Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: rihma - 26.05.2009 15:51:04



Otsikko: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: rihma - 26.05.2009 15:51:04
Olen itse :kalat: länsimaalisessa horoskoopissani ja sehän pukee minua loistavasti ! Olen nimittäin; Tunteellinen, arka, ujo, taiteellinen, humoristinen, luova ja uneksija. Rakastan itse astrologiaa ja kaikkeen avaruuteen liittyvää. Kertokaa minkälaisia te olette, norm. horoskoopissanne, nousevassa merkissänne, laskevassa merkissänne ja kuu merkissänne !

Olen nousevassa härässäni itseppäinen, luotettava, kärsivällinen ja taiteellinen. Laskevassa skorpionissani olen hiljainen, mystinen ja pikkuruisen kostonhimoinen. Kuu kauriissani olen ujo ja kunnianhimoinen.


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: rovatar - 27.05.2009 19:21:04

No tämmönen pintaraapaisu, ilman aspekteja… ;)

Aurinko Kauriina olen hyvin vastuun- ja velvollisuudentuntoinen.
 Minä en koskaan myöhästy mistään, enkä jätä hoitamatta lupaamiani asioita.
 Saan kauhean syyllisyydentunnon, jos näin pääsee jostain, itsestäni riippumattomasta, syystä käymään.  :-\

Jossain sisälläni on tunne, etten ole kyllin hyvä…sellaista riittämättömyyden tunnetta, jota toiset eivät minussa näe. Kuulen usein olevani vahva , vaikka en itse aina niin tuntisikaan. :buck2:

Käytännön asioiden hoitamisessa ja  työssäni taas tiedän jopa itsekin olevani hyvä. Raha-asiat hoidan aina mallikkaasti, mutta en uskalla ottaa suuria riskejä rahan kanssa.
Minusta ei koskaan tule pokerin pelaajaa rahasta. :coolsmiley:

Hirtehinen huumorintaju.

Ac Skorppari, vahvuutta kestää vastoinkäymisiä.
 En anna periksi silloin, kun kyseessä on minulle tärkeä asia.
Saatan taistella jopa siinä määrin toista vastaan, että voidakseni voittaa, tiedän myös itse menettäväni jotain tärkeää, mutta periksi en anna.  :knuppel2: :tickedoff:
 Siis itselleni tärkeissä asioissa.

Osaan myös käyttää valtaa ja manipuloida ihmisiä, jos haluan. Olen joskus jopa halunnut. ::)
 Sitten taas pelkään, että joku käyttäisi minua hyväkseen. Olen tarkka huomaamaan sellaiset yritykset ja pistän kyllä asialle välittömästi stopin, joskus jopa antamalla toisen maistaa omaa lääkettään.

En halua paljastaa aina itsestäni kaikkea, enkä kaikkia korttejani. ;)

Kuuni on Kaksosissa, siis täysin vastakkaista Kauriille.
 Olen nopea liikkeissäni, tuuliviirimäinen.
Monet asiat kiinnostaa, olen utelias tietämään ja oppimaan. Pitkäjänteisyys tuottaa joskus ongelmia.
Kaikki pitäisi tapahtua just nyt.
 Kärsimätön, jos asiat eivät heti ala sujumaan. Äkkipikainen teoissani ja sanoissani, tosin tuohon kyllä vaikuttaa karttani muutkin tekijät.

Iloinen ja leikkisä, vaikka pohjavire on vakava. :o

Dc Härkä…hm..Pidän vakaista, maanläheisistä miehistä ja ihmisistä yleensä, jotka osaavat nauttia myös elämästä.
 Luonnonmukaisuus,  tunteiden ilmaiseminen aidosti, toiminta suoraan, ilman teeskentelyä on minusta ihailtava piirre.
 Ac:ni vastakkainen piirre, jota minun on vielä itsessäni opeteltava. ???

Että siis kiltti, kunnollinen ja mukava tyyppi, kerta kaikkiaan! :smitten:  :2funny:



Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Tiigris - 27.05.2009 20:19:30
 :aurinko: ja laskeva merkkini ovat kaksosissa. En oikeastaan tiedä mitä laskeva merkki ihmisestä kertoo ja onko jotenkin ristiriitaista vai tukeeko se, että aurinko ja laskeva merkki ovat sama?  ???
En kuitenkaan näe itseäni kaksosena kovin voimakkaasti. Eniten kaksosuuteen viittaava piirre minussa on hieman levoton hermosto ja leikkimielisyys. Kommunikoinnin tarve minulla on suuri ja tykkään tiedon etsimisestä, sekä kaikenlaisesta luovasta kirjoittamisesta. Tykkään positiivisista, välittömistä ja aurinkoisista ihmisistä. Toisaalta jos näen ihmisen, joka vastaa täysin kaksosen kuvausta, niin en oikeastaan tiedä aiheuttaako hän minussa enemmän ihastusta vai vihastusta. Koska juuri kaksosen negatiiviset piirteet eivät minua kovin paljon innosta.  ;D Näenkö siinä sitten omat heikkouteni liikaa?  ;)

Nousumerkkini on  :jousimies: ja olenkin aikamoinen etsijä. Tuntuu että etsin elämässä enemmän kuin löydän. Matkustelu kiinnostaa kovasti ja tämä maailma, haluaisin niin kokea kaikkea ja paljon. Olen vähän idealisti. Olen myös lähipiirissä, varsinkin perheen keskuudessa se joka heittäytyy mielellään pelleksi ja vitsailee paljon, se on minulle yksi tapa näyttää että välitän - se on minulle myös tapa saada huomiota ja hyväksyntää, koska olen huono puhumaan tunteistani.

 :kuu: -kauriina olen kova kontrolloimaan kaikkea ja varmistelen varmisteluiden päälle. Minä en päästä kovin helposti ihmisiä ihan hirveän lähelle. Olen tietyllä tavalla aika sitkeä ja periksiantamaton tunneasioissa. Minulla riittää kärsivällisyyttä, jos jotain ihmistä rakastan. Silloin siedän hyvin paljon. Käsittelen ja mietin omiakin tunteitani paljon, mutta en juuri puhu niistä. Luulen olevani aika tarkka aistimaan ihmisistä, ovatko he rehellisiä. Jos eivät ole, niin pidän välimatkaa. Minä olen niin herkkä ja tunteellinen, että valikoin lähipiiriini vain luottamuksen arvoisia ihmisiä. Toisaalta tämä tarkoittaa myös sitä että ystäväpiirini pysyy aika pienenä. Ehkä olen joskus liian vaativa. En näytä todellista luonnettani helposti, joten moni ulkopuolinen saattaa nähdä minusta vain sellaisen vakavan kuoren. Joka tapauksessa, kun jonkun hyväksyn elämääni ja opin luottamaan, niin todella näytän tunteeni ja sen että arvostan. En ole niin kovin jäyhä, mitä voisi luulla.  ;)


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.05.2009 11:02:15
 :aurinko: :skorpioni:, sulkeutuneen, etäisen ja omituisen maineessa olen, mikä on huvittavaa, koska harrastan intohimoisesti freudilaista läpänheittoa, puujalkavitsejä ja kaikenlaisia sanaleikkejä. Nauratan ihmisiä mielelläni - hengiltä! ;)
Mulla on taipumusta viettää sangen vaarallista elämää ja joudunkin toisinaan virkavallan kanssa tekemisiin, mutta kyttien ilmeet on olleet kyllä näkemisen arvoiset! :laugh:

Kuu :jousimies:, taistelulajien harrastajana urheilu on mulle tärkeää, ja matkustan aina tilaisuuden tullen ihan minne tahansa, minkä johdosta olen päätynyt mm. suurkaupunkien slummeihin tekemään sellaisia temppuja mille kehtaa jälkikäteen nausreskella. Matkan varrella ollaankin sitten kohdattu mukavat määrät mielenkiintoisia ihmisiä rotuun ja kansallisuuteen katsomatta ja ennen kaikkea puhuttu politiikkaa, myös eräs tekosydäntä lähellä oleva asia. :angel:

Nousussa  :vaaka:, ilmenee lähinnä yleisenä mieltymyksenä erikoisiin ruokiin ja juomiin. 


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: T-H - 28.05.2009 11:48:14
Taidan olla se itsekäs pässinpää, eli  :oinas: joka mielellään tekee töitä yksin eikä muiden neuvojen alaisena. Tietyntyylinen erakkomaisuus ja työni yksinäisyys ovat ne missä viihdyn erinomaisesti. Minulla on loputon tiedonjano ja tutkijamainen ote ja mielenkiinto eri asioihin.  :kuu: Ravussa varmaan tekee minusta joskus haavoittuneen kuoreensa vätäytyjän näköisen; eli tykkään vetäytyä omiin olihini vaikka saattaisinkin saada olkapään johon nojata.

Nousevana  :neitsyt: olen utelias uusia asioita oppimaan ja tietämään. Nousevasta Neistyestä sanotaan myös, että todennäköisesti hän näyttää ikäistään nuoremmalta (näytän) vielä mummonakin/pappanakin - mikäs sen mukavampaa! - ja että hän suhtautuu maailmaan analyyttisesti ja asioita pohtien. :) Olen myöskin aika kriittinen, kritisoija. Tykkään kyseenalaistaa myöskin asioita. Olen taiteellinen ja pidän melkeen kaikesta itseilmaisusta, ja höpsömäisestä asenteesta elämään, kuitenkin jämäkkyyttä unohtamatta.


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Artemis - 28.05.2009 12:37:07
Aurinko ja kuu oinaana innostun herkästi, olen lapsenomaisen innostunut kaikesta uudesta.
Olen kärsimätön luonne ja tahdon tarttua asioihin heti. En kykene pitkäjännitteiseen työhön ellen todella todella tunne jonkinlaista intohimoa siihen aiheeseen. Olen nopeasti tulistuva ja nopeasti leppyvä.

Rapu nousevani taas herkistää minut ja saa joskus jopa arastelemaan. Viihdyn kotona ja rauhassa.
En tiedä onko se rapua vai oinaan itsenäisyyttä että rakastan tehdä omia juttuja, omassa tahdissa ja omalla tavallani. En kaipaa ihmismassoja.
Aistin herkästi muiden tunteet ja otan itseeni kritiikin vaikken sitä näytäkkään. Haluan pitää huolta rakkaistani ja joskus jopa liiaksi kanssa.

Merkurius kala saa minut hölöttämään, sanomaan hassuja juttuja ja haaveilemaan. Olen haaveilija vaikka olenkin tietyllä tapaa järkevä. Kaikki järjellinen on mielestäni kuitenkin tylsää ja saan ideoita jotka ovat toteuttamiskelvottomia :D


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Asterix - 28.05.2009 16:27:07
 :aurinko: :merkurius: :kaksoset:, :askendentti: :skorpioni:, :kuu: :vesimies:, :mars: :oinas: ja  :venus: :rapu:
tutkivaa "journalismia" ala kuin ala, laajat sosiaaliset piirit,
onnistun aina olemaan siellä, missä tapahtuu, vaarallisuus kiehtoo, sarkastisuus, laskelmallisuus, pirullisuus,
jos et halua salaisuuksiesi paljastuvan ikävällä tavalla, älä edes harkitse vtuilevasi.
Sitten taas flirtti, kauneutta rakastava, empaattinen, vapaa-mielinen, etäinen ja uskoton.
Uskollinen ja lojaali vain hyville ystäville,
rakkaussuhteissa en juuri koskaan. :)
No sitten, jos jotain päätän, niin menen vaikka läpi Alppien.
Ongelma on vain tuo päättämättömyys. ::)



Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: rhoda - 28.05.2009 19:20:37

Tervetulloo U!

Olen itse :kalat: länsimaalisessa horoskoopissani ja sehän pukee minua loistavasti ! Olen nimittäin; Tunteellinen, arka, ujo, taiteellinen, humoristinen, luova ja uneksija. Rakastan itse astrologiaa ja kaikkeen avaruuteen liittyvää.

Täälä toinen aurinkofisu, ja osan noista voin allekirjoittaa omasta luonteesta,
vaikkei sitä kaikkein julkisimmista rooleista huomaakaan.
(Usein mua luullaan skorpiksi tai kauriiksi)
Lisään tuohon kalapiirteilyyn vielä sienimäisyyden muiden mielialoista.

Kuu Oinaassa tahtoo olla itsenäinen menijä, mutta ai kiva
kun nousu on päättämättömässä Vaa`assa
niin menosuunta on suht hukassa aika usein.
 :kalat: maisuus vaan lisää vettä tuohon soutuhuopaveneen virranviemäseen jee.

Erinäiset makumieltymykset voivat olla vähän omanlaisia,
kuten Kato Vega nousuvaakasista kertoikin.






Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Lilli - 02.06.2009 13:49:31
 :aurinko: :kaksoset: :kuu: :harka: :askendentti: :rapu:,  :venus: :aspect_con: :askendentti:

Kaksosta minussa on tiedonjanoisuus ja uteliaisuus sekä nopeus niin liikkeissä, ajatuksissa kuin puheessakin. Ilmaisen itseäni mielelläni kirjoittamalla. Muut luonnehtivat minua yleensä älykkääksi ja analyyttiseksi, mitä varmasti olenkin. Minulla on myös bensaa suonissa, ja vaikka minulla ei ole ajokorttia, niin nautin suunnattomasti esim. skootterilla ajelusta tai pitkistä seikkailuretkistä autolla hyvässä tutussa seurassa. Kaksosmaista lienee myös se, että sisarukset ovat minulle erittäin tärkeitä. Kaksosen dualistisuus on näkynyt minussa tietynlaisena androgyynisyytenä, olen aina ollut erittäin tietoinen sekä maskuliinisesta että feminiinisestä puolestani ja olen pistänyt paljon aikaa ja vaivaa näiden puolien tasapainottamiseen.

Härkä-Kuun liitän lähinnä lapsuuteeni maalla ja tasaisen rauhalliseen luonteeseeni. Olen myös varsin kestävä ja fyysisesti kokooni nähden varsin vahva. Varhaisaikuisuudessa olin välillä hyvinkin levoton sielu, mutta levottomuus on jäänyt lopulta suhteellisen lyhyeksi välivaiheeksi elämässäni.

AC-Rapu on ainakin lapsena tehnyt minusta lähes sietämättömän herkän, jota on varmasti lisännyt vielä vahva 12. huone. Nuorempana minun oli helppo vaistota muiden tunteet, mutta vanhemmiten tämä kyky on hieman muuttanut muotoaan - toisinaan saan aika konkreettisestikin muiden ihmisten angsteja ja fyysisiä vaivoja itseeni, mikä ei ole kovin kivaa. Toisaalta on niinkin päässyt käymään, että jonkun toisen ihmisen lämpö on tarttunut minuunkin.. se taas oli kivaa. Ainakin kuvien perusteella minua kuvaillaan hyvin herttaiseksi ja suloiseksi, mikä on varmasti ihan nousu-Rapua ja ehkä sitä Venus-vaikutustakin.


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: asboo - 02.06.2009 16:32:35
 :aurinko:  :skorpioni:
Joskus tekis mieli vetäytyä erakkona keskelle metsää. Luotettava ja suorapuheinen.

 :askendentti:  :harka:
Taiteellinen juu. Olisin varmaan onnellisin maatilalla eläinten keskellä sormet mullassa. Ja jos olen jotain mieltä niin en hevillä mielipidettäni vaihda. Laiska, jos sille päälle sattuu (eli usein)  ;D

 :kuu:  :kaksoset:
Ajatukset menee tuhatta ja sataa. Nyt iloinen, tunnin päästä surullinen. Utelias, aina uusia harrastuksia keksimässä. Olen muuttanut usein.


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Iipuli - 02.06.2009 17:18:20
 :aurinko:  :harka: 11.huoneessa   :mars:  :merkurius:  :chiron: samassa
ja olen kyllä niin perus härkä kuin vaan voi. Hyvä ettei sarvet kasva päässä. Kaikki kaunis ja etenkin hyvä ruoka on sydäntä lähellä, kuten luontokin. Ja asioiden liikkeellepano on aikaavievää hommaa, mutta kun johonkin lähden/jotain päätän, niin sitten ei mikään pidättele. Tästä varmaan hyvänä esimerkkinä se, että 5v ilmoitin äidille tulevan ammattini johon valmistuin sitten 14v myöhemmin.   ;D

 :askendentti:  :rapu:  Mahtaa sitten olla vastuussa siitä, että olen todella herkkä, suojeleva ja tunneorientoitunut ihminen. Rakkaus ajaa aina kaiken maallisen edelle. Uudessa ja vieraassa ympäristössä olen aluksi hyvin ujo ja jos en tunne oloani turvalliseksi, niin "vetäydyn kuoreeni".

 :keskitaivas:  :kalat: innostunut, mielikuvituksellinen, samaistuva, auttava, epävakaa ja hallitsematon.
Töissä hoitoalalla tällä hetkellä...mutta vieläkään ei ole hajua mikä musta tulee isona...  :D

DC  :kauris: ...tarvitsisin siis vierelleni työteliään, käytännöllisen, kärsivällisen, käytännöllisen ja loogisen miehen.  :kauris: ominaisuuksiin vaan kuuluu myös viileys, kuivakkuus, tunteettomuus...Näihin kolmeen viimeiseen ovat suhteeni kariutuneetkin... Mutta siis hakeudun kyllä  suhteeseen :kauris: kanssa.    :P

IC  :neitsyt:  Huolekas ja huolestunut, analyyttinen, rajoittunut, tunteellisesti estoinen. Suhteessa vanhempiini ja sisaruksiin osuu kyllä nappiin.   :-\

 :askendentti:  :keskitaivas:  IC ja DC merkit "tyhjiä"... näille merkeille ei osu yhtään planeettaa. Joitain asteroideja kylläkin.
  :kalat:  :juno:  ja    :kauris:  :pallas:

Mahtaakohan tällä olla osuutta siihen, että olen kuitenkin kaiken yli menevä  :harka: ... (tässä merkissä planeettoja ja asteroideja ruuhkaksi asti)
 ::)


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.06.2009 11:41:04
http://www.horoskooppi.com/aik_luonnekuvaus.html


OINAS:

Laatu: Johtava
Elementti: Tuli
Hallitsijaplaneetta: Mars
Aurinko merkissä: 21.3.-21.4

Kevätpäiväntasaus aloittaa astrologisen vuoden ja samalla Oinaan merkin. Oinaan merkin edustajat ovat, tai ainakin haluavat olla ensimmäisiä, parhaita ja kauneimpia, eivätkä he juuri piittaa muiden mielipiteistä tai tekemisistä, elleivät ne herätä merkin luonteeseen kuuluvaa kilpailuviettiä. Oinas on yleensä itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen, vaikkakin kärsimättömyys kuuluu merkin suurimpiin heikkouksiin. Kaiken pitäisi tapahtua nyt ja heti paikalla, ja jos kaikki ei mene Oinaan mielen mukaisesti, hän ärsyyntyy herkästi ja pahimmassa tapauksessa sortuu aggressiivisuuteen. Pitkäjänteisyyttä vaativat tehtävät tuottavat monesti Oinaalle suuria vaikeuksia.

Oinas on merkkinä hyvinkin fyysinen, joten säännöllinen liikunta on hänelle erittäin suositeltavaa tai lähes elinehto. Ihanteellisinta olisi, että liikuntaan liittyisi osana kilpailu, koska liikunta ihan huvin vuoksi ei välttämättä Oinasta kiinnosta. Kohtuullisen yleistä on myös se, että Oinas oirehtii henkisiä ongelmiaan fyysisesti, esim. anoreksian kautta.

Rakkaudessa Oinas syttyy helposti, on suorasukainen ja uskollinen, mutta kiinnostus saattaa sammua aivan yhtä äkillisesti kuin mitä se alkoikin. Lisäksi hän pitää flirttailusta ja etenkin miespuolisilla Oinailla on taipumusta machoiluun ja he voivat pönkittää itsetuntoaan valloituksia tekemällä. Parisuhteessa ja muissakin ihmissuhteissa Oinaalle voi toisen osapuolen tarpeiden huomioiminen olla hieman vaikeaa, koska hän on viime kädessä kuitenkin minä-keskeinen. Parhaimmillaan Oinas on kumppanina kuitenkin hauska, vallaton, kiihkeä ja rehellinen luonnonlapsi, jonka seurassa aika ei käy pitkäksi.

Ammatillisesti Oinas sopii esim. poliisiksi, vartijaksi, palomieheksi tai sotilaaksi, sekä ylipäänsä kaikkeen ensiapu- ja kriisiryhmien tehtäviin. Näissä Oinas pääsee toteuttamaan rohkeaa ja toiminnanhaluista puoltaan. Oinas sopii hyvin myös urheilun pariin ja yrittäjäksi tai muuhun suhteellisen itsenäiseen työhön. Johtotehtävissä Oinas on elementissään ainakin omasta mielestään, mutta mikäli muiden huomioiminen ei onnistu tai Oinas sortuu kärsimättömyyteen, hän joutunee epäsuosioon suuremman työyhteisön johtajana. Oinaan planeetan Marsin alueeseen kuuluvat rauta, teräs ja terävät esineet, joten Oinaat voivat viihtyä myös metalliteollisuudessa, rakennusalalla, liikenteessä tai sairaaloiden kirurgisilla osastoilla. Taiteen alalla ja politiikassakin Oinas voi viihtyä hyvin, joskin viimeksi mainitulla alalla Oinaan taipumus sooloiluun ei välttämättä ole hyvä asia.

takaisin ylös

HÄRKÄ:

Laatu: Kiinteä
Elementti: Maa
Hallitsijaplaneetta: Venus
Aurinko merkissä: 21.4.-22.5.

Eläinradan toinen merkki on maanläheinen, rauhallinen, leppoisa, kauneudentajuinen, taiteellinen ja aistillinen Härkä. Maamerkiksi Härkä on yllättävänkin romanttinen, tunnevoimainen ja seksuaalinen. Toisin kuin Oinas, jossa on räjähtävää alkuvoimaa ja impulsiivisuutta, Härkä on hitaasti lämpenevä, (josta syystä hän voi vaikuttaa laiskanoloiselta) ja harkitseva muutoksissa, mutta kun hän johonkin on päättänyt ryhtyä, niin hän on sinnikäs, kestävä ja aikaansaapa. Härkä on varsin mukavuudenhaluinen ja hedonistinen, arvostaa kaikkea kaunista ja käsinkosketeltavaa ympärillään, mutta jos hän kärsii jostain syystä turvattomuuden tunteesta, niin hän takertuu helposti myös materiaan ja on hyvin mustasukkainen ja omistushaluinen läheisistään. Härän muutoksen pelko voi johtaa myös itsepäisyyteen ja jos häntä yritetään painostaa sellaiseen, mitä hän ei halua tehdä, saadaan aikaiseksi Raivo Härkä, jonka läheltä kannattaa poistua nopeasti takavasemmalle!

Ihmissuhteissa Härkä on yleensä sydämellinen, luotettava, turvallinen ja seksuaalinen, vaikkakin joillakin taipumus hedonismiin muodostuu varsin hallitsevaksi piirteeksi, eivätkä ihmissuhteet silloin kestä kovinkaan kauaa. Mustasukkaisuus ja omistushalu voi joillakin niin ikään aiheuttaa ongelmia. Perus-Härkä arvostaa kuitenkin rauhallista, tasaista, mukavaa perhe-elämää ja koti-iltoja hyvän ruoan, juoman ja seuran parissa.

Ammatillisesti Härkä sopii ahkeruutta, kurinalaisuutta, kärsivällisyyttä, rutiinien hallintaa, malttia, itsehillintää, rationaalista ajattelua ja organisointikykyä vaativiin tehtäviin. Tyypillisiä aloja ovat esim. maanviljely, puutarhanhoito, ruokaan ja juomaan liittyvät alat sekä rakentaminen. Härissä on esim. varsin paljon arkkitehtejä. Kauneudentajuisena hän sopii myös taiteilijaksi, muotoilijaksi, sisustajaksi tai vaikkapa kauneudenhoitoalalle. Härillä on usein myös erittäin kaunis ääni, joten laulaminen voi sopia joko ammatiksi tai harrastukseksi. Venus hallitsee kauneuden ja rakkauden lisäksi raha-asioita, joissa Härkä voi olla myös aivan omimmillaan. Pankki-, pörssi-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistöala voivat sopia Härälle erittäinkin hyvin.

takaisin ylös

KAKSOSET:

Laatu: Muuttuva
Elementti: Ilma
Hallitsijaplaneetta: Merkurius
Aurinko merkissä: 22.5.-22.6.

Eläinradan kolmas merkki on sopeutuva, vilkas, älykäs, nokkela ja monipuolinen Kaksonen. Merkurius hallitsee mm. ajattelua, kommunikaatiota, sisaruksia ja muuta lähipiiriä, lyhyitä matkoja, kaupankäyntiä ja kulkuneuvoja ja nämä elämän osa-alueet koskettavatkin Kaksosia joskus yllättävässäkin määrin, samoin kuin merkin luonteeseen kuuluva dualismi eli kaksijakoisuus. Vaikka Kaksonen perinteisesti mielletään pinnalliseksi ja suulaaksi, niin yllättävän paljon näkee hiljaisia ja filosofisen pohdiskelevia tapauksia, jotka yllättävät syvällisyydellään ja ilmaisevat itseään mieluummin vaikkapa kirjoittamalla kuin puhumalla. Tyypillistä Kaksoselle on kuitenkin se, että ajatus juoksee kuin hirvi ja monen muun merkin on vaikea pysyä hänen perässään.

Kaksonen on tiedonhaluinen ja utelias, jossain määrin ikuinen opiskelija. Uuden oppiminen on Kaksosesta hauskaa ja kirjahylly voi olla täynnä nimenomaisesti tietokirjallisuutta, jota myös luetaan ahkerasti. Monipuolisena merkkinä hänellä voi olla monta rautaa yhtä aikaa tulessa. Kaksonen on myös hyvä ideoimaan ja yhdistämään oppimaansa tietoa uudeksi kokonaisuudeksi. Kaksosen sosiaalinen piiri on yleensä laajahko ja hän esittelee mielellään myös ihmisiä toisilleen – eli kyseessä on eräänlainen ihmishahmoinen Nokian puhelin, jos näin voi leikkisästi sanoa! Negatiivisessa mielessä Kaksosella voi olla muiden ilmamerkkien tapaan taipumusta älyllistää liikaa asioita, joten tunne-elämä saattaa joskus jäädä varsin ohueksi. Hän on myös varsin levoton ja herkkä kyllästymään niin asioihin kuin ihmisiinkin. Luonteen kaksijakoisuus voi näkyä androgyniana, eli tietynlaisena sukupuolettomuutena tai huonommassa tapauksessa esim. voimakkaana synkistelytaipumuksena, vaikka normaalisti Kaksonen varsin iloinen merkki onkin.

Ihmissuhteissa Kaksonen on usein mahdoton flirtti ja jos supliikki on hallussa, niin sitä käytetään taatusti viettelykeinona. 20-30 –vuotiasta Kaksosta voi kukasta kukkaan liihottelu kiinnostaa vakisuhdetta enemmän. Kaksoset ovat yleensä hyvin vapaudenkaipuisia ja eräät suorastaan sitoutumiskammoisia. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö Kaksonen voisi rakastua lujaa ja vakavasti ja kun näin käy, hänestä saattaa sukeutua uskollinen ja rakastava kumppani. Parhaimmillaan hän on ihmissuhteessaan keskustelutaitoinen, seurallinen, hauska, hullutteleva ja huumorintajuinen, joka tuo ainakin hetkellisesti iloa niin ystäviensä ja kumppaninsa elämään.

Ammatillisesti Kaksonen sopii aloille, jossa tarvitaan älykkyyttä, loogista ajattelua, kekseliäisyyttä, viestinnän taitoja, sosiaalisuutta, sopeutuvuutta ja puolueettomuutta. Liikenne ja matkailu ovat myös Kaksoselle sopivia aloja. Tyypillisiä Kaksos-aloja ovat mm. toimittaja, kirjailija, markkinointipäällikkö, puhelinmyyjä, myyjä, kaupustelija tai asiakaspalvelun ammattilainen, juontaja tai muu puhetyöläinen, sihteeri, opettaja, tutkija, insinööri, ohjelmoija, tulkki, autonkuljettaja tai vaikkapa rallikuski! Musikaaliset Kaksoset ovat usein taitavia sanoittajia. Niin politiikassa kuin teatterissakin tarvitaan hyvää ulosantia, joten Kaksoset pätevät usein myös näillä aloilla.

takaisin ylös

RAPU:

Laatu: Johtava
Elementti: Vesi
Hallitsijaplaneetta: Kuu
Aurinko merkissä: 22.6.-22.7.

Eläinradan neljäs merkki on herkkä, tunteellinen, huolehtivainen ja ailahtelevainen Rapu, joka tosin peittää herkkyytensä usein kovan kuoren taakse. Ravun hallitsijaplaneetta Kuu kuvastaa alitajuisia impulsseja, vaistomaisia reaktioita, kotia ja äitiyttä, ja nämä elämänalueet korostuvat Ravullakin. Rapujen suusta kuulee usein kertomuksia äidistä, perheestä, suvusta, sukujuurista, ruokaresepteistä ja perinteistä, ja jos Rapu itse on vanhempi, niin lapset muodostuvat elämän keskipisteeksi ja heistä ollaan kroonisesti huolissaan.

Tunne-elämä on Ravun suuri siunaus ja haaste. Tunnetutka on ilmiöimäinen ja Rapu imee ympäristöstään helposti niin ihmisten kuin asioiden energiat ja tunnetilat. Huono puoli tässä on se, että herkkänä ihmisenä Rapu imee itseensä myös muiden negatiivisia energioita ja ottaa niistä helposti itseensä. Vaikeissa tunneilmastoissa Rapukin alkaa voida huonosti ja turvautuu tällöin erilaisiin puolustuskeinoihin, kuten itsensä kuorettamiseen, vetäytymiseen, manipuloivaan käytökseen tai joskus jopa ”Hyökkäys on paras puolustus” –taktiikkaan. Mutta mikäli Rapu saa tunne-elämänsä tasapainoon, hän on romanttinen, lämmin, rakastava, sympaattinen, suojeleva ja hyvällä mielikuvituksella varustettu ihminen.

Ihmissuhteissa Rapu arvostaa ensisijaisesti rakastumisen tunnetta ja toissijaisesti luotettavuutta. Koska hän itse on ailahtelevainen, herkkähipiäinen ja joskus oikullinen ja epäjohdonmukainen, arvaamattomat tyypit eivät teoriassa sovi hänelle, mutta tällaisia saattaa kuitenkin osua kohdalle etenkin nuorella Ravulla. Hän on tunteidensa vietävissä ja ihmissuhteet kehittyvät puhtaasti rakastumisen pohjalta, eikä muita kriteerejä juuri tarvita ennen Siperian opettavaa vaikutusta. Tarpeeksi moni väkivaltarikollinen tai alkoholisti pistää ehkä lopulta arvostamaan myös turvallisuusasioita. Kypsymätön Rapu saattaa myös olla suhteissaan hyvinkin takertuva ja surra menetettyä rakkautta vuosikymmeniä. Parhaimmillaan Rapu lienee kumppanin kanssa, joka osaa arvostaa hänen herkkyttään, tunteellisuuttaan ja pehmeyttään, jolloin Rapukin uskaltaa raottaa kovaa kuortaan kärsivälliselle kumppanille. Tällöin hän itse on kumppanina hellä, lämmin, tunteellinen, huolehtiva ja uskollinen.

Kaikki Ravut eivät suinkaan ole äidillisiä koti-ihmisiä, vaan heillä on runsaastikin ammatillisia intressejä. Rapu pätee erinomaisesti myös kaupankäynnissä, erityisesti hotelli-, ravintola ja elintarvikealalla. Kiinteistöala on myös Ravun omaa aluetta. Eräitä kiinnostavat filosofia, psykologia, hoitoala, kemia, teologia, historia, kielet, kirjallisuus ja musiikki. Joskus näkee myös suoranaisia työnarkomaani-Rapuja. Ravulla on myös kyky johtaa muista ja silloin kun hän hallitsee tunteensa, hänessä on realismia, lujuutta ja organisointikykyä. Moni Rapu sopiikin yrittäjäksi. Joitakin Rapuja kiinnostaa niin ikään politiikka, jossa hän on parhaimmillaan paikallistasolla. Valtakunnallisella tasolla hän on poliitikkona yleensä varsin isänmaallinen.

takaisin ylös

LEIJONA:

Laatu: Kiinteä
Elementti: Tuli
Hallitsijaplaneetta: Aurinko
Aurinko merkissä: 22.7.-23.8.

Eläinradan viides merkki on luova, itsevarma ja dramaattinen Leijona. Hän on yleensä hyväntuulinen ja jalomielinen, eikä kaihda riskejä. Leijona pitää hauskanpidosta, huomiosta ja peleistä, ja on niissä lähes yhtä kilpailuhenkinen kuin Oinas. Leijona tähtää aina voittamiseen. Vaikka Leijonan egoismi on toisinaan hyvinkin silmiinpistävää, eikä vaatimattomuutta voi sanoa hänen suurimmaksi hyveekseen, niin Leijona on kuitenkin hyvinkin rakastettava läheistensä mielestä ja hän säteilee monesti aivan erityistä lämpöä ympäristöönsä: onhan hänen hallitsijaplaneetta sentään Aurinko. Ystäviään kohtaan Leijona on yleensä lojaali, jalomielinen ja antelias. Lisäksi hän saattaa olla yllättävänkin lapsirakas ja erityisesti miespuoliset Leijonat ovat hyvinkin ylpeitä jälkikasvustaan.

Tekipä Leijona sitten mitä tahansa työkseen, niin hänessä on yleensä enemmän tai vähemmän näkyvää taiteellisuutta, jota hän kanavoi mielellään esim. esiintymiseen, sisustamiseen, maalamiseen, kirjoittamiseen tai musiikin luomiseen. Elämässä pitää olla myös ajoittain suurta draamaa ja kiihkoa ja tätä tarvetta puretaan usein ihmissuhteiden kautta.

Ihmissuhteissa Leijonan charmi yleensä huomataan ja huomiotahan Leijona rakastaa melkeinpä enemmän kuin rakastumisen tunnetta, vaikkakin siihenkin hänellä on kaikki edellytykset – hallitseehan merkki sentään sydäntä. Sekä Leijonamiehille että –naisille voi silloin tällöin iskeä huvittelunhalu, jolloin hän pyrkii vain flirttailemaan ja valloittamaan vastakkaisen sukupuolen edustajia. Leijonanaiset arvostavat myös kumppanissaan suuria ja näyttäviä rakkauden osoituksia, esim. arvokkaita lahjoja tai muita teatraalisia elkeitä, vaikkapa serenadia parvekkeen alla.. Leijonamies odottaa, että häntä kunnioitetaan ja suorastaan palvotaan. Olipa Leijona kumpaa sukupuolta tahansa, hänen parisuhteensa on harvoin tasa-arvoinen – elämän tulisi pyöriä enemmän tai vähemmän juuri Jalopeuran ympärillä. Kun Leijona on sitoutunut parisuhteeseen, hän on itse uskollinen ja odottaa sitä myös kumppaniltaan ja hän puolustaa myös omiaan raivokkaasti ja on valmis tekemään heidän hyväksi melkeinpä mitä tahansa.

Ammatillisesti Leijona sopii tehtäviin, joissa tarvitaan itsevarmuutta, charmia, edustavuutta, näyttävyyttä, esilläoloa, esiintymistaitoa ja luontaista auktoriteettia. Lähes kaikki taiteen lajit sopivat Leijonalle, vaikkakin ns. näytöslajit voivat olla näistä ykkösasemassa. Malli, viihdyttäjä ja muotisuunnittelija ovat hyvinkin leijonamaisia ammatteja. Viehtymys luksukseen voi poikia myös Leijonalle ammatin. Luontaisen auktoriteetin takia Leijona sopii hyvin johtotehtäviin. Hän viihtynee myös vaikkapa opettajana, kouluttajana, valmentajana, poliitikkona tai edustajana. Leijonan merkki hallitsee myös hotelleja, joten ura voi löytyä myös niihin liittyvistä asioista. Lapsirakkaita Leijonia näkee paljon myös päiväkodeissa. Riskinottokyvyn takia Leijona voi menestyä hyvin myös liikemaailmassa esim. pörssikeinottelijana tai ihan ammattipelurina.

takaisin ylös

NEITSYT:

Laatu: Muuttuva
Elementti: Maa
Hallitsijaplaneetta: Merkurius
Aurinko merkissä: 23.8.-23.9.

Eläinradan kuudes merkki on analyyttinen, kriittinen, työteliäs, siisti ja tarkka Neitsyt. Kuten Kaksoset, Neitsyt on Merkuriuksen hallitsema merkki, joten maamerkeistä Neitsyttä voi pitää älyllisimpänä.

Neitsyet pitävät itseään usein herkkinä, mutta tämä voi näkyä ulospäin lähinnä ujoutena ja huonona kritiikinsietokykynä. Nämä asiat muuntuvat Neitsyen elämässä helposti perfektionismiksi, suorituskeskeisyydeksi, ankaraksi itsekritiikiksi ja huonoimmassa tapauksessa pikkumaisuudeksi ja arvostelevaksi käytökseksi muita kohtaan. Neitsyt on hyvä näkemään yksityiskohtia ja hänellä voi olla suunnaton määrä nippelitietoa, jolla sinänsä ei tee yhtään mitään.

Neitsyt on työn, palvelun, tekniikoiden ja terveyden merkki. Maamerkkinä Neitsyt on hyvinkin kätevä käsistään ja käsillä luominen on ammatista riippumatta tälle merkille hyvää terapiaa. Terveysasiat korostuvat Neitsyellä monellakin tapaa. Jotkut ovat suoranaisia ravitsemustiedon käveleviä tietosanakirjoja, jonka lisäksi kuntosalin laitteet ovat ahkerassa käytössä, kuten myös lenkkitossut. Neitsyen tarkoitus ei ole liikunnan kautta kilpailla siten kuin tulimerkeillä, kyse on terveyden ylläpidosta. Moni Neitsyt ajautuu ammatillisestikin terveydenhuoltoalalle. Tämän merkin edustajissa on kuitenkin myös runsaasti todella boheemeja tapauksia, jotka ovat vastoin kuvauksia siivottomia, taipuvaisia kaikenlaisiin addiktioihin ja polttavat kynttiläänsä molemmista päistä, joten terveys romahtaa heillä mitä todennäköisimmin jo nuorella iällä. Näissä tapauksissa – mikäli hurja elämä ei ole vienyt henkeä – Neitsyen potilaskansio on paksu ja itsestään huolehtimisen taidosta tulee ikään kuin elämän oppiläksy.

Ihmissuhteissaan tarkka Neitsyt on odotetusti valikoiva. Valintakriteerit kumppania kohtaan voivat olla ylimitoitetut, jonka takia Neitsyen sinkkukaudet voivat venyä hyvinkin pitkiksi. Mikäli ihmissuhde on kuitenkin päässyt kehittymään, Neitsyen kriittisyys voi romuttaa sen lyhyehkössä ajassa. Joillakin Neitsyillä on myös vaikeuksia tunne-elämänsä kanssa, he analysoivat ja älyllistävät tunteita pikemminkin kuin tuntevat niitä, jolloin heistä voi jäädä ulkopuoliselle hyvinkin viileä vaikutelma. Kaksosten tavoin jotkut Neitsyet harrastavat irtosuhteita, mutta myös pitkittyneet selibaatit ovat varsin tavallisia. Parhaimmillaan Neitsyt on kuitenkin ihmissuhteissaan ystävällinen, huomaavainen, luotettava ja huolehtiva. Rakkaudessa hän on herkkä, hienovarainen ja uskollinen. Neitsyelle sopii tyyppi, joka mullistaa ajoittain hänen arki- ja työkeskeisen maailmansa.

Ammatillisesti Neitsyt sopii tehtäviin, joissa tarvitaan analyyttisyytta, tarkkuutta, ahkeruutta, kätevyyttä, kurinalaisuutta, kärsivällisyyttä, rutiinien hallintaa, rationaalista ajattelua ja organisointikykyä. Hän voi olla matemaatikko, erikoisasiantuntija, laboratorionhoitaja, ravitsemusterapeutti, tietotekniikan ammattilainen, palkanlaskija, kirjanpitäjä, käsityöläinen, siivooja tai liukuhihnatyöntekijä, mikäli siinä tarvitaan tarkkuutta. Merkuriuksen hallitsemana merkkinä myös kirjoittaminen sopii Neitsyelle hyvin. Koska Neitsyt on terveystietoinen merkki, terveydenhuoltoala on hänelle omiaan. Jotkut Neitsyet ovat kiinnostuneempia vaihtoehtoisista hoitomuodoista kuin perinteisestä lääketieteestä. Taiteellinen Neitsyt on yleensä hyvin boheemia renttutyyppiä, ja hän muistuttaa enemmän vastamerkkiään Kaloja kuin perinteistä Neitsyttä.

takaisin ylös

VAAKA:

Laatu: Johtava
Elementti: Ilma
Hallitsijaplaneetta: Venus
Aurinko merkissä: 23.9.-23.10.

Eläinradan seitsemäs merkki on harmoniaa, kauneutta ja rauhaa rakastava Vaaka. Tämän merkin edustajia väitetään usein tasapainoisiksi, mikä voi olla tottakin joidenkin kohdalla, mutta aivan yhtä usein näkee labiileja tapauksia, joiden elämäntehtäväksi muodostuu tasapainon hakeminen.

Vaaka on sukupuolesta riippumatta varsin viehättävä ja miellyttävä ihminen, joka on sosiaalisessa elämässä omassa elementissään. Hän on luontaisena diplomaattina hyvin yhteistyökykyinen ja kykenevä kompromisseihin. Vaaka on myös erittäin oikeustajuinen ja oikeustiede onkin tämän merkin omaa aluetta. Vaaka inhoaa riitaa ja konflikteja, mutta joutuu useinkin sovittelemaan sellaisia.

Vaaka on mitä suurimmassa määrin parisuhdeihminen. Hän on vastamerkistään Oinaasta poiketen me-henkinen, mutta hänellä saattaa olla taipumusta elää liikaa kumppanin kautta, eikä hän välttämättä itse tiedä, mitä haluaa. Hänelle ”ein” sanominen on hyvin vaikeaa, millä on tietenkin lyhyellä tähtäimellä tarkoituksena miellyttää muita, mutta pidemmässä juoksussa Vaaka ampuu miellyttämishalullaan itseään jalkaan. Vaaka on myös kuuluisa päättämättömyydestään. Yletön miellyttäminen ja kiltteys voivat jossain vaiheessa aiheuttaa voimakkaan vastareaktion, jolloin turhautuminen, epäoikeudenmukaisuus ja viha voivat purkautua hallitsemattomallakin tavalla.


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.06.2009 11:41:41
Vaikka parisuhdeihminen onkin, Vaaka voi joskus myös käyttää hyväkseen viehätysvoimaansa ja eräät nauttivatkin enemmän flirttailusta ja ihmissuhdepeleistä kuin vakavasta seurustelusta. Vaikka Venuksen hallitsema merkki onkin, Vaa´an tunne-elämä voi muiden ilmamerkkien tapaan jäädä ohueksi ja hän saattaa lennellä päämäärättömästi kukasta kukkaan tietämättä itsekään, mitä oikein haluaa. Sinkkutyyppinenkään Vaaka ei pidä yksinolosta ja hän saattaa päättämättömyydensä vuoksi jäädä suhteissaan monen naisen tai miehen loukkuun. Parhaimmillaan Vaaka on kuitenkin ihmissuhteissaan kohtelias, huomaavainen, romanttinen, tyylikäs ja seurallinen kumppani.

Ammatillisesti Vaaka sopii aloille, jotka liittyvät sovittelunhaluun, diplomaattisuuteen ja joissa tarvitaan sosiaalisia taitoja ja viehättävää ja sivistynyttä käytöstä. Vaa´an kauneudentaju saa väylän esimerkiksi kampaajan, kosmetologin, pukusuunnittelijan, somistajan, vaatetusneuvojan tai puutarhasuunnittelijan ammateissa. Kaikenlainen PR- ja asiakaspalvelutyö sopii hyvin Vaa´alle, samoin kuin supliikkia vaativat myyntityöt. Venuksen hallitsemana merkkinä Vaaka sopii hyvin myös taiteilijaksi, jossa korostuu esteettisyys. Hän haluaa harvemmin kuvata taiteensa kautta synkkyyttä tai rumuutta.

Diplomatia ja oikeustiede ovat Vaa´an erikoisaluetta. Hän on luontainen sovittelija pienimuotoisissa ihmissuhdedraamoissa, jolloin hän sopii esim. parisuhdeterapeutiksi. Jotkut Vaa´at voivat toimia suuremmassakin mittakaavassa erilaisten konfliktien selvittelijöinä. Politiikassa toimiessaan hän on myös enemmän tasapainottelija kuin kannanottaja. Juristi on myös hyvin vaakamainen ammatti. Ilman merkin edustajana Vaaka pätee myös älyllisissä ammateissa, kuten tietotekniikan ammattilaisena tai tiedemiehenä.

takaisin ylös

SKORPIONI:

Laatu: Kiinteä
Elementti: Vesi
Hallitsijaplaneetta: Pluto
Aurinko merkissä: 23.10.-23.11.

Eläinradan kahdeksas merkki on syvällinen, intohimoinen, intensiivinen, seksuaalinen ja voimakas Skorpioni. Koska Skorpioni on myös kriisien ja muodonmuutosten merkki, niin henkilökohtaisilla ominaisuuksilla on taipumus kasvaa ja kehittyä erilaisten murroskausien kautta. Tällaisia murroskausia ovat tyypillisesti rakastumiset, menetykset, petokset, äkkirikastumiset, konkurssit tai lasten syntymät. Skorpioni on luultavasti joutunut elämässään mukaan myös erilaisiin valtapeleihin ja juonitteluihin, jonka takia hänellä on vaikeuksia luottaa muihin, eikä hän herkästi paljasta sisimpäänsä muille, vaikka vesielementin vaistonvaraisuudella luotaakin muiden sielunelämää pelottavalla tarkkuudella. Skorpioni on merkkinä hyvin mustavalkoinen ja on kykenevä parhaimmillaan mitä suurimpaan kypsyyteen, valoisuuteen ja viisauteen, mutta pahimmillaan hän on hellittämättömän kostonhimoinen ja vihan riivaama ihminen.

Skorpioni pitää yleensäkin ottaen syväluotaavasta tutkimuksesta. Hän tonkii erityisen mielellään ”sontaa”, paljastaa väärinkäytöksiä, salaliittoja, salaisuuksia ja ihmisten pimeitä puolia. Kuolemasta ja kivusta puhuminen ei häntä pelota ja saattaa tuntea suoranaista viehtymystä kauhuun. Hänellä on myös taipumusta mystiikkaan, ja vaikka hän ei ns. yliluonnollisista kokemuksistaan puhuisikaan, niin luultavasti hänellä on niitä ollut yllin kyllin. Muista vesielementin edustajista poiketen Skorpionille sopii hyvin myös fyysinen rääkki, jossa hän voi mennäkin äärimmäisyyksiin kaikki tai ei mitään –tyyliin. Tämä on muussakin elämässä varsin tyypillinen Skorpioni-ominaisuus.

Ihmissuhteissaan Skorpioni tarvitsee kaikupohjaa voimakkaille tunteilleen ja varsin hallitsevalle seksuaalisuudelleen. Mikään lattea ei sovi hänelle. Tunnetasolla hän ei kuitenkaan antaudu helposti kenelle tahansa, vaan kumppanin tulisi olla erittäin luotettava. Tässäkin tapauksessa tosin kypsymätön Skorpioni voi syyllistyä kumppanin vahtimiseen ja kontrollointiin, jonka lisäksi hän on mustasukkainen ja kostonhaluinen, mikäli partneri on hänen mielestään syyllistynyt johonkin rikkeeseen. Parisuhteet muodostuvat usein myös valtataisteluksi. Nuori Skorpioni voi lisäksi olla suhteissaan hyvin kaksinaismoralistinen: hän itse on huolettomasti uskoton, mutta kumppanin tulisi olla hänelle 100% lojaali. Parhaimmillaan Skorpioni on kuitenkin kumppanina iloinen, eroottinen, aistillinen ja intohimoinen. Hän arvostaa itsensä kaltaisia ominaisuuksia myös muissa ihmisissä: energisyyttä, rohkeutta ja uskallusta sanoa omat mielipiteensä. Kumppanilla saa mielellään olla myös oma tahto, myötäilijä ei Skorpionia kovin kauan kiinnosta.

Ammatillisesti Skorpioni sopii hyvin muiden merkkien kaihtamiin töihin, joissa näkee elämän raadollisuutta, kuten kuolemaa, väkivaltaa, seksuaalirikoksia, suurkatastrofeja, mielenterveysongelmia ja talousrikoksia. Myös ammattiyhdistysasiat ovat Skorpionin omaa aluetta. Monet Skorpionit ovat kiinnostuneita lääketieteestä yleisemminkin, kun taas toiset suuntautuvat enemmän esim. energiahoitoihin ja luonnonlääkintään. Myös ydinfysiikka, genetiikka, farmakologia, regressioterapia, seksologia, urologia, gynekologia, syöpätutkimus, historia, syvänmerentutkimus ja psykologia ovat Skorpionin omaa alaa, samoin kuin esim. vesivoimaan liittyvät ammatit. Skorpionissa on runsain mitoin soturiluonnetta, joten armeija sopii hänelle hyvin työnantajaksi. Joillakin Skorpioneilla on hyvin kehittyneet käden taidot, ja he voivat viihtyä rakennusalalla, puuseppinä, putkimiehinä tai vaikkapa korusuunnittelijoina. Teurastaja on myös perinteinen Skorpioni-ammatti. Taiteellisia merkin edustajia löytyy myös yllin kyllin, ja heidän ilmaisunsa on yleensä intensiivistä ja joskus synkän raadollistakin. Jotkut Skorpionit ovat varsin yhteiskunnallisesti suuntautuneita, mutta varsinaista poliittista uraa enemmän heitä kiinnostaa politiikan tutkimus, salaliittoteoriat ja kaikenlaisten väärinkäytösten paljastaminen. Skorpioni sopii hyvin tutkivaksi journalistiksi. Liike- ja rahamaailmassa Skorpioni pärjää myös erinomaisesti. Hänen ominta aluettaan on muiden rahojen pyörittely, joka onnistuu esim. taloushallinnoissa, säätiöissä, pankeissa, pörsseissä ja vakuutuslaitoksissa.

takaisin ylös

JOUSIMIES:

Laatu: Muuttuva
Elementti: Tuli
Hallitsijaplaneetta: Jupiter
Aurinko merkissä: 23.11.-23.12.

Eläinradan yhdeksäs merkki on suorasukainen, optimistinen, seikkailunhaluinen ja idealistinen Jousimies. Jousimies on varsinainen eläinradan saapasjalkakissa, joka on aina menossa ja merkeistä Kaksosten, Vesimiehen ja Kalojen ohella todennäköisimmin päätyy ainakin joksikin aikaa asumaan ulkomaille.

Jousimies on seikkailunhalunsa ohella tunnettu myös varsin voimakkaista ja ehdottomistakin mielipiteistään, joita hän ei liiemmälti muilta kätke. Heikkoutena on joskus se, että mielipiteet ei ole aina perustettu tiedolle, vaan Jousimies puhuu – tai pikemminkin saarnaa - enemmän omien aatteittensa ja uskonsa pohjalta, joissa saattaa olla joskus hyvinkin fanaattinen. Toisinaan näiden aatteiden perusta on turhankin heppoinen eivätkä ne kestä kriittistä tarkastelua. Jos nämä aatteet pistetään ehdolle, voidaan saada aikaan konflikti, koska Jousimies ei erityisesti pidä väärässä olemisesta. Jousimiehen rehellisyys ja suorapuheisuuskin on joskus varsin loukkaavaa, koska kahdenkeskisessä kanssakäymisessä tämä merkki voi osoittaa yllättävääkin kylmyyttä, vaikka noin suuremmassa mittakaavassa onkin filosofisena, joviaalina ja laajakatseisena ihmisenä kiinnostunut ympäristönsä ja yhteisösönsä hyvinvoinnista. Jousimiehessä onkin runsaasti maailmanparantajan vikaa.

Jousimiehen seikkailunhalu ilmenee monellakin tapaa. Jotkut ovat jatkuvasti reissussa, kun taas toiset ovat viehtyneet esim. moottoripyöräilyyn, uhkarohkeisiin tempauksiin tai vedonlyöntiin. Kuten vastamerkkinsä Kaksoset, Jousimies on varsin herkkä kyllästymään ja tarvitsee elämäänsä paljon vaihtelua. Jousimies voi olla intohimoinen penkkiurheilija, mutta varsin urheilullisena tyyppinä hän itsekin voi viihtyä pelikentillä, erityisesti joukkueurheilun parissa. Toisinaan ammattikin löytyy urheilun parista.

Ihmissuhteissaan menevä ja vapaudenhaluinen Jousimies arvostaa reippautta ja aktiivisuutta. Menevyyden ja vaihtelunhalun takia parisuhteen muodostaminen tai erityisesti sen ylläpitäminen voi kuitenkin olla Jousimiehelle haastavaa. Myös herkkyyden puute ja tietty ehdottomuus saattaa yllättää kumppanin. Lisäksi Jousimies ihastuu herkästi, eikä hän välttämättä jaksa panostaa vakisuhteeseen. Kaikista merkeistä Jousimies pysyykin todennäköisimmin pisimpään sinkkuna. Parhaimmillaan Jousimies on kuitenkin kumppanina innostava, intohimoinen, reilu, vilpitön, sydämellinen, puhelias ja seurallinen tulisielu.

Ammatillisesti Jousimiehen omimpia aloja ovat opetus, kulttuuri, uskonto, politiikka, oikeustiede, urheilu, matkailu ja kustannustoiminta. Korkeakoulutus kuuluu Jousimiehen alueeseen, joten yliopistoissa hän on omassa elementissään. Maailmanparantaminen voi kohdistua esim. luonnonsuojeluun, vaikkakin metsästystäkin pidetään Jousimiehen omana alueena. Jousimiehet ovat usein eläinrakkaita, joten myös eläinlääkärin tai vaikkapa hevoshoitajan ammatti sopii hänelle hänelle hyvin. Ratsastus tai raviurheilu kuuluvat usein Jousimiehen harrastuksiin, vaikkei niistä ihan ammattia tulisikaan. Oinaan ja Skorpionin ohella Jousimies sopii hyvin myös armeijan palvelukseen. Tulimerkkinä hän on myös luova ja visionäärinen, joten esim. kirjailijan, näyttelijän, arkkitehdin, muusikon tai elokuvaohjaajan ammatti sopii hänelle hyvin. Jos Jousimies ryhtyy toimittajaksi, niin ulkomaankirjeenvaihto sopii hänelle hyvin.

takaisin ylös


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.06.2009 11:42:00

KAURIS:

Laatu: Johtava
Elementti: Maa
Hallitsijaplaneetta: Saturnus
Aurinko merkissä: 23.12.-21.1.

Eläinradan kymmenes merkki on kurinalainen, työteliäs, perinteinen, vastuuntuntoinen ja realistinen Kauris. Kauris pitää suunnitelmallisuudesta melkeinpä asiassa kuin asiassa, joka on hyvä asia esim. pitkäjänteisissä työprojekteissa, mutta ihmissuhteissa hieman puuduttavaa. Hetkeen heittäytyminen ja spontaanisuus eivät ole Kauriin suurimpia lahjoja.

Kauriit ponnistavat usein vaikeista tai suorastaan vaatimattomista olosuhteista ja heidän isäsuhteensa on yleensä ollut etäinen tai puutteellinen. Toisinaan isä on ollut hyvin vastuuton hahmo, jolloin Kauris on saanut opetella vanhemmuutta jo lapsena, mutta toisaalta näkee tapauksia, jossa Kauriin isä on tiukka ja vaativa yhteiskunnallinen vaikuttaja, jonka rakkaus on ehdollista ja joka vaatii lapsiltaan mahdottomia suorituksia. Isän hyväksynnän hakemisesta voi tulla joillekin Kauriille elinikäinen missio. Joka tapauksessa Kauriita tuntuu riivaavan jatkuva riittämättömyyden ja syyllisyyden tunne, joka kanavoituu voimakkaaseen pätemisen tarpeeseen. Jos Kauriilta kysytään, hän pitää itseään herkkänä ja tunteellisena, mutta hyvin harvoin nämä ominaisuudet välittyvät ympäristöön. Toisin kuin vastamerkkinsä Rapu, tyypillinen Kauris ei pidä henkilökohtaisten asioidensa vatvomisesta vaan ottaa mieluummin jonkinlaisen asiantuntijan aseman ympäristössään. Yleisesti ottaen Kaurista pidetäänkin kylmänä tyyppinä, vaikka tämä ei tietenkään koko totuus asiasta ole. Kauris saattaa kuitenkin osoittaa yllättävääkin huumorintajua, joka on hänelle kenties vastalääke ainaista nurkan takana vaanivaa pessimismiä vastaan.

Ihmissuhteissa Kauris arvostaa eniten luotettavuutta. Kauris etenee suhteissaan – jos ei seksuaalisella tasolla niin ainakin tunnetasolla - hitaasti ja varovasti, eivätkä nopeammin syttyvien merkkien kärsivällisyys aina riitä tällaisen suhteen kehittelyyn. Kauris ei herkästi ilmaise todellisia tunteitaan ja tarpeitaan, joka on tietenkin epäluottamuksen osoitus ja moni ihailija pitää tätä loukkaavana itseään kohtaan. Kauris saattaa turvautua myös puolustusmekanismeihin, jolloin hän on potentiaalista partneria kohtaan vaativa, ilkeä ja kriittinen. Monien viileiden merkkien ohella myös Kauris tyytyy usein mieluummin irtosuhteisiin kuin parisuhteisiin, vaikka hän sopiikin niihin viime kädessä erittäin hyvin. Mikäli potentiaalinen partneri kuitenkin pitää haasteista, niin Kauriiseen kannattaa panostaa. Hän on kuitenkin parhaimmillaan ihmissuhteissaan iloinen, huomaavainen, luotettava, huolehtiva, omistautuva ja uskollinen. Rakkaudessa hän on hieman pidättyvä, mutta omalla varautuneella tavallaan myös lempeä ja viehättävä.

Ammatillisesti Kauris soveltuu ominaisuuksiensa puolesta melkein mihin tahansa työhön. Hänessä on runsaasti johtaja-aineista, yrittäjähenkisyyttä, organisointikykyä, silmää rakenteille ja järjestykselle. Hän on hyvä hallinnollisissa tehtävissä ja menestyy yritys- ja liikemaailmassa. Kaikki perinteisesti arvostetut ammatit, kuten lääkäri, lakimies, pappi, poliitikko, insinööri, tiedemies, arkkitehti ja opettaja, rehtori, kiehtovat Kaurista. Kauris päätyy lähes tehtävässä kuin tehtävässä yhteisönsä luottohenkilöksi. Toisaalta hän maamerkkinä sopii myös maanviljelijäksi. Hän sopii myös moniin virkamiestehtäviin, esim. verovirkailijaksi, poliisiksi, upseeriksi tai vaikkapa tullimieheksi. Jotkut Kauriit korostavat voimakkaasti perhearvoja, joka on perinteisesti vastamerkki Ravun omaa aluetta. Tällöin Kauris saattaa toimia vaikkapa lastensuojelun tai muun lastenhoidon alalla. Taiteellinen Kauris menestyy parhaiten vaikkapa ohjaajana tai graafikkona.

takaisin ylös

VESIMIES:

Laatu: Johtava
Elementti: Ilma
Hallitsijaplaneetta: Uranus
Aurinko merkissä: 21.1.-20.2.

Eläinradan yhdestoista merkki on kekseliäs, älykäs, vapaudenhaluinen, kansainvälinen, yhteiskunnallinen, radikaali, humaani ja idealistinen Vesimies. Vapaus, veljeys ja tasa-arvo voisi olla tämän merkin yleinen motto. Vesimies on parhaimmillaan silloin, kun vallitseviin oloihin tarvitaan muutosta. Uranuksen hallitsemana merkkinä Vesimies pyrkii radikaaleihinkin ja nopeisiin ratkaisuihin toimissaan, josta syystä häntä pidetään yleisissä kuvauksissa vallankumouksellisena.

Ilmamerkin edustajana Vesimies on hyvin älyllinen ja sosiaalinen. Sosiaalisuus toteutuu tällä merkillä parhaiten ystävien ja kavereiden parissa ja Vesimiehen kumppani saakin usein huomata, että jää tärkeysjärjestyksessä kauas ystävien jälkeen. Vesimies tutustuu nopeasti ihmisiin, mutta usein suhteet jäävät hieman etäisiksi, eikä hän mielellään antaudu hyvin läheisiin suhteisiin. Vesimies saattaa olla suorastaan läheisyyskammoinen, jolle löytyy useimmiten syy lapsuudesta tai teini-iästä, joka on saattanut olla jollakin tavalla erikoinen, rikkonainen tai yllättäviä muuttoja tai muutoksia täynnä. Vaikka joillakin Vesimiehillä perusturvallisuus on hyvä, niin todella traagisiakin tarinoita kuulee, mikä tekee tietynlaisen tunneperäisen suojautumisen tarpeen ymmärrettäväksi. Kauriin ohella Vesimiestä pidetään usein tunnekylmimpänä merkkinä. Kauriista poiketen Vesimies on tunnettu varsin äkkinäisistä ratkaisuistaan, jotka vaikeissa tilanteissa todellakin muuttavat elämää, mutta eri asia on se, muuttuuko elämä parempaan suuntaan. On esimerkiksi erikoista, että Vesimies saattaa äärimmäisen vapaudenhaluisena ja sitoutumiskammoisenakin merkkinä mennä naimisiin ja perustaa perheen heti kun se vain iän puolesta on mahdollista.

Ihmissuhteissaan Vesimiehen on voitava tuntea itsensä mahdollisimman vapaaksi ja kahleettomaksi. Kypsymätön Vesimies pelkää tunnekuohuja eikä hän osaa käsitellä niitä. Muiden ilmamerkkien tavoin Vesimiehessä tapaa luonteen kaksijakoisuutta ja hän saattaa saada uhattuna ollessaan pelottavia raivokohtauksia, vaikka normaalisti ystävällinen ja humoristinen seuramies tai –nainen onkin. Tunteet yllättävät joskus Vesimiehenkin, mutta jos on vaara, että ne johtaisivat joihinkin seuraamuksiin, kuten sitoutumiseen, eli kahlittuna olemisen tunteeseen, hän saattaa ottaa välittömästi etäisyyttä ihastuksensa kohteeseen. Jos Vesimies kuitenkin tuntee olevansa parisuhteessa vapaaehtoisesti eikä kumppani pyri häntä rajoittamaan, hän voi elää tässä suhteessa hyvinkin normaalien mittapuiden mukaan. Parhaimmillaan Vesimies on ihmissuhteissaan ystävällinen, seurallinen, hauska, spontaani, hyväsydäminen ja hullutteleva. Kumppanin olisi syytä olla avarakatseinen, humaani ja itsenäinen.

Ammatillisesti Vesimies on varsinainen keksijän, insinöörin, nörtin ja tiedemiehen prototyyppi. Vesimiehen hallintaan kuuluvat mm. ilmailu, rautatiet, astronomia ja astrologia. Vaikka hyvin rationaalinen tyyppi onkin, niin juuri astrologia saattaa vetää puoleensa rajatiedon osa-alueista. Toiset ovat kiinnostuneita vaikkapa UFO-tutkimuksesta. Humaanimpi tyyppi viihtyy opetuksen, yhdistystoiminnan, sosiaalityön, nuorisotyön tai kulttuurivaihdon parissa. Lasten tai nuorten parissa toimiessaan Vesimies voi olla hyvinkin epäitsekäs ja empaattinen. Tasa-arvoasiat ovat niin ikään Vesimiehellä sydäntä lähellä. Jos Vesimies ajautuu politiikkaan, hän pyrkii puuttumaan epätasa-arvoon, ahdasmielisyyteen ja tekopyhyyteen. Jousimiehen tavoin Vesimiehessä on paljon maailmanparantajan vikaa ja hän on myös kiinnostunut kansainvälisistä asioista ja päätyy helposti asumaan ulkomaille ainakin väliaikaisesti, ellei pysyvästi. Vesimies sopii hyvin myös kirjailijaksi ja estradeille ja muusikkona hän on yleensä uusia suuntauksia luova. Mm. jazzia pidetään vesimiesmäisenä musiikin lajina. Teatteri kiinnostaa myös monia ja Vesimiehiä näkee usein esim. stand up –koomikkoina. Vesimies ei pidä rutiineista eikä byrokratiasta ja jos työ alkaa olla saman toistoa, hän saattaa toimia luonteensa mukaisesti ja vaihtaa työpaikkaa tai jopa alaa useammankin kerran elämässään.

takaisin ylös

KALAT:

Laatu: Muuttuva
Elementti: Vesi
Hallitsijaplaneetta: Neptunus
Aurinko merkissä: 20.2.-21.3.

Eläinradan kahdestoista ja viimeinen merkki on kollektiivinen, haaveileva, intuitiivinen, tunteellinen, ystävällinen, romanttinen, empaattinen ja viisas Kalat. Kaloja pidetään monesti täydellisenä haihattelijoina, mutta tämä lienee melko kaukana totuudesta. Mikäli Kalat on sinut herkkyytensä kanssa, hänestä löytyy runsaasti sisäänrakennettua viisautta ja voimaa, jolloin hän kykenee tekemään elämässään varsin kestäviä, järkeviä ja hyviä ratkaisuja.

Kalat on yksilönä monipuolinen ja sopeutuvainen ja herkkyytensä takia hän yrittää yleensä välttää konfliktia Vaa´an tavoin. Kuten Skorpioni, Kalat on myös taipuvainen mystiikkaan, ja astrologeissa, selvänäkijöissä, mystikoissa ja henkiparantajissa on runsaasti tämän merkin edustajia. Taipumukset tulevat useimmiten näkyviin jo nuorella iällä ja vaikka henkimaailman asiat jäisivät jossain vaiheessa taka-alalle, ne pompahtavat taas tietoisuuteen ennemmin tai myöhemmin. Kalojen henkisyys tai hengellisyys on tavallisesti erilaista kuin esim. Jousimiehellä, joka toimii yleensä yhteiskunnallisten laitosten puitteissa, kun taas Kalan jumaltietoisuus on pikemminkin välittömästä ja henkilökohtaisesta kokemuksesta kumpuavaa tietoa. Kalat ovat tavallisesti myös taiteellisia ja heitä kiinnostaa säveltäminen, laulaminen, valokuvaus tai näytteleminen. Kalat voi olla myös todella intohimoinen tanssija! Hyvä mielikuvitus on niin ikään etu kaikenlaisessa luovassa työssä, vaikkakin varjopuoleksi voi mainita liiallisen pilvilinnoissa viihtymisen. Kaloissa näkee myös hajamielisiä tiedemies- tai nörttityyppejä, jolloin he ovat kiinnostuneita vastamerkistään Neitsyestä poiketen synteeseistä ja laajoista kokonaisuuksista. Vesi saattaa elementtinä olla Kaloille yllättävänkin tärkeä ja hän voi valita asuinpaikkansankin meren ääreltä tai sitten hän viihtyy merillä kaiket vapaa-aikansa, ellei ole merenkäynnistä saanut suorastaan ammattia itselleen.

Kalojen suurimmaksi heikkoudeksi mainitaan taipumus addiktioihin ja todellisuuspakoisuus. Kala ei yleensä uskalla Skorpionista poiketen kohdata elämän raadollisuutta, petoksia tai valheita silmästä silmään, vaan hän ennemmin turvautuu päihteisiin, lääkkeisiin, elokuvien tuijotteluun, nettisurffailuun tai matkusteluun – matkustelu on tällöin enemmän pakomatka todellisuudesta kuin tutustumisretki vieraaseen paikkaan tai kulttuuriin. Elämän aallonpohjissa Kala masentuu herkästi.

Ihmissuhteissa Kalat on lempeä, ystävällinen ja viehättävä, mutta samalla suojakuoren puuttuminen itsen ja muiden välillä voi päästää läpi monenlaista yrittäjää. Kalat tuntee herkästi empatiaa kovia kokeneita kanssaihmisiään kohtaan, mikä voi olla hyväkin asia, mutta tässä porukassa on myös mukana vahingollisia tyyppejä, joiden seurassa Kalat alkaa väistämättä voida huonosti. Kypsymätön Kalat sortuu helposti hyvinkin läheisriippuvaisiin suhteisiin, joissa on kyse enemmän terapiasta kuin kumppanuudesta ja rakkaudesta. Parhaimmillaan Kalat on kuitenkin ihmissuhteissaan hellä, avoin, huomaavainen, uskollinen ja luotettava. Rakkaudessa hän on vastaanottavainen, romanttinen, omistautuva ja intohimoinen.

Ammatillisesti Kalat sopii aloille, joissa tarvitaan rauhallista, ja sopeutuvaa luonnetta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja auttamishalua. Tyypillinen ammatti on sairaanhoitaja tai lääkäri. Hän voi toimia myös terapeuttina vaikkapa erilaisten riippuvuuksien hoidossa. Mielisairaanhoitaja, psykoterapeutti, eläinlääkäri tai vaikkapa taideterapeutti ovat Kalalle myös hyvin soveltuvia ammatteja. Kalat soveltuvat hyvin myös vaihtoehtoisten hoitomuotojen pariin, joissa ihmistä katsotaan enemmänkin psykosomaattisena kokonaisuutena kuin yksittäisenä sairautena. Luovat tyypit sopivat näyttelijöiksi, muusikoiksi, taidemaalareiksi, runoilijoiksi tai kirjailijoiksi. Kalojen merkki hallitsee jalkateriä ja tämän merkin edustajista voi löytyä yllättävästikin kenkäfriikkejä: ura voi urjeta niidenkin parista! Hengelliset tyypit voivat löytää ammatin yhteiskunnallisten instituutioiden parista, vaikkakin Kalan henkisyys ei välttämättä ole niihin parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvaa. Liikemaailmassa Kala voi menestyä hyvän vaistonsa ja neuvottelukykynsä ansioista, joskin bisnesmaailman kovat arvot eivät välttämättä ole harmoniassa Kalojen arvomaailman kanssa. Asiakaspalvelu- ja PR-tehtäviin hän kuitenkin sopinee hyvin. Jo aikaisemmin mainittu tiede ja tekniikka voi sopia Kalalle hyvinkin – olihan mm. Albert Einstein nimenomaisesti Kalat. Veteen liittyvät alat ovat niin ikään Kalojen aluetta, toisin sanoen hän voi viihtyä vaikkapa uimaopettajana, merimiehenä tai kalastajana. Politiikan kyynärpäätaktiikka sen sijaan saattaa olla Kalalle liikaa ja vaikka hänen viisautensa olisikin tervetullutta tälläkin saralla, niin hän on vaarassa tulla jyrätyksi aggressiivisempien merkkien taholta.


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: Lilli - 04.06.2009 12:22:55
Kappas, Cooch Behar on löytänyt ihan itse tekemäni horoskooppimerkkien kuvaukset horoskooppi.comista. Olen aika tyytyväinen tulokseen, vaikka itse sanonkin.  :angel:


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.06.2009 14:37:20
no, oli se aika hyvä, jos oikeat ihmiset vielä seuraisi noita ja käyttäytyisi noin.  :D

voih, kuinka toivoin että astrologia vaikka olisi se tapa jolla saada luonteet/tapahtumasarjat järjestykseen.. mitä enemmän asiaa ajattelee, sitä oudommalta tuntuu että ihmiset voisivat olla syntymäkuukauden perusteella just sitä tai tätä. elämä on paljon mystisempää..

cB


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: sangviinikko - 28.07.2009 23:46:50
 Chaka Khan:

Chorus:
Im every woman, its all in me
Anything you want done, baby
Ill do it naturally
Im every woman, its all in me
I can read your thoughts right now
Every one from a to z

I can cast a spell
With secrets you cant tell
Mix a special brew
Put fire inside of you
But anytime you feel
Danger or fear
Instantly I will appear, cause

Chorus

I can sense your needs
Like rain on to the seeds
I can make a rhyme
Of confusion in your mind
And when it comes down
To some good old fashioned love
Thats what Ive got plenty of, cause

Chorus

I aint braggin cause Im the one
You just ask me ooh and it shall be done
And dont bother to compare
cause Ive got it
Ive got it, Ive got it, yeah

Im every woman...


 :smitten:


Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: HenzQh - 04.08.2009 12:14:13
Vesimies on kylläkin kiinteä. Taisi tulla krjutisvrhe?:D

Mutta juu itte  :aurinko:  :skorpioni:  :kuu:  :leijona:  ja nouseva  :jousimies:  ja lasku :kaksoset: .
 :keskitaivas:  :skorpioni:
IC  :harka:

Skorpparin ansiosta olen alotteikas, määrätietoinen, tunteellinen, temperamenttinen ja eristäytyvä.
Skorppari tekee musta toisinaan varsinaisen salapoliisin ja analyytikon!

Kuu Jellonassa tekee musta johtavan koti-ihmisen. Leijonan ansiosta osaan olla välistä jääräpäinen ja
sulkeutunut. En kyllä tarvitse ihailua osakseni niin kuin  :aurinko:  :leijona: .

Nouseva jouskari innostaa mua näkemään maailmaa ja eri kulttuureja. Pidän matkustelusta jonkin verran. Jouskari tekee musta entisestään temperamenttisen luonteen.
Laskumerkistä en oikein osaa sanoa.

Julkisesti olen kunnianhimoinen skorpioni, joka menee vaikka läpi harmaan kiven saadakseen jonkin asian selväksi. Tiedonjano on kova:)

IC-härkä ilmenee mussa mukavuudenhaluisena koti-ihmisenä, joka vaan nautiskelisi elämästä kaiket päivät. Maaelementti ei tässä paljoa paina:)

Oon huomannut, että toi MC-IC pitää kohdallani tosi hyvin kutinsa!






Otsikko: Vs: Luonteen kuvauksia
Kirjoitti: anmate - 28.09.2015 10:26:39
haluaisin tietää myös kaksosen laskevan merkkini kun nouseva merkkini on skorpioni.?
 :D :kaksoset: :kaksoset: