Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Vaihtoehtohoidot => Aiheen aloitti: Hiisitär - 20.10.2005 09:58:24



Otsikko: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Hiisitär - 20.10.2005 09:58:24
Nyt kun aloitettiin ruumiillinen huoli, niin jatketaan  ;D

Niin, minua on viimeiset pari viikkoa kiusannut melkein joka päivä rytmihäiriöt. Tiedän, että rytmihäiriöitä esiintyy paljon silloin, kun selkäni on pahasti jumissa. Haluaisin kuitenkin tietää, mitkä henkiset syyt voisivat aiheuttaa rytmihäiriöitä? Ilmeisesti sydänchakrassa on jotain häikkää...? Jos näin, miten suosittelisitte chakraa puhdistettavaksi ja hoidettavaksi.

Henkisestä tilanteestani voin kertoa sen verran, että poden kovasti yksinäisyyttä ja ikävää tällä hetkellä. Minulla on täällä Lahdessa tuttuja sekä kämppis, mutta ainoa oikea ystävä, jonka kanssa voi viettää aikaa ja puuhailla joitain, on rakas miehenpuolikkaani, jota näen nyt vain viikonloppuisin armeijan takia. Arkipäivät olen aamusta iltaan yksin omissa oloissani. Ystäväni jäivät muuttoni myötä kaikki Savoon, enkä solmi kovinkaan herkästi uusia syviä ihmissuhteita (kavereita ja tuttuja kyllä riittää!  ;D). Olen aina ollut perusOinas - hyvin itsenäinen, yksikseni viihtyvä ja riippumaton, mutta kaipaan ensimmäistä kertaa elämässäni jotakuta aivan oikeasti, mikä hämmentää minua suuresti...   ???


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Keho - 20.10.2005 10:16:21
Rytmihäriöitä voi syntyä myös siitä, että nyt niitä sinunkin energioitasi muunnetaan, taajuutta kerrallaan nostamalla sellaisella vauhdilla, ettei sydän perässä tahdo mukautua, sillä samoin sen ainakin itse tunnen.  :-*
Eli energia, jota nyt meille tuodaan, on sitä sähkömagneettista energiaa, jota ei ole vielä soluissamme tähän asti ollutkaan, joten sillä teoillaan sitä uutta todellisen Itsemme tietoisuutta vain energiaamme luodaan. Eikä se sydänkään värähtele enää vanhaan malliin vain sen uuden rytmin takia, jota sitten kukin edustaa sen oman Jumaluutensa taajuuden mukaan, kunhan koko "rumba" tehtyä lopuilleen asti saadaan.  :D
 
Joten ei taatulla varmuudella ole kyse muusta kuin uudesta ihmisrodusta tällä menolla kuitenkaan. Ja tietenkin sen todellisen Itsemme tietoisesta teoista sille omalle kasvulleen, joten vain levolla se hoituu parhaimmillaan.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Hiisitär - 20.10.2005 10:22:39
Ah, ihanaa kuulla!  ;D

Suvussamme esiintyy paljon sydänsairauksia ja olen koko pienen ikäni saanut kuulla hirveitä pelotteluja sydänkohtauksista ja rytmihäiriöistä. Lisäksi olen ilmeisesti kuollut joskus sydämen pysähtymiseen - en kestä kuulla sydämen lyöntiääntä, sillä jään vain odottamaan, että milloin se loppuu. Se on yksi maailman epämiellyttävimmistä äänistä, oli se sitten omaa tai toisen sydämenlyöntiä, livenä tai nauhalta soitettuna.

Eli lohdullista tietää, ettei tässä ole kupsahtamassa ennen aikaisesti, jäisi vielä elämäntehtävät tekemättä  ::)


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: hopeatähti - 20.10.2005 10:24:03
Hei AthaMaarit  :)

Jos kaipaat apua, voin suositella hyviä vaihtoehtohoitajia lahdessa  :)
Wivien liikkeestä voit löytää kaikkea maan ja taivaan välillä jotka liityvät "ns henkiseen" alueseen.

Voima ja valoa sinulle  :smitten:


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Keho - 20.10.2005 10:26:59
Vanha pelothan oli tarkoituskin nyt poistaa sen Valosi tieltä!  :angel:


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Lake - 20.10.2005 10:35:38
Elävä ravinto (tai pitkä paasto) parantaa. :-)

http://www.vegaaniliitto.fi/vegaia/1995/talvi/vegaia495ery.html

Sillä minä pääsin stressistä ja rytmihäiriöistä.

Sairaudet johtuu "negatiivisista värähtelyistä" jota saamme vääränlaisista ruuista, lisäaineista, kemikaaleista, kännykkäsäteilystä, tv:stä, negatiivisesta ajattelusta, saasteista jne.

Vaihtoehtohoitajat pystyvät ehkä hetkellisesti jotain paikkaamaan, mutta
kohta ollaan taas saman "myrkytyksen" edessä ellei elintavat muutu.

Siis puhdistautumaan.

t. myös oinas :)


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Hiisitär - 20.10.2005 10:54:47
Elävä ravinto kuulostaa kiehtovalle, mutta ainakin vielä tuntuu siltä, ettei ole aika siirtyä siihen. Uskon kuitenkin, että tulevaisuudessa intuitioni sanoo, kun on sille aika. Elimistökin on toivon mukaan silloin suopeampi ruualle ja eteenkin kasviksille. Kauhulla muistelen parin kuukauden takaista, elämääni kauheinta päivän pituista, tuskaista vatsanvääntöä, jonka sain syötyäni päivän aikana 3 kotimaista luomuporkkanaa...  :buck2:

Käsittämätön elimistö eräillä näköjään!  :D


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Lake - 20.10.2005 11:00:40
Kauhulla muistelen parin kuukauden takaista, elämääni kauheinta päivän pituista, tuskaista vatsanvääntöä, jonka sain syötyäni päivän aikana 3 kotimaista luomuporkkanaa...  :buck2:

Käsittämätön elimistö eräillä näköjään!  :D

Ohhoh!

Olen kuullut sellaisista vihannesallergikoista jotka eivät kestä mitään vihanneksia ilman että ne on kypsennetty. Nuorempana heillä ei ollut mitään ongelmaa.

Eräs tuttu sai rankkoja ummetusongelmia siirtyessään hampurilaisista enemmän kasviksiin. Sitten kun hän siirtyi takas hampurilaisiin, alkoi suolikin toimia.

Ilmeisesti elintarviketeollisuus on kehittänyt konstit (lisäaineet?) millä ihmiset saadaan lopullisesti vierotettua parantavista kasviksista ja addiktoitua pysyvästi prosessoituihin elintarvikkeisiin.
Medikalisaatio jyrää..


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Hiisitär - 20.10.2005 11:28:18
En ole oikeastaan koskaan syönyt kasviksia, joten olen miettinyt, mahtaako elimistöni enää kestääkään niitä.

Esimerkiksi tarpeeksi kauan kasvisruaalla eläessä elimistö ei enää osaa käsitellä lihaa. Pahimmassa tapauksessa tarpeeksi suuresta määrästä lihaa (tai jostain lihavalmiisteesta esim. lihaliemikuutio) voi kasvissyöjälle seurata kuolema.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Lake - 20.10.2005 11:37:46
En ole oikeastaan koskaan syönyt kasviksia, joten olen miettinyt, mahtaako elimistöni enää kestääkään niitä.

Siinä ei auta kuin vähän kerrallaan totutella.
Puoli porkkanaa päivässä tms :)
Eihän tähänkään ravintoon kaikki pysty suoraan hyppäämään vaan siinä voi mennä vuosikin ennen kuin täysin pystyy siirtymään.
Joillakin se voi olla jopa henki pois jos yhtäkkiä siirtyy.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Starseed - 24.10.2005 19:11:36
Niin, minua on viimeiset pari viikkoa kiusannut melkein joka päivä rytmihäiriöt. Tiedän, että rytmihäiriöitä esiintyy paljon silloin, kun selkäni on pahasti jumissa. Haluaisin kuitenkin tietää, mitkä henkiset syyt voisivat aiheuttaa rytmihäiriöitä?


Hei AthaMaarit!

Vaikka kysyitkin henkisistä syistä, enkä osaa siihen vastata, niin haluan omakohtaisesta kokemuksestani kertoa että magnesium auttaa rytmihäiriöihin. Se rentouttaa muutenkin lihaksia ja minun harmittavat rytmihäiriöoireeni pysyvät sillä kurissa. Olen lähes kokonaan unohtanut koko vaivan, vaikka minulla on todettu falskaava hiippaläppä, joka kuulema on varsin yleinen vika ja täysin vaaraton. Sydänoireet ovat aina pelottavia varsinkin jos vanhemmillakin on ollut sydänsairauksia. Olen ihan varma että jo silkasta sydänsairauden pelosta saa itselleen kehitettyä rytmihäiriöitä.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Lake - 02.11.2005 07:45:45
Vaikka kysyitkin henkisistä syistä, enkä osaa siihen vastata, niin haluan omakohtaisesta kokemuksestani kertoa että magnesium auttaa rytmihäiriöihin.

Tässä luonnollisia magnesiuminlähteitä:

http://www.fineli.fi/topfoods.php?compid=2212&fuclass=all&specdiet=vegan&items=100&from=top&portion=100g&lang=fi

Ei kai kukaan nappeja tai jauhoja halua syödä? :)


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: amate - 02.11.2005 22:55:16
Hei Lake, olipa loistava linkkivinkki, kiitti sulle! Täällä "toipumassa" karseesta b-vitamiinin puutoksesta, sormien iho halki, hermot riekaleina jne. vähän liioteltuna. Olipa kiva tarkistaa ruoka-aineita tuolta Finelin sivulta. Kaipasin kyllä sinne sitä, että paljonko on päivän tarve, ehkä en vaan hokannu.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Lake - 03.11.2005 07:16:13
Hei Lake, olipa loistava linkkivinkki, kiitti sulle! Täällä "toipumassa" karseesta b-vitamiinin puutoksesta, sormien iho halki, hermot riekaleina jne. vähän liioteltuna. Olipa kiva tarkistaa ruoka-aineita tuolta Finelin sivulta. Kaipasin kyllä sinne sitä, että paljonko on päivän tarve, ehkä en vaan hokannu.

Tuolla tarkemmin päivittäisistä suosituksista:
http://www.yrttitarha.com/tietopankki/keittokirja/vitlist.html


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: taiska - 05.11.2005 00:07:16
[Kuules. oinailla on yksi hassu asia jonka olen tajunnut vasta vuosien myötä! Me ajattelemme haluavamme omaa aikaa, mutta kun jäämme "ihan yksin" eli kaikki läheisemme ovat kaukana, niin me emme voikaan hyvin :)! Me yksinkertaisesti tarvitsemme jonkun läheisen ihmisen lähellemme.Rakkaus on pahin asia koska muistomme "kultaavat" sen jota kaipaamme:)! Unohda kaikki muut ja rentoudu ja nauti yksinkertaisesti itsestäsi, elämästäsi ja tee kaikkea sitä nautinnolla mistä eniten pidät ja kas kummaa rytmihäiriötkin häviää :)!Stressi on pahinta mitä voit sydämellesi tehdä ! On omakohtaisia kokemuksia joten usko pois! Elämä on elämistä ei kaipausta varten ja rakkaudesta nautitaan silloin kun se on mahdollista ja veikkaampa, että rakkaasi on iloisempi myös siitä kun voit hyvin ilman että hänen tarvitsee huolehtia siitä milloin saat sydärin :)!


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Starseed - 07.11.2005 11:53:13

Ei kai kukaan nappeja tai jauhoja halua syödä? :)

Tota, minä olen popsinut kiltisti lääkärin määräämiä Emgesaneja  :-[ .
Mutta voisinpa yhtälailla nyt jo kokeilla luonnonmukaisempiakin rohtoja. Kiitos linkeistäsi, alankin tutkimaan niitä.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Ikiaika. - 07.11.2005 12:06:49
Rytmihäiriöiden yleisin syy on: Sydämmen läppien hermot ovat puristuksessa rintarangassa, jotka aiheuttavat astmatyyppisiä sekä rytmihäiriö kohtauksia.
Kannattaa käydä "niksauttamassa" rintaranka auki. Niin ryhtikin paranee.
 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Stareyes - 07.11.2005 12:15:40
Rytmihäiriöiden yleisin syy on: Sydämmen läppien hermot ovat puristuksessa rintarangassa, jotka aiheuttavat astmatyyppisiä sekä rytmihäiriö kohtauksia.
Kannattaa käydä "niksauttamassa" rintaranka auki. Niin ryhtikin paranee.
 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Hei Ikiaikainen :) :)

Tuossa olis ideaa :police: :police:.
Vois kokeilla :). Mulla on nyt jostain kumman syystä ilmennyt tässä lähiviikkoina muljahtelua sydänlihaksessa, mangesium auttaa ja tehostaa verenkiertoa ainakin itsellä.
Ajattelin vainen että olisko kyseessä nämä muutokset josta on puhuttu, sydän kun sillai innostuu vaihtamaan  rytmiä ;D ::). Kipua ei tunnu pommpauksen aikana.
Tai sitten tässä on se lääkekuuri takana, en tiedä?


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Starseed - 07.11.2005 12:22:22
Rytmihäiriöiden yleisin syy on: Sydämmen läppien hermot ovat puristuksessa rintarangassa, jotka aiheuttavat astmatyyppisiä sekä rytmihäiriö kohtauksia.
Kannattaa käydä "niksauttamassa" rintaranka auki. Niin ryhtikin paranee.

Mielenkiintoista..... Rintarankani onkin kuin yhtä puuta ja suoristunut. Osteopaatti koittaa parhaansa mukaan saada sitä auki kiduttamalla minua tunkemalla peukaloitaan yläselän lihaksien väliin ( se on kuulema hierontaa  >:() ja manipuloimalla niskaa ja rintarankaa.


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Ikiaika. - 07.11.2005 12:22:44
Rytmihäiriöiden yleisin syy on: Sydämmen läppien hermot ovat puristuksessa rintarangassa, jotka aiheuttavat astmatyyppisiä sekä rytmihäiriö kohtauksia.
Kannattaa käydä "niksauttamassa" rintaranka auki. Niin ryhtikin paranee.
 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Hei Ikiaikainen :) :)

Tuossa olis ideaa :police: :police:.
Vois kokeilla :). Mulla on nyt jostain kumman syystä ilmennyt tässä lähiviikkoina muljahtelua sydänlihaksessa, mangesium auttaa ja tehostaa verenkiertoa ainakin itsellä.
Ajattelin vainen että olisko kyseessä nämä muutokset josta on puhuttu, sydän kun sillai innostuu vaihtamaan  rytmiä ;D ::). Kipua ei tunnu pommpauksen aikana.
Tai sitten tässä on se lääkekuuri takana, en tiedä?

Asian näkee jo ryhdistä, ja jos silloin on vaivoja, on syy mitä ilmeisin.

 :tickedoff: :smitten:


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Ikiaika. - 07.11.2005 12:32:09
Mielenkiintoista..... Rintarankani onkin kuin yhtä puuta ja suoristunut. Osteopaatti koittaa parhaansa mukaan saada sitä auki kiduttamalla minua tunkemalla peukaloitaan yläselän lihaksien väliin ( se on kuulema hierontaa  >:() ja manipuloimalla niskaa ja rintarankaa.

Sinun tekstisi kertoo minulle että, Sinun kannattaisi vaihtaa hoitajaa.
Nimittäin rintarangan saa auki yhdellä kerralla. Mutta se ei anna Sinulle ikuista terveyttä ja elämää. Ihmisenkin pitää käydä "huollossa" määrätyin välein. Ainakin kerran vuodessa. Ja vanhetessaan useammin. :smitten: :smitten: :smitten:

Ja silloin on jo kiire, jos pitää nukkua korkeilla tyynyillä, hengitys vaikeuksien takia.

P.S.   Ottakaa yhteyttä nimimerrkki  salomi,in Hänestä tulee Mestari näissä asioissa. :coolsmiley: :coolsmiley: :coolsmiley:


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: sponte - 09.11.2005 08:39:28
Kiitos linkeistä!


Otsikko: Re: Rytmihäiriöt
Kirjoitti: Starseed - 09.11.2005 09:56:12

Sinun tekstisi kertoo minulle että, Sinun kannattaisi vaihtaa hoitajaa.
Nimittäin rintarangan saa auki yhdellä kerralla. Mutta se ei anna Sinulle ikuista terveyttä ja elämää. Ihmisenkin pitää käydä "huollossa" määrätyin välein. Ainakin kerran vuodessa. Ja vanhetessaan useammin. :smitten: :smitten: :smitten:

Minulla on muutenkin selän kanssa ongelmia. Yksi nikama on ristiselästä siirtynyt pois paikoiltaan jo joskus aikoja sitten ja kipu on välillä siellä, välillä lapaluiden välissä.... välillä molemmissa....nyt tällä hetkellä pääni ei käänny juuri minnekään, eli täysipäiväistä asentojen hakemista oleminen on ajoittain.
Tänään menen taas osteopaatille, jospa hän saisi pääni taas kääntymään  ???.

Lainaus
P.S.   Ottakaa yhteyttä nimimerrkki  salomi,in Hänestä tulee Mestari näissä asioissa. :coolsmiley: :coolsmiley: :coolsmiley:

Kiitos neuvosta, mutten kehtaa antaa lopputiliä ihan vielä hoitajalleni  :-[.
Vaan kalliiksi tulee tämäkin hoito, kun kahden viikon välein maksaa 46 euroa ja hän sanoi hoidon kestävän puoli vuotta. Vaikka koittaisin ajatella kauniisti, tulee väkisin mieleen että onko tosiaan niin pitkäaikainen hoito tarpeellinen, vai turvaako hän vain toimeentuloaan....