Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 07:31:38



Otsikko: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 07:31:38
Heips vaan

paljastan nyt, että olen aikani kiistellyt/keskustellut tämän palstalla olleen Kehon kanssa, ja nyt en kerta kaikkiaan ymmärrä mikä hänen/tämän tyyppisten kanavoijien missio oikein on.

Nimittäin hän kieltäytyy enää kommunikoimasta kanssani, kun en ajattele kuten hän.

Ymmärsittekö te, mihin hän pyrkii tällä egon kuolema/Pohjolan valo jutulla? Kun viimeksi kyselin ja sanoin, etten todella käsitä, lakkasi hän selittämästä sanomaansa.

Onko hänen selittämänsä juttu teidän mielestänne todella Jumalan tahtoa? Vai koetteko te sen jotenkin toisin?
Ensin Niro saa vaikuttaa ajatteluuni ja sitten hän katoaa, kuten palstalta. Siis saa vaikuttaa, jos sallin. Mutta koko ajan siinä oli joku sellainen outo sivumaku, että hän ei puhunut kuin normaali ihminen luonnollisine tarpeineen, enää.

Minusta sellaisessa kanavoimisessa oli pakkomielteenä ihmisen egon, siis sen minän kasassa pitävän toimijan tuhoaminen, että jokin mystinen "Pohjolan valo" tai "jumaluus" tulisi tilalle. Aloin suhtautua asiaan kriittisesti jo vuosi-pari sitten.

Samalla hän lupaili ja sanoi mystisiä asioita minusta ja eräästä henkilöstä, joiden asioiden toteutumisesta ei ole mitään takeita.

Myös kun puhutaan sydämen äänestä, miksi sydämeni olisi 2005 kehoittanut tekemään toisin kuin hän sanoo?


Onko minun pääteltävä että hän tai kanavoijat yleensä eivät tiedä mitä minun tulee tehdä? Kun hän, tai soul-nimimerkki saivat alkaa visioida, heidän mielestä minun olisi pitänyt alkaa henkisesti muuttaa ihmisiä tai kirjoittaa henkisiä kirjoja heidän makuunsa. Kun en koe että tekisin näin, minulle ei puhuta.

On tietysti hyvä vapautua toisten asettamista vaatimuksista.

Mutta haluaako Jumala teidän mielestänne tuota mitä Kaarina esitti, ja miksi esimerkiksi Jehovan todistaja-ystäväni uskoo taas toisin?

Pitäisikö uskon asiat ottaa  vakavasti vai unohtaa ne tyystin? Sanomattakin on selvää että jos tuollaisia juttuja olisin sellaisenaan kertonut sukulaisilleni, he olisivat aivan tuohduksissaan. Miksi minä en olisi?

Oliko se todella Jumalan puhetta minulle, kaikki mitä hän kanavoi ja kaikki mitä elämässäni tapahtui? Tätäkö Jumala halusi?

Toivoisin jonkinlaista keskustelua aiheesta, tämä kanavointi tulee aina silloin tällöin esille ja ties kenen fiilikset että tulee sanomaa ylhäältä. Minulla on yliminä, minulla on intuitio, mutta on se aika outoa jos se on näin ristiriidassa jonkun kanssa, joka katsoo tietävänsä asiat ja puhuu vakavissaan monille ihmisille.

Tuntuu ettei hänen jutustaan jäänyt käteen kuin turhia lupauksia. VIELÄKIN jos kysyisin, miten olen muka yhdessä erään henkilön kanssa, hän sanoisi, "odota vaan hetki vielä, niin Minä teen tekoja"-- mitä tekoja? Jumala olisi voinut parantaa miehen aikoja sitten, miksei tehnyt sitä? "Sinulle ei voida kertoa vielä näitä asioita, mutta odota vielä tovi, niin näet miten tapahtuu ja vielä ymmärrät kaiken."

Myös kun vakavissani kysyin, miten aikojen alussa sielut on taivaassa jaettu, tähän ei tullut mitään selvää vastausta. "Alkusielu on jakaantunut x määrään sieluja, olette polariteetteja, kyllä se kaikki on totta mitä minä sanon, usko vaan; teille ei voidakaan vielä kertoilla kaikkea, mutta kun Luoja alkaa puhua siinä ja siinä ja te kaikki alatte kohota.."

Lisäksi joka toinen kerta kun olin yhteydessä, olin jumalallisessa energiassa jota muut eivät kuulema voi käsittää, mutta ah ja voi, sitten taas oltiin "egon energiassa, eikä sinulle kannata puhua kun et usko mitä sanon".

Missä olisin jos uskoisin kaiken tällaisen? Eikö pikemmin pitäisi luottaa itseensä, että jos tällainen ahdistaa, se ei voi olla oikein. Kurssittaako hän todella ihmisiä, reikiä vai mitä?


Otsikko: Vs: Egon kuolema ja mitä tilalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 07:49:43
Korostan vielä, että jos soittaisin hänelle muutaman vuoden kuluttua sanoakseni, että jokin ennustelu ei toteutunut, hän sanoisi varmaan vaan "odota hetki vielä", eli yhtä tyhjän kanssa. Ihan kummallista - ilmeisesti tuo hetki on jotain iättömyyttä ja ajattomuutta. Jo vuosi sitten hän kanavoi  parantumisia jne joita ei ole tapahtunut. Koska sitten?

Lisäksi tosiaan ne asiat mitä minä ja eräs herra koimme toisten kanssa, eivät ole Kaarinan mielestä niin, vaan toisin. Miten hän voi väittää sielun ja sydämen asioista  toisin kuin me koemme, ja yhtaikaa paasata egon kuolemasta ja siitä että "kuuntele sisäistä ääntäsi". No jos näin teen, se ei sano samaa kuin hänen viestintänsä.

Mikä on Kaarinan motiivi ja kanava? Täällä muuten se soul sanoi, että Kaarina ei oikeastaan kanavoi Jumalaa vaan jotain henkiä. Ja sitten Kaarina sanoi soulista, että tämä ei oikeastaan tiedä.

KUMPIKAAN ei puhu kanssani kun en toimi kuten he haluavat. Olen huomanut tämän lähes systemaattisena jokaisesta "Luojan äänitorvesta". Joko luovutetaan tahto heidän muovattavakseen tai kommunikointi loppuu.

Veikkaisin että äiti Amma neuvoisi taas jotain muuta juttua! Hänellä on ihan mukavia seuraajia, mutta heilläkin on ollut riitoja  perheen kanssa uskonsa takia, sen tiedän ja kun itse yritän välttää kaikkea riitaisuutta.

Jotenkin tässä on koko ajan tämä rakkaiden, läheisten normaalien ihmisten seura vaakalaudalla, kun kehittyy itse tai varsinkin, jos antaa jonkun voimakkaan tahon vaikuttaa. Toivon että teitä ei yritetä pakottaa johonkin, mikä ei tunnu ihan oikealta.

Koetan suhtautua asiaan maltilla, mutta kun en todella tiedä mitä tulee muka tilalle, jos ego kuolee. Kenties sisäinen ääni vahvistuu, mutta se ei sano samaa kuin jonkun toisen sisäinen ääni ja varsinkin ennustelut tuntuvat menevän pieleen.

Itse asiassa, en tiedä olisiko välit menneet niin pilalle erään kanssa ilman, että sanoin Kaarinan näkemyksiä hänelle. Tuntuu että Kaarina ei vastaa sanoistaan, se tässä harmittaa. Jos olisin jättänyt Kaarinan kanavoinnit kertomatta, mies olisi tuskin hermostunut ja ollut niin ilkeä. Nyt on varmaan liian myöhäistä sanoa enää mitään.

Luojan kiitos en kertonut asiasta lähisuvulle.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: kooky - 15.01.2007 08:30:06
Lainaus
Ymmärsittekö te, mihin hän pyrkii tällä egon kuolema/Pohjolan valo jutulla? Kun viimeksi kyselin ja sanoin, etten todella käsitä, lakkasi hän selittämästä sanomaansa.

en tunne kyseistä henkilöä enkä ole pohjolan valojen kanssa ollut suoranaisesti tekemisissä. Olen kyllä törmännyt tuohon juttuun, että tuntuu että yksilöllisyys pitäisi kadottaa esim. reiki-ihmisten kautta, ja ajatus nosti karvat pystyyn.

Minun mielestä tämä "egon kadottamisen vaatiminen" on hyvä aihe. Anteeksi että vastasin vaikka minulla ei tuohon tapaukseen suoranaisesti ole sanottavaa.

En voi sanoa, että pohjolan valo- ihmiset olisivat minulle tehneet henkilökohtaista haittaa, koska en heitä tunne. En voi kuitenkaan sille mitään, että minulle on tullut noista jutuista hieman mieleen eräs viime vuosisadalla vaikuttanut liike. ::) Onneksi ratkaiseva viha-elementti puuttuu, vai puuttuuko? En sitten tiedä, vihataanko omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä.

http://www.kolumbus.fi/tuija.robbins/html_suomi/mk_alku.htm

Pohjolan Valo ry:n mysteerikoulu

Lainaus
Pohjolan Valo tarjoaa meditatiivista ja akateemista koulutusta kiinnostuneille, mutta Pohjolan Valon MysteeriKoulun tulevilta jäseniltä odotetaan kuitenkin vielä jotain enemmän – epäitsekästä omistautumista Suomen Kansallissielulle, ja mikä vielä tärkeämpää, Ihmiskunnan Sielulle. Kun sellainen epäitsekäs omistautuminen on olemassa, henkilö on täyttänyt olennaisimman vaatimuksen Mysteerikoulujen jäsenyydelle.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 08:43:42
Kiitos, arvostan kaikkia kommentteja sillä minua TODELLA häiritsee se kaikkitietävä asenne, mikä kyseisellä henkilöllä oli ja miten se vaikutti kriittisissä vaiheissa asioihin.

Ei niin että eräs henkilö ei olisi ollut tyly muutenkin, hänelläkin oli omat uskonsa joita ei saanut ronkkia eikä kysellä. Voi olla että siinä asiassa olisi tapahtunut niin muutenkin, (että ei voi kommunikoida).. no, joo.

Pitäisi luottaa siihen miten itse tuntee, mutta ongelmaksi tuleekin miten toinen tuntee ja miten joku toinen vaikkapa kanavoi.

Mitä Jumala teidän mielestänne tahtoo ja miten viestii teille?


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 10:06:01
Olenko minä jotenkin ollut Niron "valittujen listalla" vai miksi hänen vaikutuksensa on tuntunut niin vahvasti? Vai auttoiko hän mielestänne teitä todella, konkreettisesti? Muuttuiko jonkun elämä paremmaksi?

Ettei kukaan seurustelisi ennen kuin kaikilla on joku "kristusminä"? Miten tällainenkin on mahdollista? Jutussa oli monta omituista kohtaa. Kaduttaa tavallaan että kuuntelin ollenkaan..  :-* sama soulin ja erään toisen kanssa. Itse asiassa - parin kolmen muunkin kanavoijan kanssa yleensä vain riitaannuin!


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Aion - 15.01.2007 10:35:40
Loppujen lopuksi ihmsellä itsellään
on vapaa tahto
kuulla tai olla kuulematta,
ymmärtää tai olla ymmärtämättä. ;)

Siitä mitä joku toinen kertoo,
ihminen ottaa sen osan
joka hänelle sillä hetkellä tuntuu sopivalta.
Vasta myöhemmin tulee ehkä ymmärrys
loppuosasta tai siitä mitä tuli ymmärrettyä väärin,
omien ruusunpunaisten silmälasien lävitse.

Elikkä närkästys voi johtua siitä
kun tuli ymmärrettyä ¨väärin¨
jonkun viesti ja silloin on helpppo syyttää
jotakuta toista.

Närkästys voi johtua myös siitä
että tuli uskottua jotakuta liian sokeasti,
sillä meidän täytyisi oppia käyttämään myös
ja ennenkaikkea omaa arvostelukykyämme.

Kummassakin tapauksessa
se jolle olemme vihaisia,
onkin lopuksi oma itsemme. ::)

Maailmassa on paljon kanavoijia,
osa kanavoi puhtaasti,
osalla on häiriötekijöitä matkassa
vaikka tarkoitus olisikin vilpitön.
Tietysti myös huijareita voi olla mukana.

Useimmilla kanavoijista on kuitenkin vilpitön halu auttaa.
En olisi vihainen heille
vaan satsaisin omaan ymmärrykseeni
ja sen kehittämiseen.
Eikö olisi parasta jos saisi
omat taivaskanavansa auki
varsinkin suhteessa omaan elämäänsä,
ja sitä kautta myös muita auttaakseen?

Ymmärrän myös sen kuinka henkilö
joka on auttanut vilpittömästä sydämestään hyvää tarkoittaen
turhautuu uusien asioiden tiedustelemiseen
ja epäilyihin joita häneen kohdistetaan.
Jos keskustelu ei tunnu jatkuvan myönteisesti,
sen mielummin lopettaa.
Tässä en ota kantaa ¨ennustusten¨
toteutumiseen tai toteutumattomuuteen.
Kanavoijakin on ihminen,
erehtyväinen ja haavoittuvainen.

Mitä tulee oman totuutensa seuraamiseen,
esim. Amman ystävillä,
niin mielestäni on mielistelyä ja epärehellisyyttä itseä kohtaan
jos piilottelee asioita joihin uskoo tai hylkää ne sen vuoksi
että joku toinen (vaikka olisi läheinenkin ihminen)
niistä loukkaantuu.

Silloin on ihmissuhteessa vikaa
jos toisen pelot alistavat luopumaan
itselle tärkeistä asioista.
Kohtuus tulee tietysti säilyttää
maallisen ja henkisen elämän välillä,
mutta se ei voi olla sitä että
latistaa oman tasonsa
toisten ihmisten rajoittuneisuuden tähden.



Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 10:37:43
Minä vain ihmettelen tän koko Pohjolan valon olennaisuutta? Enköhän se ollut minä joka turhauduin, eikä arvon kanavoija.

ja mitä tapahtuisi jos egoni todella kuolisi? Jumalako lentäisi minuun sitten? Ja mitä sitten? Se varmaan on se "aukeaminen" mutta en ymmärrä mitä pitää vielä tehdä? Meditoida? Rukoilla? Mikä muuttuu?

Mitä sitten tapahtuisi jos todella henkistyttäisiin ja niin edelleen, en millään pysty käsittämään tätä juttua.

Siis voin ymmärtää että on korkeampia ulottuvuuksia - mutta en näe miten työelämä, suhteet tms muuttuisivat siitä että tiedostaa tämän? Ja missä tämä näkyy paitsi henkisillä palstoilla ja tilaisuuksissa?


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Aion - 15.01.2007 10:38:40
Pohjolan valosta ja egon kulemasta voisi aloittaa omat topicit
koska aihepiiri on niin laaja...


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 10:40:33
Ei, puhutaan tässä samassa nyt tästä.

Pohjolan valo lienee joku "henkistyminen"=egon kuolema.

Minulle asia on alkanut alkuinnostuksen jälkeen tuntua vastenmieliseltä ja väkinäiseltä, kun esim Niron mielestä "väkinäistä" on jos toivoo rakastettua. En todella siis käsitä, myönnetään.

Erityisesti se kun hänen mielestään olen välillä jo "valaistumassa" ja välillä "ei voida kertoa kaikkea".

Joku jossain "Jumala"? siis tietää jotain mitä meille ei kerrota, miksi? 


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Aion - 15.01.2007 10:41:08
Ehkä turhauduit
koska kukaan toinen kuin sinä itse
ei voi kertoa sinulle
sitä tietoa jota etsit.

Sitä kutsutaan itseoivallukseksi. :)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 10:42:29
Luulenpa että jotta saisin todella vastaukset, pitäisi valaistua 100%, mutta sitä ennen, joku muu väittää jo tietävänsä mitä Jumala sanoo.

Näitä kanavoijia tulee mieleen viisi joita tiedän. Joista on tällä palstalla vieraillut 2-3.

En tiedä, joko he eivät tiedä eksakteja vastauksia tai leikkivät ylempää.


Voin antaa esimerkin: Kysyn, no koska jokin asia tapahtuu?

Vastaus: Sitä ei teille ihan vielä voida kertoa, mutta kohta.


Tai, kysymys; Jos Luoja tietää tämän ja tämän, miksei kerro?

Vastaus: Tyhjää..

Miksi? Onko tämä uskottavaa. Minä uskoisin jos jokin asia todella toteutuisi-- muuten tämä on--


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Aion - 15.01.2007 10:46:00
Pikavastaukset,
miten asiat itse ymmärrän:

Pohjolan valo
on iso asia
johon me kaikki kuulumme,
sinäkin kysymyksinesi.

Valo tulee Pohjolasta
- tällä on paljon henkisiä ihmisiä
jotka yhteistuumin kohottavat
maapallon värähtelytasoa.
Monilla eri tavoilla työskennellen.
Ihan vain arkisissa toimistoissakin
sitä Pohjolan valoa taotaan.  :smitten:

Me kaikki olemme pohjolan valoja.

Egon kuolema onkin sitten asia erikseen,
mutta mitä enemmän egon kanssa
pääsee tasapainoon,
ts. henkinen minä hallitsee
eivätkä alemmat tuntemukset ja vallanhalu jyllää,
sitä enemmän Pohjolan valot loistavat!


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 10:47:19
Puhun ehkä sitten kaikkitietävyydestä.

Jos joku väittää kanavoivansa Jumalaa, miksei voi antaa yksinkertaisiin kysymyksiin selkeitä vastauksia?

Pohjolan valo ei ole minulle sydämen asia, valitettavasti. Haluan kysyä kanavoijilta mitä konkreettista he tietävät.

Loukkaako se nimenomaan heidän EGOAAN että ei ole tietoa antaa?

Eikö teillä ole 1000 kysymystä joihin haluaisitte vastauksen, kun on oikein Jumalan kanavia tarjolla? 

Vai onko se Jumalalle tyypillistä että pitää vain .. uskoa? (jotain)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Aion - 15.01.2007 10:56:42
On turha odottaa tarkkoja vastauksia
kaikkiin kysymyksiinsä
kanavoijilta tai selvännäkijöiltä.

Ensinnäkin,kaikki eivät näe kaikkea.
jokaisella selvännäkijällä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Toiseksi, aika on hankala käsite,
koska se on spiraalinmuotoinen
ja siinä on eräänlaisia aika-aukkoja,madonreikiä.
Käytännön tasolla asia, jonka näkee tapahtuvaksi,
saattaa muuttua ajastuksessa nopeammaksi tai hitaammaksi.
Samalla aika yleisellä tasolla voikin toimia
jonkun muun asian suhteen toisin päin.
Tähän liittyy ihmisen vapaa tahto ja valinnat,
jotka ovat eräänlaisia reittejä joissa on
monenlaisia sivupolkuja ja yhtymäkohtia.
Tämän vuoksi aikaennustukset ja lopputuloksetkin saattavat muuttua.

Tarkoituksensa on myös sillä että
sinut on itse jätetty pohtimaanratkaisujasi ja tulevaisuuttasi.
kaikkea ei ole hyvä tietää etukäteen.
Ja kaikkea ei edes pysty käsittämään etukäteen.

Tämä pohdinta kuljettaa sinua eteenpäin
kohti valaistusta. ;)

----
Kaikkitietävyys tietysti ärsyttää vastaanottajien egoa.
Oli tämä kuva kanavoijasta sitten totta tai kuulijan egosta johtuvaa.
Liian kaikkitietävä rooli pönkittää kanavoijan egoa,
sillä hänkin on vain ihminen. ;)

Käsittääkseni vilpitön usko Luojaan
on avainasia.
Se ei tarkoita sokeaa uskoa ¨profeettoihin¨. ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: kooky - 15.01.2007 11:14:04
Muuten miksi Valo tulee Pohjolasta?  ::)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 12:53:08
1) MIKSI Luojan kanavalta ei voisi saada eksaktia vastausta asioihin, kun tämä kuitenkin sanoo kovin eksaktisti, että miten sielut ovat jakaantuneet ja niin edelleen? Miksei muuta voi saada tietää tarkkaan, mikäli se nyt on totta? Kaarina on ainakin ollut hyvä luikertelemaan jotain takaporttia vasempaan, kun kysymykset tarkentuvat.

2) Haluaisin ennen kaikkea selvittää sen mitä MINÄ haluan loppuelämältä - EI työnantaja, firma, lapsi, suku, exät ja miljoona muu tekijää. Mutta se on sitten kuulema "vain egoa" eli minua, minää ei saisi olla olemassa ja toivomassa, se on jotain "alempaa".

Tyhjältä minusta tuntuu tuollainen pelkkä henkimaailmassa oleilu (ei ole sinne mitään kontaktia ja ehkä parempi niin).

3) Mitä jos  kanavoija vain elää toivemaailmassa? Miten harmaa arki muuttuu tuollaisista suitsutuksista.

4) En pidä kanavoijaa uskottavana ja kaikkitietävänä, ellei osaa sanoa jotain konkreettista ja oikeasti tapahtuvaa, mitä minä pidän tärkeänä.

"Toiseksi, aika on hankala käsite,
koska se on spiraalinmuotoinen
ja siinä on eräänlaisia aika-aukkoja,madonreikiä.
Käytännön tasolla asia, jonka näkee tapahtuvaksi,
saattaa muuttua ajastuksessa nopeammaksi tai hitaammaksi.
Samalla aika yleisellä tasolla voikin toimia
jonkun muun asian suhteen toisin päin."

Voit sanoa noin mutta käytäntö minusta mieluummin pidentää kaikkea, kuin että asiat olisi "aivan kohta".

Week of January 15, 2007: Discovering the real issue at hand in a situation that has been bothering you could be your challenge on Monday. Mercury enters Aquarius and your house of the mind, and your perception should increase by 100 percent. You should be able to discern the true motivations of anyone you are having problems with.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Aion - 15.01.2007 13:07:03
Sanotaan että Suomeen olisi syntynyt
runsaasti varhaisen Lemurian asukkaita.
Jotkut jopa väittävät että
alkumanner olisi ollut
¨Kalevan kankahilla¨.

Tiedä sitten tuota historiapuolta,
mutta Suomessa on hyvin vahvat ja puhtaat energiat
maaperässä, ilmassa ja vedessä
sekä paljon ihmisiä
jotka ovat henkisesti pitkällä
joko tietämättään tai tietoisesti eteenpäin pyrkien.

Tuleva aika näyttänee
miten valo aidosti ilmenee.
Siksi se ei jää ylemmille tasoille
nähtäväksi vain harvoille valituille.

Odotetaan
ja työskennellään
valotyötä.

 :smitten: :smitten:
---------------------------

Aika pitenee
jos ei ole valmis
menemään eteenpäin.
Niin kauan se kertaantuu
yhä uudelleen
kunnes yksilö on valmis ottamaan
askeleen eteenpäin
ja vastuun omasta elämästään,
tunteistaan, ajatuksistaan.

Mihin tarvitset eksaktia tietoa tulevasta?
Se tulee vasta elämällä,
ei pelkäämällä elämää.

Vain sinä itse tiedät mitä haluat loppuelämältä. :)




Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Pikkusisko - 15.01.2007 13:22:50
hmmm... mielestäni SA tekee oivia kysymyksiä, jotka ovat todellisia, eivät luikertele jossain tietämättömyyden sanahelinässä. Olen täysin samoilla linjoilla kanssasi SA...


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Lari - 15.01.2007 13:39:53
Kiva määrä kysymyksiä  :)

Jos vaikka Yhdestä alottaisi  :D
Lainaus SA
Myös kun vakavissani kysyin, miten aikojen alussa sielut on taivaassa jaettu, tähän ei tullut mitään selvää vastausta. "Alkusielu on jakaantunut x määrään sieluja, olette polariteetteja, kyllä se kaikki on totta mitä minä sanon, usko vaan; teille ei voidakaan vielä kertoilla kaikkea, mutta kun Luoja alkaa puhua siinä ja siinä ja te kaikki alatte kohota.."

Itse ajattelen tätäkin chakrojen kautta koksa se on itselleni jotenkin helpompi. On olemassa chakra joka pitäisi avata itsesi sisällä tieto mitä oikeasti ykseys on ja myöhemmin miten sitä voidaan palvella ns."taikatemput".

Vaikka itselläni se chkara ei olekkaan auki ajattelen että tämä on kuitenkin tosi. Riippuen tietenkin miten taitojaan kehittää, mutta ihminen voi tuntea energiakentät jokaisesta yksilöidystä ihmisestä, myös hänen silmiään voi käyttää, voi tuntea kuten toinen tunee ja paljon muuta. Eli olemme jakautunut niin moneen osaan kuin meitä ihmisiä maanpäällä on. Tietenkin jos ajattelee että toisen ihmisen "tunteminen" mitä taitoa ikinä käyttääkään, on jotakin muuta kuin Yksi, silloin se on taikatemppu. Taikatemput on illuusiota/huiputtamista. Ihan miten vain  :)
paitewei, Minäsi lukee tämän  ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Lari - 15.01.2007 14:16:19
1) MIKSI Luojan kanavalta ei voisi saada eksaktia vastausta asioihin,

2) Haluaisin ennen kaikkea selvittää sen mitä MINÄ haluan loppuelämältä

4) En pidä kanavoijaa uskottavana ja kaikkitietävänä,

1 ja 2. Mielestäni tulevasta ei voikkaan saada eksakstia tietoa, kun jokaisella on vapaa tahto. Kukaan toinen ei voi päättää mitä työtä joku toinen tekee, kuinka monta lasta kasvattaa vai laittaako hanskat tiskiin, ryöstää pankin ja hyppää sillalta alas. Tehkää sitä mikä tuntuu itseltänne hyvältä ja tehkää se rakkaudella, jolloin energia virtaa ja luotte elämää.

4. En minäkään pidä  :)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 14:26:00
Kuitenkin luvataan tietyt asiat vaikka 10x meilissä eikä sanota koska.  ;) Miksi moinen megamissio muuttaa kaikki ja silti kaikki jää ilmaan.

---miksi sydämeni olisi 2005 kehoittanut tekemään toisin kuin hän sanoo?


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Avuerdayes - 15.01.2007 14:33:36
Heipsan!

Tämä ketju herätti paljon juttuja joita olen itse käynyt ja käymässä läpi.
Esitänpä muutamia pohdintojen tuloksia joita olen itselleni parhaaksi havainnut.

1) Jos jokin (kanavoija, kanavointi, parantaja) herättää ärtymystä, niin todennäköisesti olen tekemisissä asian kanssa jonka tulisi herättää minut etsimään oma totuuteni asiasta. Olen huomannut, että hyvin pieni joukko ns. uuden ajan tietäjiä, parantajia vastaa minun vaatimaan totuuteen ja puhtauteen. Suurin osa näistä ihmisistä kanavoi omaa egoaan tai astraalin hörhöjä. Mutta näiden kaikkien kokemusten tarkoituksena on ollut herättää minun oma erottelukykyni, etten enää muiden totuuksiin nojaisi ja heille vastuuta siirtäisi. Joten nämäkin opettajat ovat olleet suuremmoisia minun oman itseni kanavoinnin opettajia.

2) Kaikki tieto on ollut aina olemassa. Kurkistakaapa vaikka Swedenborgin kirjoituksia siitä kuinka taivas, maa ja helvetti rakentuvat. Hän syntyi 1600-luvun lopulla ja kirjoitti valtavasti kanavoitua tietoa 1700-luvulla. Hän oli ruotsalaisen piispan poika. Oliko hän jo Pohjolan Valo? Tuliko silloin jo uusi henkinen herääminen? Toistammeko me vain itseämme?

Kuinka moni meistä luottaa siihen tietoon mitä OMA sydän sanoo?
Kuinka moni meistä halajaa sellaista jota joku toinen lupaa?
Ja kumpikohan näistä on aidonpaa ja kumpaa pystymme tässä joka päiväisessä elämässä elämään rakkaudella JUURI NYT todeksi?

Nämä ovat asioita joiden kanssa painin.

Että silleen

Hyvää jatkoa kaikille toivotellen
Avuerdayes


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 14:39:17
Miten itse koitte Kaarinan? Oliko juttu ymmärrettävää ja uskottavaa?

Tietääkö hän mitä Jumala tahtoo, vai kuunteletteko aina itseänne eikä ketään kanavia?


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Lari - 15.01.2007 14:58:50
1) Jos jokin (kanavoija, kanavointi, parantaja) herättää ärtymystä, niin todennäköisesti olen tekemisissä asian kanssa jonka tulisi herättää minut etsimään oma totuuteni asiasta.
... Mutta näiden kaikkien kokemusten tarkoituksena on ollut herättää minun oma erottelukykyni, etten enää muiden totuuksiin nojaisi ja heille vastuuta siirtäisi. Joten nämäkin opettajat ovat olleet suuremmoisia minun oman itseni kanavoinnin opettajia.
Itse tavallaan tykkään Matrix elokuvasta, jossa tämä hörhöys on piiloitettu toimintaan. Yhtäläisyyksiä löytyy vaikka kuinka.

Kanavoija voisi olla messias joka sanoo mitä sinun pitää kuulla, joka ei ole välttämättä totuus. Universali rakkaus chakraan työnnettiin se latauskaapeli siirtotuolissa. Monitorissa vilisevät numerot vaihtuvat havaittavaksi kuvaksi (kolmas silmä+jotain muuta), kuka tahansa voi olla kuka tahansa, kotisängyllä maatessasi voit olla kahdessa maailmassa yhtäaikaa toimien siellä niin että haistat kukan tuoksun tai vaikka juokset niin kovaa että paitasi kastuu maatessasi.

Jotta tähän ei kukaan meistä säntäisi suinpäin unohtaen sitä todellisuutta mitä itse oikeasti tässä luomme, asioita pitäisi kertoa varoen. Oli se sitten teko tai chakran avautuminen, pitää niiden avautua omalla painollaan, jotta järki päässä pysyisi.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 15.01.2007 15:10:23
Myös kun puhutaan sydämen äänestä, miksi sydämeni olisi 2005 kehoittanut tekemään toisin kuin hän sanoo?

Miksi siis et kuuntelisi ennemmin sydämesi ääntä? Kuuntele sitä aina ennemmin kuin ketään muuta.  :smitten: :angel:

Jokaisella on oikeus olla sitä mitä on. Niin sinulla kuin Kaarinallakin.  :smitten: :angel: Toisten arvostelu, syyttely ja tuomitseminen ei johda mihinkään...


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: astraali - 15.01.2007 18:50:59
Minä jäin myös pohtimaan sitä, miksi niitä todellisia vastauksia haetaan muualta kuin itsestään? Jokainen meistä toteuttaa sitä omaa suunnitelmaansa -kuten Rakkauden valo tuossa viisaasti sanoikin.

Koen myös niin, ettei se sama totuus sovi meille kaikille. Jokaisella on on tapansa ottaa vastaan tietoa, pääasia että se tuntuu itsestään hyvälle.

Siinä olen samaa mieltä ^Soul´s Adventure^:n kanssa, että minunkin on vaikea hyväksyä itsensä korostamista näissä asioissa. Juuri sitä, että "näet sitten..." tai "kyllä sinäkin vielä joskus ymmärrät". Minusta se on toisen ihmisen aliarvioimista.
Miksi asetelman täytyy olla antaja versus vastaanottaja? Kanavointi tilanteessahan kaikki osapuolet saavat.

Uskon myös että kanavoija saa juuri sen tiedon, jonka täytyy sieltä tulla. Vastaus voisi olla: en voi juuri nyt vastata, koska se on oman sielunsuunnitelmasi mukaista. Mutta ei kanavoinnissa ole tarkoitus jättää kysyjää "tyhjän päälle". Kyllä sieltä sellainen ohje olisi tultava, joka auttaa ihmistä eteenpäin jollain tasolla. Minusta kanavointi tilanteesta pitää jäädä hyvä ja levollinen mieli kaikille. En ymmärrä muunlaista kanavointia.
Toki se saatu tieto voi jättää hämmentyneeksi mutta sen pitää olla positiivista.



Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Julietta - 15.01.2007 18:53:32
"1) MIKSI Luojan kanavalta ei voisi saada eksaktia vastausta asioihin, kun tämä kuitenkin sanoo kovin eksaktisti, että miten sielut ovat jakaantuneet ja niin edelleen? Miksei muuta voi saada tietää tarkkaan, mikäli se nyt on totta? Kaarina on ainakin ollut hyvä luikertelemaan jotain takaporttia vasempaan, kun kysymykset tarkentuvat."

Joo minäkin haluaisin bongata kanavoijan, joka kertoo eksaktisti tulevaisuudestani kaiken. Ja maailmankaikkeuden salat siinä samalla.

"2) Haluaisin ennen kaikkea selvittää sen mitä MINÄ haluan loppuelämältä - EI työnantaja, firma, lapsi, suku, exät ja miljoona muu tekijää. Mutta se on sitten kuulema "vain egoa" eli minua, minää ei saisi olla olemassa ja toivomassa, se on jotain "alempaa"."

Onko tässä itseironiaa? HALUAN tietää mitä HALUAN? Buddha opetti, että juuri tuo haluaminen pitää kiinni samsaran pyörässä eli tässä maallisessa vaelluksessa.
Harvoin elämä ylipäätään on niin selkeää, että jotakin tiettyä asiaa osataan haluta, se myös saadaan ja sen avulla vieläpä tullaan onnelliseksi.

"3) Mitä jos  kanavoija vain elää toivemaailmassa? Miten harmaa arki muuttuu tuollaisista suitsutuksista."

Tietysti kanavoija voi elää omissa sfääreissään (en tunne ko. Kaarinaa). Ja iltapäivälehtien horoskoopitkin voivat vaikuttaa elämääsi, jos lujasti uskot niihin.

"4) En pidä kanavoijaa uskottavana ja kaikkitietävänä, ellei osaa sanoa jotain konkreettista ja oikeasti tapahtuvaa, mitä minä pidän tärkeänä."

En suosittele pitämään ketään kanavoijaa 'uskottavana ja kaikkitietävänä'. Huomaatko, että yrität nyt sysätä vastuun omasta elämästäsi kyseiselle Kaarinalle.

Lisäksi Aion kirjoitti:
"Toiseksi, aika on hankala käsite,
koska se on spiraalinmuotoinen
ja siinä on eräänlaisia aika-aukkoja,madonreikiä.
Käytännön tasolla asia, jonka näkee tapahtuvaksi,
saattaa muuttua ajastuksessa nopeammaksi tai hitaammaksi.
Samalla aika yleisellä tasolla voikin toimia
jonkun muun asian suhteen toisin päin."

Hyvin sanottu.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 18:54:40
Ahaa, no tuo oli nätti vastaus, fiksumpi. "Vastaus ei voi tulla koska se ei ole sielunsuunnitelmasi mukaista". No uskon tuon kun ei ole parempaakaan.

Siksi minä vain tästä kun kanavoijat korostaa kanavointia. Ja omaa maailmankuvaansa ratkaisuna muille. Ja kun joku alkaa hipoa sitä tasoa että tässä Jumala jo puhuu, niin hmm...  :-* :angel:

Muut korostaa muuta, vaikkapa markkinointia, heh.

Koettikos Julietta olla viisas.. korostus oli kohdassa "ego", muuten, ja että äärikanavoijien mielestä pitäisi tappaa se ego ja haluta vain Jumalaa. Jonka pitäisi ilmaantua heti sitten korvaamaan tyhjjiö, eli tavallaan luodaan sellainen imuri, joka huuveroi Luojaa..  :2funny:

No, joka tapauksessa, elämässäni on vaiheita jolloin nk korkeampi tieto vetää enemmän, joskus vähemmän. Keholle/ Kaarinalle tuntui tulevan jokin "katkos" kyvyssä vastailla niin täydellisesti, kuin toisaalta uskoo kykenevänsä. Sama soulilla..  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: astraali - 15.01.2007 19:01:28
Ahaa, no tuo oli nätti vastaus, fiksumpi. "Vastaus ei voi tulla koska se ei ole sielunsuunnitelmasi mukaista".

Siksi minä vain tästä kun kanavoijat korostaa kanavointia. Ja omaa maailmankuvaansa ratkaisuna muille. Ja kun joku alkaa hipoa sitä tasoa että tässä Jumala jo puhuu, niin hmm...  :-* :angel:

Muut korostaa muuta, vaikkapa markkinointia, heh.

Rehellisesti olen sitä mieltä, että todellinen puhdas kanava ei koskaan korosta itseään vaan toimii välineenä puhtaassa rakkaudessa. Sama pätee kirjallisuuteen/musiikkiin tai ihan mihin tahansa. Kanavan ei pitäisi korostaa omaa merkitystään siinä vaan keskittyä itse sanomaan.
Oikea sanoma tulee aina rakkaudesta ja valosta ja se on aina positiivinen ja kannustava.Toki myös opastava ja ohjeistava mutta aina rakkaudella annettu. Jos sieltä tulee jotain muuta, alkaisin epäillä kanavan puhtautta ja tarkoitusperiä.
Joskus kanavoija sotkee sanomaan oman egonsa, jolloin viestikin värittyy.

Luota vain puhtaaseen kanavaan. Tunnet sen sydämessäsi.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 19:06:27
Rakkaus, rakkaus, pitäis tulla tietoo kans. :tickedoff: ;)

Mitä siis päättelen siitä jos kanavoija sanoo, "kuuntele sydäntäsi mutta tee päinvastoin kuin aiot".

Sydämeni mukaan olisin aikanaan tehnyt toisella tavalla. Se tässä varmaan aiheutti eniten ristiriitaa, että kanavoija väittää tietävänsä mitä tehdä, ja kuitenkin se oli päinvastoin sen kanssa mitä TUNNEN sydämessä. No, tuo tunne oli sitten kuulema "egon" tason tunnetta, vaikka minusta se oli rakkaus+sielu.

Ja tästä kun tarpeeksi väännetään, niin johan menee välit.  :2funny: ;D Ja taas ratkaisuna on sama, "sydän" ja "sisäinen". Kun koko ajan sanotaan, "olen puhdas Jumalan kanava" "tiedän mitä tapahtuu mutten kerro" "taas egosi puhuu". Olen siis tehnyt toisin kuin "sydän" sanoi jossain vaiheessa, kuuntelin järkeä. Mitä nyt tapahtuisi jos alkaisi  "sydämelliseksi".. sorry tämä spekulatiivisuus.. 


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: astraali - 15.01.2007 19:10:46
Rakkaus, rakkaus, pitäis tulla tietoo kans. :tickedoff: ;)
Kyllähän sitä tietoa tuleekin... Ehkä minulla on sitten vain positiivisia kokemuksia kanavoinneista, koska minusta se tarkoittaa juuri tiedon saantia... Tai sanotaanko, että oikeanlaisen tiedon saantia.  ;)

Kanavoijat näkevät juuri ne asiat, jotka sinun pitää juuri ko. hetkellä tietää. Joskus se tieto ei ole kovin pikkutarkkaa, koska henkimaailman mielestä se saattaa olla epärelevanttia tms.

Oletko itse yrittänyt kanavoida esim. heilurilla? Itse saisit sieltä kaikkein parhaat vastaukset juuri sinulle itsellesi.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Sister of Night - 15.01.2007 19:11:52
1) MIKSI Luojan kanavalta ei voisi saada eksaktia vastausta asioihin, kun tämä kuitenkin sanoo kovin eksaktisti, että miten sielut ovat jakaantuneet ja niin edelleen? Miksei muuta voi saada tietää tarkkaan, mikäli se nyt on totta? Kaarina on ainakin ollut hyvä luikertelemaan jotain takaporttia vasempaan, kun kysymykset tarkentuvat.

2) Haluaisin ennen kaikkea selvittää sen mitä MINÄ haluan loppuelämältä - EI työnantaja, firma, lapsi, suku, exät ja miljoona muu tekijää. Mutta se on sitten kuulema "vain egoa" eli minua, minää ei saisi olla olemassa ja toivomassa, se on jotain "alempaa".

Tässä muutama mun mielipide;

1. Mun mielestä on hieman eri asia saada eksakteja vastauksia vaikkapa sielujen jakautumisesta tai sitten siitä, mitä minulle tapahtuu vaikkapa ensi viikolla. Kyllähän tuo kaikki henkinen tieto (niinkuin muutkin menneet tapahtumat) ovat tallentuneet aikakirjoihin, joihin jokainen hyvä näkijä pääsee käsiksi.

Tuleviin tapahtumiin vaikuttaa kuitenkin aina vapaa tahto...ja muutenkin...AIKA on hyvin suhteellinen käsite. Jo yksistään sen takia on mun näkemyksen mukaan lähes mahdotonta antaa kovin tarkkoja aikatietoja tai muuta tulevaisuuteen liittyen. 

2. Minun mielestä tuo kuulostaa vähän...omituiselta ;). Miten kukaan muu kuin sinä itse, olkoon sitten näkijä tai ei, voisi vastata sinulle että mitä sinä haluat loppuelämältäsi.

Tai oikeastaan, mun mielestä jos on yhtään moraalinen näkijä, niin ei edes vastaa tuohon kysymykseen. Koska sehän nyt on ihan jokaisen perusduuni täällä selvittää itse.  :D

Mutta siis niin...ei kenenkään näkijän sanoihin nyt tietenkään voi mielestäni nojata kuin kallioon. He voivat toki auttaa (ja ovat minuakin auttaneet) monella vaikealla hetkellä, mutta aina on minun näkijäystäväni kuitenkin sanonut nauraen, että "ihan turhaan kieli pitkällä odotat, että sanoisin sinulle mitä sinun pitää tässä tilanteessa tehdä, koska se sinun pitää päättää itse)  ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 19:12:49
Periaatteessa olen kokeillut heiluriakin kesälle 2005, mutta asiat eivät tapahtuneet silloin kuten heiluri sanoi ja kysyin monen monta kertaa.

Siitä on siis 1.5 v-.

Niin no siis kun "minä" vajoan aina toimimaan "egon" tasolla ja meidänhän pitäisi olla niin henkisiä, että on vain Luojan tahto enää toimimassa ja muu on pohjasakkaa.. :D

Ja periaatteessa, kyllä, jos joku sanoo että jotain tapahtuu ja sanoo sen kymmenen kertaa, niin eikös hänellä ole joku haju että milloin! Yhtä hyvin voi olla sanomatta niin painokkaasti.  :-* Ei kai se ajankohta ole mikään Big Deal niin isolle tyypille kuin Jumala.  :2funny: :2funny:  :D Vain se puuttuu..  :knuppel2:

Miksi olisi mitenkään helpompi sanoa mitä tapahtuu, kuin että koska? Miksi Jumala ei tietäisi tai kertoisi? Tuntuu tekosyyltä kaikki - ehkei kukaan vaan tiedä.

In suspense.

Jos egon saisi kokonaan pois.. alkaisiko sitten tietää kaiken!   ???


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 19:36:52
Keskity vaikka siihen ajatukseen, että "minussa oleva jumaluus vastaa nyt tähän kysymykseen" ja kerro; miksi tuleva on jonkun aikakirjan tai Luojan tai enkelin hallinnassa ja aikaa ei ole ja avaruutta voi taivuttaa, mutta ihminen ei saa tietää?

Itse asiassa, selvänäkijä saa, jos on hyvä sellainen. Sawotar kai omaa k.o. kykyä. Mutta tässä tullaan ilmeisesti taas siihen suohon, että näkijät voivat puhella ristiin.

Niin kun tämä proggis on nyt jätetty meille, ei kanavoijalle. Jossain se tieto luuraa.

Oliko yksi tekosyy se, että tulevassa tapahtuu "pahaakin" ja ihmisen ei ole hyvä tietää. Toinen tekosyy, mitä tässä sitten elää jos kaiken tietäisi..

Ja Julietta en sysännyt vastuuta elämästäni kellekään, vaan että kanavoija vastaisi OMISTA ennusteluistaan loppuun asti salailematta "suurta tietoa".

Tähän yhteyteen tuli mieleen ihana ajatus; sama fiilis kuin minulla eräässä unessa joulukuussa; voiko MENNYTTÄ samalla käsitellä niin että kaikki pahat ja vinoutuneet asiat poistetaan, ihmisten pahaa karmaa toisilleen luomat teot ja sanat, ja aloittaa jossain kohtaa tulevassa paremmalta tasolta! Poistetaan nyt pahat teotkin aikakirjoista samalla kuin ego, eikö niin!


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Sister of Night - 15.01.2007 20:03:45
Miksi olisi mitenkään helpompi sanoa mitä tapahtuu, kuin että koska? Miksi Jumala ei tietäisi tai kertoisi? Tuntuu tekosyyltä kaikki - ehkei kukaan vaan tiedä.

Niin..no tässä vaiheessa tulee sitten varmaankin nuo uskonnolliset näkemyserot mukaan kuvioihin..

Mutta itse en usko että on siinä mielessä jotain "Jumalaa" joka tuolla ohjaa meidän tekemisiä ja päättää pikku pelinappuloidensa tekemisistä ja tulevaisuudesta.

Enkä myöskään koe, että näkijät saisivat nuo vastauksensa suoraan "Jumalan aivoituksista". Sinua itseäsihän (tasolla tai toisella) hekin aina kuitenkin tietyllä tapaa lukevat.

Ja siis kaikkia asioitahan ei ole tarkoitettu meidän tiedettäviksi näkijöiden välityksellä, vaan nimenomaan itse selvitettäväksi.  ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 20:12:02
Okei sivuutetaan tää Jumala tästä sitten. Miten saa suoraa tietoa tulevasta!? Jos kuitenkin tiedän sen 5 vuoden kuluttua mitä sitten tapahtuu, miksei jo nyt?  ::)

Luulin että egon pitää ensin kuolla ja jumalviisauden tulla eloon.  :smiley6600:

Week of January 15, 2007: Discovering the real issue at hand in a situation that has been bothering you could be your challenge on Monday. Mercury enters Aquarius and your house of the mind, and your perception should increase by 100 percent. You should be able to discern the true motivations of anyone you are having problems with.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Sister of Night - 15.01.2007 20:34:27
No itse olen varmaan siinä mielessä huono vastaamaan, koska en kuitenkaan ole näkijä..mutta on tietty jotain omakohtaisiakin kokemuksia tuolta saralta..

Joten tässä nyt asia mun näkökulmasta..

Meidän elämän "suunnitelma" jonka siis olemme itse ennen tänne putkahtamista itsellemme suunnitelleet, on itseasiassa luettavissa hyvinkin monesta paikasta.

Sen voi nähdä esim käden viivoista (jotka jännä kyllä, muuttuvat ajan mukana. Se juuri hienosti osoittaa sen, että meillä on kuitenkin vapaa tahto,)astro-kartasta (Ap-kartat)tai sitten vaikka selvänäöllä. Tietenkin riippuu kai näkemisen tavasta, että kuinka laajasti ja yksityiskohtaisesti tulevaisuutta sitten voi tiirata.

Minun selvänäkijä-ystäväni kommunikoi esimerkiksi minulle katsoessaan minun oppaiden kanssa. Lisäksi hän näkee omat toiveeni ja haluni yms. aurastani.

Itse en usko siihen, että pitäis elää jotenkin Buddhana vuoren huipulla saadakseen "kyvyn" katsoa tulevaan. Kyllä tämä näkijäystäväni esimerkiksi on ihan lihaa ja verta oleva ihminen kaikkine vikoineen. Mutta tietty elämäntavat hänellä on kunnossa, ja säännöllinen meditointi ja muut hengelliset "aktiviteetit" pitää oikeassa vireessä.  ;)

Itselleni nuo tulevan jutut on auenneet silleen pikkuhiljaa. Tällä hetkellä tärkein ja luotettavin oma apuvälineeni on Tarotit. Mutta jännästi nekin usein vaan sitten "varmistaa" sen, mitä olen tavallaan sisimmässäni tuntenut, mutta en ole siihen osannut tai uskaltanut luottaa.

En nyt ehkä puhuisi egon kuolemasta, mutta kyllä se tietty jollain tavalla pitää osata rauhoittaa kun tulkintoja tekee, koska muuten voi mennä metsään ja rytisten.

Ja yllätys yllätys -ainakin omalla kohdallani on paljon helpompi tehdä tulkintaa ventovieraalle kuin itselleni.  ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 20:37:19
Ok, kiinnostavaa.

Minulla oli siis tällainen kanavoija-selvänäkijä ystävä eräiden palstalaisten lisäksi, mutta hänkin kanavoi aina jotain globaaleja muutoksia ja henkistymisiä sitten joskus, eikä yksilöiden asioita.

Minun pitäisi siis löytää luotto-näkijä.. kunhan ei mee maksut luotolle.. no ei. Olen kysellyt itse asiassa jo niin monta kertaa ja aina vastaukset ovat ristiriidassa. Tai heittävät vuosilla. Periaatteessa olisi paras jos itse pääsisi sille tasolle. Ja yhtaikaa kai ajattelen että ei minusta selvänäköistä. Mutta miksi ei? Jos samalla kanavoisi kaksoisliekkiään tai korkeampaa minäänsä ja yhtaikaa selvänäköisesti tietäisi, eipä tosiaan muita viisaita vaivaisi.

Vai auttaako se että näkijä todella tuntee sinut?

Luulen että minulla on summittainen, ei niin selvärajainen suunnitelma.  8) :smitten:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Sister of Night - 15.01.2007 20:48:28
No se on kyllä ihan totta, että kun näkijälle menee, niin eipä siinä kyllä kiinnosta mitään globaaleja muutoksia ja universumin henkistymistä kuunnella. Kun on kuitenkin ne omat henkilökohtaiset syynsä miksi sinne näkijän puheille on mennyt.

Tuon minun näkijän kanssa meillä on niin, että ollaan silleen harvakseen yhteydessä (hän asuu eri kaupungissa kuin minä) ja pidetään yhteyttä lähinnä sähköpostilla. Aika paljon yleensä jutut pyörii näissä henkisissä asioissa, energioissa ja silleen..ei niinkään henk. koht. asioissa.

Sitten aina kun nähdään, niin me nähdään yleensä juuri noiden henkimaailman juttujen takia (meditaatiopiirissä tms) eli hän ei siinä mielessä tiedä henkilökohtaisen elämäni käänteitä, koska niistä emme juuri puhu.

 Mutta kyllä hänkin on mulle sanonut, että se on hänelle helpompaa jos on vieras, tai ihminen jonka kanssa ei ole kokoajan tekemisissä, koska silloin pystyy olemaan jotenkin tarkempi.

Ymmärrän kyllä täysin. Kun tein ekaa kertaa Tarot -tulkintaa hyvälle ystävälleni, niin ei siitä meinannut tulla mitään. Jokaisen jutun kohdalla kävin itse järjellä miettimään, että "okei..liittyyköhän tämä asia siihen ja siihen" ja siinä vaiheessa kun se järki tuli mukaan kuvoihin, niin metsään mentiin.  :2funny:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 20:57:11
Tarvitsen uuden henkisen ystävän sitten varmaan. Kaarina oli ehdolla sellaiseksi, mutta liian usein tulee riita. Harmi. Samoin kävi sen toisen kanssa. Paikka olisi vapaa..  :angel: Kolme noita on ollut (siis selvänäkijä/kanavoijaystäviä) ja yhä useammin, myös miesystävällä aavistuksia ja ounasteluja.  :2funny: Ja kyllä minua universumikin (ulkoinen) kiinnosti aikansa varsinkin 2002 - 2003. Hurja nuoruus..

(http://amazing-space.stsci.edu/resources/explorations/galaxies-galore/graphics/m100pic.gif)

<<< mitä tuolle taas tapahtuukaan.. palaako yhdeksi pisteeksi..


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Ikitosi - 15.01.2007 21:16:19
Aikaa ei ole sielun tasolla.
Tapahtumat voidaan nähdä ennalta, mutta niiden ajallisuuteen sijoittuminen, siis tässä maailmallisuudessa ilmeneminen, edellyttää aina sopivaa sieluntilaa, eli kausaliteettijärjestystä, joka tarkoittaa, että kehitysvaiheen täytyy olla sopiva ilmenemiselle. Mahdolliset ajankohdat voidaan kyllä nähdä yleistä syklisyyttä tarkastellen, mutta koska kehityksensä etenemiseen jokainen itsessänsä nimenomaisesti vapaalla tahdollaan vaikuttaa, voi tapahtua huomattavastikin nopeammin tai hitaammin, ihan miten pitkään sielusi haluaa 'tilannetta tarkkailla'.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.01.2007 21:23:04
Kerro lisää.  :-*


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Ikitosi - 15.01.2007 22:10:43
Käydessäni arvostetulla ja kuuluisalla ennustajalla, vuosia sitten, hän ihmetteli, että miksi
olen tullut hänen luokseen, kun itsekin tiedän jo kaiken.
Otaksun ihan saman tilanteen olevan kaikilla: meissä on jo kaikki tieto.
Kysymys kuuluukin; miten saamme sen käyttöömme...   :coolsmiley: ::) ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Julietta - 16.01.2007 00:05:49
MIKSI sinun juuri nyt pitäisi saada tietää tulevaisuutesi? Haastatko tässä jumalaa, Kaarinaa, omaa egoasi vai ketä/mitä?

Olen käynyt toistakymmentä kertaa näkijöllä, ja kaikki ovat nähneet lähinnä pieleen. Jos Kaarinasi ei näe haluamallasi tarkkuudella, niin so what. Käytä itse heiluria. Silläkin riskillä, ettei heiluri AINA näytä oikein.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.01.2007 12:02:00
Halusin tietää tietyt asiat ja niiden toteutumiset, joista juuri tämä Kaarina oli monta kertaa sanonut. Kai se jotain osoittaa, että näin ei ole tapahtunut ainakaan vuoden sisällä, ja jos en usko, hän ei puhu minulle.

Heiluriin en luottaisi juuri pätkääkään.

Niin ja aamulla tuli todella se olo, että ei tule tapahtumaan kuten Kaarina sanoi, ja se on ehkä paras niin. Että hän ei tiennytkään asioita oikein, enkä kokenut aikanaan kuten juuri hän sanoi. Hänhän lähti myös täältä, ja monista paikoista missä sai kritiikkiä.. 

Mietinpä vain siis kanavoijien motiivia ja tahoa jota kanavoidaan.

"Haastan" kai siinä mielessä Jumalaa, että jos egon kuoleman jälkeen Jumala  on meissä, niin eikö egoni ole tarpeeksi kuollut, kun en tunne tietäväni vielä kaikkea..  ;)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 16.01.2007 23:45:30
 ::)

Olet ihana! Sinulta ei jää kiveäkään kääntämättä,
vaikka itse luuraisit sen alla.

Sen sijaan jos väittäisit "tuntevasi tietäväsi" kaiken,
arvaisin sinun istuvan viheltelemässä sen
kiven päällä leppäkerttuna.

Tuosta Jumalan "haastamisesta" ja egon kuolemasta:
uskon (en tiedä) sinun olevan sekä haastaja että haastettava.

Lisäksi uskon egosi olevan yhtä kuolematon
kuin Hollywood-tähden (= * ) nimi kävelykadussa.

Hyviä hetkiä sinulle!

 :smitten:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.01.2007 06:18:59
Egoni kuolematon! No tuo jo hivelee minua .. heh heh..

Joka tapauksessa, miten niin olen jo löytänyt sen jutun kiven alta?

(http://www.fotosearch.com/thumb/CSK/CSK011/pr93820.jpg)

Ei voi muuta sanoa, kuin että seuraava askel on selvänäköisyys tai sitten vain tulevaisuuden eläminen.  8)

(http://www.fotosearch.com/thumb/phd/PHD240/32143.jpg)


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 17.01.2007 08:50:31
Egoni kuolematon! No tuo jo hivelee minua .. heh heh..

Joka tapauksessa, miten niin olen jo löytänyt sen jutun kiven alta?

En kuolettaisi mitään vaan annanpa sen hoitua itsestään.
Hoituminen = järjestyminen/järjenmukaistuminen.

Niin että olemassaolossa on tolkkua. Uskon näin olevan.  :)

Tekstissäni en väittänyt sinun löytäneen juttua kiven alta.
Sillä on eri asia katsoa kiven alle ja nähdä jotakin muuta kuin itsensä
kuin että pitää kiven alla näkemäänsä jonakin muuna kuin itsenään.

Minä tässä ja sinä siinä - kuitenkin totuus lienee vielä kiven alla?

Lainaus
Ei voi muuta sanoa, kuin että seuraava askel on selvänäköisyys tai sitten vain tulevaisuuden eläminen.

Tai ollen kumpaakin.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.01.2007 18:28:22
Varsinaisia vastauksia en ole vielä saanut, mutta ehkä joskus.  :laugh:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 17.01.2007 23:02:53
Varsinaisia vastauksia en ole vielä saanut, mutta ehkä joskus.  :laugh:

Minusta tilanteesi on sangen lohdullinen:
jos näet erotat, ettet "varsinaisia vastauksia" ole saanut,
silloin sinulla on jo ilmeistä tuntumaa niihin.

Veikkaanpa, että voisit pitää oikeinpa esitelmän siitä,
millaisia varsinaisia vastauksia kaipaat.

Niinkin sanon,
että kun sinulle annetaan ei-varsinaisia vastauksia,
niitä vasten voit kokea varsinaisia vastauksia
- nimittäin saaden vihiä varsinaisesta ei-varsinaista vasten.

Jotenka... meidän muiden hölynpölyäkin vasten
olet se, joka varsinaisia vastauksia antaa ja saa.

 :D ::) :P


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.01.2007 07:57:49
Niinpä.

Eräässä toisessankin keskustelussa sanahelinä jatkuu, enkä voi muuta kuin rehellisesti sanoa; et pysty vastaamaan yhteen, kahteen konkreettiseen asiaan, sama sanahelinä egosta jne jatkuu ja minulla kun on pakko olla jonkin asteinen ego kun olen eräällä ammattikurssilla ja hoitelen firman asioita. Tää kanavointihomma ei onneksi ahdista vaikka se ensin tuntuu tulevan vaativana sieltä ja täältä. Ja kuitenkaan MINULLE olennaisiin kysymyksiin ei vastata.

Eli pääsin pisteeseen jonka halusin; etten todella anna kanavoijien vaikuttaa niin, että heillä olisi joku auktoriteetti arvioida henkistä astettani, varsinkin kun itse jättävät lupailemansa asiat puolitiehen.

Se tästä egon kuolemasta?


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 18.01.2007 08:52:11
Niin. Annan egoni elää ja tehdä tekosiaan.
Kuten syntyessäni tähän maailmaan parkumisellani ilmoitin,
ettei tarkoitukseni ole ollakaan mikään pumpuliin kääritty silkkienkeli.

Ne olotilat ovat muualla.

 ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.01.2007 18:21:51
Jollain tavalla "jumaluuden" pitäisi aueta minussa, että saisin pariin yksinkertaiseen asiaan vastauksen, kun en kerran löydä niitä itsestäni kaikkia.

Sitä odotellessa.

En oikein tiedä mikä tehoaisi, meditaatioko? Joka saattaa alkaa panna elämän ranttaliksi, eikös henkinen tie ole vuoristorataa. Siksi en tee sitä aktiivisti.  :D


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 19.01.2007 00:52:08
Jollain tavalla "jumaluuden" pitäisi aueta minussa, että saisin pariin yksinkertaiseen asiaan vastauksen, kun en kerran löydä niitä itsestäni kaikkia.

Sitä odotellessa.

En oikein tiedä mikä tehoaisi, meditaatioko? Joka saattaa alkaa panna elämän ranttaliksi, eikös henkinen tie ole vuoristorataa. Siksi en tee sitä aktiivisti.  :D

Tuota, ystäväinen...,
voisitko vastauksia odotellessasi
esittää (jälleenkö?) ne "pari yksinkertaista asiaa"
meille kaikkitietäväisille (hih) kanssakirjoittajillesi
pohdittavaksi?

- Kuin fläppitaululle ideariihessä tussilla paukauttaen.  ;)

Olen valmiina (juu, kuitenkin taas nukahtaen...).  :) :buck2: :angel:


Olkaamme tietämisen aktivisteja toisillemme.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.01.2007 08:18:43
Ne ovat henk koht juttuja eli mieluummin sitten yv? Mutta sinulla ei ehkä ole selvänäkökykyä, ei minullakaan.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.01.2007 16:34:44
Personal desires   
This is a time for making plans about your personal life and for thinking about your goals and objectives, not in terms of your career but in terms of your inner feelings and personal desires. Often the demands of the outside world become so great that we lose track of what we really want in life and spend our time trying to live up to someone else's expectations. Even worse, we internalize those expectations and convince ourselves that they are our own. Now is a good time to cut through all of those ideas within yourself and to think about what you want and about yourself as you really are. On a more external level, this is also a good time to make plans concerning your household and family or the physical dwelling that you live in. Also, buying or looking for real estate is favored during this time.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mercury Opposition Med.CoeliMercuryOppositionMed.Coeli exact at 19:06
activity period from 20 January 2007 to 21 January 2007.


Otsikko: Vs: Egon kuolema mitä tilalle ja Luojan äänitorvet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.01.2007 18:08:44
Jos ei ole hyvä tietää tulevaisuudesta, onko siihen muita kuin 2 syytä?

Joko tulevassa on jotain pahaa joka surettaa ennalta. Eli ehkäistään surua.= pidetään hyvää oloa tässä hetkessä

Tai jotain niin hyvää, että sitä ei usko vaan haluaa jo hypätä sinne.=pidetään ihmisen keskittyminen tässä hetkessä

Voiko tulevan jotenkin pilata epäilyksillä? Jos vaikka tiedostaisi tai kuulisi mitä tapahtuu ja se olisi too good to be true? Tai - olisiko se jotenkin vain ERILAISTA kuin luuli - eri tuntuista, eri paikka, itse olisi erilainen?  ::)