Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: saru - 22.10.2005 12:05:44



Otsikko: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: saru - 22.10.2005 12:05:44
Hei !
Olen itse kaksonen, nouseva neitsy...

Seurustelin kauriin kanssa vuoden ja nyt laitoimme TAUOLLe (joka pitää sisällä hänelle uuden naisen). Itse   :D  olin satasella mukana enkä moista edes huomannut   ja kun ilmoitus tauonpaikasta tuli olin täysin tyrmistynyt.....nyt olen tunteeni "jäädyttänyt"...

Sen verran jäi mietityttämään, että lähjin tutkimaan hänen karttaansa....
Kysyisin vain, että te jotka tiedätte enempi- voisitteko kertoa minulle olisiko kaksonen pysynyt mukana hänen tämänhetkisessä karttakulussa...
Tällä kyseisellä kauriilla on tällähetkellä
pluton kolmio marssiin (80-160v välein)
Chiron yhtymä merkuriukseen (50v välein)
Jupiterin neliö merkuriukseen (6 v välein)
saturnuksen oppositio saturnukseen (28v välein)
ja ns 40-kriisi = neptunuksen neliö neptunukseen (80v välein)
 :D
Olen ehkä "hullu", mutta odotan vielä JOTAIN tapahtuvaksi  :smitten:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Tirriäinen - 22.10.2005 12:19:59
Kaksonen, nouseva jousimies ilmoittautuu joukkoon, jolla on ongelmia ainakin yhden kauriin kanssa ;)
Kyse ei ole parisuhteesta vaan ihan jokapäiväisestä kanssakäymisestä, tosin samoin tämä kaurisystävämme käyttäytyy kyllä ihan joka ikistä horoskooppimerkkiä kohtaan.
Onko nyt yleisesti kauriilla jokin itsensä etsimisaika, jolloin "väärässä paikassa oleminen" tai "vääriä asioita tekeminen" aiheuttaa tuota mieletöntä vihanpurkausta kaikkiin muihin kanssaihmisiin? Siis tarkoitan niitä kauriita, jotka eivät elämänsä suuntaa ja oikeaa paikkaansa ole vielä löytäneet :)

No on se sitten mitä tahansa, niin en minä ainakaan ihan huvikseni ota vastaan minulle kuulumatonta negatiivista energiaa, onneksi pystyn sen välttämään tapaamatta häntä niin paljon kuin mahdollista :)


Otsikko: Re: onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: saru - 22.10.2005 12:36:29
Kiva kuulla millaisia (samansuuntaisia) kokemuksia muilla on kaurisihmisistä - luulenpa, että minun kauriillanikin on minulle kuulumatonta negatiivista energiaa nyt niin paljon liikkeellä, että väistyn Sivummalle........ :P


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: romanssi - 22.10.2005 21:14:36
Minullakin on ongelmia erään kauriin kanssa, joka sattuu, kappas vain, olemaan isäni. En ole oikeastaan koskaan tullut hänen kanssaan toimeen, mutta nyt tämän syksyn myötä yhteentörmäykset ovat olleet aika huikeaa luokkaa. Kauriit  :knuppel2:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: valonkantaja - 23.10.2005 16:39:20
Minulla on aina ollut vaikeuksia kauriiden kriittisyyden ja asiallisuuden kanssa. On minussakin jonkin verran kaurista, ja ehkä omat ikävät puoleni kauhistuttavat muissa ihmisissä. :o

-aurinko kaksoset
-kuu kauris
-nouseva jousimies


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: sini48 - 23.10.2005 18:32:17
Jumenvisst...Olen itse jousimies ja ihmeellistä kyllä, olen usein..niin todella usein "hairahtanut" kaurismiehiin..... :smitten:
Yksi lapseni isistä on kauris.
Kahden kauris-"kapiaisen" kanssa olen ollut kihloissa ja tällä hetkellä (sinkku kun olen), pidän itselläni 11vuotta nuorempaa kauris"poikaa" rakastajana... ;) :smitten:

Tästä voisi tietysti saada käsityksen että olen kauris"addi"... ja voihan olla että kauris vetää muuten niin levotonta jousimiestä maanpinnalle - mutta kaikessa järkevyydessä kauris tuntuu liian vakavalta ja "jurolta"... liikkuvalle jouskarille.
Sitäpaitsi nämä armeijankauriit ovat aluksi ihan hupaista seuraa, mutta uhh...miten rutiininomaista kaikesta voi loppujenlopuksi tulla. :tickedoff:
Ja miksi pitää kaikessa olla niin hitosti järkeä? Missä on kauriiden spontaanisuus?


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: sini48 - 23.10.2005 19:05:06
Sitä näköjään "viisastuu" tälläkin saralla.. :angel:
eli juuri aikaisemmin ihmettelin täällä, miten "se jokin" vetää minua kaurismiehiin... :uglystupid2:
ja jotain kai minussakin sitten on koska ovat halunneet kanssani pitempiaikaistakin suhdetta, mutta nyt - tänä lokakuisena sunnuntai-iltana sain selville mikä "se" ihme on!!!!

Minulla on venus kauriissa! KÄÄK!!!! :crazy2: 4huone.
Kuu vesimiehessä -4huone.
Mars skorpioneissa - 2huone......
ASC - Vaaka...

P.S. En ole "kevytkenkäinen" - korkeakantakenkäinen kyllä... ::)
ja hei, järkeäkin löytyy... eihän me täällä muuten kirjoiteltais... eller hur? :coolsmiley:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: K-NRJ - 24.10.2005 10:46:47
Hei vaan,

Kun Saturnus oli Ravussa niin Kauriilla oli kyllä vaikeaa (ainakin minulla), mutta nythän Saturnuksen siirryttyä Leijonaan kuvittelisi että muillakin Kaurilla helpottaisi. Kyllä voin itsestäni sanoa että viime kevät vielä oli tosi vaikeaa aikaa ja Saturnuksen mukana osa ystävyyssuhteista katkesi. Mutta olen kuullut eräältä ammattiastrologilta että jos Saturnus katkaisee jonkin ystävyyssuhteen, niin sillä on tarkoituksensa.

Olisiko niin että näillä Kauriilla joilla on nyt vaikeaa, löytyy Leijonaa kartaltaan? Tai on esim. Jousimies-nousu jolloin Pluto on AC:llä? Plutohan tekee myös transiittioppositiota Kaksosiin, eli tuskin Aurinko-Kaksosillakaan helppoa on...

Minä en muuten allekirjoita väitettä että Kauriit ovat asiallisia ja kuivia... höh. Se on kyllä totta että mitään tyhjännaurajia emme ole, mutta emme mitään tosikkojakaan! Toki myönnän että astrologiasta on ollut se hyöty, että kun lukee että "Kauriit ovat asiallisia ja vakavia..." niin itse kiinnittää huomiota siihen. Minä en ainakaan ole vakava!!  :knuppel2:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: saru - 24.10.2005 18:58:34
::)
Tosiaan hyvää tekstiä kauriista! Tunnistin niin monta samansuuntaista piirrettä omast kauris tuttavuudestani.
Minulla itselläni ei ole ollut aikaisemmin yhtään tuttavaa joka olisi ollut kauris...Juu heihin tutustuttua on hyvä käydä tutustumassa astrologiseen määritelmään luonteesta - sitä ymmärtää sitten paremmin miksi he toimivat niin.. :D  muuten heidän toimintansa tai paremminkin toimettomuuteensa ei saa mitään tolkkua  :knuppel2: ja tuntuu, että itse lyö (turhaan) päätä seinään kun asiat eivät "toimi".


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: remppa11 - 24.10.2005 20:22:44
Heips! Minä kanssa koetin tiiviimpää suhdetta pitää kauriin kanssa,mutta kun ei pelittänyt niin ei.Olen itse kaksonen  ja uskonnvahvasti etä kaksonen ja kauris ei ainakaan helpolla pääse,en mene sanomaan missään tapauksessa etteikö he voisi onnistuakin,mutta kaikki kauriit jotka tunnen ovat aivan eri aaltopituudella ja siis suhdekin kaatui mahdottomaan. :( Tosin kavereina kauris on aivan eri juttu ainakin mun kohdalla,kukaan kauris ei ole ns.sydän ystäväni mutta hyviä kamuja muutama. ;)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: sister sugar - 27.10.2005 13:31:05
Heii, olipa hassua lukea kokemuksiasi (tai no, ei HASSUA-hassua, mutta..) koska itselläni on käynyt päinvastoin! Olen kauris ja jostain ihme syystä kaikki läheisimmät ihmissuhteeni, (ystävät, rakkaat) on kaksosia! Ja olen ollut helisemässä heidän "ilmavuutensa" kanssa. Ystävissähän se ei niin haittaa, mutta suhteessa kaksosen ikuinen silmän pilke ja flirtti kummastuttaa tälläistä jalat maassa olevaa romanttista kauristyttöä.. Jostain syystä silti huomaan aina eläväni kaksosten ympäröimänä. :idiot2: En sitten tiedä onko se jokin viehätys erilaisuuteen. En ole perehtynyt niin hyvin astrologiaan että osaisin eritellä niitä ilmoittamiasi ominaisuuksia, jätän sen viisaammille.

Mutta toivon sinulle voimia että pystyt antamaan toiselle tilaa (ehkä se on vaan joku asia, mikä hänen -ja sinun- tulee käydä läpi) ja ymmärrystä hyväksyä mitä se sitten edetessään tuokaan tullessaan. Lopputulos on kuitenkin jotain hyvää, kävi kuinka päin tahansa.  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Capricorn - 27.10.2005 16:27:37
On. Nimittäin itseni kanssa.  :(  Tämä vuosi on ollut todella vaikea, itsensä etsimistä. Parisuhteen, työn ja opiskelun, elämän, vakavaa pohtimista. Ja siinä sivussa on tullut sitä negatiivista energiaa ympärille levitettyä.  :'(

Ei kaikessa tarvitse olla järkeä ja kyllä kauriitkin osaa, joskus harvoin, olla spontaaneja.  :D  Ja hauskaakin osataan pitää. Itselleni muuten Jousimiehet ovat kaikkein parasta seuraa hauskaan illanviettoon. Mutta rutiinit pitävät elämän järjestyksessä. Ja kaikki pitää ehdottomasti suunnitella etukäteen valmiiksi.

Suhteen poikasta joskus nuoruudessa Kaksosen kanssa yrittäneenä sanoisin että Kaksonen ei ole ainakaan mulle yhtään sopiva merkki. Aivan liian kevytmielisiä ja flirttejä.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: cessiwi - 31.10.2005 14:56:49
Olen itse kauris, onhan se varmaan totta että meikäläiset ovat vähän..öh..vaikeita. Ehkä just sen takia ettei sanota enempää kun se tarpeellinen. Itellä on kyllä menossa joku tutkimusmatka sieluun, kaikkea ihmettelee ja miettii, ihmissuhteista uraan ja takaisin. Etenkin ihmissuhteet ovat suurennuslasin alla tällä hetkellä. Ehkä se on yleinen juttu? ???


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Khora - 31.10.2005 15:30:20
Huhhuh!
On ollut ongelmia, nimittäin myös itseni kanssa.
Aurinko Kaksonen,
Nouseva Leijona,
Kuu Kauris.

Ja on ollut ongelmia niilläkin, jotka ovat kanssani läheisen tunnesiteen muodostaneet.

Onnekseni olen onnistunut jotenkin eheyttämään itseäni niin, että nyt koen kyllä olevani kutakuinkin koko-nainen persoona.

Muutaman Aurinko Kauriin kanssa en meinaa millään tulla toimeen. Tosin ei ole tietoa heidän kartoistaan muuten. Nyt jännityksellä odotan, tuleeko omasta pienokaisestani Kauris vai Jousimies!  :)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Sun73 - 31.10.2005 15:54:04
Työkamuina kauriit on ainakin mulle ollu maailman parhaita  :smitten:
Mutta muuten ei kyllä kaurisnousuiset miehet ainakaan sovi mulle, vaikka puoleensa ovat joskus vetäneetkin  ;)
Liian negatiivisia ja valittavat joka asiasta, Argh  :knuppel2:
Sellanen saa meitsinkin ihan huonolle tuulelle  :tickedoff:

Oinas73
 :askendentti: :kuu: :jousimies:
 :venus: :oinas:
 :mars: :kauris:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: sawotar - 03.11.2005 23:01:42
Itse olen oinas ja nouseva jousimies...ja avomieheni on kauris ja nouseva jousimies...rakastuttiin salaman nopeaa...mies kosi ja kihloihin ja yhteen muutto...meillä menee tosi hyvin, keskustellaan paljon asioista rauhalliseen ja järkevään sävyyn, ei ole riitoja pahemmin ollu, tosin pikku mykkäkoulua kylläkin :2funny: Kumpikin ollaan tunteellisia, halitaan ja suukotellaan ja puhutaan''rakastan sinua paljon''sanoja joka päivä ja usein :smitten: ollaan laiskoja ja välillä reippaita, meitä ei pinnallisuus kiehdo yhtään eikä materian perään olla kumpikaan, mutta silti tykätään kaikesta kauniista ja ollaan kuitenkin välillä niin mukavuudenhaluisia että :o en näe ainakaan tässä suhteessa mitään negatiivistä. Olen aiemmin seurustellut kauriin kanssa, jonka nouseva merkkikin oli''kauris'' oli viimosen päälle tosikko persoona, ei huumori toiminut yhtään meillä ainut mikä toimi oli seksi ja sehä nyt ei pitkälle kanna pitemmän päälle ::) Siis suhde meillä on melkeinpä 10, mut miinuksen annan itselleni, että hermostun tosi vähästä välillä''oinaan motto: Minulle kaikki ja heti :tickedoff:.....jestas :2funny:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Dorian - 04.11.2005 10:54:34
Kotikauriini on tämän vuoden aikana ollut yks pe***le. Mutta räiskittyämme viime viikon alussa suhteemme taas kondikseen, niin ah ja voi, en ihanammin päivää voisi alkaa, kuin heräämällä kauriini vierestä!  8)

Tosin sillä on kuu kaloissa...ja minulla neitsyessä. Mitähän sekin mahtaa antaa parisuhteessa? Kovia aikoja?  :P Enpä tiä, ollaan vaellettu ennenkin ripirinnan, ja nyt taas.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Yksisarvinen - 07.11.2005 18:43:13
Vaikeuksia kauriiden kanssa? ;D Miksei kenelläkään ole vaikeuksia vaakojen, oinaiden, kaksosten, rapujen kanssa? Jousimiehistä olen aina pitänyt, vesimiehistäkin ja kaloista. Ja hengenheimolaisuutta löytänyt usein kauriiden, neitsyiden, härkien ja skorpionien kanssa. Tosin kartoissa on varmasti selitys miksi muutamat neitsyet ja härät ovat jopa käsittämättömän moraalittomia varsinkin oman parisuhteensa suhteen. ::) Yhden merkin unohdinkin mainita - leijonat. Naispuolisten kanssa vielä tulen toimeen jotakuinkin, mutta leijonamiehet  :buck2:! Niitä ei kestä 'erkkikään'!

Tupla-kauriini kanssa elämiseen olen tottunut. Välillä hän on synkimmissä syövereissä, mutta en voi olla rakastamatta hänen käytännöllisyyttään, karismaansa, johon kaikki muutkin jäävät koukkuun, hänen kykyään tulla lasten kanssa toimeen, olla kouhottamatta maallisen turhuuden perässä, hänellä on järkeä ja jalat maassa - ja se sänkykamaripuolikin - kauriiden mainehan on sillä saralla taattu. Ja miten hän huolehtii lähimmistään! :smitten:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: lumisade - 09.11.2005 10:45:20
Vaikeuksia kauriiden kanssa? ;D Miksei kenelläkään ole vaikeuksia vaakojen, oinaiden, kaksosten, rapujen kanssa? Jousimiehistä olen aina pitänyt, vesimiehistäkin ja kaloista. Ja hengenheimolaisuutta löytänyt usein kauriiden, neitsyiden, härkien ja skorpionien kanssa. Tosin kartoissa on varmasti selitys miksi muutamat neitsyet ja härät ovat jopa käsittämättömän moraalittomia varsinkin oman parisuhteensa suhteen. ::) Yhden merkin unohdinkin mainita - leijonat. Naispuolisten kanssa vielä tulen toimeen jotakuinkin, mutta leijonamiehet  :buck2:! Niitä ei kestä 'erkkikään'!

Tupla-kauriini kanssa elämiseen olen tottunut. Välillä hän on synkimmissä syövereissä, mutta en voi olla rakastamatta hänen käytännöllisyyttään, karismaansa, johon kaikki muutkin jäävät koukkuun, hänen kykyään tulla lasten kanssa toimeen, olla kouhottamatta maallisen turhuuden perässä, hänellä on järkeä ja jalat maassa - ja se sänkykamaripuolikin - kauriiden mainehan on sillä saralla taattu. Ja miten hän huolehtii lähimmistään! :smitten:
Hei Yksisarvinen!!! MÄÄ TYKKÄÄN SUSTA!!!  :smitten: Oon nouseva kauris ja en tykännyt tämän topicin otsikosta mutta MÄÄ TYKKÄÄN JUURI SUSTA!!!  :) Toisaalta sanoit jotain leijonista... Olen leijona aurinkomerkiltäni, sori...  ::)

Itse olen huomannut että en tule sitten OLLENKAAN toimeen vesimiesten kanssa, toisaalta jousimiehet, vaa'at ja oinaat on IHANIA!!! :) Muidenkin leijonien kanssa tulen mainiosti toimeen, olen itse enemmän syrjään vetäytyvää tyyppiä (varmaan juuri tuon kauriin takia) joten toiset leijonat tykkää kun luovutan estradin suosiolla heille, heh.  ;) Nyt mulla on alkavaa säpinää aurinkokauriin kanssa (en vaan tiedä nousevaa merkkiä, VIELÄ!), hän kovasti kuulemma tykkää mun "jalat maassa" asenteesta ja on kehunut myös huumorintajuani vaikka kauriilla ei sitä muka ole?!?  ;D Tai ehkä me ollaan molemmat yhtä tosikkoja, niin ettei edes huomata ettei meillä ole ollenkaan huumorintajua?!?  ??? Hehhee.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Tuonainen - 09.11.2005 11:00:24
Kaurismieheni on saanut omalla peroonallaan kaivettua minusta ne kaikki pahimmatkin puolet esiin. Onpahan mitä työstää... :uglystupid2:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Yksisarvinen - 09.11.2005 18:41:47
Hei Yksisarvinen!!! MÄÄ TYKKÄÄN SUSTA!!!  :smitten: Oon nouseva kauris ja en tykännyt tämän topicin otsikosta mutta MÄÄ TYKKÄÄN JUURI SUSTA!!!  :) Toisaalta sanoit jotain leijonista... Olen leijona aurinkomerkiltäni, sori...  ::)

Arvaapa kenen kuu on leijonassa? ;)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: K-NRJ - 10.11.2005 10:30:02
Hei Yksisarvinen,

Minäkin tykkään susta!!!  :smitten:

Sanoit muutamia hyviä tosiasioita meistä sorkkaeläimistä. Lasten kanssa tullaan toimeen, huolehditaan lähimmäisistä ja hommat toimii sänkykamarissa -aivan niin, ja maallisen mammonan perässä ei juosta. Siinä totuus meistä. Piste.

Voisko se olla niin että joitakin ärsyttää Kauriiden kyky järjestellä asioita? Itse olen valitettavasti huomannut sen että jos joskus menee hyvin, niin aina löytyy kateellisia valittajia, jotka yrittävät mustamaalata kun itsellä tökkii pahasti.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: spikehead - 10.11.2005 10:41:46
Olen huomannut että suhde-elämässä ainakin kaikilla tuntuu olevan kanssani vaikeuksia. Ilmeisesti katson asioita liian romanttisessa mielessä ja välillä on vaikea pitää jalkoja maassa. Siitä kyllä syytän sitä, että olen kuu-rapu  :D Jos en pääse tarpeeksi lähelle suhteessa toista, turhaudun helposti ja saatan huomaamattanikin ruveta sellaiseksi jota jotkut rennommat sanovat nipoksi. Stressaannun helposti ellen pääse olemaan tietyin väliajoin rakkaani lähellä, ja tosiaan, ellei minulle avauduta, stressaannun vieläkin pahemmin.
Järjestyksenhimosta ja pilkunviilaamisesta on minulle sanottu aika tiheästi, mutta se pysyy yleensä kohtuudessa ellen ole joko ylienerginen tai nukahtamispisteessä  :buck2:
Itseni kanssa minullakin on aika usein ongelmia, juurikin siksi että pyöritän etenkin suhdeasioita kovasti päässäni ja ellen pääse niitä purkamaan niin miehillä palaa sitten päreet huokailuuni helposti. Helppo ihminen kun en kuulemma ole, ristiriitojen riemuvoitto  ::)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Dorian - 10.11.2005 10:47:51
Onko kauriilla ollut vaikeuksia kalojen kanssa?   :crazy2:  :knuppel2:  :idiot2:  :2funny:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: spikehead - 10.11.2005 10:56:46
Omasta kokemuksestani voin sanoa että ongelma kalojen kanssa on se kun sinne päähän ei pääse käsiksi kuin hyvin harvoin, eli kyllä, minulla ainakin :D


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: K-NRJ - 10.11.2005 11:07:03
Spikehead, sanoit todella hyvin tuon että pyörität suhdeasioita päässäsi. Mulla on ihan sama! Varmaan tuota Kuurapua... Mitäs sille tekisi? Joskus yöllä varsinkin jos uni ei tule, niin sitä miettii ja miettii kaikkea mitä joku on sanonut...

Mutta Kalat? Kivoja, herkkiä olentoja. Ei minulla ole ollut niiden kanssa mitään ihmeempiä vaikeuksia.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: spikehead - 10.11.2005 11:21:20
En usko että me kuu-ravut itsellemme sitten mitään mahdetaan, itse oon alkanut oppimaan että jos joku vaivaa mutta tuntuu tavallaan vähäpätöiseltä niin sitä ei kannata sanoa. Siitä tulee meikäläisen piireissä yleensä vaan kärpäsestä sitten härkänen  :-\
Viime viikon unet oli kokonaan kadoksissa kun päässä poukkoili kaukana asustavan poikakaverin naisongelmat (niin, minä ja sitten joku toinen tytteli joka sen kimpussa on häärinyt). Vähemmästäkin sitä hermostuu, eikö? :-[ Nyt se homma on poissa tieltä mutta silti hermoilen tosiaan välillä vähän turhista, se ei kuitenkaan meinaa etten luottaisi ihmisiin  ::) Juu, ehki olen vähän tosiaan sekasortoinen risteytys, itsekään en ole vielä saanut koskaan itsestäni selkeyttä :D


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: K-NRJ - 10.11.2005 16:47:58
Terve taas,

Golderin kuumerkkikirjassa sanotaan Kauriista, joilla on Rapukuu, näin: "Hallitsevana on vahva tarve asettua aloilleen oikean henkilön kanssa oikeaan paikkaan. Turvallinen tunne-elämä on tälle yhdistelmälle tärkeä."

Sulla spikehead varmaan onkin vaikeaa jos poikakaveri asuu kaukana, silloin väkisinkin tuppaa ajattelemaan kaikkea... Ja Rapukuullahan riittää mielikuvitusta...  No joo. Minulla ei ole noita huolia koska olen naimisissa ja miestä näkee joka päivä ja joka yö.

Mutta nyt poikettiin aiheesta.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: TarZa - 10.11.2005 23:15:12
Sitä näköjään "viisastuu" tälläkin saralla.. :angel:
eli juuri aikaisemmin ihmettelin täällä, miten "se jokin" vetää minua kaurismiehiin... :uglystupid2:
ja jotain kai minussakin sitten on koska ovat halunneet kanssani pitempiaikaistakin suhdetta, mutta nyt - tänä lokakuisena sunnuntai-iltana sain selville mikä "se" ihme on!!!!

Minulla on venus kauriissa! KÄÄK!!!! :crazy2: 4huone.
Kuu vesimiehessä -4huone.
Mars skorpioneissa - 2huone......
ASC - Vaaka...

P.S. En ole "kevytkenkäinen" - korkeakantakenkäinen kyllä... ::)
ja hei, järkeäkin löytyy... eihän me täällä muuten kirjoiteltais... eller hur? :coolsmiley:

Apua! Voiko venus kauriissa olla syy, miksi kiinnostuu kaurimiehistä?! :D Ootko muuten huomannu, vaikuttaako tuo venus kauriissa muulla kuin ed. tasolla?

Ittelläni on kans venus kauriissa ja tässä vuoden kuluessa on ollut säätöä pariinkiin otteeseen kaurismiesten kanssa!  :smitten: Ja ei ole ensimmäinen kerta, kun kaurismiehen kanssa on juttua..

Muutenkin olen vetänyt, varsinkin aurinkokauriita puoleeni, ei pelkästään miesrintamalla vaan ihan ystävinä - suurin osa kavereistani ja ystävistäni on aurinkokauriita! Ja ainakaan minun ystäväni eivät ole negatiivisia, muutamaa lukuunottamatta, jotka jaksavat aina nurista jostain.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Yksisarvinen - 11.11.2005 00:24:22
Mutta Kalat? Kivoja, herkkiä olentoja. Ei minulla ole ollut niiden kanssa mitään ihmeempiä vaikeuksia.

Minullakaan ei ole ollut kalojen kanssa ongelmia - liekö syynä mars kaloissa? Pitkää pinnaa on ja unelmia, jotka yksi kerrallaan viedään toteen...Kotonakin on yksi aurinko-kalat. ;)

Unohdin kehua myös kauriiden "nuortumista" iän myötä :smitten: - siinä missä monesta muusta merkistä tulee vanhetessaan "kalkkis" ;D Mitä enemmän yhteisiä vuosia kertyy, sitä luovempaan ja positiivisempaan suuntaan yhteiselo muuttuu! Ja yhteisiä vuosia kauriiden kanssa saattaa kertyä yllättävän paljonkin, koska tiedossa voi olla pitkä ikä :angel:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Sun73 - 11.11.2005 01:00:52
TarZa  ;)

Mikäs sulla on marsissa ?
Mun mielestä sä oot kiinnostunu Kauriista sen takia kun se on jouskarin viereinen merkki.
Siis kun sulla toi kuu ja nouseva jouskarissa  :smitten:

                 -Oinas73-
                    :askendentti: :kuu: :jousimies:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: vaakatar - 11.11.2005 01:23:33
Vai että onko vaikeuksia kauriiden kanssa. Olen kaksi vuotta seurustellut kauriin kanssa ja tämä syksy on ollut aivan omituinen. Hänellä on menossa joku kriisi, eikä tunnu itsekään tietävän mitä missäkin asiassa haluaa tai on haluamatta.Hänellä on totaalisesti pallo hukassa ja se olen minä, joka toimin hänen mielestään aina väärin, tein sitten asiat miten tahansa. Viime aikoina olen toiminut kuten olen itse halunnut ja siitäkös vasta onkin meteli noussut. Jos tämä meno jatkuu, joutunee kumpikin osapuoli radikaaleja ratkaisuja harkitsemaan.

Terveisin
vaaka, nouseva skorpioni


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Dorian - 11.11.2005 09:43:50
Mutta Kalat? Kivoja, herkkiä olentoja. Ei minulla ole ollut niiden kanssa mitään ihmeempiä vaikeuksia.

Unohdin kehua myös kauriiden "nuortumista" iän myötä :smitten: - siinä missä monesta muusta merkistä tulee vanhetessaan "kalkkis" ;D Mitä enemmän yhteisiä vuosia kertyy, sitä luovempaan ja positiivisempaan suuntaan yhteiselo muuttuu! Ja yhteisiä vuosia kauriiden kanssa saattaa kertyä yllättävän paljonkin, koska tiedossa voi olla pitkä ikä :angel:

En kaamean herkästi allekirjoita tuota kalamääritelmää...  ;) Mutta kai se toisaalta paikkansakin pitää.

Ja mitä noihin kauriskommenttiin tulee, niin kappas kehveliä, kun asia näyttää olevan just noin!!  ;D Nimimerkillä "Kokemusta".  :laugh:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Holly Fruit Cake - 13.11.2005 23:43:50
En ole seurustellut kauriin kanssa, mutta työkaverini on kauris ja välillä tekisi mieli huutaa suoraa huutoa  :tickedoff: Vastauksia saa kaivaa sorkkaraudalla eikä siltikään saa mitään selvää. Ja sitten sitä kiukuttelua kun muut eivät toimi kauriin toivomalla tavalla, argh! Onneksi tämä ei ole kuitenkaan jokapäivästä  :)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Jaana - 14.11.2005 23:29:45
:D Olen kauris, nouseva vaaka, kuu kaloissa...Minulla vaikeimmat ajat ovat tällä erää takana ja ystävyyssuhteetkin ovat kunnossa. Pari vuotta sitten oli vaikeinta. Itsellä kyllä spontaaniutta on aivan tarpeeksi ja luovaa hulluutta myös. Olisiko vaaka vaikuttamassa????? Olen kyllä kiinalaisessa lohikäärme: Ei varmaan kuulosta hyvälle yhdistelmälle, mutta olen ainakin tällä hetkellä tyytyväinen elämään. :smitten:

Jane


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: jam0 - 15.11.2005 12:42:58
Olen siis kaksonen ja minulla on ainakin kolme kauris -ystävää, jotka ovat myös toistensa hyviä kavereita. Minulla on aika erilainen ystävyys suhde noitten kolmen kanssa. Yksi on tosi hyvä kaveri jolla on samanlainen huumorintaju mitä minulla, mutta sen hitaus ja sotkuisuus sekä jonkinlainen epäjärjestyneisyys haittaa minua kovasti, koska se ei ota kenenkään muun mielipidettä ikinä tosissaan, ellen minä teräväkielisenä kaksosena masenna sitä kovimmilla sanakikkailuilla mitä minusta lähtee. Monesti jään myös kakkoseksi.

Toisen kauriin kanssa minulla on sellaiset välit, että ollaan kavereita jotka alkavat useamman henkilön läsnäollessa leikkimielisesti "taistelemaan" viimeisestä sanasta, joka voi äityä sitten ihan mielipide asiasta kiistailuun, mutta jonka toisen täytyy vain voittaa. Se on niin itsepäinen että se vetää aivan ihme juttuja esille omista mielipiteistä, eikä saa siksi ketään juttujensa taakse jolloin alkaa syyttää muita siitä että tottakai olet tuon puolella, mutta kun sen jutuissa ei aina ole järkeä, mitä pidemmälle keskustelu äityy.

Kolmas kaveri on rauhallisemman puoleinen tuolla sanallisella puolella, mutta juo alkoholia niinkuin vettä välillä. Ei häpeä omia toimiaan ollenkaan, mutta on hyvä kaveri minun kanssa, tulen sen kanssa toimeen ainakin tähän asti.

Nuo kaikki viihtyvät yhdessä tosi hyvin, on tullut myös mieleen että kaurishan on eläinkunnassa ryhmäeläin, joka todistaisi miksi ne viihtyvät niin hyvin toistensa kanssa. Lisäksi olen huomannut rahalla olevan kovakin osa noiden elämässä. Toisella sitä ei ole, toinen pihtaa sitä viimeiseen asti, vaikkei mitään syytä siihen välttämättä ole, eikä ole kyse kovastakaan summasta.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Faery - 15.11.2005 13:18:23
Minulla on aina ollut lähipiirissä paljon Kauriita, vaikka itse olenkin Oinas, nousuleijona, kuu kaksonen. (sanoikohan joku, että oinaiden aj leijonien kanssa ei tule toimeen ;)) Olen yhden kauriin kanssa avioliitossa ja paras ystäväni on kauris sekä sukaulaisissa ja ystävissäni on vielä lukuisia muita kauriita. Olen siis kauris mangneetti.

Lähes kaikki tuntemani Kauriit ovat melkoisia diplomaatteja ja sovittelijoita muiden riitojen välillä, mutta jostain käsittämättömästä syystä suutahtavat itse todella herkästi ja nopeasti. Näin suorasukaisena oinaana tulen välillä sanoneeksi asioita ennen kuin olen ajatellut miltä ne kuulostavat ,ja olen usein joutunut lepyttelemään verisesti loukkantunutta Kaurista. pahintä tässä on, että yleensä loukkantumisen syy selviää noin vuoden kuluttua tapahtuneesta, kun Kauris on päässyt yli siitä ja voi puhua asiasta...

Toinen esiin noussut ongelma liittyy myös Kauriiden käyttäytymiseen ristiriita tilantessa. Tämän olen ennen kaikkea huomannut parhaasta ystävästäni ja miehestäni. (Oikeastaan ihmetellyt, että yksi asia ei ole noussut esille tämän keskustelun aikana.) Olen nimittäin huomannut, että suuttuessaan kauristuttavani heittäytyvät marttyyreiksi. Ja juuri tämä marttyyrin asenne on jotenkin muodostunut minulle päälimmäiseksi ongelmaksi kauriin kanssa eläessäni. "Älä minusta välitä, kyllä minä jaksan..." Ja sitten Kauris ilmiselvän suurieleisesti heittäytyy marttyyriksi ja täyttää tiskikonetta selkä kumarassa ja sydän särkyneenä... ARGH. Tilanne päättyy aina siihen, että Kauris voittaa ja minä luovutan. :tickedoff: En kestä sitä syyllistämisen määrää.

Voiskohan joku kauris ystävällisesti valaista miten tämän kierteen saisi katkaistua ja mistä se marttyyrin gloria aina ilmestyy sinne pään päälle killumaan :D


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: K-NRJ - 15.11.2005 14:39:19
Kauris magneetti!  ;D ;D ;D

Kylläpä tuli hauskoja kommentteja! Minä en muuten tajua sitä miksi Kauriit eivät muka tule toimeen Oinaiden kanssa. Minulla on aina ollut Oinas-kavereita ja tykkään niiden reippaasta elämänasenteesta.   :)

Leijona taas on mitä parhain työkaveri.

Kauriin ja Kaksosen suhteesta en osaa sanoa, minulla ei ole kokemuksia Kaksos-miehistä eikä naisiakaan ole kavereina, en tiedä miksi näin on.

Kannattaa muuten lukea Linda Goodmanin kirja AURINKOMERKIT, siellä on humoristisesti kuvattu mm. Kauriin ja Oinaan suhdetta, itse Oinas-kirjailija kertoo kuinka hän on kantapään kautta oppinut että Kaurista vastaan ei kannata taistella sillä lopulta Kauris voittaa aina.  :D :D Senhän sinäkin Faery jo huomasit...

Tuo marttyyrin asenne oli aika hauska huomio, allekirjoitan sen.  :)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Synapsi - 15.11.2005 14:49:55
Olen nimittäin huomannut, että suuttuessaan kauristuttavani heittäytyvät marttyyreiksi. Ja juuri tämä marttyyrin asenne on jotenkin muodostunut minulle päälimmäiseksi ongelmaksi kauriin kanssa eläessäni.

Heippa, tähän oli pakko ottaa kantaa. On nimittäin täsmälleen samanlaiset kokemukset. Minulla muutamia kauriita lähipiirissäni  ja rakastan heidän suoraselkäisyyttään ja luotettavuutta, mutta tuo marttyyriys joskus rassaa.

Ja olen huomannut myös sellaista muiden puolesta elämistä, siinä saattaa jäädä omat tarpeet vähemmälle. Ja sitten mökötetään.  :(
Mutta kaikenkaikkiaan kauriit ovat mielestäni oivallisia ystäviä ja kumppaneita, no problem!


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Sowelu - 15.11.2005 17:42:20
Pakko oli itekkin kauriina ottaa osaa keskusteluun.
Kyllä me kauriit osataan olla marttyyreja, pakko myöntää ja minä ainakin mustasukkainenkin siihen lisäksi.. :idiot2:
Mulla ainakin on kova huomioiduksi tulemisen tarve (heikko itsetunto?) ja jos koen saavani huomiota riittävästi ei ole tarvetta osoittaa mieltään.
Ja se on kyllä auttanut myös kun puoliso on asiasta suoraan sanonut.

Yleisesti ainaki itellä on ollu melkoinen etsikkoaika ja vaikea syksy, tuli ero ja kaikki omat kuviot sitä myöten uusiksi. Pikkuhiljaa toipumisprosessin aikana tajusin kuitenkin että nyt on minun aikani kasvaa ihmisenä ja elää vain itselleni, koska tajusin eläneeni jonkun muun elämää, eli mistä oli jo aiemmin puhetta niin oma hyvinvointi ja tarpeet on unohtunut kokonaan.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: linnea - 15.11.2005 20:06:05
Olen leijona ja näyttää siltä, että ainakaan kauriit eivät tule toimeen kanssani. En kyllä itsekään näe kovin paljon yhteistä. Kauriit eivät ilmeisesti voi sietää leijonan hällä väliä -elämää, joka on lisäksi vauhdikasta.

Työasioissa taidamme tulla vähän paremmin toimeen, kunhan ei tarvitse asua yhdessä, luulisin ainakin. Aikaisemmin olimme työasioissakin ihan eri planeetalla, kun en tajunnut kauriiden ajattelu- ja toimintatapaa, joten suhtauduin heihin kai totaalisesti väärin.

Ovatko muuten kauriit kärsimättömiä, ainakin nykyinen tuttavuuteni on kovasti sellainen? Itse taas olen itse rauhallisuus, enkä hermostu pienistä, joten kauris ennättää hermostua hitaaseen tahtiini ja muihin epäkohtiin, kun kaikki ei tapahdu heti ja täsmälleen.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Sowelu - 15.11.2005 20:39:47
Minä olen ainakin kärsimätön, täytyy myöntää. Olen kyllä aina kuvitellut sen johtuvan nousu-jouskarista ja kuu-oinaasta..
Siskoni on kauris myös ja oikea tyyneyden perikuva, samaten muutama muu tuntemani kauris, en sitte tiedä.
Itse kyllä olen aina tullut toimeen leijonien kanssa mutta minussa kyllä tuntuu aika vahvasti tuo jousimiehen vaikutus.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Pia - 15.11.2005 21:02:41
Mielenkiintoinen keskustelu kauriista.. hhmmm....Olen oikein kerännyt itselleni kauriita elämäni aikana, ja olen aina miettinyt että minä varmaan opetan heille jotain...Tai ne varmasti opettaneet minulle niin paljon, eli miten joku todella voi suhtautua ihmisiin.... Kauriit erottaa, jo niin kaukaa, onneksi.. Äärettömän hyviä työtekijöitä, mutta vain siihen asti kun huvittaa, sit heitetään hanskat tiskiin ja kiukutellaan komerossa... äärettömän hyviä välittämään kenestäkään muusta, esim. tulee aina pari tuntia- seuraavana päivänä sovittuun tapaamiseen. No,.. noi oli vain havaintoja, kauriista ,joita olen tavannut, mutta tunteet kyllä ne ovat jossain piilossa, ettei tahdo ottaa selvää, ja toisista puhuminenkin kuuluu heille kuin voi leipään. Haluavat ollla täydellisiä, muiden silmissä, koska ovat niin äärettömän kriitisiä, eniten itselleen, siksi vaativat aivan mielöttömästi myös muilta.

Peilaustahan se on suoraan, jos näihin asioista saa pulttia.... itse vain en enää palkkaa yhtäkään Kauris- ihmistä, en edes nousu... niin paljon olen oppinut Ja Iso kiitos siitä... Kaikken muun voi valita... paitsi sukulaisia.

Yksi lause sopii täydellisesti: Alemmuudentuntoinen ylpeä ihminen ja niitä on paljon...  :)

 :angel: Ariel
 :aurinko:  :leijona:
 :askendentti:  :skorpioni:
 :kuu:  :kaksoset:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Sowelu - 15.11.2005 23:50:04
Jos saan viestiäsi kommentoida, niin minusta sinä Ariel aika pahasti yleistät.
Käsittääkseni olemme kaikki aika monen tekijän summia..Harva meistä kait kokonaisvaltaisesti edustaa vain yhtä tiettyä merkkiä.

Itselläni ei ainakaan koskaan ole ollut tuota myöhästelijän vikaa ja tunteetkin näytän aina liiankin avoimesti.Tuohon myöhästelevään ja hälläväliä muista-asenteeseen olen itse törmännyt lähinnä kaksosissa ja jousimiehissä.

Työstä sen verran että minulla ainakin vaikuttaa paljon työn mielekkyys siihen kuinka hyvin sitä jaksaa, ja eikös meillä kaikilla ole joskus huonoja päiviä? 
On kyllä silti kehuttu hyväksi työntekijäksi ja asiakkaatkin ovat tykänneet. (kuvittele, jäyhä kauris ja silti asiakaspalvelualalla  ;))

Sääli että sinulla on tuollainen kuva kauriista, suosittelen silti avointa mieltä kaikkia meitä sorkkajalkoja kohtaan, joku saattaa yllättää :)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: TarZa - 15.11.2005 23:57:57
TarZa  ;)

Mikäs sulla on marsissa ?
Mun mielestä sä oot kiinnostunu Kauriista sen takia kun se on jouskarin viereinen merkki.
Siis kun sulla toi kuu ja nouseva jouskarissa  :smitten:

                 -Oinas73-
                    :askendentti: :kuu: :jousimies:

Hei, oinas73  :smitten:

Mulla on mars vaa assa. Miten se sitten vaikuttaakin...  :laugh: oman astron puolella luki, että on suurin osa ajasta tuuppaa menemään tekemisen suunniteluun.. siinä ajassa kun homman ois saanu jo tehtyä   :uglystupid2: valitettavaa, mutta totta...  :D


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: K-NRJ - 16.11.2005 09:28:23
Sowelu, sait multa pojon!  8)
Minä olen huomannut ihan saman eli työpaikoilla -jos joku myöhästelee- niin Kaksoset ja Jouskarit paljon enemmän kuin tunnolliset Kauriit! Minä en ole ikinä myöhästynyt töistä, ja jos tiedän myöhästyväni esim. liikenneruuhkan takia niin soitan ja kerron missä olen tulossa!

Minulla on ihan sama eli asiakkaat tykkäävät kovasti rennosta tyylistäni. Ja sen verran tehokas olen että kun työkaveri sairastuu niin kukapa muu auttaisi kuin tämä Kauris...  (siinä missä erään toisen merkin edustaja tuhahtaa että taasko se yks on sairas... )

Ariel, ehkäpä joku kaunis päivä sullekin käy niin että kun joudut pulaan niin se on Kauris joka sinut siitä pelastaa!!! ;)


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Capricorn - 16.11.2005 10:44:12

Lähes kaikki tuntemani Kauriit ovat melkoisia diplomaatteja ja sovittelijoita muiden riitojen välillä, mutta jostain käsittämättömästä syystä suutahtavat itse todella herkästi ja nopeasti. Näin suorasukaisena oinaana tulen välillä sanoneeksi asioita ennen kuin olen ajatellut miltä ne kuulostavat ,ja olen usein joutunut lepyttelemään verisesti loukkantunutta Kaurista. pahintä tässä on, että yleensä loukkantumisen syy selviää noin vuoden kuluttua tapahtuneesta, kun Kauris on päässyt yli siitä ja voi puhua asiasta...

Toinen esiin noussut ongelma liittyy myös Kauriiden käyttäytymiseen ristiriita tilantessa. Tämän olen ennen kaikkea huomannut parhaasta ystävästäni ja miehestäni. (Oikeastaan ihmetellyt, että yksi asia ei ole noussut esille tämän keskustelun aikana.) Olen nimittäin huomannut, että suuttuessaan kauristuttavani heittäytyvät marttyyreiksi. Ja juuri tämä marttyyrin asenne on jotenkin muodostunut minulle päälimmäiseksi ongelmaksi kauriin kanssa eläessäni. "Älä minusta välitä, kyllä minä jaksan..." Ja sitten Kauris ilmiselvän suurieleisesti heittäytyy marttyyriksi ja täyttää tiskikonetta selkä kumarassa ja sydän särkyneenä... ARGH. Tilanne päättyy aina siihen, että Kauris voittaa ja minä luovutan. :tickedoff: En kestä sitä syyllistämisen määrää.

Voiskohan joku kauris ystävällisesti valaista miten tämän kierteen saisi katkaistua ja mistä se marttyyrin gloria aina ilmestyy sinne pään päälle killumaan :D


Hei Faery. En tiennyt itkeäkö vai nauraako kun luin kuvaustasi Kauriista, sillä niin osui kohdalle että.   :'(  :-\  ;D

Ikävä kyllä ainakaan minä en voi valaista sitä että miten tuon marttyyri kierteen saisi katkaistua ja mistä se marttyyrin gloria sinne pään päälle oikein ilmestyy, kun en ole tuota käytöstä itsestäni ennen tajunnut ennen kuin luin kirjoituksesi. Avomieheni on kyllä joskus tuosta "kyllä minä jaksan ja osaan, älä minusta välitä" sanonut mutta ei noi suoraan. Kauheaa nähdä itsensä toisen silmin ja tajuta miten kamalaa oma käytös onkaan.

Tuosta loukkaantumisesta ja siitä puhumisesta. Itse en ainakaan pysty puhumaan asiasta niin kauan kuin olen loukkaantunut ja vihainen, en pysty sillä hetkellä keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen loukkaantumisen ja vihan tunteeseen ja jos siitä pitäisi silloin puhua suustani tulisi niin myrkyllistä tekstiä, että saisin varmaan etsiä itselleni uuden katon pääni päälle. Tarvitsen aikaa rauhoittuakseni ja että pystyn käsittelemään asiaa asiallisesti. Ja tätä avokkini ei ymmärrä, ei sitten millään, sillä hänen mielestään kaikki pitää selvittää silä hetkellä kun se tapahtuu. Niinpä meillä on sitten niin että ensin murjotan minä ja sitten kun olo on helpottunut huomaan miehen istuvan murheen murtamana sohvan nurkassa ja sitten aukaisemaan sitä solmua.   :-[


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: cessiwi - 16.11.2005 15:08:32
Se Kauris-Oinas-yhteys kuulostaa tutulta. Isäni on Oinas ja itse olen Kauris, meillä on aina ollut jotenkin outoja vaikeuksia. Hän on aika paljon "itse ensin"-tyyppi, kun taas minä olen se perhe-ensin, jokaisella on tietyt velvollisuudet-tyyppiä, en ymmärrä ollenkaan hänen ajatusmaailmaa välillä, etenkin se ettei hän koskaan näe asioita kenenkään muun perspektiivistä. :tickedoff:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: sawotar - 16.11.2005 22:55:00
:tickedoff: Minä oinas ja mies  :smitten: kauris = :uglystupid2: :smitten: :D  :crazy2:  :angel:  :-*  :knuppel2: suhde

IHANAAAAA....... :uglystupid2:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Faery - 16.11.2005 23:32:13
Pakko on vielä jatkaa kertomalla toivottavasti ei mene off-topiciksi), että se paras-kauris-ystäväni on naimisissa Kauriin kanssa ;) Ihana yhdistelmä, riitelevät harvoin mutta kaksi viikkoa kerralla :D

Olen kertonut ystävälleni tästä havaitsemastani Kauriin ja martyyriyden yhdistelmästä ja ystäväni allekirjoittaa sen itsekin. Ilmeisesti keskustelullamme oli ollut salakuuntelija, joka myös allekirjoitti ajatuksen sillä, kerran ystäväni mies kivahti hieman jännitteisessä tilanteessa vaimolleen: "Lopeta tuo marttyyrin leikkiminen, olet ihan kauris!" Tätä on naurettu ystävänin kanssa ja sen jälkeen tuosta on tullut lentävä lause: "Lopeta, älä ole kauris :D" (Ja tämän voi sanoa myös oinaalle, kuten ystäväni "Lopeta, et ole mikään kauris."


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Nefertari - 20.12.2005 13:36:52
Hei! Minulla on ongelmia....Tapasin reilu puoli vuotta sitten matkalla erään kauriin, johon itsepintaisesti aloin pitää yhteyttä. Ja hän vastasi. Menin kesäksi vaihtoon ulkomaille, ja hän vastaili ja jopa teki jo tunnustuksia että "vau mikä muija!" Ja sitten se viimeinen este on se, että me asumme toisella puolen Suomea!

Olemme pari kertaa tavanneet sen jälkeen ja koko ajan pidetty yhteyttä ja minä olen ihan kympillä mukana. Mutta, tämä kaurisherra osoittaa parisuhdekammoisuutta ja arvaa vaan onko se raastavaa!!! Hän on kyllä puhunut siihen malliin, että tulevaisuutta näkyvissä, MUTTA... Taitavat olla oma lajinsa. Oikeastaan en minäkään ole yhtään vielä perillä näistä kuvioista mutta...osaako joku auttaa tulkitsemaan tämän herran mysteerejä??? Minun tietoni ovat allekirjoituksessa.

Kauris
Nousumerkki neitsyt
Aurinko kauris
Kuu leijona
Merkurius kauris
Venus jousimies
Mars kauris


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Athene - 20.12.2005 13:39:31
Äitini on kauris,asc vesimies ja kuu leijona ja täytyy sanoa,että yhteiselo ei aina ole ollut kovinkaan ruusuinen... :santa_undecided: :santa_rolleyes:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: jeba - 20.12.2005 14:08:48
VOI HYVÄNEN AIKA!!
Tämähän selittäisi mun kauris-kumppanini kriisit! Hän on ollut tässä jo muutaman kuukauden ajan tosi etäinen ja outo, eikä oikein millään avaudu, vaikka herkkänä kalana olen kaikkeni yrittänyt. Hän osaa olla nousu-leijonansa ja kuu-neitsyensä kanssa tod kriittinen itseään ja muita kohtaan. Usein kaikki on aika vakavaa. Spontaaniuutta kyllä kaipaisin.
Monesti tuntuu, että hänen kanssaan joutuu aika tiukoille, kun toi kalat herkistää mut ottamaan vastaan kaikenlaista ja alistumaan. Onneksi sentään nousu-skorppijuuteni osaa pistää hanttiin ja pakokeinona löydän kuu-kaksosena olemisesta... tosin olen huomannut, että toi kaksonen tuo muhun aina vähän "kevytkenkäisyyttä" ja olenkin aika useasti suhteissani pettänyt... Lähinnä flirtin tasolla. Varsinkin jos olen tuntenut, että suhde ei ole aivan kunnossa.
Viime aikoina on taiteilijasielu kalat saanut pyrstöni heilumaan ja olen suht uutta tuttavuuttani kohtaan alkanut tuntemaan vetovoimaa!! outoa, koska en juuri pidä ihmisistä, jotka läträävät paljon viinin ja muiden päihteiden kanssa. mutta.... Yritänköhän täyttää jotain kohtaa, mitä en kauris kumpaniltani saa... Vielä en ole mitään typerää tehnyt ja koetankin pitää nyt vetovoimat omassa "järki-lokerossaan".

Jos teistä joku viisaampi osaa kertoa miten nämä meidän merkit loppujen lopuksi sopivat yhteen, olisin niin kiitollinen!!!  :-*

minulla: aurinko-kalat               hän: aurinko-kauris
           nousu-skorppari                   nousu-leijona
           kuu-kaksonen                      kuu-neitsyt


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: jeba - 20.12.2005 14:17:10
...niin ja se tuli mieleeni, että olen kuulluut sanottavan kuu-neitsyistä, että ne ovat oikeasti "hulluja" tosi monessa tapauksessa. Henkisesti militantteja ja sietämätöntä, henkisesti epävakaita henkilöitä, joista kannattaisi pysyä erossa. Ainakin yksi astrologi tuttavani on sanonut. Huomaan, että aika monella kaverillani on kuu-neitsyt. Onkohan se toi miun kuu-kaksonen, mikä mut ohjaa nä'iden haasteellisten sekopäiden luo?!! :santa_cheesy:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Nefertari - 20.12.2005 14:24:51
miun käsittääkseni kaikilla kauriilla on nyt tää vuosi jotenki hankala. olen lukenut, ja kokenut, että moni kauris tuntuu olevan kovin kaukainen ja painivan omien tuntemuksiensa kanssa! ARGH! miksi sekaannuinkaan kauriiseen juuri tänä vuonna.... :santa_angry:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Dorian - 20.12.2005 15:52:12
...niin ja se tuli mieleeni, että olen kuulluut sanottavan kuu-neitsyistä, että ne ovat oikeasti "hulluja" tosi monessa tapauksessa. Henkisesti militantteja ja sietämätöntä, henkisesti epävakaita henkilöitä, joista kannattaisi pysyä erossa. Ainakin yksi astrologi tuttavani on sanonut. Huomaan, että aika monella kaverillani on kuu-neitsyt. Onkohan se toi miun kuu-kaksonen, mikä mut ohjaa nä'iden haasteellisten sekopäiden luo?!! :santa_cheesy:

 :santa_evil:

Pysykää minusta siis kaukana...!  :santa_afro:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Black_Orchid - 22.12.2005 21:53:36
Kauriit on hankalia, mut ei kaikki...  :angel:

 Se on niin yksilökohtasta, siis mikä nousumerkki ja muuta sellasta.


 Itse oon laittanu välit poikki yhden kauriin kauriin kanssa, joka jossain 
 vaiheessa oli paras kaveri.

 en jaksanu sitä hölösuuta. ei muuta tee, ku puhuu.
 ei saa puheenvuoroa itse ollenkaan.

 ja muutenki kusipää.
 nyt yrittää lähetellä postikortteja,
 mut ei uskalla soittaa.

 
 tänään tuli joulukortti!  :santa_angry:     

 

   Säälittävää!   

 
 Mut kaikki ei oo samanlaisii.  :2funny:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Black_Orchid - 22.12.2005 21:57:02
Mitä vikaa kuu-neitsyissä on?

Itse oon sellanen. oon rapu ja nouseva kaksonen.

 et voi sanoo hulluks ilman et perustelet ja et voi yleistää, koska KAIKKI EI  TODELLAKAAN OO SAMANLAISII!

 
 PERUSTELUJA, KIITOS....  :tickedoff:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Vajra - 22.12.2005 23:43:43
örr. Varmaankin puhutte trooppisista kauriista.

Olen aurinkomerkiltäni kauris...
mutta hrm.. hrm.. hrm..

En osaa sanoa mitä kannattaisi tehdä heidän kanssa...
Ole oma itsesi, mikäli tiedät kuka olet.
Älä ainakaan ala kyykyttämään tai hallitsemaan, sillä tavoin
he katoavat kuin pieru saharaan lähettyviltäsi.
Mutta se taitaakin päteä vähän jokaiseen..

Neferatari. En tiedä.. Ei jokainen varmaan ole samanlainen mitä sinä.
Hidasta vähän tahtia.


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Yksisarvinen - 28.12.2005 21:10:12
Kauriit on hankalia, mut ei kaikki...  :angel:

 Se on niin yksilökohtasta, siis mikä nousumerkki ja muuta sellasta.


 Itse oon laittanu välit poikki yhden kauriin kauriin kanssa, joka jossain 
 vaiheessa oli paras kaveri.

 en jaksanu sitä hölösuuta. ei muuta tee, ku puhuu.
 ei saa puheenvuoroa itse ollenkaan.

 ja muutenki kusipää.
 nyt yrittää lähetellä postikortteja,
 mut ei uskalla soittaa.

 
 tänään tuli joulukortti!  :santa_angry:     

 

   Säälittävää!   

 
 Mut kaikki ei oo samanlaisii.  :2funny:

Tunnen paljon kauriita ja muitakin maamerkkejä, jotka lähettävät edes joulukortteja, jos entisestä tutusta on tallessa edes osoite, josta posti ei käännä sitä palautuksena takaisin. Mutta taannoin ihmiset vaihtoivat puhelinnumeroita lähes joka viikko, tekivät niistä salaisia uuden puhelinyhtiön sopimuksen tehdessään (minäkin olen tehnyt niin), vaihtoivat e-mail osoitteitaan eivätkä muistaneet ilmoittaa muutoksista. Mistään et saa edes maksamalla yhteystietoja, joiden perusteella voisi soittaa! Siispä joulukortti tulee edelleen kerran vuodessa. Edes. Se kusipääkin ajattelee sinua hyvää hyvyyttään - luulisin, vaikken tunne sinun tarkoittamaasi henkilöä tai tunne hänen elämäntilannettaan.

Ehkäpä se kauris-kusipää myös tekee muutakin kuin puhuu. Ehkä hän tekee niska hiessä töitä, ylitöitä muittenkin puolesta. Ehkä hän tekee palkkatyönsä lisäksi vapaaehtoistyötä erilaisissa yhdistyksissä ja yhteisöissä. Ehkäpä hänellä on perhe joka vaatii hänen vapaa-aikansa sen sijaan että hän aktiivisesti kuuntelisi sinua puhelimessa tuntitolkulla - vaikka joka sekunti hänellä on ikävä juttu/kuuntelutuokioita kanssasi. Arki vaatii kauriiltakin veronsa.

Tunnen paljon kauriita jotka pitävät yhteyttä kirjoittamalla, sähköpostia, postikortteja, tekstiviestejä. Tunnen vähän kauriita jotka lörpöttelevät ja juoruavat puhelimessa tuntitolkulla joka päivä. Edes töissä ei niin tapahdu. Mutta kasvokkain tavatessa kauriilla on usein aikaa toisille ihmisille yllättävissäkin ja äkkinäisissäkin tilanteissa. Tunnen kauriita, joilla on paljon tuttuja eri puolilla maata ja maailmaa. Tunnen kauriita jotka edelleen ovat lojaaleja ystäviä, vaikkei päivittäistä kontaktia pidettäisikään, ystäviä, joiden ystävyys kannattaa säilyttää vielä vanhuksenakin. :smitten:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Chandra - 28.12.2005 22:01:10
:2funny: :2funny:

Minullapa on ollut hankaluuksia kauriin kanssa melkein koko elämäni!!
Itseni nimittäin.. :)
Vaan ei ole enää niin kamalia taisteluita,kun olen oppinut kuulostelemaan
kaikkia tuntemuksiani ja sanomaan sen vaikean EI sanan.
Muista kauriista en tiedä,mutta minä tarvitsen ainakin omaa aikaa,tilaa,väljyyttä.
Jos en sitä välillä ota itselleni,en todellakaan ole mukavaa seuraa.En itselleni,enkä muille.
Ex-mieheni kauris,, ;D ex kertookin tarpeellisen.
En etenisi kovin kiivasta vauhtia suhteessa kauriin kanssa,mikäli
mielii jotain enemmän.
Semmonen kiinni pitäminen kun tuppaa ahdistamaan!!! :buck2:

    :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: sawotar - 29.12.2005 01:29:12
:smitten: Mun kauris mieheni on umpi-ihana :smitten: on ainakin uskollinen, rehellinen, jalat maassa tyyppi, kyllä ei ihminen viimosen päälle ei turhia lipertele ja läpertele ja huastele mitä sylki suuhun tuo :uglystupid2: aivan mahtava persoona minunlaiselle söheltäjälle :2funny: siksi sitä niin rakastankin hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen ja tietää millon kandee tulivuoren alta väistyä :tickedoff: :2funny:


Otsikko: Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa
Kirjoitti: Unssi - 29.12.2005 22:37:38
Chandra sen sanoi...


:2funny: :2funny:

Minullapa on ollut hankaluuksia kauriin kanssa melkein koko elämäni!!
Itseni nimittäin.. :)
Vaan ei ole enää niin kamalia taisteluita,kun olen oppinut kuulostelemaan
kaikkia tuntemuksiani ja sanomaan sen vaikean EI sanan.
Muista kauriista en tiedä,mutta minä tarvitsen ainakin omaa aikaa,tilaa,väljyyttä.
Jos en sitä välillä ota itselleni,en todellakaan ole mukavaa seuraa.En itselleni,enkä muille.

Hassun hauskaa, vaikka välillä ei naurata lainkaan... ;)
Oikeasti pitkään aikaan parasta oli, kun opin sanan EI.
Toinen Paras, kun opin ottamaan oman paikkani. (Kukaan sitä ei tarjoa, eikä se ole keneltäkään muulta pois!)   :coolsmiley:


---------------------------------------------------------------------------

Aurinko   Kauris
Kuu        Rapu
Nouseva  Kaksoset
Maya      Valkoinen Itsevallitseva Tuuli