Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: K-NRJ - 29.12.2006 20:10:23



Otsikko: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 29.12.2006 20:10:23
Minulla on ollut tämä syksy erityisen rankka työelämässä. Olen joutunut tekemään paljon töitä, joustamaan, olemaan aina paikalla ja auttamaan tarvittaessa. Helppoa ei ole ollut, ja kaikista rankinta on se, että vaikka olen tehnyt parhaani, olen saanut joltakin henkilöltä jatkuvaa negatiivista palautetta ja tiedän, että hän on levitellyt minusta ikäviä juttuja.

Ongelma on, että en tiedä, kuka tämä henkilö on. Joku kuitenkin jättää nimettömiä, ikäviä lappuja ja levittelee noita juttujaan, myrkyttää siis työpaikan ilmapiiriä. Tilanne on minulle todella rankka ja väsyttävä.  :'(

Koska meidän astroilijoiden parissa on ihmisiä, jotka omaavat selvänäkökykyä ja pääsevät kenties käsiksi henkimaailmaan, rohkenen kysyä: voisiko joku suoda hetken ja yrittää selvittää, kuka tämä henkilö on?

Onko kyseessä työkaveri / entinen työntekijä / asiakas / entinen asiakas / joku yhteistyökumppani / kilpailija / kuka?

Miksi hän tekee tätä myrkyttämistä? Onko motiivina kateus vai puhdas ilkeys, halu tehdä pahaa? Olenko joskus tietämättäni loukannut häntä?

Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä, jos jollekin tulee kuva tästä henkilöstä. Sukupuoli / ulkonäkö / ehkä jotain nimeen viittavaa...

Levitänkö kenties itse negatiivista energiaa ympärilleni? Miksi? Vai onko joku muu tässä takana? Kuinka vapautua tästä "kirouksesta"?

t. Vastauksista / pohdinnoista kiitollinen Kaurisenergiaa   



Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: mammamma - 29.12.2006 20:34:42
En osaa auttaa tuon henkilön selvittämisessä, mutta kun juttelit tuosta kauriin vuodesta, niin totesin, että onpa varsin hyvä vuosi olla pois töistä. Eli toivottavasti voimme pian todeta, että uusi vuosi, uudet kujeet  :-[


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Irish - 29.12.2006 20:37:59
Minä en osaa sanoa kuka kiusaa, mutta mielestäni tämä työpaikkakiusaus on hyvinkin yleistä meidän hieman henkistyneempien keskuudessa, siis että kiusaus kohdistuu meihin ja se tulee ihmisiltä, keillä on matalammat energiat, mahdollista kateutta, pelkoa jne. kun he aistivat meidän olevan erilaisia kuin he.

Itsekin olen joutunut käymään läpi monenlaista paskaa, vaikka työelämässä en ole ollut muuta kuin kesätöissä ja harjoitteluissa. Eräskin nainen oli laittanut liikkeelle juttuja, että käyn lääkekaapilla kenenkään huomaamatta.

Se todella loukkasi ja sattui, sillä minä todellakin olen öö.. kokeillut kaikkea, mutta työmoraalini ei todellakaan sallisi minun tehdä moisia typeryyksiä. Kuukauden ajan minua katsottiin kieroon, vastailtiin ylimielisesti kysymyksiini, eikä kukaan selvästikkään halunnut olla työparini.

Kaikista pahin oli yksi helluntailainen nainen, joka pomotti minua koko ajan.
En keksi muuta syytä tälle kiusaamiselle, kuin sen että olen tunnollinen, huolellinen ja teen tätä työtä sydämestäni ja hymy kasvoilla. Joillekin kitkerille neitsyille se on ilmeisesti liikaa!

Pahoittelen Kaurisenergiaa, kun tämä meni lähinnä terapeuttiseksi vuodatukseksi, mutta ehkäpä sinunkin tapauksessasi on kyse kateellisesta panettelusta?  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 29.12.2006 20:43:56
Kiitos nopeista vastauksista!

Mammamma, todellakin, voisi jo helpottaa meillä tunnollisilla puurtajilla! Vuonna 2008 Jupiter on Kauriissa, joten silloin viimeistään voisi jo jotain kivaa odottaakin, mutta itse en kyllä jaksa enää vuottakaan nykyistä tilannetta!

Irish, ei mitään... Tottahan se on että aina riittää kateellisia panettelijoita. Mutta itse alan olla jo kurkkuani myöten tätä tilannetta, ja haluaisin todella vinkkejä henkimaailmasta, kuka tämä henkilö on! Monestihan se "vihollinen" löytyy yllättävän läheltä...
(vai sekoitanko nyt amerikkalaiset poliisisarjat ja todellisuuden ;D)



Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Lilli - 29.12.2006 21:04:15
Hah, loanheittokampanja selkäänpuukotuksineen. Kuinka tuttua!

Minulle ei tule mieleen mitään siitä, kuka kiusaaja voisi olla, mutta uskoisin sen selviävän jonkinlaisella salapoliisityöllä. Minne laput ilmestyvät? Töihin, vai lähetelläänkö niitä peräti kotiin? Mihin aikaan, millä käsialalla? Vai tulevatko työpaikan postiin? Onko postileimasta pääteltävissä mitään.

Itse aikoinaan selvitin vakavan konfliktin työpaikalla avoimuuspolitiikalla. Tein kaikki tietoiseksi asiasta, puhuin työkavereiden kanssa, jotka tukivat minua tässä konfliktissa. Kiusaajan kanssa - joka oli työpaikan johtaja - puhuin asiasta niin suoraan kuin pystyin kuitenkin hänen ihmisarvoaan kunnioittaen ja omat virheet tunnustaen. Työkavereiden tuki oli kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, tunsin olevani oikealla asialla. Vaikka minulla oli työpaikka uhattuna, en voinut toimia toisin. Konflikti ratkesi lopulta onnellisesti.

Jos mitenkään mahdollista, liittoudu. Edes Kauriin ei tarvitse jaksaa kaikkea yksin.  ;)
 


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Asterix - 29.12.2006 21:07:27
Miten nimettömillä lapuilla voi olla painoarvoa millään työpaikalla,
etenkin, jos ne sisältää negatiivista sanottavaa vain yhdestä ainoasta ihmisestä,
vai onko suomalaiset vielä ********* ja *********,
mitä olen kuvitellut?  :idiot2:

Sorry.. Suomen Postin kadotettua/varastettua
pankkini kirjatun luottokortti-lähetyksen
alkaa viimeisemmätkin rippeet uskosta suomalaisten rehellisyyteen
ja hyvätahtoisuuteen kadota. :-[


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 29.12.2006 21:15:09
Noista nimettömistä palautelapuista: Ne tulevat työpaikkamme yleiseen palautelaatikkoon (Lilli, sinähän tiedätkin mistä paikasta on kyse!) ja ne eivät kohdistu minuun henkilönä vaan ihan yleistä ***kaa. Käsiala voisi olla kenen vaan, siellä liikkuu niin paljon ihmisiä että kohderyhmä on aika iso tutkittavaksi.

En kyllä ole joutunut konfliktiin asiakkaiden kanssa, joten siksi arvelen että kyseessä voi olla myös kateellinen työkaveri. Jos tuo henkilö (jos kyseessä on pettynyt asiakas) olisi fiksu, hän jättäisi palautteensa omalla nimellään, jotta voisin myös osoittaa vastaukseni hänelle. Mutta KUKA???




Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: mammamma - 29.12.2006 21:27:55
Kiitos nopeista vastauksista!

Mammamma, todellakin, voisi jo helpottaa meillä tunnollisilla puurtajilla! Vuonna 2008 Jupiter on Kauriissa, joten silloin viimeistään voisi jo jotain kivaa odottaakin, mutta itse en kyllä jaksa enää vuottakaan nykyistä tilannetta!


Jos mahdollista, niin itse ainakin aion ottaa mallia yhdestä pisimpään toimistolla viihtyneestä(?) henkilöstä. Hän tulee ja menee, tekee omat hommansa, mutta harvinaista on, jos istahtaa muiden kanssa kahville. Ehkä jos joku tarjoaa kakkukahvit. Itse ajattelin ottaa vähän etäisyyttä tuohon porukkaan kun takaisin joudun menemään. Useimmista heistä tulee huono olo kun tietää, että selkänsä kun kääntää niin jutut muuttuvat. :buck2:  :tickedoff:


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Asterix - 29.12.2006 21:46:31
Noista nimettömistä palautelapuista: Ne tulevat työpaikkamme yleiseen palautelaatikkoon ja ne eivät kohdistu minuun henkilönä vaan ihan yleistä ***kaa. Käsiala voisi olla kenen vaan, siellä liikkuu niin paljon ihmisiä että kohderyhmä on aika iso tutkittavaksi.

En kyllä ole joutunut konfliktiin asiakkaiden kanssa, joten siksi arvelen että kyseessä voi olla myös kateellinen työkaveri. Jos tuo henkilö (jos kyseessä on pettynyt asiakas) olisi fiksu, hän jättäisi palautteensa omalla nimellään, jotta voisin myös osoittaa vastaukseni hänelle. Mutta KUKA???


Kuullostaa, että olet yleisessä asiakaspalvelussa.
Miksi ottaa henkilökohtaisesti, jos se on vain pelkkää
yleistä p*skaa, jota p*skat kirjoittelee nimettömänä? :idiot2:

Jos ihmisellä on oikeasti jotain aiheellista
kritiikkiä,
niin ei siinä liene ongelmaa
laittaa omaa nimeään alle ja pyytää
vaikka mahdollista yhteydenottoa asian tiimoilta.

Itävallassa on pakko laittaa nimensä ja yhteystietonsa
kritiikkilappuun tai sitä ei noteerata.

Missä on se suomalainen rehellisyys ja suoruus,
kun ei voi seistä omalla nimellä sanojensa takana
ja/tai sanoa asiat kasvotusten? :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: nikki - 29.12.2006 21:54:34
D-E-A-D lappunen ,lippunen..
4-5-1-4  eli viisi,muutos,levottomuus,merkurius,tilikirjanpitäjä?
         viestintävastaava, :kaksoset:, :neitsyt:?
         postia,postia lähipiiristä vaiko ulkomailta,eli asiakkailta?
dead-line lähestyy vaiko eikö?
ADDE,EDDA,DAED,AD-ED PALLOTTELE,
1 JA 4, :aurinko: ja maa,hallitsija,pomo?rakentaja?huoneet?

N-H-L ulkomailla,ulkona,raha,kirjanpitäjä?tilintarkastaja?
5-8-3 muutos-bisnes(karma)-onni,ilo,laajennus
 :merkurius:- :saturnus:- :jupiter:
kirjanpitäjä??
1 ja 6, :aurinko: ja  :venus: härkäihminen? nainen?
Neiti-Heittiö-Lomalla?
yhteensä 7,itsetutkiskelua,sapattivapaata?  :neptunus: illuusio,liukeneminen vastuusta?
ikä-nuori?

peli on tiimityötä,
häät on rituaali,
tarvitaan pelikenttä,
tarvitaan pappi tai tuomari,kirkko tai maistraatti,
vihkilupa,vihkiloma?
valokuva faneille-lehdistö,tarvitaan todisteet,tositteet,kuitit..
kirjanpitäjä??

kohta alkaa jo naurattaa..mutta
your dream is your answer
pallottele,pilko,hajota ja kokoa kuin palapeli..


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 29.12.2006 21:56:57
Kiitos kommenteista! Tässä tilanteessa olen todella iloinen että te ystävät viitsitte miettiä näitä juttuja! Sain myös mielenkiintoisen yv:n eräältä teistä, joka saattaa olla oikeassa!

Joo Asterix, olen samaa mieltä että jos kritiikki on aiheellista, toivoisin että tämä henkilö uskaltaisi jättää sen omalla nimellään ja niin voisin ottaa yhteyttä.

Tuo asia koskee minua siksi, koska olen työpaikalla esimiesasemassa ja minun tulee ottaa kantaa epäkohtiin ja parantaa niitä kykyjeni mukaan.  Siksi otan jokaisen lapun vakavasti, sillä tottakai joku asiakas on voinut kokea saaneensa huonoa palvelua ja minä haluan tietää siitä jotta voimme parantaa palvelujamme. Eivät nuo mitään solvauksia tai herjauksia ole, ihan vaan sellaista tyytymättömyyttä.

Meidän työyhteisömme on aika pieni ja olen kyllä jutellut tuosta. Jotenkin minulla on sellainen tunne, että eräs työkaveri olisi halunnut enemmän valtaa mutta en sitä hänelle suonut, ja hän levittää sitä negatiivisuutta myös asiakkaille. ???


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 29.12.2006 22:19:02
1 ja 6, :aurinko: ja  :venus: härkäihminen? nainen?
Neiti-Heittiö-Lomalla?
yhteensä 7,itsetutkiskelua,sapattivapaata?  :neptunus: illuusio,liukeneminen vastuusta?
ikä-nuori?

Nikki, se uneni!!! Huh, tuo Härkäihminen oli aika paha, juuri sellaisen nimittäin laitoin pihalle...

Tuosta vastuusta ja valtapelistä varmaan on kyse. Minulla sitä on (eli valtaa samoin kuin myös vastuuta) mutta tämä taitaa ärsyttää joitain...  No en nyt enempää kerro sillä jos liikaa paljastan niin teidän ideanne ja kommenttinne loppuvat.

Olen kyllä saanut kovasti apua, jatketaan vaan...




Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Ebenia - 30.12.2006 17:31:15
Onpa sinulla ikävä tilanne Kaurisenergiaa. Voimia sinulle tämän asian purkamiseksi.

Minä en ole mikään näkijä, mutta mieleeni tulee pyöreähkö kastanjanruskeatukkainen nainen?  :o En tiedä yhtään mistä tämä mielikuva voisi tulla. Minulle tuli heti sellainen tunne, kun rupesin lukemaan tätä ketjua, että ihminen on lähempänä sinua kuin uskotkaan. Lähellä, mutta tarpeeksi kaukana ollakseen niin kaukainen, ettei pysty sinulle suoraan sanomaan noita asioita. Ehkä "hyvänpäiväntuttu", niitä näitä jutellaan silloin tällöin, mukava, mutta puukottaa selkään. Hän pelkää varmastikin sinua jotenkin, ehkä on kokenut itse jonkinlaista kiusaamista työporukkanne osalta omasta mielestään, purkaa sen sitten näin?  :idiot2:

En tosiaan tiedä mistä voisi olla kyse, mutta toivon että asia selviää. Voimia!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Asterix - 30.12.2006 17:55:41
Hui..! Olen tämän ennemminkin sanonut,
Nikillä olisi oikeasti tulevaisuutta jonkun
CIA:n tms. palveluksessa profiloijana. :o

KauniSenergia,
Härät ovat tyypillisesti pitkävihaisia ja kostonhaluisia.

Jos muistat vuoden takaisen rakkaudessa pettyneen ihailijan,
(sen diplomaatin)
joka ei saanut mitä minusta halusi,
niin ko. henkilö tässä vuoden mittaan seurannut
mieheni ja minun elämääni ja jopa otti mieheeni yhteyttä,
kun kihlautumisuutinen oli kantautunut jostain kumman syystä
hänenkin tietoonsa. ???

Ko. henkilö on nykyisin menettänyt virkansa noiden
pelleilyjensä vuoksi ja arvaa vain keitä hän syyttää
siitä?

Ennen olin yksin hänen kohteensa,
mutta nykyisin myös mieheni on hänen kohteensa. :-[

En halua uskoa, että kaikki Härät ovat samanlaisia,
onhan oma miehenikin  :aurinko: :harka:,
mutta mitä ilmeisemmin he ovat sisukkaita
ja kärsivällisiä myöskin huonoissa puolissaan. :-[





Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Pikkusisko - 30.12.2006 18:32:20
Minä veisin lappuset esimiehen nähtäville enkä sietäisi tilannetta minuuttiakaan...  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 30.12.2006 21:33:28
Kylläpä tämä aihe kiinnostaa monia! Aihe liittyy työpaikkakiusaamiseen ja lähinnä suomalaiseen perisyntiin, kateuteen, josta Asterix onkin maininnut toisaalla. Olen saanut paljon ajattelemisen aihetta teiltä. Kiitos siitä.

Viime yönä mietin tätä ongelmaa, ja tulin seuraavaan tulokseen: Nuo lappuset ovat todennäköisesti yhden tai kahden asiakkaan tekemisiä. Ratkaisen ongelman niin, että vaadin jatkossa asiakaspalautteet vain nimellä. Asiakasrekisteristä näen sitten yhteystiedot ja voin ottaa yhteyttä näihin valittajiin ja pyytää kahville. Tilanne ratkeaa varmasti, kun annan asiakkaan ensin purkaa sydäntään ja pauhata rauhassa. Siinä hän tuntee olevansa tärkeä, ja hänen kanssaan voi juoda kahvit ja rupatella mukavia niin kauan, kunnes olemme löytäneet sopuratkaisun. Vaikean asiakkaan kohtaaminen on taitolaji, se on minulle itse asiassa aika helppoa!

Varsinainen ongelma lienee ihan muualla. Agentti koodinimellä NIKKI löysi jo tuon Härkä-naisen. Hän on varmasti toinen. Hänen tarinansa sopii hyvin uneeni: henkilöön, joka tuli suurin toivein firmaan, todellinen tulevaisuuden lupaus, joka ei sitten lopulta kestänytkään työn asettamia paineita. Mutta DEAD? Kuoliko hän siis firman henkilönä, ikään kuin liitossa firmaan? Vai onko se Härän katkeruus syynä?

Toiseen henkilöön sain vinkin yv:n perusteella. Tuo tarina menee sen verran henkilökohtaisuuksiin, etten sitä täällä kerro.

Mutta kaikki kommentit ovat edelleen tervetulleita!  :)


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.01.2007 21:17:50
Kumma, minulla ei yleensä mitään käsittämättömiä työsotkuja. On vain yleensä liikaa työstressiä jos jonkun työsopparin tekee, tai sitten tekee hitaampaa tahtia, tai vaihtaa toiseen systeemiin.  ;) Onnea.


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Asterix - 06.01.2007 21:56:30
Kumma, minulla ei yleensä mitään käsittämättömiä työsotkuja. On vain yleensä liikaa työstressiä jos jonkun työsopparin tekee, tai sitten tekee hitaampaa tahtia, tai vaihtaa toiseen systeemiin.  ;) Onnea.

Sinä olet kyllä edennyt ennätys nopeaa työelämään
ja vielä ponkinut lyhyessä ajassa varsin korkealle,
kun vielä vasta vähän aikaa sitten kirjoitit YV:nä
ihan päinvastaisesta tilanteestasi. :)

Nopea etenemisesi ei ilmeisestikään ole
luonut vihamiehiä ympärillesi ja voit mitä ilmeisemmin
hemmotella itseäsi miettimättä, mistä keksit valuuttaa siihen.

Vilpittömät onnittelut!  :)
Hienon työn olet tehnyt elämässäsi. :)

Toivottavasti voit jossain vaiheessa jakaa
viisauttasi meille työelämässä etenemisestä. :)




Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.01.2007 21:58:14
Siis sehän oli ihan ohimenevä juttu firmassa, joka ei mitenkään edustanut tulevaisuuttani. Sen olen unohtanut. Sen jälkeen 3 firmaa auennut, vähintäin. Jotenka ei vain ollut tarkoitus palata sinne - en tarvitse heitä! Parempaa on todella tullut. Sellaista missä voi halutessaan auttaa ihmisiä älykkäästi.

Onnea myös teille muille. Osasyynä voi olla AP kartan 4 planeettaa 6-huoneessa, jotka pistivät tuulemaan v 2006 ja jatkuu vielä.  :angel:


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: Asterix - 06.01.2007 22:15:03
Siis sehän oli ihan ohimenevä juttu firmassa, joka ei mitenkään edustanut tulevaisuuttani. Sen olen unohtanut. Sen jälkeen 3 firmaa auennut, vähintäin.

Hmm.. tarkoitatko, että työskentelet
tällä hetkellä vähintään kolmessa
firmassa vai että olet työskennellyt tämän vajaan vuoden aikana
vähintään 3:ssa firmassa?

Sinun ei tarvitse kertoa ammattiasi,
mutta millä alalla työskentelet?


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.01.2007 22:21:56
Venus ja ura aihe vastannee suurimpaan osaan kysymyksistä. Minut tempaistiin yhden firman menestyskierteestä (markkinointi, olin kisassa juuri johdossa) toiseen firmaan, jossa pääsen 2 koulutukseen/ 2007, päätehtäviin, ja samalla lokakuussa aukesi kolmas mahdollisuus (noin 50v toiminut kansainvälinen yritys) jota voi tehdä sivu/päätoimisesti/ vaikka loppuelämäni & edelleen lisää koulutusta.  ;)

Vika firma hauskin, laajin ja suurimmat mahdollisuudet, kun vain malttaa  pari kolme vuotta..  ;) (vikan vuoden aikana olin kait 7 firmassa ja lähin aina lätkimään parempaan hehe  ;D )


Otsikko: Vs: Kuka kiusaa minua ja miksi?
Kirjoitti: K-NRJ - 07.01.2007 11:57:39
HEI, TÄMÄ OLI MINUN AIHEENI!!!!!

Olen saanut paljon apua teiltä mutta nyt keskustelu näyttää menevän sivuraiteille. Siispä tulkitsen aiheen päättyneeksi.

Kiitos. Palaan myöhemmin kertomaan, kuinka tilanne ratkesi.