Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Roseliini - 16.01.2007 21:28:54



Otsikko: Jotakin häiritsevää allekirjoittaneen mielestä
Kirjoitti: Roseliini - 16.01.2007 21:28:54
Tuli mieleeni se että kun olin kipeä joku aika takaperin (flunssaa ei ollut mutta kurkku oli kipeä ja kuumetta oli kaksi ensimmäistä päivää, kurkkukipu kesti n. 10 päivää) kaverini kertoi että huoneisto missä olin tämän koko sairastamisen ajan oli kylmennyt, ja mittari näytti 22 astetta vaikka tuntui että olisi ollyt 16-17 astetta :o.

Myös eräs toinen henkilö joka oli kämpässä sanoi samaa että huoneisto on kylmennyt, mutta eipä siinä mitään tuo lämmön häviäminen ei palvellut mitään tai ketään sillä olin itsekin jäässä. :crazy2:

Sitten toinen juttu, olin eräänä päivänä kahden kaverini kanssa helsingissä ostoksilla kun rupesi tunteet seilaamaan laidasta laitaan, onneksi ei kovin vahvasti, sain pidettyä pääni/hermoni/tunteeni kurissa. Olin ostoksilla kuusi tuntia ja seuraavana yönä nukuin vain 4 tuntia, menin nukkumaan 2 yöllä ja heräsin 6 aamulla pirteänä jonka jälkeen olin kokopäivän hyppimässä seinille, voiko kaupungilla olo piristää näin paljon?

Ja sitten vielä yksi juttu, kestäkää nyt tämän ääressä vielä tovi, olen nyt jonkin aikaa huomannut että joskus/tietyt ihmiset hohkaavat lämmintä "ilmaa" tai energiaa kuten täällä sanotaan, olen pari kertaa lämmitellyt käsiäni kaverin selän takana(en siis koskenut hänen selkäänsä vaan pidin käsiä pienen matkan päässä), eikä se tykänny yhtään  :2funny: *iivöl* Itselläni kädet ovat aina aivan jäätävän kylmät >_>

Että tuommoinen juttu putkahti tässä mieleen :)

P.S Reikiä en kyllä kehenkään rupea kokeilemaan (vaikka mieli tekisi), menee energiat pian väärinpäin :crazy2:.

Btw. Olen tehnyt tsakra testin ja tulos oli: viisi alinta tsakraa tukossa ja kaksi ylintä auki :buck2:.

Ainiin melkein unohtui kertoa että olen nyt huomannut myös semmoistakin että saatan kesken päivän joutua "humalaan/pilveen" se tulee yllättäen (useimmiten kaverin luona tai kaupungilla, kotona ei ole kertaakaan tullut) tulee hirveän rauhallinen ja höpsö olo :) kait sitä voisi kuvailla myös ehjänä oloon, kun mitään ei puutu ja mitään ei tarvitse lisätä. Harmi vain että tuo olo ei kestä kuin 5-10 minuuttia ja sitten se on poissa, nyt minulla ei ole tuota "humalaan" varmaan 1,5 kuukauteen, tulee aika harvoin, mutta siltikään tuossa "humala" tilassa ei tee mieli hyppiä pitkin seiniä eikä juosta ulkona talon ympäri, onneksi :2funny:.