Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Onnistumisia menestyksen tiellä => Aiheen aloitti: Hiisitär - 29.02.2008 23:29:47



Otsikko: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Hiisitär - 29.02.2008 23:29:47
Tämä olisi sopinut hyvin Henkimaailman osioonkin, mutta koska monet (minä mukaanlukien) kokevat usein, että elämää olisi helpompi muuttaa paremmaksi, jos vain olisi rahaa tarpeeksi, on tämä pieni neuvo paikallaan onnistumisen ohjeeksi!


HARJOITUS RAHANKIERRON VAHVISTAMISEKSI
Abrahamia kanavoineet Esther and Jerry Hicks
spiritlibrary.com
22.2.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine, muokannut Matti


 
VIERAS:
Jos yrittää luoda jotakin, tai luo ja kohdistaa energiaa tuohon pyörteeseen ja on tietty asia, jota tarvitsee saada - se on raha. Ok, inhoan sanoa tämän, mutta kyse on rahasta. Jos sanoo, että aion luoda jonkin, mutta täytyy laittaa jokin aikaraja, koska…
 
ABRAHAM:
Tarvitset sitä.
 
VIERAS:
Juuri niin, koska ei voi saada jotain ilman tuota rahaa. Onko se itsensä jalkaan ampumista?
 
ABRAHAM:
Tavallisesti. On yksi juttu. Monet ihmiset, jotka opettavat tavoitteen asettamista, sanovat: "Aseta tavoitteesi", ja sillä he tarkoittavat sen päättämistä, mitä haluat ja milloin haluat. No, tämän etuna on että se tekee asiasta todellisemman. Jos voit sanoa "kuukauden päästä" tai "vuoden päästä", se antaa sinulle konkreettisen tunteen. Haittana on, että jos et ole tehneet tätä koskaan kaikkien 29 vuotesi aikana ja nyt sanot: "Aion tehdä tuon kahden kuukauden tai kuukauden tai kuuden kuukauden päästä", niin romutat tarkoituksesi, koska heität sen päälle epäilyksen. Pyydät värähtelyiltään jotain sellaista, mihin et usko, joten joka kerta ajatellessasi asiaa negatiivinen uskomus nostaa rumaa päätään.
 
Sinun siis kannattaa vain kiinnittää huomiota siihen tapaan, jolla tunnet. Jos sanot: "Haluan saada sen" tai "Minun on saatava se ja nopeasti", ja sinusta tuntuu epämukavalta, niin tiedä, että mitä tahansa teetkin, se ei toimi sinulla. Sitten kun alat puhua siitä, miksi haluat sen, alat teeskennellä sen jo tapahtuneen tai alat kuvitella sen jo tapahtuneen ja tunnet tuon epämukavuuden vähän helpottavan, olosi alkaa olla vähän kevyempi asian suhteen, niin nyt tiedät, että energia virtaa.
 
Sitten seuraavan kerran ajatellessasi asiaa saatat joutua käymään taas läpi saman prosessin epämukavuuden tunteesi helpottumiseen. Mutta ei tuon energian muuntaminen- solmu vatsassasi - muuntaminen vaadi kovin montaa kertaa, ennen kuin olet muuttanut perusvetovoimaasi suhteessa tuohon asiaan. Eikä vaadi kovin paljon ennen kuin jotain alkaa irrota. Toisin sanoen, maailmankaikkeus antaa sinulle sen käänteen, jonka energiasi nyt ansaitsee. Emmekä tarkoita tätä minään tuomitsevana sanana.
 
Joku sanoi: "Tässä ei ole mitään oikeudenmukaisuutta." Ja me sanomme, että äärimmäinen oikeudenmukaisuus vallitsee. Kaikki te saatte juuri sen mitä ansaitsette, eli saatte juuri sen, mitä omana värähtelynänne annatte. Leikkikää siis vain ajatuksella. Ajatelkaa ja tuntekaa, ajatelkaa ja tuntekaa, ajatelkaa ja tuntekaa...
 
Jos on jotain mitä todella haluat, kuten sanoessasi "rahaa"… Toisin sanoen, olit melko nolona jo puhuessasi siitä, koska vkoit miten negatiiviselta sinusta alkaa tuntua edes ajatellessasi rahaa. Annamme sinulle nyt käytännöllisen ja nopean näkemyksen tähän. Joka kerta, kun kulutat rahaa johonkin, ole kiitollinen siitä, että sinulla on sitä kulutettavanasi. Vaikka ajattelisitkin käyttäväsi sitä tyhmästi, vaikka sinun ei pitäisi käyttää sitä tähän ja sinun pitäisi säästää se johonkin muuhun ja vaikka kuluttamisesi tyhjentää tilisi saldon epämukavan pieneksi, niin ole kiitollinen siitä, että sinulla on sitä kuluttamiseen. "Olen hyvin tyytyväinen käyttäessäni tämän rahan."
 
Puhutaanpa nyt hetken aikaa kymmenyksien antamisesta. Monet kysyvät siitä, koska heille on kerrottu, että kymmenyksien antamisesta on etunsa. Ja yleensä näin sanovat ne, jotka saavat kymmenyksien antamisesta etua. Toisin sanoen: "Kymmenyksien antaminen on hyvä asia, anna rahasi meille ja elämäsi paranee" - on yleinen kuva tilanteesta. Kymmenyksien antaminen on hyödyllistä, koska jos teistä tuntuu niin yltäkylläiselle, että teillä on ylimääräistä, mitä ette tarvitse - saatte ylimäärän hyvinvoinnin värähtelyä. Toisin sanoen, "Minulla ei ole ainoastaan riittävästi rahaa tarpeisiini, vaan minulla on ylimääräistä", ja se on sellaista hyvinvoinnin värähtelyä, joka sallii rahaa virrata lisää.
 
Niinpä kannustamme teitä antamaan kymmenyksiä vaatetilillenne, lomatilillenne, erikoisravintolassa syömistilillenne. Toisin sanoen, teidän ei tarvitse antaa kymmenyksiä jollekin kirkolle tai gurulle. Antakaa kymmenyksiä itsellenne ja pääskää asenteeseen, että teillä on ylimääräistä. Toisin sanoen, "en ainoastaan pysty tyydyttämään perustarpeitani, vaan minulla on ylimääräistä, jolla voin tehdä muita asioita", se on yltäkylläisyyden, ylimäärän värähtelyä.
 
Voit päästä tähän virtaan mukaan välittömästi katsomalla henkilökohtaista omaisuuttasi ja huomaamalla miten monia sellaisia asioita sinulla on, jotka maksavat rahaa. Minulla on… laske yhteen, minkä arvoisia tavarasi oikeastaan ovat. Toisin sanoen, olen kuluttanut rahaa… lisää yhteen miten monia aterioita olet syönyt, miten paljon rahaa olet käyttänyt ruokaan, joka on jo nautittu, mikä ei ole enää varallisuutta. Ymmärrätkö, mihin pyrimme? Kun alat ajatella kaikkea sitä rahaa, mikä on kulkenut käsiesi läpi, saat tunteen runsaasta rahamäärästä, joka on tullut ja mennyt, tullut ja mennyt, tullut ja mennyt.
 
Se mikä saa monet teistä tuntemaan rahan puutetta, on se ettei teillä ole suurta rahakasaa jossain. Me sanomme ettei se ole mikään ongelma. Teillä ei ole suurta rahakasaa jossain. Teillä ei ole suurta energiakasaa jossain. Se ei ole sitä varten. Rahan voima on sen käyttämisessä, sisään ja ulos, sisään ja ulos, sisään ja ulos. Sen sijaan että tunnette puutetta, koska ei ole ylimääräistä rahaa, vain nauttikaa kaikesta rahasta, sisään ja ulos, sisään ja ulos, ja saatte tunteen että "raha on vain energiaa", se on vain kuin happea - sitä on aina. Sitä on niin paljon, kuin koskaan tarvitaan - ja voit aloittaa määrittelemällä, mitä teet sillä: "Jos minulla olisi ylimääräistä 100 euroa, tekisin sitä ja sitä."
 
Prosessi, jonka olemme nähneet toimivan uskomattoman hyvin, on laittaa 100 euroa taskuunsa. Etsi se jostain, laita se taskuusi ja huomaa, miten monia sinua miellyttäviä asioita voisit tehdä sillä, jos todella haluaisit. Joku sanoi: "Abraham, et ole tainnut olla viime aikoina täälläpäin, koska 100 eurolla ei kovin pitkälle pötkitä." Ja me sanomme, että jos kulutat sen 1000 kertaa tänään ajatuksissasi, olet heijastanut 100.000 euroa. Toisin sanoen, "Ostaisin tuon, voisin ostaa tuon... Voisimme syödä täällä... Voisimme tehdä tätä... Voisimme olla siellä... Se olisi käsiraha tuosta..." Ymmärrätkö, mihin pyrimme?
 
Kun ajatuksissa heijastat näin, siinä on jotain sellaista kuin todella olisi se raha - se tuntuu todelliselta. Se ei ole enää mielikuvitusta. Toisin sanoen, "minulla on se". Voit myös ottaa sen käteesi ja katsoa sitä. Voit nähdä jotain ikkunassa ja sanoa: "Jos todella haluaisin, jos todella haluaisin tuota enemmän kuin sitä hyvinvoinnin tunnetta, jonka 100 euroa taskussani minulle antaa, niin voisin vaihtaa sen välittömästi."
 
Mutta jos pidät 100 euroa taskussasi ja ajatuksissasi kulutat sen aina vain uudestaan, niin avautuu energiapyörre. Toisin sanoen, kun ajatuksissasi käytät tuon rahan, tuot asian ajatuksissasi sisään, kun ajatuksissasi kulutat sen, tuot asian ajatuksissasi sisään, kun ajatuksissasi kulutat sen, tuot asian ajatuksissasi sisään, kunnes pian se tulee fyysisesti luoksesi. Pian se tulee fyysisesti sisään ja menee fyysisesti pois, tulee fyysisesti sisään ja menee fyysisesti pois, mutta sinun on ensin aloitettava sen heijastaminen ajatuksissasi. Sitten ennen kuin huomaatkaan, sinulla on enemmän rahaa  kuin tiedät kulutuskohteita. Oikeasti, emme laske leikkiä kanssasi. Tästä tulee uusi prosessi sen määrittelemiseksi, mitä aiot tehdä rahalle. Toisin sanoen, hallinnoida rahaasi, antaa sen virrata, pitää hauskaa sen kanssa, viedä sitä pankkiin. Hyvä.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Elämänilo - 01.03.2008 00:07:30

Hei "AthaMaarit"

Kuulostaa hyvältä ja järkevältä keinolta.

Ajatuksistahan muodostuu ajatusolentoja
- hyvistä ajatuksista hyviä ja pahoista pahoja

************

Itse halusin ennen hankkia kaikenlaista
- nykyisin en halua mitään turhaa

Kotona minulla on aina "paljon" rahaa
- pidän ne Feng Shuin raha-alueella
- laitan sinne kaiken ylimääräisen
ja otan siitä tarvittaessa

Minulla ei ole koskaan rahasta pulaa
- ihmeellistä, mutta totta

Tämän keinon myötä,
lakkasin ajattelemasta rahan loppumusta
ja nykyisin minulla on aina tarvittava määrä
rahaa käytettävissäni


:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 01.03.2008 11:13:45
Tämä muistuttaa yhtä valkoisen magian rituaalia.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Riitta - 01.03.2008 23:24:05
Ei tama mitaan valkoista magiaa ole-vaan ihan patevaa ajattelua-itse olen tehnyt melkein tietamatta tata ajattelua-jos minulla olisi ylimaaraiset 50000 Euroa-tekisin niin ja nain-USKOKAA se toimii..jatkampa haaveilua- vaan lisaa..nollia


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: jossujoonas - 03.03.2008 01:14:29
Hei Elämänilo!

Missä se Feng Shuin rahan alue sijaitsee?. Voisin kokeilla. ;) Olen kyllä kuullut Feng Shuista mutten ole ehtinyt tutustua tarkemmin. Sen verran tiedän, että ulko-ovea vastapäätä kannattaa sijoittaa peili. Se estää pahojen voimien sisäänpääsyn.
Kiitos jo etukäteen!!
PS. Muitakin vinkkejä sisustuksesta/harmoniasta saa tiedottaa.
 eija


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Elämänilo - 03.03.2008 01:36:58
Hei Elämänilo!

Missä se Feng Shuin rahan alue sijaitsee?. Voisin kokeilla. ;) Olen kyllä kuullut Feng Shuista mutten ole ehtinyt tutustua tarkemmin. Sen verran tiedän, että ulko-ovea vastapäätä kannattaa sijoittaa peili. Se estää pahojen voimien sisäänpääsyn.
Kiitos jo etukäteen!!
PS. Muitakin vinkkejä sisustuksesta/harmoniasta saa tiedottaa.

Hei "jossujoonas"

Itse en laittaisi tavallista peiliä kohti ulko-ovea
- tällekin on tarkempi ohje
- liitteen peilejä voi käyttää ovea vastapäätä


Maine ja kuuluisuus 9, on varallisuus alue

http://www.nic.fi/~kirsini/bagua.html

http://www.anjabanks.com/fsneuvoja.htm


:smitten: Elämänilo



Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.03.2008 12:41:45
Ei magiassa mitään pahaa ole, Athan vinkki on erittäin samanlainen kuin eräs rituaali. Tosin en tiedä toimiko se, mutta se oli juuri tuo että raha palaa takaisin käytettyäsi sen.   ;)


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Ajatus - 03.03.2008 14:17:22
Rahakin on vain materialisoitunutta energiaa. Tuo AthaMaaritin laittama juttu oli mielenkiintoinen, täytyypä alkaa testata. :) Ajatuksillaan ja asenteillaan voi todellakin vaikuttaa siihen, miten rikkaaksi elämänsä kokee.

Muistelen tästä aiheesta lukeneeni joskus myös sellaisen ajatuksia herättävän kirjan kuin Raha ja elämäntehtävä (http://www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789529676095&CustID=55c37782d9bfa95e245d7cbd6966b100)/Sanaya Roman ja Duane Packer.

Tuosta feng shuista sen verran, että itsekin olen lukenut, ettei ainakaan eteiseen pitäisi laittaa peiliä suoraan ulko-ovea vastapäätä, koska oman peilikuvansa näkeminen heti sisään astuttuaan vaikuttaa epäsuotuisasti, ikään kuin "heittää" ihmisen takaisin. Sen sijaan olen ymmärtänyt, että peili esim. talon ulkopuolelle sijoitettuna kyllä feng shuin mukaan heijastaisi huonot energiat pois.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: jossujoonas - 03.03.2008 15:50:37
Kiitosta kaikille tiedoistanne!


Hyvä tuo "miesjuttu" :D  Heh Hee.....

T. eija


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Asterix - 04.03.2008 04:27:41

Juo ne kauniiksi?


Heh...! :D

http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/drinking_impairs-1.jpg (http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/drinking_impairs-1.jpg)

Ei yhtään pöllömpi idea...  :2funny:



Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.03.2008 09:57:21
elwyn

älä viitti, tiedän kenen kanssa on kipinää ja sielua, mutta se ei olekaan yhden yön juttu. ei jutut oikeen jää yhteen yöhön jos on kipinää.. voi voi..

raha, joo se rahakirja takaisin siltä (selvästikin olis pitänyt oppia kun ei kehtaa vastata pikku velastaan).. koetin opettaa sitä, onko se niin uppiniskainen että pitää aina tulla joku kriisi..

eli let´s see


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Hiisitär - 04.03.2008 11:42:50
No niin, no niin! Nyt stoppi tähän, muuten aihe karkaa ihan totaalisesti hanskasta. Aiheenahan oli se, miten saat rahan kiertämään, ei se, miten saat miehet kiertämään ;D Jos haluatte keskustella miesten universaalista (ja käsittämättömästä) kiertokulusta aloittakaapa oma ketju. ;)

Kokemuksia siitä, miten raha on lähtenyt kiertoon tai miten itse suhtaudutte rahaan tai pidätte hyvää suhdetta rahaan yllä, saa kirjoitella! Se olisi jopa erittäin suotavaa.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Arkiviisu - 04.03.2008 12:57:37
:D :smitten: :-* :smiley6600:


"MITEN TULLA MONIMILJONÄÄRIKSI"

Gillian MacBeth-Louthan

www.theQuantumAwakening.com

Marraskuu 2006

Suomennos Matti

Jokaisen uuden päivän ensimmäisellä hengityksellä hengitä sisään Ykseyttä, Maailman kaikkien universumien runsautta. Hengitä sisään kaikkea rakkautta ja valoa ja naurua ja hyvää. Jokaisen alkavan päivän ensimmäisellä hengityksellä hengitä sisään sydämesi toiveita ja kaikkien tarkoitustesi todellistumista.

Hengitä sisään "miljoonailmaa" (englanniksi "million-air", joka ilman väliviivaa on sama sana kuin miljonääri) - sano itsellesi: "Minä hengitän miljoona-ilmaa".

Tai jos englanti on sinulle luonnollista, voit sanoa sen myös "I am breathing million air".

Käytä hengitystäsi luomisen välineenä, sillä jokainen hengitys tuo sinut kaikkeuden kotiisi. Tässä kaikkeudessa elää suuri mahdollisuus, sisäänpääsy luomisen ovelle. Käytä jokaista hengitystä parantavana kokemuksena, hengitä syvään sisään sitä mitä haluat luoda. Jokaisen toiveen siementäessä luomista hengityksesi kautta ankkuroi se kehoosi, energiakenttääsi ja Maan päälle.

- Hengitä toivettasi sisään ja ulos kolmasti nenän kautta.
- Hengitä toivettasi sisään ja ulos kolmasti suun kautta.
- Hengitä toivettasi kolmasti sisään nenän kautta ja ulos suun kautta.
- Hengitä toivettasi kolmasti sisään suun kautta ja ulos nenän kautta.

Jokainen hengitystapa vaikuttaa kehoon, mieleen ja henkeen omalla tavallaan, antaen sinulle yhteyden kaikkiin mahdollisuuksiin. Hengitä tietoisesti sisään sitä energiaa, jota haluat syleillä, olipa se vaurautta tai terveyttä, nuoruutta tai rakkautta. Koko elämä on ovellasi jos sen niin näet. Elämä odottaa ohjeitasi. Hengitä sisään toivettasi, hengitä sydämesi kaipausta. Hengitä jumalallisen syvään.

_____

MESTARI KUTHUMIN PÄIVITTÄISET RUNSAUSOHJEET

Rakastettu, kun energiasi on liitetty kvanttivalon kenttään ja puhtaan rakkauden runsauden verk­koon kuudennessa ulottuvuudessa, on elintärkeää että pidät energiasi jatkuvasti positiivisena. Tavoittele joka päivä sitä, että kokemasi valo muodostuu elämäsi pääasiaksi.

1) Aamulla herättyäsi varaa 10 minuuttia runsauden ilman hengittämiselle. Syvä sisään- ja uloshengitys avaa muiston tekemistäsi vaurauden visualisaatioista ja laukaisee yltäkylläisyyden ehtymättömyyden assosiaatiot. Tunne miten runsaus virtaa sisäänhengityksen mukana sinuun ja uloshengityksen mukana sinusta maailmaan, ja samalla tunne olevasi runsaus.

2) Aloita päiväsi luominen tavoitteellisesti heti aamusta alkaen. Muista kultaisen valon maailma ja tutki päiväsi suunnitelmia (voit katsoa kalenterista) ja ajattele ja tunne mitä rakastat kokea päiväsi aikana. Aseta tavoitteeksesi että kaikki tehtäväsi muuttuvat riemuk­kaiksi. Näin elämässäsi ja asenteissasi tapahtuu no­peasti merkittäviä muutoksia.

3) Palvelemisen polkusi laajenee ja sinua vaaditaan tekemään vain mitä teet parhaiten, kaikesta sydämestäsi ja koko sielustasi. Kun rakastat sitä mitä teet, Jumala pitää lopusta huolen. Vakuuta joka päivä itsellesi - vähintään 22 kertaa: Minä saan rakastaa sitä mitä teen, ja Jumala on tarkoittanut minut tekemään asioita joita rakastan."Voit myös jakaa edellisen lauseen kahteen osaan ja lausua erikseen 22 kertaa: ”Minä rakastan sitä mitä teen,” ja 22 kertaa: ”Minä teen sitä mitä rakastan.”

(Kokeile joskus vaihtaa edellisessä verbi "teen" verbiin "luon".)

Laadi lista asioista, joita haluat muuttaa. Luo jokaisesta aina samanlainen positiivissävyinen vah­vistava ajatus, ja elämäsi muuttuu riemukkaaksi ja mielenkiintoiseksi.

Pidä yllä uuttaa runsauden akseliasi. Pidä elävänä yhteyden tunne kuudennessa ulottuvuudessa kokemaasi Jumalalliseen virtaavaan rakkauteen. Vietä aikaa tässä kuudennen ulottuvuuden kvanttivalon kultaisessa kentässä ja muistuta itseäsi tälle päivälle asettamistanne tavoitteista ja anna oppaittesi johdattaa itseäsi huomion kohdistamisessa. Luo mielikuvituksesi ja tunteittesi avulla yhteydessä tähän kuudennen ulottu­vuuden kultaiseen kvanttimaailmaan.

Huomaa, ota vastaan ja arvosta pieniäkin runsauden merkkejä. Niistä kasvaa nopeasti suurempia virtoja.

Ota mahdolliset vastoinkäymisiltä tuntuvat tapahtumat vastaan puhdistumisen merkkeinä. Sinä itse päätät miten eri tapahtumat vaikuttavat tulevaan kehitykseesi ja kasvuusi.

Usko ja luota. Sinua siunataan. Luota näkymättömiin käsiin, jotka sinua kannattavat, ja tiedä että et ole koskaan yksin. Henkiset ystäväsi ovat aina kanssasi. Näe ja tunne runsautta kaikkialla ympärilläsi, kosketa sitä mitä rakastat.




Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: jossujoonas - 16.03.2008 21:04:00
Hei Elämänilo!

Missä se Feng Shuin rahan alue sijaitsee?. Voisin kokeilla. ;) Olen kyllä kuullut Feng Shuista mutten ole ehtinyt tutustua tarkemmin. Sen verran tiedän, että ulko-ovea vastapäätä kannattaa sijoittaa peili. Se estää pahojen voimien sisäänpääsyn.
Kiitos jo etukäteen!!
PS. Muitakin vinkkejä sisustuksesta/harmoniasta saa tiedottaa.

Hei "jossujoonas"

Itse en laittaisi tavallista peiliä kohti ulko-ovea
- tällekin on tarkempi ohje
- liitteen peilejä voi käyttää ovea vastapäätä


Maine ja kuuluisuus 9, on varallisuus alue

http://www.nic.fi/~kirsini/bagua.html

http://www.anjabanks.com/fsneuvoja.htm


:smitten: Elämänilo[/center



Hei ja Kiitos ELÄMÄNILO


Sain siivottua ja vein 6 pussia roinaa roskiin!! Ihanan puhdasta ja raikasta!
Se Bagua mietityttää.... Onko TAICHI  kodin keskikohta ja alapuolella oleva neliö esim eteinen?. Siten vois ajatella huoneiden kiertävän?. Olenko ihan hakoteillä?

Kiitos  T. eija


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Elämänilo - 16.03.2008 21:14:34
...
Se Bagua mietityttää.... Onko TAICHI  kodin keskikohta ja alapuolella oleva neliö esim eteinen?. Siten vois ajatella huoneiden kiertävän?. Olenko ihan hakoteillä?

Hei "jossujoonas"

Laitan Bagua-kartan liitteeksi
- alue 1 = eteinen tai pohjoinen,
riippuen minkä koulukunnan oppia noudatat
- itse laitan 1-alueen kohti pohjoista



:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: jossujoonas - 16.03.2008 21:22:44


Kiitos taas!

Alan kattelemaan... Ja suunnittelemaan...   ;)


eija


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Theus - 12.05.2008 14:43:21
Mi-nä o-len ri-kas.  :-*


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Ikuinen Trikki - 14.05.2008 10:01:39
Houmenta!

Aiheeseen liittyen on tehty myös dokumentaarinen elokuva, The Secret. Dokkarin amerikkalaistyyli pistää hieman hymyilyttämään, mutta ihan asiallinen juttu kuitenkin. Kannattaa googlettaa "The Secret movie", tai jotain. Itse dokkarin kotisivuilta sitä ei vissiin pysty tsiigailemaan, mutta Youtubelta tai Googlevideolta löytynee.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Mio - 15.05.2008 12:58:19
Jakamalla sen sitä tarvitseville eteenpäin. Tämä funktio toimii samoiten myöskin muodossa tai toisessa vaikkei se hetkellisesti sille vaikuttaisikaan.. Sisällön anti on se juttu!

Rahaakaan sinällään ei tarvita kuhan antaa maailmalle sydämestään.. Siinä piilee rikkauden eräs arvoitus ja siksi persaukisena olemisessa onkin puolensa kun voi antaa kaikkensa ei-mistään...

Mitäänhän täällä kun emme kuiteskaan loppupeleissä omista..  :police:

Maailma tuppaa tuomaan minkä se vie mutta vaan uudistuneemmilla tavoilla...


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Ippuska - 15.05.2008 17:33:14
Jakamalla sen sitä tarvitseville eteenpäin. Tämä funktio toimii samoiten myöskin muodossa tai toisessa vaikkei se hetkellisesti sille vaikuttaisikaan.. Sisällön anti on se juttu!

Rahaakaan sinällään ei tarvita kuhan antaa maailmalle sydämestään.. Siinä piilee rikkauden eräs arvoitus ja siksi persaukisena olemisessa onkin puolensa kun voi antaa kaikkensa ei-mistään...

Mitäänhän täällä kun emme kuiteskaan loppupeleissä omista..  :police:

Maailma tuppaa tuomaan minkä se vie mutta vaan uudistuneemmilla tavoilla...
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Sanna - 15.05.2008 19:16:47
http://www.heinola.org/~patato/secret.pdf


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.11.2008 09:59:36
Millionaires Focus on Freedom
by Jay MacDonald
Monday, October 29, 2007
provided by

Want to get to the top financially? Take advice from those who are already there.

At a glance

Name: Keith Cameron Smith
Hometown: Ormond Beach, Fla.
Education: Calvary Christian Academy, Ormond Beach, Fla.

Career highlights:





Author of the national best-seller, "The Spiritual Millionaire" and "The Top 10 Distinctions Between Millionaires and the Middle Class"
Entrepreneur and self-made millionaire at age 33
Hosted "Flames of Truth," a motivational radio program, for five years
Hosts seminars and teaches success principles to individuals, churches and companies across America

Financial guru Keith Cameron Smith, author of the best-selling "The Spiritual Millionaire" and himself a self-made millionaire at age 33, invested $100,000 and two years of his life to meet face-to-face with some of the world's wealthiest people to learn what makes them tick.

More From Bankrate.com:

• What’s the Best Advice You've Gotten?

• Retired RVers Make Travel a Way of Life

• Half of Investors Confused. Is the Other Half Lying?

 

Overwhelmed by the life lessons they imparted, Smith holed himself up in a North Carolina cabin and, in one week, distilled their wisdom into a 100-page crib note for successful thinking, "The Top 10 Distinctions Between Millionaires and the Middle Class."

Some of the distinctions are commonsensical (millionaires think long-term, the middle class, short-term; millionaires take risks, the middle class avoids risk). Others are quite illuminating (millionaires ask themselves empowering questions, the middle class ask themselves disempowering questions; millionaires learn and grow, the middle class, not so much).

Smith, who became independently wealthy with a string of furniture stores in his hometown of Ormond Beach, Fla., continues to seek opportunities in networking and real estate as he travels the country teaching financial success principles to individuals and companies.

As part of our Financial Literacy tuneup, Smith shares with Bankrate his insights into how to think like a millionaire.

You were not born wealthy.

(Laughs) Oh no. I grew up on the lower end of the middle class. My dad never made more than $25,000 a year. He sold auto parts to different garages. He had different routes to a couple of different towns around Florida.

Did you attend college?

I went to college for two weeks and said that's not for me. I'm on the list of millionaires that just did it in the real world and didn't go to school. School is phenomenal for some people. Some people absolutely need to go to school as part of their purpose. But some people don't need to go to school. They don't need to get a good job so the government or your corporation can take care of you, because as we know, that formula doesn't work anymore.

When you go through failures like I have and like other millionaires have, you learn something on an emotional level that you cannot learn when you go to college. When you get intellectual knowledge from a book or a lecture, it's not the same as investing money in something and then seeing all that money disappear. When you learn something on an emotional level, that is what really starts making you stronger.

Your original goal was to be a golf pro, right? What happened?

I had an apprentice position at the LPGA International in Daytona Beach when they first got started. I helped them get their pro shop up and running and I had my handicap down to about a four and I thought for sure I was going to pursue golf as a career. I took the PAT, the player's ability test, a couple of times; that's where you have to play a couple of rounds and shoot like 150 between two rounds of golf. And I could never do it; my nerves just couldn't handle it. But that was one of the turning points in my life. I sat down with the pro there at the time and asked how long it was going to be before I could really start making good money. I was making $20,000 a year as an apprentice. He said, "I'm going to be honest with you, it's going to be at least five or six years before you can move up." And I said no way, I'm not going to sit here and make $20,000 a year for five or six years.

How did you lift yourself out of the middle class?

Education. I started learning, but it wasn't education in the school system. It was education from my real-world experience as an entrepreneur and taking risks and having some good successes and some failures, too. Those are always tough when you go through them, but I honestly can say, thank God for those, too. Because those are the situations I really learned the most from, so I had some new knowledge to apply on the next endeavor.

Your book seems to strip down dozens of motivational books to their essence.

What I tried to do in my book was to stay away from specific areas like real estate or stocks or small businesses and instead encourage people to pursue their own passion to create wealth. What would they love to do to wake up and make money every morning? That's the key to it. By far, one of the biggest things I learned talking to all these millionaires was they really enjoyed whatever they were doing.

You maintain that the wealthy expect different things from money than the rest of us. How so?

The very poor and the poor are stuck in survival mode; they just want to survive. The primary goal of middle-class people is comfort; I just want to have enough; I just want to be comfortable. When you get into the rich and the very rich, their primary goal is freedom; I'm going to do whatever it takes to experience freedom. That's the biggest difference. It's OK to have a plan for survival, it's OK to have a plan for comfort, but just make sure that most of your mental energy is focused on freedom. Then you'll start experientially understanding the old saying, "Seek and you will find." If you seek to survive, you will. If you seek to be comfortable, you will be. But if you seek freedom, you will find it. It just takes longer to create freedom in your life than it does to create survival. Does it take longer to grow a weed or an oak tree? Financial freedom is like an oak tree, where survival or comfort is like growing a weed or a little bush; it doesn't take too long.

Do you remember when you turned the corner and began to think like a rich man?

Yeah, I do. I can remember banging my head against the inside of an elevator. I had just worked 11 hours at a golf course as an assistant pro and I was going to work at a high-dollar restaurant that night from 7 until midnight, and I was banging my head against the elevator, thinking, "God, there's got to be an easier way to make money than this." Shortly after that, I decided I was done working for somebody else. I was going to learn how to earn profits. That has made all the difference. From the age of 15 to 25, I worked for wages. At 25, I started working for profits, and at 33, I became a millionaire for the first time.

Your book seems to strip down dozens of motivational books to their essence.

What I tried to do in my book was to stay away from specific areas like real estate or stocks or small businesses and instead encourage people to pursue their own passion to create wealth. What would they love to do to wake up and make money every morning? That's the key to it. By far, one of the biggest things I learned talking to all these millionaires was they really enjoyed whatever they were doing.

You maintain that the wealthy expect different things from money than the rest of us. How so?

The very poor and the poor are stuck in survival mode; they just want to survive. The primary goal of middle-class people is comfort; I just want to have enough; I just want to be comfortable. When you get into the rich and the very rich, their primary goal is freedom; I'm going to do whatever it takes to experience freedom. That's the biggest difference. It's OK to have a plan for survival, it's OK to have a plan for comfort, but just make sure that most of your mental energy is focused on freedom. Then you'll start experientially understanding the old saying, "Seek and you will find." If you seek to survive, you will. If you seek to be comfortable, you will be. But if you seek freedom, you will find it. It just takes longer to create freedom in your life than it does to create survival. Does it take longer to grow a weed or an oak tree? Financial freedom is like an oak tree, where survival or comfort is like growing a weed or a little bush; it doesn't take too long.

Do you remember when you turned the corner and began to think like a rich man?

Yeah, I do. I can remember banging my head against the inside of an elevator. I had just worked 11 hours at a golf course as an assistant pro and I was going to work at a high-dollar restaurant that night from 7 until midnight, and I was banging my head against the elevator, thinking, "God, there's got to be an easier way to make money than this." Shortly after that, I decided I was done working for somebody else. I was going to learn how to earn profits. That has made all the difference. From the age of 15 to 25, I worked for wages. At 25, I started working for profits, and at 33, I became a millionaire for the first time.

Some people reject the idea of wealth, "It's lonely at the top" and so forth. What do you say to them?

A lot of people are still stuck in the comfort mode, they just want to have enough, and they think if they pursue all that money, they'll lose their family; they'll lose their health. That's not me at all. God, family and finances are my priorities. I never wanted to be somebody that went after financial freedom and lost my health or lost my family. I refuse to go down that path. But I've known people that do that. They put money as such a high priority in life that they lose the things that matter most. But if you keep your priorities in order and focus on financial freedom, it's a wonderful world. I love people and I use things. There are some millionaires out there that love things and use people and that is definitely the wrong formula.

Do you manage your own money?

I did everything on my own, yes. I never went to a professional to handle my money for me. What I've come to find out is, while some of those guys are great, a lot of those guys just put on a front; they're making $50,000 a year and they're trying to tell someone who is making a million dollars a year how to invest their money and they really don't know; they're just doing what they've been told to do. I'm not knocking anyone; if you're going to use one, make sure you find a good one who is doing very well financially themselves.

What do you see yourself doing 10 years from now?

There are some things we do for money that are only good for a certain season. That's why we have to keep our eyes open for new opportunities. I'm constantly polishing my portfolio and looking at different forms of income. I never got heavily involved in the stock market. I am still dabbling in real estate but nothing real serious right now. I'm still a young entrepreneur. I still have a lot to learn. I haven't mastered all those principles; I'm still living them on a daily basis. When I focus on them, it seems like opportunities come my way and I make some better decisions. It's not just about the money, it's about the learning process.


Copyrighted, Bankrate.com. All rights reserved.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: T-H - 28.12.2008 12:00:49
Jotta minä voisin toteuttaa erään kauan mielessäni olleen unelman (liityyy työhöni) minä tarvitsisin siihen alkupääomaa. Nyt mulla ei ole sitä tarvittavaa rahasummaa jolla voisin toteutta tuon unelman joka maksaa aikalailla.

Kaikkeni teen tuon eteen, että joku kaunis päivä se vielä toteutuu!


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.08.2009 21:24:11
YLTÄKYLLÄISYYS JA MENNEET ELÄMÄT
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Doreen Virtue (spiritlibrary.com)
4.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Joka viikko suorassa radio-ohjelmassani hayhouseradio.com-sivuilla annan lukemuksia soittajille. Koska hyvin monet ihmiset esittävät yltäkylläisyyteen, raha-asioihin ja ammattiin liittyviä kysymyksiä, ajattelin, että teille saattaisi olla hyödyllistä se informaatio, mikä tuli läpi eräässä viime viikon lukemuksessa.
 
Naispuolinen soittaja sanoi, että hän teki kaikkensa ilmentääkseen yltäkylläisyyttä, mutta hän näytti olevan jumissa. Lukemukseni osoitti, että kyse oli menneestä elämästä. Siinä hän oli buddhalainen parantajamunkki luostarissa, missä hänelle annettiin ateriat ja asunto eikä hän saanut henkilökohtaista palkkaa tai maksua.
 
Soittaja vahvisti, että tässä elämässä hän oli parantaja, joka sai aina riittävästi rahaa asumis- ja syömiskuluihin, muttei häneltä jäänyt koskaan mitään säästöön. Hän vahvisti myös uskovansa, että buddhalaisuus tai hindulaisuus heijasti parhaiten hänen uskomuksiaan tässä elämässä.
 
Lukemus vahvisti, että hän toisti munkkielämänsä taloustilanteen. Kun meditoin lukemusta jälkikäteen, kuulin, että MONILLA valotyöntekijöillä on ollut samanlaisia entisiä palveluelämiä (eri kulttuureissa ja maissa), joissa asumis- ja ateriakulut on katettu…
 
… ja tässä elämässä olette hyviä ilmentämään riittävästi eli selviätte aina taloudellisesti, mutta siinä se. On usein myös mennyt elämä, jossa epäillään länsimaisia ihanteita laskuttaa parannustyöstä tai saada henkilökohtaista voittoa tai säästöjä henkisestä työstä.
 
Viesti oli myös sitä, että monet meistä ovat eläneet yhteisössä ja koko käsitys henkilökohtaisesta omaisuudesta tai henkilökohtaisista säästöistä on vieras ja uusi käsite sielullemme. Noissa menneissä elämissä jaoimme kaiken kaikkien kanssa. Ei ollut mitään erillisomaisuutta.
 
JA niillä joilla on taipumusta eristäytyä, se on myös jatkoa tuosta menneen elämän mallista. (Vaikka elimme yhteisössä, pysyttelimme itseksemme ja teimme hiljaa palvelutyötämme.)
 
Kyse on siis siitä henkilökohtaisesta päätöksestä, sallimmeko vain asumis- ja ruokakulujemme kattamisen vai onko tarkoituksenamme myös henkilökohtainen omaisuus ja säästöt. Ja jos halutaan lisää ystäviä, on parannettava eristäytymistaipumus.
 
Miten tämä voitetaan - kysyin enkeleiltä.
 
1. Tunnista tilanne. Tiedät kehosi reaktiosta (väristyksiä, kihelmöintiä, ravistuksia jne., kun keho purkaa solumuistoja), soveltuuko tämä menneen elämän informaatio sinuun.
 
2. Tee uusia, selkeitä tahdonilmaisuja. Jos todella haluat henkilökohtaisia säästöjä, voittoja jne., niin ilmaise niistä selkeä tahtosi ja niitä syntyy.
 
Kun puhuin Jumalan ja enkelien kanssa henkilökohtaisen säästötilin käsitteestä ja siitä, miten ylläpidetään tätä aikomusta, kun syvällä sisällä uskotaan yhteiseen ja jaettuun varallisuuteen, niin vastaus oli tämä:
 
Ylläpitäkää aikomusta, että on HAUSKAA saada henkilökohtainen säästötili.
 
Sallikaa itsenne kuvitella omistavanne säästötili ja valakaa tuohon kuvaan HAUSKUUDEN tunne. He sanoivat, että HAUSKUUS on supervoimakas energia ilmentämiseen. Visualisoikaa, että jaatte osan siitä toisten kanssa - niin kuin teitä opastetaan. Ajatelkaa sitä prosenttiosuutta, minkä jaatte - prosenttiosuutta, mikä tuntuu oikealta TEISTÄ.
 
Lähetän meille kaikille paljon rakkautta, kun yhdistymme tähän informaatioon. Rakkauden siunauksia kaikille parantajille ja opettajille kaikkialla!
 
P.S. Hyvin monet parantajat ja opettajat opettelevat valtavia oppitunteja tällä hetkellä - ne ovat kaikki tilaisuuksia saada karmamme tasapainotettua, kun käymme läpi tätä muutosta. Enkelit sanovat, että se on kuin saven pyyhkimistä jaloista, ennen kuin voi astua sisään ovesta. Älkää järkyttykö ovimatosta tai savesta. Vain ylläpitäkää aikomusta pyyhkiä savi pois mahdollisimman nopeasti ja rauhallisesti ja sitten astukaa oven läpi.
 
Rakkautta,
Doreen


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.12.2009 15:38:46
hienoa - tiedätkö että olen kokenut tuon saman jutun elämäni varrella (no ei satoja tonneja), vai että rahamagiaakin.. jees..  ;)

http://www.onemilliondollarsonly.com/check.php


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: sidrika - 07.12.2009 17:29:57
Onneksi olkoon, ihanaa!
Minäkin olen saanut kokea vastaavanlaisia ihmeitä, usein syvimmän epätoivon kynnyksellä, vaikka paljon pienemmässä mittakaavassa. Kiitollisuus ja rahan arvostaminen näyttävät tuovan lisää rahaa. Rahaan pätee ehkä samat säännöt kuin rakkauteen, sitä löytää/saa helpommin jos on itse rakastava, antelias ja avoin. Mutta kertokaa enemmän siitä rahamagiasta!


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: mirka222 - 08.12.2009 09:35:59
Heh, täytyypä mainita, että äskettäin toivoin mielessäni enemmän työvuoroja, jotta saisin massia tulevalla ulkomaanmatkalleni->>toiveisiin vastattiin: työvuoroja sain lisää joulun pyhille sekä lisäksi erään vakkarin tuurausvuoroja :D .Lisäksi sain vielä listan hänen talvilomapäivistään, joten hyvin oli ajatuksen voimalla vaikutusta ;D


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: mc82 - 24.12.2009 02:09:51

Juo ne kauniiksi?


Heh...! :D

http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/drinking_impairs-1.jpg (http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/drinking_impairs-1.jpg)

Ei yhtään pöllömpi idea...  :2funny:



 :2funny: Ei vit... Meinasi roiskahtaa (ilta)glögit näytölle tämän takia ;D


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: indiima - 11.02.2010 19:55:23
No niin, kosminen tietoisuus tänne vois nyt sit tulla se kunnon käyttöhevonen upealla luonteella matkakumppaniksi. Joo. Jee. Voi, äyks ja jee!


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.04.2010 21:48:23
Your Abundance Balloon

What is an abundance balloon? An abundance balloon is a symbolic and powerful way of asking the universe to bring something new and wonderful into your life or a friend’s.

Click here to send an abundance balloon to a friend

What will the abundance balloon do?


It will help to make your own wishes or those of a friend come true. You can use it to send good things to help the world.
When you are really clear what you want to bring into your life, whether it is a new car, a house, a satisfying job, a relationship or peace on Earth, you can use the abundance balloon to help manifest it.
Diana has seen angels and occasionally unicorns taking abundance balloons out into the universe to be energized by the angels.  It really is a very powerful way to add joy to life.
 
An Abundance Balloon can help to make your own wishes or those of a friend come true.  If you want to use it to send good things to help the world just address your balloon to the Universe.
  
When you have decided what you want to bring into your life or send to someone else fill in the abundance balloon to help manifest it.  It does not matter if it is a new car, a house, a satisfying job, a relationship, exam success or peace on Earth, your wish in the abundance balloon will be carried by the angels into the Universe and have a positive energetic impact.

It is very easy to use:

•    Write your wish in the balloon and make it as detailed as you like.
•    Colour the balloon an appropriate shade.
•    Let Archangel Michael cut the string and your abundance balloon will float out into the universe, where the angels can help your wish to come true.
•    Remember that this or something better will now manifest for the highest good of all. This means it will not happen if it is not for your greater benefit.
•    You may complete as many abundance balloons as you want to.
•    When you send a wish for someone else your compassion and generosity is noted by the Universe and something good happens for you too.
•    If your dream does not come true within 30 days, consider what beliefs you need to change.  Then try again
•    When your wish does manifest remember to thank the angels.  You may like to tell us about your dream come true on.

Ei yhteystietoja edelleenkään foorumille, kiitos


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: indiima - 28.04.2010 12:44:47
Mä oon voittanut kaksi lauantaita putkeen lotossa.  :smiley6600:




Yhteensä 2 euroa  :2funny:


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: mirka222 - 28.04.2010 16:58:50
Sitä ne lisävoittoluokat teettää ;D


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Hiisitär - 02.05.2010 21:20:22
Minä kuulin tässä hiljattain muutaman rahaan vetoavaa "mantraa"

- VARAUS, MENESTYS
- Tuloni ovat aina suuremmat kuin menoni
- Universumi maksaa kaikki laskuni

Olen itse käyttänyt menestyksellä ensimmäistä mantraa ja toinen mantra tuli todettua nyt viikonloppuna tehokkaaksi. Pitää vaan treenata lisää, jotta saisi isompia summia vedettyä puoleensa, niille on tässä lähitulevaisuudessa taas tarvetta nykyisillä suunnitelmilla!


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Asterix - 02.05.2010 22:25:02
Minä kuulin tässä hiljattain muutaman rahaan vetoavaa "mantraa"

- VARAUS, MENESTYS
- Tuloni ovat aina suuremmat kuin menoni
- Universumi maksaa kaikki laskuni

Olen itse käyttänyt menestyksellä ensimmäistä mantraa ja toinen mantra tuli todettua nyt viikonloppuna tehokkaaksi. Pitää vaan treenata lisää, jotta saisi isompia summia vedettyä puoleensa, niille on tässä lähitulevaisuudessa taas tarvetta nykyisillä suunnitelmilla!

 ;) O0  :smitten:


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.05.2010 08:27:06
muuten, miksei Universumi voisi maksaa laskut aina?

onko se silloin mikä? firma, mies, ystävät, Kela??  ;D liitto, lahjoitus, rahavoitto?


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Hiisitär - 03.05.2010 16:09:50
Toki, miksei voisi? Se on lähinnä vaan itsestä kiinni, jos mitään ei tapahdu ;D Silloin syynä voi olla esimerkiksi, että USKOMISEN sijaan TOIVOO, että maailmankaikkeus maksaa laskut, tai määrittelee järjellä millätavoin ne laskut tulevat maksetuiksi (eli silloin osoittaa myös luottamuksen puutetta maailmankaikkeutta kohtaan).

Minä olen jatkanut mantrojen toistelemista aina silloin tällöin ja tänään tienasin taas rahaa :D


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.05.2010 20:51:16
so be it. Universumi hoitakoon kaiken tästä eteenpäin, ja koska The Secretkin sanoo, että tarttee pyytää vain kerran, niin nyt se on hoidettu. tadaa!  :angel: :angel: :angel:


"Universumin on yhtä helppo toimittaa  €1 miljoona kuin €1 tai sitten vaikka € £ $ 11 miljoonaa"

:smitten:


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Päivi - 06.05.2010 19:00:08
toi lause jäi päähän pulpahteleen tossa keskiviikkona.
selvis että universumi jeesas vähän.
14 500€:n arvosta

 ;)


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.05.2010 21:00:28
wautsi '

© 1988 ja 1995 Sanaya Roman ja Kustannus Oy Taivaankaari

Osa 1

    * Rahan luominen
    * Sinä olet lähde
    * Runsauden saavuttaminen
    * Mitä haluan?
    * Magnetisointi

Sinä olet lähde

    Hiljenny, sulje silmäsi ja ajattele jotakin, minkä olet halutessasi saanut. Palauta mieleesi tuntemukset, jotka sinulla oli ennen kuin sait haluamasi ja myös saatuasi sen - myönteiset ennakko-odotukset, sisäinen tietämyksesi, että tulisit saamaan haluamasi ja ilosi, kun olit saanut sen. Saat asioita jatkuvasti ilmenemään itsestään ja aivan luonnollisella tavalla käyttämällä ajatuksiasi ja tunteitasi toiveidesi luomiseen. Ilmentäminen on prosessi, jonka avulla saat sisäiset ajatuksesi, mielikuvasi ja unelmasi muotoutumaan näkyviksi ulkoiseen maailmaan, missä voit kokea ne fyysisin aistein.

    Ajatellessasi jotakin, jonka saamisesta olet melko varma, sinulla on myönteisiä mielikuvia; voit nähdä, kuinka saat sen, etkä murehdi sitä sen enempää. Haluat sen, aiot saada sen ja olet hyvin motivoitunut tehdäksesi kaiken tarvittavan sen saamiseksi. Ala tarkkailla, miten luot pieniä, yksinkertaisia asioita. Ryhdy kehittämään ilmentämiskykyäsi luomalla ensin helppoja asioita. Kun vähitellen opit luottamaan luomiskykyysi, olet valmiimpi ilmentämään laajempia ja rajattomampia kokonaisuuksia. Voit luoda mitä tahansa - ei ole mitään rajoja. Elät rajattomassa maailmassa, missä kaikki on mahdollista.

    Olen runsauteni lähde.

    Olet oman runsautesi ja rahantulosi lähde. Työstämällä tunteitasi, ajatuksiasi ja pyrkimyksiäsi voit tulla luomisen mestariksi ja luoda mitä tahdot. Sinä olet itse rikkauksiesi lähde, eivät työsi, sijoituksesi, puolisosi tai vanhempasi. Yhtymällä sielusi - korkeamman minäsi - rajattomaan runsauteen, avaamalla yhteytesi korkeammille voimille (joita toisinaan kutsutaan Jumalaksi, Kaikeksi-Mikä-On, Universaaliksi Mieleksi, Kristukseksi tai Buddhaksi), ilmentämällä ja sädehtimällä korkeampia ominaisuuksiasi, kuten sisäistä rauhaa, iloa, rakkautta, hyvinvointia ja elinvoimaa, muutut itse oman runsautesi lähteeksi.

    Rahan ja tavaroiden saaminen ei ole yhtä tärkeää kuin oppia luomaan niitä hallitusti. Kun opit hallitsemaan menetelmän, hyvinvointisi ei enää ole ulkoisten seikkojen tai taloudellisen tilanteen armoilla, sillä kykenet itse luomaan tarvitessasi mitä ikinä tahdot. Runsauden luomisen oppiminen merkitsee myös kasvua. Voit joutua muuttamaan ajattelutapaasi ja laajentamaan käsitystäsi siitä, mitä mielestäsi ansaitset saada. Kaiken uuden saamiseen liittyvä prosessi - olipa kyse autosta, asunnosta tai palkankorotuksesta - merkitsee myös kasvamista, oppimista ja uusien taitojen omaksumista. Oppiessasi hallitsemaan menetelmän kykenet myös käyttämään rahaa sekä muita luomiasi asioita tietoisuutesi laajentamisen ja kokonaisvaltaisemman itseilmaisun apuvälineinä.

    Ajatuksesi ovat todellista ainetta, vaikkeivät tieteelliset apuvälineenne vielä pystykään niitä mittamaan. Voit kuvitella ajatustesi olevan "magneetteja". Nämä magneetit leviävät kaikkialle maailmaan ja vetävät puoleensa itsensä kaltaisia asioita; ne kertaavat oman muotonsa. Kaikki ympärilläsi oleva oli ensin jonkun ajatus, ennen kuin se ilmentyi todellisuudessasi. Autot, tiet, rakennukset ja kaupungit olivat ensin ajatuksia ja vasta sen jälkeen niistä tuli todellisuutta.

    Ajatuksesi luovat ensin mallin siitä, mikä on tarkoitus luoda, ja sen jälkeen tunteesi vahvistavat ajatuksesi ja vauhdittavat ne sisäisestä maailmastasi ulkoiseen maailmaasi. Mitä voimakkaammat tunteet sinulla on, sitä nopeammin luot ajattelemasi. Ennen kuin saat haluamasi, aikomuksesi suuntaa ajatuksesi ja tunteesi ja pitää yllä keskittynyttä kuvaa siitä, mitä haluat saada.

    Keskityn siihen mistä pidän ja vedän sitä puoleeni.

    Koska vedät puoleesi ajatustesi luomia kuvia, on tärkeää että ajattelet ennemminkin sitä mitä haluat saada, kuin sitä mitä et halua. Et tule saamaan haluamaasi pelkäämällä ja vihaamalla sen vastakohtaa. Et esimerkiksi saa rahaa inhoamalla köyhyyttä. Mihin tahansa ajatuksesi kohdistatkin, sen myös saat, sillä energia seuraa ajatusta. Mitä enemmän rakastat rahaa ja runsautta, sitä enemmän kuvittelet sitä ja vedät sitä puoleesi.

    On myös tärkeää suhtautua asioihin myönteisellä tavalla. Myönteiset tunteet ja ajatukset vetävät puoleesi haluamaasi. Kielteiset tunteet eivät tuo sinulle haluamaasi; ne tuovat sinulle vain sen, mitä et halua. Hiljenny kaikessa rauhassa ajattelemaan myönteisesti sitä, mitä haluat saada. Kun et ajattele korkeammalla tavalla ja keskityt yksinomaan vaikkapa ongelmiisi, kapinoit runsautta vastaan.

    Älä murehdi kielteisiä ajatuksiasi, sillä niiden pelkääminen tai inhoaminen antaa niille vain lisää voimaa. Suhtaudu kielteisiin ajatuksiisi kuin pikkulapsiin, jotka eivät tunne parempaakaan tapaa toimia, hymyile niille ja näytä niille parempia toimintatapoja. Kun huomaat kielteisen ajatuksen, aseta sen rinnalle jokin myönteinen ajatus. Jos esimerkiksi huomaat sanovasi: "Minulla ei ole tarpeeksi rahaa", sano vain: "Minulla on runsain mitoin rahaa."

    Ajatukseni ovat rakastavia ja myönteisiä.

    Myönteiset ajatukset ovat paljon voimakkaampia kuin kielteiset. Yksi ainoa myönteinen ajatus voi kumota satoja kielteisiä ajatuksia. Sielusi estää alempia ja kielteisiä ajatuksiasi muuttumasta todellisuudeksi, ellei niiden ilmeneminen auta sinua kasvamaan jollakin tavoin. Maailmankaikkeus ja oma sielusi rakastavat ja suojelevat sinua. Mitä pidemmälle edistyt, sitä enemmän voimaa ajatuksillasi on luoda todellisuuttasi ja sitä suurempi vastuu sinulla itselläsi on ajatella korkeammilla tavoilla.

    On olemassa monia erittäin hyviä apuvälineitä myönteisen ajattelun oppimiseksi. Voit esimerkiksi valaista mielikuvasi kuvalla fyysisestä valosta. Voit harjoitella kielteisten ajatusten haalistamista tai hajottamista ja myönteisten ajatusten kasvattamista. Pysähdy nyt hetkeksi ajattelemaan jotakin, mitä haluaisit saada. Valitse nyt jokin ajatus, joka sanoo sinulle miksi ET VOI saada sitä. Kuvittele nyt tämän ajatuksen haalistuvan tai kirjoita se mielessäsi liitutaululle ja pyyhi se sitten pois tai laita se mielikuvituksessasi ilmapalloon ja anna sen liidellä matkoihinsa. Tee mitä ikinä mieleesi juolahtaakin saadaksesi pyyhittyä tämän ajatuksen pois elämästäsi.

    Luo nyt sellainen ajatus, joka kertoo sinulle miksi VOIT saada haluamasi. Näe tämä ajatus kirjoitettuna ja ympäröi se valkoisella valolla. Kuvittele, että joku lukee sen sinulle kauniilla äänellä. Luo mielikuva siitä, että saat haluamasi, tai että sinulla on jo se. Tee mielikuvastasi niin todellinen, että voit melkeinpä koskettaa sitä ja haistaa, nähdä ja tuntea sen. Laajenna tätä kuvaa niin, että ennemminkin seisot sen sisällä, kuin tarkkailet sitä vain ulkopuolelta. Antamalla kielteisten mielikuviesi haalistua ja kadota kokonaan näkyvistä viet niiltä voiman muovata todellisuuttasi. Tekemällä myönteisistä ajatuksista elävämpiä ja todellisempia lisäät niiden kykyä luoda sinulle haluamasi.

    On hyvin voimallista ajatella toistuvasti haluamiaan asioita. Kun joskus aikaisemmin olet saanut jotakin, mitä halusit, ajattelit luultavasti sitä ensin usein. Toistaminen juurruttaa alintajuntaasi ajatuksen siitä, mitä haluat saada, ja alintajuntasi ryhtyy hankkimaan sinulle haluamaasi. Ajatuksen on hyvä olla selkeä ja vakaa. Affirmaatio on myönteinen ajatus, jota toistetaan usein. Kun toistat jotakin affirmaatiota, se menee suoraan alitajuntaasi, josta se alkaa ilmentyä todellisuuteesi. Aseta affirmaatio aina preesensiin, esimerkiksi: "Runsaudella ei ole rajoja elämässäni", ja toista myönteistä vakuutustasi usein.

    Jotkut kielteisistä ajatuksistasi saattavat johtua siitä, että olet sellaisten henkilöiden seurassa, joiden pelot ja epäilykset vahvistavat omiasi. Esimerkiksi taloudellinen tilanteesi saattaa tuntua sinusta varsin tyydyttävältä, mutta keskusteltuasi ystäväsi kanssa, jolla on rahahuolien aiheuttamia pelkoja, alat itsekin olla huolissasi siitä, mihin suuntaan raha-asiasi ovat menossa. Jos huomaat näin käyvän, ymmärrä, että jonkun toisen ajatukset ovat vaikuttaneet sinuun, ja muistuta itseäsi siitä, että elät runsauden täyttämässä maailmassa ja että kaikki on paikallaan omassa maailmankaikkeudessasi.

    Suuret ihmisjoukot synnyttävät voimakkaita ajatusmuotoja, jotka saattavat vaikuttaa ajatteluusi. Esimerkiksi jotkut ihmiset ovat aika ajoin huolissaan taloudellisesta tilanteesta. He luulevat, että lama tai taantuma on tulossa. Jos olet itse huolissasi taloudellisesta tilanteesta, virittäydyt ehkä tiedostamattasi heidän ajatustaajuudelleen ja reagoit näihin ajatuksiin kuin omiisi. Missä tahansa on aina ihmisiä, jotka ajattelevat elävänsä vaikeita taloudellisia aikoja, ja toisia, jotka pitävät aikaa parempana kuin koskaan. Luot itse oman vaurautesi, olipa vallitseva taloudellinen tilanne millainen tahansa. Haasteenasi on säilyttää taloudellista tulevaisuuttasi koskevat ajatukset myönteisinä huolimatta siitä, mitä ihmiset yleensä ajattelevat tai sanovat. Jopa kaikkein vaikeimpinakin taloudellisina aikoina on kaikenlaista liiketoimintaa ja ihmisiä, jotka menestyvät hyvin. Olet itse oman runsautesi lähde, ja elämäsi voi olla valtavan myönteistä ja runsasta, olivatpa vallitsevat taloudelliset olosuhteet millaiset hyvänsä.

    Valinnanmahdollisuuteni lisääntyvät päivä päivältä.

    Koska ajatuksesi luovat todellisuutesi, voit luoda elämästäsi vieläkin paremman opettelemalla ajattelemaan laajemmin ja ilman rajoja. Rajaton ajattelu lisää luovuuttasi, laajentaa valinnanmahdollisuuksiasi, vetää puoleesi uusia tilaisuuksia ja auttaa sinua saamaan yhä enemmän. Rajaton ajattelu antaa sinulle mahdollisuuden kokea etukäteen, miltä sinusta tuntuu sitten, kun olet saavuttanut haluamasi runsauden, ja juuri nämä tunteet tuovat kaipaamasi runsauden sinulle. Käytä näitä näkyjä avaamaan mielesi yhä suuremmille mahdollisuuksille.

    Rajaton ajattelu auttaa sinua tiedostamaan laajemman näkemyksesi omasta elämästäsi ja korkeammasta minästäsi. Se auttaa sinua käyttämään kaikki mahdollisuutesi. Kaikki suuret teot alkavat näkemyksestä. Ne, joilla on lapsia, käyttävät usein rajatonta ajattelua lastensa suhteen kietoessaan heidät näkyjen verkkoon ja kuvitellessaan, mitä heistä joskus tulee ja mitä he kenties saavuttavat. He auttavat lapsiaan tuntemaan omat kykynsä luoda parhaimmat asiat elämäänsä. Rakastaessasi jotakuta näet, mitkä mahdollisuudet hänessä piilevät, ja autat näin häntä toteuttamaan ne. Rajaton ajattelu merkitsee sitä, että näet myös omat mahdollisuutesi ja käytät ne hyväksesi. Aina kun ajattelet tulevaisuutta, luot uuden mahdollisen suunnan.

    Saadaksesi omat mahdollisuutesi käyttöösi sinun on hyvä kuvitella uniesi toteutuvan, sillä unesi ja unelmasi näyttävät sinulle mahdollisuutesi. Unillasi on hyvä syy olla olemassa: ne opastavat sinua korkeammalle maanpäälliselle polullesi. Laajenna näkemystäsi siitä, mikä on sinulle mahdollista. Uskalla unelmoida ja ajatella suuria asioita. Jos ajattelet perustaa oman yrityksen, älä anna sen, mitä kuvittelet voivasi saada tai kykeneväsi tehdä, latistaa mielikuvaasi. Jos ajattelet kykeneväsi palvelemaan yhden asiakkaan viikossa, ajattele palvelevasi viisi. Jos ajattelet alkavasi työsi vuoden kuluttua, ajattele miltä tuntuisi aloittaa se jo kuukauden kuluttua. Kuvittele, että olet nyt vuoden päässä tästä hetkestä pohtimassa, mitä kaikkea olet saanut aikaan. Mitä kaikkea saavutit kuluneena vuotena?

    Rakastan mielikuvitustani ja luotan siihen.

    Ajattelun laajentaminen merkitsee mielikuvituksen kehittämistä. Mielikuvituksesi on paljon laaja-alaisempi, kuin saatat kuvitella. Se on lähimpänä sieluasi. Sitä ei sido aikaisemmat ohjelmasi, uskomuksesi tai pelkosi. Mielikuvitus annettiin sinulle, jotta kykenisit ylittämään fyysisen maailman rajat. Se antaa sinulle kyvyn astua omien rajojesi ulkopuolelle ja vapauttaa suurimmat mahdollisuutesi. Mielikuvituksesi voi matkata mihin tahansa ulottuvuuteen tai maailmaan. Se voi tehdä tulevista poluistasi rajattomia ja auttaa sinua näkemään, mihin eri valintasi mahdollisesti johtaisivat.

    Käytä mielikuvitustasi sekä kykyäsi unelmoida ja haaveilla. Älä ajattele: "Se on mahdotonta. Ei sitä pysty tekemään." Ajattele mahdollisuuksien käsittein. Ennemminkin kuin ajattelisit vain yhtä asiaa, joka tekisi sinut tyytyväiseksi, ajattelekin useita asioita. Sen sijaan että kuvittelisit vain yhtä haluamaasi lopputulosta, kysy itseltäsi: "Mikä on kaikkein paras mahdollinen lopputulos?" Kun olet saanut kuviteltua parhaan mahdollisen lopputuloksen, pinnistä mielikuvitustasi ja kuvittele joku vieläkin parempi. Aina kun huomaat kuvittelevasi jotakin, mieti, voitko jotenkin laajentaa tai tarkentaa mielikuvaasi. Ajattele suuria asioita! Pyydä enemmän, kuin kuvittelet voivasi saada. Laajenna mielikuvitustasi, suurenna kuvitelmiasi ja leikittele uusilla ajatuksilla. Mieti, kykenetkö ylittämään rajat, jotka olet asettanut itsellesi sen suhteen, mitä kuvittelet voivasi saada.

    Olen rajaton olento ja voin luoda mitä haluan.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.05.2010 21:00:50


    Alkaessasi harjoitella rajatonta ajattelua huomaat ehkä, miten jotkin aikaisemmat ajatuksesi yhä muovaavat todellisuuttasi. Saatat yhä lähettäessäsi uusia, rajattomia ajatuksia törmätä vanhan, rajoittuneen ajattelutapasi tuloksiin. Älä lannistu, jollet näe tuloksia välittömästi. Vanhat ajattelumallit häviävät vähitellen, ja uuden ajattelutapasi tulokset alkavat hiljalleen näkyä.

    Maapallon tasolla opit ilmentämään asioita suoraviivaisella tavalla, jolloin ne tapahtuvat perättäisessä järjestyksessä. Alat ajatella jotakin haluamaasi, toistat ajatusta usein ja koettelet sen käytännössä. Sanot ehkä: "En halunnutkaan aivan tällaista", tai "Seuraavalla kerralla pyydän jotakin erilaista." Sinulla on mahdollisuus leikitellä kaikella luomallasi. Maapallon taso on aivan erityinen paikka. Siellä sinulla on mahdollisuus harjoitella ajatustesi selkiyttämistä, ennen kuin ne ilmentyvät elämääsi. Vaikka saatatkin valitella, että joidenkin ajatusten ilmentyminen kestää kauemmin, kuin haluaisit, useimmat teistä olisivat kuitenkin onnettomia, jos kaikki heidän ajatuksensa ilmenisivät välittömästi. Sillä aikaa kun olet odottanut jonkin toiveesi toteutumista, olet useimmiten saanut kasvaa ja selkiyttää toiveitasi.

    Anna itsellesi lupa laajentaa käsityksiäsi siitä, mikä on mahdollista, äläkä murehdi sitä, ettei sinulla ehkä vielä ole kaikkia tarvittavia taitoja. Kun laajennat ajatteluasi, myös kykysi saada unelmasi ilmenemään kehittyvät. Mitä kauemmaksi ulotat mielikuvituksesi horisontin ja mitä enemmän avaudut uusille alueille ja laajennat käsityksiäsi siitä, mikä on mahdollista, sitä avoimemmaksi raotat rajattomaan runsauteen johtavaa ovea.

    Jos et kykene uskomaan jonkin olevan mahdollista, et myöskään tule sitä samaan. Mutta jos sinulla on pienen pienikin ajatus siitä, että se saattaisi olla mahdollista, olet jo luomassa sitä. Et voi luoda mitään, ellet kykene myös kuvittelemaan saavasi sen. Elä unelmasi mielikuvituksessasi. Kuvittele itsesi saamassa haluamasi. Kuule mitä itse sanot, ja mitä muut sanovat, kun unelmasi toteutuvat. Tee mielikuvistasi mieluummin niin todentuntuisia, että niiden luominen tuntuu mahdolliselta, kuin vain utuisia ja kaukaisia haaveita.

    Anna itsellesi lupa kuvitella ja unelmoida ja keskity sitten päivittäin johonkin yksinkertaiseen, konkreettiseen askeleeseen, jonka voit ottaa kohti päämäärääsi. On aina olemassa jokin käytännöllinen askel, jonka voit välittömästi ottaa päästäksesi perille. Esimerkiksi kotisi siivoaminen tai papereidesi järjestäminen voi olla askel matkallasi, jos olet luomassa mielikuvaa itsestäsi vaikkapa jotakin ryhmää ohjaavana opettajana.

    Kuvittelen runsautta itselleni ja muille.

    Kuvittele, että saat kaiken haluamasi: miellyttävän työn, rahaa pankkitilillesi tai ihanan ihmissuhteen. Näe, miten voit olla avuksi myös muille. Kuvittele millaista olisi, jos kaikilla tuntemillasi ihmisillä olisi rahaa ja heidän elämänsä olisi kunnossa. Haasta itsesi pyytämään yhä enemmän itsesi lisäksi myös koko ihmiskunnalle.

    Esimerkiksi, jos olet halunnut paremman työn, kuvittele, että jokainen sitä toivonut saa sellaisen. Jos haluat palvella laajemmin, kuten saamalla lisää oppilaita kursseillesi, kuvittele jokaisen, joka toivoo saavansa mahdollisuuden laajamittaisempaan palveluun oppilaittensa määrää kasvattamalla, myöskin onnistuvan siinä. Tämä opettaa sinulle sen, että maailmankaikkeudessa riittää runsautta jokaiselle, ja auttaa sinua liittämään oman runsautesi ajatukseen runsaudesta, joka lankeaa kaikkien osaksi. Kun laajennat ajatteluasi niin, että se sulkee sisäänsä myös toiset ihmiset, avaat runsaudelle yhä uusia kanavia tulla luoksesi.

    Rajaton ajattelu on enemmän kuin vain suureellista ajattelua; se on luovaa ajattelua. Se merkitsee, että annat itsellesi luvan kuvitella saavasi kaiken, minkä ikinä voit saada. Ole avoin miellyttäville yllätyksille, sillä korkeampi minäsi voi tuoda sinulle haluamasi moninkertaisesti ja vieläpä jollakin paremmalla tavalla, kuin kuvittelit sen olevan mahdollista. Luota siihen, että saat juuri sen, mikä sinulle on kaikkein sopivinta.

    Ajatustesi taustalla vaikuttavat tunteet määräävät sen, kuinka nopeasti saat asiat ilmenemään. Jos haluat jotakin toden teolla, saat sen paljon nopeammin, kuin halutessasi sitä vain epäröiden. Luo itsellesi kiihkeän jännittynyt tila, kun odotat saavasi haluamasi. Tee toiveestasi niin tosi, että voit melkeinpä koskettaa sitä, nähdä sen tai tuntea, miltä sinusta tuntuu sitten, kun saat sen. Ajattele haluamaasi intensiivisesti usein ja anna sen tulla luoksesi parhaalla mahdollisella tavalla.

    Saadaksesi haluamasi ilmenemään aio luoda se. Päätä toisin sanoen, että sinun on tärkeää saada haluamasi ja että olet halukas uhraamaan tietyn määrän ajatusta ja energiaasi sen saamiseksi. Aikeesi saada jotakin suuntaa energiasi ja kohdistaa sen päämääriisi. Luot kuvittelemasi kohdistamalla huomiosi siihen tietoisesti ja keskittyneesti ja pitämällä sen ajatustesi taustalla silloinkin, kun teet jotakin muuta.

    Kun keskität huomiosi johonkin, aikeesi saada haluamasi on selkeä ja vahva ja luot sen nopeammin. Olet valpas ja kykenet tarttumaan tilaisuuteen. Vedät asioita puoleesi helposti ja iloisesti. Ajattele nyt jotakin, mitä haluaisit saada. Aiotko saada sen? Ajatteletko sitä silloinkin, kun teet jotakin muuta?

    Olet ehkä joskus aikonut aivan varmasti saada jotakin ja tehnyt kaiken arvojesi ja mahdollisuuksiesi rajoissa olevan saadaksesi haluamasi. Selvitit vaikeudet ja tiesit etukäteen, että tulet saamaan sen. Ajattelit sitä myönteisesti etkä millään malttanut odottaa toiveesi toteutumista. Toisaalta jos joskus olet yrittänyt luoda jotakin, jota et ole aikonut saada, olet kenties luopunut koko ajatuksesta ensimmäisen vastoinkäymisen myötä. Jos ajattelet, että se mitä haluat, on liian kaukana tai liian vaikea saavuttaa, aikeesi ei ole selkeä.

    Kun aikeesi saada jotakin on selkeä, luot lasersäteen kaltaisen energian, joka suuntautuu itsestäsi ulospäin tuodakseen sinulle haluamasi. Jos sinulla on aikomus saada jotakin, myös saat sen.

    Unelmani käyvät toteen.

    Harjoitus:

    Opettelemme rentoutumaan, keskittämään huomiomme ja visualisoimaan.

    Visualisointi tarkoittaa sitä, että kuvittelee mielessään etukäteen saavansa sen, mitä haluaa. Mitä todellisemmiksi kykenet muodostamaan laajemmat, rajattomat ajatuksesi, sitä helpommin saat ne luotua. Mielikuvitus on voimakkain energiaa synnyttävä työkalusi. Käyttäessäsi mielikuvitusta rajat asettaa vain oma kekseliäisyytesi. Käytät koko ajan visualisointikykyäsi. Luot yhtä mittaa etukäteen kuvia mielessäsi, ennen kuin saat jonkin ilmenemään. Kun kuvittelet, että sinulla on jo jotakin, alat tuntea sointuvasi tuohon kuvaan ja saavasi sen tässä todellisuudessasi. Tämä tunne alkaa vetää sitä puoleesi.

    Älä murehdi, jos et saakaan mieleesi kuvaa siitä, mitä haluat, sillä kaikki eivät näe mielessään selkeää kuvaa kuvitellessaan jotakin. Jotkut tuntevat tai aistivat sen muutoin, toiset yksinkertaisesti vain ajattelevat sitä. Jotkut tekevät kuvistansa eriasteisesti selkeitä ja värillisiä. Ei ole tarpeen nähdä mielikuviansa selkeästi kuvina pystyäkseen luomaan haluamansa. Useimmat havaitsevat visualisoinnin tulevan helpommaksi harjoittelun myötä.

    Huomion keskittäminen merkitsee jonkin kuvan pitämistä vakaana mielessä ajattelematta mitään muuta. Keskittämällä huomiosi vakaasti haluamaasi muutaman minuutin ajan kerrallaan vedät nopeammin asioita puoleesi. Seuraava harjoitus auttaa sinua rentoutumaan, keskittämään huomiosi ja visualisoimaan. Se valmistaa sinua työstämään energiaa ja magnetisoimaan luvussa 4.

    Valmistautuminen:

    Valitse sellainen ajankohta, jolloin saat olla rauhassa vähintään 15 minuuttia. Luo itsellesi miellyttävä ja rauhoittava ilmapiiri. Voit halutessasi kokeilla rauhoittavaa ja rentouttavaa musiikkia. Pidä lähettyvilläsi jotakin pientä esinettä - kuten korua tai vuorikidettä - jota voit pidellä kädessäsi.

    Menetelmä:

    1. Ota joko tuolissa tai lattialla mukava istuma-asento, jonka voit vaivatta säilyttää 10-15 minuuttia. Jos mahdollista, selkäsi olisi hyvä olla mahdollisimman suorana, jotta energia virtaisi voimakkaasti lävitsesi. Sulje silmäsi ja hengitä rauhallisen ja hitaan rytmisesti noin kaksikymmentä kertaa tuntien samalla hengityksesi rintakehän yläosassa.

    2. Rentouta kehosi. Tunne, miten tyynnyt ja rauhoitut. Kulje mielessäsi koko kehosi läpi rentouttaen kaikki sen osaset. Rentouta mielesi voimalla jalkateräsi, sääresi, reitesi, vatsasi, rintakehäsi, käsivartesi, kätesi, olkapääsi, kaulasi, pääsi ja kasvosi. Anna leukasi pudota hiukan irralleen ja rentouta myös lihakset silmiesi ympärillä. Tunne olosi yhä rauhallisemmaksi. Palauta mieleesi jokin hetki, jolloin tunsit suurta sisäistä rauhaa, ja tuo tämä tunne nyt kehoosi.

    3. Pidä silmäsi edelleen suljettuina ja ajattele jotakin kotisi huonetta. Miten ajattelet sitä? Katseletko sitä niin kuin elokuvissa vai seisotko itse keskellä huonetta katsellen sitä ikään kuin olisitkin siellä? Tunnetko tilan ympärilläsi? Onko mielikuvasi värillinen? Voitko muistaa huonekalujen järjestyksen? Kykenetkö kuvittelemaan liikkuvasi huoneessa? Pidä noin minuutin ajan mielessäsi kuvaa tai tuntemusta tästä huoneesta niin elävästi kuin mahdollista ja anna kuvan sitten häipyä.

    4. Avaa silmäsi. Ota nyt valitsemasi pieni esine käteesi. Tutki sitä tarkkaan ja huomioi sen värit, muoto, paino, materiaali ja miltä se tuntuu kädessäsi. Mieti niin monta eri asiaa siitä kuin pystyt. Laske hetken kuluttua esine kädestäsi ja aseta kätesi takaisin siihen asentoon, jossa ne olivat pidellessäsi esinettä, ja sulje jälleen silmäsi. Luo nyt mieleesi mahdollisimman tarkka kuva tästä esineestä. Pystytkö nyt silmät suljettuina kuvittelemaan sen värit, muodon, painon, materiaalin ja sen miltä se tuntui kädessäsi?

    5. Ajattele nyt jotakin pientä esinettä, jonka haluaisit saada, mutta jota sinulla ei vielä ole. Valitse tähän harjoitukseen jokin sellainen esine, jonka olet joskus nähnyt. Luo nyt silmät edelleen suljettuina tästä toivomastasi esineestä mieleesi niin täydellinen kuva kuin mahdollista. Miltä se tuntuisi? Minkä muotoinen ja värinen se olisi?

    6. Harjoittele nyt mielikuviesi laajentamista palauttamalla mieleesi äsken valitsemasi esine ja kuvittelemalla sen tilalle jotakin vielä parempaa. Miltä tuntuu kuvitella jotakin, joka on vielä parempaa, kuin mitä kuvittelit voivasi saada? Tietenkin jos aikaisemmin valitsemasi esine on juuri se, minkä haluatkin saada, sinun ei tarvitse pyytää mitään parempaa, mutta on hyvä joka tapauksessa harjoitella mielikuviensa laajentamista.

    7. Ajattele nyt tätä tavoittelemaasi esinettä. Keskitä huomiosi siihen. Keskity minuutin parin ajan pelkästään siihen. Jos mieleesi tulee ajatuksia, joita et halua, kuvittele panevasi ne kuplan sisään ja annan niiden vain leijua matkoihinsa.

    8. Kun olosi on rauhallinen ja rentoutunut ja tunnet voivasi palata, keskitä huomiosi vähitellen takaisin huoneeseen, jossa olet. Nautiskele tästä rauhan tilasta. Katsele ympärilläsi olevaa maailmaa tästä kirkkaammasta ja selkeämmästä perspektiivistä käsin.

    Mitä opimme:

    Jos olosi on rauhallisempi, rentoutuneempi ja tasapainoisempi olet saavuttanut magnetisoimiseen tarvittavan tietoisuuden tilan. Mitä rauhallisempi ja keskittyneempi olet ja mitä ylevämpiä ajatuksesi ovat, sitä paremmat tulokset saavutat magnetisoidessasi haluamasi luvussa 4. Jos olosi ei ole rentoutunut ja keskittynyt, harjoita tätä tai jotakin toista mietiskelyä, kunnes se on.

    Huomioi, miten visualisoit asioita. Tunnetko vai näetkö ne? Ovatko ne värillisiä? Kuinka selkeitä ne ovat? Jatka harjoittelemista, kunnes näet sisäisen kuvan toiveestasi, tai tunnet sen muutoin. Jos olet tyytyväinen visualisointikykyysi ja kykenit useamman minuutin ajan keskittämään huomiosi siihen, mitä halusit saada, siirry seuraavaan lukuun. Jos et vielä kyennyt siihen kuin hetkeksi, harjoittele huomiosi keskittämistä useamman kerran samalla, kun luet seuraava lukua.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: sidrika - 08.05.2010 20:23:31
toi lause jäi päähän pulpahteleen tossa keskiviikkona.
selvis että universumi jeesas vähän.
14 500€:n arvosta

 ;)

Mahtavaa! Onneksi olkoon!


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Päivi - 09.05.2010 14:24:05
joo, en siis käteen saanu tätä rahaa mutta tämmönen velkataakka lähtee hartioilta.mutta sama asia :D


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: sidrika - 09.05.2010 17:37:31
Todella, minullakin on muutama kymppitonni velkaa eikä tällä hetkellä juurikaan tuloja. 14 500 € veloista pois on suurta.

Harjoittelen ja harrastan kovasti näitä epäsovinnaisia keinoja rahan saamiseksi koska säännöllisiä tuloja ei ole. Viime viikolla tuli tonnin verran yllätysrahaa. Muutama kuukausi sitten tuli neljä tonnia extraa kertaheitolla. Näitä olen todennut tehokkaiksi:

Kiitollisuuslista/päiväkirja. Mitä enemmän kiittää sitä enemmän saa. Toimii aina, ja lisäksi kiitollisuudesta tulee hyvä mieli ja korkea energiataso.

Antaminen. Kun tarvitsen jotain, esimerkiksi rahaa, niin annan aktiivisesti jotain pois, maksan niin sanotusti eteenpäin. Mieluiten annan salaa tai ventovieraille, jotka eivät odota minulta mitään, esimerkiksi piilottamalla viiden euron setelin bussin penkkien väliin ja toivomalla että sen löytäjä tulee onnelliseksi. Tai lahjoitan summan hyväntekeväisyysjärjestön kautta. Jos joku pummaa euron pysäkillä niin annan kaksi. Tämä on hauskaa ja saan lähes aina paljon suuremman vastalahjan maailmankaikkeudelta.

Rahan arvostaminen. Raha on energiaa, jolla voi saada ja tehdä paljon hyvää. Yritän oppia pois siitä yleisestä harhasta, että raha olisi jotenkin likaista ja että rahan tavoittelu olisi negatiivista. Se on vain negatiivista, jos raha on ainoa asia jota ihminen tavoittelee tai arvostaa. Käytän affirmaatiota "Rakastan rahaa" ja ihan viime aikoina olen ruvennut toistamaan mielessäni että "rakastan rahaa ja raha rakastaa minua". Se ohjaa jotenkin tekemään viisaampia valintoja rahan hankkimisen ja rahan käytön suhteen, ja sitä tekee myös sitriiniriipus kaulassa.


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: Hiisitär - 09.05.2010 18:36:32
Onpa mahtava idea tuo rahan jakaminen eteenpäin noilla tavoilla! Täytyy ryhtyä hyödyntämään sitä! Olisi tosiaan rahalle tarvetta :D


Otsikko: Vs: Näin saat rahan kiertämään ja palaamaan luoksesi
Kirjoitti: indiima - 09.05.2010 18:55:21
Mulla on käynyt tässä viime aikoina tosi hyvä tsäkä. Olen saanut tehdä aivan hurjan kivoja töitä ja saanut niistä kivaa palkkaa ja antanut sen rahan virrata eteenpäin mulle mieluisiin kohteisiin.
Todellakin:

Raha on

liikkuvaa

energiaa.