Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Lari - 08.03.2007 18:17:12Otsikko: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 08.03.2007 18:17:12
Mitä mieleen teille tulee valoruuasta? Uskaltaisitteko siirtyä siihen, jos helposti voisitte vai kokisitteko sen vaaralliseksi tai että jäisitte jostain paitsi?

Itse ehkäpä voisin siirtyä, mutten kyllä osaa sanoa kehtaisinko siitä kenellekkään kertoa. Kehtaanko edes tätä viestä lähettää?  ::)

T: Yhenlainen hörhö  ;D


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: inkivääri - 08.03.2007 18:30:22
Mitäs hörhöä tuossa... kaikki on mahdollista, kun ei aseteta ahtaita ajatusrajoja.. ;)
Kyllä varmaan voisin kokeilla, mutta taidan olla liian kiinni tässä ruoassa kuitenkin. Olisi hirvittävän vaikeaa, koska on muutenkin vaikeaa edes muuttaa mitään ruokavalioita. En kestä edes ajatusta siitä, että pitäisi noudattaa jotain dieettiä, ellei se sitten tulisi kuin itsestään.

Mistähän mahdoin lukea tarinan tiibetiläisestä munkista, joka söi joka aamu 10 hillomunkkia, koska vain Rakasti hillomunkkeja. Sillä asenteella kun söisi kaiken ruokansa, mitä se sitten onkin, niin voisi varmaan paljon paremmin jo sinällään.

Ja vielä tuli mieleen erään lehden ravintoterapeutin viisas lausuma:
Annetaan ihmisille ruokarauha.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 08.03.2007 18:41:15
Jonkun tiedon mukaan valoruokinta aloitettaisiin dietillä, mutta minusta se on väärin. Ajattelen että tapahtuma tulisi näyttää pehmeästi niinkuin kruunuchakran avautuminen, itsestään.

Eli yhdistelmä ruokinta olisi paikallaan ja pikkuhiljaa jättää ruoka pois kun kykenee, omaan tahtiin.

Miten sitten käy vatsalaukulle ja suolistolle? Kakataanko ja pissataanko sitä enää ollenkaan  :idiot2: Ehkä olisi parempi juoda kuitenkin vettä jotta ns. toimitaa pysyy kehossa  ::)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: inkivääri - 08.03.2007 18:48:00
Muistaakseni Minä Olen-lehdessä on ollut asiaa aiheesta viime vuoden puolella. Onhan tosi tärkeää myös saada tietää muitten kokemuksia aiheesta. Ja tärkeintähän on, että tunnet asian olevan sinulle tärkeä. Ei tuollaista muutosta lähdetä tekemään kevein perustein.

Kun sielu ja sydän kutsuu, niin minkäs teet...

Väkisin ei mikään muutos ole luonnollinen ja sehän olisi kärsimystä.

Niin, kun ajattelee anatomiaa ja kehon toimintaa, niin voisi kuvitella, että vettä tarvitsee, mineraaleja jne.? Mutta sittenhän se lähentelisi paastoa.

Valoravinto on hyvin henkinen tapahtuma, mitä nyt olen siitä lukenut ohimennen. Taisi olla myös haastattelu Voimalassakin viime vuonna. Tämä valoravinto-kokeilija vain taitaa olla jo siirtynyt taivaallisiin valtakuntiin. Mutta ei tämän kokeilun vuoksi kuitenkaan...


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 08.03.2007 18:58:58
Jonkun tiedon mukaan valoruokinta aloitettaisiin dietillä, mutta minusta se on väärin.

Joo. Jasmuhenin mukaan ensin kasvissyöjä useita vuosia, vegaani puoli vuotta, sitten raakaravintoa ja nesteitä puoli vuotta.. ja paastoilua..
Täytyyhän kroppa puhdistaa valoa varten. :D
http://www.jasmuheen.com/who.asp

Lainaus
Q: In your first book on this the steps that people needed to undertake to prepare for the program were quite simple, but in your later books the instructions have become more detailed e.g. vegetarian for several years, vegan for six months and raw food and liquid for a further six months. Why is this?
A: I came from a background of over 20 years of physical fitness, vegetarian diet, meditation etc and I just assumed that anybody who would be attracted to this process would have naturally had that sort of background as well.  For the untuned person the prana only program is a very extreme thing to do and one obviously needs to be well prepared for it to be as successful as it can be and to get the most out of it.  So the new methods deal with more prolonged preparation and we now recommend that people convert their bodies into pranic nourishment via the program offered in the book The Food of Gods and also understand the cosmic particle hydration and feeding reality that we cover in The Law of Love manual with its emphasis also on heart energy.
 Succinctly on just a dietary level if you wish to be a lot healthier and even be free from the need to eat food, then you first:-
         Become a vegetarian.
         Then become a vegan and cease consuming all animal products.
         Then move on to raw food, then go to fruits.
         Then liquids, then prana.
 
 The more gradually you make this dietary transition, the easier it will be to let go of your emotional body’s addiction to the pleasure gained from eating a wide variety of foods.  Simultaneously a person needs to tune themselves mentally and emotionally.  But dietary refinement alone will not attract enough cosmic particles to you to remain healthy on a prana only regime.
 Remember The Prana Program is not about eating or not eating, it’s about establishing a very strong connection with the Divine One Within – our DOW.  A very small by-product of this is that It will feed us if we choose not to take nourishment from food any more but without this connection what will feed us?  This is definitely not about a new non-physical food diet.

Lisää pohdiskelua aiheesta:
http://www.sabon.org/prana/stop2.htmlOtsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 08.03.2007 19:49:15
Näen Jasmuhenin valonsyöntiin siirtymisen ego toimintana. Mitä uudenpia tekstejä lukee sitä helpompaa siirtyminen on. Tekee vain sen mihin itse on valmis, sillä jos ei ole, epäonnistuu tai voi kokea takapakkeja.

Vaikken juuri mitään asiasta tiennyt sain pienen aktivoinni pranaputkeen. En tiedä varmuudella onko se valoruokaa varten, vai mitä sillä teen. Aika näyttää  :)

T: Liian laiha dietille  :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 08.03.2007 21:25:38
Kannattaa kokeilla vaikka parin viikon vesipaastoa.
Siinä sitä näkee miten puhdas on, jos ei tule mitään heikotuksia tai muita oireita. Samalla saa vähän esimakua mitä on elää ilman makuja.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkauden valo - 08.03.2007 23:32:55
Mitä mieleen teille tulee valoruuasta? Uskaltaisitteko siirtyä siihen, jos helposti voisitte vai kokisitteko sen vaaralliseksi tai että jäisitte jostain paitsi?
T: Yhenlainen hörhö  ;D

Täällä toisenlainen hörhö.  ;D Itse kyllä uskaltaisin siirtyä siihen, jos tosiaan helposti voisin ja niinpoispäin. Mutta olen todella samaa mieltä siinä teidän kanssanne, että tämäkin asia pitäisi tapahtua luonnostaan, silloin siinä ei pitäisi olla vaaroja, eikä kokea jäävänsä jostain paitsi... Minullehan juuri tuo kasvisruokaan (lakto-ovo) siirtyminen tapahtui aivan ykskaks luonnostaan kun olin siihen valmis, sen erään Jeesus unen jälkeen.  ;) En oikein itsekään tiedä mitä minussa tapahtui, mutta se vain tapahtui. Jos joskus valoruokaan siirryn, niin sen annan tapahtua myös yhtä helposti ja itsestään.  :angel:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: greenman - 09.03.2007 00:08:31
Empä tiedä. Aika hurjalta kyllä kuulostaa, että joku voisi saada nälkänsä tyydytettyä pelkällä valolla. Onkohan tässä nyt selitys sille, kun joidenkin gurujen sanotaan elävän kokonaan syömättä ja juomatta. Tuli tässä pohdiskellessa mieleen myös pari lisäkysymystäkin:

Mitä jos nälkä iskeekin keskellä yötä?
Tai miten on asian laita kaamoksen aikaan?

Niin ja eikös se Minä Olen lehden entinen päätoimittajakin ollut valoravintodietillä ennen kuin heitti lusikan nurkkaan? En tiedä onko noilla asioilla mitään yhteyttä, kunhan vain heitin ajatuksen ilmoille...

Itse en kyllä ensimmäisten joukossa viitsisi lähteä yrittämään, onhan syöminen kuitenkin yksi elämän suurimpia nautintoja.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 09.03.2007 00:45:38
Mitä jos nälkä iskeekin keskellä yötä?
Tai miten on asian laita kaamoksen aikaan?

Niin ja eikös se Minä Olen lehden entinen päätoimittajakin ollut valoravintodietillä ennen kuin heitti lusikan nurkkaan?
Tosiaan tällä valoruoka jutulla ei kannata leikkiä ja kuvitella että lopetan syömisen ja pysyn valolla hengissä. Ehei.

Nälkä ei iske koskaan kun salama taivaalta ja toisaalta henkilö ei edes itse syö valoa, vaan se on kuin ilmaa jota hengittää, automaattina jokaiseen soluun.

Jos kaamos pelottaa niin vaihda valoruoka jumalten ruuaksi.
Yhtä kaikki, nukkumaan  :angel:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: inkivääri - 09.03.2007 00:51:12
Pimeydessä valo loistaa kirkkaammin    ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 09.03.2007 08:24:39
Pimeydessä valo loistaa kirkkaammin    ;)

Kyllä se niin taitaa olla että autoillessakin pimeällä märällä tiellä tie imee kaiken valon. Sitten kun on valkoista lunta niin näkyvyys on ihan toista luokkaa.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: inkivääri - 09.03.2007 08:27:43
Tähdet näkyvät vain pimeältä taivaalta, päivällä niitä ei näy missään..

no...heh...vastarannankiiski tässä...huomenta.. ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkaudenliekki - 09.03.2007 08:36:30
Tähdet näkyvät vain pimeältä taivaalta, päivällä niitä ei näy missään..

no...heh...vastarannankiiski tässä...huomenta.. ;)

 :smitten: huomenta tuliheppa...ja usko pois siellä ne tähdetkin kuitenkin on vaikka niitä ei näy...niinkuin valokin on pimeässä - ehkä pimeä onkin juuri sitä varten...että huomaisimme valon...ja valoa ne tähdetkin tuikkii... niinkuin kirjoitatkin
Pimeydessä valo loistaa kirkkaammin    ;)
...eilen kun ajelin iltamyöhäsellä kotiin "sammutetuin lyhdyin ELI oli polkupyörän valon akku tyhjä - niin ajattelin "että valaiskoon sitten se sisäinen valoni itseni ja tietä"...ei ainakaan kukaan päälle tullut ja kotiinkin löysin...vaikka tie oli melkoisen sohjoinen... että ainakin henkiseen valoenergiaravintoon luotan...muusta ei kyllä ole kokemusta, vaikka kuullut olenkin, ei ole minulle vielä kohdalle kolahtanut...se on kyllä totta että jos ja kun joskus tuntee "itsensä ääriään myöten täydeksi" jostakin henkisestä kokemuksesta - niin ei ole myöskään fyysinen nälkä  :smitten:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Sister of Night - 09.03.2007 11:15:56
En tiedä...
Siinä mielessä yhdyn edellisiin, että mikäs siinä valoravinnolle siirtyessä jos se tapahtuu luonnollisesti ja itsestä siltä tuntuu.

Mutta sitten toisaalta olen kyllä myös sitä mieltä, että kun tänne ollaan vapaasta tahdostamme fyysiseen kehoon synnytty, niin kyllä siihen myös jollakin tavalla oleellisena osana kuuluu tuo ns. "fyysinen" ravinto.

Tietenkin jokaisen pitää kuunnella omaan kehoaan syömisissään ja juomisissaan, mutta kyllä siinä saa varmaan aika moinen puhdistus ja mielenhallinta ruokien suhteen olla takana ennenkuin oikeasti alkaa keho "vaatia" ettei sinne pistä enää mitään muuta kuin valoa.. :idiot2: ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Myria - 09.03.2007 11:30:08
http://www.valorukous.de/lichtnahrung.htm

tuolta tietoa valoravinnosta kiinnostuneille  :)

Suomessa on jonkun verran valoravinnolla eläviä, toiset ovat jatkaneet pidempään, toiset palanneet fyysisen ruuan syömiseen.

Syvästi puhdistava ja avartava kokemus, monella tasolla ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Valo - 09.03.2007 11:45:07
Tuo ruoka on tietyllä lailla mielitekoa. Jouduin vuosi sitten syömään tyyliin kynsiäni lapsen allergian vuoksi (imetys). Huomasin kuinka riippuvuudet syödä tiettyjä asioita katkesivat, kun kaappi oli pullollaan ruokaa eikä mitään voinut suuhunsa pistää - seitsemää ruoka-ainetta vähimmillään. Silloin sokeriaddiktiokin lähti hetkeksi pois ja nautin jokaisesta palasesta eri tavalla mitä vain saatoinkin maistaa. Jaksoin aika väsyttävää vaihetta kun en syönyt juuri mitään, olo oli keveä ja mieli hyvä - peilikin oli hyvin suopea :) siis vissiin tiedostamatta hengittelinkin vain keskittyneemmin. Siten uskon valoravintoon mahdollisena ja luulen sen tulevan luonnollisena vaiheena. Maharenkaani nyt tosin osoittavat sitä kohdallani että mieliteot ovat käynet toteen enemmän kuin sydämen :) sen syömisen suhteen.. ::)
Valmis oon varmaan silloin kun tiedän sen että nyt alkaa siirtyminen.


Otsikko: Ravinnosta...Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkaudenliekki - 09.03.2007 12:19:47
Lainaus
Lähetetty: tänään kello 10:45:07Kirjoittanut: Valo


...niinpä...Itse olen jo pitkäänkin ollut , monista eri syistä, kiinnostunut aiheesta RAVINTO. Vaikka nyt niin että henkinen hyvinvointini kulkee käsikädessä ruumiin hyvinvoinnin kanssa - kaikki kun vaikuttaa kaikkeen..ja itsessäni olen kokenut että oli ja on aloitettava hitain askelin tämä ravintotottumustenkin muuntaminen..kertarysäyksellä ei tässäkään asiassa tule kuin harmia, niin fyysiselle keholle- jonka aineenvaihdunta on tottunut johonkin tiettyyn ruokailu"malliin" kuin mielelle-joka herkästi vastustaa kaikkea muutosta...

Ajattelen että ravinto liittyy meidän perusturvaan ja muutokset ravinnossa vaikuttaa suoraan niihin kokemuksiin perusturvasta. Ynnä sekin että liian paljon muutoksia kerralla , vaikka hyvään suuntaankin, sekoittaa fyysistä oloa-eli ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa ja sitä myöten koko kehoa melkoisesti...niinpä itse olen sen kannalla, ja jälleen omakohtaisesti-kantapään kautta koettuna, että turvallisin tapa on tutkia ruokalistaansa sillä silmällä että mitä syö ja miten paljon, ja mitä ruoka-aineita yhdessä ja mihin aikaan päivässä IDEALLA: mistään ei tarvi luopua vaan vaihtaa niin että esm. jos kovasti tykkää majonnesista NIIN KEVENTÄÄ sitä vaikka sitruunamehulla ja maustaa valkosipulilla tai muilla yrteillä, ja jos kovasti tykkää leivonnaisista niin vaihtaa valkoisen sokerin esm hedelmäsokeriin-vaahterasiirappiin ja vehnäjauhon vaikka speltjauhoihin - silloin ei synny sitä valkoisen sokerin?rasvan?vehnäjauhon haitallista yhteisvaikutusta.... ja voiko tehdä muutoksia niin ettei laita itseään hevoskuurille - vaan korvaa esm, määrää laadulla...täysinäinen olo tulee vähemmällä ruokamäärällä kun se on laadukasta eli fyysinen keho saa tarvitsemansa ravintoaineet ilman ylimääräistä ns, tyhjää ruokaa...ainainen nälkä voikin johtua juuri tästä että todella on aina nälässä vaikka syö paljon - éli on ravinnenälässä...

Esm kevyttuotteeissa rasva on korvattu usein ns. nopeilla hiilihydraateilla että itse en niitä käytä - ja rasvaahan me kuitenkin tarvitsemme -esm. valkuaisaineet imeytymiseen,aivotoiminnalle rasva on A&O alfa ja omega!...sillä on merkitystä minkälaatuista rasva on
...itsestäni kuulostaa hyvältä viimeaikaiset ravintoas.tuntijoiden puheet siitä että jokainen opettelee kuuntelemaan omaa kehoaan ja merkkejä jotka kertovat joko hyvästä ravinnosta tai huonosta= ne menee kutakuinkin yksi yhteen...jokainen meistä on tässäkin asiassa ainutkertainen ja ainutlaatuinen  ja itsensä paras asiantuntija ja hitaasti kokeillen muutama ruoka-aine kerrallaan löytyy itselleen paras tässäkin olkoon se jopa valoravintoa...ajattelen ...

Valoravintoon en ota enempää kantaa VAIKKA SEHÄN TÄMÄN topicin varsinainen aihe onkin  - kun en ole siihen perehtynyt :D enkä muutenkaan mikään "alan asiantintija"paitsi omalla kohdallani...joten nämä ovat omia totuuksia ja hyväksi havaittuja... :smitten:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 09.03.2007 13:11:37
Ajattelin niin että jos kykenen avaamaan valoruoka kanavan sen teen. En usko siihen, että ruokaa tarvitsee kokonaan lopettaaa vaan käyttäisi yhdistelmää. Jos ruuasta ei saa jotain itselleen tärkeää ravinnetta täyttäisi valokanava sen automaattina.

Ruuan makukin on vain sähköimpulsseja aivoissa ja jos puhdistaa "makukohdan" kykenee maistamaan makuja ilman syömättä mitään. Sulkekaa silmänne ja ajatuksissa menkää kukkakauppanne ruusukylmiöön ja nuuhkikaa  ;)
 :smitten:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: slslsl - 09.03.2007 14:34:20
Olen äärimmäisen skeptinen aiheen suhteen. Jotenkin vain saattaa olla jopa vaarallista tuollainen touhu.

Jeesuskin söi ja joi.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Ippuska - 09.03.2007 20:20:30
Mitä mieleen teille tulee valoruuasta? Uskaltaisitteko siirtyä siihen, jos helposti voisitte vai kokisitteko sen vaaralliseksi tai että jäisitte jostain paitsi?
...
Syöminen on nykyisen elämäni suurimpia nautintoja, siitä en hevillä luovu  :-* :P :smitten:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Sula - 10.03.2007 09:49:24
Syöminen on kivaa, enkä todellakaan halua luopua suklaasta..  ;D  Syömistä voisin hieman vähentää, jolloin elämä olisi helpompaa ja vapaampaa.  :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Hiisitär - 10.03.2007 12:16:42
Käsittääkseni valoravintoon siirtyminen kannattaa tehdä varovasti, kaikille se ei nimittäin sovi. Ihmisten värähtelyt ovat yleensä tässä fyysisessä maailmassa niin matalia, että niitä joutuu nostamaan kunnolla, ennen kuin pystyy elämään valoravinnolla (jos ei sitten esim. ole valinnut sielunsuunnitelmaansa tuoda ihmisten tietoisuuteen valoravinnolla elämistä, jolloin siirtyminen fyysisestä ruuasta valoon sujuu muitta mutkitta).

Täytyy siis olla fyysisesti, psyykkisesti että henkisesti puhdas, jotta valoravinto toimii.

Valoravinnolla eläminen perustuu siihen, että kaikki on valoa ja värähtelyä. Fyysinen, kiinteä ruokakin koostuu valosta ja tietyn taajuuden värähtelystä. Sieluhan ei tarvitse ruokaa, luonnollisestikaan, se on fyysisen ruumiin tarve.
Jotkut sielut saattavat kuoltuaan haluta vielä syödä, juoda ja nukkua henkimaailman puolella, mutta ajan kuluttua sekin jää pois.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 10.03.2007 13:27:35
Hyvä hyvä  :)

Minäkään en tiedä oliko edellinen päivitys valoruokaan liittyvä, mutta kuitenkin jonkinlaisen latauksen sain. Valoruoka aktivointia pyysin ja se mitä tiedän on ainakin totta ;D Minulle on tullut jonkinverran finnejä ja punaisia pisteitä kasvoihin, hartioille ja yläselkään. Hyyyyiii  ::)

 :P


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Ikitosi - 10.03.2007 13:40:07
Jännä, miten järkyttyneitä ihmiset (minäkin aluksi) yleensä ovat kuullessaan valoravinnosta,
ikäänkuin se olisi jotakin pois ("syöminen on nautinto","suklaasta en luovu")  :idiot2:
Se mistä tietoisessa siirtymisessä Praanaan luopuu, on materiaalisen maailman illuusio, tilalle saa ehdottoman varmuuden Hengen hallinnasta yli kaikkea materian.

Ystäväni kertoi olevansa suorassa yhteydessä Jumalaan, maailmankaikkeuden energioihin,
saaden siitä kaiken tarvitsemansa ravinnon.
Hänen koko olemuksensa kirkastui, alkoi hehkua valoa, säteillä rauhaa  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: *Kide* - 11.03.2007 12:10:33
Kuulostaa hienolta ja mielenkiintoiselta  :angel: Kiinnostava, koska minulle syöminen on joskus rasite... on pakko syödä, jotta jaksaa  ??? Kausittaista siis ja suoraan verrannollinen kausiin, jolloin teen jotakin luovaa tai ajatuksia kihelmöivää  :smitten:
Silti ei voi mitään, kun mieleen juolahti vanha vitsi romaanin hevosesta, joka päätti lopettaa syömisen...  ;D anteeksi  :-[
Eli tulisi vaan kanssa mieleen, jotta tuon pitää olla luonnollinen tapahtuma ja siirtymä, ei väkisin ajatuksella;" nyt aloitan".
Kerrothan miten ja miltä tuntuu Lari jatkossakin?


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 12.03.2007 10:18:54
Jeesuskin söi ja joi.

Jepjep. Elävää ravintoa :)
http://www.soystache.com/jesus.htm


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Elektra - 12.03.2007 12:09:37
Elävääkö ravintoa vain.. entä millainen se pääsiäislammas sitten oli minkä Jeesus söi kamujensa kanssa  :o

Mielestäni valoravinto on tarkoitettu sellaisille olennoille, joilla ei ole samanlaista ruuansulatusjärjestelmää kuin ihmissukuisilla olennoilla esmes on.   :angel:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: *Alkmene* - 12.03.2007 12:24:35
Mielestäni valoravinto on tarkoitettu sellaisille olennoille, joilla ei ole samanlaista ruuansulatusjärjestelmää kuin ihmissukuisilla olennoilla esmes on.   :angel:

Samoilla linjoilla. Se mikä meistä, "valoa syö" syö sitä mielenliikkeistä huolimatta.
Ja tosiaan joskus on käynyt mielessä, että jos vaikka kasvin tai idun, minkä vaan irrotat "maasta", otat sen juuret pois, on se yhtä "kuollut" kuin jokin, mistä on veret laskettu pois...  ::)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 12.03.2007 13:26:39
Ja tosiaan joskus on käynyt mielessä, että jos vaikka kasvin tai idun, minkä vaan irrotat "maasta", otat sen juuret pois, on se yhtä "kuollut" kuin jokin, mistä on veret laskettu pois...  ::)

Ei se siitä kuole vaikka juuret poistetaankin. Kaupan vanhat tuoreet porkkanatkin kasvattavat uudet juuret jääkaapissa kun niitä tarpeeksi kauan pitää siellä.
No jotkut pilaantuu. Ehkä eivät ole luomua :)

Kirlian-kameralla näkyy hyvin ero energiassa idätetyissä linsseissä ennen kuumennusta ja sen jälkeen.
http://www.kirlian.com/currentkirlian.htm


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: *Alkmene* - 12.03.2007 13:31:38
Ei se siitä kuole vaikka juuret poistetaankin. Kaupan vanhat tuoreet porkkanatkin kasvattavat uudet juuret jääkaapissa kun niitä tarpeeksi kauan pitää siellä.
No jotkut pilaantuu. Ehkä eivät ole luomua :)

No joo, kyllä ne joskus jotain yrittää pukata vielä maastanoston jälkeen... perunatkin ituja, jolloin eivät kyllä ole "tuoreita"..
Luomut ne yleensä on huonolaatuisimpia, ikävä kyllä...


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 12.03.2007 13:43:27
No joo, kyllä ne joskus jotain yrittää pukata vielä maastanoston jälkeen... perunatkin ituja, jolloin eivät kyllä ole "tuoreita"..
Luomut ne yleensä on huonolaatuisimpia, ikävä kyllä...

Mitä tarkoitat luomun huonolaatuisuudella?
Ehkä nopeammin pilaantuvat kun ei ole kemikaaleilla käsiteltyjä.
Olen kyllä ostanut luomuomenoita jotka säilyivät viikkotolkulla. Ilmeisesti sitten eivät olleet aitoja luomuja. :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Elektra - 12.03.2007 15:13:15
Vielä lisää pohtien...

Henkimaailmassa olevilla ei ole fyysisiä kehoja kuten meillä - meidän fyysisen kehomme on meille käytettäväksi suonut rakas planeettamme... ravitessamme tätä kehoamme näillä planeettamme antimilla voimme paremmin toteuttaa tätä tehtäväämme tuoda 'henki' maan pinnalle - tai valo tai miksi sitä nyt kukakin meistä kutsuu.


Luomutuotteiden säilyvyyteen vaikuttaa myöskin se, että niiden kuljetusmatka ja -aika on usein pidempi. Koska useimmat elintarvikekaupat kohtelevat niitä erikoistuotteina, niissä on myöskin korkeampi hinnoitteluprosentti, mikä myöskin hidastaa niiden liikkuvutta hyllystä asiakkaille...

Mutta voi miten komeita olivatkaan (ei-luomu)rypäleet, kun niihin oli suihkutettu se säilöntäkemikaaliliuos päälle  ;D


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: nikki - 12.03.2007 16:27:37
sen enempää valoruokaan kajoamatta haluaisin tuon luomupotun puolesta puhua,
tottakai se itää jääkaapissa kun se on sen vihoviimenen säilytyspaikka,
luomulle luomua säilytyspaikkanakin,huomasin sen tänä talvena,
kasvatan itte pottuni ja entisessä asunnossa oli mahtava maakellari,eikä potut itäneet vielä kesäkuullakaan kovin kummosesti,
mikä niille on jo luonnollista tuossa vaiheessa,
samaisia pottuja olen säilyttänyt täällä kellarin puuttuessa jääkaapissa kuukauden ja niissä on 10 sentin idut!
samaten porkkanat työntävät vartta ja juurta vaikka ne "oikeessa" kellarissa säilyivät hyvinä ja kovina turpeessa melkein seuraavaan satokauteen,
ilmeisesti väliaikavarastotkin tekevät "hallaa" luomun säilyvyydelle,
Luomun periaate on muutenkin "lähellä tuotettua paikallista ruokaa"
mikä on tietenkin vaikea toteuttaa suurkaupungin läheisyydessä,
että ei se potun vika ole,
saatikka luomun,
se on tätä freonien aikaa..


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 13.03.2007 00:02:45
Elävääkö ravintoa vain.. entä millainen se pääsiäislammas sitten oli minkä Jeesus söi kamujensa kanssa  :o

Sellaiset jutut ovat ihmisten tarkoituksellista harhaanjohtamista totuudessa. Paratiisissakin syötiin alunperin hedelmiä.
Lammas on tasavertainen kaveri eikä sitä ole mitään syytä syödä.  :smitten:

Jos taivaassa syödään viatonta karitsaa, niin valitsen mieluumin jonkun toisen taivaan. :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Elektra - 13.03.2007 10:54:16
Jos taivaassa syödään viatonta karitsaa, niin valitsen mieluumin jonkun toisen taivaan. :)

Eiköhän taivaassa sitten eletä 'valoravinnolla' kun ei siellä ole näitä fyysisiä kehoja huollettavana  :angel:


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 13.03.2007 13:25:38
Jos taivaassa syödään viatonta karitsaa, niin valitsen mieluumin jonkun toisen taivaan. :)

Eiköhän taivaassa sitten eletä 'valoravinnolla' kun ei siellä ole näitä fyysisiä kehoja huollettavana  :angel:

Luultavasti osittain. Riippuu varmaan millä tasolla taivasta ollaan.
Seuraavalla tasolla elelee kuitenkin kehollisiakin.. Puhutaanhan ruumiin ylösnousemuksestakin.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 13.03.2007 13:43:17
Puhutaanhan ruumiin ylösnousemuksestakin.
Ruumisko se ylösnousee  ::)

Miten olisikin niin että henki ylösnousee ja tavallaan laskeutuu lopulta alas. Niinsanotusti ulkopuolisen silmin ei tapahtunutkaan mitään, sillä normaali silmä ei näe. Vaan se joka ylösnousemuksen teki, voi tietää mitä teki. Kaikki heistäkään ei välttämättä huomaa että mitä tuli tehtyä ;)

Rakkauden kautta, se pehmoinen on, eikä edes "tipahdus" kipeää tee  ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: nikki - 13.03.2007 13:48:42
..senkös takia ennen vanhaan kannettiin ruokaa haudoille pyhäin miesten päivänä,jotteivat raukat nälkään kuole matkallaan "sinne jonnekin"...


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 13.03.2007 14:06:36
..senkös takia ennen vanhaan kannettiin ruokaa haudoille pyhäin miesten päivänä...
Vanhoista perinteistä en osaa sanoa.

Ylösnousemus on tavallaan se "tipahdus" maahan. Se on vähän niinkuin elämä, tahto elää ja näin jalat ovat tukevasti maassa. Vahvemmin kuin juurichakra, ehkä enemmänkin niinkuin maa on tukikohtasi ja siitä pidetään kiinni. Elämästä.
 :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 13.03.2007 14:14:10
Kristinusko puhuu ruumiin ylösnousemuksesta:
http://lindell.netmission.fi/sielu.htm

En vain ymmärrä mitä sillä matojen syömällä ruumiin raadolla tekee.

Ennemminkin uskoisin että koko keho sieluineen tekee ylösnousemuksen ja virittäytyy uudelle tasolle kun sen aika on. Kristinuskohan puhuu myös iänkaikkisesta elämästä ja kuoleman voittamisesta eli sehän poissulkee kaikki kuolleet. :)

Ensin on vain voitettava kuolema.
Raakaravinto ainakin hidastaa vanhenemista! :)
Pysäyttääkö valoravinto sen sitten kokonaan...

Yksi vaihtoehto:
Sitten kun ruumis ei enää vanhene, sen voi tietysti jättää tänne ja palata siihen kuten tämä munkki meinaa tehdä: :D
http://en.epochtimes.com/news/5-12-8/35535.html


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkauden valo - 13.03.2007 14:31:29
Puhutaanhan ruumiin ylösnousemuksestakin.
Ruumisko se ylösnousee  ::)

Miten olisikin niin että henki ylösnousee ja tavallaan laskeutuu lopulta alas. Niinsanotusti ulkopuolisen silmin ei tapahtunutkaan mitään, sillä normaali silmä ei näe. Vaan se joka ylösnousemuksen teki, voi tietää mitä teki. Kaikki heistäkään ei välttämättä huomaa että mitä tuli tehtyä ;)

Rakkauden kautta, se pehmoinen on, eikä edes "tipahdus" kipeää tee  ;)

Nimenomaan.  :smitten:  :angel: ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 14:57:43
Hmmm.. sorry jos vedän aiheen maallisempaan ja valitettavan
todelliseen näkökulmaan, mutta eikös Hitler pistänyt Juutalaiset
valoravinnolle ihan käytännön elämässä
ja kaikki valoravintoa nauttivat olivat samoissa paikoissa joukoilla
ja kuinka ne sieltä sitten loistivatkaan? ;)

Henkilökohtaisesti uskon valoravinnon kuuluvan niille,
jotka ovat tietoisesti hylkäämässä maallisen elämän maallisine
kehoineen
ja siirtymässä sille tasolle, joka tulee tämän
maallisen elämän jälkeen ilman tätä kehoa.

Tarkoitan siis fyysistä kuolemista. :)


Factaa on, että fyysinen keho ei toimi
ilman fyysistä vettä ja ravintoa. :)

Ilman ruokaa ihminen pärjää jopa pari vuottakin,
mutta ilman nestettä ei enempää kuin pari kuukautta.

Factaa on sekin, että ihmisiä kuolee maailmassa
enemmän liika syönnin seurauksina tuleviin tauteihin
ja komplikaatioihin kuin nälän aiheuttamiin
tauteihin ja komplikaatioihin. ;)

Onko fyysinen kuolema sitten niin kauhea asia?
Minusta ei, mutta siihen pitää olla henkisesti valmis,
koska siitä ei ole paluuta takaisin. :)

Luulen, että tämä koko valoravinto-juttu on vain
välttämistä puhua suoraan itse-aiheutetusta fyysistä kuolemasta.
:coolsmiley:

Jos tarkkailee ihmisiä, jotka ovat siitä
kovin kiinnostuneita ja kiehtoutuneita,
niin heidän elämänsä yleensä on jo siinä pisteessä,
jolloin menestyminen fyysisessä ja "tavallisessa" elämässä
on pysähtynyt ja mahdollisuudet selvitä vielä "jaloilleen"
on erittäin vaikeaa, jopa mahdotonta
tai sitten he ovat jo kokeneet sen
ja he eivät koe tarvetta jatkaa sitä.

Monet tälläiset ihmiset ovat myös juuttuneet vuosiksi johonkin
uskontoon tai ideologiaan, jossa odotellaan tekemättä omalle
elämälle mitään "ylösnousemusta" tms.
ja he hyvin usein pyrkivät lakonisoimaan myös muiden ihmisten
elämää, koska ylösnousemuksen odottelu on pirun yksinäistä
ja pitkästyttävää touhua ja on mukava saada hiukan seuraa sinne. ;)

Facta kuitenkin on, että kaikki "tempaistaan ylös",
söi sitten vaikka pieniä kiviä tai ei mitään
vai tietääkö joku, että kukaan ei olisi selvinnyt
vielä hengissä fyysisestä kuolemisesta? :idiot2:

No joku voi ottaa esimerkiksi nyt Jeesuksen,
mutta hänpä söi ja joi, vieläpä viiniä oikein urakalla
ja kun se loppui, niin vedestä tehtiin lisää. ;)

Hän on raamatun kirjoitusten mukaan luvannut tulla
hakemaan omiaan pois, mutta missä kohtaan mainitaan
erikseen, että se tapahtuu yhtä aikaa kaikkien kanssa,

jota niin kovasti korostetaan opetuksissa?  :coolsmiley:

Toisekseen, missä kohtaan mainitaan Jeesuksen opettaneen,
että kun elää tiettyjen sääntöjen ja ruokailutottumusten mukaan,
niin pääsee mukaan ylöstempaukseen tai tms.? :coolsmiley:

Uskon, että Jeesus tarkoitti nimenomaan yksilö ihmisen
omaa fyysistä kuolemaa puhuessaan, kuinka hän tulee hakemaan omiaan.

Tämä siis vain esimerkkinä kristillisestä katsomuksesta,
mutta samat ainekset ovat pääpiirteittäin lähes kaikissa
uskonnoissa ja ideologeissa.
Vain käsitteet ja nimitykset ovat erilaiset,
mutta autuus odottaa joka tapauksessa fyysisen kuoleman jälkeen
ja valoruoka ihmiset eivät eroa näistä lahkoista,
jotka tekevät esim. joukko-itsemurhia.

He tekevät sen vain pidemmän kaavan mukaan
pikkuhiljaa kuihtumalla pois, jolloin sitä ei voida pitää
varsinaisena itsemurhana, joka tuomitaan nykyisissä uskonnoissa
ja ideologeissa varsin voimakkaasti. :)

Totta toki on, että paastoaminen on hyväksi ihmisen keholle. ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Atomi - 13.03.2007 15:02:59
Tota ... en nyt halua horjuttaa teidän uskoanne, mutta eikös Suomessakin kuollut joku toimittaja kun hän ryhtyi valoravinnolle?   :(


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 13.03.2007 15:15:06
Hmmm.. sorry jos vedän aiheen maallisempaan ja valitettavan
todelliseen näkökulmaan, mutta eikös Hitler pistänyt Juutalaiset
valoravinnolle ihan käytännön elämässä
ja kaikki valoravintoa nauttivat olivat samoissa paikoissa joukoilla
ja kuinka ne sieltä sitten loistivatkaan? ;)

Mahtoiko niitä leirejä olla olemassakaan? :) No se on toinen juttu..

Mikäli oli niin henkilöt näännytettiin kypsennetyllä ravinnolla.
Jälkeenpäinhän oli testattu saman sapuskan antamista jollekin testiryhmälle ensin kypsentämättömänä -> pärjäsivät ok. Sitten kypsennettynä -> alkoivat nääntyä.
Lähde: Elävä ravinto -kirja.

Lainaus
Factaa on, että fyysinen keho ei toimi ilman fyysistä vettä ja ravintoa. :)

Toimii se:
http://www.amazingabilities.com/amaze5a.html

Lainaus
Onko fyysinen kuolema sitten niin kauhea asia?
Ei varmaan niin, mutta jos joku haluaa valita kuolemattomuuden niin kai hän voi niin tehdä? :) Ehkä kyse onkin uskon asiasta. Jos uskoo kuolevansa, kuolee..
Jos uskoo kuolemattomuuteen, tulee kuolemattomaksi. :)
Mielen vaikutusta omaan kehoon täällä on monesti hehkuteltu.

Lainaus
No joku voi ottaa esimerkiksi nyt Jeesuksen,
mutta hänpä söi ja joi, vieläpä viiniä oikein urakalla
ja kun se loppui, niin vedestä tehtiin lisää. ;)
Alkoholin terveellisyysvaikutuksia voi nähdä viikonloppuisin kaupungilla.
Joten pidän raamatun "totuuksia" tarkoituksella manipuloituna.

Lainaus
Toisekseen, missä kohtaan mainitaan Jeesuksen opettaneen,
että kun elää tiettyjen sääntöjen ja ruokailutottumusten mukaan,
niin pääsee mukaan ylöstempaukseen tai tms.? :coolsmiley:
Essealaisessa rauhanevankeliumissa.
Ylöstempausta siellä ei luvata, mutta ruokavaliomuutokset ja paastoilu on välttämätöntä puhdistautuessa.

Lainaus
Tota ... en nyt halua horjuttaa teidän uskoanne, mutta eikös Suomessakin kuollut joku toimittaja kun hän ryhtyi valoravinnolle?
Epäilen ettei ko. henkilö edes ollut valoravinnolla tai sitten kuoli vain puhdistautumattomuuteen.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: slslsl - 13.03.2007 15:19:47
Kyllähän se nyt on tosiasia, että valoravintoon (tai siitä huolimatta, miten vain) on moni kuollut. Tai ainakin on kuollut valoravinnolla ollessaan. Tietysti moni haluaa nähdä tässä syy-yhteyden ja moni taas ei halua nähdä - mistä sitä loppujen lopuksi tietää, näin filosofisesti ajatellen.

Itse en ainakaan erityisemmin uskalla olla syömättä. Jo iltapalan väliin jättäminen laskee painoa kilolla. Tiedä sitten, liekö minulla nyt joku vakava sairaus kun se niin tekee, labraan olen menossa heti huomenna.

Joka tapauksessa asia vaatii paljon enemmän tutkimusta, ennen kuin sitä voi kenellekään suositella.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 15:30:05
Lake, kuullostaa siltä, että tietosi on internetistä
imettyä, eikä käytännön tasolla koettua. :)

Tervetuloa tänne Itävaltaan tutustumaan paikalliseen historiaan
ja dokumentteihin. :)
Mitä ilmeisemmin koko asian lavastukseen on käytetty
vuosikymmeniä ja miljardeja ja jälleen miljardeja
ja pirun useassa kaupungissa, paikkakunnilla ja maissa. ::)
Kummia ihmisiä, miksi ihmeessä ja mitä siitä on hyödytty,
kun rahaa tarvitsee muuhunkin? ::)

Suosittelen myös matkaa lähes naapurimaahan Puolaan. :)
Sinne ei aja montaa tuntia Hitlerin valmistuttamaa
Euroopan ensimmäistä autobahnia pitkin. :)

BTW, Puolassa toimii tälläkin hetkellä salainen vankileiri,
mutta tällä kertaa asialla ovat jenkit. :)

Kun selaat nettiä, niin varmasti törmäät uutisointiin
epäilyistä jenkkien salaisista vankileireistä Euroopassa. ;)

Matkailu avartaa kummasti. ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkauden valo - 13.03.2007 15:40:21
Tutkitaan eikä hutkita.  ;) Kaikenlaiset ihmeet ovat kuitenkin mahdollisia täällä maankin päällä. Itse en hehkuta valoravinnon puolesta, mutta en myöskään vastaan. En pidä sitä täysin mahdottomana, mutta mene ja tiedä... Ryhtymällä ryhtymään valoravinnolle tuskin kenenkään ainakaan kannattaa, sillä siinä todellakin on riskinsä... Annetaan kaiken sen mikä on tapahtuakseen, jos on tapahtuakseen tapahtua ihan luonnostaan. Syömiseen tai syömättömyyteen, ei kumpaankaan kannata kiinnittyä.  :angel: Jeesus oli ihminen juu, mutta hänkään ei "kiinnittynyt" mihinkään maalliseen. Söi ja joi, mutta ei "kiinnittynyt" siihen...  ::) Ei osaa selittää... Eikä Jesse kuitenkaan mikään alkoholisti ollut ja eli muutenkin hyvin terveellisesti...  ;)Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 15:41:15
Kyllähän se nyt on tosiasia, että valoravintoon (tai siitä huolimatta, miten vain) on moni kuollut. Tai ainakin on kuollut valoravinnolla ollessaan. Tietysti moni haluaa nähdä tässä syy-yhteyden ja moni taas ei halua nähdä - mistä sitä loppujen lopuksi tietää, näin filosofisesti ajatellen.

Totta. :) Kunnioitan kuitenkin niitä,
jotka valitsevat itsensä lopettamisen ja heidän tapaansa tehdä se,
oli se sitten itsensä pikku hiljaa pois kuihduttaminen
tai joku nopeampi tapa.
Uskon kuitenkin, että he ovat jonkinlaisen
"käskyn"/tunteen/idean asiasta saaneet
ja silloin heidän on tehtävä niin kuin he oikeaksi kokevat. :)

Jokaisella on oma elämänsä tehdä mitä haluavat. :)

Jo iltapalan väliin jättäminen laskee painoa kilolla. Tiedä sitten, liekö minulla nyt joku vakava sairaus kun se niin tekee, labraan olen menossa heti huomenna.


Iltapalan pois jättäminen laskee painoa kilon verran
ja se on lähinnä nestettä ja ulostetta ja se on ihan normaalia. :)

Pitkällä aikavälillä iltapalan poisjättäminen
laskee painoa jonkin verran, edellyttäen,
ettet muutoin muuta syömistäsi. :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 13.03.2007 15:47:24
Lake, kuullostaa siltä, että tietosi on internetistä
imettyä, eikä käytännön tasolla koettua. :)

..menee off-topic.

Sitä en tiedä onko totta vai ei.

Olitko sinä sitten leirillä kun puhut noin "käytännön kokemuksesta" tai tunnetko jonkun joka oli?

Seurailen vain kyseistä asiaa mielenkiinnolla siksi että ihmisiä laitetaan vankilaan jos ne vain esittävät päinvastaisia mielipiteitä.

Matkailen kyllä mielelläni.. viimeksi olin mm. Bulgaariassa, Sveitsissä, Saksassa, Belgiassa, Kiinassa,.. Matkailu avartaa.
Intiassa pitäisi piipahtaa seuraavaksi.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 16:03:01

..menee off-topic.

Sitä en tiedä onko totta vai ei.

Olitko sinä sitten leirillä kun puhut noin "käytännön kokemuksesta" tai tunnetko jonkun joka oli?

En elänyt ko. aikana, mutta olen vieraillut Konzentrationslagereissa Saksassa Dachaussa, Lichtenburgissa, Sachsenburgissa, Esterwegenissä
ja SS:n tehtaalla Sachsenhausenissa, joka on lähellä Berliiniä.
Tässä ei edes ole vielä kaikki leirit käytynä,
vaan usea on vielä vierailematta.

Puolassa Auschwitzissa olen käynyt 3 kertaa.

Ja kyllä, tunnen monia ihmisiä, jotka ovat olleet keskitysleireillä
ko. aikana kuka mistäkin syystä.

Huomioi nyt se tosi seikka, että asun Itävallassa
ja olen asunut Münchenissä aikaisemmin, joten katselen asiaa
käytännön tasolla vähän eri kokemuksesta kuin sinä
Suomesta internetistä käsin. :)


Matkailen kyllä mielelläni.. viimeksi olin mm. Bulgaariassa, Sveitsissä, Saksassa,.. Matkailu avartaa.

:)
No olipa viime matka aikamoinen kierto-ajelu. ;)
Oliko sinulla aikaa edes kunnolla tutustua näihin maihin,
etenkin olit muun muossa näissä maissa? :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 13.03.2007 16:11:42
En elänyt ko. aikana, mutta olen vieraillut Konzentrationslagereissa Saksassa Dachaussa, Lichtenburgissa, Sachsenburgissa, Esterwegenissä ja SS:n tehtaalla Sachsenhausenissa,
joka on lähellä Berliiniä.
Tässä ei edes ole vielä kaikki leirit käytynä,
vaan usea on vielä vierailematta.

Puolassa Auschwitzissa olen käynyt 3 kertaa.

Varmaan hieno harrastus nuo keskitysleirit :)
Sveitsissä kävin aistimassa energioita:
http://www.magic-places.ch/english/forch.htm
Pidän kyllä mieluumin luontonähtävyyksistä kuin ihmisten rakennuksista.

Lainaus
Ja kyllä, tunnen monia ihmisiä, jotka ovat olleet keskitysleireillä
ko. aikana kuka mistäkin syystä.

Hieno homma!

Lainaus
Huomioi nyt se tosi seikka, että asun Itävallassa
ja olen asunut Münchenissä aikaisemmin, joten katselen asiaa
käytännön tasolla vähän eri kokemuksesta kuin sinä
Suomesta internetistä käsin. :)[/color]

Oikein pääkallopaikalla! :) Sieltä on varmaan hulppeat näkymät maailmaan.
Voi meitä täällä Suomessa kun eletään ihan pimennossa.
Helsingin Sanomat on ainoa totuus :)

Osaat sitten varmaan kertoa miksi toisinajattelijoita noin vangitaan?
Mikä mielipiteessä on niin pahaa että siitä pitää vangita?
Eihän sivistyneissä länsimaissa pitäisi olla tilaa tuollaiselle.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4733820.stm

Lainaus
No olipa viime matka aikamoinen kierto-ajelu. ;)
Oliko sinulla aikaa edes kunnolla tutustua näihin maihin,
etenkin olit muun muossa näissä maissa? :)[/color]

Tarkoitin että viime vuosina olen käynyt ko maissa.
Muutama oli työmatkoja ja loput 3-7 päivän omia matkoja.
Voidaan jatkaa matkustelusta privattina jos se niin kiinnostaa.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 16:50:46

Varmaan hieno harrastus nuo keskitysleirit :)
Sveitsissä kävin aistimassa energioita:
http://www.magic-places.ch/english/forch.htm
Pidän kyllä mieluumin luontonähtävyyksistä kuin ihmisten rakennuksista.

Se on, ja vieläpä erittäin mielenkiintoinen sellainen. :)
Niissä on ihan erilaiset energiat kuin luontonähtävyyksissä. ;)Oikein pääkallopaikalla! :) Sieltä on varmaan hulppeat näkymät maailmaan.
Voi meitä täällä Suomessa kun eletään ihan pimennossa.
Helsingin Sanomat on ainoa totuus :)

Eikö se aurinko ala teillekin kohta paistelemaan..? :)

Osaat sitten varmaan kertoa miksi toisinajattelijoita noin vangitaan?
Mikä mielipiteessä on niin pahaa että siitä pitää vangita?
Eihän sivistyneissä länsimaissa pitäisi olla tilaa tuollaiselle.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4733820.stm

Täällä holokaustiin suhtaudutaan eritavalla kuin Scandinaviassa
tai esim. USA:ssa,
jossa esim. ei ymmärretä edes ensimmäistä syytä siitä,
miksi Juutalaisia ylipäätään vihattiin niin paljon,
koska muualla heistä ei ole ollut koskaan mitään ongelmaa.

Ei nyt sillä, että henkilökohtaisesti minulla olisi mitään Juutalaisia vastaan,
mutta ymmärrän syyt sille heidän tuhoamiselleen.

Itävalta sai 1955 itsenäisyyden sillä ehdolla
liittoutuneiden miehityksen jälkeen,
että se pysyy puolueettomana ja neutraalina puskurivyöhykkeenä.

Tähän ehtoon kuuluu myös, että Juutalaiset ovat tasa-arvoisia
muiden kanssa ja heidän arvosteleminen, sekä Liittoutuneiden
toimien kyseenalaistaminen ja holokaustin oikeuttamisen
puolesta puhuminen on kansainvälinen rikos.

Sinun täytyy muistaa kuitenkin, että naapurimaamme Saksa
on käytännöllisesti katsoen USA:n miehittämä edelleenkin
tukikohtineen ja täysin riippuvainen infrakstuuristaan USA:sta.
USA pitää yllä Saksan teollisuutta ja kaupankäyntiä
siitä hyvästä, että se saa tukikohtia Saksalta.

Mietipä järjellä, jos pikkuinen Itävalta alkaa sallia
esim. David Irvingin kaltaisten ihmisten puheita
ja ihmisten villitsemistä, vaikka osa olisi jokseenkin tottakin,
niin mitä tapahtuu USA:n kanssa, jossa isoa osaa
teollisuutta ja pankkeja pyörittää juutalaiset suvut? :)

Lait ja historian kirjoittaa aina voittaja osapuoli
omaksi hyödykseen, ei häviäjän hyödyksi. ;)

Ja kun mahdollisuuksia ja voimia ei ole,
niin silloin on viisainta mukailla sitä vahvempaa,
että itse pysyy menestyksessä mukana. ;)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Jasca - 13.03.2007 17:07:35
Olen ollut kuuntelemassa luentoa valoravinnosta eikä se tosiaan ole mun juttuni. Joka tapauksessa se ei sovi ruumiillista työtä tekeville. Ainakin nämä luennoitsijat olivat niin luuta ja nahkaa ja tosi väsyneitä, että tuskin pystyisivät minun työtäni tekemään tuntiakaan. Mutta kuten olen useissa topiceissa sanonut, niin jokainen kulkekoon omaa polkuaan. Sillä nyt ei ole niin suurta väliä mitä tietä itse kukin taivaaseensa taapertaa. Kaikki tiet sinne lopulta vievät kuitenkin. Ehkäpä valoravinto sitten on joillekin ihmisille tarpeellinen haaste tässä elämässä. Hyvä, että joku aina innostuu kokeilemaan uusia juttuja.   :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lari - 13.03.2007 22:22:41
Joka tapauksessa se ei sovi ruumiillista työtä tekeville. Ainakin nämä luennoitsijat olivat niin luuta ja nahkaa ja tosi väsyneitä, että tuskin pystyisivät minun työtäni tekemään tuntiakaan.

Ketoivatko he sitten miksi syövät vain valoa, jos eivät pysy normaalissa kunnossa? Mielestäni valonsyönti ei ole mitenkään itsetarkoitus, että sitä pitäisi syödä jos siihen kykenee. Järki hoi älä jätä  8)

Tai kaitpa he tietävät mitä tekevät.


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkauden valo - 13.03.2007 22:56:04
En elänyt ko. aikana, mutta olen vieraillut Konzentrationslagereissa Saksassa Dachaussa, Lichtenburgissa, Sachsenburgissa, Esterwegenissä
ja SS:n tehtaalla Sachsenhausenissa, joka on lähellä Berliiniä.
Tässä ei edes ole vielä kaikki leirit käytynä,
vaan usea on vielä vierailematta.

Off topicin taas, minäkin olen nimittäin käynyt Sachsenhausenissa Berliinin reissullani.  :-\ Aikamoinen "sattuma" tapahtui tuolla ollessa. Nimitäin exääni ja minua vastaan käveli vanha mieshenkilö, jonka nähdessä intuitiivisesti tiesin heti, että hän tulee juttelemaan meille jotain. No, hän sitten jutteli aikansa siinä niitä näitä englantia ja saksaa sekaisin. Kysyi mistä olemme kotoisin ja mitä mieltä olemme leiristä yms. Kun hän kuuli, että olemme Suomesta hänen silmänsä kirkastuivat ja hän kaivoi esiin englanti-suomi sanakirjan ja kyseli jotain vielä meidän kamerasta ja siitä että tiesimmekö, että mustalaisiakin vainottiin ja jotain muuta mitä en muista. Jännä kohtaaminen ja jännä papparainen oli kyllä. Ja myöskin ihme sattuma miten hänellä suomen sanakirja oli. Kysyin häneltä, että tunsiko hän suomalaisia, oliko sukua, käynyt suomessa tms. kun tuo sanakirja. Hän ei siihen joko halunnut vastata, tai sitten ei osannut selittää huonolla englannillaan ja minun heikohkon saksan kielen taitoni takia. En sitä kysynyt, mutta olen aivan varma, että hän itse oli juutalainen tai joku muu joka kokenut vainoja tuolloin...


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Asterix - 13.03.2007 23:41:27
Täällä on vaikea olla törmäämättä ihmisiin,
joilla ei olisi joko natsi-taustaa tai sitten leiri-taustaa.

Härkä-mieheni isoisä oli ensin natsien palkkaama pankinjohtaja
ja kun tärveli taiteilija-persoonana kaikki varat,
niin hänen piti paeta ja piiloutua, ettei olisi joutunut Dachauhun
tai/ja ammuttavaksi.
Hän pääsi piilostaan vasta 1955, kun Itävalta sai jälleen
Liittoutuneiden miehityksen jälkeen itsenäisyyden,
koska hänen piti pelätä liittoutuneitakin, koska heidän
silmissään oli kuitenkin natsi-pankinjohtaja. :-\

Lähes jokaisen ystäväni joko vanhemmat, jos iäkkäämpiä,
mutta vähintään isovanhemmat ovat kokeneet tuon ajan
ja se elää hyvin vahvana edelleen.

Härkä-mieheni asuintalon takana taka-pihalla
on taloyhtiö, jonka kellariin vietiin kaikki poliittisesti
arveluttavat henkilöt kuulusteltavaksi, myös tapettavaksi
ja siellä on kaikki
kidutusvälineet esillä ja museoituna (toiminta kyvyttömäksi tehtynä)
ja kuten erittäin monissa taloyhtiöissä on, myös kaikki
luodinreiät ja veritahrat jne. hyvin hoidettuna ja näkyvillä.

Ja näissä taloyhtiöissä asuu ihan normaalisti normaalit ihmiset. :)

Esim. taloyhtiössä, jossa asun nyt, niin täällä on jäljellä
kaikki luodinreiät ulkoseinissä, kun ihmisiä laitettiin kadulle
seisomaan seinää vasten ja ammuttiin siihen paikkaan,
eikä niitä saa museoviraston luvallakaan korjata.

Täällä ei pysty elämään ilman tietoisuutta,
mitä missäkin kohtaa ja kenellekin on tapahtunut.

No, se off topicina ja takaisin valoruokaa nauttimaan. :)


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Lake - 14.03.2007 21:02:01
Onks tää nyt sitten sitä valoravintokokkailua? :)
http://www.rawrob.com/2007/02/09/beatbox/


Otsikko: Vs: Valoruoka
Kirjoitti: Rakkauden valo - 14.03.2007 21:39:18
Onks tää nyt sitten sitä valoravintokokkailua? :)
http://www.rawrob.com/2007/02/09/beatbox/


 :2funny: