Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Linn - 30.11.2005 18:26:50Otsikko: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Linn - 30.11.2005 18:26:50
Hei,

Muistan, että vanhalla forumilla oli keskustelua aiheesta, eli siitä ovatko jotkut transiitit yleisiä synnytyksen aikaan (äidillä). En kuitenkaan ko. keskustelua seurannut kovin tarkkaan ja haluaisin kysyä, että mihin lopputulokseen siellä päädyttiin vai päädyttiinkö mihinkään? Tai onko jollakulla muuten asiaan liittyvää tietoa?

Tämä ihan siksi, että olemme ystäväporukassa aloittaneet tavan, että kun joku odottaa, muut lyövät vetoa vauvan syntymäpäivästä, mitoista ja sukupuolesta (jos se ei ole tiedossa). Voittaja saa samppanjapullon. Pidän (Neptunus-ihmisenä  ;)) samppanjasta, mutta se on niin kallista, että ostan yleensä ihan tavallista kuoharia. Viimeksi voitin pullon ja haluaisin voittaa taas.  :) Kun nyt odottavan äidin syntymäkartta on minulla tallessa, ajattelin että voisin katsella vähän suotuisia transiitteja lasketun ajan ympärillä (jos sellaisia on).  :angel:

Linn  :-*


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Linn - 30.11.2005 19:15:10
KIITOS Innali!  :smitten:

Linn


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: enska - 30.11.2005 23:20:22
Minun synnyttäessäni Aurinkoni teki neliötä pojan Plutoon.( Tiedän, ei hyvä..)
AC:ni oli kolmiossa hänen Uranukseensa, Aurinkoni oli konjuktiossa hänen Jupiteriinsa, Plutoni oppositiossa hänen Merkuriukseensa. Että murrosikäänsä odotellaan mielenkiinnolla..


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Miljoonakala - 01.12.2005 12:58:33
Hei Linn!

Äkkiseltään mieleeni muistui, että tyttöni syntymän kunniaksi Venus siirtyi viidenteen huoneeseeni. Ei tämä taida olla mikään tyjhentävä vastaus kysymykseesi, johon olisi kyllä tosi mielenkiintoista paneutua tarkemmin. Itsekin olen muuten Neptunus-ihminen, joten tunsin heti sympatiaa viestiäsi lukiessa.

Muista transiiteista sen verran, että Pluto oli AC:lläni ja joku aika sitten Aurinkoni ohittanut Uranus oli yhä sen verran lähellä, että varmaan sekin mullisti maailmaani ihan kohtalaisesti.

Jos joku ns. vanhoista palstalaisista muistaa tarkemmin, mitä muuta aiheesta keskusteltiin aikaisemmalla palstalla, pieni kertaus olisi minullekin tervetullut :)

~Miljoonakala


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: boboo - 01.12.2005 14:00:40
Lainaus

Muistaakseni eräs "klassinen" synnytys-transiitti olisi tr. Jupiterin yhtymä Marsille.

Itselläni on ollut päällä (kaikkien kolmen pojan kohdalla) tr. Marsin kolmio Jupiterille. Keskimmäisen kohdalla myös tr. Jupiterin kolmio Marsille.

Löytyy minun synnytyksen aikoihin tuo tr.  :jupiter: :aspect_con: :mars:

ja synnytys oli pitkä, oisko sit   :mars: :aspect_opp: :jupiter: ? en oo transiitteihin kylläkään perehtyny.....vai, tai, täh, häh?  :uglystupid2:


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Synapsi - 01.12.2005 14:31:48
Hei Linn

Katsoin kysymyksesi innoittamana nyt vasta ensimmäistä kertaa omat synnytystransiitit.
Ja löytyihän sieltä Jupiter aspekti,  :jupiter: :aspect_con: :kuunsolmu: !
Voi hitsi, toki olen tiennyt, että karmallista ja opettavaista on, mutta että ihan asteentarkka yhtymä löytyi  ::)
En nyt tiedä, onko tämä mitenkään klassinen kuvio, mutta tällainen omakohtainen ainakin.


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: La Papessa - 01.12.2005 15:54:00
Näyttää myös siltä, että äidin aurinkomerkki perityy usein lapsen kuumerkiksi. Näin on esim. ainakin pikkuveljeni ja itseni kohdalla. Samoin 2004 synnyttäneet kolme kolleegaani saivat lapsensa kuun ollessa heidän aurinkomerkeissään. Myös täysikuun sanotaan käynnistävän synnyttyksiä. Pidin juttua vanhan kansan löpinänä, kunnes pari kätilöystävääni totesi valmistuvansa aina työskentelemään ahkerasti täyden kuun aikana. Silloin kun kuulema synnytyksiä saattaa olla kolmekin kertaa enemmän kuin muina kuun aikoina.


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: boboo - 01.12.2005 16:02:45
kuu kuulema poksauttelee vesiä täydenkuun aikaan.... näin sano minun kätilö. Minä ja jälkeläinen ollaan synnytty saman kuunvaiheen aikaan eli vähän jälkeen täydenkuun, mutta tuota aurinkomerkin periytyvyyttä en voi allekirjoittaa oman perheeni perusteella.
 :angel:


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: May - 01.12.2005 16:31:09
Luettelin aikoinaan lapsieni syntymien aikaiset transiittini vanhalla forumilla, mutta laitetaanpa uudelleen ja toivotaan, että vanha forumi tulee taas pian luettavaksemme.

Lapsi 1, omat transiittini:
- Jupiter Asc:lla, Pluto IC:llä, Saturnuksen paluu (6. huone), tr. Mars yhtymä syntymäkartan Venus, Ceres yhtymä Kuu

Lapsi 2, omat transiittini: Uranus yhtymä Saturnus (6. h), Neptunus yhtymä Kuu, Aurinko Asc:lla, tr Jupiterin ja tr. Noususolmun yhtymä 11. huoneen kärjellä opp. tr. Ceres 5. huoneen kärjellä.

Aiemmin keskustelussa lueteltujen transiittien lisäksi kannattaisi mielestäni tarkkailla myös Cereksen liikkeitä. Sehän on erittäin usein aktiivisesti mukana äitiyteen ja syntymään liittyvissä asioissa.

Lunealla olisi varmaankin lisätietoa transiiteista, sillä muistan hänen äskettäin kertoneen, että onnistui etukäteen veikkamaan tarkasti lapsenlapsensa syntymähetken. Toivottavasti Lunea ehtii kommentoimaan jossain vaiheessa.

Toivottavasti saat Linn samppanjapullon omaksesi. ;)


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Ajatus - 01.12.2005 16:35:23
Hei, tsekkasin nopeasti kolme tuttavaa, kaikilla esikoisen syntymä kyseessä. Hitaista transiiteista kahdella oli tr Pluton kolmio auringolle, yhdellä kuulle. Tr Pluto oli kahdella yhtymässä yläsolmuun, toisella näistä myös tr Jupiter oli oppositiossa siihen (eli yhtymässä alasolmuun).

Uranus näkyi aika selvästi myös, yhdellä tr Uranus neliöi aurinkoa (sekä oppositiossa kuuhun), toisella se neliöi Venusta (ja yhtymässä Saturnukseen), kolmannella se neliöi kuuta.

Sitten löytyi viitoshuoneen kärjeltä yhdeltä Uranus, toiselta Mars. Kolmannella oli kuutoshuoneen puolella tr Mars-Venus-yhtymä, mutta Leijonan merkissä.

Ai niin, Jupiter vielä - yhdellä sekstiilissä kuuhun, toisella oppositiossa kuuhun sekä sekstiilissä askendenttiin, kolmannella niinikään sekstiilissä askendenttiin ja hyvin väljästi yhtymässä Marsiin.

Johtopäätöksiä? :) Nyt täytyy mennä, mutta palaan aiheeseen myöhemmin.


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Linn - 02.12.2005 02:36:08
Hei ja kiitos tosi paljon kaikille!  :)

Kello on valitettavasti jo yö, mutta palaan lukemaan näitä tarkemmin myöhemmin. Ihan huippua, kun näin moni on vastannut ja tukenut samppanjaharrastustani!  8)

Toivottavasti tosiaan vielä Lunea ehtii avata sanaisen arkkunsa.

Palaan asiaan!

Linn


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: tiina61 - 04.12.2005 18:29:52
Systerini synnytyksen lähestyessä tutkailin mahdollista ponnistuspäivää marsin trans. kautta ja niinpä synnytys alkoikin kun mars siirtyi tarkasti hänen ac:lle.

Suurempien planeettojen kohdalla saturnuksen transiitit ovat yleensä päällä naisen kartalla perheenlisäystä tapahtuessa. Miehien karttoja tutkailtuani olen huomannut ainakin ensimmäistä kertää isäksi tulon aikoihin on monasti pluto transitoimassa henk. koht. pisteitä kartalla. ::)


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: selkälokki - 04.12.2005 18:34:51
hei tiina61, tarkoitatko sitä ihan hedelmöityshetkeä vai synnytystä?
siis isäksi tulo....


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: tiina61 - 05.12.2005 11:10:05
Heips Selkälokki, niin olen huomannut miehen kartalla isäksitulon yhteydessä monasti pluton transitoivan yl. aurinkoa tai kuuta. Plutohan yleensä saattaa seilata samaa kohtaa edestaas parikin vuotta, että siihen hässäkkään tää isyys monesti mahtuu. Oon aatellu että pluton tulo miehen kartalle on varmaan aikamoinen muutos miehen omaan mieskuvaan ja mikäpä sitä muuttaisi tehokkaammin kuin roolin muuttuminen itsellisestä isäksi, varsinkin esikoisen syntyessä. :coolsmiley:


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Faery - 05.12.2005 11:31:56


Lapsi 1, omat transiittini:
- Jupiter Asc:lla, Pluto IC:llä, Saturnuksen paluu (6. huone), tr. Mars yhtymä syntymäkartan Venus, Ceres yhtymä Kuu

Lapsi 2, omat transiittini: Uranus yhtymä Saturnus (6. h), Neptunus yhtymä Kuu, Aurinko Asc:lla, tr Jupiterin ja tr. Noususolmun yhtymä 11. huoneen kärjellä opp. tr. Ceres 5. huoneen kärjellä.

Lapseni syntymähetkellä yhtymässä ac:ni ja jupiter sekä neptunukseni ja kuu, kuten Mayllä. Minulla myös Ceres Ceres yhtymä sekä kuun lisäksi yhtymässä neptunukseeni myös pluto.


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Linn - 05.12.2005 14:33:34
Kiitos kaikille vastanneille!  :smitten:

Teen näistä tänään yhteenvedon ja laitan veikkaukseni ystäville eteenpäin. Keskustelu voi toki silti jatkua!

Linn


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Missa - 06.12.2005 18:16:47
Typerä kysymys, mutta mistä noita menneitä transiitteja voi katsella? :-\


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: May - 06.12.2005 18:34:33
Missa, jos käytät Astro.comia, voit tehdä siellä karttasi ihan mille tahansa päivälle menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Tai jos et ole tutustunut Astro.comiin niin myös efemerideistä (planeettataulukot) näet planeettojen sijainnit ja voit sitten vertailla niiden sijaintia suhteessa syntymäkarttaasi haluamanasi ajankohtana.


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Linn - 06.12.2005 19:10:57
Valitse ensin "more free horoscopes".

Sitten "extended chart selection".

Sitten vain valitset henkilön tallentamiesi joukosta, valitset karttatyypiksi "natal chart and transits", valitset mahdollisesti haluamasi asteroidit jne. ja haluamasi päivämäärän.

Tässä pähkinänkuoressa - en laiskana jaksanut edes mennä tarkistamaan astro.comiin, menikö se todella noin. Jos ei siis toimi tai on lisäkysymyksiä, anna palaa!  :) Ja tietysti muut saa korjailla näitä ohjeita.

Linn


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: saai - 08.12.2005 18:08:50
Vähän myöhässä tulen, mutten voi olla kertomatta poikani syntymän aikaset transiitit oli tr.Jupiter ja tr.mars oppositiossa marsiini. Synnytys ei ollut kovin pitkä, itse asiassa supistukset kesti alle kaksi tuntia. Lapsivedenpäästöstä vaan meni nelisen tuntia odotteluun ennen kuin supistukset edes alkoivat, ja sitten supistukset loppui kesken, mutta onneksi vasta siinä vaiheessa kun sai jo ponnistaakin eli kohdunkaula oli jo auennut. Sitten istukan kanssa oli tietysti vaikeuksia, kunnei ollut enää supistuksia. Se piti lääkärin repiä irti. Verenvuodosta tuli myös ongelma, mutta se loppui heti lääkityksellä.

Tämän synnytyksen aikana suurin osa planeetoista oli toisella puoliskolla tähtitaivasta kuin mun omat radix-kartalla. >:(. Aurinkokin on tarkassa oppositiossa mun Venukseen. Tuo Marsin oppositio varsin onkin aika haasteellinen voimakamppailu meidän kesken edelleen. Poika on vielä oinas, aurinko ja kuu oinaassa. Nouseva merkki ovelasti vaaka, joten ensivaikutelma voi johtaa harhaan. Ja itse olen siis neitsyt  :'(.


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: sinima - 08.12.2005 18:59:38
Mielenkiintoinen kysymys! Katsoin "sillä silmällä" omaa ja lasteni karttoja, ja huomasin, että  :kuu:, :aurinko: ja :saturnus: tekivät kummallakin kertaa toisiinsa aspekteja; yhtymää, kolmiota ja neliötä yhdessä tapauksessa. Myös  :jupiter:- :venus: -aspekteja oli (molemmin päin).


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Linn - 23.01.2006 00:10:04
Hei,

Kaivoin tämän ketjun nyt muistaessani esiin kertoakseni, että voitin taas tuon himoitsemani skumppapullon!  ;)  8)

Lapsen laskettu aika oli 22.1., minä arvasin 14.1. ja poika syntyi 11.1. Tiedä sitten, oliko transiittien katselusta apua, mutta aion testata asiaa uudelleen siskoni lasketun ajan lähestyessä alkukesästä.

Kiitos kaikille ketjuun kirjoittaneille!

Linn

Ps. Nautiskelin ko. pullosta eilen juhliessani valmistumistani ystävien kanssa, mutta onneksi sain lahjaksi kaksi uutta pulloa.  ;)


Otsikko: Re: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Solararc - 17.03.2006 22:45:46
Onnea putelista!!! ;D

Tuossa katselin omaa synnytysurakkaa hätäseen:
viimeisin koitos tapahtui tasan auringon tehdessä  :aspect_con: syntymäkarttani  :mars:!!!!
Esikoisen kohdalla en oikein löytänyt muuta kuin lähestyvän trans :jupiter: :aspect_con: :mars:

Noh, kai niitä muitakin voisi löytää jos osaisi...täytyy tutkia lisää!!! :idiot2:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Q - 14.01.2007 13:19:41
Kaivelin tällaisen kenties jo vähän unohtuneen ketjun esille, kun omalla kohdalla taasen aika ajankohtainenkin aihe :). Olisi kiva nähdä, vieläkö aiheen ympärille saisi tuorettakin keskustelua viriteltyä ::)

Itse olen kyllä aina ollut sitä mieltä, ettei tällaisia asioita voi tai tulekaan koittaa päiväntarkasti ennustaa. Syntymähän on toinen elämän kahdesta suuresta mysteeristä ja se varmasti valitsee ajankohtansa meidän aavistuksistamme, veikkauksistamme, toiveistamme ja odotuksistamme piittaamatta.

Kuitenkin on se vaan niinkin, että näin H-hetken vääjämättä lähetessä alkaa aika käymään vähän pitkäksi ja on vähintäänkin viihdyttävää ja myös oikeasti mielenkiintoista alkaa spekuloimaan kaikkea, arvailemaan ja veikkailemaan ja pohtimaan, voisiko astrologia ja taivaankannen liikahtelut sittenkin antaa (kenties meiltä hyvinkin salattuja ja kätkettyjä) viestejä ja viitteitä syntymän ihmeestä...

Olisi siis mukavaa jos ihmiset jaksaisivat vielä listailla tänne omien synnytystensä aikaisia transiitteja. Tai kenties jollain on "oppikirjaitietoa" tai muita teorioita siitä, millaisia transiitteja yleensä yhdistetään synnytyksen lähestymiseen.

Ihan hauskaa voisi olla saada kuulla Linn:n tai jonkun muun halukkaan leikkimielinen veikkaus oman lapseni tulevasta syntymäpäivästä transiitteihin tai mihin tahansa muuhunkin ennustavan astrologian muotoon pohjautuen :). Jälkeen päin sitten näkisi, kuka osui arvauksessaan lähimmäksi ja mihin tietoon tai "tekniikkaan" hän veikkauksensa pohjasi.

Taustatiedoiksi nyt voisin mainita ainakin omat syntymätietoni:
060982
11:57
Espoo

Vauvan laskettuaika on 31.1.07, ultraäänitutkimusten mukaan todellinen laskettuaika voisi kuitenkin olla n. viikkoa aikaisemminkin. Lapsesta tehtyjen painoarvioiden mukaan se olisi jo tässä vaiheessa samaa kokoluokkaa kuin esikoiseni syntyessään.

Itse en ole kovin tarkasti perehtynyt näihin ennustavan astrologian muotoihin, mutta lähinnä nyt nuo pari Jupiter transiittia sieltä osui silmään lasketunajan lähettyvillä. Toinen niistä taisi kuitenkin olla päällä jo menneenä perjantaina, jos oikein muistan, eikä silloin ainakaan mitään merkillistä tapahtunut, vaikka aika osuvasti myös mieheni (eli lapsen isän transiiteista vastaavanlainen Jupiter-hässäkkä löytyi :)) . Saas nähdä, onko tuo tulevakin Jupiter-päivä yhtä seesteinen :)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Hansuli - 14.01.2007 15:20:27
No mun veikkaus Katja-Q olisi 22.-23.1. :).


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Pallaskissa - 14.01.2007 15:48:12
HEI ja ONNEA  :smitten:!

Niinkin tuoreeltaan kuin kuukauden takaiset transiitit, kun synnytin pojan :)

Tarkkoina tai tarkahkoina (HUOM erit. Marsin ja Jupiterin transiitit, varsinkin tuo viimeinen!):

Jupiter    :aspect_sex: Merkurius
Jupiter :aspect_sex: Aurinko
Mars :aspect_sex: Aurinko
Mars :aspect_sex: Merkurius   
Merkurius :aspect_sex: Aurinko
Venus :aspect_squ: Merkurius   
Jupiter :aspect_con: Jupiter (ihanaa, Jupiterin paluu samalla  :smitten: )
Mars :aspect_opp: Saturnus   
Mars :aspect_con: Jupiter

Näiden lisäksi huomionarvoista oli se, että pojan  :kuu: melko tarkalleen yhtymässä minun  :aurinko: oni ja kummankin lapsen syntyessä on heidän Vertex-akselinsa tullut yhtymään minun progressiiviseen Kuuhuni!

Ai, olin näköjään poistanut tästä ketjusta aiemman vastaukseni, esikoisen syntymän transiittini siis tässä:
Mars :aspect_con:  :keskitaivas:
Mars :aspect_tri: Uranus
Jupiter :aspect_sex: Uranus

...Elämä todellakin muuttui äkillisesti :)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Hansuli - 14.01.2007 16:09:42
Onnea Pallaskissa perheenlisäyksestä. Toivottavasti sujuu rauhaisasti! Omani ovat jo niin suuren suuria  ::).

Transiitit:

Esikoinen: mm.  :kuu:  :aspect_con:  :kuu:
                :uranus:  :aspect_con:  :kuu:
                :neptunus:  :aspect_con:   :kuu:
                :venus:  :aspect_tri:  :aurinko:
                :jupiter:  :aspect_tri:  :aurinko:
                :jupiter:  :aspect_tri:  :venus:
                :jupiter:  :aspect_con:  :uranus:
                :jupiter:  :aspect_opp:  :mars:
                :aurinko:  :aspect_tri:  :merkurius:  :aspect_con:  :venus:
                :pluto:  :aspect_sex:  :kuu:
5. huoneessa pluto ja kuunsolmu

Kuopus: mm.     :neptunus:  :aspect_con:  :kuu:
                :kuu:  :aspect_tri:  :jupiter:  :aspect_con:  :chiron:
                :pluto:  :aspect_squ:  :aurinko:
                :chiron:  :aspect_con:  :mars:  :aspect_squ:  :kuu:
                :chiron:  :aspect_con:  :mars:  :aspect_squ:  :saturnus:
                (kuu ja saturnus omalla kartallani oppositiossa, joten tuosta tulee t-risti)
                :venus:  :aspect_con: IC
                :venus:  :aspect_tri:  :kuu:
                :kuu:  :aspect_tri:  :chiron:  :aspect_con:  :jupiter:
5. huoneessa pluto ja kuu

Esikoisen synnytys oli todella helppo. Kuopuksen synnytyksessä luulin kuolevani :).


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Pallaskissa - 17.01.2007 20:36:34
Lainaus käyttäjältä: Hansuli
Onnea Pallaskissa perheenlisäyksestä. Toivottavasti sujuu rauhaisasti! Omani ovat jo niin suuren suuria  ::).

Kiitos Hansuli, nyt vasta tämän huomasin :) Voi, vaikka olisivat kuinka suuria hyvänsä, niin äidilleen ovat aina vauvoja  :smitten: Ja kiitos kysymästä, melko rauhallista on elo, tosin n. kuukauden ikäiselle tyypillisesti on mahavaivoja. Ja väsynyt äiti  :D, kun pitäisi jaksaa olla myös vilkkaan leikki-ikäisen Härkä-tytönkin äitinä :)

Tuosta lasten Vertexistä äidin proge-Kuulla vielä, molempien Vx on todellakin hyvin tarkassa yhtymässä pr. Kuuhuni, kummassakin tapauksessa orbi on reilusti alle puoli astetta  :o


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Eufrasyne - 31.01.2007 10:44:05
Moikkis  :)

Tilasin Sepolta valonlapsi-tulkinnan ja innostuin katselemaan tuota pojan syntymäpäivää tarkemminkin  :coolsmiley:

Transiiteista lähinnä oli   :jupiter: (12. huoneessa Ravussa) teki kolmion   :aurinko: (4. huoneessa).

Syntymähetkellä  :kuu:  :aspect_con:  :aurinko: sekä  :mars: 

Pluto oli 5.huoneessa josta teki  :aspect_sex:   :aurinko: :lle.

Huomasin myöskin erään mielenkiintoisen seikan, ystävälläni ja minulla oli molemmilla raskausaikana   :neptunus:   :aspect_tri:   :venus:
Onkohan muilla vastaavia huomioita?   ::)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Pallaskissa - 31.01.2007 11:31:18
Lainaus käyttäjältä: Eufrasyne
Huomasin myöskin erään mielenkiintoisen seikan, ystävälläni ja minulla oli molemmilla raskausaikana   :neptunus:   :aspect_tri:   :venus:
Onkohan muilla vastaavia huomioita?   ::)

Neptunus on niin hidas kappale, että se tekee kolmioaspektia yhteen merkkiin vuosien ajan. Itselläni tuo transiitti oli tarkkana juuri kun tämä nuorempi lapsi sai alkunsa  :) (Heh, varokaa siis te naiset, joilla on Venus n. 19 astetta Vaakaa tai Kaksosia  :D! Olette vaaravyöhykkeessä!)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Eufrasyne - 31.01.2007 12:05:05
Pallaskissa, todella mielenkiitoinen juttu.  ::)

Minä olen venus  :vaaka: ja ystäväni venus on  :kaksoset:  Samana vuonna syntyneet ja lapsillamme on parin vuoden ikäero.

Täällä hetkellä en olekaan "vaaravyöhykkessä"  :P vai? Venus 5 astetta..  ::)    :coolsmiley:

Tuolla ketjun alussa oli tälläinen huomio -Äidin aurinkomerkki usein "periytyy" lapsen kuumerkiksi.- Tämän allekirjoitan, poikani on  :kuu: vaaka.  :laugh:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Pallaskissa - 31.01.2007 12:30:24
Lainaus käyttäjältä: Eufrasyne
Tuolla ketjun alussa oli tälläinen huomio -Äidin aurinkomerkki usein "periytyy" lapsen kuumerkiksi.- Tämän allekirjoitan, poikani on  :kuu: vaaka.  :laugh:

Samma här :) Ja ei, Neppari tekee kolmiota Vaaka-Venukseen seuraavan kerran noin 60 vuoden kuluttua  ;), joten me voimme huokaista jo helpotuksesta  ::)?


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Q - 25.02.2007 13:06:12
Kovasti myöhästyneet onnittelut Pallaskissalle perheenlisäyksestä :smitten:

Meidän suloinen, vaaleatukkainen poikamme syntyi maailmaan 30.1.2007 klo 03:27, Helsingin Kätilöopistolla. Hänellä on miehekkäät kasvot ja kädet ja rauhaisa luonne. Sinisillä silmillään hän katselee maailmaa tarkkaavaisesti, vakava ja mietteliäs ilme pienillä kasvoillaan. Äidilleen suo kaikkein suloisimmat hymyt (liekö se sitten sitä :rapu: -kuuta).

En ole vielä ehtinyt perehtyä tarkemmin, mitä transiitteja oli meneillään tuona syntymän hetkenä, mutta ainakin synnytys eteni todella nopeasti. Yhden maissa yöllä alkoivat säännölliset ja kivuliaat supistukset ja saavuttuamme hiukan ennen puolta kolmea Kättärille, olin jo 9cm auki. Poika oli maailmassa n. tuntia myöhemmin.

Nyt sitten elellään täyspäiväistä arkea kahden pienen lapsen kanssa. saas nähdä, jos jossain välissä taas ehtisi tämän astro-harrastuksenkin pariin ;)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: linjalla - 24.11.2008 22:26:55
Tässä tarkkailemiani transiitteja äideillä synnytyksen aikaan (mielestäni  :saturnus: :lla on tärkeä rooli synnytystransiitteja tutkaillessa, ennen kaikkea Asc,  :aurinko: &  :kuu: ohitukset sekä transitoiva  :saturnus: 4. että 5. huoneessa):

:saturnus: 4. huoneessa
 :saturnus:  :aspect_squ:  :kuu:
 :saturnus:  :aspect_squ: Asc
 :jupiter:  :aspect_tri:  :aurinko:
 :pluto:  :aspect_tri:  :aurinko:

 :saturnus: 4. huoneessa
 :saturnus:  :aspect_tri:  :venus:
 :pluto:  :aspect_opp:  :kuu:

 :saturnus: 4. huoneessa
 :jupiter:  :aspect_tri:  :kuu:
 :pluto:  :aspect_opp:  :kuu:
 :pluto:  :aspect_con: Asc

 :jupiter:  :aspect_squ:  :kuu:
 :saturnus:  :aspect_tri: Asc
 :pluto:  :aspect_con: Asc

 :saturnus:  :aspect_sex:  :aurinko:
 :saturnus:  :aspect_squ:  :kuu:
 :jupiter:  :aspect_sex:   :aurinko:

 :saturnus:  :aspect_squ:  :aurinko:

 :saturnus:  :aspect_squ: MC (isän transiitti)

 :pluto:  :aspect_opp:  :aurinko:

 :pluto:  :aspect_squ:  :kuu:
 :saturnus:  :aspect_squ:  :kuu:

 :pluto:  :aspect_sex: Asc

 :saturnus: 5. huoneessa
 :pluto: 5. huoneessa
 :pluto:  :aspect_sex:  :venus:

 :pluto: 5. huoneessa
 :saturnus:  :aspect_con:  :venus:

 :pluto:  :aspect_con: Asc

 :saturnus:  :aspect_con:  :kuu: ( :kuu: 4. & 5. huoneen hallitsija)
 :jupiter: 10. huoneessa (yksinhuoltaja, lapsen isä toisella mantereella)

Melkein puolet (47%) yllä listatuista transiiteista on  :saturnus: -transiitteja, vain 16% (1/6) transiiteista on  :jupiter: -transiitteja ja yli 1/3 (38%) transiiteista on kyse  :pluto: -transiiteista. Mielestäni myös  :pluto: -transiitit ovat kovin kuvaavia synnytyksen jälkeiseen tilaan, jossa nuori/kokematon äiti tai itkulapsen äiti tuntee olonsa voimattomaksi. Ja useinhan uusi tulokas "hallitsee" perhettä.

Ottaisin mielelläni vastaan palautetta.Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: linjalla - 25.11.2008 20:08:53
En nyt ihan menisi niin pitkälle ja kuvaisi vauvaa rasitteeksi, enemmänkin  :saturnus: vauvan syntymän aikana 4. tai 5. huoneessa sekä transiittina  :aurinko: /  :kuu: / :venus: / Asc päällä symbolisoi vauvan mukana tuomaa vastuun kasvua kuten myös tietynlaista rajoittuneisuutta äidin - ja koko muunkin perheen - elämässä.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Laksmi - 27.11.2008 17:27:28
Huiii, lueskelen tätä ketjua kun yks astrologituttu sanoi että jupiter yhtymä kuu ois sellainen raskaaksitulemisen tai synnyttämisen transiitti.

Katoin sitten äitini transiittikarttaa  kun mä synnyin. Revitkää tästä:

Kuu opp kuu ysihuoneessa MC:llä (sanoo kaiken)

Jup & nep vitoshuoneessa  (perhe laajeni neptunikolla) jokseenkin neliössä hänen nataaliaurinkoon

Aurinko kolmio mars, venus kolmio aurinko

Samanaikaisesti oli mars oppositio pluto ja pluto yhtymä mars. Aurinko neliö aurinko kuvaa meidän suhdetta varsin hyvin.

Itselläni on tuo jup yhtymä mars niin lähellä etten nyt millään ehdi hedelmöittää itseäni ajoissa siihen. Tuonee jotain muuta sit.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: mc82 - 03.05.2009 21:10:57

Tuolla ketjun alussa oli tälläinen huomio -Äidin aurinkomerkki usein "periytyy" lapsen kuumerkiksi.- Tämän allekirjoitan, poikani on  :kuu: vaaka.  :laugh:

Aikasta jännä juttu! Mä ja siskoni olemme molemmat  :kuu: :leijona: - äitimme on  :aurinko: :leijona: ! Miehellä  :kuu: :vesimies: ja hänen äidillään aurinko 29 astetta  :kauris: , eli lähestulkoon  :vesimies: .. Miehen veli myös  :kuu: :vesimies: ja anoppini on myös  :kuu: :vesimies: . Tosin ei päde läheskään kaikilla tutuillani, mutta näin meillä lähipiirissä.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: ancelica - 04.05.2009 18:19:28
Katselinpa että äidilläni on ollut  :mars:  :aspect_tri:  :saturnus: kun mä synnyin, kuukautta liian aikaisin. Eli varmaan aika nopeasti. Täysikuu, pimennys nopeuttanut uskoakseni. Äidillä myös täysikuu syntymä.
Kuumerkkiäni  :leijona: ei löydy missään muodossa lähisuvusta.

Mutta mielenkiintoista sinänsä että minä  :aurinko:  :vesimies: ja isä  :aurinko: ja  :kuu:  :vesimies:, molemmilla myös  :merkurius:  :vesimies: sekä molemmilla ilma-asc  :aspect_con: 12 H  :uranus:
(tää nyt poikkes synnytyksestä, mutta kun vihdoin sain isäni tarkan syntymäajan, varsinainen ilma-ukko)

Juuh, ja katselin kaverin transiitteja tyttärensä syntymän ajoilta. Hänet kun oli määrätty keisarinleikkaukseen ennen joulua, mutta laskettu aika oli joulun jälkeen, transiitit olis ollut 'enempi' synnytystransiitteja vasta 5.1


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Tiigris - 04.05.2009 18:39:15
Tässä on sellasia transiitteja, mitä mun äidillä oli sillon kun se mua synnytti.
Tosin synnyin 2 kk etuajassa ja mun kaksoisveli kuoli...

 :mars: :aspect_tri: :saturnus: (saturnus 6. huoneessa)
 
Marsin tekemä kolmio Saturnukselle tulee monin tavoin tukemaan sellaisia sitoutumisesi kohteita, joissa olet osannut jakaa voimasi oikein ja joista näinollen pystyt vielä nauttimaan. Sitoutumisen kohde voi olla mikä tahansa: toinen ihminen, työ, harrastus, talonrakennus koiran koulutus jne. Kaikki sellaiset velvoitteet, jotka kuuluvat kosmiseen elämänsuunnitelmaasi menevät nyt vauhdilla eteenpäin ja saat vakiinnutettua omaa paikkaasi vielä paremmin itsellesi sopivaksi. Kaikki asiat, jotka teet rauhassa, liikaa yrittämättä, onnistuvat sinulta loistavasti tämän jakson aikana ja enkä ihmettelisi vaikka sinua palkittaisiin jollakin konkreettisella arvonosoituksella siitä mitä olet saanut aikaan.
(minä!  :2funny:)

 :mars: :aspect_sex: :venus: (venus 12. huoneessa)

Marsin planeettaohitus merkitsee vauhdikasta vaihetta ja nopeasti syttyvää innostusta sillä elämänalueella, johon transiitti kohdistuu. Vaikka vaikutus on suhteellisen lyhytaikainen, saattaa sillä olla suuri merkitys jonkun uuden asian aloittamisen kannalta.
(venus 12. huoneessa)

 :venus: :aspect_con: :venus: (12. huoneessa edelleen)
   
(Tarkka ohitus juuri mun syntymäpäivänä)
Kerran vuodessa on aika löytää jotain todella arvokasta omaan elämääsi. (niin, vaikkapa lapsi!) Tämä on sellainen löytämisen päivä. Uskalla nauttia siitä mitä nyt kohtaat, sillä se lämmittää sydäntäsi parhaimmillaan vuoden päivät.


 :neptunus: :aspect_squ: :merkurius: (merkurius 12. huoneessa)
     
Neptunuksen planeettaohitus kuvaa aina alitajuista ja herkkää ohjausta, joka toteutuu sillä elämänalueella, johon transiitti kohdistuu. Neptunus vaiheen aikana olet herkkäuskoisempi ja ideaalisempi kuin normaalisti ja saatat törmätä odottamattomiin pettymyksiin elämässäsi.

ancelica: jännä juttu että molemmilla tuo saturnus kolmio mars!
Onkohan se yleinenkin transiitti etuaikaisten synnytysten kohdalla??


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: ancelica - 04.05.2009 19:09:33
Tiigris;
odotellaan jos jollain muulla on vielä vahvistaa tuota.

äidillä oli juuri loppunut  :mars:  :aspect_opp: mc ja  :aurinko: :aspect_squ:  :venus:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: rhoda - 04.05.2009 20:57:42
Mun mammani muni mun:
TR. Mars NELIÖ Saturnus
ja samalla  :mars: poistuva yhtymä äiskän Venukseen
huoneessa 11 jousimiehessä.

Ehkä juju piilee tr Mars  :aspect_tri:  :merkurius:,
ja tr.  :merkurius: :aspect_opp: äitiliinin :mars: huone 2
koska Merkkari on maammoni "äitiysplaneetta" :

-Äidin neljättä (mm. kohtu) ja viidettä (lapset) huonetta
hallitsevan Merkuriuksen päällä Uranus
( tulin etuajassa ehkä tälläkin transiitilla?)
joka lymysi silloin mamman huoneessa kahdeksan
(ei ihan apgar-diplomia mulle myönnetty)

Niin ja syntymähetkelläni äidin äitiysplaneetta sai vielä opposition tr. kuulta.

Äiskän MC:lla tr. Neptunus ja Jupiter yhtymässä
äidin kuuhun, mitäköhän troppia sai kätilöltä sitten?Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Summer68 - 14.06.2010 09:25:31
Nämä luettuani odotan, että esikoiseni syntyy 23.6.10 (laskettu aika 10.7), sillä syntymäkarttani perusteella tuona päivänä näkyy transiiteissa:

mars neliö nousumerkki
pluto kolmio kuu
mars sekstiili aurinko

Mitä nuo ikinä tarkoittavatkaan mutta kun muut päivät näyttävät ihan tavanomaisilta mars päiviltä...jos näin voi sanoa heh. En löytänyt tietoa huoneista mutta olenkin vasta aloittelija. :smitten:


Aurinko:Rapu
Nouseva: Jousimies
Kuu: Neitsyt
Venus: Rapu


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Kuuhilda - 09.02.2012 19:06:52
No niin. Mä oon näitä ennenkin miettiny täällä jossain, muttei ollu tässä ketjussa näköjään.
Mulla ollu semmosia transiitteja esikoisen syntyessä, kun 
:pluto: :aspect_squ: :venus:

Sit hiukan heikompana on ollu:
 :mars: :aspect_squ: :venus:
 
 :jupiter: :aspect_squ: :askendentti:
 
 :uranus: :aspect_tri: :saturnus:

Helppo oppikirjasynnytys oli tämä, mitä nyt 2vko etuajassa, ja helppo lapsi, joskin tietenkin muutti kaiken tulollaan  :smitten:

Toinen lapsi:
 :uranus: :aspect_squ: :askendentti:

Ja hiukan heikommalla menny:
 :saturnus: :aspect_tri: :askendentti: ( jonka vaikutus just loppunu ku laps on syntyny)
 :uranus: :aspect_squ: :jupiter:

Kolmen tunnin luomusynnytys, helppo. 2vkoa yli. Lapsi oli vaativa koliikkivauva.

Ja nuorimmainen:
 :neptunus: :aspect_con: :aurinko:
 :neptunus:  :aspect_tri: :keskitaivas: loppunu just edellisenä päivänä.

Hiukan heikommalla ollu transiitit:
 :mars: :aspect_tri: :aurinko:
 :mars: :aspect_squ: :merkurius:
 :mars: :aspect_con: :keskitaivas:
 :chiron: :aspect_tri: :keskitaivas:
 :chiron: :aspect_con: :aurinko:
 :saturnus: :aspect_sex: :askendentti:

Napanuora kaulan ympäri, vähän dramatiikkaa, mutta ei nyt aivan mahdotonta.
Levoton pieni pallero, ja veti mun kestokyvyn äärirajoille.Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: meruska - 09.02.2012 19:15:02
 siskollani käynnistettiin synnytys maanantaina... vieläkään ei ole syntynyt kun ei supistelu käynnistynyt ja nyt nostaa kuumetta. toivottavasti leikataan pian. No, tarkistin transiitit siskollani. Hänellä alkoi 6 päivä (ma)  jupiter aspect_sex mars, jossakin luin että synnytyksen aikoihin löytyy tyypillisesti jupiter mars transiitti... mutta.....

7 pvä (ti) alkoi  jupiter aspect_tri keskitaivas ja eilen  chiron aspect_sex merkurius ja tänään  mars aspect_con kuu.

Toivon todella että kaikki tämä on vain positiivista kun transiiteista löytyy myös  pluto aspect_squ jupiter  pluto aspect_sex mars  neptunus aspect_sex aurinko  pluto aspect_tri keskitaivas.....Ja siis lapsi vielä syntymättä. Tein pienen kynttiläsiunauksen juuri siskolleni ja vauvalle.....

Positiivista ajattelua!!!


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Ainhoa - 10.02.2012 19:07:52
Mun laskettuna aikana on Mars  :aspect_tri: MC sekä Pluton pitkävaikutteinen neliö Kuulle, Uranus  :aspect_con: Venus ja Uranus  :aspect_opp:  :kuu:, Merkurius  :aspect_sex:  :askendentti:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: kosmonautti - 10.02.2012 20:30:19
Mulla pojan syntymähetkellä mm. tr.  :pluto:  :aspect_con: DC (orbi 2 astetta),  :pluto: :aspect_opp: :aurinko: (orbi 0),  :aurinko:  :aspect_con: MC (orbi 1),  :kuu: :aspect_tri: :aurinko:.

Tytön syntymähetkellä mm. tr  :pluto:  :aspect_con: DC (orbi 1),  :pluto: :aspect_opp: :aurinko: (orbi 3), :mars: :aspect_con: :venus: ja  :merkurius: (orbi 1 ja 2),  :mars: :aspect_squ: :mars:,  :kuu: :aspect_con: Chiron (orbi 1),  :venus: :aspect_squ: :kuu: (orbi 0),  :neptunus: :aspect_tri: :aurinko:.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Tiigris - 11.02.2012 00:01:55
Mun laskettuna aikana on Mars  :aspect_tri: MC sekä Pluton pitkävaikutteinen neliö Kuulle, Uranus  :aspect_con: Venus ja Uranus  :aspect_opp:  :kuu:, Merkurius  :aspect_sex:  :askendentti:

MMMMMMMMMMMMMMMMitä! Sinä raskaana, ihanaa  :smitten: :smitten:
Koskas se laskettu aika noin tarkemmin on jos saa udella?
Ihanaa ihanaa!  :smitten: :smitten:
Onnea!! Eikö olekin ihanaa ja jännittävää aikaa  :)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Tiigris - 11.02.2012 00:21:48
Mun poika synty sellasena päivänä et mulla oli voimakkaana menossa:
 :neptunus: :aspect_sex: :venus: (4. huone)
 :uranus: :aspect_tri: :askendentti: (täähän on aika kuvaava!)
vahvana:
 :jupiter: :aspect_squ: :kuu:
 :jupiter: :aspect_opp: MC
 :jupiter: :aspect_sex: :aurinko:
 :mars: :aspect_tri: :askendentti:
heikkona:
 :venus: :aspect_squ: :aurinko:
 :venus: :aspect_squ: :uranus:
 :jupiter: :aspect_tri: :uranus:
 :uranus: :aspect_squ: :neptunus:
 :jupiter: :aspect_sex: :jupiter:
 :merkurius: :aspect_squ: :kuu:
 :mars: :aspect_squ: :neptunus:

En tiedä mitä noista voi tulkita, mutta noin tiivistettynä;
synnytys kesti 22h kunnes tehtiin kiireellinen sektio (vauvan sydänäänet hidastu, napanuora oli kaulan ympärillä).. Ennen sitä sektiota vauvan päästä otettiin happiverinäyte ja jotain muuta ja mua väänneltiin ihmellisiin asentoihin ja ronkittiin ihan miten sattuu ja mulla on kauheen kaoottinen kuva kaikista tapahtumista. Sektion jälkeen mun verenpaineet romahti ja olin hetken aikaa tehon tarkkailulla koska anelääkäri pelkäs et puudute leviää mun keuhkojen alarajaan. Oli aika traagista kun en saanut nähdä vauvaa muuta ku tosi nopeesti ja mieskin hätyytettiin kotiin, se ei saanut tulla leikkaussaliin mun kanssa (mistä sain kauheen pelkoitkukohtauksen, kun oisin niin halunnu et se pitää mua kädestä kii leikkauksen ajan) joten en siis nähnyt miestäkään enää vauvan syntymän jälkeen (hän näki kyllä siis vauvan eli vauvan kylvetettyään sille sanottiin heippa).. Oltiin sit koko perhe koolla vasta siitä yhdeksän tunnin päästä.

Koin sit tavallaan kummankin synnytystavan jälkikivut koska olin jo kerenny supisteluissa avautuun 9cm.. Tosin en tiiä miltä revennyt väliliha tuntuu  ;D mut se sentään kuulemma toipuu yleensä nopeemmin ku sektiohaava..

No, kyl mä sen silti uudestaan tekisin.

Mut kuten oon kertonut, on toi pikku oinas herättänyt täällä paljon tunteita joka suuntaan ja ollut erittäin vaativa ja masuvaivanen vauva ekat 6kk.. Nyt onneks elämä on helpottanut paljon  :smitten: Hän on niin rakas ja kaikki kaikessa mulle, et pakahdun..  :angel:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Ainhoa - 11.02.2012 17:03:37
Mun laskettuna aikana on Mars  :aspect_tri: MC sekä Pluton pitkävaikutteinen neliö Kuulle, Uranus  :aspect_con: Venus ja Uranus  :aspect_opp:  :kuu:, Merkurius  :aspect_sex:  :askendentti:

MMMMMMMMMMMMMMMMitä! Sinä raskaana, ihanaa  :smitten: :smitten:
Koskas se laskettu aika noin tarkemmin on jos saa udella?
Ihanaa ihanaa!  :smitten: :smitten:
Onnea!! Eikö olekin ihanaa ja jännittävää aikaa  :)

Ihanan oksettavaa aikaa, sanoisin.  :buck2: Mut kiitos  :smitten:

17.9 on laskettu aika.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: kosmonautti - 13.02.2012 22:23:55
Tähän voisi vaikka joku fiksu ruveta vaikka veikkaamaan Ruotsin Victorian synnytyspäivää. Senhän pitäis olla lähellä.
Tässä liitteenä Victorian kartta. 21.2. osuu  :jupiter: :aspect_con: :chiron:. Pisti silmään. Myös  :jupiter:  :aspect_sex: :kuu:. Ja vielä  :kuu: :aspect_tri: :jupiter: ja IC ja  :kuu:: n 4. huone.  :aurinko: olisi  :aspect_con: :askendentti:. Taitaa mennä metsään? Saapi nähdä. Voihan olla vaikka maaliskuun puolella. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Jaana.a - 14.02.2012 12:19:38
Täällä phutaan tuosta täysikuusta ja vesien menosta, niin tuli vain mieleen että voisikohan tämä erityisesti kohdistua vähän täysikuun jälkeen 3-4 päivää ehkäpä?? Silloinhan vesikin on meressä korkeimmillaa. :)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: t.touhula - 27.05.2013 12:24:26
Tähän voisi vaikka joku fiksu ruveta vaikka veikkaamaan Ruotsin Victorian synnytyspäivää. Senhän pitäis olla lähellä.
Tässä liitteenä Victorian kartta. 21.2. osuu  :jupiter: :aspect_con: :chiron:. Pisti silmään. Myös  :jupiter:  :aspect_sex: :kuu:. Ja vielä  :kuu: :aspect_tri: :jupiter: ja IC ja  :kuu:: n 4. huone.  :aurinko: olisi  :aspect_con: :askendentti:. Taitaa mennä metsään? Saapi nähdä. Voihan olla vaikka maaliskuun puolella. :coolsmiley:

Onpas Victorialla kaunis kartta.  :D  Samoja kuvioita kuin minulla.
 ;D  :coolsmiley:
Omanarvontunto taas nosti päätään. Ilmankos opinkin aikoinaan ruotsia niin hitsin vitsin helposti. Siskon läksyjä kuulustellessa meni opintarve lähes 10 v.ksi. Taisin olla 7v tai 8v. No, penskana tarttuu kielet kuin banaanimössö nykybeibin rinnuksiin. Ei irtoo pesussakaan.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Aquarius - 09.11.2013 00:19:56
Onko joku tutkinut, että onko suunnitellulle sektiolle omia transiitteja?


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Lilli - 09.11.2013 14:25:14
Onko joku tutkinut, että onko suunnitellulle sektiolle omia transiitteja?

Marja-Liisa Niemi-Mattila on ainakin tutkinut näitä. Nyt en muista tätä tarkasti, mutta Marsin sijainti lapsen syntymäkartalla voi ilmaista, onko synnytys käynnistetty, onko hän syntynyt sektiolla tai onko synnytys ollut ns. luonnollinen. Luonnollisissa syntymissä Mars on useammin kulmilla kuin avustetuissa syntymissä.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Aquarius - 10.11.2013 12:41:09
Kiitos Lilli!

Mars ei osu kulmille millään, joten jotain apuja tarvittaneen. En tiedä miksi, mutta tulevan synnytyksen näin vain sektiona, mitä todellisuus on, sen näyttänee aika.

Mars luuhailee edes takas Plutoni päällä 7. huoneessa . Tiedä sitten, että minkälaisella raivolla pyydän lapsen ulos ottamaan  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Lilli - 11.11.2013 14:14:54
Huomasithan, että käynnistetty/sektiolla syntyminen voi näkyä lapsen syntymäkartalta. En osaa sanoa sitten äidin transiiteista sen kummempaa. Löysin viestin, missä tästä oli keskustelua, ja yleensäkin planeetat lapsen kartan kulmilla voisivat viitata normaaliin synnytykseen.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Aquarius - 12.11.2013 15:56:03
Ah, ok. Olenpa minä sokea. Eli ko asiaa voi tutkia vain takautuvasti, jo syntyneen lapsen kartalta.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Ave^^ - 10.03.2014 19:19:19
mutta kovinpa minun käsitys nousumerkistä muuttui synnytyksen myötä. normaalissa alatiesynnytyksessä se on kyllä äidin sinni joka sen nousumerkin "antaa" vaikka olis kuinka supistukset käynnistetty, niin ei sitä lasta sieltä kukaan muu ulos punnerra :P

Joo se on kyllä kovaa työtä.  ;D Tosin meneehän joillain ponnistusvaihe 5 minuutissa yhellä supistuksella..
Jostain ei niin hallittavasta sekin on kiinni, kuinka nopeasti ne supistukset avaavat kohdunsuuta, vaikka kuinka annettaisiin oksitosiinia jne.


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Ave^^ - 10.03.2014 19:32:43
Täällä phutaan tuosta täysikuusta ja vesien menosta, niin tuli vain mieleen että voisikohan tämä erityisesti kohdistua vähän täysikuun jälkeen 3-4 päivää ehkäpä?? Silloinhan vesikin on meressä korkeimmillaa. :)

Mulla synnytys alkoi vesien menolla, ja aika oli 3-4 päivää ennen täysikuuta.


Raskausaikana mietiskelin transiittien kautta milloin mahtaa synnytys toteutua, ja olihan sitten lopulta tarkkana tuo
tr :saturnus: :aspect_con: :mars: (1 asteen orbilla)

Muita tarkkoja tai lähes tarkkoja yhtymiä:
tr :kuu: :aspect_con: IC (2 asteen orbi)
tr  :juno: :aspect_con: :askendentti: (1 asteen orbi)
tr  :neptunus: :aspect_con: :kuu: (1 asteen orbi)
tr  :aurinko: :aspect_con: :kuunsolmu: (3 asteen orbi)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: Aquarius - 17.02.2015 22:53:21
Mulla näytti olleen paljon transiitteja 0 orbilla. Poika tuli kiireellisellä sektiolla maailmaan viikko ennen sovittua sektiota.
Hän siis päätti oman syntymäpäivänsa :)
http://i59.tinypic.com/2pz030x.jpg

Pojalla on kuitenkin aika paljon planeettoja kulmilla, vaikka syntyikin avusteisesti


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: trius - 19.02.2015 10:50:36
Minulla synnytys vasta edessä, voin tänne tulla kertomaan sitten mitä transiitteja silloin osui kohdalle :) Hyvin lähelle laskettua aikaa kuitenkin kuunsolmu on samoissa asteissa kuin oma kuuni ja muitakin mahdollisia osumia tulee. Sanomattakin kai selvää, että omasta lapsesta tulee aina tärkeä ja erityinen?  :)


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: nikki - 31.12.2020 15:09:43
En halua aloittaa uutta topiccia, kun täällä on näitä hienoja keskusteluja suottakin hautautumassa unholaan..
En ole synnyttämässä; tytär on n. kuukauden päästä ja minusta tulee mammukka..
Aihekaan ei ole just nuo synnytystransiitit, vaan aika ennen syntymää.
Etsin eilen astro.com sivuston foorumilta keskustelua (kun täällä on sitä nykyisin niin niukasti..) :vertex: :stä, syystä että se on omalla ap-kartalla tasan 8 huoneen kärjellä
ja mielikuvitus saa aikaseksi kaikenlaisia skenaarioita..
MUTTA siis törmäsin keskusteluun, jossa kartotettiin kokemuksia ajasta ennen syntymää ja nimenomaan lapsen kartalta.

 :askendentti: :llahan synnytään, tarkalla kellonajalla,
ja aika ennen syntymää ois 12 huoneen puolella,  :kalat: :jen huoneessa, lapsivedessä lilluen..
Tyttären kartalla on  :mars: :skorpioni: 12 huoneessa ja siitä ainakin tuo premature births pitää paikkansa,
ennenaikainen synnytys, ei paljon mutta kuitenkin vajaa pari viikkoa ennen laskettua aikaa, ei siis keskosena,
vaikka värin puoleen piti vähän aikaa happikaapissa pitääkin..
Stressin täyteinen raskausaika..hmm, en oikein allekirjoita tuotakaan, mutta ehkä sikiö koki sen niin, kun tehdä touhusin loppuun asti vaikka sun mitä,
eikä tuo aika sinänsä parisuhteessakaan ollut mitä auvoisin päiväkirjamerkintöjen mukaan..
joo,
omalla kartallani on  :aurinko: :skorpioni: 12 huoneessa,
ja olen usein miettinyt, onko syntymässäni ollut jotain häikkää..äiti ei ole kertonut eikä ole enää kertomassa..
Onko muuten sairaaloilla sellasta arkistoa, mihin synnytyskertomukset on tallennettu, ja onko niihin asianomaisella oikeus tutustua?
 :aurinko: celebrated, juhlittu syntymä, se ainakin pitää paikkansa,
koko kylä, mutta siinä oli samalla kihlajaisia ja muistojuhlaakin..tuvan täydeltä porukkaa.

Onko 12 huoneessasi planeettoja?
https://www.southfloridaastrologer.com/astrology-articles/12th-house-ascendant-prenatal-experience-birth (https://www.southfloridaastrologer.com/astrology-articles/12th-house-ascendant-prenatal-experience-birth)

10 huoneessa tais olla äidin tuntemukset raskauden aikana..


Otsikko: Vs: Synnytystransiitteja??
Kirjoitti: nikki - 03.02.2021 00:24:42
otsikkoon:
tr  :mars: :aspect_con: DC  :harka: ( :mars: käynnistää )
tr Lilith  :aspect_con: DC  :harka: (äidillä näitten yhtymä  :skorpioni: :ssa, 12 huoneen "lapsivedessä" ,  :aspect_kvi: :kuu: :oinas:)
tr  :chiron: :aspect_con: :kuu: :oinas: jo pitemmän aikaa raskauden ajan
tr Pholus (käännekohtana elämässä ) :aspect_con:  :venus: :kauris:  :aspect_con: proge  :merkurius: (liitetään lapsiin)  :aspect_opp: :ceres: (äitiys)
tr  :pallas:  :aspect_con: proge  :kuunsolmu: :vesimies:
Äidin proge :venus: 0  :vesimies:, merkin vaihto aina merkittävä progekartalla, tr  :venus: 0  :vesimies: :aspect_con:
ap  :askendentti: :leijona:, 5 huoneessa  :juno: :aurinko: :skorpioni: (perinteiset "vauva"-indikaattorit..ap alkanut marraskuulla, äiti moninkertainen  :skorpioni: )
ap Onnenpiste  :aspect_con: :venus: :vaaka: -lapsella  :kuu: :vaaka:
Kuunpaluulla (lunar return) natal  :aurinko: :merkurius: :aspect_con: IC  :skorpioni: tarkalleen
Lunar opposition 1.2. eli kuun täyttymys  :askendentti: :vaaka: , jonne äidin oppositio  :kuu: ja lapsen  :kuu: sijoittuvat.

Hekate on jumalatar, jonka ihminen kohtaa suurten siirtymähetkien kynnyksellä. Hän on läsnä kätilössä, joka avustaa synnytyksiä. (Jumalattaren aika)
100 Hekate 16  :vesimies: nyt,
 :aspect_opp: oma  :mars: :leijona:
siirtymähetkessä, kun minusta tuli  :vesimies: :saturnus: :n paluulla mummo uuden ajan  :vesimies: vauvalle. :angel: