkökantoja myöten. Pengoin Jupiter-topikkeja ja niitähän on monenlaisia, mutta teki mieli taas pystyttää yksi. Kun mielessä pyörii tällainen:

Jupiter on mahtavin planeetta, vaikuttaa aurinkokunnassamme kaikkeen! Jupiter on myös ensimmäinen 'laajentaja' henkilökohtaisten planeettojen jälkeen. Se pyrkii osoittamaan että on muutakin kuin se pieni napa...Jupiter osoittaa aivan uusia mahdollisuuksia.

Ajattelen, että minulla on mahdollisuus kasvuun koko ajan. Jos vain otan huomioon nuo mahdollisuudet. Jupiter tarttuu tähän tilaan, hän tulee kuin joulupukki, ojentelee lahjojaan, jotkut näyttävät kauniilta, jotkut jopa vaikeilta. Ottaako vastaan vai ei?

12 vuotta Jupiter ravistelee sinua, joka olet astrologisesti sama kuin tähtikarttasi! Se koputtaa nurkkiisi siellä missä se näkee mahdollisuutta kurkistaa elämääsi, eli niissä kaikissa astekuvioissa, jota se kierrollaan kohtaa suhteessa Sinun syntymäkarttasi rakenteeseen eli Sinuun.

Huomioitko sitä tarpeeksi? Jupiter kulkee kuitenkin aika joutuisaan. Jos ei ota tilaisuudesta vaarin, se menee ohi. Oletteko huomanneet?

Nyt kun aika on hektinen, ei kerkee kaikkeen. Mutta voitaisko jutella enemmän Jupiterista?  ::)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 16:30:45
Tuon tähän näitä Jupiterin fyysisiä tietoja, joista mm. voi ymmärtää senkin, miksi Jupiter nimetään juuir 'Sielu hallitsee ainetta'. Tai mielikuva siitä, että siinä materia on kaasumaisessa muodossa...Ja se, että tuo Jupiterin kaasukenttä on omia rajoja rikkova myös koko ajan, muuntuva kuin avaruuden meduusa.

Jupiter (symboli: ) on aurinkokuntamme suurin planeetta. Se on viides planeetta Auringosta lukien. Jupiter on enimmäkseen nestemäisestä vedystä ja heliumista koostuva jättiläisplaneetta, jonka kaasukehässä on valtavia virtauksia ja pyörremyrskyjä. Jupiterin massa on 2,5 kertaa suurempi kuin kaikkien muiden planeettojen yhteensä. Jupiterista nähdään ainoastaan sen pilvien yläosa. Siinä havaitaan vaaleita ja tummia raitoja sekä Suuri punainen pilkku. Jupiter näkyy hyvin paljain silmin ja sen suuret kuut erottuvat jopa tavallisella kiikarilla. Avaruusluotain Voyager 1 löysi Jupiterin ympäriltä ohuet renkaat, jotka eivät näy Maahan asti. Jupiter on tunnettu jo muinaisista ajoista lähtien. Roomalaiset nimesivät sen Juppiter-jumalan mukaan.

Jupiterin läpimitta on noin 11 kertaa Maan läpimitta ja sen massa on 318 Maan massaa ja se on tilavuudeltaan 1 300 kertaa Maata suurempi. Painovoima Jupiterin pinnalla on 2,3 kertaa niin suuri kuin Maan pinnalla. Jupiterilla on 63 tunnettua kuuta, joista neljää suurinta nimitetään Galilein kuiksi. Aurinkokunnan massiivisimpana taivaankappaleena Jupiter vaikuttaa vetovoimahäiriöillään monien komeettojen ja asteroidien ratoihin, ja on kyennyt sieppaamaan itselleen suuren kuuperheen.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 16:33:47
Tässä fyysistä tarinaa siitä valtavasta magneettikentästä, millä Jupiter vaikuttaa kaikkeen:

Magneettikenttä

Jupiterin magneettikentän voimakkuus on 4,28 gaussia, 14 kertaa Maan magneettikentän voimakkuus, ja dipolimomentti 20000 kertaa maan magneettikentän dipolimomentti. Se vaatii ainakin miljardien ampeerien virtoja Jupiterin metallisen vedyn kerroksessa, jossa toimii Jupiterin pyörimisen ylläpitämä dynamo.

Kenttä on 10 astetta kallellaan pyörimisakseliin nähden ja maalle vastakkainen.[18] Jupiteria ympäröivä voimakas magneettikenttä vangitsee nopeita ja vaarallisia alkeishiukkasia, jotka saattavat helposti vahingoittaa avaruusluotaimia ja -aluksia. Niinpä Jupiterillakin on noin 20 planeetan säteen päässä Van Allenin vyöhykkeet, joissa on säteily 10000 kertaa Maan van allenin vyöhykkeiden säteilyä voimakaampaa. Nämä hiukkaset tekivät NASA:n Pioneer 10:n laitteet melkein toimintakyvyttömiksi luotaimen lentäessä Jupiterin ohi vuonna 1973. Voimakkaan säteilyn vuoksi Jupiteriin ei voida tehdä miehitettyä lentoa, vaikka lentoon tarvittava teknologia olisikin olemassa. Mahdolliset miehitetyt lennot suuntautuisivatkin todennäköisesti Jupiterin sijasta sen kuille kuten Ganymedekselle tai Europalle.

Jupiterin magneettikentän etäisyys Auringon suunnalla on 3–7 miljoonaa kilometriä eli 50–100 Jupiterin sädettä. Etäisyys vaihtelee huomattavasti aurinkotuulen mukaan. Aurinkotuuli venyttää Jupiterin yöpuolella planeetan magneettikentän pitkäksi pyrstöksi.

Jupiterin magneettikenttä aiheuttaa voimakasta radiosäteilyä, tasaista desimetriaalloilla ja epätasaista dekametriaalloilla. Osan radiosäteilystä synnyttävät Jupiterin magneettikentässä lähes valon nopeudella kiitävät elektronit. Tämä on synkrotronisäteilyä, jonka tuottavat hiukkaset kiitävät jopa 300–400 miljoonan kelvinin lämpötilaa vastaavilla nopeuksilla. Io-kuun tulivuorenpurkauksista vapautuu Ion radalla ionisoitunutta kaasua, plasmaa, joka aiheuttaa aika-ajoin purkauksia Jupiterista tulevaan radiosäteilyyn, silloin kun Io on tietyssä paikassa radallaan. Jupiterin magneettikentässä on sen päiväntasaajan tasossa plasmalevy, joka aika ajoin vaihtaa hiukkasia Iosta vapautuneesta kaasusta koostuvan munkkirinkilän kanssa. Iosta tulevan renkaan hiukkastiheys vaihtelee huomattavasti Ion aktiivisuuden mukaan.

Jupiterin radiosäteily on pinnalla n. 20 kertaa niin voimakasta kuin Maassa. Lisäksi siinä kieppuvat hiukkaset aiheuttavat toisen vakaamman radioaaltovuon.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 16:36:47
Vielä kopioin tähän pikkuisen lisää, jos joku innostuisi lukemaan. Jupiterilla on kaasukenttien ympäröimä 'ydin' sisin, jonka näkisin kuvaavan sitä aarretta mikä mekin usein arvaamattomana voimavarana kannamme sisällämme. Sitäkö Jupiter koskettaa?

Jupiter säteilee avaruuteen enemmän energiaa kuin se saa Auringosta. Jupiterin sisäosat ovat kuumia: ytimen lämpötila on noin 20 000 Kelvinin vaiheilla. Lämpö syntyy Kelvinin-Helmholzin mekanismin kautta Jupiterin vetovoiman aiheuttamasta planeetan kokoonpuristumisesta.

Jupiter ei tuota energiaa ydinfuusion kautta kuten Aurinko, se on siihen liian pienikokoinen ja sen sisusta on liian kylmä, jotta ydinreaktiot käynnistyisvät. Sisustan lämpötila todennäköisesti aiheuttaa konvektiota sisäosien nestekerroksissa, mikä aiheuttaa näkemämme monimutkaisen liikkeen pilvikerroksissa. Saturnus ja Neptunus muistuttavat Jupiteria tässä suhteessa, mutta Uranus ei.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 16:41:59
Elävänä esimerkkinä tuon tuohon oman transiittini Jupiter kolmio Uranus, joka oli kohdallani toukokuun ja kesäkuun ajan. Tuolloin suunnittelin pari vuotta takaperin näkemääni toivotonta unelmaani eloon.
Katsoin että mieheni on niin sairas, että en uskalla vielä toteuttaa patikkamatkaan Espanjan Santiagopolulla. Kuitenkin sen tein!

Ja tuo Jupiterin transiitti kyllä osui siihen aivan kohdalleen jopa tuplatusti, laajensin elämäni kuvia aika paljon!!! Tai osasin jopa ottaa huomioon tuon Jupiterin viestin aivan ennakolta!

Yhtä hyvin olisin voinut olla tekemättä mitään matkaa. Ja yhä odottaa... ja odottaa. Ja olla paljosta osattomampi ja kapeempi.Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Asterix - 25.07.2009 17:27:47
Minä innostuin lukemaan. :)
Mistä kopioit tekstin, Wikipediasta?

Tuota olen miettinyt, että kun astrologiassa huomioidaan vain planeettojen
liikkeet~kiertorata maapalloon nähden, niin mitenkähän noiden planeettojen
erilaiset säteilyt ja magneettikentät vaikuttavat maapalloon ja siten ihmiseen? ???

Yleensähän nuo planeetat ovat huomattavan paljon suurempia kuin Telluksemme.

Astrologisesti, olen miettinyt, että taidan olla Jupiterin lapsia.
Huippu mahdollisuuksia on annettu enemmän kuin kait muille,
mutta niiden jättämättä käyttäminen on kostautunut kalliisti. :buck2:
Tosin Saturnuksella on kait myös näppinsä pelissä?

Elämäni on jatkuvaa uusiutumista ja hyppäämistä (sokkona) johonkin uuteen juttuun
-yleensä niin, että on oikeastaan pakko, koska jokin vanha ja entinen lakkasi olemasta/toimimasta/kuoli.

Saturnukseni on transformaation huoneessa, eli  8. huoneessa ja Ravussa.
Lisäksi T-risti jököttää suoraan tuohon 8.huoneeseen, mutta Venukseeni.

Minua kun on paiskattu useammalla erikoiskuviolla, esim. pelkästään mahdollisuuden kolmioita
minulla on useampi, mystinen suorakaide, pikku kolmio, kultainen kolmio ja leija.

Kaikki kai nämä puhuvat sen puolesta, että rankkoja muutoksia/juttuja,
mutta sitten toisaalta aivan uskomattomia mahdollisuuksia.

Tuo Jupiter on kaikkien nopean harkinnan ja toiminnan planeetta
ja minulle asiat todellakin tapahtuu nopeasti, koska tilaisuudet tulevat nopeasti
-ja yleensä niihin olen, kuten sanottuna, sokkona tarttunut,
tietämättä, mitä siitä seuraa. ;D :2funny:

No.. ::) onhan tuo Oinaani Marsissa, joten pioneerihenkeä tätä varten on annettu. ;)Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 17:54:07
Sasha, Wikipediastahan noita tietoja kopioin.

Jännä, kun minullakin Saturnus on 8.huoneessa, mutta leijonassa. Se ei ehkä tunteile niin paljon kuin sinulla ja siksi rauhallisempi, kun muuten olen niin vetinen.

Mutta Jupiter on minunkin planeettani tai ainakin nouseva planeetta, huoneessa 1 Jousimiehessä.
Sen vuoksi tässä innostuin sitä puimaan monelta kantilta.  ;)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Riitta - 25.07.2009 18:24:18
Itsellani toi  :jupiter: ohjaa paljonkin elamaani-mutta  :uranus: ja :jupiter: yhdessa yleensa pistaa tapahtumaan-itsellani se on kohta tulossa ja  :jupiter: ja :venus: yhdessa ovat tuoneet yllattavia positiivisia juttuja-joten yhteispelilla se sujuu.
Yleensa elamassa meille annetaan mahdollisuuksia-omista energioistahan se on kiinni kuinka paljon jaksamme tai halumme itse kullekin sopivia asioita ja sopiva planeetta transiitti sitten pistaa ne toimimaan-vai?


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 18:41:31
Kyllähän se on omasta jaksamisestakin varmasti kiinni, mutta mistä ne energiat syntyvätkään!
Onko ne ihan itsestään meissä vai antaako juuri planeettojen yhteistyö niitä? Ja onko kyse siitä, mihin sitten käytämme ne energiat? Liittyykö siihen arvomaailma vai elämäntilanteet?


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 25.07.2009 20:35:37
Jupiter on mulla alennuksessa niin merkin kuin huoneen osalta (kolmoshuone ja  :kauris:), mitä nyt on yhtymä Marsille ja sekstiili Auringolle. Pidän urheilusta ja saan kiksit jostain niinkin arkisesta kuin vaikkapa kioskilla käymisestä tai moottoripyörätaksilla viilettämisestä Bangkokin syrjäkujilla... ::)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: T-H - 26.07.2009 08:30:33
Mitäs mahdollisuuksia Jupiter voi antaa?

Huoneessa 9.  :harka::ssä:  :jupiter: 29 astetta  :harka: 2', leikkaa myöskin  :kaksoset::ssa

Aspektit:  :jupiter:  :aspect_tri:  :aspect_sex:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 11:26:32
Mitäs mahdollisuuksia Jupiter voi antaa?

Huoneessa 9.  :harka::ssä:  :jupiter: 29 astetta  :harka: 2', leikkaa myöskin  :kaksoset::ssa

Aspektit:  :jupiter:  :aspect_tri:  :aspect_sex:

Tuuli-Hiuksissa, sinussa on vähän samaa tuulen nopeutta kuin minullakin, että vaikka lukee (edellä), ei ehdi kaikkea nähdä, tuuli kuljettaa liian nopeasti, joten ymmärrän. Minä olen yrittänyt tuoda tässä esiin sitä Jupiterin 12 vuoden kiertoa, jolla se koskettaa syntymäkarttaasi eli SINUA. Näen että astrologisesti syntymäkarttasi = sinä. Joten nyt on kysymys Jupiterin kierrosta kuinka se koskettaa eli sen transiiteista. Aspektit ovat sinua ja Jupiterihan tuo sinulle iloista positiivista luonnetta, jolla innolla olet mukana astrossakin, haluat perehtyä kaikenlaiseen täällä Maan päällä ja innostut helposti, vaikka Härkä yrittää sinua vähän jarrutella ja laittaa välillä tukevasti jalkoja maahan Kaksosen sieltä kurkistelemassa olan takaa ja varmasti vaikuttaa sinuun ulospäinsuuntautuneesti.

Tässä latelen vain ajatuksiani.

Joten katsopas sitä transiittikarttaasi... ;)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: T-H - 26.07.2009 12:59:50
Esmi, mulla on tän näköinen transiittikartta  :jupiter::lle  :)

 :jupiter: :aspect_tri: MC
 :jupiter::aspect_sex:  :merkurius:
 :jupiter::aspect_sex: :venus:

Jupiter kolmio Keskitaivas

Tarkka: 2.8.2009
Alkaa: 2.7.2009 Päättyy: 16.8.2009
Jupiterin planeettaohitus merkitsee aina jotakin uutta mahdollisuutta onneen ja menestykseen sillä elämänalueella, mihin tämä transiitti kohdistuu. Mahdollisuus ilmenee joko haasteen tai innostavan uuden idean muodossa aspektista ja vastaanottavasta tekijästä riippuen. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.


Jupiter sekstiili Merkurius

Tarkka: 14.8.2009
Alkaa: 14.7.2009 Päättyy: 28.8.2009
Jupiterin planeettaohitus merkitsee aina jotakin uutta mahdollisuutta onneen ja menestykseen sillä elämänalueella, mihin tämä transiitti kohdistuu. Mahdollisuus ilmenee joko haasteen tai innostavan uuden idean muodossa aspektista ja vastaanottavasta tekijästä riippuen. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.


Jupiter sekstiili Venus

Tarkka: 23.8.2009
Alkaa: 23.7.2009 Päättyy: 6.9.2009
Jupiterin planeettaohitus merkitsee aina jotakin uutta mahdollisuutta onneen ja menestykseen sillä elämänalueella, mihin tämä transiitti kohdistuu. Mahdollisuus ilmenee joko haasteen tai innostavan uuden idean muodossa aspektista ja vastaanottavasta tekijästä riippuen. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.

 :jupiter:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 16:48:32
Huomaan, että tämä topikki kuuluisi tuonne ennustavan astrologian puolelle! Sen voisi joku siirtääkin...kiitos! Koska transiittejahan tässä etupäässä katseltaisiin mahdollisuuksina.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Lilli - 26.07.2009 17:21:48
Itselleni Jupiter ei ole hirveästi onnea tuottanut, mutta kyllä sen transiitit ovat varsin merkittäviä. Sosiaalinen elämä yleensä vilkastuu tai sitten Jupiter liittyy esim. opiskelujen aloittamiseen/lopettamiseen tai urasuunnitelmien tekoon.

Nyt talvella, kun Jupiter nousi DC:lleni, alkoi ympärilläni pyöriä suuremmassa määrin kulttuurivaikuttajia, mutta tutustuin myös kilpa-ajajaan, jonka kanssa olen yhteyksissä säännöllisesti. Tavallista on myös, että Jupiter tuo sosiaaliseen piiriin ulkomaalaisia.

Nykyinen suhteeni alkoi myös  :jupiter: :aspect_con: DC -transiitin aikana ja aika erikoiselta tämä tuntuu kaikkien plutonisten suhteiden jälkeen!! Joviaali suhde, tämäpä vasta uutta! Suhteen avainsana on mielestäni hauskuus. Mies on ammattimuusikko, joka noin muuten tulee umpiakateemisesta perheestä kulttuurivaikuttajilla höystettynä. Ne ihmiset, jotka meille muille ovat julkisuudesta tuttuja henkilöitä - näyttelijöitä, akateemikkoja, poliitikkoja, kirjailijoita, elokuvaohjaajia, muotoilijoita yms. - ovat olleet, tai ovat edelleen hänen perhetuttujaan tai suorastaan perheenjäseniä. Jupiteria minä näen tässä paljonkin.

Tämän suhteen aikana olemme myös varsin nopeasti tutustuttaneet toisiamme eri ihmisille, joten sosiaalinen piiri paisuu molemmin puolin, eikä elämä ole sitä kaksistaan nyhjäämistä, vaikka näin voisi olla näin lyhyen tuttavuuden jälkeen.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 17:29:23
Esmi, mulla on tän näköinen transiittikartta  :jupiter::lle  :)

 :jupiter: :aspect_tri: MC
 :jupiter::aspect_sex:  :merkurius:
 :jupiter::aspect_sex: :venus:

Jupiter kolmio Keskitaivas

Tarkka: 2.8.2009
Alkaa: 2.7.2009 Päättyy: 16.8.2009
Jupiterin planeettaohitus merkitsee aina jotakin uutta mahdollisuutta onneen ja menestykseen sillä elämänalueella, mihin tämä transiitti kohdistuu. Mahdollisuus ilmenee joko haasteen tai innostavan uuden idean muodossa aspektista ja vastaanottavasta tekijästä riippuen. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.


Jupiter sekstiili Merkurius

Tarkka: 14.8.2009
Alkaa: 14.7.2009 Päättyy: 28.8.2009
Jupiterin planeettaohitus merkitsee aina jotakin uutta mahdollisuutta onneen ja menestykseen sillä elämänalueella, mihin tämä transiitti kohdistuu. Mahdollisuus ilmenee joko haasteen tai innostavan uuden idean muodossa aspektista ja vastaanottavasta tekijästä riippuen. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.


Jupiter sekstiili Venus

Tarkka: 23.8.2009
Alkaa: 23.7.2009 Päättyy: 6.9.2009
Jupiterin planeettaohitus merkitsee aina jotakin uutta mahdollisuutta onneen ja menestykseen sillä elämänalueella, mihin tämä transiitti kohdistuu. Mahdollisuus ilmenee joko haasteen tai innostavan uuden idean muodossa aspektista ja vastaanottavasta tekijästä riippuen. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.

 :jupiter:

Tuuli-Hiuksissa! Kiitos kun olet aina uskollisesti tohtinut minulta jotain kysyä, vaikka välillä voi mennä syteen ja saveen. Uskallan aina vain, koska koen, että täällä on turvallista opiskella ja elävästi harjoitella. Luotan siihen, että täällä on tarkkaavaisia silmiä jotka oikaisevat. Toivottavasti nytkin, sillä aion vähän syväluodata noita Jupiterin mahdollisuuksiasi.

Ensinnäkin sinullahan on Jupiter aivan omassa huoneessaan 9 ja varmasti aikoo ohjailla sinua voimakkaastikin kasvuasi. Juuri nyt nuo kaksi Jupiterin transsiittia ovat sulkeutuvia, eli ne ovat jo kohta kymmenisen vuotta kiertäneet 'sinua' koputellen sinne ja tänne ja ovat nyt tässä kasvun vaiheessasi loppusuoralla eli Jupiter kierrollaan on kohta yhtymässä Aurinkoosi ja noihin henkilökohtaisiin Merkuriukseen ja Venukseen. Silloin alkaa uudenlaisia kierroksia ...tai viimeistään ainakin silloin kun Jupiter saavuttaa karttasi Jupiterin.

Tuo sekstiili on helpottavassa asemassa nyt koskien itsekasvatuksen huonetta 8. Jonkinlaista helpotusta sekä rakkauteen että puhumiseen. Kun synt.kartallasi nuo Merkurius ja Venus ovat molemmat neliössä Kuuhun eli kotimiljööseesi, niin nyt pitäisi voida helpottaa noita tilanteita rakastettavalla, lempeällä puheella tai toiminnalla, hillitä oinasmaista temperamenttia ja nähdä laajemmin sekä menneeseen että tulevaan tässä tilanteessa. Kun Jupiter on taivaalla Vesimiehen merkissä, sinulla henkisen luovuuden huoneessa 5, se muutenkin vahvistaa tuota laajenemisen näkökulmaa kaikkeen.

Eli se mitä Jupiter todella voi osoittaa, on puhdistava hengähdystauko kasvussasi, jolloin voit valmistautua tuleviin yhtymiin, sillä jo pian tapahtuva Jupiter yhtymä Marsille odottaa jo jonkinlaista toimintaa tarttua uudella lailla asioihin tai aivan muuta uutta.

Kolmio Keskitaivaalle on myös sulkeutumassa ja voit tässä tilanteessa vahvistaa työsi mielekkyyttä ja asenteita tai kaikkea tekemistä, löytää hyviä näkökulmia ja iloita niistä.

Kuten ylhäältä luet Sepon aikoinaan laatimia tietokoneottoja, ovat ne pyöreitä sen vuoksi, ettei se ohjelma ota huomioon sinun synt.karttasi kuvioita eikä sitä missä huoneissa Jupiter kulkee sinun karttaasi nähden.

Toivottavasti jotain osasin sanoa. Hyvää Jupiterjatkoa sinulle!  :smitten:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 17:41:00
Lilli, hyvä kun painotit tuota sosiaalisen laajentumisen ja tapaamisien mahdollisuutta. Jupiterhan on juuri sosiaalinen planeetta.

Tuuli-Hiuksissa voikin miettiä nyt lähiympäristön, kodin ja naapuruston tai suvunkin suhteita, kun on kysymys kuitenkin transiiteissa noihin henkilökohtaisiin planeettoihin.

Itsekin huomasin, että kun minulla oli noin kolme vuotta sitten Jupiterin yhtymä Jupiteriin, se kutkutti esiin minusta aivan uudenlaista aluetta, oli kuin ponnahduslauta aivan uusille urille (taiteen esilletuomiseen), joka sitten on vähän jäänyt sen valonvälähdyksen jälkeen muhimaan. Sen jälkeinen sekstiili on ollut sen kaiken jälkikaikuja. Oppositiot Aurinkoon ja henkilökohtaisiin planeettoihin ovat taas sysänneet minusta esiin sitä vanhaa seikkailevaa ja matkustelevaa persoonaan, tekee mieli taas kulkurimaisempaan elämään, jota olen kokeillutkin. Mutta oppositiossa Plutoon on herätetty myös esiin elämän todelliset arvot.

Nyt Jupiter saavuttaa pian yhtymään Lilithin ja Kuun kanssa ja ne minua vähän mietityttää...paljonkin.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: T-H - 26.07.2009 17:47:46
Kiitos itsellesi Esmi. Sinulta on paljon irronnut sellaista hyvää, syvänajattelun aloitustopikeja; kuten tämä Jupiter ja edellä olevan Saturnus. Hyvin osasit kyllä tulkita!  :)

Erityisesti pidin tästä tulkinnastasi;
"nyt koskien itsekasvatuksen huonetta 8. Jonkinlaista helpotusta sekä rakkauteen että puhumiseen. Kun synt.kartallasi nuo Merkurius ja Venus ovat molemmat neliössä Kuuhun eli kotimiljööseesi, niin nyt pitäisi voida helpottaa noita tilanteita rakastettavalla, lempeällä puheella tai toiminnalla, hillitä oinasmaista temperamenttia ja nähdä laajemmin sekä menneeseen että tulevaan tässä tilanteessa. Kun Jupiter on taivaalla Vesimiehen merkissä, sinulla henkisen luovuuden huoneessa 5, se muutenkin vahvistaa tuota laajenemisen näkökulmaa kaikkeen".

- Eritoten halusin lihavointi- painikkeella korostaa tuota yhtä tekstiä. Oinasmainen luonteeni ei ole aina hyvä mulle saati sille toisella sukupuolelle; etenkin lyhyessä pinnassani ja kärsivällisyydessä on parannettavaa.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Neela - 27.07.2009 22:03:31

Tämä varmaan kuuluisi tuonne News-topikkiin. mutta kun on Jupiteria niin.....  :)

Jupiteriin iskeytyi iso kappale

27.7.2009 20:15
Helsingin Sanomat
nasa

Jättiplaneetta Jupiterin kaasukehään on iskeytynyt suuri asteroidi tai komeetta. Iskusta syntyi valtava kaasutäplä, joka on maapalloa suurempi.

Iskujäljen havaitsi tähtiharrastaja Anthony Wesley Murrumbatemanissa Australiassa viikko sitten sunnuntaina.

Wesley hämmästeli kaukoputkessa erottuvaa isoa pistettä Jupiterin eteläisellä kalotilla. Aluksi hän luuli sitä varjoksi, jonka jokin Jupiterin neljästä isosta kuusta heittää emoplaneetan pinnalle.

Kuiden ratatiedoista Wesley päätteli, että täplä ei voi olla varjo. Niinpä hän kertoi ammattilaisille löytäneensä ehkä iskujäljen.

Planeettatutkija Glenn Orton luki asiasta, kun hän oli työvuorossa infrapunateleskoopilla Havaijilla Mauna Kean observatoriossa. Hän löysi isolla teleskoopilla saman pisteen nopeasti.

Aineksesta siroaa säteilyä, jonka voi havaita infrapunakameralla. Kappale iskeytyi kaasukehään kuin kivi lampeen ja lennätti ainesta Jupiterin kaasumassoihin.

Ihminen havaitsi vasta toista kertaa iskun tai sen jäljen Jupiterin pinnalla. Komeetta Shoemaker-Levy iskeytyi kesällä 1994 ennustetusti Jupiteriin. Se hajosi 20 osaan ennen lopullista osumaa. Osat nostattivat viikoiksi mustia jättimäisiä pisteitä Jupiteriin pintaan. Lopulta palaset valuivat kaasukehän uumeniin.

Uuden iskupaikan piste on nyt yhtä suuri kuin Jupiterin isoimmat myrskytäplät. Siitä Orton päättelee, että iskeytynyt kappale oli maapallon kokoa. Osumapaikalla on suuria määriä ammoniakkia. Sen määrästä voi päätellä, miten Jupiterin isot kaasuvyöt liikkuvat.Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 29.07.2009 11:06:45
Kiitos Neela! Minäkin jostain tätä luin.

Kerrotaan, että kuu kraatereineen on usein ollut se kilpi ottamassa vastaan meteoriitteja jotka ovat tulleet kohti maata.  Ehkä mahtava Jupiter on myös tietyllä lailla suojelija Maalle ja näille henkilökohtaisille planeetoille. Miten suuri sen vetovoima olikaan! Se hotkaisee yhtenä suupalana sellaiset järkäleet, jotka tuhoaisivat nämä pienemmät.

Noh, tämä on minun mielikuvaani, jokaisella omansa.

Mutta ihmettelen, onko tämän vaikutusta tutkittu kosmisesti tai astrologisesti. Ja kuinka kauan vaikuttaa tuollaisten räjähdysten vaikuttamien magneettiaaltojen tuleminen esim. Maahan asti?
Jotakinhan sen täytyy vaikuttaa!Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Neela - 29.07.2009 21:49:24
Juu, luulisi tuollaisten kaasupilvien/ purkausten jotenkin vaikuttavan Jupiterista lähteviin energioihin.... vaikka nielisikin tuhat tuollaista meteoriitiia.

Vahvistaako?
Heikentääkö?
Vai sekoittaisiko Jupiterin omaa perusenergiaa?

Jäädään pohtimaan/ odottelemaan!Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 15.08.2009 16:32:42
Minulla on  :jupiter: :aspect_opp: :saturnus:

ja asettaa minut tarkastelemaan tekemisiäni ja niiden oikeaa suuntaa. Olen osana laittamassa pystyyn erästä energiakurssia, josta en oikein tiedä vielä itsekään, mihin pääni laitan. Tuo transiitti vähän jarruttelee ja epäilyttää. Mutta seuraava luo positiivisempaa suuntaa:

Chiron sekstiili Jupiter
***
Tarkka: 15.9.2009
Alkaa: 15.8.2009 Päättyy: 29.9.2009
Chironin myönteinen aspekti Jupiterille kertoo sinulla juuri nyt olevista valmiuksista käyttää henkisiä voimavarojasi yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä tai tapahtumissa. Sinulla on ainutlaatuista sisäistä viisautta, jonka avulla pystyt tekemään muitakin koskevia päätöksiä rohkeasti ja joustavasti. Tämä transiitti antaa sinulle kaikki valmiudet toimia vetäjänä tai ohjaajana henkiseen kehitykseen liittyvissä tapahtumissa ja projekteissa.

Joten pitänee lie tarttua noihin 'mahdollisuuksiin'. Vaikka niin moni ympärillä kyseenalaistaa koko 'energioiden olemassaolon'. Itse tunnen, että tarvitsee tutustua aina vain lisää energioihin. Miksi muuten raahaisin niska limassa kiviä metsästä!


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 17.08.2009 18:37:33
Toivottavasti muutkin transiitit tukevat projektiasi, Kaulakoru! Onnea sinullekin!

Minulla taisi sittenkin onnistua... ;)  Hieman hämmentää Marsin voimakas tuleminen stelliumilleni ja pään hakkaminen seinille, mutta en anna sen pelotella.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Tanita79 - 29.09.2009 18:55:31
Itselleni Jupiter ei ole hirveästi onnea tuottanut, mutta kyllä sen transiitit ovat varsin merkittäviä. Sosiaalinen elämä yleensä vilkastuu tai sitten Jupiter liittyy esim. opiskelujen aloittamiseen/lopettamiseen tai urasuunnitelmien tekoon.

Nyt talvella, kun Jupiter nousi DC:lleni, alkoi ympärilläni pyöriä suuremmassa määrin kulttuurivaikuttajia, mutta tutustuin myös kilpa-ajajaan, jonka kanssa olen yhteyksissä säännöllisesti. Tavallista on myös, että Jupiter tuo sosiaaliseen piiriin ulkomaalaisia.

Nykyinen suhteeni alkoi myös  :jupiter: :aspect_con: DC -transiitin aikana ja aika erikoiselta tämä tuntuu kaikkien plutonisten suhteiden jälkeen!! Joviaali suhde, tämäpä vasta uutta! Suhteen avainsana on mielestäni hauskuus. Mies on ammattimuusikko, joka noin muuten tulee umpiakateemisesta perheestä kulttuurivaikuttajilla höystettynä. Ne ihmiset, jotka meille muille ovat julkisuudesta tuttuja henkilöitä - näyttelijöitä, akateemikkoja, poliitikkoja, kirjailijoita, elokuvaohjaajia, muotoilijoita yms. - ovat olleet, tai ovat edelleen hänen perhetuttujaan tai suorastaan perheenjäseniä. Jupiteria minä näen tässä paljonkin.

Tämän suhteen aikana olemme myös varsin nopeasti tutustuttaneet toisiamme eri ihmisille, joten sosiaalinen piiri paisuu molemmin puolin, eikä elämä ole sitä kaksistaan nyhjäämistä, vaikka näin voisi olla näin lyhyen tuttavuuden jälkeen.

Itselläni parhaillaan  :jupiter: 7.huoneessa ja nyt alkanut erikoista liikehdintää olla ihmissuhderintamalla pitkän hiljaiselon jälkeen..
Myöskin parhaillaan tapaamani mies on aikamoinen "kulttuurivaikuttaja"-taiteilijatapaus..

Keväällä jo odotin kovasti jotain jupiterin vaikutusta, merkittävää en huomannut mutta nyt tässä kesän jälkeen on alkanut sosiaalinen elämä vilkastua toden teolla..


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 29.09.2009 20:09:23
Onnea seuraelämääsi!  :smitten:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: noname - 30.09.2009 03:32:02
Minulla on ihan mukavalta kuulostava  :jupiter:  :aspect_sex:  :aurinko: ohitus päällä, mutta mitäköhän mahdollisuuksia se sitten voisi luvata  :) Aurinkoni on radix-kartalla huoneessa 8.En oikein tuotakaan ymmärrä, että miten ohituksia voi olla kaksi samanaikaisesti ja mitä se sitten tarkoittaa: tuplasti enemmän samaa energiaa vai mitä? Osaisitteko ja haluaisitteko kertoa tumpelolle tästä lisää  :)

Jupiter sekstiili Aurinko
Tämän ohituksen voimakkuus on ***** tähteä.
Tarkka ajankohta 17.10.2009
Vaikutus alkaa 16.9.2009 ja päättyy: 31.10.2009
Tämä ohitus toistuu noin 4-8 vuoden välein.

Jupiter sekstiili Aurinko
Tämän ohituksen voimakkuus on ***** tähteä.
Tarkka ajankohta 8.10.2009
Vaikutus alkaa 7.9.2009 ja päättyy: 22.10.2009
Tämä ohitus toistuu noin 4-8 vuoden välein.

Kuten Lillikin tuossa sanoi, niin Jupiter ei aina niin kauhean kivoja yllätyksiä ole tuonut. Ex-mieheni jäi kiinni uskottomuudesta kun omalla kartallani  :jupiter: oli tarkassa yhtymässä aurinkooni. Päivä ja sitä seurannut aika ei tosiaan ollut missään määrin hauskaa, mutta jälkikäteen voi tietenkin viisastella, että siitä alkoi parempi aika kun ero alkoi aktualisoitua hyvinkin nopeasti ja pääsin eroon itsellenikin ahtaaksi käyneestä suhteesta ja pääsin taas elämään omannäköistä elämää.Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 30.09.2009 16:16:31
Fia!

Sinulla on aurinko samassa huoneessa kuin minullakin, kuitenkin minulla merkissä rapu.
Joten olen ymmärtänyt, että kun Jupiter on yhtymässäni Aurinkooni, se tosiaankin sotkee vanhaa tunne-elämää jollakin lailla uusiksi. Jos nyt mahdollisuuksista puhutaan, niin se voisi osoittaa tunne-elämän kohteiden muuttumista, syvenemistä tai sen totuudellisuutta. Jupiterhan on kuitenkin sosiaalinen planeetta, joten johonkin se tunne on yhteydessä, ainakin Au-ravussa. Ja koska se on 8 huoneessa, joudun puntaroimaan kaikkea itseni kautta, miten asennoidun, miten siitä löydän uuden kirkkaamman suunnan ja ehkä toisenlaisia arvoja.

Sekstiili taas antaa jollakin lailla kevyempää hengittävyyttä, tunteiden seestymistä uudenlaiseen tilanteeseen silloin kun se on avautumassa, kuten ehkä sinulla yhtymän jälkeen. Olo tuntuu helpommalta ja voi kohdata itsestäkin uusia puolia ja voimavaroja.

Ja koska Jupiter on perääntyvänä, niin siitä johtuu nuo päällekkäisyydet, vahvistavat tuota sekstiiliä.

Toivon, että olet selviytynyt hankalasta tilanteestasi.  :smitten:

ps. Joku toinen voisi nähdä muutakin...


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: noname - 30.09.2009 16:42:03
Kiitos Esmiralda  :smitten:

Ainakin tuo tuplaohittelu nyt selvisi kertalukemalla, kiva  :)

Muutenkin tuo, mitä pohdit kuulostaa aivan tilanteeseen sopivalta. Itse olen  :aurinko: :jousimies: joten se ehkä sitten tuo oman sävynsä...

Ja kiitos, tuo mainitsemani Jupiterin yhtymä aurinkooni on tosiaan jo reilun 2,5 takainen "juttu", tässä vaiheessa on jo uusia murheita silläkin saralla  ;D mutta vakavammin sanottuna, selvitty on  :)

Esmiralda, kun olet tuollainen Jupiter-welhotar, niin saanko tässä ketjussa kysyä, miten tulkitset sitä, että Jupiter on syntymäkartallani yhtymässä Kuuhun ja 3. huoneessa kaksosessa ( :jupiter: 27'26 ja  :kuu: 27'30)? Olen tästä tietenkin lukenut vaikka mistä, mutta olisi kiva kuulla sinun ja muidenkin ketjua seuraavien ajatuksia tästäkin  :)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 30.09.2009 17:39:09
Höh...

olen ehkä velhottarien ja velhojen hyvin vasta-alkanut oppipoika vasta.  ::)

Mutta harjoitellakseni voin katsoa sen, että koska kolmas huone on elämään sopeutumisen huone ja sinulla on siellä Kuu ja Jupiter ja vieläpä Kaksosissa, niin en näe kuviota aivan helppona. Onkohan sinun joskus vaikea tunnistaa missä on sinä itse ja missä muut. Kun olet vielä Jousimies ja nopeatempoinen toiminnoissa, välillä ilmoissa liitelevä, niin tässä sinun on vaikea löytää joskus omaa paikkaasi, ehkä myös keskittymisessä, pitkäjännitteisyydessä ja pysyyvyydessä ongelmia. Suunnittelet ja puhut ehkä paljon, enemmän kuin ehdit ajatella ja törmäät sitten siihen, että petät itseäsi ja muita joskus tuulesta temmatuillakin lupauksilla. Et suinkaan tarkoita sitä, vaan innostut niin helposti ja ideat sykkivät. Muuten olet joustava ja osaat yhdistellä asioita vaivattomasti. Saatat olla oikea ilopilleri välillä ystäviesi keskuudessa. Mutta onkohan vaikea kuitenkin esim. olla yksin, jäädä ihan itsen kanssa hiljaisuuteen?

Jupiter antaa sinulle tässä huoneessa hyvän huomiokyvyn ja uuden tiedon sulattaminen on helppoa. Sinullahan on jo Jousimiehenä kyky ymmärtää ympäristöäsi aika laajasti, näet helposti kokonaisuuksia, asiayhteyksiä. Nautitko virikkeisestä ympäristöstä? Et taida viihtyä maailaismaisemissa. Ympäristössä pitää tapahtua ja löytyä uusia asioita, joihin helposti tartut ja innostut.

Tuo Jupiterin ja Kuun yhdistelmä vain sitten korostaa kaikkea sitä miten kohtaat ihmiset. Olet varmaan suosittu ja osaat seurustella kaikenlaisten ihmisten kanssa. Ehkä siellä ympärillä on sitten myös niitäkin, joita ärsytät tai jotka kadehtivat kykyjäsi. Mutta entäs sitten, kun on kyse jostain hyvin pitkäjännitteisestä tilanteesta? Kestätkö pitkästymistä, samankaltaista puurtamista? Yksin tekemistä? Näkisin, että koet kotiympäristön myös hyvin tärkeäksi itsellesi, sen turvan. Teet sen viihtyisäksi ja mielelläsi kutsut sinne vieraita. Nautit pienistä illanvietoista ja osaat tehdä niistä viihtyisiä. Toivon, että viihtyisit siellä myös yksin.

Katsos, kun taas innostuin....tosin vähän väsyneenä, joten voi ajatukset mennä aivan ristiin.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: nikki - 30.09.2009 18:40:42
 :jupiter: :kuu: :kaksoset:
ja sulla on tietysti hyllyssäsi hymytyttöpatsas muistona alaluokilta :).
Mielikuvitusrikkautta,helisevää ,äänekästä naurua,hirveää makeanhimoa(vähän väliä karkkilakossa?),
kalliolle kukkulalle mieluiten rakentaisit talosi,sielunmaisema avautuu korkean vuoren huipulta,
työtä ulkomailla tai ainakin matkustelua eli koti milloin missäkin(lapsuudessa)?
Myös luopumisia,äidistä? kodista,sisaruksista?
Julkisuutta,lehdistöä?
Keuhkolaajentuma?
Siitepölyallergia?
Nopea auto alla?
Uteliaita naapureita?


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 30.09.2009 19:38:12
Nikki sinun vauhtia! Kyllä nauratti!  ;D

Jossakin täytyy nyt napata!


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: noname - 30.09.2009 21:06:07
 ;D Aivan mahtavia olette molemmat Esmiralda ja Nikki  :smitten:

Tunnistan itseni noista teidän tulkinnoistanne niin hyvin, että taidattekin olla niitä mun naapureita  ;)

Editoin tuon oman pidemmän vastaukseni pois, koska siinä ei ollut mitään yleisesti ja yhteisesti kiinnostavaa  :) Sen sijaan totean, että kyllä nuo molemmat tulkinnat  :jupiter: :kuu: :kaksoset: aspektista ainakin minun kohdallani täsmäävät häkellyttävän hyvin  ;)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 30.09.2009 21:50:41
 ;)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.10.2009 14:51:36
NOH, 15.6 tehdyt paperit korjattu ja pitäisi alkaa tippua tuloksia juuri nyt.. onkohan se sitten tämä mikä on tosiaan vaikuttanut. nyt tuntuu että 2 eri suunnalta rahaa ja kohta kolmannestakin. ja banking olikin eilen, tarjouksia raaka-ainemarkkinoilla heh. jos kestää riskipeliä. no joo.. tai varmemmat jutut..

Jupiter the planet of luck, grace, favor and fortune has been retrograde since June 15. We may have all felt that our forward momentum had slowed down or even stalled. We may all have experienced a tightening of our wallets as well, since Jupiter brings wealth, abundance, and optimism. Our successes, accomplishments and prosperity are also all within the realm of the grace this large planet bestows upon us. So if you’ve felt a bit thwarted since June, you will start to see more forward movement happening when Jupiter turns direct on October 12-13 -- giving us all a green light. Venus’ entrance into social Libra on October 14 and Mars’ transit into fun Leo on October 16 adds stimulus for us to move ahead at full speed!Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.10.2009 08:49:48
tämä uusi tuttavuuteni, taekwondo mestari joka tuntee Suomen ja Korean poliittisen johdon (presidentit ja ministerit) sekä Amerikan erikoisjoukkoja! huh, sekä ollut lehdissä jne runsain mitoin että omannut matkatoimiston, taitaa olla kaikki tuo Jupiteria.. nyt Jupiter pyyhkii elämässäni, banking kuuluu siihen vielä mutten ole päättänyt mihin bankingiin luottaa.

eilen tuli otettua se halpa puh liittymä, ettei tule älyttömiä laskuja, -

eikö kaikki tuo ole  :jupiter: ? urheilu, politiikka, matkailu, julkaisu + banking. se mitä nyt teen, on  :jupiter:  :merkurius: hallitsemaa ja toinen työ  :vaaka: . joka taas on valuutat, jalokivet, social piirit jne.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 28.10.2009 21:08:50
Huh Noh....! Taitaa olla muitakin tuulia kuin Jupiter! Miten sinä pystyt kaikkeen tuohon?  :o


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.10.2009 10:18:47
sieluni vaatii NYT suurta elämänmuutosta, jota on 3v odotettu. ainakin! siinä syy.  :D     10--huone radix :jupiter: , nyt 3-huone  :aurinko: ja 2-huone  :jupiter: ; em tyypin kanssa palaveri ma.  :angel: piirit on pienet, kun lähisukuni tuntee presidenttien opettajia ja turvamiehiä.

siis, on henkinen ja normaali poliittinen hallinto.. katsotaans mihin tämä johtaa..


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 13.11.2009 01:07:09
Minulla alkaa Jupiterin uusi kierto kartallani, eli nyt on jo meneillään  :jupiter: :aspect_sex: :jupiter:.

Silmäni iski sen suomiin mahdollisuuksien ääripäihin; kaikki aloitteet tulevat saaman hurjan vauhdin... ja toisella puolella vaakaa ....kaikki mahdollisuudet luisuvat käsistäsi.

Näin karrikoiden.

Yhteisöplaneetta Jupiter antaa jos on kasvualustaa, viilettää tuulena ohi, jos sitä ei ole.

Eli planeettaenergiat ovat verrannollisia siihen sosiaaliseen tilaan mitä itse kukin persoona on rakentanut itselleen. Ja siinäpä se itsetutkiskelun kenttä onkin oiva.

Onko minulla resursseja ja kykyä käyttää näitä kosmisia energioita? Mites se Jupiter kiersikään, 10-12 vuotta? Aika jännä, kun chakroillakin on oma kiertonsa. Siis jos lasketaan syntymästä juurichakrasta kasvunkulku kruunuchakraan...7 vuotta. Ja taas kaikki uudestaan. Mites se Mars kiersikään?

Puhunko hassuja! Ei kai näillä ole mitään tekemistä keskenään?  ::)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 22.11.2009 16:18:22
Mulla on  :jupiter: :aspect_sex: :kuu: sekä  :aspect_tri: :jupiter:, eikä enää ikäviä Saturnuksen aspekteja, että ihan kivasti asiat rullaa. 8)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 22.11.2009 17:02:33
Olet selvinnyt! Mukavia päiviä sinulle!  :smitten:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 24.11.2009 21:07:47
Olet selvinnyt! Mukavia päiviä sinulle!  :smitten:

Juu.. sain ikäänkuin punaisen langan päästä kiinni. ::)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ancelica - 05.01.2010 13:16:00
Mulla juuri loppui viime vuoden 2009   :jupiter: :aspect_con: :aurinko:, elikkä viime vuosi on sitten ollut alkua seuraavalle 12 vuoden jaksolle. Mites teillä muilla on tuo vaikutus tuntunut? Olen kovasti opiskellut, lähinnä astroa, mutta työkuviot ovat junnanneet paikoillaan. Vaikuttaisi että tuo olisi ollut vuosi jolloin on siemenet kylvetty, vähän niinkuin ollut itse taka-alalla kaikessa (outo 12 huone olo) Tietty kyllä  :neptunus: on ollut myös  :vesimies: niin se on tuonut ehkä sellaista utuisuuden tuntua. Syntymäkartalla  :jupiter: omassa merkissään  :jousimies: 2 huone. (rahaa ei ole tullut, mutta jossain oli että  Vesimiehille  :jupiter:  :kalat: toisi rahuja enempi)  :) Ulkomaanmatkailu meni nappiin.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 05.01.2010 15:05:40
Ancelica, taidat olla samanlaisen vauhti-Jupiterin Jousimiehen vaikuttajan 'riivaama' kuin minäkin. Sinulla tuo on tosin enemmänkin resurssiesi lomassa (huone 2), kun minulla Jupiter-Jousimies on huoneessa 1 ja vaikuttaa suoraan omaan persoonaani. Joten arvata voi, etten voi olla pysähdyksissä kovin kauan. Aina jokin juttu meneillään ja joskus liikaakin.

Ehkä juuri tuon synt.kartan kuvioiden ansiosta olen oppinut pitämään Jupiteria kuin taivaankannen kummisetänä, sen transiitit vauhdittavat minun elämääni aika lailla, hyvällä lailla, kun siihen niin asennoituu, ehkä... ::)

Yhtymä antaa aina jotakin uutta elämään, olkoon se sitten vaikka astrologiaa (se on aikamoinen juttu). Minulla tällä hetkellä on tulossa  :jupiter:  :aspect_con:  ja todella kaavailen kotiasioita puolin ja toisin, uuttakin. Joten näissä transiiteissa on hyvä tarttua johonkin uuteen!

Kannattaa myös katsoa se huone missä sinun aurinkosi on. Eli kun minun Kuuni on huoneessa 2, joka on myös taloudenpidon huone, niin kotiasioissa on hyvät energiat aloittaa uutta.

Jos on jotain jo viritetty, sitten vain kuuntelemaan sitä 'säveltä' ja antaa mennä,  kun seuraavaksi on sekstiilin vuoro!  ;)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 05.01.2010 22:17:51
Usko siihen muutokseen Saturnalia!  :smitten:

Uskon kanssasi.  ;)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: taiska - 06.01.2010 11:08:14
Minulla nyt
 :jupiter: avautuva sekstiili  :jupiter:
 :jupiter:  :aspect_opp:  :pluto:

alkaa loppupuolella kuuta (20 ja 24 pv)
 :jupiter:  :aspect_tri:  :neptunus:
 :jupiter:  :aspect_con:  :venus:Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 06.01.2010 12:21:34
Missähän huoneessa on Venuksesi synt.kartalla, Taiska?


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: taiska - 06.01.2010 13:08:03
Venukseni on syntymäkartalla Kaloissa huoneessa 9


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.01.2010 13:20:12
perusinfoa visualisointioppaasta: tai Walschilta tai keneltä vaan:

jos sanot, tahdon rahaa, lopputuloksesi on että tahdot rahaa.

jos sanot, minulla on rahaa, niin Sinulla On.

tätä voi testata. ja muuta..  ;) PS huomaan Jupiterin kakkosessa ja viimeksi nelosessa. mutta mitä se sitten tekee kahdessatoista?


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 06.01.2010 13:29:42
Venukseni on syntymäkartalla Kaloissa huoneessa 9

Sittenhän tuo  :jupiter: :aspect_con: :venus: voi olla muutakin kuin uuden rakkauden löytymisen varsinaisessa merkissä. Voit ihastua johonkin uuteen aaltoon filosofian tai henkisyyden alueella. Húonehan katsotaan olevan 'totuuden etsimisen, filosofioiden ja korkeamman opiskelun alue'. Tai aloitat jonkin uuden kurssin tai jopa taiteen puolella jotakin. Yks mahdollisuushan voi olla myös suhde sellaiseen ihmiseen, joka harrastaa jotakin noilla alueilla.

Joten varmasti jotakin mielenkiintoista odotettavissa!  :smitten:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: taiska - 06.01.2010 14:00:44
Venukseni on syntymäkartalla Kaloissa huoneessa 9

Sittenhän tuo  :jupiter: :aspect_con: :venus: voi olla muutakin kuin uuden rakkauden löytymisen varsinaisessa merkissä. Voit ihastua johonkin uuteen aaltoon filosofian tai henkisyyden alueella. Húonehan katsotaan olevan 'totuuden etsimisen, filosofioiden ja korkeamman opiskelun alue'. Tai aloitat jonkin uuden kurssin tai jopa taiteen puolella jotakin. Yks mahdollisuushan voi olla myös suhde sellaiseen ihmiseen, joka harrastaa jotakin noilla alueilla.

Joten varmasti jotakin mielenkiintoista odotettavissa!  :smitten:

Kiitos Esmiralda ja tähän minäkin uskon ! En kaipaa uutta rakkautta sillä rakastan ja kunnioitan miestäni syvästi joten suhteemme on onnellinen  :)!
MUTTA sen olen jo huomannut, että olen alkanut olla itselleni rehellinen suhteissa muihin ihmisiin. En katso enää ihmisiä aina hyväksyen ja hyvin päin selittäen heidän tekonsa, vaikka siihen ei olisi aihetta. Se on selveyttänyt paljon elämääni ja vaikka toisaalta tekee kipeää, niin tuntuu hyvältä päästä irti "kahleista" jotka itse on vain antanut olla !
Taiteen ja luovuuden puolella kyllä tulee tapahtumaan paljonkin, koska se on meille (siis sekä miehelleni, että minulle) tärkeää ja olemme jo yhdistäneet taitomme joten todella mielenkiintoista nähdä mitä saamme aikaan yhdessä  :smitten:. Muutenkin omalla kohdallani vuosi tulee painottumaan kovasti luovuuteen ja olen aivan innoissani asiasta !


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: sangviinikko - 06.01.2010 14:36:48
No en mää ny tiedä....

 :jupiter: on kolmioinut jo hyvän aikaa 9.huoneen stelliumiani, joka sisältää siis  :aurinko: :kuu: :jupiter: :merkurius: planeetat ja jatkoa piisaa kun
 :jupiter:siirtyy :aspect_sex: :venus: :mars: :chiron: hässäkän kanssa...

Laajentumista...hmm ::) Mitä nyt peräpää... :2funny:Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Rohana - 06.01.2010 14:48:16
Mulla näyttäis olevan  :jupiter:  :aspect_tri:  :aurinko: (huoneesta en tiedä) eikä ole tapahtunut muuta kuin käsittämätön sanakopu pomon kanssa kun menin väärään aikaan kysymään oikeaa asiaa-sain välittömästi rangaistuksen eräänä huononnuksena työsuhteessani.  :P


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 06.01.2010 20:14:46
Rohana, Jupiter on kuitenkin sosiaalinen planeetta ja tekemisissä ympäristösi kanssa. Mutta tuohon suukopuun voi liittyä nyt olemassa oleva Merkuriuksen perääntyminenkin, joka sekin on stelliumissasi tai sitten aivan toinen transiitti, ehkä sellainen joka kohdistuu sinun MC:si.

Hm. Aivan kuin olisin puolustamassa rakasta Jupiteriani.  ;D

Näkisin kuitenkin, että kun Jupiter tutkailee hyvästä näkökulmasta Aurinkoasi, eli omia voimavarojasi, niin esim. tuon työselkkauksen taustalla on myös testiä, miten selviät tällaisista tilanteista. Ja Jupiterhan tässä pitäisi tuoda esiin aurinkomerkkisi hyvää energiaa.

Seuraapa rauhassa tilannetta, siitä voi löytyä vielä valoisampikin puoli, tai sitten tunnistat itsessäsi yllättävää voimaa ja taitoa näissä sosiaalisissa asioissa.  ;)Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ancelica - 07.01.2010 15:08:14
Esmiralda

Kyllä on tuo Jupiter aika vauhdikas, ei kykene, ei halua olla paikallaan. Se on vielä  :neptunus: :aspect_con: :jupiter: :aspect_con: :mars:  :jousimies:, että kun lähtee liikkeelle niin sitten mennään ja lujaa. Välillä ikävästi voi tulla miinuksena tunne "kun mikään ei koskaan riitä"
Mutta hyvässä mielessä jos ajattelee henkiset resurssit - pahassa että materiaa ei ole koskaan tarpeeksi.  :)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 07.01.2010 17:46:43
Onpas sinulla vauhdikas Stellium Ancelica! Toivottavasti sinulla on kartallasi Härkää tai Kaurista, jotka vähän jarruttelevat.  ;)  Ja toivottavasti sinun ei tarvitse tehdä toimistotyötä.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ancelica - 08.01.2010 13:08:18
Onpas sinulla vauhdikas Stellium Ancelica! Toivottavasti sinulla on kartallasi Härkää tai Kaurista, jotka vähän jarruttelevat.  ;)  Ja toivottavasti sinun ei tarvitse tehdä toimistotyötä.

Esmiralda
On mulla  :saturnus:  :harka: ja  :venus:  :kauris:, ne on musta niiin tylsimyksiä, mutta kaikella on tarkoituksensa  ;)
Tein typerän tempun tossa joitain vuosia sitten ja kouluttauduin uudelleen - toimistotöihin - ei oo ikinä ollut näin paljon sairaslomapäiviä....ihan kamalaa olla kahdeksasta neljään, ja paikallaan. Nyt projektina päästä pois. Mun Mc progressoitui samoihin aikoihin Jellonasta Neitsyeen eli varmaan siitä tämä päähänpisto!


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: indiima - 08.01.2010 14:23:58
Mulla pian  jupiter avautuva sekstiili aurinko (molemmat synt.kartalla 5.huoneessa kauriissa)
jupiter avautuva sekstiili neptunus
 :jupiter: :aspect_opp: :askendentti: ja  :jupiter: :aspect_con: :mars:

Toivottavasti tuovat potkua työhommiin ja onnenpotkua kanssa.
Ainakin on tosi hyvä fiilis ja opiskelu kutkuttaisi - tosin tavisyliopistoissa ei tunnu olevan sellaista aivomättöä, jota himoan, ehkä neppari tuo jotain hyvää, alitajuista ja luovaa kehiin.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Rohana - 08.01.2010 19:12:44
Rohana, Jupiter on kuitenkin sosiaalinen planeetta ja tekemisissä ympäristösi kanssa. Mutta tuohon suukopuun voi liittyä nyt olemassa oleva Merkuriuksen perääntyminenkin, joka sekin on stelliumissasi tai sitten aivan toinen transiitti, ehkä sellainen joka kohdistuu sinun MC:si.

Hm. Aivan kuin olisin puolustamassa rakasta Jupiteriani.  ;D

Näkisin kuitenkin, että kun Jupiter tutkailee hyvästä näkökulmasta Aurinkoasi, eli omia voimavarojasi, niin esim. tuon työselkkauksen taustalla on myös testiä, miten selviät tällaisista tilanteista. Ja Jupiterhan tässä pitäisi tuoda esiin aurinkomerkkisi hyvää energiaa.

Seuraapa rauhassa tilannetta, siitä voi löytyä vielä valoisampikin puoli, tai sitten tunnistat itsessäsi yllättävää voimaa ja taitoa näissä sosiaalisissa asioissa.  ;)Eihän siinä muuta voi kuin käyttäytyä hissukseen ja kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Härkä-esimieshän ei odota kuin nöyryyttä.  :buck2: :coolsmiley:
Sanakopu oli hänen aiheuttamaansa, joten ehkä se merkkari mulkoilee hänen kartallaan pahemmin kuin minun. Itselläni ei ole pahempia sanallisia mokia tapahtunut (syntymäkartallakin merkkarini peräytyy, eli ehkä nämä peräytymiset eivät kolhi minua niin paljon kun on tottunut siihen samaan syntymästään asti?!)
Sen sijaan rikkinäisiä laitteita on tullut osteltua/lahjaksi saatua kaupasta enemmänkin ja niitä kiroillen sitten sinne taas takaisin kiikutellen.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.02.2010 17:55:54
Jupiter opposition Uranus: A need for newness

End of May 2010 until end of January 2011: This influence signifies a desire to release yourself from restrictions and obligations that you feel have limited your life unnecessarily. Often it coincides with a sudden break from some limiting circumstance, such as a person, a job or simply a way of life. This need for newness in your life and for something different from the daily routine is a powerful force, and it will be very difficult to continue as you have.

You will feel the breaking away itself as an enormous relief, a lessening of tension.
For this reason you must review your life very carefully to find out what needs to be overthrown and what does not. The danger is that you will overthrow worthwhile things along with the useless. Be careful of this, because it could substantially vitiate any advantage you gain from your new freedom.

Relationships are especially affected by this influence, particularly those that obligate you in some way. A partnership, either marital or business, may be quite difficult to maintain during this time. And to add to the confusion, it is sometimes your partner who wants out. This is an example of an influence experienced in projected form; instead of putting out the energy yourself, you encounter someone who is apparently doing it for you. In this case, do not attempt to hold on to the other person, for that is the surest way to drive him away. Give your partner all the freedom he needs, for you need it, too, although you are not as aware of it.

A related expression of this influence is encountering a person who seeks in some way to liberate you from yourself or from some duty that you have voluntarily taken on. You may find such a person irritating, but he or she is performing a valuable function in your life. Again, the roles may be reversed, and you may set out to change someone else's life. The point is that this is a valuable influence, even though it may be somewhat disruptive. It can prevent your life from becoming so static and stabilized that you cease to be truly alive.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.02.2010 11:14:27
noh, Saturnuksen kanssa sitten tällaista eräällä..

hmm..

siis se toka viikko maaliskuu, oli jossain joukkarien suhde-elämästä..

Clarity of intention    ***
Valid during several days: During this time you can work patiently and slowly to build something up. You are able to keep in mind your long-range goals while dealing with all the everyday concerns that arise. Consequently the work that you undertake now is usually very well done. You have an unusual understanding of the relationship between the parts and the whole.

This is an appropriate time to handle all manner of practical concerns. Your mind is earthbound, but you don't lack vision and foresight. Therefore this is an excellent time to expand an existing business, start a new one, or branch out into a new area of business. After you find the most practical solution to any problem, you move immediately in that direction. Clarity of intention is one of the strongest points of this influence.

During this time you will not want to be with other people especially. It is a good time to go off by yourself and think things over so that you can arrive at the clearest idea of what you want to do. But don't worry about feeling lonely. The seclusion will be good for you and not at all unpleasant.

All your actions are governed by a strong sense of duty. You recognize the many responsibilities that you have in the world, and you are willing to live up to them as best you can. You may take a rather paternal attitude toward the people around you, wanting to protect them and take on their troubles as your own. Be careful not to overdo this, however, because even though you have good intentions, beyond a point you have no right to take over people's lives. They must deal with their own problems.

Even if you encounter setbacks during this time, they are not likely to affect you seriously. You will take them philosophically, cut your losses and move on to the next phase. You will keep in mind where you want to go, and you will not be easily dissuaded from following your objective.

The interpretation above is for your transit selected for today:

Jupiter Trine Saturn, ,
activity period from 24 February 2010 to 4 March 2010


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: asboo - 05.03.2010 11:38:02
Vaikuttaakohan noi jupiterin transiitit myös onneen? Mua on nimittäin onni potkinu tässä parin päivän aikana niin että persaus alkaa jo olla kipeä  ;D Ihan kivaa välillä.

Transiitteina
:jupiter:  :aspect_sex:  :keskitaivas:
:jupiter:  :aspect_con:  :aurinko:

Mutta myös:
 :jupiter:  :aspect_squ:  :neptunus:
 :jupiter:  :aspect_squ:  :kuu:Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 05.03.2010 15:14:13
Onneksi olkoon Asbolos!!! Nautihan Jupiterin taivaan alla!  :smitten:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: sideman - 05.03.2010 19:19:31

Viime keväänä kiinnitin sattumalta huomiota siihen, että M-real Oyj:n kurssi on
todella alhainen, 0.45 eeroa. Ostin sitä muutaman tuhannen tsipaletta.
Kurssi jatkoi laskuaan, mutta jääräpäisesti ostelin vain sitä, vaikka talouslehtien,
varsinkin ns. Kuppalehden (=Kauppalehden) keskustelupalstoilla oltiin jo
monen keskustelijan taholta sitä mieltä, että yhtiö on ajautumassa konkurssiin.

Kurssin romahtaminen kuulemma johtui ensisijassa siitä, että jokin ranskalainen
pankki "paniikkimyi" rahastoaan, jossa oli mukana aika rutkasti myös "Rellua".

Kesän mittaa kurssi sitten toipui siinä määrin, että saatoin myydä jopa noin 300 prossan
voitolla halvimmalla ostamiana (0.20 eeroa). Myin lähinnä siksi, että halusin
varmistaa aikaisemmin kerääntyneiden tappioiden hyväksikäyttömahdollisuuden
verotuksen keventämiseksi. (Tappiot vanhenevat n. kolmessa vuodessa.)

Vasta paljon myöhemmin huomasin, että M-real'illa (eli entisellä Metsä-Serlalla) oli
Jupiterin paluu juuri noihin aikoihin, jolloin sen kurssi alkoi toipua paniikkimyynneistä.

Eli tuli tietämättään ilmeisesti käytettyä Jupiterin osoittamat mahdollisuudet...

  :smitten: :jupiter:  :aspect_con:  :jupiter:   :smitten:   :D

 ::)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 05.03.2010 19:37:15
Jupiteronnitteluni, Sideman!  :smitten:


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: sideman - 05.03.2010 22:42:16
Jupiteronnitteluni, Sideman!  :smitten:

Kiitosta vain!

Itselläni on Nokiaa vain 500 kappaletta, mutta olen puolileikilläni Noksu-faneille
ennustanut, että kun Saturnus pakittaa Neitsyen puolelle, Nokian kurssi
lähtee ns. raketoimaan eli selvänpuoleiseen nousuun. Se on viime aikoina pysytellyt melko puuduttavasti 10 euron tuntumassa.

En totta puhuen itsekään oikein jaksa uskoa, että noin kävisi, vaikka jonkinmoisia
merkkejä on siitä, että markkina jo ennakoi tuota Saturnuksen merkinvaihdosta...

 :)


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: Esmiralda - 05.03.2010 23:03:20
Täytyy myöntää, että viime kuuta helpotti monin tavoin ja onnistunein jutuin Jupiterin ollessa kolmioissa stelliumiini, missä myös Aurinkoni on. Vaikka väsytti, niin asiat loksahtelivat onnistuneesti paikoilleen.

Nyt on todella pahat kuviot ja juuri tulee  :jupiter: :aspect_opp: :mars: . Ei ihme että ensimmäiseksi vatsani jämähti kipeäksi, kun loma alkoi. Onneksi loma, joten ei kai Jupiter kovin pahoin pääse minun tekosiani ahdistelemaan. Kunhan nyt lomalla tekee juuri sitä, mikä tuntuu hyvältä. Laitan tähän pätkän Sepon tulkintaa:

Lainaus
Ajan laatu ei taaskaan ennusta vaikeita aikoja itsestään selvyytenä kaikille ihmisille vaan ainoastaan niille, jotka ovat suunnanneet voimansa ja energiansa tulosten toivossa itseään vastaan ja joiden olisi korkea aika löytää tekemisen ilo pelkkien odotusten ja jossain tulevaisuudessa häämöttävien tulosten sijaan. Mikään sellainen touhu, josta aidosti nautit ei tule kohtaamaan ongelmia ja jos tällaisia iloisia asioita on elämässäsi paljon et kärsi tästä ajasta juuri lainkaan.


Otsikko: Vs: Huomioitko Jupiterin osoittamat mahdollisuudet?
Kirjoitti: anon209563 - 17.01.2023 14:49:53
Ymmärrän, että jokainen meistä löytää oman tapansa kasvattaa voittoaan, mutta talouslukutaito ja pörssin todellisen tilanteen ymmärtäminen https://www.porssikurssit.fi/ (https://www.porssikurssit.fi/)  voivat parantaa taloudellista tilannetta merkittävästi. Minulle se on mahdollisuus saada passiivista tuloa, ja se on nyt melko suosittu tuttujeni keskuudessa.