Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Vierailevatähti - 20.07.2007 21:18:20



Otsikko: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Vierailevatähti - 20.07.2007 21:18:20
Hei viisaammat!

Luin aikaisemmin jostain, että  :vertex::llä olisi jotain "erityistä" symboliikkaa synarsiakartalla, jos se osuu AC-DC, MC-IC -akseleille...

Jos miehen  :vertex: on lähes tarkassa yhtymässä naisen IC:lle? Ja vastaavasti naisen  :vertex: on yhtymässä miehen MC:hen (eli anti- :vertex: miehen IC-llä)? Mitä tämä mielestänne kertoisi?


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Artemis - 24.07.2007 18:22:13
Hmmmm... No itselläni sen verran kokemusta vertexistä synastriassa että eräällä miehellä johon olen aina tuntenut voimakasta vetoa on vertex minun askendantillani ja minun vertexini on hänen askendantillaan  :o
Kaipa tuokin kertoo jonkinnäköisestä vetovoimasta, mahdollisesti yhteisistä aiemmin eletyistä elämistä?


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Artemis - 26.07.2007 18:21:38
Voi kumpa osaisin vastata  :) Kenties.

Nuo tuollaiset vetovoimat ovat aina jänniä ja omituisiakin itselleni. En yleensä tunne sillä tavalla vetoa ihmisiin.


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Solararc - 30.07.2007 19:03:18
Hm....jännä juttu tuo Vertex. Olen luullut että se sijoittuu aina jonnekin deskendenti suuntaan, sekö ei sitten pidä paikkaansa? Mistäs se nyt laskettiinkaan, asc+onnenpiste tai jotain? (En muista, valaiskoon se ken muistaa).

En ole siis ajatellut koko Vertexiä vaikka se on ihan tarkassa konjuktiossa descillä Kalojen merkissä. Jaa-a, että Kalat-ihmisillä olis vetoa? No ensimmäinen rakkauteni oli Kalat, mutta muuten en ole näihin törmännyt. Ilmenesikö Kalat sitten vain taiteellisina ihmisinä? Sellaiset kyllä vetoavat meikäläiseen..... :smitten:


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Pallaskissa - 12.08.2007 12:13:00
Lainaus käyttäjältä: Evea
Onko jotain www-sivustoa, jolta löytäisi mahdollisuuden laskea vertex? Oma tietokoneohjelmani ei sitä anna. Eipä antanut astro.fi:n ohjelmakaan eikä astro.com.

Kyllä astro.com antaa Vertexin kartallesi, kun valitset "Extended Chart Selection" haluamillasi syntymätiedoilla, skrollaat sivua alaspäin ja valitset alareunasta kohdasta "Additional Objects" Vertexin näkymään. Tai vaikka koko listan + minkä tahansa numeroidun asteroidin alimmaiseen, tyhjään laatikkoon  ;)


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: t.touhula - 23.04.2008 11:02:24
Hei viisaammat!

Luin aikaisemmin jostain, että  :vertex::llä olisi jotain "erityistä" symboliikkaa synarsiakartalla, jos se osuu AC-DC, MC-IC -akseleille...

Jos miehen  :vertex: on lähes tarkassa yhtymässä naisen IC:lle? Ja vastaavasti naisen  :vertex: on yhtymässä miehen MC:hen (eli anti- :vertex: miehen IC-llä)? Mitä tämä mielestänne kertoisi?

Mä en taida lukeutua noihin 'viisaampiin', mutta nousee mielikuva, että miehen 'karisma'
(= tarkoitan tässä VTX-kuvaa, jonka ympäristö luo henkilöstä, tai jonka henkilö itse itsestään antaa) tukee naisen turvallisuuden tunnetta, kun VTX yhtymässä naisen IC:lle.
Naisen VTX -ollessaan yhtymässä miehen MC:lle- antaa miehelle tämän kaipaamaa arvostusta urakuvioissa. Siis kokonaisuudessaan semmoinen peri-avioliittokuvio.  Nainen vastaa asioista 'sisäministerinä', mies 'ulkoministerinä'.
 ;) :D

Ikävää, jollei tämä toteudu. Kaikki onnistumisen mahdollisuudet on. Tottavie, ellei kemiat kolahda, tai seksuaalisuus säkenöi henkilöitten välillä, on turha ruveta pesää rakentelemaan.

Kuitenkin tuollainen kuvio antaa kyvyn ymmärtää toista tämän omimmassa arvostuksenkaipuun ympäristössä, elikkä ihmisen psyyken syvillä juurilla.

 ??? :o :P

Täytyykin tästä hypähtää hetkeksi katsomaan synastriakuvioita miehiin, joiden läsnäollessa alkaa kuola valua.

Hih hii!


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: t.touhula - 23.04.2008 12:38:47
'No, nythän ei voi muuta kuin kiittää. Aihetta siihenhän riittää.' Lainauksena pohjalaisen säveltäjän Matti Heikkilän (pääosa tuotannostaan hengellisiä) erään sävellyksen nuottia ja mukailin sanoja.

Niin. Kiitoksen aiheet löytyvät oivalluttavista aiheista, joita moni astro-sivujen käyttäjä nakkaa elämäänsä pohdiskellessaan meidän muidenkin havahduttamiseksi.

Noh. Kävinpä läpi muutamia merkittävíä työkaveruuksia, 'suhteita' sekä ystävyyksiä.
Löytyi vahvennoksia syille, miksi kommunikointi sujuu ja/tai hyväksyntä / arvontanto ovat vahvalla ja joskus jopa terveelläkin pohjalla.
Mm. edesmennyt säkenöivän charmikas skorpparini löytyy tärkeiltä akseleiltani ja minä taas hänen. Mutta: Yllätyin huomiosta, että hänen VTX on minun DC:lläni Jellona-huissa (pomoluonne kun oli) ja minun VTX hänen Venuksellaan (joka oppositiossa omaani) Neitsykäisessä.
Noh... Alkoipa siitä ajatus juosta. Muistelin menneitä. Minä olin töissä, hän kotona (tokikin hän toimitteli omia business-asioitaan ja ylläpiti suhteitaan taidemaailmaan sekä tonki matrikkeleista sijoituskohteiksi sopivien taitelijoitten nimiä yms, olihan hän 'sosiaalinen eläin' joka sai asiat sujumaan omien suuntaviivojensa mukaan - tavalla tai toisella). Eli hän toteutti suhteessammme Venus-energiaa (sekä Pars Fortunae yhtymäänsä MC:lleen) ja minä sain olla MC-Pallas-Kuun noususolmu-energioissani. Tottavie kartoillamme löytyy useita muitakin yhtymiä - vain nämä ovat tähän ketjuun sopivaiset tulkita.

Muuan liiankin samanlaisen (kuin minä) ajatusmaailman omaavan maailmanmiehen Pars Fortunae löytyy DC:ltäni ja samaisen hepun Neptunus VTX:ltäni, VTX:sänsä taas Pars Fortunae'ltani;
mutta: selitys liudentavaan tunnelmaan löytyy hänen Lilith'insä sijainnista Pallas-Noususolmu yhtymältäni, kun ohessa sijaitsee myös MC:ni. Tämä ukko-kulta onkin sanonut, että hän soisi minut häärimässä hänen keittiössään. No hups! Ei sovi! Toki nautin kokkaamisesta, mutta nakkipata ei ole urakehitykseni kannalta mitenkään tyydyttävä visio. Tällainen turvamies voisi konsultoida aivan jossain muussa puuhassa, onhan hänen Fortuna-asteroidinsa minun Plutollani (yhtymässä myös DC:heni), eli isoissa muutoksissa hän toisi onnen enkelin siipien viuhunaa elämääni. Mitä hän tosin vaihtoehtona 'nakkisoppa'-sanahöyryilynsä välillä ohimennen on tarjotellutkin puheissaan.

Monta muutakin tosi mielenkiintoista VTX-sijaintia löysin yhteistyökumppanieni karttojen vertailuista omaan karttaani.

Sanovatpa kartat mitä tahansa, nämä ihmissuhteet toimivat, osa töissä, osa kotona, osa tärkeissä julkisissa(kin) tilanteissa.


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: mc82 - 25.04.2008 00:30:27
Londiinin on pakko liittyä tähän ja kysäistä, että mikä tuo  :vertex: oikein on, en ole koskaan ymmärtänyt, mikä se on, mihin se vaikuttaa ja mikä merkitys sillä on :idiot2: 

Ja jos saisi ihan seikkaperäisiä ohjeita (siis vaihe vaiheelta-ohjeita), kuina  :vertex: lasketaan, niin tämä blondi kiittää ja kumartaa :)  Kun en ole oppinut käyttämään edes astro.comin laajennettua karttasysteemiä.. Mutta minkäs teet, kun aivoja jaettaessa oma vuoro meni ohi.. :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Lilli - 25.04.2008 16:10:19
Aloita vaikka tästä ketjusta:

vertex (https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=15490.0)

Paljon Vertex-asiaa löytyy myös täältä:

Vertexin merkitys (https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=9892.0)


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: seku - 02.05.2008 13:49:09
Huhhuijaa... johan melkein hirvittää kun yhden synastria-kartan vertex-yhtymiä suoraan omasta elämästäni aloin tutkailla.  :o
Osaakos kukaan selventää mitä tämmöiset yhtymät minun ja erään ystävä-miehen välillä tarkoittavat?
Menee ehkä vähän off-topickin, mutta kun huh huh....  :-X

Miehen  :vertex:  :kaksoset: (8.huone) tarkassa yhtymässä minun  :askendentti: ja  :kuunsolmu:  :kaksoset: ...samalla DC:ni ja  :neptunus: yhtymässä hänen :kuu:  :jousimies: (2. huone)... hänen  :kuunsolmu: :leijona: (9.huone) yhtyy minun IC:ni  :rapu: ... ja sitten... oma  :vertex:,  :saturnus: ja  :pluto: :vaaka: (6. huone) tekee yhtymän hänen  :pluto: ja :juno: (11. huone) kanssa... ja vielä hänen  :aurinko: ja  :merkurius:  :leijona: (9. huone) yhtymässä minun  :kuu: ja  :venus:  :leijona: (5. huone)...

Melkone kolahdus kyllä kävi ku tavattiin ja ystävyyttä ruvettiin virittämään, melkein ku olis halosta saanu kalloonsa...  :laugh:  :buck2: Kohtaloa vissiin tosiaan... Mutta ku uteliaisuus iskee että mitä muuta tuosta ny osais sitte tulevaisuuden kannalta vetää päätelmiä....?   ;) ;D

Itsekin yritin vähän tutkimuksia noista vertex-yhtymistä tehdä, ja sain selville (jos nyt muistan edes puoletkaan oikein  :idiot2:), että minun tarkoitukseni olisi jotenkin auttaa, tukea ja opastaa häntä kuolemaan tai isoihin muutoksiin liittyvissä asioissa ja hän taas tulisi opastamaan minua ihmissuhteisiin ja varsinkin rakkauteen liittyvissä asioissa - rakkauteen avautumisessa tjs.
Pahus... pitää kaivaa ne muistiinpanot esiin jostakin koneen uumenista...  :buck2:  Mutta kertokaas joku lisää päätelmiä jos viitsitte.  :)

Seku painuu metästämään lisätietoja ja selvittämään autokauppoja... ->


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.05.2008 11:29:48
Mitä jos ei mene aivan ac-dc akselille, mutta kummallakin Vertex kasissa.. härässä.


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: t.touhula - 06.06.2008 11:09:32
Apua työkuvioissa, tai 'raha'liitto. Taloudelliset intressit siis tärkeitä, jos suhde ja pariutuminen toteutuvat. Siis nämä VTX:t toistenne 8h:ssa.


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: mc82 - 07.06.2008 20:43:55
Nonni, nyt onnistuin sitten löytämään oman vertexini.  :vertex: mun synt.kartalla  :neitsyt: :ssä ja 7. huoneessa. Onko tuolla sitten millainen merkitys?

Lisäksi mun :vertex: on yhtymässä miehen  :askendentti: :ille, onko tuo sitten paha/hyvä asia ja mitä tarkoittaa :o

Miehellä taas  :vertex:  :vesimies: :ssä ja 6. huoneessa. Eikä muodosta yhtymiä minkään meikäläisen kartan akselin tai planeetan kanssa..


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: noname - 08.02.2009 20:36:34
Tutkailin synastriaa erään elämässäni vaikuttavan, merkityksellisen miehen kanssa, ja löytyi tallaiset tarkat yhtymät:

(hänen)  :vertex: :aspect_con: (minun)  :kuunsolmu:
(minun)  :vertex:  :aspect_con: (hänen)  :pallas:

Ainakin tuo  :vertex: :aspect_con: :kuunsolmu: tuntuisi vahvistavan tätä "kohtalonomaiselta" tuntuvaa suhdetta. "Kohtalonomainen" voi olla liiankin voimakas sana, mutta jokin magneetti meitä vetää yhteen, kaikenlaisista esteistä huolimatta. Katsotteko asteroideja vertexin kanssa synastriakartoilla? Mitä ajatuksia tuo  :vertex: :aspect_con: :pallas: teissä herättää?


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: mc82 - 09.02.2009 15:19:08
Miehellä taas  :vertex:  :vesimies: :ssä ja 6. huoneessa. Eikä muodosta yhtymiä minkään meikäläisen kartan akselin tai planeetan kanssa..

Korjaus... Eli meillä näin:

Mun  :vertex: :aspect_con: miehen :askendentti:
Miehen  :vertex: :aspect_opp: mun  :kuu:

Miten noita voisi tulkita? Miehen  :vertex: sijoittuu mun 1. huoneeseen ja mun  :vertex: miehen 12. huoneeseen. Vaikuttaako  :vertex: :n "helpot" aspektit lainkaan vai pitääkö aspektin aina olla joko  :aspect_con: tai  :aspect_opp: ?


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: nikki - 09.02.2009 22:05:12
fia
onhan tuossa kohtalonomaisuutta, :vertex:.n vastapiste,Antivertex yhtyy tuolloin alasolmuun,"hauska tappa vanha tuttu"? eikä voi mithää..
ja
 :vertex: :aspect_con: :pallas: on jotenkin älyllistä kohtaamista,
toistensa inspiroimista,Pallas syntyi isänsä päästä,siinä ei siis ole ehkä sukupuolisuutta mukana ollenkaan vaan älyllistä "kiihottumista"?

mc 82
sulla myös miehen antivertex osuu kuullesi,
kohtalonomaisuutta,
ja just tämän takia (vastapiste) tuo  :aspect_opp: aspektina merkittävä,
ja oppositio liittyy ihmissuhteisiin,planeetta näkyvin oppositiossa,
ja vertex sinällään kohtaamisiin, :aspect_con:


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: noname - 10.02.2009 00:51:37
Nikki, kiitos lämmin!
Tulkintasi sopi taas täsmällisen osuvasti siihen, miltä tämä kaikki on alkanut vaikuttaa...älyllistä inspiroitumista, jos mitä, tosiaan!

Mutta kun synastriassamme venukseni osuu tarkasti hänen marsiinsa, niin onhan tässä kaikenlaista säkenöintiä  ;) asteroideista olen nyt hullaantunut  eritoten synastriassa, onkohan se toi tuleva valentine's day vai täysikuu  :) täytyy kai kaivella esiin joku valentine ja amor ketju...


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Haapa - 10.02.2009 19:44:30
Mielenkiintoinen aihe... Minulla on  :vertex: :neitsyt: 7. huoneessa. Minun  :vertex: on miehen  :keskitaivas: ja hänen  :vertex: minun DC:lläni kaksosissa. Mitäkähän siitä voisi päätellä? Itse olen huomannut, että ystävissäni on hämmästyttävän monta, joilla on  :askendentti: :neitsyt:. Eli näiden ihmisten kanssa tulen ainakin hyvin toimeen. Taas anti- :vertex: on kaloissa, ja kalojen kanssa suhteet ovat olleet aina hyvin mutkikkaita.


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: mc82 - 12.02.2009 22:58:20
mc 82
sulla myös miehen antivertex osuu kuullesi,
kohtalonomaisuutta,
ja just tämän takia (vastapiste) tuo  :aspect_opp: aspektina merkittävä,
ja oppositio liittyy ihmissuhteisiin,planeetta näkyvin oppositiossa,
ja vertex sinällään kohtaamisiin, :aspect_con:

Hei Nikki, tästä pitikin kysyä, että kumpaan tuo  :kuu: :aspect_opp: :vertex: vaikuttaa vahvemmin? Eli miehen "karisma" vetää mua puoleensa vai toisinpäin? Eli se oli siis mun :kuu: :aspect_opp: miehen :vertex: . Ja millä tapaa  :kuu: ja  :vertex: vaikuttavat toisiinsa, jotain liittyen turvallisuuteen ja menneisyyteen, kotiin? Ja miten tuon mun :vertex: :aspect_con: miehen :askendentti: voisi tulkita..?

Lainaus
Minulla on  vertex neitsyt 7. huoneessa. Minun  vertex on miehen  keskitaivas ja hänen  vertex minun DC:lläni kaksosissa. Mitäkähän siitä voisi päätellä? Itse olen huomannut, että ystävissäni on hämmästyttävän monta, joilla on  askendentti neitsyt. Eli näiden ihmisten kanssa tulen ainakin hyvin toimeen. Taas anti- vertex on kaloissa, ja kalojen kanssa suhteet ovat olleet aina hyvin mutkikkaita.

Haapa, ei ole totta.. :D Mulla nimittäin myös  :vertex: :neitsyt: 7. huoneessa!! Ja mun kaikki lähimmät ihmiset ovat kaikki myös :askendentti: :neitsyt: :itä! Tosin Arska on kaikilla joko tuli- tai ilmamerkissä. Siinä on vaan jotain kummallista, että sitä linkkiintyy vaistonvaraisesti  :askendentti: :neitsyt: :den kanssa yksiin, kaikki mun luottoihmiset ovat tosissaan nousu-Neitsyitä (joiden tarkan synt. ajan tiedän).. Kalojen kanssa mulla on myös synkannut kummallisen hyvin, nuorempana tosin törmäsin joihinkin Kala-naisiin, joiden kanssa ei homma pelannut (ja Kaloista jäi pitkäksi aikaa huono maku suuhun), mutta vanhemmiten lähipiiriin on eksynyt muutamia naispuolisia Kaloja..

Sen sijaan mulla ei synkkaa sitten tippaakaan alkupuolen Kaksosten kanssa - useita hiertäviä suhteita erityisesti toukokuussa syntyneiden  :kaksoset: :n kanssa :(  Mulla  :vertex: oli muistaakseni 6-7 astetta  :neitsyt: , eli tulee suht terävä neliö..


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Ajatus - 23.02.2009 13:23:29
Haapa, ei ole totta.. :D Mulla nimittäin myös  :vertex: :neitsyt: 7. huoneessa!! Ja mun kaikki lähimmät ihmiset ovat kaikki myös :askendentti: :neitsyt: :itä!

Täytynee lausua yksi eriävä mielipidekin joukkoon. ::) Minullakin on Vertex Neitsyessä ja seiskassa (täsmälleen oppositiossa aurinkooni muuten eli pitäisi olla jopa vahva asema...), mutta perheessäni tai lähipiirissäni ei tietääkseni ole yhtäkään Neitsyt-nousua (sanon tämän varauksella, koska esim. vanhempieni tarkkoja syntymäaikoja en tiedä). Myöskään aurinko- tai kuu-Neitsyitä ei elämässäni ole montaa ollut. En siis osaa itse nähdä tuota mitenkään erityisenä juttuna ihmissuhteissani. Lisäksi Neitsyt on käsittääkseni Suomessa yksi yleisimmistä nousumerkeistä, niin että sitä suuremmalla syyllä ihmettelen että heitä on niin vähän osunut ympärilleni.

Synastriassa löytyy sen verran, että miehen :vertex: on minun Neptunuksellani ja lähellä MC:tä sekä kolmiossa minun Venukseeni, minun :vertex: taas neliössä miehen Venukseen. Ei ole vielä tuon Vertexin sanoma täysin itselleni auennut, mutta ehkä jonain päivänä...jos joku joskus myös kertoisi, mitä tarkoittaa kun Anti-Vertex on samassa pisteessä kuin oma aurinko, niin olisi ihan mielenkiintoista. ;D

(Meillä on muuten mc82:n kanssa ollut aika monta yhteneväistä juttua kartoilla, hauskaa että vielä tämäkin. :))


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: sangviinikko - 24.07.2009 23:12:55
Hui.
Nyt vasta tajusin että ex-miehelläni on  :vertex: :aspect_con: minun IC

Ja minun  :vertex: tarkassa yhtymässä seitsemännessä huoneessa herran kuuhun.

Suhde oli niitä, jotka vain tapahtuivat. Aivankuin katselisit itse ulkopuolelta koko juttua..

Uskottava se on.


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: Pallaskissa - 29.07.2009 18:29:22
Hmm tässäpä taas Vertex-pohdintaa:

Naisen  :vertex: :aspect_con: Miehen Desc  :aspect_con: :kuu: (naisen kartan hallitsija)
Miehen   :vertex: :aspect_con: Naisen  :aurinko:

Löytyy sieltä muutakin... Miehen kartan hallitsija Venus tulee naisen 7. huoneeseen, naisen DC:n hallitsija Saturnus miehen kuunsolmulle, miehen Lilith naisen Marsille. Kaikki hyvin tarkkoja aspekteja, Vertexit yhtymässä valoihin 10 minuutin sisällä :P !!!



Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: unknown - 29.11.2010 01:15:06
Mitäs sanotte synastrian kannalta sellaisesta, jos minulla on  :vertex: :jousimies: ja toisella osapuolella  :venus: :jousimies: ?


Otsikko: Vs: Vertex synastriassa
Kirjoitti: ikiviuh - 31.01.2023 11:46:17
minäkin olen löytänyt tällaisen vertex-suhteen jossa oma kuuni on miehen vertexillä, tarkasti :rapu: :vertex: :aspect_con: :kuu:
kirjaimellisesti minä löysin, sanomalehdestä luin juttuja ajankuluksi ja arvasin että siinä on minun tuleva mies. jonkin verran piti vaivaa nähdä että löysin hänet oikeasta elämästä mutta kuten joku tuolla jo kirjoitti, jossain kohtaa asiat vain alkoivat tapahtua

oma :vertex: ei tee yhtymiä hänen kartalleen, hänen kuunsa on :aspect_con: minun :pallas: :vesimies:
hänen :pallas: :jousimies: :aspect_kvi: :kuu: :rapu:

mutta aiheesta, turning point se oli eritoten miehelle, kuin viimeisellä kellonlyömällä juttumme sai alkunsa. joskus aika on meidän ihmistenkin puolella ja tapahtuu jotain selittämätöntä, kummallisia sattumuksia, telepatiaa tai millä nimillä niitä haluaakin kutsua. jotain erikoista jonka haluan tähän vertexiin yhdistää. yliluonnollinen ajoitus. lähtien siitä että se nimenomainen sanomalehti oli minun postilaatikossani vaikken ollut tilannut moista :D

en ole paljoakaan näitä vertexin muita aspekteja yhtymien lisäksi seuraillut aiemmin, mutta tämä yksi vertexin kvinkunssi nousee esille tuolta meidän synastriasta, se on ollut siinä tietysti omalla kartalla aina, mutta nyt siinä on miehen :kuunsolmu: mukana

:vertex: 28 :harka: :aspect_con: :jupiter: 0 :kaksoset:
:aspect_kvi: :kuunsolmu: :uranus: 29 :jousimies:

vielä on muutakin, molemminpuolinen ceres kolmio

:ceres: :kalat: :aspect_tri: :vertex: :rapu:
:ceres: :kauris: :aspect_tri: :vertex: :harka: