Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Arkiviisu - 02.12.2008 14:31:07Otsikko: Astroalkemiaa : JOULUKUUN TEEMA: FASADIN SÄRÖILEMISTÄ
Kirjoitti: Arkiviisu - 02.12.2008 14:31:07
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1710&mforum=uusimaa

http://astrologiaetarot.no.sapo.pt/zodi.jpg

http://www.italiadonna.it/oroscopo/imgs/zodiaco.jpg

Astroalkemiaa
JOULUKUUN TEEMA: FASADIN SÄRÖILEMISTÄ


Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
Joulukuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Satoja vuosia sitten Burman armeijan hyökätessä Bangkokiin, temppelimunkit peittivät arvokkaan, puhdasta kultaa olevan Buddhansa 20 sentin savikerroksella kätkeäkseen patsaan arvon. Viimeiseen mieheen tapettuna, munkit veivät salaisuutensa hautaan. Buddhan kultainen olemus löydettiin vuonna 1957. Paikasta toiseen siirtämisen aikana 2.5-tonninen patsas alkoi säröillä, kun alkoi sataa. Kun johtajamunkki tutki patsasta tuona iltana, hänen taskulamppunsa paljasti sen todellisen luonteen, joka säteili läpi.

Hakkaavaa sadetta seurannut onnettomuustrauma näytti, mistä tämä patsas todellisuudessa oli tehty. Ja näin on meidän hauraiden ihmistenkin laita. Viime kuussa Uranuksen (säröt) oppositio Saturnukseen (savi) yhdessä kuoleman ja uudestisyntymän Skorpionienergian kanssa laittoi monet meistä suuren muutosajan läpi. Jotkut meistä kokivat katastrofaalisia menetyksiä, toiset toivottivat tervetulleeksi uudet alut. Entisaikojen alkemistien tapaan olemme muuntaneet lyijyä kullaksi ja olemme nyt valmiina paljastettaviksi.

Häivyttyään Skorpionin varjoista, aurinko ja Merkurius siirtyivät Jousimieheen 22.11. Tunsitteko energian vaihtuvan syvästä, synkästä vedestä estottomaan tuleen? Eikä yhtään liian pian, mitä minuun tulee. Jousimiehen uusikuu 27.11., joka osuu vain kolme tuntia sen jälkeen, kun muutosagentti Uranus lakkaa perääntymästä viiden kuukauden jälkeen, on salama, mikä rikkoo fasadin paljasten oikean arvomme. Valmistaudu lähtemään liikkeelle siellä, missä Uranus on kartallasi. Pysy joustavana, ota huomioon vaistosi ja surffaa aalloilla uudelle rannalle.

On sopivaa, että uusikuu osuu kiitospäivään, koska meillä on paljon kiitettävää. Olemme astuneet Maya-kalenterin kuudenteen päivään, vuoden valotulvaan missä voimme lopulta ilmentää ne visiot, joita olemme hautoneet siihen saakka, kunnes "aika on oikea". Tuo aika on nyt! Tätä uraauurtavaa teemaa vahvistaa ensi vuoden mahtava yhtymä Jupiterin (positiivinen energia) ja Neptunuksen (unelmat) välillä edistyksellisessä Vesimiehessä (lisää tästä euforisesta aspektista myöhemmin). Uuden presidenttimme johdolla, joka on nouseva Vesimies, meitä kannustetaan yhdistymään kestävän tulevaisuuden luomiseen - vaikka entinen romahtaakin pois.

Kun käytännöllinen Saturnus jatkaa oppositiossa innovatiivisen Uranuksen kanssa, monista "marginaaliajatuksista" tulee valtavirtaa - alkoholipohjaisista polttoaineasemista ja autokattojen aurinkopaneeleista olkipaalikoteihin ja luonnollisiin bambulaattioihin. Näiden planeetta-aspektien indikoimat nopeat teknologiset innovaatiot tekevät vallankumouksen kaikessa terveydenhoidosta kommunikointiin.

Täysikuu tehdessään neliötä Uranukseen 12.12. jatkaa saven rikkomista talousfasadissa - paljon samalla tavalla kuin täysikuu 15.9., mikä järkytti osakemarkkinoita. Menkää vain sen mukana, mikä on puhdasta kultaa. Mikään planeetta ei peräänny joulukuussa, näin voidaan vain edistyä. Kuitenkin Saturnus hidastaa, kun se valmistautuu aloittamaan perääntymisen 31.12., mikä kestää toukokuun keskivaiheille saakka. Saturnus sanoo: "Älä hyppää syvään päähän - erityisesti hurjan täysikuun aikana - ota oma aikasi ja varmista, että sinulla on luja perusta, ennen kuin siirryt eteenpäin." Jos mahdollista, suunnitelkaa hillittyjä uuden vuoden juhlia lähellä kotia, sen sijaan että taistelette raivokkaita ihmisjoukkoja tai lentoaikatauluja vastaan.

Sanokaa kiitosrukous uuden kuun aikaan 27.11. säröistänne ja haavoistanne - ne päästävät kultaisen olemuksenne loistamaan läpi. Pyytäkää, että kaikki fasadit, jotka kätkevät "todellisen sinän", putoavat pois - ylipainosta valheelliseen mahtailuun. Paistatelkaa sitten todellisen, kultaisen luontonne autuudessa. Tähdätkää Jousimiehen avulla korkeaan päämääräänne ja tietäkää, että koko luonto tukee osumistanne kohteeseen. Antakaa jumalaisen rakkauden ja inspiraation virrata lävitsenne ja muotoilkaa maailmanne uudeksi.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!

http://www.photodom.com/new_fotos/2007/12/14/586729.jpg