Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Esmiralda - 21.04.2007 12:12:28



Otsikko: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 12:12:28
Mitä tienviittoja, ohjekylttejä, varoituksia, tarttumapintaa astrologiset ennustukset antavat sinulle? Mitä otat huomioon?

Fyysikoiden mukaan tiedämme, että Äiti Maa liikkuu omalla radallaan, mutta myös sen, että Aurinkokuntakin omana kokonaisuutenaan liikkuu Linnunradalla ja myös se tuolla avaruuden suuressa tyhjiössä tai fyysikoiden mukaan suunnattomissa hiukkasryöpyissä (tai muun rojun lomassa). Ja uskotaan että se kaikki vaikuttaa näihin kokonaisuuksiin, sitä kautta maapalloon ja meihin. Siitä on syntynyt astrologia, verrattain mielenkiintoinen tiede, jota tässä tutkiskellaan ja tulkitaan.

Otan tähän alle minulle osoitetetun suuren suuntaviitan. Se on osio esoteeristä tulkinnasta, eikä varmaankaan ihan pelkästään yksityinen, vaan samat planeetat yhdistyvät varmaan muillakin. Poimin siitä pikkuosia. Aikamoinen tienviitta, sattuu kerran elämässä!  :D


Planeettaohitukset sinun kartallasi:
Uranus   oppositio   Mars   Voimakkuus   Kesto   Toistuu   
         ******   94pv   84 vuoden välein.
        
Tarkka: 4.6.2007. Alkaa: 3.4.2007. Loppuu: 5.7.2007.

Suuntaahan askeleesi lähimpään kangaskauppaan ja hae sieltä aineet punaiseen lippuun ja otsapantaan merkiksi henkilökohtaisen kapinahengen nousemisesta johtavaan rooliin elämässäsi. Itsekään sitä aina tajuamatta tulet tekemään jotkut asiat uskomattoman hankaliksi vain siksi että sinua ei huvita tehdä niitä.

Nyt on aika löytää uudet haasteet ja uusi itsenäinen tapa tehdä sitä minkä sisimmässäsi tunnet oikeaksi.

Hermostuneisuus ja ahdistus ovat sitä voimakkaammat mitä ahtaammissa rajoissa olet tähän asti elänyt, sillä sitä radikaalimpia otteita sinulta nyt vaaditaan saadaksesi elämäsi jälleen järjestykseen. Ellet rohkene tietoisesti uudistaa elämääsi ja maailmaasi purkautuu tämä energia jopa tapaturmiin johtavana sähläämisenä ja hosumisena jokapäiväisessä elämässäsi.


Kyllä tämä totta jotenkin on, mutta olen harrastanut sellaista maltillista siirtymää. Toisetkin pitää ottaa huomioon. Joten en vielä ole kokenut asioita aivan ylitsepääsemättömiksi. Punainen lippu ehkä on olemassa, mutta enpä sitä liikoja vilauttele. Mutta Uranus ja Mars laittavat minut tiukille. Olen tienhaarassa. Ja pitäisi valita.

Oikeastaan olen valinnut tien, kuljenkin sitä. Mutta palaan aina pikkuisen päästä takaisin hoitamaan vanhoja asioita kuntoon. Kai sitä voi niinkin tehdä. Mutta olen valinnut tien ja voi kun se onkin mielenkiintoinen, ihmeellinen ja uusi.

En vain ihan vielä tiedä minne olen matkalla. Ja tarvitseeko minun?

Miten teillä muilla?


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: nikki - 21.04.2007 13:00:17
mitähän varten näissä transiiteissa ei enämpi kiinnitetä huomiota
merkkeihin,että mistä se nyt oikeesti tuulee..

uranus on kaloissa nyt,
muutos on neptuaanista,
kaaoksenomaista tosiaan,
sisäistä,vailla suuntaa,
elämänmakuista,
 kuin runo:
"En tahtoisi joukkoon ihmisten,
en tahtoisi yksin olla,
mun mieleni on niin kummallinen,
kuin meri kuutamolla"

itsellä  :uranus: :aspect_tri: :venus:,
elämä yllättää,
vaikka yllättävillä selänpesutarjouksilla,
saippuakuplia,jotka kirveltävät joutuessaan silmiin,
mutta ah niin kauniita leijuessaan tuulen mukana..


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: May - 21.04.2007 13:45:47
Voi miten tutuntuntuista pohdintaa molemmilla! Itsellänikin elämänsuunta jotenkin totaalisen kateissa. Nikin runo kosketti todella paljon. Melkeinpä tuli kyyneleet silmiin, niin hyvin se kuvaa omia tunnelmiani tältä ajalta, jolloin tr. Neptunus sekoittaa sumullansa muuten niin sotilaallisen tehokasta, syntymäkartan Au-Sat-Mars-T-ristiä.

Lainaus käyttäjältä: nikki link=topic=16292.msg137951#msg137951
"En tahtoisi joukkoon ihmisten,
en tahtoisi yksin olla,
mun mieleni on niin kummallinen,
kuin meri kuutamolla"



Atrdithin tavoin olen itsekin opettelemalla opetellut jättäytymistä tuulen heiluteltavaksi. Elämää kun ei kuitenkaan voi hallita vaikka kuinka hampaat irvessä yrittäisi - ja yllätyksellisyydessähän elämän rikkaus juuri ilmenee vaikka osan yllätyksistä toki jättäisi kokematta tai ainakin niiden merkitystä on vaikea ymmärtää ennenkuin korkeintaan aikojen päästä.

Niin vahvasti astrologiaan kuin olenkin hurahtanut, omia tulevia transiittejani en seuraa juuri lainkaan. Pesukestävänä pessimistinä tulee kuitenkin tulkattua lähes jokainen mahdollinen transiitti enemmänkin negatiivisena kuin positiivisena (miten nyt minulle voisi sattua jotain mukavaakin tässä elämässä -tyyliin). Transiitteja etukäteen seuratessa on myös suuri vaara alkaa toteuttaa omaa ennustustaan. Voi olla, että kuulostaa pään pensaaseen pistämiseltä, mutta joskus todellakin on helpompi elää kun ei tiedä. Antaa vain tulla sen mikä on tullakseen ja mikä tulee, osasit varoa sitä tai et. Korkeintaan joskus jonkun kummallisen ajanjakson sattuessa katson uteliaisuuttani kartalta, mikä siellä kertoo tapahtumista - ja astrologian harrastajan suureksi iloksi useimmiten sieltä selvä syy löytyykin. Eli jotakin ihmeen kosmista käsikirjoitusta ihminen sitten kuitenkin vaistonvaraisesti myötäilee, tiesi ja tunnusti sitten käsikirjoituksen olemassaoloa tai ei.

Esmiralda,

itsellänikin on koettuna tr. Uranuksen oppositio Marsille. Tulenarkana ja aggressiivisena aikana on jäänyt mieleen, joskin uskon, että Uranus nostaa pintaan juuri ne vaimennetut pahat mielet ja kiukut, jotka on sopuisampien transiittien pehmeydessä haudattu äänettömästi omaan sisimpään ja jotka siellä kuitenkin nakertavat terveyttämme ja psyykkeämme. Eli en usko, että Uranuskaan sinällään nostaa esiin aiheetonta kiukkua vaan pelkästään nostaa haudatut kiukut esiin. Kun kyseessä on oppositio oman toiminnan ohella myös miehuutta edustavaan Marsiin, meillä naisilla kiukun kohde transiitin aikana on usein juuri vastakkainen sukupuoli. Etenkin jos on elänyt kovin varovaisesti antaen muiden rajoittaa itseään liikaa, Uranuksen transiitti voi olla järkyttävän raju, silti terveellinen. Jos taas on jo aiemminkin osannut elää itseään kuunnellen ja toiveitaan kunnioittaen, Uranuksen transiitti ei välttämättä tunnu kuin lisääntyneenä energialatauksena ja toimintatarmona.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 13:57:05
mitähän varten näissä transiiteissa ei enämpi kiinnitetä huomiota
merkkeihin,että mistä se nyt oikeesti tuulee..

uranus on kaloissa nyt,
muutos on neptuaanista,
kaaoksenomaista tosiaan,
sisäistä,vailla suuntaa,
elämänmakuista,
 kuin runo:
"En tahtoisi joukkoon ihmisten,
en tahtoisi yksin olla,
mun mieleni on niin kummallinen,
kuin meri kuutamolla"

itsellä  :uranus: :aspect_tri: :venus:,
elämä yllättää,
vaikka yllättävillä selänpesutarjouksilla,
saippuakuplia,jotka kirveltävät joutuessaan silmiin,
mutta ah niin kauniita leijuessaan tuulen mukana..

Nikki, sinä olet sitten ihana, kuin sellainen lempeä pyörre, joka nostattaa maasta tomuja, tavaroitakin, asioita, pyöräyttää niitä hetken ja laskee sitten kumman hellästi maahan. Ja sitten silitellään hellästi kuin tuo runo tuossa.

Tunnen taas hölmöksi, kun en vieläkään ole saanut oppia astrologiassa enkä ole ehtinyt kirjoihin kaivautumaan. Minä uskon, ettei niitä niinkuin ohimennen vain vilkuilla. Niin että yleensä näihin sitten sekaannun.

Mutta uskon kyllä taivaankappaleiden ja hiukkastenkin vaikutukseen meihin pikku kummalaisihmisiin.

Tuo uranusmöykky sisältää omia aineitaan ja vaikuttaa varmasti hermostoomme, veteemme tai mihin lienee jokaisen omalla tasolla ja persoonamuodolle.

Siis ymmärrän kuitenkin niin, että uranuksenkin sijainti ja vaikutus lasketaan sekä yleisesti että merkkikohtaisesti. Kurkistin varsin noita kuukausitulkintoja eri merkeille ja Uranus oli esillä vain kaksosille, ravuille ja neitsyille. Mutta sehän onkin vain pintasilausta näissä transiittien piireissä. ?
Onko tässä jutussani järkeä?  ???




Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 14:04:19
Kiitos May, kun kerroit kokemuksistasi.

Ymmärränkin tuon Sepon tulkinnasta mm. sen miten asennoidumme juttuihin. Taas se, miten siinä tällainen Uranus-Mars toveruus pääsee jylläämään, on juuri kiinni noista asennoitumisistamme. Ne ovat vaan joskus niin lujasti meissä kiinni ja järkähtämättömiä, että siihen käy sitten kaikella voimallaan kiinni muut voimat. Se miten pystymme omaa todellisuutta (nämä asenteet ja maailmankuvat) hahmottamaan ja muuttamaan tunteittemme ja tahdomme mukaan, taas antaa sellaisa katajan taipuisuutta, missä juuret eivät irtoa, mutta pääsee kurkistelemaan suuntia myrksyn mukaan.

Äsh, nyt tunnen etten löydä oikeita sanoja.

Mutta etsin tässä tapaa, millä voimme repiä omia muureja myös astrologisten ennusteiden (planeettavaikutusten) mukaan eikä vain lähteä pyörteeseen ajelehtimaan. :D


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Ebenia - 21.04.2007 15:22:22
Minä olen nyt matkalla kohti jonkinlaista järisyttävää muutosta itsessäni.

Tällä hetkellä minulla on transiiteissa menossa  :pluto: :aspect_con: :uranus: ja voin sanoa että kyllä tuntuu. Toisaalta on myös  :uranus: :aspect_tri: :kuu: eli tämä muutos on kuitenkin tarpeen.

Ap-kartalla on nousu-skorpioni, huoneet 2  (itsetunto, raha) ja 3 (kommunikaatio, opiskelu) ja 4 (koti ja perustukset) ovat todella esillä. Ap-kartta on ikään kuin oppositio nataalikarttaani nähden, joten muutoksia on luvassa...


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 16:10:58
Ahaa!

Jos minun kartallani on uranus kaksosissa juuri tuossa 7.huoneessa, niin siksikö tempoilen menneen ja tulevan matkassa siten että kuljen siksakkia. Eli kun olen valinnut tienhaarasta toisen, en matkaa sitä vielä kokonaan, vaan kuljen siinä edestakaisin.

Ehkä kuitenkin tiedostamatta emmin ja pelkään vähäsen jotakin vielä.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: maarita - 21.04.2007 16:50:42

Minun syntymäkartallani Uranus on Härässä 8-huoneessa.

Mutta viime aikoina se on riepotellut minua irti vanhoista kankeista velvollisuudentunteistani oikein kunnolla.

Nyt kun oikein ymmärtäisin, AP-kartalla Uranus majailee Kaloissa, lähellä IC:tä huoneessa kolme.

Mutta mitenkähän seuraavaa tienviitta pitäisi seurata, ettei ajaisi metsään?

Neptunus   neliö   Uranus   Voimakkuus   Kesto   Toistuu   
         **   94pv   80 vuoden välein.
        
Tarkka: 12.6.2007. Alkaa: 11.4.2007. Loppuu: 13.7.2007.

Silloin kun alitajunta alkaa täysin selittämättömällä tavalla ohjata itsenäistymisprosessiasi ja riippumattomuutesi jatkuvaa kehittymistä saatat olla pahasti pihalla omien tunteittesi ja tuntemustesi alkuperästä. Alitajunnan viesti on jokatapauksessa hirmuisen vahva ja silloin kun tunnet tarvitsevasi lisää tilaa ja vapautta niin se on myös otettava kustannuksia miettimättä. Tällaisena aikana on sinun ikäryhmäsi pystyttävä muutamiin ihmisjärjellä selittämättömiin irtiottoihin, jotta ihmiskunnan kehitys maapallolla jatkuisi kosmisen suunnitelman mukaisesti. Kun voit olla tietoinen ajan ehdottomasta laadusta pystyt ehkä helpommin suomaan itsellesi tarkoituksettomia vapauksia tehdä melkein mitä tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. Ellet uskalla ottaa tätä tilaa itsellesi niin saat varautua melko sietämättömiin ahdistuksen tunteisiin, jotka viimekädessä rassaavat mielenterveytesi sellaiseen malliin että pääset nauttimaan riippumattomuudestasi edesvastuuttomuuden nimissä.
 
Neptunus   neliö   Uranus   Voimakkuus   Kesto   Toistuu   
         **   95pv   80 vuoden välein.
        
Tarkka: 6.5.2007. Alkaa: 4.3.2007. Loppuu: 6.6.2007.

Silloin kun alitajunta alkaa täysin selittämättömällä tavalla ohjata itsenäistymisprosessiasi ja riippumattomuutesi jatkuvaa kehittymistä saatat olla pahasti pihalla omien tunteittesi ja tuntemustesi alkuperästä. Alitajunnan viesti on jokatapauksessa hirmuisen vahva ja silloin kun tunnet tarvitsevasi lisää tilaa ja vapautta niin se on myös otettava kustannuksia miettimättä. Tällaisena aikana on sinun ikäryhmäsi pystyttävä muutamiin ihmisjärjellä selittämättömiin irtiottoihin, jotta ihmiskunnan kehitys maapallolla jatkuisi kosmisen suunnitelman mukaisesti. Kun voit olla tietoinen ajan ehdottomasta laadusta pystyt ehkä helpommin suomaan itsellesi tarkoituksettomia vapauksia tehdä melkein mitä tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. Ellet uskalla ottaa tätä tilaa itsellesi niin saat varautua melko sietämättömiin ahdistuksen tunteisiin, jotka viimekädessä rassaavat mielenterveytesi sellaiseen malliin että pääset nauttimaan riippumattomuudestasi edesvastuuttomuuden nimissä.

Miksiköhän kaikki on selitetty vielä tuplasti. Ei nyt ymmärrä....

Olen kyllä enempi tehnyt muutosta ensin pääni sisällä, ja ehkä hyvä niin.
Vaikka olen kyllä tainnut ottaa myös niitä 'tarkoituksettomia' vapauksia, mitä sitten lienevätkin.

 :smitten:    maarita          :smitten:


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 17:05:07
Mulla on syntymäkartan :uranus:  :pluto:  :saturnus:  yhteistoimin  :aspect_opp:  :kuu: , :aspect_squ: :mars: , :aspect_squ: :jupiter: , :aspect_opp: :uranus: ja :aspect_squ: Mc.

Koska tiedostan hillitsemättömän puhdistamis- ja muutostarpeen, olen vähän koittanut lukea neuvoja transiittitulkinnoista. Teen koko ajan uusia rakennuspiirustuksia ja tajuan, että suunnitelmat eivät ole realiteettien rajoissa. Huonejärjestykset muuttuvat ja tavaraa lentää menemään. Ihmisten kanssa tulee esiin juurikin näitä haudattuna olleita kuvioita ja tunteita sen myötä. Kuntoilen tai rehkin fyysisiä töitä aika voimakkaasti ja ruokavaliota haluaisin vahtia tosi tarkkaan (en onnistu  >:( ).

Olen sitten päättänyt, että kun kerran on muutoksen ja vauhdin aika, niin saa olla. Johdattelen energiat enemmän fyysiseen ja turha romu saa tietysti lähteä, mutta isompia suunnitelmia en laita vireille, vaikka suunnitelmia tekisin kuinka paperilla. Ihmisten kanssa koitan pitää mielialani rakentavana ja erityisesti elää hetkessä. Tekemällä teen taukoja ja jotain rentouttavaa  :buck2: . Suurin osa vaikuttaa huoneessa 1., ja Mc viittaa kotiin sekä uraan. Jotta onneksi itsensä kanssa ja kotona voi vapaasti olla hullu....työ sitten??? Saturnus on 7. huoneessa, että yritän ottaan vastuun ja päätökset haltuun, tuli mitä tuli. Henkisesti varaudun, että seinä voi tulla vastaan tai jotain vähän rikkua, mutta murehdin niistä sitten vasta, jos näin käy.



Minulla on aina ollut mielikuva, että sinä Mondo, olet juuri tuollainen kataja, jota tuolla jossain kuvaan.
Juuria ei revitä, vaikka Uranus kuinka pöllyyttäisi. Pysyt maassa. Mutta eikö olekin ihana karistella menneen talven lumet harteilta!  :smitten:


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: May - 21.04.2007 18:12:27
Äsh, nyt tunnen etten löydä oikeita sanoja.

Mutta etsin tässä tapaa, millä voimme repiä omia muureja myös astrologisten ennusteiden (planeettavaikutusten) mukaan eikä vain lähteä pyörteeseen ajelehtimaan. :D

Juuh, sitä olen itsekin monesti miettinyt, että mikä loppujen lopuksi olisi se fiksuin ja "oikein" tapa toimia niin ettei taistelisi vastaan sellaista, mikä on tullakseen ja tulevaksi tarkoitettu, muttei kuitenkaan olisi ihan tahdoton lastu jokaisen laineen heiteltävissä.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Ikitosi - 21.04.2007 19:40:25
Eikös kehityksen suunta ja määränpää kokonaisuudessaan tässä elämässä ole ihan selkeästi nähtävissä kuunsolmujen asetelmista?

Muiden planeettojen, auringon ja asteroidien aspektit ovat totta tosiaan tienviittoja, tai jopa mutkia matkassa, tienvarren kyliä, kaupunkeja, muita pysähdyspaikkoja, joissa tehdään kauppaa lopunelämän eväillä; tyhjennetään ja täytetään reppua.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Ebenia - 21.04.2007 20:07:17
Ikitosi, näin sitä voisi ajatella. Itse olen jotenkin alkanut kääntyä tuohon suuntaan, itselläni on kuunsolmu 12.huoneessa. Itseni uhraaminen muiden tähden, universaalinen rakkaus, oma paikka tässä universumissa - kyllä vain...Tiedän että tehtäväni on jotenkin "uhrautua", sitä on vaikea jotenkin selittää. Ehkä sitten toisessa elämässä joku uhrautuu minunkin tähteni - mutta sitä odotellessa on hyvä harjoitella itse sitä. :)

Minulla on 12.huoneessa Kuunsolmun lisäksi Jupiter, Juno ja Venus.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 20:12:01
Eikös kehityksen suunta ja määränpää kokonaisuudessaan tässä elämässä ole ihan selkeästi nähtävissä kuunsolmujen asetelmista?

Muiden planeettojen, auringon ja asteroidien aspektit ovat totta tosiaan tienviittoja, tai jopa mutkia matkassa, tienvarren kyliä, kaupunkeja, muita pysähdyspaikkoja, joissa tehdään kauppaa lopunelämän eväillä; tyhjennetään ja täytetään reppua.

Voi kun ymmärtäisi kuun solmut!  ???  Joskus, joskus vielä...hm
Sen ainakin tiedän, että minun kehoni veteen kuu vaikuttaa aikalailla. Katselin kerran Ranskassa tuon kuuluisan luostarisaaren rantoja (La Mount st. Michael) ja ajattelin, että jos kuu tekee tuon hiekan merestä paljaaksi tuosta vain, niin mitä se voikaan saada minussa aikaan, kun minäkin olen enimmäkseen vettä.

Mutta kyllä reppujen tyhjentäminen ja täyttö on tarpeellista. Entäs he, jotka eivät millaan luovu mistään vanhasta!?



Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 21.04.2007 20:15:04
Maarita, sinun touhusihan on aivan hulvatonta! siis tosivakavaa!

Olet varmaan niin paksunahkainen, että uranuksenkin pitää tulla kuvioihisi tuplavoimalla, että saa jotakin aikaseksi. Ei nyt vainkaan.... ;D

Mutta tuollaista on minullekin sattunut ja olen ajatellut että on Sepolla tullut jokin lepsus. Mutta kun päivämäärät ovat vähän toisenlaisia.

Miksi tosiaan?! Voisiko siihen joku keksiä jotakin?


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: May - 21.04.2007 20:16:00
Eikös kehityksen suunta ja määränpää kokonaisuudessaan tässä elämässä ole ihan selkeästi nähtävissä kuunsolmujen asetelmista?

Muiden planeettojen, auringon ja asteroidien aspektit ovat totta tosiaan tienviittoja, tai jopa mutkia matkassa, tienvarren kyliä, kaupunkeja, muita pysähdyspaikkoja, joissa tehdään kauppaa lopunelämän eväillä; tyhjennetään ja täytetään reppua.

Juuh, näin minäkin uskon ja havaintojeni perusteella ihmiset tosiaankin usein ajautuvat lähes pakonomaisesti erinäisten "sattumien" ja tapahtumien kautta kohti solmunsa sanomaa viimeistäänkin aikuisiällä.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: t.touhula - 22.04.2007 16:13:26
Kylläpäs olikin elähdyttävää lukaista kokemuksianne ja saada oivalluksia omaankin elämään AP-kartan tulkinnoista. Olen ihmetellyt miksi niin kovin selkeästi -vaikkakin hyvällä- hoitoasiat ja muut huuhaat pyrkivät takaisin arkeeni. Jotenkin sellainen hoitava voima ja itsensä likoon laittaminen on 'vaaninut' nurkan takana muutamia vuosia. Toteuttaminen vain odottanut aikaansa.
Viime kuukausina tuntuvat oikeanlaiset ja puhtaat energiat löytäneen tiensä maailmaani. Tästä seuraamuksena yleinen parempi olo ja tulehdusten puhdistava vaikutus kehossani. Vaikka sattuu ja olen aikuisten oikeesti kipeä, silti tiedän, että kaikki on menossa maailmankaikkeudellisesti elämässäni parempaan.

Hehe! Tulipa sanottua suureellisesti. Mutta niin kuitenkin koen. Taitaa mennä taas muutama energiataso kerralla, minusta kun ei ole kävelemään edes niitä rappusia yksi kerrallaan.
Auringonpaluu-kartan Khiron luuraa 12 huoneessa tismalleen Fortunalla, mutta löyhässä yhtymässä askendanttiin, Kuunsolmu ohittanut (peräytyen kuten aina) Venuksen, vaivihkaa Uranus tupsahti siihen. (Tuleekohan satunnaissuhteita vai mitä?) Venus tismalleen Marsillani ja Kuu löyhässä yhtymässä aurinkooni. Ja paljon paljon muuta.

Noh! Oikeasti. Sais joku Einstein tulla taas elämääni, minä kun rakastan älykästä väittelyä takan loimussa ja muutamaa klassista konserttia per vuosi. Eivätkä olisi pahitteeksi antiikki-huutokaupatkaan.


Pssst!
Vilkaisinpa Kuunpaluu-karttaakin samalla. Siellähän se Einstein luuraa Amorillani ja Amor-Kuu-yhtymä Kuu-Einstein löyhällä yhtymälläni, heheh... celavie sanoisi ranskalainen.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: allyson - 22.04.2007 17:23:06
Olet varmaan niin paksunahkainen, että uranuksenkin pitää tulla kuvioihisi tuplavoimalla, että saa jotakin aikaseksi. Ei nyt vainkaan.... ;D

Mutta tuollaista on minullekin sattunut ja olen ajatellut että on Sepolla tullut jokin lepsus. Mutta kun päivämäärät ovat vähän toisenlaisia.

Miksi tosiaan?! Voisiko siihen joku keksiä jotakin?

Maarita ja Esmiralda,
eikös tässä ole kyseessä planeetan perääntyminen. Se seilaa eestaas ja antaa oikein isän kädestä useammalla ohituksella. (?)


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 22.04.2007 17:24:02
Vai Einstein!  Varmaan ihanaa loogista ja ehkä myös spatiaalista järjenjuoksua. Mutta eikö se Einstein ollut aika kehno noissa sosiaalisen älyn taajuuksilla?

Hyvä T.Touhula! Mutta varmaankin saat pikkuisen touhuta sen Einsteinin eteen, että saat sen takan ääreen!

Ja lupaahan nuo planeetat uusiutuvia voimavaroja!

Mie en jaksa älykkyyttä nyt muuten kun sais tuota fyysistä älyä käyttää, sitä nyt tarvitsen tanssikoukeroiden ja työni kanssa.  :smitten:


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 22.04.2007 17:28:12
Olet varmaan niin paksunahkainen, että uranuksenkin pitää tulla kuvioihisi tuplavoimalla, että saa jotakin aikaseksi. Ei nyt vainkaan.... ;D

Mutta tuollaista on minullekin sattunut ja olen ajatellut että on Sepolla tullut jokin lepsus. Mutta kun päivämäärät ovat vähän toisenlaisia.

Miksi tosiaan?! Voisiko siihen joku keksiä jotakin?

Maarita ja Esmiralda,
eikös tässä ole kyseessä planeetan perääntyminen. Se seilaa eestaas ja antaa oikein isän kädestä useammalla ohituksella. (?)


Voi kiitos Annalilja! Nythän se loksahti! Että isänkädellä. Eli rankkaan juttuun pitää varautua! Olen valmis kuin turusen pyssy! Sillä olen paljon asioita miettinyt jo ennakkoon. Mikä voi olla pahakin...


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: t.touhula - 23.04.2007 11:27:37
Juupajuu Esmiralda!

Pitipä ihan sanakirjasta katsoa, ettet kuitenkaan spitaalista tarkoittanut.  ;) ... Sellainen avaruudellinen ja tilaajättävä keskustelu on juuri minun makuuni. Fyysisesti sitten voi tulla ja likistellä, ei tarvi suun puhua. Sinne vällyihin sopii tuo fyysinenkin järki. Justjust. Hahhaa!
Kiitos ilahduttavan älykkäästä heitosta. Einstein-tyypit ja takkavalkea ovat aina olleet elämäni sopivimmat mausteet. Älykkääseen keskusteluun pyrkivät yleensä uppoutumaan rumankomeat miehet, joita aika vain komistaa.

Muistan muuten jostain epikriisistä (isohkon leikkauksen selostus) kauan sitten lukeneeni 'lihasääneen'-sanan.  :crazy2: :idiot2:
Ehkä se on juuri sitä fyysistä kuuntelua ja kyseisen järkityypin esilletulemisen mahdollistamista. Mene - tiedä!


Lisäys:

Einsteinin historiaan tutustuneena (lyhyt oppimäärä tod.näk.) muistelen hänen olleen parissakin avio-suhteessa, kuitenkin ensisijaisesti uppoutuneena 'älylliseen voimisteluun' elikkä tieteilyyn. Tutkijat ovat hänestä sanoneet, ettei hän kaksisen keskivertoa viisaampi ollut, vaan osasi käyttää älyään keskitetysti itseään askarruttaneitten aiheitten tutkimuksiin.
Lisäksi hänen aivojensa sanotaan olleen aivan normaalin kokoiset ja muutenkin normaalitoimintoiset, mutta niistä puuttui eri osia toisistaan erottava kalvo. Tämän sanotaan -tutkimuksissa- mahdollistaneen huomattavasti keskivertoaivoja useammat samanaikaiset kontaktit aivojen eri osien välillä. 
Siis varsin mielenkiintoinen tyyppi olisi ollut tuntea.


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.04.2007 12:02:29
Ai tääkin oli miehistä ja suhteista..  :2funny: :smitten: miten näet käyvän?


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: *Kide* - 23.04.2007 14:19:33
Kiinnostuin astrologiasta oikeastaan juuri sen tarjoamien viittojen ansioista  :angel:
Tuolloin sisällä oli suuri ahdistus ja kytevä raivo/pelko... syitä en ymmärtänyt  :( Niitä pengoin ja kaivelin, jotain löytyenkin  ;)
Sitten minut ylipuhuttiin Sepon luokse ja sieltä kävelikin ulos uusi varmempi ihminen  :smitten: Silloin  :pluto: teki ohitusta... no, hiisi mihinkä mun lunttilaput o hukku  >:(
joka tapauksessa sain rauhan tuntemuksilleni ja uudistustarpeilleni ja -toimilleni :angel:
Hauskasti nyt  :neptunus: :aspect_con: :mars: tarkkana 26.4.-07  :o selittää paljon nykyistä maailmojen sotatilannetta  :2funny: Osaa ottaa lunkimmin  :angel:


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 23.04.2007 15:48:14
Kyllä minäkin myönnän, että kaikista 'teorioista' ja tieteistä on apua. Ei tarvitse yksin pienillä aivoilla pähkäillä ja ahdistua.

Kun nyt lukee noita planeettojen vaikutuksia, on tunne kuin voisi siirtää oman ahdistuksensa, hermostuneisuutensa tai stressinsä vastuuta jonnekin ihan ulkoavauuksiin asti. Siis on kuin suuri isä taputtaisi olkapäälle ja sanoisi, että 'älä huoli, ei tämä ihan nyt sinusta johdu, ympärillä on suuremmat ja laajemmat jutut, jotka tähän on vaikuttamassa'. Johan helpottaa.

Eli pidä vain huoli tästä hetkestä nyt, tanssi ja nauti olemassaolostasi. Pikkuisen siinä voi vaikuttaa asenteillaan, tiedolla ja ymmärryksellään omaan hetkeen ja antaa piut paut sille, mille ei voi mitään!  ;D


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Riitta - 23.04.2007 18:10:36
Einsteinista viela oli kiva lukea toi aivojen yhdistava kalvo(hanelta puuttui), joka varmasti auttoi hanta tasapainolain ymmartamisesta-sehan alkoi silkasta mielikuvituksesta(oikea aivopuolisko yhdistetaan tunnemaailmaan ja sisaiseen kehitykseen)-joka minun mielestani on yksi tarkeimmista kehittajistamme.
Minut ainakin mielikuvitus on "pelastanut" monta kertaa...


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 23.04.2007 20:15:10
Kiitos Diamond!

Tuostapa tuli mukava idea!  ;)


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: helen - 27.04.2007 18:43:58
En pelkää huomista sillä
olen nähnyt eilisen,ja
rakastan tätä päivää :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2014 12:25:57
Kiitos Evea, kun nostit tämän ikivanhan topikin, ajatella 10 vuotta sitten ollan pohdittu tuollaisia!

Ja täytyy sanoa, että tuo Uranuksen kuvio järisytti ja muutti elämääni aika tavalla!

Nyt on menossa Uranuksen oppositio MC:lle ja on mietintämyssyn alla monella lailla. Tekemisiäni mietin!

Enpäs muistanut tällaisia juttuja ennen kuin nyt tässä! Huh!!! Kyllä astrologia on osannut puhua, vaikka siitä ei paljoa ole ymmärtänytkään!

Kuunsolmuja olisi mukava tässä tutkia! Ja niitä tienhaaroja!

Esmis


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Lilli - 26.07.2014 13:00:55
Tässä on Taikablogissa oleva kirjoitus syntymää edeltävästä auringonpimennyksestä. Ehkäpä se selvittää Evealle asiaa:

http://astrologiantaika.wordpress.com/2014/03/12/avain-aikaisempaan-inkarnaatioon/#comments


Otsikko: Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla?
Kirjoitti: Esmiralda - 30.07.2014 21:17:17
Hei! Yksi suuntaa näyttävä alue astrologiassa on varmaankin lähimmän planeettamme Kuun progressiot. Pengoin tietoa siitä ja vertasin oman elämäni tapahtumia siihen ja ihme että se natsaa!

Olen poiminut tietoa Kuun progressiosta eri merkeille. Seuratkaapa näitä ja tutkikaa mennyttä ja katsokaa tulevaa, löytyykö siitä mitään 'totta'.

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2014/07/kuun-progressiot-eri-merkeissa-osa-1.html

Huom...suuri osa tekstistä on ihan omaa mielikuvaa.