Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Norna - 31.12.2008 14:23:39



Otsikko: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Norna - 31.12.2008 14:23:39
 Huomasin vasta eilen astro.com:ssa mahdollisuuden tehdä relocation kartan, eli kartan joka muokkaa syntymäkartan uusien asuinkoordinaattien mukaiseksi ja josta näin ollen voi katsoa mitkä asiat ovat tapetilla uudella asuinpaikkakunnalla. Olipa aikamoinen Hallelujah-hetki kun katselin omaani  :), paljon asioita selkeni  :smitten:. Tulkitaan kuten syntymäkarttaa  :)


 http://www.cafeastrology.com/relocationreport.html


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Esmiralda - 02.01.2009 16:38:05
Hallelujah! Ystäväkin sanoi....illalla töitä tutkia lisää!


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 02.01.2009 17:15:12

Relocation kartta tuo uusia piirteitä ennen kaikkea silloin kun Asc vaihtuu asuinpaikan mukaan eriksi kuin on syntymäkartassa (jolloin tod.näk. molemmat akselit vaihtavat merkkiä). Tämä tapahtuu pienessä kordiinaattien muutoksessa ainoastaan kartoissa, joissa akselit ovat aivan kahden merkin rajalla.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Ajatus - 08.01.2009 11:10:09
Olen varmaan joskus tästä jo maininnutkin, mutta itse olen myös kokenut relokaatiokartan hyvin valaisevaksi. Karttani ei muuten muutu paljoa, mutta :askendentti: vaihtuu Kauriista Vesimieheen (koin todellakin vapautuvani aikanaan, kun pääsin pois niistä pienistä ympyröistä) sekä askendenttini hallitsija :saturnus: vaihtaa huonetta kuutosesta viitoseen. Olenkin tulkinnut tuon jotakuinkin niin, että jos olisin jäänyt syntymäseudulleni, olisin voinut jäädä samaan "perheputkeen" kuin useimmat tuttuni siellä (lapsia kyllä, muttei töitä) - nyt asia on toisin päin: työmahdollisuudet ovat hyvät, mutta toisaalta olen lapseton (tosin en ole koskaan kokenut sitä millään tavoin huonona asiana).

Kartalla myös :mars: vaihtaa huonetta ykkösestä 12. huoneeseen, mutta tälle en ole keksinyt mitään erityistä tulkintaa. Ehkä ilmaisin Marsiani paremmin silloin angstisena teininä kotiseudulla? ;D


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 08.01.2009 12:07:37
Hei Ajatus!

Lainaus
itse olen myös kokenut relokaatiokartan hyvin valaisevaksi. Karttani ei muuten muutu paljoa, mutta askendentti vaihtuu Kauriista Vesimieheen

Lainaus
Relocation kartta tuo uusia piirteitä ennen kaikkea silloin kun Asc vaihtuu asuinpaikan mukaan eriksi kuin on syntymäkartassa

Tuohan on juuri sitä mistä minä puhuin.

Lainaus
Kartalla myös mars vaihtaa huonetta ykkösestä 12. huoneeseen

Tekeekö ed. mainittu sinusta vähemmän toimeliaan tai vähentääkö tai jarruttaako se sinun aloituskykyäsi/aktiivisuuttasi?


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Ajatus - 08.01.2009 12:27:57
Jep jep. :)

Tekeekö ed. mainittu sinusta vähemmän toimeliaan tai vähentääkö tai jarruttaako se sinun aloituskykyäsi/aktiivisuuttasi?

Mahdollisesti...en kuitenkaan osaa nähdä tässä hirveän suurta eroa. Mutta nyt kun mietin, niin selkeästi ainakin kaikenlaista urheilua harrastin nuorena paljon enemmän kuin nyt vanhempana. Ja tyyppi on muuttunut yleisurheilusta & ratsastuksesta tms. enemmän jooga-tyyppisten, rauhallisempien lajien suuntaan.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 08.01.2009 12:49:17
Lainaus
Ja tyyppi on muuttunut yleisurheilusta & ratsastuksesta tms. enemmän jooga-tyyppisten, rauhallisempien lajien suuntaan.

Perfect! Kauniimpaa tapaa elää :mars: 12. huoneessa tuskin löytyy :)


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Norna - 08.01.2009 16:14:30
 Itselläni ei muutu  :askendentti:, enkä olekaan kokenut muuttuneeni luonteeltani mutta olen muuton jälkeen keskittynyt enemmän itseeni ja sukellellut mielen syvyyksissä suht reippahasti  :buck2:. Muutamat planeetat vaihtavat huonetta ja aspektoituvat eri tavoin.  :venus: siirtyy tiukkaan yhtymään MC:n kanssa (orbi 0) ja aika pitkälti muuton jälkeen ovat työ-ja ura-asiat kokeneet pehmeämpiin arvoihin siirtymistä.
  :merkurius: siirtyy 8. huoneesta 9. huoneeseen arskan, Khironin ja venuksen pariin ja pitkälti kommunikointi ja ajatustoiminnot ovat muuton jälkeen pyörineet elämänkatsomusten ja muiden henkisten asioiden parissa.

 Pluto koettaa kovasti pungeta itseään 3. huoneeseen mutta jäänyt huoneiden rajalle, noissa rajatapauksissa varmaan se tulkinnallisesti sijoitetaan kuitenkin seuraavaan huoneeseen. Näitäkin teemoja tuli juu  :crazy2:.

  :uranus:  :aspect_con: IC,  :aspect_opp: MC


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: kimo - 08.01.2009 17:00:28
Öö, siis pystyiskö tän kanssa valitsemaan ihanteellisen asuinpaikan?  :idiot2:


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 08.01.2009 18:33:14
Jeps, tosin planeetat merkeissä ja planeettojen aspektit toisiinsa pysyvät samoina, mutta Asc-DC & MC-IC akselit siirtyvät ja niiden tekemät aspektit planeettoihin sekä planeettojen huoneet mahdollisesti vaihtuvat paikkakunnan mukaan. Esim. aralle :rapu: -Ascille toisella paikkakunnalla eläminen voi olla kovinkin antoisa kokemus, jos siellä henkilöllä onkin syntymäkartan Ascista poiketen vaikkapa :leijona: -Asc.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.01.2009 15:55:20
tein tuon parille eri kaupungille, ja synt kartta pysyy kyllä samoissa rajoissa, mutta päivittäiset skoopit siis erilaiset dienstissa? ette kai te maksullisia ottaneet?

tämä tuli sekä P että E Euroopassa tälle päivälle, ei eroa?


 
The interpretation above is for your transit selected for today:
Sun Trine Pluto, , exact at 20:36 
activity period from 11 January 2009 to 13 January 2009


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Ajatus - 13.01.2009 17:05:48
Niin - kuten nimimerkki linjalla tuossa jo totesi, eivät planeettojen asemat muutu relokaatiossa miksikään. Ainoastaan akselit muuttuvat, mikä tarkoittaa samalla sitä, että vain niihin kohdistuvat transiitit ovat ainoat, jotka muuttuvat. Itse seuraan kyllä edelleen transiitteja suhteessa syntymäkarttaani, koska sehän on se aito ja alkuperäinen. Relokaatio antaa vain lisäinfoa ja pohdinnan aihetta, kuten muutkin apukartat.

Tuo Tad Mannin progressiosysteemi kuulostaa mielenkiintoiselta, sitä voisi käsitellä ihan omassa ketjussaan. Tad Mann (A.T. Mann) on siis astrologi (ks. kotisivut (http://www.atmann.net/atm1.htm)), joka on tutkinut astrologisesti mm. hedelmöityshetkeä ja aikaa ennen syntymää. Minulla on hänen kirjansa A New Vision of Astrology, joka on erittäin mielenkiintoinen, mutten osaa kertoa hänen käyttämistään tekniikoista sen enempää.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 13.01.2009 20:33:59
Lainaus
Itse seuraan kyllä edelleen transiitteja suhteessa syntymäkarttaani, koska sehän on se aito ja alkuperäinen.

Itse olen jo yli puolet elämästäni asunut Suomen rajojen ulkopuolella ja minulla on täällä eri Asc kuin on syntymäkartassa, mutta planeettojen transiitit vaikuttaa kyllä niissä natal-kartan huoneissa & akseleilla.

Aivan, sama pätee ihan solar returniinkin, vaikka siitä monta mieltä ollaankin.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.01.2009 21:57:59
laitoinpa paikaksi New York, USA ja transiitit on aivan samat kuin Suomessa.. eli minkäs piti muuttua.. ap kartta muuttui, eli sen läksyt ja ilot olisi eri vaikkapa Gibraltarin suunnalla.. menipä kuviteltu eteläeuroopan ap kartta jännäksi; yhtaikaa positiivista minä ja liitto, perintö ja ulkomaa ja uran huone tykitetty sekä henkisyys. oho. siis 2011

olisin sama henkilö mutta kokisin eri tavalla? kokemus muuttaisi erilaiseksi?? 
KARTAT on muutenkin jänniä. kun lentokoneella lentelee mantereiden yli, on jotenkin aina ilmassa, kuten henkiolento. tekisi jotenkin mieli nimenomaan kokea maata, mannerta, historiaa.. tarinaa..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Satellite_image_of_Spain_in_January_2003.jpg/714px-Satellite_image_of_Spain_in_January_2003.jpg


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 14.01.2009 12:25:16
Lainaus
laitoinpa paikaksi New York, USA ja transiitit on aivan samat kuin Suomessa.. eli minkäs piti muuttua

Akselit muuttuu (Asc-DC & MC-IC eri merkeissä kuin on syntymäkartassa). Ei planeettojen transiitit miksikään muutukaan, planeetat on aina samaan aikaan samassa merkissä, aivan sama missä maailmankolkassa olet. Tosin akselien muututtua myös planeetat vaihtavat huonetta. Siksi esim. henkilö, joka syntymäkartan mukaan ammentaa turvallisuuden tunnetta vaikka ystäväpiiristä ( :kuu: 11. huoneessa), saakin sitä toisella paikkakunnalla rahan myötä ( :kuu: siellä 2. huoneessa). Etc.

Kai kaikille on kuitenkin selvää, että relocation kartassa syntymäaikaa pitää muuttaa niin, että siinä on sama universal time kuin on syntymäkartassakin? Esim. olet syntynyt Suomen Oulussa 12.6.1972 klo 17:12 (universal time 15:12), relocation chart New Yorkille tehdään siis ajalle 12.6.1972 klo 11:12 (Eastern Daylight Time).


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.01.2009 12:28:13
tietokone saa tehdä sen kartan, kun se kerran dienstissä laitetaan tiettyyn boksiin.

täytyy katsoa uudestaan, minusta parin päivän transiitit oli aivan samat, mutta ap kartta oli eri. eli transiitit ja TULKINTA oli sama, vaikka planeetta vaihtaisi huonetta.  8)


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 14.01.2009 23:45:05
Itse en niin paljon Astro.comin kamaa katsele vaikka hyvä sivu onkin (en vaan jaksa Robert Handin pessimistisiä näkemyksiä useinkaan lukea). Se kai ennen kaikkea tulkitseekin transiitit planettaohituksina (transotoiva planeetta natal-planeetan ohituksena), harvemmin transitoiva planeetta huoneessa ellei ole huoneen rajan ylityksestä kyse. Vai muistanko väärin? Jälkimmäinen tulkinta olisi siten eri relocation kartalla kuin on syntymäkartalla.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2009 12:52:49
saiko siltä toiselta sivulta aiheesta ilmaistulkinnan.. mutta tarkoittaako tuo kuitenkin sitä, että eri maassa olisi sama persoona, eri "aiheet" eri vuosina, siis esim auringonpaluu.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 15.01.2009 13:15:33
Lainaus
mutta tarkoittaako tuo kuitenkin sitä, että eri maassa olisi sama persoona, eri "aiheet" eri vuosina, siis esim auringonpaluu

Niin, solar-kartan teemathan on aina vuodesta toiseen erit, vaikka samalla paikkakunnalla pysyisitkin. Itse teen nykyään solaritkin vain ja ainoastaan syntymäkartalle.

Relocation chart auttaa enemmänkin tuomaan uusia piirteitä esiin, mutta kun ne planeetat nyt vaan pysyvät samassa merkissä ja asteluvussa, aivan sama missä päin maailmaa olet, niin ne "uudet" esille tulevat piirteet on aina pinnan alla lymyilleet eikä siten ole varsinaisesti "uusia" piirteitä. Esim. syntymäpaikkakunnalla :leijona:  :aurinko: 4. huoneessa (kotona, tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä, ulospäin suuntautuva), muutto toiselle paikkakunnalle ja siellä tehdyllä relocation chartilla tuo  :leijona: :aurinko: onkin nyt 5. huoneessa. Uudella paikkakunnalla samainen henkilö onkin nyt harrastustensa parissa, lasten kanssa tai flirttaillessaan kovin ulospäin suuntautunut.

Selvittikö tämä eron?


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2009 13:19:55
joo nyt katsoin sen vähän hitaammin, katsoin kiireessä. vaihtaahan ne planeetat tosiaan aika radikaalisti paikkoja, jos olisin vaikka Sydneyssä. oho! se on siis kuitenkin uusi "persona". esim minun 5. huoneen planeettani meni ykköseen ja siitä järjestyksessä!

nyt ymmärrän miten jollekin joku maa voi olla ihan väärä ja toisessa sujuu!

tämä oli valaiseva, sillä jos eräässä paikassa planeetat menee samoihin sijainteihin kuin Lontoossa, olisko siellä sitten niin kivaa? mutta ehkäpä ei olisi niitä vaikeuksia, johtuen muista henkilöistä kuin itsestäni.

Venus menisi ykköseen - suosiotako?
kakkonen ei niin vahva kuin täällä, jotain kuitenkin
kolmosessa Aurinko eli onnea matkat, serkut (Kuu-Aur konjunktio)
nelosessa Mars - Lontoossa se merkitsi muuttoja enkä haluaisi muutella
vitosen Saturnus ja chiron hyppäisivät kutoseen - tulisiko työelämään samat
hankaukset kuin suhteisiin?
liiton huoneessa kuitenkin  :kuunsolmu: mutta  :aspect_opp: :aspect_squ:  :aspect_inc:   :venus: :mars: :uranus:
sosiaalinen elämä ja suunnitelmat olisi onnekkaita, Jupiter hyvä
12 huoneessa Pluto ja Uranus.


pitääköhän nuo paikkansa? romantiikan kannalta toiveiden kohde ei olisi kovin hyvä?? mutta toisaalta - romantiikan ympärillä pyöri viimeinen muutto, mitähän tämä tarkoittaisi?

itse, varat, romantiikka, työ ja suunnitelmat olisi paljon parempi esim Kööpenhaminassa kuin etelässä.. täytyypä leikkiä. siellä olikin hyvin oikea fiilis.


jossain hyvin etelässä Saturnus menee 7-huoneeseen, sen aspektithan on
periaatteessa ok.. 11-huone tyhjenee ja kamat menee 12 huoneeseen.. hmm..
Barcelona taas ei olisi paljon Lontoo-karttaa kummempi.. Wien muistuttaisi Suomen karttaa esim varojen kannalta, mutta  :saturnus: työn huoneeseen (eikä vitoseen) ja 10 tyhjenee, kaikki 11-huoneeseen! hm.

Nizza parempi kuin Sevilla raha ja rakkaus??  


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 16.01.2009 10:17:23
Lainaus
se on siis kuitenkin uusi "persona"

Meillä taitaa olla eri käsitys "persoona" sanasta. Mikä (planeetta) ja miten (horoskooppimerkki) ei relocation chartissa muutu (paitsi akselit), ainoastaan missä (huone) muuttuu. Mielestäni ei täten missään nimessä ole kyse "persoonan" muutoksesta (mikä & miten kun ovat ne samat vanhat tutut), vaan siitä, että nämä tietyt persoonan piirteet tulevat näkyviin eri elämänaloilla (missä). Melko simppeliä & loogista, eikö?


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.01.2009 10:25:38
kyllä, on eri käsitys. jos planeetat vaihtaa lähes vastakkaiselle puolelle, miten ihminen voisi olla ollenkaan sama? (vaikka olisi esim  :jousimies:).. muuttuuhan ihmiset muutenkin koko ajan, esim joukkariexäni. hänenkin elämänsä on eri maissa erilainen ja "persoona". jousimiehiäkin on vaikka minkälaisia. astromerkki ei paljon sano. jos planeetat ollenkaan vaikuttavat siihen millainen joku on. no tästä saivartelusta ei ole mitään hyötyä. jos itselläni aiheet keskittyisi ulkomaa-asioihin, mutta varoissa ei paljon ytyä mutta uralla onnea (Sydney).. ainakin tuntuu että olisin aika erilainen henkilö.

voihan sitä katsella millaisiin aiheisiin elämä jossain kenties keskittyisi. jos
haluaisi olla sellainen henkilö, jolla ne asiat on mielessä, muuttaa sinne.
Viro esim on niin lähellä että teemani ei muuttuisi; siellä vaan on aina hauskaa, en tiedä johtuuko sukujuurista vai siitä että siellä puhutaan lähes samaa kieltä vai nousukausi (joka siis hieman pysähtyy joillain, joillain kasvua) vai mikä.. (ehkä se on hauska kansa tai Baltia kiva suunta)

niin ja huomioin mitä maita hallitsee  :vaaka:  :jousimies:, niissä on ollut
kivaa.

Latvia jonne menen, sitäkin  :vaaka: ja Wieniä.. Espanjaa  :jousimies:  


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Norna - 16.01.2009 11:04:38
 Jos  :askendentti: muuttuu niin kyllä sillä on varmasti vaikutusta myös persoonaan. Akselitkin ovat iso osa persoonaa, vaikka esim MC:n merkitys onkin lähes typistetty kuvaamaan vain uraa ja ammattia.
 Omalla kohdallani olen kyllä kokenut persoonassani suuriakin muutoksia sen jälkeen kun muutin pidemmälle kotikunnilta -vaikkakin relocation-kartalla vain akselit ovat pyörähtäneet ja pari planeetta vaihtanut huonetta. Siinälom on ihan tarpeeksi meikäläiselle  ;D


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.01.2009 11:08:00
Sydneyssä olisin nousukalat, huh, aivan erilainen. toistaiset muuttopaikat ei ole muuttaneet au ja asc..

vaikka sanoisi että hallitseehan Jupiter kalojakin, kalat on kyllä ihan toista maata.

no piti mennä todella kauas että löytäisin itsestäni vahvaa romantiikka, flirtti ym ominaisuutta, siis aur, merc ja nept vitosessa: Mexico Cityyn! tulikin mieleen yksi leffa.. siellä olisi onnea varoissakin + actionia liitoissa. niin ja tietysti tulee mieleen se mies joka.. heh. edelleen siellä 3 ja 9 huoneet korostuisi.

Rio de Janeirossa korostui enemmän 1-4 huoneet kuin 5.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: La Papessa - 16.01.2009 16:36:03
Minulla nousumerkki "peruuttaa"  Etelään tultaessa. Nykyisessä asuinpaikassa sentään on vielä samaa merkkiä, eli  :neitsyt:, mutta Etelä-Euroopassa olen näköjään :leijona:nousuinen. Entisessä asuinpaikassa myös  :aurinko: ja  :pluto:, jotka ovat "oikealla" kartalla 2. huoneessa livahtavat 3. huoneeseen. Varmasti tosiaan tuolla Etelässä käyttäydynkin leijonamaisemmin - esim. kaikki eteläeurooppalaiseen tapakulttuuriin kuuluvat leijonamaiset piirteet olen aina kokenut jos en nyt omimmakseni itsekseni, niin helpoiksi omaksua. Olen siellä varmasti näkyvämpi - seurallisempi, äänekkäämpi ja huidon enemmän - kuin täällä Suomessa, vaikkakaan kokonaan en osaa käsiäni olla käyttämättä puhuessa täälläkään  ;D.

Ja kun Celeano mainitsi Rion, niin pitihän minun tuokin kokeilla, vaikken ole koko kaupungissa koskaan käynyt, koska tunnen varsinkin brasilialaisen musiikin omakseni. Tuli  :kaksoset:nousu ja hyvin voimakas 5.huone. Salvadorissa tulee  :neptunus: Descille, varmaan siellä sitten orixani olisi Olokun tai Iemanja.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Tanita79 - 19.09.2009 15:17:07
Jeps, tosin planeetat merkeissä ja planeettojen aspektit toisiinsa pysyvät samoina, mutta Asc-DC & MC-IC akselit siirtyvät ja niiden tekemät aspektit planeettoihin sekä planeettojen huoneet mahdollisesti vaihtuvat paikkakunnan mukaan. Esim. aralle :rapu: -Ascille toisella paikkakunnalla eläminen voi olla kovinkin antoisa kokemus, jos siellä henkilöllä onkin syntymäkartan Ascista poiketen vaikkapa :leijona: -Asc.

No mäkin sit oon päässy tutustuu näihin relokaatiokarttoihin.. Tosi mielenkiintoista.

Ranskassa asuessani olin paljon herkempi ja arempi kuin kotimaassa.. Ihmettelin sitä kovasti jälkeenpäin ja nythän tuo selittää asiaa..

Relokaatiokartta niillä koordinaateilla näyttää  :askendentti: :rapu: vaikka olen  :askendentti: :leijona: ja sit nopealla vilkaisulla vaikutti saturnus olevan 3.huoneessa, ja koin kommunikaation tosi rajoittuneena, niin siellä kielellisesti varsinkin alussa ja kun ei ollut tuttavapiiriä alkuun, ja sit tietysti kotimaan tuttuihin alkuun, kun ei oltu niin paljon tekemisissä..Myöhemmin parisuhteessa.

Hassua! täytyy varmaan katsastaa vielä tarkemmin.

Ja siellä ollessani raskaana tein päätöksen pitää lapsen, kun taas Suomessa ollessani olisin takuulla päätynyt toiseen ratkaisuun.

Nyt kun tarkemmin miettii niin taisin kyllä olla siellä äitinäkin motivoituneempi ku täällä :crazy2:


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Tanita79 - 19.09.2009 15:26:03


Ja kun Celeano mainitsi Rion, niin pitihän minun tuokin kokeilla, vaikken ole koko kaupungissa koskaan käynyt, koska tunnen varsinkin brasilialaisen musiikin omakseni. Tuli  :kaksoset:nousu ja hyvin voimakas 5.huone. Salvadorissa tulee  :neptunus: Descille, varmaan siellä sitten orixani olisi Olokun tai Iemanja.

Hauska juttu!!! Itse koen brassimusan ja -tanssin omakseni, ja kokeilin eilen Rion koordinaateilla ja sieltä tuli  :askendentti: :oinas:  :o   5.huoneessa :saturnus: ja kuunsolmu
Portugalin/Lisboa kohdalla taas  :askendentti: :kaksoset: , Australia/Sydney  :askendentti: :skorpioni: jne..


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 19.09.2009 18:16:14
Nyt vasta huomaan tämän ketjun. Voiko tuon relocation-kartan tehdä itse?
Kuinka ja missä?

Suhtaudun noihin astro.comin maksullisten karttojen maksuun, kuten mihin tahansa muuhunkin
netissä tapahtuvaan pankki/luottokortin käyttöön suurella varauksella.

Astro.comista tulee jo muutenkin pelkästään sähköpostiin niin paljon spämmejä, ettei tosikaan,
joten epäilyttää vähän antaa pankkikortin numero sinne.

Ja jos maksussa/tapahtuu jotain hämminkiä, niin mukavapa tuossa on alkaa ottamaan
yhteyttä, kun kaikista saiteista ei edes tiedä, missä niiden pääpaikka oikeasti on
ja eikä sitä koko ajan viitsi korttejaan uusia väärinkäytösten vuoksi.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 19.09.2009 18:23:04
Sitäpaitsi Astro.com kitisee että,

Lainaus
To gauge relocation charts with Astrocartography maps is tricky, because the maps consider planetary latitude, while the charts don't. This is why the lines for planets with considerable latitude run off from where you might expect them.

joten joku toinen saitti, jolla on parempi tekniikka kartoissaan käytössään?


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 19.09.2009 18:36:01
Ja harvoimpa astrologit joutuvat työnsä vuoksi ulkomaille muuttamaan
ja taitanevat viihtyä paremmin karttojensa ääressä ja katsella sieltä käsin maailmaa. :P

Siinä varmaan syy, että astro-tekniikkaa, jolla noita relocation-aspekteja voisi katsella,
on huonosti tarjolla ja muuttoa maasta toiseen ei useimmat astrologit osaa arvostaa, 
vaikka isolle osalle ihmisistä se on arkipäivää ja sillä ON iso vaikutus ihmiseen ja hänen elämäänsä
-jopa luonteeseen ja sen ilmentymiseen.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 19.09.2009 18:43:17
 http://www.astrologyweekly.com/astrology-articles/relocation-astrology.php (http://www.astrologyweekly.com/astrology-articles/relocation-astrology.php)

Tässäpä yksi astrologi, joka on muuttanut itse maasta toiseen (Romania-UK)
ja ymmärtää yskän ja sanoo;

Lainaus
My own experience tells that a person may be born with a certain unsettlement and discomfort at home, but by travelling and discovering new, exotic places never dreamed of, one can suddenly discover oneself as a new and improved person, much happier than ever... This is what happened to me, as I relocated to London, a place where the Sun is conjunct with the Ascendant of the relocated chart.

A friend of mine travelled to Paris in her honeymoon and got pregnant while there, as promised by the Moon conjunct the Ascendant in her relocated chart for Paris.

Arnold Schwartzenegger, born in Graz, Austria, became famous and enjoyed artistic and political success in California, where his relocation chart has Jupiter in the 10th house of career, conjunct with the Midheaven


mutta onpa tajunnut ottaa kuin myös siitä maksua, jos ko. kartan haluaa. ;)


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Norna - 19.09.2009 19:45:05
 Kyllä se ihan ilmaiseksi on tarjolla astro.com:ssa. Circular Charts ja melkein listan lopussa on erikoiskarttoja joiden seassa on relocation chart.

 Tutkailepas Sasha ja kerro miten sinun karttasi on muuttunut muuton jälkeen :).


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 19.09.2009 20:09:43
Kyllä se ihan ilmaiseksi on tarjolla astro.com:ssa. Circular Charts ja melkein listan lopussa on erikoiskarttoja joiden seassa on relocation chart.

 Tutkailepas Sasha ja kerro miten sinun karttasi on muuttunut muuton jälkeen :).



No kertoisin kyllä, mutta ongelma on siinä, että tuo Astro.comin paska systeemi :tickedoff:
ei anna laittaa sitä nykyistä referenssi-paikkaa, että syntymäpaikka silti olisi se,
missä on syntynyt, vaan se tekee relocation chartin sinne, missä on syntynyt!

Jos taas vaihtaa tietoihinsa syntymäpaikan kohdalle esim. nyt Wienin,
niin mielestäni se ei ole relocation kartta, vaan ihmisen, joka on syntynyt 30.5.1975 WIENISSÄ,
eikä Suomessa vtun nevadassa, kuten minä.

Tuo relocation-kartta pitäisi toimia niin, että sitä klikkaamalla se antaa ruudun NYKYISESTÄ
asunpaikasta pitäen MUISTISSA alkuperäisen syntymäpaikan
ja vertaa karttoja sitten keskenään.

Tätä samaa vääntöä on toisessakin topicissa, mutta porukka ei tajua! :tickedoff:


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 19.09.2009 20:24:09
Siis tähdennetään ja väännetään vielä RAUTALANGASTA, että se astro.comin
relocation kartta on täysin millilleen sama, kuin henkilöllä,
joka on SYNTYNYT Wienissä samaan aikaan kuin minä synnyin VTUN NEVADASSA.

SIIS SAMA KUIN TEKISIN SYNTYMÄKARTAN WIEN SYNTYMÄPAIKKANA!!!!

Täten se EI VOI OLLA relocation kartta, koska MINÄ EN SYNTYNYT,
enkä ollut lähelläkään Wieniä vuonna -75.

 >:(


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Ajatus - 19.09.2009 21:29:00
http://www.astrologyweekly.com/astrology-articles/relocation-astrology.php (http://www.astrologyweekly.com/astrology-articles/relocation-astrology.php)

Tässäpä yksi astrologi, joka on muuttanut itse maasta toiseen (Romania-UK)
ja ymmärtää yskän

Tuon linkin takana olevassa jutussa mainitaan kaksi menetelmää: astrokartografia ja relokaatiokartta. Molempien systeemien mukaan on mahdollista tehdä kartta Astro.comissa. Astrokartografiaa käyttävät kartat eivät vain näytä samoilta kuin ns. tavalliset kartat (ks. Special charts ja sieltä Astromaps), juuri siksi että "the maps consider planetary latitude, while the charts don't", niin kuin tuossa Sashan lainaamassa vastauksessa selitettiin. Astrokartografia siis levittää syntymäkartan planeetat maapallon pinnalle. Kannattaa käydä kurkkaamassa niitä Astrokarttoja, niin ymmärtää eron. Selitys löytyy myös S.A.S:in sivuilta: Astrokartografia - mundaani kartta (http://www.suomenastrologinenseura.fi/Paikka-ja-suunta.php).

Eli väännetään nyt sitten edelleen siitä samasta rautalangasta ;), että relokaatiokarttahan tarkoittaa juuri sitä, että syntymäkartta siirretään sille paikkakunnalle, jolle on muuttanut. Nimikin sen sanoo: re-lokaatio, eli uudelleensijoittaminen. Ks. esim. Café Astrologyn Relocation Report (http://www.cafeastrology.com/relocationreport.html) tai AstroWiki (http://wiki.astro.com/astrowiki/en/Relocation_Chart). Miten muuten voisi syntymäkarttaa paikkakunnan mukaan muuttaa? Minkä päivän ja kellonajan siis itse valitsisit sille kartalle, johon syntymäkarttaasi vertaisit? Tätä juuri yritin itse selittää siellä toisessa ketjussa, että pitäähän tarkastelulle olla jokin hetki, jolle kartan tekee...auringonpaluu olisi minusta kätevin siihen - siis jos ei halua relokaatiokarttaa käyttää.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Ajatus - 19.09.2009 21:40:47
Itse olen jo yli puolet elämästäni asunut Suomen rajojen ulkopuolella ja minulla on täällä eri Asc kuin on syntymäkartassa, mutta planeettojen transiitit vaikuttaa kyllä niissä natal-kartan huoneissa & akseleilla.

Näin kirjoitti tuossa aiemmin nimimerkki linjalla - mitä kokemuksia teillä muilla ulkomaille muuttaneilla on transiiteista akseleihin & huoneisiin? Olisi mielenkiintoista kuulla, jos joku on tehnyt vertailuja.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 20.09.2009 06:00:47

Eli väännetään nyt sitten edelleen siitä samasta rautalangasta ;), että relokaatiokarttahan tarkoittaa juuri sitä, että syntymäkartta siirretään sille paikkakunnalle, jolle on muuttanut. Nimikin sen sanoo: re-lokaatio, eli uudelleensijoittaminen. Ks. esim. Café Astrologyn Relocation Report (http://www.cafeastrology.com/relocationreport.html) tai AstroWiki (http://wiki.astro.com/astrowiki/en/Relocation_Chart). Miten muuten voisi syntymäkarttaa paikkakunnan mukaan muuttaa? Minkä päivän ja kellonajan siis itse valitsisit sille kartalle, johon syntymäkarttaasi vertaisit?

No kun se ongelma ei ole tuo, eikä relocation-sana ymmärrys, vaan se,
että kun teen relocacation-kartan Wieniin, niin se on tismalleen sama
kuin syntymäkarttani (olisi) Wieniin
-siis jos olisin syntynyt Wienissä ja ongelma on se,
että minä vasta muutin tänne reilu kolme vuotta sitten.

Täten relocation-kartta = syntymäkartta uuden kaupungin nimellä.

Kokeilin ja tuon relocation-kartan voi tehdä hyvin täällä astrossakin,
-vain muuttaa tiedoissaan kaupungin ja maan.

Ko. kartta~siis planeettojen asennot~ eivät siis ole olleet vaikuttamassa
minuun muuta kuin kolme vuotta.


Mielestäni jonnin verran oikeaoppisempi relocation-kartta huomioisi muuttopäivän
ja alkuperäisen maan ja kaupungin asteluvut ja laskisi niistä keskiarvon
siihen uuteen kaupunkiin ja maahan, jonka kuvittelisin olevan lähempänä totuutta.

Tämä nyt on  :aurinko: :merkurius: :kaksoset: ja  :kuu: :vesimies: yrittää selittää matemaattista
tapaa, josta ei itsekään osaa kunnolla. :buck2:

Kuitenkin tuo ohjelma astrologien ja harrastajien käyttöön olisi mahdollista vääntää.

Itse olen jo yli puolet elämästäni asunut Suomen rajojen ulkopuolella ja minulla on täällä eri Asc kuin on syntymäkartassa, mutta planeettojen transiitit vaikuttaa kyllä niissä natal-kartan huoneissa & akseleilla.

Näin kirjoitti tuossa aiemmin nimimerkki linjalla - mitä kokemuksia teillä muilla ulkomaille muuttaneilla on transiiteista akseleihin & huoneisiin? Olisi mielenkiintoista kuulla, jos joku on tehnyt vertailuja.

Vaikka kränään edelleen hiukan vastaan tuota relocation-karttaa tällensä,
niin se toisaalta selittäisi aika paljonkin. :)

Minulla muuttuu huoneetkin.

Ensinnäkin täällä olen  :askendentti: :jousimies:, joka selittäisi päihteiden käyttöni
ja tavallisesta poikkeavat ja kinkymmät tavat seksuaalisuudessa,
joista en itseasiassa itsekään aina pidä ja nämä ovat erikoista ja uutta,
jota ei ole ollut aikaisemmin. Yleensä nimittäin olen nautintoa saanut,
nyt saatan jopa kyllästyä kesken seksin. :buck2:


9.huoneeni, joka syntymäkartallani on tyhjä, saa sinne :vaaka: ja :pluto::n
ja töissä (PR) ja ystävien kanssa seurallinen ja bile-hile ja sitten erakkokaudet,
jolloin paljon-paljon miellummin on omissa oloissaan kotona.

 :saturnus: :rapu: menee entisestä 8.huoneesta 7.huoneeseen
ja minulla ei kyllä ole sitten yhtään sympatiaa miehen kanssa,
joka käyttää vaikka sitten väärää parfyymiä. Jos tykkään, niin tykkään todella.

DC:ni menee  :harka::stä  :kaksoset::een ja  :juno: tulee siihen melkein päälle.
No parisuhde-asiaa taas, 7. huone, mutta en tiedä mitä.

 :aurinko: menee 7.huoneesta 6. huoneeseen ja teen töitä iloisesti valittamatta mistään
-oman terveyteni ja jaksamiseni kustannuksella.

Sitten IC:n tuntumaan muuttaa  :jupiter: :oinas: ja :mars: sitten justiinsa toisella puolella.

Aspekteissakin muutoksia.

Nyt  
:kuu: avautuva :aspect_sex: :askendentti: :jousimies:
:aurinko: :aspect_opp: :askendentti:
:merkurius: :aspect_opp: :askendentti:
:mars: avautuva  :aspect_tri: :askendentti:
:saturnus: avautuva :aspect_tri: :askendentti:
:neptunus: :aspect_con: :askendentti:
:merkurius: avautuva  :aspect_tri: :kuu:

Elämä on huomattavasti helpompaa ja miellyttävämpää täällä kuin Suomessa
ja kaikkeen löytyy aina ratkaisu.
Uutta tulee koko ajan ja täällä olen jaksanut aloittaa opiskelutkin uudestaan.

Tosin, en ole varma haluanko tännekään jäädä, mutta varmaa on,
että Suomeen en tule palaamaan (asumaan). :)


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Ajatus - 20.09.2009 20:58:29
No kun se ongelma ei ole tuo, eikä relocation-sana ymmärrys, vaan se,
että kun teen relocacation-kartan Wieniin, niin se on tismalleen sama
kuin syntymäkarttani (olisi) Wieniin
-siis jos olisin syntynyt Wienissä ja ongelma on se,
että minä vasta muutin tänne reilu kolme vuotta sitten.

Täten relocation-kartta = syntymäkartta uuden kaupungin nimellä.

Kokeilin ja tuon relocation-kartan voi tehdä hyvin täällä astrossakin,
-vain muuttaa tiedoissaan kaupungin ja maan.

Nii-in, sehän se relokaatiokartta on. Ja olen samaa mieltä siitä (kuten Ulkomailla syntyneen transiitit -ketjussa kirjoitinkin), että se kuulostaa vähän hassulta, koska henkilö kuitenkaan EI ole oikeasti syntynyt ko. paikassa. Kysymyksessä on siis vain symbolinen merkitys.

Lainaus
Mielestäni jonnin verran oikeaoppisempi relocation-kartta huomioisi muuttopäivän ja alkuperäisen maan ja kaupungin asteluvut ja laskisi niistä keskiarvon
siihen uuteen kaupunkiin ja maahan, jonka kuvittelisin olevan lähempänä totuutta.

Ahaa. Kuulostaa siis siltä, että jos tekisit ensin erikseen "Wienin-syntymäkarttasi" ja sitten tekisit kompositiokartan siitä ja omasta Suomen-syntymäkartastasi, niin tuo kartta (Composite Chart) voisi olla sellainen jota ajat takaa? Sitähän voi myös tuolla Astro.comissa kokeilla (siellä on kaksi eri vaihtoehtoa, keskipiste- ja paikkakuntaversio). Kompositiokartta kun laskee juuri yhdistelmäkartan kahdesta eri kartasta. Yleensä sitä tosin käytetään synastriassa pariskunnan välille.

Lainaus
Vaikka kränään edelleen hiukan vastaan tuota relocation-karttaa tällensä,
niin se toisaalta selittäisi aika paljonkin. :)

Elämä on huomattavasti helpompaa ja miellyttävämpää täällä kuin Suomessa
ja kaikkeen löytyy aina ratkaisu.
Uutta tulee koko ajan ja täällä olen jaksanut aloittaa opiskelutkin uudestaan.

Kyllähän tuossa kertomassasi jo aika paljon kuvaavia juttuja ja "liikkuvia osia" oli, eli antaa tuo relokaatiokin yleensä ajatuksen aihetta. Opiskelu ja rempseämpi elämänasenne liittyvät hyvinkin AC-Jouskariin, samoin ihmissuhteesi/parisuhteesi (DC Kaksoset) ovat varmastikin vilkkaampia ja kepeämpiä kuin mitä ne olisivat Suomessa ja aurinkomerkillesi "tutumpia" tai helpompia kuin Skorppari-Härkä. Pluton tulo ysiin voisi kuvata jonkinlaista kohtalonomaisuuttakin asiassa. Samoin itselläni pelkästään täällä Suomen sisällä aika pitkän etäisyyden muutettuani muuttui kartalla askendentti ja pari planeettaa vaihtoi huonetta - löydän niistä kyllä osuvia asioita. Mutta eri karttojahan voi aina kokeilla ja testailla, sittenhän sitä näkee mikä itselle toimii.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 20.09.2009 21:34:06

Ahaa. Kuulostaa siis siltä, että jos tekisit ensin erikseen "Wienin-syntymäkarttasi" ja sitten tekisit kompositiokartan siitä ja omasta Suomen-syntymäkartastasi, niin tuo kartta (Composite Chart) voisi olla sellainen jota ajat takaa? Sitähän voi myös tuolla Astro.comissa kokeilla (siellä on kaksi eri vaihtoehtoa, keskipiste- ja paikkakuntaversio). Kompositiokartta kun laskee juuri yhdistelmäkartan kahdesta eri kartasta. Yleensä sitä tosin käytetään synastriassa pariskunnan välille.


Ah...!  :merkurius:-retroilu vaikuttaa tämän  :aurinko: :merkurius: :kaksoset::n viestintään
ja ulosantiin todella katastrofaalisesti. :buck2:

Mutta  :kaksoset:-painotuksen lisäksi :askendentti: :skorpioni:/ :jousimies: ja  :kuu: :vesimies: ja trini  :merkurius:  :uranus: yhtymä syntymäni hetkellä vaatii
simppeliä ja vaivatonta systeemiä/tekniikkaa tuon relocation-kartan tekemiseen.  ::)

Katsos kun minulla ei ole aikaa tehdä useampia karttoja löytääkseni
mielestäni oikean vastauksen askarruttavaan asiaan. :P

Minä haluan asiat eteeni 2 sekunnissa zak-zak-zak ja ojennuksessa
Itävaltalaisten/Saksalaisten loistavalla mentaliteetillä,
eikä mitään turhia mutkia, ongelmia ja jos-joskus-ens-viikolla
tai katsotaan-nyt-mentaliteetillä ja epäkuranttia. ;)

Sitä paitsi syntymäkarttani sanoo, että pyrkimyksilläni edistän muidenkin etua,
joten olisiko mielenkiintoa kenelläkään lähteä suunnittelemaan
maailmaa mullistavaa astrokartta-ohjelmaa/laskuria?  ;)

Siihen voisi korjata, mitä mainitsin jo tuolla ulkomaalaisen transiitit-ketjussa,
aurinkokunnan kiertoradan ympyrästä ellipsiin.

Lisäksi (astro-markkinoita) mullistava relocation-kartta, joka huomioi syntymä ajan
ja paikan koordinaatit, muutto ajankohdan, transiitit ja uuden paikan koordinaatit
ja transiitit.

Maasta toiseen muuttajia on paljon ja tulee varmasti olemaan enemmän
ihan lähitulevaisuudessa. Suuri markkina-alue! ;)

Toisekseen astrologia laahaa jonninverran jäljessä aikaansa.
Esim. Aurinkokunnan kiertorata ei ole vanhan uskomuksen mukaan pyöreä, vaan ellipsi,
joka on todettu tieteellisesti.

Mielestäni idea on nerokas, vaikka itse sanonkin. :P

Pitäisikö ideani pantentoida jopa, ennen kuin joku muu tekee sillä omaisuuden..? :P



Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: eppana - 20.09.2009 21:42:14
^loistava idea! Patentin paikka ehdottomasti  ;) . Kannatan kaikkea mikä auttaa jotain taphtumaan nopeasti *pöks*  :oinas:  :2funny:


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Athene - 20.09.2009 23:39:03
Yritin tajuta noiden edellisten antamat ohjeet,mutta koska olen totaalinen ääliö niin luovun koko kartan tekemisestä.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 21.09.2009 01:46:57
Yritin tajuta noiden edellisten antamat ohjeet,mutta koska olen totaalinen ääliö niin luovun koko kartan tekemisestä.

 ;D Ai hittolainen tätä merkkari-retroilua! ;D :2funny:

Relocation-kartan saat, kun vaihdat normaaliin syntymäkarttaasi sijainnin kohtaan syntymäpaikkakunta
-vaikka täällä Astrossa. :)

Sillä ei ole mitään eroa Astro.comin relocation-chartiin, vaan tismalleen ja millilleen sama.

Keskustelu on siitä, onko se oikeaoppinen muutto-kartta toiseen maahan. :)


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 27.09.2009 12:41:09
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: Ajatus - 19.09.2009  21:40:47
Lainaus käyttäjältä: linjalla - 13.01.2009  20:33:59
Itse olen jo yli puolet elämästäni asunut Suomen rajojen ulkopuolella ja minulla on täällä eri Asc kuin on syntymäkartassa, mutta planeettojen transiitit vaikuttaa kyllä niissä natal-kartan huoneissa & akseleilla.

Näin kirjoitti tuossa aiemmin nimimerkki linjalla - mitä kokemuksia teillä muilla ulkomaille muuttaneilla on transiiteista akseleihin & huoneisiin? Olisi mielenkiintoista kuulla, jos joku on tehnyt vertailuja.

Vaikka kränään edelleen hiukan vastaan tuota relocation-karttaa tällensä,
niin se toisaalta selittäisi aika paljonkin. Smiley

Minulla muuttuu huoneetkin.

Niin, relocation chartissa muuttuu nimenomaan Asc ja siten tod.näk. myös muutkin huoneet (tämä riippuu siitä, miten suuri etäisyys uudella paikkakunnalla on syntymäpaikkaan).

Lainaus
Relocation chart auttaa enemmänkin tuomaan uusia piirteitä esiin, mutta kun ne planeetat nyt vaan pysyvät samassa merkissä ja asteluvussa, aivan sama missä päin maailmaa olet, niin ne "uudet" esille tulevat piirteet on aina pinnan alla lymyilleet eikä siten ole varsinaisesti "uusia" piirteitä. Esim. syntymäpaikkakunnalla leijona  aurinko 4. huoneessa (kotona, tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä, ulospäin suuntautuva), muutto toiselle paikkakunnalle ja siellä tehdyllä relocation chartilla tuo  leijona aurinko onkin nyt 5. huoneessa. Uudella paikkakunnalla samainen henkilö onkin nyt harrastustensa parissa, lasten kanssa tai flirttaillessaan kovin ulospäin suuntautunut.

Sasha taitaa puhua enemmänkin muuttopäivänsä kartasta. Tarkista sen päivän transiitit, kummankin paikkakunnan sen vuotiset solarit & lunarit ja ennen kaikkea Döbereinerin Wirkungspunkte. Oliko sinulla silloin jokin kardinaali 0° tai fixed 15° aktivoitunut?



Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 27.09.2009 16:22:05

Lainaus
Relocation chart auttaa enemmänkin tuomaan uusia piirteitä esiin, mutta kun ne planeetat nyt vaan pysyvät samassa merkissä ja asteluvussa, aivan sama missä päin maailmaa olet, niin ne "uudet" esille tulevat piirteet on aina pinnan alla lymyilleet eikä siten ole varsinaisesti "uusia" piirteitä. Esim. syntymäpaikkakunnalla leijona  aurinko 4. huoneessa (kotona, tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä, ulospäin suuntautuva), muutto toiselle paikkakunnalle ja siellä tehdyllä relocation chartilla tuo  leijona aurinko onkin nyt 5. huoneessa. Uudella paikkakunnalla samainen henkilö onkin nyt harrastustensa parissa, lasten kanssa tai flirttaillessaan kovin ulospäin suuntautunut.

Sasha taitaa puhua enemmänkin muuttopäivänsä kartasta. Tarkista sen päivän transiitit, kummankin paikkakunnan sen vuotiset solarit & lunarit ja ennen kaikkea Döbereinerin Wirkungspunkte. Oliko sinulla silloin jokin kardinaali 0° tai fixed 15° aktivoitunut?



Lainattu teksti ei ole minun. ;)


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: linjalla - 27.09.2009 23:54:39
Lainaus
Oliko sinulla silloin jokin kardinaali 0° tai fixed 15° aktivoitunut?

Mutta sinun omalla kartallasi Itävaltaan muuton aikana, oliko jokin noista pisteistä aktivoitunut? Joko 7-vuoden-rytmiopin mukaan taikka progressio-/Solar Arc-kartalla?


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: Asterix - 28.09.2009 21:31:01
Lainaus
Oliko sinulla silloin jokin kardinaali 0° tai fixed 15° aktivoitunut?

Mutta sinun omalla kartallasi Itävaltaan muuton aikana, oliko jokin noista pisteistä aktivoitunut? Joko 7-vuoden-rytmiopin mukaan taikka progressio-/Solar Arc-kartalla?


Minä en ole kovin kehittynyt astro-karttojen tulkitsija ja muutenkin tykkäisin yksinkertaistaa
systeemit kätevämmäksi -> suora Google Earth tyyppinen ohjelma, jossa on hiiren näpäytyksen
päässä kaikki tulkinnat, eikä mitään rumia karttoja väriviivoineen, joita ei jaksa pitkään katsella.

Toisekseen, minä en usko mihinkään 7-vuoden sykleihin, vielä vähemmän AP-karttoihin
ja muihin, joilla ennustetaan tai katsotaan taaksepäin.
Ne ei ole juurikaan selittäneet tekemisiäni tai tekemättä jättämisiäni elämässäni.

Minä en näe vuoden 2006 Arcissani mitään selittävää tekijää muutolleni. ???

Ohessa voi tarkastella 2006 vuoden Arciani.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ghede - 25.10.2016 19:28:46
Itse olen taas vaihteeksi ollut kiinnostunut relocation kartoista viime aikoina. Käsittääkseni kyseessä on muuten ihan normi syntymäkartta, mutta vain paikkakunta vaihtuu sen mukaan mihin kulloinkin muutetaan asumaan. Ehkä ihmisen potentiaali voi nousta eri lailla esiin asuinpaikan vaihtuessa varsinkin, kun kartan akselit muuttavat paikkaa? Askendenttihan kuvaa yhdeltä kantilta ympäristöä ja sen vaikutusta ja keskitaivas työhön ja uraan liittyviä juttuja. Karkeasti jaoteltuna toisella paikkakunnalla voit saada paskaa niskaan ja toisella taas sua voidaan ylistää parhaana tyyppinä. En vain ole täysin ymmärtänyt relocation kartan tulkinnallista logiikkaa. Kyseessä on siis oma syntymäkartta, mutta vain katsottuna toisen paikkakunnan viitekehyksestä? Eli lähinnä tulkinta taitaa painottua akseleihin AC, MC, Vertex ja tietyssä määrin Kuuhun, jonka sijainti myös hieman muuttuu. Tietysti muutos on suurempi suhteessa mitä kauemmaksi mennään eri puolille maailmaa, mutta jo Suomen tasollakin muutos on nähtävissä ainakin akseleiden tasolta tarkasteltaessa. Ja muuttuuhan tietysti planeettojen huonesijainnitkin. Alan kuulostaa jo idiootilta, kun toistelen tätä samaa, heh heh. :idiot2:

No kuitenkin onko kukaan kokenut relocation karttojen käytön toimivaksi? Itse olen vielä täysin aloittelija ja aika epäileväinen. Varmaan jotkut transiitit voivat tuntua vahvemmilta, jos ne osuvat tarkemmin relocation kartan akseleihin? Kuitenkin ajattelen, että syntymäkartta on se pysyvä pohjavire henkilön taustalla, joka ei hälvene ympäristön vaihduttua ellei sitten ympäristön paine osoittaudu erityisen voimakkaaksi ja ihmisen itsensä tahto heikoksi. Jotain muutakin piti sanoa, mutta unohdin jo.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: meryem - 25.10.2016 20:43:44
Minä katsoin karttaa syntymäpaikkani mukaan ja nykyisen asuinpaikkani mukaan eikä niissä kyllä ollut juuri mitään eroa. MC oli liikkunut pari astetta, mutta siinä se. Jotenkin tuntuu, että pitäis muuttaa tosi kauas, että tolla tyylillä tulis jotain muutosta. Ja sitten taas Suomen osalta mitä pohjoisempaan mennään sitä epämääräisemmät huoneet on yleensäkin tolla placidius systeemillä.  :idiot2:

proge ja ap-karttojen vaikutuksen kyllä uskon. Omalla kohdallani ainakin huomaan merkittäviä juttuja niistä.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ghede - 25.10.2016 22:15:43
Kiitos kommenteista meryem! Tosiaan kyllähän tuolla parin asteen heitollakin voi olla merkitystä, jos kerran astrologiassa oletuksena pidetään, että jo muutaman minuutin syntymäajan heitollakin voi olla merkitystä. Mutta itsekin suhtaudun vielä aika varauksella tähän astrologian alueeseen, kun en siitä vielä mitään tiedä.

Akseleiden aspektien orbit voi tietysti joko pienentyä tai isontua. Samaten akseleille osuvat kiintotähdet voi muuttua.

Progekartan tulkintaan olen jo jonkin verran päässyt jäljille ja mielestäni siihen liittyvät asemat ovat aika lailla osuvia. Ap-kartoistakaan ei ole vielä kokemusta.

Itse olen jo melko pitkään pitänyt astrologisia huoneita suoraan sanottuna turhina ottaen huomioon lukuisten eri huonejärjestelmien sekamelskan. Olen päätynyt siihen ratkaisuun, että tarkastelen lähinnä kartan geometriaa ja planeettojen suhdetta tärkeimpiin akseleihin (ac, mc, vertex, EQ, polar ascendant etc. ja niiden vastakappaleet). Mutta tämä on vain oma ratkaisuni ja kyllä mää vielä huoneitakin silmäilen. Mutta miksei tuota placiduksen eri tavalla käyttäytymistä pohjoisemmilla alueilla voitaisi vain hyväksyä osaksi tulkintaa? Vaikka systeemi kusee niin eikö ole loogista, että sitä edelleen käytetään riippumatta sijainnista? Jos se kertoo jotain esim. lappalaisten elämäntyylistä, että heillä huoneet on välillä aivan vinksallaan! :crazy2: Ei pahalla lappalaiset. ;D


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: meryem - 25.10.2016 22:32:44
En minäkään noita huoneita tajua. Huomasin, että kirjoitin tuolla placidiuksesta  :2funny: mutta joo toisaalta jos jotain huonejärjestelmää käyttää niin silloin sen voi ajatella osaksi tulkintaa, vaikkei se täysin "toimisi" teknisesti. Jospa lappalaiset on vain niin persoonia.  ;D kokeilin erilaisia karttoja, jos olisin syntynyt Rovaniemellä niin huoneisiin se olis vaikuttanu paljon. Merkit olisi samat. Sen sijaan jos olisin syntynyt Japanissa tai Kaliforniassa niin olisin nousu  :kaksoset:  :'( California dreaming ja  :neptunus: 7.huoneessa

Mutta joo, samankin paikan sisällä voi kellonajalla olla paljon merkitystä varsinkin nopeissa nousumerkeissä.


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: ghede - 27.10.2016 00:29:16
Niin tajusin muuten vasta, että tietysti tuossa relocation kartassahan pitää myös samalla muuttaa syntymäkellonaikaa sen aikavyöhykkeen mukaan mihin maahan muutetaan. Ei siis riitä pelkkä syntymäpaikan muuttaminen. Jos esim. teen relocation kartan Tukholmalle niin syntymäkellonaikaa pitää siirtää myös tunti taaksepäin. Nyt kyllä potuttaa ku ehdin jo tutkailla väärällä tavalla eri paikkojen karttoja. :uglystupid2: Suomen sisällähän riittää pelkkä syntymäpaikan vaihtaminen karttaan.

Mutta siis helpoin tapaa lienee tehdä relocation kartta on, että menee astro.comin extended chart selectioniin ja painaa kohdasta "Default settings, Reference place" kohtaa "Modify reference place", jossa valitsee haluamansa kaupungin. Klikkaa myös rasti pois kohdasta "use birth place." Lopuksi valitsee valikosta "Please select a chart type" kohdan "Relocation chart (needs ref. place)."    

En sitten tiedä kuinka hakuammuntaa sekin on, että yrittää tällä menetelmällä löytää itselleen suotuisan matkustuspaikan. Kartan akseleiden asteet siis muuttuvat ja planeettojen huonesijainnit, mutta ei planeettojen asteet (ei myöskään Kuun, kuten aiemmin virheellisesti totesin).


Otsikko: Vs: Muuton jälkeinen relocation chart
Kirjoitti: meryem - 01.11.2016 21:46:10
Ah, Ghede, niinpä tietysti pitää :uglystupid2: En tuota tajunnut yhtään. Pitääkin laskea uudestaan kartat noille kaupungeille, joita jo katselin. Miksei tuolla menetelmällä voisi pohtia myös matkakohdetta.