Astro Foorumi

Astro special => Julkkiskartat => Aiheen aloitti: Ajatus - 10.01.2008 11:57:05



Otsikko: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 10.01.2008 11:57:05
Kuten tuossa etusivun artikkelissa (https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/84) jo Seppo kirjoitti, Suomi-rockin elävä legenda Remu Aaltonen (http://fi.wikipedia.org/wiki/Remu_Aaltonen) täyttää tänään 60 vuotta. Onnittelut! :)

Remu on siis syntynyt 10.1.1948 Helsingissä, syntymäkellonaikaa valitettavasti ei ole tiedossa, vaikka itselläni olisi kerran jopa ollut oiva tilaisuus sitä kysyä (tajusin tietysti asian vasta jälkeenpäin :idiot2:). Täytynee pitää asia mielessä, jos vielä joskus herran hauskoille juttusille pääsee. Voisin kuvitella, ettei hän suhtautuisi astrologiaankaan mitenkään epäluuloiseksi, koska mainitsi mm. taannoisessa Hesarin syntymäpäivähaastattelussa omaavansa itsekin ennustajanlahjoja. ;)

Kartalta tosiaan löytyy äärimmäisen vanha kuu, koska kyseisenä päivänä kuu ei ehdi ohittaa aurinkoa. Sekä aurinko että kuu ovat Kauriissa, lisäksi Merkurius Kauriissa yhtymässä aurinkoon. Tuo hänen Merkuriuksensa on itse asiassa Yodin kärki, kantana  :saturnus: :leijona: :aspect_sex: :uranus: :kaksoset:. Viittaisiko joskus vähän "karuun", mutta oivaltavaan ja omaperäiseen ulosantiin? Sama Saturnuksen ja Uranuksen sekstiili on osana mystistä suorakaidetta, jonka toisesta päästä löytyy vapaudenrakkautta kuvaava :venus: :vesimies: :aspect_sex: :jupiter: :jousimies:. Neptunus Vaa'assa liki muodostaa vieläpä kuviosta kirjekuoren, mutta orbit taitavat olla turhan väljät.

Oma karttani osuu muuten hauskasti yhteen Remun kartan kanssa, koska mm. hänen :aurinko: :aspect_con: :merkurius: osuu aivan askendentilleni (Kaurisenergialla muuten sitten varmaan DC:lle, heh ;)) ja :jupiter: tarkasti MC:lleni! Löytyisikö muuten keneltäkään veikkauksia nousumerkistä? Itsestäni tuntuisi näin äkkiseltään mahdolliselta ainakin :oinas:, mutta se on tietysti aika epätodennäköinen nousumerkkinä. Ollakseen Oinas-nousuinen hänen olisi pitänyt syntyä noin klo 11.05-11.35 välisenä aikana.


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: nikki - 10.01.2008 12:46:10
veikkaisin  :askendentti: :skorpioni:,
yöllä syntynyt,vaikkapa 2:30,
3 huoneeseen iso sisarusparvi,kuin myös
"diggasin koulusta,mutta en tajunnut siitä paskaakaa"
äiti-ceres 6 huoneen "orjuudessa" lapsilaumansa kanssa,
etninen tausta romani, :jupiter: :jousimies: 2 huone,
suuri sukukin?,
arvokas koti  :venus: :vesimies: 4 huone,
and so on..
muuten pysähtynyt  :mars: :neitsyt: (R),menee 10 huoneeseen,
vaikka rokki-kausi ei ollut pitkä? se jäi elämään


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 10.01.2008 15:52:28
Nikin veikkaukset kuulostavat ihan vakuuttavilta. Skorppari-nousu...mikäpä ettei. Mars-energiaa joka tapauksessa. :)


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: panacod - 10.01.2008 17:16:34
Remu on nousu-skorppari. Kuuntelin joulukuussa Remun haastattelun ja oikein terästäydyin kun hänellä oli useat merkit samat kuin minulla :laugh:

Tapasin Remun myös pari kesää sitten, keikan jälkeen kesätapahtumassa :coolsmiley: Olinkin ainoa jonka Remu antoi itseään kaulastaa, heh!  ;D

...mutta pikkuinen se ukkeli on  :laugh:

 :smiley6600:
Panacod


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: panacod - 10.01.2008 17:32:13
Lisään...

Kyseinen radiojuttu löytyy mtv3/helmi - sivuilta...tai Googleta "Remu Merja Hirvisaari".  Siellä näkyy olevan tuo Remun karttakin.

 :smiley6600:
Panacod


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: kultainen sulka - 10.01.2008 18:14:15

Onnittelut Remulle  :D

Eipäs tullut sillon mieleen kysellä tarkemmin synt.kellonajoista kun olin hänen kanssaan kitkemässä kukkapenkkiä porggoses  :) Mut hauskaa läppää muuten tuli heitettyä  ;D



Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Lilli - 10.01.2008 21:07:12
Kiitokset tuosta Helmi-sivuston vinkistä. AC näytti olevan n. 21-22 :skorpioni: ja kellonajalla 04:45 ja syntymäpaikalla Helsinki saatiin jokseenkin samannäköinen kartta tänne astrolle.

Persoonalliset planeetat sijoittuisivat Marsia lukuunottamatta huoneisiin 2-3, 9. huone on myös hyvin edustettuna. Neptunus huoneessa 10, mikä sopiikin henkilölle, joka on uransa taiteella luonut.

En tiedä, oletteko te muut katsoneet Ganes-leffaa, mutta sen mukaan Remu on ponnistanut hyvin vaatimattomista olosuhteista, hänen isänsä on ollut pikkurikollinen ja sellaiseksi Remukin oli ajautua kunnes löysi rummut. Voisi sanoa, että "pannut" ovat hänet pelastaneet ainakin jokseenkin kaidalle tielle. Ihmissuhdepuolella hän näyttäisi olleen toivoton tapaus, eikä häntä ole tiettävästi tähän päivään mennessä yhdistetty erityisemmin yhteenkään naiseen, vaikka suhteita on ollut runsaasti.


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ippuska - 10.01.2008 21:54:43
ONNEA Remu  :smitten:

AH, muistan  :D  70-luvan alussa saivat tanssikengät rokkikyytiä, kun Remu & Hurriganas latasivat tuutin täydeltä rokkiaan meille murkuille koulumme konvassa  :laugh: :D :D


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 11.01.2008 11:19:39
Haa, suurkiitos panacod! :D Ajattelinkin, että johan on kumma jollei Remusta ole jo joku karttaa tehnyt. Ja kiitos myös Lillille, joka säästit kellonajan testailun vaivan. :) Nikki oli siis oikeassa nousumerkkiveikkauksineen! Tässä muuten linkki Helmen juttuun (http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/593383?kuudesaisti-astrologia-tahtivieraat).

Ajattelin kai Oinas-nousua siksi, että tavatessani maestron hän tuli itse juttelemaan kaverilleni ja minulle. Minä en varmaan olisi uskaltanut edes mennä hänen juttusilleen! ;D Olinkin sitten jälkeenpäin yllättynyt, että hänhän olikin leppoisampi tyyppi kuin mitä olin kuvitellut. Mutta Skorppari-nousu toki sopii hänen elämänpolkuunsa paremmin kuin hyvin. Tuleepa mieleen heti se valjakko-onnettomuus ja kodin palo...feeniks-lintuteemaa todellakin! Muistan ajatelleeni joskus, että miehellä, joka suhtautuu sellaisella tyyneydellä kotinsa paloon, täytyy olla joku syvempi elämänkatsomus kuin "tavan tallaajalla".

Pääsin sattumalta tuon kohtaamisen jälkeen myös Ganes-leffan ennakkonäytökseen, mitä lie synkroniteettia ollut ilmassa. :) Leffa on muuten hyvä, kannattaa katsoa vaikkei suuri Hurriganes-fani olisikaan. En ole itsekään Hurriganesia juuri kuunnellut - nuorempaa ikäluokkaa kun olen, mutta muistan kun löysimme kerran siskon kanssa isän vanhan C-kasetin. Sillä oli mielestäni yksi "mahtava biisi", joka myöhemmin osoittautui Hurriganesin I will stayksi. 8) Samaten on mieleen jäänyt hänen suomeksi tekemänsä biisi Viittä vaille kaksi. Muistaako joku muu tätä?


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: nikki - 11.01.2008 14:52:51
 :chiron: alasolmu  :askendentti::lla ja ihmisellä on paljon sovitettavaa karmaa,tälläisen mielikuvan olen saanut eräältä toiselta kartalta,todella vakavia onnettomuuksia,
ja jos alasolmu sijoittuu 12 huoneeseen niin vankila on ollut linnansa jo vanhoilta tutuilta ajoilta,
tuo  :skorpioni:- :harka: ja akselilla vielä ja muutenkin liittyy useinkin noihin luopumisiin,asioiden loppumiseen ja eikun uudelleen rumpua päristämään,
jos tuo mars on edelleen pysähtynyt ja  :askendentti: :skorpioni::ninkin mars on tavallaan syväjäässä,piilossa mahdollisuutena,niin tuntuu niinkuin hän tarvitsisikin jotakin voimakasta agressiivistakin liikettä (rummut,mitkä yhdistän oinaan mars energiaan)saadakseen tuon
pysähtyneen marsin toimimaan,ja vaikkei se olisi pysähtynyt niin  :neitsyt: :mars: joka tapauksessa on enemmänkin harkitseva kuin rumpuja takova,hyvän rytmitajun ja taidon se varmaan tuohon antaa,
pysähtynyt mars selittäisi hyvin tuon hetkessä elämisen,tässä ja nyt,huomisesta ei kukaan tiedä,ken elää se näkee,
jotenkin hämää ettei noin näkyvällä ihmisellä ole kuin  :askendentti::lla planeetta,mutta ehkäpä tuolla  :kuunsolmu::lla kerätään myös yleisöä?


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 11.01.2008 15:21:29
tuo  :skorpioni:- :harka: ja akselilla vielä ja muutenkin liittyy useinkin noihin luopumisiin,asioiden loppumiseen ja eikun uudelleen rumpua päristämään

Lisäksi jos aika on tuo klo 4.45, niin Uranus osuu aivan tarkasti 8. huoneen kärjelle...siihen vain sopiva transiitti, niin avot, johan tulee feeniks-ominaisuuksille käyttöä. ::)

Huomasin muuten vielä noista synastrioista, että Remun :venus: :vesimies: osuu tarkkaan omalle :kuu:/ :merkurius: -keskipisteelleni, eli keskelle tuota yhtymää...


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: K-NRJ - 11.01.2008 21:14:26
Mielenkiintoinen tapaus tuo Remu. Haastattelun perusteella todellakin tulee sellaiset fiilikset että Kaurishan siinä puhuu!  ;D

Täytyy katsoa tarkemmin Remun karttaa. Itsekään en ole mikään kova Hurriganes-fani, vaikka nyt suomirokkia muuten kuuntelen paljon.  Varmasti juuri tuota viisautta löytyy äijästä paljon enemmän mitä ulkokuori antaa olettaa.

Olispa kiva tavata hänet henkilökohtaisesti!


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Chandra - 11.01.2008 23:00:00
 :D

Sun kun mä saisin,kaiken muun antaisin,,,
Suru mieltä painaa ja sydän verta vuotaa,
suuren kiven laitamille käyn vain istumaan,,,, ;D

Tai jotain sinne päin,oli tuo hieman ehkä humpahtavakin 5 vaille 2.
I will stay ja Only one kuitenkin omia ehdottomia Hurriganesin ykkösbiisejä. :smitten:

Onnea ihanan rosoiselle ja maskuliiniselle Remulle. :-*
Ei muuten telkun kautta uskoisi,että on lyhyt! :o


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Chandra - 12.01.2008 01:30:25
Piti palata ihan selaamaan vielä tekstejänne,missä Remun elämän kovista kolhuista.Kodin menetys ja valjakko-onnettomuus.
Tuossa kun nikki kirjoitti luopumisista,,,
Luulisin,että Remun raskain kokemus on kuitenkin tuo veljensä katoaminen 31.08.1998,jonka surman tunnettu NBK-pomo on tunnustanut eräälle lehdelle.
Luvannut paljastaa ruumiin olinpaikan keväällä,että äiti saa poikansa haudata.
Näin tuo oli asian ilmaissut.
Huumeveloista silloin puhuttiin ja voiko paljon ahdistavampaa kokea,kuin epävarmuus läheisen kuolemasta ja tapahtumista.
Että kyllä Remullakin varsin raskas risti on ollut kannettavana ja silti viihdyttäjänä jaksanut toimia.
Ja miten suhtautua tällaiseen uutiseen,kun tämä kyseinen tunnustaja on tullut uskoon vankilassa.
Toivoa varmuutta kovin epävarmasta lähteestä.
Nuo uskoon tulot kun ovat vähän niin ja näin ainakin noin kovassa luokassa jo,,,


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: rubiinitar - 14.01.2008 12:56:31
Mulla on Henryn tarkka kartta ollut jo vähän aikaa, on tämä asia kiinnostanut jo vuosia, sillä tiesin jo kauan sitten meillä olevan astrologisesti yhteistä:
 :aurinko: :kauris:, :askendentti: :skorpioni:.
Kuu Remulla siis  on  :kauris:,mulla  :neitsyt:.

Remun perhe on myös asunut (junanvaunuaikoinaan) "meidän skutsissa" ja monia muitakin yhtäläisyyksiä löytyy, mistä ei nyt enempiä  ;D

Meidän molempien kodit näyttävät myös erittäin samanlaisilta, yhtään modernia huonekalua tai vaassia ei mullakaan ole  :D



Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 23.01.2008 16:55:19
Hyviä yhtäläisyyksiä, rubiinitar. Voitko vahvistaa, oliko se kellonaika siis 4.40, kuten ainakin tuolla Linnunradan keskusteluissa mainittiin?


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Triton - 27.01.2008 21:36:20
Remu on intresantti pärsyynä. Muistelisin hänen sanoneen että on ollut edellisessä elämässään ainakin kardinaali?

 ::)


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: rubiinitar - 27.01.2008 22:55:13
Anteeksi, huomasin tämän vasta nyt  ::)

Kyllä, Henryn SYNTYMÄKELLONAIKA ON 04.40.


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 28.01.2008 13:05:12
Kiitos rubiinitar! :) Ja kardinaali - mielenkiintoista.


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Chandra - 09.02.2008 21:00:11
Kaikille Remun ajatuksista kiinnostuneille suosittelen uusinta Seura lehteä,jossa Remu puhuu paljon omasta maailmastaan,näkemyksistään,uskomuksistaan.

Minulle avautui aivan uusi Remu. :smitten:
On listannut tässä 7 kuoleman syntiä ja puhuu niistä aiheista.
Ahneus,kateus,ylpeys,irstailu,mässäily,laiskuus ja viha.
Ja kahdeksanneksi hän listaa vielä synnin:Ihminen asettuu Jumalan paikalle.

Remu näköjään uskoo enkeleihin,karmaan ja molemmat mummonsa ovat olleet jonkin asteisia näkijöitä.
Siinä saa kyllä tosi paljon nauraakin vakaville asioille,koska vain Remu osaa ilmaista nuo asiat niin ja silti eivät loukkaa ketään.
Kateudesta pieni pätkä Remun näkemyksenä:
Jos jollekin tulee joku asia
kuin Manulle illallinen
Ei se tarkoita sitä,että kaikille pitää tulla.
JOKU ON ANSAINNUT SEN JA SE KUULUU HÄNELLE.
Ei mun tarvitse päästä syömään samaan pöytään
tollasen kanssa,koska mulla ei ole hyviä ruokatapoja.

Myös miten hän oppi kunnioittamaan luontoa kokemusperäisesti ja paljon muuta.
Kirjoittaisipa kirjan,niin heti sen hankkisin! :smitten:


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ikitosi - 09.02.2008 22:51:26
Remu on vanha sielu :smitten:


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Ajatus - 10.02.2008 17:33:02
Jos jollekin tulee joku asia
kuin Manulle illallinen
Ei se tarkoita sitä,että kaikille pitää tulla.
JOKU ON ANSAINNUT SEN JA SE KUULUU HÄNELLE.
Ei mun tarvitse päästä syömään samaan pöytään
tollasen kanssa,koska mulla ei ole hyviä ruokatapoja.

Melkoisen remumaisesti ja hyvin sanottu. ;D Kiitos Chandra vinkistä, täytyypä muistaa napata Seura lehtihyllystä, kun seuraavan kerran käy kaupassa.


Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: May - 14.02.2008 11:24:49
Nythän on muuten julkaistu myös hauska Remusanakirja, jota ainakin itse tunnen kaipaavani Remun haastatteluja kuunnellessa... :)

Kirja on Jukka Annalan kirjoittama ja Kustannusosakeyhtiö Teoksen julkaisema. Tässä muutama näyte kirjasta:


Sininen huvimaja = poliisiauto. "Muutaman tunnin kuluttua peruutti sininen huvimaja pihaan ja taas lähdettiin."

Plängtön = Eric Clapton. "Plängtönhan vetää sen ihan omalla tyylillään."

Rillikristo = tekofiksu mies. "Rillikristo ei oo varsinaisesti välkky, vaikka se on tietäväisen opiskelijan näköinen."



Otsikko: Vs: Remu (Henry) Aaltonen
Kirjoitti: Chandra - 14.02.2008 13:21:48
 :2funny:
Kiitos May! :smitten:
Kuulin aamulla ohimennen,kun jostain tällaisesta infottiin Novassa,mutten ehtinyt saamaan mitään paperille.

Pitää ehdottomasti hankkia. :D ;D